Style By Keinapel

The Hot And Not List

 Håper det går bra og at dere har hatt en fin sommer? Jeg føler sommeren har gått altfor fort, og nå er det kun 3-4 mnd igjen til jul? Hjelpes! 

Jeg hadde en fantastisk tur til Danmark, tok ikke så mange bilder men jeg storkoste meg masse. Kom hjem for noen dager siden, og dagene har for det meste gått til pakking ned av rommet og diverse. Flytter til et helt nytt hus om ikke veldig lenge, noe jeg gleder meg kjempe mye til. Gleder meg til å ordne og pusse opp rommet mitt og snekre Walk-In closet. Mye står på ønske listen, men hvis det er noe jeg ønsker meg aller mest til flyttingen da er det lysekrone. Jeg kan ta bilder når ting har kommet mer på plass. 

Planen er jo å bli fulltids blogger igjen, men akkurat nå har jeg så lite tid til overs så håper dere følger med aktivt når jeg har flyttet :) 


Del gjerne innlegget hvis du likte det! 

#Blogg #Mote #Høst #inspirasjon #HotandNot

Love?

Hot or Not: Striped Pants

En trend som florerer mye rundt på diverse blogger er de såkalte stripete buksene. Jeg synes de er kjempe kule, og ser det bare blir flere og flere som kjøper dem. Hvis du matcher de riktig, kan de være kjempe stilige å bruke i et antrekk. Men, jeg synes ikke de stripete buksene kan matches med alt av farger og klær. Farger jeg synes matcher med buksene er blått,grønt,grått, sort, gult og lilla. Pass på så du ikke matcher med en glorete og skrikende farge, slike bukser har en tendens til å få en litt "klovnete" look. Hva mener dere hot or not?Weheartit.com

 

Hot or Not?

Rødt hår: Hot or Not?Noe som er blant sesongens hårtrender er rødt hår. Røde fine lokker, lillarøde striper, osv. Det er jo ikke alle som kler denne trenden såklart, men personlig synes jeg den er veldig hot, og ikke minst rocka. En slik hårfarge kan friske opp en ellers så matt hårfarge, og gi en hottere look. Trendsettere som Rihanna og Ariana Grande er blant de som virkelig har tatt fargen på alvor. Den ser smashing ut på dem begge, nesten så jeg blir litt misunnelig hvor godt dem kler den. 

Hot or Not?

Hot or Not?http://stockholm-streetstyle.com 

 

Jeg elsker slike kombinasjoner om høsten. Mønster og strikkegensere. Smykket passer perfekt til plaggene sammen, og gjør looken mere fashion. Perfekt veske for antrekket, casual med minst mulige detaljer. Skoene vet jeg ikke helt, kanskje ikke noe jeg ville gått med en varm høstdag. Ville kanskje valgt et par converse eller andre type sko. 


Hot or Not?

hot boots? # Stockholm- streetstyle
Jeg synes de var drit stilige! Kommer selvfølgelig anpå hva du bruker til, når du først skal gå med slike boots. Jeg hadde ikke hatt noe imot å gå med dem, kanskje ikke på skolen. Men til hverdagsbruk :) Jeg elsker jo klær som skriker etter oppmerksomhet og bryr meg aldri om hva folk mener om stilen min! Føler at den stilen jeg har representerer meg på en god måte, liker å skille meg ut i mengden. Håper det kommer et par slike i butikken en gang, da hadde jeg garantert kjøpt meg et par jeg også!

 

Hva synes du? Hot or Not?

hot or not? #Stockholm- Streetstyle

Yes, I am back.

Today's inspiration is from http://www.stockholm-streetstyle.com/

Jeg må si at jeg bare digger denne siden, den er sykt bra og du finner mye inspirasjon fra det folk har på seg.

En kjole jeg liker svært godt er denne:Love?

Lether shorts, hot or not?

                                                                                                                                           

weheartit.com

Mange av dere har sikkert delte meninger om shortsen, men jeg synes den er dritkul hvis du kombinerer det med noe som passer. Foreksempel en ordinær skjorte i nudefarge eller beige, alt ettersom hva man liker. Jeg skal ihverfall skaffe meg en :)

Hot or Not?

Hunterstøvler, hot or not?

Jeg husker som liten var det røde gummistøvler som var trendig, ihvertfall i barnehagen. Jeg husker at jeg aldri ble våt på beina, og likte veldig godt at mine gummistøvler var røde, og ikke blåe og grønne stygge som de andre i barnehagen hadde, haha. Fargefrik? Ja, jeg var ganske hekta på rød når jeg var liten, før rosa kom selvfølgelig :)

I dag er jeg enda hekta på gummistøvler, men det er mine hunters. Digger dem! Kanskje det begynner å bli litt utenfor moteverdenen, men jeg kan bare ikke slutte å gå med det. All mote er mote, uannsett hvor eller når det er kult, hvis du tenker over det. så er det faktisk sant! Se bare på høytlivbuksene, og annet plagg med høyt liv, en typisk trend som herjerte på 60-80 tallet. Og i år ble det trendig igjen, og var noe som ble solgt fort i butikkene.

Jeg kommer til å gå med mine Hunter i år uannsett hva folk sier og jeg vet at mange har delte meninger om dem, men jeg synes det er stilig! Det er ihvertfall en hit i festivalsesongen.Hva mener du, hot or not?

Shell necklace: Hot or Not?


Jeg var innom Mellaplace sin blogg, også kom jeg over et utrolig fint smykke. Tenkte at smykke var veldig dyr og kom fra en eksotisk butikk. Så jeg leste mer om dette fine smykket, og til min overraskelse så fant hun det fra h&m. Wow, jeg vet hva jeg skal kjøpe på min neste shoppingrunde.

Jeg tenker å kombinere smykket med:

♥ Jumpsuit ,belte og gladiatorsandaler
♥ MaxiDress og noen fine pumps eller sandaler
♥ Bikini eller badedrakt og en strandhatt
♥ Vanlig kjole og en bikini

Finnes mange måter å kombinere smykket med. Favoritten er Jumpsuit og Gladiatorsandaler. Det kommer til å bli et utrolig stilig strandoutfit. Me Love!

Konklusjon: HOT


Hot or Not?

Millitærgrønt: Hot or Not?Militærstilen er en stil jeg liker utrolig godt. Sist uke når jeg var I svergie falt jeg pladask for en millitær innspirert jakke fra GT. Det er både chic og rocka, stilen kan gå begge veier. På den søte og den tøffe måten, kommer bare annpå hvordan man kombinerer en jakke foreksempel. Jeg tenker den jakken fra ginatricot og en hvit lacekjole under, og nuude sko til. nam.

Foreksempel en av disse lacekjolene under: Det hadde vært FASHIONLOVE til tusen!
Konklusjon: HOT

Hot or Not?

Flower accessories - Hot or Not?

Jeg synes "The flower image" som går rundt om i butikkene, er trendig i seg selv. Blomster har alltid vært populært gjennom årene, foreksempel "Flowerpower" som er fra hippietida på 60'tallet, men den kom mere fram på klesfronten i 2008-2009. At dette året blir et Flower all over year, er ingen tvil om. Du ser ommentrent ikke så mye mer enn blomster blant tilbehøret, og det er noe vi kommer til å se en del av i år.

Jeg synes blomster access både er trendig og søtt, det kan være en god kombinasjon til den mere rocka og tøffe stilen også! Jeg trur at blomster har mye å si, ihvertfall i år. At også en type blomst beskriver hver person. Just my opinion.

De har veldig mye fint blomsterstæsj rundt omkring, blant annet på h&m og GinaTricot, der finner du alt fra hårklyper til blomster øredobber.  Jeg har investert i noe blomster, og kan innrømme at jeg blir litt sånn sommerglad når jeg går med det.


Love?

Hot or Not: Red Lips


Noe jeg synes er hot fortiden er røde lepper. Du kan kombinere det med så mye, og en fin rød jordbær farge på leppene er jo veldig sommerlig i tilegg. Jeg tenker røde lepper på 17 mai og en hvit tubekjole eller noe lignende. 
Har ikke bestemt meg helt enda, også veldig vanskelig når det ryktes at det skal regne på Mandag. 

Jeg har en lebestift i en litt lysere nyanse enn den aller mørkeste, som er fra Gosh. kjempebra! 
Tenker kanskje å bruke den, eller YSL lebestiften. what to use?

Det som er så fint med røde lepper er at det markerer munnen bedre, og får også frem kinnbeina. Jeg mener at jeg ser litt mere " Klassisk" ut med røde lepper, det har vel kanskje noe med MarilynMonroe sitt image at jeg føler det. 
Det er jo veldig søtt og lekkert, og frisker opp leppene på en matt sommerdag. 

RedLips: H O T

Hot or Not?

Slangeskinn tights; Hot or Not?

slaneskinn
http://kdahl.blogg.no/ bilde tatt fra hennes blogg, jeg synes det er drit kult! btw, så leser jeg bloggen til Karoline. Den er kjempe bra! :)

Hva synes dere ? Hot or Not?

F A S H I O N.  L  O V E

by MissKeinapel

Silver WaistCoat: Hot/Not?

bniob

F A S H I O N.  L  O V E
by MissKeinapel

The wiper jacket, hot or not?

bikbokleather

Jeg bare digger disse nymoten-jakkene. De såkalte wiper jakkene(jakke med mye lommer og glidelåser), de er veldig kule.

Hva synes du? hot or not?

F A S H I O N.  L  O V E
by MissKeinapel

Sølvtights

THIS IS FASHIONLOVE
2009200320gaa20et20glitrende20foraar20i20mo
Jeg bare elsker stoffet på sølvtightsen. Jeg forbinder sølv med romdrakten og ekte smykker. Det er rett og slett retro i seg selv, du finner sølvtights på Kappahl, og mest sannsynlig på Gina. Hvorfor gå i en kjedelig hvit eller svart tights når du kan være litt funky en kveld ?

Hva synes du om tights i sølv? HOT OR NOT?

Frynserboots: Hot or not?


hotornotFrynser ja. Blir egentlig aldri lei av det, synes det er kult og passer til alle kjedelige anntrekk som man vil freshe opp litt.
 
frynserveskera
Victoria Beckham                  Mary Kate Olsen                    Kate Hudson

Dette var da et must en periode, frynsevesker. Kan aldri få nok av dem! Det er virkelig sommerens hit!
mischa barton mokkasiner med frynser
juliette l
Noe som kjendiser verden rundt har fått øynene opp for er de såkalte frynserbootsene, som også blir kalt for mokkasiner. Ingen tvil at disse frynsebootsene kommer til å bli på jorda en stund, jeg digger dem i hvertfall.

Hva synes du? HOT or NOT?

Miss Keinapel's hot/not list

hotornotlist
mylist
Hva mener dere ? noen som er uenige?

Scenekid/party-squad/fashion briller

De fleste har dem. Kjendiser bruker dem, det har blitt en ganske så hott ting å ha. Du finner dem i masse forskjellige farger og fasonger, de jeg har er kjøpt på bikbok, nokså kule! Bruker dem til så mye, og de får meg til å føle meg litt sånn sofistikert eller rett og slett smart. Sånn jeg føler meg med disse trendye brillene.
jq3w15ig8q57fsybkqmxnkyho1500
jq3w15ig8q57fsybkqmxnkyho2500
(bilder hentet fra google )

Jeg synes dette er hot og er et tilbehør man kan bruke om og om igjen.

Hva synes dere? Hot or Not?

Jeg har tenkt til å kjøpe denne, hot or what?

dxl7807210611003641996
Siden det går mot vinter begynner minusgradene å fyke, så da hadde det vært fint med en kåpe. Da tenkte jeg at jeg skal kjøpe denne hvite kåpen som er fra Hennes& Mauritz. Fin å se på er den jo også !
hot or what? Hva synes du, bør jeg kjøpe denne ?

Haremsbukser, hot or not?

haremsbukserkopi
Jeg trur de fleste har forskjellige meninger om disse såkalte buksene.
Jeg mener i hvertfall at det noen ganger kan være kult å gå med, men jeg synes ikke at det er noe jeg kunne brukt daglig.  Men, så klarte folk tenker forskjellig.

Hva er din mening om haremsbukser, hot or not?

pelsvest, hot or not?

furgilletsbiggesttrendfall09
Jeg vurderer å kjøpe, men ikke ekte såklart! Er jo i mot dyremishandling, men tenker på å kjøpe sånn fake vest + at det er jo fint å ha hvis det skulle bli kjølig ute :)

Jeg synes det er ganske så stilig, hva mener du ? hot or not

Ny trend


digge

Thigh-boots har dere nok hørt om, boots som går opp til selve knærne og du går med dem som om det skulle være et par strømper. Kne-boots har blitt et veldig populært alternativ innen sko og er noe mange har begynt å gå med. Jeg forbinder disse nye trendige bootsene med strømpene til pippi-langstrømpe, faktisk. Det må ha noe med at de er unormale høye og ser helt cowboy aktig ut. Men, fine er de og skal nok kjøpe meg et par selv når jeg får penger :)

men, det store spørsmålet er hva dere mener om disse? synes dere at det er hott?

Paljetter, hot or not?

41622231249496998450n500

Det er ganske mye klær med paljetter på i butikkene for tiden. Men det er vel fordi det er en av det hotteste og noe de fleste har fått klessans for å gå med. Jeg har ingen klær med paljetter, men vurderer å kjøpe meg en vest eller jakke.
Glitter og glam, er vel slagordet for kommende trend!

Hva synes du om paljetter?
HOT or NOT ?

sjekk ut denne nyheten, dødskult

cimg303333471491
Det skal produseres flere sånne. Converse med nagler på, virkelig kult!

Jeg håper virkelig skobutikkene får inn disse for framtiden, da skal jeg garantert ha et par :)

Hva synes dere?

HOT/NOT

weirdfashion4
Hva synes du om denne toppen basert på kortstokk (Dame) ?

Jeg synes det var drit kult og virkelig moteriktig :)

Hva synes du?

Glittervest, hot or not?

img8377img8378
Denne glittervesten er fra BikBok, koster 250 kr

Hot or Not?

HOT/NOT

bukserbikbok2elin
Jeans fra BikBok.

Dette er et bilde av en av de nyeste jeansene på BikBok, nokså kule. Ettersom det er inn med lapper fra endekanten opp til midjen på de fleste av buksene er dette da et must. Jeg prøvde en av buksene og jeg ble forelsket med en gang, ganske freshe i stilen synes jeg:-) Koster nå 99-199 kr på BikBok. 

Hva synes du om disse buksene, hot or not?

MISS KEINAPEL
 

HOT/NOT

33304151250016364271n500

Dette er en ganske så anderledes shorts. Shortsen er klippt hull i på begge sider, sånn at man får et lite innblikk om innholdet under shortsen trusekant. En ganske så uvanlig og genial shorts, men om jeg ville gått i noe sånt er vanskelig å si. Det hadde helt fint gått hvis jeg hadde en svart eller hvit tights under. Ville aldri gått sånn, men det er min mening. Det kuleste med denne shortsen var at den var høy i livet og med belte på ble den ganske så fet :)
Bikerjakken i svart skinn topper hele outfitet, det ble rett og slett utrolig kult og smakfullt!

Hva synes du om denne shortsen?

MISS KEINAPEL

Høyhelte pumps; Hot/Not

sko

Jeg synes høyhelte pumps er veldig hot for tiden. Noe som er veldig skofashion er at jo høyere jo bedre, skoene på dette bilde er bare elsk, og mine favorittsko er nr 5 og 7, smakfull lærstil med både nagler og glidelås, me like.
Jeg skal så absolutt skaffe meg en av disse skoene, du får kjøpt lignende på Bianco,Dinsko og skoringen. Det kommer såklart annpå hva du har på deg til disse pumpsene siden det kan gi litt feile signaler hvis man har foreksempel miniskjørt eller minishorts til sånne sko, det mener jeg. Men, pumps er så absolutt hott!
Pump-it-up !

Hva mener du, hot or not?

HOT/NOT

29166851238241685551n400
Noen synes det er hot siden det viser formene mye bedre enn foreksempel i en jeanstights der rumpen henger litt.
Jeg prøvde jo en svart skinn/lær tights og synes den va litt spess. Veldig hard i stilen og man kan jo ikke ha den til alt av klær, siden det ville jo sett veldig shabby ut, mener jeg. Men, alt ettersom hva man bruker oppå tightsen.

Hva synes du om lær/skinn tights? Hot or Not?

HOT/NOT

spa53681
pirate arrr !
spa54258
Skikkelig søtt!
spa55272
Disco time !
spa58969
Happy new year !
spa53638
Diamond !
spa59086

Jeg synes dette var sinnsykt hott. En som kaller seg m0de på nettby som er modellen.
jeg digget dette, veldig anderledes og tøfft. Sånn skal jeg begynne å sminke meg, på fest foreksempel.

Hva synes dere ?
Ville dere hatt sånne lepper ?

Det nye innen skomote?

Jeg har drevet litt med research overalt på nettet og jeg fant fram til disse "shønnhetene"
weirdshoes07001
tøøfft :)
weirdshoes1
ahh.. namm.. dette vil jeg absolutt gå med :)
weirdshoes
sko til et kamasutra outfit ? weirdshoes002
absolutt noe som står på ønskelista, og ja jeg er helt serriøs!
weirdshoes017
er sofaer insprirasjonskilden ?
image0052
hehehe.... `?

coolfeetshoes
æsj noe så perverst..... skal man liksom gå med det her? :S
shoes0120070430
tydeligvis.....
weirdshoe10
hahahaha nå måtte jeg le... serriøst ?
bewitched1233351full
auuu... tenk å gå i noe sånt?


19341954telephonefish    flowerstripper20shoes


           valentine krispykremegrassflipflobrazilianHvordan er det mulig å lage disse skoene, jeg synes skoene i dag begynner å bli styggere og styggere. Eneste fineste sko de har er på Eger i karl johansgate.. mener jeg. Kjøper aldri sko mer, synes skoene begynner å bli verre og verre.. kanskje noen fine andre steder, men har sett lite av det i det siste..

kunne du tenkt deg å gå i disse skoene? Hvilken skopar mener du skilte seg mest ut ?

jeg synes bananskoene, det var serriøst de beste.

34932041247751221055n700

HOT/NOT

39
ca03928
Kunne dere tenke dere å gå rundt med en sånn tunge? Tunge med motiv på?
En rosa tunge, grønn tunge eller en tunge med hellokitty på?

Dette er noen jeg er sikker på at kjendiser vil få sansen for etterhvert. Ettersom det er mange som har tatovert tungene sine. Det er jo litt tøft da og pynte litt på tungen sin, enn den kjedelige røde fargen. Men, jeg hadde aldri gjort det.
Hadde dere gjort det ? Gått med en sånn tunge for alltid ?

HOT/NOT

untitled
Gladiatorsandaler :

HOT OR NOT ?

Solbriller, nice catch ?

rosa

11472617

11442612

12542876

Jeg har plukket ut mine favoritter. Hva mener dere om dagens solbriller, litt kulere enn solbrillene vi hadde før? :)

www.coolshop.no 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits