Style By Keinapel

Helgens Partytips

Alt fra Nelly.com

Jeg elsker den kombinasjonen mellom sort og rødt. Både rocka og elegant. Love it! 


Love?

Today's PartytipKjole/Nelly.com Clutch/Nelly.com Wedges/Nelly.com

Jeg har hatt en kjempe fin helg! Ble drikking med venner i går, så i kveld skal jeg bare slappe av hjemme. Som hver Lørdag har jeg helgens partytips. Gjerne noe enkelt, men stilig som man kan hive på seg en varm kveld på byen. Dere må også huske på å melde dere på Ukens Bloggher, i kveld er siste sjangsen før jeg trekker enda en ny ukens blogg i morgen.

Love?

Helgens PartytipsSko/Nelly.com Clutch/ASOS.com Jeans/BikBok Topp/GinaTricot Smykke/GinaTricot

I kveld blir det party sammen med Oda og andre folk, blir kjempe koselig! Jeg har tenkt å ha på meg leopard jumpsuiten, sort tights, pumps og fjærøredobber. Det blir et dritkult antrekk! Håper dere koser dere i kveld :-)

Love?

Helgens Partytips

Som alltid har jeg "Helgens Partytips" hver Lørdag. Jeg gir dere ideer og innspirasjon til et velykket antrekk for en kveld på byen, bursdagsfest eller et Girl Night Out party. Clutch/hm Shoes/YSL Jumpsuit/GinaTricot Ring/hm 

Love?

Helgens Partytips

Sko/Nelly.com Belte/Nelly.com Jumpsuit/BikBok Skjorte/Nelly.com Øredobber/BikBok

 

Et enkelt og lekkert antrekk :)

 

Love?

Helgens partytips

Shoppingtips på nett: Følg Nelly.com på facebook og få 100 kr i gavekort :)

Kjole her, Lebestift fra Chanel, Pumps her, Ring fra YSL, Clutch her

 

Siden det går mot vår tenkte jeg å komme med tips om litt varme farger til denne Lørdagen. Istedet for den lille sorte og den hvite uskyldige, kan du velge en kjole med vårlig design. Det er også fint å matche den type kjoler med sterke lebestifter, helst i en mørkere nyanse enn selve fargen på kjolen du velger. For å ikke bli for bleik for kjolen :) Det er kult å blande billig og dyrt, å heller ha en dyr ring, klokke, veske og kombinere med variasjon istedenfor å kjøre på med bare eksklusiv tilbehør. Less is more!

 

Love?

Helgens partytips

Jeg vil takke alle dere som kommenterer aktivt på bloggen, og som gir meg så gode tilbakemeldinger. Det gir meg større motivasjon til å blogge, og får igang bloggkicken. Målet mitt er å blogget 3 ganger om dagen, og det blir variert hva jeg blogger om. Nå har jeg tenkt til å starte med noe nytt. Hver Lørdag skal jeg komme med et forslag til festantrekk for helgen. Noe jeg skal kalle "Helgens Partytips". Håper dere liker ideen min, og følger meg hver Lørdag.

Hvis du vil følge bloggen min på Facebook, kan du trykke her


Body fra BikBok, Smykke fra BikBok, Skjorte fra BikBok, Ring YSL, dette hadde vært kult med en høytlivsbukse til foreksempel..

Hva synes dere ?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits