Style By Keinapel

Sommer favoritter fra Nelly.com

God morgen lesere!  

Tenkte å starte dagen med å dele mine sommer favoritter fra Nelly.com. Nå har ikke jeg blogget om Nelly på en stund og følte det var på tide. Jeg elsker klærne på Nelly, nå har jeg ikke bestilt fra dem på en stund men tenker å bestille fra dem senere. Jeg har valgt ut mine favoritter:

1. Pumps/HER 2. Turle Neck Top/HER  3. Volume Skirt/HER 4. Bodycon Dress/HER 5. Long Sleve Top/HER 6. Trenchcoat/HER

7. Bandage Bardot Top/HER 8. Neck Bodycon Dress/HER 9. Ribbed Turtleneck Top/HER  10. Cornelia Shirt/HER  11. Elastic Straps Sandals/HER

12. Chunky Cat Sunglasses/HER 13. Wrap Platform Sandal/HER 14. Craving Skirt/HER 15. Camera Bag DKNY/HER 

Håper dere fant noe dere liker! 

Ønsker dere en fin tirsdag videre! :)


 

Love?

#Adlinks #Shopping #Mote #Skjønnhet #Sko #Outfit #Antrekk #Inspirasjon #Trend #Sommer

Today's Inspiration

Good morning readers! 

Håper dere har hatt en fin uke sålangt, det har ihvertfall jeg. I dag skal jeg jobbe litt, og lese litt om Forever Living. Dette er noe som jeg muligens blir å jobbed med fremover :) Spennende spennende!

Tenkte å inspirere litt på morgenkvisten, jeg elsker slike inspirasjonsbilder! 


Ønsker dere en superfin dag, og husk! Tenk positivt og hold hodet kaldt dersom du havner opp i uløselige situasjoner. Ikke stress så mye, pust ut og slipp det du har i hendene og lytt til intusjonen din! Vi alle gjør feil og ingen er perfekt, vi er bare mennesker! :)

- Kisses C


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Januar #Hverdag

Streetstyle - New York Fashionweek

Good morning beauties! 

Håper dere har en fin start på uken! Jeg tittet litt på vårmoten for dette året, og kom over noen kule antrekk fra fjorårets New York Fashionweek og fikk lyst til å inspirere litt på morgenkvisten! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til det blir varmere ute, da blir det jogging ute i parken og masse outfitbilder ute! Gleder meg!:) Heldigvis er det ikke så lenge til! Perks of living in London! Photocredit: Vogue.com/ Harper's Bazar/ W Magazine/ Style.com 

Planene for uken er å fikse rutineboken, skrive blogg artikler, fikse ferdig soverommet og walk-in closet. Satser på en produktiv uke! 


Love?

#Mote #Blogg #Tirsdag #Inspirasjon #Streetstyle #Hverdag

Paris Fashion Week - Street Style

God søndagsmorgen lesere! 

Håper dere har hatt en bra helg, jeg for min del kunne hatt det bedre. Presterte å bli syk på fredagen, så jeg har bare holdt meg innendørs storsette hele helgen med serier og litt usunnheter. (Det er vel lov hvis man er syk? hehe)

Nå er det vakre Paris som står for tur til å vise nykommende trender under Paris Fashion Week. Selv har jeg vært i Paris 1 gang, og det er en kjempe flott by! The city with good taste in fashion and food!  

Jeg blir like inspirert hver gang, både av moten som vises på catwalken og av catwalken. Det er så mange kule mennesker som har så forskjellige stiler. Jeg har tittet litt på gatemoten fra PFW. 

Photocred: http://www.elleuk.com/Jeg virkelig ELSKER dette antrekket! Utrolig gjennomført, også så fargerikt!  Dette likte jeg utrolig godt, ble veldig fransk stil! Chic and Casual 


Hvilken stil liker du best?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Søndag #PFW #Hverdag #Outfit

Inspiration - Green Week

God mandags morgen lesere:)

Tenkte å inspirere på morgenkvisten med litt bilder, for å kicke off denne uken. Nå skal jeg skjerpe matvanene, og bytte ut med frukt og grønt! Noen som er med?

Brød skal byttes ut med knekkebrød, brus skal byttes ut med ferskpresset juice eller smoothie. Ostepålegget skal byttes ut med bananbiter, advokado og tørket tomatskiver. Jeg skal også komme i gang med treningen igjen, enten det blir en joggetur eller svømmerunde.

Jeg har lastet ned en app som skal hjelpe med motivasjonen til både trening og kosthold. Jeg har også lagt inn en påminnelse på at jeg skal meditere hver morgen, noe som er veldig sunt både for kropp og sjel! Når jeg mediterer hører jeg på denne spille listen.


Jeg er klar for en grønn uke, er du?

#Inspirasjon #Trening #Hverdag #Kosthold #Mandag

Imagine a world in black and white

Imagine a world without colors, watching your favorite movie in black and white...

No temptations, comparisons or pretending to have the perfect life. Just true colors. I wished we could stay like this forever.... 

I have this one over my bed to make my fears go away.... 

This is the last one, I swear....

Stay together forever? or one last goodbye?

We all have an animal inside.... today i'm letting mine outHappy? Sad? Worried? Angry? Scared?'I'm so tired of this shitt...Im not scared of deatch, im to dangerous for this world.... 

Flawless...

To hell with everything... Having the perfect life without any worries... Maybe Im happy? or maybe I cry everytime I'm going to bed... 

Runaway....


I can finally be just me, and this is the "character" I choose to be... 


I love you.... 

- Kisses C 

Møt MK & Ashley Olsen i Oslo

Hei dere. Nå er det tilbake til normal blogging. Etter noen tøffe innlegg, har jeg kommet meg på beina igjen. Fått mye støtte fra mange av dere, så det setter jeg pris på. Dagene i London går veldig bra, nå leter jeg etter den perfekte leiligheten. 

Det eneste dumme med å bo i London er at det ikke er BikBok her jeg bor, men hvis jeg drar til Cover Garden som er mest sentralt mot byen har de fått den norske butikkjeden. Noe som er veldig kult. Tenker at neste gang jeg er der at jeg tar meg turen innom, for det er ikke ofte selveste Mary Kate og Ashley Olsen designer klær for kjeden. De har ingått et samarbeid som inkluderer 3 kolleksjoner. Ihvertfall, var jeg innom BikBok sin nettside for å få et innblikk fra kolleksjonen, og da kom jeg over noe veldig kult. Til dere som bor i Oslo, har dere jo mulighet til å møte jentene personlig, så det misunner jeg dere for. BikBok lanserer nemlig en shoppingkveld spesielt for de som skal kjøpe kolleksjon, der du har mulighet til å vinne en vip inngang til området eventet skal være på. Du finner mer infomasjon her  

Her finner du mer fra kolleksjonen deres, som vil befinne seg i butikken fra og med i dag.

Lanseringsdato: 07 August 2013 


Noen som skal?

Inspirasjon - Ashley Benson

( Dette innlegget er forhåndskrevet) 

Hvis det er en dame jeg digger sykt mye da er det Ashley Benson. Falt pladask for henne når jeg så serien Pretty Little Liars. Har hatt en woman crush siden første episode. Ashley er bare helt rå, og minner meg litt om meg selv i personligheten. Hun er også sinnsykt pen, og en utrolig god skuespiller. LOVE HER! 

Bildekilde: Weheartit.com collage made by me 

Love?

Rolig fredagskveld

Kom akkurat inn døra, og er kjempe sliten. Har gått å bært vesken min full av masse moteblader. På vei inn til maria var det en haug med womanblader utenfor naboen hennes. Det sto en lapp at man kunne ta så mye man ville, omså alt. Ja, det er jo en smart måte å kvitte seg med ting på. Jeg lot ihvertfall ikke den sjangsen spille fra meg så jeg tok like gjerne en hel bunke, delte noen med maria såklart, hehe. Hvem sier vel ikke ja til gratis inspirasjon? Slike magaziner kan også være pent til pynt hjemme, som design inspirasjon. 

 

Blir mer outfits i morgen, så følg med! :) Skal også ha en liten konkurranse på Søndag! Premien er hemmelig, men veldig elegant og fin! :) 

Love?

 

Today's inspiration

Hey fininger! Jeg er enda syk, men føler meg mye bedre enn for 4 dager siden. Ville bare en tur innom bloggen og inspirere litt. Bilder sier mer enn 1000 ord. I kveld skal jeg bare slappe av med en god film, og prøve å bli enda bedre. Håper dere har hatt en fin helg! Masse klemmer :) 

Fashion-Love-Makeup-Bestfriends-Boys-Heart-Chocolate-Feelings-Quotes- Hair-Happy-InLove-Morning 

Synes om bildene?

Favourite QuotesRapunzel of Sweeden

Elsker det nye extensions jeg har fått sponset fra her Love?

Today's inspiration

hannamw - Bubbleroom - bloggar om mode och kläderThe Black Bookthings better left unsaid.With Love & LipstickColumbine Smille - FRESHNET.seI'm A Living Soul But I'm Afraid You Are Not.MicheuxStand up. Keep fighting.Hell is empty&&all the devils are here ?

weheartit.com

It's about what creates you, it's about what definds you. You are who you are, you come as you are. Don't loose yourself in this big big world....

Love?

Cravings of springKjolen er fra BikBok( her), vesken er fra Mulberry og skoene er fra http://www.prettyballerinas.com/

Love?

Inspirasjon fra Stockholm-streetstyle

Det finnes mange steder jeg henter inspirasjon, for eksempel blogger jeg leser, bøker/blader, og diverse nettsider. Som Lookbook,stylegallery.. osv. Det er ikke alltid man vet hva man skal ta på seg til et intervju, første skoledag, til en date med den kjekkeste gutten, jentekveld på byen eller andre anledninger, så da er det fint å ha noe å hente inspirasjon fra. Jeg har blitt fan av en ny fashionsite, stockhom-streetstyle.


Hver dag kommer det nye bilder. De er flere fotografer som har kameraet klart så fort de ser noen som er "fashionable" og som skiller seg ut fra mengden.Jeg synes ihvertfall at siden er genial. Du får ikke bare gatemote inne på siden, men også fordypning innen stil,sminke,hår,styling. Ja, alt som gir god inspirasjon på motefronten. Hvis du ikke har vært på siden før, hørt om den så anbefaler jeg deg å ta en tur innom :)

 

Vil du stemme på meg som Norges vakreste blogger? Trykk her, og "Lik" bilde :) Tusen takk!

 

Love?

The girl and her hair..

that she love so much...

Photo: By Me

Jeg har forresten skaffet meg formspring. Spør om hva du vil, siden er åpen hele døgnet og jeg skal prøve å få svart så fort jeg kan :) Du kan stille spørsmål her, og hvis du vil kan jeg følge deg på formspring :))

If I could walk in your shoes for one day...

I would probably loose my balance...

Bildene jeg tar blir utrolig brae når jeg bruker sånn jobblys, og det er perfekt til å skape highlights/skygge osv..
Love?

Bring closer the Animal inside you, be inspired

I love leopard, its the most beutiful print in the world! Bring closer the animal inside you...
Lovely!

 

x0x0x- fashionlove

Inspiration by me #100


My lovely necklaces ...

 

Want more inspiration?

Inspiration from Alexa Chung

Jeg ville ha et simpelt og spennende design, siden jeg synes ikke designet jeg hadde passet så godt til en moteblogg, i og med at bloggen min handler om mote. Jeg vil heller ikke ha header på bloggen, siden jeg blir så fort lei osv, så bedre å ha uten. Håper dere ikke slutter å lese bloggen min da.. :)

Anyways, some pictures I found on WeIt, isn't it lovely?

boots from Alexa Chung..perfect...


 

How to get this look:

- Mulberry brown bag

- Shoes from TopShop

- Trenchcoat/Blazer

-  Cute top from TopShop, you cand find some on H&M or O.N.L.Y or anywhere.

 

-Keep it simple, be fashionable-

 

Love?

I Love this blog, theaukkestad

Nå tenkte jeg å skrive litt om favorittbloggen min. Thea Ukkestad heter hun som skriver denne bloggen, og det er en moteblogg! Norges beste moteblogg etter min mening, hun har utrolig god smak i klær og ikke minst en usedvanlig bra klesstil.  På bloggen til Thea kan du lese om generell mote, og hun poster daglig veldig fine bilder av enten seg selv eller klærne sine, jeg digger når hun redigerer de sånn at de ser litt gammeldagse og vintage ut. Blir en egen stil over det også, utrolig tøft. Synes hun fortjener mere oppmerksomhet ettersom hun gir masse innspirasjon og i tillegg har godt med intresangt leserstoff. Det er ikke mange blogger der du finner kvalitet, og denne bloggen har kvalitet i både skriving og bilder, kan bare ikke få nok av bloggen hennes. Elsker den!

Love her style!Thea er også utrolig pen og veldig fotogen! Rett og slett nydelig, elsker utseendet hennes.

Du kommer til bloggen hennes ved å trykke HER

 

Leser du bloggen til Thea?
Skal jeg fortsette å anbefale blogger?

Be inspired by GinaTricot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
http://www.ginatricot.com/no/kolleksjon/ccollection-p0.html#campaign


Jeg elsker GinaTricot, det har alltid vært "My number 1 " butikk. Når jeg skal ut å shoppe er det den første butikken jeg turer innom, ikke alltid de har like mye fint men de fleste ganger er det masse å sikkle på (ikke bokstavelig talt)

 

Something I've promised myself to buy:

♥ Shorts i lær, selvfølgelig med highwaist

♥ Aviatorjakken, gonna love it

♥ Sometning that give me knitted feeling, en god lue og noen vanter

♥ New parteeydress

♥ Hals/skjerf

 
Love?

Well she is a model, fashionmodel

Nå tenkte jeg å vise dere min kule kusine, hun er modell og bor nå i Chicago. Veldig stolt av henne, hun har stort potensiale og har noen utrolige kule poser på mange av bildene hennes! Hun er forbilde mitt innen modeling, etter KateMoss. Monica Berntsen, you go girl!

 jeg elsker denne posen her, dødspent!


Absolutely love it !

 

Love?

Innspo: Moteblader

  •  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Skikkelig sliten, og da er det alltid fint å komme hjem til bloggen og et godt motemagazin. Sitter å leser Cosmopolitan akkurat nå, som jeg nettopp kjøpte! Jeg leser bare Costume & Cosmo for det meste. Synes de andre bladene har så lite intresangt lesestoff,noe man kunne googlet selv liksom! Jeg blir alltid overrasket av artikklene og trendene i Cosmo, derfor jeg alltid kjøper det. Spennende og lærerikt!


High fashionlove....


I love the style of citygirl, feel natural to me

Jeg elsker at hovedlooken til Cosmo er natural beuty, på alle outfitene de viser i bladet!

Her er noen av bladene jeg har hentet innspo fra! Jeg er også fan av gratis magazinet til h&m.

Moteblader er en fin måte å hente innspo fra. Både til bloggen og til klesstil. Jeg har lært mye gjennom bladlesing og har blitt bedre til sminke foreksempel! Jeg husker bare stiler fra foreksempel en moteartikkel i et blad, eller fra en sminkeguide, også blander jeg det jeg husker til en egen stil. Det er egentlig utrolig enkelt når man først har kommet i gang. Alle kan bli motebevisste, det er bare å lese månedens blad, eller moteartikler på nettet.

Jeg bare elsker mote, og man kan kalle meg en fashionfreak egentlig.


Hvilke blader leser dere ?


Jeg har meldt meg  på bloggvurderingen til ravna, her

FASHIONTOWN

Var en liten tur meed en veninne i byen for å titte litt! Aldri før har jeg sett så fine sko på en gang.
Tok bilde av mine to favorittsko, elsker dem!

kandidat nr 1
dsc00423
blonder, love it
dsc00425
Mitt sløyfearmbånd!  L.o.v.e , men skoen er så diggbar!

Kandidat nr 2
dsc00426
Kjenner du igjen disse? vel det var de skoene Ulrikke Lund reklamerte for på bloggen sin.
De ser kanskje veldig spesielle ut men jeg kan love deg at de var kjempe gode å gå med, samtidig som du blir høy.
dsc00430
Dresscode + en veske fra VeroModa som jeg skal kjøpe next time..

Hva synes dere om skoene jeg så på?
FASHION.LOVE
by Miss Keinapel

Life of Vintage

pinksuitcaseluggagenicedailycolord3ef6807b4820080724042930
tumblrkrcu5rdy3v1qzr6ooo1500large
3414247356bab95c1e89large
953415443995135668305635639208686979558nlarg
Jeg får virkelig inspirasjon av å se på disse bildene. Får lyst til å finne frem de søteste kjolene jeg har og ta de på meg.
Jeg lengter tilbake til da det var fint vær og sommer, da man kunne gå i fine sommerkjoler og traske rundt i sandaler uten å bli våt på beina, savner virkelig sommeren...
 

Favorittbilde mitt er det første bilde. Bilde forteller at det er en god stemning, at det er noen som skal på ferie og kose seg, og personen som skal på ferier er en jente pågrunn av fargen på kofferten, mest sannsynlig. Utrolig fint og tenkefullt bilde.

Jenny Skavlan for BikBok

jenny1
En kjole jeg bare skal ha!
jenny6
jenny5
jenny4
Denne kolleksjonen er bare helt fantastisk, dama har virkelig skjønt det. Digger henne!

Bildeserie: Innspirasjon

blondie8large
further
blondie7large
safe
blondie5large
black and hvite
tumblrkpx8s22m611qzcso1o1400large
queen
3983638967e0dd0dd858large
fashion indeed
gw6large
obsessed
20090818144512
tired
4large
colours
jm05large
happy

" You cant make a girl hate what she loves the most"

En trend som aldri går av moten

Jeg har obsertvert spessielt i blader i løpet av sesongene, sommer,vår,høst, vinter hva som kommer igjen og igjen. Det er puncho's og lange gensere med v-hals eller høyhals. Noe som jeg synes er veldig fint å bruke og som ser kult ut.
Spessielt nå på høsten er det ekstra godt med langermede gensere med høy hals. Slipper å bli syk og + et skjerf rundt halsen blir det kult. Gensere med mønstre og kalde farger er veldig stilig og med noen fine øredobber til har du et komplett antrekk.
sweaterdress

En annen trend som ikke går av moten er Cardigans og Poncho,det er like fint å bruke hver gang.

thenewponcho
Jeg har 3 poncho selv som blir brukt opptil flere ganger, pågrunn av at det er et lett plagg man kan bruke hvis man ikke vil ha en stor genser på seg. Jeg har i hvertfall sett at dette er det som gjelder i de fleste årssesongene, det er kleskoden. Puncho og Cardigans vil alltid være in.

Hva synes du om poncho og cardigans, har du også sett at dette er en gjeldende trend ?

BikBok vår/høst kolleksjon 2009

bikbok
bikbok23skre


Jeg må bare si at i det siste har bikbok bare fått inn kulere og kulere klesplagg. Jeg digger klærne de har i butikkene nå. Jeg hadde aldri trudd at BikBok skulle bli så bra, de har jo drit mye kule klær der. Handlet bare på GinaTricot før, men nå har jeg fått øynene opp for BikBok. Bare se så kul høstkolleksjonen deres er ?:)
2
1car8hygc
Jeg digget dette spessielt!

Hva synes du, bikbok for the way?

Det er noe med fashion som opptar meg

Det er de kule klærne, det fine stoffet, den gode kvaliteten og de strøkne linjene på buksekanten og ermet. Det er noe med klær som virkelig innspirerer meg, som får meg i godt humør og som gjør meg selvtilfreds. Det er rart men det er faktisk sant, klær,mote og shopping har blitt en stor del av meg. Jeg har jo vært interesert i klær siden jeg begynte å kle bratz dukkene mine. Det er bare så gøy å skrive om det, legge ved mine tips osv og drømme meg bort i en moteverden som aldri før. Jeg ELSKER mote, jeg ELSKER trender og klesindividuelle plagg, det er så spennende og så mye innteresangt ved det.  Man kan si at jeg er liten klesfreak inni meg, men jeg kan ikke noe for det og er stolt av å være det. Ikke at nødvendigvis klær betyr alt for meg, men det er en stor del i livet mitt. Klesstiler og inspirasjonsindividider.
 Det opptar meg og jeg føler meg komfertabel med å kalle meg MissKeinapel, motebloggeren som eier www.keinapel.blogg.no :)

fall2007
Min inspirasjonskilde er blant annet Kate Moss, Lindsay Lohan & Olsen tvillingene
6a00fa9681b1060002010980b1f1d3000b500pi

Jeg elsker stilen til MaryKate, hun har lenge vært mitt ikon !

Er du også en fashionfreak?

Jeg leste i mag

at stilen som kommer ekstra godt frem i dagens motesider er bikerstilen. 
Nagler,bikerjakke,kneeboots,og diverse andre acessorize er vrikelig det som er inn denne perioden. Jeg må innrømme at bikerstilen er litt vel røff for min smak men en tredjedel av stilen er sykt fresh. Nå tenker jeg på all tilbehør man skal ha i tillegg. Og noe jeg SKAL kjøpe neste gang jeg får lønn er hårpynt med sløyfemotiv. Jeg har lyst på en sånn stor svart sløyfe-spenne som jeg kan bruke i håret bak. Det er så søtt og røfft samtidig. Jeg må også si at jeg elsker bladet mag. Det er dritbra!
bikerleather


Det kommer forresten noe outfits om ikke så veldig lenge :)så bare følg med!

2wrkvfn


Kate Moss from the bikerchick photosession. 

Hva mener du om denne stilen?

Leser du bladet mag?

 

Kelly Clarkson- I hate myself for losing you

 

Acessorize and stuff

img8248

jeg designet rommet mitt, ble ganske fint synes jeg :)

img8250
min innspo vegg !
img8249
Halvparten av kleskapet mitt, skapdørene har på en måte låst seg så får ikke åpnet resten.
Som du ser, klarer jeg ikke å holde orden på klærne mine og når jeg først prøver blir det bare rotete igjen!

Hva synes du?

GO FASHION !

namm


ador


uten navn
summer


SYYYKT KULT !
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits