Last day in Barcelona

♥ God mandagskveld lesere! 

Håper alt står bra til med dere? Jeg sitter nå på et annet hotell i Barcelona, som er nærmere flyplassen. Dette er da min siste dag her i paradis, og jeg ser ikke frem til å dra hjem allerede. Føler dagene har gått usedvanlig fort? Jeg kom jo hit på onsdag?

Anyways. Jeg har hatt det helt fantastisk her nede, og ser allerede frem til å komme tilbake. For det skal jeg nemlig! Det har vært masse taning i solen, bading og shopping. Har også spist masse god mat! En av de siste dagene kom en venninne fra Tromsø som jeg gikk i 1 klasse med på videregående. Det var kjempe hyggelig, og ikke minst koselig å se henne igjen. Vi fikk også feiret bursdagen hennes i går kveld, da ble det VIP på barcelonas beste hotell og free drinks! 

Jeg har jo som sagt tatt flere bilder fra oppholdet her som jeg tenkte å dele. Jeg må bare si det igjen, Barcelona er helt F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! Første dagen jeg var ute med Dina, kjempe hyggelig! Vorspiel oppe på et tak, kjempe fin utsikt 

Første kvelden ble kjempe vellykket og vi endte opp på VIP på et utested som heter Shocko. Det var veldig mye folk fra Norge, Danmark, Sverige osv. Det var full stemning over hele strandpromenaden! 

Antrekk fra andre kvelden vi var ute.  Se så vakkert det er! Kjolen er fra en butikk i London! Jeg hadde som sagt fått noen kontakter her nede via en veninne, så da fikk jeg fikset oss inn på det dyreste og mest eksklusive hotellet i Barcelona. Det er mildt sagt dyrt å bo der, da snakker vi 5K for 2 netter. Men, hotellet har kjempe fin utsikt over hele byen og stort bassengområdet etterfulgt av barer og solsenger. Det er garantert verdt hver eneste krone, det er også veldig nært stranden. Bare et tips hvis noen av dere tenker dere til FBC og lurer på hvilket hotell som har best klasse og utsikt. Det er også alltid arrangementer på hotellet! 

Se så stilig! Følte meg litt kul når jeg vandret rundt her i kjole og en dyr drink. Min store drøm er å kunne leve slik en vakker dag! Det var mildt sagt dyre priser i baren, men smaken var tusen ganger bedre. Det å ha shorts under kjolen, fikk meg til å se litt pompøs ut. Kjoletabbe nr 1, men det var en utrolig bra kveld! Føler litt at hele utestedet var tatt ut fra en LA- tv serie, noe typisk som One Tree Hill. En kveld jeg garantert kommer til å huske resten av livet!Dette kommer jeg til å savne, å våkne opp til slik utsikt hver morgen! 

Noen som har vært i Barcelona?

#blogg #hverdag #reise #mote #sommer

Day 3 Barcelona

Hey dere! 

Nå har jeg endelig fått tak i lader til pcen, så jeg får blogget normalt igjen. Håper dere holdt ut med mobilblogging i 2 dager? hehe

Jeg storkoser meg her nede i paradis, og nå skal jeg straks fikse meg for å møte en veninne jeg ikke har sett på 4 år. Vi gikk i samme klasse på videregående, så det blir utrolig hyggelig! Ser frem til en utrolig bra kveld med masse drikke og kos. Vi skal til W. Hotel som ligger på enden av strandpromenaden, også sener skal vi sjekke ut utelivet til Barcelona. 

Anyways, her kommer litt bilder fra de siste dagene :) 

Her er det veldig fint å gå på kveldene, her er det utesteder, barer og salsaklubber Her har jeg ligget de siste dagene, helt fantastisk Håper dere har en fin helg:) Blogges senere! 

#blogg #sommer #hverdag #mote

Vakreste Barcelona

Good morning!

Jeg koser meg skikkelig her I Barcelona og gruer meg til allerede til hjemreisen. I går var vi på stranda stort sett hele dagen, også dro jeg ut en tur senere på kvelden med noen jeg Nettopp hadde blitt kjent med som bodde på samme hotellet.

Playa stranden er helt nydelig, spesielt på kvelden. De har mange forskjellige utesteder her alt fra salsa barer til high class klubber. Det er også et svært casino like ved, og mange spise steder. Jeg synes det er kjempe fint og moderne her. Spanjolene virker så koselige og man føler seg så velkommen. Dette blir helt klart ikke siste gang jeg er her.

De har også fantastisk god mat her, og byen er full av spennende steder å besøke. Planen er å få besøkt Barcelonas eldste kirke før vi drar hjem igjen. Noen som kanskje har gjort det?

Det blir Mobil blogging frem til jeg får kjøpt lader til laptopen.

We are in Barcelonaaa

God morgen :)

Jeg våknet for litt siden og har nettopp spist deilig frokost! Reisen hit var lang og vi var ikke fremme på hotellet før tolv tiden på kvelden.

Det blir bare mobilblogging nå, siden jeg ikke har kjøpt adapter så jeg kan få ladet laptopen. Håper det går greit :-)

Nå skal jeg hive på meg bikinien og sjekke ut bassenget som er på toppen av hotellet. Ha en fin dag! :-)

My travel essentials in my bag

♥God Morgen

Jeg våknet opp i 09.00 tiden, (10.00 norsk tid) til deilig solskinn og ferienerver, Nå er jeg virkelig klar for å reise bort! Flyet går i ettermiddag, og tar ca 2 timer fra flyplassen i London. Gleder meg til å se palmetrær, spise god mat og kjenne sand mellom tærne igjen. Åhh gud det skal bli deilig!! Dette er det jeg har med i vesken min, jeg kommer til å pakke ned VS sprayen siden den er over 250 ml i kofferten når jeg kommer på flyplassen. 

1. Canon Camera, jeg har 2 kamera med meg et speilrefleks og et kompakt kamera. Kompakt kamera er greit å ta med når man skal på stranden.

2.Hånd og negl krem, jeg elsker denne kremen. Den gir fuktighet til hendene og lukter kjempe godt. 

3. Pudder og sminkekost, alltid et MUST å ha med på reise. Jeg pleier ikke bruke fondation om sommeren. Bruker bare en god fuktighetskrem. 

4. Ipad, det er alltid lurt å ha med når man er ute å reiser. Man kan sjekke inn via fly app, spille spill, se film på netflix osv. 

5. Solbriller, det er noe jeg alltid har i vesken uannsett. Men, det er viktig å huske å ta med, spesielt hvis sola er sterk der du skal. 

6. Fuktighetskrem med solfaktor, denne kremen er min favoritt! Den har solfaktor 15-20 i seg og beskytter godt mot å bli solbrent. 

7. Vogue, alltid noe jeg har i vesken. Det gir meg inspirasjon i hverdagen og på klesfronten. 

8. Victoria Secret body spray, dette er en ting jeg aldri kan gå uten. Jeg elsker å lukte duften av jordbær og champagne, og denne er perfekt for sommeren. 

Vi snakkes når jeg er i Barcelona! 

Love?

#blogg #sommer #reise #ferie #mote #inspirasjon

Hotellet vi skal bo på

Hey fininger, jeg kom inn døren for litt siden. Det ble svømming på meg i dag også, føler jeg har blitt så rutinert når det kommer til treningen. Målet er å svømme minst 3 ganger i uken, og nå har jeg svømt 2. Jeg elsker å svømme, gir en så god boost for dagen. 

Nå er det 7 dager til jeg drar til Barcelona!!! Åhh gleder meg utrolig mye :) 

Hotellet er bestilt og denne gangen ble det 3-stjerners hotell med kun 15 min gå avstand fra stranda. Det er også basseng på toppen, og fin utsikt over hele byen. Ser virkelig frem til å nyte hver morgen i bassenget med en drink, bare slappe av og nyte ferien. Planen er også å få svømt ihvertfall 15-20 runder i bassenget hver morgen før vi skal utforske Barcelonas gater. Jeg har en tendens til å ligge på latsiden når det kommer til ferier, så nå skal det bli skjerpings! 

Du finner hotellet vi skal bo på her

Fine fine stranda, åhh gleder meg:)) 


Gleder meg til å svømme her :)Vi har valgt å ikke bo på 5-stjerners hotell, siden vi bare skal sove der og kommer til å være mest rundt om kring i Barcelona. Jeg synes ihvertfall hotellet ser ganske fint og moderne ut, trur vi kommer til å trives der. 

Har du vært i Barcelona før?

#Blogg #Sommer #Hverdag #Ferie #Hotell 

Reisetips: Solprodukter

Noe som er viktig å huske på når man pakker kofferten til varmere strøk er å ta med solkrem. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har glemt det eller tenkt at jeg skal kjøpe det når jeg kommer frem. Sist gang jeg var på Kreta var det umulig å finne solkrem, og med den faktoren som trengs, den gangen trengte jeg 40-50 fordi solen var så sterk, heldigvis hadde de noe liggende i resepsjonen som var brukbart. Det er vel 1 av 5 ferier jeg har glemt solkremen og har endt opp med å løpe rundt som en gal igjennom hele feriestedet.

Det å være solbrent er virkelig ikke noe deilig, trust me jeg vet hva jeg snakker om. Derfor har jeg i år gått til innkjøp av både solkrem, sololje og aftersun tidligst mulig så jeg ikke glemmer det denne gangen også. 

Note-To-Self: HUSK SOLKREMEN! 

Hvorfor? 

1. Solkrem i syden er alltid veldig dyrt, spesielt på hotellene. 

2. Du slipper å se ut som en kokt hummer. 

3. Du trenger ikke låne naboens 

Nå er det forresten 25% på alle solkrem inne på Blush.no. Du finner salget her 

Elsker disse produktene, denne solkrem sprayen fra Hawaiian Tropic har sololje i seg som gjør at du blir fort brun. Den lukter også himmelsk godt! 

Jeg har aldri brukt Aftersun tidligere, men har begynt å bruke det i det siste og mener at det er en fin nummer 2 å ta med i kofferten, om du skal på strandtur. Aftersun påføres på hud etter soling og skal kjøle ned huden så du ikke ender opp solbrent. Det finnes mange forskjellige produkter, der du får de med og uten duft. Jeg foretrekker min fra Hawaian Tropic, den har en deilig duft som minner meg om mango og kokkos. Minner meg om syden med en gang jeg lukter på den. Dette er også noen av produktene som skal i kofferten i sommer. Produktene fra Vita Liberta fikk jeg sponset for lenge siden, er en organisk taningkrem som gir farge og glød til huden. Den har også solfaktor i seg, så du ikke blir solbrent i ansiktet. Bodysprayen fra Victoria Secret er en favoritt hos meg, elsker lukten av jordbær og champagne. Du finner Victoria Secret sprayen her 

Har du noen reisetips?

#Annonselenker #Blogg #Skjønnhet #Ferie #Reisetips #Sommer

Back in Paris

Hey. Nå er jeg i Paris og venter på flyet hjem til Oslo. Jeg er dødssliten etter den lange reisen fra Singapore og har jetlag i tilegg, føles som at alt snurrer rundt osv. Jeg er ganske sur nå, på grunn av den stygge kontoen min " LEVE UNG " (ironisk navn igrunn), så får ikke jeg betalt for noe her omkring, jeg får ikke tatt ut penger fra banken heller. Guud jeg gleder meg til jeg får kredittkort og visa så slipper jeg dette problemet. Jeg som skulle kjøpe noe fra Taxfree og unne meg noe godt å spise...
Fyfaen! Unnskyld språkbruket, men jeg har sittet 16 timer på et jævla fly også får jeg ikke penger ut av kontoen en gang???... oh, happy day! Joda, jeg har cash også men ser det ut som man får noe her omkring for 4 singaporedollar??? I dont think so!

haha, noen ganger er det så ironisk at slike ting alltid skjer meg! Sikkert en lærepenge for at jeg brukte så mye penger i Singapore. Nei, fuck Visa Electron -.-

( Bilde opplastningen funker heller ikke, skyt meg)

Har du Visa Electron?

At the Starbucks

Hey. Nå sitter jeg på Starbucks på flyplassen i Singpore og drikker en deilig chocolate dè creme. Det er sant som dem sier, den får deg til å føle deg bedre, på en måte :) Jeg ble ihvertfall i veldig godt humør av å sitte her, veldig koselig cafe. Sitter nå inne på utenlands og koser meg med Frustrerte Fruer sesong 7. Passet så bra å få med seg de siste episodene siden det er så lang ventetid.

Jeg er skikkelig trøtt, så gleder meg til å sove på flyet :)

Last day in Singapore

Hey. I dag har vi vært å sett enda mere av Singapore sine turist-attraksjoner. Det er utrolig mange steder vi ikke fikk besøkt på denne turen, noe som var veldig dumt. Men det blir nok en tur tilbake til Singapore, og da skal vi få med oss enda mere av det Singapore har å by på.

Pictures by me/ Casio Exilm Compact/PicasaTing vi ikke fikk gjort:

♥ Dratt til Sentosa, Singapore fineste sted, mini Hollywood

♥ Tatt en runde på pariserhjulet (Singapore Flyer) og sett mer av Singapore i høyden.

♥ Besøkt Nigh Zoo & Day Zoo

♥ Smakt iskaffe på Starbukcs eller fått gått opp på Singapore største Skyskraper, men vi tok heisen opp til 50 etage og fikk sett litt)

♥ Besøkt det fineste hotellet med Casino og svømmebasseng på toppen

Ting vi fikk gjort:

♥ Vært på en av de fineste resturantene

♥ Shoppet masse

♥ Besøkt Chinatown

♥ Sett Feiringen av Kinesiske nyttår

♥ Spist typisk kinesisk mat, delikatesser osv

♥ Tatt masse bilder av de fineste stedene unntat Sentosa

♥ Fått en valp og fant et hjem til han (Buster)

♥ Vært på Singapor's største skyskraper

♥ Lært kinesisk

♥ Vært på East- Coast beach ( Long Beach)

♥ Spist masse Carry Puff, syykt godt

og mye mye mer ...

Jeg kommer til å Savne å være her, varmen, alle de hyggelige folkene, den gode maten og sist men ikke minst shoppingen.

Love?

Sunday in Singapore

Hey. Jeg har gode nyheter, vi har funnet et hjem til Buster. Vi traff på noen hundeelskere på stranden i dag ( Long Beach). De ble rørt av historien om Buster, og sa at de gjerne ville ha han. De har 2 hunder fra før av og virket utrolig snille. Jeg fikk facebooken til hun ene og hun sa hun skulle oppdatere meg om hvordan det går med Buster osv. Jeg er så glad for at han slipper kennelen og å være alene mer. Nå har han endelig en familie som kan ta ordentlig vare på han. Det var trist å ta farvel med han, men vi så alle at det var for det beste og at han var kjempe glad. Jeg må bare smile, dette er det beste jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg reddet Buster sitt liv, og jeg kan sove godt i natt med god samvittighet. Fordi jeg vet han vil stortrives hos dem og vil få et nytt og bedre liv og bli en lykkelig hund igjen.

Buster har et så stort hjerte, og er den snilleste hunden jeg noen gang har møtt. Er så glad for at jeg fikk sjangsen til å ta vare på han til noe bedre kom.


Buster etter et bad i havet... jeg måtte tørke han siden han frøys sånn!


Fine palmetrær ved Long BeachSolbrent etter stranden... jeg kan love dere at jeg ser ut som en hummer nå.. haha

Jeg kjenner jeg gruer meg til å dra hjem til kalde Norge. Men, det blir ikke så lenge til jeg skal reise utenlands igjen håper jeg. Det blir enten London, New York eller Gran Canaria. Where to go?

Er du på ferie?

En rørende historie

Det er ikke ofte jeg har noe å fortelle på bloggen, blogger jo for det meste bare om mote og andre overflatiske ting.

Men, jeg har faktisk noe å fortelle, noe som rørte oss alle sammen.

I går når vi var på tur hjem fra resturant, skjedde det noe helt sykt. Plutselig kom det en lastebil kjørende mot oss og inni den satt det to menn. Den ene mannen kom fort ut døren mot meg med en uskyldig valp i armen. Alt skjedde så sykt fort, han sa noe på kinesisk og før vi visste ordet av det var bilen og mennene burte. Der sto jeg med en valp i armene og skjønte ikke helt hva som hadde skjedd. Eierne ville ikke ha hunden, og ga den til meg. Skulle dette bli min hund?

Mamma var  helt i sjokk og sa ikke så mye. Mens lillesøster var i hundre og var så glad for å endelig ha fått en egen valp. Du vet, småsøsken og dyr. Valpen var helt i sjokk, og skalv i beina sine. Først trudde vi at den var syk og trengte å komme seg til dyrelegen, men så fort vi kom tilbake til hotellet ( vi måtte ta han med, kunne ikke bare latt han være alene) , ble han som en helt ny hund. Han hoppet opp og ned og var kjempefornøyd. Han logret med halen, og vi alle kunne se at han var lykkelig. Jeg fikk litt tårer i øynene når jeg så det. Det var virkelig hjertekjærende å vite at eierne bare kunne gjøre noe sånt. Jeg hadde aldri gjort det med min hund. Utrolig hvor ondskapsfulle noen mennesker faktisk kan være. Når jeg fikk han i armene mine så jeg at han ikke hadde hatt det noe serlig bra. Jeg trur ikke eierne har vært noe snill med hunden. Jeg har blitt kjempefort glad i han og vi har kalt han for Buster, siden han er liten å bustete. Vi skal finne noen som kan ta vare på han når vi drar, for jeg vil ikke at noen skal gjøre noe stygt med han igjen. Buster er utrolig snill, og kommer til oss når vi roper på han. Bare gruer meg skikkelig til å dra fra han. Skulle virkelig ønske jeg kunne tatt han med hjem til Norge.

Det er denne hunderasen, og han er grå og sort. Bilde hentet fra Google.

Har noe lignende skjedd med deg?

Friday in Singapore

Hey. Jeg ville bare si at jeg storkoser meg i Singapore. Verdens fineste by, fysøren det er så mye fint å se og finne på her i byen. Kunne virkelig tenkt meg å bo her, så hyggelige og hjelpsomme mennesker og mye bra service. Jeg har virkelig fått øynene opp for denne byen, og skal selvfølgelig tilbake etter denne ferien. Det beste med hele byen må være maten, resturantene, servicen, og ikke minst shoppingstedene. De som er glad i å shoppe burde dra hit!! :) Drar hjem om bare noen få dager, i mellomtiden skal jeg kose meg masse i helgen :-)

Outfit from today:


My new singapour dress..sweet and stilish

Pictures from places I've been today..
Nightime in chinatown


Elsker den byen. Beste stedet i hele Singapore

Love?

Living at 81 star hotel

Hey. Jeg har nå kommet til det nye hotellet, litt lenger bort fra chinatown. Hotellet heter 81 Star og er kjempe koselig, har også internett noe som er veldig bra. Det ligger midt i sentrum ca, ikke så langt fra Dyrehagen, Pariserhjulet og det berømte badehotellet. Det er utrolig fin utsikt her og man kan se helt bort til skyskraperne lenger bort. Byggene ved siden av er veldig moderne og ser for det meste nye ut, jeg liker meg veldig her og kunne tenkt å hatt egen ferie-leilighet her i nærmeste fremtid. Det hadde virkelig ikke gjort noe, alt er billig her og man finner så sykt mye fint på markedene. Men, ingenting slår den fantastiske maten. Spiste en Take-away  i stad med ris og schampi i chilisaus. Favoritt sålangt!

Jeg drar hjem 11. februar, så blir her en stund til. Men, det gjør ingenting :)

Utsikten :)) I <3 SG

Today's shopping, new bag (chanel copy)

Hey. Klokken er naa snart 16.00 her i Singapore, og den er 09.00 i Norge trur jeg. Det er ihvertfall 6 timer mellomrom. Jeg har smakt japansk cola i dag, og den er helt anderledes enn den typen vi er vant til. Jeg har ogsaa spist store schampi retter og ris, og maten her nede er sykt god. Trur jeg har funnet favorittspise stedet mitt :) Begynte aa bli lei mac'rn maten, for aa vaare arlig.

Har ogsaa shoppet litt i chinatown (kinesiske supermarked). Markedet er fullt av butikker tett mot hverandre, masse forskjellig musikk fra hver bod og fullstappa av mennesker overralt. Har funnet utrolig mye fint, samt iphone deksler, over 1000 forskjellige typer aa velge mellom, bare synd jeg ikke har iphone. Vet ihvertfall hva jeg skal kjoope i feriegave til besteveninna mi.


Vesken er garantert fake, men ihvertfall en god kopi...litt daarlig bilde og den er mye finere i virkeligheten..

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

hits