Style By Keinapel

Hårtips: Billig men bra hårprodukter

Nå som det er rundt julen, er det veldig mange som har lyst på rent og pent hår til forskjellige festligheter. Hvis du sliter med stikkende hårstrå rundt om i håret, og har gitt opp å prøve å få fint hår til kvelden, ikke har mer hårspray igjen og bestemt deg for å bruke lue på festen så trenger du ikke bekymre deg mer. 

Jeg fortalte tidligere at jeg har slitt sykt med hårtap, og kunne bare dra ut hårstrå etter hårstrå. Fant ingen shampoo eller balsam som fungerte for meg, og som gjorde underverker. Var innom mange frisørsalonger, og fikk den ene anbefalingen etter den andre, men som kostet over 1000 kr tilsammen! Men, så tok jeg meg en siste tur innom Vita, og der fikk jeg anbefaling på produkter fra Lee Stafford som ikke minst var billig, men som også skulle gjøre håret mitt sterkere og jeg ville bli kvitt problemet. 

Kan inrømme at jeg alltid er skeptisk til å teste ut billigprodukter på håret mitt, men disse produktene gjorde virkelig jobben. Håret mitt har ikke vært så sterkt og sunt på lenge! Tenkte i dette innlegget å snakke om Lee Stafford produktene. 

Lee Stafford, GOSH, Frizz-Ease, jeg bruker ikke extensions bortsett fra når jeg skal style eller krølle håret. Disse produktene reddet virkelig håret mitt! Koster over 200 kr til sammen. så, ikke dyrt i det hele tatt! Viktig at dere bruker både shampoen og balsamen, og ikke blander med andre merker. Hårkuren som følger med i samme merke skal vistnok også være veldig bra. Jeg så ikke resultat før det hadde gått noen dager, mn håret mitt sluttet å brekke og ble sterkere for hver hårvask. Tips: Skyll ut balsamen i lunkent vann, så slipper du slitasje. 

Terningkast: 

Prøvd disse?

Skjønnhet: Slik får du velykket hår til kvelden

Nå som vi er midt i partysesongen, der det er julebord, julefester, nyttårsfester rundt hjørnet er det mange som ønsker at håret skal se velstelt ut. Det er ikke så fint å komme på julebord med fett hår, slitte tupper eller tufser i bakhodet. Bruker du riktige produkter til håret ditt, og ikke minst grer håret hver dag vil bare det gjøre en forskjell. 

Det er viktig å ta vare på håret sitt, for mye bruk av produkter i håret kan gi slitasje, og det er ikke mange som vet det men bare du bruker riktig shampo til ditt hår og tar i bruk tipsene under kan du gi håret en forskjell. Selv kjendisene vet hemmeligheten til sunt hår, og det er ikke vidunderprodukter som gør susen. Stylingprodukter som hårfønere, rettetang og krølltang sliter mer på håret enn du trur. Varmt vann er heller ikke sunt, og det anbefales å vaske balsamen ut i håret med lunkent vann. Balsam skal heller ikke påføres hodebunn, det gir fettet hår. Hvis du sliter mye med fett hår anbefales ikke balsam, hvis nødvendig, gå for en nøytral balsam uten alkoholholdige produkter, eller balsam med mye parfyme. 

Produkter jeg anbefaler: 

- Lee Stafford, alle produktene gir håret ummidelbare resultater og koster heller ikke så altfor mye. Jeg anbefaler shampoo og balsam, jeg slet med mye hårtap en periode og disse produktene reddet rett og slett håret mitt. 

- RedKen hårkur, shampoo og balsam, perfekt hvis du vil gi håret fuktighet og bli kvitt slitte tupper

- Marrocan Oil, er en av bestselgerne hos alle frisørsalonger. Disse produktene gjør underverker! 1. Bruk en ekstra næringsrik shampoo og en balsam som holder på fuktigheten. Hemmeligheten for å få et bra hårresultat er å holde håret mest mulig fuktig, i hvertfall under kalde værforhold.

2. Kur håret 1-2 ganger i uken, ikke mer. Kjøp en kur som er tilpasset håret ditt, hvis du er i tvil er det lurt å spørre noen eksperter, foreksempel en frisørsalong.

3. Hvis du er plaget med slitte hårtupper, er det lurt å bruke mindre shampoo, ihvertfall på de nederste tuppene.

4. Det er kjempelurt å vente til håret er tørt, før du tar på deg hodeplagg. Da unngår du friksjonskader.

5. Unngå alkoholholdige stylingprodukter. bruk heller mousse eller voks når du styler håret. Lurt å huske på før du skal rette håret foreksempel.

6. Bruk silikonbaserte hårprodukter som holder på fuktigheten, mellom hver vask.

7. Bruk varmebeskyttende stylingprodukter før du føner håret. Et tips for å slippe enda mer tørre hårtuster. Føn håret på en lavere temperatur enn ellers.

8. Ikke gre håret for ofte, en gjennomgang per dag burde holde. Isåfall gre håret med naturbust og ikke plastbust.

9. Håret blir mørkere og mattere om vinteren på grunn av mindre sol. Frisk opp håret med en ny farge!

10. Spis næringsrik mat med betakaroten, vitamin B, C og Omega 3, selenium og sink. Både bra for kroppen og håret. Oliven er også et smart skjønnhetstips, spis masse og du får fint hår. Dette tipset ble brukt mye blant greske gudinner.

11. Kom deg ut i naturen, det øker blodsirkulasjonen til hodebunnen, og stimulerer til sunn hårvekst.

Love?

#Mote #hår #skjønnhet 

Bad Hairday: 10 irritasjonsmomenter

Vi har alle bad-hair days en gang iblant! Selv de med det perfekte håret. Tenkte å dele mine 10 irritasjonsmomenter når det kommer til håret. Kanskje noen kjenner seg igjen! 

1. Ettervekst! Det finnes ikke noe verre, noen sier det ser hot ut. Nei! Det er ikke mye hot med en stor jordflekk ved hodebunnen. Ettervekst er ikke fint, mer plagsomt. 

2. Vasker du håret for mye, blir det fortere skittent, og ser fettete ut uannsett hva du gjør med det. Derfor anbefaler jeg å dusje ihvertfall hver tredje dag. Dette var noe som skjedde meg ofte før, heldigvis har det forbedret seg nå. 

3. Håret mitt er ihvertfall sykt sensitivt, og tåler ikke ting som retting og krølling. Heldigvis har jeg stritt hår, og slipper å våkne opp med krøller, og det vet jeg det er mange som irriterer seg over. Å rette håret på morgen, har jeg ikke tid til så glad jeg slipper det! 

4. Det lugger! Fysøren så vondt det er, jeg er sykt hårsår og tåler ikke hvis noen drar ut en hårstrå. Guttene synes dette er sykt moro! 

5. Røyting! Mange ganger føler jeg meg som en katt, fordi håret mitt ligger overralt, og ikke særlig gøy å få det på klærne heller. 

6. Slitte hårtupper! Det er vel ikke noe jeg mener er verre med håret enn slitte hårtupper. Det er også utrolig plagsomt, og jeg må alltid vaske tuppene på nytt. Skal kjøpe marrocan oil som mange bloggere har anbefalt, kanskje det blir bedre da. ( Kom gjerne med tips! ) 

7. Kløing! Noen ganger klør håret mitt like mye som en ullgenser. Skikkelig irriterende! 

8. Når du vasker håret kvelden før og sovner med vått hår, og våkner dagen derpå med verdens største floke.  

9.  Bustete på håret! Dette skjer meg så utrolig ofte, bustete på håret og mange hårtuster som stikker opp fra håret. Prøvd å legge ned med hårspray men det endte bare opp med at det ble enda verre. 

10.  Når du ikke kler så mange frisyrer. På grunn av ansiktsformen min kler jeg veldig lite frisyrer og ender alltid opp med den samme kjedelige. Stritt hår og midtskill. Misunner de som kan kle andre frisyrer. 

 
Noen punkter dere kjenner dere igjen i?

Look at my hair

Håret mitt har blitt litt lysere etter forrige gang jeg vaske det. Nå ser det bedre ut, og ikke så mørkt og nyfarget ut. Nå er det mer lysebrunt :) Trives veldig godt i denne fargen ihvertfall, føler også at jeg ser mer voksen ut. Snart 20 år, er vel på tide at jeg byttet ut den skrikende blondfargen. Hva synes dere? 

Sponsorpakke: Effortless DreamExtensions

Hei. Nå føler jeg meg mye bedre! Har sovet ganske mye de to siste dagene, og bare det å sove hjelper veldig! Våknet brått i natt og klarte ikke å sove, så jeg tok paraset og spiste litt fiskesuppe, noe som faktisk gjorde ting bedre! Fikk også sove mye bedre. Ser ut som at jeg faktisk kan dra på skolen i morgen, nå som det er en stund siden sist. Sykdom er virkelig noe dritt! 

 

Åpnet pakken jeg fikk fra DreamExtensions i går, og nå har jeg endelig fått tatt litt bilder av innholdet. 

 

Pakken inneholdt extensionsbørste, extensions, en mappe til extensions for å bevare håret og en instruksjon på etiketten. Der står det blant annet tips til hvordan du skal vaske det og hvor ofte osv. Veldig smart! Kommer med et til innlegg om håret til uken, med blant annet en liten anbefaling. 

 

Slik ser håret ut først, pakket inn i beskyttelsesnett. 

 

 Slik ser håret ut i dagslys uten blits


Jeg valgte ut Extensions med bølger eller såkalte waves. og er veldig fornøyd! Kvaliteten er faktisk overraskende bra, og gleder meg virkelig til å teste ut håret i helgen. 

 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits