Todays Outfit - The Orange Leather Jacket

Hey vakringer! 

Hatt en fin uke sålangt? Jeg forbereder meg om dagen til jeg skal opptre på søndag, nå er det kun 3 dager igjen!! Herreguud tiden går fort, jeg fylte jo nylig 22 år 27 mars! Woow! Flere som føler det slik? 

I dag har jeg tatt litt bilder ute i solen, så deilig at varmen har kommet tilbake til London. Har nesten bare vært regn de siste ukene. Men, det er jo ingen hemmelighet at det regner mye i London! Håper ihvertfall at solen er kommet for å bli frem till sommeren er her:) 

Jeg fikk et gavekort i bursdags gave så jeg kjøpte meg en jakke fra Moschino, (som selvfølgelig var på salg). Jeg elsker fargen på jakken, den spriter opp et hvilket som helst antrekk! 

Hvordan har jeg det om dagen? 

- Jeg har det helt fantastisk! Kjæresten min er virkelig den beste, og behandler meg som en dronning! Jeg er så heldig, og det at jeg har noen som er glad i meg for den jeg er hjelper på både kropp og sjel! Kjærlighet er noe kliss, men absolutt noe alle kvinner der ute fortjener! :) Nå ser jeg frem til helg, har allerede funnet kjolen jeg skal ha på meg! Kan vise dere senere :) Blir en treningsøkt senere i dag!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Livsstil #Skjønnhet #Trening #Kosthold #Hverdag

Todays Outfit - Reptile Print Dress

Hey kjære lesere! 

Jeg og kjæresten kom hjem for ikke lenge siden, og han dro nettopp på trening. Så da har jeg tid til å lese igjennom mail, se igjennom bildene vi tok i dag og ikke minst blogge! I dag valgte jeg å bruke kjolen jeg fikk fra Matthew, og skoene fra GUESS. Synes antrekket ble veldig stilig! 

Det har vært strålende vær stortsett hele dagen, og det er målt 12 varmegrader til helgen. Juuhu! Ikke lenge til vår nå, *gledeshyl*

Håper dere har hatt en fin uke sålangt! :)


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Onsdag #Outfit #Skjønnhet

Todays Outfit - Red Knitted Sweather

Hey vakringer! 

I dag fikk jeg endelig tatt litt bilder av dagens antrekk, og kjenner det blir deilig når det blir varmere ute så jeg kan få gjort dette oftere. Det er fortsatt utrolig kaldt ute, og fryser på fingrene når jeg skal bruke selvutløseren på kamera. Planene i dag er å dra en liten tur til byen og ordne noen ting, og få kjøpt noen ærender. Solen var her i stad, og da tenkte jeg at det passet å bruke brillene jeg fikk fra Frank Walton i fjor sommer. Det varte desverre ikke lenge før regndråpene kom! 

Todays Outfit

 Sweather/2handshop Boots/Primark Coat/Primark Clutch/DonnaKaren Glasses/Frank Walton 

Ønsker dere en fin dag videre! :)


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Outfits

How to: Style den lille sorte

God søndagskveld! 

Kom hjem for ikke lenge siden, det var søndagsåpent til 16.00 i dag så da fikk jeg handlet de resterende julegavene. Fikk også handlet inn litt snacks, skjokoladekuler med kokkosmasse, mm. 

Anyways, nå som det kun er noen få dager igjen til julaften tenkte jeg å komme med tips om hvordan du enkelt kan style den lille sorte. Noe som mange gjør er å matche den sorte kjolen med tibehør og sko i samme nyanse. Det blir veldig kjedelig og litt dødt med kun en farge. Jeg synes det er så mye bedre å spice opp den lille sorte med noen sterke farger som rosa, rødt eller lilla. Du får en litt mer festfølelse, og kan også matche antrekket med noe tilbehør i paljetter for eksempel. Samt pynte neglene i en shimrende farge i enten sølv eller gulv. Vær mer vågal i fargevalget! Jeg har plukket ut noen godbiter fra Nelly, how to style the black dress!Kjole/HER Sko/HER BH/HER Neglelakk/HER Konvoluttveske/HER  Falskvipper/HER 


 Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Jul #Hverdag #Inspirasjon #Søndag #Helg

Throwback to November Outfit

God søndagkveld! Håper alt står bra til? I dag ble det en bloggfri dag på meg, men jeg tenker likevel å slenge inn et like tilbakeblikk på et gammelt antrekk jeg fant fra en november dag i 2011. (Link)

Det er alltid like kjipt å finne bilder av klær du verken finner eller har lengre. Bootsene var min gamle veninne sine, som jeg lånte! Jeg tok så mange bra antreksbilder før, hva skjedde? Haha 

Neida, men er nok fordi speilrefleksen jeg brukte da ikke er like bra lengre. Nå er det supertregt ,så derfor bruker jeg kamera fra Nikon inntil videre.  

For et sjeldent syn, snø? Det har jeg ikke sett på lenge! Holder likevel en finger på at snøen kommer hit til England også! 

Vi blogges i morgen! <3


Love?

#Mote #Blogg #Hverdag #Inspirasjon 

Dagens Outfit - Peace Top

I dag er planen å rydde og vaske litt klær, gjøre det litt koselig nå som det er desember :-) Jeg tenker å ha en videoblogg på bloggen, kanskje det kunne være moro for noen av dere? Skriv gjerne i kommentarfeltet om dere ønsker videoblogg! 

Dagens Outfit, jeg fant denne toppen bakerst i skapet. Skal begynne å bruke den oftere! 

Top/London Wedges/London Coat/Primark (Last year) Bag/YSL Leggings/Primark


Love?

#Mote #Inspirasjon #Jul #Blogg #Outfit #Desember

Dagens Outfit - Black & Beige

Hey fininger! Håper dere har en fin helg sålangt? Jeg har endelig fått sengen min, så nå begynner det å bli fint på soveværelset. Mamma hjelper meg å sette opp fin tapet på rommet, siden jeg ikke er så flink med det! Tok litt antrekkbilder ute i dag, ble ikke den beste kvaliteten men det er fordi det ikke var nok sollys ute. Jeg har fått meg nytt kamera, men jeg forstår fortsatt ikke hvordan man får bedre lys på bilder! Håper det går bra uannsett :-) Hvis dere ønsker å lese mer mote kan dere besøke magasinet mitt her http://trendspot.no 

Litt høst inspirasjon i kuldenJeg kjøpte disse skoene i London for noen mnd siden, har ikke brukt de før nå. Elsker dem! 


Tights/Primark Bag/YSL Kåpe/Primark Wedges/London 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!


Love?

#Mote #Inspirasjon #Lørdag #Helg #Jul #Høst #Hverdag

Throwback to my outfits

Hey beuties!

Så kult at mange likte det andre innlegget mitt :-) Tenkte å skrive litt om klestilen min, siden jeg ser det er mange nye lesere innom! Jeg har en veldig casual og edgy stil, liker spessielt å blande smykker til antrekk, synes statement smykker og lange kjeder er veldig kult. Du kan piffe opp et hvert antrekk! 

Jeg er veldig svak for spessielt hatter, det er bare noe ved det som skriker navnet mitt. Desverre så mistet jeg favoritthatten min i Barcelona (Typisk), som jeg kjøpte på Aldo. Jeg er også ekstremt glad i belter, og bruker det til de fleste plagg som kjole, shorts, bukse you name it. Jeg bestilte nylig noen belter fra Moschino, som jeg bruker mye. Jeg elsker dyreprint, blomsterprint og all slags print på klær. Synes det er utrolig stilig hvis du matcher det på riktig måte! Du ser meg nesten aldri uten skinnjakke, det er en stor craving hos meg og har sikkert 10 slike jakker hengende i skapet. 

Som dere ser elsker jeg leopard og print av enten tiger eller løve! 

Dette er min favorttjakke, kjøpte jeg på primark i fjor! Perfekt å bruke denne sesongen også :-) En av skinnjakkene mine, elsker denne veldig 80 tallet! Tatt i sommer! I miss that hat! 
Så dette var et lite tilbakeblikk på stilen min igjennom bloggen. Jeg synes ikke stilen min har forandret seg så mye, synes den er ganske lik som den alltid har vært :-) 


Hvordan er din stil?

#Mote #Blogg #Outits #Inspirasjon #Tirsdag #Jul

Todays Outfit Inspo - Classy Blue

Hey fininger! 

Håper dere har hatt en bra start på uken, jeg var en liten tur ut i går noe som resulterte i at jeg har litt fylleangst i dag haha. Møtte en venn over et par øl, som var veldig hyggelig. Elsker å gå igjennom Hyde Park når jeg skal steder, istedenfor å ta tuben kan man jo like gjerne gå. Hyde Park er det fineste med hele London synes jeg, elsker den parken! 


Cardigan/Primark Tights/BikBok Clutch/Ebay  Necklace/Gina Tricot Shoes/Primark 

Elsker fargen på cardiganen, mitt absolutt favoritt kjøp fra Primark! 


Love?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #Hverdag #Outfit #Tirsdag #London

Todays Outfit Inspiration - Knitted & Gold

Hey kjære lesere! 

Jeg fikk inn mange fine instagrammer og blogger i går på innlegget, så nå gleder jeg meg til å se igjennom alle :-) For dere som har fulgt bloggen min lenge husker kanskje "Outfit Inspirasjons" innleggene mine? Det har jeg bestemt meg for å begynne med igjen! 

Jeg har riktignok begynt å fokusere litt mer på kvalitetsklær, merker osv. Jeg liker å blande billig og dyrt sammen,  jeg synes det er bedre å ha noen plagg som koster litt mer for det varer jo også lengre! 

Anyways, her er dagens inspirasjon!

 

Bag/Ebay #Watch/River Island Pants/BikBok Sweater/Primark Necklace/Primark Shoes/Primark

Nå som det er litt mer høst ute synes jeg slike gensere er så deilig å bruke, passer perfekt under en skinnjakke! 


Love?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #Hverdag #Onsdag #DagensAntrekk

Todays Outfit - Leopard Pants

Tok litt outfitbilder ute i dag, håper dere liker antrekket!:) 

Shoes/Primark Pants/Shop in London Cardigan/HM Belt/Moschino Watch/River Island Bag/YSL 


Love?

#Mote #Blogg #Outfit #Inspirasjon #Hverdag #Tirsdag

Todays Outfit - Ocean Blue Cardigan

Good evening cuties! 

Håper dere har en fin fredagskveld så langt, jeg kom hjem for litt siden og tenkte å finne frem noen gamle jentefilmer som jeg ikke har sett på en stund, eller finne en ny serie jeg kan begynne å se på, nå som jeg har sett siste episoden av PLL og må vente noen uker til den nye sesongen starter igjen. Jeg er veldig utolmådig av meg, så må bare bite tenna sammen! haha Dere kan gjerne komme med noen tips på noen bra filmer/serier?

Tok litt outfitbilder i dag: Cardigan/Primark Jeans/BikBok Jacket/Shop in London Watch/River Island Jewellery/Ebay Sunglasses/Frank Walton Bag/2handshop

 Høst antrekk bilder som bidrag i konkurransen som er i samarbeid med Inspoforallgirls og Boozt.com sin kampanje på CupoNation'


#Blogg #Helg #Hverdag #Mote #Inspirasjon 

Love?

Todays Outfit - Black & Denim

Været er helt fantastisk i dag, så jeg tok litt bilder utenfor huset av dagens antrekk. Jeg elsker de nye tingene fra Aliexpress.com. 


Bag/YSL Shorts/BikBok Shoes/Bianco Belt/Moschino Sunnies/London Top/HM Necklace/Aliexpress.com

 

Love?

#blogg #sommer #outfit #inspirasjon #mote

Todays Outfit - Leopard Shirt

Hey fininger:) 

I dag har jeg ikke gjort så mye, annet enn at jeg ble med mamma og lillesøster på en trip utenfor London. Vi skulle besøke noen venner av oss, så det var kjempe hyggelig! Ellers bare rydder jeg rommet og skal straks lage meg noe å spise. Trur det blir en film resten av kvelden før jeg stuper i seng. Det har vært en lang dag! 

Tok forresten litt outfit bilder i stad :) 


Hat/Aldo Shoes/? Shorts/GinaTricot Shirt/2handshop Purse/HM Top/Primark Glasses/Londonshop 

Love?

#Blogg #Sommer #Mote #Outfit #Inspirasjon #hverdag

Todays Outfit - Aztecprint

Hey fininger :) 

Håper dere har det fint hjemme i Norge. Det er så utrolig varmt og deilig om dagen, elsker å våkne opp til sol og å spise frokosten i hagen. DET kaller jeg sommer! Tatt litt bilder ute i dag, for å vise dere dagens antrekk. Har blitt helt hekta på aztecprint på plagg, spesielt kjoler og jumpsuits. 

Gleder meg utrolig mye til fredag, håper virkelig jeg får rollen!! Hvor rart hadde det ikke vært å sett seg selv i en tv serie? haha

Startet forresten på Detox programmet i dag, 11 days to go. Håper virkelig det gjør underverker! 

TODAYS OUTFIT


Lovelyy weather! 

Elsker denne jumpsuiten! 

Love?

#blogg #outfit #hverdag #sommer #London #inspirasjon 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

hits