• 23.01.2013 - 11:08
23.01.2013

Dagens Outfit Inspirasjon

God morgen søtinger. Følgte akkurat lillesøsteren min på skolen, siden jeg passer henne mens mamma er i London. Så deilig med sol igjen, nå mangler bare varmen! Gleder meg utrolig mye til våren allerede, og jeg blir snart 20! :) yeeey!

I det siste har jeg bare skrevet nye låter, var i studio på mandag og spilte inn helt ny låt. Sendte låta allerede i går til noen plateselskaper, så krysser fingrene for at noen vil gi den ut. Satser på at vi får lagt den ut på spotify og itunes også etterhvert. 
Skjorte/BikBok Veske/HM Jakke/2hand Smykke/HM Pumps/Nelly.com

Love?

 • 20.01.2013 - 13:17
20.01.2013

Classy håndveske fra Sofia Moore

God morgen moteløver. Nå har jeg akkurat spist vafler som pappa har laget, og tatt bilder av den nye håndvesken jeg har fått sponset av Sofia Moore. Håndvesken er utrolig fin, enda finere i virkeligheten. Gleder meg til å bruke den til en finere anledning. Sofia Moore er en motebutikk fra Sverige som selger klassiske balljkoler. Ved kjøp av en kjole får du også med en håndveske med på kjøpet. Du kan velge og vrake blant fantastiske kjoler som ikke bare ser dyr ut men som gir deg en herlig følelse av luksus. Kjolene koster over tusen kroner, men er så absolutt verdt å bruke penger på. Hvis du leter etter en kjole som du kan ha liggende i skapet år etter år, og som har god kvalitet. 

Jeg fikk håndvesken i posten på¨bare 5 dager, den var innpakket i fint papir og et kort der det stod Sofia Moore. Det er veldig god kvalitet på håndvesken og jeg valgte min i en mer nude og lys farge. Den passer til de fleste kjoler, og har god plass til både mobil og makeup. Det kommer en konkurranse på bloggen der du kan vinne noe fra butikken deres senere.

Min nye veske i veskekolleksjonen min :) 

Du finner den her

Love?

 • 17.01.2013 - 21:41
17.01.2013

Look at my hair

Håret mitt har blitt litt lysere etter forrige gang jeg vaske det. Nå ser det bedre ut, og ikke så mørkt og nyfarget ut. Nå er det mer lysebrunt :) Trives veldig godt i denne fargen ihvertfall, føler også at jeg ser mer voksen ut. Snart 20 år, er vel på tide at jeg byttet ut den skrikende blondfargen. Hva synes dere? 

 • 17.01.2013 - 19:33
17.01.2013

Inspirasjon til Leilighet

Inspirasjon fra Weheartit

Hey fininger. Kom akkurat ut av dusjen, var kjempe deilig å dusje en halvtime. Nå får jeg snart besøk, tenker oss en tur på visning. Jeg har bestemt meg for å flytte til et nytt sted, leiligheten er fin men jeg vil bo nærmere jobb blant annet. Så hvis det er noen som vet om noe, kom gjerne med tips! 

Har veldig lyst på en leilighet med bra planløsning, gjerne hvit eller kremfarget. Sånn at møblene mine matcher, og ikke minst vil jeg ha eget bad. Der jeg bor nå er det bofelleskap, og jeg deler bad med en annen. Savner veldig mye leiligheten jeg hadde i Tromsø, den var kanskje liten men utrolig fin og jeg trengte ikke dele med noen. Mamma flytter jo til London nå, og  jeg trur jeg kommer til å flytte dit jeg også senere. Er veldig lei av Norge, og har lyst til å bo en annen plass. London er jo favorittbyen min, og jeg elsker alt ved England. Moten.Maten,Menneskene og ikke minst høfligheten. Føler meg alltid velkommen der, og føler som mitt andre hjem. 

Bor du for deg selv?

 • 17.01.2013 - 00:45
17.01.2013

Kvinnen bak masken

Det er noe jeg har lyst å få ut på arket, i dette innlegget. Når jeg nå sitter her og prøver å presse ut hva jeg føler, hva jeg egentlig føler. Føler meg fanget, fanget inni en kropp jeg ikke er fornøyd med. Når jeg ser meg selv i speilet ser jeg bare en refleksjon. Speilbilde viser en helt normal jente, med brunt pistret hår, blå grønne øyne og et falnet smil. Hvem er hun? Hva tenker hun? Hva vil hun gjøre?

Det føles tomt, det føles grått og ensomt. Det føles lett og vanskelig. 

Jeg er ikke lykkelig. Ikke med meg selv, ikke med utseendet og ikke med livet. Jeg er egoistisk som tenker sånn, men jeg tenker ikke på annet. Jeg vil forstå hvorfor jeg tenker sånn, jeg vil vite hva som er galt med meg. Hvorfor jeg trur at jeg er udugelig? 

Selvtilitt. Hva er det? For meg er det noe du setter på deg i det noen andre kommer i rommet. Du tør ikke vise andre hvor svak du er, fordi da har du dårlig selvtilitt. Men, sannheten er at jeg har dårlig selvtilitt. Komplimenter går inn det ene øret og ut det andre, uansett hva andre sier til meg så klarer jeg ikke å tro på det som blir sagt. Jeg bare står der og ser på meg selv, og legger bort det som er positivt og gir plass til det negative. Jeg har lyst til å rope ut til verden "DRIT Å DRA!". Jeg får lyst til å slå til noe.Får lyst til å gjømme meg fra alt og alle, og sove bort et helt år. 

Er jeg sliten? Er jeg lei? 

Det er så vondt, det jeg føler inni meg. Det er ikke noe som kan sammenlignes med kjærlighetsorg eller et skrubbsår. Det er som torner fra en vissen rose som vil tære igjennom meg. For hva er jeg? Er jeg det DU sier at jeg er, eller er jeg det JEG tror jeg er? Jeg vet ikke hvem jeg er lenger, det føles som jeg gjømmer meg bak en maske. Tar på meg en maske hver dag for å skjule hvem jeg egentlig er. Når jeg tar den av hver natt, føler jeg meg utrygg. 

Sannheten er at jeg er redd for hva andre mener og jeg blir sjalu når andre virker lykkelige. Jeg vil også være den som kan være stolt over kroppen sin, jeg vil også være den som kan utrette noe bra. Jeg er redd for hva andre sier om meg og tar gjerne innover de slemme istedenfor de gode tingene. Selvom jeg sier til andre at jeg ikke er det, så er jeg redd. Redd for å miste venner. Redd for å miste familie. Redd for å stå frem i lyset mens andre kan se på at jeg falner bort. Jeg virker sterk, og det er jeg kanskje også. Men, jeg føler meg ikke sterk når masken tas av. Da er jeg bare kvinnen bak masken, som venter på at kvelden skal komme. For når jeg sover forsvinner alt som er virkelighet, og det er først da jeg føler meg lykkelig.

 

 • 16.01.2013 - 17:43
16.01.2013

Dagens Drømmeoutfit

 Noe jeg tenker å skaffe meg er en knall rød eller knall gul veske. En slik farge kan sprite opp et hvilket som helst antrekk. Skoene er også dødskule, passer perfekt til en tøff skinnjakke. 

Love?

 • 16.01.2013 - 01:18
16.01.2013

Jobbuken er her

Hey moteløver. Kom inn for døren for noe min siden, er sykt sliten etter en lang dag med jobb. Jobber også på morgenen, men blir deilig å slutte tidlig for en gang skyld så jeg får gjort andre ting. Har bestemt meg for å flytte mot byen, er veldig upraktisk å bo her når jeg jobber i byen. Ser på leiligheter nå på finn mye fint som leies ut, men ikke alle som tillater dyr noe som er kjipt! Må finne en leilighet med balkong eller egen inngang.Viktig at Nikita får lufte seg litt når hun blir eldre, tenker at jeg begynner å slippe hun ut i begynnelsen av mars-april da det er varmere ute. Kattunger har ikke så godt av kulde.  Si gjerne ifra hvis dere vet om noe til rundt 6000-7000 kr. Viktig at Nikita får lufte seg litt når hun blir eldre, tenker at jeg begynner å slippe hun ut i begynnelsen av mars-april da det er varmere ute. Kattunger har ikke så godt av kulde. 

Dette blir såkalt jobbuke for meg, jobber alle dagene unntat torsdag. Det blir litt deilig med fri også! For de som lurer jobber jeg på Rimi :) 

Elsker DET NYE, tenkte å kose meg med dette litt før sengen. God Natt! :) 

Vi blogges i morgen! :) 

 • 14.01.2013 - 12:00
14.01.2013

Nytt sponsorsamarbeid: Sofia Moore

Hey fininger. Tenkte å skrive om et nytt sponsorsamarbeid. Sofia Moore er en nettbutikk fra Sverige som selger fine fantastiske ballkjoler. De selger også håndvesker som tilbehør, i mange forskjellige mønster og farger. Denne butikken perfekt for deg som ser etter ny kjole til noe spessielt, dette er også kjoler som ikke blir for mye og passer ypperlig til gallaaftener og andre pyntede kvelder. Jeg kommer til å ha en konkurranse senere på bloggen hvor du kan vinne noe fra butikken deres. Jeg synes selv kjolene er dødsfine, og absolutt noe som er verdt pengene.Sofia Moore har ALLTID fri frakt på varene sine og ALLTID 10 dagers leveringstid verden over. Dette synes jeg er veldig bra, for slik kvalitet. Kjolene må regnes å koste over 1000 lappen, men hvis du ser etter en kjole i kvalitetstoff og som ser "dyr" ut er det så absolutt verdt pengene.Dette er også ikke noe alle har, og en kjole man kan bruke til de fleste anledninger. Gleder meg til jeg får min håndveske i posten, får muligens en kjole senere også. Jeg har ikke prøvd dem ut enda, men omtalen dems fra andre kunder er nokså positive. Du kan like de på facebook her 

Jeg har plukket ut mine kjolefavoritter:


Love?

 • 14.01.2013 - 07:40
14.01.2013

Hva definerer oss? Kjærlighet?

For hva det er verdt, har jeg lyst å skrive litt. Hvorfor er det å ha noen nær deg så viktig? Er ikke DU bra nok? Hvorfor må du ha noen som kan fortelle deg og minne deg på hver dag, hva DU er. Er ikke DIN mening bra nok? 

Kjærlighet... hvorfor definerer det oss? Så fort du har funnet noen du virkelig føler du kan være med, og virkelig stoler på føles det som at alt kommer sammen. At du har funnet ditt svar på ting. Men, er det egentlig sånn? For det finnes mer bak følelsene enn vi tror, der kommer også usikkerheten og sjalusien. Tenker han på meg? Hvorfor svarer han ikke? Er han til å stole på? Alle spørsmål som kommer opp typisk i et forhold, eller med noen man holder på med. Er han bra nok for meg? Vil jeg bli lykkelig? Hva om dette ikke er han jeg skal være med? Tvilsomheten. Du tviler på deg selv, og tviler på han. Du vet ikke hva du skal velge, kjærlighet eller tryggheten?

Du føler det blir trygt å være alene, at der kan ingen såre deg eller forandre deg på noen som helst måte. For kjærlighet, definerer deg. Spessielt i et forhold. Du blir påvirket av den du er med, og begynner å åpne øynene for en ny og bedre person. Men, når den du føler deg trygg med er borte. Hva sitter du igjen med da? Anger. Hat. Sorg og tap. Du sitter igjen med deg selv, den du var før han forandret deg. Du sitter igjen med et knust hjerte. Kjærlighet er skummelt, men det er en risk å ta. Det ender aldri opp som man tror, når du først har han og føler alt kommer på plass , aldri glem hvem du virkelig er. Hvis du føler han forandrer deg, da er det ikke verdt det. Noen ganger er det bedre å satse, enn å tape en kamp du kunne ha vunnet. 

Foto: Me 

 • 11.01.2013 - 12:56
11.01.2013

Resultatet av håret

God morgen fininger. Tok litt bilder ute av det nye håret, håper dere synes det ble fint! :) Jeg skal jobbe i dag, også senere ut. Blir deilig med helg! Ha en fin fredag! 

Hva synes dere?

 • 10.01.2013 - 10:54
10.01.2013

Dagens Outfit Inspirasjon

God morgen moteløver. Nå teker jeg å lage meg en deilig frokost og begynne å farge håret. Skal på visning i dag med besteveninnen min Frida som skal flytte hjemmefra. Tenker å begynne "Dagens Outfit Inspirasjon" igjen siden det var så populært før. I kveld skal jeg skrive et innlegg om min nye sponsor, det er en kjolegigant i sverige som selger fantastiske ballkjoler. Ikke sånne store pompøse typiske ballkjoler, men mer elegante. De selger også håndvesker, som matcher kjolene. Veldig fornøyd med dette samarbeidet ihvertfall! 

Dagens Outfit Inspirasjon

Skjorte/GinaTricot Tights/GinaTricot Clutch/Glitter Pumps/Nelly.com Earings/GinaTricot

Clutch fra Glitter, fikk i julegave av Frida 


Elsker disse skoene, kjøpte på Nelly.com i fjor! 

Love?

 • 09.01.2013 - 17:09
09.01.2013

Drømmer kan bli virkelige

Nå har jeg lyst til å skrive litt om drømmer. 

Hvorfor drømmer vi egentlig? Fra vi er små får vi lyst til å bli noe stort, oppnå noe spennende og håpe på at vi kommer dit en dag. Når jeg var liten drømte jeg om å bli popstjerne, synge foran tusen mennesker og gi ut egne låter. Drømte også om å bli "kjendis", siden jeg synes det så spennende ut, mitt største idol var Christina Aguilera, Britney Spears og spicegirls. Husker jeg hadde en topp der det sto SPICEGIRLS i store bokstaver. Morsomt å tenke tilbake på. Kanskje du drømte om å bli prinsesse, eller kanskje president? Det er så morsomt at vi hadde sånne drømmer når vi var små, og kanskje noen av oss enda har dem.

Jeg har alltid ment at hvis man drømmer om noe, må man følge dem og sikte mot stjernene. Å drømme er fint, så lenge det er en realistisk drøm, og hvis det får deg på andre tanker er det jo possitivt. Hvorfor skal man ikke følge drømmene sine? Hvis man vil bli noe, og satser alt man har og jobber hardt for det kommer man jo dit til slutt. Jeg mener at det er en grunn til at drømmene er der foran oss, fordi vi skal oppnå dem. Jeg mener, ingenting kan jo stoppe deg enn deg selv. Det er jo ditt valg hvilken vei du velger å ta senere i livet. Hindringer kommer alltid, når vi minst venter det. Men, hvis vi vrikelig vil nå målet vårt å komme dit vi ønsker skal ikke det stå i veien. Vi er så forskjellige alle sammen, og med forskjellige drømmer men vi har alle samme mål: å bli noe. Du kan hvis du vil, og bestemmer deg for det. Si til deg selv at du kan klare det, vær målrettet og gjør det du drømmer om. Hva er det som egentlig kan stoppe deg? Tankene dine! Hvis du bestemmer deg for noe er det bare en vei og det er opp. Jeg har lenge gått å tenkt at jeg ikke duger til noe, at jeg ikke kan nå drømmen min. Drømmen min er å få suksess her i livet, enten om det er i musikk eller klær. Jeg har klatret, og klatret nå de siste årene og jeg kan snart se toppen. Jeg har jobbet hardt, og jeg har holdt fokuset på hva jeg vil i livet. Til tross for en forferdelig og vanskelig fortid med mobbing, har det ikke stoppet meg. Jeg skal komme meg opp på toppen av fjellet, det er ingen vei tilbake nå. 

Hvis du har lyst til å bli god i gitar, og spille i et band en gang, GJØR DET!

Hvis du har lyst til å bli skuespiller, gå på audition, SATS ALT DU HAR! 

Hvis du har lyst til starte egen butikk, SETT I GANG! 

Hvis du har lyst til å skrive bok om noe, SKRIV I VEI! 

Hvis du har lyst til å skape noe nytt, VÆR KREATIV! 

Det er viktig å ha troa på seg selv, og hvis du satser armer og bein på drømmen din skal jeg love deg at du kommer deg til topps du også! 

Hva drømmer du om?

 • 09.01.2013 - 15:08
09.01.2013

Siste Innkjøp/Dagens innkjøp

Hey fininger. Kom akkurat inn døra, var en en aldri så liten tur innom byen etter jobb. Det er ikke sunt for meg med så mye salg overralt, litt shopping ble det selvfølgelig. Elsker salg! Var forresten på IKEA i går med noen venner, da ble det også innkjøp til leiligheten. Nå kommer snart bestekompisen min Daniel på besøk en tur, lenge siden jeg har sett han! 

Dagens Innkjøp

Digger sånne store gensere, slike merker med tall på klær blir vårens trend. Kryr av sånne i butikker allerede

Den sorte vesken kjøpte jeg i desember, digger den! Digger sånne rutete skjorter, går aldri av moten Bestemt meg for å farge håret mitt brunt på nytt, tenker å være brunette til sommeren ihvertfall Kjolen til venstre brukte jeg på nyttårsaften, elsker den! 

Nikita skal som vanlig ødelegge når jeg skal ta bilde, haha råtass hun der altså 

Se så fint og ryddig det er her nå :) 

Elsker det nye teppet fra ikea, så mykt og deilig. Kostet bare 150 kr 

Love?

 • 08.01.2013 - 15:35
08.01.2013

Nye ting til leiligheten

Hey fininger. Kom akkurat inn døra for litt siden, har vært en tur på IKEA og kjøpt inn nye ting til leiligheten, synes det begynner å bli ganske fint her :) Bilde over sofaen er faktisk det beste kjøpet så langt, elsker det! Lite stk nysgjerrig Nikita...

Titteii....

Love?

 • 08.01.2013 - 06:37
08.01.2013

Min kommende beautyshop

Hey flottinger. Har ikke fått blogget så mye i det siste, fordi jeg har jobbet så mye med nettbutikken til meg og en kompis. Vi har startet en ny beutyshop som heter Brand Of Beauty - B.O.B. Som skal være en av de nettbutikkene som selger ecofriendly produkter og som ikke er dyretestet makeup. Vi vil ha fokus på makeup med naturlige midler, og gi kunden essensen av naturlige og friske produkter. Nettbutikken vår kommer snart opp, og vi kommer til å ha en lanseringsfest også etterhvert. Håper folk liker prosjektet vårt, og vil bli en av våre nye kunder. Trendspot magasinet mitt kommer også tilbake , der vil jeg blant annet skrive og teste produktene for dere. Vi kommer til å selge all mulig makeup og hår produkter innenfor dyrevern, og satser på å få en skriftlig avtale med dem om at ALLE våre produkter skal være dyrevennlige, synes det er altfor lite fokus på dyretesting og håper ideen vår vil skape en forskjell innen for beutystore. 

Det at jeg nå snart eier en egen nettbutikk i en alder av 19 år er bare helt sykt å tenke på, men jammen har jeg jobbet hardt for å komme hit også. 

Skisset litt på hvordan jeg tenker designet vil bli, trur det kommer til å bli ganske bra :) Dere kan lese mer om den kommende shoppen her 

Love?

 • 05.01.2013 - 05:00
05.01.2013

Nyttårsforsetter/Ting jeg vil gjøre 2013

Da tenkte jeg å dele mine nyttårsforsetter med dere. Så kan dere gjerne dele deres med meg i kommentarfeltet :-)

- Jeg skal begynne å ta mer vare på meg selv, begynne å trene igjen og spise sunt, det har blitt altfor mye dårlig og fet mat nå den siste måneden. Skjokoladen har jeg klart å holde meg unna, men har desverre blitt hekta på brownies. (Dårlig uvane) 

- Finne meg en ny jobb, fastjobb. Er jo glad for den jobben jeg har, men her jeg bor nå må jeg tjene mer for å beholde leiligheten. 

- Jobbe hardt med trendspot, og starte kles og moteportal. Slå meg sammen med en venn som driver kleslinje og starte et samarbeid. Jobber forresten nå med å få opp trendspot igjen, å drive et magasin på nett er ikke bare bare. Men, nå skal jeg ta meg hardt i nakken og begynne fra scratch. Jeg har jobbet hardt med trendspot og det ble stor pågang i starten, men nå skal jeg jobbe enda hardere. Trendspot's Share & Wear skal bli det store i 2013, bemerk mine ord. Dette skal jeg klare! 

- Blogge mer enn 1 om dagen, minst 3 ganger daglig som før. Å blogge er jo så utrolig gøy, når man bare har masse inspirasjon og ting å komme med. Skal ta mer bilder, og dele mer med leserne mine. Mange som savner den gamle bloggingen min, som gjorde at jeg kom på en god 16 plass i 2010. Topplisten, vi ses snart igjen! 

- Finne meg kjæreste. (Haha) Nei altså, etter 4 år som singel er jeg ganske så lei av å ikke ha min egen prins. Det er så kjipt når det er sånne tider som jul/nyttårsaften og valentines day å ikke ha noen å dele med. Venner er kos, men hadde vært greit med en kjekkass også. 

- Tørre mer, gjøre noe jeg aldri har gjort før. En slags utfordring, for å se hvor grensene mine ligger. Hoppe i strikk? (tenk at jeg skrev det...??) 

- Reise til en plass jeg aldri har vært før, jeg har vært i ca 14 land (trur jeg) i løpet av mitt liv. Har veldig lyst til å reise til Kina eller Japan. Må jo være en opplevelse for livet det? 

- Satse på musikken, lage en demo og sende rundt til plateselskaper. Jeg har så utrolig mange låter jeg har lyst å synge inn, å skrive låter er vel det jeg elsker mest i verden, etter synging såklart. 

- Lære meg gitar, herregud jeg er så dårlig i det. Fikk 1 på skolebenken i gitarspilling, fordi jeg nektet å spille og ville synge i stedet. Sta har jeg vel egentlig alltid vært....

- Skrive bok, jeg har alltid hatt lyst til å skrive bok. Jeg som har vært igjennom mye mobbing, har alltid fått hjelp av jenter som har vært igjennom det samme som artister som Christina Aguilera osv. Å skrive en bok om selvtilitt er vel det jeg har mest lyst til, eller kanskje en jenteroman. 

- Ta opp noe fag, og begynne på NKI. Hørt at det er veldig bra, og kan hjelpe meg som ikke har fullført vidregående. 

- Verdsette vennene mine mer, og ta vare på de jeg har. 

- Unngå å bli sjalu, og skjerpe humørsvigningene mine. 

- Tenke mer positivt og ikke fokusere på de negative, også smile og le mer. (Når du smiler selvom du ikke er glad, sender munnen din signaler til hjernen din om at du er glad). 

Hva er dine nyttårsforsetter/hva vil du gjøre i 2013? 

 • 04.01.2013 - 02:54
04.01.2013

Hytteturen i Bilder

Hey søtinger. Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra hytteturen. Har vært noen fantastiske dager på hytta. Jeg og Frida tok bussen opp til Notodden og møtte alle de andre. Vi var rundt 18 stk på hytten, og det var helt fantastisk god stemning. Savner alle folka allerede, og sitter å mimrer i alle bildene vi tok. Det er utrolig at 18 stk kunne gå så godt overrens med hverandre, det var ingen krangling bare kos hele tiden. Hytten hadde 8 soveriom med dobbelseng i hver, og 3 bad. Noe vi jentene måtte ha, ble mye sminkesaker her og der. Nyttårsaften var den beste dagen på hytta, da fikset vi oss i god tid og spiste utrolig god nyttårsmiddag i 7-8 tiden. Etter mat og champagne tok vi alle sammen et deilig bad i Jacuzzien på verandaen. Det var så sykt deilig å bare ligge der og slappe av, under helt klar stjernehimmel og musikk på full guffe. Denne hytteturen kommer jeg aldri til å glemme, og håper virkelig det blir en reunion i mars. 

Kan dele litt bilder fra turen :) I morgen skal jeg og Frida ta noen nye bilder, så blir det ny header på bloggen.

PS. Måtte ta avfarging hos frisør, fordi jeg fikk grønnskjær i håret etter forige farging. Men, farger jeg det igjen nå blir det en fin farge på håret trur jeg. 

Daniel & Meg 

:)) haha lov å  være litt goofy av og til....Frida, Sebastian & Meg Koselige jentene :)

Kjekke guttene :))

Haha noen som ser elghornene? Morsomt Kjekke boysn :)) Anna & Meg <3 Nyttårsbodet :) Flinke Anna som lagde maten Gode stemningen på Nyttårsbordet, flotte folk! 

Godt Nyyytttåååååååår!!!!!!! 

Beste bilde jeg fikk av fyrverkeriet, men var god stemning 

Hadde du en fin feiring?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits