• 30.01.2015 - 20:47
30.01.2015

Update from Scotland

Hello from Edinburgh!!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen, det skyldes at bloggen ikke er like stor priotering lengre, men jeg oppdaterer jo når jeg kan :) Nå befinner jeg meg i Edinburgh sammen med en venn, vi er på besøk hos noen av venner av han som eier en stor leilighet på 2 etasjer i byen. Edinburgh er en veldig sjarmerende by, og i dag var vi i byen en tur og fikk shoppet litt og sett på steder Edinburgh er kjent for. Besøkte blant annet en vakker Catedral, bygningen var gigantisk og det var sykt mange fine detaljer inni. Ble bare sittende å stirre på taket, det var flere meter høyt og dekorert med stjerner og bilder. Anbefaler å besøke dersom noen av dere tenker en tur :) 

Siden jeg er ferdig med veggie challengen, har jeg gått ned i vekt og det har også gitt meg et annet syn på å spise kjøtt. Jeg unner meg det noen ganger, men ikke like ofte som før. Jeg foretrekker fortsatt vegetarmaten istedenfor hamburger. 

Todays Outfit

Cafeen vi spiste frokost, anbefaler å prøve pannekaker og bacon dyppet i sirup. Det var faktisk utrolig godt! #CobbsMarchmontDet ble også en shoppingtur i "Royal Male" som er en av hovedgatene. Veldig fine store gater med butikker og 2handbutikker overralt. Dette var det siste bilde jeg fikk tatt før kameraet mitt gikk tom for strøm.

Håper alt står bra til med dere! :)  


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Outfit #Hverdag #Fredag #Shopping

 • 22.01.2015 - 00:52
22.01.2015

Out with the old, In with the new

God kveld kjære lesere! 

Nå som det snart går mot vår har jeg gjort en opprydding iblant cosmetikken. Midt oppi alt ryddingen tenkte jeg å skrive litt om mine favoritt produkter :) Jeg vet jeg har skrevet om produktene før, men det går vel fint!

Jeg skal også kjøpe meg nytt blogg design, siden jeg begynner å gå lei dette. Det er alltid deilig med en liten oppgradering!Dette er produkter jeg bruker daglig, og jeg er veldig fornøyd!

1. Skincare Hand & Footcream with aloe vera fra DG - Denne er perfekt dersom du sliter med tørr hud. Den lukter også veldig godt!

2. St. Moriz Oil Free Body Mosturiser - Denne bruker jeg på huden før jeg påfører Bronzing Tanning Mousse. Det gir gjevnere og perfekt resultat!

3. St. Moriz Bronzing Mousse - Jeg har prøvd mange slike tanning produkter tidligere, denne er soleklar favoritt hos meg!

4. BABOR Shaping Body Lotion - Denne bruker jeg på hele kroppen etter et bad. Den er også anti aging, holder huden min frisk og fin! 

Nå tar jeg kveld med Drop Dead Diva. Jeg er så utrolig avhengig av den serien, og hører rykter om at det kommer en sesong til (JIPPI!)


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Anbefalinger #Onsdag #Skjønnhet

 • 21.01.2015 - 10:00
21.01.2015

Wants from Nelly.com

God morgen vakringer! 

Jeg tok meg aldri så liten tur innom Nelly.com i går kveld og tittet litt igjennom nyhetene de har fått inn. Så utrolig masse fint! Kan hende jeg klikker hjem noe når lønningen kommer :-) hehe 

Ihvertfall så plukket jeg ut noen favoritter jeg tenkte å dele med dere: 

1. The Perfect Leather Jacket

Perfekt skinnjakke til under 500 kr, denne kan du bruke til det meste og er alltid et plagg som er lurt å ha hengende i garderoben. Du vet aldri når du plutselig skal ut en kveld, denne kan du også bruke for mer festlige anledninger. Du finner den her (adlink)

2. Sexy Peplum Jacket

Stilig peplum jakke som du kan matche til det meste, jeg elsker peplum plagget. Har flere peplum topper i garderoben, og når jeg kom over denne jakken ble jeg forelsket. Dette er nok et av plaggene jeg blir å klikke hjem når jeg får sjangsen:) Du finner jakken her

3. The Casual Classy Cardigan

Denne digger jeg! Dette er et av nøkkelplaggene man bør ha hengende i skapet, du kan denne cardigan til de fleste plagg enten det er til fest eller hverdag. Du finner den her 

4. The Yellow Coat

Denne er utrolig fin! Jeg kan se for meg at denne hadde spritet opp et hviket som helst kjedelig antrekk. Fargen er veldig vårlig, og er fra mitt favoritt merke River Island. Perfekt for den litt mer vågale. Du finner kåpen her

5. Warm and Classy Twin Set

 

Jeg kom også over dette super søte tvilling plagget, ser for meg et statementsmykke til, skinnjakke eller blazer + noen casual sko.  Du kan også bruke det til en mer classy anledning. Ser ut som at plagget er av god kvalitet. Du finner det her 

6. The Teddy Coat

Denne jakken er også noe som ligger på min ønskeliste for tiden. Den er super fin, holder deg varm og gir deg en teddybear følelse. Du finner teddycoaten her 

7. Raise A Glass Dress

Classy og sexy kjole perfekt for big announcements. Kjolen er utrolig fin, matcher til det meste og er også noe som ligger på min ønskeliste. Du finner kjolen her

8. Casual Big Sweather 

Casual collegenser som matcher til det meste. Du finner genseren her

Dette er hva jeg ønsker meg fra Nelly! :)


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Fest #Shopping

 • 20.01.2015 - 14:02
20.01.2015

New In Closet

Hi Beuties! 

Jeg bestemte meg for å ta en liten pause fra blogging, da jeg har hatt svært lite motivasjon og ikke hatt energi nok til å prioritere bloggen. Det blir gjerne ofte sånn når det er mørketid. Nå begynner heldigvis solen å titte frem om dagene og bare det gjør at jeg ser litt lysere på ting, valpen min har også blitt større slik at vi kan begynne å gå litt lengre turer til Parken, nå er han 12 uker :) Så fyller jeg snart 22 år i Mars, det ser jeg frem til! Jeg har savnet å blogge og skal prøve å fortsette som før, det blir ikke den største prioriteringen akkurat nå, med tanke på at jeg holder på med musikk ved siden av og satser hundre prosent på det. Men, jeg liker å holde denne bloggen utenfor det jeg jobber med slik at jeg kan bruke dette som et "fristed" når jeg behøver det.

Når det kommer til vegetarian challengen går det kjempe bra, føler meg sunnere enn noen gang og har bestemt meg for å kutte ut kjøtt helt. Hadde aldri trudd jeg skulle klare å forandre matvanene så drastisk, men man kan hvis man vil :-) 

Anyways, jeg var en liten tur til byen i går og fikk kjøpt meg litt nytt. 

(Ignorer malingflekkene på gulvet)

Stilig og tøff jakke for kulden, den er veldig varm og perfekt å bruke når man skal gå lange turer + veske jeg fikk med på kjøpet  

Nå venter jeg på lønning slik at jeg kan kjøpe nytt design til bloggen :-) Ønsker dere en fin dag videre! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Januar #Tirsdag

 • 13.01.2015 - 20:23
13.01.2015

Updates on my vegetarian challenge

God tirsdagskveld! 

Jeg har akkurat spist en deilig vegetarrett etterfulgt av hakkede avokado og paprika. Dette er en veldig enkel rett å lage, og er kjempe sunn. Noen minutter i ovnen, også er det klar til å serveres! Et av mine nyttårsforsett var og bli flinkere til å lage mat, spesielt sunn mat. Noen av fordelene ved å bo i England er at maten er mye billigere. Her får du kjøpt 2 pakker vegetarburgere på Tesco for kun 3 pund, altså bortimot 40 norske kroner. Jeg trur nok at denne challengen vil gå kjempebra, er allerede på dag 3 og føler meg sunnere enn noen gang. Når det kommer til proteiner, så spiser jeg soyabønner til frokosten, det gir meg akkurat nok mengde med proteiner for en dag. 

Hva jeg spiser i løpet av en dag og hvorfor jeg startet med dette kan du lese her  

Jeg gleder meg til å se resultatet om 27 dager :) 


#Matprat #Inspirasjon #Mote #Blogg #Hverdag #Skjønnhet #Helse 

 • 12.01.2015 - 15:50
12.01.2015

Todays Outfit - Red Knitted Sweather

Hey vakringer! 

I dag fikk jeg endelig tatt litt bilder av dagens antrekk, og kjenner det blir deilig når det blir varmere ute så jeg kan få gjort dette oftere. Det er fortsatt utrolig kaldt ute, og fryser på fingrene når jeg skal bruke selvutløseren på kamera. Planene i dag er å dra en liten tur til byen og ordne noen ting, og få kjøpt noen ærender. Solen var her i stad, og da tenkte jeg at det passet å bruke brillene jeg fikk fra Frank Walton i fjor sommer. Det varte desverre ikke lenge før regndråpene kom! 

Todays Outfit

 Sweather/2handshop Boots/Primark Coat/Primark Clutch/DonnaKaren Glasses/Frank Walton 

Ønsker dere en fin dag videre! :)


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Outfits

 • 12.01.2015 - 00:48
12.01.2015

Shop til you drop - Dresses

God søndagskveld beauties! 

I dag startet 30 days vegetarian challengen min, og det har gått veldig bra. Jeg har også funnet en haug med gode og super enkle oppskrifter som jeg skal teste ut de neste ukene. Føler meg allerede litt lettere, og gleder meg til å se resultatet om noen ukers tid. Målet er jo at jeg skal få flatere mage slik at jeg kan bruke tettsittende kjoler og komme inn i buksene mine igjen. Det er jo helt normalt å legge på seg hvis man ikke passer på kostholdet, men det går heldigvis å gjøre noe med det. 

Som en premie til meg selv etter denne challengen kommer jeg til å kjøpe noen nye kjoler, jeg fant noen veldig fine jeg kunne tenkt meg å bestille. Nå går det jo også mot lysere tider, ikke lenge til det er vår igjen! Juuhuu :) 

1. HER // 2. HER // 3. HER

 

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER

Dere finner også hele nellysalget her  (Opptil 70% rabatt)


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Shopping #Salg

 • 11.01.2015 - 10:00
11.01.2015

30 days vegetarian food challenge

God morgen vakringer! 

Håper dere har hatt en super helg, jeg har kun vært hjemme og fikset ferdig tapeten på veggen.Nå mangler jeg bare en rull til så er hele veggen ferdig. Da gjenstår bare malingen på den andre veggen, som jeg aldri får kommet i gang med, hehe. Men, i dag tenkte å virkelig starte! Er heldigvis kun noen få strøk igjen så kan jeg begynne å planlegge hvilke møbler jeg kan matche til. Jeg kommer til å legge ut bilder av hele rommet når det er ferdig :-) 

Når det er sagt så har jeg skrevet ned en diett som jeg kommer til å følge 30 dager fremover. Dette gjør jeg for min egen del og fordi jeg ønsker å bli sunnere. Trening står også på planen, kommer til å starte med jogging når det blir litt varmere ute. Heldigvis kommer varmen om ikke lenge, perks of living in United Kingdom. 30 days challengen består av å kun spise vegetar mat i 30 dager. Det vil si at jeg kommer til å kutte ut alt kjøtt og fisk. Kun spise grønnsaker og annen vegetarmat. De har eksepsjonelt gode vegetarburgere på butikkene så er ikke noe problem. Ved å legge litt salat, og variere frukt og grønnsaker vil jeg nok klare dette! Før spiste jeg mye junkfood, dette har jeg faktisk klart å kutte ut. Det er så viktig å ta vare på kroppen sin, og jeg blir oppriktig lei meg når jeg tenker på all den søppelmaten jeg har spist de siste årene. 

Det er så enkelt å falle tilbake til dårlige matvaner, men jeg har tatt en alvorsprat med meg selv og dette skal jeg virkelig klare! Dere kan gjerne hive dere med :) Besides, det er jo så mye gode retter, og det smaker minst like godt som en rett med kjøtt! 

Åhh så mye godt! Ser vikelig frem til flere grønne uker :) Dere kan gjerne dele noen vegetar tips i kommentarfeltet!


Are you in?

#Matprat #Trening #Kosthold #Inspirasjon #Blogg #Skjønnhet #Helse

 • 08.01.2015 - 18:15
08.01.2015

New Items Ordered + My Ebay tips

Hi my beautiful readers! 

Jeg har tilbringt de siste timene på Ebay, får virkelig ikke nok av den supergeniale siden. Du finner absolutt alt der, til og med den rareste ting! Jeg er veldig glad i dyreprint på ting, så kom jeg over en supersøt lommebok som er perfekt hvis du vil ha småmynter på et sted. Denne passer godt til alle veskene mine, så derfor bare måtte jeg bestille. Jeg bestilte også et nytt Concealer Kit fra Ebay, denne har jeg brukt flere ganger og er superfornøyd. Kvaliteten er suveren god til tross for lav pris og gir deg perfekt dekke. 

Du finner lommeboken her (Vær rask de er snart utsolgt) og concealer settet her

Tenkte å dele noen ebay tips når vi først er inne på ebay:) 

Etter at jeg kom over Ebay og Aliexpress.com har jeg nesten sluttet å kjøpe noe fra butikkene. Bortsett fra Primark vel og merke. Hvis du ønsker å spare penger,energi og har lyst på noe ekstra fint? Da er det bare å begynne å titte igjennom Ebay. På ebay selger de alt mulig! Leter du etter en jakke du fant på River Island, men som de ikke har lenger? Da kan det godt være at du finner den på ebay!

Før var jeg veldig skeptisk til å kjøpe fra siden, men etter mye research og kjøp derifra har jeg funnet ut at den er 100% trygg! Jeg har kjøpt alt fra klær til sminke, og er veldig fornøyd. Har lyst til å dele mine 5 gode ebay tips med dere!

1. Funnet noe utrolig fint, men usikker på om det er like fint i virkeligheten? Når du scroller ned på leverandøren sin side kommer det opp reviews, der det står fra 50%-100% på ratingen. Du kan også sjekke kommentarer, da kan du trykke på siste omtale om produktet. Der finner du også mange omtaler på forskjellige produkter fra leverandøren. Jeg sjekker alltid dette før jeg klikker hjem noe! 

2. ALLTID husk å sjekke størrelsen! Noe jeg fant ut at da jeg klikket hjem mine første par sko fra Aliexpress (Tvillingsiden til ebay), var at jeg missforsto størrelsen de hadde på tavlen som var på leverandørens side. Så da jeg trudde jeg hadde valgt størrelse 39, var skoene jeg fikk i størrelse 36. Noe som var veldig skuffende! Så dette er viktig å alltid sjekke, og hvis du er usikker kan du google litt. Noen sko og klær kan være mindre i størrelse blant annet, så det er lurt å sjekke hva andre har skrevet om varen. 

3. RESEARCH! Noe jeg alltid gjør før jeg kjøper noe er å være sikker på at det er verdt prisen de har satt. Noen setter prisen høyere, enn andre som også er et salgtriks. Ikke la deg lure. Du finner garantert varen eller produktet hos en annen selger til en billigere penge. Hvis du kjøper merke vesker og merkeklær er det også lurt å se om dette ikke er lureri. Det er mange som selger vesker og klær som ikke er ekte. Selvom det ser ekte ut, er det lurt å sjekke litt rundt for sikkerhetskyld! 

4. FREE SHIPPING! Se til at det står "Free" under selgeren så du slipper å betale mer enn du trenger. Det er mange selgere som har enten Royal Mail eller annen postsystem som gir deg levering uten kostnader. Noen steder kan selgeren selge samme produkt, der de tar post oppkrav. Det spiller veldig stor rolle hvor selgeren har varelageret sitt, dersom han bor i Kina men har lageret sitt i London vil du få varen raskere. Dette står blant annet på informasjon. 

5. Sjekk leveringsdato! Når du skal kjøpe noe skal det stå leveringsdato (for eksempel est. 28.09). Slik at du vet når du får varen, noen ganger kan det ta raskere eller kortere tid alt ettersom hvor rask selgeren er til å legge varen ut for levering.  Dette bruker å stå under informasjon, dersom det ikke står fraråder jeg å kjøpe noe. Det bruker også å stå pengene tilbake - garanti. Hvor lenge du har på å levere varen tilbake, dersom du ikke er fornøyd. 

Håper dere liker tipsene! 


Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Inspirasjon #Hverdag #Skjønnhet

 • 08.01.2015 - 10:00
08.01.2015

Today's Inspiration

Good morning readers! 

Håper dere har hatt en fin uke sålangt, det har ihvertfall jeg. I dag skal jeg jobbe litt, og lese litt om Forever Living. Dette er noe som jeg muligens blir å jobbed med fremover :) Spennende spennende!

Tenkte å inspirere litt på morgenkvisten, jeg elsker slike inspirasjonsbilder! 


Ønsker dere en superfin dag, og husk! Tenk positivt og hold hodet kaldt dersom du havner opp i uløselige situasjoner. Ikke stress så mye, pust ut og slipp det du har i hendene og lytt til intusjonen din! Vi alle gjør feil og ingen er perfekt, vi er bare mennesker! :)

- Kisses C


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Januar #Hverdag

 • 07.01.2015 - 23:09
07.01.2015

VOGUE Issue for January 2015

Den siste halvtimen har jeg bare sittet og kost meg masse med månedens og årets første VOGUE. Jeg elsker det magasinet og henter alltid inspirasjon derfra. Når jeg bodde i Norge så ville jeg alltid kjøpe VOGUE men det var så dyrt i kiosken at jeg alltid droppet det, også at man må betale noen kr ekstra pga at det er impotert fra utlandet. Nå som jeg bor i Englad kjøper jeg det hele tiden, og har sikkert en del VOGUE blad liggenede i hyllen. Det koster litt men er absolutt verdt det!Tenker å ordne neglene mine før jeg legger meg, plukket ut disse fargene. Synes blåfargen er veldig fin! 

Vi skrives mer i morgen, ønsker dere fortsatt en fin kveld! :) 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Makeup #Januar #Skjønnhet

 • 07.01.2015 - 20:18
07.01.2015

Vogue and Rimmel London Mascara

Hey vakringer! 

Jeg kom inn døren for ikke lenge siden, har nettopp gått en tur med Prince og har lagd meg pizza. Den lille valpen min har blitt så stor gutt nå og har lært seg å gå opp trappen helt selv. Han har vokst veldig mye siden jeg fikk han, nå er han snart 10 uker gammel. Gleder meg veldig til å se hvordan han blir i voksen alder. Han er allerede veldig lydig og jeg har lært han at han skal sitte før han får mat, og sier alltid "Værsegod" før han får noe. Veldig overrasket hvor fort han lærer! Han er veldig rampete og springer mye rundt. Det er hyggelig å ha en liten søt en som flyr rundt i huset:) 

Det blikket...... Stjeler bhen min! haha

Fikk med meg noen ting fra byen i dag, slår gjerne til siden det er så mye salg overralt. Tights, Rimmel London Mascara og hårfargepakke. Gleder meg til å lese litt i VOGUE og kose meg med pizzaen som står i ovnen. Ønsker dere en fortsatt fin kveld!


 Love?

#Mote #Blogg #Hverdag #Shopping #Inspirasjon #Onsdag

 • 07.01.2015 - 10:00
07.01.2015

20 årsjubileum på Apotek 1 - Supre Tilbud

God morgen vakringer!

Nå som det er januarsalg ønsker jeg å tipse dere om et supert kampanje tilbud hos Apotek 1 , i forbindelse med 20 års jubileum gir de nå kunder hele 50% på en rekke varer.

Du får ikke bare kjøpt medisin og kosttilskudd hos Apotek 1, de selger også kosmetikk og hudpleie. Hvis du sliter med tørr og sensitiv hud så har de et flott utvalg av produkter til enhver smak. Du finner mye bra produkter som har uten parfyme, og kun inneholder naturlige ingredienser. Dersom du ønsker å starte på dietten, eller treningsprogrammet du lenge har tenkt på selger de også protein barer og skjokolade barer som garanterer deg vektreduksjon. (Det er ikke alle av oss som klarer å holde oss unna fristelsene) Du får nå 5 stk for 100 kr, og dette er mange av bursdags tilbudene de kjører denne måneden! Tilbudet finner du her Dersom du kjøper varer for 500 kr får du et gavekort med på kjøpet som en bursdagsgave fra Apotek1! 

Jeg anbefaler og skriver mye om kosmetikk og skjønnhet, men synes også det er viktig å tipse om de mer alternative valgmulighetene. Det er mye stoffer i de produktene vi kjøper fra matbutikken, parfymerier og nettbutikker som inneholder farlige stoffer som kan skade kroppen. Jeg har lest veldig mye om Paraben og andre stoffer som finnes i disse produktene, som ikke er så bra for oss. Desverre så er det parabener (kjemikaler) i nesten alt, men å redusere forbruket kan være med på å holde kroppen enda friskere. Du kan lese mer om det her  Håper kanskje dette gjorde noen litt klokere for dagen? :)

 

 Sponset video

 • 06.01.2015 - 19:35
06.01.2015

New Makeup

God tirsdagskveld lesere! 

Jeg kom inn døren for ikke så lenge siden, og jeg har nå prøvd i en halvtime og få tatt ordentlige nærbilder med det gamle speilreflekskameraet mitt, i håp på at jeg kan bruke det og ikke trenger nytt. Neida, det ville ikke samarbeide som vanlig! Det er litt komisk at jeg har et kompakt kamera fra Canon, speilrefleks fra Sony og det kameraet jeg bruker til daglig som er fra Nikon og det er svært få ganger ingen av de vil samarbeide, flere som har det sånn? 

Anyways, jeg fikk med meg noen godbiter fra byen som jeg tenkte å vise dere, kan virkelig ikke få nok av salg! Matte powder, lipliner, mascara, brusher, concealer and eyeliner 

Dette ble kun 7 pund til sammen, rundt 80 kr!:) Jeg kan skrive en anmeldse av produktene etter jeg har testet dem! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Skjønnhet #Shopping #Makeup #Hverdag

 • 06.01.2015 - 10:00
06.01.2015

Streetstyle - New York Fashionweek

Good morning beauties! 

Håper dere har en fin start på uken! Jeg tittet litt på vårmoten for dette året, og kom over noen kule antrekk fra fjorårets New York Fashionweek og fikk lyst til å inspirere litt på morgenkvisten! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til det blir varmere ute, da blir det jogging ute i parken og masse outfitbilder ute! Gleder meg!:) Heldigvis er det ikke så lenge til! Perks of living in London! Photocredit: Vogue.com/ Harper's Bazar/ W Magazine/ Style.com 

Planene for uken er å fikse rutineboken, skrive blogg artikler, fikse ferdig soverommet og walk-in closet. Satser på en produktiv uke! 


Love?

#Mote #Blogg #Tirsdag #Inspirasjon #Streetstyle #Hverdag

 • 05.01.2015 - 21:53
05.01.2015

pst.... opptil 70% salg på Nelly

Jeg tenkte å tipse dere om at nå har Nelly fylt opp varer i salgsavdelingen, og hvis du er rask så får du klikket hjem godbitene før de forsvinner. Jeg elsker salg! Tenker å klikke hjem noe selv, jeg er ganske kresen på kjoler men jeg fant noen favoritter:

Lace Dress/Adlink Black Mini Dress/Adlink Black Slim Dress/Adlink

 

Pink Bodycon Dress/Adlink // White Bodycon Dress/Adlink // Black Bodycon Dress/AdlinkBlack Halter Bodycon/Adlink // Blue Halter Bodycon/Adlink // High Neck Bodycon/Adlink 

Dette er kjoler som du kan bruke til det meste. Jeg ser for meg et statement smykke, skinnjakke og noen pumps til. Dersom du ønsker å ha en laidback stil kan du alltid gå for Converse. White Lace Top/Adlink // Black Peplum Top/Adlink // Stripe Dress/Adlink 

Du finner hele salget her


LOVE?

#Mote #Shopping #Inspirasjon #Hverdag #Fest #Mandag #Salg

 • 05.01.2015 - 16:26
05.01.2015

Trend: Bob Hairstyles

You know what they say New Year, New Hair! 

En hårtrend som florerer mye rundt blandt kjendisene er den såkalte "Bob" frisyren. Denne sesongen er det vekk med de lange hårlokkene og fram med den røffe "tomboy" looken. Her er noen av de som har sverget til hårtrenden! Jeg har hatt bob selv en gang, og synes det er veldig deilig å slippe å styre sånn med håret, men jeg savnet det lange håret etterhvert! What you think?

Rosie Huntington-Whiteley With A Layered Voluminous Bob   Rita Ora with short bob Taylor Swift With A Retro-Look Curled Bob  Reese Witherspoon With A Glossy Retro Bob Beyonce with bob

Michelle Williams With A Bleached Blonde Bob Alice Eve - The Curled Bob Jennifer Lawrence With a Retro-Look Wavy BobJulianne Hough - The Straight Bob Kate Mara with modern blunt bob  


HOT OR NOT?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Mandag #Skjønnhet 

 • 05.01.2015 - 10:00
05.01.2015

What's in my makeup bag?

God Mandag kjære lesere! 

Tenkte å skrive litt om hva jeg har i makeup bagen jeg bruker mest. Jeg har mer sminke enn dette, men dette er sminken som jeg bruker i hverdagen! 

Mange av mine skatter har jeg kjøpt på taxfree, ebay, hm og andre butikker der de selger kosmetikk. Jeg elsker Bobbi Brown merket og det er den eneste foundation jeg bruker til vanlig! 
1. Bobbi Brown Foundation - Den er utrolig bra, jeg har sikkert 7 liggende i hyllen. Denne kjøper jeg alltid når jeg skal ha foundation, og spesielt når jeg er ute å reiser er denne favoritt. Koster mindre på Taxfree enn i butikken. Men, du får jo bestilt den fra Ebay og kosmetikk i utlandet. Usikker på om de har den i Norge!

2. Bronzing Powder, denne er perfekt som pudder. Denne vet du sikkert hvor fås kjøpt, og er en soleklar favoritt hos meg! 

3. Disse lipstickene fra M.A.C og Avlon er utrolig bra. jeg kjøpte den fra Avlon på Ebay. Gir perfekt dekke over leppene! Den fra M.A.C bruker jeg kun til fest eller eventer. Spørs veldig til hva man skal bruke til looken. Den er veldig mørk men utrolig tøff til en sort kjole eller jumpsuit. Jeg har også flere fra samme merket i Nude!

4. Eyelash Curler fra M.A.C! Denne har holdt i 1 år, og er av superbra kvalitet. Jeg brukte å kjøpe de fra HM før, men de ble så fort stygge og den sorte gummitingen falt ut hele tiden. Denne anbefaler jeg på det sterkeste!

5. Eyebrow Kit fra Cosmopolitan - Denne er perfekt hvis du vil øve deg på å tegne fine bryn. Det følger med forskjellige øyenbrynsformer du kan bruke og blyant + fargefyll til bryn. 

6. Contour Kit fra Ebay - Jeg kjøpte 2 slike contour kit fra Ebay. De er utrolig bra og kostet under 50 lappen :) 

Jeg fikk ikke tatt bilde av resten av makeupen siden kameraet mitt ble tomt for batteri. Jeg kan skrive om de andre tingene i et annet innlegg hvis det er ønskelig!


 LOVE?

#Mote #Skjønnhet #Shopping #Inspirasjon #Hverdag #Mandag

 • 04.01.2015 - 22:46
04.01.2015

Tilbakeblikk til Outfits 2011

Når jeg så igjennom gamle blogg innlegg kom jeg over noen outfit bilder jeg tok i 2011. Dette er antrekk fra tiden jeg bodde i Tromsø til jeg senere flyttet sørover. Det er rart å tenke på at jeg nå bor like utenfor London! Jeg hadde nok aldri trudd på at jeg kom til å flytte til England noen år senere!  Tenkte å vise dere mine favoritt antrekk fra den tiden! 

Antrekk med skinnjakke, jeg husker jeg  var veldig fan av nagler på den tiden!

Jeg savner disse skoene og vesken! Den ligger hos faren min i Oslo, mens skoene ble etterhvert ødelagt desverre. Kjøpte vesken på Nelly.com for noen år siden, var min favoritt veske en periode. 

Jeg husker veldig godt når jeg kjøpte denne ponchoen og tenkte å prøve å bruke det i et antrekk, selvom den ble hengende i skapet for det meste. Den var på salg og jeg brukte den kun en gang. Nå skulle jeg ønske jeg hadde den. Ligger også hos faren min i oslo! Jeg fant også noen antrekk fra da jeg bodde i Fredrikstad hos tanten min, det var denne tiden jeg ble skole lei og følte for å komme sørover. 

Som dere ser var jeg veldig glad i wedges, og disse jeg kjøpte på Bianco var mine favoritt par! Dette var noen av antrekkene jeg fant :-) 

Jeg har forresten registrert meg på bloggurat


Hvilket antrekk liker dere best?

#Mote #Inspirasjon #Blogg #Søndag #Skjønnhet

 

 • 04.01.2015 - 19:07
04.01.2015

My Wishlist - Makeup and Beauty Tools

Good sunday evening readers! 

Håper dere har hatt en super helg, synes det er så rart at vi er i 2015. Jeg har sett igjennom mine favoritt makeup tutorials, og jeg blir alltid like inspirert! Ønskelisten min er nå lengre enn den var før jeg startet å se videobloggene. Så jeg tenkte å dele mine ønsker med dere :)
Beauty Blender // Ben Nye Luxury Powder // Revlon Balm // Anastacia Kit

Dette er beauty produkter som er perfekt for contouring. Jeg ønsker å starte en youtube beauty channel, men siden jeg er ganske ny trenger jeg å sette meg mer inn i det. kanskje noen av dere har noen tips? 


Love?

#Skjønnhet #Mote #Hverdag #Søndag #Inspirasjon #Shopping #Anbefalinger

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits