Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 6

  Update from Scotland

  Hello from Edinburgh!!

  Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen, det skyldes at bloggen ikke er like stor priotering lengre, men jeg oppdaterer jo når jeg kan :) Nå befinner jeg meg i Edinburgh sammen med en venn, vi er på besøk hos noen av venner av han som eier en stor leilighet på 2 etasjer i byen. Edinburgh er en veldig sjarmerende by, og i dag var vi i byen en tur og fikk shoppet litt og sett på steder Edinburgh er kjent for. Besøkte blant annet en vakker Catedral, bygningen var gigantisk og det var sykt mange fine detaljer inni. Ble bare sittende å stirre på taket, det var flere meter høyt og dekorert med stjerner og bilder. Anbefaler å besøke dersom noen av dere tenker en tur :) 

  Siden jeg er ferdig med veggie challengen, har jeg gått ned i vekt og det har også gitt meg et annet syn på å spise kjøtt. Jeg unner meg det noen ganger, men ikke like ofte som før. Jeg foretrekker fortsatt vegetarmaten istedenfor hamburger. 

  Todays Outfit

  Cafeen vi spiste frokost, anbefaler å prøve pannekaker og bacon dyppet i sirup. Det var faktisk utrolig godt! #CobbsMarchmont  Det ble også en shoppingtur i "Royal Male" som er en av hovedgatene. Veldig fine store gater med butikker og 2handbutikker overralt. Dette var det siste bilde jeg fikk tatt før kameraet mitt gikk tom for strøm.

  Håper alt står bra til med dere! :)  


  Love?

  #Mote #Blogg #Inspirasjon #Outfit #Hverdag #Fredag #Shopping

  Legg igjen en kommentar
  8

  Out with the old, In with the new

  God kveld kjære lesere! 

  Nå som det snart går mot vår har jeg gjort en opprydding iblant cosmetikken. Midt oppi alt ryddingen tenkte jeg å skrive litt om mine favoritt produkter :) Jeg vet jeg har skrevet om produktene før, men det går vel fint!

  Jeg skal også kjøpe meg nytt blogg design, siden jeg begynner å gå lei dette. Det er alltid deilig med en liten oppgradering!  Dette er produkter jeg bruker daglig, og jeg er veldig fornøyd!

  1. Skincare Hand & Footcream with aloe vera fra DG - Denne er perfekt dersom du sliter med tørr hud. Den lukter også veldig godt!

  2. St. Moriz Oil Free Body Mosturiser - Denne bruker jeg på huden før jeg påfører Bronzing Tanning Mousse. Det gir gjevnere og perfekt resultat!

  3. St. Moriz Bronzing Mousse - Jeg har prøvd mange slike tanning produkter tidligere, denne er soleklar favoritt hos meg!

  4. BABOR Shaping Body Lotion - Denne bruker jeg på hele kroppen etter et bad. Den er også anti aging, holder huden min frisk og fin! 

  Nå tar jeg kveld med Drop Dead Diva. Jeg er så utrolig avhengig av den serien, og hører rykter om at det kommer en sesong til (JIPPI!)


  Love?

  #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Anbefalinger #Onsdag #Skjønnhet

  Legg igjen en kommentar
  9

  Wants from Nelly.com

  God morgen vakringer! 

  Jeg tok meg aldri så liten tur innom Nelly.com i går kveld og tittet litt igjennom nyhetene de har fått inn. Så utrolig masse fint! Kan hende jeg klikker hjem noe når lønningen kommer :-) hehe 

  Ihvertfall så plukket jeg ut noen favoritter jeg tenkte å dele med dere: 

  1. The Perfect Leather Jacket

  Perfekt skinnjakke til under 500 kr, denne kan du bruke til det meste og er alltid et plagg som er lurt å ha hengende i garderoben. Du vet aldri når du plutselig skal ut en kveld, denne kan du også bruke for mer festlige anledninger. Du finner den her (adlink)

  2. Sexy Peplum Jacket

  Stilig peplum jakke som du kan matche til det meste, jeg elsker peplum plagget. Har flere peplum topper i garderoben, og når jeg kom over denne jakken ble jeg forelsket. Dette er nok et av plaggene jeg blir å klikke hjem når jeg får sjangsen:) Du finner jakken her

  3. The Casual Classy Cardigan

  Denne digger jeg! Dette er et av nøkkelplaggene man bør ha hengende i skapet, du kan denne cardigan til de fleste plagg enten det er til fest eller hverdag. Du finner den her 

  4. The Yellow Coat

  Denne er utrolig fin! Jeg kan se for meg at denne hadde spritet opp et hviket som helst kjedelig antrekk. Fargen er veldig vårlig, og er fra mitt favoritt merke River Island. Perfekt for den litt mer vågale. Du finner kåpen her

  5. Warm and Classy Twin Set

   

  Jeg kom også over dette super søte tvilling plagget, ser for meg et statementsmykke til, skinnjakke eller blazer + noen casual sko.  Du kan også bruke det til en mer classy anledning. Ser ut som at plagget er av god kvalitet. Du finner det her 

  6. The Teddy Coat

  Denne jakken er også noe som ligger på min ønskeliste for tiden. Den er super fin, holder deg varm og gir deg en teddybear følelse. Du finner teddycoaten her 

  7. Raise A Glass Dress

  Classy og sexy kjole perfekt for big announcements. Kjolen er utrolig fin, matcher til det meste og er også noe som ligger på min ønskeliste. Du finner kjolen her

  8. Casual Big Sweather 

  Casual collegenser som matcher til det meste. Du finner genseren her

  Dette er hva jeg ønsker meg fra Nelly! :)


  Love?

  #Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Fest #Shopping

  Legg igjen en kommentar
  11

  New In Closet

  Hi Beuties! 

  Jeg bestemte meg for å ta en liten pause fra blogging, da jeg har hatt svært lite motivasjon og ikke hatt energi nok til å prioritere bloggen. Det blir gjerne ofte sånn når det er mørketid. Nå begynner heldigvis solen å titte frem om dagene og bare det gjør at jeg ser litt lysere på ting, valpen min har også blitt større slik at vi kan begynne å gå litt lengre turer til Parken, nå er han 12 uker :) Så fyller jeg snart 22 år i Mars, det ser jeg frem til! Jeg har savnet å blogge og skal prøve å fortsette som før, det blir ikke den største prioriteringen akkurat nå, med tanke på at jeg holder på med musikk ved siden av og satser hundre prosent på det. Men, jeg liker å holde denne bloggen utenfor det jeg jobber med slik at jeg kan bruke dette som et "fristed" når jeg behøver det.

  Når det kommer til vegetarian challengen går det kjempe bra, føler meg sunnere enn noen gang og har bestemt meg for å kutte ut kjøtt helt. Hadde aldri trudd jeg skulle klare å forandre matvanene så drastisk, men man kan hvis man vil :-) 

  Anyways, jeg var en liten tur til byen i går og fikk kjøpt meg litt nytt. 

  (Ignorer malingflekkene på gulvet)

  Stilig og tøff jakke for kulden, den er veldig varm og perfekt å bruke når man skal gå lange turer + veske jeg fikk med på kjøpet  

  Nå venter jeg på lønning slik at jeg kan kjøpe nytt design til bloggen :-) Ønsker dere en fin dag videre! 


  Love?

  #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Januar #Tirsdag

  Legg igjen en kommentar
  1

  Updates on my vegetarian challenge

  God tirsdagskveld! 

  Jeg har akkurat spist en deilig vegetarrett etterfulgt av hakkede avokado og paprika. Dette er en veldig enkel rett å lage, og er kjempe sunn. Noen minutter i ovnen, også er det klar til å serveres! Et av mine nyttårsforsett var og bli flinkere til å lage mat, spesielt sunn mat. Noen av fordelene ved å bo i England er at maten er mye billigere. Her får du kjøpt 2 pakker vegetarburgere på Tesco for kun 3 pund, altså bortimot 40 norske kroner. Jeg trur nok at denne challengen vil gå kjempebra, er allerede på dag 3 og føler meg sunnere enn noen gang. Når det kommer til proteiner, så spiser jeg soyabønner til frokosten, det gir meg akkurat nok mengde med proteiner for en dag. 

  Hva jeg spiser i løpet av en dag og hvorfor jeg startet med dette kan du lese her  

  Jeg gleder meg til å se resultatet om 27 dager :) 


  #Matprat #Inspirasjon #Mote #Blogg #Hverdag #Skjønnhet #Helse 

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits