• 28.02.2011 - 12:23
28.02.2011

Drar til Oslo i morgen

Hey sweet people :) Jeg drar til Oslo i morgen tidlig, og vet ikke hvor lenge jeg blir der. Men jeg gleder meg ihvertfall utrolig mye. Skal gjøre litt forskjellig denne uken, oppdaterer om det senere! Jeg sier bare kryss fingrene for meg :))

 

Kofferten er pakket, og jeg skal selvfølgelig ha med Min kjære MINI- HP <3 Nå skal jeg straks fikse meg å møte noen venner å si hade til dem, før jeg legger meg tidlig og tar flyet nedover. Trur denne uken kommer til å bli fantastisk :)

 See yaaah :)

 • 28.02.2011 - 07:22
28.02.2011

What to wearHverdag:

Highwaistbukse- BikBok- Veske- Mulberry Alexa- Topp- Nelly.com- Wedges-Nelly.com

 

Fest/Party:

Veske- Chanel 2.55 - Neglelakk- Chanel (nude) - Bluse- BikBok - Glasses- Asos.com

 

Dette er hvordan du enkelt kan kombinere de forskjellige antrekkene til både Hverdag og Fest!

Jeg har forresten fått ny header, hva synes dere om den?

 

Love?

 • 27.02.2011 - 11:16
27.02.2011

Søndags Outfit

Det er sykt deilig og mildt vær ute nå, ihvertfal her i Tromsø. Det kommer til å komme mange konkurranser fremover med veldig ekslusive premier. Så det lønner seg å følge med, så kanskje du kan bli en av de heldige som stikker av med kule ting!


Jeg må bare innrømme at jeg har det sykt bra om dagen, kjenner at jeg har fått inn skikkelig vårfølelse og bare gleder meg noe ekstremt til varmen kommer. Ser for meg at dette året kommer til å bli helt perfekt, skal ihvertfall gjøre alt for å få det slik. Alt i alt kommer nok dette til å bli en rolig søndag:)

 

Søndags Outfit:

Veske- Singapore-Trenchcoat-BikBok-Skorte-BikBok-Topp-NewYorker-Glasses-BikBok-Boots-Secondhand

 

For en herlig dag dette kommer til å bli :)

 

Love?

 • 27.02.2011 - 01:19
27.02.2011

Rolig helg og nye negler

Dette ble en rolig helg. Var ikke ute i går, og skal ikke ut ikveld. Ganske deilig å ta en rolig helg en gang iblandt!

 

Jeg har en stor overrakelse som vil enten komme i morgen eller på mandag, det har forbindelse med Fam Irvol :) Så følg med på bloggen!!


Jeg har forresten lakket neglene mine i den nye vårfargen fra Chanel. ( Rose insolent ) Lovely!'

 
Elsker fargen!!!

 

Jeg var innom BOOTS i dag og fikk den nye mascaraen fra NO 7 som jeg skal teste for dem. Vil komme et innlegg til uken! :)

 

Love?

 • 26.02.2011 - 15:02
26.02.2011

Helgens partytips

Shoppingtips på nett: Følg Nelly.com på facebook og få 100 kr i gavekort :)

Kjole her, Lebestift fra Chanel, Pumps her, Ring fra YSL, Clutch her

 

Siden det går mot vår tenkte jeg å komme med tips om litt varme farger til denne Lørdagen. Istedet for den lille sorte og den hvite uskyldige, kan du velge en kjole med vårlig design. Det er også fint å matche den type kjoler med sterke lebestifter, helst i en mørkere nyanse enn selve fargen på kjolen du velger. For å ikke bli for bleik for kjolen :) Det er kult å blande billig og dyrt, å heller ha en dyr ring, klokke, veske og kombinere med variasjon istedenfor å kjøre på med bare eksklusiv tilbehør. Less is more!

 

Love?

 • 25.02.2011 - 13:06
25.02.2011

10 tips for å tjene penger på blogg

Gjør som meg og registrer deg på dette affiliate programmet du også. Jeg tjente faktisk 500 kr på 3 mnd i starten, og neste mnd 2000 kr. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene.

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kortinformasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Bubbleroom,Allinclusive,Ellos. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Hvis du er under 18, får du eventuelt foreldrene dine eller noen du kjenner som er 18 til å registrere for deg. Det hjelper veldig å snakke med en som kan dette, så du ikke gir ut feil informasjon. 

7. Utbelinger får du en bestemt dato i måneden, og du må ha tjent over 500 kr i provisjon for å få det utbetalt. 

8. Det finnes 2 enkle måter å bruke annonser på, du kan bruke de som Adcodes (Da kommer det flere annonser etter hverandre) eller du kan legge de inn som egen banner. 

Ad Codes:  

- Dette er en måte de fleste bloggere bruker, og som er veldig nytt hos tradedoubler. Når du har funnet de annonsene du vil søke på, trykker du på noe som heter " Connect Codes". Da samler du sammen alle annonsene og kan bruke de når du lager egen annonsebanner med de annonsene du har inne. Når du er ferdig med dette, trykker du på noe som heter "Få annonsekode" eller "Ad code". Da kommer det opp en liten boks der det står " Lag ny annonsekode". Der velger du bloggen/siden du bruker, og kategori du vil skal komme i annonsen. For eksempel "Woman", da kommer alle annonsene for kvinner. Så skal du velge størrelse, da kan du trykke på forstørrelsesglasset i høyre hjørne og se demo banneren live. Etter du har valgt størrelse gir du banneret et navn og trykker på generer kode. Så limer du bare inn koden inn på bloggen din! 

9. Hvis du vil ha en mer detaljert annonse kan du gå inn på den valgte annonsen og velge "Product Feeds", da kan du plukke ut egne produkter som du kan vise i banneret. Det er ikke alle programmer som kjører dette. 

10. For å starte å tjene penger, kan du be andre om å registrere seg på siden, trur du får 50 kr for hver blogger du registrerer. 

Jeg har vært medlem av dette i 3 år og er kjempe fornøyd :)

Håper dette hjelper dere i gang! :)

 • 25.02.2011 - 11:36
25.02.2011

Nytt design

Vet at jeg hadde fint design fra før av, men det var så likt alle andre sitt. Pluss at jeg trengte et design som kunne holde orden på annonsene mine osv. Nå synes jeg det ser mye bedre ut! :)

 

Foto:

http://stockholm-streetstyle.com/

Love?

 • 25.02.2011 - 07:33
25.02.2011

Vunnet gavekort på 500 kr!!

Når jeg sjekket mailen min i stad så fikk jeg meg en stor overraskelse. Jeg har vunnet konkurransen jeg meldte meg på hos www.glamspot.se. Premien var et gavekort på 500 kr på h&m!! Tusen hjertelig takk !!

Visa nyhetsbrevet i webbläsaren

Nu har vi dragit vinnaren i tävlingen. Det är Cecilia Keinapel som vinner 500 kronor i presentkort på H&M!
Hennes blogg finner ni här: keinapelblogg@live.no

Scandideco Brow Express Palette BrunetteEyebrow Pencil 01 Ebony

Dette og mye mer finner du på nettbutikken

 • 24.02.2011 - 12:21
24.02.2011

Outfit 24.02.2011

For en deilig dag!  Det er ihvertfall kjempefint vær her oppe i nord. Ser ut som at solen er kommet for å bli, herlig!

Dagens antrekk:

Love?

 • 24.02.2011 - 03:14
24.02.2011

Hemmligheten til et bra liv

Jeg har tenkt litt i det siste, hva er det som gjør mennesker så trist? Er det forbudt kjærlighet? Er det tragediene som rammer oss i livet? Er det ordene og meningene som vi blir fortalt, som sårer oss? Eller er det det vi frykter mest som lammer oss?

Jeg trur at hvis man skal få det bra med meg seg selv og andre, så må man tilgi og godta den man er. Man må gi tilgivelse for å få helbredelse. Man må tilgi seg selv for det man har gjort og angrer på, man må tilgi andre for det dem har gjort. Det ligger i oss selv, det er vi som bestemmer hvor vi skal dra, hvordan vi skal leve, og hvor vi skal ende opp. Ingen andre kan bestemme det for oss. Det vi tenker skaper vi mere av. Tenker man positivt om seg selv, så får man positivitet tilbake. Uannsett hva folk sier, hva folk mener om oss så er det vi som tar det innover oss, og når vi bryr oss om hva andre tenker og forteller, det er da det begynner å bety noe. Det er egentlig bare tomme ord, vi bestemmer selv om det skal bety noe eller ikke. Jeg skjønner nå at hemmeligheten til et bra liv er å tro på seg selv og takle det som gjør oss vondt, på en måte vi vil skal gjøre ting bedre. Hvorfor ta innover alt det negative som folk sier? Hvorfor bry seg? Du må godta den du er, og når du ser realiteten skjønner du at det har ingenting å si hva folk mener. Fordi så lenge du er fornøyd med deg selv, så kan ingen ødelegge selvbildet ditt. Denne metoden har jeg brukt, og det fungerer. Ved å tro på deg selv, og være glad i deg selv gjør ting så mye enklere for deg, og du vil finne veien til lykke.

Når du våkner om morgenen å ser deg i speilet, si positive ting til deg selv. (Det høres kanskje ironisk ut, men det fungerer). Fortell deg selv i speilet hva som er bra med deg og vær stolt over den du er. Smil med sjelen, smil med sinnet ditt og leveren. Bare smil masse!! Du vil kjenne at du får frysninger i kroppen og du vil kjenne at ting løsner. Selvom du er på ditt verste, bare smil og tenk på alt du vil gjøre fremover, og vit at du kan gjøre hva enn du vil. Ingenting kan stoppe drømmene dine, har du en drøm så følg den!

Jeg vet at mange tenker at det er selvdigger å si pene ting til seg selv. Men, hvorfor er det det? Jo, fordi janteloven er sånn og du har hørt av de rundt deg. Men tenk etter, er det virkelig så forferdelig å være glad i seg selv? Nei.

Er dere ikke enige?

 • 23.02.2011 - 22:44
23.02.2011

Going blonde...tomorrow

Nå har jeg bestemt meg. Jeg skal stripe håret blondere i morgen. Er drittlei av dette håret. Nå har jeg vært brunette så lenge at jeg ikke husker hvordan det var å være blond, og da er det skummelt. Fordi sannheten er at blondfargen er den jeg trives best med:)

Noen innspirasjon til hårfarge:

BUT I AIN'T GONNA SWEAT YA BABYPseudo Archaic

Denne liker jeg veldig godt. Skal ikke ha håret helt blond, litt sånn mellomblond. Ihvertfall lysne håret!

Lene Orvik -BUT I AIN'T GONNA SWEAT YA BABY

Gleder meg!! :)

 • 23.02.2011 - 19:01
23.02.2011

Har du bloglovin? Følg meg

Siden jeg har fått nye lesere, så vil jeg informere dere om at jeg har bloglovin. Nå kan det bli enda enklere å følge meg, og bli oppdatert om nye blogginlegg osv. Du kan følge meg ved å trykke her

Følger du meg, følger jeg deg! Så skriv inn din bloglovin etter du har følgt meg, så kan vi følge hverandre :)

Jeg vil også informere at om noen dager får jeg eget bloggdomene. Og jeg vil flytte bloggen min over til keinapel.no. Rett og slett fordi det er så mye kødd med blogg.no sin side hele tiden, og jeg gidder ikke å ta sjangsen på at bloggen min blir slettet eller noe, på grunn av en feil. Håper dere vil følge meg videre selvom da :)

Følger du meg?

 • 23.02.2011 - 17:01
23.02.2011

I love secondhand

For noen dager siden var jeg på shopping, og glemte helt å vise innkjøpene. Jeg kjøpte en utrolig fin og praktisk veske fra Fretex. Den var til og med helt ny, og kjempe billig. Røverkjøp! Kjøpte også noe annet, men det kan jeg vise senere. Elsker secondhand!!!


Det jeg liker aller best med vesken er at den er ordinær og matche mye. Veldig fornøyd!!

Love?

 • 22.02.2011 - 18:51
22.02.2011

Trend: Vår/Sommer favoritter

Dette er trendene som vil dominere motebildet til våren:

Maxxi Dress:

ASOS Cheesecloth Bandeau Maxi DressASOS Asymmetric Frill Cheesecloth MaxiASOS Pleated Sleeveless Maxi Dress

Rare Opulence Metallic Tiered Maxi DressVero Moda Very Cowl Neck Maxi Dress	ASOS Midi Drape Strappy Dress

Det ser ut som de lange fotside kjolene vil bli her en stund. I vår og sommer vil man se mange gå med disse lange designene, sammen med gladiatorsandaler, oppsatt hår og stilig tilbehør vil dette bli en hit. BikBok har blant annet mange slike kjoler, som er på lik linje med playsutsene de selger. Love it!

Nostalgiske trykk:

ASOS Printed Neoprene Bodycon DressASOS Spring Floral Workwear DressASOS Mono Print Cut Out Side Bodycon DressASOS Graphic Panel Print DressLipsy Stardust Print Cowl Neck Strap Back Dress	Reverse Dip Dye Cape Dress

Nostalgiske trykk kan være alt fra universprint til abstrakte mønstre. Trenden ble en stor hit rundt 60-70 tallet. Da det var trendig å gå i korte t-skjorter med univers bilder på, blant annet. Denne har kommet på moten i år også! Tøft å kombinere denne trenden med noen tøffe pumps på partyfronten!

Blonder:

ASOS Slash Neck Lace Body Con DressASOS Floral Embroidered Shirt DressReverse Lace Cape Dress

Blonder var en stor ting i 2010. Da gikk alle med det, og jeg husker jeg sikret meg av Nelly.com's populære blonderkjoler. Med store skulderputer som den gang var superhot! Siden dette også garantert vil forbli en trend, er det ingen grunn til å kaste kjolene du kjøpte i fjor. Trenger bare fornye designet, fordi snittene i diverse kjoler forandrer seg med året. Denne trenden synes jeg er veldig chic!

70-tallet:

ASOS Premium Vintage Trim Cheesecloth MaxiASOS Pleated Skirt Cute Collar DressASOS Cheesecloth Halter Maxi Dress

ASOS Suedette One Shoulder DressSuperTrash Popper Detail Slouchy Cupro Shirt DressASOS Waisted Flippy Ponti Dress

Denne trenden kommer til å bli stor i år. 2011 omtales som året 70tallet kommer tilbake. Vi blir dratt med tilbake til peacesmykker, cowboystilen, frynser, fjær og velour. Ikke uten tvil at dette er en av årets høydepunkter innen mote. Kjoler får 70tallets preg, og de blir lagd på gamlemåten igjen. Med dype snitt, minst mullig detaljer og forskjellige brun/burgunder nyanser. hihaa, ta på cowboyhatten, highwaist shortsen og en tanktop og bli med på trenden. Det vil garantert ta av i sommer! Cant wait.

Så jenter, vi har virkelig noe å se fram til!

Love?

 • 22.02.2011 - 03:46
22.02.2011

Hør sangen min her

Jeg elsker å synge, og har sunget siden jeg kan huske. Skrevet over 1000 tekster, og publisert en del :)

Jeg ble veldig fornøyd med denne låten, skrevet den selv. Håper dere liker den! :) Jeg har studio hjemme hos mamma, og bruker programmet Adobe Audition.

Love?

 • 21.02.2011 - 12:59
21.02.2011

Outfit today, New York

Fant ut at jeg hadde cam på pcen min, i og med at pcen min er mini, så var det vanskelig å se. Bildene er ikke toppkvalitet, men det får duge til i dag.Love?

 • 21.02.2011 - 12:13
21.02.2011

Off to shopping

Utrolig deilig å våkne opp til sol. Siden jeg har fått en gave fra Bianco Footwear på mail ( 50% på et skopar ), skal jeg anskaffe meg et par av sesongens vårnyheter. Skulle egentlig ta bilder av antrekket mitt idag, men jeg finner ikke laderen til kamearet mitt, så jeg får ta bilder i morgen i stedet. Jeg kan ihvertfall avsløre at jeg bruker høytlivsbuksen sammen med NY tskjorten fra Singapore.

product view of: Strappy suede bootee

Vurdere å kjøpe denne lekkerbisken!! 900kr, men med halvpris blir det 450 kr. Røverkjøp!

Love?

 • 20.02.2011 - 23:02
20.02.2011

Din mening om bloggen min??

Hey. Jeg vil gjerne vite hva dere synes om bloggen min. Designet, innholdet, bildene etc.. Hvis dere har noen tips, eller om det er noe jeg skal endre på så skriv gjerne det i kommentarfeltet. Liker å få konstruktiv kritikk, det hjelper bare med å gjøre bloggen min bedre.

My lovely girls, Charlotte & Julie,bursdagen min i fjor


Litt informasjon om bloggen min:

- Jeg har blogget i over 2 år

- Var på topplisten i sommer, 16 plass

- Ble ukens blogg på blogg.no, veldig gøy!!

- Jeg har skrevet 1092 blogginnlegg

- Jeg har fått 10 212 kommentarer

- Jeg har 1089 bloggvenner

- Den høyeste statistikken jeg har hatt på 1 mnd er 68.900, og på 90 dager 100.650 visninger, og 90.700 lesere

Jeg har ingen planer om å slutte å blogge, jeg elsker det og det gjør meg i godt humør, spessielt når jeg får så mange brae tilbakemeldinger fra dere. Tusen takk!

Hva synes dere om bloggen? Vær ærlige!

 • 20.02.2011 - 16:56
20.02.2011

BikBok stylebook, week 6/7

Noe jeg elsker ved BikBok er at de selger klær som er enkle. Kjolene foreksempel er ordinære i designet, og man kan kombinere dem med alt mulig av tilbehør. Jeg trur at "Keep it simple, less is more" er en av slagordene bikbok har tatt til unsetning. Det er også en av grunnene til at kjeden har blitt en av mine favorittbutikker. Og som jeg har skrevet før, elsker jeg basic. Klær trenger ikke være så overdrevent, det trenger ikke stå svære merker over hele t-skjorten, eller masser paljetter og glitter på en av kjolene. Jeg mener det blir for mye. Det går fint ann å være fashionable med enkle snitt, enkle design og tilbehør/sko som matcher. Det er bedre å kjøpe en kjole som man kan gjøre til sin egen, og pynte på sin måte enn å kjøpe enn kjole som ser lik ut for alle.

Love?

 • 20.02.2011 - 05:01
20.02.2011

Han var perfekt

Vi var på ferie. Jeg, mamma og lillesøsteren min. Vi var på vei til vakre Kreta, og skulle være der en hel uke. I vakre Makrigialos. Dette var sommeren 2010, og jeg hadde på følelsen at det kom til å bli tidenes ferie. Noe det ble.

Jeg elsket å være på hotellet vi bodde på, det var stort og fint. Veldig elegant og moderne. Vakker utsikt mot havet, og utrolig fine strender. Det var varmt, utrolig varmt så jeg pleide å sole meg ved bassengkanten mens jeg drakk en deilig drink. Dette var virkelig ferie, og jeg var så lykkelig. Dagene gikk, og jeg kunne ikke tenke meg et annet sted å være. Fordi det var så bra der og jeg nøt hvert eneste sekund til det siste minuttet. Kunne det bli bedre?

Hotellet vi bodde på, Makrigialos

Der sto han foran meg, en mørkhåret gutt, middels høy som ventet utenfor butikken under hotellet. Han så mot meg. Jeg hadde lagt merke til han når jeg sto ved isdisken, og kunne ikke unngå kjekkasen. Jeg vendte blikket mitt vekk fra han, så han ikke skulle skjønne at jeg hadde sett på han hele tiden. Noe som ville blitt flaut. Jeg prøvde å smugtitte bak køen, han smilte igjen. Mot han kom familien hans, og de gikk mot sportsbassenget. Han vendte blikket sitt mot meg igjen, og jeg vendte mitt mot hans.Fineste gutten jeg hadde sett. Han ble burte, og jeg klarte ikke å la være å tenke på han. Jeg ville møte han igjen.Natten kom og resturanten på hotellet åpnet seg, det var forestilling og jeg og familien min satt oss ned for å se på showet. Gutten jeg hadde sett tidligere, satt bare noen bord fra oss. Han så plutselig mot meg, og jeg smilte tilbake til han. Siden vi satt nermere han, kunne jeg se hvordan han så ut på nært hold. Han var virkelig det fineste jeg hadde sett. Øynene hans skinte, og jeg ble blendet av smilet hans.Etter noen timer bestemte jeg meg for å prøve å få konktakt med han, han fulgte meg når jeg gikk nermere bordet hans. Klarte ikke helt å bestemme meg så jeg gikk forbi, og latet som jeg skulle på do. Jeg kan innrømme at der og da, følte jeg meg ganske barnslig. Jeg var usikker på hvordan respons jeg ville få tilbake, og var redd for at han skulle overse meg. Men, det gjorde han ikke.

Jeg snakket med han. Jeg husker hvor glad jeg ble for at jeg endelig fikk snakket med han. Han smilte til meg, og virket veldig utadvendt og hyggelig. Vi gikk ut mot sportsbassenget for å prate videre. Vi pratet om alt mulig, og for hvert minutt ble vi bedre kjent med hverandre. Han fikk meg til å le, og prøvde å sjarmere meg i senk. Noe han fikk til. Han hadde så bra personlighet, og gjorde meg i veldig godt humør. Han virket så perfekt. Vi skulle møtes igjen, men denne gangen nede ved det store bassenget. Vi møttes tidlig om morgenen, og han ga meg en klem når jeg kom mot han. Kroppen hans var varm og jeg kunne lukte den deilige parfymen hans. Vi var sammen ved bassenget hele dagen, og hadde avtalt å møtes senere på kvelden. Jeg husker jeg tenkte på hvordan dagen med han hadde vært, og klarte virkelig ikke å tenke på noe annet. Kvelden kom og der sto han. På balkongen. Jeg gikk ut til han, og der sto vi å så utover havet. Han holdt rundt meg, og jeg kunne ikke slutte å smile. Han ville gå ned til stranden, og jeg ble med. Vi la oss ned på en av solsengene, og så opp mot stjernene. Jeg la meg nærmere han, han holdt rundt meg igjen å så meg inni øynene. De fineste øynene jeg hadde sett.. Han hadde fortalt meg dagen før at han kunne synge, akkurat som meg. Han sang for meg, mens han sjarmerte meg i senk med blikket sitt. Han hadde så fin sangstemme, og den strømmet igjennom meg som en havbølge. Det var så behagelig å høre på. Han hadde alt, utseendet, personligheten, sangstemmen, og sjarmen. Det var som en film, eller en sommerdrøm. Kunne en gutt virkelig være så perfekt?

Bilde av oss to sammen, gud som jeg savner det!

Det kom flere slike kvelder, hver kveld gikk vi ned til stranden og sang sammen, mens vi så på stjernene. Han tegnet et hjerte og skrev navnet mitt og navnet hans i sanden. Han var så romantisk, og jeg ble mer og mer glad i han. Han kysset meg. Leppene hans var myke og jeg kunne kjenne varmen hans spre seg igjennom kroppen min, det ga meg en utrolig deilig, men også merkelig følelse. Noe jeg aldri hadde kjent før. Akkurat som om jeg var forelsket eller noe. Jo mer vi var sammen, jo mer fikk jeg den følelsen. Jeg var forelsket i han, og ville ikke tenke på dagen ferien var over. Vi lovte å holde kontakten etter vi var kommet hjem, fordi vi ville ikke miste hverandre. Dagen kom og jeg var sønderknust, jeg klarte så vidt se på han og jeg viste at han følte det samme som meg. Den anstrengte kjærligheten mellom oss. Vi var ment for hverandre, det visste jeg. Tenkte han det samme? Jeg glemmer aldri når jeg skulle dra fra han, jeg klarte ikke gråte fordi det ble så mye følelser. Men, vi ga hverandre et siste kyss. Et kyss som skulle legge sine spor på leppene mine for alltid. Han var perfekt.


Det har nå gått 1 år siden vi dro fra hverandre. Vi snakker sammen og holder konktakten. Håper vi en gang kan dra tilbake.

Har du opplevd noe lignende?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits