Style By Keinapel

Hemmeligheten bak stilen min

Det er et stilikon som jeg følger med på, kopierer stiler fra og liker svært godt. KateMoss.

Hun er hemmeligheten bak stilen min, jeg kjenner meg så igjen i stilen hennes. Etter jeg begynte å følge med på klær hun bruker, osv har jeg fått mere selvtilitt og føler jeg kler nesten alt, det er bare hvordan jeg kombinerer ting som konkluderer antrekket.

Jeg elsker henne, jeg elsker stilen hennes, jeg elsker kolleksjonen hennes, jeg elsker håret hennes, jeg elsker bildene hennes. Jeg elsker alt ved henne! Hun er absolutt mitt stilikon og vært et forbilde for meg en god stund. Jeg liker at hun alltid er så positiv og tar alt som en utfordring, hun er helt fantastisk på bilder og en super modell! Jeg har lyst til å bli som henne.

Jeg har fått høre mange ganger at jeg til og med ligner på henne, noe jeg tar som et kompliment. Hvem vil vel ikke være henne? :)Alt hun har  på seg blir kult, og jeg har mange klær som minnes om hennes. Blant annet mange waistjakker, solbriller,sjal osv.

Hun er hemmeligheten bak stilen min, hun jeg henter all innspirasjon fra.  Det er så fint å ha et fast stilikon å følge med på og som du kan kjenne deg igjen i. Og stilen hennes er heller ikke så veldig komplisert heller, enkle løsninger og det er som regel 2 fargeregelen hun bruker. Det er en genial måte å få til en match på, ikke vanskelig å sette sammen stiler så lenge man følger den regelen.


Kjøpte meg en koksgrå bikerjakke(bilde) for en stund siden istedenfor en i svart som hun har. I love her!


Har du et fast stilikon?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits