Style By Keinapel

VINN BILLETTER TIL HFB OG EN EKSKLUSIV GOODIEBAG FOR 20.000 KR

Vil du lære mer om hår, makeup og trening? Lyst til å få med deg det nyeste på markedet denne våren/sommeren? 

Jeg har gratisbiletter å dele ut til Skandinavias Største Helse, Fitness og Beautymesse som går av stabelen fra 7-9 Februar på Telenor Arena. Du viser billetten ved inngangen og får free entrance hele eventet. Det vil skje mye spennende og kule ting som forskjellige beauty og fitness akviteter,moteshow, konkurranser du kan delta på og masse annet moro. Dette passer perfekt for deg som har lyst til å lære litt om bransjen og få med deg alt messen har å by på. 

Det du kan vinne er 1-2 billetter for deg og en venninne (Verdi 400 kr), og en eksklusiv goodiebag til en verdi av 20.000 kr

For å delta i konkurransen må du gjøre følgende: 

1. Lik HFB Messen på facebook her

2. Lik og del dette innlegget på facebook, HUSK å kommenter at du har gjort dette 

3. Legg igjen en kommentar med ditt beste skjønnhettips/treningstips, navn og mailen din 

4. Møt opp på messen 9.Februar ved HFB - presseloungen, der vil jeg dele ut premien til vinnerenne

Lykke til!! 

Åpningstider:

Fredag 7. feb: 10.00-18.00 Bransjedag (lukket for publikum)
Lørdag 8. feb: 10.00-18.00 Åpent for publikum
Søndag 9. feb: 10.00-17.00 Åpent for publikum

#mote #konkurranse #inspirasjon #trening

Konkurranse: Bli kåret til månedens beste outfit

Hei fine dere. 

Tenkte å begynne med noe jeg gjorde mye før, nemlig en outfit konkurranse. For å delta i konkurransen sender du 1-2 antrekksbilder til keinapelblogg@live.no 

Konkurransen lyder slik: 

Jeg plukker ut 6 bloggere og deres antreksbilder, legger ut en stemmeboks her på bloggen der alle kan stemme på sin favoritt! Er ikke det kult? 

Vinneren blir kåret hver måned, får en egen boks i sidebaren på bloggen min med link til egen blogg. Dette fikk stor respons forrige konkurranse, så nå fristet det veldig å starte igjen. Skriv gjerne en kommentar i komentarfeltet de som deltar! Dette skal bare være gøy, og er en konkurranse alle kan vinne på. Jeg har forresten noe stort på gang med bloggen, kommer jeg tilbake til senere. 

Lykke til! <3


(Alle de som går videre får bloggen sin linket)

Noen som er med?

#Konkurranse #outfits #mote

Vinn valgfri veske fra Sofia Moore

Dere vet kjolebutikken jeg snakket om tidligere, som jeg har inngått samarbeid med? Jeg skal nå holde en konkurranse på bloggen min der du kan  vinne valgfri veske. Vesken er veldig elegant og passer utmerket godt til en mer klassisk kjole. 

Dette er vesken jeg fikk i posten, gleder meg til å bruke den til den sorte kjolen jeg har hengende i skapet. Det er også denne fargen, eller en annen du kan velge. Utvalget finner du her

Konkurranseregler: 

- Lik facebookpagen min her 

- Del innlegget videre, eller skriv om konkurransen på bloggen din 

- Svar på dette spørsmålet: Hvor mye koster "Monaco Purse"? Hint

Etter du har gjort disse tingene skriver du en kommentar med Svaret, Navn og Mail (Inni kommentaren)

Lykke til:) 

Vesken jeg har finner du her

Vinn 1000 kr hos Woow

Nå kjører klesbutikken Wow en super konkurranse for de som elsker å shoppe, og hvorfor ikke shoppe helt gratis? Velg og vrak blant plagg hos Wow, det kan bli DEG som stikker av med dette flotte gavekortet. Jeg er så heldig og har fått i oppgave å dele ut dette gavekortet til en av mine lesere. I Wow sine butikkker finner du alt fra nagleshortser til justin bieber sin kleskolleksjon. Hørte jeg noen glade skrik? Kom igjen å meld deg på, det er superenkelt og du kan faktisk vinne! Du finner Justin Bieber sin kolleksjon her 

 Slik blir du med i konkurransen: 

 - Lik facebookpagen til bloggen min her

 - Skriv et blogginnlegg om konkurransen, eller del dette innlegget på facebook

 - Skriv en kommentar i kommentarfeltet at du har utført det over, og husk å legge med epost adressen din INNI kommentaren. 

 Lykke til! :)

 

 Du finner konkurransen til WOWher 

 //Sponset Konkurranse

Vinn gavekort fra miinto

Hey søtinger. Da var det på tide å sette i gang en konkurranse. Denne gangen kan du vinne et gavekort fra miinto.no/se til en verdi av 200 kr. Har du ønsket deg noe fra nettsiden? Nå har du jo faktisk mulighet til å kjøpe deg det. Gavekortet kan du bruke alene, eller bruke sammen med andre gavekort i kassen. Miinto har alltid 14 dagers angrerett, så hvis du får et produkt du ikke er fornøyd med kan du sende det tilbake, og enten få tilsendt nytt eller noe annet. Samme service som Nelly.com og andre nettbutikker har. 

 

Det du må gjøre for å delta: 

- Like denne bloggpagen her, skrive at du har gjort det og legge ved fullt navn. 

- Legge ved en kommentar i kommentarfeltet med Navn/Bloggadresse og Mail inni kommentaren. 

 Her kommer du til salg siden


Vinneren trekkes etter avtale fra miinto :) Da ønsker jeg dere lykke til, og håper dere er fornøyd med konkurransen! 

Konkurranse: Vinn Silver Pearl Ring fra smejfashion.no [Avsluttet]

Da er det på tide med en nye konkurranse! Denne gangen kan du vinne en utrolig fin ring fra smejfashion.no 

 

Regler for å delta i konkurransen: 

- Du må like denne siden her og denne siden her

- Skriv at du har gjort det, og legg ved navn og epostadressen din inni kommentaren 

 

Konkurransen avsluttes på fredag og vinneren trekkes tilfeldig så alle har en sjangs til å vinne. Lykke til!

 Konkurranse: Jones&Jones AVSLUTTET!!

Hey søtinger. Siden dere er så herlige lesere har jeg lyst til å holde en konkurranse. Det du kan vinne er noe fra Jones&Jones. For å delta i konkurransen trenger du å gå inn på nettbutikken deres her, velge favorittkjolen og skrive linken til kjolen i kommentarfeltet. Det er veldig viktig at dere skriver eposten, bloggen deres i kommentaren, så jeg får kontaktet vinneren.Trekningen er tilfeldig, så alle har en sjangs til å vinne, samt de uten blogg :) 

Jonesandjones er en nettbutikk fra USA, og startet opp for ikke lenge siden. De har nettopp etablert seg i den populære nettbutikken Nelly.com, og kjolene ble nesten utsolgt med en gang. Jeg får snart sendt min egen Jones&Jones kjole fra dem, og gleder meg til å prøve den. Flotte design til noen hundrelapper, absolutt verdt det. 

Dette er blant annet bestselgeren deres. 

Jeg holder konkurransen frem til neste Onsdag. 

Vinner av Fam Irvol konkurransen

Takk til alle som meldte seg på konkurransen. Alle hadde riktig svar i bridragene. Jeg gjorde trekningen tilfeldig sånn at det skulle være rettferdig og mulighet for alle å vinne. Vinneren er blitt kontaktet på mail :)

 

http://charlieee87.blogg.no/. GRATULERER SÅ MYE!!

 

Premien: Et I love boys - smykke fra A&C designet av Fam Irvol.

 

Det kommer flere konkurranser i slutten av måneden så følg med!

Vinn smykke fra Fam Irvol [ Avsluttet ]

Da skal jeg sette i gang en konkurranse i samarbeid med A & C. Det du kan vinne er et " I love boys" smykke til en verdi av 600 kr.
For å være med i trekningen av smykket må du svare på dette spørsmålet:

 

Hvor er designeren Fam Irvol født?


Når du skal svare i kommentarfeltet skriver du navnet ditt/bloggen din og epost-adressen din. A & C vil sende ut smykke sånn at det er sikkert at vinneren får premien. Du kan delta så mange ganger du vil, det øker sjangsen din til å vinne loddtrekningen. Lykke til!!

 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!!! VINNEREN TREKKES I MORGEN :)

 

Vinnerne av SOAP & GLORY konkurransen

Da har jeg trekket 2 vinnere og de heldige vinnerne er. (Dere som har vunnet sende en mail til keinapelblogg@live.no med postadressen deres hjem, merk mailen med "SOAP & GLORY ")

 

Jeg holder på å tekke 2 vinnere i SOAP & GLORY konkurransen min. Si et nr fra 1- 31
41 seconds ago · Privacy: ·  · 
Og nr 23 og 17 er

Gtatulerer til http://elisabethsl.blogg.no som har vunnet 3 lipgloss, nattkrem, eye rollertube ansiktskrubb, cellulittkrem og solarpowder. http://www.facebook.com/victoria.indrevik har vunnet glitterglowen :)


Takk til alle som meldte seg på! :)

 

Siste sjangse til å melde seg på SOAP & GLORY konkurransen

Hey. Jeg skal snart opp til boots og hente produktene vinneren får. Jeg trekker 2 vinnere i kveld, så det er enda mulig å melde seg på. Trykk her for å bli med

Jeg har pakket kofferten og det jeg skal ha med, også ta flyet i morgen på ettermidagen hjem til Oslo.:)

Skal også jobbe ikveld fra klokken 15.00-00.00 så jeg får ikke blogget i dag, annet enn å trekke konkurransen senere i kveld.

Konkurranse - Vinn Produkter fra SOAP & GLORY

Denne konkurransen er sponset av SOAP & GLORY


Alt du trenger å gjøre for å delta er å skrive hvorfor akkurat du fortjener å vinne dette, samt hvordan produkter du kunne tenke deg å vinne.

 

Husk å skriv med eposten din i kommentaren, sånn at jeg kan kontakte deg hvis du har vunnet! :)

 

Det du kan vinne av produkter er:

 

- Solar Beuty powder

 

- Kropp/Ansikt skrubb og nattkrem

 

- Lipgloss i 3 farger, consealer

 

- GlitterGlow ( Tænspray)

Julekonkurranse: Vinner av konkurransen

Da har jeg kommet fram til en vinner av min julekonkurranse. "Julegaven" er pakket inn for sending, nå mangler jeg bare navn og adresse. Den heldige vinneren er  Kristin. Jeg likte alle sine julegavetips og ideer, men det var spesielt denne ideen jeg ble ekstra inspirert av. Du som vant må sende en epost til keinapelblogg@live.no. Sånn at jeg får sendt pakken i tide før Jul:)

Kristin sitt forslag:

09.DES.2010 KL.00:16
Jeg tenker at den perfekte julegaven man kan gi er en gave som viser at man bryr seg om dem, som man har brukt mye tid på og som kan gi gode minner. Feks skal jeg gi ei god venninne et "glass of friendship" til jul. Jeg har funnet et norgesglass som jeg skal fylle med bilder av minner vi har hatt sammen, små godteriting jeg vet hun elsker, små parfymeflasker med lukter hun liker, forskjellige små ordtak osv til forskjellige dager, osv . Jeg synes det er en perfekt gave !Produktene er fra BOOTS (Apotek) Perfekt å gi i julegave eller pynte badet sitt med.

Takk for alle som meldte seg på, jeg skal ha en til konkurranse på nyåret.

Julekonkurranse: Vinn produkter fra SOAP & GLORY

Da skal jeg kjøre i gang en konkurranse på bloggen. Det er lenge siden jeg har hatt en ordentlig konkurranse og siden det snart er jul, passer det å ha en.

Det du kan vinne er produkter fra SOAP & GLORY! Merket SOAP & GLORY har fått mye skryt, og er heller ikke av det dyre slaget. Det er tilgjengelig for alle og har en pengegrense på maks 100- 200 kr pr produkt.For å delta i konkurransen må du gjøre dette:

Beskriv den perfekte julegave som man kan gi til en man er glad i, og skriv det inn i kommentarfeltet. Det trenger ikke nødvendigvis være praktiske ting, det kan også være noe  man har laget selv. Det er jo tanken som teller, julen handler jo om å vise hvor glad man er i vennene sine,kjæresten sin, foreldrene sine og familien generelt. Vær kreativ og tenk på hva du ville blitt glad for å få.

Jeg trekker 1 heldig vinner 15 desember.

HUSK: Du kan bare delta 1 gang! Og skriv med e-posten din/bloggen din i kommentaren.

Vinnerne av look-book konkurransen

Konkurransen gikk utpå å finne et antrekk som har noe med høsten å gjøre inne på lookbooksiden. Mange av dere tok samme antrekk så det ble litt tøft for meg å velge ut, men jeg kom til slutt fram til 7 heldige vinnere. Dere som har vunnet får en kommentar på bloggen min om hva dere skal gjøre for å få invite til Lookbook. De fleste som meldte seg på tok med emailen sin i kommentaren, de får invite tilsendt direkte på email med engang. Jeg synes det var moro å ha en slik konkurranse igjen, det ble sendt inn mange fine antrekk!

Vinnerne:

http://pernill.blogg.no

Antrekk: http://lookbook.nu/look/1077125-Scream-the-quitest-and-whisper-the-loudest

http://theplayground.blogg.no

Antrekk: http://lookbook.nu/look/1062173-I-put-gin-in-my-milk

http://charlotte.stylegallery.com

Antrekk: http://lookbook.nu/look/256676-autumn-calling

http://theabergerhanestad.blogg.no

Antrekk: http://lookbook.nu/look/1052391-i-cant-think-of-a-title

http://veronicagjaerum.blogg.no

Antrekk: http://lookbook.nu/look/1057501-Central-Park

http://thss.blogg.no

Antrekk: http://lookbook.nu/look/1053989-Isa

http://www.anja93.blogg.no

Antrekk: http://lookbook.nu/look/1028750-I-WILL-KEEP-MARCHING-ON

 

Takk til alle som meldte seg på!  GRATULERER TIL ALLE VINNERNE!

Vinneren med best antrekk ble dette:

Antrekket i seg selv beskriver høsten, elsker det!Skal jeg ha flere konkurranser her på bloggen?

Konkurranse - Vinn Look-book invite! AVSLUTTET

http://www.lookbook.nu

Da skal jeg ha en ny konkurranse, der du kan vinne invite til Look-book. For dere som ikke vet hva Lookbook er, så skal jeg fortelle litt om det:

Lookbook er en kjent internasjonal nettside der du kan laste opp egne outfits, få tilbakemeldinger fra andre lookbookere, ikke bare fra de i Norge, men fra de i USA og andre land, moro. Ikke bare det, men du kan også publisere outfits på forsiden og la andre rate deg, så kan alle som er innom lookbook få et innblikk av din stil. Du har 3 hovedlister, du har HOT- listen, du har NEW og de som har mest hypes. Du finner en av verdens bestkledde trendsettere inne på nettsiden, bli et trendikon du også!

Det er ihvertfall veldig gøy og du kan laste opp så mange antrekk du bare vil, samt få fans og "hearts".

Dette må du gjøre for å vinne:
For å delta i konkurransen logger du deg inn på www.lookbook.nu og finner et antrekk du liker, så "kopierer du linken" og legger den igjen i kommentarfeltet. Den som har funnet finest antrekk som har med denne sesongen å gjøre vinner!  Jeg trekker heldige vinnere til uken!

NB: Du må legge igjen enten mail eller bloggadresse, anonyme kommentarer blir ikke tatt med i konkurransen.

Et eksempel på et antrekk fra nettsiden:

Awsome!

Er du med? Hva synes du om lookbook?

BloggVSBlogg: Stem

Bloggene som dere kan stemme på ble:

http://iro.blogg.no/
 

http://oemilie.blogg.no/

http://Kristinevi.blogg.no

http://krollalfa.blogg.no

http://Www.bdbr.blogg.no

Da er det bare å stemme på din favoritt! Vinneren får enten lookbook invite eller bloggvurdering ( kan velge selv).


//weheartit

Lookbook invite: Disse bloggene vant

Takk til alle som deltok. Jeg trekker vinnerne på samme måte som sist gang. Jeg schroller igjennom kommentarfeltet, lukker øynene og sier stopp. Den bloggen som fingeren min peker på har vunnet. Jeg har trukket 5 bloggere som vinner invite.  Dere som har lookbook kan gjerne besøke min www.lookbook.nu /ceciliamarilyn  

5 heldige bloggere :

http://kristinemoen.blogg.no/ 

http://xrabohe.blogg.no/http://millaaah.blogg.no/http://elisabethsl.blogg.no/http://fashionabomination.blogg.no/Gratulerer så mye, dere har fantastiske blogger alle sammen :) Kommer en lik konkurranse neste uke :-)

Invite er sendt :)  Ha en fortsatt fin dag videre !

Liker dere slike konkurranser?
Hva synes dere om de som vant?

Konkurranse: Vinn lookbook invite [ avsluttet]

Da kjører jeg igang enda en konkuranse til. Og dere som leser bloggen min vet jo hva lookbook innebærer.
Men, til dere som ikke vet det.


Lookbook er et internasjonalt nettsamfunn der du kan dele dine outfits hver eneste dag. OBS. Det er også 6 timers ventetid imellom, så du kan ikke laste opp stiler i hytt og pine. Men, jeg synes det er utrolig gøy å få respons fra folk på den andre siden av verden, også Kina. Selvom jeg ikke helt forstår så mye kinesisk, men flesteparten kan engelsk, takk og lov. haha, neida! Men. jeg digger lookbook. Eneste ulempen er hvis du har et bilde som folk ikke trur er deg osv så blir du "FLAGGET" bort. Det vil si at du vil bli tatt under sletting, det har skjedd med meg ihvertfall 10 ganger. haha.
En som trudde jeg hadde tatt bilde av katemoss. Da følte jeg meg stor igrunn.

Men over til konkurransen. Det du vinner er en invite fra meg på mail, enkelt og greit. 5 heldige bloggere kan vinne denne muligheten.  

HUSK: Denne gangen skriv ikke bare bloggnavnet deres, men også mailen sånn at jeg kan sende lookbook invite med en gang!  Anonyme kommentarer blir ikke med i trekningen! Du kan delta så mange ganger du vil!

Jeg digger stilen til denne jenta, og ikke minst hele henne. Hun er jeg fan av der inne! ( Noe du også kan bli når du har fått din egen lookbook, bli fan av andre og få egne fans )

Konkurransen avsluttes 11 juni :)Til dere som har lookbook. Stikk gjerne innom min www.lookbook.nu/ceciliamarilyn

Lookbook invite: Disse bloggene vant

 Trekningen tok jeg helt enkelt. Jeg schrollet nedover alle kommentarene og kompisen min sa stopp 3 ganger.

De heldige 3 bloggene som vant lookbook invite ble :

http://esofie.blogg.no/


http://kinebe.blogg.no/


http://synnesverden.blogg.no/Gratulerer så mye! Dere hadde kjempe fine blogger alle 3 :)

Dere som har vunnet må sende eposten deres så jeg får sendt invite til dere. Dere sender epostadressen deres til keinapelblogg@live.no

Vinn invite til lookbook.nuDa skal jeg starte en konkuranse. Jeg skal trekke ut 3 heldige vinnere av en invite fra meg til deres egen lookbook side.

For dere som ikke vet hva det er, så er det side der du kan poste et outfit hver dag, få kommentarer og få fans. De som får top 10, kommer på hot listen og kommer helt øverst på siden. Lookbook fungerer som en blogg omtrent. Noe som er enda bedre er at det er nettside der alle i andre deler av verden kan følge med på andre sine outfits.

Hørtes det greit ut?

For å delta skal du skrive navnet ditt og bloggen din i kommentarfeltet. Du kan delta så mange ganger du vil. De 3 navnene jeg da kommer til å trekke ut, vinner invite fra meg. Hvis du ikke har blogg men twitter eller nettby, kan du linke til det. Hvis du vil kan du også skrive om konkuransen på din blogg for å få flere til å delta.

NB: Anonyme kommentarer kommer ikke med i trekningen.

15. Juleluke: Vinn gavekort på 150 kr fra Motemekka

Da skal jeg ha ny konkurranse i samarbeid med Motemekka. Det du kan vinne nå er Gavekort til en verdi på 150 kr fra www.motemekka.no

For å delta skal du skrive inn ditt navn, epost adresse og bloggen din (hvis du har) i kommentarfeltet under.
Du skal også sende 1 julebilde som du har eller har tatt selv til ckm_93@live.no , så trekker jeg ut 5 bilder som går videre i konkurransen.  HUSK å skrive i eposten " Bidrag til julekonkurranse" eller bare "Julekonkurranse", så er du med i konkurransen.


Kjoler og tilbehør fra www.motemekka.no

Har du meldt deg på ?


F A S H I O N . L O V E
by MissKeinapel

Vinnerne av et gavekort på 100 kr ble

Da har jeg slått sammen alle de som deltok i konkuransen på min blogg og dilarafashion, og trukket 3 vinnere.
For å gjøre det tilfeldig og mest rettferdig ba jeg om at folk på facebook skulle si et tall fra 1-34.
 Tallene ble 4,16 og 32. GRATULERER!

De heldige vinnerne ble:

Helene, http://artishokk.blogg.no/

Monica, www.http://moniix.com/ 

Ann Cathrin Sandberg, www.rosapinkyy.blogg.no

Til dere som vant, dere må skrive til mailen min ckm_93@live.no også får dere gavekortkoden av meg.

Se etter flere nyheter på www.dilarafashion.noF A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Outfitikonkurranse: Stem på din favoritt

Takk til alle som deltok. Jeg har da valgt 3 favoritter, og alle er jenter. 
Du stemmer på favoritten din ved å skrive din kommentar i kommentarfeltet under.

Hun som får flest stemmer, vinner tittelen som "Desembers moteikon" og får en premie av meg.

1. Annelise Beck
outfit 010 2
annelise
www.annelisebeck.blogg.no

2. Mina Solstad
minaa
soooolstad
www.minasolstad.blogg.no

3. Maria Kristiansen
getattachment
fansy
Maria Kristiansen

Hvem er din favoritt?
F A S H I  O N. L O V E
by MissKeinapel

Outfitkonkurranse, vinn premie

Dette blir min 2 konkurranse. Og konkurransen går ut på at dere skal sende 3 outfit bilder av dere selv på keinapel93@live.no. HUSK å merke mailen med " Outfitbidrag".

Når jeg har funnet 5 jenter/gutter som jeg synes fotjener å komme videre, skal dere stemme på hvem av dem som skal vinne tittelen som " Desember's moteikon".  
Jeg trur dette vil bli noe nytt og gøy for dere, ideen fikk jeg av veninnen min. Izabelle sin blogg.
 
Etter dere har gjort dette skriver dere i kommentarfeltet at dere har deltatt.
Da er dere alle med i konkurransen om å vinne tittelen.

EDIT: Premien er en hemmelighet!
monique
Fotograf: Meg
Modell: Izzabelle

Et bilde jeg redigerte i forbindelse med en reklame film jeg jobber med. Dere får se reklamefilmen senere i kveld!


F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Vinner av bloggvurdering er

....... * Trommevirvel* ......

CHRISTINA PAULOS !
28339671258132423177n400
*trykk på bilde *

Med 13 stemmer av 21 kommentarer, vant Christina overlegent!

GRATTIS SØTA! Du har vunnet link fra min blogg til din, og bloggvurderingen kommer i morgen!Skal jeg fortsette med bloggvurdering?

Gratuler Christina da vel!


F A S H I O N.L O V E

Konkuranse: Vinn gavekort fra Dilarafashion

gavkort p 100 kr
I samarbeid med fashiondilara skal jeg holde en konkurranse der og en konkurranse på bloggen min som jeg slår sammen til slutt. Og vinneren får tilsendt et gavekort på 100 kr som dere kan bruke på våre nettsider.

For å delta skriver du inn ditt navn, den adressen vi skal linke deg til. Jeg trekker vinneren i løpet av uken!
MELD DERE PÅ DA VEL!


FASHION.LOVE
by MissKeinapel
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits