Style By Keinapel

What To Wear - Babyblue and Stripes

Hey fininger ♥  

Våknet opp til full sol og blå klar himmel, ikke en sky å se. Tenker å tilbringe denne formidagen ute i hagen med en god bok og forfriskende frokostblanding med bær. Tok litt bilder av Dagens "What To Wear"  og dette har jeg tenkt til å fortsette med hver dag fremover. Topp/BikBok Veske/Aldo Shorts/Primark Sunnies/Londonshop Lipstick/Goosh

Elsker denne baby blåe shortsen fra Primark, perfekt å bruke i sommervarmen. 

Love?

T.O.I - Flowersuit & Wedges

God søndagsmorgen!

Håper dere har hatt en fin helg, og nyter sommerferien dere som har. Jeg jobber jo ikke for tiden, så jeg har jo sommerferie allerede. De som går på skole og studerer i London får ikke ferie før midten av juli, og begynner på skolen igjen i september som er litt anderledes. Hjemme i Norge er det jo omvendt, da har vi en måned tidligere ferie. Jeg vet ikke hva planene i sommer er, men tenker å reise bort med moren min i juli. Tenkte forresten å begynne med TOI innleggene mine igjen, altså Todays Outfit Inspiration. 

Jumpsuit // Primark Jewellery // Primark Wedges // secondhandshop Sunnies // Londonshop 

Love?

#Blogg #hverdag #outfit #sommer #inspirasjon #mote

DOI - The Feeling Of Spring

God morgen fine dere, håper dere har hatt en bra helg! 

Som dere ser har jeg fått helt nytt design på bloggen, som er lit mer enkelt. Jeg sier meg fornøyd, satt oppe seint for å fikse det ferdig. Designet er laget av en annen, men jeg har lagt inn egne html koder selv. Nå er jeg ihvertfall i blogghumør, så trur dette blir en fin blogguke. Guess what? Jeg har tatt mine første "Dagens Outfit Inspirasjon" bilder på lenge, har så lyst til å inspirere dere :-)

Topp/Kjole fra en butikk her i London, veske fra HM, Levis shorts fra Secondhandshop og sko fra Primark 

Love?

#mote #inspirasjon #spring2014 #london

Dagens Outfit Inspirasjon - Aztec Pemplum Top

Hei fine dere. Utrolig deilig sommervær ute nå, nesten litt for varmt. Tenkte å vise dere litt inspirasjon på kelsfronten, noe som er en stund siden nå. Hope you like it!Sko/Bianco (København) Clutch/GinaTricot Shorts/BikBok Topp/BikBok Solbriller/HM 

Slik ser toppen ut på: 

Elsker den! 

Love?

Dagens Outfit Inspirasjon - Romantic Dress

Hey fine dere. Er fortsatt kjempe dårlig, sliter veldig med litt angst om dagen. Vet ikke hvorfor jeg har det, mn har fått det den siste mnd. Våkner opp med skjelvende hender hver morgen, og har noe redusert matlyst. Noen som opplever/har opplevd det samme? Jeg har fått tips fra lege at jeg må kutte ut koffeinen, da også cola/pepsi. Jeg drikker sjeldent kaffe, bortsett fra jobb så muligens det er årsaken. 

Synes bloggingen min har veldig dårlig i det siste, så jeg tenkte å begynne med Dagens Outfit Inspirasjon igjen. Håper det er noen glade ansikter nå ihvertfall :) 

Kjole/2hand Belte/BikBok Briller/GT Smykke/GT 

Now its back 2 bed...

Love?

Dagens Outfit Inspirasjon - Light Pink Jeans

Hei moteløver. Sykt deilig vær ute i dag, er det nå jeg kan si at det offisielt er sommer? Hehe. Våknet tidlig i dag for å dra på intervjuer. Første intervjuet gikk ganske bra, og det andre gikk enda bedre. Så spørs hvilken jobb jeg ender opp med? 

Planer for Natt til 1.mai er vel å drikke i godt selskap med venner, kanskje dra en tur i frognerparken med Fabian og vennene hans :) Kjøpte denne fine lyserosa buksen for en stund siden, tenkte den kan brukes nå som det er så fint vær ute. Skoene fikk jeg med hjem gratis fra et skoevent jeg var på forrige uke. Det var VIP Grand Opening for Nilson Group Shoes. 

Love?

Dagens Outfit Inspirasjon - Purple Top & Painted Skirt

Hei fine dere. Våknet for litt siden, ble litt vel mye champagne på meg i går, og ikke for å snakke om alle de gratis drinkene vi fikk servert overalt og den gode maten!! Ikke rart det ble nok til slutt, hehe. I kveld er det altså pån igjen. Da skal jeg på Grand Opening av Nilson Groups nye skosenter, som har åpning i Karl Johan. Jeg og bestekompisen min Jasper, som forresten har blogg skal ta oss turen. Du finner bloggen hans her, verdt å ta en titt! :)

Elsker det nye skjørtet mitt, matcher til så mye :) Clutch/2hand Pumps/Nelly.com Skirt/TopShop Glasses/GT Smykke/GT Skjerf/GT Top/GoodNightMacaroon

Love?

Dagens Outfit Inspirasjon - Leo Shorts & Golden Necklace

Hei flotte dere. Fy søren så deilig vær det er ute, er det nå jeg kan offisielt si det er sommer? Hehe. 

Planene for denne uken er mange, har blitt invitert på noen eventer blant annet på Onsdag skal jeg på VIP Grand Opening av det nye skosenteret i Karl Johan. I løpet av eventet vil alle gjester få gavekort på 200 kr, goodiebags, sprudlevann osv. Alt man får på et lanseringsevent. Skal også senere i uken på Mote Frokost hos Polhem, der vi skal få innblikk i kommende trender for høsten og sommeren, samt sneakpeak på nye merker på markedet. Gleder meg veldig! Sist jeg var på et slik event var på Lanseringsfesten for det nå nedlagte motemagasinet STREETSTYLE, der jeg møtte blant annet bloggerne Marthe Borge og TommyLife. Håper dette eventet blir like bra! :) 

I dag skal jeg på jobbintervju for et kjent drikkemerke, jobben går ut på å selge/gi bort drikken på spesielle sammenkomster/eventer. Altså en promoteringsjobb! Trur det blir veldig spennende. 

..... og en siste ting. Jeg har ikke sagt det på bloggen enda, men jeg meldte meg på DET NYES Covergirl Konkurranse, og guess what? De ringte meg forrige uke og sa de ønsket meg videre. WIII!!! 

Dagens Outfit Inspirasjon - Leo Shorts & Golden Necklace Elsker denne vesken, kjøpte den på 2hand butikk. Den er garantert favoritten i skapet for tiden.... 

Love?

Dagens Outfit Inspirasjon - Marvel Comic Top

God morgen fine dere. Tenkte å begynne å skrive om Dagens Outfit Inspirasjon igjen, noe som var en stor favoritt hos meg for lenge siden. En annen ting jeg har tenkt å begynne med er å begynne å prøve å videoblogge!! Nå som jeg har fått Mac med videokamera, og den filmer ganske bra kvalitet tenker jeg at det kan prøves ut også! Hva synes dere om det?

Elsker den toppen, nye favoritt i klesskapet! 

Love?

Repost: Dagens Outfit Inspirasjon

God Lørdagsettermiddag! I kveld skal jeg feire besteveninna mi Maria som fyller hele 21 år! Det blir kjempe koselig, skal gjøre sånn at hun får den beste bursdagen på lenge! Skal først til byen og fikse noen greier, også skal jeg videre til Maria og hjelpe henne med forberedelser til festen i kveld. Vi skal ha jellyshoots, mmm! 

Vet det blir mye repost's for tiden men det er rett og slett fordi jeg ikke har noe inspirasjon. Men, det kommer vel etterhvert? Håper det går greit! Ønsker dere ihvertfall en fin fin helg! 

Elsker nagler, min største svakhet på shopping, hehhehe... 

Skjorte/BikBok Veske/HM Jakke/2hand Smykke/HM Pumps/Nelly.com

Love?

Dagens Outfit Inspirasjon - Peach & Denim

Hey moteløver. 

Nå skal jeg straks i dusjen, i dag begynner jeg på nyjobben min. Har opplæring i ettermiddag og gleder meg veldig! Gleder meg veldig til å bli kjent med de som jobber der, og lære mye nytt! :) Håper jeg kommer på Bonnier Media avdelingen, som selger alle mulige blad abbonement som Costume, Woman,FHM osv. Krysser fingrene! 

Har tenkt til å begynne å trene for fullt, ihvertfall 1-2 timer hver dag etter jobb. Slutter på jobben rundt fire tiden, så da blir det perfekt med en treningstime rett etter. Tenker å begynne på Evo med besteveninna Frida. Noen som vet om det er bra? 

Shorts/BikBok Skjorte/GoodNightMacaroon Smykke/GT Wedges/London Solbriller/GT 

Gleder meg til jeg kan gå med shorts og skinnjakke ute, og legge igjen boblejakken hjemme... Lengter etter sol og varme! 

Love?

Dagens Outfit Innspirasjon

Hey søtinger. Det er lenge siden jeg har blogget om dagens innspirasjons outfit. Elsker denim på denim trenden, og trur det blir kult med denimjakken som jeg klipte til vest for ikke lenge siden. I dag skal jeg bare slappe av med venner, og rydde og hjelpe til her hjemme siden mamma og lillesøster skal kjøre til Tromsø i morgen. Det betyr at jeg får leiligheten for meg selv. Det blir deilig!Shorts/BikBok Topp/BikBok Wedges/London Denimvest/Levis Clutch/Glitter 

Love?

Dagens Outfit Innspirasjon - Denim & Studded clutch

Hey søtinger. Jeg har jo nå gått inn i et nytt sponsor samarbeid med miinto.no, og tenkte å skrive litt om det. Miinto.no holder til i Danmark/Sverige og er en scandinavias største kleskjeder på nett. Du finner også den svenske nettbutikken her

Det er mange bloggere som foretrekker miinto, med tanke på kvalitet og sånn. Synes jo selv miinto har mye fint. På søndag vil det komme en liten overraskelse til dere, så følg med! Jeg har også blitt spurt om å komme på shoots for Miinto. Noe jeg har sykt lyst til det! WOOW! 

Dagens Outfit Innspirasjon 

Clutch/Sweeden Wedges/London Jakke/Zara Shorts/GT Hårbånd/NewYorker 

Love?

Dagens Outfit Innspirasjon - Yellow Fellow

God morgen, holdte jeg på å si. Det er strålenge vær ute, og nå frister det virkelig å bade. Men, desverre for meg så har jeg så alvorlig med pollen allergi at jeg ikke kan være så mye ute... It sucks! Noen som sliter med det samme?

Jeg har forresten byttet header til bilde av meg (riktignok). Nå vet jeg ikke helt om jeg blir å bruke den, for blir liksom aldri fornøyd og ender alltid opp med den "Fashioaddict" headeren. 

Dagens Outfit Innspirasjon 

Hårbånd USA/Nordby Veske/Nordby Neglelakk/HM Levisjakke/2hand Bukser/VeroModa Wedges/London 

Love?

Dagens Outfit Innspirasjon - USA & Leather

Old outfits - Innspiration

Genser/GinaTricot Wedges/London Solbriller/HM Ringer/HM Shorts/GinaTricot 

Ukens blogg avsløres i kveld :) 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits