Style By Keinapel

Mine favoritter i garderoben

Det er så utrolig fint vær nå, elsker at solen titter frem. Får virkelig vårfølelse for hver dag som går, det er så deilig å slippe snø og kulde. Nå er kameraet mitt endelig fikset, så nå kan jeg ta bilder igjen, samt outfits. Noen som ble glade? hehe

Jeg har masse klær og ting hjemme i Oslo, så får ikke vist alle favorittene mine men kan vise de jeg har her i London.1. Look alike mulberry veske, kjøpt på picadilly circus 

2. Sko fra Primark, kostet rundt 15 pund 

3. Solbriller fra Primark, kostet 1 pund

Neglelakken er fra en butikk i Lewisham, elsker fargen! 


Elsker denne vesken, kjøpte jeg her i London i sommer (husker ikke butikken) Smykket er kjøpt på Pieces i Oslo, perfekt smykke til en ordinær topp!

Love?

#mote #inspirasjon 

Top 5 Summer Shorts

Hei fine dere. I morges var jeg på et jobbintervju hos Netcom. Følte det gikk veldig bra, og håper jeg får jobben. Fingers crossed :-) Tenkte å vise dere mine topp 5 summershortser fra garderoben. #1 Leopardshortsen min fra BikBok, tenker jeg skal bruke mye i sommer #2 Digger denne peachfargede shortsen som også er fra BikBok, passer perfekt til en litt oversized top og skinnjakke#OnTheBack. Baksiden har jeg festet nagler på lommen for å gi den en litt kul look #3, favorittshortsen min. Passer til det meste, og kan matche den til mye. Kjøpte jeg på salg

#4, Denne høytlivshortsen fra GinaTricot er perfekt til en litt oversized skjorte eller top. 


#5, denne shortsen her har jeg lagd selv. Det var egentlig en gammel bukse som bare har ligget i skapet veldig lenge. Så bestemte jeg å gjøre en liten change, og vips så ble det en shorts. Her har du også noen flere shortser jeg gleder meg til å bruke til sommeren. 

Love?

Vårengjøring, rydding i garderoben

Hey vakre dere. Nå kom jeg akkurat inn døren, var en tur innom gamle jobben for å ordne opp i litt papirer. Hatt en fantastisk helg, og kost meg masse i uken som var. Nå holder jeg på å rydde i garderoben min, pakke ned vinterklær og ta frem de sommerlige og vårlige plaggene som har ligget i koffertene. Snart sommer, og gud som jeg gleder meg til varme dager, sol og lite klær. Kjenner det er deilig å kunne pakke ned vinterjakkenFikk denne fantastiske bursdagsgaven fra min beste veninne, hva jeg fikk kan jeg vise senere. Hun var nylig i NewYork og kom hjem med denne VS posen, hihi:)

Love?

Mine topp 8 favorittplagg

Hey søtinger. Nå tenkte jeg å skrive litt om mine topp8 favorittplagg. Denne gangen skriver jeg om overdelene, så kan jeg ta shortser, busker osv neste gang. Angående møte jeg var på i går, gikk det kjempebra. Jeg ble godt kjent med han jeg skal samarbeide med fremover, og vi snakket om alt mellom himmel og jord. Det var veldig hyggelig, og jeg ser frem til dette samarbeidet! Skal ikke gå så mye inn på hva jeg skal jobbe med enda, men jeg vet at det kommer til å bli awsome og det er alltid noe jeg har drømt om! Stikkord: Mote

Jeg har forresten blitt ukens blogg på denne bloggen, tusen takk! :) 

Mine topp 8 favorittplagg 

Denne tøffe blazeren kjøpte jeg i sverige, kommer fra butikken New Yorker, jeg har også en shorts i lignende mønster. Jeg digger denne jakken, hadde den på meg på møte i går og det står veldig bra til et par jeans,statementsmykke og ankerboots. Dette er definitivt topp favoritt nr 1. 

Denne flotte skjorten fikk jeg av moren min for ikke lenge siden, hun har veldig god smak i klær og skapet hennes er til å dø for. Kanskje lært noe fra mamma? hehe. 

Det jeg liker med denne er fargen, den skriker sommer og sol og passer godt til en slitt shorts med nagler, eller et tøft skjørt med mønster. Pick your chose!

Dette er absolutt min favorittjakke nr 1. Denne kjøpte  jeg på en 2hand shop i oslo i fjor sommer. Den passer perfekt til en litt oversized jumper eller en tøff kjole. Jakken er veldig "bikerchic", og det er det jeg digger med den. Du kan matche jakken med ufattelig mye, uannsett hvilken farge så ser det rått ut. Jeg skal bli gammel i denne! 

Denne elsker jeg overralt på jord! De som har følgt bloggen min vet jo at jeg elsker dyreprint. Det er nr 1 trend hos meg, og alltid noe jeg ser etter i butikker. Denne trur jeg er fra BikBok, men er ikke helt sikker. Passer perfekt til en tøff skinnjakke eller blazer. Den er litt lang på baksiden, men det gjør den bare enda kulere. Kan matches til så mye, hvilket som helst tilbehør. Favoritttilbehøret til denne er en svart clutch jeg har i nagler. Den kan jeg også bruke til både fest og hverdag. 

Denne toppen er bare helt rå, det va en tskjorte før men jeg klippte den om til en topp. Det at den er litt revet gjør den bare litt spessiel. Denne passer perfekt til jeans, skjørt eller shorts. Kan matche den til det meste. Kjøpte den på GinaTricot for 3 år siden, men er fortsatt en favoritt hos meg. 

Denne vesten digger jeg også veldig mye, det er en gammel Levis jakke men jeg gjorde den om til en vest, fordi da kunne jeg bruke den mer. Den fant jeg på en 2hand shop i oslo i fjor sommer. Den kan jeg bruke til de fleste plagg. Elsker den! 

Denne vesten er jeg veldig glad i, kjøpte den på salg på ginatricot i fjor. Passer perfekt til et litt casual outfit, og gir enhver stil en mer røffere look. Passer perfekt til et statement smykke i neonfarger, og et mønsterskjørt. Freakin awsome! 

Denne tøffe overdelen kjøpte jeg i London i fjor sommer. Den passer perfekt til et litt høyt skjørt, eller høytlivsbukse. Du kan også bruke den som magetopp om sommeren. Den har åpen rygg bak og det kan se bra ut hvis jeg skaffer meg en tatovering på ryggen. Noe jeg har tenkt til! Anyways, jeg digger den sykt! 

Det var mine topp 8 favotter, hva vil dere se neste gang? Topper?Kjoler?

 

New in - Levis skjorte

Hvis det er noe jeg elsker da er det å ha noe som ingen andre har. Gjerne noe vintage, gammelt fra 60-80 tallet. Jeg fant for litt siden en butikk nede ved oslo s som heter UFF. Jeg og en veninne var innom der og tittet litt på det de hadde av salg. Kom over tidenes kuleste skjorte/jakke fra Levis. Til under 200 lappen! Prutet litt ned og fikk den for 125 kr istedenfor 150 kr. Yeeey! Jeg digger den ihvertfall, jakken er i burgunderfargen og er ganske enkel og passer utmerket til converse. Perfekt nå for høsten! 

ELSKER DEN!!! 

Love?

Bilder - Nellypumps

 

My lovely ones!! 

 

Noen som forresten vil lage en ny header til meg? Har lenge villet bruke dette designet, men det har vært noe feil med kodene. Nå mangler bare en fin header. Du sender header på keinapelblogg@live.no

 

Love?

Siste skoinnkjøp fra desember- januar

Våknet veldig tidlig i dag, og startet morgenen med å rydde og vaske leiligheten. Bor litt hos kjæresten min nå siden han jobber på Svalbard. Klarte å støvsuge en sokk, og kvelte støvsugern. Så typisk meg å kunne gjøre noe sånt, håper bare at Torkild tilgir meg, haha. uff 

 

Tok litt bilder av de siste skoinnkjøpene fra desember og januar. Har faktisk kjøpt meg 5 par sko siden desember, skal hente mine nellypumps senere i dag. Det ugjør at jeg tilsammen har over 25 par sko. Who can blame a girl loving shoes? 

Love?

Månedens beste kjøp

Jeg har shoppet ganske mye denne mnd, og det beste av alt. ALT er kjøpt på salg!! Tenkte å vise dere de beste kjøpene for denne mnd, inkludert skoene. Drar på byen i kveld med Maria og Jessica som har kommet helt fra Oslo for å besøke meg, det blir kjempe koselig! :) 

Beste kjøp i Januar


Genser fra BikBok


Rutete skjorte fra BikBok

Wedges fra BikBok 

Boots fra DINSKO 

"Nolitas" fra Jenny Skavland/BikBokPoncho fra Hennes & MauritzBodysuit fra Whitney Port/BikBok

Kjøpte også masse smykker, ringer og tilbehør. Samt topper, undertøy osv. Har ikke tatt bilde av alle kjøpene mine, men dere blir oppdatert på hva som er nytt på antrekksbildene mine. 

Love?

Mine 3 favoritt skopar

Hvis det er noe jeg elsker etter vesker, da er det sko. Jeg kan ikke få nok av det, og ihvertfall ikke wedges. Jeg har vært svak for wedges helt siden jeg fikk mitt første par. De var fra Bianco, har de ikke nå mer siden de ble stjålet på en fest, ganske så kjipt. Men, etter det første paret har jeg nesten bare kjøpt wedges. Kjøpte mine 2 favorittpar i London i sommer, og kan med hånden på hjerte si at det er de mest brukte skoene jeg har. Men, selvfølgelig sko skal jo ikke bare være til pynt i skapet, det skal jo brukes også, trur ikke jeg er den eneste som liker å ha skoene på hyllen istedenfor på beina. hehe... 

 

 

Den største ulempen med semsket skinn på sko er at det tiltrekker seg så altfor mye støv og shitt og blir fort ødelagt. Skoene under kan jeg ærlig si var skoene jeg brukte mest i sommer, som du ser resulterer i bilde under. Kanskje ta skoene på rens snart? 

 

Men, jeg elsker dem uannsett... og dem er mye finere i virkeligheten enn på bilde

 

Love?

Levi's denimjacket from the 80's


I'm in love with this jacket. From secondhand...photo/private

Love?

Beste kjøp i Juni

Hey søtinger. Gode nyheter, jeg har fått svar fra Jones & Jones. Jeg kontakter vinneren via mail i kveld :) Beklager for at det har tatt lengre tid, men kan som sagt ikke fortsette uten de som skal sponse konkurransen, hvis dere skjønner. 

Jeg har ikke kjøpt så mye i denne mnd, men jeg fant to favoritter fra mnd's kjøp som jeg er veldig fornøyd med, og som ikke minst er sommerens favoritter. Lacekjole/BikBok Drapert partykjole/HM

Vil du bli mnd's blogg i hele Juli? Du kan fortsatt melde deg på ved å trykke her

Love?

Ny jumpsuitElsker denne nye jumpsuiten min fra BikBok. Digger spesielt fargen! :) 

Love?

Keep,toss or give away?

Da har jeg tenkt å begynne med noe nytt. Siden jeg har ekstremt mye klær og ikke bruker alt sammen har jeg tenkt til å gi bort noe og se over hva jeg skal beholde, og jeg trenger deres hjelp :) Dere har sikkert sett på SEX & THE CITY at Carrie spør veninne sine om hva hun skal beholde, kaste eller gi bort. Der jeg fikk min innspirasjon til dette. 

Da spør jeg dere, skal jeg beholde denne kjolen, kaste den eller gi den bort?


Husker ikke hvor jeg kjøpte den, men er en god stund siden! Jeg har brukt den 1 gang. 

SALGET ER I GANG på ASOS.com! Opp til 50 % rabatt på tusenvis av varer, samt levering til Norge fra 50 NOK. Shop dameartikler nå!  

Nytt klesstativ, sommerfavoritter

For et utrolig kjedelig vær det har vært i dag. Regn,regn og atter regn. Kjøpte meg et nytt klesstativ ettersom at det gamle var ødelagt. Var veldig deilig å få orden på klærne mine igjen, etter jeg har pakket opp fra esker med klær som har ligget hos mamma har jeg funnet masse jeg hadde glemt at jeg hadde. Mange fine kjoler, utallige vesker, sykt mange sko osv. Hvor mye har jeg kjøpt egentlig de siste årene? GAL SHOPPER!

Noen favoritter fra gaderoben, elsker spessielt clutchen. Passer perfekt til denne sesongen!

Men, jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker å bruke penger. Og det ender opp som regel at jeg må svømme i enda mere klær, sjerpings. Trur jeg skal gi mye av det til Fretex, og kanskje selge noen av kjolene mine. Er jo nesten ikke brukt en gang, føler jeg utrolig bortskjemt. Jeg må begynne å bruke mer av de klærne jeg har, og slutte å kjøpe nye hele tiden. Selvom det er sykt vanskelig, jeg mener hallo? Alle elsker shopping, så det er jo egentlig en uvane for de fleste. Men, kan ikke legge skjul på at jeg er en stor pengebruker. Når jeg først får penger, må jeg kjøpe det fineste og nyeste i butikkene og ihvertfall hvis det er noe jeg MÅ HA. Har tenkt til å skjerpe meg på det området, og heller spare. Om jeg klarer det er et annet spørsmål. Once a shoppaholicer, always a shoppaholicer.

Jeg har hengt opp sommerfavorittene mine for denne sesongen. Jeg er veldig glad i lyse fine farger, og klær med spesielle detaljer og skrift. Noe som skiller seg ut i mengden, men på en diskre måte. Er ikke veldig glad i for mye stæsj. 


Mine sommerfavoritter denne sesongen...


Litt dårlig kamera, beklager... 

Gleder meg til i morgen. Da begynner jeg på den gamle jobben igjen. Skal jobbe fra klokken 18.00 til 00.00. Det blir moro :) Og ikke minst deilig å tjene egne penger igjen!! Regner med det blir mye jobbing i neste uke! 

Har du mye klær?

Favourites, top 5 bags

Nå tenkte jeg å vise dere mine topp 5 favoritt vesker! 

From Crete, shopping marked


From Singapore, shopping centerFrom Singapore, Shopping marcedFrom GinaTricot

From Nelly.com

Love?

Feathers is the new peaceHennes & Mauritz, 79 kr

Love?

In my wardrobe: Favourite High Heels

Må bare vise dere mine favorittsko. Elsker dem!! Perfekt for varme dager og hvis man vil pynte seg litt ekstra mye. Kan brukes til både hverdag og fest. 399 kr fra Hennes & MauritzSom du ser er dem ganske så godt brukt. Ripene på siden skjedde forrige gang jeg var på byen. Alt i alt, liker jeg tredetaljene på dem og at stoffet er denim. 

 

Love?

My summer dresses

Jeg elsker sommer, varmen, moten, solbrillene,følelsen.. alt. Nå er det ikke lenge igjen til fullsommer her nede. Har pakket bort vinterklærne og tatt frem sommerkjolene. 


Underwear/HM Halterneck/Singapore Top/HM Dress/BikBo  partydress/Nelly.com Dress/Singapore Partydress/HM

Jeg har flere kjoler en dette. Ville vise dere mine sommerfavoritter. 

Som du ser er jeg veldig fan av kjoler med spessielt snitt. Ikke de vanlige BikBok kjolene i en farge. Liker spessielle og stilige kjoler med eget preg. Love?

Straight from Singapore, favourite

Nå som kameraet mitt er ladet opp, kan jeg begynne å ta bilder igjen. Jeg elsker denne vesken. Kjøpte den i Singapore, og har vært favoritten siden. De hadde en i lyseblå også, angrer voldsomt på at jeg ikke kjøpte den også. Men, jeg finner vel en slik en neste gang jeg drar dit.

 

Love?

My best buys

My favourites this mounth.... best buys ever!Love?

This jacket is so vintage
from h&m...

 

Love?

Cowboy boots from second hand

Dette er favorittskoene mine. 1 par er fra Secondhand, 2 er fra Dinsko er mere partysko, 3 par er fra Bianco og 4 fra Bianco. De skoene jeg bruker mest nå er de brune bootsene, veldig fornøyd med det nye kuppet. Jeg liker klær som ikke alle har, og secondhand er veldig bra fordi der finner jeg alltid noe som kan passe til stilen min:) MaryKate er stor forbruker av brukt spessielt tilbehør og smykker, og jeg elsker stilen hennes!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Liker du secondhand?

Garderoben: 3 favoritter

Det blir ikke så mye hverdagsblogging med tanke på at jeg jobber hver dag. Noen ganger på morgenen, og andre ganger på kveldstid. Alt ettersom hvordan vakt jeg får :) I dag jobbet jeg fra 14.00-18.00. I morgen skal jeg jobbe fra 16.00-21.00, deilig å tjene penger. Spesielt når jeg shopper så mye som jeg gjør, hehe. Men, jeg prøver å oppdatere så mye jeg klarer, og ser jo at en del fortsatt holder tålmodigheten og leser kommende innlegg jeg skriver underveis, tusen takk for det!

Har leid 2 filmer som jeg har tenkt til å kose meg med i kveld, jeg skal også stripe håret mitt. Som jeg har hatt lyst til gjøre lenge nå! Håper det blir det resultatet jeg vil ha.


Photo: By me                                       Sko jeg bare ha, fra DinSko til 549 kr


Kristin sin stil traff meg midt i blinken, ble inspirert til tusen. Kanskje garderoben min får en forandring?

 


 

Fikk en kommentar i går om at jeg skulle vise noen favorittplagg og skrive om dem. Jeg har plukket fram 3 favorittkjoler.

Når man skal finne den perfekte kjolen, handler det mye om fasong,farge og inntrykk. Jeg elsker kjoler som har en minimalistisk stil over seg, også av det feminine.Mine 3 favoritter:

Første kjolen er kjøpt på en kjolebutikk på byporten (Oslo). Perfekt til bursdager og generell selvskaper. Alltid en kjole å ty til når jeg ikke har tid til å finne kjole til fest.

Andre kjolen er kjøpt fra BikBok og var på salg. Den er ny og har bare fått tid til å bruke den 1 gang. Men, den er allerede en favoritt. Perfekt til en jentetur på byen. Elsker den!

Siste kjolen er kjøpt på Nelly.com i fjor. Hvis det er kjole som passer perfekt til cocktail og klassiske partys da er det denne, med et par høyhelte pumps er det en vinner.

Love?

Klær fra garderoben, favoritter

Jeg elsker klær, jeg trenger klær jeg må ha klær. Selvfølgelig, jeg kan jo ikke gå naken, men liksom jeg elsker å ha klær som er fine å se på og som jeg kan bruke ofte. Jeg har tatt fram mine favorittplagg som jeg har lyst å vise dere.

Nå er jeg hos moren min, så jeg har jo ikke alle klærne mine med, resten er jo hos faren min i Oslo. Savner klærne mine <'3

Anyways, her er mine favoritter:

Siden vi er midt i årets festsesong, har jeg tatt med meg festkjolene mine. Her i Tromsø er det alltid fest. Selvfølgelig, det er jo en ordentlig festby! Så det gjelder å være forberedt, ikke bare på partyfronten men også ute. Så det er ikke uten grunn at jeg har tatt med meg varme gensere, blazere, halser og høytlivsbuksene mine. Det er virkelig et Must på vintern.


Costume og DetNye er også noe jeg må ha med..

Og hva er vel en kald vinterdag uten wedges? Mine sorte wedges fra Bianco er alltid med, uansett.

Love?

2 things from my closet....x0x0x -fashionloveThis pants from h&m....my favourite

My beutiful scarf from h&m.... precious!

 

Want to see more?


x0x0x- fashionlove

I freakin love this jacket....

"Ukens Leser" er utsatt til neste mandag siden det er så mange å velge mellom, så da må dere følge med!

 Jeg kjøpte den på salg, og har ikke hengt den fra meg siden. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er den mest brukte jakken jeg har, og jeg har flere jakker hengende i skapet enn kjoler... Men, det viser bare at jeg har funnet kjærligheten, for vanligvis bruker jeg en jakke 1 eller 2 ganger i uken, denne jakken er annerledes! Jeg elsker den, rett og slett favorittjakken min. I am in love!

 

Love?

My favourite sweaters for this seasion


Grey one from BikBok, bought last year!

 White one from BikBok, bought last year!

 

Noe som er utrolig deilig å gå med på denne sesongen av året er gensere. Lange gensere, korte gensere, store gensere, tykke gensere you name it. Jeg bare elsker å gå med det, det er både varmt og trendy! Jeg har hatt disse genserene i 1 år, og har brukt dem en eller to ganger, så skal begynne å bruke dem i år. Har mye ubrukt kjøpt i fjor som jeg ikke har fått brukt enda. Men, man sier at man kjøper mye man ikke trenger, kanskje ikke da men man får bruk for det senere!

 

Love?

 

Inside my closet, jackets, shoes, dresses..

Jeg har puttet alle skoene mine på øverste hylle, for litt mer oversikt. Under øverste hylle ligger alle jakkene mine, samt skjerf i beholderen ved siden av. 

Favorittjakken min er skinnjakken jeg kjøpte forige uke, den har nagler på og er helt sort, elsker den! Fikk et spørsmål på bloggen om hvilken jakke som er favorittjakken min,så nå fikk du svar på det :-) 

Du ser litt av gitaren min, jeg spiller ikke gitar men har lyst å lære meg, ser jo litt gøy ut. Jeg liker å pynte garderoben med litt klær utenpå skapdørene og på veggene, da får en smakebit av hva som ligger inne i skapet. 

Jeg fikk også spørsmål om jeg kunne vise skoene mine, så her er 6 av skoene mine, finner ikke nr 7. haha


Jeg har 2 par sko fra Bianco, Wedgesene og Leopardpumpsene. De i rosa og høye blå er fra Nelly.com, og de sorte med sløyfe på og de andre blå er fra H&M. Jeg elsker sko får ikke nok av det, fra nå av skal jeg begynne å samle på sko ikke frimerker, neida. hehe. 

Vil takke alle dere 23 nye følgere på bloggen, nå har jeg 150 followers, utrolig gøy! 

Har du mye sko? Beskriv garderoben din?

My best buy

This Blazer. From h&m, success.


Innblikk i garderoben: Jakker/ Blazere

God morgen! 

Utrolig deilig å våkne til sol og friskluft fra vinduet. Kjenner jeg fikk lyst til å gå ut å sole meg. 

Vi har alle en slags ordning i klesskapet vårt, og mye av tingene vi har osv ryddes etter et system, eller ligger slengt på gulvet sammen med hybelkaniner og sokker som mangler par. Ja, jeg var elendig på å rydde, og kan innrømme at jeg fortsatt ikke er så veldig flink til å holde orden.Men, da vettu kommer det geniale. Klesstativ, jeg skal personlig kysse føttene til den personen som fant opp det! Det er supergenialt, ihvertfall når man ikke har så god skapplass eller i mitt tilfelle rik på klær. Det er ikke bare  positivt å kjøpe klær, du får mye stress med det etterpå, og de ender alltid på gulvet. Takk og lov for klesstativ, da får man så mye mer rede på hva man har. 

På mitt stativ henger:

Trenchcoat, perfekt til høstsesongen 

// Hennes & Mauritz

Short sailor blazer, sommerfavoritt

// Hennes & Mauritz

The ordinary black jacket, passer til hver anledning

// Vero Moda

Light regulary/party blazer, sommerfavoritt

// BikBok

Grey tanklether jacket, høst/vår favoritt

// VeroModa

The vintage jacket, høst/vår favoritt

// Kappahl 

The oldschool denim-jacket, høst favoritt

// Gina Tricot ( 1 år siden)

The ultimate denim-jacket , høst favoritt

// Gina Tricot, ( halvt år siden) 

The military inspired jacket, vår favoritt/sommer favoritt

// Hennes & Mauritz 

The baseballjacket in green, sommerfavoritt

// Gina Tricot, nordby kjøpesenter 

Så på mitt klesstativ henger alle favoritt jakkene mine og blazerne mine:)

Love?

I love this jacket!

Husker ikke hvilken butikk jeg kjøpte jakken, det var ihvertfall en butikk i Oslo!

Det jeg digger med jakken er at den gjør et antrekk edgy og stilig! Foreksempel til en søt lace kjole og noen svarte pumps,eller til en highwaist shorts og en regulary tanktop!

Jeg mener alle burde ha en svart jakke til bruk, for man vet aldri når man vil trenge en. Svart er den fargen som blir mest brukt og matcher med alt. 

Det var en gang i tiden at rosa og svart ikke kunne gå sammen, men sånn er det ikke lenger. Har du et par rosa classy pumps/lavsko passer det perfekt til svart, skinnjakke eller blazer i svart er det ultimate hvis du vil få et ordentlig stilig antrekk. 

Innspo: 


Love?

Salgsblogg

www.mywardrobe.blogg.no  

Da  har jeg endelig startet opp min første salsgblogg. Der kan du kjøpe,by og bli oppdatert om klær som er til salgs, samt legge meg til som venn hvis du ønsker det. Jeg selger alt fra ubrukte til brukte klær og fra sko til pelskåper. Jeg selger blant annet et par ubrukte Converse sko. Bilder av dem kommer i morgen! så følg med inn på linken over.  Love?

My next buy

Jeg prøvde en jævlig kul kjole på BikBok. Leopardprint over hele kjolen, følte at den satt som perfekt på kroppen min.
Siden jeg ble så fort glad i kjolen, måtte jeg ta bilde av den på meg. Jeg har veldig lyst på den, og tenker at jeg skal kjøpe den neste gang jeg er å shopper, whatya think?Love or hate?

In my closet

Siden jeg ville ha garderoben mere åpent, fjernet jeg dørene på sidene. Synes det ble finere sånn. Dette er "hoved" skapet der jeg har de fleste av klærne mine, skoene mine etc. Men, jeg har også et klesstativ ved vinduet, der alle jakkene og college mine henger. Som de fleste jenters kleskap er det ganske rotete, men det er fordi når jeg først rydder og bretter sammen klærne på en eksotisk måte, tar det bare skarve 5 min og jeg river ned hele raden fordi jeg fikk plutselig sykt dårlig tid og måtte rekke toget. Yeah, life is hard. Men, du vet vi jenter!
Jeg har også veldig masse klær jeg skal selge på bloggen og gi til fretex, både brukt og nytt. Det er sånn når jeg for det for meg at jeg skal ha noe, kjøper jeg det og kanskje bruker det en gang også blir det hengende i skapet sammen med andre stakkarslige klær, haha.

Jeg var forresten i studio i går, noe som gikk utrolig bra! Vi har begynt på refrenget som jeg har skrevet, sangen heter "stopp" og handler om en jente som krangler med typen sin. Låten er ikke riktig helt ferdig enda, men det blir den sannsynligvis neste gang i studio. Gleder meg!

Love?

An old treasure found in my closet

Herregud jeg hadde helt glemt at jeg hadde denne tunikaen, den er jo dødsfin og faktisk bare brukt 2 ganger. Skjerpings! Flott at det var en så unik og sommerlig farge, da kan jeg jo bruke den denne sesongen istedenfor, wheey.

Tunikaen er fra GinaTricot.

Jeg tenker meg smykket fra mars å bruke til tunikaen. Steinene på smykket matcher jo fargene i tunikaen.

Kanskje dette blir morgendagens antrekk?

Hva synes du om tunikaen?

My elephant necklace


Vintage.  Love it, dont denade yourself for beeing hopelessly in love with an elephant....Costume the best damn magazine in the whole world. The beachhat, in every second I need. I need.

Dette smykket har jeg hatt i 2 år. Digger det, og kan matches med så mye! Jeg virkelig elsker det, jeg elsker dyresmykker. Jeg ønsker meg et smykke med tiger,pingvin og ugle på. Jeg husker ikke hvor dette smykket er fra, men det er utrolig fint.

Jeg fant  også en sinnsykt kul strandhatt på Plantasjen,koster 59 kr.  Neste kjøpet mitt blir den, jeg må ha den!

Takk for alle stemmer på stylegallery!


Love?

Welcome to my closet

Deilig å våkne tidlig i dag også, tok meg en deilig morgendusj, smørte meg inn i selvbruning også ryddet jeg rommet mitt siden vi får besøk på Tirsdag! Jeg skal dra bort i dag og kommer hjem på Mandag, but dont worry har med meg minipcen så jeg får blogget i helga også :) 

Siden det er sommer, tenkte jeg å gjøre garderoben min litt mere vårlig/sommerlig. Så tok vekk vinterklær,pelskåper you name it og hengte opp alle sommerkjoler,tunikaer,skjørt. osv. For å si det sånn, det trengtes. Har ikke alle klærne mine på stativet siden jeg pakket baggen tidligere i dag, fordi sommerklær må man ha når man skal være borte. 

Jeg har bestemt meg for å selge mest mulig av de klærne/skoene jeg ikke bruker.Blant annet et ubrukt Converse par.  Skal starte min egen My Second Hand.  Trur dere det vil være en god ide?

Til dere som trenger stativ, så finner dere på BilTema til 150 kr. Knallkjøp! 

Gjør meg en tjeneste og stem på voten på sidebaren ? :) 


Salgsblogg, Ja eller Nei?
Har du mye klær? 

Storesmykker - Chic & Trendig

Åå for en herlig morgen. Elsker å våkne til solskinn og fuglekvitter. Bare venter til det blir varmt ute sånn at jeg kan legge meg ute å sole meg hele dagen. Sommerfølelser på topp! Det er ekstra digg med sånn her vær når jeg til og med ikke går på skole, begynner mest sannsynlig på designlinjen til høsten. The time will show. 

Noe jeg synes er veldig trendig fortiden, og chic samtidig er store smykker, spessielt perler/Stener. Jeg har en del smykker med store stener,"diamanter" og andre ting på, jeg elsker det. Det passer så godt med stilen min! 

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om favorittsmykke mitt, som er fra H&M ,kjøpt i fjor. Det jeg liker best med hele smykket er fargene. Fashion♥

Som du ser over har jeg matchet smykket med en chic Tee, og en blazer i dus farge. Det er et eksempel på hvordan man kan matche et antrekk. ( Skjønner ikke hvorfor skriften blir grå..)

Favorittringen og neglelakken jeg bruker nå: 
My favourites. Fra h&m.  

Det kommer nytt antrekk i dag. Så følg med! 

Love?

Interiør shopping

Jeg er veldig syk fortiden, har både halsbetennelse,bihulebetennelse og mellomørebetennelse. Noe som er helt jævlig, men jeg klarer ikke å ligge i senga hele tiden, så da blir det mye tid til blogging. 

For noen dager siden var jeg med mamma på interiørshopping til både rommet mitt, stua og kjøkkenet. Det var veldig gøy, og fikk kjøpt masse fint. Jeg har virkelig fått en sans for bohemstil i det siste. Jeg følte for å kaste bort gamle rosa bilder, og andre jentete ting fra gamle dager. Nå vil jeg ha mere voksen og stilfull design på rommet mitt. 

Tingene jeg fant var på Jysk, og kostet ikke så veldig mye. Fant et speil til 200 kr som passet perfekt til bohemstilen som jeg vil ha, nye gardiner i veldig fint stoff og noen interiørting. 

Jeg falt helt pladask for Buddhafiguren, passet ypperlig til stilen for rommet og det minner meg om India og andre utenlandske steder. Kostet bare 59.50 kr. 

Eneste jeg mangler nå er indisk innspirerte puter med dusker på, så blir det perfekt!

Love?

Antrekk fra garderoben,party og hverdag

Nå skal jeg vise hvordan du enkelt kan skape 2 antrekk utfra et.  Du finner det du vil ha på deg, og bestemmer deg for et skopar til party og et skopar du kan gå med til hverdag. Så enkelt er det, under kan jeg vise hvordan jeg har gjort det. 

1. Party antrekk. For å gjøre kvelden mere stilfull har jeg kombinert det søte antrekket med noen rosa pumps med nagler på. 
Sko fra Nelly.com,blazer og skjørt fra bikbok,Tee fra GT, Armbånd fra h&m, veske fra sverige. 

2. Hverdag.  Det er akkurat samme antrekk, jeg har bare kombinert antrekket med noen sandaler. Gladiatorsandaler. 

Gladiatorsandaler fra Cubus (kjøpt i fjor) 

Man trenger ikke ha lest alle motebladene og pugget fashionbibelen for å skape en match, vær kreativ og prøv ut ting selv. 

Love?

I dont care about the story, bring me the details

bloglovin bloglovin


Det jeg liker best med helligdager, er at man kan slappe av og spise vafler. Det er det jeg gjør nå, mmm.. Vet ikke hvorfor men det er tydeligvis tradisjon her hjemme å spise vafler på Kristli Himmelfartsdag :) Men, jeg skal ikke klage * Henter meg en ny vaffel*.- I dont care about the story, bring me the details..

Hva som skjer i morgen

Beklager for at jeg er dårlig på å oppdatere, men jeg har ikke vært på pc i dag så det er grunnen til at jeg ikke fikk blogget noe serlig. Jeg skal ihvertfall gi dere en smakebit på hva som kommer i morgen :)

Jeg og en god veninne Lisa tok litt bilder med forskjellig antrekk. Alle bildene kommer her på bloggen i morgen, så følg med! 

Smakebit: 

Skjørt fra BikBok 

Sko fra Bianco 

Topp fra GinaTricot 


Love?

Dagens tilbehør


Dagens tilbehør: 
- Hodeskalle ring fra Glitter 
- Casual ring fra h&m 
- Armbånd og ringer fra Lindex 
- Naglearmbånd (svart og sølv ) fra Glitter 

Nå har jeg pakket baggen, og skal snart ta toget til Oslo, også videre til Bærum!  Jeg er sikker på at dette blir en superhelg, skal i beachpartey senere i kveld med Helene <3 

Kos dere masse i dag, så blogges vi :) 

(Forresten så glemte jeg helt av bloggduellen, så den kommer i kveld )

Love?

My sweet shoes with loops on

Tenkte å ta noen bilder av de søte skoene mine jeg kjøpte sist! Pyntet litt på bildene med perlesmykket mitt, for å gi det enda mer søtt preg. 


♥ Kjøpt på h&m for 299 kr 

♥ Søteste skoene jeg eier

♥ Størrelse 38 Loove ?

Favourite stuff from my closet

Nå skal jeg plukke ut noen av mine favoritter fra garderoben. 

Favorittsko:


Jeg bare elsker disse skoene, første kjøp fra nelly.com 

♥ Kostet 150 kr, var på salg

♥Tok 2 dager å få dem i posten

♥ Jeg elsker fargen rosa, og de er utrolig behagelige å gå med


Favoritt neglelakk og bracelets:
Lyserosa neglelakk fra h&m, 39 kr. 

Noe jeg har blitt helt in love with er mintgrønne negler og den lyserosa fargen. Naglebelte som jeg har surret rundt hånden for å bruke det som et armbånd. 79 kr fra Lindex. 

♥  Mingrønne negler er både vårlig og elegant

♥  Nagler gir et mere rocka preg på diverse antrekk, og jeg elsker kombinasjonen mellom rocka og søtt. 


Favorittjakke:

The Megan Baseballjacket fra GinaTricot. 249 kr. Jeg var heldig som fikk en av de siste :)

♥ Jakken er rosa og veldig gurly, noe jeg liker 

♥ I tilegg til at den er fin å se på så er den varm 


Favorittkjole:

Kjole kjøpt på en kjolebutikk på byporten i Oslo. Den dyreste kjolen jeg har og koster rundt 600 kr. 

♥ Kjolen kan matches med mye og tar seg alltid ut på fest

♥ Jeg liker at den er plain og har en fin sløyfe foran, for mye stæsj på en kjole er ikke helt min stil

♥ Jeg har hatt kjolen i snart 2 år 


Favorittgenser:

Hellokitty genseren min fra h&m. Jeg bruker den de dagene jeg trenger å være litt daff. Den er også utrolig varm og søt. 

♥ Kjøpt på Hennes & Mauritz eller Cubus, husker ikke

♥ Favorittgenseren min, elsker den utrolig mye

♥ Kan bruke den som "One shoulder" noen ganger


Favoritt moteblad:

Cosmopolitan. Kjøpt på vanlig matbutikk. 

♥ Mye lesestoff for billig pris 

♥ Bladet overrasker meg bestandig, elsker å lese det

♥ Jeg har flest cosmoblader, så jeg kan jo innrømme at jeg investerer mye i det


Jeg har mye annet i garderoben som jeg kan vise en annen gang, dette er ihvertfall noen av favorittene mine. 

Love?

If you want to be gIrly, take on your YSLlipstickJeg bare elsker den nye skinnjakka mi, den er rett og slett herlig og matcher alle farger nesten. Fineste jakken jeg har, om jeg skal være ærlig! Jeg har veldig lyst til å begynne å bruke YSL lebestiften min når det går mot sommer, det er jo en fin kombinasjon. Blomster og en litt knall rosa farge. Love! 

Hva synes du om bildene ? 

My new flowerdress, fashionlove
Jeg rett og slett elsker den nye kjolen min, jeg hadde den på bursdagen til en veninne av meg og følte meg komfortabel hele kvelden, selvom jeg byttet til min andre kjole senere på kvelden. En ting kan jeg innrømme, kjolen er litt vanskelig å danse i. 

♥ Jeg digger perler fordi det gir en veldig klassisk og søk look på kjolen. 
♥ Kjolen minner meg om et korsett, men et søtt et. 
♥ Kjolen er i størrelse 34 og kjøpt på GinaTricot Liker at den ikke er så veldig lang, akkurat passe lengde og størrelse. Den kan også matches med noen fargenyanser men favoritten min er denne:


Grå skinnjakke fra VeroModa. Fikk den for bare 100 kr. 

Må si at den nye mobilen mitt tar brae bilder. 

Love or Hate?

My new flowerskirt,jacket & studds- Skjørt fra BikBok
- Grå/Grønn skinnjakke fra VeroModa
- Naglearmbånd fra Glitter

Jeg elsker kombinasjonen mellom søtt og rocka. I dette antrekket mikset jeg det søte skjørtet sammen med den røffe bikerjakka og naglearmbåndet, absolutt en klasikker, også på partyfronten. Mangler bare et par freshe raybans. 


Love or Hate?

Resultat: Kjolen med sløyfe på

Da ble det denne kjolen! :) woho, trur det blir en veldig fin kombinasjon mellom denne kjolen, sløyfeskoene og nagleclutchen. 

Kjøpt på en kjolebutikk på byporten for 1 år siden :)

- MissKeinapel

How to use your baseballjacket

How to make a hit :

♥ An ordinary white dress 
♥ Heart sunglasses 
♥ Classic pearls 

Then you got a cute & simple outfit ! The jacket its a must ♥ 

Love ?

Behind my closet: fashionmagacines,clothes & aces


Jeg kan ikke si at jeg er noe serlig ryddig .. 
My favourite jacket 

Moteblader må man jo ha, der jeg henter innspo til stilen min osv..

Fargen jeg bruker fortiden:


Det er så deilig med sol om dagene, jeg har ikke sett en sky her i fredrikstad siden helga. Nå er jeg i Oslo og skal være her til i morgen :) Har hatt en kjempe fin helg, og var på russefest i går sammen med noen venner. 
Jeg var også så heldig at jeg vant 400 kr på flaxlodd som jeg hadde kjøpt, utrolig hvor flaks jeg har noen ganger. Så da kjøpte jeg meg litt sommerklær, og da var innspirasjonen denne gangen "The sailor Style".

Jeg blogger mer om hva jeg kjøpte senere i dag :) 

 Love or Hate?

A fashionblogger with 5 pair of shoes

Photobucket

Bakerste blå sko: Nelly.com
Neste blå  sko: H&M
Svarte sko med sløyfe: H&M
Rosa sko: Nelly.com
LeopardSko til høyre: Bianco

Hvis det er noe jeg skulle ønske jeg hadde mer av så er det sko. Grunnen til at jeg bare har 5 par er fordi jeg aldri har kjøpt så mye av det.  Men, det skal endre seg nå! For neste høyere kjøp skal være et par sko :) Leopardskoene er de dyreste jeg har og de kostet rundt 500 kr eller noe, etter hunterstøvlene.

Har du mange sko?
Hvilken av skoene på bilde likte du best?

My oldest dress, and still a favourite
I tilegg til at kjolen er 2 år gammel, har jeg bare brukt den 2 ganger, og det sier jo litt på kjoleforbruket mitt, må kanskje bli bedre på det? Men, det kommer flere anledninger å ta til nytte, så da skal jeg få se om jeg får brukt den da :) Kjolen er ihvertfall favorittkjolen min og jeg liker at den er veldig simpel, kan matche den med det meste. Kjolen er fra Cubus, og kostet 199 kr eller noe. Jeg er i hvertfall veldig glad i den, så kommer nok ikke til å kaste den med det første. 

Love or Hate?

My favourite ring right nowJeg har lenge lett etter denne ringen. En ring med dødningshode på, og har endelig funnet den. På Glitter for 79 kr. 
Beste ringen jeg har kjøpt på lenge, absolutt. Den kan matches med alle ringene mine, og den tåler kjempe masse. 
Men, det betyr ikke at du kan dusje med den, så unngå vann og såpe og andre rennende ting , da kan gullfargen fort gå av. 

Love or Hate?

That dress is just so..

That dress is just so..                                   bloglovin bloglovin           
  


magical.             

Love or hate?             

Daddy's little girl

Shoes from my daddy.

Minipc,masse neglelakk + nye sko. Thank u daddy <3

Jeg gleder meg til bursdagsfeiringen i morgen. Håper det blir en veldig minnerik kveld, med god mat og veninnekos.

Som outfit skal jeg ha på meg en tubekjole eller en casual kjole og de nye skoene på bilde over. Jeg elsker de nye skoene jeg har fått. Hvis det er noe jeg prioterer så er det sko.

Love or hate?

My fashionwall

Et sted jeg henter innspirasjon er fashionveggen min. Det som er på veggen er klippt ut av moteblader, som gjelder for 2010. Mye high fashion,casual clothing og lab style. En stil jeg ikke kan få nok av er "City girl" stilen og "The NewYork Girl". Jeg er stor tilhenger av Walk of fame, og Marc by Marc Jabobs mote, og sist men ikke minst Alexander Wang.
Mye av sminken jeg liker er Lancòme,Dior,Chanel, MaxFactor og til sist Saunt Laurent.

bloglovinbloglovin
En av favorittveskene mine. Minner meg om Chanel.


Clutch med nagler, kjøpt i sweeden.


sånn ser hele veggen ut.

Rommet ble så mye finere med litt innspirasjon på veggen.


Noen av klærne mine.


Det er herlig å ha en vegg der du kan hente innspo til stilen din ! Også veldig lurt hvis du ikke alltid har råd til å kjøpe mnds nye moteblad!

Love or hate ?

Amazedby you...

Bilder- Look at me

Jeg elsker ringer,armbånd,øredobber,smykker,belter osv. Det er alltid et must for å freshe opp et kjedelig antrekk.
// privat

I denne skuffen har jeg alle smykkene,ringene,armbåndene mine osv. Så jeg har alt på en plass. Hvis det er noe jeg
kjøper mye av er det aces.

Love or hate?

My crib


Godstolen min som jeg alltid blogger i. Glassbordet som jeg har laget selv, og den elektriske gitaren min som jeg bare elsker, selvom jeg ikke kan spille gitar helt til fingerspissene enda. Men, det kommer seg

Innspirasjon må man ha.

Bilder på veggen jeg har laget selv. Klippt ut bilder fra gamle motemagasin.

Veggen jeg setter opp antrekk fra garderoben osv. Dette var gårsdagens antrekk.

Her er noen av klærne mine som henger på klesstativet mitt.  De andre er i kleskapet mitt.

Og her er noe av klesskapet mitt. Orket ikke ta bilder av alle klærne mine. Som du ser er jeg ikke den mest ryddige personen, så klesskapet mitt er et mareritt.

Og her er den øverste delen av "party avdelingen" som jeg kaller den, der jeg har partysminke,parfymer,partykjoler,glitter topper osv.

LOVE/HATE?

FAVORITE DRESS

Det er egentlig utrolig vakkert, snøen som ligger som et teppe over plenen vår. Splitter nakne trær og den kraftfulle vinden som suser gjennom vinduet mitt. Vinteren...


Jeg elsker denne kjolen så mye. Jeg kjøpte den på www.Nelly.com. Kjolen er størrelse S/M, siden de er ganske små i størrelsen. Dette er absolutt favorittkjolen min. Har ikke brukt den så mye, faktisk bare 1 gang. Gleder meg til neste gang jeg skal bruke den, kanskje på bursdagen min? eller en annen anledning? Jeg liker hvordan sømmene på kjolen er sydd, den sitter så mye bedre på.


LOVE/HATE?

COUTUREJeg bare elsker fuske pelsvesten min så mye. Kan brukes til så mye, og er absolutt et perfekt tilbehør nå som det er vinter. VeroModa

Yndlingstoppen min fra Nelly.com
Favorittøredobbene mine. (Nyeste) H&M,Glitter & Bogstadveien.


Nytt blad,nye jeans fra BikBok & Selvbruning fra Dove.

Jeg klarer ikke å vente til bursdagen min,varmere dager og sommersalg! 27. mars har jeg bursdag!

 
bloglovin

LOVE/HATE?

Clutch: Louis Vuitton

  • Bare det å se ut  vinduet til snøhvite trær og frost, får meg til å krympe mer og mer inni dynen. Jeg er ikke så fan av vinter og glatte veier, og heldigvis er jeg syk så da slipper jeg å tenke på å gå å hente posten en gang. Men, å ta bilder til bloggen kan jeg jo. For det første er det inne, og for det andre er det moro. Jeg har da en clutch/lommebok fra Louis Vuitton som jeg har hatt i over 2 år. Fikk den av mamma i julegave. Men, om den er fake eller ekte aner jeg ikke. Spiller som regel ingen rolle, fordi jeg har den med meg overalt og elsker den utrolig mye!

My favorite Louis Vuitton, love it!


Magical


LOVE/HATE?

TikTok like a clock

  • Hei søtinger. Jeg har nå pakket ned klesskapet mitt i 3 kofferter og mangler bare baggene igjen og klesstativene. Guess what? Jeg skal flytte til Fredrikstad! I know, havent told you before. But I am telling you now! Jeg gleder meg veldig ihvertfall. Har vært i Fredrikstad 3 ganger i mitt liv, og nå skal jeg bo der!! Ikke alene såklart, med mamma og lillesøs. Ser fram til den nye leiligheten og et nytt liv i en ny by. Jeg elsker å være der på sommern, da er det alltid så koselig og varmt. Rene syden der nede. Cant wait!

But anyhow, jeg har tatt på meg favorittgenseren min, den er mamma sin. God og varm er den også!

hello-kitty! No masc!

Er den ikke søt?
Hva gjør dere?

My pink shooes

  •  Det har vært en herlig start på helgen min. Slappet av på fredagen, og dro på fors på kvelden som etterhvert ble til en kjempefest. Det var kjempe koselig mennesker og masse god drikke. Bra musikkannlegg og hele pakka + jeg ble djen på festen med spillelisten på mobilen min, woho! Sov over hos en som heter Silje og kom hjem for sånn 4 timer siden.Jeg er ihvertfall fornøyd med helgen min. Husk å se på melodi grand prix i kveld og stem på Tomine Harket. :)  Hun har en kjempe fin sang,

But anyhow, her er favorittskoene mine. Pink shooes from Nelly.com


Nam. Fashioontoast!Did you love it?
How was your weekend?

Favorittstilen min

The tomboy style. Jeg digger guttestilen, hvis du kombinerer noen gutteklær med et søtt antrekk kan det bli veldig stililg. Spesielt hatter kommer fra guttestilen, og har blitt en trend på jentefronten også.

Jeg elsker å kombinere simple skjorter med en skinnjakke,eller dongeri.

Resultat:

fjærsmykke fra indiska eller noe..

Jakken er den dyreste jakken jeg har, koster nesten 2000 kr, men det var virkelig verdt det!
Kombinerte antrekket med en lysebrun bag.

Jeg liker å prøve ut nye ting, liker ikke å holde meg til det mer "normale" eller det typiske varemerket "Alt må matche". Så lenge man har et hovedplagg som matcher hverandre så kan man ha hvilket som helst tilbehør. Smak og behag!Når du synes at du ser bra ut med antrekket ditt så må du gå med det, selvom andre synes det ser stygt ut! Det er bare kult å gå med egen stil.
Like?

Jacket vs Jacket

  •  Hvis det er noe jeg elsker, så er det jakker. Paljettjakker,olajakker,wiperjakker,skinnjakker,lærjakker, absolutt alle jakker. Det du finner i mitt skap av jakker er mye forskjellig. Men, jakkene som jeg elsker aller mest er de 2 paljettjakkene mine.

Rosa paljettjakke kjøpt på VeroModa

Svart paljettjakke kjøpt på BikBok.

Hvilken jakke synes dere er kulest?Vil du tjene penger på bloggen din? Klikk

her og begynn med en gang.

Makeup,hairproducts

  • Jeg sitter nå med John Frieda kuren i håret, og et moteblad foran meg.Dette har vært en ganske rolig dag. Bare slappet av og jobbet. Kjøpt inn nye hårprodukter,hårfarge osv. Jeg har planer om å stripe håret til uken. Ganske så lei av å være helt plain blond! Har også ryddet litt i "stylinghylla", som jeg kaller det. Der har jeg alt fra hårserium til neglelakk. Alt en jente trenger for "styling".

Franck Provost Expert Colour, anbefales.


// private..


Hvordan har dagen din vært?

Skinnjakke

High Fashionlove.


Hvis det er en jakke i garderoben min jeg elsker så er det den brune skinnjakka mi. Den tar jeg  på meg når jeg skal ha en ganske så røff look. Kan ha jakken på sommeren og matche med et par pumps i samme farge eller et par svarte. Alt ettersom hva jeg har på meg. Jeg liker også å blande forskjellige stiler i en stil. Jeg liker at jeg er den eneste som har denne jakken, fordi den er kjøpt i utlandet!

Som foreksempel røff&styla. Røff jakke og en fin kjole med sløyfe på. En ganske så simpel og fresh comb. 
http://www.bloglovin.com/no/blog/576742/fashionable---outfitssminketipsfashio/follow


Hva synes dere? 

Topp 5 dresses

1. Selskapskjole med sløyfe på fra en kjolebutikk i Oslo.Jeg har en likens i hvit, men den ligger hos pappa!


Lovely!

2. Kjole fra Nelly.com, kjøpt på nettet


Amazing!

3. Zebrakjole fra Sorbet, kjøpt i byen.


Stylish!

4. Klassisk kjole fra Cubus, kjøpt i byen.  

Classic!

5. Partykjole kjøpt på kjolebutikk i oslo


Parteey!

Jeg har såklart flere kjoler enn dette, men dette var bare min topp 5 liste over minie favorittkjoler! Jeg elsker alle slags kjoler, og er det beste antrekket du kan bruke hvis du skal være skikkelig dressed-up!


Hvilken kjole er din favoritt?
Vet du om en kjolebutikk der de selger ikke så altfor dyre kjoler?

Innblikk i garderoben

  • Jeg bare elsker lange kjoler,korte kjoler, halterneck,tunikaer,silkebluser & cocktail tubekjoler. Det er vel dette jeg ser etter når jeg først tar meg en tur på shopping. Man kan bruke disse kjolene til alt annet tilbehør. Siden i forfjor begynte jeg å virkelig samle på kjoler iløpet av årene. Jeg ble hektet med en gang jeg fant kjolene rundt omkring, og jeg må virkelig bare si det. Men, jeg ELSKER shopping!!!!


 cashmir,leopard,zebra,pink,babypink,dongeri,silke,pels,hvitt,paljetter

loooooove it

Som du sikkert ser så henger jeg klærne mine på klesstativ og ikke i skap. Dette er det ene klesstativet jeg henger alle partykjolene and you name it på. Den andre henger mere jakker,gensere og sånne andre ting!Skaff dere sånn dere også koster bare 150 kr på biltema :)

Hva synes dere?

4. Juleluke: Innblikk i min garderobe

Da var det tid for julekalenderluke igjen. Nå er den 4 desember, og da skal jeg vise dere noe fra garderoben min!
img00724
Jeg bruker klesstativ fordi jeg hater klær i lukkede skap. Klær er til for å vises. Mener jeg. svarthvitt
Pelsen er fake btw, sterkt imot dyremishandling!


img00272
Fest kjole med fantastisk sløyfe på, 1 år gammel. Brukt 4 ganger, god som ny! Elsker den <3
Husker ikke hvilken butikk jeg kjøpte den på, men det var på byporten.
img00274
details, love it!
img00269
Rosa topp med sløyfe på. Fikk fra en veninne, fra H&M. Elsker den <3
img00722
Dette er det ene klesstativet mitt, der henger jakker,cardigans,vester,pelser osv.


Hva synes dere?F A S H I O N . L O V E
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits