Style By Keinapel

Todays Outfit - The Orange Leather Jacket

Hey vakringer! 

Hatt en fin uke sålangt? Jeg forbereder meg om dagen til jeg skal opptre på søndag, nå er det kun 3 dager igjen!! Herreguud tiden går fort, jeg fylte jo nylig 22 år 27 mars! Woow! Flere som føler det slik? 

I dag har jeg tatt litt bilder ute i solen, så deilig at varmen har kommet tilbake til London. Har nesten bare vært regn de siste ukene. Men, det er jo ingen hemmelighet at det regner mye i London! Håper ihvertfall at solen er kommet for å bli frem till sommeren er her:) 

Jeg fikk et gavekort i bursdags gave så jeg kjøpte meg en jakke fra Moschino, (som selvfølgelig var på salg). Jeg elsker fargen på jakken, den spriter opp et hvilket som helst antrekk! 

Hvordan har jeg det om dagen? 

- Jeg har det helt fantastisk! Kjæresten min er virkelig den beste, og behandler meg som en dronning! Jeg er så heldig, og det at jeg har noen som er glad i meg for den jeg er hjelper på både kropp og sjel! Kjærlighet er noe kliss, men absolutt noe alle kvinner der ute fortjener! :) Nå ser jeg frem til helg, har allerede funnet kjolen jeg skal ha på meg! Kan vise dere senere :) Blir en treningsøkt senere i dag!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Livsstil #Skjønnhet #Trening #Kosthold #Hverdag

Todays Outfit - Reptile Print Dress

Hey kjære lesere! 

Jeg og kjæresten kom hjem for ikke lenge siden, og han dro nettopp på trening. Så da har jeg tid til å lese igjennom mail, se igjennom bildene vi tok i dag og ikke minst blogge! I dag valgte jeg å bruke kjolen jeg fikk fra Matthew, og skoene fra GUESS. Synes antrekket ble veldig stilig! 

Det har vært strålende vær stortsett hele dagen, og det er målt 12 varmegrader til helgen. Juuhu! Ikke lenge til vår nå, *gledeshyl*

Håper dere har hatt en fin uke sålangt! :)


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Onsdag #Outfit #Skjønnhet

Todays Outfit - Red Knitted Sweather

Hey vakringer! 

I dag fikk jeg endelig tatt litt bilder av dagens antrekk, og kjenner det blir deilig når det blir varmere ute så jeg kan få gjort dette oftere. Det er fortsatt utrolig kaldt ute, og fryser på fingrene når jeg skal bruke selvutløseren på kamera. Planene i dag er å dra en liten tur til byen og ordne noen ting, og få kjøpt noen ærender. Solen var her i stad, og da tenkte jeg at det passet å bruke brillene jeg fikk fra Frank Walton i fjor sommer. Det varte desverre ikke lenge før regndråpene kom! 

Todays Outfit

 Sweather/2handshop Boots/Primark Coat/Primark Clutch/DonnaKaren Glasses/Frank Walton 

Ønsker dere en fin dag videre! :)


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Outfits

How to: Style den lille sorte

God søndagskveld! 

Kom hjem for ikke lenge siden, det var søndagsåpent til 16.00 i dag så da fikk jeg handlet de resterende julegavene. Fikk også handlet inn litt snacks, skjokoladekuler med kokkosmasse, mm. 

Anyways, nå som det kun er noen få dager igjen til julaften tenkte jeg å komme med tips om hvordan du enkelt kan style den lille sorte. Noe som mange gjør er å matche den sorte kjolen med tibehør og sko i samme nyanse. Det blir veldig kjedelig og litt dødt med kun en farge. Jeg synes det er så mye bedre å spice opp den lille sorte med noen sterke farger som rosa, rødt eller lilla. Du får en litt mer festfølelse, og kan også matche antrekket med noe tilbehør i paljetter for eksempel. Samt pynte neglene i en shimrende farge i enten sølv eller gulv. Vær mer vågal i fargevalget! Jeg har plukket ut noen godbiter fra Nelly, how to style the black dress!Kjole/HER Sko/HER BH/HER Neglelakk/HER Konvoluttveske/HER  Falskvipper/HER 


 Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Jul #Hverdag #Inspirasjon #Søndag #Helg

Throwback to November Outfit

God søndagkveld! Håper alt står bra til? I dag ble det en bloggfri dag på meg, men jeg tenker likevel å slenge inn et like tilbakeblikk på et gammelt antrekk jeg fant fra en november dag i 2011. (Link)

Det er alltid like kjipt å finne bilder av klær du verken finner eller har lengre. Bootsene var min gamle veninne sine, som jeg lånte! Jeg tok så mange bra antreksbilder før, hva skjedde? Haha 

Neida, men er nok fordi speilrefleksen jeg brukte da ikke er like bra lengre. Nå er det supertregt ,så derfor bruker jeg kamera fra Nikon inntil videre.  

For et sjeldent syn, snø? Det har jeg ikke sett på lenge! Holder likevel en finger på at snøen kommer hit til England også! 

Vi blogges i morgen! <3


Love?

#Mote #Blogg #Hverdag #Inspirasjon 

Dagens Outfit - Peace Top

I dag er planen å rydde og vaske litt klær, gjøre det litt koselig nå som det er desember :-) Jeg tenker å ha en videoblogg på bloggen, kanskje det kunne være moro for noen av dere? Skriv gjerne i kommentarfeltet om dere ønsker videoblogg! 

Dagens Outfit, jeg fant denne toppen bakerst i skapet. Skal begynne å bruke den oftere! 

Top/London Wedges/London Coat/Primark (Last year) Bag/YSL Leggings/Primark


Love?

#Mote #Inspirasjon #Jul #Blogg #Outfit #Desember

Dagens Outfit - Black & Beige

Hey fininger! Håper dere har en fin helg sålangt? Jeg har endelig fått sengen min, så nå begynner det å bli fint på soveværelset. Mamma hjelper meg å sette opp fin tapet på rommet, siden jeg ikke er så flink med det! Tok litt antrekkbilder ute i dag, ble ikke den beste kvaliteten men det er fordi det ikke var nok sollys ute. Jeg har fått meg nytt kamera, men jeg forstår fortsatt ikke hvordan man får bedre lys på bilder! Håper det går bra uannsett :-) Hvis dere ønsker å lese mer mote kan dere besøke magasinet mitt her http://trendspot.no 

Litt høst inspirasjon i kuldenJeg kjøpte disse skoene i London for noen mnd siden, har ikke brukt de før nå. Elsker dem! 


Tights/Primark Bag/YSL Kåpe/Primark Wedges/London 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!


Love?

#Mote #Inspirasjon #Lørdag #Helg #Jul #Høst #Hverdag

Throwback to my outfits

Hey beuties!

Så kult at mange likte det andre innlegget mitt :-) Tenkte å skrive litt om klestilen min, siden jeg ser det er mange nye lesere innom! Jeg har en veldig casual og edgy stil, liker spessielt å blande smykker til antrekk, synes statement smykker og lange kjeder er veldig kult. Du kan piffe opp et hvert antrekk! 

Jeg er veldig svak for spessielt hatter, det er bare noe ved det som skriker navnet mitt. Desverre så mistet jeg favoritthatten min i Barcelona (Typisk), som jeg kjøpte på Aldo. Jeg er også ekstremt glad i belter, og bruker det til de fleste plagg som kjole, shorts, bukse you name it. Jeg bestilte nylig noen belter fra Moschino, som jeg bruker mye. Jeg elsker dyreprint, blomsterprint og all slags print på klær. Synes det er utrolig stilig hvis du matcher det på riktig måte! Du ser meg nesten aldri uten skinnjakke, det er en stor craving hos meg og har sikkert 10 slike jakker hengende i skapet. 

Som dere ser elsker jeg leopard og print av enten tiger eller løve! 

Dette er min favorttjakke, kjøpte jeg på primark i fjor! Perfekt å bruke denne sesongen også :-) En av skinnjakkene mine, elsker denne veldig 80 tallet! Tatt i sommer! I miss that hat! 
Så dette var et lite tilbakeblikk på stilen min igjennom bloggen. Jeg synes ikke stilen min har forandret seg så mye, synes den er ganske lik som den alltid har vært :-) 


Hvordan er din stil?

#Mote #Blogg #Outits #Inspirasjon #Tirsdag #Jul

Todays Outfit Inspo - Classy Blue

Hey fininger! 

Håper dere har hatt en bra start på uken, jeg var en liten tur ut i går noe som resulterte i at jeg har litt fylleangst i dag haha. Møtte en venn over et par øl, som var veldig hyggelig. Elsker å gå igjennom Hyde Park når jeg skal steder, istedenfor å ta tuben kan man jo like gjerne gå. Hyde Park er det fineste med hele London synes jeg, elsker den parken! 


Cardigan/Primark Tights/BikBok Clutch/Ebay  Necklace/Gina Tricot Shoes/Primark 

Elsker fargen på cardiganen, mitt absolutt favoritt kjøp fra Primark! 


Love?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #Hverdag #Outfit #Tirsdag #London

Todays Outfit Inspiration - Knitted & Gold

Hey kjære lesere! 

Jeg fikk inn mange fine instagrammer og blogger i går på innlegget, så nå gleder jeg meg til å se igjennom alle :-) For dere som har fulgt bloggen min lenge husker kanskje "Outfit Inspirasjons" innleggene mine? Det har jeg bestemt meg for å begynne med igjen! 

Jeg har riktignok begynt å fokusere litt mer på kvalitetsklær, merker osv. Jeg liker å blande billig og dyrt sammen,  jeg synes det er bedre å ha noen plagg som koster litt mer for det varer jo også lengre! 

Anyways, her er dagens inspirasjon!

 

Bag/Ebay #Watch/River Island Pants/BikBok Sweater/Primark Necklace/Primark Shoes/Primark

Nå som det er litt mer høst ute synes jeg slike gensere er så deilig å bruke, passer perfekt under en skinnjakke! 


Love?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #Hverdag #Onsdag #DagensAntrekk

Todays Outfit - Leopard Pants

Tok litt outfitbilder ute i dag, håper dere liker antrekket!:) 

Shoes/Primark Pants/Shop in London Cardigan/HM Belt/Moschino Watch/River Island Bag/YSL 


Love?

#Mote #Blogg #Outfit #Inspirasjon #Hverdag #Tirsdag

Todays Outfit - Ocean Blue Cardigan

Good evening cuties! 

Håper dere har en fin fredagskveld så langt, jeg kom hjem for litt siden og tenkte å finne frem noen gamle jentefilmer som jeg ikke har sett på en stund, eller finne en ny serie jeg kan begynne å se på, nå som jeg har sett siste episoden av PLL og må vente noen uker til den nye sesongen starter igjen. Jeg er veldig utolmådig av meg, så må bare bite tenna sammen! haha Dere kan gjerne komme med noen tips på noen bra filmer/serier?

Tok litt outfitbilder i dag: Cardigan/Primark Jeans/BikBok Jacket/Shop in London Watch/River Island Jewellery/Ebay Sunglasses/Frank Walton Bag/2handshop

 Høst antrekk bilder som bidrag i konkurransen som er i samarbeid med Inspoforallgirls og Boozt.com sin kampanje på CupoNation'


#Blogg #Helg #Hverdag #Mote #Inspirasjon 

Love?

Todays Outfit - Black & Denim

Været er helt fantastisk i dag, så jeg tok litt bilder utenfor huset av dagens antrekk. Jeg elsker de nye tingene fra Aliexpress.com. 


Bag/YSL Shorts/BikBok Shoes/Bianco Belt/Moschino Sunnies/London Top/HM Necklace/Aliexpress.com

 

Love?

#blogg #sommer #outfit #inspirasjon #mote

Todays Outfit - Leopard Shirt

Hey fininger:) 

I dag har jeg ikke gjort så mye, annet enn at jeg ble med mamma og lillesøster på en trip utenfor London. Vi skulle besøke noen venner av oss, så det var kjempe hyggelig! Ellers bare rydder jeg rommet og skal straks lage meg noe å spise. Trur det blir en film resten av kvelden før jeg stuper i seng. Det har vært en lang dag! 

Tok forresten litt outfit bilder i stad :) 


Hat/Aldo Shoes/? Shorts/GinaTricot Shirt/2handshop Purse/HM Top/Primark Glasses/Londonshop 

Love?

#Blogg #Sommer #Mote #Outfit #Inspirasjon #hverdag

Todays Outfit - Aztecprint

Hey fininger :) 

Håper dere har det fint hjemme i Norge. Det er så utrolig varmt og deilig om dagen, elsker å våkne opp til sol og å spise frokosten i hagen. DET kaller jeg sommer! Tatt litt bilder ute i dag, for å vise dere dagens antrekk. Har blitt helt hekta på aztecprint på plagg, spesielt kjoler og jumpsuits. 

Gleder meg utrolig mye til fredag, håper virkelig jeg får rollen!! Hvor rart hadde det ikke vært å sett seg selv i en tv serie? haha

Startet forresten på Detox programmet i dag, 11 days to go. Håper virkelig det gjør underverker! 

TODAYS OUTFIT


Lovelyy weather! 

Elsker denne jumpsuiten! 

Love?

#blogg #outfit #hverdag #sommer #London #inspirasjon 

Todays outfit - Cool & Casual

Tok litt bilder utenfor leiligheten for å teste det nye kameraet mitt fra canon, er fortsatt nybegynner så ble ikke de beste bildene men jeg ble litt fornøyd med noen av dem. 

Cardigan/Primark Bag/Aldo Shoes/London Top/BikBok Hat/Aldo

Love?

Todays Outfit - Neon Top & Biker Jacket

Hey fininger. 

I dag våknet jeg ganske tidlig, og det var kjempe deilig med en halvtime i dusjen. Det er det beste med helg, at jeg får så mye mer tid til å gjøre ting som vaske, rydde og ta finere bloggbilder. Så det har jeg gjort til nå, været har også vært veldig bra i dag! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til sommer! :) 

Elsker at det har kommet blomster på trærne, som du ser under på bilde. Terassen er en perfekt plass å ta antreks bilder. Top/HM Jakke/London Sunnies/GinaTricot Skjørt/GinaTricot 

Håper dere har det fint i norge :)) 

Love?

#Mote #Inspirasjon #Outfit #London

Todays Outfit - Flowerprint Jacket

Hey fine dere. Jeg kom hjem for litt siden, og rakk utrolig nok å ta outfitbilder før lyset forsvant. Det er altså grunnene til at jeg aldri orker å blogge fordi når jeg kommer hjem er det vanligvis mørkt og da blir ikke bildene like bra. Nå har jeg gjort et unntak, og skal begynne å bli flinkere til å ta antreksbilder. Nå har jeg ikke et superbra kamera for øyeblikket, men det funker til jeg får meg et nytt.  Håper dere har det fint hjemme i Norge! :)Jakke/Primark Bukse/BikBok Veske/Primark Kopp/Victoriasecret Solbriller/Primark 

Love?

#outfit #hverdag #mote #london

Yesterdays Outfit - Pastel & Pattern

Hei fine dere. 

Jeg har det helt fantastisk fint i London om dagen, og trives veldig godt på den nye jobben min. Nå er det under 2 uker til jeg reiser ned til Oslo for å feire 21 årsdagen med mine veninner, det gleder jeg meg utrolig masse til! Jeg bestemte meg for å ta en pause fra bloggen, fordi jeg ikke har hatt motivasjon i det hele tatt. Daglig jobber jeg 08.00 -17.00, også er jeg alltid så sliten når jeg kommer hjem at det blir lite tid til blogging. Nå er det som sagt helg, og jeg har ikke klart å finne tid før i dag (søndag). Så der har du forklaringen, rett og slett latskap. 

Men, nå har jeg savnet bloggen min så sykt mye at nå vil jeg prøve å starte igjen. Når det er sagt tok jeg bilder ute på balkongen i går, her i London er det jo full vår snart og ganske varmt om dagen. DEILIG! Jeg har kjøpt masse nye fine klær jeg kan ta outfit bilder med fremover, skal prøve å holde bloggen oppdatert så godt jeg kan! Dere kan følge meg på instagram @celiachalice hvis dere vil ha litt oftere oppdateringer! Håper dere har det fint hjemme i Norge! :)  

Summer outfit, pastel & pattern(Sun in my eyes, look angry haha) Clutch/Primark Skørt/Butikk i London Topp/Primark Skinnjakke/Butikk i London

Love?

#DagensOutfit #Blogg #Hverdag #London #Mote

Todays Outfit - Edgy Geopard Top

Hei fine dere, våknet opp til superfint vær i dag! Åhh det er så deilig å se solen skinne igjen, har vært forferdelig dårlig vær de siste dagene. Snøen har ikke kommet enda, men er jo enda håp at det kommer litt snø på julaften. Nå har jeg tatt litt bilder ute på terassen til dere, lenge siden jeg har hatt outfit så nå skal jeg begynne med det igjen. Ønsker dere en fin torsdag videre, nå skal jeg ut døren på juleshopping med mamma og lillesøster. 

My new watch.. 

Jakken er fra Primark, og er min favoritt når det ikke blåser så mye ute. Elsker den! 

Love?

#mote #dagensoutfit #london #juleshopping

Todays Outfit - Wild Stripes

Hey fine dere. Good news, jeg lever! hehe 

Har hatt en helt grei helg, faktisk min første helg uten kjæresten min. 

Stemningen i dag er ganske grei, med tanke på at jeg er syk og holdt meg innendørs hele helgen, jeg må virkelig ha verdens dårligste imunnforsvar. Jeg har funnet en super plass å ta outfit bilder fremover. Perfect spot. Selvom naboene sikkert begynner å lure hva jeg driver med på taket, og har photoshoot med meg selv. BLOGGERLIVET!

Todays Outfit - Wild Stripes Tell your friends, your neighbours, your boyfriends thats shes back! And will fucking stay this way ;)

Love?

She's a hattie girl, summerfeeling

Åhh det er deilig vær ute nå, kom akkurat inn døren fra jobb. Nå skal jeg kose meg på terassen helt til solen går ned. Tok litt antrekk bilder til dere btw, if you wanna see what im wearing today:)

Smiley without makeup:) Kos dere ute i solen :)

Love?

Kveldens antrekk @ Bursdagspartey

Nå har jeg akkurat fikset meg og skal straks ut døren, tenkte bare å vise dere kvelden antrekk før jeg stikker :) Ikke spørr meg om hva som har skjedd med den ene armen min, sikkert slått meg i fylla. haha Ha en fin lørdagskveld kjære lesere :) 

Love?

Innkjøp til 17 mai - antrekk

Hey flotte dere. Nå er det endelig langhelg, og jeg gleder meg kjempe mye til i morgen. Det blir Champagnefrokost i morgen hos min besteveninne Maria akkurat som i fjor, blir veldig hyggelig å feire sammen med gjengen :-) Senere er det ut å spise med familie og venner, blir også hyggelig! Etter jobb var det rett ned til byen og finne antrekk til i morgen, var så mye fint å velge mellom mn fant heldigvis til slutt hva jeg vil ha på meg. Kjøpte en veldig enkel og fin pemplumtopp som jeg trur blir stilig over et skjørt eller noe lignende. Kjøpte også et smykke som en siste accesories. 

Det er deilig at det ikke er jobb før på tirsdagen igjen, disse dagene skal jeg virkelig nyte. Elsker smykket!! 

Love?

DIY - Homemade Highwaist Shorts

Hei flotte dere. Håper dere har kost dere i det fantastiske været vi har hatt i dag! Guud så deilig! :) 

Dag2 på jobben gikk strålende, fikk mitt første salg og alle sammen klappet for meg. Veldig hyggelig! :) Ser frem til å jobbe på Netcom, utrolig godt miljø og blir bare mer og mer glad i jobben min som selger. Tjener greit med penger i mnd, og i tillegg har de så mange hyggelige sammenkomster og konkurranser, noe som er en motivasjon i seg selv. I kveld skal jeg bare slappe av hjemme med serier, og legge meg tidlig. Siste dag på jobb i morgen, før fri på torsdag. Da blir det grillig og kos med venner :) 

Fant en gammel Levisbukse og klippte den om til shorts, det som er tøft med buksen er at den har høyt liv. Så shortsen ble ekstra kul :) Elsker den toppen, fra London 

Love?

Kveldens antrekk @ Samsung Galaxy Partey

Hey flotte dere. Nå skal jeg straks dra, fikset meg og tatt bilder av kveldens antrekk. Elsker det nye skjørtet jeg har kjøpt i dag! Jeg og en jeg holder på med skal på Samsung Galaxy Partey i kveld!! Free drinks, og mat! Namm.. 

KVELDENS OUTFITVeldig futurisk i dag:) 

Love?

Dagens Outfit - Yellow Shirt & Golden Necklace

Hei dere. Tenkte bare å vise dere dagens outfit. Jeg skal bare fikse meg også ut døren, for å møte han jeg skal jobbe med i forbindels med promoteringsjobben, også skal jeg møte pappa etterpå. Trur jeg blir hyggelig! :) 

DAGENS OUTFIT
Love?

Dagens Outfit - Yellow Sweather

Hey fine dere. Så utrolig deilig vær ute, i dag dro jeg til byen med en som heter Fabian. Vi spiste på subway og satt oss ute for å nyte solen. Elsker at det snart går mot sommer, kjenner allerede at jeg gleder meg til stranden,grilling og kos med venner. Tok litt outfit bilder i byen med ipoden min, hehe. 

Dagens Outfit 
Håper dere har hatt en fin helg :)

Love?

Todays Outfit - Black Leather Vest

Hey dere. Nå slapper jeg bare av med den nye favorittserien min "The Carries Diaries". Det er en serie som er basert på da Carrie fra Sex and The city var ung og gikk på high school.  Utrolig bra serie, og anbefaler dere å begynne å se på den, spessielt hvis du liker slike serierTop/BikBok Shorts/BikBok Vest/GT Sunnies/2hand 

Love?

Todays Outfit - Marvel Comics Top

Hey søtinger. Nå har jeg akkurat kom inn døren, kjempe sliten etter å vært halve byen rundt og dratt på macen. Fikk kjøpt noen småting i tillegg til den nye macen så det var bra. Var en tur innom leiligheten jeg skal flytte til, den er veldig fin og koselig. Skal bo med en veninne jeg har kjent i 5-6 år, som jeg hang med mye i gamledager. Synes det er koselig at vi har tatt opp kontakten igjen og at vi skal bo sammen fremover. 

Fikk spørsmål om hvorfor jeg flytter så mye. Svaret mitt:

Jeg flyttet ut hjemmefra som 17åring, og etter det har jeg bodd litt hos venner og etterhvert skaffet meg noe eget. Det å bo i Oslo er ikke veldig billig, spessielt ikke hvis du skal bo mest mulig sentralt. Så det krever både jobb og inntekter. Der jeg bor nå var bare kortidsleie for å komme meg ut av leiligheten jeg bodde på Røa som er ganske langt unna byen, veldig slitsomt og var langt til buss osv. Men, når jeg flytter nå blir jeg boende der ihvertfall en god stund fremover. Det å bo for seg selv krever mye, og ikke alltid det går så bra spessielt hvis du skal leie hos andre du ikke kjenner. Men, nå flytter jeg inn med en veninne og det er en ganske trygghetfølelse for meg. 

Dagens Outfit

Toppen er fra BIkBok, elsker den! 

Love?

Dagens Outfit - Black Tiger

Hei fine dere. I morgen får jeg endelig meg en ny pc/mac. Har kontaktet mange som selger Mac, så hvis jeg får svar fra dem kjøper jeg garantert en MacBook. I dag har jeg bare vasket dusjen/toalett osv i leiligheten, siden vi har alltid en fast vaskedag så nå var det min tur til å ta det. Men, må innrømme at det er bedre når det blir skikkelig reint! I kveld skal jeg bare slappe av, og skal ikke på Justin Bieber konserten som garantert alle skal på. Jeg bestemte meg for å selge mine billetter, så i morgen skal jeg møte de jeg har lagd avtale med som kommer helt fra Bergen for å få med seg konserten. 

Jeg var superfan av JB før, men har vel sakte men sikkert gått bort i løpet av de siste 2 årene. Jeg elsker sangene hans, og skulle ønske jeg kunne fått med meg konserten men noen ganger må man prioritere andre ting. Flytter som sagt også snart, der jeg bor nå skulle jeg bare bo frem til sommeren og nå som jeg faktisk kan få bo med en veninne blir det jo bare enda bedre :-) 

Dagens OutfitJeg elsker genseren, fikk den i bursdagsgave fra moren min. Absolutt en favoritt i skapet! 

Love?

1 vest, 2 stiler

God søndag lesere! :) 

Nå tenkte jeg å vise hvordan du enkelt kan matche vesten du har liggende i skapet men du aldri får brukt. Det er ganske enkelt, du må bare finne noe som passer. Sort og rosa for eksempel, de to fargene er veldig sterke farger men de passer sammen. Sort og gult er også to farger som kan kombineres med hverandre, og det ser kult ut. Men, det er lite flatterende å se ut som en vandrende taxi på gata, så vær litt obs på hvordan gulfarge du tenker å bruke til. Burgunder gult, og knallgult er ikke veldig flatterende, og kan fort gi antrekket en kjedelig look. 

Slik kan du matche, har plukket ut 2 forskjellige stiler: 

YELLOW FELLOW 

Jeg elsket dette antrekket, fargene passer sammen, du kan dele opp fargene i punkter. Clutchen i sort matcher tightsen og den sorte vesten. Jeg bruker noe jeg har kalt for 2 fargeregelen, den har jeg skrevet om tidligere. Du tar 2 farger og matcher de 2 eller 3 steder i antrekket som jeg har gjort. Dette er en perfekt regel å følge hvis du ikke vet hva du skal hive på deg til fest eller hverdag. 

THINK PINK 

Dette antrekket er veldig tøft synes jeg. Den rosa vesker gir antrekket en mer røffere look. Neon rosa er ikke fargen man bør bruke for mye til et og samme antrekk, så defor valgte jeg bare å bruke 1 tilbehør i rosa. Du kan jo også velge rosa sko til, men det spørs veldig på om hva du synes er fint og liker å gå med. Jeg trur jeg hadde valgt et par lekre pumps. Også her har jeg brukt 2 fargeregelen som jeg nevnte over. Velg en basic farge du bruker i antrekket, også velder du en kul farge, eller noe i et mønster som kan friske opp looken. 

Husk å melde deg på ukens blogg i innlegget under, trekker blogger i kveld! :)

Hvilket antrekk liker du best?

Im blonde again

Hey fine dere :) Nå skal jeg straks dra ut døren, skal møte bestekompisen min en liten tur før jeg skal i et viktig møte. Ble spurt om å fronte et motemerke, og være ansikt utav butikken deres. Dette måtte jeg bare høre mer om, så skal i møte i kveld med sjefen! 

og hårsnakk.....så lenge varte hårfargen, men helt ærlig så synes jeg at jeg kler blondt mye bedre enn brunt. Føler at det er mer meg! :-) Føler alt begynner å komme på plass for meg, herregud så mye gøy i vente! Skal også i jobbintervju på mandag til en tlfselger jobb, midt i blinken for meg! 

Slik ble håret 

hehehhehe hårføner på gulvet... 

Synes om håret ?

Dagens Outfit - The Old School Studded Jacket

God Morgen :) 

Har nettopp sett siste episode av Pretty Little Liars, gud som jeg elsker den serien!! Etter det tenkte jeg å ta bilde av today's outfit. Riktignok kan jeg ikke gå ute med shorts enda, men jeg teller bare dager til det blir varmere ute. Så jeg må nok hive på meg en jumpsuit eller bukser og boblejakka. Toppen er ny, og jeg fikk den av mamma (snille mamma). Hun har jo finere klær enn meg jo! Jeg elsker jakken min, kjøpte den på 2hand shop i oslo for lenge siden. Den kommer jeg til å bruke mye i sommer vet jeg! 

Shortsen har jeg laget selv, klippt om buksen min til shorts og satt på nagler. 

Elsker skoene, hvis man gå for en casual partylook. 

Love?

Dagens Outfit - Denim & Leopard

Tenkte å prøve denimvesten min til leopardskjorten får å se om det passet sammen. Synes kombinasjonen ble litt kul, eller hva synes dere? I dag skal jeg endelig jobbe, blir deilig å komme tilbake :) 

Går selvfølgelig ikke med de skoene ute siden det er snø, men passer så bra til antrekket. 

Inspirasjon til dere:


Clutch/2hand Skjorte/BIkBok Denimvest/Homemade/Louis Wedges/London Tights/GinaTricot Sunnies/2hand

Love?

Dagens Outfit - The Purple Peplum Dress

Så deilig vær ute, har brukt den siste halvtimen på å bare ta bilder ute på terassen. Kjenner jeg gleder meg fryktelig til det blir varmere ute :) Er dette noe jeg skal fortsette med? Skrik ut i kommentarfeltet! Kjole/HM (Nordby) Jakke/Old Shorts/BikBok Smykke/GinaTricot 

Love?

Dagens Outfit - Denim & Studds

Hey søtinger. Nå skal jeg straks dra til maria. Denne helgen blir det edruhelg, og jeg skal bare kose meg med gamle venner og Idol i kveld! Mange som jeg kjenner som er med i år, veldig mange flinke :) Som jeg har lovt dere skulle jeg vise dagens outfit, så da har jeg selvfølgelig tatt litt bilder :) Clutch/2hand Tights/GinaTricot Skjorte/BikBok Tskjorte/GinaTricot Vest/GinaTricot 

Love?

Dagens Outfit - Leo & Spike

Hey fininger. Våknet for litt siden, og synes det har vært deilig å sove lenge for en gang skyld. Gikk ikke videre fra Idol, men jeg tar heller ikke så tungt. Synes det blir for dumt å sende folk videre bare fordi de er kjente, men har de sangstemme? Nei.. Det var mange andre som fortjente å gå videre, blant annet en som har jobbet masse med musikk men på grunn imaget hennes så kom hun ikke videre. Men hadde hun mega bra stemme? JA! Synes hele opplegget var helt latterlig, altfor mye staga og ingenting var naturlig. Til tross for det sto jeg og Petter (petertime.blogg.no) i kø over 5 timer!!!! woow 

Jeg kommer ihvertfall ikke til å slutte med musikk av den grunn. Jeg har bare funnet ut nå at jeg er bedre på egen hånd, jeg kan fint klare å komme langt hvis jeg bare satser riktige kort. Siden jeg sang egen låt, ble det litt feil av dem å sammenligne andre artister. Men men, jeg kommer ikke til å slutte med musikk av den grunn :) Jacket/2hand Shorts/BikBok Topp/GT Smykke/Homemade Boots/DinSko

Bestemor ligger også nå på sykehuset, det dro humøret mitt ganske ned.... Håper bare hun blir frisk igjen! Synes mest synd på pappa... 

Love?

Dagens Outfit - Denim & Red Lips

Hey fininger. Nå har jeg nettopp fikset meg til Idol audition. Skal møte petter (petertime.blogg.no) på national nå snart. Audition startet 09.00 men blir nok en del venting i køen tipper jeg, men er jo koselig det. Tenker å ta med meg en latte på veien, må jo holde stemmen min mest mulig varm. Anyways, tatt litt outfitbilder til dere :) 

Denim/GoodNight Macaroon Bukse/BikBok Overdel/Stockholm 2hand Smykke/HM Boots/DinSko 

Wish me luck! :)) 

Skal du på idol? 

Dagens Outfit - Red & Foxy

Hey fininger. Jeg har gode nyheter til dere, nå har jeg fått fikset pcen :) Jeg måtte formatere hele, og slette ALT men det var verdt det. Så kjipt når sånt skjer, men nå skal jeg være mer forsiktig med hva slags sider jeg klikker inn på. Så nå blir det normal blogging igjen :) Halloweenfesten i går var kjempe kos, og jeg hadde en fin kveld sammen med venner og god drikke. Var veldig mange som hadde kledd seg ut, noen skumlere enn andre. Men, kjenner det er deilig å være normal kledd igjen, hehe. Tenker byen med en veninne i kveld, er det lørdag er det lørdag. Håper det blir noen jobblørdager også fremover:) 

Levis skjorte/2hand Boots/DinSko Shorts/GinaTricot T-skjorte/BikBok Smykke/Homemade

Love?

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Dagens Outfit - Army pants

Hey fininger. Har hatt en del å tenke på i det siste, og har også slitt med deppresjon men jeg er tilbake nå. Ikke faen at jeg lar gamle ting ødelegge for meg, og mine fremtidsplaner. Nå er jeg tilbake, og er jeg der jeg skal være! Jeg kan gjøre hva faen jeg vil, og INGEN kan stoppe meg. Jeg har et mål, og det er å nå toppen. Jeg har klatret meg oppover, og kan nesten se målstreken. Jeg gir ikke opp nei! Til dere som trekker meg ned, det er ikke noen vits fordi jeg er så mye sterkere enn noen gang. 

"I will never break down, and never give up for what I believe in"

'

Jakke/VeroModa Pants/BikBok Smykke/HM Skinnvest/GInaTricot Clutch/Glitter Genser/BikBok 

Love?

Dagens antrekk - spikey jacket

Hey søtinger, sitter nå på cafe med en venninne og en kompis. Var deilig å slappe av etter noen timer med shopping. Kjøpte ikke så mye, bare noen småting. Elsker salg! :)

Møtte også en sykt søt leser, kom bort til meg på tbanen og sa at hun har lest bloggen min i 1 år og at hun ble veldig inspirert. Sykt hyggelig, ga meg et smil om munnen. Nå tenker vi oss på bowling! Håper dere har det fint:)

Litt fra dagens antrekk, elsker jakken kjøpte på en 2 hand butikk en gang.

Today's outfit - Neon pink bag

Hey søtinger! Tenker bare å stikke innom og ønske dere en fin fredagskveld! Nå skal jeg straks møte Frida, også videre til en fors med folk og god drikke. Blir en hyggelig kveld! Husk å stemme på meg her :) 

Veske/HM Topp/BikBok Homemade vest/London Armbånd/HM Bukse/VeroModa

Love?

Today's outfit - USA & yellowfellow

Hey søtinger. Tenkte bare å blogge kjapt om dagens antrekk. Nå skal jeg snart ture til byen for å hente penger og diverse. Senere cafedate med to veninner :) 

Todays Outfit 

Jacket/Sweeden Bag/Sweeden Shorts/BikBok Topp/Sweeden Hårbånd/Sweeden

Love?

Gårsdagens Outfit

Hey søtinger. Det var en sykt koselig kveld i går, ble kjempestemning på innflyttingsfesten til Petter. Senere dro jeg og besteveninna mi til Luux og der var det også veldig god stemning! Jeg har blitt promotør på Luux, det vil si at du skriver om kommende eventer og inviterer folk, samt selger bord til de som ønsker det. Det er ikke akkurat en jobb, men moro å kunne promotere for Utestedet. Var tidligere promotør for Escape, men siden escape ikke er åpent lenger og mistet sjenkebevillingen gikk jeg over til Luux. Selvom jeg noen ganger savner den gode stemningen på Escape og ikke minst alle folka. 

Gårsdagens Outfit

Tenkte å bruke det gamle glitterskjørtet mitt, som jeg aldri bruker. Bruker som regel aldri kjørt siden jeg ikke synes det kledde meg. Selvom det ble litt mye detaljer, synes jeg det var litt kult. 

Wedges/BikBok Skjørt/2hand Topp/BikBok Skjorte/VeroModa Clutch/Butikk i sverige

Love?

Dagens Outfit, love my style

Åhh det er så deilig vær ute nå!! Skal snart møte en kompis også skal vi på akerbrygge eller noe. Dere må også kose dere i godværet:) 

Dagens Outfit

Shorts/BikBok Clutch/Sverige i butikk Skinnjakke/Butikk i sverige Topp/TheNewYorker Solbriller/HM 

Love?

Dagens Outfit, blomsterprint

Hey søtinger. Har akkurat kommet hjem fra visning på en leilighet med besteveninna mi Maria. Vi var også å spiste på Egon med moren hennes, var kjempe koselig! Var kjempefint vær i går, men ganske så kjølig i dag, men må ærlig innrømme at det var kjempe deilig med litt kaldere klima, begynte å bli ganske så tett av den varmen. Kan jo umulig være sunt å være ute hver dag i 27 varmegrader. Satser uannsett på toppvær til helgen! 

Dagens Outfit

Boots/DinSko Kjole/BikBok Skinnjakke/Butikk i Sverige Clutch/Butikk i sverige

Fant igjen den gamle blomsterkjolen min jeg kjøpte i fjor, blir godt brukt i år for å si det sånn! :) 

Love?

Dagens Outfit Innspirasjon

Hey søtinger. Beklager for dårlig blogging, men har ikke nett her hjemme, men bruker iphone nette nå får å blogge. Var på et jobbintervju i dag til noe som heter LTM, og som jeg føler gikk kjempebra. Jobben går ut på å ringe rundt til forskjellige firmaer, fungerer som telefonsalg og diverse. Kjempe hyggelige intervjuere og virket som en veldig bra jobb, godt miljø osv. Lever for tiden på iphonen min, så får ikke til så mye blogging. Bestemt meg for å blogge videre her, siden det var det de fleste leserne mine  ville. Så utrolig deiilg vær hjemme i oslo nå, og er utrolig godt å kalle Oslo for hjemme igjen :) Det har jeg virkelig savna! 

Jeg har blitt en flittig bruker av Instagram @ CeciliaMarilyn hvis du vil følge meg! 

Dagens Outfit Innspirasjon

Bukse/VeroModa Boots/Dinsko Jakke/Zara Veske/GinaTricot Topp/BikBok

Love?

Jobbintervju + Dagens Outfit

God morgen! Skal som sagt på det rekruteringsbyrået nå snart, og krysser fingrene for at jeg får drømmejobben. Som er å jobbe i klesbutikk, fingers crossed!

Dagens OutfitSkjerf/Sorbet Bukse/BikBok Veske/Singapore Trenchcoat/GinaTricot 

Love?

Fridays på akerbrygge + dagens outfit

Hey søtinger. Hadde en utrolig bra kveld i går, gleder meg bare nå til å runde hele nitten år. Forteller mer om dagen min senere i kveld, nå skal jeg ut å spise med venner på fridays. Sykt sulten! Er så deilig sommervær her nede nå, storkoser meg. Tatt på meg shorts i dag faktisk! 

 

Dagens Outfit
Kos dere i dag! 

 

Synes om antrekket?

Dagens Outfit Innspirasjon

God morgen! Flere en meg som akkurat fikk logget inn på blogg.no? Luksusproblem.. Anyways, siden jeg våknet opp til fint vær, og det var lyst i hele leiligheten besteme jeg meg for å ta noen outfitbilder (for en gang skyld). Tenkt til å begynne med det også fremover, siden det ble så bra lys osv. Gleder meg utrolig mye til det blir varmere ute, da kan jeg endelig gå med shorts igjen. 

 

Jeg skal synge på rådhuset klokken 11.30, og nå er det ikke lenge igjen! Wish me look! 

 

Dagens Outfit Innspirasjon

 

 

 

Shorts/Homemade Topp/HM Clutch/Glitter Solbriller/BikBok Belte/SecondHand Smykke/Sorbet

 

Love?

Dagens outfit - I'm blue baby

Sitter nå på skolen og vi har engelsk. Favorittfaget mitt! I dag er jeg veldig blå, blåe øredobber og blå topp + diamantsmykke mitt som jeg elsker! I dag blir en lang dag på skolen, 2 timer med prøve i naturfag og 3 timer med fransk. wooho! 
 


Ha en fin dag :))

 

Dagens Outfit, jumpsuit

Det er fryktelig kaldt ute! Fryser av meg både hender og ører, uff. Gleder meg til det blir varmere! Ble en kort skoledag i dag, så er deilig at det er helg nå. I dag skal jeg bare rydde og vaske hjemme, lage middag og gjøre litt lekser med tanke på at jeg reiser bort neste uke og ikke får tid til det. Med andre ord, det blir en daff fredag :) Har forresten klippet håret litt, sånn at det ikke ble så tjukt på tuppene. Kanskje satse på frisørkarriere? hehe

Dette har jeg på meg i dag

 Clutch/Glitter Jumpsuit/BikBok Trenchcoat/VeroModa Ring/BikBok Smykke/Glitter Boots/DinSko


Love?

Dagens Outfit, blondershortsen

Deilig at sola har kommet til Tromsø også. Følt at de siste mnd har vært veldig dystre og mørke, med tanke på at vi har noe her oppe som heter mørketid. Blir alltid så slapp og sliten av at det er mørkt 24/7. Det begynner ihvertfall å gå mot lysere tider, og det vil si at det er noen få mndr igjen til sommerferien. Guud, jeg gleder meg! 

Pleier som regel å aldri ta på meg de fineste klærne på skolen, og bytter heller når jeg kommer hjem. Føler meg så mer komfortabel med å bytte klær og sminke meg litt etter skolen. Jeg går gjerne i daffeklær når jeg er syk, noe jeg var hele forrige uke.  Men, aldri ellers! 

Dette har jeg på meg i dag 


Blazer/BikBok Sko/BikBok Clutch/Glitter Armbånd/BIkBok Tights/BIkBok Topp/BikBok Shorts/BIkBok 

 Sorry for dårlilg kvalitet, men her er det mørkt rundt 15.00 tiden så da må jeg bruke nattmodus. Blir bedre etterhvert! 

Love?

Dagens Outfit, puncho

brr, iskaldt ute! Tok litt bilder til dere av dagens antrekk. Kjøpte meg ny puncho fra hennes & mauritz forige shopping og fikk endelig brukt den. Elsker den, er utrolig varm og passer til de fleste plagg. Fikk 3 timer fri fra skolen, og da gjor jeg ingenting. Deilig å være hjemme nå, skal rydde og vaske leiligheten til kjæresten min, faktisk der jeg er nå :) 

Dette har jeg på meg i dag: 


Puncho/HM Clutch/Glitter Sko/DinSko Smykke/Glitter Tights/BIkBok

"Lik" hvis du likte antrekket :)

Love?

Dagens Outfit, diamantsmykke

Nå har jeg fikset meg ferdig. Sov til klokken fem i dag for å lade opp til enda en heftig kveld på byen med jentene! Har selvfølgelig ikke glemt bloggen, så dere får dagens outfit i dag også. Flink!! 

Dette har jeg på meg i kveldWedges fra BikBok 

Skjorte fra BikBok (Maria sin) 

Høytlivsbukse fra BikBok 

Smykke fra Glitter 

Topp fra BikBok 

Clutch fra Glitter

Love?

Dagens Outfit, black & white

Jeg har ikke gjort så mye i dag. Siden jeg har vært syk så har jeg bare holdt sengen hele dagen. Bestemte meg for å ta en tur til byen med en veninne, for å få tankene vekk fra kvalme og den dårlige formen. Det var koselig å se Marte igjen, men det var også noe som resulterte i at jeg kom hjem med 4 shoppingposer. Viser dere innkjøpene i morgen! Har faktisk på meg de nye skoene og den nye genseren i dagens outfit. Elsker sånn typ katemoss stil! 

 

 Tights/BikBok Veske/Nelly.com Ringer og Smykker/BikBok Wedges/BikBok Skinnjakke/HM Genser/BikBok 

 Love?

Dagens Outfit, stjerneskjerf

Hey. Jeg og susann kom akkurat inn døren. Har tatt litt outfitbilder til dere. Flinke fotografen min! Dere må besøke bloggen hennes, den er skikkelig bra! I Nå tenkte vi å se en film og bare kose oss resten av torsdagen. I kveld skal jeg pakke til Svalbard i morgen, fordi jeg skal tilbringe helgen med den kjekke kjæresten min. Siden han jobber der i 2 mnd. Gleder meg sånn til å se han! 

 

Elsker at det begynner å bli lyst ute, går mot lysere tider! Jeg har forresten formspring, så hvis dere lurer på noe så er det bare å spørre her

  

 

Skinnjakke/HM Topp/BikBok Pants/BikBok Sko/BikBok Skjerf/VeroModa Ringer/BikBok Clutch/Glitter

 

Love?

Dagens Outfit, Rutete skjorte

Hey. Det er lenge siden jeg har hatt dagens outfit så tenkte å endelig begynne med det. Er så heldig som får bo litt hos kjærestenmin og passe på leiligheten mens han er på Svalbard og jobber. Utenfor leiligheten fant jeg et fint sted, og prøvde å ta litt bilder til dere. 

 

Dagens OutfitSkjorte/BikBok Skinntights/BikBok Ringer og smykke/BikBok Topp/BIkBok Skinnjakke/HM Sko/BikBok

 

Love?

Dagens Outfit, Leopard skjerf


Boots/HM Bag/Singapore Cardigan/BikBok Bukse/GinaTricot Topp/HM Skjerf/HM

Love?

Dagens Outfit, Denim & New York

Hey. Har nettopp kommet hjem fra skolen, og er ganske så sliten. Tenkt å begynne å vise dere dagens outfit hver dag fremover. Så håper dere blir fornøyd med det!! :) 

Dere kan gjerne legge meg til som venn ved å trykke på profilbilde mitt. Alltid hyggelig! 

Dagens Outfit

Veske/Nelly.com Short/BikBok Cardigan/BikBok Skinnjakke/HM T-skjorte/Singapore

 Love?

Bursdagsoutfit, Leopard Topp

 

Topp/BikBok Shorts/BikBok Veske/Nelly.com Wedges/London Smykke/Glitter

 

Love?

Outfit fra Lanseringsfesten

Superparet!! 

 

Valgte en hvit lacekjole under skinnjakken, og kjørte på med et par enkle nude pumps. Røde lepper er hot i høst, så det var ikke uten tvil at jeg valgte litt farge på leppene den kvelden. Koste meg utrolig mye! Som accesorise brukte jeg et par vintage ringer, som matchet rødfargen på leppene. 

 

Love?

Dagens Outfit

Nå som det er høst og sommeren er over, har jeg pakket bort sommerkjolen, highwaistshortsen og sandalene. Men, det er mye kule stiler i denne sesongen også!! Blant annet sort og sennepgul er blant trendige farger som vil florere i butikkene. 

Tok på meg dette i dag:Jakke/Cubus Top/Lindex Øredobber/HM Tights/BikBok

Love?

Outfit today, flowering jumpsuit

Hey søtinger. Håper dere koser dere i godværet, det gjør ihvertfall jeg. Solt meg i hele dag, også farget håret :) Sitter nå med jentene mine ute på terassen og drikker med musikken på full guffe. Nå må jeg nesten gå tilbake til girlsa, siden de roper på meg. Kos dere resten av lørdagskvelden, det skal ihvertfall vi! 

Jumpsuit (Karoline sin) Wedges/HM Veske/Secondhand

Love?

Outfit today, highwaist

Highwaistbukse(Karoline sin), Top/Cubus Ring/HM Glasses/HM Belte/Karoline sitt Skinnjakke/BikBok

Nå skal jeg drikke videre med jentene, kos dere resten av kvelden! :)

Love?

Dagens outfit, uglesmykke

Dagens antrekk. No makeup...


Jumpsuit/BikBok Denim skjorte/Husker ikke Smykke/Singapore Hatt/HM

Love?

Dagens Outfit, Strandhatt


Veske/Singapore Shorts/Miss-Sixty Strandhatt/HM Tee/GinaTricot 

Jeg elsker at det er så varmt her oppe nå. Til dere som lurer på om jeg er i Oslo osv. Nei, nå er jeg i Tromsø hos mamma. Men, bor egentlig hos faren min i Oslo :) Da fikk dere svar på det! 

Hva synes du om antrekket?

Outfit today, new york

Godt selskap

Hey søtinger. Nettopp kommet hjem fra konfirmasjonen til min kjære kusine. Det var kjempe hyggelig, det var dekket på med all mulig mat, og jeg kan love deg at jeg hamstre inn så mye jeg klarte før det ble tomt. Det var veldig mange i selskapet, og det var gøy å møte andre slektninger. Får alltid høre " Mini-Helene" når jeg er på slekstreff. Alle mener jeg ligner så sykt på mamma, og er ugjenkjennelig. hehe, morsomt. Mamma er jo pen, så skal ikke klage :) Lotte fikk mange gaver, og ble glad for kortet jeg skrev til henne. Gratulerer så mye med dagen :) 

Jeg har gode nyheter til dere, jeg har fått fikset det andre kameraet mitt så nå blir det masse bilder til dere. Vil også nevne at lesertallet mitt har økt veldig siden jeg registrerte meg på bloggerfy.com. Anbefaler dere om å gjøre det samme. Fin måte å få nye lesere på. 

Smakebit av et outfit jeg satt sammen. Det er egentlig en kjole, men jeg bruker en høytlivsshorts over så det blir en tubetopp. Like?

 

Shorts/BikBok Smykke/HM Veske/Kappahl Kjole/B.Young 

Gleder meg utrolig mye til paradise finalen ikveld, hvem trur du vinner? Jeg må også minne dere på spørsmålsrunden som jeg avslutter på Lørdag. Den finner du her

SALGET ER I GANG på ASOS.com! Opp til 50 % rabatt på tusenvis av varer, samt levering til Norge fra 50 NOK. Shop dameartikler nå!  

Love?

Outfit today, aviator glasses

God morgen søtinger. Det var så deilig å våkne opp til full sol, det er virkelig sommer!!! I dag skal jeg i konfirmasjon til min kjære kusine, og skal være i kirken klokken 10.30. Gleder meg til å se henne igjen!! 

Tok litt outfitbilder til dere, men ble bare fornøyd med det ene bilde. Midt i all takingen falt kameraet ned i underetasjen og jeg kan love deg at det kameraet der er ferdig. Finito. Done. Knust innvendig, jeg klarte å redde selve kameraet men linsen er knust. Syykt kjipt! Men, heldigvis har jeg et kamera til, som kanskje ikke tar like brae bilder men det er bedre enn ingenting. R.I.P kjære Casio :(

JEG ELSKER MINE AVIATORS!!


Jumpsuit/HM Veske/Kappahl Cardigan/BikBok 

Jeg har forresten en veldig motebevisst mamma, den kule frynsevesken er faktisk hennes. Håper jeg arver den en dag, dødskul! 

SALGET ER I GANG på ASOS.com! Opp til 50 % rabatt på tusenvis av varer, samt levering til Norge fra 50 NOK. Shop dameartikler nå!

Love?

Outfit today, Summerdress

Utrolig deilig vær ute nå :) Tenkte å vise hvordan man enkelt kan kombinere en sommerkjole. Kjolen er fra HM, og er i størrelse XS til de som lurte. Det er så fint å kunne gå i sommerklær nå :) 

Love?

Oslo Outfit 11052011

Hey søtinger. Utrolig deilig vær ute nå!! Som jeg sa i går skal jeg til Oslo i dag for å møte andre motebloggere. Blogger mer om det senere, siden jeg ikke får fortelle noe mer på grunn av en kontrakt :) Gleder meg kjempe mye til å mingle med andre bloggere under samme kategori som meg, og få med meg goodiebagen som alle får etter møtet. 

Today's sneakpeak..Lagde håret mitt i en Wang-flette. Noe jeg har bestemt meg for å bruke igjen, var utrolig fan av det i fjor. Fant et kult belte som jeg har på shortsen. Jeg skal selvfølgelig ikke gå med skjorten åpen, lukker den når jeg skal ut. Har den bare åpen på bilde for å vise hva jeg har under Tenker å ta en tur innom shoppingsenter for å kikke litt på nyhetene som har kommet inn når jeg har kommet til byen:) 


Elsker Wangfletten!!! 

Kos dere masse i dag :-) 

Love?

Some old outfits

Nå tenkte jeg å gå bak i arkivet og vise dere noen gamle antrekk. Morsomt å se hvor lenge jeg har blogget egentlig. Over 2 år nå, sykt! Jeg har litt blanda stil, går ikke med en spessiel sjanger, bare tar på meg det som er trendig for meg, og som jeg synes kler meg. Lets go! 

Vårtider...Fredrikstad 

Våroutfit...Fredrikstad

Hverdagsantrekk. Bytur

Dette er antrekk fra tiden jeg bodde i Fredrikstad. Savner virkelig den søte byen!  

partyoutfit. Vintertiden 

Photoshoot. Fra i fjor..

Festantrekk... Kjole fra Nelly. Favourite

Bursdagsfest..

Hverdagsantrekk. Vintertidene...

Hverdagsantrekk...

Vårtider... Fredrikstad 

Hverdagsantrekk... Fredrikstad 

Partyantrekk... Naglevesken min, savner den!! 

Vårantrekk... Fredrikstad

Sommerantrekk... Fredrikstad

Sommeroutfit, 2009 ... Tromsø

Som du ser har jeg forandret meg veldig i stilen. Rart å se tilbake på hvordan jeg kledde meg og sånn. Ser jeg har forandret meg en god del. Men forandring fryder... eller?

Hvilket antrekk synes du var finest?

Outfit today, Highwaist shorts


Wedges/HM Highwaist shorts/Homemade Skjorte/BikBok Topp/BikBok Rings/HM & Majorstua

 Utrolig deilig vær ute nå, skal nyte solen så lenge den er oppe. Ha en fin fin Torsdag videre! 

 Love?

Outfit today, denim shoes

Utrolig deilig sommervær ute nå. Håper dere koser dere masse i påskeferien :-) Nå skal jeg til russebussen til besteveninna mi GET CARRIED AWAY, også skal jeg på fest med Frida. Love you guys!

 

Today's Outfit:
Top/GinaTricot Shoes/HM Jeans/BikBok Necklace/HM

Love?

Outfit today, oversized sweatherWedges/hm Jeans/BikBok Clutch/Singapore Ring/Butikk i Oslo Sweather/Secondhand 

Love?

Outfit today, my favourite jacket with studds

Det er så utrolig deilig vær nå. Kjempe masse sol og mildt ute. Planene i dag er å være med i Musikkvideo innspillingen til den nye sangen til Aidin og crewet. Blir sikkert kjempegøy!! Etterpå skal jeg møte Jackie og bli med på en liten photoshoot i frognerparken,trenger virkelig noen nye bilder nå føler jeg. Er så deilig å være tilbake i Oslo igjen!! 

Jeg elsker denne jakken, den har vært favoritten veldig lenge! Kjøpte den på en butikk i Fredrikstad i sommer. Today's facelook...

Dere får kose dere i dag :)

Love?

Outfit today, high-knee boots

Hey søtinger. Nå skal jeg snart ta bussen til byen. Skal shoppe litt og spise på akerbrygge med Frida Elise :) Det blir kanskje kino senere, gleder meg ihvertfall veldig! 

Bootsene låner jeg av besteveninna mi. Er de ikke fine? 
Topp/HM Jeans/BikBok Lommebok/Singapore Trenchcoat/BikBok 

Love?


Therese Ek og Chris Baco har sluppet ut ny singel på Itunes. Setter stor pris på hvis dere laster den ned og hører på den nye låta deres. Den er kjempebra!  Trykk her for å laste ned

Outfit today, Studded bag

Det er så herlig med sol ute, føler virkelig sommerstemningen allerede. Jeg vil også takke blogg.no for å velge meg til Ukens Blogg. Tusen takk :-)Love?

Outfit today, Highwaist shorts

Det er så sinnsykt fint vær ute nå. Får skikkelig sommerfølelse!! Deilig å gå i mindre klær, er så lei av store boblejakker,uggs og luer. Summergirl!

Love?

Outfit today, Never Denim

 

Dere får ha en fortsatt fin dag videre :)) I dag skal jeg til byen og sånn, også når jeg kommer hjem skal jeg pakke til Oslo. 3 dager til jeg drar!!!

 

Love?

Outfit today, leopard sjal

 

 

Sjal/Singapore Boots/Secodhand Bag/Nelly Genser/Secondhand Trenchcoat/BikBok Jeans/BikBok

 

Love?

Outfit today, look of spring

Lysere tider. Lysere hår. Love my new hair. No makeup. Jeg begynner på jobb snart, så vil tilbringe dagen der. Håper dere får en kjempe fin dag!! :)

Ganske enkelt antrekk for i dag. Less is more!

 

Love?

Outfit today, Lether jacket

Det er skikkelig deilig å mildt vær ute nå, er virkelig klar for sommer og sol. Cant wait!! Jeg fant forresten en gammel bukse og klipte den til shorts, se så kul den ble! Jeg digger det trikset der, har så å si gjort det med nesten alle buksene mine hittil. hehe, sommergirl!

  

Må også minne dere på at Fam Irvol konkurransen avsluttes i kveld klokken 20.00. Så det er enda mulighet å melde seg på den, trykk her for å delta

 

Love?

Våroutfit, toniton farger

Det er ingen hemmelighet at 70-tallet blir det store høydepunktet denne våren og sommeren, ton-i-ton farger, komplimentærfarger, hvit, estetikkfarger, burgunder, havblått, koralgrønt og rødt/orange. Dette er fargene som vil ta over hele moten i de kommende sesongene, dette kommer til å bli et fargerikt år fult av masse spennede kreasjoner. Gleder meg!!

 

Love this purse, from Bianco


Love?

Våroutfit, leopard wedges

Nå er det ikke mange mnd til det blir varmere. Gleder meg til at jeg faktisk kan bruke disse wedgesene. Hadde det ikke vært for at de var åpen ved tærne, kunne jeg brukt dem når det er vinter også. Men, det er ikke tilfelle denne gangen. Og dere, det er bare noen uker igjen til jeg har bursdag!!! Husk datoen 27. mars!


Trenchcoat/BikBok Wedges/Bianco Denim Jeans/BikBok Tank-topp/HM

 

Dette antrekket er veldig basic, og kan kombineres med mye tilbehør. Foreksempel en leopard clutch.

 

Love?

Søndags Outfit

Det er sykt deilig og mildt vær ute nå, ihvertfal her i Tromsø. Det kommer til å komme mange konkurranser fremover med veldig ekslusive premier. Så det lønner seg å følge med, så kanskje du kan bli en av de heldige som stikker av med kule ting!


Jeg må bare innrømme at jeg har det sykt bra om dagen, kjenner at jeg har fått inn skikkelig vårfølelse og bare gleder meg noe ekstremt til varmen kommer. Ser for meg at dette året kommer til å bli helt perfekt, skal ihvertfall gjøre alt for å få det slik. Alt i alt kommer nok dette til å bli en rolig søndag:)

 

Søndags Outfit:

Veske- Singapore-Trenchcoat-BikBok-Skorte-BikBok-Topp-NewYorker-Glasses-BikBok-Boots-Secondhand

 

For en herlig dag dette kommer til å bli :)

 

Love?

Outfit 24.02.2011

For en deilig dag!  Det er ihvertfall kjempefint vær her oppe i nord. Ser ut som at solen er kommet for å bli, herlig!

Dagens antrekk:

Love?

Outfit today, New York

Fant ut at jeg hadde cam på pcen min, i og med at pcen min er mini, så var det vanskelig å se. Bildene er ikke toppkvalitet, men det får duge til i dag.Love?

Today's Outfit, knitted sweather

Siden det var så fint vær ute i dag, tok jeg bildene ute. Er utrolig mye snø her i Tromsø. Skal være her en liten stund, siden mamma hadde morsdag, lillesøsteren min hadde bursdag også skal hun ha bursdagsselskap på Lørdag.

Dagens outfit:Love?

Outfit today, chanel look

Nok en gang måtte jeg endre bloggdesign. Ikke fordi jeg ville, men fordi bloggen var helt rar og det er den enda. Vurderer å bytte platform fordi det er tull med blogg.no konstant. Det er også grunnen til ta jeg har vært borte fra bloggen. Det er noe feil med CSS kodene i selve blogg.no designet (grunndesignet) som gjør at mye av det på bloggen min blir seende rart ut, og utrolig irriterende. Noen som vet hva det kan komme av?

Today's Outfit


Chanel look a like bag- Singapore- Cardigan- BikBok-Tanktop- Cubus- Glasses- H&M

Love?

Outfit today, details


I love mye new necklace..Nå har jeg nettopp dusjet og skal straks til Long Beach.Bikinien er med og jeg gleder meg til å bare slappe av og nyte det deilige været! Så skal vi ut å spise senere i kveld, fått en ny favoritt forresten. Kinesiske nudler, mmm...

Love?

Outfit today, Owl


My lovely new owl necklace... last buy

Jeg har enda ikke funnet den brune bagen jeg vil ha, jeg håper jeg finner den før eller siden, ihvertfall før jeg drar hjem igjen. Det er det siste som står på min ønskeliste akkurat nå. En likens bag som på bilde, bare i en lysere brunfarge. I dag har det vært kjempefint og varmt her nede, og det virker som at det blir knallfint vær i morgen. Da vet jeg at det skal bli stranda, sole meg under palmetrærne og drikke en deilig juice. I ♥ SG

Love?

Outfit today, U.S.A top

Jeg storkoser meg her nede i Singapore. Håper alle har det bra der hjemme i Norge. Nå skal vi til Chinatown igjen på markedet, skal se om jeg finner den andre lysebrune bagen jeg ønsker meg:)

Love?

Outfit today, leopard jumpsuit & mulberry bag


Nå skal vi ut å spise på resturant, så oppdaterer senere :)

Leserspørsmål til forige innkjøp:

Hvor mye betalte du for Mulberry ?

- Jeg betalte 49 singaporedollar, som vil si ca 220 kr, jeg tviler ikke et sekund på at den er fake, men hva har det å si? Bagen er jo smashing!!

Jeg skal dra på markedet å se om jeg finner en lik men i en lysere brunfarge, kanskje jeg er heldig :) De har mange forskjellige farger, men ingen basic. So I have told before, I am all into basic..

Love?

My city outfit, I love my new clutchKos dere i dag :)))

Love?

Outfit leopard jumpsuit


Foto og redigering: Me

Jumpsuit- BikBok- Wedges- Bianco- Trenchcoat - BikBok

 

Love?

Atrekket til Nyttårsaften

Jeg har aldri vært særlig fan av glorete kjoler. Heller ikke på julaften kunne det falt i smak. Liker å holde det enkelt og pynte opp basic plagg. Gjøre om klær til min stil, ved for eksempel å bruke et statement smykke eller et stilig høytlivsbelte, alt ettersom hva man synes er kult og hva man mener selv kan passe til antrekket sitt.

Kjolen er perfekt i mine øyne og jeg kan vistnok ikke vente til jeg skal bruke den idag :) Skal kjøpe sånne fine skinnhansker som ligner LadyGaga sine, siden skal være en del ute å se på fyrverkeri.

Jeg har ikke funnet sko enda, regner med at det blir wedges eller pumps, vi får se..

Håper alle får en utrolig bra nyttårsaften og at dere koser dere masse!!! Så blogges vi ut på nyåret :)

 

Love?

Today's Outfit, Desember 18.12.10
Skjerf- H&M- Bag-Butikk i Oslo- Highwaist genser- BikBok- Høytlivsbukse- BikBok - Belte- H&M- Wedges-Bianco

Nå er det lenge siden jeg har hatt Outfit. Dette hadde jeg på i dag! :)

Love?

Birthday outfit, homemade

Var i en bursdag i dag og det var kjempe koselig! En god kompis meg hadde bursdagfest hjemme og det kom kjempe mange. Det var en kveld med dansing, musikk og ikke minst minner. Gratulerer med dagen Magnus!!!

Ihvertfall antrekket jeg satt sammen:Jeg har begynt å lage alle kjolene mine selv. Jeg finner 2 plagg og setter dem sammen til en kjole, et skjørt. Ja, hva som helst! Og det er kjempe enkelt. Du trenger bare bruke fantasien, stilsansen og ikke minst noe tøft tilbehør så har du en perfekt start på produksjonen. Jeg elsker å være kreativ, kreativitet skaper stil :)

Jeg ble veldig fornøyd med denne kjolen. Overdelen er en gammel kjole fra Nelly som jeg bare har gjort om til en tubekjole. Underdelen er en sort silketopp som jeg har brukt som høytlivskjørt. Ved å brette toppen sammen og tvinne den under overdelen. Og som siste finish har jeg brukt et belte som jeg bruker rundt live, for å feste sammen begge delene. Slik ble resultatet :)

Jeg skal lage en videoblogg en gang om hvordan jeg gjør det! Det er superenkelt og du skaper nye antrekk utfra klærne dine uten å bruke penger på det.

Love?

Outfit 03.10.10, knit
Wedges- Bianco-Purse-H&M-Leggings-H&M-Sweather-BikBok-Necklace-FriendOfMine- Sunglasses- 2hand

 

Love?

Outfit today, highwaist pants
Wedges-Bianco-Pants-H&M-Belt- SecondHand-ShortSweather-BikBok-Purse-Prada (fake)

 

I <3 this combination!

 

Love?

Party outfit, greenlicious babyGoing out with my girl now <3 Have a nice weekend!

 

Love?

Outfit today, leopard scarf
wedges- bianco-jeans-bikbok-scarf-h&m-jacket-store in fk- sweather-bikbok

 

I freakin lovee my new hair!

 

Love?

Party Outfit, denim & leathershorts

 

Beklager for dårlig oppdatering, men det er som sagt helg og mye som skjer. Skal straks på party, akkurat nå er jeg å drikker hos en kompis sammen med en veninne og en annen jente, kommer vel flere etterhvert. Dette blir en koselig kveld! Kos dere masse i helgen kjære lesere :))

 

Love?

Outfit today, leopardtights & jacket from the 80'sJacket-Secondhand-Wedges-Bianco-Tights-H&M-Necklace-Glitter-Top-GT-Glasses-Secondhand

 

Love?

Outfit today, fall

Siden det var sol og sånn i stad tenkte jeg at jeg kunne ta outfitbildene ute, med tanke på at det er mye finere med en spennende bakgrunn enn en hvit vegg. Hvis været holder seg like fint, kommer jeg til å fortsette med det :)

 

Jeg elsker høsten, den er alltid så fargerik!


Wedges- Bianco-Bukse-BikBok-Jakke- Butikk i Oslo- Hals-Pieces-Topp-GT-Smykke-H&M

 

Love?

Outfit today, leopard in an edgy look I love my leather jacket <3<3<3

 

Love?

Party outfit, dropdead gorgeous dressDress from nelly.com

 

Love?

Yesterdays partyoutfit, lace
Det var en utrolig koselig dag i går, hadde det kjempefint og det var hyggelig å se igjen venner som jeg ikek har sett på lenge! også bli kjent med nye folk ;-)

 
søtinger :)

 

Hva synes du om antrekket?

Outfit today, autumn


Jeg har akkurat kommet hjem fra Oslo, måtte dra hjem siden jeg ikke hadde strøm på mobilen, og i mine dager er det krise! Jeg er helt avhengig av mobil, så nå sitter jeg her hjemme og ingen får tak i meg, ganske nedtur!Men, får se om jeg får gjort noe gøy i løpet av kvelden likevel, herlig med ferie!

Holder på med videobloggen, kom inn ganske mange spørsmål, så jeg trur jeg må dele de opp i kategorier! :)

 

Love?

 

I love autumn, because I can wear my favourite sweater


Wedges- Bianco- Sweater- BikBok-Ring- BikBok-Necklace-Glitter-Earrings-GinaTricot - Jacket-H&M-Purse-Kappahl

Note: This is not todays outfit, just an example!

 

Love?

What to wear tomorrow

 
wedges-bianco-skinnjakke-butikk i Fredrikstad-Skjerf- H&M- Topp- GinaTricot- smykke-glitter

 

goodnight! <3

 

Love?

The little black dress to partys


I love it! Its basic, simple and easy to put on.

Noe jeg liker og som jeg har sagt før er klær som er basic, fordi da kan du matche og bruke fantasien til å skape et kult antrekk. Sånn som jeg har gjort over, tok på meg en helt vanlig svart kjole, og rocket det til med et kult smykke+ matchende wedges.

En helt ordinær kjole i enten sort eller grått ser kanskje kjedelig ut, men hvis du bruker noe stilig tilbehør, et belte til eller noen kule sko så er det mere stilig enn basic. Det kommer bare annpå hva man gjør det til selv, fantasi er nummer 1 i fashion. Hvis ikke så ville jo alle designere kopiert hverandre, ikke sant? Jeg elsker å bruke fantasien min til noe kreativt. Men det meste av kreativitet får man jo også fra innspirasjoner i blader osv, for å få noe som hjernen kan spinne mer på. Jeg er ihvertfall veldig fan av basic, more basic, more fun!

 

Love?

Outfit today, basic green


I am all into basic, I love wearing scarf, big and soft sweater, and wedges...

 

Love?

Outfit, leopard

Jeg digger den nye høytlivsbukse/tightsen jeg kjøpte. Den er myk og deilig å gå med, også ser den jo utrolig kul ut også, It's all leopard and soft, love it!

From Lene V

 

Love?

Outfit today, casual
Now I am going out, have fun today!

 

Love?

Feel the autumnLove my new sweater... BikBok, 399 kr

Trying my new clothes


I love my new clothes...

Good night, its time for bed :)

Outfit today, Flowertights
åhh, savner sommeren! Da hang jeg alle sommerklærne mine på stativet, dekorerte rommet med blomster, og kunne gå sommerkledd, nå er det kjølig ute, blomstrene er snart helt burte og jeg kjenner at det snart er halloween, uff dagene går så fort! Jeg vil HA sommer igjen!! 

Jeg minner dere på at i dag er SISTE sjangse for å melde seg på lookbook konkurransen, mange av dere som har meldt dere på har valgt et antrekk som 10 andre har gjort, så du har også sjangsen til endre på det og delta på nytt! Jeg trekker de heldige vinnerne i morgen. Link til konken. http://keinapel.blogg.no/1283928944_konkurranse__vinn_loo.html#comment

Hva synes du om antrekket? Savner du sommeren?

Outfit today, back to black
wedges- bianco-leopard tights- h&m- sweather- Cubus-necklace- lindex

Love?

Outfit today, lace combinade with black

Hvor ting er fra:
Skjerf- BikBok
Glasses- GinaTricot
Laceshorts- VeroModa
Skinnjakke- En butikk i fredrikstad
Ring- H&M 
Øredobber- GinaTricot Utrolig deilig å surre seg inn i skjerf igjen! 

Hva synes du om dagens outfit?

Outfit today, converse

I dag valgte jeg en litt rocka og "laidback" stil. Jeg blandet denne gangen Converse med nagler og skinn, noe jeg synes ble stilig! Brukte et lysere pudder og valgte en veldig sterk rød farge på leppene, rødt er en klassiker hvis man vil forsterke noe. 

Klærne fra dagens outfit er i fra: 

Skinnjakke- En butikk i Frdrikstad 
Øredobber- GinaTricot
Tights- BikBok
Tank-top- GinaTricot 
Smykke- lagd selv 
Sko - Converse 

My favourite shooes, I love converse!

Hva synes du om dagens outfit?

How to combinade your shorts

Istedenfor å kombinere shortsen på den vanlige måten, bruker jeg blondershortsen under for litt mere variasjon. 

Rett og slett SvartHvitt, enkelt og greit. Stilig og simpelt! 

White shorts:Black shorts:


2 enkle måter å kombinere et ellers så kjedelig antrekk på.

Jeg er forresten med i BloggVsBlogg, hadde blitt kjempe glad om du stemte på meg! :) For å stemme trykker du på denne linken http://odda1998.blogg.no/1282924330_de_som_er_videre_i_bl.html#comment

Takk for stemme! 

Love?

Outfit 27.09.10

Å slutte halv 3 i dag var utrolig digg! Betyr lengre helg! For oi.. det er helg jo? Denne uken her har godt megafort, husker at det var mandag i går. Rart det der. 

Jeg hadde tenkt meg til Oslo egentlig, men det ser ikke sånn ut på kartet, så da blir jeg værende her hjemme i Fredrikstad. Får kanskje bildene fra forige photoshoot i dag, det blir spennende. Kommer sikkert til å legge ut noen av dem på bloggen :)

Dette er dagens outfit:Veske-Prada- Cardigan-GinaTricot-Sjal- H&M-Bukse-BikBok- Caps-EdHardy

Love?

Outfit 26.09.10

Nå som det er mye vind ute og begynner å bli rimelig kaldt er det en ting som er et must, og det er kåpe. Idag tok jeg på meg Trenchcoaten min. Lenge siden jeg har brukt den! 


Veske- Prada- Bukse- BikBok- Topp- GinaTricot- Trenchcoat- H&M- Smykke- BikBok

Love?

Outfit 190810

I dag var skoledagen min ganske så lang, vi begynte klokken 08.00 og sluttet 15.30. Jeg har hatt noen timer med design, og der lærte vi om kontrast,proposjoner, dekor osv. Gøy å lære noe nytt, selvom jeg var veldig lei etter å ha tegnet 5 kopper, som vi fikk i oppgave å gjøre, haha. Vi fikk skolepcer i dag og skap, så jeg slipper tanken på at jeg må drasse hjem en rimipose stappa av skolebøker, takk og pris! 

Jeg har hatt en kjempefin skoledag, og gleder meg masse til i morgen. På skolen henger jeg stortsett med Eline,Julie og en som heter Renate, kjempe hyggelige jenter! Vi har ledd så mye i dag at jeg har en mistanke om at jeg har fått halsbrann, dette kommer til å bli et positivt skoleår! :)

Dette hadde jeg på skolen i dag:Bukse-Pieces-Topp-GinaTricot-Jakke-GinaTricot-Naglearmbånd(svart og hvit) - Glitter- Naglearmbånd- H&M- Veske - Prada- Armbånd blomster- H&M 

Outfit 16.08.10

Hei. 

Nå er det en stund siden jeg hadde dagens outfit. Jeg valgte å bruke discotightsen min på en anderledes måte, synes det ble kult. 

sideflette:

Løst hår:

Tilbehør:
Tights- H&M - Clutch- Nordby- Topp - GinaTricot- Ringer- H&M, GinaTricot - Smykke- H&M 


Love?

Outfit 10.08.10
Black & white 

Nå skal jeg snart til en visning for å se på en leilighet jeg kanskje skal leie. Som sikkert noen av dere har fått med dere skal jeg flytte for meg selv. Blir deilig å innrede og styre over sitt eget hjem. Jeg har noen høye forventninger om leiligheten, og håper selvfølgelig at den går i smak. Blir spennende :-) Visningen er klokken 17.00. 

Kos dere videre i dag :)


Love?

Outfit 05.08.10

For et deilig vær å våkne opp til, solskinn og helt blå himmel. Det hele endte selvfølgelig med torden, men som alltid er det finere vær i Fredrikstad når det er drittvær østpå. Såå hvorfor ikke ta outfitbilde ute? 

Yesda, her har du dagens outfit: 


Tilbehør:

Yes, its fake, but I love it! 

Jeg har forresten fått helt dilla på "dynamite" med Taio Cruz. 


Love?

Outfit 30.07.10


I love flowering clothes!  Combinated with a white blazer make it so real.


Love?

Outfit 27.07.10
Sorry for dårlig oppdatering men har ikke nett for øyeblikket. Kommer snart tilbake, dere får bare blogginnlegg i ny og ned ;) Håper dere koser dere masse og fortsatt nyter det som er igjen av ferien. 

Vi blogges <3 

Love?

on my way to parteey

Sorry for dårlig oppdatering, men er ikke så mye på pc siden det er sommerferie. Vil nyte det som er igjen av ferien med vennen mine osv, håper jeg dere respekterer:)Lover selvfølgelig å blogge for fullt igjen når ferien er over, kommer også mye nytt fremover på bloggen som jeg skal fortelle om senere!

heeiduu

Outfit:Topp fra BikBok og blazer fra BikBok og smykkee

Nå skal jeg til en god veninne og kose meg masse resten av kvelden med venner og bekjente, dere må kose dere i kveld dere også!

Outfit 160710

Nå er det lenge siden jeg har hatt outfit, så her er dagens outfit:


Jeg elsker den nye blazeren min, den er så classy!


Love?

outfit 060710

On my way to Oslo.

Nå skal jeg ta toget til oslo, være med venner og nyte godværet. Dere får kose dere i dag :)

outfit:
Love?

Outfit 030710

♥ Hvit jumpsuit/rumpers
♥ Grønn baseballjakke
♥ Brun "old school" veske ( prada)


Jeg elsker den nye baseball jakken min, passer så godt med hvit :)


Love?

Outfit 210610

Days Outfit: Maritime style, a pefect marine blue blazer, anchor necklace, red nails, and a vintage ring.Love?

Topp20 Outfit

Må bare poste inn dette innlegget fort, siden skal til Sverige med familien igjen og etterpå Topp20. Men, takk og lov for internett på mobilen <3

Jeg er litt usikker på om jeg skal ha dette antrekket i kveld også, kanskje jeg drar innom GT og kjøper meg den gråe eller nude jakken på innlegget under, vi får se.

Jeg elsker shortsen min, bruker hele tiden. Den mest bruke shortsen jeg har trur jeg.


Jeg gleder meg kjempe mye til i kveld! :) Blir gøy å møte mange venner og bekjente.  Dere får kose dere masse i dag:)

Blogges senere <3


Love?
Skal du på Topp20?

Outfit 140610Jeg fant en gammel fløyelskjorte helt innerst i skapet. Prøvde den til basic antrekket mitt og jeg må si at det ble kjempe stilig med den! Skal begynne å bruke den mer, me love.

Love?

Today's clothing
Jeg elsker den brune 80's jakken min. Den er så fin å bruke hvis man skal ha litt vintage over antrekket sitt. Det beste med jakken er at den er litt stor, noe som alltid har vært in. Store jakker over shorts, jumpsuits osv. Diggerdet
Kjøpte jakken på loppemarket i fjor, er helt hekta!

Den maritime toppen er fra BikBok, også et litt nyere kjøp. Synes den passet godt med 80's jakken min. For å toppe hele antrekket mitt bruker jeg favoritt strandhatten min, det gjør antrekket mere classy.

Love?

Outfit: My new clothes

Tee from NewYorker.
The top from BikBok.
Sorry for lite blogging. Men, pcen min er ganske så ødelagt. + at nettet her hjemme er nede. Dere får smøre dere med tolmodighet så lenge, Kommer et blogginnlegg i ny og ne.


Kos dere videre i dag!

Love?

Getting ready for Sweeden + homemade shorts

For et deilig vær det er nå. like deilig som i går. Nå skal jeg straks begynne å fikse meg og gjøre meg klar til Sverige.
Det er skikkelig gøy å bo nerme svenskegrensa tar maks en halvtime å kjøre fra Fredrikstad. Så jeg og familien er ofte i Sverige.


Homemade shorts. Tok meg maks 5 min å lage. Elsker å lage ting <3 Shortsen er laget av en gammel bukse fra GinaTricot. Liker den mere som shorts!

Dere får kose dere masse i dag, så blogges vi senere !


Love?

Outfit 030610

Jeg valgte et antrekk med litt mere blomsterpreg. Passer så godt inn siden det er sommer og sånn. Som sko brukte jeg de svarte høyhelte knestøvlettene mine, kjøpt på DinSko for lenge siden.

Jeg har bare solt meg i hele dag i hagen, egentlig bare kost meg i varmen. Det eneste som plager meg er pollen, hater å være allergisk. Jeg elsker strandhatten kan bruke den til så mye, er utrolig glad for at jeg kjøpte den. Jeg vet at denne kommer jeg til å bruke mye i sommer.Love?

Bikini Outfit, leopard and a kiki jacket

Jeg fant fram en old bikini fra GinaTricot. Matchet den med noen leopard øredobber og en sunny beach hat og en kiki jakke.
No makeup.

Til dette antrekket brukte jeg elefant smykke mitt. Love it!Jeg har forresten meldt meg på TopModel Norge og venter spent på svar :)

Love?

Zebra Outfit

I morgen skal jeg i bursdagsfest til en kompis av meg. Han har leid lokale, jeg har hørt at der mange som skal komme. Gleder meg kjempe mye! :) 

Jeg har bestemt meg for antrekk, sammen med det nye highwaist skjørtet mitt. 

Zebra Outfit:

Skoene mine har sløyfe på, og er fra h&m. Elsker dem ♥


Jeg synes det ble en fin kombinasjon. Zebra og denim. Sometimes less is more. 


Love?

On my way to Sweeden

Fysøren for et deilig vær det er nå! Tipper at det er 15 varmegrader minst! Jeg våknet veldig tidlig i dag, enn jeg ellers pleier. Jeg følte for å vaske rommet mitt, så det har jeg gjort. Nå venter jeg på at mamma og søs skal komme fra byen så skal vi til Nordby i Sverige.  Summerfeelings..
Jeg leste i Costume. Nå skal man knyte skjortene i livet, noe som blirt populært denne sommeren, så hvorfor ikke? 

Shortsen har jeg klippet selv fra en gammel Victoria Beckham bukse. 

Kos dere videre i dag kjære lesere! 

Love?

Outfit 250510

Beklager for veldig sein blogging. På grunn av at nettet har vært nede i dag, har jeg måtte utsette mye. Men, i morgen kommer en ny dag, og mere moteblogging. Forgive me? 

 
Jeg har blitt helt hekta på blondertightsen min. Kan matche den med alt, og gjøre et antrekk søtt uansett, på grunn av blomstrene, Love. 

Byttet jakke:

Jeg har tenkt til å kjøpe meg en lace topp i hvit også, siden jeg har svart fra før av. Kan matche fint med det rosa glam skjørtet mitt fra BikBok. 

Dongerijakke fra GT 
Maritimetopp fra Cubus 
Blondertights fra Sorbet
Ring fra h&m 
Jakke fra? 
Armbånd fra h&m, nagle armbånd fra Glitter
Veske fra? 


Love?

Outfit 210510

Guud for et herlig og deilig vær det er nå.I hvertfal her hjemme i Fredrikstad, ekstremt deilig. Håper det fortsetter sånn helt til sommerferien. 
 Topp,sko og sløyfe fra Hennes&Mauritz.  Sløyfen fant jeg på barneavdelingen i vinter.Veldig gossipgirl. 
Jakken er fra Kappahl, og har vært mamma sin. Båt og maritim smykke er veninnen min sitt, elsker det. 

Love?

17 mai outfit

Da skal jeg bare hive inn et kjapt outfit for 17 mai. Jeg føler på meg at dette blir en fortreffelig dag! :)

Dere må kose dere masse i dag :)


Jeg likte kombinasjonen av alexander wangfletten og blomster tilbehøret. 

See ya! 

Love?

2 antrekk til 17 mai

Da har jeg funnet antrekk til 17 mai. Både på selve dagen og på partyfronten. Gleder meg!!Dette antrekket skal være hvitt og marineblått, samt jeg skal matche det med en blazer i kremfarget eller sort. 
Jeg synes det passet så fint å bruke high waist shortsen oppå den nye kjolen, og ha blonder under. Skoene ga antrekket et matchende preg! 


Hvis det blir afterparty skal jeg garantert ty til de rosa pumpsene mine fra nelly.com. Jeg har faktisk bare brukt dem en gang! Det siste kjøpet jeg hadde, var jo det høytlivs skjørtet på bildet, det synes jeg matchet skoene på en måte, mangler bare en rosa eller kaki sløyfe så er antrekket komplett! Tanken bak dette antrekket var å få fram den lille ballerina i meg, nå mangler jeg bare noen ballerina sko, da hadde antrekket fått et enda søtere preg! 

Nå er det bare helga igjen, også er det Mandag!  Storesøsteren min har også bursdag på 17 mai!! 

Love?

Outfit 070510

Dagens antrekk valgte jeg en litt mer Casual stil. Blazer, plaine jeans og en sunny beach top.Det er så deilig å kunne bruke Converse igjen, endelig!  Less is more you know..

Love?

Outfit 060510
I dag tenkte jeg å vise noen av mine sommeroutfiter. Dette er en av mine favoritter! 

 ♥ Svarte gladiatorsandaler
 ♥ Oppsatt hår 
 ♥ Highwaist shorts 
 ♥ Maritime mørkeblå topp med sløyfe på
 ♥ Hjertesolbriller
 ♥ Vintage brun veske fra en veskebutikk (har likens i brun)
 ♥ Hvit jakke fra h&m ( kjøpt for lenge siden)

Love?

Outfit 050510
Dagens antrekk er både søtt og rocka, en slik kombinasjon jeg digger. Første antrekk i mai faktisk :)

♥ Svarte gladiator sandaler

♥ Naglearmbånd og sølvringer

♥ Naglebelte rundt livet 

♥ Hjertesolbriller 


Love?

Outfit 300410- Lys blazerjakke fra BikBok,topp fra GT og Skjørt fra BikBok. Love or Hate?

Outfit 290410
Love exist, we all need love, but most of all fashionlove.  (MissKeinapel)

Love or Hate?

Hey hoy, I am sailor

Outfit 180410


HighWaist shorts : Cubus 249 kr

Sailor top: H&M 99 kr

Hjertesolbriller: 69 kr 

Jeg elsker sailorstilen, har virkelig falt helt i smak. Eneste jeg mangler nå er et skjede med et anker,og det har de på BikBok, nam. Det er så herlig vær ute nå, digg! 

Skip o'hoi 

Love ?

Obsessed in zebraprint, living in the zoo

Highclass hat
A casual zebra dress


Noe jeg har blitt veldig obsessed in er klær med zebraprint, før var det veldig mye leopard, men ettersom jeg har blitt ganske lei av det, har jeg begynt å like zebraprint isteden. Og du finner mye fint med zebraprint på. Blant annet kjolen jeg har på meg på bilde over er musthave mener jeg, både på hverdager og på partyfronten. Hvis man matcher det sammen med en waistcoat i millitærgrønn eller lysebrun så har man jo et toppa outfit, + noen kule pumps med krokodilleskinn foreksempel. Jeg trur det hadde sett bra ut, utifra min mening.

Innspo:Love or Hate?

Some of my favourite outfits + studds


A little more party outfit !

Lace from Nelly.com
Clucth from Sweeden
Ring from h&m
Brace from Lindex
Skirt from Zara
Studds from LindexA more everyday outfit.

Blazer from BikBok
Studds from Lindex and GinaTricot
Tights from GinaTricot


Love or Hate?

I fixed my phone, Outfit 100410


Jeg har fikset mobilen min, så det betyr at jeg ikke trenger å ta bloggpause likavel. Yey! 

Dagens antrekk, valgte jeg det litt casual. Nagler & silke. Fy for et deilig vær det har vært i dag, det må være et tegn på at sommeren snart er her.  

Love or hate?

Outfit 070410


Jeg valgte duse farger og kombinerte det med svart neglelakk og svart tights. Som sko brukte jeg korte boots med nagler på. 
Armbånd med blomstermotiv fra h&m.

Love or Hate?

Outfit 040410urban Tee- H&M

Jeg bare digger å av og til gå med T'ees med print på. Under en skinnjakke, blazer ,vest eller en cardigan. Det er absolutt noe jeg har mye av i garderoben. En T med noen kule ord sier så mye mer enn en dyr topp. Ikke nok med at urbane Tees er et kupp så er de også utrolig billige. Kan få et par kule T's på h&m og cubus, eller ginatricot under 100 lappen. 

Noen som forresten har lagt merke til det nye designet mitt? Det tok meg 4 timer på å lage designet, men det var verdt strevet. 

Love or Hate?

Outfits 300310

Sommeroutfit... 

Lace & studsIndependency its hard to handle

  Jeg kan ikke vente til det blir sommer igjen. Blir deilig å kunne gå i sommerkjoler,shorts og små topper.

Love or hate?

Outfit 250310


Leopard is my thing.....

Ny ring fra Glitter. 79 kr

Jeg bare elsker ringen. Jeg har lett etter en ring med dødningshode, og endelig fant jeg en :) ¨


Love or hate?

Outfit 180310

- Bossy & Classy

Simpelt og detaljert, less is more you know...

Jeg rett og slett elsker den nye clutchen min.Kan brukes til alt! Jeg er stor fan av nagler, får bare ikke nok av det.

Innspo:Love or hate?

Outfit 150310

bloglovinbloglovin
Som du ser liker jeg å bruke "duse" farger, spessielt nå rundt vårtider. Det er deilig å tenke på at så fort snøen har tint er det en veldig varm sommer som venter på oss alle. Jeg klarer ikke å vente til jeg kan begynne å traske rundt i sommerkjoler,tunikaer, skjørt og shorts og sist men ikke minst sommersko. Jeg liker den mere casuale og bossy looken i mye av klær jeg bruker, sweet & bossy. Svart eller grå blazer over en kort tubekjole eller over capribukser og løssittende topp, foreksempel.

Innspo:


Love or hate?

Outfit 110310

Valgte en look basert på gossipgirl-stilen denne gangen. Hårbøyle, waistcoat og hestehale.
Innspo:


Love or hate?

Outfit 090310

God Morgen kjære lesere! Etter en deilig morgendusj, og sjapp tur innom sminkeboden tok jeg så gjerne outfitbilder på rommet. Det er herlig å stå opp tidlig og vite at det er sol og deilig vær ute, kanskje ikke så veldig varmt, men jeg skal ikke klage. Jeg skal straks dra til Sveriga med en god veninne av meg, så da får dere kose dere resten av dagen!

Love or hate?

Outfit 030310
Simpelt og greit. Nå skal jeg ut å nyte sola med oda og noen kompiser.. Kos dere!

Love or Hate?

Outfit 260210

Jeg prøvde verdens kuleste vintage-jakke ever! Jeg er så forelsket at jeg trur jeg dør. Koster over tusen kroner, men er virkelig verdt pengene. Nr One on the shoppinglist. 


Dagens kjøp : Pilotbriller & hippiebånd fra Hennes&Mauritz og lysegrå tunikajakke fra GinaTricot.

Innspo:


LOVE/HATE?

OUTFIT 070210

Utrolig fint vær i fredrikstad nå ... sol og lite snø//privat

Jeg elsker dongeri. I garderoben min går det mye i Dongeri og olajakker. Jeg elsker vesker med en casual look, og leopardmønster er absolutt enda et must for meg! Nagler og vintageringer er jeg helt hekta på!


LOVE/HATE?

Outfit 230110

Jeg elsker den nye hatten min! Stilig og Orginal..


Casiiio Exilma....


//My favorite

Jeg bare elsker å sette sammen en dongerijakke over en lang tunika eller tynn genser, over tights.
Nerdebrillene matcher den svarte hatten og tightsen.


LOVE/HATE?

Outfit 190110

Jeg valgte favorittgenseren min, ipod og den brune yndlingsbaggen min! Noen dager skal være slummedager
og sånn gikk jeg i dag.


Music in my liiife!

Favorittsanger:
- Kiss'n tell from Ke$ha
- Your love is my drug from Ke$ha
- RadioRadio from Ke$ha
- TikTok from Ke$ha

LOVE IT OR HATE IT?

Discofever

Trykk på bildene for å få de større ..
Hva synes dere om bildene ?

One outfit, 2 jackets

Leopard jacket

Leopard jacket from Fretex..                                                                    Leopard shoes from Bianco

Dongeri jacket
 

 
Jeg likte denne frisyren, sideflette, det skal jeg begynne å gå med :)

Hva synes dere?

Outfit 050110

  • Som dagens Outfit tok jeg inspirasjon til stilen min fra GossipGirl, Blair & Taylor Momsen. Jeg skulle egentlig ha en svart sløyfe i håret, men fant den ikke. Jeg bare elsker hair -acezzorices og tilbehør. Det er vel en av hovedpunktene for å få et komplett antrekk, det mener jeg. Det er veldig fint vær ute nå, ikke så kaldt som sørpå. Her er det nemlig 5- grader, så vi er litt heldige her i nord.Facelooken: Smokeyeyes,lilla highlightsøyeskygge,hvit underskygge på våtkanten,naturlige øyebryn og rosa lepper.
Jeg pleier aldri å ha mascara nederst på øye, bare på de øverste vippene. Da blir øynene på en måte større..

Hva synes dere?

Outfit 0201010

  •  Siden jeg var veldig sliten i går, sovnet jeg istedenfor å blogge hva jeg hadde på meg (selvfølgelig). Men, jeg valgte et veldig enkelt og fresht antrekk. Et must i vinter er nerdebriller, slipper snø i øynene ihvertfall med disse på meg. Jeg valgte oppsatt hår denne gangen, for å fokusere mer på detaljene, enn selve håret!


You'll be famous ...

peace & love

Hva synes dere?


Det blir ikke så mye blogging i dag, siden jeg skal på jobb fra klokken 18.00-24.00. Det blir en rolig søndag, blir masse blogging til uken, så følg med :)

Yesterday's Outfit

  • Jeg håper dere alle hadde en kjempe fin nyttårsfeiring og koste dere masse. Jeg hadde det ihvertfall kjempe koselig, med familie og god mat. Fikk ikke tatt så mange vellykede bilder av selve fyrverkeriet, men etter 500 forsøk fikk jeg tatt 4 bilder jeg ble fornøyd med. En som heter Kjersti tok bilder av hva jeg hadde på meg på kvelden, og det skal jeg legge ut under. Valgte en litt mer casual stil og freshet opp antrekket med et par rosa sko fra Nelly.comFrynserkjole, casual make-up og rosa sko.

Hva synes dere?

Outfit 311209

Det er så utrolig fint ute nå, blåtime og hvit snø. Friskluft og en fin soloppgang. Da tenkte jeg det passet fint å ta bilde av dagens kledning ute. Var ikke så veldig kaldt egentlig. Helt passelig vintertemperatur!

Jeg skal på jobb i 15.00 tiden og jobbe til klokken 22.00 ikveld. Så skal jeg gjøre meg klar til nyttårsaften i kveld, jeg gleder meg kjempe mye! Det blir bare en rolig feiring med familien denne gangen, også skal vi se på alle nyttårsrakettene over hele tromsø. Siden vi bor på en så finplass der vi har utsikt over hele byen. Jeg skal selvfølgelig ta noen bilder i kveld :)

Godt Nyttår til alle sammen!All I see is the fashionstar,infront of me, sometimes I wish I could  wear one..

Hva synes dere om outfitet?

Dagens kledning: Rocka

dsc00576dsc00574

Rocka billibong! Det ble bilde med mobben, siden kameraet ikke fungerer..

Nå skal jeg til skolen, sneiks!

Hva synes du om dagens outfit?


F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Dagens Kledning: Romantisk

Nå er det lenge siden jeg har hatt Dagens Kledning, nå får du se hva jeg hadde på meg i dag:
outfit
Øredobber fra H&M
Blonderjakke (husker ikke )
Svart skjørt fra BikBok


Hva synes dere?FASHION.LOVE
by MissKeinapel

Dagens kledning: Black and white

wiper jacket
Jeg har lakket neglene mine svart, ble litt kult synes jeg :)

Hva synes du om dagens kledning?

Dagens Kledning: Pearls

outfit9
light
.

Hva synes du?

Dagens kledning: Romantisk

romantisk
dsc00312
dsc00311
Jeg elsker mamma sine klær, hun har den beste bohem stilen som finnes, mener jeg. Jeg har arvet de fleste " bohem" klær fra mamma.

Hva synes du om dagens kledning?

Good night cupcakes

hihi
pinkbaby
God natt mine kjære lesere :) I morgen er en ny uke, det betyr nye muligheter <3

Nattakyss fra MissKeinapel

Gårsdagens outfit for kinokvelden

img00525
Svarte shimmer tights
Hvit topp
Jeg valgte en simpel og grei skulderveske så jeg slapp å ta med meg så mye, akkurat passe stor til lommebok, headsett og sminkesaker
Som tilbehør tok jeg på meg den nye sløyfehårbøylen min, som jeg btw elsker

Fikk ikke lagt ut gårsdagens outfit pågrunn av at i det jeg skulle legge ut bildene var kameraet fri for strøm, så da legger jeg det ut nå.  Beklager at speilet er flekkete, men du vet hvordan det er når du skal puddre deg på 2 sekunder, da blir det sånn. heh <3

Hva synes du om kinolooken?

Dagens Kledning: Striper

dsc00263
Det var da dagens outfit, jeg skal nå ta bussen til byen også skal jeg møte en som heter Joakim :-) <3

Klassen var så heldig med at vi fikk gå tidligere i dag fordi læreren vår ble syk, nokså digg! Vi slutter vanligvis 13:00 på Fredager men i dag fikk vi gå halv 12:-)
Dere får kose dere i dag da søtinger

Hva synes du om dagens kledning?

Dagens kledning: Søtt

outfit
Sorry kvaliteten på bilde, jeg finner ikke kameraet mitt  så det ble mobil denne gangen :-)

Hva synes du?

Dagens kledning: Fall

dsc002098
dsc00211
dsc00207
Jeanstights fra BikBok
Støvler fra Hunter
Vest fra H&M (lenge siden)
Hvit tynn genser fra Gina Tricot

Hva synes du om mitt outfit??

Dagens Kledning: Leopard

o
dsc00197
Leopard genser fra Woman
Svarte skinntights fra BikBok
Topp fra Gina
Peace smykke (laget selv, øredobber fra topp )
Svart kåpe fra en kåpebutikk,husker ikke navn
Boots fra Sverige ( vises ikke på bilde )
Armbånd fra H&M

Hva synes du ?

Dresscode: Keep it simple

dsc00180
Briller fra BikBok
Tights fra Cubus
Topp fra H&M
Hårbøyle fra glitter

Hva synes du om min type dresscode ?

Outfit todaay

img00092
img000928
Skinnjakke (husker ikke )
T-skjorte fra Cubus
Tights fra BikBok
Støvler fra Hunter

Hva synes du ?

Dagens kledning

outfit

hihi
boots fra utlandet eller noe (mamma sine), jeans fra bikbok,sjal fra h&m,topp fra cubus

Hva synes du om det jeg hadde på meg i dag?

Outfit

dsc01349


                                               Hva synes du?

                                              MISS KEINAPEL

1 tights i 3 forskjellige stiler

dsc01302
Tights, topp og ferskenrødt sjal
--------------------------------------------
dsc01296
Shorts og tights er en klassiker
---------------------------------------------
g7f
Tights,belte i livet og svart topp
----------------------------------------------

Hvilken stil likte du best ?

MISS KEINAPEL

Dresscode and Out

keinapel
Peace smykke (homemade),jeans fra BikBok,sjal fra GT,hippiebånd fra H&M og nagle topp fra cubus.

Hva synes du?<3

PS. Nå drar jeg til kjærestenmin, ha det fint så lenge :)

Dagens kledning

sdc12537
Blå skjorte fra GT,Jeans fra Levis,Topp fra GT,Peace smykke (laget selv) 

Hva synes du ?

DRESSCODE

sdc12534
sdc12531
Genser fra Polo,bukse fra Miss Sixty og Hunter støvler

Regner det hos deg også ? :)

Dresscode and out

dsc01226
dsc01243
dsc01252
Hvite jeans fra Diesel,Topp fra BikBok,Sjal fra Cubus,gladiatorsandaler fra Cubus.

PS. Jeg drar ut nå, her er det sommervær og det må nytes ;)

Hva synes du om dagens outfit?

Outfit; peace is the new black

naise
sdc12460
Hvit spacy topp fra BikBok,Hotpants fra Cubus,Peacesmykker (laget selv) & Gladiator sandaler fra Cubus.

PS. Jeg har også begynt å gå med peacesmykke rundt hånden, is the new black.

Hva synes du?

Dresscode and Out

love
Tunika fra Cubus
Bukse fra BikBok
Armbånd og øredobber fra H&M
Sandaler fra Cubus

Hva synes du ? :)

PS. Nå drar jeg til flyplassen for å møte jonas :)

WeddingOutfit

hihi7
look
hvitkjole
smile

Hva synes du om antrekket jeg hadde i bryllupet?

Dresscode and out

Dagens dresscode
brown
no
bl
-Renesanseflette
- zebra tights
-smykke fra lindex
-svarte gladiatorsandaler
- solbriller fra Hennes & mauritz
- Øredobber fra GinaTricot


Hva synes du?

DRESSCODE

meegg
8
emotion
Topp fra GinaTricot, veske fra VeroModa,Shorts fra Cubus og gladiotor sandaler fra Cubus.

Hva synes du :)?

Keep it simple

guess
gyuess
KEEP IT SIMPLE- BE FASHIONABLE


Hva synes du ?

D-r-e-s-s-c-o-d-e

loveitbljb
Rosa topp fra GT,lagd shortsen selv,belte fra Zara (lenge siden),solbrillene fra GT og armbåndet fra Glitter

Hva synes du ?

D-R-E-S-S-C-O-D-E

oufitveskeee
Tynn genser fra GT,Sjal fra H&M,jakke fra H&M, veske fra VeroModa, bukse fra replay

Hva synes du om dagens outfit?

Del av kleskapet - sommerklærne

klrskaaap
Denne delen av kleskapet henger klærne jeg bruker mest for tiden, sommerklærne.
Klær med litt lysere nyanser og farger som er veldig vårlig og sommerlig:)
Ekke så veldig fan av vinterklærne, det minner meg bare om hvor grufull vinteren her oppe kommer til å bli.
Her i Tromsø så er det lyst hele døgnet på sommeren og mørkt hele døgnet på vinteren, jeg hater vinteren.

Hvilken stil liker du? Vårstilen/Sommerstilen eller Høst/Vinterstilen?

DRESSCODE

dresscodee
Tights fra GT,sko fra (nora),tunika fra GT,sjal fra H&M, veske fra VeroModa.

Hva synes du om dagens Outfit?

GUESS

outfit50hgg
bklbbl
VESKE FRA VEROMODA
TOPP FRA GUESS
SJAL FRA HENNES & MAURITZ
SINGLET FRA H&M
ARMBÅND FRA GLITTER
ØREDOBBER FRA TARGET

OUTFIT


Colours                                                                                           Black & Hvite
basdewrn
meee 
Topp fra GT,smykke (jonas sitt),den hvite toppen fra H&M og dongerijakka fra GT!

OUTFIT

sdc12178
sdc12176
Skjorten er fra GT, buksen fra Diesel,sjalet fra GT & vesken fra en butikk i oslo :) 

OUTFIT

lys
nuiob
chg
Vesken er fra VeroModa.
Tightsen fra GinaTricot,Tunikaen fra GinaTricot, Sjalet fra Hennes & Mairitz,Solbriller fra H&M.

OUTFIT

blgbil
Jamn Thomas- Get up and dance, gosang


Idag har jeg bare ryddet leiligheten, støvsugd og tatt oppvaskmaskinen. Må si at det er deilig å være alene hjemme for en helg, da kan du liksom bestemme selv. Og med musikk på fullguffe gikk dette suverent raskt, enn det ellers ville gjort. Jeg har fikset meg og får snart besøk av mine kjære veninner. Det blir kjempe koselig i kveld, ordentlig jentejveld er noe vi ikke har hatt på lenge :) Også senere skal jeg pakke alle klærne nedi kofferter og sånn for jegdrar på Tirsdag til Tromsø :) gleder meg kjempe masse ! :) Dere får ha en fin kveld videre, og nyte godværet mens dere kan (aa)

HOT/NOT

sko2
sko3
Sko fra Bianco. Jeg fant disse bildene på en bloggside.

Jo høyere jo bedre?   Det et sånne typesko er poppulært er ikke akkurat noe man stikker under en stol, jeg mener skoene i de fleste butikkene bare blir høyere og høyere. Er dette noe dere mener er fint? 

Man kan jo knekke ankelen hvis man foreksempel skulle gå for å snuble? Eller er det også bare sunt for beina :)?

Caps Look

biogo
hihi

Nå skal jeg til Topp 20, dere får kose dere videre folkens, love yah !

OUTFIT

dsc00364
dsc03330
Gagabriller fra GT,topp fra BikBok,smykke fra Glitter, armbånd fra Glitter og Shorts fra BikBok.

Framtidens mammasveis ? :)

vanity

smile
Hva synes dere, kledde jeg denne såkalte bobb sveisen ? :)

Outfit for the day

bug

oigo
Dette hadde jeg på meg i dag. Hva synes dere :)?  Hunterstøvlene måttejeg ta på siden det regnet, og hva er vel bedre skotøy i regn enn støvler? finnes ikke bedre :)

Outfit

3r1g5
Jeg må si at etter Gina Tricot butikkene åpnet byttet jeg helt stil. Jeg elsker Gina Tricot, det finnes ikke bedre butikk.

Outfit

iog

Litt blanding. OldSchool og picaza :)

Outfit

blnd
untitled1
peli

Outfit

dsc03112
dsc03113

Leopard Outfit

dsc03080
dsc03087

Outfit

dsc03061
black

Photoshot

dsc03029
dsc00227
dsc00198

OUTFIT

dsc00177

bil
Sted: Skolen
Foto: AM

Ja, jeg har litt orange aktig hår, men det var pågrunn av missbleking. anbefales ikke ;-)
Meeen, skal farge det snart igjen! Digg at sola skinte i dag. Bare noen uker igjen til jegslutter i 10nd klasse, joho;-D

StreetFunkFashion

tehh
collection
street
Jeg kaller det StreetFunkFashion.  Har laget Tee'n selv.

Dagens Outfit

nlo

Dagens antrekk

dsc02643
dsc02649
dsc02647
dsc02652

Ola jakke fra GT
Tunika fra H&M
Øredobber fra Glitter
Hvit tights fra GT
Støvler fra Hunter
Sunglasses fra H&M

DETTE HAR JEG PÅ MEG I DAG


buog
Ed hardy Caps (idasin) 1980kr'-
Peace Øredobber 100 kr'-
Grey Cardigan fra BikBok 399 kr '-
Jeans fra Zara , klippet hull selv 500 kr '-
Støvler fra Hunter

Keep it simple, its fashion

dsc00084

dsc00083

Grå puncho fra Cubus,Hvit topp fra GT og jakken er fra Vero Moda 

Hunter Støvler,Øredobbene og den svarte tightsen er fra GT og vesken er fra Don Donna 

Forandring fryder, ny farge på håret mitt

dsc00076
balck
dsc00074

Days Outfit

dsc02498
dsc02509

GRÅ PUNCHO
HVIT TOPP
SMYKKE FRA H&M
JEANS FRA CUBUS
STØVLER FRA HUNTER

True Colours

h
dsc02460
dsc02456Dette har jeg på meg i dag

dsc02438
hip
OldSchool Sunglasses,Hvit Overdel,Blåe Jeans,Grå College genser & Hunter Støvler  

Days Outfit

bilde009
bilde009f

boubo

nip

DAYS OUTFIT

- Cardigan fra Gina
- Hvitt magebelte
- Stripete blå topp
- Fabolous jeans
- Sunglasses fra H&M
- Smykke fra H&M
- Boots fra Gøteborg

Days Outfit

nio

dsc02293

nbiog


PUNCHO FRA VEROMODA
VESKE FRA MJACOB
SOLBRILLER FRA GT
TUNIKA FRA GINA TRICOT
CARDIGAN FRA BB
BOOTS FRA GØTEBORG
HIPPIEBÅND FRA HENNES & MAURITZ

Kontakt

Untitled

Navn: Cecilia Keinapel

Alder: 18

Yrke: Jobb/Student
Bosted: Tromsø/Oslo
Kontakt: Keinapelblogg@live.no
Annen nettside/blogg: Trendspot.no
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits