Style By Keinapel

Streetstyle - London Fashion Week 2015

God morgen kjære lesere! 

Håper dere har hatt en fin helg, i går dro jeg og Matthew på kino og så filmen "Focus". Den var utrolig bra, anbefaler dere å se den hvis dere tenker dere på kino! Passer perfekt med kjæresten eller en hot date. 

Anyways, nå er det full i gang med London Fashionweek igjen så da tenkte jeg å inspirere litt fra Londons gater under showet. Veldig enkelt men stilfullt antrekk! 

Noen av mine største mote ikoner er Kendall Jenner, jeg absolutt forguder stilen hennes! Den er så minimalistisk og kul. LOVE IT!Elsker disse antrekkene, første antrekk er vågalt og sexy! One word, Edgy!Disse antrekkene var sinnsykt kult, det oser 70 tallet noe jeg digger!! Stiler fra 70 tallet er en av hovedtrendene denne vår og sommer sesongen! Can't wait :)

Hope you get inspired!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Style #Fashionweek #Helg #Søndag

Kun 3 timer igjen av supersalget! 25% på alle paljett kjoler!

Klikk her for å komme til salget

Milano & London Streetstyle - Comfy Jumpers

God morgen lesere! 

Resultatet fra avfargingen ble ikke som forventet, så jeg brukte en lysere hårfarge etterpå, og resultatet ble lyserosa!! Jeg kommer til å lysne håret gradvis, siden det sliter ikke så mye på håret. Men, det var litt morsomt at jeg gikk fra å være mørkerosa til å bli lyserosa, morsomheter i hverdagen. Kan vise dere resultat i et innlegg senere i dag:) 

Jeg elsker å se på moten fra gatene her i London også nå som det er Fashion Week nede i Milano er det alltid interessant å følge med. Noe av trendene denne sesongen er lange comfy gensere. Fant noen antrekk som viser hvordan du enkelt kan kombinere trenden:)

FROM THE STREETS OF LONDON & MILANO 

Photo: http://www.elleuk.com/Keep it casual and cool!

SHOP THE STYLE (Klikk på bildene for å komme til butikken) 


Love?

#Mote #Milano #London #FashionWeek #Hverdag #Tirsdag #Blogg #Inspirasjon

This Week Streetstyle - Fashion For Autumn

Hi lovelys!

Håper dere har en fin lørdagskveld så langt! Som dere sikkert ser har jeg ordnet meg nytt design. Siden jeg følte det var på tide med litt endringer. Jeg flytter om ikke mange uker til nyhuset med familien, så da lover jeg at det blir masse bra blogging. Føler nå om dagen at bloggingen ikke er helt på topp, men det blir bedre tider. Været i London er utrolig ustabil om dagen, først var det veldig varmt og masse sol også kom regnet sammen med torden og lyn. Men, jeg må si at etter å ha bodd her 1 år at jeg har blitt veldig vandt med det. Du vet aldri hvordan været her blir, litt spennende egentlig. 

Anyways, tenkte å ha en style vs style igjen. Elsker å titte på høstmoten fra gatene her i London :)

Åhh så mange tøffe antrekk, men favoritten er nr2! Det er fortsatt striper på gensere og cardigans,fake pels og skinn som er i motelyset, du kan kombinere de tre forskjellige stilene på mange kreative måter.


Hvilket antrekk liker du best?

#blogg #mote #Lørdag #Helg #Inspirasjon #London #Streetstyle #hverdag

 

This Week Streetstyle - Black & Red

Hey flotte dere :-) Håper dere har en fin uke så langt!? Som vanlig hver uke skriver jeg om StreetStyle fra London, siden jeg synes det er interessant å lese om hva som er mote denne sesongen. Noe som går mye igjen denne høst sesongen er ruter, striper, sort, grått,hvitt og beige. Sterke farger som rødt, blått og lilla er også noe du vil se mer av. Jeg må si at jeg elsker rute trenden, og du kan matche det til så mye. Hvis du ikke har gått til innkjøp av ruteskjorte enda, er det lurt å investere i en, det er også noe som blir populært igjen høst etter høst. Jeg har fortsatt min hengende i skapet, og gleder meg til å bruke den igjen! Åhh så mange kule antrekk! 


#Blogg #Mote #Høst #Inspirasjon #Streetstyle #Hverdag

Hvilken stil liker du best?

This Week Streetstyle - London City

Hvis det er noe jeg liker ekstra godt med høsten da er det å tulle seg inn i varme gensere, cardigans og skjerf. Jeg kan også begynne å bruke skinnjakken igjen, som er noe av de plaggene du bør ha i skapet til en hver tid. Jeg kom over noen kule antrekk fra gatene her i London, get inspired!

Noen av trendene som er populært igjen denne sesongen er striper, og det ser alltid kult ut kombinert med en skinnjakke og straight jeans.  


Photocredit: www.thefashionspot.com 


Del gjerne innlegget videre 

#Blogg #Mote #Høst #Inspirasjon #Hvredag #Streetstyle 

Hvilket antrekk er din favoritt?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits