Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 5

  My favorite leather jacket

  Hey fininger, håper alt går bra! Nå er det endelig helg og jeg skal bruke helgen min på å øve til min opptreden neste Lørdag, kanskje jeg stikker en liten tur i kveld for å få med meg Katies bursdagsfeiring:-) Har enda ikke hørt noe fra jobbintervjuet jeg var på, men får håpe de kontakter meg snart! 

  Tenkte å vise dere min favorittjakke, kjøpt i London i fjor. 

  Elsker detaljene på jakken, veldig "bikerchic" 

  - Kisses C

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  14

  Jeg skal opptre på Telenor Arena

  Hey fine dere. Jeg kom hjem for ikke lenge siden og er helt ferdig i hode. Var som sagt på jobbintervju i dag og jeg føler det gikk ganske fint. Nå er det bare å se om jeg får jobben eller ikke, krysser alt jeg har på at jeg får den da hadde alle mine bønner blitt hørt :-) Jeg var på jobbintervju hos Groupon som er et firma som selger deals for privat og bedriftskunder, alt ettersom hva man er ute etter. På groupon får du svært gode priser på diverse ting, alt fra fly og hotel til mat og shopping. Konseptet er super genialt, og det jobben går ut på er å svare på mail på norsk fra eksisterende/faste kunder,samt sitte på telefonen. De som intervjuet meg var kjempe hyggelige, og jeg følte vi fikk en gode tone. FINGERS CROSSED!!

  Etterpå var det rett til studio i Oxfordstreet å fortsette på singelen min, jeg gir ut 2 singler via dette plateselskapet og er kjempe spent på hva folk kommer til å synes. Så har vært en ganske fin men stressende dag, men er så lett å komme seg rundt om kring i London ved hjelp av undergrundsbanene. 

  Så har jeg en veldig morsom nyhet. Jeg har nemlig blitt spurt om å opptre live på Telenor Arena, health, fitness og beatymessa 2014. Dette kunne jeg ikke si nei til, og gleder meg sinnsykt mye! Det er så moro å tenke på at jeg skal synge mine egne låter, som mange andre artister også skal gjøre. Dette er veldig stort for meg, og kjenner nærvene allerede nå. Jeg flyr ned til Oslo til uken og skal på lydsjekk, planlegge opptreden osv. Beautymessa holder oppe hele helgen, 7-9 februar så hvis du har sikret deg billetter så får du blant annet se meg synge, samt oppleve masse kult i løpet av dagen. 

  Jeg har en konkurranse gående HER, der du kan vinne billetter og en eksklusiv goodiebag til 20.000 kr. Trekker vinner på førstkommende søndag!

  Messy room, i know haha

  - Kisses C

  Legg igjen en kommentar
  5

  Slik får du den tøffeste garderoben

  Tenkte å skrive litt om hvordan du kan få den beste garderoben. Det er ikke alltid viktig å ha de kuleste og fineste plaggene hengende i skapet, noen ganger er det som regel "basic" plaggene vi trenger mest enten om det er til fest eller hverdag. Jeg har lyst til å dele mine klestips med dere, og inspirere litt på klesfronten. Når du kjøper noe nytt, tenk at du skal bruke det til både fest og hverdag. Kjøp et basic plagg som kan matches til andre plagg, slik som topper, bluser, t-skjorter, skjorter, bukser, jeans, kjoler you name it. Trikset får å få det kuleste antrekket er å se på hva du bruker til, slik som smykker, ringer, vesker,solbriler og hodeplagg. Du kan også gjøre mye med et basic antrekk bare ved hjelp av acessories. 

  Typical basics:

  Top/HER Cropped-Top/HER Kjole/HER Lommebok/HER High heels/HER 

  Dette er typiske basisplagg som er smart å kjøpe når man først skal kjøpe noe. Toppen kan brukes både til fest og hverdag, samt kjolen og magetoppen. Når du går for slike topper/kjoler trenger du ikke så mye dill og dall som tilbehør, men heller gå for noe enkelt som et statementsmykke, eller et belte i livet. Jeg kjøper alltid plagg jeg vet kan brukes til alle slags anledninger, og med basisplagg får du den tøffeste garderoben. 

  Sweather/HER Top/HER Jacket/HER Statement/HER Boots/HER

  Det er alltid taktisk smart å ha en skinnjakke tilgjengelig, enten om du skal på byen eller på jobb. Fant denne fra Nelly.com den er ganske basic i stilen men perfekt over en genser eller topp matchet med statementsmykke. Valgte disse bootsene, nå går jo ikke gul og sølv så veldig godt sammen etter min mening men det er typ sånne sko man kan velge hvis man vil ha det stilig og enkelt. 

  - Kisses C 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  2

  My favorite wedges, black leather

  Hey fine dere. Tenkte å vise dere noen av mine favoritt sko, jeg kjøpte de på en butikk her i London for en stund siden trur det var rundt jul og jeg har ikke fått brukt de enda men de skal bli brukt snart, men til hva kan jeg ikke røpe enda, hehe. Jeg digger at de har så enkelt design, og siden de er i sort passer de til alt jeg har i garderoben. Jeg mener at alle fashionistaer bør ha et par sorte wedges blant skosamlingen sin, man vet aldri når man får bruk for dem. Skoene kan brukes til både hverdag og til fest, kan matches til kjoler, bukser you name it. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte dem! 

  Ahh, perfeckt...

  Love?

  #favs #mote #hverdag #inspirasjon

  Legg igjen en kommentar
  10

  Style VS Style

  Tenkte å begynne med style vs style igjen, så kan dere stemme på hvem som er deres favoritt? :) Jeg elsker når folk tør å være litt "vågale" i stilvalget.   Min favoritt må være 3, digget kombinasjonen!

  Whats your favorite?

  - Kisses C

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits