Style By Keinapel

Ankommet Oslo - Choice Comfort Børsparken Hotell

Hey vakringer! 

Vi ankom hotellet vårt for ikke lenge siden og skal straks gjøre oss klar til å dra ut å spise på Aker Brygge. Det er utrolig deilig å være tilbake i Oslo, er 1 år siden sist jeg var her. Kjenner at jeg begynner å savne Oslo når jeg trasker rundt på Oslo s og National. Det er mange minner her og der, virker nesten litt fjernt at jeg ikke bor i Oslo lenger. Matthew synes Oslo er en kjempe fin by og har gledet seg til å se et stykke av Norge. 

Vi bor på Choice Comfort Børsparken Hotell mens vi er her, som nylig har blitt pusset opp. Skal ikke klage på utsikten, kjempe deilig at det er fint vær håper det holder seg til søndag! 

Her sere dere litt av utsikten til operahusetFint og moderne :) Gleder meg til å sove her i kveld, synes hotell dyner alltid er så chille å sove i, hehe 


Det er også gym i kjelleren, det er veldig bra siden jeg trener til vanlig hver eneste dag. Trur det hadde blitt rart å ikke trene på 4 dager( !!!) Så tommel opp for det! 

Ønsker dere en fin kveld videre :) 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Helg #Reise #Anbefaling #Livsstil #Skjønnhet

Jeg var 16 år og naiv

Vet ikke hva jeg skal skrive, hjerte mitt hamrer veldig hardt nå og jeg får lyst til å kaste opp. Jeg trudde mitt verste mareritt, min største frykt var bak lås og slå. Jeg trudde han aldri kunne røre noen andre jenter igjen som han rørte meg. Tårene triller ned når jeg nå skal skrive dette, men jeg må få det ut på papiret. Få det skrevet ned, fortelle sannheten. Bli ferdig med det. 

Jeg var 16 år, ganske ung og uvitende. Kom i kontakt med en mann over internett, eller facebook som det heter. Jeg har alltid jobbet med musikk, har alltid hatt en drøm om å komme langt, starte på egen hånd. Drømmen var så stor at jeg kunne nesten gjort alt for å oppnå den. Jeg kom i prat med denne mannen, og han sa han var en kjent person, blant annet i media og ville hjelpe meg. Etter å ha pratet med han noen ganger, og han til og med pratet med moren min virket alt så ekte. Vi trudde på denne mannen, og hadde lest mye om han i media blant annet. Han var et kjent ansikt, og noen som virket å stole på. 

Jeg hadde planlagt å dra til Oslo, for å møte denne mannen som sa han kunne være managern min. Han hadde jobbet med disse tingene før, og hadde hjulpet mange andre artister tidligere. Jeg var veldig skeptisk i starten, men etter at han både hadde snakket med moren min begynte jeg tro mer og mer på han. Jeg tok flyet ned til Oslo, og møtte han på gardemoen. Nå skulle alt begynne, drømmen jeg hadde lenge håpet på. Han skulle hjelpe meg med musikken, og snakket om at han hadde ordnet et møte med noen fra Sony Music. Han hadde ordnet et møte med meg på et hotellrom like ved gardemoen, og det virket veldig greit. Hadde ingen mistanke om at han hadde noe annet i tankene. Da vi kom dit. satt vi oss ned for å prate om musikken og han snakket om alt vi skulle få til osv. Jeg skulle få masse penger, jeg skulle bli rik. Endelig skulle jeg kunne tjene penger på musikken. Han sa jeg var veldig flink til å synge, og mente jeg kunne komme langt. Dette trudde jeg selvfølgelig på og vi hadde en lang prat om mulighetene. Etter det dro vi til holmenkollen spa og hotell for å slappe av. Han hadde ordnet med servering på hotellet, og spa etterpå. Jeg synes han virket hyggelig, og tenkte at han bare ville være snill med meg. Senere dro vi tilbake til hotellet for å lage en webside. Han mente vi måtte fokusere på imaget mitt, og sa hva jeg skulle skrive og bilder jeg skulle legge ut. Han snakket om at jeg måtte skaffe meg en ny facebookprofil, siden jeg skulle være mer proffosjonell. Jeg gjorde som han sa, siden jeg tenkte han hadde peiling og viste hva som skulle til. Etterhvert som vi satt og snakket begynte han å bli veldig rar og snakket om hvordan artister pleide å "gjøre ting under bordet". Forsto ikke helt hva han mente, men jeg antok at ha mente seksuelle ting. Snakket om at kjente artister som han viste om gjorde dette ofte for å komme seg videre. Mente at dette var noe alle gjorde i bransjen. Trudde ikke på han, og jeg merket at jo mer jeg nektet for det, jo sintere ble han. 

Husker jeg fikk en klump i halsen, og hadde lyst å gå ut derfra. Men, nå hadde han låst døren og nå skjønte jeg at han hadde andre planer. Han begynte å nærme seg mot meg, og jeg trakk meg unna. Han kom etter. Han spurte meg om vi skulle ha det litt gøy, og jeg nektet selvfølgelig. Han ville ikke ha et sånt forhold med meg, men han mente jeg var så pen og ville prøve meg ut. Det var veldig ekkelt, og jeg følte at jeg var fanget. Han tok tak i meg og sa jeg måtte legge meg på sengen. Jeg nektet. Han begynte å bli veldig innpåsliten og strøk meg oppover låret. Han ga seg ikke i det hele tatt, han hørte ikke på hva jeg sa. Husker jeg hadde tusen tanker i hode mitt og jeg skalv. Hadde aldri vært i en slik situasjon før, at det føles som jeg ble kvalt av tanken. Han ba meg om å kle av meg, og han skulle bare prøve meg litt. Det var så utrolig vanskelig å nekte denne gangen, fordi jeg var sikker på at han ville slå meg. Trengt inn i et hjørnet på sengen tvang han meg å kle av meg klærne. Det var så ekkelt, det var en ubeskrivelig følelse. Han hadde voldtatt meg, han hadde sex med meg uten at jeg ville det. Jeg husker ikke mye fra hendelsen, men jeg husker at jeg dyttet han vekk til slutt og låste meg inne på bade. Etterpå skrek han utenfor døren og sa unnskyld flere ganger. Når jeg kom ut pakket jeg sammen tingene mine og løp derfra. Jeg gråt så mye, og skalv i hele kroppen. Var det verste jeg noen gang hadde opplevd. Han hadde brukt meg. 


Jeg har skrevet et tidligere innlegg om en modellbransje han jobbet med før, kan du lese om her 

Nå flere år etter har jeg prøvd å glemme det, prøvd å nekte at noe slikt har skjedd. Men, hver gang jeg ser han eller blir påmint om han kommer hendelsen tilbake. Det var så utrolig dårlig gjort å misbruke tilitten min på den måten, jeg var bare 16 år gammel. Det er helt utrolig at han ikke er blitt tatt for det, jeg har skrevet om det i media tidligere og han anmeldte meg for det. Mente det var en ærekrenkelse. Han kom ikke videre med saken, men han går fortsatt fri den dag i dag. Jeg er ikke den eneste han har forgripet seg på, det er meg av 19 andre jenter. Jeg ønsker å gå ut med min historie, nettopp fordi det er flere jenter som har opplevd det samme og trenger å vite at de ikke er alene. Jeg klarer ikke være stille om dette, nå har jeg holdt det inne for lenge. Hvis du ville stille meg noen spørsmål angeånde dette, finner du formspringen min her, jeg kommer til å svare på de spørsmålene som er relevante. 

Flytter til London, nå skal jeg leve ut drømmen

Hei dere. Storkoser meg masse i London, elsker virkelig denne byen! Har blitt et helt nytt menneske, føler meg så sykt mye bedre med meg selv, og alt sammen. Har slitt mye med depresjoner, og følt at jeg ikke har vært god nok til noe. Jeg har så mange drømmer, og jeg har også mange bekymringer. Hvorfor skal jeg ikke leve etter drømmene mine? Hvorfor skal jeg ikke ta sjangser og gjøre det jeg har lyst til? Jeg mener at ting skjer for en grunn. At alt har en betydning. 

Det er mye jeg vet jeg kommer til å savne, det nære og kjære. Det gamle, det jeg er vandt til. Først og fremst vennene mine, og ikke minst byen Oslo. Men, er alltid en første gang for alt? Right? Jeg mener det er viktig å tro på seg selv, tro at man kan gjøre det man har lyst til. Hoppe over de hindringer som kommer i veien, og aldri gi seg. Veien har vært lang å gå, men jeg vet at jeg er på riktig vei. Nå skal jeg videre, ikke gå på veien men løpe. Løpe helt til jeg ser målstreken. Har allerede sett på jobbmuligheter her nede, og har fått svar på noe jeg har sendt inn på. Det er nå livet mitt skal starte. Jeg skal starte på nytt, og jeg skal virkelig gjøre det jeg har lyst til. Når jeg kommer hjem skal jeg pakke sammen tingene mine, og så drar jeg tilbake til London. Jeg skal begynne å jobbe her, skaffe meg nye venner, skaffe meg nytt nettverk og ikke minst forandre meg som person. Jeg skal bli en mer selvstendig og sterk person enn jeg har vært, jeg skal bevise for meg selv og andre at jeg er god nok. Ingenting kan stoppe meg å leve ut drømmen, det er nå det starter. Mitt nye liv. 

 

London day 1

Hei dere. Vi ankom London i går rundt 11-12 tiden på morgenen, også ble det lang ventetid før vi skulle videre. Vi har leid et stort hus nord for London, der det er 2 bad, 5 soverom og stor stue. Det ble mye venting før vi fikk nøkler og sånn, mn var så absolutt verdt det. Det er kjempe koselig her, vi har også en terrasse. Vet ikke hvor lenge jeg blir her, mn mamma og søs blir her i 2 uker, kanskje jeg også.

Må ty til mobilblogging siden jeg ikke har nett her, eller tilgang til pc. Vet ikke hva planene er i dag, mn vi tenker oss innover byen for å se litt osv. 3 gangen jeg er i London, elsker denne byen!!:)

Drar til London på Tirsdag

Hei dere. Jeg får ikke blogget så mye nå for tiden, siden jeg ikke har fått fikset macen enda. Jeg drar ihvertfall til London på Tirsdags morgenen og blir borte i 1 - 2 uker. Kjenner det blir deilig med en ordentlig ferie nå, og ikke minst komme seg litt bort. Skal prøve å få oppdatert litt når jeg er der nede, men kan ikke love noe. Tenkte å få tatt noen outfitbilder også når jeg er i London, på noen fine plasser. 

Jeg har også fått i oppgave å ta bilder på forskjellige steder for Cum Laude som er et motemerket, og jeg blir den eneste "modellen" fra Norge som skal respentere merket. Utrolig kult! Den som tar best bilder, blir hovedmodellen og blir vist rundt omkring i hele verden. Jeg gleder meg ihvertfall kjempe mye til å komme tilbake til favorittbyen min, elsker London! Håper det blir fint vær der også :-) Vi blogges:) 

Photos @ Frankie B Release Partey

Hei dere. Ble en veldig sein kveld på meg i går, etter jeg og Frida hadde vært på Frankie B releasepartey bestemte vi oss for å feste videre. Møtte mange kjente folk ute, alltid hyggelig det :-) Tok jo som sagt masse bilder i går, som jeg tenkte jeg kunne legge ut for dere nå. Møtte blant annet en av dem fra Guns N Roses, noe som var veldig gøy! Ble også kjent med flotte Heidi, som blogger på bloggen HeidiChic. Veldig søt og jordnær dame! På festen fikk vi servert champagne og snacks. Vi fikk også et VIP All Acess bånd, så vi kunne hente goodiebags senere, og alle som fikk sånn bånd fikk billigere priser i baren blant annet. Det ble moteshow senere, og var en veldig kul fremvisning av Frankie B sine jeans. Frankie B vil komme i butikkene på Steen & Strøm blant annet. Guud så gøy det har vært, gleder meg til neste event! :) 

Lanseringsfest for Frankie B

Hei dere. Nå driver jeg å lager meg en schampi-rett, med wook. Tenkte å prøve meg på en ny oppskrift som jeg fikk av en veninne :) hehe. 

Planene for i kveld er å dra på en lanseringsfest for Frankie B, som er et kjent jeansmerke fra USA. Klesmerket vil komme i butikkene senere i sesongen, og klærne er helt smashing. Jeg var tidligere på en pressefrokost for lenge siden, og da fikk jeg se noen av buksene Frankie B er mest kjent for. Gleder meg masse til kveldens moteoppvisning, rød løper og champagne. Får ta med meg en veninne, så da blir det enda bedre. Skal ta masse bilder som jeg kan blogge om til dere. 

De 100 første får goodiebags til en verdi av 2000 kr. WOW! Dette gleder vi oss til :) Kanskje jeg ser noen av dere der?

Hemmeligheten til et bedre liv

Dette innlegget er noe jeg skrev for lenge siden, men har lyst å dele igjen. Med, tanke på at det er mange som sliter med selvbilde og andre ting rundt. Jeg er der selv noen ganger. 

Jeg har tenkt litt i det siste, hva er det som gjør mennesker så trist? Er det forbudt kjærlighet? Er det tragediene som rammer oss i livet? Er det ordene og meningene som vi blir fortalt, som sårer oss? Eller er det det vi frykter mest som lammer oss?

 Jeg trur at hvis man skal få det bra med meg seg selv og andre, så må man tilgi og godta den man er. Man må gi tilgivelse for å få helbredelse. Man må tilgi seg selv for det man har gjort og angrer på, man må tilgi andre for det dem har gjort. Det ligger i oss selv, det er vi som bestemmer hvor vi skal dra, hvordan vi skal leve, og hvor vi skal ende opp. Ingen andre kan bestemme det for oss. Det vi tenker skaper vi mere av. Tenker man positivt om seg selv, så får man positivitet tilbake. Uannsett hva folk sier, hva folk mener om oss så er det vi som tar det innover oss, og når vi bryr oss om hva andre tenker og forteller, det er da det begynner å bety noe. Det er egentlig bare tomme ord, vi bestemmer selv om det skal bety noe eller ikke. Jeg skjønner nå at hemmeligheten til et bra liv er å tro på seg selv og takle det som gjør oss vondt, på en måte vi vil skal gjøre ting bedre. 

 Hvorfor ta innover alt det negative som folk sier? Hvorfor bry seg? Du må godta den du er, og når du ser realiteten skjønner du at det har ingenting å si hva folk mener. Fordi så lenge du er fornøyd med deg selv, så kan ingen ødelegge selvbildet ditt. Denne metoden har jeg brukt, og det fungerer. Ved å tro på deg selv, og være glad i deg selv gjør ting så mye enklere for deg, og du vil finne veien til lykke.

 

Når du våkner om morgenen å ser deg i speilet, si positive ting til deg selv. (Det høres kanskje ironisk ut, men det fungerer). Fortell deg selv i speilet hva som er bra med deg og vær stolt over den du er. Smil med sjelen, smil med sinnet ditt og leveren. Bare smil masse!! Du vil kjenne at du får frysninger i kroppen og du vil kjenne at ting løsner. Selvom du er på ditt verste, bare smil og tenk på alt du vil gjøre fremover, og vit at du kan gjøre hva enn du vil. Ingenting kan stoppe drømmene dine, har du en drøm så følg den!

Jeg vet at mange tenker at det er selvdigger å si pene ting til seg selv. Men, hvorfor er det det? Jo, fordi janteloven er sånn og du har hørt av de rundt deg. Men tenk etter, er det virkelig så forferdelig å være glad i seg selv? Nei.

 Er du ikke enig?

København @ Photos

Tenkte å vise dere bilder fra den lille turen jeg hadde med Frida. Var veldig koselig tur, og vi shoppet masse i København. Savner det allerede! Må virkelig si at jeg liker København, og ikke minst folkene. Alle er så hyggelige og høflige med hverandre, minner meg litt om London. Må innrømme at København er min favorittby, etter London såklart. Kjøpesenteret vi var på var veldig stort, og hadde masse butikker i hvert eneste hjørne. Vi kom etter hvert over verdens kuleste klesbutikk! De hadde så utrolig mye fint hengende, og vi fikk kjøpt oss mye fint. Gjett om jeg skal tilbake dit igjen, masse tøffe plagg til under 500 lappen. Elsker salg! 

 

Her er vi på en resturant, trøtte og slitne. De hadde sånn god buffeet der vi kunne spise så mye vi ville for kun 69 kr. Superbillig! 

Så mye godt å velge mellom!Velg og vrak! Nammm <3 

Etter en matbit bestemte vi oss får å sjekke ut de forskjellige butikkene, da kom vi over: 

VERDENS KULESTE BUTIKK!!Superkul shorts, som frida blant annet kjøpte med seg

Fornøyd jente!!Fornøyd med innkjøpet!! hehe 

Etter vi var ferdige med shopping, tok vi oss en ny matbit på Maccern. Plutselig sjekket frida klokken, og da var det bare å løpe ut å finne taxi. 

Frida: Åhh nei, båten går snart!!

Meg: SHITT!! Taxi,taxi??

Frida: Vi må serriøst bare løpe mot byen! 

Meg: Åhh så typisk at dette skjer oss! 

Heldigvis klarte vi å huke tak i en taxi, og kom oss trygt ombord i båten. Haha! 

Kapteinen: Da har de siste passasjerene kommet ombord, vi drar om 10 min! 

Noe av innkjøpet fra København. Fornøyd :-)

Love?

Update - København

Hei dere. Nå sitter jeg på båten tilbake til Oslo. Tenkte bare å oppdatere litt før jeg går ned til lugaren og fikser meg. Det har vært en kjempefin dag i København med Frida. Våknet brått opp av kapteinen på radioen som sa at båten var kommet i land, og da var det full rulle for oss begge. Slitne og med hangover fra i går, tok vi første taxi til byen. Trur jeg aldri har vært så trøtt før, var vanskelig å stå opp så tidlig etter å bare ha sovet i noen få timer. Men, det gikk bra og vi kom oss til byen til slutt. Vi var ikke veldig heldige med været, desverre men ble en fin bytur likevel :-) Det var masse salg, og vi fikk kjøpt oss masse fint på de forskjellige butikkene. Kom også over verdens kuleste klesbutikk, de hadde så sykt mye fint der og til ikke mer enn 200-300 kr per plagg. Kjempebillig! Fant meg en stilig bh som ser litt ut som de med nagler, bare at mine har diamanter-ish. Kjøpte også 2 par nye sko, til kun 250 kr til sammen! Sykt! Gjett om vi skal tilbake! 

Ble også shopping på tax-free, der kjøpte jeg blant annet hårprodukter til 45 kr per stk fra merket GOSH. Jeg kommer til å skrive om disse produktene, siden jeg ble veldig fornøyd med resultatet både på styling, og re-fixing. Trur jeg aldri har prøvd bedre hårprodukter! :-) Skriver om de senere. Vi har som sagt tatt litt bilder som jeg tenkte å vise til dere. 

Shopping i Køben


Kjøpte meg blant annet disse fine skoene, veldig fornøyd! :) 


Nettet på båten er supertregt, så jeg får bare legge ut bilder når jeg kommer hjem heller. See yah <3  

Love?

Nå drar vi til Køben

Hei dere. Nå har jeg pakket ferdig kofferten og er straks klar til å bli hentet. Båten vår går rundt 15.00 tiden, så er viktig å være nede i god tid. Gleder meg kjempemye, blir veldig deilig å komme meg bort litt :-) Satser på fint vær, vi blogges ikke før når vi har kommet til Danmark! 

Ha en fin helg så lenge :) 

Åhh blir deilig å komme meg bort litt. Tanings, shopping og spa here we come :-)

Nye hårprodukter - Lee Stafford

Hei dere. I dag har jeg vært hos min fastlege og fått tatt noen prøver. Endelig har jeg fått allergi piller for pollen, takk gud for det. Nå skal jeg endelig bli frisk, og kvitt den hersens allergien! Tok en blodprøve nede i sentrum, klarte ikke å se på armen når de puttet i sprøyten. Hvis det er noe jeg misliker da er det å se når noen putter sprøytepissen inn i huden. Det var ikke så veldig vondt, mn veldig ubehagelig etterpå. Nå går jeg rundt med en bommelsdott på armen, kjenner meg helt nummen og klarer så vidt skrive på macen. Men, håper det går over etterhvert. 

Burde egentlig begynne pakkingen til Danmark, siden jeg drar i morgen. Som alltid er jeg veldig lat og drøyer det til siste liten. Tommel opp! Har investert i noen hårprodukter som jeg håper gjør susen for håret mitt. Nå i det siste har håret mitt knukket så mye at jeg røyter uannsett hvor jeg går. Røyter faktisk mer en katten min Nikita, da begynner det å bli ille. Blir deilig å bli kvitt det problemet også :-) 

Hun mente at med disse to vil håret mitt få et helt nytt liv, så vi får satse på at disse gjør underverker. Det var enten disse eller redken serien, som koster flesk i forskjell. Kom gjerne med en kommentar hvis du har prøvd dem selv, og om det gjorde noen forandringer for deg! 

Har du prøvd disse?

Nå er rommet og garderoben endelig ferdig

Hei fine dere. I dag prøvde jeg faktisk å dra på jobb, mn etter jeg hadde vært der en liten stund ble jeg mye dårligere og måtte dra til legevakten. Som dere sikkert vet så har jeg vært syk i noen dager nå, og kroppen min mente altså at det skal jeg fortsette å være. Bad Karma. 

Så nå må jeg bare holde meg innendørs, det har jeg også fått beskjed av legen. Samt spise rikelig med god mat, og drikke masse vann. Følte at det hjalp å snakke med en lege om alle plagene mine, og nå gjenstår bare fastlege timen. Krysser fingrene for at jeg blir frisk før fredag, sånn at jeg får dratt innom jobb og solgt litt. Det å jobbe som selger går mye på det mentale, mn når ikke det fysiske går så bra så hjelper det ikke så mye! Siden jeg drar nå på fredag til Danmark med Frida, håper jeg at jeg slipper å være syk enda en helg. Kan like så gjerne flytte inn på legevakten snart, har vært der ca 4 ganger bare denne mnd. 

Anyways. Så følte jeg meg litt bedre, så jeg tok meg like gjerne en liden rydderunde. Vasket klær, ryddet og tørket støv. Nå ser rommet mitt knallbra ut, og jeg synes bare det blir finere og finere. For de som lurer så bor jeg med en gammel veninne av meg, shes like a sister to me. Hun har også en hund, og jeg en katt. Men, utrolig nok går de to kjempe bra sammen. Trives veldig godt her :)Åhh kjempefornøyd :)

Love?

Fashionable Frokost på Polhem PR

God morgen dere :) 

Nå skal jeg straks avgårde til Polhem ved stortorvet, har fått innbydelse til pressedag og frokost etterfulgt av presentasjon av nye og kommende trender, blant annet mange nye merker. Blir lærerikt tenker jeg! 

Slenger inn et gammelt outfit, tar outfitbilder av dagens antrekk senere, ha en fin formiddag :) 

 

Min nye promoterings/salgs jobb

Hey dere. Husker jeg sa i dag at jeg var i jobbmøte i forbindelse med den nye jobben jeg skal begynne i? Nå har jeg vært i møte, fått informasjon om kommende eventer jeg skal jobbe på osv. Det som er chill med denne jobben er at dem sponser både flyreise, hotell og mat. Det blir masse kule eventer fremover, både fashionable eventer og grand openings osv. Og det beste av alt. FREE BAR! Det blir mye afterpartys når vi reiser sammen i teams og sånn, gleder meg utrolig mye til å begynne! 

Tonino Lamborghini er en energy drink, som også gis ut i forbindelse med golf eventer osv. 

Fikk med meg en hel bag full av disse, og litt andre ting. Dette ser jeg virkelig fram til!:) 

Gjett hva jeg blogger fra?

SPLITTER NY MAC!!! Det var virkelig på tide. Hvis det er noe jeg har ønsket meg lenge da er det en mac. Nå kan jeg endelig begynne å blogge for fullt igjen. Enda bedre, slippe å låne typen min sin pc hele tiden ( hehe). Jeg har aldri brukt Mac før til vanlig så dette blir interessant. Men, en første gang for alt, right? 

Nå sitter jeg på Kaffepikene og blogger litt, tenker å dra ned til byen og levere litt cver. Tlfsalg var ikke helt tingen for meg, så jeg valgte å slutte. (I tilfelle noen lurte). Som et plaster på såret at jeg solgte bieber billettene kjøpte jeg meg en Mac istedet, synes jeg gjorde en god handel. Jentene jeg møtte fra Bergen var superglad for billettene og hadde gledet seg kjempe lenge. Følte jeg reddet livene deres, haha. Prøvde meg på photobooth, jeg må nok sette meg veldig inn i denne før jeg kan å bruke den helt. Kom gjerne med tips! :) 

Har du mac?

Bloggpause

Hey fine dere. Nå har jeg vært syk hele helgen, og er enda ikke blitt frisk. Prøvde å dra på jobb i dag. og det gikk fint helt frem til pausen da jeg ble betraktelig mye verre. Håper jeg blir frisk til i morgen... så jeg kan få mersalg. Skal bare innom nå for å ønske dere en herlig påskeferie, og si at jeg ikke får blogget før jeg får ordnet meg pc. Gjett 3 ganger? Joda, Nikita klarte å rive ned pcen min så pcskjermen knuste. Tommel opp! Jeg blir 20 år om 2 dager, woho. Lucky me! Gleder meg til å feire både onsdag og torsdag. Halvveis til 40!

Vi snakkes til over påsken, håper jeg har fått pc da og får begynt å oppdatere bloggen bra igjen. God Påske så lenge! 

Lunsjen på jobben, påskefrokost

I got the job

Hei dere. Åhh jeg har så gode nyheter, jeg havnet på den avdelingen jeg ønsket. Nå er jeg selger for Bonnier Media, de som selger blad abbonement med gavepakker og diverse. Jeg var på opplæring i dag, og begynner med produkt oppfølging nå på torsdag. Håper jeg kan starte med Woman Leads eller Tara. De hadde mye fine gavsett i følge med abbonementet, som jeg er sikker på at mange kunne tenke seg å få i posten. 

Nå skal jeg bare jobbe og ståpå hardt, og tjene gode penger. Vi lærte mye om positiv holdning og innstilling, og at hvis man vil få til et salg må man gå 110 % inn for det. Selvom en kunde sier Nei, skal man gjøre det om til noe positivt. Jobben min ligger veldig sentralt, og hadde utrolig godt arbeidsmiljø. Hvis man vil starte et sted med salg, så anbefaler jeg DRS som firmaet heter. De har en ganske stor omsetning på bortimot 40 millioner i året og har blitt en av norges beste Calling sentere. Samt fått 2 priser for årets b2b salg. 

Gleder meg veldig til å komme i gang og bygge meg opp innenfor salg, det er så spennende med en sånn jobb fordi du kan bestemme selv hvor mye du har lyst å tjene i løpet av dagen. Bonnier Media selger mest mote og skjønnhets magasiner, og det er jo midt i blinken for meg! 

Hva jobber du med?

 

You make me glow, but I cover up won't let it show

Hei dere. Jeg har fått helt dilla på sangen til Demi Lovato- Heart Attack. Den er utrolig bra, og en sang jeg kjenner meg veldig igjen i! Jeg har utrolig mye moro å fortelle, jeg får snart en pressepakke fra noen jeg kjenner, der jeg skal teste noen kremer, så får jeg også tilgang til en rekke presse eventer fremover. Herregud, så utrolig gøy det blir! Goodiebags, og fingermat er noe av det jeg absolutt elsker med slike eventer. Jeg skal ta bilder for presse eventene, og skrive om det på bloggen min. 

Denne helgen skal jeg bare slappe av, og i morgen jobbe litt. Begynner på den nye jobben min neste uke, og skal jobbe hver dag fra 09-16 også helgen fri. Jeg tenker å beholde den andre butikkjobben min i helgene, så jeg kan tjene enda mer penger. Deilig å jobbe! :) 

Flere bilder fra shooten:

Love?

 

Ready for photosession

Hey flotte dere. Nå skal jeg og Athena straks ut døren, vi skal ha en photoshoot nede på operaen. Sminken min er veldig drastisk, og trur bildene blir kjempekule i det lyset som er ute nå. Vi snakkes! Kos dere masse ute i sola :) 

Snekpeak på makeup

 

 

Eventjobbing på Gartneriet

God søndag fine dere :) Kom hjem for ikke lenge siden, har jo vært full oppussing her i helga så har ikke fått vært hjemme. Nå er det ihvertfall mye finere på rommet mitt, samt badet. Nå mangler bare ryddingen og vaskingen, men det får jeg ta senere i kveld. Føler meg litt for redusert for det nå...  

Jeg tenker å ta meg en deilig dusj, og jobbe litt og svare på mail osv. Har mye å jobbe med sånn i tilegg til vanlig jobb men det er jo bare moro. I helgen har jeg både jobbet og festet. På fredagen dro jeg, Athena og Frida opp til Jessheim for å jobbe på et utested som heter Garteneriet. Det var veldig god stemning fra starten av, og vi begynte å jobbe i 22 tiden. Jobben vår gikk ut på å sitte på pc og få gjestene til å logge seg inn på facebooken sin, og la oss invitere vennelisten til eventene til gartneriet, mot dette fikk de en gratis drink fra baren. Veldig genial måte å både promotere og invitere folk på. Jobben var veldig gøy og sosial, og vi storkoste oss blant musikken og folkene. Jeg har så absolutt lyst å jobbe med det igjen. Ikke verst å få betalingen for å sitte på facebook i noen timer, hehe. 

I morgen skal jeg på jobbintervju til den nye jobben min, og det gleder jeg meg veldig til. Trur det bir deilig med fast jobb igjen. Skal jobbe med kundeservice i hverdagene. Får også muligens en ny event jobb i helgene fremover, foretrekker å jobbe enn å studere, får jeg ta senere :) Nå skal jeg bare leve livet, og kose meg! Har tatt noen bilder fra jessheim som jeg kan dele med dere: Møtte også en gammel klassekamerat fra barneskolen, utrolig hyggelig! 

Hatt en fin helg:)?

Forandringer i garderoben

Hey fine dere :) Nå har jeg akkurat skrudd opp klestativ, og garderoben min begynner å ta form, nå mangler bare hyllene. Det begynner å bli kjempefint her, elsker rommet mitt! :) Jeg avslører ukens blogg kl. 18.00 i kveld, så kom innom å se om det ble deg? 

Skulle egentlig på jobbintervju, men det ble utsatt til i morgen. Håper jeg får jobben, har veldig lyst å jobbe med tlfsalg. Jeg har jobbet med noe lignende tidligere, så er midt i blinken for meg. Se såå fint! hihi

Love?

 

Sneakpeak på det nye stedet

Hey fine dere:) Nå har jeg endelig kommet i hus, har vært litt problemer med nett, men nå har det blitt nogenlunde bedre. Jeg trives veldig her, og det beste av alt at det er 5 min fra sentrum, går buss til jobb og at jeg kan spasere ned til nationalteateret. Det er slik jeg alltid har ønsket å bo, nærme byen og shoppingsteder, samt resturanter. Det beste med hele leiligheten er at det ligger en sushi shop rett nedenfor, gjett hvem som kommer til å tilbringe mye tid der? hehe

Selve hovedleiligheten er på 100 kvadratmeter og vi er 3 stk som deler kjøkken og bad. Det er også en bar utenfor døren min, der blir jeg nok sittende mye i helgene fremover, hehe. Rommet jeg leier er ca 30 kvadratmeter, og er ganske perfekt størrelse for meg, Nikita har også fått egen plass her så er kjempe glad for at jeg kunne få ha henne her :) Rommet er stort og fint, veldig lyst og stort under taket. Elsker at det er store fine vinduer, perfekt når man vil ha sollys om morgenen. Viser dere bare noen bilder fra "garderoben", selvom den ikke er ferdig skal få skrudd opp noen lyse hvite hyller også etterhvert. 

Viser dere resten av rommet senere, når jeg har fått alt på plass. 

Veldig fornøyd med dette hjørnet :)Elsker dette bilde!! 

Love?

Flytteplaner

Hei sötinger.

Lesere: Hvor har du värt? Trudde du döde eller noe.... altsåå.. har ike nett hjemme nok en gang, så det blir lite blogging og med tanke på 3G nettet på mobilen så er heller ikke det noe alternativt med tanke på at det går sykt tregt. Så dere får bare smöre dere med tolmodighet og vente til jeg får flytta. Flytter i en leilighet (bofelleskap) i byen. ENDELIG! Sykt lei av å bo så langt ute i gokk. Det blir greit å bo närmere jobb også, så jeg slipper å bekymre meg for at bussen skal väre forsinket. Jeg skal leie et rom i en stor leilighet på 100 kvm av en jeg kjenner, og jeg har egen peis på rommet, store fine vinduer og masse god plass. Midlertidig ihvertfall, så får vi se mot sommeren om jeg flytter en annen plass eller tar over det andre store rommet i samme leilighet, om hun som bor der nå flytter ut. 

Jeg håper dere har hatt en fin vinterferie, og har kost dere masse. Jeg som jobber har ikke hatt så mye ferie, men har kost meg litt i helgen. Tok litt bilder til dere her om dagen, men de har jeg på pcen hjemme så jeg må legge de ut senere. Dere kan nöye dere med instagrambilder da :) 

Nå fortiden spiser jeg bare sunt, og holder meg unna all söppelmat (som pizza) osv. Föler meg mye mer sunn og frisk, og har mye mer energi om dagen. Så tips til dere: Bytt ut brödet med knekkebröd!  

   

Vi bloggse masse når jeg har fått flyttet! :) 

Jeg tenker å skrive innlegg om hvordan dere kan spise sunt hver dag, og samtidig spise godt med mat! Det har som regel ikke noe å si på mengde, men mer på hva som er i selve maten. Tenk mindre sukker, mindre vegetabilsk fett og mer på fiberike valg. 

Dagens Outfit Inspirasjon

God morgen fine dere :) Nå har jeg nettopp dusjet, og skal straks lage meg litt frokost. Jobber så mye fortiden så får ikke så mye tid til bloggen, men prøver å oppdatere dere av og til. Jeg har gått ned hele 3 kg allerede, etter jeg begynte å spise sunnere. Føler meg mye lettere om dagen, og har fått døgnrytmen på plass. Spiser for det meste laks med salat og dressing, tenkte å legge ut oppskriften på bloggen min til dere. Veldig sunt og godt, og kjempe enkelt å lage. Jeg har byttet ut brødet med knekkebrød, og spiser for det meste bare mat som inneholder mye fiber. Noe som har gjort at jeg har gått ned i vekt er at jeg har sluttet å spise før middagen, og tar heller en yoghurt eller en salat. Jeg har slitt veldig med humørsvigninger fordi jeg har spist mye feil mat som ferdigpizza osv, og etter jeg tok meg selv i nakken og tenkte mer sunt fikk jeg det mye bedre med meg selv også:) You should try it! 

Jobber i kveld også når det er sagt, så skal jeg til Frida på jentekveld :) Ha en fin torsdag alle sammen! 

Dagens Outfit Inspirasjon

Veske/HM Topp/London Bukse/BikBok Sko/London Solbriller/2hand Smykke/GinaTricot

Love?

Today I want to wear

God morgen fine dere :) Sto veldig tidlig opp, og fikk lyst å blogge med en gang. Håper dere har hatt en fin helg! Nå som det går mot vår, er det alltid bra med litt farger i klesvalget. Det frisker ikke bare opp mørketiden men også en ellers så fargeløs dag. Mint er jo alltid en smart farge å velge hvis man vil piffe opp et hvilket som helst antrekk. Blomstertights og andre tights med print er også en tøff kombinasjon. Gjerne en tights i en litt mer nøytral farge, som kremhvit eller en annen lys farge. 

Åhh som jeg gleder meg til vår og fint vær nå!! 


Jeg skulle ønske jeg kunne brukt dette antrekket i dag, elsker spessielt skjorten og naglebhen. Vesken er stor nok til sminke og sunnies. Tenk å gå i dette antrekket nede i London eller NewYork? *Drømmer meg vekk*

Love?

One Sunny Drink

 

I nuet, koser meg med denne drinken og ELLE magasinet. 

Hey flotte dere. Håper dere har hatt en fin uke sålangt, og jeg regner vel med at alle lengter etter helg nå. Det gjør ihvertfall jeg! Denne helgen blir det edruhelg for min del, og jeg skal bare kose meg med gamle venner hos Maria og ha litt kvalitetstid uten alkohol, hehe. 

I dag har jeg vært på IKEA og en liten tur til byen. Har ENDELIG fått kjøpt meg kamerastativ så nå blir det masse outfitbilder fremover, woho!! I kveld skal jeg bare slappe av og nyte tven, og lese det nye bladet jeg kjøpte i stad. Hvis det er steder jeg henter mye inspirasjon da er det moteblader.

Dagens I want:


Love?

Koselig date på Fridays

Hey flottinger. Så moro at lesertallet har gått opp i dag, nå ble jeg kjempeglad! :) Har akkurat støvsugd hele leiligheten, og tent de nye lysene jeg kjøpte i byen. Jeg kjøpte også en clutch på secondhand butikk på oslo s, de har alltid så mye kult og anderledes de selger. Riktignok er det bruktbutikk, men du finner mye fint der også. Var utrolig koselig å se Henrik igjen. Henrik er en av mine beste venner blant gutta og er en jeg har kjent noen år. Han jobber som modell for Heartbreak og er superflink! :-) Er så stolt av han! 

Ble lite bilder, så dere får nøye dere med hva jeg spiste og et bilde av meg... 


jaa.. du ser jo hva jeg endte opp med. Hver gang jeg skal spise der tenker jeg " Nå skal jeg prøve noe nytt!". Men, ender alltid opp med Three For All. Riktignok skal jo det deles med en til, men siden jeg er så grådig tok jeg like gjerne et eget fat. haha 

Er sykt trøtt og tenker egentlig å legge meg...etter Pretty Little Liars såklart :-) 

USA FlagJacket/HER

Vil også vise hva som står høyest på min ønskeliste nå! GI MEG!!! 

G O D  N A T T ! 

I want to wear this today

Tenkte å bare vise hva jeg kunne tenke meg å bruke i dag. Blir lite outfitbilder nå som det er snø på terassen, men kan jo nøye meg med å drømme tilbake til sol og varme. Forhåpentligvis er det ikke lenge igjen til våren kommer. Jeg skulle egentlig dra til byen i stad, men fikk ikke tak i Henrik før nå. Blir hyggelig å se modellvennen min igjen, vi skal spise på fridays og snakke litt gossip! Elsker slike farger, lyse og fine matchet med sort. Sorte boots og solbriller er alltid lurt å ha liggende i skapet, kan brukes til et hvert plagg. Synes vesken er veldig søt i fargen, men også litt stilig. Genseren ser god og varm ut, og har også et kult mønster som ikke gjør antrekket så kjedelig. 

Love?

Good morning Wednesday

God morgen. Litt kjipt at det ikke er sol ute, men får nøye meg med at snøen lyser opp mørketiden. Jeg skal ihvertfall dusje en halvtime, lage meg noe frokost og fikse meg til byen. Skal først ned til skattekontoret og ordne meg skattekort, så skal jeg møte modellkompisen min Henrik Alexander på fridays. Blir hyggelig å se han igjen, å mingle litt. Heldige han som har jobbet som modell i forbindelse med et show på tv, så det gleder jeg meg til å høre alt om! Senere skal jeg på IKEA med Frida, hun har jo nylig flyttet inn i egen leilighet så vi skal kjøpe litt interiør. Jeg tenker meg å kjøpe litt flere stearinlys, sånne som dufter så godt de selger på IKEA. Jeg elsker å tenne lys om kveldene, og bare la de brenne ut. Så da blir det fort fritt for stearinlys, hehe. 

Pynta litt med blomster og lys på reolen jeg har stående i stua. Over ser du mat og treningsplanen min. 

Jeg har forresten satt opp mat og treningstavle. Hver dag framover til sommeren skal jeg gjøre følgende: 13 knebøy/3 sett og 15 sittups, 15 pushups og 20 ganger "krysse" beina. Fikk tipset på favorittbloggen min, og prøvde det litt. Fikk utrolig nok resultater med en gang, siden jeg er så heldig som har bra forbrenning går det fortere for meg. Jeg skal også begynne å spise sunnere, middagen min skal bestå av fisk,kjøtt og mat fullt av proteiner. Det er også bedre å spise mye proteiner når man skal bygge muskler. Sommerkroppen 2013 here i come! 

Ha en fin dag :-) 

Inspirasjon til Leilighet

Inspirasjon fra Weheartit

Hey fininger. Kom akkurat ut av dusjen, var kjempe deilig å dusje en halvtime. Nå får jeg snart besøk, tenker oss en tur på visning. Jeg har bestemt meg for å flytte til et nytt sted, leiligheten er fin men jeg vil bo nærmere jobb blant annet. Så hvis det er noen som vet om noe, kom gjerne med tips! 

Har veldig lyst på en leilighet med bra planløsning, gjerne hvit eller kremfarget. Sånn at møblene mine matcher, og ikke minst vil jeg ha eget bad. Der jeg bor nå er det bofelleskap, og jeg deler bad med en annen. Savner veldig mye leiligheten jeg hadde i Tromsø, den var kanskje liten men utrolig fin og jeg trengte ikke dele med noen. Mamma flytter jo til London nå, og  jeg trur jeg kommer til å flytte dit jeg også senere. Er veldig lei av Norge, og har lyst til å bo en annen plass. London er jo favorittbyen min, og jeg elsker alt ved England. Moten.Maten,Menneskene og ikke minst høfligheten. Føler meg alltid velkommen der, og føler som mitt andre hjem. 

Bor du for deg selv?

Jobbuken er her

Hey moteløver. Kom inn for døren for noe min siden, er sykt sliten etter en lang dag med jobb. Jobber også på morgenen, men blir deilig å slutte tidlig for en gang skyld så jeg får gjort andre ting. Har bestemt meg for å flytte mot byen, er veldig upraktisk å bo her når jeg jobber i byen. Ser på leiligheter nå på finn mye fint som leies ut, men ikke alle som tillater dyr noe som er kjipt! Må finne en leilighet med balkong eller egen inngang.Viktig at Nikita får lufte seg litt når hun blir eldre, tenker at jeg begynner å slippe hun ut i begynnelsen av mars-april da det er varmere ute. Kattunger har ikke så godt av kulde.  Si gjerne ifra hvis dere vet om noe til rundt 6000-7000 kr. Viktig at Nikita får lufte seg litt når hun blir eldre, tenker at jeg begynner å slippe hun ut i begynnelsen av mars-april da det er varmere ute. Kattunger har ikke så godt av kulde. 

Dette blir såkalt jobbuke for meg, jobber alle dagene unntat torsdag. Det blir litt deilig med fri også! For de som lurer jobber jeg på Rimi :) 

Elsker DET NYE, tenkte å kose meg med dette litt før sengen. God Natt! :) 

Vi blogges i morgen! :) 

Siste Innkjøp/Dagens innkjøp

Hey fininger. Kom akkurat inn døra, var en en aldri så liten tur innom byen etter jobb. Det er ikke sunt for meg med så mye salg overralt, litt shopping ble det selvfølgelig. Elsker salg! Var forresten på IKEA i går med noen venner, da ble det også innkjøp til leiligheten. Nå kommer snart bestekompisen min Daniel på besøk en tur, lenge siden jeg har sett han! 

Dagens Innkjøp

Digger sånne store gensere, slike merker med tall på klær blir vårens trend. Kryr av sånne i butikker allerede

Den sorte vesken kjøpte jeg i desember, digger den! Digger sånne rutete skjorter, går aldri av moten Bestemt meg for å farge håret mitt brunt på nytt, tenker å være brunette til sommeren ihvertfall Kjolen til venstre brukte jeg på nyttårsaften, elsker den! 

Nikita skal som vanlig ødelegge når jeg skal ta bilde, haha råtass hun der altså 

Se så fint og ryddig det er her nå :) 

Elsker det nye teppet fra ikea, så mykt og deilig. Kostet bare 150 kr 

Love?

Nye ting til leiligheten

Hey fininger. Kom akkurat inn døra for litt siden, har vært en tur på IKEA og kjøpt inn nye ting til leiligheten, synes det begynner å bli ganske fint her :) Bilde over sofaen er faktisk det beste kjøpet så langt, elsker det! Lite stk nysgjerrig Nikita...

Titteii....

Love?

Hytteturen i Bilder

Hey søtinger. Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra hytteturen. Har vært noen fantastiske dager på hytta. Jeg og Frida tok bussen opp til Notodden og møtte alle de andre. Vi var rundt 18 stk på hytten, og det var helt fantastisk god stemning. Savner alle folka allerede, og sitter å mimrer i alle bildene vi tok. Det er utrolig at 18 stk kunne gå så godt overrens med hverandre, det var ingen krangling bare kos hele tiden. Hytten hadde 8 soveriom med dobbelseng i hver, og 3 bad. Noe vi jentene måtte ha, ble mye sminkesaker her og der. Nyttårsaften var den beste dagen på hytta, da fikset vi oss i god tid og spiste utrolig god nyttårsmiddag i 7-8 tiden. Etter mat og champagne tok vi alle sammen et deilig bad i Jacuzzien på verandaen. Det var så sykt deilig å bare ligge der og slappe av, under helt klar stjernehimmel og musikk på full guffe. Denne hytteturen kommer jeg aldri til å glemme, og håper virkelig det blir en reunion i mars. 

Kan dele litt bilder fra turen :) I morgen skal jeg og Frida ta noen nye bilder, så blir det ny header på bloggen.

PS. Måtte ta avfarging hos frisør, fordi jeg fikk grønnskjær i håret etter forige farging. Men, farger jeg det igjen nå blir det en fin farge på håret trur jeg. 

Daniel & Meg 

:)) haha lov å  være litt goofy av og til....Frida, Sebastian & Meg Koselige jentene :)

Kjekke guttene :))

Haha noen som ser elghornene? Morsomt Kjekke boysn :)) Anna & Meg <3 Nyttårsbodet :) Flinke Anna som lagde maten Gode stemningen på Nyttårsbordet, flotte folk! 

Godt Nyyytttåååååååår!!!!!!! 

Beste bilde jeg fikk av fyrverkeriet, men var god stemning 

Hadde du en fin feiring?

Guess who's back?

Hey søtinger. Da har jeg endelig fått nettet tilbake, var virkelig på tide. Har vært utrolig kjedelig å ikke fått oppdatert her inne, eller ønsket dere god jul. Å ønske dere God Jul er kanskje litt forsent, men håper dere hadde en fin julefeiring med familie/venner, masse god mat og fikk alt dere ønsket dere. Jeg fikk ihvertfall mye fint, så ble veldig fornøyd! Var veldig koselig å feire jul med hele familien igjen, synes det var på tide med tanke hvor lenge siden sist familie feiring var. Får en Iphone av pappa, men den har ikke kommet enda. Gleder meg ihvertfall til den kommer! :)) 

Jeg har som sagt farget håret mitt brunt?mørkeblondt? Er ikke helt sikker på hvilken farge det er, men jeg trives med den:) Har tatt et bilde med Frida sin iphone, som dere kan se og dømme selv. Synes det ble ganske fint jeg, og ikke minst kjennes håret mitt mye mykere ut enn før. Alle de slitte tuppene er borte!! YEY! 

Planene for nyttårshelgen er hyttetur med Frida min besteveninne, og gleder meg utrolig mye.Vi skal bo på en stor hytte 2 timer unna Oslo. Hytten har 8 soverom, 3 bad og jacuzziiii. Det blir dødsdigg! Ser virkelig frem til et nytt år! :-) 

Synes om håret? 

Avslappende lørdagskveld

Hey søtinger. Nå sitter jeg bare i stuen og koser meg med skjokoladeis og Gossip Girl. Jeg elsker den serien, og sesong 6 er sykt spennende. Gjett hvem som blir sittende foran serien i hele kveld? Deilig med en rolig lørdagskveld for en gang skyld! 

Kos dere resten av denne kvelden, og HUSK å meld dere på ukens blogg HER 


yumyum... 

Hva skal dere i kveld?

Dagens Inspirasjon

Tenkte å inspirere dere med bilder av stuen, og litt smykker. Synes det bare blir finere og finere her, trenger nå mer møbler men begynner å falle i smak. Liker spessielt sofaen, veldig god å sitte i og kjempe fin farge. Mangler som sagt et stort bilde på veggen, siden det er litt kjedelig uten noe der. 

Planene for dagen er å dra ut å spise med promogjengen til Oslo Vip Management. Det gleder jeg meg til! Så ut senere i kveld, men blir ikke noe naschpiel på meg siden jeg skal på jobb på lørdagen :-) Ha en fin fredag alle sammen. Kommer kanskje et outfit innlegg senere! 

Dagens Inspirasjon:

Love?

Girly roses

Hey fininger. Beklager for dårlig oppdatering. Jeg har jobbet så mye i det siste. Har nå 2 jobber å styre med, og holder på å få inn mer møbler i leiligheten. Det er så deilig å ha et eget sted å bo, flytter kanskje inn med Frida til et annet sted senere.Men, skal ihvertfall bo her ut året, og kanskje utover vi får se. Det eneste som mangler nå er en liten pusekatt :) Jeg har også klippet håret mitt, har lyst på sånn kul bobfrisyre til skuldrene. Begynner å bli ganske lei av det samme gamle imaget mitt, søt og blond. Jeg vil være rocka, tøff, og se "anderledes" ut. Finne min indre Lady Like. 

Har også endret på designet, vet ikke om dere liker det. Jeg liker det ihvertfall :) Jeg har det utrolig bra for tiden, bedre enn noen gang på lenge. Deppresjonen og sånn begynner å forsvinne mer og mer. Nå er det bare moro ting å se frem til, Idol på torsdag, bursdag til en veninne som fyller 20 og Julebord med jobben, samt juleshopping! 

Pyntet litt med roser i stuen da :) 

Synes om rosene?

Cashback Kickoff Partey - Bilder

Hey fininger. I går var jeg som sagt på kickoff partey med jobben. Veldig hyggelig å bli kjent med resten av crewet. Det var en kveld med mye god mat, masse drikke og konkurranser. Jeg savner maten, når jeg ser igjennom bilder. haha matvraket! Men, fysøren så godt det var! 

Fikk også masse skryt fra sjefen, at jeg hadde gjort en god jobb og han kalte meg "Bramhülts dronninga!". Utrolig hyggelig å høre, at jeg hadde slått bramhults rekord og solgt over 170 flasker på en fredag. Yeey! Tenker at neste steg blir å starte med nespresso, nå i november og desember blir det kjempe gøy å stå på stand og selge :) Vi hadde også kaffekonkurranse, der vi ble delt inn i forskjellige lag og skulle lage vår egen kaffe. Prøve ut forskjellige ingredienser osv. Her får en av dommerne en smakeprøvehehehehe ..... 

her får  også sjefen vår gjennomgå, haha 

Lag pixxie som kom på en god 2 plass med sin spennende kaffe Her er vi i gang, meg og laget mitt (Maestria), vi kom på en god 3 plass med kaffen vår Augusto 

Her er vi i gang med å lage den, ser dere hvem som  var kokken? haha 

Voila! naammm Maestria La Augusto ... 

Der har vi de fleste fra UMG samlet, det var kjempe hyggelig å bli kjent med mange nye fjes :)

Litt interiør inspirasjon

Fikset litt hjemme, tenkte det var kult med et lite inspirasjonsbilde på veggen. Brukte noen timer på det, synes det ble ganske kult :-) Har også tent lys for å skape stemning! 

Love?

Sneakpeak på leiligheten

Hey fininger. Hatt en flott helg? Jeg kom hjem for litt siden etter en fylletur med jentene, også naschpiel. Men, var gøy! Nå har jeg nettopp satt på gossipgirl sesong 1 og tenker å tilbringe tiden min hjemme og se alle sesongene. Elsker gossipgirl! 

Har fått inn den nye sofaen min, og er sykt fornøyd passer perfekt inn i leiligheten. Nå mangler jeg bare hyller og andre ting så blir det kjempefint her. 

SneakPeak

Elsker sofaen, må mangler jeg en treseters så blir det bra! 

Love?

God morgen, klar for ny jobb

God morgen! <3 

Nå har jeg nettopp lagd ferdig matpakken min til jobben, og skal straks begynne å fikse meg. Det jeg skal gjøre på jobben i dag er å stå på en butikk å gi bort gratis juice, noen som er tørste? Brämhults er juice med ferskpressede appelsiner, og gir deg kjempe fin start på frokosten. Består av 100% ferskpresset appelsiner og gir en frisk og naturlig smak. Det finnes også andre smaker, som epler, bringebær og jordbær. Står på rimi på Gimle fra kl. 11.00 så bare å komme innom :) 

Ha en fin dag :) 

Nytt jobbintervju + siste innkjøp

Hey søtinger :) kom akkurat inn døren, har vært ute og gjort noen ærender(eller hvordan man skriver det) for mamma. Fikset meg et nytt jobbintervju før helgen, så satser på at jeg nailer den og får jobb innen neste uke. Tenker å bare jobbe fremover, og tjene masse penger. Med tanke på erfaring til senere jobber er jeg fornøyd med den ene jobben jeg har, og får jeg denne jeg skal på intervju til blir det enda bedre :-) You haveto work hard to succed! 

Skal blant annet jobbe i morgen, og da skal jeg stå på en butikk på gimle og selge gratis juice. Noen som har lyst på? Bare å komme innom. Står der fra kl. 11. Hvis du ser meg så ikke nøl å ta kontakt, synes det alltid er så hyggelig når leserne mine kommer for å ta en prat! Det har skjedd en del ganger på byen, og helt random i London. Haha, moro! 

Har ikke kjøpt så mye, fordi jeg tenker mer på økonomien enn på pene klær. Men, siste innkjøp klarte jeg ikke å dy meg. Jeg fant tidenes kuleste skinnjakke, inne på 2hand butikk i byen. Der hang den og skinte mot meg, da viste jeg med en gang at den var ment for meg! Det er ihvertfall mine siste innkjøp på lenge. Har også kjøpt en topp og en skinnvest for en stund siden. Dette kostet bare 300 kr til sammen. Sa du kupp? 

Slik ser jakken ut på: 


Den har litt boyfriend preg over seg, men det er det som gjør den så kul. 

Love?

Beste helgen på lenge

Hey fininger. Håper dere har kost dere masse i helga, det har ihvertfall jeg. På fredag tok jeg det rolig med jentekveld hos en veninnne, så da tok vi boblebad og drakk vin. Veldig hyggelig! På lørdag våknet vi tidlig og stakk til sandvika storsenter, der shoppet vi litt og fikset alt til kvelden. HedKandi som var på Club Latter på Lørdag var ikke så bra som jeg hadde håpet det skulle bli. Føler det var mer stemning på 20 årstedet egentlig, enn 18+. Faktisk så var det mer liv og stemning utenfor enn inne på selve klubben, men møtte mange kjente fjes da så var hyggelig likevel. Møtte også mange gamle bekjente, så det var morsomt. Denne uken her blir det jobbuke, begynner på opplæring på den nye jobben min på tirsdag allerede så det ser jeg frem til. Viktig for meg at jeg gjør en god jobb, for denne jobben vil jeg beholde! Så fristelser må jeg legge på hylla en periode. 

I dag avsluttet jeg helgen på fridays med pappa. Alltid like koselig å spise med han, praten går i ett. Han er vel den i familien jeg har nærmest forhold til, kan serriøst si alt til han. Verdens beste pappa! :-)Sist gang jeg feiret bursdagen min på fridays, elsker fridays!! 19 årsdagen min :)

Hvordan har helgen din vært:)?

 

Nespresso's nye selger

Hey fininger. Det er så utrolig deilig vær ute nå, får meg til å savne sommeren. I dag har jeg vært på jobbintervju, for Nespresso. Guess what? I got the job! Du leser nå bloggen til Nespresso's nye selger. Opplæringen starter allerede i begynnelsen av neste uke, kjenner jeg gleder meg litt til å begynne! Jeg skal virkelig jobbe hardt, for dette er en unik sjangse. Jobben går ut på å selge kaffemaskiner for nespresso, på stand rundt omkring på butikker. Får ganske godt timesbetalt + provisjon. Trur jeg kommer til å klare dette veldig bra, de holder også ofte eventer, og konkurranser der man kan vinne kaffemaskiner, gavekort osv. Hadde vært gøy å faktisk få solgt en del, men det lærer jeg meg sikkert til. Men, må si at dette er mye lettere enn den forrige jobben jeg hadde som var møtebooking. Det skal jeg si dere, det er ikke mye lett! Ser virkelig frem til dette :-) Må selvfølgelig takke min besteveninne Frida for at jeg fikk jobben, she's the best! 

Skal også skaffe meg en annen jobb, siden dette er deltidstilling. Føler virkelig at ting begynner å gå plass nå, ny jobb, ny leilighet og masse kult som skjer fremover. Love my life! 

Dette var fra forrige event nespresso hadde, fra sommerferien. Der gjestene fikk gratis snus,masse drikke og cupcakes. Denne kvelden savner jeg virkelig! 

Masse goodiebags som vi alle fikk med oss hjem!! Der fikk vi blant annet solkort, gaver og andre ting. Embla, meg og Frida 

Hvor jobber du?

Siste finish før innflytting

Hey alle flotte mennesker. Ville nok en gang takke for all responsen jeg fikk på mitt forrige innlegg, synes det er fint at det er mange som har blitt inspirert av mobbehistorien min, og at det har hjulpet dem litt ut av samme situasjon som jeg var i. Men, husk what does'nt kill you, make you stronger. 

I dag har jeg vært på farten stortsett hele tiden, og jeg og mamma leide oss en varebil så vi kunne hente skattene jeg hadde funnet på finn. Til tross for at det var brukte ting, var mye av det veldig fint og nesten helt nytt, og det var til og med gratis. Har funnet mye fint på finn, spessielt der de gir bort ting. Synes det er en supergenial side! Hvorfor bruke 2000 kr på en ny sofa, når du kan finne en likens og til og med gratis på finn? Vi var også en tur innom IKEA, og kjøpte inn litt småting bare. Pyntelys, kleshenger, matter osv. Alt for å gjøre leiligheten koselig. Skulle egentlig flytte inn på mandag, men så ble det utsatt til i morgen. Endelig! Gleder meg som en liten unge til å flytte inn. 

Sofaen ligner veldig på denne, bare at den har tre puter istedenfor to. 

iihhh, giira på å flytte inn! Sofaen er dødsfin! 


Drømmer meg bort, gud som jeg gleder meg til å fikse i leiligheta. Every girls dream! 

Bor du for deg selv, eller skal du flytte?

Jeg ble mobbet på barne og ungdomskolen

Hey fininger. Jeg har det fantastisk for tiden, ny leilighet, masse muligheter og nye ting som skjer hele tiden. Har også gode venner rundt meg, som støtter meg i alt mulig. Jeg setter så pris på alt jeg får gjøre, alle menneskene jeg får møte og ting jeg får oppleve. Jeg har helt siden jeg var liten drømt STORE ting, som å leve av musikken min og bare leve et liv uten bekymringer og gjøre det jeg har lyst til. Jeg vet selvfølgelig at man må jobbe for suksess, og ikke gi opp fordi ting ikke alltid går min vei. Jeg synes selv jeg har vært sterk, for fortiden min er langt unna å skryte av og ikke å snakke om min tøffe hverdag som mobbeoffer. 

Jeg har lyst å dele min mobbehistorie med dere, ikke bare for å få fortelle men også for å inspirere andre som har vært i samme situasjon som meg, og som kanskje enda er. 

Jeg husker det som om det var i går, jeg begynte på ny skole. Jeg var en helt alminnelig jente og var akkurat som de andre på skolen min, men en ting skilte meg fra det normale: Jeg hadde en drøm, jeg ville en annen vei enn de andre. Jeg ville synge, jeg ville vise andre hva jeg var god for og ikke være et a4 menneske. Noe jeg aldri har vært! Valgte å være meg selv, og ikke høre på hva andre synes det var fint og stygt. Jeg hadde mine egne meninger, og det har jeg hatt helt siden jeg tok mine første skritt inn skoleporten. Vi ble eldre, vi forandret oss og oppdaget ting som kjærlighet,rykter og konsekvenser. Min tid på barneskolen var en tid jeg aldri ville glemme, og de andre ville ikke glemme meg heller. Jeg ble mobbet, mobbet for at jeg hadde meninger,synspunkt på ting. Ble mobbet fordi jeg var anderledes og drev med musikk. Mobbet fordi jeg ville leve mot drømmen min! 

Årene gikk, og ungdomskolen var neste skritt. Nå var vi over barneskolen, og skulle videre.På ungdomskolen var det en helt annen verden, folk var ekle mot hverandre, gikk i gjenger og likte å mobbe andre som var anderledes. Jeg var en av dem, den som alltid gikk alene i friminuttene og spiste matpakken på do. Ble aldri invitert på noe, og hver gang vi begynte på skolen igjen, gruet jeg meg. Gruet meg til å høre på hva de andre hadde gjort. Jeg var den som aldri hadde noen å sitte med, og den som fikk skylden hvis det var noe som skjedde. For eksempel, hvis noen stjal noe eller sa noe stygt om noen. Jeg fikk virkelig gjennomgå! De stjal også fra meg, og kalte meg stygge ting. De hadde stjålet en film av meg, fra mobilen min. Der jeg paroderte en mascara reklame og den er sett over 100.000 ganger. Husker den videoen ble sendt rundt overralt, på alle skoler i oslo. Alle viste hvem jeg var, "jenta fra mascarareklamen". En gang hadde noen ripet inn "Hore" på skapet mitt. Hver gang jeg gikk på skolen, var det tøft. Jeg gruet meg til å gå på skolen, gruet meg til å oppleve mobbingen. Gruet meg til å bli ledd av. 8nd klasse var starten på et helvete, og det ble verre når vi begynte i 9nd. Jeg husker jeg hadde en drøm om at alt skulle bli bedre, når vi begynte et nytt år. At folk ville vokse opp, og virkelig ta vare på de som var alene. Første dag i 9nd klasse husker jeg som det var i går. Jeg hadde byttet skole, fordi jeg hadde flyttet til faren min. Begynte på majorstuen skole, og gledet meg virkelig. Trudde det skulle bli en ny start for meg, og at jeg kunne få meg nye venner. Jeg kjente kanskje 2-3 stk fra før av, og trudde de var noen jeg kunne stole på. Hadde fortalt meg hva jeg skulle gjøre for å bli likt, hvordan jeg skulle oppføre meg osv. De typiske "hvordan bli populær" tipsene. De prøvde å gjøre meg til en mobber, prøvde å forandre meg til en annen person jeg var. Jeg trakk meg ut, og valgte å være meg selv. Det fikk jeg svi for. Jeg fikk ikke lov å være meg selv, gå hvordan jeg ville. Igjen gikk jeg alene, spiste matpakken på do mens jeg leste stygge og onde ting om meg på veggene. Husker det sto " ceccasuperstar, gå å dø din stygge hore". Og masse andre ting om meg. Jeg husker jeg gråt, og ikke ville gå til timen. Så jeg bare satt der, helt til skolen var over. Mobbingen ble verre, og jeg ble hengt ut på facebook, youtube og andre sosiale medier. Jeg klarte ikke mer, jeg ville dø. Jeg ville bort, og aldri vise ansiktet mitt mer. 


De truet meg, og sa at hvis de så meg igjen ville de drepe meg, og ødelegge livet mitt. Jeg fikk meg andre venner, og trudde ting skulle bli bedre. Men, det ble det ikke. Jeg ble lurt, og ryktene om meg spredde som ild i tørt gress. Jeg var hore, fikk jeg alltid slengt etter meg på gata. Folk kjente meg igjen overralt og jeg fikk aldri gå i fred. Så skjedde det verste som noen gang har skjedd i livet mitt, jeg ble banket! Slått, og sparket. Husker det som om det var i går, jeg var alene og det var rundt 40-50 stk rundt meg. Det sto 3 jenter og sparket og slo meg, helt til den ene sa "eyy, vi stikker!". Jeg fikk blackout, husker ikke så mye, men jeg husker at det var en forferdelig følelse. Følelsen av å bli sviktet, og jeg ville bare dø. Så var det en gang vi hadde juleball. Jeg ble valgt ut å synge på ballet, og var litt redd for om jeg turte. Men, ville ikke at de andre skulle trykke meg ned mer. Så jeg tok til meg mot og gikk opp på scenen. Jeg følte meg fin, jeg følte at de likte meg. Men, opplevelsen min på scenen gikk fra glede til angst. De kastet ting på meg, og ropte ting etter meg. Hele kvelden min ble ødelagt, har aldri vært særlig fan av ball etter den hendelsen. 

Jeg forsøkte, flere ganger å ta selvmord. Gikk til psykolog, og prøvde å slutte å ta til meg ting de sa til meg. Det var hardt, men etter mye motgang kom jeg meg igjennom det. Jeg ble sterkere, jeg bygde meg en egen vegg med selvtilitt. Jeg ville ikke la mobberne vinne, så jeg tok igjen. Jeg viste dem at jeg ikke var en taper, at jeg ikke var et mobbeoffer som ikke hadde noen grunn til å leve. Mobbing kan virkelig drepe en person, psykisk. Men, jeg lever i dag. Jeg kom meg igjen det, og det er jeg faen så glad for!!!

Det beste man kan gjøre er å kjempe tilbake, og aldri la noen vinne fordi du føler de er sterkere enn deg. Med viljestyrke nok kan man vinne hva som helst, selv mobbing! En ting har jeg lært meg. Det folk sier betyr ikke noe, så lenge du ikke tar det innover deg. Først da betyr det noe, ord er bare ord.

Ny leilighet, og livet smiler

Hey fininger. Har så mye å fortelle, flytter som sagt inn i mitt nye hjem den 1 oktober. Det blir så utrolig deilig, endelig en egen plass å bo. Egen leilighet, egne regler, også kan jeg bestemme over hvordan det skal se ut. Interiør osv. Skal på Ikea med pappa snart så skal vi kjøpe litt nytt, det blir så gøy! Ser for meg hvordan det skal bli allerede. Jeg har som sagt drevet lenge med musikk, skriver egne låter osv og nå er jeg et steg nærmere drømmen. Som er platekontrakt. Å få gitt ut min egen musikk er alt jeg drømmer om! Skal skrive kontrakt, men med hva kan jeg ikke si enda. Men, gud jeg er i ekstase! Livet smiler virkelig :) 

Music is my life, my passion and my religion

Interiør til leiligheten

Hei fininger. Sitter nå og ser på interiør osv til leiligheten. Gleder meg til å fikse det fint og koselig! Flytter inn neste uke, men det er ingen møbler der enda så må finne noe. Kom gjerne med tips hvor jeg finner kule ting. Tenker at stua skal være veldig chic, men samtidig veldig enkelt. Tenker et stor tøft bilde over sofaen, siden veggen er ganske lang og det blir litt kjedelig med bare en helt vanlig vegg. Tenker et bilde av Marilyn Monroe, eller noe annet tøft! Det er vel det beste med å flytte inn i noe nytt, mimre hvordan man skal ha det i det nye hjemmet. 

Når det kommer til garderoben tenker jeg walk-in closet. Skal kjøpe et skap med god plass, så jeg kan sette opp hyller og diverse. En hylle for sko, tilbehør osv og en annen hylle med klær. Tenker også en egen plass for bukser,shortser. Trur det blir ganske kult, og med tanke på at det er god plass. Vi jenter vet dere, har jo så altfor mye klær og ting. Jeg elsker også det at leiligheten har terasse, tenk så fint det blir på sommeren å sitte ute å drikke smoothie, prate gossip med en veninne eller lese en god bok. Nå er det heller ikke lenge til Halloween så da skal jeg henge opp pynt og skremme naboene, haha. Neida. Men, gleder meg så utrolig mye til å flytte inn og trur jeg kommer til å få det kjempefint der! Jeg ser også på kattepuser, har lenge ønsket meg en pusi som jeg kan dulle og skjemme bort. Da blir det heller ikke så ensomt. For det kan jeg innrømme, hvis du bor alene blir det fort ensomt. Har ikke bestemt meg for hvordan type katt jeg vil ha, men når jeg ser henne vet jeg. Ja, jeg tenker jentekatt. Så blir det en ordentlig jenteleilighet, hihi. 

Interiør Inspirasjon

ahh, drømmer meg bort! 

Bor du for deg selv?

Lagd nytt klesmerke: Crunchyard + ny leilighet

Hey fininger. I dag har jeg vært å skrevet kontrakt på min nye leilighet. Leiligheten ligger veldig sentralt ved CC vest og har også veldig god planløsning. Jeg har leid det største rommet i bofelleskap, som har egen terasse(egen inngang). Dette er perfekt for meg siden jeg skal skaffe meg katt:) Jeg deler kjøkken+bad med en annen leieboer som er veldig hyggelig, og rundt min alder. Får nøkler og slikt neste uke, og kan allerede begynne innflyttingen, woho!!

Btw så jeg kom over en utrolig smart og bra side der du kan designe egne gensere, tskjorter,topper you name it, og faktisk selge dem helt gratis. Til gjengjeld kan du tjene penger på det! Så de siste timene har jeg sittet å designet plagg etter plagg, både for gutter og jenter. Valgte å designe mitt eget klesmerke, og det har fått god respons.Så jeg har nå startet klesmerke "CRUNCHYARD". Klikk gjerne her for å shoppe i vei!! 

Jeg har mye forskjellige motiver, og kan også lage noe etter eget ønske. trendspot@live.no, og merk mailen med "trendshop". 

Love?

What defines us? is it love?

For hva det er verdt, har jeg lyst å skrive litt. Hvorfor er det å ha noen nær deg så viktig? Er ikke DU bra nok? Hvorfor må du ha noen som kan fortelle deg og minne deg på hver dag, hva DU er. Er ikke DIN mening bra nok? 

Kjærlighet... hvorfor definerer det oss? Så fort du har funnet noen du virkelig føler du kan være med, og virkelig stoler på føles det som at alt kommer sammen. At du har funnet ditt svar på ting. Men, er det egentlig sånn? For det finnes mer bak følelsene enn vi tror, der kommer også usikkerheten og sjalusien. Tenker han på meg? Hvorfor svarer han ikke? Er han til å stole på? All spørsmål som kommer opp typisk i et forhold, eller med noen man holder på med. Er han bra nok for meg? Vil jeg bli lykkelig? Hva om dette ikke er han jeg skal være med? Tvilsomheten. Du tviler på deg selv, og tviler på han. Du vet ikke hva du skal velge, kjærlighet eller tryggheten?

Du føler det blir trygt å være alene, at der kan ingen såre deg eller forandre deg på noen som helst måte. For kjærlighet, definerer deg. Spessielt i et forhold. Du blir påvirket av den du er med, og begynner å åpne øynene for en ny og bedre person. Men, når den du føler deg trygg med er borte. Hva sitter du igjen med da? Anger. Hat. Sorg og tap. Du sitter igjen med deg selv, den du var før han forandret deg. Du sitter igjen med et knust hjerte. Kjærlighet er skummelt, men det er en risk å ta. Det ender aldri opp som man tror, når du først har han og føler alt kommer på plass , aldri glem hvem du virkelig er. Hvis du føler han forandrer deg, da er det ikke verdt det. Noen ganger er det bedre å satse, enn å tape en kamp du kunne ha vunnet. London day5

Hey fininger! Nå tenkte jeg å blogge litt. I dag er nest siste dagen i denne fantastiske byen! I morgen skal vi dra rundt omkring å se litt mer før vi tar flyet på kvelden. Vi tenker oss på et 2handmarked, og der finner jeg forhåpentligvis noen skatter. Har fått litt dilla på fargene lilla, oransje, grått og gult.Tenker å finne noe tilbehør i de fargene, også kanskje en skinnvest. Elsker klær inspirert fra the 60's/80's. 

Vi har vært mange plasser nå, og besøkte blant annet Buckingham Palace. Større bygning har jeg aldri sett før, det var bare sykt stort og utrolig fint! Det var også turister overralt, så mange mennesker samlet på en plass. Men, jeg har opplevd og sett nye sider av London enn i fjor, og kan virkelig ikke vente til vi drar en gang til. For tilbake skal jeg, jeg elsker London! I helgen har jeg egentlig bare vært her i området og slappet av, spist på resturant og møtt en kompis som også var i samme bydel. Det var veldig hyggelig:) 

Gleder meg litt til å komme hjem da, tilbake til jobb og hverdag. Samt det skjer mye de neste ukene. Modelloppdrag,møter og photoshoots. I'm exited! 


Håret mitt begynner å bli ganske så kjedelig, så tenker meg på et lite frisørbesøk hos en veninne til uken. Jeg tenker kortere hår med mørkere blondfarge! 

Hatt en fin helg?

London girl - facelook

Hey søtinger. Blir ikke så mye blogging i dag, siden er jo ikke min pc og mamma bruker den hele tiden. Men, skulle bare innom å ønske dere en fin helg og si at jeg lever! Helt forelsket i denne fantastiske byen LONDON!!

Jeg har nå hatt 3 flotte dager, og er enda noen få igjen. Drar hjem på tirsdagskvelden! Vil ikke dra hjem :( Men, har lovt meg selv å komme tilbake til byen om ikke veldig lenge! 


Love?

London Day2 Outfit

God morgen:)) Storkoser meg her i London med mamma og søs. Vi skal nå ut og se litt på markedet her nede, siden det enda er mye oppstyr rundt London Olympics er det mye som skjer spessielt nå til helgen. Det er også strålende fint vær her, og sol. Perfect timing! Tenker også en tur innom Oxford street nok en gang, som er en av de beste shoppestedene i verden! 

Fikk en hyggelig mail fra en av butikkene jeg tidligere hadde søkt jobb på, som heter Coolway. Skobutikk i Karl Johans gate!!! De vil ha meg innpå intervju nå til neste uke, hadde vært så bra om jeg fikk den jobben! 

Dagens Outfit 


Smykke/Glitter Jakke/Levis Bandana/Jack&Jones Sko/Sweeden Jeans/GinaTricot 

Love?

Gower Hotel, paddington street

Hey søtinger. Du kan tro det var utrolig deilig å legge seg i sengen, etter et par timer med stress frem og tilbake. Selvom vi har vært der en gang før, var det like vanskelig å finne frem til hotellet. Vi holder til på Gower Hotel, som er en to-stjerners hotell med ganske greit tilbud. Siden vi drar hjem igjen om noen få dager, bestilte vi bare noe enkelt og greit som var sentralt. Hotellet ligger i Sussex Street og virker veldig koselig. Vi fikk første etasje, noe jeg er kjempe glad for, siden jeg hater å gå opp trapper med bag. Ser frem til å bo på dette hotellet :) 

Tok litt bilder i dag, elsker de røde bussene og taxiene her i London. Det er også veldig billig her, kjøpte meg en foundation til under 200 kr, som er fra No7. Ganske stor forskjell på London og Oslo, folk overralt, enda mer folk enn på oslo s i rushtiden og noe jeg synes er like spennende hver gang jeg skal ta tbanen/toget/bussen. London er jo også veldig flerkulturelt, så her finner du folk fra hele verden, noe jeg synes er litt kult! Nå tenker jeg å ta meg en powernap før vi skal ut å spise i kveld. Masse koselige resturanter rundt omkring her. Stedet jeg bor heter Paddington, veldig koselig!


Tok ikke med meg mye til London, siden skal bare være her noen få dager. Dette er ihvertfall klærne jeg skal bruke dagene jeg er her. Var litt deilig å bare ha en bag med, det kommer godt med når man skal gå mye for å finne fre på flyplasse, togstasjon osv. Følte meg også litt flink på pakkingen, vanligvis tar jeg med meg halve skapet når jeg skal ut å reise. Dere vet oss jenter, vet aldri hva man skal bruke selvom man pakker med plagg for hver dag. Luksusproblem! 

Åååh disse bussene er så tradisjonelle og koselige :)) 

Hva liker du best med London? synes om bildene?

Drar til London i natt

Hey søtinger. Sitter på et hotell nå og blogger faktisk, vi er på vei til flyplassen nå og skal reise tidlig i morgen. På grunn av mye kø og sånn må vi dra noen timer før. Mamma tar med pcen sin, og den får jeg låne så jeg får blogget når jeg er i London. Hotellet vi skal bo på er veldig sentralt og ligger midt i byen. Gleder meg til å reise bort en stund fra Norge, kommer hjem på Tirsdag. Vi snakkes i London! :)

Meg i Liverpool street i fjor:))

Bilde jeg lagde i fjor sommer :))

London på Torsdag

Jeg reiser som sagt til London tidlig på torsdagsmorgenen, og blir burte til Tirsdag. Trur det blir deilig å komme seg litt bort fra Norge en stund. Jeg reiser med moren og lillesøsteren min, og denne reisen skal forandre livet mitt. Kan ikke si så mye om hva det er vi skal gjøre der, men håper at det vil gi både meg og mamma en ny start. Gleder meg utrolig mye! Sist jeg var i London var i fjor sommer, da var vi der i 1 uke og det var utrolig hyggelig, elsker den byen! 

Trur nok ikke at det blir så mye shopping akkurat, siden hensikten med reisen er å oppleve litt nye sider av London og se på ting byen har å by på. Men, mest av alt for å starte på nytt! :) 


   Har du vært i London før?

Bilder fra Catwalkshow Lillestrøm

Hey søtinger! Jeg hadde en veldig fin opplevelse på varemessa i Lillestrøm. Fikk mye erfaring fra å prøve seg som modell, og lærte mye nytt! Modellyrket er sannelig ikke en dans på roser, og gjør man en feil kan det stanse hele showet. Men, det gikk heldigvis fint, tok meg sammen og lot det å være syk utenom. Det ble bedre iløpet av fredagen, og jeg presterte også mye bedre på catwalken. Resten av showet gikk kjempebra, og det var veldig gøy å mingle med andre modeller og de som var på teamet. På søndagen kom jeg meg ikke opp til showet, grunnet at jeg ikke fikk noen til å kjøre. Bor et ganske godt stykke unna Lillestrøm/Oslo så da er man avhengig av bil. Men, det så ut som at de klarte seg likevel, og fant en bra backup-løsning. Skulle selvfølgelig ønske at jeg fikk med meg avslutningen. 

Vi fikk tatt masse flotte bilder fra messa, og fikk også med oss goodiebags og andre goder. Veldig moro!Jeg har også vært på en ny visning, siden skal flytte ut. Jeg har holdt av det ene rommet i leiligheten til i morgen, bestemmer meg i kveld om jeg skal ta det eller ikke. Da flytter jeg inn den 1.september. Rommet er kjempefint, og stort, med balkong, inkludert kjøkken og bad! Krysser fingrene for at jeg får det :) I morgen skal jeg også på et rekruteringsbyrå jeg tidligere fikk jobb gjennoom, (Headhunter Agency), så håper de finner en jobb til meg som kan passe meg bedre enn den forrige! 

Har du gått catwalk før?

Catwalkshow dag2

Hey søtinger. Dag2 på catwalken på messa gikk mye bedre enn i går, vi er en flott gjeng modeller og hadde det veldig gøy! Det er hver dag, til og med søndag. Fant på et mye bedre avslutningsnr denne gangen, der jeg skal blåse glitter fra hånden min mot publikum, ganske så stas. Veldig gøy å kunne være maskott, og være dronning for showet. Alice in kitchenland, kakespader, gafler og skjeier i håret. Fasinerende kreasjon! 

Her ser dere håret, veldig kult hehe! Instagram@Ceciliamarilyn

Synes om frisyren?

catwalkshow dag1

Hey søtinger. Er utrolig trøtt og sliten, gått rundt på stand på varemessa I Lillestrøm siden kl 09.00, der jeg har reklamert for catwalkshowet vårt som vi har hver dag denne uken. Jeg ble utvalgt som maskot for Ekte Gleder showet, og avslutter showet med en catwalk oppvisning. Det var veldig spennende, og lærerikt. Møtte mange fine flotte modeller, og fått tatt del i noe kjempe moro. Veldig glad for denne muligheten, vi fikk også med oss en goodiebag hver med smykker og diverse. Har tatt masse bilder i dag, som jeg skal legge ut her på bloggen. På Lørdag får vi en kjempe spennende belønning, jeg skal vise dere når jeg får det. Hihi. Det er noe sykt fint! Verdens fineste sko!!! Fra Bianco

Nora Norway


Flinke Nina som legger makeupVakre Erika

omg!!!!

Omar er klar for catwalk!!love the hairstyle!
Det gikk kjempefint på ekte gleder visningen, og jeg hadde tidenes spesielle klesantrekk å vise. Høyt hår, med bestikk i var vel egentlig blikkfanget hos de fleste. Mange synes håret mitt var fasinerende, og ville absolutt ta bilde med meg, av meg. haha. Jaja, men dette må jeg bare bli vant til. Skal være maskott ut uken, så dette blir vanesak. Samt øyevipper som var så store at de vibrerte når jeg gikk. GOODIEBAG!!! <3 

Har du gått catwalk før?

Et perfekt kroppsideal

Hva ligger egentlig i ordet perfekt? Er det plettfri og brun hud, uten kviser, fregner som utgjør et utseendet vi synes er perfekt? Er det kroppen med sprettrumpe, store pupper og magemuskler vi synes er perfekt? 

Det har alltid vært mye fokus på kropp og trening, og hva som er det perfekte kroppsidealet. Ikke bare i media, men også blant tenårene/ungdomstiden og på treningsrommet. Finnes det egentlig noen som er bedre enn alle andre? Nei. DU er perfekt på din måte! 

VI er alle bygd på forskjellig. Noen er født med former og med sterkere beinbygning, andre med sjørere beinbygning, og mindre former. Hvilket av de to er det perfekte? Hvilket av de to er det vi kaller "pent"? 

Jeg personlig synes former på jenter er fint, og det synes gutter også. Men, det finnes også gutter som mener jenter med mindre former kan være pent. Kropp og utseendet har ikke så mye å si, så lenge du er fornøyd med deg selv og at kjæresten din er glad i deg for den du er. I hans øyne er DU perfekt! Da har ikke andres mening noen som helst betydning! Når det kommer til selvtilitt, handler det om hvordan du ser på deg selv. Ikke hvordan andre ser på deg. Tenk hvor heldig vi som er friske egentlig er? Vi har en frisk kropp, uten bekymringer. Vi kan løpe en tur om vi vil, kle på oss klær hver dag og trenger ikke hjelp til å leve normalt. De gangene du tenker du har lyst å endre på deg selv, tenk på de som ikke har det du har. Det finnes noen av oss som ikke er født med den muligheten vi andre har fått. Vi har tusen muligheter, og klager over kroppen og utseendet vårt. Når det egentlig betyr så lite! For oss er det et luksusproblem og for andre,en drøm! 

Hvis du får mer selvtilitt av å endre på utseendet ditt, og ser deg ofte i speilet og bare finner feil ved deg selv. Må du snu om selvbildet, og tenke det omvendte. Du er ikke alene om å ha dårlig selvtilitt! De aller fleste sliter med selvbildet, og det er ikke fordi det er noe galt med vedkommende, men fordi media og det såkalte "perfekte" idealet gir jenter i min og yngre alder bemerkninger. Å høre på det media sier og hva andre sier er det mest slemme man kan gjøre mot seg selv. Fordi andre peker ut feilene dine som du ellers aldri ville sett. DU må godta deg for den du er, hvordan kroppen din er og finne de sidene ved deg som er positive, å slutte å fokusere på det negative. Det er så viktig å ta vare på seg selv, og tenke på det du har og ikke alltid sammenligne deg med de som er rundt deg. "Your one in a million, even when one milion look like you".

Hva mener du?

Del gjerne videre!

Back in buisness

Did you miss me? 

Nå er jeg endelig tilbake på bloggen, og synes det var deilig med en lang pause. Håper alle sammen har hatt en kjempefin ferie, og kost seg masse. Jeg har bare vært i Stockholm, og for det meste hjemme. Vi har jo hatt litt hell med sommerværet da, selvom det kke varte så lenge. Men, må innrømme at jeg har savnet å skrive på bloggen min. Lover nyere og bedre bloggtider! 

Noen lesere som nylig la meg til på facebook og ville at jeg skulle begynne å blogge igjen! Det har skjedd mye siden sist: 

- Fått meg nye venner, og vært på mange spennende events

- Kost meg i solen, dratt på weekend tur med veninna mi til Stockholm, og shoppet 

- Fått invitasjon til Idol 2012, LETS DO THIS! Melder meg på i morgen *knis*

- Gått innom steder med cv, og søkt på jobber på både klesbutikker og resturanter/cafer

- Jobbet hardt med Trendspot, og gitt magasinet en ny look (http://trendspot.no)

- Laget nye avtaler med forskjellige sponsorer/events/upcomings

- Blitt frastjelt veske med masse sminke, favoritthårbørsten min og diverse (sykt kjipt)

Har ikke skjedd så altfor mye spennende, men har kost meg selvom:) 

Jobbet på stravinsky sammen med nattkartjentene! Det var moro det :) 

Hatt en fin sommer?

Confessions

Det er mange som anser meg som perfekt, og at jeg får alt jeg peker på. Selvom det kanskje kan virke sånn, så er det ikke sant. Jeg er vel egentlig det motsatt kan du si. Ganske lei av at folk skal tro jeg er bortskjemt og bader i luksus. Tvert i mot. Jeg lever ikke på foreldrene mine, som mange trur. Jeg betaler ALT selv, og får penger til mat hvis jeg måtte trenge det. Jeg har failet mange ganger som person, og feilene mine er mange. Likevel prøver jeg å leve normalt, og verdsette de talentene og ambisjonene jeg har. Men, er det nok? 

For hva er du egentlig uten penger? utdannelse? Skole for meg har vært et helvete. Spessielt på ungdomskolen. Det er vel de verste minnene jeg har fra skole generelt. Prøvde å ta meg sammen og gå vidregående som alle andre gjorde. Men, på et punkt bestemte jeg meg for å slutte, og satse på jobb. Å jobbe var greit, og tjente jo egne penger, men gikk nok ganske lei det også etterhvert. Da spørr jeg meg selv, er jeg mindre verdt? Fordi jeg droppet ut av skolen? Det er så vanskelig å vite hva jeg skal satse på, om det er musikken eller noe annet. Mulighetene er der, men hvilken skal jeg velge? Jeg skal ikke skylde på foreldrene mine, selvom de er ikke som alle andre. De har gjort en god jobb, og jeg er takknemlig for at de har latt meg bestemme selv. Fordi det har gjort meg sterkere. Selvom jeg mange ganger skulle ønske de veiledet meg og var strengere. Livet er ikke enkelt, og ihvertfall ikke for en 19 åring som meg. Det er tøft, og de som får bo hjemme er heldige. Fordi det får ikke jeg, alt jeg får i hendene må jeg jobbe for. Urettferdighet? 

Jeg gir ikke opp, selvom jeg vet veien er lang å gå. Man kommer til å snuble i en del steiner på veien, og neste gang lærer man å gå forbi dem. Sånn er det, du lærer alltid av dine feil. 

Shoot med girlsa

Jeg og jentene våknet for ikke lenge siden, og skal snart kjøre til operahuset der vi skal ha photoshoot. Blir kjempekos! Har hatt en knallfin helg, og kost meg masse!! 

Prøv å kos dere på denne flotte søndagen :) Blogges senere! <3

Du blir hva du spiser - Mat & Trening

Jeg som mange andre jenter elsker mat, og kunne sikkert spist en hel pizza alene hvis jeg hadde orket. Men, hvor er det egentlig grensa går? Når er det man vet at man er mett? Til å være jente føler jeg at jeg spiser ganske mye, og at en salat for meg ikke er nok. Selvfølgelig varierer det fra kropp til kropp, men skulle noen ganger ønske at jeg kunne spist småe måltid og bli mett av det. Føler meg egentlig ganske så storspist til tider, og har tenkt lite på vekta i det siste. For nå har jeg bestemt meg for å endre matvanene mine, og heller spise mat som får meg til å føle meg lett og frisk. 

For meg er det ikke så viktig å være tynn, men visste du at det faktisk går ann å føle seg tynn, bare ved å spise riktig mat? Dette var noe mamma lærte meg. Jo tyngre mat du spiser, (mat med mye fett og karbohydrater), jo tyngre føler du deg. Bare ved å spise riktig, kan det endre selvbildet og synet på hvordan man ser på seg selv. So what, om man har litt ekstra kilo her og der, spiser du riktig og begynner å leve en sunn livsstil, gjør det deg mer lykkelig! Det er noe jeg skal begynne med fra og med nå. Bort med kakeboksen, og alle fristelser. Av all den dritten jeg har spist det siste året, føler jeg at jeg på en måte har ødelagt kroppen min. Det er noe jeg ikke har lyst å føle lenger, nå vil jeg føle at kroppen min blir fornøyd, og får det den trenger. Masse mosjon, og sunn og næringsrik mat! 

Spiser du dårlig mat, kan det påvirke humøret ditt, og du kan fort få kraftige humørsvigninger. Spessielt brødmat, (typ loff,hvetebrød osv) får deg til å føle deg veldig trøtt og tung i kroppen. Spiser du mer salat, fisk, og andre sunne måltid får du det så mye bedre med deg og kroppen din. Man skal selvfølgelig unne seg noe usunt en gang iblant, men jeg kan ikke spise "junkfood" lenger pga at jeg ikke tåler det lenger. Jeg foretrekker ihvertfall grovtbrød fremfor vanlig, men det er da bare smak og behag :-) 

Tips til å komme i gang: 

- Hiv alle fristelser, og begynn å kjøp inn sunne matvarer

- Kutt ut brus, og drikk heller vann 

- Sett deg selv mål for dagen, 1-3 timer trening for eksempel 

- Spis frokost, og spis regelmessig. Jeg har vært ekstremt dårlig på det i det siste, men nå skal det virkelig bli endringer! 

- Finn ting som motiverer deg, enten en veninne eller et treningsprogram/personligtrener. Kom i gang med treningen! 

Håper det er flere som er som meg, og at dere likte tipsene mine :) Hva mener du? Trur du mat kan påvirke oss? 

Smakebit fra min nye låt

Skrevet selv, men er ikke ferdig enda. Siden jeg er litt syk har jeg ikke vært i studio enda, men gleder meg til jeg kan lage låta ferdig :) Fikk ihvertfall mange likes på facebook, og det motiverer jo :) 

Håper dere liker den :) 

Like?

Hjemme fra bieberkonsert

Hey søtinger. Jeg kom akkurat hjem fra Justin Bieber konsert og er helt utslitt. Fikk ikke tatt buss eller trikk tidligere på grunn av all kaoset i byen. Men, var så absolutt verdt å stå sammen med alle belieberne og vente på justin, for fikk et aldri så lite glimt av han når han gikk inn på hotellet. Sykt masse folk i byen, og er sikker på at jeg har fått tinnitus på grunn av skrikinga fra småjenter. Hører ihvertfall litt dårligere enn jeg gjorde i morges. Men, har kost meg i dag selvom det var litt mye frem og tilbake, og at vi ikke fikk vite når han skulle på scenen osv var veldig stressende men fikk ihvertfall se han synge live i 10 min så skal ikke klage.Det står stor respekt til at han faktisk hadde gratis konsert for fansen sin, det gjør han bare enda bedre. <3

Bilder fra dagen, Jørgen Fiasco

Meg og besteveninna mi Frida Elise

Her koser gjengen seg før man skal på bieber konserten! + meg bak kameraet haha

Var du på konserten?

Hva er den perfekte kroppen?

Har lenge tenkt på dette. Hva er det som er en perfekt kropp? Hvorfor må man være tynn for å ha den perfekte kroppen? Alle er forskjellige, og noen har mer former enn andre. Jeg personlig synes former er fint, og vil ikke byttet ut formene mine for noe i verden. Det er bare min mening! Men, hva er det liksom som er så galt med å ha litt mage? Jeg mener, ikke alle har en trent mage? eller en trent rumpe? Det er vel egentlig opp til hver enkelt hvordan man vil se ut? Hvis det er noe jeg er drittlei så er det at jeg får kommentarer på kroppen min. Om jeg har lagt på meg, eller gått ned i vekt. Hva er konklusjonen på perfekt? er det noen som har svaret på det? Ingen er perfekte, og alle er fin på hver sin måte. 

Det er normalt at jenter har litt "fett" på kroppen, spessielt i 19-20 års alderen og oppover. Det er noe som kommer med årene, for noen såklart. Jeg vil bare påpeke at jeg bryr meg ikke lenger, jeg er stolt over kroppen min og ser på meg selv som normal tynn. Jeg er ikke tjukk, jeg er ikke sykelig tynn, jeg er helt normal. Jeg er som jeg skal være, og det er de fleste. Hvis du er litt tynnere enn vennene dine, eller har litt mer "former" så vær glad for det. Vis det fram, fordi det er sånn du er og ikke noe andre skal si at du skal forandre. De fleste jenter legger på seg en gang iblant, og synes det ikke skal være slik at man ikke kan spise normalt eller såkalt " kose" seg en gang i blant med godterier, fordi man må tenke på kroppsidealet. Jeg spiser så mye jeg vil, og legger ikke skjul på at jeg er glad i mat. Vær glad i deg selv, uannsett hvordan kroppen din er. Da får du det mye bedre med deg selv, og får bedre selvtilitt etterhvert. Jeg har lært meg å godta meg selv for den jeg er, og nå har jeg det mye bedre. Stand up, and be proud! Hva mener dere?

Nespresso fest i sommersola

Hey søtinger. Kost meg masse i det siste, ble med 2 veninner på nespressofest. Var sykt deilig opphold, og utrolig god mat og drikke der. Fikk forsyne oss så mye vi ville, både pizza og diverse drinker. Festen var oppe på et tak på frogner, og det var ganske så god stemning hele kvelden :) Alle gjestene fikk med seg en goodiebag med hjem med masse godbiter. Elsker goodiebags!

Blir bedre outfitbilder fremover da, nå som jeg har fått tilbake speilrefleksen min kan jeg endelig begynne å ta bilder igjen :) Tenkte å ta outfitbildene ute siden det er så fint vær. Ikke feil med 23/25 varmegrader! hei ettervekst!... Nespressofest OutfitWedges/London 

Shorts/BikBok

Topp/BikBok

Clutch/Glitter


Hatt en fin helg?

Ny jobb + Nye bilder fra photoshoot

Hey fininger! Jeg har masse å fortelle dere. De 2 siste jobbintervjuene jeg har vært på har gått kjempefint, men jeg gleder meg aller mest til intervjuet med Elixia på mandag. Krysser virkelig fingre og tær for denne jobben! 18.000 fastlønn i mnd ekke feil! + provisjon. DRØMMEJOBB!

Men, jeg må bare bestemme meg for at den jobben er min. For å jobbe med Elixia på man være 100% selvsikker, og virkelig vise dem at denne jobben her passer for meg. Har mange muligheter, men akkurat denne muligheten er gull akkurat nå. I løpet av helgen flytter jeg til Vika i en ny leilighet sammen med noen venner. Gledes! Dette er bare midlertidig til jeg finner min egen leilighet. 

Nå skal jeg straks begynne å fikse meg, skal opp å hente russebuksen som jeg skal få låne av en veninne. Men, henter min egen i helgen. Hadde jeg vist at jeg ville flytte ned til Oslo så tidlig, hadde jeg kjøpt russebukse for lenge siden. Men, typisk meg å bestemme meg i siste liten. Nå begynner alt å bli som det skal være, nå er det snart sommer og masse jobbing, photoshoots osv fremover. Noe jeg virkelig ser fram til! I tilegg har jeg fått meg en jobb som promotør for et utested som heter Escape. Kommmet ganske godt i gang, og stortrives med crewet :-) 

Noen flere bilder fra photoshootenLove?

Dagens quote

Don't fear your regrets, because somehow your biggest regrets where your biggest decisions. 

Nytt bilde fra shooten På grunn av mye tekniske feil på blogg.no, og i stilsettet måtte jeg bytte design igjen. Trur ikke det er så lenge til jeg bytter platform jeg også, fordi dette begynner å bli irriterende... 

Synes om quoten?

Styling og makeup på salongen

Nå kom jeg akkurat hjem til Maria, sykt sliten. En veninne av meg som heter Jessica som jobber på Lexie frisørsalong på byporten stylet og fikset makeup på meg. Hun er utrolig flink, og er kjempestolt av henne! Nå mangler bare antrekket og gjestene, blir en så bra kveld! 

 

Slik ble håret, superfornøyd:)) 

 

Tok litt bilder ute i godværet, har vært utrolig varmt i dag! Herlig <3

 

Hatt en fin dag? synes om håret?

Photoshoot og tacokveld

Hey søtinger. Har hatt en så utrolig bra dag, virkelig knallstart på helgen. Var som sagt på photoshoot på ModelDayStudio, og det var utrolig gøy. Sykt fornøyd med settingen og bildene, og de var så høflige og hyggelige. Ble sminket og stylet av to makupartister som virkelig hadde peiling. Har aldr følt ført meg så "professjonel" før med både perfect makeup og hår. Virkelig en drømmedag! 

Legger ut noen bilder i morgen, kommer også en ny header med et av bildene. Jeg har også shoppet masse idag, blant annet antrekk til bursdagsfeiringen min i morgen. Gud som jeg gleder meg, blir så herlig å se igjen alle vennene mine og kose meg resten av kveld med champagne og god mat! Kjolen jeg skal ha på meg er i mint green, og passer perfekt til nagleskoene mine. 

 

Litt phototaking før photoshooten 

sykt å tenke på at det er mitt eget hår, kunne ikke blitt mere fornøyd. 

 

Nå skal jeg lage taco med maria til gjestene vi skal ha i kveld, blir en koselig fredagskveld med venner og god mat. Ønsker dere fortsatt en fin fredagskveld!

 

Synes om håret? vært på noe lignene selv?

Summerfeeling i Oslo + innkjøp

Hei. Nå har jeg nettopp kommet inn døren hos Maria. Er så deilig å være tilbake i Oslo! Gleder meg virkelig til jeg flytter tilbake. Flyturen gikk kjempegreit, og det var internett på flyet så jeg overlevde kjedsomheten. I dag har jeg bare trasket rundt i oslo og kost meg i sommerværet. Faktisk så utrolig varmt at jeg har byttet ut parkasen med skinnjakken. Herlig! Var også på et koselig jobbintervju, og sier bare at jeg ser virkelig frem til sommeren. Det har noe med dansing og modell å gjøre, og er utrolig stort og spennende. Skal ikke røpe så altfor mye, men jeg gleder meg virkelig! 

 

Jeg har også shoppet litt smått, det må jeg alltid gjøre når jeg er her. Var salg på BikBok og fant en kjempe fin cardigan i marineblå. Matcher sesongens trender. Kjøpte også et par smashing solbriller, som jeg skal bruke masse fremover. 

 

Litt av dagens outfit
 Cardigan fra BikBok, solbriller fra en acessories butikk 

 

Er det sol hos deg? Synes om innkjøpet?

Travel blogger+ nye hårprodukter

Hey. Føler at bloggingen min bare blir verre og verre. Litt mye som skjer i livet fortiden, beslutninger som skal tas og nå er det ikke mange dager til jeg er 19 år heller. Føler at alt går i surr noen ganger, og at jeg ikke helt vet hvor jeg skal fotsette meg. Har ihvertfall kommet med en beslutning, skal ikke gi opp skolen nå som det er så kort tid igjen! Kanskje vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre i mange tilfeller, men i dette tilfellet har jeg ikke noe valg. Bedre å ta godene for det etterpå. 

 

Reiser til Oslo på Torsdagsmorgen kl. 06.45, sykt tidlig fly I know! Men, vil jo være mest mulig i oslo. Mye spennende som skjer denne uken + bursdagsfeiring. Siden jeg skal på photoshoot kommer det snart en ny og bedre header (forhåpentligvis en jeg ikke går lei av med en gang). 

 Blåshampo/Redken Fuktighetsgivende hårkrem kjøpt på frisørsalong


Planene for uken:


Torsdag: Bursdagdate med Andreas på 

Fredag: Photoshoot og jobbintervju med VIVA

Lørdag: Cafe date med noen venner og senere bursdagsfeiring på Hard Rock Cafe


 

Ser virkelig frem til en topp 10 uke, og håper det blir fint vær! 


Syk og pakke i posten

Det er på slke dager som denne du blir skikkelig glad for pakker i posten. Jeg har nemlig blitt syk og ligger her hjemme med 38 i feber, svimmel, tåkesyn, ja listen fortsetter. Utrolig plagsomt! Klarer egentlig ikke å sitte på pcen heller, men hva gjør jeg ikke for bloggen? Jeg gidder heller ikke lade kameraet, så ja det har blitt lite bilder i det siste. Men, det blir bedre når jeg er blitt frisk! Middagen min de siste dagene har vært yoghurt og banan, sunt men begynner å bli ganske så lei av det. Krysser fingrene for at jeg blir bedre over helgen! Helst før helgen,men det er jo lov å håpe! 

 

Vant iphonedeksel for 2 dager siden, det var litt moro da. Så nå har jeg designet eget og kommer snart i posten. Det eneste som mangler er selve iphonen (hehe), håper jeg får det til 19-årsdagen min! Hentet også extensionspakken fra http://dreamextensions.no som jeg skal prøve å teste for dere i morgen, spørs hvordan formen er. 

 

Lagde eget i photoshop, synes det beskriver meg veldig godt! Partyprinsessen på topp! 

 

Love?

 

Bad Hairday: 10 irritasjonsmomenter

Vi har alle bad-hair days en gang iblant! Selv de med det perfekte håret. Tenkte å dele mine 10 irritasjonsmomenter når det kommer til håret. Kanskje noen kjenner seg igjen! 

 

1. Ettervekst! Det finnes ikke noe verre, noen sier det ser hot ut. Nei! Det er ikke mye hot med en stor jordflekk ved hodebunnen. Ettervekst er ikke fint, mer plagsomt. 

 

2. Vasker du håret for mye, blir det fortere skittent, og ser fettete ut uannsett hva du gjør med det. Derfor anbefaler jeg å dusje ihvertfall hver tredje dag. Dette var noe som skjedde meg ofte før, heldigvis har det forbedret seg nå. 

 

3. Håret mitt er ihvertfall sykt sensitivt, og tåler ikke ting som retting og krølling. Heldigvis har jeg stritt hår, og slipper å våkne opp med krøller, og det vet jeg det er mange som irriterer seg over. Å rette håret på morgen, har jeg ikke tid til så glad jeg slipper det! 

 

4. Det lugger! Fysøren så vondt det er, jeg er sykt hårsår og tåler ikke hvis noen drar ut en hårstrå. Guttene synes dette er sykt moro! 

 

5. Røyting! Mange ganger føler jeg meg som en katt, fordi håret mitt ligger overralt, og ikke særlig gøy å få det på klærne heller. 

 

6. Slitte hårtupper! Det er vel ikke noe jeg mener er verre med håret enn slitte hårtupper. Det er også utrolig plagsomt, og jeg må alltid vaske tuppene på nytt. Skal kjøpe marrocan oil som mange bloggere har anbefalt, kanskje det blir bedre da. ( Kom gjerne med tips! ) 

 

7. Kløing! Noen ganger klør håret mitt like mye som en ullgenser. Skikkelig irriterende! 

 

8. Når du vasker håret kvelden før og sovner med vått hår, og våkner dagen derpå med verdens største floke.  

 

9.  Bustete på håret! Dette skjer meg så utrolig ofte, bustete på håret og mange hårtuster som stikker opp fra håret. Prøvd å legge ned med hårspray men det endte bare opp med at det ble enda verre. 

 

10.  Når du ikke kler så mange frisyrer. På grunn av ansiktsformen min kler jeg veldig lite frisyrer og ender alltid opp med den samme kjedelige. Stritt hår og midtskill. Misunner de som kan kle andre frisyrer. 

 

 

Noen punkter dere kjenner dere igjen i?

 

Ny konkurranse snart i gang

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen om å vinne Silver Pearl Ringen fra http://smejfashion.no Mail er blitt sendt! Kommer snart en ny konkurranse, så følg med! I samarbeid med DREAM EXTENSIONS

 

UKM gikk kjempefint! Men, kom ikke videre til fylkesmønstringen. Hadde det uannsett veldig gøy og følte jeg fremførte låta mye bedre enn på fredagen! Det skjer mye spennende ting i livet mitt fortiden, og neste uke feirer jeg 19 årsdagen min i Oslo med de beste. 

 

Nå sitter jeg her hjemme med høy feber og det eneste jeg har klart å spise i dag er ibux og yohurt. Trur ikke jeg blir å sitte lenge på pcen i dag, legger meg nok etter paradisehotel. Selvom det er et sprøtt program, må jeg få det med meg, En dose underholdning i hverdagen. 

 

 

Blogges bedre i morgen. håper dere har hatt en fin ferrie! 

 

Ukm finale i kveld!!

Hey lesere. Beklager for dårlig blogging, men er så opptatt denne helgen! I går var det som sagt UKM (Ungdom Kultur Mønstring) for Tromsø kommune. Det var totalt 25 innslag, og jeg var en av dem. Var nr 12 til å synge, første etter pausen. Det var ganske nervepirrende først, men når jeg kom ut på scenen gikk det veldig bra. 

 

Etter delfinalen i går kveld fikk vi vite hvem som kom videre til hovedfinalen i kveld, og jeg ble overrasket når de ropte opp navnet mitt. Da ble jeg sykt glad! Nivået på UKM i år var ganske høyt, sykt mange flinke som var med i år. Sang en sang jeg har skrevet selv, og som betyr mye for meg. Den heter "Battlefield". Det å vite at jeg var en av de seks beste var så utrolig gøy, og gleder meg til i kveld! I kveld avgjøres hvem som går videre til landsfinalen. Forestillingen begynner kl. 17.00. 

 

Hadde vært gøy å vinne finalen! Men, det er nok liten sjangse med tanke på de som skal opptre i kveld! Skal ihvertfall kose meg og gjøre mitt beste !! 


Wish me luck :)) 

Avslappende kveld

Så utrolig deilig med ferie, i dag blir en avslappende kveld. Skal fikse neglene, ta selvbruning og rydde litt i leiligheten. Rett og slett bare slappe av! Skal også kose meg med gossipgirl, pretty little liars og the lying game. Beste seriene i verden!! 

 

 

Vil forresten takke dere så mye for forståelsen og sympatien jeg fikk på innlegget jeg skrev to hakk under. Livet er ikke alltid like enkelt! Håper det går bra med dere og at vi kan alle tenke mer positivt om oss selv fremover. Det går jo mot lysere tider, og snart er det sommer. 


Hva skal dere i kveld?


Den følelsen når du ikke føler du er bra nok

 

Dette er en ærlig tekst som jeg skriver hvordan jeg føler meg nå, trenger virkelig å få det ut hvordan jeg føler meg..

 

Den har jeg hver dag. Uannsett hvor mye jeg vrir og vender på det, er den følelsen fortsatt der. Det er akkurat som den har blitt en del av meg. Det hjelper ikke hva andre sier til meg, og mange av rådene jeg får går ikke inn på meg. Det er akkurat som om det ikke hjelper med noe lenger. 

 

Mange som oppfatter meg som en sterk person med høy selvtilitt og mener jeg trur høyt om meg selv. Det er helt motsatt. Og jeg vil ikke legge skjul på det lenger, nå forteller jeg hvordan jeg virkelig har det. Jeg føler meg tom, ensom og aldri god nok for noe. Mestringfølelsen er så høy at uannsett hva jeg gjør blir jeg aldri fornøyd. Blir aldri fornøyd med meg selv heller. Det har vært i tre-fire år nå, og det blir stadig verre. For en gang skyld vil jeg være fornøyd med meg selv og det som er rundt meg. Tenker mange ganger at livet hadde vært mye bedre om jeg hadde vært en annen person. Utseendet har lite å si når man ikke føler seg bra nok på noen punkter. Det er bare en liten andel av hva virkelig utseendet utgjør.

 

Jeg har vanskeligheter for å stole på folk, og være meg selv rundt mennesker jeg ikke kjenner. Mange oppfatter meg som selvgod, men sannheten er at jeg har så sykt dårlig selvtilitt. Noe jeg har hver dag, og sliter fryktelig med. Når andre gir meg komplimenter klarer jeg ikke å tru på dem, for jeg ser ikke hvor de komplimentene ligger. Mitt største ønske er at jeg kan være fornøyd med meg selv, ikke bare utseendet men også meg som person. Jeg må ærlig innrømme at det er de nedlatende og stygge tingene folk sier som går innpå meg, selvom jeg prøver å glemme det, tenker jeg mye på det ubevisst.

  

Det er mange ganger jeg har satt meg ned i sengen og tenkt over hva det er folk har sagt til meg, og sett om det stemte. At jeg var tjukk, at jeg så ut som et narkovrak, at jeg ser blek og syk ut. Ting som ofte kommer på formspringen min, og andre steder på nett. Prøver å ta det til meg når vennene mine sier at det ikke er sant, men klarer ikke å innse at jeg er bra nok. Sitter bare igjen med dårlig selvbilde. Vet at det er mange som har det som meg, og det er godt å vite at jeg ikke er den eneste. Men, det er en grusom følelse å sitte igjen med, at du aldri blir bra nok for noe. Ikke en gang dine egne bestevenner. 

 

Birgitte 18 år

Herregud for en helg!! Koste meg max i går sammen med flotte jenter og nydeligste Birgitte. Endelig kan hun bli med oss på byen!! Det blei sein nasch i går også, var ikke hjemme før 07.00 på morningen. Men, det var så absolutt verdt det! For å si det sånn så kjenner jeg det i hode at det ble liv i går. 

 

Lagde en plakat til Birgitte, fra meg og Marthe. Ble utrolig fornøyd med resultatet! Og Birgitte ble kjempe glad for både gaven og plakaten :) Som vanlig ble det mye bildetaking, men jeg var ikke pen på noen av bildene. Kommet til en konklusjon, er ALDRI fotogen i fylla så jeg trur jeg skal begynne å ta på meg en maske når jeg skal ut (med tanke på at de aller fleste har kamera), for med eller uten maske så ligner jeg ikke meg selv på fyllebilder. Therese la faktisk ut det verste av meg på bloggen sin, men det får gå, haha. Håper bare ikke det hindrer meg i å få jobb senere i livet, fjortiss-monster-bilde

 

Flotte Birgitte med plakaten jeg lagde 

 

skååål for birra!!! 

 

Hvordan har helgen din vært?


Litt fredagsshopping

Kom akkurat inn døren. Slitsomt å bære på så mange poser, stresset skikkelig i dag for å finne gave til Birgitte som fyller 18 år i morgen. Heldigvis fant jeg den perfekt gaven til slutt. Når jeg først skal kjøpe gave, skal det være noe fint og noe personen blir glad for. Har også shoppet litt til meg selv (selvfølgelig), hehe. 

 

Viser dere innkjøpene i morgen :)) I kveld skal jeg bare slappe av, sparer meg til i morgen kveld. Da er det OOON!! 

 

Tok litt "fashion" bilder av innkjøpet  

 


 

  

Love?

Kosekveld med Tuva

puuh, endelig ferdig å rydde badet mitt. Tok sin tid! Tuva kommer snart på besøk til meg så det blir koselig, hun bor bare 5 min unna meg, lenge siden jeg har sett henne nå. Gleder meg til å høre litt om osloturen og hva hun har gjort i det siste. Elsker å pynte på badet mitt, nå har jeg ryddet litt og endret på hvordan ting står, synes det ble mye finere når det ble mer ryddig blant smykkene og alt det andre som ellers lå slengt rundt overralt. 

 

Resultat: 


 

såå fint :)) 

 

Love?


Hemmligheten til et bra liv

Dette innlegget er noe jeg skrev for lenge siden, men har lyst å dele igjen. Med, tanke på at jeg har nye lesere. 


Jeg har tenkt litt i det siste, hva er det som gjør mennesker så trist? Er det forbudt kjærlighet? Er det tragediene som rammer oss i livet? Er det ordene og meningene som vi blir fortalt, som sårer oss? Eller er det det vi frykter mest som lammer oss?

 

Jeg trur at hvis man skal få det bra med meg seg selv og andre, så må man tilgi og godta den man er. Man må gi tilgivelse for å få helbredelse. Man må tilgi seg selv for det man har gjort og angrer på, man må tilgi andre for det dem har gjort. Det ligger i oss selv, det er vi som bestemmer hvor vi skal dra, hvordan vi skal leve, og hvor vi skal ende opp. Ingen andre kan bestemme det for oss. Det vi tenker skaper vi mere av. Tenker man positivt om seg selv, så får man positivitet tilbake. Uannsett hva folk sier, hva folk mener om oss så er det vi som tar det innover oss, og når vi bryr oss om hva andre tenker og forteller, det er da det begynner å bety noe. Det er egentlig bare tomme ord, vi bestemmer selv om det skal bety noe eller ikke. Jeg skjønner nå at hemmeligheten til et bra liv er å tro på seg selv og takle det som gjør oss vondt, på en måte vi vil skal gjøre ting bedre. 

 

Hvorfor ta innover alt det negative som folk sier? Hvorfor bry seg? Du må godta den du er, og når du ser realiteten skjønner du at det har ingenting å si hva folk mener. Fordi så lenge du er fornøyd med deg selv, så kan ingen ødelegge selvbildet ditt. Denne metoden har jeg brukt, og det fungerer. Ved å tro på deg selv, og være glad i deg selv gjør ting så mye enklere for deg, og du vil finne veien til lykke.

 Når du våkner om morgenen å ser deg i speilet, si positive ting til deg selv. (Det høres kanskje ironisk ut, men det fungerer). Fortell deg selv i speilet hva som er bra med deg og vær stolt over den du er. Smil med sjelen, smil med sinnet ditt og leveren. Bare smil masse!! Du vil kjenne at du får frysninger i kroppen og du vil kjenne at ting løsner. Selvom du er på ditt verste, bare smil og tenk på alt du vil gjøre fremover, og vit at du kan gjøre hva enn du vil. Ingenting kan stoppe drømmene dine, har du en drøm så følg den!

 

Jeg vet at mange tenker at det er selvdigger å si pene ting til seg selv. Men, hvorfor er det det? Jo, fordi janteloven er sånn og du har hørt av de rundt deg. Men tenk etter, er det virkelig så forferdelig å være glad i seg selv? Nei.

 

Er du ikke enig?

Hvordan beholde drømmegutten

Noe som er typisk med oss jenter er at vi alltid trur det verste først. Er han utro? Vil han ikke snakke med meg?Er han ikke interesert lenger? osv. Spessielt hvis vi ikke får det svaret vi ønsker å få. Om du foreksempel har sendt en melding til han, og at han ikke svarer med en gang begynner vi å bekymre oss. Men, selvom han ikke svarer så kan det jo hende at han er opptatt, er på trening eller ser på fotballkamp. Det trenger ikke alltid være som vi trur det er, jeg har noen tips som kan gjøre ting litt enklere. 

 

1. Det viktigste i et forhold er ærlighet. Jeg mener helt klart at er ikke gutten du er forelsket i til å stole på, så bør du droppe han. Tilitt er alt i et forhold, ærlighet varer lengst. 

 

2. Mange av oss trur at å pynte på utseendet og bruke sjekkereplikker vil gjøre jobben for oss. Vel, sånn er det egentlig ikke. Tro det eller ei, men gutter ser mer på personlighet enn utseendet. Hvis du har en sprudlende personlighet, og får han til å le har du alt kapret han. Selvom førsteinntrykk har mye å si, er det beste å være seg selv. Vis han hvem du er, og hvis han ikke synes det er nok, fortjener du bedre. 

 

3. Vis han at du er interesert. Selvom du føler at han ikke vil ha deg, kan det hende at han er sjenert eller redd for å ta første steg. Ikke alle gutter viser interesse for den jenta de liker, tvert imot. Hvorfor ikke be han på kinodate? Hvis han takker nei, da vet du at han ikke interesert. 

 

4. Vi jenter elsker å høre komplimenter fra gutter, spessielt. Gi han komplimenter du også. Tro det eller ei, men gutter liker det de også. 

 

5. Noe som vi alle kan komme i er den såkalte vennesonen. At han liker deg mer som en veninne enn en kjæreste. Dette trenger ikke nødvendigvis være negativt, kan hende han er mye mer glad i deg enn du trur og ikke vil miste deg. 

 

6. Vær kostbar! Det beste trikset i å kapre kjekkassen er å ikke gi for mye til han. La han kjempe litt for deg. Da ser du også om han virkelig vil ha deg. 


7. Det verste vi jenter vet er å bli dumpet. Det trenger ikke være på grunn av deg, det kan være på grunn av følelser og at han ikke vil mer. Ikke vis han at du er lei deg, hvis du er den i forholdet som blir mest såret, og at han rett og slett er kjipt mot deg. Det dummeste man kan gjøre er å gråte over noen som har såret deg. Ikke gjør det! Hev deg selv opp og vis han at du er bedre enn han. 

 

8. Sjalusi forekommer ofte i forhold. Hvis du er den som er mest sjalu, si det til han og fortell han hva du føler. Det er ikke alltid gutter legger merke til sånt, da ser han også at du er glad i han. Hvis han er den som er mest sjalu av dere, kan det hende at han ikke stoler på deg eller er usikker. Snakk sammen om det, og finn ut om det er noe dere kan jobbe mere med. 

 

9. For å holde forholdet gående er det viktig å tilbringe tid sammen. Ikke bli en av de vanlige kjæresteparene som ender opp på sofaen. Gjør noe sammen, dra ut å spis en god middag eller reis til utlandet. Få nye minner sammen, og vær litt spontan! Lev livet og kjærligheten vil blomstre enda mer. 

 

10. For å få et forhold til å fungere er det viktig å ikke være sammen hver dag. I noen forhold kan det funke, men det blir som regel slutt etter en stund. Ikke dropp vennene dine fordi kjæresten din kjeder seg, hvis du har en veninnedate, hold avtalen. Hvis han virkelig er glad i deg forstår han at du har planer. Desutten er det bare sunt at dere får kjenne litt på savnet. 

 

 

Håper dette hjalp dere med hjertesorg eller som tviler på typen/forholdet. 

 

Når du føler at du vil gi opp

Du vet de dagene du føler at du bare vil gi opp? Sånn har jeg det i dag. Jobber hardt med fagene, men brenner liksom ikke for slike fag. Samf har aldri vært min store greie, heller ikke matte eller geografi. Vi har alltid 3 timer med matte i de siste timene på tirsdager, og de timene er serriøst utholdelige. I tilegg så føler jeg meg ikke noe særlig bra! 

 

Føler at jeg liksom aldri kommer noen vei, og at jeg kaster bort tiden min på skole. Men, sånn er det jo egentlig ikke. Dagdrømmer er noe jeg føler jeg gjør hver dag, enten om jeg sitter i timen eller i kantina. Vil liksom ikke være på skolen mer, for er så sykt lei. Nå i det siste har jeg hatt lite motivasjon og guts til å få til ting. Føler at jeg bruker all energien jeg har på skole, helt til jeg blir helt utslitt. Utmattet og kvalm og vil spise opp følelsene mine. Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde valgt anderledes. Det er ikke alltid man ser utfallet før man har kommet til det punkte du faktisk ser at du trenger skole og studiekompetanse og angrer fælt. Jeg går nå almennfag og trives middels, men skulle ønske jeg kunne gå musikklinjen og at jeg var ferdig med vidregående som alle andre på min alder. Uannsett hva som skjer skal jeg fullføre dette året, og om jeg ikke vil det skal jeg tvinge meg selv for vil ikke kaste bort enda et år på slurving. Håper det er flere som er i samme situasjon som meg, for akkurat nå føler jeg meg veldig alene. Livet er ikke alltid like enkelt, og det blir ikke alltid som man hadde tenkt det skulle bli. Life suck sometimes..

 


Føler du det på samme måten?

 

Fantastisk helg

Hatt en fantastisk helg! Kost meg max denne helgen!! Sovet bort hele denne søndagen, siden jeg var hjemme i 6-7 tiden på morgenen. Våknet opp rundt 19.00 tiden, og har vært våken siden da. Blitt lite med bilder, kanskje jeg skal begynne å ta med meg kamera ut igjen? Det skal jeg ihvertfall neste helg, fordi da skal jeg og jentene feire Birgitte Ross som blir 18 år!! 

 

Nå er det bare 3-4 mnd til jeg drar ned til Tyrkia. 2 mnd i paradis blir ikke feil! Har søkt skole i Oslo, håper virkelig jeg kommer inn. Ser frem til en perfekt sommer! 

 

Fant forresten denne kjolen på nelly.com i stad, helt frelst!! VIL HA NÅ!! 

 Hatt en fin helg? synes om kjolen?


Jobbedag

Sykt sliten, og skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er så slapp om dagen. Det går utover alt, skole, jobb, det sosiale. Sover bort hele dagen jo, uff nå må jeg virkelig skjerpe meg! Tatt på meg vakt i dag, skal jobbe fra 18.00 til 24.00. Spørsmålet er om jeg drar ut i kveld etter jobb, eller sparer meg til neste helg?? Dilemma, dilemma. 

 

Laget meg event på facebook til bursdagen min, som jeg skal feire den 24. mars. Det blir bare med gode veninner og god mat tenker jeg, hvis jeg ikke får leid lokale. Skal feire i Oslo, siden det er tradisjon hos meg :) hehe. Gleder meg veldig da, selvom 19 bare er et hvileår før jeg bilr 20! heh, hvem lurer jeg egentlig? Selvfølgelig skal det festes når jeg er 19 også! Partyløve, det var det jeg ble kåret på juleballet, føler at jeg lever opp til den! *pokerface* 

 

 

Maria mener at den her gikk rett i fletta på meg på 20årsdagen til Lene! Kanskje litt enig, i og med at jeg ikke husker en dritt fra kvelden! 

 

 

Må egentlig begynne å fikse meg nå, og få ryddet her hjemme. Ser ikke ut her, nå er klesskapet mitt offisielt på gulvet! 

 

 

Det handler om å være positiv

Hvor mange ganger går du ikke tenker på at alt ikke går din vei, og at du bare gjør feil? At "det er så typisk at dette skjer meg", eller " Karma is a bitch!". Tenker sånn mange ganger selv, og var ekstrem flink til å tenke sånn hele tiden før. Men, en dag bestemte jeg meg for å endre holdningen min. Nemlig å begynne å tenke possitivt! 

 

Det som skjer deg, er ikke andre sin feil. I de fleste tilfeller er det din egen skyld, men du bare innser det ikke der og da. Jeg har mange ganger skyldt på andre, og omgivelsene rundt meg. Men, det handler faktisk om hvordan du tenker. Ingen andre kan tenke for deg, enn deg selv. Det har jeg lært meg! Hvis du vil utrette noe her i livet, så er det ingen andre enn deg som kan ta det valget, som kan bestemme for deg. Gjør det du vil, uavhengig hva andre synes og mener om deg. Nøkkelen til sin egen lykke er å tenke positivt, fordi da skaper du mer positivitet hos andre og ikke minst hos deg selv. Hvis man går rundt å tenker negativt hele tiden, skaper man bare negativitet. Nå tenker du sikkert " Men, noen ganger når jeg tenke positivt, endrer andre det til det negative!". Ja, det er ofte det skjer men da er det opp til deg hvordan du vil at det skal ende. Opp i krangel, eller være diplomatisk og se to sider av en sak. Alle kan utrette noe positivt bare man innstiller seg på det. Istedenfor å tenke at du ikke kan gjøre ting, at du ikke kan forandre deg, begynn heller å tenke at "Ja, dette får jeg til!". Selvom du ikke får det til, har du ihvertfall prøvd og det er jo positivt. 

 

Etter jeg begynte å tenke slik, og ta livet mitt i mine egne hender ble ting mye bedre. Nå tenker jeg bare på det jeg vil gjøre og konsentrerer meg om det er som positivt! 

 

 

er du ikke enig?

Avslappende kveld

Kom akkurat inn døren. Vært en veldig stressende dag, det er husleiedag. Som vil si at jeg må betale for minileiligheten jeg bor i. Blitt ganske vandt til å betale for meg nå, og jeg som trudde det skulle være vanskelig. Ganske lett når man bare får kontroll på økonomien sin, og ikke minst pengebruken. Takk og lov for familien min, som har hjulpet meg i tunge stunder. Ser frem mot lysere tider. 

 

Reiser nedover til Tyrkia i mai allerede, guud jeg gleder meg! Håper jeg bare får søke meg fri fra skolen 1 mnd før vi slutter. Det at jeg tar denne jobben, avhenger at jeg må reise nedover i Mai og er hjemme igjen i Juli en gang. Hvis du lurer på hva jeg skal jobbe med der nede, kan du lese mer om det her

 

Kjøpt et nytt produkt jeg skal teste ut i kveld, noen som vet om det er bra?


Med andre ord, blir dette en veldig avslappende kveld! 

 

Beste helgen på lenge

Beklager for lite oppdatering i helgen, men har rett og slett ikke orket å blogge å heller kost meg skikkelig med venner, må si det er digg noen ganger å ha litt avkobling fra pc. 

 

Det er alltid like koselig å møte lesere på byen. Møtte noen jenter i går som sa de digget bloggen min og leste den ofte, hun ene hadde faktisk lest denne i 2 år. Woow, tenkte jeg? Kanskje på tide å skjerpe seg på bloggingen! 

 

Trur dette må være den beste helgen på lenge, var også kos at Maria og Jessica kom opp til Tromsø å festet sammen med meg! Love my life <3 

All the single ladies..


Jeg føler at håret mitt skinner opp på alle bilder av meg... shinykainy x))

 

Hatt en bra helg?

Skal jobbe 2 mnd i Tyrkia

Har en gladnyhet til dere, ikke alle som vet det enda. Siden en i familien min bor i Tyrkia har han noen kontakter i hotellbransjen og servicebransjen der nede. Onkelen min ringte meg når jeg var i Oslo og sa at han hadde ordnet meg jobb i Tyrkia. Jobben går ut på å være en turist guide, der jeg skal snakke om fasilitetene de har på hotellet og tipse om ting man kan gjøre i område, sånn forek sempel spa, golfbaner,diskotek, resturanter osv.

 

Det beste med hele jobben er at jeg skal jobbe på et femstjerners hotell i Alanya, som også ligger ved stranda. Har ikke fått vite hvilket enda, men gleder meg bare helt sinnsykt! Er så heldig som får oppleve dette, samt tjene penger på det også. Skal ikke bare jobbe, får også fri til å shoppe, dra på stranda og nyte ferien. Regner med jeg drar i slutten av mai, eller begynnelsen av Juni. Spørs når eksamene er ferdig! 

 

Ready to get my tan on! 

 

 

Et av femstjernershotellen de har i Alanya! 

 

Har du vært i Tyrkia før?


Ny bok - The Lying Game

Jeg er vanligvis ikke en lesehest, men noen bøker kan man faktisk finne meg i å lese. Engelske bøker synes jeg er mer spennende enn norske. Får den feelingen av at du er i med i en amerikansk tvserie eller gossipgirl. Blitt veldig hekta på serien "The Lying Game", som handler om to tvillinger som finner hverandre på nett og som lever hvert sitt liv, bestemmer seg for å finne dere egentlige mor. Veldig spennende! 

 

Fikk en veldig sen julegave av Susann, det var "The Lying Game" boken. Forfatteren bak "The Lying Game" er også bestselgeren fra alles jenters favorittserie "Pretty Little Liars". Som det har blitt laget tvserier om. Begge er mine favorittserier! 

 Gleder meg til å lese boken! 

 

Har du lest den?

Day 1 in Oslo

Jeg storkoser meg i Oslo. Utrolig deilig å være her igjen.  Ble Mc'donalds mat på meg til kveldsmat i går, noe jeg har savna utrolig mye, siden vi bare har Burgerking i Tromsø. Chicken Mc Nuggets meny, standard! Var deilig å se jentene igjen og ikke minst pappa. Felte en tåre når jeg fikk se han igjen, 1 år fra pappa ble litt mye for meg. 

 

Planene for dagen er å dra på cafèdate med bestekompisen min Thomas, også kommer Maria senere. Det blir kos! 

 

Måtte ta med meg disse på turen, MUST HAVE

 


Kos dere i dag, nå skal jeg se litt serier før jeg drar å møter Thomas :)

Pakket og klar for Oslo

Våknet for 1 time siden, nettopp tatt en halvtimes deilig og varm dusj. Pakket ferdig resten av det jeg skal ha med til Oslo. Nå mangler bare å sminke meg ferdig og finne reiseantrekk. Flyet mitt går rundt syv-tiden i kveld, så regner med at jeg er på flyplassen en time før. 

 

 

Bestilte sånn mappe for extensions for noen dager siden, genialt! Hairtohair.no

 

Blir deilig med rekebaguett og smoothie på flyplass, alltid noe jeg kjøper når jeg skal fly :) Har også lastet ned en del spill og apper til HTC. Alltid moro med tidsfordriv på fly! See you in O-town ;)

 

Oslotur i morgen

Ble lite blogging i dag. Tenkte egentlig bare å si at jeg endelig drar til Oslo i morgen! Gleder meg utrolig mye, møte venner og familie. Jeg skal bo hos besteveninnen min maria hele oppholdet, så det blir kjempekoselig. Blir også hyggelig å se pappa igjen, 1 år siden jeg så han sist. Reunion <3 

 

Forige oslotur ble det drinks, taco og idol på oss. Bodde da hos maria, som har en kjempe fin leilighet! 

 

Var også på lanseringsfesten for STREETSTYLE! Uforglemmelig kveld, møtte på herlige Marthe borge, typen hennes og katyperrykjendiss Tommy og mange andre bloggere! 


 

 

legger meg nå, så skal jeg pakke videre i morgen!! Oslo here I come <3

På svalbard for helgen

Jeg og kjæresten sto opp for ikke så lenge siden, det er kjempefint her på Svea. For de som ikke vet det så jobber Torkild her på Svea for 2 mnd, og siden jeg har savnet han sånn dro jeg like gjerne på besøk. Var veldig godt å se han igjen, vi har det veldig bra sammen :) 

 

Tok et fint bilde av han i går, ikke sant han har fint hår nå? Han vurderer å klippe seg, noe jeg ikke synes han skal. 

 

 

Kommer ikke til å blogge så mye nå siden jeg er med kjæresten, så dere får kose dere resten av helgen :) 

Ryktesprederen

Det er så utrolig vanlig, og det skjer absolutt overralt. Uannsett hvor enn du drar møter du på folk som liker å være frekk eller lage rykter om andre. Dette skjer ikke bare i jentegjengen, men også hos gutter. Dette kommer enten av sjalusi eller at personen rett og slett kjeder seg. Å spre rykter om hun/han som nettopp begynte på skolen/jobben, eller å finne det "første" offeret man kan være ekkel mot. Synes det er så synd at det er sånn i dagens samfunn. Jeg har selv vært igjennom det, og er sikker på at de aller fleste jenter har en eller annen gang vært utsatt for det. Men, så kan man jo spørre seg, hvorfor er det sånn? Hvorfor "hater" jenter andre jenter, og liker å sette ut rykter? er det fordi man føler seg "store" at man gjør det, eller fordi man vil være kjip? eller rett og slett fordi man er sjalu?  

Rykter ødelegger så mye. Uavhengig om det er sant eller ikke. Selvom man ser ting med øynene, trenger man ikke skape sitt eget rykte om det og si videre. Alle har forskjellige formeninger om ting, men noen er ikke voksne nok til å holde det for seg selv, og sånn vil det alltid være. Desverre. Men, istedenfor å tro på det rykte som blir sagt ut, så kan man heller spørre den det gjelder. Mener vel at slike ting forandrer seg med årene, når man begynner å gå mot voksen alder tenker man gjerne anderledes. 

 

Hvorfor tror dere jenter sprer rykter om andre? 

Beste kjæresten


Elsker den følelsen. Når jeg ikke klarer å slutte å tenke på han. Når det kiler i magen hver gang jeg får en melding fra han eller ser han. Hver gang han kysser meg, og jeg får frysninger i hele kroppen. Den følelsen er så fantastisk, samtidlig litt skummel. Man bestemmer gjerne aldri hvem man faller for, jeg er ihvertfall veldig glad for at hjerte mitt valgte riktig denne gangen. Vi er perfekte for hverandre, og jeg er så heldig som har funnet en som liker meg for den jeg er. Å vite at han tar vare på meg og skjønner meg.The world is twisted and complicated, but when I am with you I know the meaning by living. 

Resultat fra fargingen

Tenkte å bare vise dere noen bilder av resultatet. Ble veldig fornøyd hvertfall :) 

Nå skal jeg se videre "17 again" med Maren :) Koselig jentekveld!

Håret er litt vått enda

Love?

Rolig lørdagskveld

Da har jeg endelig kommet inn døren. Ble en kjapp tur på butikken! fysjj, så kaldt det er ute. Kjenner jeg gruer meg til Svalbard på Fredag. Skal besøke kjærestenmin som jobber der for 2 mnd. Litt kjipt at jeg ikke får vært med han så mye siden han jobber, men det bir deilig å få han hjem igjen når disse lange 2 mnd er over. 

Kjøpte ny hårfarge og noe hårprodukter, tenker å farge håret mitt en litt mørkere hårtone, siden den platinafargen jeg har nå ser veldig slitt og ødelagt ut. Kjøpte også DET NYE, som jeg skal kose meg med resten av kvelden. Håper på besøk etterpå, har kjøpt inn pizza, og annet snadder. Elsker jentekvelder! :) 

Kryss fingrene for at resultatet blir bra :) noen som forresten vet om den tørrshampoen er bra? 

Fjortissperioden

Tenkte å vise et før og nå bilde. Føler jeg har forandret meg veldig siden fjortisstiden. Blitt mere voksen, blir snart 19 i mars. Gud, jeg gleder meg! Det er samtidig veldig deilig å vite at fjortiss-perioden er over.Føler mye har skjedd siden den tid, som har forandret måten jeg tenker på, og ikke minst måten jeg lever livet på. Har funnet ut hvem som er mine ekte venner, og at man kan kjempe seg igjennom alt. Har vært litt av en berg og dal bane å komme hit jeg er i dag. Men, samtidig så er jeg så glad for at jeg sluttet å bry meg om rykter og stygge ting folk sa til meg. Har hatt venner som har støttet meg hele tiden, og ikke minst familie. Jeg er sikker på at de aller fleste har en slik periode i livet sitt, der man finner ut hvem man er/vil være. Hva mener du? har jeg forandret meg? 


19 år                                                                                          15 år 

Marilyn Monroe

Har endelig fått hengt opp bilde jeg fikk av en veninne :) Hun ville ikke ha den lenger, så jeg var så heldig og fikk den! åhh så fint :))

Love?

Koselige torsdager som denne

Planene i går ble ikke som jeg hadde tenkt, ble ikke noe partey så ble hjemme og slappet av med Emilie og en kompis. Drar nok ikke ut i kveld heller, siden det ikke skjer noe så blir mest sannsynlig hjemme i leiligheten med gossipgirl. Kjøpte noen nye pynteputer til sengen, føler det blir så mye mer hjemmekoselig med litt fint interiør

Kjenner jeg gleder meg til det nye året er her! 2012! Nytt år, nye muligheter. 

åhh stemning :)) 

Love?

Thank god its friday, oh i'ts wednesday

Hey søtinger. Sorry for daff blogging, men er så mye stress nå som det snart er jul også vil jeg nyte ferien fullt ut! Emilie kommer snart til meg, så må hoppe i dusjen nå. Tenker oss ut i kveld :)) 

Dere må forresten ta en tur innom den nye bloggen til en god veninne av meg, kjempe nydelig jente. Kos dere idag :))

Synes om den nye hårfargen min forresten?

Shopping til leiligheten

Hey søtinger. Kom nettopp hjem fra en liten shoppintur på Jysk og Skeidar. Utrolig sliten av å bære så stor pose med puter og tepper. Fått det skikkelig koselig i leiligheten nå. Kjøpte 3 pynteputer, et teppe og litt pynt til vinduskarmen og noe til badet. Det har blitt veldig koselig her nå! :) 

Borte bra, men hjemme best

Love?

10 fordeler ved å bo alene

1. Du bestemmer alt selv, kan rydde når du vil, rote når du vil og det er ingen som maser på deg.

2. Du kan høre på så høy musikk du vil og synge i dusjen uten at noen klager. 

3. Du får dusje så lenge du vil, og du får badet for deg selv og slipper masete søsken. 

4. Du kan sove så lenge du vil i helgene, og slipper mas om at du må gjøre husarbeid.

 5. Du kan fikse og møblere som du vil, og får ha alle tingene dine i fred. 

6. Du kan ha besøk, og slipper å utsette noe fordi familien din er blitt syk. Det er ofte kjipt. 

7. Du bestemmer selv hva du skal spise til frokost/middag og kvelds. 

8. Du kan se så lenge du vil på tv, gjøre lekser når du føler for det. 

9. Du får ha daten/kjæresten din i fred. Alle vet hvor irriterende det er med nysgjerrige mødre. 

10. Det beste med å bo alene er at du får være sjefen i hjemmet. Du bestemmer alt og har dine egne regler. 

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet for meg selv. Stortrives i leiligheten, og gleder meg til å kjøpe nye ting til stuen,badet osv. Har allerede pyntet litt til jul, mangler bare et lite juletre kanskje? Skal også henge opp noen bilder etterhvert. Så leiligheten får litt mere klasse over seg. Jeg føler meg også mye bedre som person, etter jeg flyttet for meg selv. Slipper å tenke så mye, enn seg selv og skole/jobb. Det var ganske uvandt i begynnelsen, men man blir vandt til å bo alene etterhvert og da blir det faktisk ganske koselig. 

Julestemning i leiligheten

Det er så herlig stemning i leiligheten nå. Julemusikk og adventsstaken er tent, 3 stjerner for 3 søndag i advent. I går var en utrolig koselig kveld, var på fest med gode venner, god stemning. Dagen derpå var ikke så veldig koselig, men føler meg mye bedre nå. Får snart besøk av Emilie, vi skal til byen å handle julegaver i dag. Det er alltid søndagsåpent rundt juletider, det gjør det enda bedre. Har du julestemning?

Koselig kveld

Det er på disse dagene det er deilig å ligge i sofaen, og se igjennom alle gossip-sesongene. Nå er jeg på sesong2, ser ut som om denne uken blir en av de lateste. Nå som det er snø, kaldt og mørketid frister det lite å gjøre så mye, blir også utrolig trøtt nå som det er mørkt 24/7. Legger meg tidlig ikveld, siden jeg har halvdagsprøve i engelsk i morgen. Skal skrive en "essay", men vet ikke temaet enda. Spent på hva temaet blir, håper det er noe jeg kan mye om. Good night! 


Ryddet ferdig leiligheten

Hey søtinger. Jeg har akkurat blitt ferdig med å rydde leiligheten. Hentet det siste av klær i dag hos mamma og har fått på plass det meste. Er veldig fornøyd med at jeg flyttet hit, deilig å ha et eget sted for seg selv og ikke minst eget bad. Må ærlig innrømme at badet er det fineste stedet her, der jeg tilbringt mest tid. Fryktelig deilig med 2 speil, og egen dusj. Alt som man ikke få ha i fred ellers. Venter besøk i kveld av noen jenter i klassen, så det blir koselig :) Mangler bare noen fine pynteputer på Kremmerhuset så blir det kjempefint her.

Hva synes du?

Stemning i hjemmet

Prøvde extensions på, passet håret mitt akkurat. Noen ganger så er livet som blogger herlig, spessielt når man får nesten alt sponset :) Nå skal jeg sove, god natt kjære lesere. 

Hva synes du om bildene?

Pakke i posten, girlystuff

Hey søtinger. Endelig har jeg fått pakken fra Rapunzel of Sweeden og DamnHeels. I pakken fra Rapunzel of Sweeden var det extensions, vippesett og en ekstensionsbørste. Veldig fornøyd, gleder meg til å bruke håret, nå som det snart er juleball kommer vippene godt med. 

Var utrolig deilig å våkne opp i mitt nye hjem, har fått det meste i orden, mangler bare litt pynt her og der. Badet er ihvertfall komplett! LYKKE!

Dette er hva som var i begge pakkene: 

Vippesettet til party 

Love?

 

Mitt nye hjem

Hey søtinger. Det har vært lite blogging, fordi jeg har jobbet mye med trendspot og flyttet inn til mitt nye hjem. Føles så godt å endelig være her, en mnd siden jeg signerte kontrakten. Skal få det kjempe fint her etterhvert. Har pyntet på badet, satt opp et stort speil, pyntet med lys og steiner. Viser dere flere bilder etterhvert når jeg er ferdig med innflyttingen. Har fått på plass halvparten av klærne og skoene, men en god del er enda i esker. Fortsetter innflyttingen i morgen, siden nå er jeg så trøtt. 

 Sneakpeak: Som dere ser har jeg fått det meste i skapet, men enda mer igjenJeg liker veldig godt designet på badet, alt er helt nytt og fint.. gleder meg til å ha mye kvalitetstid her inne Her ser dere bladsamlingen min, skal kjøpe et bladstativ etterhvert som skal henge på veggenElsker denne veggen, som dere ser har pyntet opp med favorittproduktene mine har også satt opp speiletEn god start ihvertfall, må ærlig si at badet er det beste stedet. 

Da har dere fått sett litt fra mitt nye hjem. Gleder meg nå til å ta en deilig lang dusj, også gjøre meg klar til skolen i morgen. 

 Love?

Ukens facebook sitater

Da var det tid for å dele facebooksitatene mine. 

Lost In Vogueshu84: Melissa Bailey Fashion Illustration picture on VisualizeUsLost In Vogue

I'm not afraid of getting hurt, I'm afraid of falling in love.

Most of the guys would love to be with me, so why won't you? - Aria, Pretty Little Liars

Bitch please, your bra has more stocking than a christmas sock

Finding a boy that won't break your heart: is there an app for that?

Don't complain about your girlfriend, if she was perfect she would find someone else

 Love?

Livet som blogger er herlig

 Jeg fikk en veldig hyggelig mail fra Bloggkeen som ville sende meg denne chic-pakken: LYKKE!!

 

 

Gleder meg også sykt til dette dumper i postkassen min! Har inngått en sponsoravtale med Ax-paris.co at de sender meg klær i mnd mot at jeg har deres banner på bloggen min. Plukket ut noen plagg jeg får denne gangen.

 

De skal også sponse kommende konkurranse, jeg kommer til å ha en konkurranse 1.desember her på bloggen så følg med. Premien er ganske så fin!! 


Gleder meg til å bruke en av kjolene på juleballet som er 17.desember!! 

 

Love?

Thank god its satuurday

Hey søtinger. I dag har jeg tenkt meg ut på byen, siden det er en stund siden sist. Gleder meg til å bare kose meg i kveld med venner og drikke. That's all saturdays is about. 

 

Jeg har kjøpt inn hårfarge (platinablondt) og skal nå begynne å farge håret mitt. Blir deilig å få samme farge på håret som jeg hadde i sommer, nå som det er så mørkt ute konstant. Viser dere resultatet senere.
Kosestund fra uken hos besteveninna mi i Oslo, kind of miss it!!

 

Dere må ha en fin kveld :)

Se intervjuet på BikBok her

Innlegget kan du se her

 

Det var veldig gøy, og jeg vet hva jeg har øverst på ønskelisten. Begge kjolene er helt nydelige, skoene er bare helt fantastiske og smykket er perfekt. Love it!  Som dere sikkert hører prater jeg nordnorsk i intervjuet, siden faren min bor i Oslo prater jeg også Oslo. Jeg bare skifter dialekt automatisk når jeg snakker med vennene mine eller familien min. Kind a funny! 

 

Hva synes du om intervjuet? 

Ferdig med intervjuet

Hey søtinger. Kom akkurat inn døra. Det var kjempe gøy på BikBok i dag, prøvde forskjellige antrekk , og plukket ut de 2 beste antrekkene for julebord. Snakket veldig mye om sesongens hotteste juleborstrender for både gutter og jenter. Hadde ikke øvd inn hva jeg skulle si, så ble veldig mye å ta på sparket. Men, var veldig gøy og ble etterhvert trygg foran kamera. Litt kleint når det var så mange som så på i begynnelsen, men ble vandt til det etterhvert. hehe, gleder meg veldig til det kommer ut online. woop woop! 

 

 

Loove you giirls!!


Hatt en fin dag?

Jeg skal tipse antrekk på webtv

Hey søtinger. Jeg var innom BikBok i går for å se på den nye kleskolleksjonen til Jenny Skavland. Må ærlig innrømme at den var mye finere enn Whitney Port sin kolleksjon. I dag skal jeg noe veldig gøy, siden jeg var i nettavisa (link), ble jeg spurt om jeg ville være med på sånn webtv, der skal jeg tipse om tips til det beste julebordsantrekket til jenter og gutter. Nå som det ikke er så lenge til juleborsesongen har de lyst å ha en webblogg om det. Jeg takket selvfølgelig ja, så gøy å bli spurt om det. Så i dag skal jeg møte en fra nettavisen også skal vi kikke rundt i butikker og plukke ut et par lure plagg som man kan ha på seg på julebord. Looking forward to it! Legger selvfølgelig ut filmen her på bloggen, når den er ute. 

 

Jeg så Twilight i går på kino, og må ærlig innrømme at det var en litt skuffelse. Mye klisje og blod i mange av scenene, men alt i alt var det en grei film. Står fortsatt ved at den første filmen er den beste, men sånn er det jo alltid. Dette er forresten godbitene jeg vil ha i skapet mitt: 

Alt fra BikBok

 

Love?

Busy woman

Hey søtinger. Vil fortelle litt om hva tiden min har gått mest i, har jobbet mye med det nye skjønnhet og motemagasinet trendspot, og har allerede lagt inn avtale med mange sponsorer som skal sponse kommende konkurranser. Tenker å kjøre på med en del nå fremover mot jul.  Så det blir gøy, dere kan få mer updates inne på facepagen til trendspot, den finner du her 

 

Det går veldig bra ellers, og jeg fokuserer på skole og jobb. Det er under 2 uker til jeg flytter for meg selv. Noe jeg vet kommer til å bli utrolig deilig, eget bad, egen dusj etc. Digg!! 

 

I helgen har jeg bare slappet av, og var en liten tur ut på lørdagen. Ble vel kanskje ikke så velykket, men var kos likevel. Skjenner jeg begynner å savne festingen i Oslo, og spesielt med vennene mine. Håper ikke det blir så lenge til jeg skal nedover igjen, kind a miss my second home.Vil anbefale noen nye bloggere dere bare lese: 

 

http://maritalaarsen.blogg.no/, flott jente, bra humor og en innspirasjonsblogg. Ikke bare bildemessig men også til hverdag, absolutt en blogg jeg må innom daglig. 

 

http://elisefurland.blogg.no/1316101329_streetstyle.html denne bloggen har fine bilder, masse innspirasjon og et flott design. Absolutt en blogg å følge med på. 

 

http://fridaysecrets.com/ , rett og slett helt hekta. Ingen fridayseacrets, ingen meg. Innspirerer meg i hverdagen, og gir en good-feeling. Jenta bak den geniale innspirasjonsbloggen er også utrolig flott, og kan virkelig det å skrive. Hun hiver også med et par humorisistiske setninger en gang i blant, på hennes personlig blogg vel og merke. Jeg elsker det! 

 

Trekker denne ukens blogg i kveld


Hvordan har dagen din vært?

Jeg er i avisa

Jeg er på 12 plass over de mest populære bloggerne i Tromsø, woho! Kanskje jeg kan ta tilbake 4 plassen jeg hadde i sommer? :) Fingers crossed!

 

Intervjuet om meg kan du lese her 

LYKKE

Hey søtinger. Vil bare innom å si at jeg har det skikkelig bra om dagen. Livet smiler, skolen smiler, og kjærligheten smiler. Ikke lenge til jeg flytter heller, blir så deilig å få et eget hjem. Liten leilighet dedikert til meg, og som bare jeg skal bestemme over. Vet at det vil bli mye mer blogging når jeg kommer i orden. 

Har forresten blitt sponset av http://www.axparis.co.uk/. Får snart en kjole fra dem i posten!!Fokuset fremover blir på musikken og skolen. Hvis jeg får best mulig karakter, kan jeg kanskje komme inn på musikklinjen i Vg2. Min største drøm akkurat nå! Jeg har ikke hatt det så enkelt de siste månedene, så føler så bra at ting begynner å komme i orden igjen. En ting er sikkert, alt ordner seg til slutt! 

EDIT: Jeg skal også skjerpe bloggingen. Kanskje ha en liten julekalender fra 1.desember? Har også fått en del mail i det siste som dere skal få vite mer om snart, TRENDSPOT kommer snart opp igjen bare vært nede en periode. LYKKE! :)) 

Hvordan går det med dere?

1 mnd til jeg flytter

Hey søtinger. Som dere sikkert vet flytter jeg for meg selv den 6. desember. Da skal alt jeg eier og har bort i nyleiligheta. Har kjempe store planer for innredningen, skal blant annet kjøpe mye fint fra kremmerhuset og gjøre det skikkelig hjemmekoselig. Jeg elsker badet, skikkelig fint gleder meg å tilbringe mye av tiden min der :) Skal pynte opp med søte små duftlys, sånn at hele badet lukter vanilje. Det beste av alt er at det er nerme skolen jeg går på, kan faktisk gå til og fra. Har aldri vært noe særlig bussmenneske! 

Small but Fantastic Penthouse Apartment in Stockholm | Freshome Product Detail | H&M NLCandle Centerpieces - Martha Stewart Decorations LOVE EMPIRE.

Kjenner jeg gleder meg grusomt mye!! 

Kvalitetstid for kropp og hår

Det er så deilig at jeg begynner klokken 10.00 i morgen. Det betyr at jeg kan sove lenger, noe jeg elsker med mørketiden. Nå er det mørkt her spessielt fra morgenen av, og lysner til klokken 15-16 så blir det mørkt igjen. Men, jeg må nok bare bli vandt med det siden jeg bor i nordens paris. Tromsø 

Kjøpte det nye STREETSTYLE magasinet. Etter lanseringsfesten jeg ble bedt med på i august, har magasinet virkelig kommet seg. Jeg har allerede begge nr, og er kjempe førnøyd. Lesestoff kommer godt med på en kjedelig onsdagskveld. Har smørt meg inn med deilig coconut body butter, og skal snart i dusjen og tilføre håret mitt med den beste balsamen i verden. Frank Provost, stor favoritt! Hatt en fin onsdag?

Mine nye skofavoritter

Hey søtinger. Kom nettopp inn døren. Var i nyleilgheta og skrev en leiekontrakt som skal gjelde for et år. Gleder meg så utrolig mye til å flytte inn, blir deilig med eget bad og kjøkken. Flytter inn den 6. desember, så det er jo en stund til men dagene går jo fortere enn man tenker over. Det blir ihvertfall fint å ha et eget sted å bo, som jeg kan dekorere og pynte som jeg vil. Vet allerede hvor jeg skal få tak i de første pynteputene, og annet stæsj. Kremmerhuset har mye fint. 

Litt bedre bilder av de nye skoeneDinSko

Love?

EverydayQuote

 


Taken today

Love?

Spørsmål om håret mitt

Hey søtinger. Sorry for dårlig oppdatering men har mye å gjøre for tiden. Det har poppet inn en del spørsmål om håret mitt i det siste, så tenkte å svare på det. 

Leserspørsmål: Hvordan får du håret ditt så skinnende? 

Svar: Hey. Jeg gjør ikke noe spessielt med håret mitt for å få det sånn, har alltid hatt glansfullt hår og bruker ikke noen spesiell shampoo. Jeg bruker ikke noen spesielle hårprodukter, men jeg sverger veldig til SYOSS og RedKen. Jeg bruker en hårkur fra SYOSS, og kurer håret minst en gang i uken. Jeg synes også produktene fra John Frieda er veldig bra, det tar bort de slitte tuppene jeg ofte får etter vasking av håret. Produktene får du kjøpt på alle butikker, og på Vita. Redken får du kjøpt hos din nermeste frisør. 

3 BESTE HÅRTIPS: 

1. Skyll balsam ut av håret med kaldt/lunkent vann, det gir mindre slitasje

2. Kur håret en gang i uken, og unngå å rette/style/føne håret uten en slags stylingspray. Jeg bruker den fra SYOSS, veldig bra og den er varmebeskyttende. 

3. Unngå for mye hårspray. Jeg har aldri brukt hårspray, men det er vel også fordi jeg ikke kler tupert hår foreksempel. Smak og behag. 

Trendspot app?

Vil takke for alle mail som har poppet inn de siste dagene. Masse positive tilbakemeldinger og mange som meldte seg for samarbeid med trendspot. Har allerede fått 7 bloggere under Trendspotters, noe som er utrolig moro. Målet med samarbeidet er å få flere og flere til å vite om den, så hvis du ikke har vært innom enda kan du klikke her 

Jeg kom til å tenke på noe sykt, hva om jeg lagde en trendspot - app til iphone og htc telefoner? Det er jo kjempe bra for de som liker nettsiden og vil surfe på mobilen spessielt. Fått masse positive tilbakemeldinger på at det er en bra ide. Selvom jeg må investere litt penger i dette, så er det jo på nettet det skjer. 

Hva synes dere om det? 

Tenker det vil se sånn her ut: Hva synes dere?

Ukens facebook sitater

(Meg på bilde)

Let your past make you better, not bitter!

Im tired of boys gettin bitched around by their girlfriends. Grow some balls please!

Love make me realise how hard it is without you. But, it calms me down that your forever in my heart..

Great peope talk about IDEAS
Average people talk about THINGS
Small people talk about OTHER PEOPLE

(Tatt fra facebooken min)

Love?


Endelig ferdig på jobb

Hey søtinger. Har endelig blitt ferdig på jobb, jobbet siden klokken 14.00 i dag. Leid meg en film som jeg skal se før jeg legger meg. Ørkenblomsten. Hørt at den skal være ganske bra :)

Jeg også skryte litt av dere, er blitt mye flinkere til å kommentere og jeg kommenterer/svarer selvfølgelig tilbake hvis det er noe dere lurer på. Vet jo selv hvor kjedelig det er å kommentere/spørre om noe og aldri få noe svar tilbake. Så slik vil ikke jeg være, svarer på det som kan svares på :) 

Men, et spørsmål til dere: Hva vil dere lese mer om? Hva liker dere å lese om på bloggen spessielt? Setter pris på hvis dere gidder å svare, så kan jeg gjøre bloggen mye bedre. 

Litt deilig med alenetid etter en hard økt på jobben! 

 

Q: Har du sett filmen? Var den bra?

Thank god its friday

Hey søtinger. Nå har jeg kommet hjem fra legevakten, og alt står bra til med meg. Tok en blodprøve og fikk skrevet ut en resept. Ikveld skal jeg bare slappe av og nyte Fredagskvelden. Blitt litt bedre i forhold til forskjølelsen og feberen har gått ned. Så jeg er glad for at jeg ikke skal ligge i sengen hele helgen. Ukens blogg er trukket ut, så hvis du lurer på hvem den heldige ble, kan du se i sidemargen. Linker ukens blogg om noen få strakser. 

Kjøpte en ny Blonde Conditioner fra John Frieda, en av mine favorittmerker. Gleder meg til å dusje etterpå. Dere får ha en fin kveld, trur ikke jeg kommer til å blogge så mye mer utover kvelden. 

Q; Har dere prøvd den?

Hva skal dere i kveld?

Costume and drinking tea

Jeg lurer på om jeg har veldig dårlig imunnforsvar, fordi jeg blir ofte syk. Sykt irriterende. Jeg kan bli syk på de utenkelige årstidene, midt i sommerferien. på ferie i utlandet, midt oppe på fjellet ( heh, det er jo forståelig ) . Men, dere ser poenget mitt. Jeg hater å være syk, spesielt når jeg får feber på toppen av det hele. Noe som er ganske typisk meg å få... Great. Så nå sitter jeg her da, med en kopp te og Costume

 Det beste med å være syk, hvis jeg skal trekke ut en positiv ting, da må det være filmer. Jeg kan sitte å se på tusen filmer og drømme meg vekk. Jeg elsker å se på film, spesielt spennede og romantiske filmer. Et snev av humor er også alltid bra, får meg på mye bedre tanker enn å klage over at jeg er blitt syk igjen. Anyways, life's to good to complain. 

 Love this knitted sweather... my weapon when Im sick...

Ukens facebook sitater

Tenkte å begynne med noe nytt, dele mine facebook sitater med dere hver uke: Ukens facebook sitater

People say that Hate is a strong word, but so is Love and people throw that around like its nothing.

Nice girls get assholes, bad girls get nice guys. It's time to be a bitch. 

- Boys are like Facebook, once you get to know them, they change. 

Tumblr_ls746mzsgl1qcoiv2o1_500_large

Tvunget til stillhet

Følelsene mine, de ysle følelsene mine har tatt over meg helt. Kjenner ikke igjen min egen tankegang, eller pusten. Hvor er pusten min blitt av? Når kan jeg puste lettet ut og vite at alt går bra? 

 

Jeg kjenner det dunker hardt i hjerte mitt, tunge, harde slag som går i takt med klokken som henger på veggen. Hvor ble av tiden? Tiden har gått så fort, har jeg gått glipp av noe?

 Jeg vil ikke føle noe mer, jeg vil ikke tenke på hva som egentlig skjer med meg. Jeg vil bare glemme at jeg tenker og stanse tiden, kan jeg stanse tiden? Halsen min klumper seg og tårene bare triller ned. Hvorfor gråter jeg? 

 

Blir bare sittende her å se på det tomme arket jeg har foran meg, hva skal jeg begynne teksten med? At jeg er lykkelig, eller at jeg ikke vet hva jeg er ? Tvunget til stilhet, bare en haug med meningsløse ord. Hvorfor betyr ikke ordene noe lenger? 

 

Bilder fra Lanseringfest

Hey kjære lesere! 


Nå er jeg endelig kommet hjem, har vært en fantastisk Oslotur. Gleder meg til neste gang!! Tenkte å vise dere noen bilder som ble tatt på Torsdag. STREETSTYLE bladet kommer ut i morgen i alle butikker og der de selger magasiner/blader. Vi som ble invitert på festen var så heldig å fikk med oss første utgaven hjem i goodiebagen. Tittet litt på bladet, og må si at jeg er veldig fornøyd som leser. Skal ikke se bort ifra at jeg kjøper bladet fremover. 

 

På festen var det Gratis champagne til alle gjestene, og snacks. Relativt grei musikk, men veldig god stemning. Heldig som fikk lov til å være med på lanseringsfesten!

 

 

Møtte på to fantastiske bloggere, TommyLife og Marthe Borge. 

 

 

 

Møtte også på søte Lea Reiff. mmm... delicious..Kveldens hotteste par!! 

 

 Det ble også tatt en del bilder av en fotograf fra Hipster.no.. Men, bildene har ikke blitt lagt ut enda! Har ihvertfall kost meg masse på festen!! 

 

Fyll og fanterier

Da er leiligheten til Maria shainet opp, nå venter vi bare på gjestene som skal komme. Glasset er fyllt opp og musikken er på full guffe. Dette skal bli en minnerik kveld med de beste! 

 

Drar hjem i morgen til Tromsø, så skal nyte min siste dag i Oslo så godt jeg kan!!! 

 

 

merke fra leppene mine er et godt tegn på at det skal drikkes i kveld!! 

Kos dere masse i kveld :))) 

Streetstyle Party

Hatt en ti på topp kveld på Fugazi der bloggfesten holdt sted! Flotte, stilige mennesker, og møtte blant annet herlige Marthe Borge, som også er på bloggtoppen! Hun har utrolig kul stil, og ikke minst utrolig bra personlighet. Har virkelig hygget meg i kveld. Etter et par champagne glass og deilig snacks dro jeg hjem til Maria, der jeg holder til nå de neste dagene. Jeg har også tatt masse bilder i kveld, eller rettelse (Marthe har tatt bilder) hehe. Vi hilste på Tommy Life blant annet, like crazy i virkeligheten! Fikk med oss en goodiebag hver, med masse stæsj!! woho :)) 


Herlige Marthe :)) 


Legger ut flere bilder når jeg får dem i morgen, her fikk dere ihvertfall en smakebit på kvelden! 

Outfit til Lanseringsfesten

Hey! Jeg drar til Oslo i morgen tidlig, og har allerede begynt pakkingen. Gleder meg utrolig mye til å se besteveninna mi igjen, som jeg har fått lov til å bo hos under oppholdet. Har ikke bestemt meg for hva jeg skal bruke på Torsdag, så jeg trenger deres hjelp.

 

 2 kombinasjoner jeg tenkte: 


- Lacekjole/Nude Pumps/Leopard blazer 

 


- Skinnjakke/Jumpsuit/Nude pumps

 

 

What to choose?

 

Herregud som jeg gleder meg!!! Dørene åpner 18.00, og arrangementet begynner 18.30. De som er invitert får goodiebags med masse stæsj, samt første utgaven av STREETSTYLE. Ser frem til en kveld med musikk og fylleri. Samt prate med andre bloggere, bli kjent med folk på festen. Hyggetid! 

 

 

Noen som skal ??

Dagen derpå

Hey søtinger. Hadde en sykt kos kveld i går, først var jeg og Louise på bursdagsfest. Etterpå dro jeg videre til en annen fest, det samme gjorde hun. Ble seint i går, var folk helt til klokken 08.00. Men, det var deilig å ta litt av før skolestart. All the crazy shitt I did last night will be the best memories! 

Litt bildedryss før Take Off...Håper dere koste dere masse i går, like mye som vi gjorde:)

Photos of London

I really love London!! The streets, the buildings, the resturants, the cafes, the trains, the buses, the centeres, the fashion and the people. Absolutely amazing, cant wait to come back!!

Day 2 in London

Hey søtinger. Det er så sykt fint her i London, og jeg har allerede forelsket meg i byen! Har så lyst til å flytte hit!!! 

Folkene, maten, butikkene, prisene, husene, parkene, alt.. fantastisk! At noen kan skape en så fin og moderne by? Helt utrolig, elsker å være her! 

Jeg skal på storshopping i morgen og på tirsdag før vi drar videre. Skal bare være i London i 3 dager, før vi drar sørover igjen. Funnet verdens fineste skobutikk her nede, med verdens fineste sko, alt fra wedges til pumps. Har allerede funnet skoene jeg skal få med meg i kofferten før hjemreisen. 

Outfit from today, liverpool street 

 

Nettet klikket nå så får ikke oppdatert før i morgen. Jeg har blant annet brukt dagen min i dag på å utforske london og tatt masse bilder av folk med forskjellig stil. I morgen vil det komme " 5 on street" , så da får dere se dagens fangst :) Håper alt står bra til hjemme i Norge, og at ting begynner å bli bedre for de fleste. Helt forferdelig det som har skjedd, kondolerer til de pårørende, må mannen få sin straff! 

Love?

London i morgen

Hey søtinger. I morgen drar jeg til London, det gleder jeg meg utrolig mye til!!! Shopping, god mat og ta masse bilder. Blir spennende å reise til et nytt sted, selvom jeg har vært nær london mange ganger, nemlig byen Paris. Men, endelig skal jeg også besøke den herlige byen:) Flyet går på ettermiddagen, så vi drar ikke så seint. Håper på knallfiint vær når jeg er der nede, og ikke minst at vi får en smakebit av hetebølgen som skal komme den neste uken. Jeg har pakket med meg både badetøy, og sommerklær siden vi senere skal til kysten, så regner jeg med at jeg vil få bruk for bikini, solhatten og ikke minst sandalene. London here I come!!

Kommer til å oppdatere masse, og hvis du vil kan du følge meg på twitter her, vil oppdatere en del der inne når jeg er i den fantastiske shoppingbyen. 

Har du vært i London før?

I love my new phone

my new htc- desire... IN LOVE!!! 


photo/privat   I<3fashionnews.com app...

Love?

fresh og reisefin

Hey søtinger. Åhh jeg har så sykt lyst til å reise til London med en gang, men det er enda noen dager igjen. Reisefeber!!! Rastløs!! Feriesyk!! Jeg har endelig blitt ferdig med pakkingen, og i morgen drar jeg sørover. Det skal bli digg å lande på gardemoen, får alltid så deilig følelse når jeg går der. Føler meg så fresh og reisefin. 

Pakket med meg minst mulig, bare det jeg kommer til å bruke mest. Siden skal jo shoppe en god del i London. Et godt reisetips jeg har fått fra dere søte lesere!!

I dag har jeg ikke gjort så mye, har laget en Fashion, Hair & Makeup innspirasjonsbok. Klippet ut hår & sminkeartikler og lagt det inn i en permbok. Synes den ble veldig fin, og er fint å ha med seg når man skal ut. Har også satt inn oppskrifter til cocktails, forskjellige reiseguider og tips/anbefaler til kropp og ansikt. Trur den boken vil komme godt med. #Første kategori er hårartikler/stylingtips og hårfrisyrer. Etter det kommer sminke/skjønnhet, oppskrifter/Tips til gode drinker og forskjellige reiseguider. Den perfekte innspirasjonsbok på reisen :) 

Hva synes du om boken?

Oslo og Londontur

Hey søtinger. Beklager for utrolig dårlig blogging i det siste, men jeg har som sagt jobbet nattevakta hele helgen, samt mandagen, og skal kanskje jobbe i natt og. Som blir siste nattevakt. Jeg drar som sagt ned til Oslo/Skien på Torsdag, og skal være hos min kjære Karoline noen dager, før jeg møter mamma og lillesøster på flyplassen i Torp og drar ned til London med dem!!Herregud, jeg føler at dagene har gått så sykt fort siden jeg bestilte turen :) Men, det kommer til å bli så gøy, å shoppe masse der nede og utforske England for første gang i mitt liv!

Driver å pakker litt nå, og har bestemt meg for å pakke effektiv, og ha det jeg kommer til å bruke... Vi får se om det ikke blir over 20 kg, som jeg vanligvis alltid har med meg når jeg skal på langtur. I tilfelle jeg ikke fant noe å ha på meg, men ikke nå lenger. Nå skal jeg virkelig skjerpe meg på pakkingen, sånn at jeg får plass til alt det nye jeg skal kjøpe.... hehe..

pakke, pakke, pakke...

Det verste med å reise er å pakke, for hvordan i all verden skal jeg klare å pakke ned en hel uke med klesbruk i bare 1 koffert? .... noen som i det hele tatt klarer det, men som også er jente? Tviler på det! Vi jenter må jo ha et stort utvalg når vi skal på ferie, og sånn er det bare. Mens, gutter? Tar bare med seg et par sandaler, badebukse og dukkebriller? Life's unfair! 

Ønsker dere alle en fin sommer videre, så blogges vi masse i både Skien og London!!! 

Hvor skal dere i sommer?

Goodiebag med Syossprodukter

Hey søtinger. Jeg har nettopp vært å hentet en pakke, og i den lå en hel goodiebag fra Syoss som jeg var så heldig å vinne i konkurransen til Malin. Ikke værst å vinne førstepremen, men utrolig gøy! Gleder meg til å teste ut produktene, og ikke minst prøve ut hårfargepakken deres. Var også en lten tur i byen i går, og fikk med noen skatter hjem. Jeg sier bare . Jeg elsker fretex, fordi jeg fant verdens desidert kuleste denimjakke fra Levi's. 
ahhh, herlig!! 

Gårsdagens Innkjøp


Levi's denimjakke (secondhand) , Bag ( Morris) Mascara (HM)Jeg elsker fargen på bagen, den minner meg litt om hermès. Nå er det ikke lenge til jeg drar til London, guud som jeg gleder meg. Drar først ned til min kjære Karoline på Torsdag, også er jeg hos henne noen dager til jeg møter mamma og lillesøster på flyplassen! Skal også jobbe en del før jeg drar, så jeg får enda mer lommepenger. Shopping, shopping, SHOPPING!!! 

Love?

Nyter livet i solen

Hey søtinger. Det er så deilig vær ute nå, sitter nå på verandaen og spiser deilige jordbær, og leser litt mote. Det er vel det beste med sommeren, alt det gode man kan spise. Legger ut noen bilder fra shooten i går litt senere, nå skal jeg slappe av og bare nyte godværet :) Tar kanskje noen outfitsbilder til dere etterpå? 

Jeg har forresten ikke fått svar fra vinneren av Jones&Jones konkurransen, og det har nå gått en uke. Så må nok trekker ny vinner ikveld! 


Foto: Privat

Litt spørsmål:

Hvor har du kjøpt den jumpsuiten? Jeg kjøpte den på BikBok for bare 50 kr. Knallkjøp! 

Hvor har du kjøpt den nye hatten? Elsker den!!! Jeg kjøpte den på Hennes&Mauritz, og den koster 79 kr :) 

Q: Har dere godvær?

Bytur i sommerværet

Hey søtinger. Pollenallergien har gitt seg litt og jeg føler meg mye bedre. Skal en tur til byen nå i sommerværet og møte Tuva. That girl have style! Skal også jobbe noen timer i kveld, elsker å tjene egne penger. 

Det blir nok kjempe hyggelig, lenge siden jeg har vært i byen nå :) 

Kos dere masse i dag!  Love you guuys!

Sommerfølelser

Hey søtinger. Fikk en kommentar om at jeg skal vise flere bilder av meg selv. Jeg er ikke så veldig glad i det, men kan jo legge ut noen av og til :) Siden dere er verdens beste lesere!! <3 <3 <3

Nyeste bilder....Jeg har skikkelig sommerfølelser nå, elsker sol og varme!!! Også drar jeg til London om bare noen uker!!! 

Love?

Party Outfit, Going out ..

Tenkte å bare slenge ut outfitet jeg tenkte å ha på meg i kveld. Elsker fargen, og at det er drapering på kjolen. 

Dere må kose dere masse ikveld kjære lesere, det skal ihvertfall jeg!!

Love?


Covret en ny sang

Jeg har covret California King Bed - Rihanna. Anbefaler å høre i headsett, siden micen min er litt lav. 

Hva synes du?

Svar på Spørsmålsrunden

Nå tenkte jeg å svare på et par spørsmål, siden det er så mange som lurer på ting. 

Hva er ditt yndlingsdyr? Det svaret er enkelt, Katt. 

Hvilke blogger leser du? Jeg leser alle mulig slags blogger, men mest mote/outfit blogger. De jeg leser fast er KristineAM, MalinKristiansen, LIsa Overås, Fanny Lyckman,FashionAbbom, Donna & Sara, Andrea Badendyck, og Lea Reiff. Jeg leser også andre bloggger, men det blir så mange å ramse opp :)

Hva er din mening om homofile? Jeg synes det er en naturlig ting. Alle er forskjellige, noen er homofile, noen er lesbiske mens andre hetero. For meg er det helt vanlig. Alle må få være som de er:)

Hva er dine fremtidsplaner? Å leve livet mest mulig, besøke steder jeg aldri har vært og få minner for livet. Rett og slett bare leve :)

Har du funnet deg leilighet? Nei, det har jeg ikke. Nå bor jeg hos moren min frem til London. Flytter mest sannsynlig for meg selv etter sommerferien. 

Hva fikk deg så interessert i mote? (Du har veldig bra stil ). Tusen takk for det! Jeg vet ikke, jeg hadde faktisk helt elendig stil før, var vel noe som bare tok meg fatt og endret synet mitt på klær, stil og kombinering. Nå er jeg helt oppslukt av mote, får meg til å føle meg så bra. 
Hvilken parfyme bruker du? Akkurat nå bruker jeg en fra Britney Spears, elsker den!

Hvor mye er det meste du har brukt på et plagg? Kjøpte et par hunterstøvler til 2000 kr. 

Hvor gammel er du, og er du opptat av kroppsideal? Jeg er 18 år. Nei er ikke det. Jeg har en ganske normal kropp selv så tenker ikke så mye på utseendet sånn sett. Det er opptil hver enkelt hva man synes er fint, jeg synes det er fint med former ihvertfall. 

Favorittbutikken din, og har du et sted du drømmer å dra? Favorittbutikken min må nok være BikBok, jeg drømmer om å dra til USA. 

Hvor har du kjøpt den hvite kjolen som henger i kofferten din til kreta? MÅ HA DEN!!! Jeg husker faktisk ikke hvor jeg kjøpte den, men det er en god stund siden. Kanskje jeg selger den på bloggen, føler at den blir lite brukt:)

Hvem blogger gir deg mest innspo om mote? www.imfancy.blogg.se

Kan du legge ut mer outfits av deg? Yes I can!

Hvor finner du innspirasjon? Overralt egentlig. Mest i moteblader :)

Hvordan følger du moteikoner? Jeg leser bloggene deres blant annet. Mitt største moteikon er Elin Kling, og ikke minst KateMoss (selvom hun ikke har offentlig blogg). MaryKate og Ashley olsen er også noe jeg følger med på. Jeg elsker også stilen til Fanny Lyckman. 
Håper dere fikk svar på det dere lurte på. Bare å spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare dere så fort som mulig :) 

Frisker opp håret mitt

Hey søtinger. Beklager for det med konkurransen, men jeg har ikke fått svar fra Jones&Jones enda. Vinneren er trukket, men jeg kan ikke røpe vinneren før jeg får svar fra dem på mail. Håper dere forstår, og ikke blir skuffet over meg eller noe, jeg må bare vente til dem svarer. Kan ikke gjøre annet, synes det er teit at det skal ta så lang tid, men jeg skjønner jo at dem er opptat i og med at dem har mye på gang med Nelly.com og andre kjedebutikker. Skal sende dem en mail til, kan jo hende ikke mailen min har kommet frem? 

Uansett. Jeg har tenkt lenge på at jeg skal farge håret mitt lysere, fordi jeg føler jeg trenger å friske opp hårfargen min. Jeg har sluttet helt å bruke ammoniak - fargestoffer, det sliter så sykt på håret. Etter jeg ble fast bruker av redken har håret mitt fått et helt nytt liv. Gleder meg også veldig til å få goodiebagen fra SYOSS som jeg vant her om dagen. Hørt at produktene er veldig brae!

Hårfargen varer i hele 6 uker, så det betyr at jeg etterhvert må gå over til vanlig bleking en gang iblandt for å få det resultatet jeg ønsker. Men, det som er fint med hårkremen er at den ikke sliter på håret, og selvom jeg har farget håret mange ganger så holder håret seg av en utrolig årsak. Jeg er ihvertfall veldg fornøyd med glossen, den gjør det den lover. Blir fint å få litt lysere hår! Viser resultat senere :)

Farger du håre ofte? Hvilken hårfarge pakke foretrekker du? 

Følg meg, jeg følger deg tilbake

Hey søtinger. Vil bare informere om at jeg blant annet har twitter, facebook og ikke minst bloglovin hvor du kan følge bloggen min og meg generelt. Har du en av de tre tingene? Skriv det ned i kommentarfeltet så kan vi følge hverandre :) Følger du meg, følger jeg deg! Trykk her for å komme til min twitter account 

Jeg kommer til å twittre masse når jeg er i London, kanskje spennende å følge med på? :)

Gleder meg til London

Jeg har alltid hatt lyst til å reise til england, fordi det er det første stedet som står på reisemål listen min, og på andre plass står NewYork for tur. Men, gud jeg gleder meg ekstremt! Nå som jeg har fått nytt speilreflekskamera gjør det jo bare enda bedre, da blir det jo fine bilder fra turen også. Vi reiser i slutten av Juli, og skal være der til midten av August. Det blir en koselig trip med mamma og lilesøster :) 

Hvis det er noen av dere som har vært i London, så vil jeg gjerne lese deres erfaringer med byen, og hvilke steder det er best å besøke osv, setter pris på hvis noen av dere gidder å komme med litt tips! 

Tumblr_lmgztztjgp1qdak0yo1_500_large

975006d289dbe2a482c310d4c2b12f19_large

Skal jobbe masse frem til London, så jeg får shoppet masse nede i den vakre byen. Gleder meg helt syyykt!!!! 

Hvor skal du i sommer?

Slapper av med Costume, Livet er herlig

Hey søtinger. Må bare dele noe med dere, kanskje noen av dere har sett det allerede? Jeg er tilbake på topplisten. Det lengste jeg har kommet er på 16 plass, og det var i sommer. Har vært Ukens blogg 2 ganger og fått en annerkjennelse på en kjent blogg for lenge siden. Noe jeg synes er utrolig moro, har jo tross alt drevet denne bloggen i 2 år. Vil takke dere da, selvfølgelig. Blogging og i det hele tatt skriving hadde ikke vært gøy, hvis det ikke hadde vært for dere :) Så stor takk til både dere lesere, og VG's nettleserpanel :) Artikkelen min om at kroppsidealet har forandret seg helt, og at det er større fokus på former enn på det unormale tynne idealet fikk god kritikk, og jeg ble anbefalt av VG. Den kan du lese her 

Har vært en kjempefin dag, jobbet helt til nå og gleder meg til å slappe av med Costume og nyte kvelden utover :) 

Monokini/BikBok Strandhatt/HM 

Klarer virkelig ikke å vente til jeg skal på ferie :)) Håper dere har en fin sommerferie sålangt!!

Hvordan har dagen din vært?

Ja til rumpe og lår!

Nå er det rumpe og lår som er i fokus. Ikke bare selve kroppsidealet har endret seg i media, men også i Hollywood har nytrenden tatt helt av. Hvem kunne gjettet at de sylslanke kjendisene ville få øynene opp for et sunt kroppsideal? Det ser ut som at hele slanketrenden er i ferd med å bli mindre og mindre populært. Så hvis du har en kropp med former, eller en større bakdel enn vennene dine, da skal du ikke være lei deg eller skuffet over kroppen din. Da skal du være stolt, fordi det er akkurat dette de fleste vil oppnå. Pupper er bare en av kriteriene som gir selvtilitt, men i dag er det sånn at de fleste gutter liker jenter med mere rumpe enn pupper. Tro meg eller ei, men dette er faktisk fakta. Pupper er bare et pluss, men er ikke selve fokuset i dette årskifte. Kjendiser og andre ikoner har gått opp drastisk i vekt, og mange av dem passer ikke lenger klærne sine. Endelig har hollywood endret kroppsfokuset helt, og kjendiser som Paris Hilton, Cheryl Cole, og Christina Aguilera er blant annet dem som har blitt sunnere og mere normal når det kommer til vekt og kosthold. 

Så former er ikke stygt, og du er ikke feit om du har mere former enn andre. Da er du rett og slett bare mere heldig, spør du meg. Kroppen våres forandrer seg hele tiden, og du er ikke mindre vakker selvom du går ned eller opp i kilo, tvert imot. Du er fortsatt deg! 

Hva synes du om dette?

Stripe håret, hva mener dere?

Hey søtinger. Har tenkt veldig lenge på å stripe håret mitt, men er litt usikker på om jeg bør gjøre det. Har hatt det håret her en stund nå, men har lyst på litt blondere så tenker å stripe det. Jeg skal ikke ha helt blondt, bare en mellomting fra den hårfargen jeg hadde til den jeg har nå. 

Top 5 Most Sensual Hollywood Blondes | OurVanity.com. Hot Beauty News & TipsAdela and Tessie: Profile.

Adela and Tessie: Profile.Dirtylittlestylewhoree

Sommer, sol og cosmo

Hey søtinger. Det er så deilig vær ute nå. Selvom jeg er ganske kvalm og dårlig føler jeg for å heller ligge ute enn inne. Det er utrolig varmt ute, og er så deilig å bare ligge her å sole meg. Skulle egentlig på jobb, men føler meg ikke noe særlig bra. Håper jeg blir bedre i morgen! Anngående konkurransen har jeg ikke kommet frem til en vinner enda, siden det er så mange brae forslag så vet jeg helt ærlig ikke hvem jeg skal velge. Tenker å trekke vinneren tilfeldig, kanskje best så det blir rettferdig. Kommer opp med en vinner i kveld :) 

Har du mye sol?

Hva liker du å lese om?

God morgen søtinger. Jeg har fått mange nye lesere siden sist jeg sjekket statistikken, noe som er veldig moro. Men, jeg lurer veldig på hva dere liker å lese mest om? Mote/Trender,Dagens Outfit,Innspirasjons innlegg, eller om det er hår tips og sminke anbefalinger dere synes er mest interesangt? Har du noen ønsker om at jeg skal skrive om noe annet innen mote foreksempel? Skriv ned dine ønsker i kommentarfeltet, vil gjerne vite hva dere foretrekker å lese på bloggen min, og hva som intereserer mest! Kom gjerne med tips eller konstruktiv kritikk. Det hjelper jo bare bloggen min til å bli enda bedre :) 

 211066-9-1306786813342_large

Må skryte litt av dere, er kjempeflinke til å kommentere og følge meg på bloglovin! Loveyou <3 

Stylistjobben, ja eller nei?

God morgen søtinger. Jeg har en utrolig morsom nyhet til dere.http://www.bj0rn.net/wordpress/ lurte på om jeg ville være stylist for hans fashion-specs i sommer. Det vil si at jeg skal style det modellen skal ha på seg på fotoshoot. Han tar utrolig brae bilder, og ble helt fasinert av arbeidet hans. Hadde du takket ja til jobben? Jeg har veldig lyst, og det hadde vært spennede og lærerikt. 

Dette er bare noen av bildene han har tatt, utrolig fine! Jeg må fikse meg til jobb nå, jobber helt ut på ettermiddagen. Ha en fin dag!

Hva synes du om bildene? 

Burde jeg ta jobben?

På flyplassen på vei hjem

Hey søtinger. sitter jeg på flyplassen og venter til å gå ombord i flyet. Var innom tax-free og så på alle nyhetene som har kommet inn. Fant en veldig fin lebestift fra YSL, men rakk ikke å ta ut penger før jeg kom hit så jeg må nok kjøpe den neste gang. Kjedelig... Det er så billig på taxfree, elsker Yves Saint Laurent og M.A.C merkene, alltid noe jeg kjøper når jeg er ute å reiser. 
Costume er alltid bra å ha når man venter på noe. Jeg elsker det bladet!!! 

Vi blogges når jeg kommer hjem :)

Pakker til ikveld

Hey søtinger. Håper dere har det bra om dagen og at bloggen min er blitt bedre. I kveld drar jeg hjem til familien i Tromsø for å være der. Skal blant annet jobbe og besøke familie, samt i konfirmasjon til min kjære kusine. Gleder meg til å se alle sammen igjen, det blir koselig. 

Flyet mitt går seint i kveld, og skal sjekke inn en time før. Jeg er veldig glad i å reise med fly, vet ikke hvorfor. Jeg synes det bare er så gøy, selvom det noen ganger er ganske nervepirrende og skummelt. Men, 2 timer klarer jeg fint. Reiste jo alene til Singapore for ikke lenge siden, og den flyturen varte i 16 -19 timer. Jeg kan love deg at jeg hadde jetlag når jeg kom ut av flyet. Flyet kom også i turbulens, og det var ikke bare noen puff. Det var kraftige turbulens og jeg trudde flyet skulle kræsje. Men, heldigvis som alltid, klarte flyet å lande helt fint på bakken. Det beste med å reise er helt klart Tax-Free. Ender alltid opp med sminke når jeg er ute å reiser, og noen ganger utenlandske motemagasiner. 

Så det skal jeg gjøre i kveld, pakke og fly. Dere får kose dere i dag :)

Pakkingen til Kreta i fjor sommer, vil tilbake!!!

Slik kaprer du drømmegutten

Noe som er typisk med oss jenter er at vi alltid trur det verste først. Er han utro? Vil han ikke snakke med meg?Er han ikke interesert lenger? osv. Spessielt hvis vi ikke får det svaret vi ønsker å få. Om du foreksempel har sendt en melding til han, og at han ikke svarer med en gang begynner vi å bekymre oss. Men, selvom han ikke svarer så kan det jo hende at han er opptatt, er på trening eller ser på fotballkamp. Det trenger ikke alltid være som vi trur det er, jeg har noen tips som kan gjøre ting litt enklere. 

1. Det viktigste i et forhold er ærlighet. Jeg mener helt klart at er ikke gutten du er forelsket i til å stole på, så bør du droppe han. Tilitt er alt i et forhold, ærlighet varer lengst. 

2. Mange av oss trur at å pynte på utseendet og bruke sjekkereplikker vil gjøre jobben for oss. Vel, sånn er det egentlig ikke. Tro det eller ei, men gutter ser mer på personlighet enn utseendet. Hvis du har en sprudlende personlighet, og får han til å le har du alt kapret han. Selvom førsteinntrykk har mye å si, er det beste å være seg selv. Vis han hvem du er, og hvis han ikke synes det er nok, fortjener du bedre. 

3. Vis han at du er interesert. Selvom du føler at han ikke vil ha deg, kan det hende at han er sjenert eller redd for å ta første steg. Ikke alle gutter viser interesse for den jenta de liker, tvert imot. Hvorfor ikke be han på kinodate? Hvis han takker nei, da vet du at han ikke interesert. 

4. Vi jenter elsker å høre komplimenter fra gutter, spessielt. Gi han komplimenter du også. Tro det eller ei, men gutter liker det de også. 

5. Noe som vi alle kan komme i er den såkalte vennesonen. At han liker deg mer som en veninne enn en kjæreste. Dette trenger ikke nødvendigvis være negativt, kan hende han er mye mer glad i deg enn du trur og ikke vil miste deg. 

6. Vær kostbar! Det beste trikset i å kapre kjekkassen er å ikke gi for mye til han. La han kjempe litt for deg. Da ser du også om han virkelig vil ha deg. 

7. Det verste vi jenter vet er å bli dumpet. Det trenger ikke være på grunn av deg, det kan være på grunn av følelser og at han ikke vil mer. Ikke vis han at du er lei deg, hvis du er den i forholdet som blir mest såret, og at han rett og slett er kjipt mot deg. Det dummeste man kan gjøre er å gråte over noen som har såret deg. Ikke gjør det! Hev deg selv opp og vis han at du er bedre enn han. 

8. Sjalusi forekommer ofte i forhold. Hvis du er den som er mest sjalu, si det til han og fortell han hva du føler. Det er ikke alltid gutter legger merke til sånt, da ser han også at du er glad i han. Hvis han er den som er mest sjalu av dere, kan det hende at han ikke stoler på deg eller er usikker. Snakk sammen om det, og finn ut om det er noe dere kan jobbe mere med. 

9. For å holde forholdet gående er det viktig å tilbringe tid sammen. Ikke bli en av de vanlige kjæresteparene som ender opp på sofaen. Gjør noe sammen, dra ut å spis en god middag eller reis til utlandet. Få nye minner sammen, og vær litt spontan! Lev livet og kjærligheten vil blomstre enda mer. 

10. For å få et forhold til å fungere er det viktig å ikke være sammen hver dag. I noen forhold kan det funke, men det blir som regel slutt etter en stund. Ikke dropp vennene dine fordi kjæresten din kjeder seg, hvis du har en veninnedate, hold avtalen. Hvis han virkelig er glad i deg forstår han at du har planer. Desutten er det bare sunt at dere får kjenne litt på savnet. 

Spørsmålsrunde

Ja, da var det tide på med en spørsmålsrunde :) Nå har du sjangsen til å spørre om hva som helst, så lenge det er relevant og et spørsmål jeg kan svare på. Anonyme kommentarer svarer jeg desverre ikke på, så det er lurt å skrive bloggen din eller navnet ditt før du kommenterer. Nå er jeg spent, skal få svart på alle spørsmål som fortjener et svar :) Setter pris på hvis dere varierer litt og at ikke alle sammen stiller samme spørsmål. Spør heller om noe som ikke de andre har spørt om, da har du også større sjangse for å få svar på det du lurer på. 

Follow me on bloglovin, I follow you

Hey søtinger. Jeg skal legge meg hvert øyeblikk, skal bare blogge litt først. I morgen skal jeg på den nye jobben, og det blir gøy å komme i gang. Fått jobb som jordbær/blomster selger, i en privat butikk. Det er hverdagslønn, så jeg får lønnen etter jeg er ferdig på jobb. Noe som blir fryktelig deilig, kan jeg shoppe litt mer enn ellers. Forteller dere mer om jobben i morgen :) 

 

Til dere som ikke visste det så har jeg Bloglovin, og vil bli veldig glad hvis du tar deg tid å trykke her og følge meg. Hvis du har bloglovin kan du gjerne legge igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg ta meg tid til å følge deg også :) Så kan vi følge hverandre, en smart måte å bli oppdatert på hva som skjer i bloggverden. 

 Hvor jobber du?

Celebrating 17th may, new product

Jeg hadde en utrolig fin 17.mai i går. Møtte på mange kjente og møtte også på søte Caroline Maria. Som var kjempe hyggelig, koselig å se henne inreal enn bare gjennom bloggen. Har lest bloggen hennes en stund nå, så det var gøy. Virker som en kjempe hyggelig og smart jente. Det var en solfylt 17. mai og det ble både god mat og kake med familie. Senere dro jeg og en veninne på grillings hos Thorbjørn. Det var utrolig koselig å se igjen Toby, Helfner, Amanda, samt bli kjent med de andre som var der. Det ble en kveld full av masse liv og en kjempe fin 17 mai feiring. Goodtimes :) 

 

På veien hjemover kjøpte jeg en ny selvbruningskrem som jeg skal teste. Den er fra COMODYNES (Hydra Tanning) og skal visstnok være veldig bra. Håper den gir et bra resultat, og at jeg får den brunfargen jeg ønsker. Jeg har også bestilt betakaroten og gleder meg til å teste ut det, føler jeg må prøve noe nytt :) Nå er det snart sommer, guuud jeg gleder meg! Har du hatt en fin feiring?

Blogmeeting, and goodiebags

Hey søtinger. Det har vært en fantastisk dag, jeg har rullet med russebussen GET CARRIED AWAY i hele natt, og kom hjem for en halvtime siden, så du kan si at jeg er ganske så redusert. Ihvertfall møtet med de andre motebloggerne var veldig hyggelig. De hadde alle kjempe fin stil, og var inspirerende. Lea Reiff som eier bloggen www.leareiff.blogg.no, var også der. Har lest en god stund. Så det var veldig gøy! Vi fikk servert sushi, og det var utrolig deilig. Under fokusgruppene diskuterte vi bare generelt om hva som kjennetegner en god blogger,hvordan mote som går mye igjen osv. Kan desverre ikke si så veldig mye mer om møtet, siden har skrevet under en taushetsavtale. Kan blogge mer om det senere eventuelt, når ting blir litt mer offentlig. (Nå kan du lure). Etter møtet fikk vi en goodiebag hver med produkter som redken, loreâl, en ny produktserie blant annet + noe mer. Elsker goodiebager! Håper det blir flere slike møter fremover, det er alltid hyggelig å mingle med andre bloggere. Jeg kjøpte også noe nytt til meg selv, viser det senere :) 

Har du vært på bloggmøte før?

Jones & Jones fashion, and Goodiebag

Hey søtinger. Jeg fikk nettopp en mail om at jeg er plukket ut som en av de beste motebloggerne, og skal få være med i fokusgrupper fra 18-25 år der vi skal diskutere mote og skjønnhet. Pågrunn av kontrakt kan jeg ikke fortelle hvor dette skal foregå, men gud som jeg gleder meg. Det blir gøy å møte andre motebloggere. I tilegg så får alle som deltar på dette en goodiebag med produkter til en verdi av 2000 kr. Redken, Loreal, osv. DIGG!! 

Dere husker også at Jones&Jones ville inngå et sponsorsamarbeid med meg? Jeg har allerede plukket ut kjolen jeg vil prøve av dem å skrive om, håper den er like fin som på nettsiden deres. Jeg valgte en hvit lace kjole med åpen rygg. Kjolen kan du se herBlogger mer om treffet i morgen. Det vil også komme en konkurranse i samarbeid med JJ i løpet av Juni, så gled dere!! Premien er priiceless!

Outfit 09052011, body butter

Hey søtinger. Jeg har hatt en utrolig bra dag! Startet dagen med å stå opp tidlig, drikke varm solbærtoddy, og gjøre meg klar til jobbintervju. Jobbintervjuet gikk strålende, og føler nesten som at jeg har fått jobben allerede. Men, skal selvfølgelig ikke skuffe meg selv ved å forvente at jeg får den. Så, jeg holder med den " Håper på det beste, forventer på det verste". Denne jobben har så utrolig mange goder. Ved bare et salg om dagen kan jeg tjene opptil 30.000 kr. Kjenner jeg får frysninger bare jeg tenker på det. Har aldri hatt så mye penger før, så det hadde vært en drøm. Må først gå 3 -dagers kurs for å lære det grunnleggende. Jobben går ut på å selge Bolig alarmer, og det er et alarmsystem som er best i test i mange sammenhenger, og som de aller fleste i Norge har hjemme. Det er viktig å være trygg, og denne alarmen er kjempe populær. Slagordet mitt:- Sector Alarm, Trygghet for Deg/Dere- Trygghet for Oss. Håper virkelig jeg får jobben, da kommer jeg til å bli overlykkelig. 

Det er også turer hvert år, sist gang reiste selgerne til Dubai og NewYork. Det er sånne turer selve selskapet sponser. Det virker som en utrolig bra jobb med bra kundebehandling. 

Today's sneakpeak. New dress...Har vært ute i sola i hele dag, det er så deilig vær!!! Har blitt helt hekta på Body Butter, så har smørt inn beina mine i Hawaiian Islands ( Fersken). Det lukter utrolig godt og minner meg om kreta.Fikk sponset det av BOOTS. Skulle ønske det var palmer istedenfor furutrær, skog er så kjedelig å norsk. Det hadde vært noe med ordentlig syden palmer. Lengter så sykt etter ferie nå, Dubai hadde virkelig vært en ønskedrøm. mm... deilig ! 

Hvordan har dagen din vært?

Friday is my day

Jeg ble oppringt i dag av Sector Alarm, og de ville at jeg skulle jobbe hos dem. Skal allerede på intervju på mandagen, så håper virkelig at jeg får jobben. Siden jeg er et konkurransemenneske trur jeg selger er noe for meg. Jobben går ut på å selge Bolig alarmer i forskjellige boligfelt/områder. Før jeg skal ut i salg skal jeg ta et kurs for opplæring. Trur det kommer til å bli intresangt. Jeg tjener for hvert salg jeg får. Så sånnsett er det ganske bra betalt. 

Endelig helg. Denne uken har vært skikkelig stressende og krevende. Har søkt etter jobb overralt, ringt litt rundt og sett på leilighet. Håper neste uke blir mindre stressende, føler jeg trenger en uke med avslapping. Men, det skal jeg gjøre nå. Slappe av med DET NYE. Har du blogg, og har lyst til å tjene penger? Trykk her for å lese mer om det og kom i gang du også!

Hvordan har dagen din vært?

Looking for my own place

Hey søtinger. I dag har jeg vært å sett på en kjempe fin leilighet. Lyse fine vegger, nok med vinduer, eget kjøkken og bad, samt egen inngang og hage. Hun som leier ut var veldig hyggelig og hadde ikke gjort noe å ha henne som nabo.Jeg var den første som kom på visning, så håper veldig at hun velger meg til å leie. Da hadde jeg blitt så glad, og hvis jeg får leiligheten skal jeg aldri klage, men heller takke hver dag for hva jeg får. Selvom mange av mine venniner får mer enn meg og ikke trenger å jobbe. Men, alt kan ikke bli som man ønsker, men denne gangen håper jeg virkelig at jeg får ønsket mitt oppfylt. Jeg skal på jobbintervju i morgen, så vi får se hvordan det går. Trenger virkelig fast jobb nå.

Hvordan drømmeleiligheten skal se ut?

- Fine vite vegger, fin belysning og bra med plass

 

Det finnes så sinnsykt mange fine leiligheter om i verden. Blir helt frelst når jeg ser bilder på weheartit. Hvis jeg kunne velge hvor jeg kunne bo, ville jeg valgt Milano eller Paris. Siden jeg elsker Mote og har en fremtidig drøm om å jobbe i et kjent motemagasin er det midt i blinken. Orlando eller California er også et alternativ. 

Hvor jeg ser meg selv om 10 år?

- Jeg eier en flott toppleilighet enten I Paris eller USA, er toppredaktør i et eget motemagasin. Jeg har gitt ut egen bok om selvtilitt og mobbing, og hvordan man drar seg selv opp etter en nedoverbakke. Har egen kleskolleksjon som er utstilit over hele verden. Jeg reiser mye rundt, og er lite hjemme. Men, når jeg først er hjemme er jeg enten med modellkjæresten min eller med  gode veninner.Å drømme er viktig, det er bare opp til en selv om man vil oppfylle den.

 Hvordan ser drømmeleiligheten deres ut?

Those shoes are made for walking

My newest treasures is from Bianco

Nå er kofferten pakket og klar til jeg skal reise hjem til Oslo. Har vært kjempe hyggelig her i Kristiansund hos Oda og kjæresten hennes. Var på et veldig bra utested i helgen, som heter MOCCA her i Kristiansund. Anbefaler å dra dit hvis dere skal på byen i denne søte lille byen :-) 

Håper jeg finner gavekortet mitt så jeg kan shoppe litt sko før jeg drar til Fredrikstad. Gleder meg til å se alle sammen igjen!!! 

Har du vært i kristiansund før?

Fremme i Kristiansund

Nå har jeg endelig kommet frem til besteveninna mi, Oda Victoria her i Kristiansund. En kjempe søt og sommerlig by.Vet ikke hvor lenge jeg skal være her, men det føltes utrolig deilig å være med henne igjen. Har savnet Oda utrolig mye, og vi har bare sittet å snakket om all verdens ting siden jeg kom. Hørt på musikk, spist god mat og drukket et par vinglass. Hun og kjæresten har nettopp flyttet i den utrolig fine leiligheten, nede ved havet. Utrolig fint her og knall utsikt over hele området. Drømmeleilighet. Gleder meg til alt vi skal finne på og gjøre de neste dagene. Føles godt å snakke sammen igjen etter så lenge borte fra hverandre. 

Jeg oda har vært igjennom så utrolig mye sammen, og hun er virkelig en jeg kan stole på. Det er så godt å vite at jeg har noen som støtter meg uannsett hva og som jeg kan si alt til. Jeg har 2 besteveninner og det er Oda & Maria. De som har støttet meg mest i livet, og de jentene jeg er utrolig glad i. Kunne ikke byttet dem mot noe i verden, og jeg må bare smile. Fordi jeg er så heldig, som har noen så fantastiske veninner ved min side. 

Vi blogges mere i morgen, og vil takke alle som følger meg på bloglovin. Er så utrolig koselig! :-)Oda er en utrolig fantastisk jente, og er alltid i godt humør når jeg er med henne. Best Friends Forever! <3

Resultat fra frisøren

Resultatet ble veldig bra, viser dere flere bilder av håret senere. Nå må jeg løpe til bussen, ha en fin kveld videre og drikk med måte ;) Ikveld blir det byen med Jentene. Jeg farget håret, stripet det og krøllet det. Ble utrolig fornøyd, anbefaler alle å ta en tur innom Hair&There på Alexander Kjellandshus (Alexander Kjellandsplass) i Oslo. Ble utrolig fornøyd, jeg satt hårmodell for en veninne av meg, og hun som skapte dette mesterverket, hun er en kjempeflink frisør, hun passer yrket perfekt. 

Love?


H'kon & Joppe har sluppet ut en ny musikkvideo, anbefaler alle å ta en tur innom å høre på låta. De er en gruppe fra Halden, og er kjempeflinke også veldig kjekke. Skal skrive mer om dem i morgen, så da må dere følge med :) Trykk her for å høre låta 

My summer, my dreams, a bottle of champagne

Nå er det virkelig ikke lenge til sommeren kommer. Gleder meg sinnsykt! Ser frem til solfylte dager med bading, jordbær/bringebær og melon og en flaske champagne med jentene. Gleder meg til sene kvelder med grilling, nattbading og flørting sammen med jentene. Soling i Frognerparken med miniradioen på full guffe. Gleder meg ekstremt til å dra ut på byen hver helg med jentene og nyte livet som singel med gode drinker og gode veninner. Det er hva sommeren min skal handle om. Jeg skal få gjort mest mulig ut av sommeren, skal ikke sitte EN dag inne så lenge solen skinner. Skal bli like brun som jeg var på Kreta i fjor, og feriere masse i utlandet. Jeg skal ihvertfall dra til et sted jeg aldri har vært før, og bli en ordentlig livsnyter uten like. Det skal bli så herlig!!

Raspberry Lemon CupcakesWith Love & LipsticksunblockedElephant's Feathersi'm in the prime of my lifeUntitled

weheartit.com

Gleder du deg til sommeren?

 

Sweet 18 baby

Nå er jeg endelig 18 år!!! Har ikke blogget siden fredag og dere kan tenke dere hvorfor. Har vært ute å feiret bursdagen min med jentene og var på byen senere, det var hyggelig å se alle sammen igjen. Det er utrolig hvor liten verden er, når jeg egentlig tenker over det. Når jeg var ute i går møtte jeg på et kjent fjes, og hun bor til og med i Bergen. Fikk helt sjokk når jeg så henne, siden vi begge leser bloggene til hverandre. Det var lille Marianne Monsen jeg møtte på, og hun fikk bursdagsvinen min, siden jeg ikke orket mer. Hun var kjempe søt og morsom å prate med. Utrolig gøy å møte på henne midt i Oslo, kjempe pen jente. Jeg hadde en superbra feiring, og møtte på mange jeg ikke har sett på lenge.

Jeg våknet opptil muffins i dag, og det var en fin overraskelse. Gleder meg til å spise alle sammen. I dag skal jeg bare slappe av og hygge meg med bestevennen min. Vi blogges mer i morgen! Håper dere har hatt en fin helg og nyter søndagen.Da har jeg trukke ut denne ukens blogg. Hvem det ble, kan du se i venstre side kolonnne i morgen :)

The feeling of summer

Jeg begynner å få ordentlig sommerfølelse nå, solen skinner og man kan se at snøen er snart helt burte. Jeg drar til Oslo i dag og det kommer til å bli så herlig å se alle vennene mine igjen. Det er bare 3 dager til jeg er 18!!! Gleder meg så sinnsykt til det, en helt ny start på et helt eget liv som bare jeg bestemmer over. Det føles godt å vite at jeg i dag ikke lot meg knekke av all mobbingen, og det vonde jeg har opplevd tidligere. Jeg har blitt en sterk kvinne, og ingenting kan trekke meg ned, fordi jeg har bygd meg opp til den jeg er i dag. Falling only make me stronger, only god can judge me.

5 inch and up5 inch and up5 inch and up5 inch and up (andrine &#10014;)Glitter Glamour5 inch and up (andrine ✞)

Happyness....

Working girl, busy woman

Hey søtinger. Beklager for dårlig bloggings i dag. Har hatt mye å gjøre på jobben, og ble akkurat ferdig klokken 21.00. You know, må jo ha litt penger når jeg skal sørover neste Torsdag. Cant wait to see my girls!!! Og ikke minst feire 18 årsdagen min med flotte folk :-) Gleder meg!!!!

 

Nå er det siste sjangsen til å melde seg på Ukens Blogg. I morgen blir det trukket en ny blogg for uken. Trykk her for å melde deg på direkte

Siste helg som 17 åring!!

Hey søtinger. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Cafe med en kompis :) Hyggelig å ses etter veldig lenge siden sist! Planene for i kveld blir kosedrikking med min kjære Louise og muligens fest etterpå. Må jo nyte min siste helg som 17 åring!! Jeg blir atten år om ni dager, så husk det. 27.MARS!!


Jeg har tenkt til å ha på meg den nye jumpsuiten jeg kjøpte, noen kule sko og tøft tilbehør. Dere får kose dere masse i kvelden utover:)

 

 BikBok

Jeg skal bli blond

Hey kjære lesere. Nå har jeg nettopp vært på burikken og kjøpt hårfarge og DET NYE. Jeg må alltid ha min dose med mote hver dag for å komme meg igjennom dagen, sånn er det når jeg er motefreak. Blame the fame.

 

Gleder meg til å sette meg ned å lese etterpå, imens jeg venter på at fargen i håret skal blekes. Nå er det tid for lysere tider, og da skal også håret mitt bli lyst :)

 

Vil du gjøre det samme, men usikker på om det kan ødelegge håret ditt med hjemmefarging? HER finner du nyttige tips til å få det beste resultatet.

 Jeg sier bare. ØNSK MEG LYKKE TIL! Kryss fingrene for at håret ikke blir grønt eller lilla!

Jeg blir så sinnsykt forbanna

Noen ganger så har jeg bare lyst til å løpe på veggen, knuse et glass eller slå i et eller annet. Det er ikke ofte jeg tar til meg ting og blir forbannet, men når det går over en viss grense er det for vanskelig for meg å kontrolere humøret.

 

Nå er det nummeret før jeg klikker mentalt. Det er greit at det går ann å stjele bilder, eller ikke greit men det er minimalt i forskjell til hva det egentlig går ann å gjøre på nettet. Som foreksempel å stjele en facebook profil. Noe som nemlig har skjedd meg. Vedkommende har plutselig logget ut av facebooken min, altså hacket seg inn for å bytte epostadresse. Jeg fikk ikke logget meg inn på mistenkelig vis og da skjønte jeg at noe var galt. Jeg byttet fort tilbake til eposten min og bekreftet at det ikke var jeg som hadde byttet. Jeg fikk logget meg inn og endret passord. Før jeg viste ordet av det var jeg hacket på nytt. Jeg prøvde å sende mail til www.slettmeg.no men de kunne ikke hjelpe meg fordi det var for vanskelig. (Snakk om fin hjelpeside).....

 

Jeg ga opp til slutt og lagde meg ny. Det var jævlig kjipt for meg å lage meg helt ny facebook, adde venner og spore opp bilder jeg var tagget i fra den gamle. Det verste med at jeg ble hacket, er at jeg hadde mye informasjon om meg selv der inne, private bilder og andre ting som helst ikke skal ut i offentligheten. Siden jeg ikke vet hvem som står bak, blir det vanskelig for meg å vite hva som skjer fremover. Dette er det verste som kunne skje på nettet. Ikke bare har vedkommende tatt over profilen min, han/hun har også slettet vennene mine og byttet navn til Iselin Isabella. Noe jeg fikk vite av kusinen min. Dette er rett og slett lavmål på det høyeste. Jeg har også mistet tilgang til fan pagen til denne bloggen som var på facebook, og en rekke andre events. Dette er linken til facebooken min som en gang het "Cecilia Marilyn Keinapel", http://www.facebook.com/keinplay.

 

KEINPLAY????? Høres ut som en pornoside spør du meg. Ifølge en kilde så er alle bildene slettet, men hva den profilen skal brukes til er ikke godt å vite. Dette har gått sålangt at jeg vurderer å politianmelde det. Dere kan hjelpe meg ved å rapportere profilen, sånn at den til slutt blir slettet det er den eneste måten. Siden vedkommende har blokket sånn at jeg ikke kan se profilen, er det umulig for både meg og mine venner å gjøre det. Tusen takk til dere som gidder å hjelpe meg :)

 

http://www.facebook.com/keinplay.

 

 

Har noe slikt skjedd dere ? Hva bør jeg gjøre?

Rydding og ferdig på jobb

Var kjempedeilig å slutte tidligere på jobb enn ellers. Håper jeg får jobbet hele denne ferien, for ja vi oppe i Nord har vinterferie nå. Gleder meg til jeg får gavekortet fra H&M som jeg vant i en konkurranse, blir deilig med litt shopping. Jeg har ryddet litt på badet mitt, så tok litt bilder. Nå er jeg som sagt hos mamma, leilighet i Oslo er ikke ordnet enda så det ser ut som jeg må bli litt lenger hos mamma, men det er jo kos det :) Nærme familie og alt, selvom jeg savner vennene mine i Oslo.

 

Litt bilder:

 Kjøpte Costume rett etter jobb, beste motebladet i verden. Selvom dette var bladet for februar mnd, jeg er egentlig storsamler og må ha alle nr.Skapet der jeg har alle neglelakkene mine, og noen av Costumebladene. Jeg elsker neglelakker, hvis det er noe jeg ikke kan få nok av, så er det det.

 

Mine favoritter fortiden:


Jeg kan med hånden på hjertet si at vesken er fake mulberry, but who cares? I'ts awsome anyways!Trenchcoat er absolutt must fortiden, og kjolen er bare rålekker!!

 

Love?

Søndags jobbing

Hey sweeties. Nå skal jeg snart på jobb, så det blir jobbing resten av helgen. Men, det er greit det! Deilig å tjene penger. Dere får ha en fin Søndagskveld :)


bilde fra photoshoot/by me

Bilde fra photosession

Hadde en liten photosession på badet i stad. Følte jeg trengte noen nye bilder :) Kan sikkert vise flere bilder senere, hvis dere vil det.

 

Love?

Avslappende dag

Hey lesere! Nå sitter jeg på hotellet med managern min og vi jobber litt med musikken og diverse. Skal opp veldig tidlig i morgen til forskjellige møter osv også blir det stor shopping etterhvert på dagen. Klarer virkelig ikke å vente til jeg får meg nye sko. Har gått rundt i wedges i hele dag og jeg kan love dere at jeg har blemmer under føttene... Så det var deilig å dra på spa på slutten av dagen. Ser virkelig fram til denne uken, kommer til å bli mye jobbing men også veldig lærerikt og gøy. Dette er virkelig en drøm som har gått i oppfylelse, er så takknemlig at jeg har fått denne muligheten :) Jeg sier bare hvis du har en drøm, så følg den!

 

Jeg skal prøve å få blogget om mote til uken, siden denne uken blir veldig hektisk er det ikke alltid jeg får tid, men jeg skal prøve så godt jeg kan. God natt <3


mmmm... spaghetti bolognese..Resturant på Oslo City, dritgod mat der!

Spa på holmenkollen

Hey sweeties. Nå er jeg i Oslo og skal snart opp til privat spabehandling sammen med min kjære manager. Det blir masage og boblebad, noe jeg virkelig ser fram til. Det kommer til å bli mye jobbing denne uken, blant annet med musikken min og andre ting. Så må ta stilling til det, det vil si at jeg kommer til å få lite tid på bloggen. Maks 2 innlegg daglig. Men, det håper jeg går fint og at dere ikke slutter å lese selvom. Håper dere følger ekstra nøye med fremover:)Gleder meg til en avslappende dag, før full jobbing på hotellet. See yah.

Kos dere masse i dag!!!

Drar til Oslo i morgen

Hey sweet people :) Jeg drar til Oslo i morgen tidlig, og vet ikke hvor lenge jeg blir der. Men jeg gleder meg ihvertfall utrolig mye. Skal gjøre litt forskjellig denne uken, oppdaterer om det senere! Jeg sier bare kryss fingrene for meg :))

 

Kofferten er pakket, og jeg skal selvfølgelig ha med Min kjære MINI- HP <3 Nå skal jeg straks fikse meg å møte noen venner å si hade til dem, før jeg legger meg tidlig og tar flyet nedover. Trur denne uken kommer til å bli fantastisk :)

 See yaaah :)

Rolig helg og nye negler

Dette ble en rolig helg. Var ikke ute i går, og skal ikke ut ikveld. Ganske deilig å ta en rolig helg en gang iblandt!

 

Jeg har en stor overrakelse som vil enten komme i morgen eller på mandag, det har forbindelse med Fam Irvol :) Så følg med på bloggen!!


Jeg har forresten lakket neglene mine i den nye vårfargen fra Chanel. ( Rose insolent ) Lovely!'

 
Elsker fargen!!!

 

Jeg var innom BOOTS i dag og fikk den nye mascaraen fra NO 7 som jeg skal teste for dem. Vil komme et innlegg til uken! :)

 

Love?

Going blonde...tomorrow

Nå har jeg bestemt meg. Jeg skal stripe håret blondere i morgen. Er drittlei av dette håret. Nå har jeg vært brunette så lenge at jeg ikke husker hvordan det var å være blond, og da er det skummelt. Fordi sannheten er at blondfargen er den jeg trives best med:)

Noen innspirasjon til hårfarge:

BUT I AIN'T GONNA SWEAT YA BABYPseudo Archaic

Denne liker jeg veldig godt. Skal ikke ha håret helt blond, litt sånn mellomblond. Ihvertfall lysne håret!

Lene Orvik -BUT I AIN'T GONNA SWEAT YA BABY

Gleder meg!! :)

Han var perfekt

Vi var på ferie. Jeg, mamma og lillesøsteren min. Vi var på vei til vakre Kreta, og skulle være der en hel uke. I vakre Makrigialos. Dette var sommeren 2010, og jeg hadde på følelsen at det kom til å bli tidenes ferie. Noe det ble.

Jeg elsket å være på hotellet vi bodde på, det var stort og fint. Veldig elegant og moderne. Vakker utsikt mot havet, og utrolig fine strender. Det var varmt, utrolig varmt så jeg pleide å sole meg ved bassengkanten mens jeg drakk en deilig drink. Dette var virkelig ferie, og jeg var så lykkelig. Dagene gikk, og jeg kunne ikke tenke meg et annet sted å være. Fordi det var så bra der og jeg nøt hvert eneste sekund til det siste minuttet. Kunne det bli bedre?

Hotellet vi bodde på, Makrigialos

Der sto han foran meg, en mørkhåret gutt, middels høy som ventet utenfor butikken under hotellet. Han så mot meg. Jeg hadde lagt merke til han når jeg sto ved isdisken, og kunne ikke unngå kjekkasen. Jeg vendte blikket mitt vekk fra han, så han ikke skulle skjønne at jeg hadde sett på han hele tiden. Noe som ville blitt flaut. Jeg prøvde å smugtitte bak køen, han smilte igjen. Mot han kom familien hans, og de gikk mot sportsbassenget. Han vendte blikket sitt mot meg igjen, og jeg vendte mitt mot hans.Fineste gutten jeg hadde sett. Han ble burte, og jeg klarte ikke å la være å tenke på han. Jeg ville møte han igjen.Natten kom og resturanten på hotellet åpnet seg, det var forestilling og jeg og familien min satt oss ned for å se på showet. Gutten jeg hadde sett tidligere, satt bare noen bord fra oss. Han så plutselig mot meg, og jeg smilte tilbake til han. Siden vi satt nermere han, kunne jeg se hvordan han så ut på nært hold. Han var virkelig det fineste jeg hadde sett. Øynene hans skinte, og jeg ble blendet av smilet hans.Etter noen timer bestemte jeg meg for å prøve å få konktakt med han, han fulgte meg når jeg gikk nermere bordet hans. Klarte ikke helt å bestemme meg så jeg gikk forbi, og latet som jeg skulle på do. Jeg kan innrømme at der og da, følte jeg meg ganske barnslig. Jeg var usikker på hvordan respons jeg ville få tilbake, og var redd for at han skulle overse meg. Men, det gjorde han ikke.

Jeg snakket med han. Jeg husker hvor glad jeg ble for at jeg endelig fikk snakket med han. Han smilte til meg, og virket veldig utadvendt og hyggelig. Vi gikk ut mot sportsbassenget for å prate videre. Vi pratet om alt mulig, og for hvert minutt ble vi bedre kjent med hverandre. Han fikk meg til å le, og prøvde å sjarmere meg i senk. Noe han fikk til. Han hadde så bra personlighet, og gjorde meg i veldig godt humør. Han virket så perfekt. Vi skulle møtes igjen, men denne gangen nede ved det store bassenget. Vi møttes tidlig om morgenen, og han ga meg en klem når jeg kom mot han. Kroppen hans var varm og jeg kunne lukte den deilige parfymen hans. Vi var sammen ved bassenget hele dagen, og hadde avtalt å møtes senere på kvelden. Jeg husker jeg tenkte på hvordan dagen med han hadde vært, og klarte virkelig ikke å tenke på noe annet. Kvelden kom og der sto han. På balkongen. Jeg gikk ut til han, og der sto vi å så utover havet. Han holdt rundt meg, og jeg kunne ikke slutte å smile. Han ville gå ned til stranden, og jeg ble med. Vi la oss ned på en av solsengene, og så opp mot stjernene. Jeg la meg nærmere han, han holdt rundt meg igjen å så meg inni øynene. De fineste øynene jeg hadde sett.. Han hadde fortalt meg dagen før at han kunne synge, akkurat som meg. Han sang for meg, mens han sjarmerte meg i senk med blikket sitt. Han hadde så fin sangstemme, og den strømmet igjennom meg som en havbølge. Det var så behagelig å høre på. Han hadde alt, utseendet, personligheten, sangstemmen, og sjarmen. Det var som en film, eller en sommerdrøm. Kunne en gutt virkelig være så perfekt?

Bilde av oss to sammen, gud som jeg savner det!

Det kom flere slike kvelder, hver kveld gikk vi ned til stranden og sang sammen, mens vi så på stjernene. Han tegnet et hjerte og skrev navnet mitt og navnet hans i sanden. Han var så romantisk, og jeg ble mer og mer glad i han. Han kysset meg. Leppene hans var myke og jeg kunne kjenne varmen hans spre seg igjennom kroppen min, det ga meg en utrolig deilig, men også merkelig følelse. Noe jeg aldri hadde kjent før. Akkurat som om jeg var forelsket eller noe. Jo mer vi var sammen, jo mer fikk jeg den følelsen. Jeg var forelsket i han, og ville ikke tenke på dagen ferien var over. Vi lovte å holde kontakten etter vi var kommet hjem, fordi vi ville ikke miste hverandre. Dagen kom og jeg var sønderknust, jeg klarte så vidt se på han og jeg viste at han følte det samme som meg. Den anstrengte kjærligheten mellom oss. Vi var ment for hverandre, det visste jeg. Tenkte han det samme? Jeg glemmer aldri når jeg skulle dra fra han, jeg klarte ikke gråte fordi det ble så mye følelser. Men, vi ga hverandre et siste kyss. Et kyss som skulle legge sine spor på leppene mine for alltid. Han var perfekt.


Det har nå gått 1 år siden vi dro fra hverandre. Vi snakker sammen og holder konktakten. Håper vi en gang kan dra tilbake.

Har du opplevd noe lignende?

Dresses from Nelly.com

Tittet innom Nelly.com sin nettbutikk. De har fått inn vårens herligheter, og jeg har plukket ut mine favoritter.

Den mere søte, vårlige/sommerlige

Paprika - Grecian Strapless DressPaprika - One Shoulder TassleRare Fashion - Embellished Cup Dress

Rare Fashion - Flower Shoulder DressTraffic People - Scallop DressThree Little Words - Bustier Dress

Three Little Words - Oneshoulder Bustier DressRare Fashion - Oneshoulder Drape DressElise Ryan - Bodycone Dress

Three Little Words - Trim Ruch Bustier DressRare Fashion - One Shoulder ShinyRare Fashion - Frill Bandeau Dress

Den mere tøffe/rocka

Jeane Blush - Leigh DressOnly - Cecilia Party DressHonor Gold - Kylie Maxi Dress

Prim i am - Frame DressSelected Femme - Rustic TunicRare Fashion - Leopard Mesh Dress

Elise Ryan - MeshdressTFNC - Athena PlainVila - Delow Dress

Rare Fashion - Red Cross over top dressSisters Point - Nada dressElise Ryan - Meshdress

Utrolig fine kjoler, skulle ønske jeg hadde alle sammen hengende i garderoben. www.nelly.com

Hvilken kjole er din favoritt?

New design, tycks?

Nytt design :) Hva synes dere? Jeg er ihvertfall kjempefornøyd :)

Edit: Nå er klokken 23.00 på natta her i Singapore, så legger meg veldig snart.


Photo by me

Love?

I love my french manikyr nails

Next colour to my nails is this one from Chanel. Rose insolent 489

Love?

Hold on strong, dont loose yourself in this crazy world

Photos by me

2 weeks in Singapore, plans

Nå er endelig designet i orden, det har vært mye tull med schripten i selve designet (css stilsettet). Men, det ser ut til at det er burte nå, hvis det skjer igjen bytter jeg serriøst platform.

Som dere sikkert vet drar jeg til Singapore på Onsdag, i Sørøst - Asia. Så det vil bli ca 10 timer med fly. Jeg gleder meg utrolig mye og jeg har skrevet opp alt jeg skal gjøre når jeg er der nede. 2 uker med eventyr og spenning. Jeg skal også holde meg til et visst pengebudsjett når jeg er på shopping, sånn at jeg ikke bruker opp alt med en gang. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å shoppe, eller i hovedsak bruke penger. Men, det gjør vel alle jenter?

1. Ta masse bilder, er ikke ofte man drar så langt på ferie.

2. Dra på Starbucks CoffieTumblr_lez0ha3cqv1qf7ikto1_500_large

3. Shoppe på Victoria's Secret

4. Bade og tæne på stranden

5. Besøke Singapore Zoo

naaw..

Jeg skal også gjøre masse masse mer, disse 2 ukene skal bli de beste i mitt liv :)

Har du vært i Singapor før?

Living my life

Nå befinner jeg meg foreløpig i Oslo til jeg drar til Singapore på Onsdag, og skal være borte i 2 uker. Det ble en rolig kveld i går, var også syk. Jeg så film utover hele kvelden, flaks at hotellet har noen kanaler man ikke trenger å betale for, så hadde det ikke bare kjedelig i går. I kveld tar jeg på meg finkjolen, no matter what.Lørdager er til for å brukes, og jeg skal bruke kvelden min på å kose meg :)

Skal først ta en lang deilig dusj, og så møte bestevenninna i byen, tror jeg går en tur innom Secondhand og ser hva de har fått inn der.

Kjempesøte hårprodukter med skrift på fra hotellet.

Hva skal du i dag?

Drar til Singapore på Onsdag, cant wait

Hey! Jeg drar til Singapore på Onsdag og gleder meg sykt mye. Jeg har aldri vært i Sørøst-Asia før og trur det kommer til å bli en spennende tur. Singapore er en veldig befolket by og har kjempe mange fine tropiske strender og steder. Gleder meg til å gå rundt på strendene, i lettkledde klær og drikke tropiske drikker. Nå er det virkelig på tide med ferie kjenner jeg, sist gang var jeg i Kreta. Det er ca 18 timer med fly og vi skal bytte i Frankfurt trur jeg. Er så lei av kalde Norge, så det kunne ikke passet bedre med ferie nå. Jeg kommer til å blogge der nede og oppdatere så mye jeg klarer. Siden venner og familie vil se hvordan jeg har det der nede osv, og at dere lesere kan følge med på livet nede i Singapore for noen uker :)

Har du vært i Singapore før?

Tired and only few hours from Oslo, I cant wait to come home

Hey. Nå har jeg endelig kommet hjem fra jobb og er dødsliten. Jeg hentet produktene fra SOAP & GLORY til konkurransen før jeg gikk på jobb, så nå mangler jeg bare 2 vinnere. Jeg utsetter konkurransen til i morgen tidlig fordi jeg rett og slett er sliten og trøtt. Håper det går greit! De som ikke har fått meldt seg på kan fortsatt melde seg på, trykk her for å komme til konkurransen.

Flyet mitt går 17.00 i morgen til gardermoen, så det blir tidlig opp for å gjøre noen ærender før avreise. Kjenner jeg gleder meg til sykt til å se alle sammen igjen, også min kjære pappa. Gleder meg til å få tilbake det gamle livet mitt i storbyen:))

 

Kjøpte meg MAG som jeg skal lese litt i før jeg tar kvelden...


Good night sweethearts <3

2 dager til jeg reiser hjemover

Gleder meg så sykt til å dra hjem til Oslo igjen og se vennene mine, og den nye leiligheten :) Dette semesteret har jeg tenkt til å studere Engelsk, og spesifisere meg rundt det faget. Jeg har sykt lyst til å studere i USA om 2 år, så det er framtidsplanene mine. Det er virkelig min største drøm :)Hva er din drøm?

Info om min Nokia c3-00 pink

Jeg fikk inn et leserspørsmål om jeg kan skrive om den nye telefonen min, Nokia c3-00 pink. Hvordan funksjoner den har, om den er lett å bruke etc. Planen var å filme, men siden jeg har et så crappy kamera når det kommer til film, dropper vi det :)

Så tok noen bilder i stedet, som viser hvordan den fungerer.

 

Mobilnavn: Nokia c3-00 pink

Megapixel: 2.0

Funksjoner: Digital klokke, startskjerm, snarveier og apps

Minne: 2 MB

Innhold: Musikkspiller,temaer, bilder, picasa, kamera og video, trådløst internett, samtaler, chat, favorittkontakter, spill og programmer, epost og ovi nokia nettbutikk, blutooth.

Digital klokke...


baksiden av mobilen, kamera


På forsiden av skjermen kan du legge inn twitter,facebook osv i noe som heter startskjerm, du kan også slå av startskjermen hvis du vil se hele bakgrunnsbildet istedenfor. Med facebook apps kan jeg se hva andre skriver i statusen sin på facebook, og bli oppdatert om events osv, og skrive i min egen status.Jeg kan velge om jeg vil se statuser til andre, min egen eller bli informert om innboks og venneforespørsler. Som jeg har valgt her. Dette gjør det enklere å følge med på hva andre gjør og oppdatere facebooken min.


Man kan forandre temaet på mobilen, og laste ned fra internett. Ved å trykke på et tema, får man se hvordan det blir, man trenger ikke gå inn for å forhåndsvise.


Som andre mobiler har den bilder, og du kan bestemme selv hvordan visning du vil ha. Ved å trykke på velg.


Når du går inn på Nokia's Ovi nettbutikk, kan du laste ned gratis spill, temaer, programmer og apps. Jeg har lastet ned noe som heter snaptu, som bildet viser. Det er apps som man får på iphone, gjør enkelt å sjekke blogg,facebook, twitter, været, nyhetene og youtube, samt mye mye mer. Smart og enkelt!


Noe som er veldig bra med mobilen er at den har samtaler, sånn du får på mange mobiler. Slipper å gå inn på innboks og lete etter meldinger. På samtaler lagres kontaktpersonene du melder til og du kan se gamle samtaler osv.


Og sist men ikke minst den har epost. Jeg kan sjekke eposten uten å logge meg inn på pcen hele tiden, noe som er sykt irriterende. Det beste med hele greia er at hver gang jeg får en kommentar på bloggen, så får jeg det inn på mobilen. Jeg blir mere oppdatert på hva som skjer på bloggen, til og med hvis jeg er uten pc. Noe jeg elsker med hele mobilen! Kan også blogge på den, hvis det skulle være nødvendig.

Jeg elsker mobilen min, og det er det beste kjøpet på lenge. Angrer ikke et sekund :) Hvis dere har flere spørsmål angående mobilen, kan dere spørre i kommentarfeltet.

Hva synes du?

 

Reiseplaner hjemover, og det nye costume

Du vet den følelsen av at du lengter så inderlig etter noe, at du ikke klarer å slutte å tenke på det? Den har jeg nå.

Jeg savner vennene mine, jeg savner bestevenninna mi, og jeg savner pappaen min, jeg savner rett og slett mitt gamle liv i storbyen. Det er fint å være hos mamma, men nok er nok. På søndag reiser jeg hjem til Oslo, og sier farvel til kalde Tromsø. Planen er å enten skaffe meg en heltidsjobb, eller fortsette på 2 semester. Jeg står altså ved to valg, og jeg må deale med konsekvensene jeg får etter jeg har tatt et valg. Livet er virkelig ikke enkelt, bak hver lykke finnes en hindring. Nå som jeg snart er 18 er det jeg som bestemmer, og det er nå jeg skal ta afære. Da kan ingen bestemme over meg!

SOAP & GLORY Konkurransen avsluttes på Lørdag. Hvis du ikke har meldt deg på, trykk her
Costume

God Natt kjære lesere <3

Leser du costume?

Hadde jeg kledd bob?

Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe nytt med håret mitt :) Kanskje klippe bob? eller litt kortere?

Hva synes du?

Lønn i dag, shopping og spa

Hey! Jeg har fått Lønn i dag, og det betyr shopping!!!

Gud som jeg har ventet på denne dagen, nå som det er januarsalg så får jeg jo enda mer for pengene. Jeg har ingen kjøpeplaner så skal gå litt rundt å se hva jeg finner. Jeg har lyst å finne noen stilige urbane topper med tøff skrift på, det har jeg ikke så mange av. Jeg har veldig lyst på sminke fra MAC siden jeg har hørt at det er veldig bra.

Det blir også veldig deilig å dra på spa etter en hard økt med shopping, så det ser jeg fram til :) Kos dere masse i dag!

 Bloggvurderingene kommer i kveld en gang, det lover jeg dere. Så følg med!

Special needs for a girl

Foto: By me...... YSL - lipstick & versace parfume...

 

Hvis det er noe jeg ikke kan gå en dag uten er det Lipsticken min fra YSL og parfymen fra Versace. Absolutt mine favoritter for dagen. Perfekte lepper og perfekt lukt! Fargen i lipsticken er i Rouge Voloupte og er utrolig fin på leppene. Siden fargen er veldig ordinær passer den til det meste.

 

Love?

Jeg må slanke meg, jeg må slutte på dop....

Okei, disse 2 kommentarene fikk jeg i stad. Fra samme adresse, herregud folk har så lite liv.

Greit at man får kommentere hva man vil siden det er en åpen blogg, men den øverste kommentaren tok rett og slett kaka... Skjønner godt hvorfor VOE sluttet å blogge, når nivået på mobbing er så høyt her inne...

 


Svar: Du er ikke et godt eksempel du heller, fordi du brenner ingen kalorier av å kommentere dritt til andre.

Ikke tro at jeg tar meg nær av de du sier, fordi det er bare usakelig og hører til på barnehagestadiet.

 

Hva synes du om dette?

Nyttårsforsett til 2011

Siden det var Nyttårsaften på Fredag regner jeg med at dere skjønner hvorfor jeg ikke blogget på Lørdag. Det var en veldig koselig kveld og en god start på det nye året, jeg kjenner jeg gleder meg til det som skal skje i 2011. Det er knapt 2 mnd til jeg fyller hele atten år, og da dere skal jeg ha stor fest! Er bare en gang i livet man fyller atten, så da skal jeg storkose meg. Ikke bare at 2011 er en ny start på livet, men jeg skal også bo hos pappa igjen. Jeg har fått kjent hvordan det var å bo alene og det var ikke særlig gøy. Altfor mye ansvar på mine skuldre, føler ikke at jeg er helt klar for det enda. Så det ser jeg virkelig fram til, å bo i Oslo igjen. Være med jentene mine, feire anledninger og i det hele tatt leve livet fullt ut med dem. Kjenner jeg savner det livet sykt mye, og jeg skal endelig få det tilbake :)

Jeg håper alle hadde en like fin nyttårsaften som meg, at dere koste dere ekstra mye og lykke til i 2011.

Som hvert år har jeg satt opp et nyttårsforsett:

- Trene og spise sunt og regelmessig

- Satse alt jeg har og enda mer på musikken

- Gjøre 18års dagen min til livets party

- Reise masse og oppleve verden

- Skaffe meg en bra jobb

- Finne meg en kjæreste

- Kose meg og være glad

- Sette bloggen et hakk høyere, nytt design osv

- Lære meg masse nytt

Tumblr_lee0p5bi1r1qcqw92o1_500_large

Jeg føler at dette året her blir et sykt bra år :)

 

Har du nyttårsforsett?

Shoppingens glade sider

Jaaa! Det er mandag i dag. Noe som resulterer i at juleshowet og rushen er over og nå har butikkene åpnet igjen. Da er det jo bare å gjette hva jeg skal? BRUKE PENGER!!

Jeg fikk med meg 2 veninner til å joine meg på dagens lille handletur. Så dette ser jeg frem til. Siden jeg fikk gavekort i julegave og penger skal jeg bruke dem opp (selvfølgelig)

Bukser fra BikBok..

Highwaist shorts fra BikBok...

Kos dere i dag, det skal ihvertfall jeg! Viser dagens kjøp senere eller noe.

Jobbe i kveld

JOBBE I KVELD? søren......

Jepp, da har jeg fått tlf fra sjefen min (onkel) om at jeg skal jobbe fra klokken 18.00 - 00.00, altså 6 timer. Jeg som trudde at denne helgen skulle være frihelg. Nå kan jeg kysse farvel til både krakken, tv 'n og godteriet. Jeg kan ikke akkurat si at dette var den perfekte dagen å jobbe på, men jeg får hundre kroner ekstra i timen siden det er 2.juledag, så skal ikke klage! Det blir jo penger til slutt, og da skal jeg shoppe til jeg blir blå. Kjenner jeg gleder meg til å bruke penger nå, hehe...

Litt inspirasjon:Må forresten nevne at ANNELISEBECK er tilbake. Den nye bloggen hennes finner du her

Julegaver jeg fikk

Lenge siden jeg har hatt en så koselig jul! Kjempe god mat, og skikkelig julestemning. Håper alle hadde en like fin kveld som meg <3 Ønsker dere fortsatt en god jul!


Fineste gavene jeg har fått på lenge...


Deilig parfyme, og utrolig fine smykker..og et gavekort fra H&M + Gavekort fra Spa..

Var du fornøyd med kvelden?

God Jul kjære lesere <3

Jeg ville bare ønske dere en god jul, og husk å vær hyggelige mot hverandre. Kos dere masse i kveld, så blogges vi senere :))

Juleshopping og førjulsgave

Hey! Sorry for dårlig blogging, men pcen min døde helt plutselig. Ikke rart når den var så gammel og slitt og at det var en skolepc. Så det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget noen av dagene. Siden jeg skulle få pc av pappa til Jul fikk jeg den like gjerne noe dager før, jeg klarte ikke å vente til Jul + at jeg trenger pc til både bloggen og annet. Jeg fikk en minipc i rød som har akkurat passe veskestørrelse. Digg å ha en pc jeg kan ta med overralt, sjekke facebook, blogge osv. Alt man gjør på en laptop.

Jeg elsker den! Perfekt til alt. Jeg fikk en Minipc Compact i fjor, men den ble ødelagt med en gang.

Jeg får ikke blogget så mye siden det er Jul osv, så vær tolmodig! Ønsker dere alle en GodJul :)

Nå skal jeg ut å spise med pappa og lillesøs og så handle julegaver..

 

Love?

In the moment..


Photo: Me

It was the moment. The moment I had waited for so long.There we stood, holding each other. Under an open sky. You hugged me and would not let me go. Never. It felt like we were all over the world, closer to the stars and the universe.You pushed me hard against you, and my heart pounded like never before. You kissed me, and then I knew. I was yours

- Cecilia Marilyn Keinapel

 

 

It's all about working

Hey. Har akkurat kommet hjem fra jobb ( ansatt på best bensinstasjon), og har nå tenkt til å se en film før jeg sovner og forbereder meg på enda en beinhard uke med jobbing. Jeg føler at jeg har blitt veldig glad i å jobbe, og at det er noe som forsterker hverdagen min, samt øker humøret mitt maksimalt. Jeg trur jeg er i ferd med å bli en jobb narkoman. Men, jeg skal ikke klage fordi jeg får jo lønn igjen for det, som bare er 4 dager til. Da kan jeg love deg at da blir det en shoppingtur på meg!!!

Jeg får ikke så mye tid til bloggen fordi jeg jobber så mye som jeg gjør. 6-8 timer hverdag og det tilsvarer 42-48 timer i uken. Konstant jobb fra klokken 9 - 16.00 og noen ganger på ettermiddagene/kveldene. Jeg prøver selvfølgelig så godt jeg kan, vet jo at en del av dere forventer litt av bloggen min og jeg har fått mange meldinger om at jeg skal bli flinkere på å blogge, men dette er altså grunnen. Håper dere har forståelse :)

Innspirasjon:


Photo: By me

 

Har du jobb? Hva jobber du som?

Stripet håret, resultat
Jeg har lenge hatt lyst på striper, synes det ble litt stilig! Alltid gøy å prøve ut noe nytt! :)


Hva synes du?

Nå skal jeg stripe håret mitt

Kryss fingrene for at resultatet blir slik:
Viser resultat senere :)

Trur du jeg vil kle det?

Update

Beklager dårlig blogging, men Internett har tatt ferie en stund. Men,jeg vil komme sterkt tilbake så fort som mulig. Håper dere har forståelse. Stay tuned :)


Foto of: Me

Lover å oppdatere mye mer når jeg er tilbake for full blogging. Da kommer det blant annet nye trender og sesongens kjoler, og mye mye mer. Så følg med!

Home sweet home

Da har jeg endelig kommet frem til Nord-Norge. Var kjempefint å få se bestefaren min igjen og se mamma smile. Føler meg alltid så hjemme når jeg kommer hit, men utrolig nok er det ikke snø her. Noe jeg synes var rart med tanke på at dette er nord. Må vel ha noe med klimaendringene å gjøre, men neste uke blir det sprengkulde her oppe. 15- i verste fall. Men, noe snø blir det lite å se.

Synes det alltid er så koselig å komme opp hit, mørkedagene og supersalg på skjokoladeboller. Noe som virkelig hører hjemme i november, ihvertall her oppe. Føler julstemning på lang vei! :) Nå skal jeg kose meg med Sex&The City2 og godteri, også sove til en ny og hyggelig dag i morgen. Blir hyggelig å se igjen veninner osv.

Jeg var selvfølgelig innom parfymeriet på Gardermoen og kjøpte meg en ny lebestift fra YSL. Det er favorittmerke mitt, og jeg har sikkert tusen av dem. Gir alltid så fin farge til leppene mine og får frem hudfargen min. Fargen jeg kjøpte denne gangen er "Rouge Voulopte 2" og er perfekt for kalde vinterdager.

Og den ser slik ut:

tea-noir.net

ikke helt den fargen, fargen er mere nude. Men selve lipsticken ser slik ut.

Love?

Jeg har vunnet solpass

Jeg har vunnet solpass på 100 kr fra http://donnaogsara.blogg.no/, tusen takk!Nå har jeg pakket ferdig det som er og skal straks ta bussen til Gardermoen, også videre fly til Tromsø. Det blir koselig å få se familien min igjen og møte venner. Får vite om skoleplass i løpet av helgen, så kommer innpå skole i Oslo. Der jeg skal flytte:)

en sang til min syke mor

Jeg har skrevet en sang til mammaen min. Hun er blitt alvorlig syk. Sangen heter "Tears" og er om det å være i en situasjon der man ikke kan være sammen moren sin som man kunne før.

 

Håper du blir frisk mamma, jeg elsker deg.

My new song

Jeg har da skrevet en ny sang. Bruker beaten til "Gallery- Mario" . Sangen heter "Betatt".

Jeg synger fordi det er gøy, og er noe jeg elsker å gjøre, skriver også egne låter for å få frem følelser og tanker.

Her er ihvertfall sangen:

 

Hvis du ikke liker sangen, så tar jeg gjerne i mot konstruktiv kritikk:) Sånn at jeg kan gjøre det bedre neste gang!

Nb. Vet at det ikke er den beste kvaliteten, men det får gå.

Hva synes du?

Sidecut, ready for parteyJentene har laget sidecut på meg. Sunniva som står bak dette mesterverket! Har alltid lyst til å gjøre noe med håret mitt lenge, så nå fikk jeg prøvd sidecut også! :) Dont worry, har ikke klippet av meg håret. Det er bare tvinnet innover :) Synes det ble kjempe kult!

Love?

My new hair, the result

Resultat:Veldig fornøyd, elsker det nye håret mitt! :) Hvis noen lurte så er håret mitt, har spart ganske lenge nå, og enda lenger skal det bli!

 

Love?

Guess what I am going to do now?

Ja, du gjettet riktig! Skal farge håret mørkebrunt! Pakken er fra Loreal og varer i rundt 6 uker. Har tatt fram alt jeg trenger til fargingen, og sist men ikke minst favoritt-shampoen min. Frank Provost! Jeg har også en egen overdel til farging fra Loreal, kjempe bra å bruke når man skal farge håret selv. Viser dere hvordan resultatet blir senere :)

Ønsket resultat :

Før                                                                                              Etter

I bought myself a new magazine

Hvis det er et blad jeg ikke klarer meg uten, da er det Costume. Alltid mye lesestoff om mote til en billig pris. Jeg kjøper Costume hver måned, jeg får god innspirasjon til stilen min og får et innblikk i sesongens trender. Rett og slett verdens beste moteblad!

 

Leser du Costume?

Every girl has a secret

Now, I'l show you mine....


Foto: Me

 

It's a very nice colour, and it suits me perfectly! Especially when I am darkhaired..

The colour reminds me of smoothie... for a reason :) yumyum

 

Love?

U.S.A - Lets come toghether


I want this jacket... omg!

Awsome shorts..

Its the next place I am going....

 

Been there?

 

It's not the world I'm afraid of, it's you

Your love freaks me out....
 

I am afraid of the dark, because you remind me of a monster. I am afraid of the light, because you remind me of an angel. I am afraid of dreams, because you remind me of a nightmare. I am afraid of the sunlight, because you remind me of a perfect summerday. I am afraid of things that reminds me of you, because I want to forget, forgive and move on.... As long as I cant forget you, the past is chasing me around..

 Shopping for the winter, what should I go for?

Nå som det har gått mot kaldere tider trenger jeg et lite kick off i garderoben min. Trenger rett og slett å få frem vinterlooken på høyeste grad! Valget står da mellom Kåpe/Pelsjakke eller Wedges? What should I go for?

 

Jeg har sett på noen wedges fra Bianco, som er brune og jeg vurderer egentlig å kjøpe dem, men samtidig så trenger jeg en jakke/kåpe. Jeg tenker at det er jo ikke så lenge til jeg får stipend og da kan jeg heller kjøpe vinterjakke og isdteden gå for sesongens wedges. What would you do?

 


Jeg har jo lenge sett på de 2 nederste, de i brun og sort. Men, siden jeg har sort går jeg heller for de brune. Brun er jo også en veldig fin farge til vintersesongen. De 2 øverste til høyre er jo også veldig stilige, litt sånn ballerina-preg og minner meg litt om et par skøyter.

 


Noe som hadde vært fint å hatt på det kaldeste er pelsjakke, selvfølgelig fuskepels. Eller en kåpe, jeg er så usikker på hva jeg bør kjøpe, skal ta meg en tur i byen enten i dag eller i morgen for å se litt hva de har ute. Hvis jeg ikke finner noe, da er de brune wedgesene som står for tur!

 

What should I do?


Who owns my heart, is it love or is it art?

song by Miley Cyrus, cant stop listening to this song...
Redigert: Photoshop Foto: Me

 

Prøvde ut noe nytt i Photoshop, synes det ble kjempe stilig! Kan sikkert vise på bloggen en gang hvordan du gjør det :) I morgen skal jeg skrive om Ukens Leser, så følg med kanskje det er deg??

 

Tycks?

 

Life is so much better with brown hair, freakin love it


I believe in changes, and colouring my hair changed everything! I feel like a new person other ways:)

I love this scarf, the colour is just so great! Perfect for this seasion...

 

Love?

The result: Smashing brown hair colour, I love my new hair

Håret ble mye mørkere enn jeg hadde trudd, men jeg er kjempe fornøyd. Tenker å stripe håret litt etterhvert!

Love?

Goodbye blonde hair...

Nå sitter jeg med frisørutstyr og har nettopp farget ferdig håret. Tante har vært så snill at hun har hjulpet meg med fargingen, er spent på hvordan resultatet blir. Fargen skal være i 30 min også skal jeg skylle det ut.

 fargen jeg har valgt :)  Jeg legger ut bilder senere av resultatet.

 

I going to be brownhaired

Jepp, i morgen farger jeg håret mitt... til brunt! Må si at jeg er ganske lei av blondt hår, + at jeg må farge etterveksten hele tiden. Gleder og gruer meg, lurer virkelig på hvordan det blir.

 

Veldig lyst på denne fargen!


Trur du det blir fint?

I love Adam Lambert

 

Hvis du vil høre en god remix av "If I had you" kan du trykke her


Dette er mine favorittsanger, som jeg hører på hele tiden. Elsker Adam Lambert <3

 

Love?

Gift from California

Mamma kom hjem fra USA i dag og fortalte meg masse om hvordan det var der nede og at hun hadde sett over hele NewYork når de flydde fra California. Og at hun bodde på Hilton hotell, som ikke var så veldig langt fra selveste Hollywood. Spurte om hun hadde sett noen kjendiser, og da smilte hun bare, trur nok hun møtte på en kjekkas der nede kjenner jeg henne rett. Misunner henne sykt som har vært der nede, hun har lovt meg at neste tur skal jeg bli med. California here I comee...hehe

Jeg har verdens søteste mamma da, hun hadde med seg gave fra reisen, og det er ikke hver dag jeg får gaver fra henne så det var veldig koselig!


Hun sa at med en gang hun så den rosa genseren skrevet Hollywood på tenkte hun på meg, hehe aner ikke hva hun mente med det. Men får ta det med et smil, rosa er jo faktisk egentlig favorittfargen min! Jeg elsket toppen der det er skrevet California på, tusen takk mum, loveyou <3<3 ( hvis du leser dette mamma)


litt baggy, men det er bare kult over en singlet!

 

Nais?

I love my sweather from Lene V

Hårtips til dere :

Jeg har jo bleket håret en del ganger, og vasker det i alle fall hver tredje dag. Håret mitt blir ganske så slitt etter at jeg har vasket det, og ikke alltid det tørker like bra, så da er siste løsning hårføner selvom jeg vet at det ikke alltid er så bra for håret. Bruker jo varmebeskyttende produkter i håret, og klarer meg ikke uten produktene til Franck Provost, aldri før har håret mitt blitt så bra etter jeg begynte å bruke dem. Men, det finnes også en 3 løsning når det kommer til nybleket hår. Silver Shampoo, en shampo som består av lilla pigmentfarger som tar bort uønskede flekker etter farging i håret. Må si at jeg ble utrolig fornøyd, og de fleste gultonede strekene i håret mitt er borte. Min shampo er fra en frisørsalong, veldig bra!

 
Hva synes du om genseren ?

Prøvd Silver Shampo før?

UpdateHey där! Beklager for dårlig oppdatering, men jeg har blitt syk og kan ikke gjøre så mye mer enn å holde senga.

Jeg minner dere på spørsmålsrunden som jeg har, og at jeg holder den fram til klokken 18.00 den 1. oktober. Så det er enda mulig å delta på den fram til videobloggen blir laget! Skal se om jeg får svart på alle, det var mange like spørsmål som har kommet inn så langt, og noen private som jeg helst ikke vil svare på.

 


ahhh, I love my wedges <3

 

Hvordan er formen deres? noen syke?

Pictures - Like a dynamite

 Sayiing eooohh ....

 

Love?

Jeg vil lese DIN blogg!!

Skriv igjen bloggen din HERJeg elsker moteblogger,fotoblogger og blogger om andres spennende liv, så hvis du mener du har en bra blogg så del den gjerne med meg :)

Det Nye, love this magazine

Nå skal jeg kose meg kjempemasse med dette bladet, og hente innspirasjon til nye antrekk! :) Jeg har hatt en lang skoledag og føler for å sove litt! Noen ganger iblant fortjener man litt pause fra blogg, er bare for 1 dag. Men, dere vet jo aldri med meg, plutselig så kommer det et blogginnlegg likevel.

 

Leser du DET NYE?

Hør min nye sang HER

Det er lenge siden jeg har skrevet og publisert en ny sang, så nå har jeg endelig fått gjort det! Sangen jeg har skrevet og synger heter " My feelings". Beaten har jeg funnet på nettet og er ikke laget av meg. Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd, til tross at jeg er litt nuub i sånn studioprogram osv, så ble det bra :) Man hører at det skurrer litt i micen, men det får det så være. Håper dere liker den da!

Vil gjerne høre hva dere synes?

Going for a big shopping now

Nå har jeg nettopp dusjet, fikset håret og tatt på meg klær, og nå skal jeg og wedgsene min på en STOOR shoppingrunde! Hva jeg skal kjøpe vet jeg ikke helt, men jeg har noen tusen med meg så det blir vel masse nytt!! :) Har ventet kjempe lenge til denne dagen!

En ting jeg VET at jeg skal kjøpe, det er et nytt kamera. Jeg kommer mest sannsynlig å kjøpe det Rosa Casio kamera jeg hadde før, siden det var så bra og denne gangen skal jeg isolere det (altså putte det i en kamerabag) så det ikke knuses på nytt, hahha.. Uff, for en kløne.

I dag skal jeg kose meg masse og vise innkjøpene når jeg kommer hjem.

Kos dere masse i dag kjære lesere :)

Jeg tenker å kjøpe meg noe M.A.C sminke hvis de har det jeg skal ha.

Forresten, noen som har sett den nye headeren min? fin?

Like Carrie Bradshaw say's

God Natt kjære lesere! <3

The next season

Hei. 

Beklager for dårlig oppdatering, men er noe feil med nettet. Kommer sterkt tilbake igjen når internett fungerer som den skal! 

Vi vet alle at sommeren er så godt som burte, og at er et helt år til den kommer tilbake, vi vet også at vi som går på vidregående skole begynner på Onsdag. Denne sommeren har gått sykt fort, men det er ingen vits å sitte å sutre over det, bedre å bare overleve høsten, så vinteren, så påsken , så våren også er det sommer igjen, og gå i sesongenes hotteste trender,nemlig den kommende høsttrenden! Jeg sitter her og koser meg med Costume, leser om alle høstnyhetene, gleder meg rett og slett til å pakke meg inn i ullskjerf, skinnjakker og valse i Uggs og Hunter igjen.
Noe som er et must i høst er :


Blazervesten, perfekt å kombinere med tynne gensere og hunterstøvler. Veldig KateMoss. 

også fuskepels går aldri av moten på kalde høstdager. 


Dette kommer til å bli en trendig høst! 

Love?

Lets move out !

Som dere sikkert leste var jeg på visning, og det gikk fint det, eneste ulempen var at leiligheten var altfor langt unna skolen jeg skal begynne på, det hadde blitt ganske slitsomt hvis jeg skulle bodd 1 og en halv time unna skolen.Også er jeg jo ikke noe særlig bussmenneske akkurat. Leiligheten var ganske fin, var en typisk bacement-leilighet, med egen inngang, egen hage og fin koselig stue og prisen var ikke så aller verst. Akkurat passe for lille meg. Men, bare på grunn av den lille ulempen over kunne jeg ikke leie den, så jeg er enda på utkikk etter den perfekte leilighet. 

Jeg synes det er litt rart at jeg skal flytte for meg selv, samtidig som jeg gleder meg veldig gruer jeg meg også. Jeg skal jo ikke bo helt alene, jeg har jo kattene mine som selvfølgelig skal få bo hos meg. Men, når jeg først har flyttet for meg selv, så er det jeg som bestemmer, jeg som skal lage maten, jeg som skal vaske og rydde, jeg som skal betale husleien. Det er et stort skritt å ta føler jeg. Jeg vil jo selvfølgelig bo for meg selv og det er derfor jeg skal gjøre det, nå som jeg er på randen til å bli 18 år er det perfekt. En hel leilighet for meg selv! 

Jeg håper jeg finner leiligheten som passer meg, helst med høye vinduer og hvite vegger. Jeg liker naturelle farger, og ikke så veldig sterkt og overpynta, blir så mye enklere å få til sin egen stil da. 

Slik vil jeg at stuen min skal se ut.

Stuen skal ha en romantisk stil. Masse puter, lavendel lys, hvite reoler og 
sånn fint semska skinnteppe på gulvet. Jeg skal også ha et drit stilig bilde hengende i stua. 

Gleder meg utrolig mye til å flytte! Nytt liv, i nytt hjem. 

Vil takke for alle fine kommentarer og responsen jeg har fått i det siste, også veldig hyggelig at jeg har fått nye lesere! :) Takket være dere er jeg nr 41 på topplisten (13-17) 


Bor du for deg selv? eller skal du flytte du også?

Drømmelivet

Vi jenter vil ha drømmelivet. Vi vil ha alt det luksuriøse livet har å by på, og mange av oss vil flytte til drømmeleiligheten i NewYork, eller det fineste strandhuset i Beverly HillsVi drømmer om garderoben til Paris Hilton, fyllt med skoene til Carrie Bradshaw. Vi drømmer om håret til Jessica Simpson, stilen til KateMoss. Vi drømmer om den perfekte lysekrone over stuebordet, i vår egen leilighet, et stort fint bad dekorert med lavendellys og luksusshampoo. Vi drømmer om perfekte naboer som i Wisteria Lane, som kommer med kake og konfekt hvis du er lei deg eller har en dårlig dag. Vi drømmer om den perfekte jobb som å synge på scenen, eller gå ned catwalken i en Caravalli kjole. Vi drømmer om den perfekte mann, som har humoren til Jim Carey, utseendet til Brad Pitt og kroppen til David Beckham. Vi drømmer om et liv fullt av spenning, reising og erfaring, og ikke minst rikdom. 

Jeg liker veldig godt det skiltet over " Fairy Tales De Come True" 

Vi drømmer om et liv uten like, der det bare er rosenrødt og ingen torner på veien. Vi vil ha det perfekte liv!


Jeg har troen på at hvis man vil og bestemmer seg for at "jeg skal til USA" og holder fokuset så klarer man det til slutt. 

Det er viktig å ha drømmer, og å følge dem. Kanskje noen du kjenner sier til deg at du må slutte å drømme og at det ikke er realistisk. Men, når du har en drøm og bestemmer deg for å følge den så vil du ende opp der til slutt, så lenge du ikke snur og glemmer drømmen. Jeg trur drømmer er til for å oppnås, hvis man innerst inne ønsker noe. Det handler om din egen innstilling til livet, og du bestemmer selv hvor du vil ende til slutt. 

Jeg har en drøm og det er å gå designlinjen og utdanne meg som designer. Så gå universitetet i USA og etter det skal jeg begynne produseringen av min egen kleskolleksjon. 

Det viktigste er å aldri gi opp, uansett hvor dårlig ting går. Ikke tvil på deg selv, fortsett med det du gjør og jobb deg oppover. 

Har du en drøm?

Ferdig med den nye låta, håper på utgivelse

Outfit fra i dag:

Skorte- H&M

Sorry for sen blogging! Men, siden det er sommerferie så regner jeg med at noen av dere er oppe enda. Jeg har ihvertfall vært i studio og sunget ferdig min nye låt som er på norsk og skrevet av meg. Beaten er produsert av Eivind, en jeg har jobbet sammen med i studioet hans i over 2 år, kjempe hyggelig fyr! Låten handler om krangling i et forhold, og at den ene personen har fått nok og synes det er best at begge går sine egne veier. Låten er en ganske typisk partylåt, og er absolutt en dance låt.


Vi har sendt låten til de store plateselskapene, så jeg krysser fingeren for at jeg får min 3 utgivelse. Jeg har vært med på 2 hits for kids cder (13 og 14) når jeg var yngre med sangene "se når han smiler" og "drømmens vei". Håper virkelig at jeg får gitt ut en av mine låter på nytt, hadde blitt kongebra!


Synes det er så hyggelig at jeg får så mange koselige kommentarer, og at så mange leser bloggen min hverdag! :)


Synger du?

Update

Jeg synes det er deilig å ikke være hjemme, spessielt siden det er sommerferie og ikke så veldig lenge til skolen begynner. Akkurat nå er jeg på besøk hos noen i Oslo, så godt å komme seg litt bort. Jeg har kommet inn på Greåker vidregående skole på designlinjen. Kjenner jeg gleder meg veldig til å begynne på skole igjen, også fordi jeg begynner på en helt ny skole. Deilig å begynne med blanke ark en gang i blandt.

Drømmejobben er å bli designer. Jeg skal satse alt jeg har på å komme dit til slutt, å få gitt ut egen kleskolleksjon en gang framtiden. Jeg tror på at jeg kan klare det hvis jeg vil, og at ingenting er umulig før det motsatte er bevist.

Jeg skal også flytte i egen leilighet, noe jeg gleder meg ekstremt mye til! Innrede helt alene, blir så moro!


// privat

Skikkelig søt chiahuahua, jeg vil HA!

Stay tuned, kommer oftere blogging :)

Hjemme fra Oslo, nytt innkjøp

Så utrolig deilig å komme hjem til Fredrikstad. Jeg har hatt en superkos uke i Oslo og kost meg masse, det har stort sett bare vært fint vær hele veien. 

Det er masse salg i butikkene nå, så måtte selvfølgelig ta del av utvalget. Har vært lenge på utkikk etter en orginal hvit blazer uten noe stæsj på, og det fant jeg til 1/2 av 1/2 pris på BikBok. Garantert beste kjøp! 


Øredobber fra BikBok, 39 kr

Sunglasses fra GinaTricot, 79 kr

Hvit blazer fra BikBok, 132 kr [salg]

Militær innspirert jakke fra H&M, 50 kr [ salg ] Topp fra BikBok, 50 kr 

Jeg har også kjøpt en hvit shorts, sminke og et uglesmykke, også til under 100 kr. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gårsdagens antrekk:

Det var veldig fint vær i går på Akerbrygge, skikkelig god stemning. 

Spiste på fridays sammen med Adrian. 

kjempekos!

Håper dere har hatt en fin ferie sålangt, og koser dere masse!!


Hva synes du om innkjøpet?

Vilde 18 år- Bilder
Det var en kjempe koselig bursdag, gratulerer så mye med dagen kjære Vilde.

Operabar, paartey

Sorry for dårlig blogging, men har som sagt ferie og vil nyte den mest mulig uten å sitte så mye foran dataskjermen, herlig å ta seg fri fra pc en gang iblandt også. Men, skal begynne å blogge for fullt så fort jeg får et bedre kamera og får fikset minipcen min, skal ikke ta så veldig langt tid det.

I helgen var jeg på Operabar med jentene, superkoselig og på søndag var jeg på Kontraskjæret sammen med besteveninna mi og så på fotballkampen Spania- Holland. SPAAAANIAAAA !!! Det var kjempe god steming der vi var og veldig sosialt, digget meg at spania tok sluttspillet med storm, Gaarcia beste keepern ever.

Møtte selvfølgelig på to kompisarr, Helfner og Toby! Skulle egentlig på nach med dem, men det ble aldri noe av. kjiipt.

Celine har også blogg, den MÅ du lese!
www.clinest1e7erud.wordpress.com 


Håper alle har en fin sommer og koser seg masse :)


Var forresten i bursdag i dag, bildene kommer i morgen <3

Sweeden, shopping

Mamma har lenge lovet meg en shoppingtur til Sverige, bare oss to. Så det skal vi nå snart, etter jeg har tørket håret og sminket meg ferdig. Jeg elsker sverige, Nordby er favoritt kjøpesenteret mitt.

Dere får oppdatering når jeg har kommet hjem, kos dere i dag!God sommer :))

Welcome to Paradise

Endelig fremme! Hotellet her er så fint, vi bor på et hotell ved Afrodite Beach. Sykt fint hotell og veldig mange turister. Hotellrommet er skikkelig koselig, sånn åpent og fint og utsikt over hele stranden. Vi ser til Afrika herfra og helt over til andre øyer, åhh elsker det! Det er over 30 varmegrader her nede, holder på å koke over så sprader bare rundt i bikini. Dette er virkelig paradise, og her skal jeg være en HEL uke. Nå skal jeg bare nyte solen litt til også ut å spise ved strandkanten her nede!
My favourite:

Chicago. Beste isen!

Så jeg storkoser meg her nede på afrodite, livet er herlig!

Hvor er du i verden?
Smakt Chicago før?

1 uke på Kreta

Da er familiereisen bestilt og koffertene pakket, om 2 dager er jeg på Kreta. Deilig! Jeg har vært der en gang før når jeg var mindre, men jeg husker ikke så mye, bare noe. Blir fint å komme tibake og få tilbakeblikk fra da jeg var der, jeg husker det var sykt varmt der og at det var veldig fine hotell og resturanter, gleder meg!

Jeg kjenner jeg får sykt feriefeber, jeg vil reise NÅ. haha. Flyet mitt går klokken 06.00 på Torsdags morgen, aaalright!De beste finkjolene,sommerkjolene, shortsene,tunikaene og skoene, og selvfølgelig solhattene er pakket ned, klarer nesten ikke å vente med å gå med dem der nede, føler jeg drømmer. Seine netter ved stranden i favoritt kjolen og barbeinte føtter, blir ikke bedre!


Jeg har også pakket ned minipcen så jeg får blogget der nede, hvis jeg får inn internett. Bloggen skal selvfølgelig få være med, så jeg tar ikke fri med det første :) Blir såå herlig å dra ned dit igjen.


guud jeg gleder meg!

Hvor skal du i sommer?
Flere som skal på Kreta?

Found some treasures

Var innom GinaTricot i stad. Herregud så fine klær de har fått der i det siste, er jo som å gå i en hage full av klær. Elsker å prøve klær og la motesansene løpe løpsk. Det er utrolig hvor godt humør jeg blir av bare å prøve klær.

Those who said that clothes cant buy you happyness, diddn't know how to shop.

Dagens outfit ble tatt på prøverommet:


Jeg har blitt helt obsessed i maritime stilen, hatten min også.  En kjole jeg har lystpå fra h&m.

Jeg falt pladask for 2 blazere i en litt nude gulfarge og en i koksgrå.Synes det passet godt med ankersmykket mitt. Jeg elsker smykket, beste kjøp på lenge!

Jeg synes den gråe var sykt elegant, digget den!

I want, I want , I want , I want....

Det har vært en kjempe fin dag. Jeg liker å gå rundt på kjøpesenter alene, selvom mamma var noen meter unna meg. For så mye tid for meg selv og kan se på alt jeg vil uten at noen kommenterer klærne. Noen ganger er det deilig.

I morgen er det Topp20!! Gleder meg <3

Love?

Strawberry = Summerlove

Det beste med å stå opp tidlig ved sommertider, er å se solskinnet lyse ned på senga fra vinduet mitt og føle den varme stekende puta mot skinnet mitt, da vet jeg at det er sommer. Jordbær er også noe jeg må spise under disse hetedagene, ingen sommer uten.


Strawberry= SummerLove
   //photobyme

Noe som er fint med varme sommerdager er at man kan spise frokosten ute, enten på terassen eller i en park.
Eller hvis man bor nærme byen, da kan man ta seg frokost på Juice& Bagel på hjørnet eller united bakeries.

Jeg drømmer meg bort når jeg tenker på Paris eller andre fine byer, tenk om jeg bodde i Paris? Hadde vært en drøm. Jeg har faktisk vært der før, gud som jeg elsker den byen. Maten, resturantene, klesbutkkene og alt ved den byen er fantastisk. 
Montepellièr er også en nydelig by, der har jeg også vært. Kanskje jeg reiser tilbake dit i sommer med familien? 

Jeg vet jeg hadde vært lykkelig hvis jeg hadde bodd her. åååhh..

Nå skal jeg sole meg i noen timer, så blogges vi later. Håper dere får en fantastisk Tirsdag alle sammen!

Hvilken utenlandsk by vil du bo i?
Spise dere jordbær på sommeren?

Reiseplaner og drømmereise

Jeg har veldig lyst til å reise rundt i hele verden, oppleve nye steder og nye relasjoner i andre deler av verden. Jeg har vært mange steder rundt om i Europa og på utsiden, og en gang på andre siden av jordkloden. I løpet av livet mitt har jeg vært i mange byer og land, blant annet Spania, India,Frankrike, Paris,Caribean, Kreta,Hellas,Tyrkia, Montepelier,Nerjha,Gibraltar,Polen, Sverige,Danmark,Finnland, Tallin, Marbella, og andre steder jeg ikke husker. 

Har opplevd utrolig mye og det er kjempe gøy å reise til forskjellige steder. Det er 2 steder jeg har fryktelig lyst å dra til, og det er London og USA.å få oppleve frihetens land og den ganske så omtalte byen, er høyest på ønskelista. Heldig dere som har vært der! Et sted i USA jeg har lyst å ta en tur innom er HOLLYWOOD. 
London, fantastic. 
Hollywood. 

Drømmereisen går til Italia, rett og slett fordi det er et land jeg alltid har hatt lyst til å besøke, og smake på. Det er jo fantastisk god mat der, etter det jeg har hørt. Roma er også en spennende by med mye historie.  Det å reise og oppleve mye nytt er veldig lærerikt og en opplevelse for livet. Noe jeg har lyst til å gjøre mer, begynner å bli lenge siden nå! 


Roma 

Har du vært mange steder? 
Hvor går drømmereisen, og hvorfor?

My sweet 17

Jeg hadde en utrolig koselig feiring. Tok noen bilder fra dagen, så tenkte jeg kunne legge dem ut her.


Prinsessen charlotte, meg & Julie..
Byttet til partykjole etterhvert. kjole herfraAll the single girls...

Det var noen av bildene fra dagen min. Jeg møtte også tilfeldig på VOE og Kjetil, kjempe søt jente!

Det var kjempe koselig!   Beste bursdagen på lenge :)


Today its my birthdaaay..Har hatt en fantastisk feiring, med utrolig søte veninner. Dagen kunne ikke blitt bedre! 

woho, nå er jeg sytten år. 

Jeg er 17 år på lørdag

Jeg husker det som i går. Når jeg gikk rundt i bleie,rosa smokk i munnen og suttekluten i hånden,da jeg sa mine første ord,da jeg begynte å synge,første gangen jeg fikk pupper,de dagene jeg klagde over mensen,min første kjæreste,mitt første bankkort. Ja, alt.Om bare 6 dager er jeg endelig sytten år. Det er sykt hvor fort ting egentlig går, når jeg tenker meg om.Jeg klarer ikke å få det inn, om 1 år er jeg myndig.All right!!

Nå er snøen nesten tint bort, og det venter en deilig og varm sommer rundt neste hjørnet. Gud, som jeg gleder meg! Ferdig med vått og kald vinter, nå kommer varmen og sola endelig frem. Bare noen uker etter jeg har blitt 17. Cant wait!

På lørdag skal jeg ha stor bursdagsfeiring med venner og bekjente. Gleder meg sykt. Blir så koselig å se alle sammen igjen. Feiringen skal foregå i Oslo. På samme sted jeg feiret i fjor faktisk, hvis ting går like bra.

Dette bilde ble postet for 1 år siden, samme dag jeg fylte 16 år. Mye som har skjedd siden den gang.


Noen som har bursdag snart?

Selftanning

Sublime Bronze fra Lorêal - 159 kr

Jeg bare elsker den! Lett å smøre på, og gir fort resultater. Også er den utrolig billilg!
Absolutt verdt terningkast 6. Hvis man smører gjevnt og husker å vaske hendene etter bruk slipper man skjoller, jeg slapp ihvertfall å få det. Så husk det!

Du får kjøpt den på Vita.

Resultat:
.

Nå ser jeg ut som jeg har vært i Australia i en måned. Digg!


Noen som har testet denne?

//YSLI LOVE YSL. The best make-up ever!

Night <3

Costume

  • Da har jeg vært å hentet det nye rosa kameraet mitt, og jeg er superfornøyd beste kameraet jeg noen gang har hatt. 10.1 megapixel og kjempe bra bildekvalitet, godt resultat. Nettopp blitt ferdig på jobb og kjøpt Costume, favorittbladet mitt. Testet også ut kameraet med å ta bilder av bladet som jeg nå sitter å leser.
Jeg bare elsker dyriske mønster på ting, og den vesken er bare rå stilig! 500 kr fra mango.

jeg digger også tomboy stilen, der er capribukser og vintage tingen!

Ny sløyfe jeg kjøpte fra barneavdelingen på h&m. Den andre er fra BikBok, elsker dem begge! Sløyfer er absolutt et must på vinterfronten.

Norsk stil i New York er absolutt interssant å lese om.

Også veldig gøy å lese om det mer søte hjørne. Alt fra chanel til cloê, looove it!

Verdens beste moteblad, elsker det bladet så sykt mye. Finner de beste tipsene, beste innspirasjonen, og beste bildene.

Hva synes dere om bildene?
Leser dere Costume?

GOOOOOOOD JUUUL !!


Dere får ha en koselig julenatt videre mine kjære lesere, så blogges vi vel kanskje i løpet av romjulen. Jeg skal ta litt fri fra bloggingen bare rundt disse juuledagene. Siden skal besøke familie, slektninger osv. Men, jeg kan love dere at det vil komme et moteinlegg en gang i blant, så det er bare å holde dere og se mine oppdateringer.

Jeg oppfordrer dere andre også til å ta litt bloggfri, det fortjener dere ettersom at dere har blogget hverdag til nå, regner med at mesteparten har gjort det. hihi<3

Vi blogges søtinger;*

Every girls dream, in a luxurous way

Its depend of what you do, and how you wanna live in your closet. You can always make a different if this brings you
high emotiions and fashionfantasys.


Nicky Hilton's walk -in closet..

Hvem har vel ikke lyst å ha en garderobe som Nicky Hilton,Paris Hilton,Paula Abdul
Lindsay Lohan, Kimme Le Simons,Eva Longoria og Jenny Sigler?

Hvem vil vel ikke ha alle skoene til Jenny Sigler?
Vanvittig mye sko hun har.

Jeg vil ihvertfall ha denne garderoben. Og det er selveste Eva Longoria som har innredet denne. Fy som jeg digger stilen hennes, elskbart til 10pluss. Amazing closet

Det er så mye vi jenter ønsker oss i verden. Men, det vi ønsker oss mest er vel en velstående og kjekk ektemann, med lommeboken strid av penger, (hehe,neida)men vi ønsker oss et stort hvitt hus med det stiligste walk-in closet ever. Det kan vi få, bare vi bestemmer oss for det, og velger den retningen som går mot fantasidrømmene. Jeg skal i hvertfall ha sånn type garderobe når jeg flytter for meg selv. For alt er mulig når man bestemmer seg for det og tar det etterretning, og setter av penger.

Du trenger ikke millioner kroner for å innrede garderoben, det er bare å begynne en plass og se hvor du havner.

Hva synes dere?

F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Dette skal bli mitt år, når jeg får min første Louis Vuitton


Gang på gang har jeg vært i denne butikken, sikklet på alle veskene og drømt meg bort i den fine butikken, har alltid ønsket meg en Louis Vuitton veske

Da har jeg lagt en pakt med meg selv. Jeg skal spare ALT av penger og det jeg får og legge det inn på en konto, min egen LV KONTO skal jeg kalle den.

 Det er ikke fordi jeg skal ha en LV veske som er dyr, det er fordi jeg alltid har ønsket meg en sånn veske, jul etter jul siden jeg gikk i 7nd. Det ser ikke ut som jeg noen gang kommer til å få en under juletreet, så da skal jeg sørge for å skaffe en selv. Et par overtidstimer på jobben og penger på bursdagen min skal jeg nok klare å skaffet opptil 7.000 kr eller mer. Nå er jeg snart 17 år, og har brukt opptil , jeg vil ike si summen en gang, men veldig mye penger på 1 år.  Jeg kunne ha kjøpt  LV vesken jeg drømmer om, men på grunn av pengeforbruket mitt har jeg ikke vært i nerheten å tenke på det. Men, nå skal jeg sjerpe meg, virkelig! 

Nå skal jeg gå mot 1 mål, og det er å få favorittvesken min i garderoben. 
 
Goodnight sweethearts<3

Da drar jeg til Oslo

Alt er pakket og klart, det eneste som mangler er sminkingen. Flyet går 11.15. Gleder meg til å komme ned igjen!
Barack Obama kommer jo også på gardermoen samtidig som meg. heh, kanskje jeg ser han?

Btw, jeg tar med meg pcen ned så det blir blogging! :)
dsc00611
see ya in oslo!
F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Oslo here I come!!

gina5031220259463

Nå er det 2 dager til jeg skal til oslo. Jeg drar på morgenen i 11 tiden. Jeg gleder meg så sykt mye!!!
Til å se pappa, bestevennene mine, kompiser, veninner, alle sammen. Også gleder jeg meg sykt til Norske Talenter audition på lørdag,guuud det blir gøy! hihi

På Torsdag skal jeg ut å spise med pappa, og senere møte veninner ,og litt juleshopping. Øve på matteprøve.

På Fredag skal jeg være med besteveninnene mine Maria H og Maria R. Før Maria drar til Egypt med typen.Øve på matteprøve.

På Fredag skal jeg møte kompiser og ut å spise på akerbrygge. Øve på matteprøve.  

På Lørdag skal jeg på Audition, også skal jeg møte en som heter Anja.

På Søndag skal jeg shoppe julegaver osv og øve litt på matteprøven igjen, før jeg drar hjem på kvelden.

For at det ikke skal bli så sykt stress har jeg planlagt Osloturen, sånn at jeg ikke glemmer noe.
Jeg gleder meg også kjempe mye til å gå inn på Gina Tricot, et halvt år siden jeg var innom der sist.
kjolerfraginatricotkopi

Skal dere reise noe sted?
Liker dere gina tricot?


F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

love, a true story

misterbigreturnstosexandthecitysequel
carriebigsexandthecity
j8crl2yd
En film jeg drømmer meg bort i, rett og slett herlig..

Filmen er fantastisk, scenene mellom Bradshaw og Big er magiske, og jeg har sett denne filmen opptil 5 ganger. I dag var 5 gangen jeg så filmen. Jeg elsker sex&the city. Genialt.. 
En film fyllt av mote,tragedier og kjærlighet. Love it!


F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Last Christmas

Hei søtinger. Jeg sitter nå på rommet, med høy feber,drikker kakao og hører på julesanger. Trur jeg har spist opp halve ibuxpakken snart.
Jeg skal endelig til legen kl halv 2 og få sjekket hva som feiler meg, håper ikke det er noe alvorlig. Satser på at det er vanlig influensa jeg har. Jeg blir så utrolig godt humør når jeg hører på klassikere som last christmas,I saw mummy kissing santa claus osv. Får inn skikkelig julestemning.Siden jeg var i skikkelig happymood og i tillegg ha feber, tenkte jeg å ta noen bilder av rommet mitt som er halvt hvitt og halvt orange, rett og slett fordi jeg ikke har kommet lengre med å malingen, haha.


All I want for Christmas is you- Mariah Carey
img01053
img01050
Jada, jeg vet at veggen ikke er ferdigmalt... haha
img01055
Dette er da noe av garderoben min :) Nedre klesstativet henger alle "vintage" klærne mine, og på det andre stativet henger alle hverdagstunikaene mine,partykjolene, mer av den feminime delen. Som du ser har jeg ikke malt den andre veggen hvitt, men det skal jeg nok få til. Når jeg blir frisk<3 haha

Hva synes du ?
Er du også syk?FASHION.LOVE
by MissKeinapel

LOVELY SHOOES

FASHIONLOVE!!
dinsko
Disse skoene skal jeg kjøpe i morgen :) + noen nye clothes til moteshowet i morgen kveld :)

Hva synes du skoene jeg skal kjøpe?

F A S H I O N.  L  O V E

by MissKeinapel

when the storms take you down, my dress

975
1515911653062504441161522691304285577747514n
0
My story, I believe my dreams will find another direction...

Hva syens du om bildene og kjolen min?

F A S H I O N.  L  O V E

by MissKeinapel

Fashionshow on tusday + DressUp

Gleder meg virkelig til Torsdag. For da skal jeg og en veninne på moteshow på sashotellet her oppe i Tromsø. Det blir kjempe gøy, og skal gå veldig elegant den kvelden. Noen andre som skal på showet? :)
Det blir mote for VeroModa,Bikbok,Mas og andre butikker, det blir veldig bra!
fashion
Jeg ELSKER mote!

lindexpink09
                                                                                                    HER er kjolen jeg skal kjøpe. som jeg tenkte å ha på meg. 
                                                                                                    KJolen er fra Lindex, digger den! + noen acessorices, så blir  
                                                                                                    det bra :)

Hva synes du om kjolen?
Har du vært på moteshow før?

F A S H I O N.  L  O V E

by MissKeinapel

ohh, what a weekend

Ville bare si at jeg har hatt en utrolig bra helg. Fredagen var litt sånn wasteoftime, mens lørdagen ble bare bedre og bedre utover kvelden. Var på en fest med to veninner av meg, kjempe koselig. Det kom bare flerog fler,og festen ble til slutt dritbra. Beste festen på lenge :) Håper dere har hatt en like bra helg som meg, men bare for å være litt kjip så skal jeg minne dere på at i morra er det skole... uff,helgen går så sykt fort. Men, sånn er det når man har det gøy, da flyr tiden.

Jeg skal hoppe i dusjen nå,etterpå skal jeg på jobb. Klapp på skulderen for at jeg klarte å komme meg opp i dag i det hele tatt. heh.

Misunner dere som kan sove bort dagen, vel... Der er ikke jeg. Først jobb også må jeg fortsette puggingen til matteprøven i morgen, I am so lucky, yesda.

nam
Bilde tatt i sommer :)

SO TELL ME? How was your weekend ?

F A S H I O N.  L  O V E

by MissKeinapel

Dream of modeling

nettbyyyy
I just want everybody to see that this is me... in or out the mirror

Helt siden jeg var liten har jeg hatt lyst til å bli modell. Ikke en hvilken som helst catwalkmodell, men en photosession modell (ikke glamour).
Jeg vil jobbe i en modellbransje der ikke vekten min har noe å si, selvom jeg er veldig normal. Men, i noen modellbransjer er det sykelig konsekvenser som følger med, men det vet vi jo allerede. Jeg sier ikke nå at jeg vil komme dit en dag, men jeg gir ikke opp håpet om at jeg får det i oppfylelse. Man får vel lov til å drømme?
Drømmer er fint å ha, så ikke knus deres, følg dem og ikke gi opp. Har også lyst til å bli noe innen musikken min men, såklart man vet aldri hva framtiden bringer med.

Hva er din drøm ?

Klesstativet

clothes
smykke
favorittkjolenmin :)
klær
Sånn ble klesstativet. Som du ser bruker jeg den ene siden av stangen som "smykkestativ", og på andre siden henger noen av sjalene mine. Fikk ikke plass til alt på stativet pågrunn av at jeg mangler kleshengere men det skal jeg nok få tak i. Uff, ikke lett å ha en mengde med klær når man ikke vet hvor mye man har en gang, sikkert flere som var sommeg som bare brukte gulvet som klesskap. Men dere som har samme problem som meg skaff dere et sånn stativ som jeg har koster 150 kr på biltema, kan også justere høyden selv. Ganske praktisk !

Hvordan synes du det ble?

Lucky girl

stol copy
Sånn ble det :) tar et bedre bildei morgen <3

Hei søtinger nå har jeg kommet hjem og har montert klesstativet, jeg er strålende fornøyd med resultatet av mine monteringsevner, haha. Jeg fikk også kjøpt meg et splitter nytt webcamera noe jeg virkelig trengte, kostet bare 79 kr bare og det harfått bra kritikk så vi får se om jeg liker det og blir fornøyd. Jeg skal ta bilde av mitt nye klesstativ i morgen når det er litt lysere, jeg har tatt alle klærne mine på stativet og det ble kjempe søtt :) Enda en drøm i oppfyllelse :)

ungarofw0809008
elsker dette bilde :)

God morgen lesere, sovet godt ?

coussinbassereslarge
Ikke at jeg drikker kaffe til vanlig, men når jeg ser dette bilde får jeg faktisk lyst å smake. nam nam
tumblrkoj3xj7bh31qzsw4qo1400large
fordi jeg fikk en koselig morgenfølelse da jeg så bilde, ble sulten og...

Jeg skal snart begynne å fikse meg ettersom jeg skal nå bussen som går kl 07:33, skolebussen jeg tar hver morgen :)
I dag slutter vi tidlieger enn vanligvis, unntat fredag :) Det er deilig da, jeg skal også sjekke om jeg har fått lønn/penger på kontoen og hvis jeg har det skal jeg kjøpe uggs. Ettersom det er flere meter med snø her oppe i nord.
Jeg sov i hvertfall kjempe godt i natt <3

Har du sovet godt i natt?

Let it snow let it snow let it snow..the snow is white

xnkddjdnuqkvqo9apouwmv2do1400large
molzv5jkwp6f6c2xh1mhptdmo1400large
Det er så herlig å vite at nå som snøen er her så er juletider rett rundt hjørnet, gleder meg spessielt til juleferien.
Jeg forbinder vineteren med latter,kakao, hyggelig stunder foran peisen, lese en spennende bok eller spille yatzy.
Det diggeste i desemberdagene er snikititte på julepresanger man nettopp har fått, spise skjokoladebiter fra adventskalenderen som man får kjøpt på Rema tusen til 10 kr og høre på julesanger. Og sist men ikke minst spise pepperkaker med god samvittighet, det er hva desember dreier seg om. Det koseligste i desember er å handle julegaver til venner og familie, det er virkelig koselig. Du får en følelse av at du virkelig er snill i år og det føles godt å gi noe til andre du er glad i, enten om det er et hjertesmykke eller julekort, det er så fint. Jeg elsker å få julegaver, det er skikkelig hyggelig :)

Det er ikke så veldig lenge til julen er her nei, men først skal jeg nyte knask og knep, nemlig halloween. Skal på en halloween fest mest sannsynlig :) og halloween er jo godteriens dag ( hehe )

Gleder du deg til jul?
Hva forbinder du desemberdagene med?

L-to-the-ove

tumblrkrdx7kfmhc1qzcrwko1400large
tumblrkrdd68vgxy1qzm2pho1500large
tumblrkpsdx1tzbs1qzb8zvo1500large
tumblrkqn9bwxlik1qa0d6jo1400large
3672132133a9232ec1f0large

love is such a beatiful thing !

" He said that she loved her, he said that he needed her, he said that she was everything to him, he said that he would die for her, he said that he couldnt blame her for beeing in love with someone else, but he said that he was happy for her. She found a letter with this written on it, he died one day before she found the letter, he took suicide. He couldnt see his dreamwife beeing with someone else then him, she was his life"  

En liten romantekst jeg fant på, var den ikke romantisk ?

Endelig vet jeg hvor jeg kan ha skoene mine

WARNING! (bildene under har veldig dårlig kvalitet, det er fordi det er tatt i nattmodus )
shoes
img00311
Jeg tok da den gamlekomodehyllen min og la den inni skapet mitt. Skulle i utgangspunktet ha alle
jeansene mine i hyllene, men så fant jeg en bedre løsning. Jeg satte alle skoene mine i hyllen og det ble et kulere resultat, så nå slipper jeg å tenke på at flere sko skal forsvinne, hihi. Jeg skal kjøpe inn flere sko etterhvert så da har jeg nå mere plass :) Jeg som er så skodilla!!

Hva synes du?

The Dream of modeling

dsc0193
Helt siden jeg var liten har jeg elsket å pose foran et eller annet kamera og gå inn i min egen lille fashion world. For meg så var det ikke disney world men fashion world, det var det som betydde noe for meg. Jeg kastet fra meg tidlig bamsene og grep tak i mikrofonen (hårbørsten) og sto og sang og poset i speilet for meg selv, bukket til (publikum) dukkene, og vinket med hånden i dronningbevegelse. Jeg har alltid hatt en drøm om å stå i lyset og bli noe innen den store moteverdenen. Jeg begynte å lese moteblad tidlig og så på alle modellene som hadde så fine hårfrisyrer og som hadde så fine klær, og sånn ville jeg også være. hehe, jeg var jo bare 5 år og hadde store drømmer foran meg. Jeg har ikke gitt opp drømmen, jeg skal bli skribent i motemagacin og leve lykkelig happy ever after! :) Truee story <3

Hva er din største drøm?

Its all about Autumn

dsc01452
dsc01453
dsc01451

Jeg elsker høst. Det er noe med den tiden som gjør at det begynner å føles så koselig og at vintern er rett rundt svingen. Virkelig høststemning! Ikke så lenge til Halloween heller, det blir gøy å kle seg ut igjen. :)
Jeg trur jeg skal være noe annet enn heks, noe jeg har vært nesten hvert eneste år.

Btw, så har jeg begynt å bruke ekstensions,har savnet det litt. Så jeg liker lengden på håret nå :)

Hva synes du om lengden på håret mitt nå?Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits