Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 29.02.2012 - 09:40

For en deilig morgen! Nå skal jeg straks ta bussen til skolen, tenkte bare å oppdatere her først. Farget som sagt håret mitt i går, til en mer gylden farge. Ble veldig fornøyd! Prøvde å ta brae bilder, men linsen vil ikke fokusere (veldig irriterende). Så da må dere nøye dere med disse bildene akkurat nå, 

 

Resultat: 

 

Dagens Outfit Innspirasjon


 


Sko/Nelly.com Solbriller/BikBok Armbånd/BikBok Blazer/GinaTricot Clutch/Glitter Blondershorts/BB

 

Love?

Vil du bli ukens blogg?

 • 28.02.2012 - 21:34

Ja nå er det på tide å trekke neste ukens blogg. Som ukens blogg får du et eget lite bilde i margen til høyre, og den vil stå der en hel uke. 

For å bli ukens blogg trenger du bare gjøre disse tingene: 


1. Like denne siden HER

 

2. Legge igjen en kommentar med at du har likt siden, og husk å få med navn og bloggadressen din 

 

Jeg gjør det på denne måten slik at det blir enklere for meg å velge ukens blogg! Kan gjerne dele videre hvis du vil at andre skal få vite om dette! HUSK, at alle har en mulighet til å bli ukens blogg. Denne gangen vil jeg trekke tilfeldig, tenker at da har alle en sjangs! Lykke til! :)

 

Innspirasjon: Costume Awards 2012

 • 28.02.2012 - 19:36

Hvert år har motebladet Costume sin egen Award, akkurat som Vixen og Blog awards. Plukket ut mine favoritter fra presseveggen! Det ser så sykt gøy ut å være med på noe sånt, må si jeg digget jakken til Sigrid! 

  

1. Sigrid Bonde Tusvik  2. Marion Ravn  3. Iselin Steiro  4. Atle Pettersen 

 

Må helt klart at favoritten min her antrekket til Sigrid, looking smashing! 

 

Hvilket antrekk likte du best?

Trend: Sneakers

 • 28.02.2012 - 15:58

Nå er det på tide å legge de høyhelte blomsterskoene på hylla, for denne vårsesongen handler det om å være komfy og sporty, ikke bare til hverdag, men også på klesfronten. Fokuset ligger på sneakers denne våren. Hører jeg jubel fra de som misliker wedges/boots? Selvom det er sneakers som er kult i vår, betyr det ikke at du skal kle deg "daff". For det går fint ann å kombinere sneakers med andre kule trender. Du kan kombinere det med en basic kjole som Leighton Mester har gjort på bilde under, noe jeg synes ble sykt kult!  Jeg har satt sammen en kombinasjon til dere som jeg liker: 

 

Genser-Jakke/GinaTricot Sneakers/Brandos.no Jeans/BikBok 

 

Love?

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 28.02.2012 - 14:19

Noe som var en stor suksess på bloggen min i fjor sommer var "Dagens Outfit Innspirasjon's" innleggene mine. Så nå har jeg tenkt til å begynne med det igjen! :) 

 

Dagens Outfit Innspirasjon 


 

 

Wedges/London Skinnshorts/GT Solbriller/BikBok Ringer/hm, bikbok og gt Genser/GT

 

Love?

Ukens terningkast: Oscar utdelingen

 • 27.02.2012 - 22:15

Tenkte å begynne med noe nytt på bloggen, og som vil være en oppfølger til Trendspot når den åpner igjen! Nemlig hver uke vil jeg skrive om "Ukens Terningkast" som kan være alt mulig. 

 

Så at det var en del bloggere som har uttalt seg om kjolene fra oscar utdelingen. Selv følgte jeg med på utdelingen, og intervjuene. Mange fine kjoler, mens andre ikke fullt så fine. Så jeg hadde veldig lyst å skrive min egen dom fra kvelden. 

 

Ukens Terningkast: 

 

 

Michelle Wiiliams: Til å være så vakker, synes jeg hun burde gått for noe mer "elegant", kanskje noe mindre "rotete". Kjolen fikk veldig havfrue " preg" , og jeg synes hele looken var litt "barnslig". Jeg er sikker på at hadde hun valgt en bedre frisyre, fremfor det pistrete dukkehåret hadde jeg likt antrekket. 

 

Terningkast: 3

 

Angelina Jolie: Endelig noen som tørr å skille seg litt ut. Istedenfor store posete og kantete kjoler, valgte Angelina en vågal kjole med sexy splitt. På grun av den knallrøde leppestiften løftet hun blikket vekk fra de syltynne armene hennes. Hun var så absolutt blant de vakreste fra kvelden! 

 

Terningkast: 5

 

Meryl Streep: Meryl har aldri vært særlig motebevisst, og gang på gang har hun kommet på den røde løperen i posete og "kjedelige" kjoler. Det er ikke uten tvil at det er safe med " Glitter og glam" på oscar utdelingen, noe de fleste kjendisene hadde. Men, er sikker på at hun hadde kledd en hvit eller vaniljefarget kjole med litt sexy utrigning. Kjolen får henne til å se større ut enn hun egentlig er, og ble litt skuffet over kjolevalget hennes! Men, flott dame og vant sin pris likevel. 

 

Terningkast: 3

 

Favoritter fra kvelden: 

 

Mila Jovovich: Nydelig og absolutt en av kveldens hotteste kjolevalg! 

 

Terningkast: 5

 

Gwyneth Patrol: Gwyneth har aldri vært så flink til å kle seg, men denne var absolutt en fultreffer. Hun kledde seg som en gudinne, og toppet det hele med minimalistisk tilbehør. Frisyren er også perfekt for antrekket.

 

Terningkast: 6

 

Rooney Mara:  Elegant kjole fra Givenchy, og hun rocker hele antrekket med den kule frisyren. Blant de som turte å skille seg ut fra mengden. 

 

Terningkast: 5

 

Kristen Wig: Vakker, dusete beige kjole fra J. Mendel. Med sorte negler topper hun hele antrekket, og det blir både rocka og vågalt. 

 

Terningkast: 6

 

 

Verst - kledde fra kvelden: 

 

Emma Stone: Dette var skuffende. Hun som alltid kler seg så bra! Kjolen blir altfor mye, rett og slett en av de verst - kledde fra kvelden. 

 

Terningkast: 2

 

Jennifer Lopez: Nei, nei og nei. Dette blir rett og slett for mye! Lite flaterende, synes det rett og slett ser billig ut. Absolutt ikke noe som passer seg på en oscar utdeling! 

 

Terningkast: 2

 

Hvilket oscar antrekk likte/misklite du best/verst?


Antrekk vs Antrekk

 • 27.02.2012 - 18:46http://lookbook.nu/kristinabazan

 

Hvilket antrekk ?


Birgitte 18 år

 • 26.02.2012 - 18:16

Herregud for en helg!! Koste meg max i går sammen med flotte jenter og nydeligste Birgitte. Endelig kan hun bli med oss på byen!! Det blei sein nasch i går også, var ikke hjemme før 07.00 på morningen. Men, det var så absolutt verdt det! For å si det sånn så kjenner jeg det i hode at det ble liv i går. 

 

Lagde en plakat til Birgitte, fra meg og Marthe. Ble utrolig fornøyd med resultatet! Og Birgitte ble kjempe glad for både gaven og plakaten :) Som vanlig ble det mye bildetaking, men jeg var ikke pen på noen av bildene. Kommet til en konklusjon, er ALDRI fotogen i fylla så jeg trur jeg skal begynne å ta på meg en maske når jeg skal ut (med tanke på at de aller fleste har kamera), for med eller uten maske så ligner jeg ikke meg selv på fyllebilder. Therese la faktisk ut det verste av meg på bloggen sin, men det får gå, haha. Håper bare ikke det hindrer meg i å få jobb senere i livet, fjortiss-monster-bilde

 

Flotte Birgitte med plakaten jeg lagde 

 

skååål for birra!!! 

 

Hvordan har helgen din vært?


Bursdagsantrekk, hjelp meg?

 • 25.02.2012 - 15:31

Jeg har ingen anelse om hva jeg skal ha på meg på bursdagsvorset til veninnen min i kveld, hun blir 18 år og det vil jeg gjerne pynte meg til. Har plukket ut 2 antrekk jeg tenker å ha på meg, men dere må hjelpe meg å velge hvilket? 

 

Antrekk nr 1: Søtt og classy, tenker jeans siden det står i stil med pumpsa 


 

Antrekk nr 2: Søtt og rocka, tenker høytlivsshorts siden det får frem rumpa og beina 
Hvilket antrekk?


Litt fredagsshopping

 • 24.02.2012 - 19:46

Kom akkurat inn døren. Slitsomt å bære på så mange poser, stresset skikkelig i dag for å finne gave til Birgitte som fyller 18 år i morgen. Heldigvis fant jeg den perfekt gaven til slutt. Når jeg først skal kjøpe gave, skal det være noe fint og noe personen blir glad for. Har også shoppet litt til meg selv (selvfølgelig), hehe. 

 

Viser dere innkjøpene i morgen :)) I kveld skal jeg bare slappe av, sparer meg til i morgen kveld. Da er det OOON!! 

 

Tok litt "fashion" bilder av innkjøpet  

 


 

  

Love?

Kosekveld med Tuva

 • 23.02.2012 - 19:20

puuh, endelig ferdig å rydde badet mitt. Tok sin tid! Tuva kommer snart på besøk til meg så det blir koselig, hun bor bare 5 min unna meg, lenge siden jeg har sett henne nå. Gleder meg til å høre litt om osloturen og hva hun har gjort i det siste. Elsker å pynte på badet mitt, nå har jeg ryddet litt og endret på hvordan ting står, synes det ble mye finere når det ble mer ryddig blant smykkene og alt det andre som ellers lå slengt rundt overralt. 

 

Resultat: 


 

såå fint :)) 

 

Love?


Hemmligheten til et bra liv

 • 23.02.2012 - 17:30

Dette innlegget er noe jeg skrev for lenge siden, men har lyst å dele igjen. Med, tanke på at jeg har nye lesere. 


Jeg har tenkt litt i det siste, hva er det som gjør mennesker så trist? Er det forbudt kjærlighet? Er det tragediene som rammer oss i livet? Er det ordene og meningene som vi blir fortalt, som sårer oss? Eller er det det vi frykter mest som lammer oss?

 

Jeg trur at hvis man skal få det bra med meg seg selv og andre, så må man tilgi og godta den man er. Man må gi tilgivelse for å få helbredelse. Man må tilgi seg selv for det man har gjort og angrer på, man må tilgi andre for det dem har gjort. Det ligger i oss selv, det er vi som bestemmer hvor vi skal dra, hvordan vi skal leve, og hvor vi skal ende opp. Ingen andre kan bestemme det for oss. Det vi tenker skaper vi mere av. Tenker man positivt om seg selv, så får man positivitet tilbake. Uannsett hva folk sier, hva folk mener om oss så er det vi som tar det innover oss, og når vi bryr oss om hva andre tenker og forteller, det er da det begynner å bety noe. Det er egentlig bare tomme ord, vi bestemmer selv om det skal bety noe eller ikke. Jeg skjønner nå at hemmeligheten til et bra liv er å tro på seg selv og takle det som gjør oss vondt, på en måte vi vil skal gjøre ting bedre. 

 

Hvorfor ta innover alt det negative som folk sier? Hvorfor bry seg? Du må godta den du er, og når du ser realiteten skjønner du at det har ingenting å si hva folk mener. Fordi så lenge du er fornøyd med deg selv, så kan ingen ødelegge selvbildet ditt. Denne metoden har jeg brukt, og det fungerer. Ved å tro på deg selv, og være glad i deg selv gjør ting så mye enklere for deg, og du vil finne veien til lykke.

 Når du våkner om morgenen å ser deg i speilet, si positive ting til deg selv. (Det høres kanskje ironisk ut, men det fungerer). Fortell deg selv i speilet hva som er bra med deg og vær stolt over den du er. Smil med sjelen, smil med sinnet ditt og leveren. Bare smil masse!! Du vil kjenne at du får frysninger i kroppen og du vil kjenne at ting løsner. Selvom du er på ditt verste, bare smil og tenk på alt du vil gjøre fremover, og vit at du kan gjøre hva enn du vil. Ingenting kan stoppe drømmene dine, har du en drøm så følg den!

 

Jeg vet at mange tenker at det er selvdigger å si pene ting til seg selv. Men, hvorfor er det det? Jo, fordi janteloven er sånn og du har hørt av de rundt deg. Men tenk etter, er det virkelig så forferdelig å være glad i seg selv? Nei.

 

Er du ikke enig?

Dagens drømmeoutfit

 • 23.02.2012 - 12:20

Skjorte/BikBok Lita Shoes/Jeffrey Campbell Shorts/Runwaydreamz Smykke/TopShop.com

 

Love?

Dagens outfit - I'm blue baby

 • 23.02.2012 - 10:22

Sitter nå på skolen og vi har engelsk. Favorittfaget mitt! I dag er jeg veldig blå, blåe øredobber og blå topp + diamantsmykke mitt som jeg elsker! I dag blir en lang dag på skolen, 2 timer med prøve i naturfag og 3 timer med fransk. wooho! 
 


Ha en fin dag :))

 

Hvordan beholde drømmegutten

 • 22.02.2012 - 18:56

Noe som er typisk med oss jenter er at vi alltid trur det verste først. Er han utro? Vil han ikke snakke med meg?Er han ikke interesert lenger? osv. Spessielt hvis vi ikke får det svaret vi ønsker å få. Om du foreksempel har sendt en melding til han, og at han ikke svarer med en gang begynner vi å bekymre oss. Men, selvom han ikke svarer så kan det jo hende at han er opptatt, er på trening eller ser på fotballkamp. Det trenger ikke alltid være som vi trur det er, jeg har noen tips som kan gjøre ting litt enklere. 

 

1. Det viktigste i et forhold er ærlighet. Jeg mener helt klart at er ikke gutten du er forelsket i til å stole på, så bør du droppe han. Tilitt er alt i et forhold, ærlighet varer lengst. 

 

2. Mange av oss trur at å pynte på utseendet og bruke sjekkereplikker vil gjøre jobben for oss. Vel, sånn er det egentlig ikke. Tro det eller ei, men gutter ser mer på personlighet enn utseendet. Hvis du har en sprudlende personlighet, og får han til å le har du alt kapret han. Selvom førsteinntrykk har mye å si, er det beste å være seg selv. Vis han hvem du er, og hvis han ikke synes det er nok, fortjener du bedre. 

 

3. Vis han at du er interesert. Selvom du føler at han ikke vil ha deg, kan det hende at han er sjenert eller redd for å ta første steg. Ikke alle gutter viser interesse for den jenta de liker, tvert imot. Hvorfor ikke be han på kinodate? Hvis han takker nei, da vet du at han ikke interesert. 

 

4. Vi jenter elsker å høre komplimenter fra gutter, spessielt. Gi han komplimenter du også. Tro det eller ei, men gutter liker det de også. 

 

5. Noe som vi alle kan komme i er den såkalte vennesonen. At han liker deg mer som en veninne enn en kjæreste. Dette trenger ikke nødvendigvis være negativt, kan hende han er mye mer glad i deg enn du trur og ikke vil miste deg. 

 

6. Vær kostbar! Det beste trikset i å kapre kjekkassen er å ikke gi for mye til han. La han kjempe litt for deg. Da ser du også om han virkelig vil ha deg. 


7. Det verste vi jenter vet er å bli dumpet. Det trenger ikke være på grunn av deg, det kan være på grunn av følelser og at han ikke vil mer. Ikke vis han at du er lei deg, hvis du er den i forholdet som blir mest såret, og at han rett og slett er kjipt mot deg. Det dummeste man kan gjøre er å gråte over noen som har såret deg. Ikke gjør det! Hev deg selv opp og vis han at du er bedre enn han. 

 

8. Sjalusi forekommer ofte i forhold. Hvis du er den som er mest sjalu, si det til han og fortell han hva du føler. Det er ikke alltid gutter legger merke til sånt, da ser han også at du er glad i han. Hvis han er den som er mest sjalu av dere, kan det hende at han ikke stoler på deg eller er usikker. Snakk sammen om det, og finn ut om det er noe dere kan jobbe mere med. 

 

9. For å holde forholdet gående er det viktig å tilbringe tid sammen. Ikke bli en av de vanlige kjæresteparene som ender opp på sofaen. Gjør noe sammen, dra ut å spis en god middag eller reis til utlandet. Få nye minner sammen, og vær litt spontan! Lev livet og kjærligheten vil blomstre enda mer. 

 

10. For å få et forhold til å fungere er det viktig å ikke være sammen hver dag. I noen forhold kan det funke, men det blir som regel slutt etter en stund. Ikke dropp vennene dine fordi kjæresten din kjeder seg, hvis du har en veninnedate, hold avtalen. Hvis han virkelig er glad i deg forstår han at du har planer. Desutten er det bare sunt at dere får kjenne litt på savnet. 

 

 

Håper dette hjalp dere med hjertesorg eller som tviler på typen/forholdet. 

 

Dagens detaljer

 • 22.02.2012 - 14:56

Kom akkurat inn døra. Deilig å slutte tidligere i dag på skolen. Mistet bussen i morges (selvfølgelig). typiiisk.. men, kom meg heldigvis på neste buss! Dagen i dag skal jeg bare rydde ferdig leiligheten, lage meg noe god mat også øve på naturfagsprøven jeg skal ha i morgen. 

 

Så deilig at det er lyst ute nå, kan jeg endelig ta noen ordentlige bilder til dere :) Har forresten fått en ny favoritt innen neglelakker, gull er noe som er veldig hot for tiden! 

 

Dagens detaljer
 

 
Love?

Dagens drømmeoutfit

 • 22.02.2012 - 13:46

Kom over en nettbutikk med verdens fineste shortser! www.runwaydreamz.com. Absolutt noe som står på ønskelisten til sommeren! 

 

Topp og sko/BIkBok Shorts/RunwayDreamz Nailpolish/HM Clutch/Asos.com Ringer/Nelly.com

 

Love?

Spørsmålsrunde Del 1

 • 22.02.2012 - 12:55

Kan du lage et innlegg om favoritt sminken din og om hvordan du sminker deg. - Hey, ja det kan jeg! :) 

Hvor får du penger ifra til å kjøpe så mye som du gjør? :) Jobber og tjent litt på bloggen, også får jeg noe fra stipend. 

Hvor får du din insprasjon fra (bloggen og stilen) Fra andre bloggere, moteblader osv. 

Hvor kjøper du klærna dine? Det kan være fra forskjellige butikker, siden jeg bor i Tromsø går det mye i BikBok og H&M. Men,når jeg er i oslo kjøper jeg mest på GinaTricot. 

Greier du og gå uten sminke? Ja, det greier jeg, går ofte uten sminke på skolen hvis jeg ikke har tid til å sminke meg om morgenen. 

Hvilken rettetang bruker du? Jeg bruker ikke rettetang, har veldig rett hår. 

Yndlings plagg? Akkurat nå er det united flag genseren min. 


hvor mye veier du? Jeg veier 58 kg. 

bh størrelsen din? 75C 

sko størrelsen din? 38-39

bestevenn(er)? Maria og Susann

er du god på skolen? Middels, men jeg jobber veldig med karakterene mine nå så håper på forbedring. 

siste forelskelse? Eksen min. 

(hvis du noen gang har vært det da?) hehe:) liker bloggen - Takk for det :)

 

Kan du vise meg et bilde av klesskapet ditt? Ja, det kan jeg! 

Hvor mye penger bruker du på klær, sminke, sko osv. i månden? Det varierer egentlig, akkurat nå bruker jeg maks 500 - 1000 kr i mnd. 

Hvor høy er du? Jeg er 168 høy.

bruker du clips? Brukte det før daglig, men hvis jeg skal bruke det nå blir det til fest og bursdager. Men, siden håret mitt har blitt så langt trenger jeg det ikke.  

 

Hvor får du inspirasjon til blogginleggene dine? det er som å lese et moteblad stapper med alt som man har lyst til å lese! Og jeg elsker det ! :- ) Takk for det! Får mye fra meg selv, men får å bli innspirert leser jeg moteblader, eller henter innspirasjon fra andre motebloggere.  

en blogg du vil anbefale ? : ) susann sin blogg, den er kjempe bra! 

 

Del 2 kommer senere :) 

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 22.02.2012 - 09:22

Det har endelig blitt lyst ute, så jeg kan begynne med Innspirasjonsinnleggene mine igjen. Gledes! 

 

Dagens Outfit Innspirasjon
Nå må jeg fikse meg ferdig til jeg skal ta bussen! Ha en fin dag :)

 

Når du føler at du vil gi opp

 • 21.02.2012 - 14:39

Du vet de dagene du føler at du bare vil gi opp? Sånn har jeg det i dag. Jobber hardt med fagene, men brenner liksom ikke for slike fag. Samf har aldri vært min store greie, heller ikke matte eller geografi. Vi har alltid 3 timer med matte i de siste timene på tirsdager, og de timene er serriøst utholdelige. I tilegg så føler jeg meg ikke noe særlig bra! 

 

Føler at jeg liksom aldri kommer noen vei, og at jeg kaster bort tiden min på skole. Men, sånn er det jo egentlig ikke. Dagdrømmer er noe jeg føler jeg gjør hver dag, enten om jeg sitter i timen eller i kantina. Vil liksom ikke være på skolen mer, for er så sykt lei. Nå i det siste har jeg hatt lite motivasjon og guts til å få til ting. Føler at jeg bruker all energien jeg har på skole, helt til jeg blir helt utslitt. Utmattet og kvalm og vil spise opp følelsene mine. Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde valgt anderledes. Det er ikke alltid man ser utfallet før man har kommet til det punkte du faktisk ser at du trenger skole og studiekompetanse og angrer fælt. Jeg går nå almennfag og trives middels, men skulle ønske jeg kunne gå musikklinjen og at jeg var ferdig med vidregående som alle andre på min alder. Uannsett hva som skjer skal jeg fullføre dette året, og om jeg ikke vil det skal jeg tvinge meg selv for vil ikke kaste bort enda et år på slurving. Håper det er flere som er i samme situasjon som meg, for akkurat nå føler jeg meg veldig alene. Livet er ikke alltid like enkelt, og det blir ikke alltid som man hadde tenkt det skulle bli. Life suck sometimes..

 


Føler du det på samme måten?

 

Trend: Lace & Denim

 • 20.02.2012 - 11:52

Trenden som florerer mye rundt i vårsesongen er denimshortsen med aztetiske mønster og blonder. Blonder er i seg selv veldig hot i år også. Shorten skal gjerne ha høyt liv og være litt slitt, helst ved kantene der du klipper av hvis ikke shortsen er kjøpt. Det går fint ann å lage selv, hvis ikke det kommer slike plagg i butikken. Jeg ble ihvertfall veldig frelst, og tenker å lage en selv. søtt er det, og samtidig trendy!   

 

Du får også nå JC skoene med blonderpreg. Noe som passer perfekt til vår og sommeren! 


Hot or Not?


Fantastisk helg

 • 19.02.2012 - 23:50

Hatt en fantastisk helg! Kost meg max denne helgen!! Sovet bort hele denne søndagen, siden jeg var hjemme i 6-7 tiden på morgenen. Våknet opp rundt 19.00 tiden, og har vært våken siden da. Blitt lite med bilder, kanskje jeg skal begynne å ta med meg kamera ut igjen? Det skal jeg ihvertfall neste helg, fordi da skal jeg og jentene feire Birgitte Ross som blir 18 år!! 

 

Nå er det bare 3-4 mnd til jeg drar ned til Tyrkia. 2 mnd i paradis blir ikke feil! Har søkt skole i Oslo, håper virkelig jeg kommer inn. Ser frem til en perfekt sommer! 

 

Fant forresten denne kjolen på nelly.com i stad, helt frelst!! VIL HA NÅ!! 

 Hatt en fin helg? synes om kjolen?


Hvilke toppbloggere leser dere?

 • 18.02.2012 - 15:47

Tenkte å hive inn et kjapt innlegg før jeg stikker på jobb!!  Lurer veldig på hvilke bloggere på topplisten dere leser? eller eventuelt andre toppbloggere? Kan jo si hvilke jeg leser. 

 

Favoritter: 

1. Marthe Borge 

2. TCMN (veninne) 

3. Tuvaw (veninne)

4. Kristine Am 

5. AxelGB

6. FannyBa

7. Sophie Elise 

 

Jeg leser også Andrea Badendyck, NetteNestea og Fotballfrue! og en del andre motebloggere! 

 

Hvilke blogger leser du?


Jobbedag

 • 18.02.2012 - 14:16

Sykt sliten, og skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er så slapp om dagen. Det går utover alt, skole, jobb, det sosiale. Sover bort hele dagen jo, uff nå må jeg virkelig skjerpe meg! Tatt på meg vakt i dag, skal jobbe fra 18.00 til 24.00. Spørsmålet er om jeg drar ut i kveld etter jobb, eller sparer meg til neste helg?? Dilemma, dilemma. 

 

Laget meg event på facebook til bursdagen min, som jeg skal feire den 24. mars. Det blir bare med gode veninner og god mat tenker jeg, hvis jeg ikke får leid lokale. Skal feire i Oslo, siden det er tradisjon hos meg :) hehe. Gleder meg veldig da, selvom 19 bare er et hvileår før jeg bilr 20! heh, hvem lurer jeg egentlig? Selvfølgelig skal det festes når jeg er 19 også! Partyløve, det var det jeg ble kåret på juleballet, føler at jeg lever opp til den! *pokerface* 

 

 

Maria mener at den her gikk rett i fletta på meg på 20årsdagen til Lene! Kanskje litt enig, i og med at jeg ikke husker en dritt fra kvelden! 

 

 

Må egentlig begynne å fikse meg nå, og få ryddet her hjemme. Ser ikke ut her, nå er klesskapet mitt offisielt på gulvet! 

 

 

Det handler om å være positiv

 • 16.02.2012 - 20:10

Hvor mange ganger går du ikke tenker på at alt ikke går din vei, og at du bare gjør feil? At "det er så typisk at dette skjer meg", eller " Karma is a bitch!". Tenker sånn mange ganger selv, og var ekstrem flink til å tenke sånn hele tiden før. Men, en dag bestemte jeg meg for å endre holdningen min. Nemlig å begynne å tenke possitivt! 

 

Det som skjer deg, er ikke andre sin feil. I de fleste tilfeller er det din egen skyld, men du bare innser det ikke der og da. Jeg har mange ganger skyldt på andre, og omgivelsene rundt meg. Men, det handler faktisk om hvordan du tenker. Ingen andre kan tenke for deg, enn deg selv. Det har jeg lært meg! Hvis du vil utrette noe her i livet, så er det ingen andre enn deg som kan ta det valget, som kan bestemme for deg. Gjør det du vil, uavhengig hva andre synes og mener om deg. Nøkkelen til sin egen lykke er å tenke positivt, fordi da skaper du mer positivitet hos andre og ikke minst hos deg selv. Hvis man går rundt å tenker negativt hele tiden, skaper man bare negativitet. Nå tenker du sikkert " Men, noen ganger når jeg tenke positivt, endrer andre det til det negative!". Ja, det er ofte det skjer men da er det opp til deg hvordan du vil at det skal ende. Opp i krangel, eller være diplomatisk og se to sider av en sak. Alle kan utrette noe positivt bare man innstiller seg på det. Istedenfor å tenke at du ikke kan gjøre ting, at du ikke kan forandre deg, begynn heller å tenke at "Ja, dette får jeg til!". Selvom du ikke får det til, har du ihvertfall prøvd og det er jo positivt. 

 

Etter jeg begynte å tenke slik, og ta livet mitt i mine egne hender ble ting mye bedre. Nå tenker jeg bare på det jeg vil gjøre og konsentrerer meg om det er som positivt! 

 

 

er du ikke enig?

Avslappende kveld

 • 16.02.2012 - 19:01

Kom akkurat inn døren. Vært en veldig stressende dag, det er husleiedag. Som vil si at jeg må betale for minileiligheten jeg bor i. Blitt ganske vandt til å betale for meg nå, og jeg som trudde det skulle være vanskelig. Ganske lett når man bare får kontroll på økonomien sin, og ikke minst pengebruken. Takk og lov for familien min, som har hjulpet meg i tunge stunder. Ser frem mot lysere tider. 

 

Reiser nedover til Tyrkia i mai allerede, guud jeg gleder meg! Håper jeg bare får søke meg fri fra skolen 1 mnd før vi slutter. Det at jeg tar denne jobben, avhenger at jeg må reise nedover i Mai og er hjemme igjen i Juli en gang. Hvis du lurer på hva jeg skal jobbe med der nede, kan du lese mer om det her

 

Kjøpt et nytt produkt jeg skal teste ut i kveld, noen som vet om det er bra?


Med andre ord, blir dette en veldig avslappende kveld! 

 

Dagens hårtips: HeadKase

 • 16.02.2012 - 14:14

Hvor mange ganger har du ikke kjøpt extensions, superfornøyd og etter et par dager eller uker er de blitt slitt og stygge. Dette har skjedd meg hver gang jeg har kjøpt meg extensions, nytt på nytt og nytt igjen. Sykt kjedelig! Men, for ikke lenge siden kom jeg over noe veldig genialt og som ikke minst ble en løsning på problemet. Det er hairtohair.no som selger disse feminine og geniale extensions-mappene. Det er 4 klemmer på hver side av mappen, det er de som holder opp delene. Disse er til så ikke håret skal krølle seg, og dette gjør at du også slipper floker når du skal bruke dem dagen etter. 

 

Slik ser mappen ut med håret inni
Supergenialt. mappen heter HeadKase og du får den for 299 kr her

 

Love?


Photoshoot med susann

 • 15.02.2012 - 18:45

Hadde en morsom shoot med susann i stad. Tok litt nye bilder og lagde for en gang skyld en ordentlig header! Denne jeg har nå kommer jeg til å bruke en god stund, håper dere liker den :) Dere må forresten besøke bloggen til susann, den er dødsbra! 

 

Her er noen av bildene fra shooten vi hadde


 

 

Synes om headeren? 

Dagens leserspørsmål

 • 15.02.2012 - 11:28
Leserspørsmål:
Ser at håret ditt er nyfarget! hva slags farge brukte du? var veldig fin! har lest bloggen lenge, så håper på svar.

 

Mange som har stilt meg dette spørsmålet. Jeg bruker en hårfarge som heter " Loreal Mousse". Veldig fornøyd med denne. Den bevarer glansheten i håret og forsterker fargen. Resultatet blir naturlig, mykt og skinnende. Den fungerer som en slags shampoo og er veldig lett å påføre håret. Sliter lite på håret og gir det resultatet de fleste ønsker. Du kan få kjøpt hårpakken på diverse matbutikker, men finner de beste inne på Vita. 

 

Trend: Pynt på kragen

 • 13.02.2012 - 13:55

En trend som er veldig populær dette året er å pynte på kragen på en skjorte. For eksempel med øredobber, nagler what so ever som man synes er fint. Man kan også pynte på kragen på en blazer noe jeg har lyst til å prøve. Kanskje med nagler eller frynser. I'ts all about details. 

 

Synes trenden i seg selv er ganske tøff, liker at dagens plagg består mye av vintage og oldschool. Skjorte utenfor genseren osv. Sånne type stiler. Det er stilig hvis man kan kombinere det på en moteriktig måte. Det er også moro å ha noe som ikke alle andre har, som man kan sette sammen med andre plagg man har. Fun and free!

 

Love?

Beste helgen på lenge

 • 12.02.2012 - 14:33

Beklager for lite oppdatering i helgen, men har rett og slett ikke orket å blogge å heller kost meg skikkelig med venner, må si det er digg noen ganger å ha litt avkobling fra pc. 

 

Det er alltid like koselig å møte lesere på byen. Møtte noen jenter i går som sa de digget bloggen min og leste den ofte, hun ene hadde faktisk lest denne i 2 år. Woow, tenkte jeg? Kanskje på tide å skjerpe seg på bloggingen! 

 

Trur dette må være den beste helgen på lenge, var også kos at Maria og Jessica kom opp til Tromsø å festet sammen med meg! Love my life <3 

All the single ladies..


Jeg føler at håret mitt skinner opp på alle bilder av meg... shinykainy x))

 

Hatt en bra helg?

Vurderer å klippe skulderlengde

 • 09.02.2012 - 18:59

Nå trenger jeg virkelig hjelp her. Jeg har tenkt på dette en god stund, men vet ikke om jeg tørr. Vil freshe opp hår frisyren min og gi en røffere look. Lei av det lange "bimbohåret" mitt, og har lyst til å prøve på noe nytt. Skulderlengde er jo en hårtrend som går mye rundt for tiden, og ble ganske forelsket i looken selv. 

 

Burde eller burde ikke?

 Dagens drømmeoutfit

 • 09.02.2012 - 07:48Alt fra Nelly.com

 

Love?

Skal jobbe 2 mnd i Tyrkia

 • 09.02.2012 - 00:18

Har en gladnyhet til dere, ikke alle som vet det enda. Siden en i familien min bor i Tyrkia har han noen kontakter i hotellbransjen og servicebransjen der nede. Onkelen min ringte meg når jeg var i Oslo og sa at han hadde ordnet meg jobb i Tyrkia. Jobben går ut på å være en turist guide, der jeg skal snakke om fasilitetene de har på hotellet og tipse om ting man kan gjøre i område, sånn forek sempel spa, golfbaner,diskotek, resturanter osv.

 

Det beste med hele jobben er at jeg skal jobbe på et femstjerners hotell i Alanya, som også ligger ved stranda. Har ikke fått vite hvilket enda, men gleder meg bare helt sinnsykt! Er så heldig som får oppleve dette, samt tjene penger på det også. Skal ikke bare jobbe, får også fri til å shoppe, dra på stranda og nyte ferien. Regner med jeg drar i slutten av mai, eller begynnelsen av Juni. Spørs når eksamene er ferdig! 

 

Ready to get my tan on! 

 

 

Et av femstjernershotellen de har i Alanya! 

 

Har du vært i Tyrkia før?


Ny bok - The Lying Game

 • 08.02.2012 - 19:42

Jeg er vanligvis ikke en lesehest, men noen bøker kan man faktisk finne meg i å lese. Engelske bøker synes jeg er mer spennende enn norske. Får den feelingen av at du er i med i en amerikansk tvserie eller gossipgirl. Blitt veldig hekta på serien "The Lying Game", som handler om to tvillinger som finner hverandre på nett og som lever hvert sitt liv, bestemmer seg for å finne dere egentlige mor. Veldig spennende! 

 

Fikk en veldig sen julegave av Susann, det var "The Lying Game" boken. Forfatteren bak "The Lying Game" er også bestselgeren fra alles jenters favorittserie "Pretty Little Liars". Som det har blitt laget tvserier om. Begge er mine favorittserier! 

 Gleder meg til å lese boken! 

 

Har du lest den?

Ukens blogg

 • 08.02.2012 - 15:10

Meld deg på som denne ukens blogg her. Over 150 påmeldte, lykke til! :)

 

 

Bilde fra shoot - Secrets

 • 07.02.2012 - 17:03

 

You can keep on running away, but your secrets will hunt you down one day 

 

Love?

New in - Nagleveske

 • 07.02.2012 - 14:52

Endelig kommet hjem fra en herlig uke i Oslo! Faktisk ganske sykt egentlig, frøys til is når jeg var i Oslo, men når jeg kom til Tromsø kunne jeg faktisk gå uten parkasen, woow! Mildvær = Godvær 

 

Ihvertfall kjøpte jo som sagt masse fint i Oslo, og må vise dere noen flere bilder av godbiten fra GinaTricot. Ser for meg en classy blazer, noen slitte jeans og den vesken til! Som sikkert noen av dere vet er min største svakhet innenfor klær faktisk nagler. Har utrolig mye, nagler på klær, nagler på sko, vesker, tilbehør osv. Love it!

 Elsker den!!! 

 

Love?

Ukens vårnyheter fra BIkBok

 • 06.02.2012 - 18:40


Det er så herlig å se at solbrillene er kommet inn i butikkene allerede. Elsker at butikkene fylles opp en etter en med vårnyheter og fine, lyse plagg, samt hatter og søtt tilbehør. Gleder meg til det blir varmere :)) 

 

Love?

Gårdagens innkjøp

 • 04.02.2012 - 12:25

Det beste med å være i Oslo er helt klart shoppingen. Lenge siden jeg har vært inne på GinaTricot. Det var salg overralt i byen så fikk kjøpt meg noen godbiter. Etter shoppingen dro jeg å spiste med verdens beste pappa og besteveninne Maria. Vi dro på Mr.Hong resturant og spise deilig kinesisk og japansk mat. Godt at vi 3 er samlet igjen, det er noe jeg virkelig har savnet. 

 

I dag skal jeg og Maria dra ut å spise i halv fem tiden, også skal vi fikse oss til bursdagsfest. Ser frem til denne kvelden, skal ta med meg kamera og knipse litt bilder. Drar hjem til Tromsø på Tirsdag ettermiddag, noe jeg gruer meg til. Skal ihvertfall nyte tiden jeg har igjen i Oslo. Kos dere i dag :)

 

Gårdagens Innkjøp

 


 

Love?


Wants fra GinaTricot

 • 03.02.2012 - 12:15

De har fått så sykt mye kult på GinaTricot. Hvis man vil ha en godbit av vårens mest trendye antrekk er det mye av det på GT. Ganske så skuffet over plaggene på BIkBok, veldig kjedelig og ligner på fjorårets trender. Bra GT har kommet med noe nytt. Skal en tur innom GT etterpå, kjøpe litt nye klær. Elsker GinaTricot! 

 

Love?


Day 1 in Oslo

 • 02.02.2012 - 14:06

Jeg storkoser meg i Oslo. Utrolig deilig å være her igjen.  Ble Mc'donalds mat på meg til kveldsmat i går, noe jeg har savna utrolig mye, siden vi bare har Burgerking i Tromsø. Chicken Mc Nuggets meny, standard! Var deilig å se jentene igjen og ikke minst pappa. Felte en tåre når jeg fikk se han igjen, 1 år fra pappa ble litt mye for meg. 

 

Planene for dagen er å dra på cafèdate med bestekompisen min Thomas, også kommer Maria senere. Det blir kos! 

 

Måtte ta med meg disse på turen, MUST HAVE

 


Kos dere i dag, nå skal jeg se litt serier før jeg drar å møter Thomas :)

Pakket og klar for Oslo

 • 01.02.2012 - 14:48

Våknet for 1 time siden, nettopp tatt en halvtimes deilig og varm dusj. Pakket ferdig resten av det jeg skal ha med til Oslo. Nå mangler bare å sminke meg ferdig og finne reiseantrekk. Flyet mitt går rundt syv-tiden i kveld, så regner med at jeg er på flyplassen en time før. 

 

 

Bestilte sånn mappe for extensions for noen dager siden, genialt! Hairtohair.no

 

Blir deilig med rekebaguett og smoothie på flyplass, alltid noe jeg kjøper når jeg skal fly :) Har også lastet ned en del spill og apper til HTC. Alltid moro med tidsfordriv på fly! See you in O-town ;)

 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits