Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oslotur i morgen

 • 31.01.2012 - 23:55

Ble lite blogging i dag. Tenkte egentlig bare å si at jeg endelig drar til Oslo i morgen! Gleder meg utrolig mye, møte venner og familie. Jeg skal bo hos besteveninnen min maria hele oppholdet, så det blir kjempekoselig. Blir også hyggelig å se pappa igjen, 1 år siden jeg så han sist. Reunion <3 

 

Forige oslotur ble det drinks, taco og idol på oss. Bodde da hos maria, som har en kjempe fin leilighet! 

 

Var også på lanseringsfesten for STREETSTYLE! Uforglemmelig kveld, møtte på herlige Marthe borge, typen hennes og katyperrykjendiss Tommy og mange andre bloggere! 


 

 

legger meg nå, så skal jeg pakke videre i morgen!! Oslo here I come <3

Dagens drømmeoutfit

 • 31.01.2012 - 10:24

Sko,Smykker/Nelly.com Bukse,Cardigan/BikBok Veske/Asos.com

 

Love?

Hot or Not?

 • 30.01.2012 - 19:52Kom over dette antrekket på lookbook.nu. Jeg elsker den slags stil! :)) Sort på sort med enfarget tilbehør til. Hatten og korset gjør antrekket enda kulere. 

 

Hot or Not?

Ukens blogg

 • 30.01.2012 - 19:27

Da har jeg trukket denne ukens blogg. Denne gangen ble det søte Christina Bentdal

 

Vil du bli neste ukens blogg? Trykk her for å melde deg på 


Hvis du er glad i fine bilder, og foto generelt er denne bloggen midt i blinken for deg. Du får også et innblikk i hverdagen hennes, og hun skriver enkelt og forstående. Jeg blir personlig veldig innspirert av bloggen hennes. Hun tar bildene på bloggen selv og er veldig flink til å komme med nye spennende innlegg. Flott blogg, flott jente og perfekt for dere som trenger innspirasjon. Verdt å ta en tur innom :) 

Hva synes du om ukens blogg? 

 

"Lik" gjerne hvis du synes hun hadde en fin blogg. 


Dagens drømme outfit

 • 30.01.2012 - 11:46


Shorts,Boots,genser/modekungen.com Veske/Moteshoppen.no

Love?

Meld deg på til ukens blogg

 • 29.01.2012 - 22:01

Da er det på tide å begynne med Ukens blogg igjen. Nå har du sjangsen til å bli trukket ut som denne ukens blogg. 

 

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn bloggen din i kommentarfeltet :) 

Bilde fra photoshoot

 • 29.01.2012 - 18:46

Har besøk av Susann nå, veldig koselig. Hadde en liten shoot i stad med de nye skoene mine :) Legger ut fler bilder i morgen! 

 Love?

Dagens drømmeoutfit

 • 29.01.2012 - 15:48


Shorts, sko og veske/Modekungen.com Skjorte/BikBok

 

Love?

Bilder - Nellypumps

 • 29.01.2012 - 12:39

 

My lovely ones!! 

 

Noen som forresten vil lage en ny header til meg? Har lenge villet bruke dette designet, men det har vært noe feil med kodene. Nå mangler bare en fin header. Du sender header på keinapelblogg@live.no

 

Love?

Nellyskoene i posten

 • 28.01.2012 - 15:54

åhh jeg er i lykkerus! Elsker de nye skoene jeg bestilte fra Nelly.com forrige uke. I'm in heaven! 

Viser dere flere bilder senere! Nå skal jeg forgude de på beina mine :):) 

Love?

Siste skoinnkjøp fra desember- januar

 • 28.01.2012 - 14:13

Våknet veldig tidlig i dag, og startet morgenen med å rydde og vaske leiligheten. Bor litt hos kjæresten min nå siden han jobber på Svalbard. Klarte å støvsuge en sokk, og kvelte støvsugern. Så typisk meg å kunne gjøre noe sånt, håper bare at Torkild tilgir meg, haha. uff 

 

Tok litt bilder av de siste skoinnkjøpene fra desember og januar. Har faktisk kjøpt meg 5 par sko siden desember, skal hente mine nellypumps senere i dag. Det ugjør at jeg tilsammen har over 25 par sko. Who can blame a girl loving shoes? 

Love?

Dagens Outfit, jumpsuit

 • 27.01.2012 - 14:39

Det er fryktelig kaldt ute! Fryser av meg både hender og ører, uff. Gleder meg til det blir varmere! Ble en kort skoledag i dag, så er deilig at det er helg nå. I dag skal jeg bare rydde og vaske hjemme, lage middag og gjøre litt lekser med tanke på at jeg reiser bort neste uke og ikke får tid til det. Med andre ord, det blir en daff fredag :) Har forresten klippet håret litt, sånn at det ikke ble så tjukt på tuppene. Kanskje satse på frisørkarriere? hehe

Dette har jeg på meg i dag

 Clutch/Glitter Jumpsuit/BikBok Trenchcoat/VeroModa Ring/BikBok Smykke/Glitter Boots/DinSko


Love?

Dette vil jeg ha NÅ!!

 • 27.01.2012 - 11:43

Kom over utrolig mye kult inne på hm, ginatricot,topshop og BikBok. Digger spessielt den grønne veska og wedgesene. Love it! Veske,Solbriller og sko fra HM  Bukse,Topp, Shorts fra BikBok Genser fra Ginatricot  Smykke/ring fra TopShop

 

Love?

 

Følg meg på facebook

 • 27.01.2012 - 01:43

Beklager for null oppdateringer i dag, men har ikke vært i særlig form. Kommer bedre blogginnlegg i morgen 

Dere som vil kan følge meg her, der vil det komme flere updates, sneakpeaks på outfits osv. Enkelt å følge med på bloggen min for de som vil det. Hadde en sånn facepage før med over 300 followers, men siden facebooken min ble hacket mistet jeg gruppen. Noe som var veldig kjipt, så jeg har nettopp lagd meg ny! Håper dere følger meg der da :) 

Vårnyheter fra BikBok

 • 25.01.2012 - 18:02

Tittet litt innom BikBok, og de har fått enda fler vårnyheter. Elsker spessielt toppen og buksen. Det trur jeg kan passe godt til sesongens skinnjakker/cardigans. Kjenner jeg gleder meg til våren er her! Can't wait :)

De som vil kan forresten følge meg på facebook her. Jeg oppdaterer ofte der inne og legger ut "sneakpeak" bilder før antrekket kommer på bloggen. Det blir også enklere for dere å følge med på nye innlegg osv. Setter stor pris på dere som trykker " liker" :) 


Love?

Slik tjener du penger på blogg

 • 25.01.2012 - 16:51

Oppdatert: Nå tjener jeg 500 kr på 2 mnd, spørs veldig på hvor mange som er innom mndvis. Fikk "lønn" for noen dager siden og da kjøpte jeg meg nye pumps og mye annet fint. Utrolig lett å tjene penger på systemet, og er veldig fornøyd. Vært medlem der i 2 år :) 


Gjør som meg og registrer deg på www.tradedoubler.com. Jeg tjente faktisk 200 kr på 1 mnd. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene.

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kort informasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse". Det er viktig at du bruker et "IBAN-nummer" det får du hos banken din. (DnbNor,osv). Sånn at tradedoubler vet at det er din konto pengene blir betalt ut til og ikke minst at det er en norsk bank. 

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Costume/Henne/Woman & VeroModa. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

Håper dette hjelper dere i gang! :) 

BEAUTIFUL FASHION. BEAUTIFUL PEOPLE.BEAUTIFUL FASHION. BEAUTIFUL PEOPLE.Your Girlfriend's Favorite Tumblr

Del gjerne på facebook og "lik" hvis du likte innlegget! 

Dagens Outfit, blondershortsen

 • 25.01.2012 - 15:04

Deilig at sola har kommet til Tromsø også. Følt at de siste mnd har vært veldig dystre og mørke, med tanke på at vi har noe her oppe som heter mørketid. Blir alltid så slapp og sliten av at det er mørkt 24/7. Det begynner ihvertfall å gå mot lysere tider, og det vil si at det er noen få mndr igjen til sommerferien. Guud, jeg gleder meg! 

Pleier som regel å aldri ta på meg de fineste klærne på skolen, og bytter heller når jeg kommer hjem. Føler meg så mer komfortabel med å bytte klær og sminke meg litt etter skolen. Jeg går gjerne i daffeklær når jeg er syk, noe jeg var hele forrige uke.  Men, aldri ellers! 

Dette har jeg på meg i dag 


Blazer/BikBok Sko/BikBok Clutch/Glitter Armbånd/BIkBok Tights/BIkBok Topp/BikBok Shorts/BIkBok 

 Sorry for dårlilg kvalitet, men her er det mørkt rundt 15.00 tiden så da må jeg bruke nattmodus. Blir bedre etterhvert! 

Love?

Dagens Innspirasjon

 • 25.01.2012 - 11:26

Your Girlfriend's Favorite TumblrYour Girlfriend's Favorite TumblrOcean of EmotionOcean of EmotionYour Girlfriend's Favorite TumblrWall PhotosLove it and Steal it. -- van -Delicious_ bij Imonline.nl!Fashion Gorgeous Hair Ray bans Singer Sky ferreira Sunglasses - PicShipAdelaida ♔

#Inspired By Weheartit

Vil lese din blogg?

 • 24.01.2012 - 18:30

Skriv inn bloggen din i kommentarfeltet så skal jeg ta meg en tur innom :) 


Vinn Jeffrey Campbell sko

 • 24.01.2012 - 16:52

Kom over denne konkurransen på en blogg. Hvor kult hadde det ikke vært å kunne vinne et par nye Jeffrey Campbell sko? Så jeg hev meg i konkurransen, og det kan dere også gjøre. Du finner konkurransen her  

konkurranse: jeffrey campbells (Lise)Tulutta - Therese +_+ -idavendela - mode, kläder, shopping, foto, vardag

Dagens Outfit, puncho

 • 24.01.2012 - 15:22

brr, iskaldt ute! Tok litt bilder til dere av dagens antrekk. Kjøpte meg ny puncho fra hennes & mauritz forige shopping og fikk endelig brukt den. Elsker den, er utrolig varm og passer til de fleste plagg. Fikk 3 timer fri fra skolen, og da gjor jeg ingenting. Deilig å være hjemme nå, skal rydde og vaske leiligheten til kjæresten min, faktisk der jeg er nå :) 

Dette har jeg på meg i dag: 


Puncho/HM Clutch/Glitter Sko/DinSko Smykke/Glitter Tights/BIkBok

"Lik" hvis du likte antrekket :)

Love?

# Next on Wishlist

 • 24.01.2012 - 10:20

"Alexander Wang" kopi 

I wish I had an oceanNette NesteaFASHIONJUUUNNK

Kan kjøpes her 

Har lenge lett etter denne veska og nå har de endelig fått den inn igjen! Dette som står på ønskelisten for tiden. Elsker den! Det er en kopi av Alexander Wang vesken, og koster 995 med frakt. 

FASHIONJUUUNNKFASHIONJUUUNNKUglyfaceofbeauty

# 2 on wishlist

Jeffrey Spike

Resultat av Googles bildsökning efter http://karmastalnacke.files.wordpress.com/2011/12/jeffrey-campbell-lita-spike-2_172694897.jpgmartheborge - Jeg kan kontaktes på martheborge@hotmail.noWe Always Love it

Kan kjøpes her

Disse skoene er rett og slett magiske! Perfekte i mine øyne. Er superfan av nagler og nesten alt jeg har består av nagler, både i tilbehør og klær. Tenker disse skoene og en peachfarget midje kjole og wang vesken hadde vært en fin kombinasjon. 

Love?

Love this outfit

 • 24.01.2012 - 10:06

Fant dette skikkelige kule antrekket på http://stockholmstreetstyle.com Love?

Today's inspiration

 • 24.01.2012 - 06:16

Glamour Kills.what if i can't forget you - Words Over Pixels - Daily InspirationWorrrds. / Beaaaauty. :)My Mind InEBBA ANDERSSON -picture perfect. -- van bombshellcity bij Imonline.nl!UntitledprettybitcheszPlease, call me ChannFUCK THIS. - DET DÄR MED ATT VARA BRUN OCH HA SOMMARLOV. DET ÄR BRA GREJER DET. - elleee - Starta en gratis blogg och börja blogga själv.♣mycrazyworld♣future history.seu anjo queridoBlogg.seJ'adore Chanelangel, girl, girls , pink, victorias secret - inspiring picture on Favim.comA'la Foto ? Fotograf i Linköpingvariios

Stjel stilen min her

 • 22.01.2012 - 19:15

Siden jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg finner alle klærne mine, og hvordan jeg setter dem sammen tenkte jeg å la dere "stjele" stilen min. Har hatt et sånt innlegg før, og det virket som det var mange som likte det. Det er jo veldig gøy at mange var positivt til dette, og kanskje dere som er nye lesere liker det også? 

 

Wedges/BikBok Clutch/Asos.com Pants/BikBok Skjorte/BikBok Topp/BikBok Smykke/TopShop

"Lik" under hvis du vil at jeg skal fortsette med slike innlegg! 

Trenger nye blogger å lese

 • 22.01.2012 - 17:36

Nytt år nye muligheter, nye blogger! Hode mitt verker og har tidenes verste hangover. Men, det var koselig i går og var godt å ha en helg med bestejentene igjen. Siden jeg bor i Tromsø nå får jeg vært lite med vennene mine i Oslo. Drar nedover den 1 februar da som ikke er så lenge til :) Gleder meg !! 

Har lite å blogge om i dag, så trenger motivasjon og innspirasjon. Føler du at bloggen din kan innspirere? Legg den igjen i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg en tur innom! Slapp søndag med andre ord. Hatt en fin helg?

Dagens Outfit, diamantsmykke

 • 21.01.2012 - 21:00

Nå har jeg fikset meg ferdig. Sov til klokken fem i dag for å lade opp til enda en heftig kveld på byen med jentene! Har selvfølgelig ikke glemt bloggen, så dere får dagens outfit i dag også. Flink!! 

Dette har jeg på meg i kveldWedges fra BikBok 

Skjorte fra BikBok (Maria sin) 

Høytlivsbukse fra BikBok 

Smykke fra Glitter 

Topp fra BikBok 

Clutch fra Glitter

Love?

Månedens beste kjøp

 • 20.01.2012 - 17:33

Jeg har shoppet ganske mye denne mnd, og det beste av alt. ALT er kjøpt på salg!! Tenkte å vise dere de beste kjøpene for denne mnd, inkludert skoene. Drar på byen i kveld med Maria og Jessica som har kommet helt fra Oslo for å besøke meg, det blir kjempe koselig! :) 

Beste kjøp i Januar


Genser fra BikBok


Rutete skjorte fra BikBok

Wedges fra BikBok 

Boots fra DINSKO 

"Nolitas" fra Jenny Skavland/BikBokPoncho fra Hennes & MauritzBodysuit fra Whitney Port/BikBok

Kjøpte også masse smykker, ringer og tilbehør. Samt topper, undertøy osv. Har ikke tatt bilde av alle kjøpene mine, men dere blir oppdatert på hva som er nytt på antrekksbildene mine. 

Love?

Forget your boyfriend

 • 20.01.2012 - 16:25

Bestilte meg disse hjem i gårGleder meg syykt til jeg får de!! Beste kjøp på lenge :)) Skoene finner du her 

Love?

Dagens Outfit, black & white

 • 19.01.2012 - 21:53

Jeg har ikke gjort så mye i dag. Siden jeg har vært syk så har jeg bare holdt sengen hele dagen. Bestemte meg for å ta en tur til byen med en veninne, for å få tankene vekk fra kvalme og den dårlige formen. Det var koselig å se Marte igjen, men det var også noe som resulterte i at jeg kom hjem med 4 shoppingposer. Viser dere innkjøpene i morgen! Har faktisk på meg de nye skoene og den nye genseren i dagens outfit. Elsker sånn typ katemoss stil! 

 

 Tights/BikBok Veske/Nelly.com Ringer og Smykker/BikBok Wedges/BikBok Skinnjakke/HM Genser/BikBok 

 Love?

Midkjoler - I want

 • 18.01.2012 - 21:40

Noe som vil være florere rundt vår og sommer er de såkalte mid-kjolene. Fokuset ligger på midjen på sesongens kjoletrender. Blomster, pastellfarger og andre mønster er ekstra hot. Jeg tittet litt på utvalget de har på Nelly.com, og plukket ut noen av mine favoritter. Alt fra Nelly.com

 

Love?

New In - kjole fra Nelly.com

 • 18.01.2012 - 17:08

Siden jeg kom hjem fra Svalbard har dagene bare gått til å ligge på sofaen foran tven. Blitt mye sykere, så jeg har holdt meg hjemme siden jeg kom. En veninne av meg i klassen la ut et bilde av en kjole hun hadde bestilt fra Nelly.com, men som var for liten til henne og hun ville selge den. Jeg skrev fort til henne på chatten og sa at den kjolen MÅTTE JEG HA! Har faktisk sett på den selv, men siden jeg skal skjerpe meg på pengebruken har det ikke gått mye i shopping på nette i det siste. Elsker ihvertfall at nå har jeg betalt henne og at kjolen er min! 

 

Elsker detaljene på den, midt i blinken for meg! 

 

Den matcher også veldig godt den sorte skinnjakken, og med et minimalistisk kjede er det et komplett antrekk! 

 Love?

Hot or Not?

 • 16.01.2012 - 23:25

Det er så mange skotrender som er ute å går nå. Noen ser rett og slett helt fæle ut, og er veldig ladygaga inspirert. Typ sko hun alltid går med til antrekkene sine! Jeg mener at de rett og slett ser helt "på jorde" ut. Det kan umulig være behagelig å gå på slike sko en hel shoppindag, eller noen gang? Jeg mener at de er "NOT" og langt ifra noe jeg kunne gått med. 

 

Bilde lånt fra http://fashiiondiaries.com 

 

Hot or Not?

Endelig hjemme + innkjøpet fra taxfree

 • 16.01.2012 - 18:53

åhh det var så godt å komme inn døra! Flyet var forsinket med 2 timer, så kan innrømme at jeg sov hele flyturen. Nå skal det bli deilig å lage litt mat og kose meg foran tven resten av kvelden. 

 

Innkjøpet fra Taxfree


Parfymen Daisy fra Marc Jacobs

Moteblad Costume

Shimmerpowder fra Smashbox


Elsker den parfymen, utrolig deilig og forfriskende duft! 

 

 

Love?

Outfit vs Outfit

 • 16.01.2012 - 13:50

Sitter nå på flyplassen på svalbard og venter på flyet. Får ikke blogget normalt siden jeg er på farten nå, men når jeg kommer hjem i kveld kan jeg vise dere innkjøpene mine :) Har endelig funnet en ny parfyme som ikke alle andre har!! Må si det er billig her på Taxfreen. Tenkte å kjøre på med en VS, siden det er lenge siden jeg har hatt nå. 

 

1# Dagens Outfit, stjerneskjerf 


 

 

2# Dagens Outfit, rutete skjorte


 

 

Hvilket antrekk liker du best?

På svalbard for helgen

 • 14.01.2012 - 13:35

Jeg og kjæresten sto opp for ikke så lenge siden, det er kjempefint her på Svea. For de som ikke vet det så jobber Torkild her på Svea for 2 mnd, og siden jeg har savnet han sånn dro jeg like gjerne på besøk. Var veldig godt å se han igjen, vi har det veldig bra sammen :) 

 

Tok et fint bilde av han i går, ikke sant han har fint hår nå? Han vurderer å klippe seg, noe jeg ikke synes han skal. 

 

 

Kommer ikke til å blogge så mye nå siden jeg er med kjæresten, så dere får kose dere resten av helgen :) 

Wants fra BikBok

 • 12.01.2012 - 20:06Kom over noen godbiter jeg kunne tenke meg å ha fra BikBok. Elsker vårklærne som har kommet inn allerede :) 

 

Love?

Dagens Outfit, stjerneskjerf

 • 12.01.2012 - 13:36

Hey. Jeg og susann kom akkurat inn døren. Har tatt litt outfitbilder til dere. Flinke fotografen min! Dere må besøke bloggen hennes, den er skikkelig bra! I Nå tenkte vi å se en film og bare kose oss resten av torsdagen. I kveld skal jeg pakke til Svalbard i morgen, fordi jeg skal tilbringe helgen med den kjekke kjæresten min. Siden han jobber der i 2 mnd. Gleder meg sånn til å se han! 

 

Elsker at det begynner å bli lyst ute, går mot lysere tider! Jeg har forresten formspring, så hvis dere lurer på noe så er det bare å spørre her

  

 

Skinnjakke/HM Topp/BikBok Pants/BikBok Sko/BikBok Skjerf/VeroModa Ringer/BikBok Clutch/Glitter

 

Love?

Innspirasjon

 • 11.01.2012 - 20:41

Pictures from http://flarefashion.tumblr.com  
 

 Love?

Dagens Outfit, Rutete skjorte

 • 11.01.2012 - 16:47

Hey. Det er lenge siden jeg har hatt dagens outfit så tenkte å endelig begynne med det. Er så heldig som får bo litt hos kjærestenmin og passe på leiligheten mens han er på Svalbard og jobber. Utenfor leiligheten fant jeg et fint sted, og prøvde å ta litt bilder til dere. 

 

Dagens OutfitSkjorte/BikBok Skinntights/BikBok Ringer og smykke/BikBok Topp/BIkBok Skinnjakke/HM Sko/BikBok

 

Love?

BIkBok Spring Collection

 • 10.01.2012 - 23:14

 Bilde lånt fra http://maalinkristiansen.blogg.no

 

Det har allerede begynt å komme inn vår klær på BikBok. Kjøpte inn litt shortser og sånn når jeg handlet på salg i går. Gleder meg virkelig til moten for denne sesongen. Fine, freshe farger og blomsterprint er på moten igjen. Føler det blir mere funk/phunk/retro trender denne våren med en søt vri. BikBok har virkelig kommet seg, blir bare bedre og bedre.  Love?

Dagens Outfit Inspirasjon

 • 10.01.2012 - 13:34

Det var skikkelig fælt å våkne i morges. Våknet opp med migrene, skikkelig vondt i halsen, magen og en ting på samvittigheten, skolen. Klarte rett og slett ikke å reise meg opp av sengen, selvom jeg visste at jeg hadde matteprøve i dag... Føler meg skikkelig dårlig enda, men toget til drømmeland har gått for lengst og jeg er lys våken, til tross for smertene. Sucks to be me sometimes... men på den positive siden får jo bloggen et lite løft..


Jeg kommer til å begynne med "Dagens Innspirasjon" fremover, har faktisk tatt litt bilder til dere i dag:)

 

Dagens Outfit Inspirasjon  
 

Alt fra BikBok

 

Love?

Ryktesprederen

 • 09.01.2012 - 22:39

Det er så utrolig vanlig, og det skjer absolutt overralt. Uannsett hvor enn du drar møter du på folk som liker å være frekk eller lage rykter om andre. Dette skjer ikke bare i jentegjengen, men også hos gutter. Dette kommer enten av sjalusi eller at personen rett og slett kjeder seg. Å spre rykter om hun/han som nettopp begynte på skolen/jobben, eller å finne det "første" offeret man kan være ekkel mot. Synes det er så synd at det er sånn i dagens samfunn. Jeg har selv vært igjennom det, og er sikker på at de aller fleste jenter har en eller annen gang vært utsatt for det. Men, så kan man jo spørre seg, hvorfor er det sånn? Hvorfor "hater" jenter andre jenter, og liker å sette ut rykter? er det fordi man føler seg "store" at man gjør det, eller fordi man vil være kjip? eller rett og slett fordi man er sjalu?  

Rykter ødelegger så mye. Uavhengig om det er sant eller ikke. Selvom man ser ting med øynene, trenger man ikke skape sitt eget rykte om det og si videre. Alle har forskjellige formeninger om ting, men noen er ikke voksne nok til å holde det for seg selv, og sånn vil det alltid være. Desverre. Men, istedenfor å tro på det rykte som blir sagt ut, så kan man heller spørre den det gjelder. Mener vel at slike ting forandrer seg med årene, når man begynner å gå mot voksen alder tenker man gjerne anderledes. 

 

Hvorfor tror dere jenter sprer rykter om andre? 

The best feeling is in high heels

 • 09.01.2012 - 19:15

Dette er skoene jeg kjøpte på BikBok, ville egentlig ha sorte men disse falt også i smak. Love?Etterlengtet shoppingrunde

 • 09.01.2012 - 18:46

Kom akkurat inn døren, sykt deilig å komme hjem etter mange timer i byen. Blir alltid så trøtt og sliten av å shoppe så mye. Planen var å egentlig kjøpe meg en jakke, men siden jeg ikke fant noen jeg vil ha endte jeg opp med 3-4 store poser hjemover med masse klær og annet stuff. Må si at jeg elsker salg! Så nå har jeg ihvertfall shoppet meg ferdig for 1 mnd. Eneste jeg mangler er en bag, kanskje jeg kjøper North Face baggen, om jeg finner den jeg vil ha, det som er så kjipt med salg. Ting forsvinner så fort! 

Kjenner jeg gleder meg sykt til Fredag, skal besøke kjæresten min på jobben. Drar hjem igjen på mandagen. Blir så deilig å se han igjen!

Fant masse fint, og brukte vel så og si meste parten av penge mine på klær og sminke. Kjøpte også en kjempekul dock, en liten høytaler gris. Veninnen min har en slik og det er utrolig bra lyd i den lille saken der. Så måtte kjøpe en selv! :)

  

( viser dere skoene i eget innlegg senere )

 

I morgen blir det dagens outfit :) Så følg med! 

Love?

Beste kjæresten

 • 08.01.2012 - 16:16


Elsker den følelsen. Når jeg ikke klarer å slutte å tenke på han. Når det kiler i magen hver gang jeg får en melding fra han eller ser han. Hver gang han kysser meg, og jeg får frysninger i hele kroppen. Den følelsen er så fantastisk, samtidlig litt skummel. Man bestemmer gjerne aldri hvem man faller for, jeg er ihvertfall veldig glad for at hjerte mitt valgte riktig denne gangen. Vi er perfekte for hverandre, og jeg er så heldig som har funnet en som liker meg for den jeg er. Å vite at han tar vare på meg og skjønner meg.The world is twisted and complicated, but when I am with you I know the meaning by living. 

Resultat fra fargingen

 • 07.01.2012 - 22:58

Tenkte å bare vise dere noen bilder av resultatet. Ble veldig fornøyd hvertfall :) 

Nå skal jeg se videre "17 again" med Maren :) Koselig jentekveld!

Håret er litt vått enda

Love?

Rolig lørdagskveld

 • 07.01.2012 - 17:51

Da har jeg endelig kommet inn døren. Ble en kjapp tur på butikken! fysjj, så kaldt det er ute. Kjenner jeg gruer meg til Svalbard på Fredag. Skal besøke kjærestenmin som jobber der for 2 mnd. Litt kjipt at jeg ikke får vært med han så mye siden han jobber, men det bir deilig å få han hjem igjen når disse lange 2 mnd er over. 

Kjøpte ny hårfarge og noe hårprodukter, tenker å farge håret mitt en litt mørkere hårtone, siden den platinafargen jeg har nå ser veldig slitt og ødelagt ut. Kjøpte også DET NYE, som jeg skal kose meg med resten av kvelden. Håper på besøk etterpå, har kjøpt inn pizza, og annet snadder. Elsker jentekvelder! :) 

Kryss fingrene for at resultatet blir bra :) noen som forresten vet om den tørrshampoen er bra? 

Update + gossipgirl

 • 05.01.2012 - 13:27

Hey. Jeg vet jeg er sykt dårlig til å blogge fortiden, men det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt noen særlig blogg motivasjon. Håper den kommer når mørketiden er over. Blir alltid så sliten og mister mye blogglyst når det er mørkt 24/7. Trenger også et bedre kamera, hvis jeg skal ta outfitbilder. Men, fortvil ikke dette kommer snart! Bedre blogging og mer outfits. 

Som dere skjønner jobber jeg veldig mye med Trendspot. Magasinet mitt som jeg driver. Trendspot har fått egen fotograf, som står for dagens gatemote på magasinet. Det er utrolig gøy, og det ser ut som at dette blir mer og mer populært. Dette blir et veldig bra år! 

Fikk jo gavekort, så da kjøpte jeg gossipgirl sesong 1 og 2. Elsker den serien! Liker du gossipgirl?

Fjortissperioden

 • 02.01.2012 - 07:38

Tenkte å vise et før og nå bilde. Føler jeg har forandret meg veldig siden fjortisstiden. Blitt mere voksen, blir snart 19 i mars. Gud, jeg gleder meg! Det er samtidig veldig deilig å vite at fjortiss-perioden er over.Føler mye har skjedd siden den tid, som har forandret måten jeg tenker på, og ikke minst måten jeg lever livet på. Har funnet ut hvem som er mine ekte venner, og at man kan kjempe seg igjennom alt. Har vært litt av en berg og dal bane å komme hit jeg er i dag. Men, samtidig så er jeg så glad for at jeg sluttet å bry meg om rykter og stygge ting folk sa til meg. Har hatt venner som har støttet meg hele tiden, og ikke minst familie. Jeg er sikker på at de aller fleste har en slik periode i livet sitt, der man finner ut hvem man er/vil være. Hva mener du? har jeg forandret meg? 


19 år                                                                                          15 år 

Planer for trendspot fremover + kommende nettbutikk

 • 01.01.2012 - 13:12

Som dere sikkert vet, så driver jeg Norges Nye motemagasin. Startet opp i oktober, og det har bare gått oppover siden. Tenkte å fortelle litt om hva jeg har jobbet/jobber med. 

Håper alle har hatt en fantastisk juleferie og ikke minst nyttårsfeiring. Magasinet tok også juleferie, men nå er magasinet i siget igjen. Ser frem til et spennende år, også for trendspot. Jobber blant annet med en app som skal fungere på alle mobiltelefoner med app-applikasjon. De som laster ned appen får notifications på nye innlegg, twitter innlegg osv. Noe jeg håper blir populært!

Har planer om å starte en  shop i begynnelsen av mai/juni der man kan kjøpe klær, parfyme artikler og ikke minst sminke. Dette blir en anderledes nettbutikk enn mange andre. Fokuset ligger på innspirasjon. Hvordan få den looken, hvordan kle seg som Whitney Port for eksempel, tips til lignende plagg. Det vil også komme spennende tilbud, og kodesalg. Prisklassen på shoppen skal være minimal, noe som alle har råd til. Håper dere synes dette høres spennende ut og følger trendspot videre.

Del deres meninger i kommentarfeltet under. #MuchLove

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits