Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 10

  Dagens Outfit Inspirasjon

  God morgen søtinger. Følgte akkurat lillesøsteren min på skolen, siden jeg passer henne mens mamma er i London. Så deilig med sol igjen, nå mangler bare varmen! Gleder meg utrolig mye til våren allerede, og jeg blir snart 20! :) yeeey!

  I det siste har jeg bare skrevet nye låter, var i studio på mandag og spilte inn helt ny låt. Sendte låta allerede i går til noen plateselskaper, så krysser fingrene for at noen vil gi den ut. Satser på at vi får lagt den ut på spotify og itunes også etterhvert. 
  Skjorte/BikBok Veske/HM Jakke/2hand Smykke/HM Pumps/Nelly.com

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  3

  Classy håndveske fra Sofia Moore

  God morgen moteløver. Nå har jeg akkurat spist vafler som pappa har laget, og tatt bilder av den nye håndvesken jeg har fått sponset av Sofia Moore. Håndvesken er utrolig fin, enda finere i virkeligheten. Gleder meg til å bruke den til en finere anledning. Sofia Moore er en motebutikk fra Sverige som selger klassiske balljkoler. Ved kjøp av en kjole får du også med en håndveske med på kjøpet. Du kan velge og vrake blant fantastiske kjoler som ikke bare ser dyr ut men som gir deg en herlig følelse av luksus. Kjolene koster over tusen kroner, men er så absolutt verdt å bruke penger på. Hvis du leter etter en kjole som du kan ha liggende i skapet år etter år, og som har god kvalitet. 

  Jeg fikk håndvesken i posten på¨bare 5 dager, den var innpakket i fint papir og et kort der det stod Sofia Moore. Det er veldig god kvalitet på håndvesken og jeg valgte min i en mer nude og lys farge. Den passer til de fleste kjoler, og har god plass til både mobil og makeup. Det kommer en konkurranse på bloggen der du kan vinne noe fra butikken deres senere.

  Min nye veske i veskekolleksjonen min :) 

  Du finner den her

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  7

  Look at my hair

  Håret mitt har blitt litt lysere etter forrige gang jeg vaske det. Nå ser det bedre ut, og ikke så mørkt og nyfarget ut. Nå er det mer lysebrunt :) Trives veldig godt i denne fargen ihvertfall, føler også at jeg ser mer voksen ut. Snart 20 år, er vel på tide at jeg byttet ut den skrikende blondfargen.   Hva synes dere? 

  Legg igjen en kommentar
  4

  Inspirasjon til Leilighet

  Inspirasjon fra Weheartit

  Hey fininger. Kom akkurat ut av dusjen, var kjempe deilig å dusje en halvtime. Nå får jeg snart besøk, tenker oss en tur på visning. Jeg har bestemt meg for å flytte til et nytt sted, leiligheten er fin men jeg vil bo nærmere jobb blant annet. Så hvis det er noen som vet om noe, kom gjerne med tips! 

  Har veldig lyst på en leilighet med bra planløsning, gjerne hvit eller kremfarget. Sånn at møblene mine matcher, og ikke minst vil jeg ha eget bad. Der jeg bor nå er det bofelleskap, og jeg deler bad med en annen. Savner veldig mye leiligheten jeg hadde i Tromsø, den var kanskje liten men utrolig fin og jeg trengte ikke dele med noen. Mamma flytter jo til London nå, og  jeg trur jeg kommer til å flytte dit jeg også senere. Er veldig lei av Norge, og har lyst til å bo en annen plass. London er jo favorittbyen min, og jeg elsker alt ved England. Moten.Maten,Menneskene og ikke minst høfligheten. Føler meg alltid velkommen der, og føler som mitt andre hjem. 

  Bor du for deg selv?

  Legg igjen en kommentar
  4

  Kvinnen bak masken

  Det er noe jeg har lyst å få ut på arket, i dette innlegget. Når jeg nå sitter her og prøver å presse ut hva jeg føler, hva jeg egentlig føler. Føler meg fanget, fanget inni en kropp jeg ikke er fornøyd med. Når jeg ser meg selv i speilet ser jeg bare en refleksjon. Speilbilde viser en helt normal jente, med brunt pistret hår, blå grønne øyne og et falnet smil. Hvem er hun? Hva tenker hun? Hva vil hun gjøre?

  Det føles tomt, det føles grått og ensomt. Det føles lett og vanskelig. 

  Jeg er ikke lykkelig. Ikke med meg selv, ikke med utseendet og ikke med livet. Jeg er egoistisk som tenker sånn, men jeg tenker ikke på annet. Jeg vil forstå hvorfor jeg tenker sånn, jeg vil vite hva som er galt med meg. Hvorfor jeg trur at jeg er udugelig? 

  Selvtilitt. Hva er det? For meg er det noe du setter på deg i det noen andre kommer i rommet. Du tør ikke vise andre hvor svak du er, fordi da har du dårlig selvtilitt. Men, sannheten er at jeg har dårlig selvtilitt. Komplimenter går inn det ene øret og ut det andre, uansett hva andre sier til meg så klarer jeg ikke å tro på det som blir sagt. Jeg bare står der og ser på meg selv, og legger bort det som er positivt og gir plass til det negative. Jeg har lyst til å rope ut til verden "DRIT Å DRA!". Jeg får lyst til å slå til noe.Får lyst til å gjømme meg fra alt og alle, og sove bort et helt år. 

  Er jeg sliten? Er jeg lei? 

  Det er så vondt, det jeg føler inni meg. Det er ikke noe som kan sammenlignes med kjærlighetsorg eller et skrubbsår. Det er som torner fra en vissen rose som vil tære igjennom meg. For hva er jeg? Er jeg det DU sier at jeg er, eller er jeg det JEG tror jeg er? Jeg vet ikke hvem jeg er lenger, det føles som jeg gjømmer meg bak en maske. Tar på meg en maske hver dag for å skjule hvem jeg egentlig er. Når jeg tar den av hver natt, føler jeg meg utrygg. 

  Sannheten er at jeg er redd for hva andre mener og jeg blir sjalu når andre virker lykkelige. Jeg vil også være den som kan være stolt over kroppen sin, jeg vil også være den som kan utrette noe bra. Jeg er redd for hva andre sier om meg og tar gjerne innover de slemme istedenfor de gode tingene. Selvom jeg sier til andre at jeg ikke er det, så er jeg redd. Redd for å miste venner. Redd for å miste familie. Redd for å stå frem i lyset mens andre kan se på at jeg falner bort. Jeg virker sterk, og det er jeg kanskje også. Men, jeg føler meg ikke sterk når masken tas av. Da er jeg bare kvinnen bak masken, som venter på at kvelden skal komme. For når jeg sover forsvinner alt som er virkelighet, og det er først da jeg føler meg lykkelig.

   

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits