• 31.01.2010 - 16:10
31.01.2010

STREET OF FASHION
fashiion patrol...

I just loove Street of fashion from sweeden. Its innspires me from head to toe.

Jeg vet ikke hvorfor men jeg forbider svensk stil med kleskjedene GinaTricot og Zara, rett og slett fordi stilen minner meg så sinnsykt om klærne de selger i butikkene.

Zara er absolutt en stjernebutikk blant motefreaker, og jeg bare elsker denne butikken selv. Du finner alt på zara, som også ikke koster skjorten men klær som du kan kjøpe med god samvittighet. Gina Tricot er også en nydelig klesbutikk som har vært favorittbutikken min lenge. Rett og slett 5 stjerners butikk. Det er det samme varemerke som Zara også bruker, "Cheap but good". 

bloglovin

LOVE/HATE?
 • 30.01.2010 - 16:58
30.01.2010

New purse

 • Jeg får bare låne nettet til tanten min siden jeg er på besøk hos dem, så det tar nok en stund til jeg blogger for fullt igjen! Jeg har ihvertfall flyttet til Fredrikstad nå, og storkoser meg i nybyen. Jeg elsker denne byen her, koselig mennesker og masse butikker. I dag var jeg på noe som heter Østfoldhallen, en hall full av tusen butikker. Jeg fant en utrolig kul butikk som selger alt fra vesker til smykker, til veldig billige priser. Det var da jeg fant drømmevesken, og den har blitt min nå. Kostet egentlig 200 kr, men var på tilbud til 49 kr, utrolig fin og passelig, akkurat nok plass til lommebok,mobil,tyggis osv. Kjempe godt kjøp! Jeg har også kjøpt meg masse ringer, og en ny kjole fra GinaTricot til 100 kr, på tilbud.Parfymen passet så godt til bilde... innspo

Jeg elsker kjolen fra GINA, gleder meg til å ha den på meg i kveld!


LOVE/HATE?
 • 28.01.2010 - 18:25
28.01.2010

Bloggpause

Har ikke tilgang til nett på noen dager, men vil komme så fort som mulig tilbake. Dont worry, kommer ikke til å slutte å blogge! Kos dere og ha en fin helg:)
Blogges
 • 25.01.2010 - 13:38
25.01.2010

Trend: Pattern

LOVE                                 LOVE                                        LOVE                                    LOVE

Den ringen har jeg, elsker den!Strømpebukser med mønster er absolutt hott! Jeg forbinder disse tynnstrømpebuksene med bettypop, rett og slett fordi det er en veldig "dolly" stil over det. Perfekt comb når du skal ha noe søtt eller røft som outfit, er sånne strømper absolutt et must.

Get my style:
An oversized or very long T over pattern-tights. Acezzorices and magnific hairdrolls beside.Comb pumps and knee-boots,cowboy boots or ballerina-shoes.
 It should look more lik this:


pattern-tights


LOVEHATE?
 • 24.01.2010 - 10:09
24.01.2010

Steal my look


Da var det tid for "Steal my look", siden det er Søndag!

Jeg elsker å sette sammen stiler, mitt favoritt tilbehør etter Ringer er hansker, går ikke en dag uten korte eller lange hansker, alt ettersom hva dagen vil bringe. På partey bruker jeg fløyelshanskene mine og noen ringer utenpå!


LOVE/HATE?

 • 23.01.2010 - 16:10
23.01.2010

Outfit 230110

Jeg elsker den nye hatten min! Stilig og Orginal..


Casiiio Exilma....


//My favorite

Jeg bare elsker å sette sammen en dongerijakke over en lang tunika eller tynn genser, over tights.
Nerdebrillene matcher den svarte hatten og tightsen.


LOVE/HATE?
 • 23.01.2010 - 04:35
23.01.2010

week's lookbook

Originality

I love this purse, I got one too in bluue..

Rock this town

//High fashionfactor

Sweet apologize

Sweet and proactive...

The party session

perfection..
bloglovin

LOVE/HATE?
 • 21.01.2010 - 21:01
21.01.2010

Trend: Blomster

Its not flowepower, its not green tights and fluffy hair, flowers from garden is the new spot.

Vi alle vet at vi er en ny "Costume" (kostyme) periode og at blomster har kommet for å bli. Nå kommer du til å angre på at du kastet eller ga bort "bestemor klærne" med blomstermønster på og høyt liv. Selv jeg gjør det! Men, man vet aldri hva som kommer på moten igjen, så nå må jeg hunte for klær med blomstermønster på fordi det er jo dritkult!

Det kommer såklart annpå hvordan du setter sammen et antrekk om du skal ha en stilig blomsterjakke til, eller en blazer over en blomstertopp, og for å få et komplett antrekk er hatter/hansker suksess! Jeg elsker tilbehør!
Hvis man vil ha high class i vårstilen, og toppe antrekket med blomster er det kult å kombinere nøytrale bukser med høyt liv. ohboy, denne vårtrenden vil garantert ta av!

Jeg leste i Costume om den kommende vårmoten, dette vil jeg ha!Jeg liker kombinasjonen av søtt og rocka. Med blomster og svart blir det en hit!

da tenkte jeg på en blazer i en enten kremhvit eller svart.LOVE OR HATE?
 • 21.01.2010 - 18:06
21.01.2010

Dagens shopping

 • Hei søtinger. Jeg er nå hos storesøsteren min og skal være her kanskje resten av helgen hvis jeg ikke drar til Finland, vi får se. Planene er å flytte neste uke. I dag var jeg på en handletur med Julie søsteren min og vi var overalt. Det er utrolig mye salg nå, og jeg digger det! Hun er verdens beste fordi hun kjøpte verdens søteste sengetrekk til meg,nyeste Costume, innetøfler og sist men ikke minst spitter nytt minnekort! Bursdagsgave på forskudd! Takk søs!Sengesettet og innetøflene er fra Jysk. Tøflene er sykt digge å gå i!  Kostet bare 25 kr, superbillig.

Dagen min har vært kjempe bra :)

blogging om mote kommer senere, så følg med :)


LOVE IT OR HATE IT?
 • 19.01.2010 - 21:47
19.01.2010

Outfit 190110

Jeg valgte favorittgenseren min, ipod og den brune yndlingsbaggen min! Noen dager skal være slummedager
og sånn gikk jeg i dag.


Music in my liiife!

Favorittsanger:
- Kiss'n tell from Ke$ha
- Your love is my drug from Ke$ha
- RadioRadio from Ke$ha
- TikTok from Ke$ha

LOVE IT OR HATE IT?
 • 18.01.2010 - 13:57
18.01.2010

TikTok like a clock

 • Hei søtinger. Jeg har nå pakket ned klesskapet mitt i 3 kofferter og mangler bare baggene igjen og klesstativene. Guess what? Jeg skal flytte til Fredrikstad! I know, havent told you before. But I am telling you now! Jeg gleder meg veldig ihvertfall. Har vært i Fredrikstad 3 ganger i mitt liv, og nå skal jeg bo der!! Ikke alene såklart, med mamma og lillesøs. Ser fram til den nye leiligheten og et nytt liv i en ny by. Jeg elsker å være der på sommern, da er det alltid så koselig og varmt. Rene syden der nede. Cant wait!

But anyhow, jeg har tatt på meg favorittgenseren min, den er mamma sin. God og varm er den også!

hello-kitty! No masc!

Er den ikke søt?
Hva gjør dere?

 • 18.01.2010 - 08:35
18.01.2010

Makeup: Eyes

I like it casual, I like rocking the outfit with smookey eyes. I like to call it Spookey eyes, because it reminds me of the ghoust image... High fashion!

Me on the picture!

Innspo: KateMoss

Folk sier jeg ligner på henne, gjør jeg det?

Jeg liker elsker smookey eye looken. Kjempe kul måte for å få fokus på øynene og markere mer. Spessielt for de som har småe øyne og som vil inn i rampelyset er dette absolutt en klassiker. Jeg skal vise på videoblogg engang hvordan jeg sminker meg.

Smookey-eye looken:
- Fokuser på øyeeple, du kan ha helt svarte øyne eller svart ytterst og litt sølv eller en metallfarge innerst. Alt ettersom hvordan look du vil ha.

Hvis du vil ha en søt look, er det best å ha svart på øyelokket og litt metallrosa over øyeeplet, og en hvit linjal innerst i øyekroken og bortover våtlinjen.

Hvis du vil ha den hotte og rocka looken, er det beste resultatet å ha svart/grå/mørkegrå metallfarge rundt øyeeple, og øyet generelt og litt under våtlinjen. Kult med en lysegrå eller gull innerst i øyekroken og litt oppå øyelokket!

Mitt Tips: Hvis du skal ha fokus på øynene, så må du unngå sterke farger på leppen, heller en litt mer naturlig farge.


LOVE OR HATE?

 • 18.01.2010 - 00:12
18.01.2010

Trend: Fletter

 • Det finnes mange fletter å velge mellom. Du har fiskeflette,sideflette,hesteflette i en tupp,flette i luggen, og vanlig flette, og det finnes sikkert flere fletter som kanskje vil dukke opp etterhvert.Jeg har lest at "Wangfletten"kommer til å bli frisyren alle skal teste ut i 2010. Jeg har egentlig aldri vært så veldig fan av fletter, men nå i det siste har jeg prøvd litt av hvert. Min favorittflette er selvfølgelig Wangfletten. 

Wangfletten: Den typiske fiskefletten, samler alt håret i en flette på siden. 

Rate: Funky og rocka, få fram den tøffe jenta i deg!  Absolutt et must i året som kommer.
5 stars

Sidefletten: Denne fletten kan alle lage. Starter fletten på siden av luggen og fortsetter
nedover øret eller helt rundt hodet, alt ettersom hvordan man vil ha den.


Rate: Klassiker & trendig!  Denne fletten har alltid vært populær, og ganske enkel å lage,
eller tvinne inn i luggen, smak og behag! Jeg liker ihvertfall denne fletten godt.

 4 stars

Hesteflette i en tupp:
1 måte: Du lager en vanlig flette bak og setter det opp i en tupp.
2 måte: Du tvinner håret rundt til du får en lang "snurrebass" over håret og ruller sammen
håret til en ball og setter det opp med sjingelnåler.

Rate: Classy & Casual. Denne fletten egner seg vel mest hvis man skal ha den mere renesanse
looken. Ikke akkurat en frisyre jeg ville gått med på en fest, men det finnes unnak.

3 stars

Flette i panneluggen:
Enkel å lage. Tvinner fletten inn i panneluggen.

Rate: Jeg digger denne frisyren! Alltid kult å velge,hvis man skal i en fest eller på et togaparty.
Ordentlig klassiker dette.
 
4 stars

Min versjon: Jeg lagde en dobbelflette og tvinnet inn i luggen.

Resultat: Søtt & stilig!


Hvilken flette-frisyre likte du best?
 • 16.01.2010 - 17:51
16.01.2010

My pink shooes

 •  Det har vært en herlig start på helgen min. Slappet av på fredagen, og dro på fors på kvelden som etterhvert ble til en kjempefest. Det var kjempe koselig mennesker og masse god drikke. Bra musikkannlegg og hele pakka + jeg ble djen på festen med spillelisten på mobilen min, woho! Sov over hos en som heter Silje og kom hjem for sånn 4 timer siden.Jeg er ihvertfall fornøyd med helgen min. Husk å se på melodi grand prix i kveld og stem på Tomine Harket. :)  Hun har en kjempe fin sang,

But anyhow, her er favorittskoene mine. Pink shooes from Nelly.com


Nam. Fashioontoast!Did you love it?
How was your weekend?
 • 15.01.2010 - 19:48
15.01.2010

Favorittstilen min

The tomboy style. Jeg digger guttestilen, hvis du kombinerer noen gutteklær med et søtt antrekk kan det bli veldig stililg. Spesielt hatter kommer fra guttestilen, og har blitt en trend på jentefronten også.

Jeg elsker å kombinere simple skjorter med en skinnjakke,eller dongeri.

Resultat:

fjærsmykke fra indiska eller noe..

Jakken er den dyreste jakken jeg har, koster nesten 2000 kr, men det var virkelig verdt det!
Kombinerte antrekket med en lysebrun bag.

Jeg liker å prøve ut nye ting, liker ikke å holde meg til det mer "normale" eller det typiske varemerket "Alt må matche". Så lenge man har et hovedplagg som matcher hverandre så kan man ha hvilket som helst tilbehør. Smak og behag!Når du synes at du ser bra ut med antrekket ditt så må du gå med det, selvom andre synes det ser stygt ut! Det er bare kult å gå med egen stil.
Like?

 • 15.01.2010 - 12:50
15.01.2010

Bloggplaner 2010

 • Hei alle søtinger. Jeg føler at dagen i dag vil bli en bra dag.Så lenge jeg bestemmer meg for det så blir den det, fordi når man tenker positivt så får man positiv virkning tilbake, mens hvis man tenker negativ får man bare negativ tilbake. Jeg føler at dette vil en bedre dag på lenge, det har blitt lysere ute og muligheter strømmer inn. En god start på det nye året, gleder meg framover! Jeg har som sagt snart blogget 1 år det vil si at bloggen har snart bursdag. 

Hva vil du se mer av på bloggen?
Det du kan stemme på er :

- Outfits
- Motetips
- Costummade (ting jeg lager)
- Designhjelp
- Videoblogg
- Konkuranser
- Klær vs klær

Stem i vei!!

Hva leser du mest på bloggen min?

 • 14.01.2010 - 17:40
14.01.2010

Jacket vs Jacket

 •  Hvis det er noe jeg elsker, så er det jakker. Paljettjakker,olajakker,wiperjakker,skinnjakker,lærjakker, absolutt alle jakker. Det du finner i mitt skap av jakker er mye forskjellig. Men, jakkene som jeg elsker aller mest er de 2 paljettjakkene mine.

Rosa paljettjakke kjøpt på VeroModa

Svart paljettjakke kjøpt på BikBok.

Hvilken jakke synes dere er kulest?Vil du tjene penger på bloggen din? Klikk

her og begynn med en gang.
 • 13.01.2010 - 21:33
13.01.2010

Discofever

Trykk på bildene for å få de større ..
Hva synes dere om bildene ?
 • 13.01.2010 - 19:41
13.01.2010

Nytt kjøp

 •  Nå har nettopp kommet fra en aldri så liten shoppingtur, siden det er januarsalg. Fant ihvertfall sinnsykt mye fint, men kom hjem med to ting. But, you know less is more. Kjempe fornøyd med kjøpet! Har lenge drømt om en ordentlig paljettjakke. Og nå henger det faktisk en splitter ny i garderoben!

Paljettjakke from BikBok... Orginalpris: 599 kr Salg: 150 kr


I am in looove!

SE så søtt cupcake smykke, 79 kr fra bikbok. Jeg har blitt skikkelig hekta på cupcake i det siste. De hadde også armbånd, noe jeg skal kjøpe neste gang.
bloglovin
Hva synes dere om dagens innkjøp?

 • 13.01.2010 - 02:25
13.01.2010

New Header

Nå har jeg en ny header (igjen). Jeg vet jeg bytter mye men det er fordi jeg aldri blir fornøyd. Men, denne gange ble jeg fornøyd! Dette blir headeren jeg kommer til å bruke framover.

Vil du tjene penger på bloggen din? Klikk her og begynn med en gang.

Like?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits