• 31.01.2014 - 14:59
31.01.2014

My favorite leather jacket

Hey fininger, håper alt går bra! Nå er det endelig helg og jeg skal bruke helgen min på å øve til min opptreden neste Lørdag, kanskje jeg stikker en liten tur i kveld for å få med meg Katies bursdagsfeiring:-) Har enda ikke hørt noe fra jobbintervjuet jeg var på, men får håpe de kontakter meg snart! 

Tenkte å vise dere min favorittjakke, kjøpt i London i fjor. 

Elsker detaljene på jakken, veldig "bikerchic" 

- Kisses C

Love?

 • 30.01.2014 - 23:28
30.01.2014

Jeg skal opptre på Telenor Arena

Hey fine dere. Jeg kom hjem for ikke lenge siden og er helt ferdig i hode. Var som sagt på jobbintervju i dag og jeg føler det gikk ganske fint. Nå er det bare å se om jeg får jobben eller ikke, krysser alt jeg har på at jeg får den da hadde alle mine bønner blitt hørt :-) Jeg var på jobbintervju hos Groupon som er et firma som selger deals for privat og bedriftskunder, alt ettersom hva man er ute etter. På groupon får du svært gode priser på diverse ting, alt fra fly og hotel til mat og shopping. Konseptet er super genialt, og det jobben går ut på er å svare på mail på norsk fra eksisterende/faste kunder,samt sitte på telefonen. De som intervjuet meg var kjempe hyggelige, og jeg følte vi fikk en gode tone. FINGERS CROSSED!!

Etterpå var det rett til studio i Oxfordstreet å fortsette på singelen min, jeg gir ut 2 singler via dette plateselskapet og er kjempe spent på hva folk kommer til å synes. Så har vært en ganske fin men stressende dag, men er så lett å komme seg rundt om kring i London ved hjelp av undergrundsbanene. 

Så har jeg en veldig morsom nyhet. Jeg har nemlig blitt spurt om å opptre live på Telenor Arena, health, fitness og beatymessa 2014. Dette kunne jeg ikke si nei til, og gleder meg sinnsykt mye! Det er så moro å tenke på at jeg skal synge mine egne låter, som mange andre artister også skal gjøre. Dette er veldig stort for meg, og kjenner nærvene allerede nå. Jeg flyr ned til Oslo til uken og skal på lydsjekk, planlegge opptreden osv. Beautymessa holder oppe hele helgen, 7-9 februar så hvis du har sikret deg billetter så får du blant annet se meg synge, samt oppleve masse kult i løpet av dagen. 

Jeg har en konkurranse gående HER, der du kan vinne billetter og en eksklusiv goodiebag til 20.000 kr. Trekker vinner på førstkommende søndag!

Messy room, i know haha

- Kisses C

 • 29.01.2014 - 22:05
29.01.2014

Slik får du den tøffeste garderoben

Tenkte å skrive litt om hvordan du kan få den beste garderoben. Det er ikke alltid viktig å ha de kuleste og fineste plaggene hengende i skapet, noen ganger er det som regel "basic" plaggene vi trenger mest enten om det er til fest eller hverdag. Jeg har lyst til å dele mine klestips med dere, og inspirere litt på klesfronten. Når du kjøper noe nytt, tenk at du skal bruke det til både fest og hverdag. Kjøp et basic plagg som kan matches til andre plagg, slik som topper, bluser, t-skjorter, skjorter, bukser, jeans, kjoler you name it. Trikset får å få det kuleste antrekket er å se på hva du bruker til, slik som smykker, ringer, vesker,solbriler og hodeplagg. Du kan også gjøre mye med et basic antrekk bare ved hjelp av acessories. 

Typical basics:

Top/HER Cropped-Top/HER Kjole/HER Lommebok/HER High heels/HER 

Dette er typiske basisplagg som er smart å kjøpe når man først skal kjøpe noe. Toppen kan brukes både til fest og hverdag, samt kjolen og magetoppen. Når du går for slike topper/kjoler trenger du ikke så mye dill og dall som tilbehør, men heller gå for noe enkelt som et statementsmykke, eller et belte i livet. Jeg kjøper alltid plagg jeg vet kan brukes til alle slags anledninger, og med basisplagg får du den tøffeste garderoben. 

Sweather/HER Top/HER Jacket/HER Statement/HER Boots/HER

Det er alltid taktisk smart å ha en skinnjakke tilgjengelig, enten om du skal på byen eller på jobb. Fant denne fra Nelly.com den er ganske basic i stilen men perfekt over en genser eller topp matchet med statementsmykke. Valgte disse bootsene, nå går jo ikke gul og sølv så veldig godt sammen etter min mening men det er typ sånne sko man kan velge hvis man vil ha det stilig og enkelt. 

- Kisses C 

Love?

 • 29.01.2014 - 14:24
29.01.2014

My favorite wedges, black leather

Hey fine dere. Tenkte å vise dere noen av mine favoritt sko, jeg kjøpte de på en butikk her i London for en stund siden trur det var rundt jul og jeg har ikke fått brukt de enda men de skal bli brukt snart, men til hva kan jeg ikke røpe enda, hehe. Jeg digger at de har så enkelt design, og siden de er i sort passer de til alt jeg har i garderoben. Jeg mener at alle fashionistaer bør ha et par sorte wedges blant skosamlingen sin, man vet aldri når man får bruk for dem. Skoene kan brukes til både hverdag og til fest, kan matches til kjoler, bukser you name it. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte dem! 

Ahh, perfeckt...

Love?

#favs #mote #hverdag #inspirasjon

 • 29.01.2014 - 01:21
29.01.2014

Style VS Style

Tenkte å begynne med style vs style igjen, så kan dere stemme på hvem som er deres favoritt? :) Jeg elsker når folk tør å være litt "vågale" i stilvalget. Min favoritt må være 3, digget kombinasjonen!

Whats your favorite?

- Kisses C

 • 28.01.2014 - 21:58
28.01.2014

Inspiration & flowers

Hey fine dere, håper dere har det bra :) Jeg har det veldig fint her i London, og jeg elsker å bo i denne vakre byen! I dag sto jeg tidlig opp og spiste en god frokost,ryddet litt før jeg dro ut for å få med meg dagen. Var veldig fint vær i dag, men så brått snudde det og det fossregnet, så haglet det, men så kom solen tilbake og da jeg tok bussen hjemover regnet det på nytt. Veldig ustabilt vær for tiden, lurer på hva det kommer av. 

Anyways, i går var faktisk over 800 personer innom bloggen min, veldig moro. Kanskje jeg kommer tilbake på topplisten snart? hehe, neida. 

Flowers gives me feeling of spring... 

.

My dress from secondhandshop in London

Magazines I am done reading, I keep them here under my favourite shoes. From primark...

Nå skal jeg sette på favorittserien min "Pretty Little Liars" , og kose meg med indisk mat :) Ha en fin kveld!

- Kisses C

 • 28.01.2014 - 12:00
28.01.2014

Dagens shoppingtips

NLY Trend 70% OFF all tops and dresses!! 

Fant denne lekre kjolen på salgsiden til Nelly, den kostet 499 kr før og nå koster den kun 149 kr. SUPERBILLIG!


Du finner kjolen her 

Denne er perfekt å bruke til en casual blazer, eller en skinnjakke. Den har et simpelt men veldig fint design, og kan matche til fleste andre klesplagg. Som tilbehør kan du gå for en clutch i sort eller en annen farge. Fant denne stilige clutchen fra Michael Kors.

 

Michael Kors (HER)

- Kisses C

 • 27.01.2014 - 22:27
27.01.2014

Imagine a world in black and white

Imagine a world without colors, watching your favorite movie in black and white...

No temptations, comparisons or pretending to have the perfect life. Just true colors. I wished we could stay like this forever.... 

I have this one over my bed to make my fears go away.... 

This is the last one, I swear....

Stay together forever? or one last goodbye?

We all have an animal inside.... today i'm letting mine outHappy? Sad? Worried? Angry? Scared?'I'm so tired of this shitt...Im not scared of deatch, im to dangerous for this world.... 

Flawless...

To hell with everything... Having the perfect life without any worries... Maybe Im happy? or maybe I cry everytime I'm going to bed... 

Runaway....


I can finally be just me, and this is the "character" I choose to be... 


I love you.... 

- Kisses C 

 • 27.01.2014 - 15:46
27.01.2014

Anbefaling: Bobbi Brown Foundation

Hey fine dere. Tenkte å tipse om verdens beste foundation, i mine øyne. Hvis du ønsker en foundation som dekker og i tillegg gir deg et naturlig resultat da anbefaler jeg "Bobbi Brown", jeg bruker Skin Foundation SPF 15, og passer perfekt for de med lys hud. Foundationen er i prisklassen 300-400 kr, men er absolutt verd pengene. På taxfree i London kostet den kun 300 kr, noe som er ganske billig for en så bra foundation. 

1. Hvis du ikke har en kost å bruke, kan du bruke en svamp funker like bra. Men, for best resultat anbefaler jeg foundation kost. 

2. Jeg har brukt den i 2 mnd nå, og er den beste jeg noen gang har kjøpt. 

3. Bruk en make-up mist spray på kosten for at foundatioen skal sitte lengre, det blir også penere resultat når du ta tar pudder over der igjen. My absolutely favorite, gives me flawless skin 

- Kisses C

#mote #inspirasjon #hverdag #anbefaling

 • 27.01.2014 - 14:44
27.01.2014

What's your blogs?

Trenger noen nye blogger å lese, legg igjen bloggen din her så tar jeg meg en tur innom :) - Kisses C

 • 27.01.2014 - 14:04
27.01.2014

DOI - The Feeling Of Spring

God morgen fine dere, håper dere har hatt en bra helg! 

Som dere ser har jeg fått helt nytt design på bloggen, som er lit mer enkelt. Jeg sier meg fornøyd, satt oppe seint for å fikse det ferdig. Designet er laget av en annen, men jeg har lagt inn egne html koder selv. Nå er jeg ihvertfall i blogghumør, så trur dette blir en fin blogguke. Guess what? Jeg har tatt mine første "Dagens Outfit Inspirasjon" bilder på lenge, har så lyst til å inspirere dere :-)

Topp/Kjole fra en butikk her i London, veske fra HM, Levis shorts fra Secondhandshop og sko fra Primark 

Love?

#mote #inspirasjon #spring2014 #london

 • 23.01.2014 - 20:28
23.01.2014

Vinn billetter til HFB og goodiebag til 20.000 kr

Hey fininger. Vil bare minne dere på konkuransen jeg holder, der du kan vinne 1-2 billetter til Health, Fitness & Beauty Messen 2014 og en eksklusiv goodiebag til en verdi av 20.000 kr.  Vinneren trekkes på søndag! :)

Du finner konkurransen her


 

 • 22.01.2014 - 17:20
22.01.2014

VINN BILLETTER TIL HFB OG EN EKSKLUSIV GOODIEBAG FOR 20.000 KR

Vil du lære mer om hår, makeup og trening? Lyst til å få med deg det nyeste på markedet denne våren/sommeren? 

Jeg har gratisbiletter å dele ut til Skandinavias Største Helse, Fitness og Beautymesse som går av stabelen fra 7-9 Februar på Telenor Arena. Du viser billetten ved inngangen og får free entrance hele eventet. Det vil skje mye spennende og kule ting som forskjellige beauty og fitness akviteter,moteshow, konkurranser du kan delta på og masse annet moro. Dette passer perfekt for deg som har lyst til å lære litt om bransjen og få med deg alt messen har å by på. 

Det du kan vinne er 1-2 billetter for deg og en venninne (Verdi 400 kr), og en eksklusiv goodiebag til en verdi av 20.000 kr

For å delta i konkurransen må du gjøre følgende: 

1. Lik HFB Messen på facebook her

2. Lik og del dette innlegget på facebook, HUSK å kommenter at du har gjort dette 

3. Legg igjen en kommentar med ditt beste skjønnhettips/treningstips, navn og mailen din 

4. Møt opp på messen 9.Februar ved HFB - presseloungen, der vil jeg dele ut premien til vinnerenne

Lykke til!! 

Åpningstider:

Fredag 7. feb: 10.00-18.00 Bransjedag (lukket for publikum)
Lørdag 8. feb: 10.00-18.00 Åpent for publikum
Søndag 9. feb: 10.00-17.00 Åpent for publikum

#mote #konkurranse #inspirasjon #trening

 • 22.01.2014 - 15:31
22.01.2014

Mine favoritter i garderoben

Det er så utrolig fint vær nå, elsker at solen titter frem. Får virkelig vårfølelse for hver dag som går, det er så deilig å slippe snø og kulde. Nå er kameraet mitt endelig fikset, så nå kan jeg ta bilder igjen, samt outfits. Noen som ble glade? hehe

Jeg har masse klær og ting hjemme i Oslo, så får ikke vist alle favorittene mine men kan vise de jeg har her i London.1. Look alike mulberry veske, kjøpt på picadilly circus 

2. Sko fra Primark, kostet rundt 15 pund 

3. Solbriller fra Primark, kostet 1 pund

Neglelakken er fra en butikk i Lewisham, elsker fargen! 


Elsker denne vesken, kjøpte jeg her i London i sommer (husker ikke butikken) Smykket er kjøpt på Pieces i Oslo, perfekt smykke til en ordinær topp!

Love?

#mote #inspirasjon 

 • 22.01.2014 - 12:29
22.01.2014

Dagens shoppingtips

God morgen fine dere! Her i London er det en time tilbake, så det vil si at her er det enda morgen. Anyways, tenkte jeg skulle tipse om noe nytt dere kan kjøpe, siden det er noe jeg har begynt med. At jeg hver dag har "Dagens Shoppingtips"

Jeg kom over et veldig enkelt skjørt som man kan bruke til alle slags plagg. Dette er perfekt hvis du vil ha en litt mer feminin look og fremheve hoftepartiet. Skjørtet koster ikke så mye og er lurt å ha hengende i skapet. 

 

Skjørtet finner du her i sort, og grått her  (Annonselink)

Love?

#mote #shopping #inspirasjon

 • 21.01.2014 - 23:47
21.01.2014

Anbefaling: Mine bok favoritter

Hei fine dere, håper dere har det bra! Jeg har det veldig fint i London ihvertfall,har enda ikke fått noen jobb men jeg gir ikke opp håpet må bare søke til noen kontakter meg :-) Tenkte på at jeg kanskje kunne skrive en London guide til dere som har lyst til å reise hit? London er en fantastisk by, og jeg er utrolig glad for at jeg flyttet hit. Beste valget i mitt liv, si gjerne ifra hvis det er ønskelig. Anyways, jeg har lyst til å anbefale dere 2 av mine favorittbøker. Bøkene handler selvfølgelig om hva jeg liker best, mote, festing i storbyer og sist men ikke minst hotte kjekkaser. Jeg kjøpte de på en butikk like ved der jeg bor, og kostet rundt 20 kr til sammen for begge to. SUPERBILLIG!! 

Nå har jeg lest ut den ene boken "Summer And The City" som er et utdrag fra "Carrie Diaries". Jeg kommer garantert til å kjøpe de andre bøkene hvis jeg komer over de et sted. Jeg synes boken var sykt bra, klarte ikke å slutte å lese når jeg først begynte.Det handler om Carrie Bradshaw sine tenåringsdager før hun ble kjent forfatter. Hun møter karakterne Samantha, Miranda og Charlotte i boken. Hvis du har sett serien "Sex And The City" da vil du garantert elske boken til Candace Bushell.

Den andre boken jeg holder på å lese nå er en av bestselgerne til Lauren Conrad', "Sugar And Spice". Hun er blant annet kjent fra serien The Hills og er en av verdens mest ettertraktede moteikon. Har skrevet mange stil og makeup bøker, og har sin egen kleslinje. Kanskje ikke så rart at jeg kjøpte boken når jeg så den på hyllen. Nå har jeg ikke lest så mye, men utfra det jeg har lest og fått inntrykk av virker det som at boken er veldig lik The Hills serien. Gleder meg til å lese videre. Beklager for så dårlige bilder, men kameraet mitt er på reperasjon atm så da tar jeg bilder med iphonen istedet. 

Love?

#mote #sexandthecity #bøker #anbefaling #inspirasjon

 • 21.01.2014 - 13:58
21.01.2014

Dagens shoppingtips

Hey dere. Vet det har vært dårlig blogging i det siste,men jeg holder på å fikse kameraet mitt nå. Når jeg får tilbake kameraet kan jeg ta ordentlige bilder igjen, so bear with me. Tenkte at jeg hver dag fremover kan gi dere et shoppingtips. At jeg plukker ut noe jeg finner fra forskjellige nettbutikker og gir dere link til produktet. Høres ikke det bra ut? Vet selv at det noen ganger er ganske kjedelig å lete igjennom 1000 produkter for å finne noe man har lyst på. 

Jeg fant en veldig fin kjole fra John Zack, du får faktisk 20% rabatt og slipper å betale 150 kr mer. Jeg synes denne kjolen var sinnsykt fin, og skulle gjerne kjøpt den selv. Den passer perfekt når det blir litt mer vår ute, nå som det går mot lysere tider blant annet. Eller kanskje du skal oppgradere garderoben?? 

Kjolen finner du her (349 kr ordinærpris) 

Love?

#mote #shoppingtips #inspirasjon

 • 17.01.2014 - 14:48
17.01.2014

Finally Friday

Hey dere! Nå er det endelig Fredag, og jeg tenker vel at mange synes det er deilig med helg? Selv jeg som ikke gjør noe særlig i ukedagene synes det er bra med helg. Skal på et utested i helgen med en venn av meg som har invitert meg med ut. Utestedet heter Pacha og ligger i hjerte av London, VIP passes for all night! yey! 

Jeg er fortsatt på utkikk etter jobb, har søkt på mange jobber de siste dagene men håper noen ringer meg snart av de jobbene jeg har søkt på. Hadde vært deilig å begynne å jobbe igjen føler jeg, siden blir veldig kjedelig i lengden å ikke ha noe å gjøre hver uke, bortsett fra studio selvfølgelig. En kompis av meg holder forresten på å lage nytt design til bloggen min, så blir spennende å se når det er ferdig! Nå skal jeg begynne å fikse meg også skal jeg rydde litt her hjemme. Ønsker dere en fin dag, så blogges vi senere! :)  

 • 17.01.2014 - 12:00
17.01.2014

What to wear: Wild & Casual

Nå som det begynner å bli litt varmere ute, tenkte jeg å tipse om et casual outfit. Jeg foretrekker å velge et basic antrekk og pynte med stilig tilbehør, hodeplagg som luer, hatter eller en tøff clutch i en fresh farge. Denne gangen synes jeg rødt var en kul detalj å få med i antrekket, og som passer godt til sort/grått. Nå er det riktignok ikke blitt vår enda, men hvis du går for en litt tykk strømpebukse under skjørtet går det veldig fint! Dette er ihvertfall noe jeg kunne gått med :) 

Made by my Polyvore

Lignende skjørt finner du i sort her, og grått her

Love?

#mote #hverdag #innspirasjonsblogg #blogg

 • 17.01.2014 - 01:57
17.01.2014

Trend: Pastels for Spring 2014

Hey fine dere! Håper dere har hatt en fin dag! Som sagt er våren rett rundt hjørnet, så jeg har lyst til å tipse litt om hva du bare må kle deg i denne vårsesongen. Til våren handler det om lyse farger, som pastellfarger. Spessielt her i London kommer våren veldig tidlig, så det vil gå mye i farger som mint grønn, fiolett,turkis og lysegult. Har plukket ut mine favoritter hos nelly.com. 

Den fine skjorten finner du her

Toppen finner du her


Genseren finner du her


Genseren finner duher


Toppen finner du her

Jeg gleder meg ihvertfall veldig til det blir varmere ute! 


Hey guys! Hope you had a great day. Spring is right around the corner, so I wanna tips you about the trends you haveto wear for the season. This season it's all about light colours, as in pastels. Especially here in London it's already heading for spring. Colours like minty-green,violet, turquoise and light yellow will be the most seen colours. I found some favorites on nelly.com. You find the items over! :) 

Love?

#mote #våren2014 #innspirasjon

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits