• 31.01.2011 - 15:37
31.01.2011

A little shopping from todayA very nice and feminine colour of the lipstick... some Nailpolishes to try on, cheap & pretty

Jeg viser dere resten av innkjøpet i morgen, samt fargene på neglelakkene. Alt dette kostet ca 100 kr, betalte 28 singaporedollar. Jeg fant ikke den brune bagen jeg ønsker meg, så jeg prøver lykken i morgen istedet. Jeg har også tenkt å kjøpe med meg noe som jeg kan gi bort i konkurranser.

Lurer på om jeg får igjen kofferten når jeg drar....Edit: Siden jeg er på ferie får jeg ikke sendt premiene fra forige konkurranse, men har produktene klar hjemme for avsending :) Jeg har fått mail fra de som vant, og premiene blir sendt til adressen som er oppgitt i mailen.

Love?

 • 31.01.2011 - 10:47
31.01.2011

Outfit today, U.S.A top

Jeg storkoser meg her nede i Singapore. Håper alle har det bra der hjemme i Norge. Nå skal vi til Chinatown igjen på markedet, skal se om jeg finner den andre lysebrune bagen jeg ønsker meg:)

Love?

 • 31.01.2011 - 10:02
31.01.2011

My best buys

My favourites this mounth.... best buys ever!Love?

 • 31.01.2011 - 02:20
31.01.2011

Keep it simple, go for the basic

Jeg liker egentlig å  bare holde det enkelt, sette sammen noe basic sammen med urbant eller vintage tilbehør. Før var jeg litt for glad i for mye stæsj, noe som blir over the top spesielt hvis man skal holde det enkelt, men man lærer av sine feil og gjør et bedre trekk neste gang.

Mitt klestips for å holde det basic:

Zara-feburary-2010-lookbook-07-530x706_large

Som et god utgangspunkt, kombiner en highwaistbukse med en tanktop. Velg topper med søte print på hvis du vil ha noe mere sommerlig.Kombiner denne stilen med enkel hår frisyre.  Alt etter smak. Dette ser også bra ut sammen med highwaistbuksen eller 80-talls shortsen. Som siste finish er det kult med tilbehør som matcher antrekket i utgangspunktet. For eksempel et lærbelte, et slør, osv. Det jeg pleier å gjøre når jeg skal kombinere det perfekt er å velge en veske/bag som har samme farge som i selve antrekket. Sånn at det blir matchende. Dette er den typisk 2 fargeregelen jeg har snakket om før.

Zara-feburary-2010-lookbook-19-530x706_large

Hvis du vil holde det varmt og moteriktig kan du kombinere toppen med en skinnjakke, overjakke eller en blazer. Personlig er den sorte blazeren min favoritt, fordi det gjemmer skuldrene mine, i og med at jeg har så brede skuldre. En hvit blazer gir en mer maskulin look og fremhever, alt ettersom hvordan form man har på skuldrene. Jeg sverger ihvertfall til den sorte.

Zara-feburary-2010-lookbook-12-530x706_large

Hvis man ikke er så flink på dette området er det safe å holde seg til det enkle. Prøv heller ut med forskjellige smykker, ringer først, og ta det derfra. Da vil du få en mye bedre stil, og noe som blir enkelt å følge opp.

Love?

 • 30.01.2011 - 11:00
30.01.2011

Outfit today, leopard jumpsuit & mulberry bag


Nå skal vi ut å spise på resturant, så oppdaterer senere :)

Leserspørsmål til forige innkjøp:

Hvor mye betalte du for Mulberry ?

- Jeg betalte 49 singaporedollar, som vil si ca 220 kr, jeg tviler ikke et sekund på at den er fake, men hva har det å si? Bagen er jo smashing!!

Jeg skal dra på markedet å se om jeg finner en lik men i en lysere brunfarge, kanskje jeg er heldig :) De har mange forskjellige farger, men ingen basic. So I have told before, I am all into basic..

Love?

 • 30.01.2011 - 08:42
30.01.2011

Living at 81 star hotel

Hey. Jeg har nå kommet til det nye hotellet, litt lenger bort fra chinatown. Hotellet heter 81 Star og er kjempe koselig, har også internett noe som er veldig bra. Det ligger midt i sentrum ca, ikke så langt fra Dyrehagen, Pariserhjulet og det berømte badehotellet. Det er utrolig fin utsikt her og man kan se helt bort til skyskraperne lenger bort. Byggene ved siden av er veldig moderne og ser for det meste nye ut, jeg liker meg veldig her og kunne tenkt å hatt egen ferie-leilighet her i nærmeste fremtid. Det hadde virkelig ikke gjort noe, alt er billig her og man finner så sykt mye fint på markedene. Men, ingenting slår den fantastiske maten. Spiste en Take-away  i stad med ris og schampi i chilisaus. Favoritt sålangt!

Jeg drar hjem 11. februar, så blir her en stund til. Men, det gjør ingenting :)

Utsikten :)) I <3 SG

 • 29.01.2011 - 13:05
29.01.2011

My new dark brown Mulberry bag


verdens fineste veske, og endelig min!!!!!

 • 29.01.2011 - 09:33
29.01.2011

Today's shopping, new bag (chanel copy)

Hey. Klokken er naa snart 16.00 her i Singapore, og den er 09.00 i Norge trur jeg. Det er ihvertfall 6 timer mellomrom. Jeg har smakt japansk cola i dag, og den er helt anderledes enn den typen vi er vant til. Jeg har ogsaa spist store schampi retter og ris, og maten her nede er sykt god. Trur jeg har funnet favorittspise stedet mitt :) Begynte aa bli lei mac'rn maten, for aa vaare arlig.

Har ogsaa shoppet litt i chinatown (kinesiske supermarked). Markedet er fullt av butikker tett mot hverandre, masse forskjellig musikk fra hver bod og fullstappa av mennesker overralt. Har funnet utrolig mye fint, samt iphone deksler, over 1000 forskjellige typer aa velge mellom, bare synd jeg ikke har iphone. Vet ihvertfall hva jeg skal kjoope i feriegave til besteveninna mi.


Vesken er garantert fake, men ihvertfall en god kopi...litt daarlig bilde og den er mye finere i virkeligheten..

Love?

 • 28.01.2011 - 04:39
28.01.2011

Welcome to chinatown, Singapore are celebrating new year

Hey. Jeg er naa kommet fram til Singapore. Jeg fikk ikke blogget i gaar fordi jeg har rett og slett glemt at de ikke har samme stikkkonktakter som i Norge. Det betyr at jeg ikke faar ladet pcen min eller brukt den fordi den er tom for stroom. Typisk. Men, heldigvis finnes det en internettcafe i nerheten. Jeg har aldri sett saa mange mennesker paa et sted i hele mitt liv. Barn som springer rundt paa kveldene, bazar overralt og doognapent Mac Donalds. Ja, de har mac'ern, burgerking og til og med Narvesen har nede. Det er aldri stille her og hele byen er pyntet for feiringen av Nyaaret som er paaskeaften. Symbolet for Chinatown er haren, og det spilles musikk i hver eneste gate. Jeg var i chinatown i gaar, det er et sted der man faar kjoopt alt man kan tenke seg. De selger ogsaa insekter, aasj. Noe som er en stor delikatesse her nede.


Vi blogges mer i morgen:) Foolg med!

 • 26.01.2011 - 23:05
26.01.2011

In paris, hier à mon plan dès

Veldig flink i fransk, jeg bare sier det ikke kopier det jeg skrev fordi jeg trur det er feil. Jeg har naa kommet fram til Paris flyplass, og fy soren saa svaer den er ( fransk tastatur). Maatte foorst da buss fra gaten ogsaa minitog videre til E 51-E 67 og det var stress fordi jeg har aldri vaart her foor. Men, jeg klarte aa komme fram til slutt. Flyet mitt gaar om noen minutter. Ville bare oppdatere litt saan at dere vet at flyet ikke kreasjet eller noe. vous aime < 333

Vi ses i Singapore

 • 26.01.2011 - 14:53
26.01.2011

At the airport, waiting for flight air france

Hey. Jeg hadde en ekstrem natt på hotellet jeg overnattet på, jeg har en fornemmelse om at det spøker der. For det jeg opplevde i natt kan ikke beskrives, vil helst bare glemme det. Kan ihvertfall si at jeg kommer aldri til å dra tilbake til det rommet igjen. Jeg kom meg akkurat opp i tide, selvom jeg mistet kvart på bussen .. typisk meg å miste bussen, bare flaks at mamma ringte meg hvis ikke hadde jeg aldri kommet opp til tide for å få billetten osv. 3 timer senere sitter jeg her på flyplassen, supertrøtt men i halvveis form til å blogge. Jeg har shoppet litt på taxfree fordi det er så sykt mye mer billigere for M.A.C og YSL enn i vanlige kosmetikkbutikker. Så har endelig fått kjøpt det jeg trenger til sommerlooken. For nede i Singapore er det over 30 varmegrader og full sommer.

My bought from Taxfree, new YSL Lipstick & M.A.C blush powder


YSL Rouge Pur Couture 6


Jeg elsker mac brush pudderet, perfekt til huden min.

Mitt reisetips til deg:

- Sjekk om du har noe form for flytende produkter, som er over 50 ml før du går i kontrollen. Det hjelper ikke å prøve å lure den med seg inn en gang. Siden de trudde jeg hadde sprengstoff i hår shampoen min, mistet jeg min kjære Lee Stafford i kontrollen. Uflaks......

Flyet mitt går 19.10 og er i paris 21.35 :) See you in Paris ( Charles De Gaulle)

 • 26.01.2011 - 00:12
26.01.2011

I love my french manikyr nails

Next colour to my nails is this one from Chanel. Rose insolent 489

Love?

 • 25.01.2011 - 19:27
25.01.2011

Now I'm at the hotel, tired

Hey. Jeg har endelig kommet frem til hotellet ved Gardermoen. Har vært en skikkelig travel dag, kjøpte et nytt par sommer sko og noe småsaker til flyreisen. Heldig for meg, glemte jeg å kjøpe Bikini, typisk. Håper jeg finner noe i Singapore da som er kledelig :) Jeg legger meg snart hvis jeg klarer det, siden jeg skal stå opp tidlig i morgen og sjekke inn osv. I morgen venter en lang reise, og jeg skal reise til utlandet alene for første gang. Jeg må innrømme at jeg har litt flyskrekk, redd for at flyet skal krasje eller komme i turbulens.Satser på at det går bra.

Jeg skal prøve å oppdatere så mye jeg klarer når jeg er der nede, det blir ihvertfall et innlegg hver dag. That's a promise!

This mounth Costume ,my favourite magazine

Søte sommersko,smykke og fransk manikyr fra h&m
Gleder meg til å lese intervjuet om Linnea. Visste ikke at hun hadde så kul og innspirerende stil..


Mye cute shoes, love them..

 • 25.01.2011 - 10:54
25.01.2011

Only few hours from Paris, Charles De Gaulle

♥ Jeg har nettopp spist en deilig frokost, og skal straks reise opptil Gardemoen hotell. Flyet mitt går klokken 19.00 i morgen og er i Paris klokken 22.45. Jeg må vente 3 timer på flyplassen Charles De Gaulle, og ta et fly videre ned til Singapore. Blir jo kos å komme ned til Paris også :)

Har ikke så veldig mange planer for i dag, skal egentlig bare slappe av på hotellet og kjøpe en ny bikini, sololje og diverse man trenger i tropene. Cant wait ♥

Tumblr_levqdalkl51qcu2a2o1_500_large

Gleder meg til å smake på Franske Makroner under ventetiden..

Vært i Paris før?

 • 24.01.2011 - 21:48
24.01.2011

Right now my life is good

Hey. I dag har det vært en stressende dag, jeg har fikset nytt pass, booket meg innpå Choice hotellet på Gardermoen, siden jeg skal ta flyet på Onsdagen. Jeg skal ta flyet alene til Paris, vente der et par timer og fly videre ned til Singapore. Snakk om knallferie! Jeg får vært innom Paris på veien ned, så det gleder jeg meg til. Vært der en gang før når jeg var mindre, skikkelig koselig by. Jeg har bestemt meg for å ikke ta med meg så mye klær, sånn at jeg får plass til mer på hjemturen. Det er jo ikke å legge skjul på at det blir stor shopping når jeg først kommer frem, love my life!

Some clothes to Singapore


Everything from Sorbet

Sunglasses from Sorbet,green thin jacket from Sorbet,Dress from Sorbet. shoes from H&M

Jeg kjøpte en sykt fint ring i stad, på en butikk her i Oslo, kostet bare 100 kr. Skikkelig vintage og passer til alt.

( Ringen til høyre)


My favourites atm...


Dry shampoo from Lee Stafford, my new favourite

 

Love?

 • 24.01.2011 - 02:39
24.01.2011

Hold on strong, dont loose yourself in this crazy world

Photos by me

 • 24.01.2011 - 00:31
24.01.2011

2 weeks in Singapore, plans

Nå er endelig designet i orden, det har vært mye tull med schripten i selve designet (css stilsettet). Men, det ser ut til at det er burte nå, hvis det skjer igjen bytter jeg serriøst platform.

Som dere sikkert vet drar jeg til Singapore på Onsdag, i Sørøst - Asia. Så det vil bli ca 10 timer med fly. Jeg gleder meg utrolig mye og jeg har skrevet opp alt jeg skal gjøre når jeg er der nede. 2 uker med eventyr og spenning. Jeg skal også holde meg til et visst pengebudsjett når jeg er på shopping, sånn at jeg ikke bruker opp alt med en gang. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å shoppe, eller i hovedsak bruke penger. Men, det gjør vel alle jenter?

1. Ta masse bilder, er ikke ofte man drar så langt på ferie.

2. Dra på Starbucks CoffieTumblr_lez0ha3cqv1qf7ikto1_500_large

3. Shoppe på Victoria's Secret

4. Bade og tæne på stranden

5. Besøke Singapore Zoo

naaw..

Jeg skal også gjøre masse masse mer, disse 2 ukene skal bli de beste i mitt liv :)

Har du vært i Singapor før?

 • 22.01.2011 - 17:24
22.01.2011

My city outfit, I love my new clutchKos dere i dag :)))

Love?

 • 22.01.2011 - 15:03
22.01.2011

Living my life

Nå befinner jeg meg foreløpig i Oslo til jeg drar til Singapore på Onsdag, og skal være borte i 2 uker. Det ble en rolig kveld i går, var også syk. Jeg så film utover hele kvelden, flaks at hotellet har noen kanaler man ikke trenger å betale for, så hadde det ikke bare kjedelig i går. I kveld tar jeg på meg finkjolen, no matter what.Lørdager er til for å brukes, og jeg skal bruke kvelden min på å kose meg :)

Skal først ta en lang deilig dusj, og så møte bestevenninna i byen, tror jeg går en tur innom Secondhand og ser hva de har fått inn der.

Kjempesøte hårprodukter med skrift på fra hotellet.

Hva skal du i dag?

 • 21.01.2011 - 15:19
21.01.2011

Drar til Singapore på Onsdag, cant wait

Hey! Jeg drar til Singapore på Onsdag og gleder meg sykt mye. Jeg har aldri vært i Sørøst-Asia før og trur det kommer til å bli en spennende tur. Singapore er en veldig befolket by og har kjempe mange fine tropiske strender og steder. Gleder meg til å gå rundt på strendene, i lettkledde klær og drikke tropiske drikker. Nå er det virkelig på tide med ferie kjenner jeg, sist gang var jeg i Kreta. Det er ca 18 timer med fly og vi skal bytte i Frankfurt trur jeg. Er så lei av kalde Norge, så det kunne ikke passet bedre med ferie nå. Jeg kommer til å blogge der nede og oppdatere så mye jeg klarer. Siden venner og familie vil se hvordan jeg har det der nede osv, og at dere lesere kan følge med på livet nede i Singapore for noen uker :)

Har du vært i Singapore før?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits