Style By Keinapel

2 nye sminke kjøp for høsten

HI BEAUTIES!

Hvordan har dere det denne regnfulle tirsdagen? Det var kjedelig å våkne opp til regn,så da bestemte jeg meg for å være inne i dag. Jeg har nettopp betalt husleie for leiligheten min hjemme i England, noe som alltid er viktig. Jeg føler at jeg har blitt mer selvstendig etter jeg flyttet for meg selv og har vært veldig flink til å betale regninger. Det er kjedelig, men må gjøres! 

Jeg tenkte å vise dere noen av de siste innkjøpene mine:) Det er jo ikke noen hemmelighet at jeg er veldig glad i sminke og spesielt luksusprodukter. Jeg trur nok jeg bruker mest penger på sminke når alt kommer til alt. Men, jeg synes det er viktig å investere i gode produkter som ikke gjør skade på verken hud eller ansikt. Jeg har også i tillegg veldig sensitiv hud så er ikke alle produkter som passer for meg. 

 

Etter jeg prøvde en concealer hos veninnen min måtte jeg bare ha den selv, så da ble det en concealer fra M.A.C, jeg kjøpte også en neglelakk i vin rød farge som passer perfekt for høsten. Jeg elsker fargen! Neglelakken er fra HM 

Nå skal jeg se på Kardashians og fikse neglene mine! 

Ønsker dere en flott Tirsdag! 


Love?

#Sminke #Skjønnhet #Inspirasjon #Hverdag #Shopping #Anbefaling #Blogg

Ny Sveis, fylle kos og shopping i hovedstaden

HI GUYS! 

Håper dere har en fin start på uken:) Jeg sitter nå i leiligheten til min besteveninne i Oslo og blogger. Jeg har endelig fått nytt design og følte virkelig at bloggen trengte en forandring. Jeg har jo faktisk 2 blogger å bedrive om dagen, min engelske og denne. Min engelske beauty blogg finner du her 

Håper dere liker designet nå! Jeg kom til oslo på tirsdag og det var kjempe hyggelig å se både venner og familie igjen. På Onsdag dro jeg en liten tur på kino med mamma og lillesøster for å se bølgen. Det var en utrolig sterk og gripende film, trur nok det er den beste norske filmen jeg noen gang har sett. Anbefaler alle å se den!

Jeg trur nok de aller fleste i salen satt med tårene på slutten. Jeg trur nok ikke jeg vil se den igjen på film, fordi jeg føler at når man ser slike filmer at det er ment for å være en kino opplevelse. 

Resten av uken var jeg bare å møtte venner og bekjente, det ble også en aldri så liten shopping tur i hovestaden. Jeg dro til Lillestrøm til min veninne Ida i helgen, på fredagen dro vi på bursdagsfest til en kompis av Ida og på lørdagen ble det en tur ut i lillestrøm. Jeg synes det er så sprøtt at uannsett hvor du er så møter du alltid bekjente, spesielt når man er ute i oslo eller akershus. Verden er så liten. 

Nå sitter jeg å ser på sex and the city og drømmer meg tilbake til New York tilværelsen, mote antrekkene og de dyre drinkene. Åhh, hvis jeg kunne vært Carrie Bradshaw for en dag! Samtidig så lengter jeg etter kjæresten som dro til Canada i dag, får ikke sett hverandre før om 2-3 uker men det går vel fort. Vi har forresten vært sammen i 7 måneder i dag. Jeg blir bare mer og mer forelsket i han der, uff kjærlighet. 

Som vanlig litt bilder til dere :)

 

Elsker hun der! 

 

Indian sisters :)                                                                                        Møtte også superkoselig Nina :) 

 

Det ble også litt sunn mat, fyfy!                                             så lurer jeg på hvorfor tok jeg bilde av dette? Kanskje jeg var fasinert? av håret hans....

Anyways, det har vært et supert opphold så langt! Jeg ser frem til hva de neste ukene i hovedstaden vil bringe. Åjaa, så har jeg også klipt meg lang bob, ops...

Kos dere resten av kvelden! <3 

K I S S E S  

Reiser snart til Oslo + litt oppdateringer

Hey fine dere! 

Hvordan har dere det? Jeg har det veldig fint om dagen, har nettopp startet min egen business og jobber som freelance i forskjellige ting. Jeg trur jeg aldri har følt meg så fri før, kan jobbe med de tingene jeg vil og trenger ikke sitte på et kontor hele dagen. Jeg kan bare jobbe hjemmefra og gjøre ting på min måte! Den engelske bloggen min har også begynt å få mange følgere, noe som er veldig gøy! Rundet 600 likes på facebook her om dagen! Det er gøy! Dere kan besøke nettbutikken min her 

Men, jeg har ikke glemt av den norske bloggen min! Jeg har savnet å skrive til dere :) Det er så rart å tenke på at jeg bor i england, det har ikke gått opp for meg enda trur jeg selvom jeg har bodd her i 2 år! Jeg angrer ikke på valget mitt ihvertfall, er det beste jeg noen gang har gjort for like etter møtte jeg min nåværende kjæreste. Vi har det så fint sammen, og trur aldri jeg har vært så forelsket før! 

Så hva har skjedd i det siste? 

Vi feiret halvt årsdagen vår på The Aqua Bar på The Shard, jeg var så utrolig nervøs når vi tok heisen opp og trudde jeg skulle besvime. Det var en tøff opplevelse for meg, som den pysa jeg er! haha 

Her kan dere se hvor høyt oppe vi var, flere meter over London. 

Meg: "Omg I need a drink ASAP I'm going to faint" 

Matthew: "Calm down, stay here and look at the bar don't look out the window" 

Meg: "But I wan't to see the view!" 

Her ser dere også hvordan det er å gå på toalettet på The Shard, det er ikke bare bare å vaske hendene... Heldigvis hadde jeg drukket litt så jeg var ikke så veldig redd. Dette er et mareritt for de som har høydeskrekk, you are warned! 

Det var en utrolig fin og romantisk date uansett, jeg er veldig takknemlig for å ha kapret en så kjekk og omtenksom mann! 

Jeg har vært på photoshoot, noe som var veldig gøy! Gleder meg til å se bildene! :) Dette er med et agency ikke så langt ifra der jeg bor, tok litt bilder og gjorde noen test shoots. Alltid moro å være model for en dag :)

Det er noe av det som har skjedd i det siste! Jeg skal også en tur til oslo i neste uke noe jeg gleder meg masse til! Blir hyggelig å se venner og familie :) 

Håper dere synes det er gøy å se noen oppdateringer i ny og ne, du kan også besøke den engelske bloggen min her :) Dere kan også følge meg på instagram hvis dere ønsker det der oppdaterer jeg ofte @CeliaChalice (følger alle tilbake)

Ønsker dere en flott dag! 

Videoblogg av leiligheten + forandringer

Hey vakringer! 

Hvordan står det til? Jeg våknet i dag med litt hangover etter jeg og kjæresten dro en liten tur ut her jeg bor, så da var det bare å lage frokost og gjøre klar kaffen. Jeg føler meg alltid mye bedre etter en kopp med svart organisk kaffe. Det er et must for meg på morgenen. Jeg skal straks begynne å rydde litt her, etter gårsdagen så ser det ikke like "fint" ut dagen derpå. Sko og klær overalt, fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilket hæler jeg skulle gå med da ble det mye bytting og kjæresten satt bare med et oppgitt blikk. Sånn blikk der du ser at han tenker "Not again!"

Riktig nok er det ikke skoene som er problemet men de tragiske føttene mine som ikke klarer å enes i høye sko for en natt ute på byen. Så da ble det flate sko, og jeg våknet opp i dag med helt fine føtter og ingen plaster. Sist gang vi var ute så måtte vi stoppe på en butikk og kjøpe en hel pakke med plaster. Jeg hadde så sinnsykt vondt i føttene etter kun noen timer, og det så ikke veldig flatterende ut med plaster over begge føttene. 

Men, han elsker meg for det om. Kanskje jeg bare skal gå uten sko for alltid? 

Anyways, tro det eller ei men jeg har gjort en videoblogg. Jeg? Videoblogg? Nei, nå tuller du. Jepp, og det er min første ever. Det tok meg bare 7 år, haha.

Jeg må si at jeg føler meg sinnnsykt klein foran kamera, og naboene ser på meg rart når de går forbi leiligheten og trur jeg snakker til veggen. Videobloggen er på engelsk, fordi jeg blogger mest på min engelske blogg, som du finner her 

Håper dere er greie med meg og ikke ler. Jeg er heller ikke noe flink med video redigering så tilgi meg for den brå slutten. Men. man må jo starte en plass, right? 

Jeg trives veldig i den nye leiligheten, og ser for meg å bo her en god stund. Nå har jeg skrevet 1 års kontrakt og har kun bodd her i 1 mnd. Gleder meg til å se hvordan det blir med de fremtidige møblene jeg skal kjøpe. Hylle fra IKEA, perfekt hvis du ikke har så mye plass ellers. Jeg elsker Audrey Hepburn som du sikkert ser, puten er fra Ebay, bildene har jeg laget selv.  

Garderoben min 

Det var de bildene! Fortell meg gjerne hva dere synes om videobloggen :) 

 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Livsstil #Helg #Interiør #HusOgHjem #Hverdag

 

Bilder Av Den Nye Leiligheten - Et Nytt Kapittel

Hey lesere! 

Hvordan har dere det? Det er lenge siden jeg har skrevet noe her inne, jeg har endelig kommet meg i orden og kan begynne å oppdatere denne bloggen også fremover. Jeg har endelig flyttet inn i den nye leiligheten, etter at huset ble solgt. Jeg har bodd hos kjæresten min i 4-5 måneder, og har vært på leting etter noe bra og ikke minst praktisk. Det tok meg en stund men fant til slutt noe som passer meg perfekt. Det er en studio leilighet, med eget bad. 

Planløsningen i leiligheten er utrolig bra, og jeg har god utsikt til sentrum. Jeg bor litt utenfor London, så er kun et par togstasjoner unna.

Jeg skal bo her 1 år, og er på leting etter en ny norwegian speaking job i london. Jeg jobbet med det før, Groupon Norway som var veldig gøy men pga avstand og sykdom måtte jeg slutte. Jeg håper jeg finnner noe lignende igjen.

Jeg skriver også på den Engelske beauty bloggen min, hvis dere vil ta en titt her

Tok noen bilder av leiligheten i dag, venter på sengen jeg bestilte i forige uke men dere kan få se noe :) Jeg blir boende i leiligheten når den kommer! Gleder meg :)

Elsker stuen min, tenker å få inn enn større sofa etterhvert men for øyeblikket har jeg denne skinnsofaen. Jeg kjøpte LACK bord fra IKEA, men tenker å bytte det ut senere med et bord i marmor. Fikk denne rosa saken i innflyttings gave fra kjæresten og familien. Er den ikke awesome? Verdens kuleste gave! 

Det jeg liker best med leiligheten er de høye vinduene, og at taket er veldig høyt. Jeg skal bytte ut den gamle lampen med en lysekrone. Som dere ser er det mye som gjenstår før alt er ferdig. 

Så hvor er kjøkkenet mitt? Bak den andre døra, det er veldig lite men koselig. Jeg lager ikke så mye mat, og spiser enten hos kjæresten eller så spiser vi ute. Men, er plass nok til å ha småtterier som suppe osv. Må nok gå til innkjøp av et større kjøleskap med fryser. Vi får se! 

Digger den lyse fine garderoben min! 

Nespresso kapsler, jeg drikker Decaff siden jeg ikke liker vanlig kaffe.  

Badet, er litt rotete nå til jeg får kjøpt inn sånn hylle 

Det var noen bilder, håper dere finner litt inspirasjon fra sofakroken min. Jeg viser dere bedre bilder senere når alt er pakket ut og ordnet i leiligheten. 

Ønsker dere en flott dag videre, så blogges vi senere! <3 


 

Love?

#Leilighet #Interiør #Inspirasjon #Sommer #Blogg #Hverdag #HusogHjem #Hjem #Shopping #Mote

Tilbake på blogg.no + oppdatering

God morgen vakringer!

Så hvor har jeg vært de siste ukene? 

Siden jeg flyttet til England har jeg mistet interessen i å blogge på norsk, det kan vel ha noe med at jeg snakker engelsk hver eneste dag og at jo lengre dagene går at jeg føler at det norske vokabularet mitt begynner å bli ganske dårlig... Glemt mange ord og det i seg selv har gjort at jeg har hatt lite blogg motivasjon. Jeg har uannsett bestemt meg om å fortsette på keinapel.blogg.no selvom jeg også blogger på min engelske blogg som du finner her 

Jeg blir å fortsette å skrive her på norsk, det er jo mange jeg kjenner som følger med på bloggen her og som ikke er så flink i engelsk? (haha)

Anyways mye har skjedd siden jeg tok meg en lang pause, så jeg tenkte å oppsummere. 

Jeg har jobbet masse i studio og lagd ferdig den 4 sangen på EP min, så det blir spennende å gi ut ny musikk snart! Gir ut i totalt 6 splitter nye sanger, gleder meg til å vise dere :) Jeg har også holdt meg til streng diett og trening, trent hver eneste dag i 9-10 uker og jeg er veldig stolt av meg selv som har klart å holde meg til så rutinerte treningsdager. Jeg kan allerede se forbedring, og føler meg mye sterkere og friskere enn på lenge! Trening hjelper virkelig på selvtilitten:) 

For noen dager siden var jeg i Oxford for å høre på Kristina Bazan (KAYTURE) snakke om karrieren sin som modell, moteikon og en av verdens mest lest motebloggere. Det var utrolig moro å møte henne i virkeligheten, hun er også like pen som på bildene! Hun var så sprudlende og hyggelig! Lærte masse om mote industrien og jobben hennes! Er ikke Oxford University et vakkert sted? Må være fantastisk å gå på skole her! Det var som at det var tatt ut av en Harry Potter setting Digger den dama!<3<3<3

Jeg har også vært hos frisyren og farget håret blondere! 

Veldig fornøyd med det nye håret! :)Jeg har også landet modell kontrakt :-) Gleder meg til å jobbemasse fremover! 

Så det var litt oppsummering fra meg, håper dere vil lese bloggen min igjen! 


LOVE?

#Hverdag #Reise #Opplevelser #shopping #Mote #Blogg #Innpirasjon 

Hva du bør ta med i gymbagen

Hey kjære dere!

Håper dere har hatt en fantastisk start på uken, og koser dere i godværet! Hørte at det ikke bare var her i London solen valgte å skinne, ser frem til å feire 17 mai i oslo med kjæresten. Ingenting er bedre når 71 mai er på en solfylt dag! 

Nå sitter jeg i kafeteria på treingsenteret og oppdaterer bloggen! Var i studio fra klokken 11 i dag, og gjorde ferdig de nye sangene. Ser frem til å lage musikkvideo og vise alle hva jeg har jobbet med de siste månedene. Jeg skal på radio igjen på Fredag for å snakke litt om opptreden min jeg hadde under EEAS og om mine nye låter. Skal spørre om jeg får sendt det på mail slik at jeg kan legge det ut! Mye moro skjer om dagen, og da er det viktig med god innstiling og masse energi! 

Siden jeg begynte å trene har jeg skrevet en liten huskeliste på hva du bør ta med i gymbaggen: 

1. Ekstra undertøy - Viktig med god hygiene når man er på trening, dette er spesielt viktig hvis du tilbringer mye av tiden din i svømmehallen. Ingenting er verre enn å dra hjem fra trening i vått tøy. Selvom du bor 5 minutter unna, don't do this! 

2. Alltid ha med vannflaske! Husk at når du trener kan du bli fort sliten, og da er det viktig med vann! 

3. Ta med energibarer, dette er en boost for treningen og hjelper dersom du blir sliten og trenger energi. 

4. Ta med hjemmelaget grønn te i baggen, noe som hjelper veldig på kropp og sjel i treningen er å drikke te før du starter cardio. Dette er også det beste hvis du vil bli mer kvikk i treningen. Renser også ut urenheter i kroppen. Grean Tea er det beste! 

5. Ta med en god hånkrem og ansiktkrem, slik at du slipper tørr og oilete hud etter en god økt. Nå som det er sommer kan du gå for en fuktighetskrem som har solbrun farge i seg. Istedenfor å bruke foundation, noe jeg absolutt anbefaler! Husk å bruke en tanlotion som ikke er for orange, det kan ofte bli for mye av det gode. 

6. Dersom du ønsker å bli mer motivert anbefaler jeg å skrive ned i en dagbok dagens økt, og målet for økten. Noe jeg gjør er å skrive ned antall kallorier og på hvor mange minutter jeg brente det på. (Ikke gjør dette om du er lite erfaren). Noe jeg begynte med i starten var å være for kritisk til kallorier og spørre antall i hver eneste matrett. Dette er ikke bra hvis du ikke vet hvor mye kallorier du får i deg daglig. Det viktigste i trening er å spise godt, men sunt. Holde seg til en oppnåelig diett. 

7. Siden jeg løfter vekter, anbefaler jeg å drikke proteinshake etter trening, så jeg tar alltid med meg shaker i baggen. Anbefaler det hvis du vil bygge muskler raskere. Finn en proteinshake som ikke har dårlig stoffer i seg, jeg blander med rismelk slik at jeg ikke får i meg så mye fett og sukker. 

8. Noe jeg alltid har med på trening er en lomme ( vet ikke hva det heter? ) jeg kan ha mobilen i som jeg fester rundt armen. Dette er perfekt å bruke dersom du gjør hurtige og tunge øvelser. Ingenting er verre enn å miste mobilen på tredemøllen (Det skjedde med meg, fy det var kleint) 

9. Dersom du ikke skal rett hjem etter trening er det viktig å huske å ta med såpe. Jeg anbefaler alltid dusje etter jacuzzi og når du har vært i bassenget, enten du gjør dette hjemme eller på treningsenteret. Men, en rask tur i dusjen etter en svømmetur skader ikke, selvom du er sliten og bare vil hjem. Husk å bruke en såpe som er god for huden og ikke irriterer slik at du slipper kløe. 

10. Husk å ta med ipod, mobilen slik at du ikke må trene uten musikk. Anbefaler å lade opp mobilen/ipoden kvelden før slik at den holder ut hele treningsøkten. Med mindre treningsenteret har lade stasjoner på cardio maskinene sine. 

 

Her er det jeg alltid har med meg! 

  • Joggesko, gå for noen som er gode å løpe med 
  • Mobil, så du har musikk til treningen 
  • Deodorant, viktig med god hygiene 
  • Ansiktskrem for å slippe tørr hud 
  • Shaker 
  • små bokser for proteinpulveret 
  • Energybarer
  • Treningsbok 
  • Headsett 
  • Armlomme for mobil 

hahah her ser dere en som ville være med på bilde... Kan jeg også være med på trening? 

Håper dere fikk noen gode tips og ønsker dere en fin dag videre! 


Love?

#Trening #Kosthold #Tips #Innspirasjon #Hverdag #Vår #Dyr #Mote #Skjønnhet #Livsstil

 

My last purchase from Ebay

God lørdagskveld dere!

Har dere en fin kveld? Jeg og kjæresten tenker å dra på kino i kveld, så blir en rolig kveld for min del! Mens jeg venter på at han og broren blir ferdig med fotballkampen, bestemte jeg meg for å rydde litt i sminkesakene mine og produkter som jeg bare har liggende. Jeg kjøpte nylig en "Sminke Koffert" eller hva man skal kalle det på Ebay! Da den kom var sminke kofferten pakket inn i en stor eske, og jeg fikk sjokk når jeg så hvor stor den var i virkeligheten! Jeg skal ihvertfall ikke klage på lite plass. Oppi all ryddingen fikk jeg lyst til å blogge om den :) 

Good saturday beauties! 

How is your night going? Me and my boyfriend have plans to watch the latest Kevin Hart movie, so it's going to be a calm weekend for us! While I am waiting for him and his brother watching the footballgame I decided to look trough my makeup and beauty products. I recently purchased a "Makeup Case" from Ebay, and I want to show you the beauty. When the package arrived I was nearly shocked over how big the Makeup Case actually was. I have more space than ever now for all my products! Wiihuu 

Jeg liker at den har dyreprint, det er jo noe jeg er veldig svak for!! Animal print, I love animal print!

Perfekte koffert for alt en jente har, som neglelakk, sminkekoster, hår og hudprodukter og ting som krølltang, rettetang og hårføner!

The perfect case for whatever a girl has, like nailpolishes, hairbrushes, makeupbrushes and the list goes on! 

Som dere ser så har den plass til allt mulig! Kofferten er også på 3 etasjer, her sere krølltangen min! Det er også mye enklere å holde orden på sakene og jeg finner alltid ting når jeg trenger det :-) 

As you can see it has a big enough space for everything! The case does have 3 floors and here you can see my curler. It's also so much easier to have it nice and tidy with this case, and I always find what I need! Now I better get ready for my date with my boyfriend! 

Nå skal jeg gjøre meg klar for date med kjæresten!

Vi blogges senere <3


Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Skjønnhet #Tips #Helg #Lørdag #Ebay #Makeup #Beauty #Inspirasjon 

Bobbi Brown Cosmetics

Hey vakringer! 

Har dere savnet meg? Jeg har hatt en veldig travel uke, har stortsett trent hver dag og jobbet i studio. Jeg sang jo som sagt på søndag på Essex Awardshow, det var utrolig moro og jeg ble kjent med mange nye mennesker! Jeg kan legge ut bilder fra meg på scenen senere hvis noen er intresert i det?

I dag kom kjæresten min sin mor hjem fra Milano og hadde kjøpt sminke fra Bobbi Brown til meg, noe som er mitt favoritt merke! Hun er så utrolig søt! Jeg bruker foundation fra Bobbi Brown, fordi den føles veldig lett på huden og ikke gir meg nupper og kviser. Jeg anbefaler denne hvis du har veldig sensitiv hud! Jeg vet ikke hvor de selger BB's makeup i Norge, men jeg kjøper alltid når jeg reiser på ferie! Det er billigere å kjøpe det på tax free enn i selve London. 

Hi Beuties! Have you missed me? I have been having a very buisy week, been at the gym mostly and been working in the studio! Last sunday I performed on stage for Essex Entertainment Awardshow, which was pretty awsome! I met many new people, and it was a very lovely evening! I can put out some photos for you guys later if your interested? Just let me know! 

Today my boyfriend's mum came home from Milan, she had bought me makeup from Bobbi Brown, which is my favorite brand. She is so cute! I only use foundation from Bobbi Brown because it feels nicer to my skin, and doesn't make my skin oily. I recommend this one if you have a sensitive skin! I always buy it at Taxfree when i'm flying to a destination, since it's cheaper then buying in London! 

I have the foundations in Sand 2, but they have different colors to choose from Dere kan gjerne dele noen andre sminketips, kanskje noen brands jeg ikke har hørt om enda? :) Nå skal jeg pakke gymbaggen og dra på trening!

Blogges senere <3


Love?

#Skjønnhet #Makeup #Inspirasjon #Helg #Fredag #Shopping #Mote #Tips

New bag from Nine West

Hey vakringer!

Kom akkurat hjem fra en tur til byen med kjæresten, nå skal vi straks se en film :) Deilig med helg! Jeg brukte opp gavekortet jeg fikk i bursdagsgave og kjøpte meg en fin veske fra Nine West, den var på salg til under 200 kr og koster jo egentlig 500 kroner. Nine West har mange fine vesker, sko og klær så var veldig heldig som fant denne lekkerbisken! 

Den er perfekt for alle slags antrekk og har god nok med plass til alt man trenger! 

Til og med damen i kassen sa at hun hadde tenkt til å kjøpe den, men så kom jeg desverre i forkjøpet! Kjente jeg fikk litt dårlig samvittighet, men slik er det noen ganger! Hun sa flere ganger at det var en fin veske og at hun hadde egentlig lagt den av, men så lenge den lå i salgsavdelingen har jeg fortsatt førstemansrett. Hun tok det med et smil og ønsket meg en fin dag! Love my new bag!

Ønsker dere en fin kveld videre!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Livsstil #Trening #Kosthold #Hverdag

Out soon with my first EPHey vakringer! 

Sikkert mange av dere som lurer på hvor jeg blir av om dagen? Det skal dere få vite veldig snart! Jeg jobber mye i studio, og planlegger oppkommende eventer for sommeren og utover. Dette blir et veldig spennende og innholdsrikt år! 

I flere måneder har jeg jobbet med mitt første EP Album som kommer ut veldig snart, det kommer også ut 2 singler gjennom et management label jeg signerte i fjor sommer. Det tar tid å lage nye låter, men er absolutt verdt ventetiden. Jeg gleder meg ihvertfall utrolig mye til å vise dere hele 8 nye låter jeg har både vært med på å skrive og komponere. Dette blir så spennende! 

Hvis dere ønsker å følge med på dette kan dere følge meg her, og på instagram @celiachalice 

Så hvorfor Celia Chalice som artist navn?

- Det startet i 2014 når jeg først hadde signert med labelen i oxford, og der satt jeg med papirene i hånden og skulle skrive hva jeg ønsket som artist navn. Det at mange av mine nye engelske venner kalte meg Celia istedenfor Cecilia, ga meg en ide. Jeg hadde funnet ut første del av artistnavnet som er "celia", nå manglet jeg bare noe kult bak. Jeg satt å leste en bok en kveld og helt ut av intet kom ordet "Chalice" frem. Jeg satt å repeterte det for meg selv et  par ganger for å se om det passet. Jeg viste det til veninner og de synes det passet meg perfekt. Etter mye frem og tilbake bestemte jeg meg for at det skulle stå på musikken min fremover, og en av managerne på Downtown artists digget det! Føler selv det gir et inntrykk av hvordan artist jeg vil være. Håper dere også liker det! 

Nå til helgen skal jeg synge på mitt første Awardshow event og det gleder jeg meg utrolig mye til! Det kommer så mange som over 1000 mennesker for å se på, og det blir en ufattelig bra kveld fullt av masse arrangementer og nye og kjente fjes. Jeg gleder meg til å se hvem av artistene/gruppene og skuespillerne som stikker av med Essex Entertainment Awards prisen! Her står jeg om ikke veldig lenge!!! 

Håper dere forresten har hatt en super fin helg! 


Love?

#Mote #Musikk #Inspirasjon #Blogg #Livsstil #Trening #Shopping #Skjønnhet

My Birthday Weekend

Hi Beauties! Guess who's just got back from the gym?

Kom hjem fra en liten ferie i går og startet på dietten og treningen igjen i dag! Jeg vet oppdateringene mine for tiden er utrolig dårlige og det er som regel fordi jeg har null motivasjon på bloggfronten! Jeg bestemte meg for å ta bloggfri siden jeg skulle tilbringe noen dager i London sentrum. Jeg bor jo ikke så langt fra byen, men når det kommer til tider på når togstasjonene stenger da er det bedre å bo på hotell! Så da dro jeg og kjæresten til byen for å bo på hotel, det var veldig romantisk og det ble enda bedre når min kjære besteveninne Lise kom til London for å feire bursdagen min. Jeg hadde ikke sett henne på 5 år, så det var utrolig hyggelig at hun var der :) 

Den første dagen spiste vi bursdagsmiddag med moren hans på en restaurant som heter "Thai Pot". De hadde fantastisk god thailandsk mat der! Håper vi drar tilbake om ikke lenge, anbefaler på det sterkeste å spise der. Restauranten ligger i Covent Garden :) Det ble som sagt noen bursdagsdrinker på meg, hehe. 

Noe som skjedde når vi spiste middag var at moren til Matthew mistet en skål med peanut butter og litt av maten havnet utrolig nok i toppen min, det var et utrolig morsomt scenario og noe som ble en minnerik feiring! haha 

Litt bilder fra shopping og drinker med Lise. Guud den Iceland Tea Cocktail var god, smakte helt fantastisk! 

Det har vært en fantastisk helg, og jeg kjenner nå at det var godt å komme tilbake til vanlige rutiner! 

Nå skal jeg se nyeste episode av Paradise, mens Matthew ser på suits! Det er blitt tradisjon etter en svett økt med hard trening!

Ønsker dere en fin kveld videre! :-) 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Trening #Kosthold #Livstil #Helg #Ferie #Skjønnhet 

 

My Birthday Weekend

Hi Beauties! Guess who's just got back from the gym?

Kom hjem fra en liten ferie i går og startet på dietten og treningen igjen i dag! Jeg vet oppdateringene mine for tiden er utrolig dårlige og det er som regel fordi jeg har null motivasjon på bloggfronten! Jeg bestemte meg for å ta bloggfri siden jeg skulle tilbringe noen dager i London sentrum. Jeg bor jo ikke så langt fra byen, men når det kommer til tider på når togstasjonene stenger da er det bedre å bo på hotell! Så da dro jeg og kjæresten til byen for å bo på hotel, det var veldig romantisk og det ble enda bedre når min kjære besteveninne Lise kom til London for å feire bursdagen min. Jeg hadde ikke sett henne på 5 år, så det var utrolig hyggelig at hun var der :) 

Den første dagen spiste vi bursdagsmiddag med moren hans på en restaurant som heter "Thai Pot". De hadde fantastisk god thailandsk mat der! Håper vi drar tilbake om ikke lenge, anbefaler på det sterkeste å spise der. Restauranten ligger i Covent Garden :) Det ble som sagt noen bursdagsdrinker på meg, hehe. 

Noe som skjedde når vi spiste middag var at moren til Matthew mistet en skål med peanut butter og litt av maten havnet utrolig nok i toppen min, det var et utrolig morsomt scenario og noe som ble en minnerik feiring! haha 

Litt bilder fra shopping og drinker med Lise. Guud den Iceland Tea Cocktail var god, smakte helt fantastisk! 

Det har vært en fantastisk helg, og jeg kjenner nå at det var godt å komme tilbake til vanlige rutiner! 

Nå skal jeg nyeste episode av Paradise, mens Matthew ser på suits! Det er blitt tradisjon etter en svett økt med hard trening!

Ønsker dere en fin kveld videre! :-)

 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Trening #Kosthold #Livstil #Helg #Ferie #Skjønnhet 

 

Ordered 2 new dresses

Hi Beauties!

Jeg kom akkurat hjem fra treningen, det har vært en veldig god treningsøkt! Kjæresten var også hos frisøren i dag, så da valgte jeg å prøve vippe extensions for første gang! Resultatet kan dere få se i morgen :) Jeg klikket hjem 2 kjoler i går fra www.boohoo.com, som jeg håper jeg får med meg før vi tar toget ned til London på fredag! Vi skal være der i 4 dager, det bllir utrolig gøy å feire bursdagen min i den beste byen! 


Du finner de her og her (adlinks) 

Håper dere har hatt en fin dag! 

Nå blir det Paradise Hotel og suits med kjæresten! (Tradisjon her hjemme) 


Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Inspirasjon #Skjønnhet

Lost 4 kg in 1 week

Hei kjære lesere!

Beklager for lite oppdateringer de siste dagene, jeg har vært i full fokus på treningen og har rett og slett glemt bort bloggen helt. Jeg har faktisk gått ned 4 kg på kun 1 uke, og jeg er utrolig fornøyd! Det var et stort sjokk når jeg veide meg etter treningen, veide 68 nå veier jeg 63-64 normal vekt. Jeg holder meg nå til en veldig streng diett som kun består av kylling og andre matretter med mye proteiner.Målet for treningen er å bygge opp muskler etter jeg har gått ned til min ideal vekt. Jeg trives veldig på treningsenteret og pleier å være der i 2-3 timer hver dag, etterpå slapper jeg av jacuzziet som de har for alle medlemmer!

Jeg brenner ca 500-600 kalorier hver dag, og det er mest cardio jeg foretrekker. Først 10-20 minutter på spinning (Sykkeltrening), så 20 minutter på Cross Trainer, og så avslutter jeg med Situps/pushups/squats eller annen form for trening som svømming, squash, tennis osv. Jeg elsker David Lloyd, som er der jeg trener. Signerte meg opp for 12 måneder fra 1 mai. Som vil si at jeg får de 6 første ukene gratis! 

Motivasjonen for trening er å ha noen å trene med, finne seg en bra spilleliste på spotify og trene i freshe treningsklær! Jeg føler meg som en helt ny person etter jeg tok trening seriøst og forstår nå hvor mye det har å si på kropp og sjel! Jeg har valgt å trene fra Mandag-Fredag fordi kjæresten min gjør det så da blir det enklere å følge opp når jeg har "late dager" haha. 

Hvis du vil følge med på treningen kan du følge meg på instagram her, jeg følger alle tilbake :)Jeg fikk pakken fra SWISS som jeg skal teste ut i samarbeid med blogg.no, jeg kommer til å skrive en ærlig vurdering av dette produktet!

Nå er det også kun 2 dager til jeg fyller 22 år!! wooho Jeg og kjæresten skal feire det med 4 dager i London på hotell, også en god gammel veninne kommer ned :) 

Ønsker dere en superfin dag videre!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Trening #Kosthold #Livsstil #Shopping

Todays cardio progress

God torsdagskveld kjære lesere! 

Nå ser jeg på Suits med kjæresten, og skal straks se en film etter det :-) Treningen i dag gikk super bra, først syklet jeg spinning i 20 runder, og brente ca 360 kalorier, også trente jeg rumpe og leg/lår etterpå. Det var hardt å trene leggene i dag, og jeg kjente det godt når jeg tøyet ut. Men, heldigvis har jeg en såppass flink og tolmodig kjæreste at jeg fikk noen pauser innimellom. Han har vært snill med meg i dag altså, haha

Jeg avsluttet treningen med cardio og jacuzzi på slutten. Noen fordeler ved å være medlem på treningsenteret :)  

Anbefaler å alltid tøye ut etter hver gang du trener, hvis ikke kan jeg love deg du blir støl dagen etter!! Anyways, jeg har kjøpt treningsbok slik at jeg får notert ned hver treningsøkt. Dette er perfekt hvis du ønsker å bli litt mer motivert i treningen :-) Jeg har også tatt noen før bilder slik at jeg kan sammenligne det med resultatet. Jeg har tenkt mye frem og tilbake om jeg ønsker å blogge om treningen, og jeg trur det kan bli en motivasjon i seg selv hvis jeg oppdaterer på bloggen :) Gjenstår å se om jeg tørr å legge ut før og etterbilder i bikini. Men, hvem vet kanskje jeg gjør det :) 

Ønsker dere en fin kveld videre, vi blogges i morgen! Btw, kan gjerne komme med noen trening tips i kommentarfeltet! 


Love?

#Trening #Progress #Kosthold #Hverdag #Fitness #Inspirasjon #Blogg #Mote #Livsstil

Ready set go!

Jeg er kjempeklar for trening i dag, skal en kjapp tur i dusjen før jeg hiver på meg treningstøyet. Skal også prøve å finne en Journal i dag der jeg kan skrive ned progress osv. Jeg spiser alltid en energy bar før trening, denne er favoritten min! 

Planen for dagen:

- Squats og sit-ups/pushups  

- Tredemølle 

- Spinning 

- Svømmetrening

Jeg har også en konsultasjonstime med en av trenerne på senteret som skal gi meg tips i hva jeg kan gjøre for å nå målet mitt :-)


 Love?

#Trening #Blogg  #Hverdag #Kosthold #Shopping #Inspirasjon #Torsdag #Uke #Mote #Livstil

First day at the gym

Hey lesere! I skrivende stund er jeg på treningsenteret! Wooho, sporty sa du? Jepp, Matthew har fått meg med på laget. Syklet i morges med han og hunden min og hunden hans, som en warmup før første dag på health og fitness klubben! Jeg har nå signa meg opp for 12 måneder, så jeg er virkelig klar for hard trening fremover. I jobben min som performing artist og recording artist trenger man å være i god form!

Målet for dagen er å brenne av 2000 kalorier, har syklet av meg 400 til nå, haha. Kjæresten skal ogsa være min personlige trener fremover!! Han er tøff, så gruer meg litt! Det er uannsett deilig å ha noen goals i hverdagen :-) Håper det er flere trenings entuaster der ute!

Shopping at Bluewater

God tirsdagskveld lesere! 

I dag tok kjæresten med meg til Bluewater som er en av de største shopping sentrene her i UK, det ligger like utenfor London og har alt fra House Of Frasier til forever 21. De har også restauranter, cafer og puber i alle etasjene. Jeg har vært der en gang før, men det var utrolig hyggelig å være der med kjæresten :) Siden jeg har bursdag om 10 dager så ville han kjøpe tidlig gave til meg, noe som er utrolig søtt av han! Fikk velge det jeg ville ha, og kom hjem med 4 fulle poser med både treningstøy,klær og accessories. Har ikke jeg verdens snillleste kjæreste? Herregud, har blitt behandlet som en dronning i dag! 

*pose*Kjekken fant seg en jakke fra Armani, denne har han ikke sluttet å snakke om siden vi dro fra senteret. Matthew: "I want that jacket!!" , bevis på at det er ikke bare oss jenter som forelsker seg fort på shopping, hehe Etter shopping ble det sushi bar, det var veldig digg med mat. Jeg synes det er så fascinerende hvordan japanerne spiser sushi, og at det har blitt en så stor trend over hele verden. Elsker det! 

More shopping!! 

Vi kom inn døren for ikke lenge siden, og sitter nå klistret foran tven og macen. Matthew ser på suits mens jeg ser på paradise, kontraster sa du?

Ønsker dere en fin kveld videre, så blogges vi i morgen :)


 Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Tirsdag

Saturday Night Makeup Look

Hey kjære lesere!

Jeg har vært uten internett de siste dagene, men nå skal jeg være hos kjæresten min hele uken så da får jeg blogget igjen :-) 

I går var jeg og Matthew på en classisk konsert, det var utrolig interessant og orkesteret var utrolig flinke! Det er en utrolig opplevelse, hvordan man kan få så god lyd fra forskjellige instrumenter. Anbefaler å sjekke ut klassisk konsert i London!

Anyways, jeg tok litt bilder av makeup looken jeg gikk for og tenkte å dele det på bloggen. 

Hva jeg har brukt:

♥ Eyeliner for cateyes

♥ Lipstick fra perfume-click.co.uk 

♥ Lipliner fra L'Oreal

♥ Eyeshadow fra perfume-click.co.uk 

♥ Foundation fra Bobbi Brown Cosmetics

♥ Blusher fra perfume-click.co.uk 

Dette er en veldig enkel look, og passer perfekt til både hverdag og fest! 


Love?

#Mote #Makeup #Inspirasjon #Skjønnhet #Shopping #Søndag #Helg 

Tjen penger på bloggen din

Lyst til å tjene penger på bloggen din hver måned? Nå har du sjangsen. Jeg har skrevet en guide om hvordan du enkelt kan bli en affiliate i dag. Jeg har vært affiliate i 4 år og er super fornøyd :-) Du kan lese mer om det her

Det beste med å tjene egne penger er at du kan kjøpe deg det du vil. Jeg har kjøpt mye av sminken, klærne mine og annet fra inntjenningen på bloggen min :-) Du kan bestemme om du vil få betalingen inn på konto eller paypal. 

Btw, todays makeup look

Håper dere liker tipset mitt :-) Dere kan gjerne stille meg spørsmål i kommentarfeltet dersom noe er uklart!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Skjønnhet #Fredag #Helg

My favs in makeup brands

Hvis det er noe jeg har for mye av da er det sminke, jeg gikk igjennom sminken min her om dagen og fikk kastet og gitt bort det som jeg ikke vil ha lengre. Under ryddingen kom jeg på at jeg ville skrive et innlegg om mine favoritt merker. Det kommer veldig annpå hviket sminke produkt jeg bruker, men jeg kjøper som regel fra Bobbi Brown, No7, MAC og andre merker. Så her kommer mine favoritter i sminkesamlingen :) 


 
Her ser dere sminken jeg bruker mest, dette er både sminke jeg har kjøpt i butikk og bestilt fra Ebay. MAC, Isadora, Bobbi Brown, No7, Avon, Rimmel er merkene jeg kjøper mest :) 

Øyeskygge palletten, contour concealer palletten (Link) og highlight pudderet har jeg bestilt fra Ebay! Jeg var veldig rask ute når øyeskygge palletten var på salg og jeg betalte kun under 100 kr, men nå som det er blitt så populært har prisen sunket enda mer. Du finner det ihvertfall her Jeg elsker det!! :)

Dersom du har veldig sensitiv hud og ønsker en foundation som sitter godt på huden, anbefaler jeg No7 foundation :) Jeg har fargen "Ivory", som er en tone lysere enn min egen hudtone. Men, det gir perfekt dekke hele dagen. Til hverdag bruker jeg Bobbi Brown foundation, som du sikkert ser så har jeg brukt den ene veldig mye, hehe. Jeg er ihverrfall stor forbruker av foundation og har brukt den i snart 2 år. Den har en veldig lett og fin konsistens og gjør at huden føles silkemyk. Den er perfekt hvis du ønsker et mer naturlig resultat! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Skjønnhet #Fredag

On my way to birthday

Hey vakringer! Nå sitter jeg I bilen på vei til familiebursdag til bestemoren til kjaresten min. Tenkte å bare slenge Inn et kjapt Mobil innlegg for å si ifra at jeg lever, hehe. Tar antrekksbilder I dag slik at dere får se den nye kjolen:) her kommer noen carfies så lenge!

Early birthday gift from my love

Hi Beuties!

Jeg sitter nå hjemme hos kjæresten og ser på tv, samt spiser vegetarpizza mens han er på trening. Konstraster, konstraster! Haha.

Nå er det kun noen uker igjen til jeg fyller 22 år, og da kommer besteveninna ned til London for å feire meg. Jeg gleder meg masse til å se henne! I morgen er det familiebursdag hos kjæresten min sin familie så da har  vi vært en tur på et kjøpesenter i nærheten. Jeg fant masse fint, og fikk blant annet nye sko fra Guess og kjole i bursdagsgave fra Matthew, jeg fikk også en kjole til som har hatt en prislapp på utrolige 3.500 norske kroner, men siden det var en rift i kjolen kostet den kun 24 pund, som er ca 260 norske kroner. Er ikke det crazy? Det går fint ann å sy i sømmen, og da er jo kjolen like god som ny!

Han mener at kjolen er den ultimate goal kjolen når jeg får trent til meg drømmekroppen. Den passet meg kjempe godt, og jeg fikk fin rumpe i den men den blir enda finere når jeg får trent strammere mage :) Jeg kan vise dere bilder av kjolene senere! 

I am the luckiest girl in the world

Er ikke skoene fine??De er ikke minst utrolige gode å gå i, I AM IN LOVE!!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Mandag #Shopping

Active Cosmetics - Chubby Lipstick

Good morning Beauties! 

Håper dere har hatt en fin start på helgen så langt, som sagt kom pakken fra perfume-click.co.uk i går, jeg har fått testet ut lipstickene som jeg valgte og jeg er utrolig fornøyd! De koster under 100 kr hvis du bestiller her, det kaller jeg godt tilbud! 

Lipstickene gir perfekt dekke over leppene og varer hele dagen. De har forskjellige utvalg, hvis du ønsker andre farger. Jeg er stor fan av disse, og kommer til å bestille flere :-) Dette er fargene jeg valgte, nude, rosa og rød. Passer til både hverdags look og til fest. Du finner de her (koster rundt 50-60 norske kroner)

HUSK: Bestiller du fra siden deres slipper du å betale moms og frakt, det har de betalt selv! :)

Håper dere liker de like godt som meg!  

Sponset produkter


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Helg #Lørdag

Just Fabulous Heels

God fredagskveld! 

Jeg ankom nylig inn døra til kjæresten, jeg har ikke internett hjemme for øyeblikket så jeg må forhåndskrive noen innlegg for uken. I dag kom begge pakkene jeg hadde bestilt for noen dager siden, den ene fra Just Fab og den andre var produkter jeg har fått tilsendt i samarbeid med perfume-click.co.uk :-) 

Jeg er veldig fornøyd med tingene jeg har fått, og kommer til å skrive litt om det når jeg har fått testet det ut! Anbefaler alle å ta en tur innom her, gode produkter innenfor skjønnhet og kroppspleie til rimelige priser. Bestiller du fra nettshoppen slipper du å betale moms og gebyr, er ikke det supert?

Jeg fikk skoene mine i dag, og de er utrolige fine i virkeligheten, eneste er at jeg må bli vandt til å gå i slike hæler igjen, hehe. De ankom i en kjempe søt sko boks, elsker slike bokser. Passer godt inn i skosamlingen! 

Du finner skoene her

My darlings!

Ønsker dere en fortsatt fin kveld, så skrives vi i morgen! <3 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Friday

Metallic Blue Color

Hi Beuties! 

Kjente det var på tide med en ny fresh farge på neglene, så da har jeg valgt Metallic Blue. Jeg synes den minner meg om universet, veldig stilig farge! Kjøpte den på Hennes & Mauritz for noen måneder siden. I love it! Nå skal jeg rydde videre i sminkesamlingen og klikke hjem noen nye skatter! 


Love?

 #Mote #Blogg #Inspirasjon #Skjønnhet #Beauty #Makeup #Onsdag #Week

In my mailbox today

Hei vakringer!

I dag fikk jeg endelig kjolen som jeg bestilte på Lørdag, kjolen var kjempe fin på det eneste som var kjipt var at den var litt stor i størrelsen enn jeg trodde. Så jeg vurderer å sende det tilbake for en størrelse mindre, eller så kjøper en veninne av meg den slik at jeg kan få bestilt en ny! Det er alltid sånn når man bestiller noe fra nettet, vet ikke helt om det blir å passe. Til tross for en litt kjip start på dagen, ser jeg frem til snart helg. Nå er det kun 3 dager igjen til jeg får se kjæresten igjen, så det blir hyggelig! :) Jeg vant ikke noe ferie på dette loddet, men jeg fikk 10% Discount på neste kjøp! Her ser du noe av kjolen, den er ganske lang så ble ikke så enkelt å ta helbilde, den er like fin i virkeligheten som på bilde. Jeg må likevel bytte den eller selge den, bestilte i størrelse 38, og bruker vanligvis 36. 

Ønsker dere en fin onsdag!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Post #Onsdag

New Issue of Marie Claire

God tirsdagskveld kjære lesere! 

Jeg kjenner det er deilig å være hjemme igjen, jeg har tilbringt vinterferien, half-term hos min kjæreste og det har vært utrolig hyggelig! Men, nå blir det godt å fortsette med mine blogg rutiner. Jeg pleier som regel å blogge 3 ganger om dagen,men de siste dagene har jeg ikke tenkt så mye på bloggen! Uannsett, håper jeg dere har hatt en flott helg :-)

Nå koser jeg meg med nyeste utgave av Marie Claire, og deilige makroner. Jeg har også lagt inn bestilling fra min samarbeidspartner perfumeclick  i dag og klikket hjem en sminkepakke fra Aliexpress.com, så det blir spennende å prøve ut nye produkter! Ønsker dere en fortsatt fin kveld! Nå skal jeg se nyeste episode av Once Upon A Time. Kisses <3 


Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Tirsdag #Snacks #Innspirasjon #Trening #Kosthold #Skjønnhet 

My valentines weekend

Hi Beuties! 

Håper dere har hatt en fin valentines weekend, jeg er fortsatt på besøk hos kjæresten og hadde en super hyggelig valentines feiring. Vanligvis har Valentinsdagen vært dagen jeg satt hjemme med is-boksen og så triste filmer eller var ute med venninner. Det var veldig annerledes denne gangen, men utrolig koselig å feire det med M. Jeg har skjult det en stund at jeg har holdt på med noen, men vi bestemte oss for å ta steget å bli sammen den 14. Februar, altså kjærlighetsdagen. Det er utrolig spesielt, men absolutt en dag vi kommer til å huske godt når det kommer til "anniversaries". Jeg er lykkelig!

Kjæresten min er virkelig den beste, og kunne virkelig ikke ønsket meg noen annen. Nå skal jeg ikke skrive så mye mer om kjærlighet, men håper at dere hadde en fin weekend :) 

M vekte meg med blomster og kaffe på sengen, og hadde laget et søtt bilde av oss. Det var en kjempe koselig overraskelse! *knis*. Senere dro vi ut å spiste indisk og dro en llten tur ut etterpå! Håper alle ble behandlet like bra som meg, vi jenter fortjener litt luksus av og til :) 

<3<3


Hvordan var din valentines?

#Blogg #Mote #Kjærlighet #Inspirasjon

How to make Sushi in 1-2-3

Hey kjære lesere! 

I helgen hadde jeg og M sushidate hjemme hos han der vi prøvde å lage sushi for første gang. Etter vi kom hjem fra Edinburgh har vi ikke snakket om annet enn sushien vi spiste på restauranten der. Når du skal lage sushi hjemme er det veldig viktig med god hygiene, husk å vaske redskap og andre ting du skal bruke før du starter med forberedelsene. Det er også veldig viktig at du bruker ferske og gode matvarer under sushi lagingen. 

Sushi er ekstremt godt og jeg kunne spist sushi hver eneste dag! Dersom du ikke har råd til å spise sushi på restaurant kan du lage det hjemme, og det er faktisk ikke så vanskelig som man skulle tro! .  


1. Ris Eddikk 

- Det er viktig å tilberede risen i god tid før. kok opp risen til du ser det ser bra ut og la det stå i noen minutter etter du har tilsatt riseddik. Risedikk brukes slik at risen holder seg sammen, og dette er viktig når du skal forme risen etterpå. Du får kjøpt dette på vanlig matbutikk, hvis du er i tvil på hvilken eddik som bør brukes kan du alltid spørre i butikken. Jeg bruker en fra engelsk merke, (kommer ikke helt på meket nå) men så lenge det er sushi eddikk skal det ikke spille noen rolle :)

2. Sushi Tang og Rulle Matte 

- Noe man også bruker i sushi er "sushi tang", dette er det tynne laget som legges rundt selve risen. Dette fåes også kjøpt i butikken og er viktig ingrediens når du skal lage de forskjellige rettene! HUSK å alltid ha den ruglete siden opp når du skal legge på risen. Når du skal rulle sammen "sushien" er det lurt å bruke en "rulle matte", dette gjør sushi lagingen litt enklere for deg!

3.  Bruk hva du vil i sushien 

- Dette er 2 av rettene som jeg synes er enklest å lage. Det beste med å lage sushi er at du kan bruke alt du vil av ingredienser, det trenger ikke nødvendigvis være rå sjømat. I den første retten kokte vi opp scampi som vi da la over risen, hakket opp noen avokado biter, papaya frukt, og annet. Dette ga sushien en veldig "søt" og fruktig smak. I den andre retten formet vi risen i små biter og la laksen over, for å gi det eksta smak brukte vi dill på toppen, det ser jo også veldig fancy ut. 

Til å være første gang ble det fantastisk godt, gleder meg til å prøve ut flere matretter! 

Håper dere fikk noen gode tips, ønsker dere lykke til! :) 


Love?

#Matprat #Inspirasjon #Husoghjem #Tips #Shopping #Torsdag #Mote

True Colors

Finallyy weekend! 

Nå er det endelig helg dere, tenker meg at det er mange som koser seg ekstra denne fredagen? Jeg for min del har satt på favorittserien og koser meg med macronene jeg kjøpte med meg fra Edinburgh. Det går heldigvis å bestille fra Mademoiselle Macaroon på nettet, så det blir jeg nok å gjøre fremover. Jeg har virkelig falt for smaken av Paris! Jeg kunne garantert bodd i Paris og levd på macroner hver dag. hehe. 

Nå skal jeg kose meg med disse fargerike godbitene, ønsker dere en fortsatt fin fredag!! <3 


Love?

#Mote #Fredag #Inspirasjon #Shopping #Helg

Pictures from Edinburgh

Hi beauties 

Jeg har klart å glemme kameraet mitt i bilen til Matthew så da får jeg ikke tatt noen outfit bilder, noe som er veldig kjedelig. Likevel så fant jeg noen bilder fra Edinburgh som jeg tenkte å dele :)

Ble møtt med herlig syn av "The Castle" da vi ankom Edinburgh

Senere ble det byen. Vi prøvde fantastisk god drink på en bar ikke langt fra leiligheten, har aldri drukket fra noe slikt før 

Out in scootlaaand 

Mobilbilder etter litt for mye alkoholinntak blir ikke alltid like bra, haha Så ble det en litt sen frokost dagen derpå 

Selfie må til 

Bestfriends Litt "photoshoot" i trappen haha

Namm, beste sushien jeg har smakt!

Det var en fantastisk hyggelig tur, håper det blir en ny destinasjon om ikke så veldig lenge! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Reise

Hold on I'm going home

Hi my dear readers! 

Beklager for sen oppdatering jeg kom akkurat inn døren her i leiligheten, nå har vi pakket sammen tingene og drar hjem til London i morgen tidlig. Jeg ser frem til å komme hjem og ikke minst få se lille valpen min igjen. Mamma har vært så grei å passet han mens jeg har vært her i Edinburgh. Statistikken på bloggen min har gått opp i de siste dagene så det er jo moro å se, men lurer selvfølgelig på hvor alle side-visningene kommer fra,kanskje noen som har anbefalt bloggen min et sted? *tihi*

I dag var vi innom den lille butikken med de fargerike og de utrolige gode Macaronene. Herregud, jeg er helt frelst! Heldigvis går det fint å bestille hjem, selvom de bare har selve butikken her i Edinburgh. Dette er en macaroon shop jeg anbefaler alle å dra innom når man først er i denne byen. Jeg fikk med meg noen "prototyper" av godbitene slik at jeg kan blogge om de forskjellige smakene :) De er så utrolige søte, ikke minst dødsgode! 

Jeg har skrevet en review av Mademoiselle Macaron her, dette er da mitt magasin på Engelsk!Synes dette paris temaet de har som dekor er så stilig, det føles som du er i Paris når du sitter i cafeen og spiser macroner. Kommer til å savne dette stedet! 

Vi skives i morgen <3


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Ferie #Anbefaling #Mat

Oh my little Mademoiselle Macaron

Hi Beuties! 

Håper dere har hatt en fin helg sålangt:) I dag har jeg gjort masse hyggelig, vi prøvde Macaroner for første gang, og det var super herlig! Fant denne lille søte kafeen ikke langt fra Edinburgh Castle, der du får smaken av ekte franske Macaroner. Jeg holder på å skrive en guide nå på magasinet mitt her, det kommer opp snart! Det er en guide på de beste stedene du bør spise når du besøker Edinburgh! Vi blir her til Onsdag, er veldig fint her i Edinburgh. Gruer meg til å dra hjem!Super søt kafe ikke sant?

 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Søndag #Helg #Ferie

Update from Scotland

Hello from Edinburgh!!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen, det skyldes at bloggen ikke er like stor priotering lengre, men jeg oppdaterer jo når jeg kan :) Nå befinner jeg meg i Edinburgh sammen med en venn, vi er på besøk hos noen av venner av han som eier en stor leilighet på 2 etasjer i byen. Edinburgh er en veldig sjarmerende by, og i dag var vi i byen en tur og fikk shoppet litt og sett på steder Edinburgh er kjent for. Besøkte blant annet en vakker Catedral, bygningen var gigantisk og det var sykt mange fine detaljer inni. Ble bare sittende å stirre på taket, det var flere meter høyt og dekorert med stjerner og bilder. Anbefaler å besøke dersom noen av dere tenker en tur :) 

Siden jeg er ferdig med veggie challengen, har jeg gått ned i vekt og det har også gitt meg et annet syn på å spise kjøtt. Jeg unner meg det noen ganger, men ikke like ofte som før. Jeg foretrekker fortsatt vegetarmaten istedenfor hamburger. 

Todays Outfit

Cafeen vi spiste frokost, anbefaler å prøve pannekaker og bacon dyppet i sirup. Det var faktisk utrolig godt! #CobbsMarchmontDet ble også en shoppingtur i "Royal Male" som er en av hovedgatene. Veldig fine store gater med butikker og 2handbutikker overralt. Dette var det siste bilde jeg fikk tatt før kameraet mitt gikk tom for strøm.

Håper alt står bra til med dere! :)  


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Outfit #Hverdag #Fredag #Shopping

New In Closet

Hi Beuties! 

Jeg bestemte meg for å ta en liten pause fra blogging, da jeg har hatt svært lite motivasjon og ikke hatt energi nok til å prioritere bloggen. Det blir gjerne ofte sånn når det er mørketid. Nå begynner heldigvis solen å titte frem om dagene og bare det gjør at jeg ser litt lysere på ting, valpen min har også blitt større slik at vi kan begynne å gå litt lengre turer til Parken, nå er han 12 uker :) Så fyller jeg snart 22 år i Mars, det ser jeg frem til! Jeg har savnet å blogge og skal prøve å fortsette som før, det blir ikke den største prioriteringen akkurat nå, med tanke på at jeg holder på med musikk ved siden av og satser hundre prosent på det. Men, jeg liker å holde denne bloggen utenfor det jeg jobber med slik at jeg kan bruke dette som et "fristed" når jeg behøver det.

Når det kommer til vegetarian challengen går det kjempe bra, føler meg sunnere enn noen gang og har bestemt meg for å kutte ut kjøtt helt. Hadde aldri trudd jeg skulle klare å forandre matvanene så drastisk, men man kan hvis man vil :-) 

Anyways, jeg var en liten tur til byen i går og fikk kjøpt meg litt nytt. 

(Ignorer malingflekkene på gulvet)

Stilig og tøff jakke for kulden, den er veldig varm og perfekt å bruke når man skal gå lange turer + veske jeg fikk med på kjøpet  

Nå venter jeg på lønning slik at jeg kan kjøpe nytt design til bloggen :-) Ønsker dere en fin dag videre! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Januar #Tirsdag

Updates on my vegetarian challenge

God tirsdagskveld! 

Jeg har akkurat spist en deilig vegetarrett etterfulgt av hakkede avokado og paprika. Dette er en veldig enkel rett å lage, og er kjempe sunn. Noen minutter i ovnen, også er det klar til å serveres! Et av mine nyttårsforsett var og bli flinkere til å lage mat, spesielt sunn mat. Noen av fordelene ved å bo i England er at maten er mye billigere. Her får du kjøpt 2 pakker vegetarburgere på Tesco for kun 3 pund, altså bortimot 40 norske kroner. Jeg trur nok at denne challengen vil gå kjempebra, er allerede på dag 3 og føler meg sunnere enn noen gang. Når det kommer til proteiner, så spiser jeg soyabønner til frokosten, det gir meg akkurat nok mengde med proteiner for en dag. 

Hva jeg spiser i løpet av en dag og hvorfor jeg startet med dette kan du lese her  

Jeg gleder meg til å se resultatet om 27 dager :) 


#Matprat #Inspirasjon #Mote #Blogg #Hverdag #Skjønnhet #Helse 

30 days vegetarian food challenge

God morgen vakringer! 

Håper dere har hatt en super helg, jeg har kun vært hjemme og fikset ferdig tapeten på veggen.Nå mangler jeg bare en rull til så er hele veggen ferdig. Da gjenstår bare malingen på den andre veggen, som jeg aldri får kommet i gang med, hehe. Men, i dag tenkte å virkelig starte! Er heldigvis kun noen få strøk igjen så kan jeg begynne å planlegge hvilke møbler jeg kan matche til. Jeg kommer til å legge ut bilder av hele rommet når det er ferdig :-) 

Når det er sagt så har jeg skrevet ned en diett som jeg kommer til å følge 30 dager fremover. Dette gjør jeg for min egen del og fordi jeg ønsker å bli sunnere. Trening står også på planen, kommer til å starte med jogging når det blir litt varmere ute. Heldigvis kommer varmen om ikke lenge, perks of living in United Kingdom. 30 days challengen består av å kun spise vegetar mat i 30 dager. Det vil si at jeg kommer til å kutte ut alt kjøtt og fisk. Kun spise grønnsaker og annen vegetarmat. De har eksepsjonelt gode vegetarburgere på butikkene så er ikke noe problem. Ved å legge litt salat, og variere frukt og grønnsaker vil jeg nok klare dette! Før spiste jeg mye junkfood, dette har jeg faktisk klart å kutte ut. Det er så viktig å ta vare på kroppen sin, og jeg blir oppriktig lei meg når jeg tenker på all den søppelmaten jeg har spist de siste årene. 

Det er så enkelt å falle tilbake til dårlige matvaner, men jeg har tatt en alvorsprat med meg selv og dette skal jeg virkelig klare! Dere kan gjerne hive dere med :) Besides, det er jo så mye gode retter, og det smaker minst like godt som en rett med kjøtt! 

Åhh så mye godt! Ser vikelig frem til flere grønne uker :) Dere kan gjerne dele noen vegetar tips i kommentarfeltet!


Are you in?

#Matprat #Trening #Kosthold #Inspirasjon #Blogg #Skjønnhet #Helse

New Items Ordered + My Ebay tips

Hi my beautiful readers! 

Jeg har tilbringt de siste timene på Ebay, får virkelig ikke nok av den supergeniale siden. Du finner absolutt alt der, til og med den rareste ting! Jeg er veldig glad i dyreprint på ting, så kom jeg over en supersøt lommebok som er perfekt hvis du vil ha småmynter på et sted. Denne passer godt til alle veskene mine, så derfor bare måtte jeg bestille. Jeg bestilte også et nytt Concealer Kit fra Ebay, denne har jeg brukt flere ganger og er superfornøyd. Kvaliteten er suveren god til tross for lav pris og gir deg perfekt dekke. 

Du finner lommeboken her (Vær rask de er snart utsolgt) og concealer settet her

Tenkte å dele noen ebay tips når vi først er inne på ebay:) 

Etter at jeg kom over Ebay og Aliexpress.com har jeg nesten sluttet å kjøpe noe fra butikkene. Bortsett fra Primark vel og merke. Hvis du ønsker å spare penger,energi og har lyst på noe ekstra fint? Da er det bare å begynne å titte igjennom Ebay. På ebay selger de alt mulig! Leter du etter en jakke du fant på River Island, men som de ikke har lenger? Da kan det godt være at du finner den på ebay!

Før var jeg veldig skeptisk til å kjøpe fra siden, men etter mye research og kjøp derifra har jeg funnet ut at den er 100% trygg! Jeg har kjøpt alt fra klær til sminke, og er veldig fornøyd. Har lyst til å dele mine 5 gode ebay tips med dere!

1. Funnet noe utrolig fint, men usikker på om det er like fint i virkeligheten? Når du scroller ned på leverandøren sin side kommer det opp reviews, der det står fra 50%-100% på ratingen. Du kan også sjekke kommentarer, da kan du trykke på siste omtale om produktet. Der finner du også mange omtaler på forskjellige produkter fra leverandøren. Jeg sjekker alltid dette før jeg klikker hjem noe! 

2. ALLTID husk å sjekke størrelsen! Noe jeg fant ut at da jeg klikket hjem mine første par sko fra Aliexpress (Tvillingsiden til ebay), var at jeg missforsto størrelsen de hadde på tavlen som var på leverandørens side. Så da jeg trudde jeg hadde valgt størrelse 39, var skoene jeg fikk i størrelse 36. Noe som var veldig skuffende! Så dette er viktig å alltid sjekke, og hvis du er usikker kan du google litt. Noen sko og klær kan være mindre i størrelse blant annet, så det er lurt å sjekke hva andre har skrevet om varen. 

3. RESEARCH! Noe jeg alltid gjør før jeg kjøper noe er å være sikker på at det er verdt prisen de har satt. Noen setter prisen høyere, enn andre som også er et salgtriks. Ikke la deg lure. Du finner garantert varen eller produktet hos en annen selger til en billigere penge. Hvis du kjøper merke vesker og merkeklær er det også lurt å se om dette ikke er lureri. Det er mange som selger vesker og klær som ikke er ekte. Selvom det ser ekte ut, er det lurt å sjekke litt rundt for sikkerhetskyld! 

4. FREE SHIPPING! Se til at det står "Free" under selgeren så du slipper å betale mer enn du trenger. Det er mange selgere som har enten Royal Mail eller annen postsystem som gir deg levering uten kostnader. Noen steder kan selgeren selge samme produkt, der de tar post oppkrav. Det spiller veldig stor rolle hvor selgeren har varelageret sitt, dersom han bor i Kina men har lageret sitt i London vil du få varen raskere. Dette står blant annet på informasjon. 

5. Sjekk leveringsdato! Når du skal kjøpe noe skal det stå leveringsdato (for eksempel est. 28.09). Slik at du vet når du får varen, noen ganger kan det ta raskere eller kortere tid alt ettersom hvor rask selgeren er til å legge varen ut for levering.  Dette bruker å stå under informasjon, dersom det ikke står fraråder jeg å kjøpe noe. Det bruker også å stå pengene tilbake - garanti. Hvor lenge du har på å levere varen tilbake, dersom du ikke er fornøyd. 

Håper dere liker tipsene! 


Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Inspirasjon #Hverdag #Skjønnhet

VOGUE Issue for January 2015

Den siste halvtimen har jeg bare sittet og kost meg masse med månedens og årets første VOGUE. Jeg elsker det magasinet og henter alltid inspirasjon derfra. Når jeg bodde i Norge så ville jeg alltid kjøpe VOGUE men det var så dyrt i kiosken at jeg alltid droppet det, også at man må betale noen kr ekstra pga at det er impotert fra utlandet. Nå som jeg bor i Englad kjøper jeg det hele tiden, og har sikkert en del VOGUE blad liggenede i hyllen. Det koster litt men er absolutt verdt det!Tenker å ordne neglene mine før jeg legger meg, plukket ut disse fargene. Synes blåfargen er veldig fin! 

Vi skrives mer i morgen, ønsker dere fortsatt en fin kveld! :) 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Makeup #Januar #Skjønnhet

Vogue and Rimmel London Mascara

Hey vakringer! 

Jeg kom inn døren for ikke lenge siden, har nettopp gått en tur med Prince og har lagd meg pizza. Den lille valpen min har blitt så stor gutt nå og har lært seg å gå opp trappen helt selv. Han har vokst veldig mye siden jeg fikk han, nå er han snart 10 uker gammel. Gleder meg veldig til å se hvordan han blir i voksen alder. Han er allerede veldig lydig og jeg har lært han at han skal sitte før han får mat, og sier alltid "Værsegod" før han får noe. Veldig overrasket hvor fort han lærer! Han er veldig rampete og springer mye rundt. Det er hyggelig å ha en liten søt en som flyr rundt i huset:) 

Det blikket...... Stjeler bhen min! haha

Fikk med meg noen ting fra byen i dag, slår gjerne til siden det er så mye salg overralt. Tights, Rimmel London Mascara og hårfargepakke. Gleder meg til å lese litt i VOGUE og kose meg med pizzaen som står i ovnen. Ønsker dere en fortsatt fin kveld!


 Love?

#Mote #Blogg #Hverdag #Shopping #Inspirasjon #Onsdag

New Makeup

God tirsdagskveld lesere! 

Jeg kom inn døren for ikke så lenge siden, og jeg har nå prøvd i en halvtime og få tatt ordentlige nærbilder med det gamle speilreflekskameraet mitt, i håp på at jeg kan bruke det og ikke trenger nytt. Neida, det ville ikke samarbeide som vanlig! Det er litt komisk at jeg har et kompakt kamera fra Canon, speilrefleks fra Sony og det kameraet jeg bruker til daglig som er fra Nikon og det er svært få ganger ingen av de vil samarbeide, flere som har det sånn? 

Anyways, jeg fikk med meg noen godbiter fra byen som jeg tenkte å vise dere, kan virkelig ikke få nok av salg! Matte powder, lipliner, mascara, brusher, concealer and eyeliner 

Dette ble kun 7 pund til sammen, rundt 80 kr!:) Jeg kan skrive en anmeldse av produktene etter jeg har testet dem! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Skjønnhet #Shopping #Makeup #Hverdag

What's in my makeup bag?

God Mandag kjære lesere! 

Tenkte å skrive litt om hva jeg har i makeup bagen jeg bruker mest. Jeg har mer sminke enn dette, men dette er sminken som jeg bruker i hverdagen! 

Mange av mine skatter har jeg kjøpt på taxfree, ebay, hm og andre butikker der de selger kosmetikk. Jeg elsker Bobbi Brown merket og det er den eneste foundation jeg bruker til vanlig! 
1. Bobbi Brown Foundation - Den er utrolig bra, jeg har sikkert 7 liggende i hyllen. Denne kjøper jeg alltid når jeg skal ha foundation, og spesielt når jeg er ute å reiser er denne favoritt. Koster mindre på Taxfree enn i butikken. Men, du får jo bestilt den fra Ebay og kosmetikk i utlandet. Usikker på om de har den i Norge!

2. Bronzing Powder, denne er perfekt som pudder. Denne vet du sikkert hvor fås kjøpt, og er en soleklar favoritt hos meg! 

3. Disse lipstickene fra M.A.C og Avlon er utrolig bra. jeg kjøpte den fra Avlon på Ebay. Gir perfekt dekke over leppene! Den fra M.A.C bruker jeg kun til fest eller eventer. Spørs veldig til hva man skal bruke til looken. Den er veldig mørk men utrolig tøff til en sort kjole eller jumpsuit. Jeg har også flere fra samme merket i Nude!

4. Eyelash Curler fra M.A.C! Denne har holdt i 1 år, og er av superbra kvalitet. Jeg brukte å kjøpe de fra HM før, men de ble så fort stygge og den sorte gummitingen falt ut hele tiden. Denne anbefaler jeg på det sterkeste!

5. Eyebrow Kit fra Cosmopolitan - Denne er perfekt hvis du vil øve deg på å tegne fine bryn. Det følger med forskjellige øyenbrynsformer du kan bruke og blyant + fargefyll til bryn. 

6. Contour Kit fra Ebay - Jeg kjøpte 2 slike contour kit fra Ebay. De er utrolig bra og kostet under 50 lappen :) 

Jeg fikk ikke tatt bilde av resten av makeupen siden kameraet mitt ble tomt for batteri. Jeg kan skrive om de andre tingene i et annet innlegg hvis det er ønskelig!


 LOVE?

#Mote #Skjønnhet #Shopping #Inspirasjon #Hverdag #Mandag

My new Walk-in Closet

Hey Beauties! 

Jeg tilbringer 1.januar med en opprydding i kleskapet, og i sminkeboksene. Alt for mye som skal kastes, som enten er tom eller gammelt. Var ihvertfall utrolig deilig å få det unnagjort, nå gleder jeg meg til å starte på nytt med blanke ark. Du vet hva man sier, ny garderobe, nye klær! 

Når jeg flyttet inn her var veggene røde, og det var et stort skap som sto i hjørnet av rommet, så da tenkte jeg at jeg kunne heller lage walk - in closet der istedet. Så jeg flyttet ut det gamle skapet og kjøpte en stang på IKEA. Skrudde det sammen i veggen, og puttet opp hyllene på begge sider. Jeg skal kjøpe en puff jeg tenker å ha i midten som man kan sitte på når man prøver sko osv. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd, og det er så mye enklere å gjøre ting selv! Det gjenstår noe maling og tapetisering på veggene så kan jeg vise dere resultater av hele soverommet. 

Where the magic happends Dette er ikke alle klærne, jeg har sommerklær, jakker og hverdagsko i et annet skap. Men, her henger for det meste penklærne som kjoler, bluser, kåper, dressjakker, osv.  


 Love?

#Interiør #Hjem #Mote #Inspirasjon #Januar #Hverdag #Torsdag

Nyttårsaften i London City

Good Morning Beauties! 

Håper dere hadde en super fin julefeiring og har kost dere gløgg ihjel med julefilm, god mat og skjokolade. Det har ihvertfall jeg, og det har vært noen veldig koselige dager med familie! Nå holder jeg på å pakke ned det jeg trenger til noen dager på hotell i byen. Min kjære besteveninne Lise kommer helt fra Tromsø i dag, så gleder meg veldig masse til å se henne i kveld! Det er så hyggelig at vi skal feire nyttårsaften sammen i London, det kommer til å bli tidenes feiring! Det kommer også noen venner av meg fra Tyskland som vi skal feire med, så det ser jeg virkelig frem til! Jeg er virkelig klar for #2015

Jeg synes hotellet ser veldig koselig ut! 

Hotelrommet

Lobbyen Fellesrom

Det er kun 25 minutter fra Liverpool street, noe som er det mest sentrale i London. Gleder meg masse til å tilbringe dagene her med Lise:) Jeg tar også med pcen, så jeg får blogget om oppholdet og ikke minst de neste dagene! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Jul #Desember #Hverdag

Merry Christmas to all

Hey vakringer! 

Vil bare titte innom for å ønske dere alle sammen en riktig god jul! Nå er julematen snart ferdig, og jeg skal ned for å dekke på bordet og gjøre i stand til servering. Det ligger fullpakket med julegaver under juletreet, og jeg kjenner jeg gleder meg ekstra mye nå til kvelden! 

Fikk ikke tatt noen ordentlig antreks bilder, fordi mitt kjære Niko bestemte seg for å ikke samarbeide. Da blir det mobilbilder istedet! 

God jul fra meg og lille prinsen! 

You know you love me, xoxo Gossip Girl

Hey Lovelys!

Jeg har blitt helt hekta på GossipGirl igjen, elsker den serien utrolig mye og det er nå tredje gangen jeg ser den om igjen. Får ikke nok av gjengen på upper east side, og jeg forguder Chuck og Blair. Disse 3 tingene beskriver dagen min i dag, ligge under dynen, spise truffle kaker og drikke varm kakao fra Victoria Secret koppen min. Blir ikke en bedre mandag det! Nå er det kun 2 dager igjen til jul, og juletreet er allerede pyntet og det ligger fullpakket med presanger for hele familien. Det er alltid så hyggelig å feire jul med alle sammen. Gleder meg til Mamma åpner min gave! 

Jeg elsker disse Mini Rum Truffle Kakene, only in England!


Ser du på Gossip Girl?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Jul

Dagens Outfit - Black & Burgunder

Hi Beauties! 

Noen som er godt i gang med juleferingen? Her i huset er det full juleverksted, pepperkakebaking og julemusikk. Nå er det kun 3 dager til jul! Woow tiden har gått superfort! 

Det er også bare noen få dager igjen til jeg reiser til byen og flytter inn på hotell i sentrum for 10 dager med min kjære besteveninne. Det kommer til å bli tidenes nyttårsfeiring! Min første nyttårsaften i London:) 

Today I'm wearing

Elsker de nye støvlettene mine fra PrimarkKlokke/River Island Boots/Primark Coat/Primark Tights/BikBok Top/Zara Cardigan/Select Smykke/Primark

Det ble antreksbilder uten ansiktet mitt denne gangen, er litt stresset så rakk ikke å fikse meg. Nå må jeg ut døren, fortsatt noen resterende julegaver igjen! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Inspirasjon #Jul 

Dagens innkjøp + kjoledilemma

Hey vakringer! 

Håper dere har en fin fredagskveld, nå er det bare noen få dager igjen til julaften. Noen som gleder seg like mye som meg? Jeg har handlet litt julegaver i dag, samt noen ting til meg selv. Det er så mye salg overralt, så da er det klart man ender opp med noe til seg selv til slutt! Jeg har laget julegaven til mamma og brukte litt over 1 time på den så jeg håper hun blir fornøyd! Det er alltid så moro å lage noe, og det er ekstra kos å kunne gi ting i gave som man har brukt tid og energi på! Kan desverre ikke avsløre hva gaven er, siden moren min leser bloggen min, hehe. Men, det er ihvertfall noe som smaker godt, hint hint!

Jeg prøvde også å finne nyttårskjole i dag, og kom over en veldig stilig kjole men usikker på om jeg bør kjøpe den! 

Burde jeg kjøpe?

 

Dette er ihvertfall det jeg fikk med meg hjem i dag fra shoppingen + gaven til Mamma!

Varm og god cardigan og nytt solpudder. Dette pudderet fra Hennes & Mauritz er det beste som finnes etter min mening! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Jul #Helg #Fredag

Favoritt produkter for Desember

Hallo Beauties! 

Takk for gratulasjonene for min nye følgesvenn, er virkelig herlig å ha en liten tass løpende rundt i huset om dagen. Han er også veldig morsom, og lager sånne søte lyder når han sover. Prince har vokst mye på bare 2 dager, og jeg gruer meg til den dagen han ikke er valp lenger. Så får bare nyte tiden godt! Jeg tok han med ut på sin første luftetur i dag og det likte han veldig godt. Han stortrivdes ute og det var godt å komme inn etter litt mosjon for oss begge. 

Oppi alt julestresset har jeg klart å fiske frem mine 2 favoritt produkter for julesesongen, for både fest og hverdag. 1. AHAVA Mineral Håndkrem perfekt for tørr og sensitiv hud, brukes godt nå som det er så kaldt ute! 

2. SUNKISSED selvbrunings mousse, påføres hele kroppen. Denne bruker jeg nesten hver dag, vaskes av etter 3 vask. Perfekt for denne festsesongen! Kjøpt på Primark:) 

Ønsker dere en fortsatt fin torsdagskveld! 


Hatt en fin uke sålangt?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Torsdag #Shopping #Jul

Jeg har blitt Mamma

Hey dere! 

Håper dere har hatt en fin start på uken? :) Som en juleoverraskelse fra Mamma og Pappa hentet jeg en liten Prins i går kveld! Det var kjærlighet ved første blikk og han var super gira når han kom i armene mine. Han er bare 7 uker og er en blanding av Puddel og Cocker, rasen Cockapo. Han skal hete Prins! Kunne virkelig ikke bedt om en bedre julegave! 

På bare noen timer har jeg allerde lært han hvor han skal gå på do, og han lærer utrolig fort! Han er en veldig utolmådig tass og følger etter meg ovveralt i huset, veldig morsom og søt! Dette er min første hund, og jeg gleder meg til årene fremover. Jeg har lest alle de engelske reglene, satt meg inn i valpetrening og han har allerede begynt å lytte til navnet sitt "Prince". Denne lillingen har virkelig snudd om på livet mitt og det er virkelig noe jeg trengte. Noe som kan få meg opp tidlig om dagen, vekke meg om morgenen og gi meg et smill i hverdagen! Han trenger meg og jeg trenger han, veldig takknemlig for denne fine gaven! :) Pyntet seg til jul, hehe

Dere kan følge meg på instagram @celiachalice hvis dere vil se mer om han! 

Jeg er på bloggurat


Er han ikke søt?

#Hverdag #Husdyr #HusogHjem #Inspirasjon #Mote #Blogg

Å du vakre glitrende juletre

God Lørdagskveld kjære lesere! Håper dere har hatt en super helg, og ikke minst uke! Juletreet er pyntet og klart for julen, og jeg kjenner jeg gleder meg masse til selve julekvelden! Gleder meg til å spise god engelsk julemat, se på engelske julefilmer og høre på engelsk julemusikk. Jeg vet ikke hvordan juleferingen blir i år, om vi skal feire det på engelsk vis eller tradisjonelt. Noe som jeg synes er rart er at her i England åpner de julegaver den 25 desember, mens i Norge den 24. England stopper aldri å overraske meg! Men, jeg synes det er spennende å prøve noe nytt :)

Beautiful christmastreeØnsker dere en fortsatt fin kveld! 

It's beginning to look like Christmas

Nå er det kun 12 dager igjen til julaften og jeg kan tenke meg at det er mange som gleder seg? Jeg gleder meg masse, julemat, julemusikk, kvalitetstid med familien og ikke minst gaver! Jeg kan fint innrømme at julen er min favoritt høytid, det er vel det koseligste som finnes. Det å sitte godt plantet i sofaen foran julefilm, favoritt godteriet og en kopp med varm kakao er vel det jeg forbinder med denne høytiden. Det å kunne titte ut av vinduet en kald vinterdag og se snøen dale ute mens du hører gnist fra peisen. Ahh, julefølelse!

Sitter å koser meg med litt jule inspirasjon, og har lyst til å dele med dere :-)

Ønsker dere en fin fredagskveld! 


Hva forbinder du med jul?

#Mote #Blogg #Hverdag #Jul #Inspirasjon

Dagens innkjøp - 2hand shop

God torsdagskveld kjære lesere! 

Jeg så akkurat "Faulth In Our Stars" og det har ikke gått et minutt uten at jeg har følt på tårene og livene til kreftsyke Augustus og Hazel Grace, jeg er rett og slett forelsket i dem som par. For en nydelig film, og ikke minst trist! Dette er en film jeg anbefaler alle å se! 

Anyways, jeg var på juleshopping i dag og kom over en skatt på en second hand butikk. Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker å titte i brukt butikker, du finner alltid så mye kult! Jeg har funnet julegaver til de fleste i familien, unntatt foreldrene mine så det er det eneste som mangler på listen! 

Jeg elsker maxxi kjolen jeg fant, den er veldig classy og perfekt som juleantrekket. Noe som har forandret seg mye siden jeg flyttet til England er helt klart klestilen min, jeg har sluttet å bruke kjoler med utrigning, jeg har investert i en del classy kjoler i det siste og har fått mange komplimenter på at det passer kroppsfasongen min bedre. Denne kommer jeg til å bruke på julaften! Betalte kun 50 pund, altså 50-60 norske kroner. 

Jeg tenker oppsatt hår, som Audrey på bilde og rød lebestift. Kan vise antrekket hvis dere ønsker? 

Ønsker dere en fin kveld videre! 

xx Celia


Love?

#Blogg #Mote #Shopping #Inspirasjon #Jul 

Julestemning i hus

God mandagskveld lesere!

Nå er det kjempe god julestemning i huset, julemusikken står på og jeg har kjøpt inn litt julepynt. Vi har også kjøpt stort juletre, men som vi ikke setter opp før nå til helgen! Rommet mitt begynner å komme seg nå, har ikke blitt ferdig med alle veggene enda og noe maling som gjenstår. Kan vise dere flere bilder når alt er ferdig! Fikk tatt noen bilder som dere kan få se :) Soverommet er mye større enn dette, så blir så fint når alt er ferdig! 

Som dere ser så elsker jeg Audrey Hepburn! 
Ønsker dere en flott mandagskvel videre, nå skal jeg se videre på Drop Dead Diva!


Har du julestemning?

#Mote #Interiør #Jul #Desember #London #Inspirasjon

Throwback to photo-shoot

Hey beuties! 

Jeg våknet for 1 time siden, og skal straks begynne å fikse og styre her på soveværelset, jeg skal vise dere resultatet når alt er ferdig. Jeg har fått malt alle veggene, nå mangler bare å sette opp tapet, som jeg har kjøpt på Laura Ashley

Jeg kom over noen bilder fra i fjor høst, som jeg tenkte å dele med dere! 

Vi blogges senere!

 


 

Hvilket bilde liker du best, 1 eller 2?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Photoshoot #Hverdag #Outfit

Baby it's cold outside

God morgen vakringer! 

I dag er det 1. desember?? Jeg føler tiden går utrolig fort, husker det som det var i går når jeg trasket rundt på stranden i Barcelona. Snøen har ikke kommet til London enda, men håper virkelig vi får en hvit jul i år. Forrige jul var det ingenting snø, noe som var veldig kjedelig! Jeg fikk jo med meg noe snø da når jeg feiret nyttårsaften i Oslo. I år blir det både jul og nyttårsaften her hjemme i London, da min besteveninne kommer helt fra Nord Norge, gleder meg utrolig mye! 

Anyways, her kommer litt inspirasjon i kulden

Knitted Sweather/HER          Knee High boots/HER     Jeans/HER      Bag/Her        Beanie/HER   Nailpolish/HER

Jeg kom over disse godbitene på Nelly, og dette er absolutt noe jeg kunne tenke meg å bruke en kald vinterdag. Selvfølgelig enten med kåpe eller vinterjakke over. Rød neglelakk passer også godt med i desember måned, spriter opp et hvilket som helst antrekk. 

Dress/HER     High heels/HER       Bag/HER      Coat/HER    Lipstick/HER

Jeg fant også denne nydelige kjolen, og synes det alltid er fint å matche rød lebestift spesielt nå som det er jul. Dette er jo et antrekk som passer ypperlig til julebord. Kåpen er veldig feminin og vesken er liten og nett som du kan ta med overralt. 

Håper dette ga litt inspirasjon! :-) 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Jul #Desember #Inspirasjon #Shopping 

Outfit Inspiration - Black & Denim

God torsdagskveld kjære lesere! 

Tenkte å vise noen inspirasjons bilder av et antrekk jeg tok forige høst, jeg kom over disse bildene og fikk lyst å dele de igjen:-) Hope you like them! Jeg lover å ta noen outfiitbilder i morgen til dere, begynner jo å bli en stund. Er bare litt kaos i huset og jeg fant ikke kameraet før i dag, hehe. 

Todays Outfit Inspiration  Boots/Bianco Top/BikBok Denimwest (Homemade)/Lewis Beanie/Primark Leathertights/Gina Tricot Bag/Mulberry

Jeg tar en rolig kveld, og tenker å se en serie før jeg legger meg! Good Night


Love?

#Mote #Inspirasjon #Jul #Høst #Torsdag #London

To my readers in UK

Hi Beuties! 

I just want to dedicate this post to my readers outside Norway, and I have now put up a translate button so you can translate to your language. I know sometimes it wont translate it perfectly since Norwegian and English are very different in letters. But, I hope it makes it more easier to follow my blog! 

If you are a brand or a store and want to contact me you can send me an email on keinapelblogg@live.no :-) 

I am 21 years old woman from Norway who now lives in United Kingdom, a bit outside London. I don't have a job atm, since I'm only focusing on my brand and my music. I love to travel and have been many places trough life. I moved to London over 1 year ago and have been based here ever since. I really love England and I'm looking forward to many more years in this wonderful country. I hope you continue reading my blog and find my posts inspiring. Love, Celia 

New Life, New House

Hey fininger! 

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe på bloggen. Men, som de fleste vet driver jeg å flytter i nytt hus og da blir bloggen en mindre prioritering. Jeg har mye gøy å fortelle når alt kommer på plass, og gleder meg til å begynne å blogge igjen! 

Jeg skal på en photoshoot neste uke for et klesmerke, der de skal ta bilder av meg til katalogen sin. Dette synes jeg er kjempe gøy så gleder meg til å gjøre dette oppdraget! Jeg får også med meg hjem klær fra kolleksjonen deres, som jeg skal skrive om her så det blir spennende :-) Må også påpeke at norsk kunnskapene mine begynner å bli noe dårlig, prater og skriver engelsk 24/7 så det er klart det er uvandt! Jeg husker nesten ikke hvordan en norsk 50 kr pengeseddel ser ut, haha. 

Har farget håret mørkere, og trives veldig godt med mørkebrunt hår for øyeblikket:) 

 

Dere kan følge meg på instagram her , den blir hyppigere oppdatert enn bloggen i disse dager 


Hva er din instagram?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Høst Fredag #Hverdag

Flyttekaos og ny sponsor

Hey kjære lesere! 

Beklager for å blogge så seint, og at jeg ikke kommer med noen oppdatering før nå. Jeg har noe feil med laptopen så får ikke blogget noe særlig om dagen. Men, spurte noen i familien min om jeg kunne låne pcen litt, så nå sitter jeg i mitt rette ess igjen. Nå er det full flyttekaos hjemme, flytter til det nye huset om noen få dager og gleder meg så utrolig mye! Mitt første hus i vakre England! Jeg skal jo riktig nok ikke bo alene som jeg har skrevet tidlgere, jeg flytter med familien min. Gleder meg til å pusse opp og fikse kingsize soveværelset. Ser frem til en ny start! Huset ligger bare 40 min fra byen, så det er jo ikke så galt! 

Så, håper dere er tålmodige med meg og venter til jeg har fått flyttet. Da lover at det blir mye bra blogging! Jeg skal også kjøre på med en konkurranse etterhvert, der du kan vinne (?) noe fra min hemmelige sponsor. Det er noe som kommer godt med fest sesongen som er rundt hjørnet! Noe jeg vet at dere vil bli ekstra glade for, spessielt dere jenter som liker å pynte dere. 

Anyways, jeg skal prøve å titte litt oftere innom til jeg kan blogge fulltid igjen. Håper dere har en fin natt så langt! (Her er klokken 02.00). og ja... glemte jeg å fortelle at jeg farget tilbake til brunt? Jeg føler det er litt lurt å tenke profesjonell look slik at sponsorer og andre i musikbransjen tar meg seriøst når jeg snart skal avgårde på managermøter og annet moro. Gleder meg til å avsløre prosjektene jeg jobber med til dere etter nyttår! :) 

- Kisses Style By Keinapel


Hva synes du om hårfargen?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #mandag #sminke #hverdag #høst #foto

Inspirasjon - Interiør

Good morning beauties!

Beklager for dårlig blogging det siste døgnet, det har seg sånn at laptopen min ikke fungerer så da må mobilblogge. Men, det funker til jeg får ordnet problemet! 

Nå er det ikke mange uker igjen før jeg flytter i det nye huset, jeg gleder meg utrolig mye. Jeg har planlagt allerede hvordan utseendet på soveværelset skal være, jeg tenker hvitt, hvite og lyselilla interiør. Det er så mange ideer i hodet som spinner rundt! Ser virkelig frem til å ordne og styre på rommet, skal også snekre walk-in closet. Tenker å ha lysekrone i taket også etterhvert.

Jeg skal jo finne meg en ny jobb når ting har kommet mer i orden. Jeg bor ikke alene, jeg flytter med min familie. Det blir nok en stund til neste gang jeg flytter ut! Jeg har bodd alene for meg selv til og fra siden jeg var 17 år. Alt fra liten student hybel til en leilighet jeg delte med en veninne. Jeg trur nok jeg trenger å bo hjemme litt til. Neste gang jeg flytter ut, flytter jeg nok med en venninne.

Jeg tenkte å inspirere litt på interiør fronten, nå som jeg snart bor i nytt hus!:)  


Åhh jeg drømmer meg vekk! Det skal bli så fint :)) Tenker å bestille en del fra Ebay, du finner masse fint der! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Torsdag #Interiør #Hverdag

Resultatet fra avfargingen - Lyserosa hår

Hey fininger!

Jeg kom inn døren for ikke så lenge tiden, har vært en stressende dag så det blir deilig å slappe litt av nå. Formen er ikke helt på topp enda, har både feber og vondt i halsen. Det er vel noe som kommer med høsten!

Anyways, jeg prøvde som sagt å farge håret blondere i går og brukte først colourb4 remove pakken i håret. Satt med det i 60 minutter, og lukten av middelet var helt utholdelig. Luktet en blanding mellom egg og fisk, haha. Så skylte jeg håret med etterbehandling, og da endte håret mitt opp med blåe striper her og der. Prøvde å skylle ut flere ganger for å se om det ble borte. Jeg bestemte så for å prøve å bruke en blondere farge etterpå, og resultatet ble overraskende anderledes enn jeg hadde tenkt. Så nå blir jeg å ha rosa hår likevel, bare litt lysere da selvfølgelig. Synes faktiksk resultatet ikke ble så verst!

CARSELFIES Pinkyyy 


Hva synes dere om resultatet?

#Mote #Blogg #Hverdag #Tirsdag #Inspirasjon 

Dip Dye - What color should I go for next?

God mandagskveld kjære lesere! Håper dere har fått en fin start på uken. Jeg for min del har en grønn uke, så jeg prøvder å holde meg unna brødmat og andre usunnheter. Ferdigpizza no more!

Anyways, jeg sitter nå med avfargingen i håret og sitter å ser litt på weheartit for inspirasjon til håret. Jeg skal sitte med avfargingen i 50 minutter til, også skal jeg skylle av. Jeg tenker å lysne det igjen i morgen, ettersom at avfargingen gjør sånn at jeg får tilbake min naturlige hårfarge, som er mørkere enn blond. Noe av det jeg tenker på er å ha blå dipdye nederst på håret eller helfarge, synes det ser så kult ut på andre! Fargene det står mellom er blått, rosa eller lilla!

Jeg tenker noe slik som dette, pretty cool!Dette er meg med blondt:


Hvilken farge synes du jeg burde ha?

#Blogg #Mote #Inspirasjon #Hverdag

New Makeup from Ebay

Hey fininger!

Jeg startet dagen med litt meditasjon før jeg dro på butikken for å handle inn litt nødvendigheter. Kom en pakke fra Ebay i dag som jeg har ventet noen dager på. Bestilte en pakke med 10 falske vipper, contouring pudder og foundation. Jeg har akkurat begynt med contouring, og synes det er en veldig kul måte å sminke på! Jeg er riktignok ikke kjempe flink enda, men jeg lærer mer og mer. Det er perfekt sminkemåte hvis du vil fremheve kinnbein og øyne. 

Pakken jeg bestilte er fra 3 forskjellige leverandører på Ebay. Vippene er fra Kina eller Japan, litt usikker. Tenkte å legge ut link til dere som vil kjøpe det samme. Pudderet og foundation kom på kun 2 dager, og vippene kom på 2 uker. Det varierer veldig fra hvor du bor, siden jeg bor i London blir leveringen raskere.

Jeg har også kjøpt avfarging til håret + blonde lightening. Jeg har gått med rosa hår i 2 uker nå, men siden det er en såppass sterk farge sliter det veldig på håret mitt og farge det hver 5 dag. Så jeg har bestemt meg for å gå tilbake til blondt. Jeg kommer ikke til å bleke siden det sliter sånn på håret, og det kan brekke håret veldig lett. Denne avfargepakken var veldig anbefalt så jeg krysser fingrene for at dette går veien :)

Jeg bestilte mine vipper hos denne leverandøren, foundation finner du her og pudderet finner du her


Love?

#mote #blogg #inspirasjon #mandag #shopping #Ebay

Favourite products for September

God søndagskveld lesere :)

Som vanlig hver søndag tipser jeg om forskjellige ting. Det er bra at dere likte London guiden på forrige innlegg, jeg kommer til å skrive flere innlegg om London etterhvert. Skriv gjerne en kommentar i kommentafeltet hvis du lurer på noe om London, så kan jeg svare der.

Tenkte å komme med mine favoritter for denne måneden! Jeg elsker september, spesielt her i London.

Det jeg liker med høsten er at man kan bruke litt lettere sminke og la huden puste. Bruk en lysere foundation for denne sesongen, og la solpudderet ligge. Fremhev øyne og lepper. Smink deg naturlig! Nå er det også passelig å ta frem en mørkere farge på lebestiften, som mørkerød eller burgunder. Jeg holder meg til min mac lebestift i Creme Nude, men tenker å begynne å bruke en sterkere farge etterhvert.

Her er mine 10 favoritt produkter + ELLE Oktober Utgave

1. Perfekt rougekost jeg besilte fra Ebay, elsker denne!

2. Foundation fra Bobby Brown, som er et av mine favoritt merker! Jeg har brukt denne siden fjor, da jeg kjøpte den første gang på flyplassen. Jeg kjøper alltid denne når jeg er ute å reiser.

3. Denne sprayen fikk jeg i goodiebag fra et event i Oslo. Dette er en Rehydrating Water Spray som tilfører huden fuktighet. Den bruker jeg alltid før foundation. Merke er Kerstin Florian, elsker denne!

4. Concealer (?), som jeg kjøpte på et marked i London. Den bruker jeg under øynene før mascara.

5.  MAC lipstick. denne bruker jeg hver dag! Det er min absolutte favoritt. Jeg har også en slik i lillafarge. Fargen gir naturlig og fine lepper!

6. Før jeg påfører sminker, bruker jeg denne fuktighetskremen fra Nivea. Den er perfekt nå som det er kjøligere ute. Bruker den morgen og kveld.

7. Elsker denne Matte Foundation fra No7, det er mitt favorittmerke og har ingen parfyme i seg. Kun naturlige ingredienser og en foundation som gir et friskt resultat. No7 er utrolig bra! Perfekt hvis du sliter med allergi eller hud eksem.

8. Foundation og pudder kost, denne fikk jeg i en pakke fra Ebay. Bruker den mest til foundation.

9. Denne lysere rougen er perfekt å bruke i kinnene hvis du vil ha naturlig glød. Denne kostet kun 10 kr (1 pund) på et marked. 

10. Denne Eye Makeup Paletten kjøpte jeg på en butikk som heter Claire. Jeg bruker mer naturlige lyse farger om på øyesminken, da legger jeg først en lys farge på øyelokket og duser det utover. Så bygger jeg meg opp til mørkere nyanser. Alt ettersom om det er hverdagsminke eller fest. Til hverdag bruker jeg de 4 første fargene. Denne er veldig bra, og bruker den hver dag!

Lik og del gjerne hvis du vil ha flere slike innlegg!


Love?

#Blogg #Mote #Hverdag #Inspirasjon #Søndag #Høst

Forandring fryder

God morgen fininger! 

I går kveld farget jeg håret mitt, noe som jeg har tenkt på lenge. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og det ble mørkere enn jeg hadde tenkt. Jeg tenker å lysne det litt også etterhvert. Riktignok er det ikke en farge som sitter lenge, det går ut etter 28 vask. Det er likevel deilig med litt forandring! 

Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger på håret, noe som er bra. Det er litt uvandt, men jeg blir vandt med det! 


#blogg #hverdag #mote #søndag #helg #inspirasjon

Love?

Wakeup and see what media does to you

Det er lett å dømme noen for utseendet. Det er lett å dømme noen utfra rykter og inntrykk. Det er lett å tro sine egne konklusjoner, fremfor sannheten. Det er så lett å bli påvirket av andre sine meninger. Det er så lett å bli manipulert i en stor forsamling. Det er så lett å bli bitt av basillen. Når du blir bitt, finnes det ikke en kur og du må gå rundt med en gift du ikke blir kvitt. Det kalles sjalusi.

Misunnelig på noen som har fått til noe bedre enn deg. Misunnelig på noen som har noe DU skulle ønske du hadde. Misunnelig på noen som TØR å være seg selv. Misunnelig på noen som har jobbet hardt for noe! 

Jeg har kjent på denne sykdommen, jeg har vært sjalu selv. Jeg har også opplevd misunnelse. La oss se realiteten i våre egne øyne, ingen liker å være under en annen. Du kan le det bort, sette på et falsk smil og si du er glad for andre sine vegne, men så kommer du hjem på kvelden og sitter å sender negative tanker til denne personen. Ren misunnelse, ondskapsfulle tanker.

Hvorfor gjør du dette? Jo, fordi du klarer ikke styre deg selv, og egoet ditt blir som verst. Du er også vandt til å tenke sånn, fordi andre gjør det samme. Det blir en ond sirkel ingen kommer seg ut av. 

Hva gjør misunnelse med en person? Det ødelegger psyken. Misunnelse er rota til alt vondt. Det oppstår også grov mobbing rundt misunnelse. 

Jeg kan ærlig innrømme at jeg har vært misunnelig mange ganger på kjendiser som alltid ser bra ut og skulle ønske jeg var dem. Men, så slår tanken meg, hvor mye negative tanker må ikke de få tilsendt hver eneste dag? Hvor mange ganger blir ikke de presset opp mot veggen? Hvor mange ganger føler ikke de seg urettferdig behandlet? Sannheten har ingenting å si når ryktet er spredt. Da er det det som blir sagt i media vi relaterer til og trur på. Det må være utrolig slitsomt. Jeg kan ikke tenke meg hvor hardt det egentlig er. Det disse menneskene gjør mot dem hver dag, for å skape oppstyr rundt en fake story som de kan få publisitet for. 

For å sette et eksempel, Britney Spears. som er en av mine største idoler. Som i mine øyne er fantastisk sterk dame, har opplevd forferdelig mye vondt innenfor karrieren sin. Jeg husker når jeg så videoen av henne på TV Norge for noen år siden, hvor mye alt sammen bare slo inn i ansiktet på meg. Dette er et menneske, med følelser og tanker som meg og deg. Dette er en person som ble utsatt for så mye mobbing, sjikanering, rykter og drapstrusler. Hvorfor? Fordi hun har fått til en karriere, som mange unge jenter og gutter drømmer om. Istedenfor komplimenter og støtte får hun et hav av ondskap mot seg. Jeg ser det daglig, media fronter dette for hva det er verdt. Ødelegger en kjent person sitt liv, på hvilken bekostning? Makt og seertall. 

Jeg får helt vondt inni meg når jeg ser tilbake på bilder av Justin Bieber, som også er en av mine idoler. Før han ble en av verdens største idoler virket han så lykkelig, virket så frisk og opplagt. Han ville bare gjøre det han elsket i livet, å lage musikk og leve på det. Hva gjør media? De fremstiller han som en av de verste, og prøver å ødelegge han mest mulig. Hvorfor? Fordi han var ung og mange mente han var altfor liten for en så stor karriere og et så stort ansvar. Fordi han hadde verden for sine føtter, og var elsket av alle og hadde en fanbase mange kan drømme om. Fordi ingen kunne unne han suksess. Nå er hatet rundt han enormt, og jeg merker på musikkvideoer og intervjuer hvor sliten han er. Han får ikke fred fra media, og han er ikke den eneste. Det er ren ondskap! Jeg har gått mye inn i meg selv i det siste og forstått en side av mobbing jeg aldri har tenkt over før. Når et så stort nettverk som nyheter, magasiner, sladderblader and you name it skal vise verden at det er greit å fremstille andre i et så dårlig lys, forstår jeg også hvorfor mange unge føler det er greit å mobbe andre. Dette er også forhånd-vis snakk om barn, fra barneskolen av. Hva slags eksempel er det media setter for samfunnet? 

Det jeg synes media burde sette mer fokus er MENNESKEVERDI! Jeg vil ikke lese om Kim Kardashian og andre kjendiser som har tatt botox i leppene. Jeg vil lese om den virkelige verden. Jeg vil lese om talentfulle mennesker som sprer gode og sunne vibrasjoner. Jeg vil lese om de som redder verden hver eneste dag, ved å hjelpe fattige organisasjoner med mat og klær. Jeg vil lese om de som står for noe stort. Jeg vil lese om de som kjemper mot en sykdom og motiverer andre til å kjempe.

Jeg vil ikke ha pynt på sannheten, jeg vil lese om hvordan det egentlig er. Det media skriver daglig i sine tabloider redder ikke barn fra å ta selvmord i ung alder, redder ikke noen fra spiseforstyrrelser, redder ikke noen fra psykiske vansker, redder ikke noen fra å bli mishandlet, redder ikke småbarn fra å bli drept i syria. Media har et så forvrengt fokus, og sender helt feile signaler om hvordan ting skal være. Hva er det som skjer med verden? 

Media i dag er veldig mye mer utbredt enn det var for 10 år siden, som også gir midler for mobbing på Internett. Du har i dag Instagram, snapchat og facebook som er en av mest brukte appene for mobbing. Jeg synes det er trist å se at vi ikke har kommet lengre enn teknologien. Vi trenger å våkne opp og se realiteten i våre egne øyne, det vi blir foret med hver eneste dag i 365 dager i året har ingenting å si i den store sammenhengen. Det er ren manipulasjon og så langt fra virkeligheten. 


DEL gjerne innlegget videre hvis du er enig i dette! 

#Blogg #Tanker #Mediabilde

 

Saturdays's Outfiit

♥ Hey Sunshines

Jeg håper dere har det bra og koser dere i sommervarmen. Jeg har tatt meg en lang pause fra bloggen siden jeg jobber med mye spennende i London. Jeg må holde det hemmelig inntil videre, men kan fortelle litt og litt når det nærmer seg. Jeg har det utrolig bra om dagen, bare jobber med musikken og står på! 

I helgen var jeg på et red carpet og lanseringsparty for radio og tv kommunikasjon. Det var veldig gøy! Utover kvelden møtte jeg på mange nye fjes, og ble kjent med mange kule mennesker. Det var mange artister som opprådte på eventet, veldig mange flinke. Fikk også med meg en CD hjem fra hun ene som jeg vet kommer til å komme langt i musikkbransjen. Hun minner meg veldig om Kelly i Destinys Child.

Anyways, så var det topp 10 av 10 kveld og vi dro på afterparty etterpå og jeg var vel hjemme i rundt 02.00 tiden. Fantastisk kveld med fantastiske mennesker og bra musikk! Gleder meg til neste event:) 

Kjolen jeg hadde på eventet, kjøpt på Primark :) Love?

#blogg #London #sommer #outft #mote

Nytt fra IKEA til soverommet

♥Hei fininger 

Jeg har akkurat blitt ferdig med å rydde og ordne på rommet, skrudd opp den nye hyllen jeg kjøpte i går og hengt opp det nye bilde. Audrey Hepburn bilde hadde jeg også i Oslo når jeg bodde der, men det forsvant under flyttingen. Det var på salg i går til en hundre lapp mindre enn original pris, så da var det bare å få det med seg hjem. Nå henger det så fint på veggen, og gir rommet veldig elegant stil. Kjøpte også noen andre småtterier, blant annet fuske skinn til gulvet, og store sterainlys. Jeg elsker å tenne lys på kveldene, kose meg med favorittserien og spise sjokolade musse.

Så det har jeg brukt denne tirsdagen til og pakket til Barcelona. Om bare noen timer ligger jeg på stranden i paradis! Åhh gleder meg :) 

Synes denne hyllen gjorde rommet mitt veldig mye finere. Fikk ryddet vekk mye klær og sko og som dere sikkert ser har jeg veldig mye magasiner. Deilig å endelig ha et sted jeg kan ha dem, istedenfor at det ligger strødd utover gulvet. Jeg synes rommet mitt ble veldig fint med det nye fra IKEA. Får sånn hjemmekoselig følelse:) 

Love?

#Interior #shopping #blogg #sommer #bedroom #London #hverdag


Hva er din instagram?

Hei fininger:) 

Håper dere har hatt en kjempe fin helg! 

Jeg begynner straks pakkingen til Barcelona, da vi reiser om kun 2 dager. WIII, gleder meg masse masse!! Hvis dere har noen tips om hva vi burde få med oss og gjøre der, setter jeg gjerne pris på det! Tenkte å vise dere litt oppdateringer fra min Instagram, siden det er en stund siden sist! Dere kan gjerne legge igjen deres også, så skal jeg ta meg turen innom. 

Følg meg gjerne på instagram her hvis du vil 1. Favorittkoppen min fra VS som jeg enten har kaffe eller te i, uansett hva jeg skal. Perfekt før jeg skal synge i studio!  2. Resultat av Detox programmet jeg går, ikke helt i mål enda. Men, er på god vei! 3. Drømme-seg-bort-bilde fra Barcelona, kun 2 dager igjen!  4. Den nye klokken jeg kjøpte fra River Island, min favoritt!  5. Selfiieebitch! 6.Outfit! 7. Anotherr selfiiee, haha 8. Favorittfrokost! 9. Litt shopping på ebay! 

Hva er din instagram? 

#blogg #instagram #sommer #shopping #hverdag #mote

New buys from River Island

Hi guys! 

Håper dere har det bra og at været er på topp som her i London. Jeg kom hjem nå for 5 min siden og skal straks fortsette ryddingen av rommet. I dag dro jeg en liten tur til byen for å kjøpe et par viktigheter. Jeg gikk tilfeldigvis forbi River Island og skulle titte litt, og kom selvfølgelig ikke ut derfra tomhendt. Endte med 2 kjøp, shopaholic much? 

Men, jeg er kjempe fornøyd med kjøpene. Det ble ny klokke og bikini på meg! YUUHU!

 Gleder meg til å bruke denne bikini overdelen i barcelona, sammen med en annen fargerik bikinitruse. The perfect watch 

Love?

#blogg #hverdag #shopping #sommer #riverisland #mote 

Don't forget to fall in love with yourself first

Vi har alle dårlige dager, og vi sliter med våre egne følelser og tanker av og til. Jeg har mange ganger blitt sittende oppe på kveldene og bare å sitte å tenke, tenke på alt mellom himmel og jord. Tenke på vonde ting, tenke på gode ting og mimre tilbake når alt var perfekt, og jeg aldri hadde en dårlig dag. Men, hva er egentlig oppskriften på ekte lykke, suksess og kjærlighet? Er det penger? Er det å være mest likt på jobben? Er det å ha den perfekte leiligheten? eller den perfekte familien? 

Jeg har ofte tenkt på hva som egentlig gir mest lykke, hva som kan gjøre en person glad og lykkelig. Ting vi ofte sliter med er selvtilit, komplekser for ting, negative tanker og vanskelige beslutninger. Det vi ofte glemmer oppi alt dette er å ta vare på oss selv, gi oss selv en sjangse og tenke positivt. Ta kroppspress for eksempel, dette er et tema de aller fleste jenter/kvinner sliter med. Når man har nådd målet sitt, er det mange som ikke ser seg fornøyd med resultatet og presser seg enda mer for å få den perfekte kroppen. Men, er det i dine egne øyne at du ikke er fornøyd med deg selv, eller er de andre sine øyne? Hva er det som gjør oss så kroppsfikserte og missfornøyde med oss selv? Jo, det er meninger og ideer om hvordan idealkroppen skal være. Alle er forskjellige, men fine på sin måte.

Vår største fiende er faktisk oss selv, det er vi som sitter å sier at vi ikke kan gjøre noe, vi som sitter å sier at vi ikke er bra nok, og hvorfor? Jo fordi vi har glemt å sette pris på det vi har, se oss fornøyde med den vi er og sist men ikke minst glemt å være glad i oss selv. Du må være glad i deg selv, for at andre skal være glad i deg. Du må like deg selv, for at andre skal like deg. Du må tenke positive tanker om deg selv for at andre skal tenke positive ting om deg. Dette er ganske logisk egentlig, og det har fått meg til å innse at min største fiende om dagen er mine tanker og mitt synspunkt på verden. 

Det er ingen andre som kan gjøre deg lykkelig enn deg selv, det er ingen andre som kan gjøre deg fornøyd enn deg selv. Det er ingen andre som kan løse dine problemer enn deg selv. Det er ingen andre som kan gi deg suksess og smaken på det søte liv enn deg selv. Du må bestemme deg for at du ikke skal gi deg, kjempe for dine mål og drømmer. Jeg synes det er fantastisk at vi som et menneske kan bestemme over våre egne tanker og følelser,bestemme over vårt eget liv. Tenk om det ikke var sånn? Tenk om andre bestemte over hva du skal tenke om deg selv? Tenk om andre bestemte over hvordan du skal leve?

Det er veldig mange av oss tenker sånn i dag, vi lar andre sine tanker og meninger forandre synet på oss selv og verden, vi lar andre bestemme over hva vi vil gjøre. Det handler om mindcontrol, du får mye bedre selvtilitt av å tenke at du kan klare det istedenfor at du ikke kan klare det. Alt er mulig helt til det motsatte er bevist. Husk det! Jeg kunne aldri sittet her i London med de mulighetene jeg har og fin leilighet hvis det ikke hadde vært for at jeg har trua på meg selv. 

Når du en gang har gjort noe usedvanlig bra, gi deg selv credit for det og smil. Fordi du har all grunn til å være fornøyd og glad, du har all grunn til å vise andre din suksess. Det er ingen som kan si deg i mot, eller trekke deg ned med mindre du lar dem gjøre det. "Det folk sier er bare ord, det er først når du tar til deg ordene at det gir mening"


"Embrace yourself, embrace everyone around you, embrace your life. Because someone in the world wishes they were in your shoes"

#blogg #selvtilitt #sommer #kropp #hverdag #skjønnhet

Bestilt tur til Barcelona

Hi guys! 

Jeg har nettopp bestilt Barcelonatur med mamma, og vi drar allerede om 9 dager. Gleder meg utrolig mye, har aldri vært i Barcelona før men har hørt fra andre at det er veldig fint der. Det blir utrolig deilig å reise bort litt, gleder meg til å nyte ferien, bare slappe av, spise god mat og kose meg på stranden. Samt shoppe masse!!

Vi blir i 6 dager, så setter pris på råd og eventuelt erfaringer fra dere som har vært der!:) 

Åhh can't wait! http://weheartit.com

Noen tips eller erfaringer?

#Barcelona #Sommer #Mote #Ferie #Blogg

My weekend

Hey fininger. 

Kom hjem for litt siden, og er utrolig sliten. Har kommet helt fra Uxbridge,der en venn av meg som er produsent bor. Vi har sittet å lagd litt forskjellige låter, og faktisk lagd en helt ny sang i dag. Den ble veldig stilig, og forhåpentligvis liker flere den. Fingers crossed! 

Været i London om dagen er helt fantastisk! Som sikkert mange vet er London den byyen som er mest kjent for regn, så jeg er veldig glad for at det bare er sol om dagen. På vei til kompisen min ble det litt shopping, så da ble det også litt bilder. Jeg har fått helt dilla på hatter for tiden btw, elsker hatter!

Jeg var også en tur i studio som ligger i mellom soho og oxford street. Det er også de som gir ut begge singlene mine som kommer ut snart!                                                                                                    

My new Leos!

Gårsdagens OutfitKjøpte blant annet den toppen, digger den! Jealous much?

Håper dere har det fint hjemme i Norge. Nå skal jeg kose meg med serier resten av kvelden og bare slappe av! :) 

Love?

En gatekatt ved navn Bob

Våknet opp til strålende sol i dag, så jeg bestemte meg for å utnytte sjangsen til å sole meg litt. Ingenting er bedre enn å lese en god bok i sommerheten.

Boken jeg leser en en fantastisk bok fra virkeligheten som gir deg et innblikk i rusmiljøet, fattigdommen og en katts forståelse. Det er en morsom, trist og oppsiktvekkende historie fra James Bowen sitt tøffe liv som gatemusikant, rusmisbruker og eneforsørger. James Bowen er født og oppvokst i Australia. Han bestemte seg tidlig for å forlate hjemmet som tenåring for å satse på musikken, men som ikke ble som han hadde sett for seg. Veien ble lang og hard å gå, og mye tøffere enn han hadde tenkt. Etter å ha mistet kontakt med venner og familie, så ikke fremtiden noe særlig lysere ut og den eneste utveien var heroin. Til han en dag møter på en katt som forandrer livet hans for alltid. 

Aldri før har jeg blitt så oppslukt av en bok, og dette er ikke en hvilken som helst bok men en sann historie som har erobret dyrehjertene verden over. Jeg elsker denne boken, og er spent på slutten. Anbefaler alle å lese denne, er verdt hver eneste krone! 


Terningkast: 6

Har du lest denne boken?

#lesing #blogg #london #sommer

My latest buys

Hey fininger. 

Jeg har tatt en lang pause fra bloggen, men er nå tilbake. Håper dere har det bra! 

For tiden jobber jeg ikke men satser fullt på musikk og modell karrieren. Registrerte meg nylig på en veldig bra nettside, der man kan bli oppdaget og delta på mange spennende og kule auditioner. Jeg har det veldig bra i London og føler at jeg har blitt mye sterkere og mye mer bevisst på hva jeg ønsker å utrette i livet. Jeg satser 100% på talentene mine, og har bestemt meg for å ikke starte i noen ny jobb riktig enda. Kanskje etter sommeren? 

Nå skal jeg bare nyte de neste mnd og gjøre det jeg har lyst til å gjøre! Har mange planer for sommeren, som jeg ser frem til.  Når det er sagt kommer jeg også til å starte å blogge igjen, savner kommentarene og savner det å skrive på bloggen min. So, im back guys! 

Siden det er en stund siden jeg har blogget, har jeg også kjøpt mye fint i det siste. 

MY LATEST BUYS Denne toppen er superkul på, og passer perfekt over et maxxi skjørt eller en høytlivsbukse. 

Topp fra en butikk her i London, den er utrolig tøff på og passer perfekt til en skinnjakke og et skjørt. Elsker denne peachfargede cardiganen, perfekt for sommerdager det er litt vind ute. Den har blitt mye brukt i det siste! Dette er litt av en maxxi kjole jeg har kjøpt, tenkte å vise dere bilder med den på senere. Den er veldig fin på!Litt shopping på ALDO! Favorittbutikken min, har så stilige og retro vesker, sko og solbriller. Elsker denne leopard skjorten, jeg elsker leopard mønster og det er min størte musthave. Alltiid et plagg man burde ha i skapet uannsett hvilken årstid. 

Baggy topp fra Primark, perfekt til slitte jeans og converse. Retro solhatt fra ALDO, perfekt til maxxi kjoler og andre strandplagg Elsker denne bikini overdelen, perfekt for denne sommeren. Plagg med palmetrær og solnedgang mønster er veldig hot denne sesongen! 

I LOVE SHOPPING!

Love?

Forandring fryder, ny farge på håret

Hey fininger.

Håper dere har like fint vær i Norge som i London. Har vært utrolig varmt i hele dag, og jeg har fått gjort masse hyggelig. Endte opp på frisørsalongen like borti her på slutten av dagen, og tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Valgte å farge en litt mørkere tone øverst (dipdye), nærmere min naturlige hårfarge. Ble veldig fornøyd med resultatet, valgte å beholde blondfargen jeg har nederst slik at det kan passe extension jeg har fra Rapunzel. 

Resultat: Slik ser hårfargen ut i lyset, jeg synes håret passer veldig godt til klærne mine. Til og med enda bedre enn da jeg var helt blond. 

Det ser også veldig naturlig ut, noe jeg liker veldig godt. 

Love?

My new cardigan

Hey fine dere, håper dere har det bra :) 

Jeg har akkurat kommet ut av badekaret, og skal straks begynne å fikse meg med den nye sminken jeg har kjøpt. Har veldig lyst å prøve meg på contouring, som er en anderledes måte å sminke seg på der man fremhever kinnbein og de punktene i ansiktet man ønsker. Kan vise resultat hvis det blir skikkelig bra.

Kjøpte som sagt noen ting i går som jeg kan vise senere, men nå må jeg ut døren for å bytte vesken jeg kjøpte, var ikke så fornøyd med fargen likevel. 

Elsker den nye cardiganen min fra Primark, denne blåfargen oser av sommer 


Litt bilder jeg tok med det nye kameraet mitt, har ikke testet det ute enda. Det har også film opptak, så kanskje det blir videobglogg etterhvert? 

Love?

Shopping monday

Hey fininger :) 

Jeg er nå tilbake på bloggen, har vært noen personlige grunner til at jeg tok meg en pause. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden, har vært en lang dag med shopping og kos i byen. Har endelig kjøpt meg et kamera, fra merket Canon. Så nå blir det bedre bloggbilder fremover :) Gleder meg til å teste ut kameraet i morgen når det er mer lys ute! Har også kjøpt noen ting fra Aldo, og primark, osv.  

Det har vært kjempe deilig vær i dag, utrolig varmt og fint sommervær. Ser ut som at sommeren er kommet for å bli i London. Håper dere også har like fint vær i Norge! 

Startet dagen med en sunn og frisk frokost etterfulgt av chailatte! #perfect 

Shopping på #ALDO... Kjøpte veldig kule ting fra den butikken. Viser dere i morgen! 

Nå skal jeg ta meg et langt varmt bad før det er sengen. 

- Kisses C

Todays Outfit - Lipstick Jungle

Hey flotte dere :)

Kom hjem for jobb for litt siden og skal straks lage meg litt indisk mat. Men, først tenkte jeg å skrive om favoritten blant makeup produktene mine. Det startet med at jeg så mange moteikoner som har tatt i bruk denne lipstick trenden, og synes det så råtøft ut på enkelte. Så har lenge vært på utkikk etter den perfekt lipsticken i burgunderlilla inspirert av gosthic style. Elsker at fargen er så sterk at den retter fokus mot leppene. Kjøpte min på på M.A.C store på taxfree før jeg reiste til Oslo, der har de så utrolig mye å velge mellom. Kjøpte en i burgunderlilla, og en i nude creme. Perfekte farger for denne sesongen!

Random picture, taken right before my camera died... Cardigan/GinaTricot Jewellery/BikBok Shorts/GinaTricot Tights/London Sunnies/GinaTricot Lipstick/M.A.C

Love?

#Outfit #Blogg #Hverdag #London #Inspirasjon

Todays Outfit Inspiration - Knit & Classy

Hey fine dere :) Kom hjem for ikke så lenge siden, kjenner det blir deilig å bare slappe av resten av kvelden. Det var godt å komme tilbake på jobb, kjenner jeg har savnet det litt. Trives så godt på jobben, blant mine kollegaer og ikke minst med det jeg holder på med. Det er både moro og lærerikt! 

Jeg har funnet mitt favoritt plagg, kjøpte meg en strikket cardigan fra Gina Tricot når jeg var i Oslo og vet at den kommer til å bli brukt mye fremover. Den passer til alt, også er den så god og varm. Enkelt og stilfult, og passer godt under skinnjakke. Været har vært helt strålende i dag, håper det fortsetter slik hele uken :-) Elsker disse nye solbrillene, også kjøpt på GT. Formen og designet på brillene er perfekt! Cardigan/GinaTricot Sunglasses/GinaTricot Leather Jeans/Primark Lipstick/M.A.C Bag/HMFant denne stilige lipsticken fra M.A.C på taxfree til Oslo. Fargen er superhot denne sesongen! Burgunderlilla/sortlilla er den ultimate It-fargen på leppene. Jeg digger fargen, og mener at hvis man matcher både antrekk og look til fargen vil det se veldig stilig ut. 

Love?

Find yourself in another life

Hey fininger. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden , det har vært en deilig ferie i Oslo. Det har vært strålende vær hele helgen, får håpe jeg har tatt med meg hjem godværet til London også.

Jeg fyltle 21 år på torsdag og det er så rart å tenke på at det ikke er mange år igjen til jeg er 30. Hjelp! Man forandrer seg mye når man har bikket over 20, og man forstår verden og ting rundt seg på en anderledes måte. Tankegangen jeg hadde når jeg var 18 er helt anderledes i dag. Jeg har erfart og lært mye nytt om hvordan verden egentlig fungerer, og ikke minst hvordan jeg fungerer. Det er så viktig å bli kjent med seg selv, for eksempel gjennom nye utfordringer. Du finner sider og egenskaper ved deg selv som du ikke vet at du har en gang. Du lærer deg nye måter å leve på, engasjere deg på og ikke minst tenke på. Du finner deg selv i et annet liv. 

Etter jeg flyttet til en fremmed by, til et fremmed land der jeg ikke kjenner noen har jeg funnet ut at jeg ikke trenger å være avhengig av andre. Det er så viktig å lytte til seg selv, og forstå hvordan man assosiserer seg med andre medmennesker. Kjenne på kropp og sjel, ikke minst følelser. Finne balansen i livet, finne den beste versjonen av seg selv. 

Jeg har nesten ikke kontakt med noen av mine venner lengre, fordi vi er ikke på samme nivå som før og vi har vokst fra hverandre. Det er konsekvenser man må ta til følge når man velger å dra fra det nære og kjære, og starte på nytt med blanke ark. Det er desverre ikke alle som støtter deg på de valgene du tar, og hindrer deg i å oppnå drømmene dine. Selvom man forteller hverandre at man skal stå sammen for evig, vil det en gang slå sprekker i vennskapet og man vil prioritere anderledes. Man vil forstå at man ikke trenger de samme gamle rundt seg hele tiden for å føle seg trygg. Den tryggheten og roen må man finne selv, og for å gjøre det må man stå på egne bein og tørre å være "alene" i det voksne liv.  Det er klart man lengter tilbake til de gamle minnene, og skulle ønske ting var anderledes enn det er i dag. Men, det er først og fremst deg selv som er den viktigste delen i livet ditt, for fungerer ikke du, klarer du ingenting.Jeg er 21 år og lykkelig. 

On my wishlist: Michael Kors

Tenkte å vise dere min ønskeliste for denne mnd, og hva som skal prioriteres mest første lønning. Jeg trur det er viktig med litt planlegging, så man ikke kjøper unødvendige ting. Tar meg selv i nakken og sier at "Nei, dette trenger jeg ikke!". For det er jo sant, mye av det jeg har i kleskapet har jeg aldri brukt og ble liksom bare et unødvendig kjøp. Jeg har også bestemt meg for å kjøpe ting som varer lenger, det må være lov å unne seg litt luksus en gang i blant som en veske til 2000-5000 kr. Det er jo noe du kan ha i mange år, og ikke minst har godt kvalitet. Jeg har alltid tenkt kvantitet foran kvalitet, men det skal det bli slutt på fremover. 

Nå er det jo ikke så fryktelig dyrt å investere i "merke" vesker i London, og det skal jeg bruke til min fordel. Istedenfor å betale 10,000 kr for en Louis vuitton for eksempel, kan du betale 5000 kr for samme veske i London. Sånne bennefits kjøp med andre ord. Jeg har tittet litt inne på Selfridges, som ligger i Oxford street. Fant noen veldig stilige Michael Kors vesker til under 4,000 kr.  (310-15 pund) med andre ord ikke så veldig dyrt! Jeg har siklet på denne ene vesken veldig lenge nå, den har god plass til både skrivebøker, ipad og diverse og ser helt fabulous ut! 


Den er perfekt, du finner den her

- Kisses C

#mote #motetips #shopping #wishlist #hverdag

Finally some quality time

Hey fininger. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden og er kjempe sliten. Tenker å bare slappe av utover kvelden med siste episode av Pretty Little Liars. Hørt at siste episode skal være ganske spennende. Absolutt en av mine favorittserier! 

Jeg merker veldig at når man jobber mye, så setter man så mye mer pris på ting. Som for eksempel pcen, ipaden, sengen og ikke minst magasinene du har latt ligge slengt i noen mnd. Jeg merker også at jeg får mer lyst til å rydde leilgheten. Det kan ha noe med at jeg er veldig ordentlig og strukturert på jobb, og alt skal være ryddig og perfekt. At det har smittet over på en måte. Jeg kan innrømme at jeg er en veldig perfektionist, kanskje ikke like positivt alltid. Det å la en sokk ligge å slenge over lengre tid gjør meg gal, haha. Klærne må brettes og klærne som henger på stativet må matche. Flere som er sånn?

Todays Outfit

Kjøpte meg en skrivebok med sånn permdeling, og planner etter jobb. Ettersom jeg har mye å gjøre på jobb, og må planlegge dagene fremover. Får nestem bare fritid i helgene, så da er det praktisk med en planner du kan ta med deg overralt + er plass til alle kortene mine. (Yey)"Just taking pictures of my self self"  haha

Kos dere resten av kvelden!

What To Wear - Black Panther

Hey fine leserne mine! 

Jeg stortrives på den nye jobben om dagen, det å stå opp tidlig har blitt en vanesak for meg og kan egentlig ikke skjønne hvordan jeg har klart å sove bort hele dagen og ikke gjøre en dritt de siste månedene. Deilig med rutiner, og ikke minst å tjene egne penger. Ser frem til lønning for å si det sånn!

Kaffekoppen som redder dagen, elsker den! Kjøpt på Victoria Secret

Teamet  mitt jeg jobber med er helt super, og elsker virkelig samholdet vårt. Går ikke en dag uten at vi ler oss ihjel av vitsene våres, haha. Nei, kunne ikke hatt en bedre jobb innenfor kundeservice. Nå er det snart helg igjen, og jeg synes dagene går så fort. Har blitt lite antreks bilder i det siste, nettopp fordi jeg er så sliten når jeg kommer hjem fra jobb. Hadde faktisk blogglyst og sminket meg litt drastisk og fant noen stilige klær som passer til. Jeg kjenner det blir deilig til jeg kan gå sånn ute! Håper alt står bra til hjemme i Norge :) Love mye new phonecase!! 

Love?

#mote #outfit #hverdag #inspirasjon

My lovely weekend

Hey fininger. Beklager for så dårlig oppdateringer men jobber så mye at jeg bruker tiden min på andre ting. Lover å bli bedre altså!

Jeg har hatt en super fin helg, min kjære besteveninne Maria kom helt fra Oslo til London og vi koste oss masse på fredagen. Møtte også helt tilfeldig en av mine nærmeste veninner (Oda) som jeg ikke har sett på 4-5 år, var helt ekstremt å møte henne helt randomly i oxford street. Det var som om vi ikke hadde sett hverandre på 10 år, ble så sykt glade for å se hverandre og skrek som noen galinger, haha! 

Planen min var å dra ut på Lørdagen med Oda men så ble det endringer, dro ut med en som heter Schott istedenfor. Vi dro på et veldig high- class utested som heter "Cafe De Paris". Utestedet er veldig ala moloun rouge, og de spilte ganske bra musikk. Stive priser i baren men var en veldig fin kveld! Jeg elsker utelivet her i London, er noe helt anderledes enn å dra ut i Oslo. Når dere skal ut i London, så anbefaler jeg å aldri bli med folk som promoterer de forskjellige clubene, fordi mange av dem er svindlere og kan være farlige. Det er veldig mye rart "bak kulissene" på disse utestedene. 

Nå har jeg vært på 2 utesteder på Picadilly Circus, og de var ganske bra! Nå er det som sagt veldig dyrt for en kveld på byen, men absolutt verdt det! 

Når det er sagt var jeg i studio på torsdag etter jobb, snart er min andre singel ferdig! Gleder meg ekstremt mye til release, og håper folk liker den nye stilen:)  

At Victora Secret..

Behind the production...My passion... Met this model on Cafe De Paris... 

Håper dere har hatt en fin fin helg :) 

- Kisses C

#blogg #helg #studio #london

My first day in new job in London

Hey fine dere, kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Kom hjem til London i går kveld og var så sykt trøtt og sliten at jeg la meg veldig tidlig! I morges sto jeg opp rundt 05.45 og hoppet rett i dusjen, elsker å dusje lenge om morgenen flere som liker det?

Anyways, i dag var min første dag i ny jobb her i London, Min første jobb i England noen gang faktisk, synes det er ganske moro at jeg fikk jobb på første jobbintervju. Jeg er ihvertfall strålende fornøyd med min nye jobb, det ligger sentralt i London og jeg har utsikt til London Bridge. Jeg jobber med Norwegian Speaking på Groupon, som vil si at jeg svarer på tlf og mail på norsk. Det er mange norske som jobber på samme team som meg så det er moro. Synes det er litt rart å switche fra engelsk og norsk hele tiden men er en vanesak. I prob will get used to it! 

Ble kjent med mange nye fjes i dag, og vi hadde basic opplæring hele dagen, noe som vil foregå de neste dagene til vi er klare til å sette oss på telefonen. Dette er ikke outbound calls (ringe ut) som jeg har jobbet med tidligere, her er det bare inbound calls der vi svarer kunder som ringer inn. Noe som er veldig nytt for meg, fordi jeg bare har solgt på tlf og mail i den gamle jobben. Jeg synes ihvertfall systemet vi bruker er lett å sette seg inn i og det er enkelt å lære om de forskjellige prospektene. Det er også veldig bra miljø på jobben, folk er hyggelige og hjelper hverandre hvis det er noe. Det jeg også liker med London, er at folk er mer samlet og er usedvanlig hyggelige og høflige. Nå sier jeg alltid "please" uansett hva det måtte være, og er alltid høflig om jeg så skal på bussen. Det smitter over fort, hehe

Tok litt bilder på vei hjem fra jobb i dag, og jeg må si at jeg elsker London om kvelden er så fint med slike bylykter og mini cabs overralt. Er en egen sjarm over det :) Bygningene er også veldig tette opp mot hverandre med butikker imellom, veldig old school. Jeg vil si at jeg er veldig fornøyd med livet mitt nå, angrer ikke et sekund på at jeg flyttet hit. 

 

Se så koselig 


Har glemt å vise frem goodiebagen jeg fikk med meg i forbindelse til opptreden min på Health, Fitness og Beauty messen 2014. Masse bra produkter, tenker å skrive om noen av produktene senere. 

All the products, total in love! @VitaLiberataNorge @Babor 

Nå skal jeg se Pretty Little Liars, så blogges vi senere :)

- Kisses C

#London #Hverdag #Blogg #Mote #Makeup

Min opptreden på HFB Messen 2014

Hey dere, beklager for dårlig blogging men har vært fullt kjør de siste dagene. Kom til Oslo på torsdagskveld, så var det noe problem med hotelrommet så jeg dro til en veninne og sov der en natt, det var kjempe hyggelig å se Ida igjen. Så ordnet min kjære far et bedre hotelrom til meg som jeg skal ha til tirsdag, når jeg drar tilbake hjem til London. På fredag kom jeg endelig til hotellet, du kan tro det var deilig å endelig plassere kofferten min? Jeg fikset meg for kvelden, og bestemte meg for å prøve ut hårfargen jeg hadde kjøpt i London, og resultatet ble GRØNT.

Jeg fikk panikk fordi jeg skulle opptre på Telenor Arena dagen etter, ikke så lekkert med grønt hår. Så jeg bestemte meg for å kjøpe en coverfarge jeg kunne prøve å ta over håret igjen, for å se om det ga bedre resultater. Da ble hårfargen SØLV! Da vurderte jeg å gi opp, fordi nå hadde alt verre skjedd. Men, så beit jeg sammen tennene og begynte å fikse meg for kvelden, dro på et vorspiel med Ida og senere til Skansen. Fikk kommentarer på håret overralt, men positive kommentarer. Jeg som trudde jeg ikke så ut, haha. Så nå har jeg bestemt meg for å beholde fargen enn så lenge. 

Jeg koste meg masse på messen, og opptreden min gikk kjempe bra. Var mange som så på og jeg ble kjent med mange nye fjes. Fikk både stylet håret og fikset makeup før jeg skulle på scenen, så var moro! Etterpå fikk jeg masse applaus, og mange som tok bilder og filmet meg. Jeg var en av 4 artister som fremførte sine låter på scenen, veldig mange flinke artister. Venke Knutson var en av dem. Etterpå ble det stor ståhei på afterparty på NOX med rød løper, mat og champagne. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle opptre der men så ble det mye kaous i løpet av kvelden så jeg droppet det. Selvom det hadde vært moro. Det er ihvertfall dette jeg vil gjøre, opptre og menge meg i artistmiljøet. Her lærer jeg og erfarer mye bra, og får snakke med andre som har drevet på med musikk lengre enn meg. Det er viktig å ta med seg den erfaringen du får, uannsett hva slags arangement du opptrer på. Det er både lærerikt og minnerikt, fikk med meg mange minner i går :) 

Christina, Marthe Emilie, Meg og HeleneAfterpartey på NOX, red carpet with my girls 

Flinke makeupartisten fra BABOR som fikset makeup på meg før jeg skulle på scenen

On stage...

Kan legge ut flere bilder senere. Jeg skulle egentlig vært på messen i dag, men du kan si jeg drakk altfor mye champagne i går! 

- KIsses C

Londonguide, ja eller nei?

Hei fine dere, tenkte å skrive en londonguide for dere hvis det er ønskelig. Kanskje mange av dere som har planer om å reise til London? Jeg har nå bodd her i over et halvt år og kjenner London ut og inn, vet om de beste shoppinstedene og restaurantene osv. Tenktedet kunne være interessant å høre mine erfaringer? 

Legg igjen en kommentar hvis du ønsker LONDONGUIDE! :) Bilde tatt av favorittbutikken min i Oxfordstreet, på vei til studio 

- Kisses C

Love?

#mote #blogg #hverdag #reise #london

Todays Outfit Inspiration - Black & White Stripes

God morgen fine dere :) I går ble jeg så lei av det rotetee soverommet mitt at jeg gjorde noen endringer, der sengen var står nå klestativet mitt og sengen der klestativet sto. Synes det ble mye større plass når jeg ommøblerte litt. Mye skal gjøres da og kjøpes inn, tenker meg et stort ikea speil der det lille speilet står nå. Nå er det 2 dager til jeg drar til Oslo, og 4 dager til jeg skal opptre, hjelp!! Hører forresten at det snør i Oslo, stemmer det? Da må jeg pakke med meg vinterjakken isåfall, har tenkt til å planlegge pakkingen litt bedre denne gangen, vanligvis pakker jeg alltid dagen før og bare hiver oppi noen klær jeg trur jeg vil få bruk for. Ikke rart kofferten blir så tung??

Todays Outfit Inspiration 

Skjorte/BikBok Skinjakke/London Veske/HM Boots/London 

Love?

#mote #hverdag #inspirasjon #outfit

"Don't forget to fall in love with yourself first"

Vi har alle dårlige dager, og vi sliter med våre egne følelser og tanker. Jeg har mange ganger blitt sittende oppe på kveldene og bare å sitte å tenke, tenke på alt mellom himmel og jord. Tenke på vonde ting, tenke på gode ting og mimre tilbake når alt var perfekt, og jeg aldri hadde en dårlig dag. Men, hva er egentlig oppskriften på ekte lykke, suksess og kjærlighet? Er det penger? Er det å være mest likt på jobben? Er det å ha den perfekte leiligheten? eller den perfekte familien? 

Jeg har ofte tenkt på hva som egentlig gir mest lykke, hva som kan gjøre en person glad og lykkelig. Ting vi ofte sliter med er selvtilit, komplekser for ting, negative tanker og vanskelige beslutninger. Det vi ofte glemmer oppi alt dette er å ta vare på oss selv, gi oss selv en sjangse og tenke positivt. Ta kroppspress for eksempel, dette er et tema de aller fleste jenter/kvinner sliter med. Når man har nådd målet sitt, er det mange som ikke ser seg fornøyd med resultatet og presser seg enda mer for å få den perfekte kroppen. Men, er det i dine egne øyne at du ikke er fornøyd med deg selv, eller er de andre sine øyne? Hva er det som gjør oss så kroppsfikserte og missfornøyde med oss selv? Jo, det er meninger og ideer om hvordan idealkroppen skal være. Alle er forskjellige, men fine på sin måte. Vår største fiende er faktisk oss selv, det er vi som sitter å sier at vi ikke kan gjøre noe, vi som sitter å sier at vi ikke er bra nok og hvorfor? Jo fordi vi har glemt å sette pris på det vi har, se oss fornøyde med den vi er og sist men ikke minst glemt å være glad i oss selv. Du må elske deg selv, for at andre skal elske deg. Du må like deg selv, for at andre skal like deg. Du må tenke positive tanker om deg selv for at andre skal tenke positive ting om deg. Dette er ganske logisk egentlig, og det har fått meg til å innse at min største fiende om dagen er mine tanker og mitt synspunkt på verden. 

Det er ingen andre som kan gjøre deg lykkelig enn deg selv, det er ingen andre som kan gjøre deg fornøyd enn deg selv. Det er ingen andre som kan løse dine problemer enn deg selv. Det er ingen andre som kan gi deg suksess og smakebit på det søte liv enn deg selv. Du må bestemme deg for at du ikke skal gi deg, kjempe for dine mål og drømmer. Jeg synes det er fantastisk at vi som et menneske kan bestemme over våre egne tanker og følelser,bestemme over vårt eget liv. Tenk om det ikke var sånn? Tenk om andre bestemte over hva du skal tenke om deg selv? Tenk om andre bestemte over hvordan du skal leve? Det er veldig mange av oss tenker sånn i dag, vi lar andre sine tanker og meninger forandre synet på oss selv og verden, vi lar andre bestemme over hva vi vil gjøre. Det handler om mindcontrol, du får mye bedre selvtilitt av å tenke at du kan klare det istedenfor at du ikke kan klare det. Alt er mulig helt til det motsatte er bevist. Husk det! Jeg kunne aldri sittet her i London med ny jobb, masse muligheter og fin leilighet hvis det ikke hadde vært for at jeg har trua på meg selv. 

Når du en gang har gjort noe kjempebra, gi deg selv credit for det og smil. Fordi du har all grunn til å være fornøyd og glad, du har all grunn til å vise andre din suksess. Det er ingen som kan si deg i mot, eller trekke deg ned med mindre du lar dem gjøre det. "Det folk sier er bare ord, det er først når du tar til deg ordene at det gir mening""Embrace yourself, embrace everyone around you, embrace your life. Because someone wishesout in the world they were in your shoes"

- Kisses C

#mote #hverdag #mandag #inspirasjon #trening #kosthold

Finding the perfect apartment in London

Nå som jeg har jobb i boks (med en nokså bra månedslønn), kan jeg sette i gang planene mine. Jeg er veldig fornøyd med leiligheten jeg bor i nå, men det er et lite stykke fra London Bridge, som er der jobben ligger. Tenkte kanskje det kan være taktisk smart av meg å flytte litt nærmere mot sentrum. Sitter å titter litt rundt på nettsider som leier ut leiligheter, og det er mange fine men veldig stive priser. Jeg kan trygt understreke at prisene på leiligheter her i Central London kan sammenlignes med prisene hjemme på Frogner, der jeg bodde før. Da bodde jeg med en veninne så da ble det ikke så veldig dyrt i mnd, men hvis man skal bo for seg selv så må man regne med å betale rundt 6-9.000 kr i mnd. (900 pund) Dette kommer jo veldig annpå hvor hen i London du ønsker å bo, men målet mitt er å en dag kjøpe leilighet i Kensington. (Ja, jeg har planer om å bli i England, kommer ikke til å flytte tilbake med det første) Som er verdens fineste del av London, som også ligger veldig sentralt. Men, dette er en drøm jeg har langt frem i tid, som jeg håper jeg en dag kan oppfylle. Hvem vet, kanskje jeg møter en prins og gifter meg med han? hehe 

Jeg drømmer meg bort når jeg ser på alle de fine leilighetene, fine interiør bildene på weheartit som bare gir meg masse glede og inspirasjon. Kan sitte i timesvis og bare se igjennom weheartit. Jeg har fått veldig interesse for interiør, og kjøper heller fine pyntegjenstander til hjemmet enn klær. Føler meg så voksen når jeg kjøper interiørting, sånn som lys, bilder, pyntegjenstander, blomster osv. Rart å tenke på at jeg har blitt så glad i interiør, noe jeg ikke var så veldig glad i før. Men, jeg merker veldig at hvis ikke noen farger går sammen i interiøret, river jeg meg i håret og får lyst til å skrike, haha. (Perfektionistsyndrom). Flere som har det sånn?

I wish this was my hallway...perfect crown I wish this was my living room...beautiful flowers I wish this was my makeuproom...A perfect view of a living room....


Ahhh, give me this kitchen please... I wish this cupcakes were mine, yummyy... 

Jeg dør det er så mye candy for øyet, en dag skal jeg også ha drømmeleiligheten med det perfekte interirør:)

- Kisses C

Love?

#interiør #design #apartment #london #inspirasjon

Todays Outfit Inspiration - Marineblue Scarf

God morgen fine dere, i dag våknet jeg til en kjempe hyggelig tlfsamtale. Dere husker det jobbintervjuet jeg var på? I got the job! :) Så nå ser jeg virkelg frem til å starte i arbeidslivet igjen, og ikke minst min første jobb i London. Dette blir utrolig spennende, og jeg skal da jobbe for Groupon som er en nettside som gir deg veldige gode deals på alt fra konserter og ferier til resturanter og spabehandlinger. Du finner alltid en god deal for deg, enten om det er til familien og deg eller til noen i gave. Du sparer ikke minst penger og kan fråtse i masse gode tilbud. Sjekk det ut http://groupon.com 

Dette ser jeg virkelig frem til, og starter på nyjobben med en gang jeg kommer hjem fra Norge. Mye fint å se frem til, blant annet Beautymessen i helgen der jeg blant annet skal opptre live selv på lørdagen. Føler at alt faller veldig på plass nå, og kan ikke annet enn å smile. Tenker selvfølgelig å konsentrere meg om musikken ved siden av jobben, men nå må jeg flytte studio til etter jobb så blir sene dager fremover. Men, alt strevet er jo godt for noe :)  Flyr ned til Oslo denne uken, så da blir det full lydsjekk og forberedinger til Lørdag, nå gleder jeg masse!!!

Todays Outfit InspirationElsker skjerfet, kjøpt før jul og er perfekt til skinnjakken min og bootsene :) Magasinet er engelske cosmopolitan

- Kisses C

Love?

#mote #inspirasjon #outfit #hverdag

My favorite leather jacket

Hey fininger, håper alt går bra! Nå er det endelig helg og jeg skal bruke helgen min på å øve til min opptreden neste Lørdag, kanskje jeg stikker en liten tur i kveld for å få med meg Katies bursdagsfeiring:-) Har enda ikke hørt noe fra jobbintervjuet jeg var på, men får håpe de kontakter meg snart! 

Tenkte å vise dere min favorittjakke, kjøpt i London i fjor. 

Elsker detaljene på jakken, veldig "bikerchic" 

- Kisses C

Love?

Jeg skal opptre på Telenor Arena

Hey fine dere. Jeg kom hjem for ikke lenge siden og er helt ferdig i hode. Var som sagt på jobbintervju i dag og jeg føler det gikk ganske fint. Nå er det bare å se om jeg får jobben eller ikke, krysser alt jeg har på at jeg får den da hadde alle mine bønner blitt hørt :-) Jeg var på jobbintervju hos Groupon som er et firma som selger deals for privat og bedriftskunder, alt ettersom hva man er ute etter. På groupon får du svært gode priser på diverse ting, alt fra fly og hotel til mat og shopping. Konseptet er super genialt, og det jobben går ut på er å svare på mail på norsk fra eksisterende/faste kunder,samt sitte på telefonen. De som intervjuet meg var kjempe hyggelige, og jeg følte vi fikk en gode tone. FINGERS CROSSED!!

Etterpå var det rett til studio i Oxfordstreet å fortsette på singelen min, jeg gir ut 2 singler via dette plateselskapet og er kjempe spent på hva folk kommer til å synes. Så har vært en ganske fin men stressende dag, men er så lett å komme seg rundt om kring i London ved hjelp av undergrundsbanene. 

Så har jeg en veldig morsom nyhet. Jeg har nemlig blitt spurt om å opptre live på Telenor Arena, health, fitness og beatymessa 2014. Dette kunne jeg ikke si nei til, og gleder meg sinnsykt mye! Det er så moro å tenke på at jeg skal synge mine egne låter, som mange andre artister også skal gjøre. Dette er veldig stort for meg, og kjenner nærvene allerede nå. Jeg flyr ned til Oslo til uken og skal på lydsjekk, planlegge opptreden osv. Beautymessa holder oppe hele helgen, 7-9 februar så hvis du har sikret deg billetter så får du blant annet se meg synge, samt oppleve masse kult i løpet av dagen. 

Jeg har en konkurranse gående HER, der du kan vinne billetter og en eksklusiv goodiebag til 20.000 kr. Trekker vinner på førstkommende søndag!

Messy room, i know haha

- Kisses C

My favorite wedges, black leather

Hey fine dere. Tenkte å vise dere noen av mine favoritt sko, jeg kjøpte de på en butikk her i London for en stund siden trur det var rundt jul og jeg har ikke fått brukt de enda men de skal bli brukt snart, men til hva kan jeg ikke røpe enda, hehe. Jeg digger at de har så enkelt design, og siden de er i sort passer de til alt jeg har i garderoben. Jeg mener at alle fashionistaer bør ha et par sorte wedges blant skosamlingen sin, man vet aldri når man får bruk for dem. Skoene kan brukes til både hverdag og til fest, kan matches til kjoler, bukser you name it. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte dem! 

Ahh, perfeckt...

Love?

#favs #mote #hverdag #inspirasjon

Inspiration & flowers

Hey fine dere, håper dere har det bra :) Jeg har det veldig fint her i London, og jeg elsker å bo i denne vakre byen! I dag sto jeg tidlig opp og spiste en god frokost,ryddet litt før jeg dro ut for å få med meg dagen. Var veldig fint vær i dag, men så brått snudde det og det fossregnet, så haglet det, men så kom solen tilbake og da jeg tok bussen hjemover regnet det på nytt. Veldig ustabilt vær for tiden, lurer på hva det kommer av. 

Anyways, i går var faktisk over 800 personer innom bloggen min, veldig moro. Kanskje jeg kommer tilbake på topplisten snart? hehe, neida. 

Flowers gives me feeling of spring... 

.

My dress from secondhandshop in London

Magazines I am done reading, I keep them here under my favourite shoes. From primark...

Nå skal jeg sette på favorittserien min "Pretty Little Liars" , og kose meg med indisk mat :) Ha en fin kveld!

- Kisses C

New year, New possibilities

Hi guys! Hope you had a lovely christmas and happy new year. I've been in Oslo for about 2 weeks, and I have taken a break from blogging because I wanted to be with friends and just do stuff outside the blog. Now I'm back and got home yesterday and I'm ready for a new year. 2013 has been a very good year, but I think that 2014 will be the better one (I hope). 

I have decided from now on to write in English too, because not only do I have english and norwegian readers but also readers from other contries like Estonia, Spain etc. Hope your okay with it! Exly when I'm blogging I always think in English, lol. So you probably understand my decision from now on. I have been living in London for about 5-6 months now so I think the timing is right. For starters I will begin by putting up some instagram pictures from the 2 weeks I've been away. 

Has been 2 fantastic weeks in Norway. If you wanna see more from my weeks visit my instagram @celiachalice 

Love?

London By Night - Christmas Spirit

Hey fine dere. Håper dere har hatt en kjempe fin julaften, og kost dere de siste dagene. Jeg bestemte meg for å ta en liten pause fra bloggingen, så håper det var greit. Nå er jeg tilbake i bloggmodus, og tenkte å vise dere noen fine bilder av London i juletiden. Jeg fikk kjempe masse fint til jul, blant annet flybiletter til Oslo så jeg kan feire nyttårsaften med mine bestevenner. Flyet mitt går tidlig i morgen, så jeg har nettopp blitt ferdig med pakkingen nå gjenstår bare en lang dusj, dolle meg litt opp og fikse negler før jeg drar avgårde til flyplassen i morgen tidlig. Fikk også en ny iphone fra min kjære far, så detble jeg super glad for. Hvit iphone 4s, noe jeg har ønsket meg lenge! 

I juledagene har jeg bare vært med familien og gjort hyggelige london aktiviteter. Vi har også vært på tivoliet som de har rigget opp på Picadilly Circus, og jeg tørte til slutt å ta parishjulet med de andre. Den første turen var helt jævlig, i og med at jeg har så inmarri høydeskrekk men de andre turene ble jeg vandt til det, også typisk når jeg gikk av ville jeg gjøre det på nytt! haha :-) Har tatt noen fine bilder fra tivoliet. 

Åhh tenk at jeg får oppleve dette hver eneste dag, jeg elsker å bo i London! 

Mamma og lillesøster, på vei opp med parishjulet 

Her ser dere hvor høyt oppe vi var, ikke rart jeg nesten besvimte London Eye 

Avsluttet dagen ved å vise London Bridge... elsker å spasere her om kveldene.. 

Love?


#Mote #London #Christmas

Vil du bli ukens blogg?

Nå er det lenge siden jeg har hatt ukens blogg, og nå som det snart er jul har jeg lyst til å glede noen lesere. Legg igjen bloggen din i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg turen innom. Den bloggen som jeg synes fortjener å bli ukens blogg, vil få en vurdering av meg og egen plass i sidebaren på bloggen min 

Vi blogges i morgen! 

#ukensblogg #mote #godjul

Nye innkjøp fra London

Hei dere, kom inn døren for ikke lenge siden. Har tatt litt bilder av det jeg har kjøpt i dag. Her i London er det så billig for klær og sko, flere butikker der du kun betaler 5 pund for hver eneste ting de selger, dette da vesker, klær, sko osv. Jeg fant tidenes kuleste veske som jeg skal kjøpe i morgen. Tenk det kun 50 kr for en clutch?? Som i Norge ville kostet 150 kr. IM IN HEAVEN! 

Perks of living in London. Anbefaler å stikke innom Camden Town City, Lewisham, og Oxford Street. Kanskje det kunne vært interessant å skrive en London guide til dere? Det beste med å kjøpe julegaver er alt du ender opp med selv etterpå, haha. Jeg kan inrømme at jeg er LITT flink til kjøpe julegaver til meg selv... noen som kjenner seg igjen? 

Jeg har også ENDELIG funnet kjolen jeg skal ha på nyttårsaften, og det er så deilig å slippe å bekymre meg over hva jeg skal ha på meg på kvelden, nå kjenner jeg at jeg gleder meg masse!! Denne SUNSHINE BLONDE serien er så absolutt å anbefale, jeg bruker både shampooen og balsamen. Desverre finner du bare denne i London, men er kjempebra! Nå er jeg også eier av BOY luen, haha. Neglelakken er så fin, ihvertfall fargen. 

Kjøpte dette casuale skjerfet, matcher det meste av klær, og holder meg varm. Kjøpte 3 slike i sort, hvitt og brunt. 

Kjolen er i gull i virkeligheten, kan vise dere bilder med kjolen på senere. 

Love? 

#mote #innkjøp #shopping #london

1 frst december - Inspiration

Gød første desember :) 

Det var deilig å våkne opp til sol i dag, selvom det varte veldig kort. Neste gang blir det kanskje snø? Ihvertfall kjenner veldig på julestemningen allerede, her spilles det julesanger i leiligheten, og har pyntet opp med julelys i vundene. Nå mangler bare et lite juletre ved inngangen :) Nå er det kun 23 dager til julaften, tenk det? Dette året har gått fort! Snart drar jeg til Oslo for å feire nyttårsaften med mine kjære bestevenner i Oslo. Det gleder jeg meg veldig til! Først skal det feires jul her i London sammen med mamma, pappa og lillesøster. Det trur jeg nok blir riktig hyggelig, og ikke minst juleshoppingen før. 

Engelskmenn og amerikanere pynter juletreet 1 desember, noe jeg fant ut når jeg skulle på butikken. I hvert eneste hus var det ferdigpyntet juletrær stående å skinne ut vinduene, det var så fint. I norge er det jo anderledes, der pynter man juletreet lille julaften. Ihvertfall det jeg og min familie gjør hvert år :) Tenkte å inspirere litt med fine desemberbilder: 


Åhh så deilig inspirasjon:) hehe 

Love?

It's finally friday, todays outfit

Hei fine dere :)

Tenkte bare å si hei, det er fredag og helg! Digg:) Planene i dag er å dra en tur innom byen og få med meg julestemningen overralt. Det er så koselig å se at det er hengt opp julelys og pynt overralt i byen, samt store glitrende juletrær. Her kommer julen veldig tidlig forhold til Norge, ser frem til å feire jul i London. Mamma, søstra mi og pappa kommer også hit snart, så det blir kos!

Todays Outfit Elsker den nye kjolen min :)) 

Love?

Avslappende onsdagskveld

Hei fine dere.

Nå spiser jeg lasagne og hører på musikk, blir en avslappende kveld hjemme i leiligheten denne onsdagskvelden. Har skrevet ferdig søknad og cover letter for å begynne jobbsøking. I morgen skal jeg søke på minst 5 jobber! Har ryddet og vasket leiligheten i dag og nå er lysene tent, koselig.

Håper dere har det bra :)

Nytt til garderoben

Hei fine dere.

I dag våknet jeg kjempe tidlig for å få med meg dagen. Dro til byen rundt 9 tiden og kom hjem for litt siden. Kjøpte litt nødvendigheter og nytt klestativ til garderoben. Begynner å bli fint her nå, blir så deilig når alt er på plass. Mangler pute og dynetrekk, overdyne og pynteputer. Skapet skal ut, og byttes med sånn hvit hylle i gangen. Blir såå fint her etterhvert!

Ble veldig fornøyd med stativet i hvertfall:)

Todays Outfit Inspiration - Ramones

Hei fine dere :)

Var kjempe deilig å våkne opp i en helt ny deilig seng, i min nye leilighet:) Ser frem til den dagen solen skinner gjennom vinduet mitt en sommer morgen. Kjenner jeg begynner å få litt julestemning når jeg titter ut av vinduet på kveldene, nå mangler bare snøen så regner jeg med at julestemningen kommer for å bli.

Nå skal jeg straks begynne å støvsuge og vaske her, og rydde ut klær fra koffertene. Blir deilig å få hengt opp kjolene mine!

Btw, todays outfit inspiration.

My new appartment

Tenkte bare å blogge litt kjapt om leiligheten jeg nå bor i, før jeg legger meg ned på hodeputen. I dag har det vært en veldig interessant Søndag, for å ikke snakke om rolig helg. Planene var å dra ut på lørdagen, mn slik ble det ikke. Men, har jo fått gjort andre ting da, som å flytte osv. For nå bor jeg nemlig i en loftsleilighet, som ligger i øverste etasje. Har egen dør ut til felles takterasse, og kjempe fin utsikt fra soveromsvinduet. Deler kjøkken og vaskerom med andre som bor under meg, men har fått eget bad så det er veldig bra :) Kunne ikke drømt om bedre leilighet akkurat nå, så denne var midt i blinken for meg! Koster ikke så altfor mye heller, prisene på leiligheter her i område er veldig mye rimeligere enn i selve byen. I morgen er det opp tidlig og søke på jobber, føler at jobben er rett rundt hjørnet nå.

Anyways, har tatt noen bilder av leiligheten i dag som dere kan titte litt på. Mi casa <3 Ahhh, elsker leilligheten, er enda mye igjen når det kommer til innredning og sånn. Det kommer seg nok etterhvert. 

Love?

Todays Outfit Inspiration - Keep calm and have a coffee

God morgen fine dere :) 

Etter jeg sto opp har jeg tatt litt bilder for å inspirere dere litt, lenge siden jeg har hatt "Todays Outfit Inspiration", så er deilig å kunne begynne med det igjen. I går var jeg en liten tur på shopping og kjøpte med meg et kjempekult kaffekrus, som jeg vet kommer til å bli flittig brukt fremover i denne vinterkulden. Kjøpte også et par nye boots fra #Primark, som er favorittbutikken min for tiden. 

Nå skal jeg drikke ferdig cappuccinoen min og se videre på "Vampire Diaries", ønsker dere en strålende dag :) 

#London #UK ..... Looove them!!!!

Love?

Flere bilder fra shooten i London

Hei fine dere. Nå drikker jeg en cappuccino for å våkne, skal straks fikse meg til byen. I dag skal jeg i et møte for å skaffe et engelsk skattenummer, noe man ha får å jobbe lovlig i England. Etter det må jeg skaffe engelsk bank osv. Men, dette blir bra og det føles godt å komme i arbeid igjen. Nå er det siste som mangler å finne jobb, tenker å jobbe i en cafebar eller på et utested alt ettersom hva som er ledig. Fikk et tips av bestekompisen min her i England om å søke nå siden det er mange plasser som trenger ekstrajobb nå rundt jul. Så satser alt jeg har på at jeg får en velfungerende jobb før jul :)

Så kult at mange likte bildene, jeg ble veldig fornøyd med resultatet selv. Taktrerassen er perfekt til å ta bilder på, og har ikke minst en fabulous utsikt over område. 

Love?

Bilder fra photoshoot

Hey fine dere :) I dag våknet jeg tidlig, og tok meg et deilig varmt og etterlengtet bad. I går kom bestekompisen min Josh på besøk, og det var kjempe hyggelig å se han igjen. I dag etter vi spiste frokost, sminket jeg meg og gjorde meg klar til å gå opp på taket og ta litt bilder. Bildene ble veldig fine, og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Josh tok selvfølgelig bildene, og han gjorde en veldig god jobb. 

Tenkte å vise dere noen av bildene :) Været har vært helt fantastisk i dag!! Elsker london om høsten/vinteren. Ryktes at det kommer snø denne uken allerede, håper det kommer rundt jul ihvertfall. 

Kan legge ut flere hvis det er ønsker om det :) Håper dere liker bildene!

Love?

Finally home in London

Hei gamle og nye lesere. Lenge siden sist! De siste mnd har jeg hatt mye å tenke på, og har måtte ta noen tøffe valg, uten om å gå så mye innpå det. Men, nå er jeg tilbake igjen og føler meg mye bedre enn jeg har gjort i de siste ukene. For de som ikke vet det har jeg vært i oslo en liten tur, bare for å få tankene på noe annet og ikke minst møte mine bestevenner. Jeg bor jo som sagt i London, og har bodd her siden august/september. Jeg trives veldig godt i London, og ser frem til å flytte for meg selv snart. Akkurat nå bor jeg i et kollektiv med mange andre, det er for så vidt ganske greit men jeg vil gjerne ha et eget sted å bo. Så nå er jeg på leting etter egen jobb, gjerne nærmere sentrum siden jeg jobber mye i studio i byen. Det som hadde vært perfekt er å fått leid noe nært Oxford Street eller London Bridge, mn det blir nok en langtidsdrøm siden det er jo veldig dyrt i det område. 

Håper dere har hatt det bra, og ikke har savnet meg så altfor mye. Mange som sikkert trudde jeg aldri skulle blogge igjen, mn savnet ble litt for mye for min del så er godt å få blogget igjen. 

btw, header kommer senere har bare ikke funnet noen som passer enda...Fått pakket litt ut også, kjøpte noen produkter på taxfree på Gatwick jeg kan vise dere senere :) 

Love?

Dagens Outfit - Painted Skirt

Jeg har det helt fantastisk om dagen, og får oppleve så utrolig mye gøy. Jobber nå med min første singel, og det er så utrolig vanvittig alt som skjer nå! Jeg har jobbet hardt og virkelig kommet dit jeg ville. Elsker virkelig denne byen, og det ser ut som at jeg blir boende her en god stund fremover. Jeg råder alle sammen som har en drøm, om å følge den. Never give up on your dreams! 

I dag var jeg i studio en tur, som ligger i Oxford street. Det er sykt deilig vær her nede, var sikkert over 30 varmegrader i dag, nesten syden! Har tatt litt bilder fra dagen, men de viser jeg i morgen. 


Sko/Danmark Bag/HM Skjørt/HM Topp/NewLook Belte/BikBok 

Love?

Possibilities are made for you to grab them

Drømmer du om noe? Kanskje å bli noe annet enn lege eller lærer? Kanskje du vil utgjøre noe stort og fantastisk, noe nytt i livet ditt? Kanskje du vil starte noe eget og vise din kreative side?

Noe som slår meg ofte er hvorfor vi drømmer. Drømmer vi fordi drømmene våre er bedre enn virkeligheten? eller fordi de bare er der fordi nettopp DU skal tørre å gripe dem? Men, når vi har store drømmer er det alltid noen som forteller oss at vi må få beina ned på jorda og tenke oss om tre ganger. "Nei, dette kan du virkelig ikke gjøre? Dette er altfor vanskelig å få til!" Du drømmer for mye, skaff deg heller en ordentlig jobb!". Sånne typiske ting du får høre hvis du lufter ut drømmene dine for andre. Selvfølgelig må man ha en backup plan hvis ikke ting går som man vil, men det betyr ikke at du ikke kan komme dit. Noe som har slått meg i det siste, er at det er ingen andre enn deg selv som kan bestemme hvordan livet ditt skal være, og bli. Du er din egen skaper. "You create things every day, especially your own world". Ting du bestemmer deg for, og ikke minst fokuserer på vil du oppnå til slutt. Jeg er sikker på at det er mange som har jobbet hardt for noe, og til slutt har du fått det resultatet de har ønsket lenge. Dette gjelder også hva du vil gjøre i livet. Det er så feil det dem sier at du ikke kan bli noe, hvis du ikke fullfører skolen, ikke tar fagbrevet eller studerer i det hele tatt. Du KAN bli noe! Selvfølgelig, hvis du skal bli advokat eller lege da må du ha høyere utdannelse. Men, valget er ditt! Du er ikke en taper selvom du ikke har fullført skolen, eller i det hele tatt har tenkt på utdannelsen din. Mange av oss har ikke funnet ut av hva vi vil gjøre, og jobbe med. Det tar tid for noen av oss, mens andre har hatt planen klar lenge. Sånn er det!

Andre forteller deg at det er vanskelig og komplisert uten utdannelse, men hvis du er kreativ og liker å jobbe freelance er det ikke så komplisert. Det er bare du selv som må bestemme deg, og ta konsekvensene når de kommer. Det er aldri en snarvei til suksess, selvom det virker som noen har funnet den. Det er hardt arbeid med alt selvfølgelig, uansett hva slags jobb du vil ha. Du får ingenting, du klarer ikke å gjøre noe ved å bare sitte på ræva og drømme. Du må opp og ut, finne mulighetene og gripe dem. Jeg har jobbet med mye forskjellig, og har gått frem og tilbake for å finne ut av hva jeg vil studere, hva jeg gjøre og hva jeg vil bli. Valget mitt er så enkelt som at jeg vil jobbe for meg selv, jobbe med musikken min og komme langt! Du tenker sikkert "Nå drømme du stort"!. Ja, det gjør jeg. Men, jeg kommer ikke til å gi meg uannsett hva andre sier. Motgang gjør deg sterkere, og jeg har fått utrolig mye motgang i livet. Det er sånn det er, når noen bestemmer seg for hva de vil gjøre, sitter andre hjemme og skulle ønske de var dem. Skulle ønske de kunne gjøre det samme. Det finnnes bare  EN vei til suksess, og det er hardt arbeid og fokus! Fokuset skal ligge på det du vil gjøre, og ikke det du ikke vil gjøre. Jeg har fått helt anderledes tankegang etter jeg leste en bok som heter "The Secret!". Det gir deg svaret på alt du ofte lurer på i livet. Anbefaler alle å lese den! 

Den dagen du kommer i en situasjon og tenker negativt, snu heller om tanken og tenk noe positivt istedet. Det er virkelig boost for selvtilitten, underbevist;) Husk også, det er en grunn for at det finnes flere muligheter, det handler om å gripe dem når du får dem. Hvis det er meningen at du ikke kan jobbe med det du vil, hadde det ikke vært flere valg. 

Nå bor jeg i London for de som ikke vet det, og jeg var i møte med platestudio i dag ved oxford street. Excited!! 1 uke til jeg får vite om de vil jobbe videre med meg :-) 

Tørr du å dømme stort?

New singing job + outfit

Hello Sweethearts. 

Kom akkurat inn døren, var en tur på Broadway shoppingcenter, like borti her. Kom over noe utenfor kjøpesenteret. Der var det satt opp en "Lounge" der man kan sitte og bestille mat og drikke. et slags arrangement for de som går forbi. Det ligner veldig på Lawo Terasse som er på Karl Johan i Oslo. Jeg så at det var mange artister, på min alder som sto på scenen og fremførte den ene sangen etter den andre. Så jeg tok til meg guts og spurte han som arrangerte hele greia om jeg kunne bli med på arrangementet neste gang. Jeg forklarte til han at jeg synger og skriver egne låter, og har noen låter jeg kunne fremføre på scenen der. Han ble veldig possitivt overasket og sa at han gjerne ville ha meg med. (Hadde aldri trudd han ville si ja, så spontan som jeg er). Jeg har alltid hatt lyst til fremføre på sånne småscener, det er jo der det er lurt å starte. Jeg har sunget på slike scener før, og det er alltid like moro. Vi vekslet nr, og han sa at jeg bare skulle gi beskjed når det eventuelt blir aktuelt å være med. Arrangementet varer hele August, og jeg kan få lov å "jobbe" hele denne mnd. Herregud, det blir så gøy! Jeg skal fremføre mine egne låter, og arrangementet er ute. Håper på fint vær de dagene jeg skal jobbe med dette. Blir også gøy å bli kjent med de andre artistene :-) 


Livet mitt er fantastisk om dagen :) 

Love?

Tusen takk for støtten jeg har fått

Hei sweethearts.

Det var en smertefull tekst jeg måtte skrive, mn jeg føler nå at jeg kan glemme det som har skjedd. Gå videre, og starte det nye livet mitt her i London. Tusen takk for all støtte jeg har fått, meldinger og sms. Dere er herlige, setter virkelig pris på det. Det er godt å vite at jeg ikke bor i Oslo lenger, at jeg kan føle meg trygg. Nå som vedkommende er ute av fengsel, er det ikke like trygt lenger. Desverre. Så det er også en av grunnene til ta jeg har tatt dette valget. Det skal bli godt å starte på nytt, og jeg føler at jeg ikke har noen bekymringer lenger. 

Til dere som har vært i lignende situasjoner, det hjelper kanskje for deg å holde tyst om det men det er veldig godt å få det ut på papiret også. Hvis du ikke gjør som meg, og velger å skrive et blogginnlegg om det, kan du skrive det ned i en bok eller på macen. Få skrevet ned alt du har av følelser rundt det, selvom det kanskje har skjedd for lenge siden eller nettopp har skjedd. Dette er jo noe du kan gjøre hvis du ikke velger å anmelde det. Det er noen av dere som har vært igjennom det samme som meg, og med samme mann. Jeg vet hvordan dere har det, og setter virkelig pris på at dere tør å stå fram i kommentarfeltet så jeg vet at jeg ikke er alene. Tusen takk :-) 

Meg og min gode venn Patrick <3 

Dagens Outfit - Commedy Skirt

Hallo sweethearts :) 

I dag har vi vært en tur i byen, satt oss på en pub siden det var så fint vær. Elsker sommerværet, godt og varmt. Hører at det er drittvær i Norge, bra vi tok med oss godværet hit, hehe. Det var mye spennende som skjedde i byen i dag, mye arrangementer og ting som ble delt ut. Elsker at engelskmennene er så åpne om ting, det var artister og "predikanter" i hvert hjørne, og alle sto og hørte på. Det er dette jeg liker med London, at selv gatemusikanter får den oppmerksomheten de fortjener, mange flinke i Oslo også men som ikke blir like mye hørt. Morsomt at det er så mye forskjellige mennesker her, ingen som dømmer :-) En ting jeg også liker med London er at alt er så billig her, selv maten koster under 5 pund. (50 kr ), det er sykt! Det er perfekt for meg, jeg som er så glad i mat, hehe. 

Iriana tok noen bilder av meg ute i stad: 

Topp/BikBok Skjørt/TeenScene (London) Bag/HM 

Love?

 

Første bytur i London

Hei dere. I går var jeg ute på min første bytur i London. Jeg bor på en plass som heter Bexleyheath, litt utenfor central London. Veldig koselig sted, her er det alt av kjøpesentere, kino, starbucks osv. Utrolig hvor mye som er her, det er også en karaoke bar like ved leiligheten. I går tok jeg meg en liten tur på baren for å sjekke den ut, og jeg ble kjent med noen jenter der. De lurte hvor jeg kom fra, og sa at jeg hadde så morsom aksent. Fikk mye komplimenter i går for aksenten min, og en fyr på byen som sa han ville gifte seg med meg på grunn av at jeg snakker så "søtt", haha. 

Anyways. Jeg ble kjent med dem som var på baren, og de var utrolig imøtekommende og hyggelige. Tok ikke lang tid før jeg hadde fått 3 nye veninner, Jessy, Tasha og Charise heter jentene, veldig søte jenter. Jeg var med dem på byen, og vi gikk fra bar til bar og endte til slutt på en klubb i Dartford. Der var det utrolig bra stemning, masse kule mennesker og ikke minst bra musikk. Det var også mange engelskmenn som flørtet med meg, mn de var veldig høflige og ga komplimenter. Noe jeg har merket forskjell fra Oslo er at de er mer "voksne" her. Altså "The Boys". Det var vel fra 18 - 23 år som var inne på klubben, akkurat som i Oslo. Men, noen steder i London er det 21-23 års grense. Det er også ufattelig mye billigere for øl her, her koster en mugge med øl kun 2,50 pund som er rundt 18-20 kr. Wow! Drinker koster rundt 3-4 pund, og jeg drakk veldig mye Malibu Coctails i går. Min nye favoritt! Jeg hadde en kjempe bra natt på byen, og kom meg trygt hjem. Her koster heller ikke taxi så veldig mye. 

Tasha, Jessy, Meg og en venn av dem

Thanks for a lovely night girls! xOXOx

Dagens Outfit - Blue Bag

Hei fine dere. Kost meg kjempe masse ute i byen i dag, veldig fint vær her i London! Mamma tok noen bilder av meg når vi var ute i stad. Lenge siden jeg har hatt dagens outfit :) 


Elsker vesken, fikk den av mamma før vi reiste. Den går til det meste, også har den så kul farge. Kjolen har jeg også fått fra mamma, elsker stilen hennes! 

Love?

 

London er en fantastisk by

Hei. Så koselig at mange var positive til valget mitt om å flytte til London. Noen ganger må man bare gripe sjangsen når man enda har den, og det er det jeg skal gjøre. Har ikke tenkt å sitte hjemme i Norge og tenke tilbake om noen år, angre på at jeg ikke gjorde det jeg ville. Mange mener man trenger skole for å nå langt i livet, mn nei det trenger man faktisk ikke. De fleste store, de som har lykkes i livet har ikke gått vidregående. Det handler om hva du selv vil i livet, hvis du skal bli lege eller advokat trenger du den utdannelsen, trenger å gå vidregående, høyskolen osv. Men, det er ikke det jeg vil gjøre. Jeg vil jobbe med freelance, jobbe med egne ting. Starte egen bedrift, eller starte egen butikk. Hvis du vil gjøre det samme som meg, så kan du det! Det er ingenting som at du MÅ gå skolen, eller i det hele tatt må utdanne deg ferdig i Norge. Slutt jobben, lag deg en plan og flytt. Det er så viktig å følge drømmene sine, selvom noen av dem kanskje virker uoppnåelige, og langt borte. Du kan starte med blanke ark, finne nye veier og gå, og ikke minst jobbe deg oppover fra scratch.

Jeg merker nå selv at etter jeg har vært en del ganger i London, at det er så mye mer befriende her. Folk dømmer ikke, og du kan være deg selv. Det finnes så ufattelige mye forskjellige mennesker her i London, fra alle mulige land. Men, vet du hva? De kommer overens med hverandre. Her er det ingen jantelov, her er det ingen som bestemmer over hva DU skal gjøre, hva DU skal jobbe med og ikke minst hva DU mener. Hvis du lykkes med noe, blir folk imponerte og trekker deg ikke ned på grunn av sjalusi. I London får du lov til å vise at du har fått suksess, og ikke minst vise andre at du er god nok. Menneskene her er så utrolig høflige, og de hjelper deg hvis du trenger noe. Trur jeg aldri har vært borti mer hjelpsomme mennesker før, og alle er hyggelige mot deg. Ingen sur mann på bussen, aldri noen som skubber bort til deg uten å si unnskyld, eller noen som bøller foran deg i køen. I london blir du akseptert for den du er, og møter alltid på noen som er lik deg. Rett og slett, en fantastisk by. 

Jeg har også lagt merke til at de tar vare på dyrene her, og har mange slike "fond" for dyretesting. De har rett og slett et bedre dyrevern her enn i Norge. Jeg er imponert over hvor godt de tar vare på dyrene rundt omkring, selv ekornene koser seg i parken. Overalt i central London finner du ekorn, som kommer ned og hilser på deg. Sykt søtt! 

Jeg var en tur på butikken her om dagen, også var mannen i kassen kjempe hyggelig.

Butikkmannen: How are you darling? Anything you need my love?

Meg: Do you have an adaptor?

Butikkmannen: Yeah, we do! Come and I will show you my love.

Smelter hver gang jeg er å handler, herregud så søt!  

Elsker dagene her :) Kan virkelig ikke vente til å flytte hit! :) 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits