hits

Style By Keinapel

Dreamoutfit, autumn


I just love this outfit! wheartit.com

Jeg digger kombinasjonen mellom dette og Converse. Ringen, skjerfet, smykket og tanktoppen var bare sykt kult sammen. Jeg digger sånn her type stil, det er rocka og chic, me like. Jeg mener at hvis man skal kombinere slik antrekk med shorts bør man ha strømpebukse under eller noe annet. Med tanke på at det har gått mot kaldere dager, og at vinteren er rett rundt hjørnet! Men alt i alt digger jeg antrekket.

Love?

Fall fashion outfit, by me

Nå er det lenge siden jeg har satt sammen et antrekk, klærne jeg har satt sammen er fra topshop,nelly.com og bikbok. Link til hvor de forskjellige tingene kommer fra ligger under bilde. Temaet for dette antrekket er høst, og kaldere dager. 

Jeg bruker photoshop når jeg lager disse collagene. 


Jeg bare elsker høstrendene som er ute å går, wedges, nagler, pels, velur, skinn og militærgrønt, burgunderbrunt osv, det er så mange fine farger og mønster denne sesongen! I love! 

Leggings grønn, http://www.bikbok.com/

Det er moro å sette sammen klær, da kan du vise hvordan smak du har i klær, og hvordan du tenker stilmessig! Det er også lurt og inspirerende, det blir enklere å se hva som passer og ikke passer. 

Love?

Dreamoutfit: The cute sailor look

I dag er det Torsdag, noe som vil si at det er Dreamoutfit igjen. Vanligvis er det på Tirsdag/Torsdag, men har ikke fått tid til det før nå. Men fremover kommer det til å være på de faste dagene!

Dagens dreamoutfit er litt mere søtt. De har så mye fint på TopShop, drømmebutikk. Gleder meg til den kommer til Norge!

♥ Anker smykke fra BikBok
♥ WaistCoat fra TopShop
♥ Highwaist trousers fra TopShop
♥ Sommerlig kjole fra BikBok
♥ Søte sommersko fra TopShop

Det hadde vært en drøm om jeg hadde gått med dette, absolutaly love :)

Love?
Skal jeg fortsette med dette?

Dreamoutfit from TopShop/BB/GT


Dagens drømmeantrekk er fra TopShop,GT og BikBok. Jeg liker å blande sterke farger/mønster med vintage stilen, foreksempel nude og sterk rosa farge sammen i et antrekk. 

Jeg elsket tilbehøret til dette antrekket, fikk mere smak. Digger aller mest øredobbene og Wedges. 

Toppen er fra GinaTricot 
Wedges er fra TopShop
Shortsen fra TopShop
Ugle øredobbene fra GinaTricot 
Vesken fra TopShop
Smykke fra GinaTricot
Armbånd fra GinaTricot

www.topshop.com
www.gintricot.com 
www.bikbok.no

Neste drømmeantrekk kommer på neste Tirsdag/Torsdag 

Love?

DreamOutfit from BikBok

Jeg har tenkt å starte med noe nytt, nemlig å ha "DreamOutfit" hver tirsdag og torsdag. Drømme antrekkene setter jeg selvfølgelig sammen selv med klær fra en bestemt butikk. Dagens drømmeantrekk kommer fra BikBok, og da har jeg bare plukket ut plagg jeg synes passet sammen. Det vil bli forskjellig tema hver gang! 


Tema: Romantisk 
Butikk: BikBok

Neste drømmeantrekk kommer på Torsdag :) Temaet er hemmelig! 

Love? Skal jeg fortsette med dette?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign