Ankommet Oslo - Choice Comfort Børsparken Hotell

Hey vakringer! 

Vi ankom hotellet vårt for ikke lenge siden og skal straks gjøre oss klar til å dra ut å spise på Aker Brygge. Det er utrolig deilig å være tilbake i Oslo, er 1 år siden sist jeg var her. Kjenner at jeg begynner å savne Oslo når jeg trasker rundt på Oslo s og National. Det er mange minner her og der, virker nesten litt fjernt at jeg ikke bor i Oslo lenger. Matthew synes Oslo er en kjempe fin by og har gledet seg til å se et stykke av Norge. 

Vi bor på Choice Comfort Børsparken Hotell mens vi er her, som nylig har blitt pusset opp. Skal ikke klage på utsikten, kjempe deilig at det er fint vær håper det holder seg til søndag! 

Her sere dere litt av utsikten til operahusetFint og moderne :) Gleder meg til å sove her i kveld, synes hotell dyner alltid er så chille å sove i, hehe 


Det er også gym i kjelleren, det er veldig bra siden jeg trener til vanlig hver eneste dag. Trur det hadde blitt rart å ikke trene på 4 dager( !!!) Så tommel opp for det! 

Ønsker dere en fin kveld videre :) 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Helg #Reise #Anbefaling #Livsstil #Skjønnhet

Jeg var 16 år og naiv

Vet ikke hva jeg skal skrive, hjerte mitt hamrer veldig hardt nå og jeg får lyst til å kaste opp. Jeg trudde mitt verste mareritt, min største frykt var bak lås og slå. Jeg trudde han aldri kunne røre noen andre jenter igjen som han rørte meg. Tårene triller ned når jeg nå skal skrive dette, men jeg må få det ut på papiret. Få det skrevet ned, fortelle sannheten. Bli ferdig med det. 

Jeg var 16 år, ganske ung og uvitende. Kom i kontakt med en mann over internett, eller facebook som det heter. Jeg har alltid jobbet med musikk, har alltid hatt en drøm om å komme langt, starte på egen hånd. Drømmen var så stor at jeg kunne nesten gjort alt for å oppnå den. Jeg kom i prat med denne mannen, og han sa han var en kjent person, blant annet i media og ville hjelpe meg. Etter å ha pratet med han noen ganger, og han til og med pratet med moren min virket alt så ekte. Vi trudde på denne mannen, og hadde lest mye om han i media blant annet. Han var et kjent ansikt, og noen som virket å stole på. 

Jeg hadde planlagt å dra til Oslo, for å møte denne mannen som sa han kunne være managern min. Han hadde jobbet med disse tingene før, og hadde hjulpet mange andre artister tidligere. Jeg var veldig skeptisk i starten, men etter at han både hadde snakket med moren min begynte jeg tro mer og mer på han. Jeg tok flyet ned til Oslo, og møtte han på gardemoen. Nå skulle alt begynne, drømmen jeg hadde lenge håpet på. Han skulle hjelpe meg med musikken, og snakket om at han hadde ordnet et møte med noen fra Sony Music. Han hadde ordnet et møte med meg på et hotellrom like ved gardemoen, og det virket veldig greit. Hadde ingen mistanke om at han hadde noe annet i tankene. Da vi kom dit. satt vi oss ned for å prate om musikken og han snakket om alt vi skulle få til osv. Jeg skulle få masse penger, jeg skulle bli rik. Endelig skulle jeg kunne tjene penger på musikken. Han sa jeg var veldig flink til å synge, og mente jeg kunne komme langt. Dette trudde jeg selvfølgelig på og vi hadde en lang prat om mulighetene. Etter det dro vi til holmenkollen spa og hotell for å slappe av. Han hadde ordnet med servering på hotellet, og spa etterpå. Jeg synes han virket hyggelig, og tenkte at han bare ville være snill med meg. Senere dro vi tilbake til hotellet for å lage en webside. Han mente vi måtte fokusere på imaget mitt, og sa hva jeg skulle skrive og bilder jeg skulle legge ut. Han snakket om at jeg måtte skaffe meg en ny facebookprofil, siden jeg skulle være mer proffosjonell. Jeg gjorde som han sa, siden jeg tenkte han hadde peiling og viste hva som skulle til. Etterhvert som vi satt og snakket begynte han å bli veldig rar og snakket om hvordan artister pleide å "gjøre ting under bordet". Forsto ikke helt hva han mente, men jeg antok at ha mente seksuelle ting. Snakket om at kjente artister som han viste om gjorde dette ofte for å komme seg videre. Mente at dette var noe alle gjorde i bransjen. Trudde ikke på han, og jeg merket at jo mer jeg nektet for det, jo sintere ble han. 

Husker jeg fikk en klump i halsen, og hadde lyst å gå ut derfra. Men, nå hadde han låst døren og nå skjønte jeg at han hadde andre planer. Han begynte å nærme seg mot meg, og jeg trakk meg unna. Han kom etter. Han spurte meg om vi skulle ha det litt gøy, og jeg nektet selvfølgelig. Han ville ikke ha et sånt forhold med meg, men han mente jeg var så pen og ville prøve meg ut. Det var veldig ekkelt, og jeg følte at jeg var fanget. Han tok tak i meg og sa jeg måtte legge meg på sengen. Jeg nektet. Han begynte å bli veldig innpåsliten og strøk meg oppover låret. Han ga seg ikke i det hele tatt, han hørte ikke på hva jeg sa. Husker jeg hadde tusen tanker i hode mitt og jeg skalv. Hadde aldri vært i en slik situasjon før, at det føles som jeg ble kvalt av tanken. Han ba meg om å kle av meg, og han skulle bare prøve meg litt. Det var så utrolig vanskelig å nekte denne gangen, fordi jeg var sikker på at han ville slå meg. Trengt inn i et hjørnet på sengen tvang han meg å kle av meg klærne. Det var så ekkelt, det var en ubeskrivelig følelse. Han hadde voldtatt meg, han hadde sex med meg uten at jeg ville det. Jeg husker ikke mye fra hendelsen, men jeg husker at jeg dyttet han vekk til slutt og låste meg inne på bade. Etterpå skrek han utenfor døren og sa unnskyld flere ganger. Når jeg kom ut pakket jeg sammen tingene mine og løp derfra. Jeg gråt så mye, og skalv i hele kroppen. Var det verste jeg noen gang hadde opplevd. Han hadde brukt meg. 


Jeg har skrevet et tidligere innlegg om en modellbransje han jobbet med før, kan du lese om her 

Nå flere år etter har jeg prøvd å glemme det, prøvd å nekte at noe slikt har skjedd. Men, hver gang jeg ser han eller blir påmint om han kommer hendelsen tilbake. Det var så utrolig dårlig gjort å misbruke tilitten min på den måten, jeg var bare 16 år gammel. Det er helt utrolig at han ikke er blitt tatt for det, jeg har skrevet om det i media tidligere og han anmeldte meg for det. Mente det var en ærekrenkelse. Han kom ikke videre med saken, men han går fortsatt fri den dag i dag. Jeg er ikke den eneste han har forgripet seg på, det er meg av 19 andre jenter. Jeg ønsker å gå ut med min historie, nettopp fordi det er flere jenter som har opplevd det samme og trenger å vite at de ikke er alene. Jeg klarer ikke være stille om dette, nå har jeg holdt det inne for lenge. Hvis du ville stille meg noen spørsmål angeånde dette, finner du formspringen min her, jeg kommer til å svare på de spørsmålene som er relevante. 

Flytter til London, nå skal jeg leve ut drømmen

Hei dere. Storkoser meg masse i London, elsker virkelig denne byen! Har blitt et helt nytt menneske, føler meg så sykt mye bedre med meg selv, og alt sammen. Har slitt mye med depresjoner, og følt at jeg ikke har vært god nok til noe. Jeg har så mange drømmer, og jeg har også mange bekymringer. Hvorfor skal jeg ikke leve etter drømmene mine? Hvorfor skal jeg ikke ta sjangser og gjøre det jeg har lyst til? Jeg mener at ting skjer for en grunn. At alt har en betydning. 

Det er mye jeg vet jeg kommer til å savne, det nære og kjære. Det gamle, det jeg er vandt til. Først og fremst vennene mine, og ikke minst byen Oslo. Men, er alltid en første gang for alt? Right? Jeg mener det er viktig å tro på seg selv, tro at man kan gjøre det man har lyst til. Hoppe over de hindringer som kommer i veien, og aldri gi seg. Veien har vært lang å gå, men jeg vet at jeg er på riktig vei. Nå skal jeg videre, ikke gå på veien men løpe. Løpe helt til jeg ser målstreken. Har allerede sett på jobbmuligheter her nede, og har fått svar på noe jeg har sendt inn på. Det er nå livet mitt skal starte. Jeg skal starte på nytt, og jeg skal virkelig gjøre det jeg har lyst til. Når jeg kommer hjem skal jeg pakke sammen tingene mine, og så drar jeg tilbake til London. Jeg skal begynne å jobbe her, skaffe meg nye venner, skaffe meg nytt nettverk og ikke minst forandre meg som person. Jeg skal bli en mer selvstendig og sterk person enn jeg har vært, jeg skal bevise for meg selv og andre at jeg er god nok. Ingenting kan stoppe meg å leve ut drømmen, det er nå det starter. Mitt nye liv. 

 

London day 1

Hei dere. Vi ankom London i går rundt 11-12 tiden på morgenen, også ble det lang ventetid før vi skulle videre. Vi har leid et stort hus nord for London, der det er 2 bad, 5 soverom og stor stue. Det ble mye venting før vi fikk nøkler og sånn, mn var så absolutt verdt det. Det er kjempe koselig her, vi har også en terrasse. Vet ikke hvor lenge jeg blir her, mn mamma og søs blir her i 2 uker, kanskje jeg også.

Må ty til mobilblogging siden jeg ikke har nett her, eller tilgang til pc. Vet ikke hva planene er i dag, mn vi tenker oss innover byen for å se litt osv. 3 gangen jeg er i London, elsker denne byen!!:)

Drar til London på Tirsdag

Hei dere. Jeg får ikke blogget så mye nå for tiden, siden jeg ikke har fått fikset macen enda. Jeg drar ihvertfall til London på Tirsdags morgenen og blir borte i 1 - 2 uker. Kjenner det blir deilig med en ordentlig ferie nå, og ikke minst komme seg litt bort. Skal prøve å få oppdatert litt når jeg er der nede, men kan ikke love noe. Tenkte å få tatt noen outfitbilder også når jeg er i London, på noen fine plasser. 

Jeg har også fått i oppgave å ta bilder på forskjellige steder for Cum Laude som er et motemerket, og jeg blir den eneste "modellen" fra Norge som skal respentere merket. Utrolig kult! Den som tar best bilder, blir hovedmodellen og blir vist rundt omkring i hele verden. Jeg gleder meg ihvertfall kjempe mye til å komme tilbake til favorittbyen min, elsker London! Håper det blir fint vær der også :-) Vi blogges:) 

Photos @ Frankie B Release Partey

Hei dere. Ble en veldig sein kveld på meg i går, etter jeg og Frida hadde vært på Frankie B releasepartey bestemte vi oss for å feste videre. Møtte mange kjente folk ute, alltid hyggelig det :-) Tok jo som sagt masse bilder i går, som jeg tenkte jeg kunne legge ut for dere nå. Møtte blant annet en av dem fra Guns N Roses, noe som var veldig gøy! Ble også kjent med flotte Heidi, som blogger på bloggen HeidiChic. Veldig søt og jordnær dame! På festen fikk vi servert champagne og snacks. Vi fikk også et VIP All Acess bånd, så vi kunne hente goodiebags senere, og alle som fikk sånn bånd fikk billigere priser i baren blant annet. Det ble moteshow senere, og var en veldig kul fremvisning av Frankie B sine jeans. Frankie B vil komme i butikkene på Steen & Strøm blant annet. Guud så gøy det har vært, gleder meg til neste event! :) 

Lanseringsfest for Frankie B

Hei dere. Nå driver jeg å lager meg en schampi-rett, med wook. Tenkte å prøve meg på en ny oppskrift som jeg fikk av en veninne :) hehe. 

Planene for i kveld er å dra på en lanseringsfest for Frankie B, som er et kjent jeansmerke fra USA. Klesmerket vil komme i butikkene senere i sesongen, og klærne er helt smashing. Jeg var tidligere på en pressefrokost for lenge siden, og da fikk jeg se noen av buksene Frankie B er mest kjent for. Gleder meg masse til kveldens moteoppvisning, rød løper og champagne. Får ta med meg en veninne, så da blir det enda bedre. Skal ta masse bilder som jeg kan blogge om til dere. 

De 100 første får goodiebags til en verdi av 2000 kr. WOW! Dette gleder vi oss til :) Kanskje jeg ser noen av dere der?

Hemmeligheten til et bedre liv

Dette innlegget er noe jeg skrev for lenge siden, men har lyst å dele igjen. Med, tanke på at det er mange som sliter med selvbilde og andre ting rundt. Jeg er der selv noen ganger. 

Jeg har tenkt litt i det siste, hva er det som gjør mennesker så trist? Er det forbudt kjærlighet? Er det tragediene som rammer oss i livet? Er det ordene og meningene som vi blir fortalt, som sårer oss? Eller er det det vi frykter mest som lammer oss?

 Jeg trur at hvis man skal få det bra med meg seg selv og andre, så må man tilgi og godta den man er. Man må gi tilgivelse for å få helbredelse. Man må tilgi seg selv for det man har gjort og angrer på, man må tilgi andre for det dem har gjort. Det ligger i oss selv, det er vi som bestemmer hvor vi skal dra, hvordan vi skal leve, og hvor vi skal ende opp. Ingen andre kan bestemme det for oss. Det vi tenker skaper vi mere av. Tenker man positivt om seg selv, så får man positivitet tilbake. Uannsett hva folk sier, hva folk mener om oss så er det vi som tar det innover oss, og når vi bryr oss om hva andre tenker og forteller, det er da det begynner å bety noe. Det er egentlig bare tomme ord, vi bestemmer selv om det skal bety noe eller ikke. Jeg skjønner nå at hemmeligheten til et bra liv er å tro på seg selv og takle det som gjør oss vondt, på en måte vi vil skal gjøre ting bedre. 

 Hvorfor ta innover alt det negative som folk sier? Hvorfor bry seg? Du må godta den du er, og når du ser realiteten skjønner du at det har ingenting å si hva folk mener. Fordi så lenge du er fornøyd med deg selv, så kan ingen ødelegge selvbildet ditt. Denne metoden har jeg brukt, og det fungerer. Ved å tro på deg selv, og være glad i deg selv gjør ting så mye enklere for deg, og du vil finne veien til lykke.

 

Når du våkner om morgenen å ser deg i speilet, si positive ting til deg selv. (Det høres kanskje ironisk ut, men det fungerer). Fortell deg selv i speilet hva som er bra med deg og vær stolt over den du er. Smil med sjelen, smil med sinnet ditt og leveren. Bare smil masse!! Du vil kjenne at du får frysninger i kroppen og du vil kjenne at ting løsner. Selvom du er på ditt verste, bare smil og tenk på alt du vil gjøre fremover, og vit at du kan gjøre hva enn du vil. Ingenting kan stoppe drømmene dine, har du en drøm så følg den!

Jeg vet at mange tenker at det er selvdigger å si pene ting til seg selv. Men, hvorfor er det det? Jo, fordi janteloven er sånn og du har hørt av de rundt deg. Men tenk etter, er det virkelig så forferdelig å være glad i seg selv? Nei.

 Er du ikke enig?

København @ Photos

Tenkte å vise dere bilder fra den lille turen jeg hadde med Frida. Var veldig koselig tur, og vi shoppet masse i København. Savner det allerede! Må virkelig si at jeg liker København, og ikke minst folkene. Alle er så hyggelige og høflige med hverandre, minner meg litt om London. Må innrømme at København er min favorittby, etter London såklart. Kjøpesenteret vi var på var veldig stort, og hadde masse butikker i hvert eneste hjørne. Vi kom etter hvert over verdens kuleste klesbutikk! De hadde så utrolig mye fint hengende, og vi fikk kjøpt oss mye fint. Gjett om jeg skal tilbake dit igjen, masse tøffe plagg til under 500 lappen. Elsker salg! 

 

Her er vi på en resturant, trøtte og slitne. De hadde sånn god buffeet der vi kunne spise så mye vi ville for kun 69 kr. Superbillig! 

Så mye godt å velge mellom!Velg og vrak! Nammm <3 

Etter en matbit bestemte vi oss får å sjekke ut de forskjellige butikkene, da kom vi over: 

VERDENS KULESTE BUTIKK!!Superkul shorts, som frida blant annet kjøpte med seg

Fornøyd jente!!Fornøyd med innkjøpet!! hehe 

Etter vi var ferdige med shopping, tok vi oss en ny matbit på Maccern. Plutselig sjekket frida klokken, og da var det bare å løpe ut å finne taxi. 

Frida: Åhh nei, båten går snart!!

Meg: SHITT!! Taxi,taxi??

Frida: Vi må serriøst bare løpe mot byen! 

Meg: Åhh så typisk at dette skjer oss! 

Heldigvis klarte vi å huke tak i en taxi, og kom oss trygt ombord i båten. Haha! 

Kapteinen: Da har de siste passasjerene kommet ombord, vi drar om 10 min! 

Noe av innkjøpet fra København. Fornøyd :-)

Love?

Update - København

Hei dere. Nå sitter jeg på båten tilbake til Oslo. Tenkte bare å oppdatere litt før jeg går ned til lugaren og fikser meg. Det har vært en kjempefin dag i København med Frida. Våknet brått opp av kapteinen på radioen som sa at båten var kommet i land, og da var det full rulle for oss begge. Slitne og med hangover fra i går, tok vi første taxi til byen. Trur jeg aldri har vært så trøtt før, var vanskelig å stå opp så tidlig etter å bare ha sovet i noen få timer. Men, det gikk bra og vi kom oss til byen til slutt. Vi var ikke veldig heldige med været, desverre men ble en fin bytur likevel :-) Det var masse salg, og vi fikk kjøpt oss masse fint på de forskjellige butikkene. Kom også over verdens kuleste klesbutikk, de hadde så sykt mye fint der og til ikke mer enn 200-300 kr per plagg. Kjempebillig! Fant meg en stilig bh som ser litt ut som de med nagler, bare at mine har diamanter-ish. Kjøpte også 2 par nye sko, til kun 250 kr til sammen! Sykt! Gjett om vi skal tilbake! 

Ble også shopping på tax-free, der kjøpte jeg blant annet hårprodukter til 45 kr per stk fra merket GOSH. Jeg kommer til å skrive om disse produktene, siden jeg ble veldig fornøyd med resultatet både på styling, og re-fixing. Trur jeg aldri har prøvd bedre hårprodukter! :-) Skriver om de senere. Vi har som sagt tatt litt bilder som jeg tenkte å vise til dere. 

Shopping i Køben


Kjøpte meg blant annet disse fine skoene, veldig fornøyd! :) 


Nettet på båten er supertregt, så jeg får bare legge ut bilder når jeg kommer hjem heller. See yah <3  

Love?

Nå drar vi til Køben

Hei dere. Nå har jeg pakket ferdig kofferten og er straks klar til å bli hentet. Båten vår går rundt 15.00 tiden, så er viktig å være nede i god tid. Gleder meg kjempemye, blir veldig deilig å komme meg bort litt :-) Satser på fint vær, vi blogges ikke før når vi har kommet til Danmark! 

Ha en fin helg så lenge :) 

Åhh blir deilig å komme meg bort litt. Tanings, shopping og spa here we come :-)

Nye hårprodukter - Lee Stafford

Hei dere. I dag har jeg vært hos min fastlege og fått tatt noen prøver. Endelig har jeg fått allergi piller for pollen, takk gud for det. Nå skal jeg endelig bli frisk, og kvitt den hersens allergien! Tok en blodprøve nede i sentrum, klarte ikke å se på armen når de puttet i sprøyten. Hvis det er noe jeg misliker da er det å se når noen putter sprøytepissen inn i huden. Det var ikke så veldig vondt, mn veldig ubehagelig etterpå. Nå går jeg rundt med en bommelsdott på armen, kjenner meg helt nummen og klarer så vidt skrive på macen. Men, håper det går over etterhvert. 

Burde egentlig begynne pakkingen til Danmark, siden jeg drar i morgen. Som alltid er jeg veldig lat og drøyer det til siste liten. Tommel opp! Har investert i noen hårprodukter som jeg håper gjør susen for håret mitt. Nå i det siste har håret mitt knukket så mye at jeg røyter uannsett hvor jeg går. Røyter faktisk mer en katten min Nikita, da begynner det å bli ille. Blir deilig å bli kvitt det problemet også :-) 

Hun mente at med disse to vil håret mitt få et helt nytt liv, så vi får satse på at disse gjør underverker. Det var enten disse eller redken serien, som koster flesk i forskjell. Kom gjerne med en kommentar hvis du har prøvd dem selv, og om det gjorde noen forandringer for deg! 

Har du prøvd disse?

Nå er rommet og garderoben endelig ferdig

Hei fine dere. I dag prøvde jeg faktisk å dra på jobb, mn etter jeg hadde vært der en liten stund ble jeg mye dårligere og måtte dra til legevakten. Som dere sikkert vet så har jeg vært syk i noen dager nå, og kroppen min mente altså at det skal jeg fortsette å være. Bad Karma. 

Så nå må jeg bare holde meg innendørs, det har jeg også fått beskjed av legen. Samt spise rikelig med god mat, og drikke masse vann. Følte at det hjalp å snakke med en lege om alle plagene mine, og nå gjenstår bare fastlege timen. Krysser fingrene for at jeg blir frisk før fredag, sånn at jeg får dratt innom jobb og solgt litt. Det å jobbe som selger går mye på det mentale, mn når ikke det fysiske går så bra så hjelper det ikke så mye! Siden jeg drar nå på fredag til Danmark med Frida, håper jeg at jeg slipper å være syk enda en helg. Kan like så gjerne flytte inn på legevakten snart, har vært der ca 4 ganger bare denne mnd. 

Anyways. Så følte jeg meg litt bedre, så jeg tok meg like gjerne en liden rydderunde. Vasket klær, ryddet og tørket støv. Nå ser rommet mitt knallbra ut, og jeg synes bare det blir finere og finere. For de som lurer så bor jeg med en gammel veninne av meg, shes like a sister to me. Hun har også en hund, og jeg en katt. Men, utrolig nok går de to kjempe bra sammen. Trives veldig godt her :)Åhh kjempefornøyd :)

Love?

Fashionable Frokost på Polhem PR

God morgen dere :) 

Nå skal jeg straks avgårde til Polhem ved stortorvet, har fått innbydelse til pressedag og frokost etterfulgt av presentasjon av nye og kommende trender, blant annet mange nye merker. Blir lærerikt tenker jeg! 

Slenger inn et gammelt outfit, tar outfitbilder av dagens antrekk senere, ha en fin formiddag :) 

 

Min nye promoterings/salgs jobb

Hey dere. Husker jeg sa i dag at jeg var i jobbmøte i forbindelse med den nye jobben jeg skal begynne i? Nå har jeg vært i møte, fått informasjon om kommende eventer jeg skal jobbe på osv. Det som er chill med denne jobben er at dem sponser både flyreise, hotell og mat. Det blir masse kule eventer fremover, både fashionable eventer og grand openings osv. Og det beste av alt. FREE BAR! Det blir mye afterpartys når vi reiser sammen i teams og sånn, gleder meg utrolig mye til å begynne! 

Tonino Lamborghini er en energy drink, som også gis ut i forbindelse med golf eventer osv. 

Fikk med meg en hel bag full av disse, og litt andre ting. Dette ser jeg virkelig fram til!:) 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

hits