• 28.02.2013 - 19:09
28.02.2013

Ukens Trendikon: Olivia Palermo

Tenkte å tipse om denne ukens trendikon, digger de som klarer å kle seg litt anderledes, men likevel trendig. Noe som er en av kjennetegnene til vakre Olivia Palermo er at hun alltid bruker stiletthæler til hvert enkelt antrekk, og har en liten håndveske eller tøff clutch som siste finish. Smykker er noe hun bruker til kjoler, og gjerne enkle som ikke tar så mye fokus, med mindre kjolen eller toppen har mye detaljer. Det er alltid lurt å bruke enkle smykker til kjoler med sterke farger, og smykker med mer stæsj på til ikke altfor overdressed kjoler, som en simpel halterneck kjole. 

Olivia kan også kle seg casual, og da går hun gjerne for en stil med samme fargetone, men setter farge på antrekket med tilbehør i en sterkere farge, som piffer opp det ellers så kjedelige antrekket. Bukser er også noe hun går bra for, spessielt den litt posete typen, i blomster eller dyreprint. Jeg elsker stilen hennes, og hun kler absolutt alt! 

Dette er mine favorittantrekk av henne :) 
Love?

 

 • 28.02.2013 - 16:49
28.02.2013

Sneakpeak på det nye stedet

Hey fine dere:) Nå har jeg endelig kommet i hus, har vært litt problemer med nett, men nå har det blitt nogenlunde bedre. Jeg trives veldig her, og det beste av alt at det er 5 min fra sentrum, går buss til jobb og at jeg kan spasere ned til nationalteateret. Det er slik jeg alltid har ønsket å bo, nærme byen og shoppingsteder, samt resturanter. Det beste med hele leiligheten er at det ligger en sushi shop rett nedenfor, gjett hvem som kommer til å tilbringe mye tid der? hehe

Selve hovedleiligheten er på 100 kvadratmeter og vi er 3 stk som deler kjøkken og bad. Det er også en bar utenfor døren min, der blir jeg nok sittende mye i helgene fremover, hehe. Rommet jeg leier er ca 30 kvadratmeter, og er ganske perfekt størrelse for meg, Nikita har også fått egen plass her så er kjempe glad for at jeg kunne få ha henne her :) Rommet er stort og fint, veldig lyst og stort under taket. Elsker at det er store fine vinduer, perfekt når man vil ha sollys om morgenen. Viser dere bare noen bilder fra "garderoben", selvom den ikke er ferdig skal få skrudd opp noen lyse hvite hyller også etterhvert. 

Viser dere resten av rommet senere, når jeg har fått alt på plass. 

Veldig fornøyd med dette hjørnet :)Elsker dette bilde!! 

Love?

 • 24.02.2013 - 21:31
24.02.2013

Flytteplaner

Hei sötinger.

Lesere: Hvor har du värt? Trudde du döde eller noe.... altsåå.. har ike nett hjemme nok en gang, så det blir lite blogging og med tanke på 3G nettet på mobilen så er heller ikke det noe alternativt med tanke på at det går sykt tregt. Så dere får bare smöre dere med tolmodighet og vente til jeg får flytta. Flytter i en leilighet (bofelleskap) i byen. ENDELIG! Sykt lei av å bo så langt ute i gokk. Det blir greit å bo närmere jobb også, så jeg slipper å bekymre meg for at bussen skal väre forsinket. Jeg skal leie et rom i en stor leilighet på 100 kvm av en jeg kjenner, og jeg har egen peis på rommet, store fine vinduer og masse god plass. Midlertidig ihvertfall, så får vi se mot sommeren om jeg flytter en annen plass eller tar over det andre store rommet i samme leilighet, om hun som bor der nå flytter ut. 

Jeg håper dere har hatt en fin vinterferie, og har kost dere masse. Jeg som jobber har ikke hatt så mye ferie, men har kost meg litt i helgen. Tok litt bilder til dere her om dagen, men de har jeg på pcen hjemme så jeg må legge de ut senere. Dere kan nöye dere med instagrambilder da :) 

Nå fortiden spiser jeg bare sunt, og holder meg unna all söppelmat (som pizza) osv. Föler meg mye mer sunn og frisk, og har mye mer energi om dagen. Så tips til dere: Bytt ut brödet med knekkebröd!  

   

Vi bloggse masse når jeg har fått flyttet! :) 

Jeg tenker å skrive innlegg om hvordan dere kan spise sunt hver dag, og samtidig spise godt med mat! Det har som regel ikke noe å si på mengde, men mer på hva som er i selve maten. Tenk mindre sukker, mindre vegetabilsk fett og mer på fiberike valg. 

 • 14.02.2013 - 12:15
14.02.2013

Dagens Outfit Inspirasjon

God morgen fine dere :) Nå har jeg nettopp dusjet, og skal straks lage meg litt frokost. Jobber så mye fortiden så får ikke så mye tid til bloggen, men prøver å oppdatere dere av og til. Jeg har gått ned hele 3 kg allerede, etter jeg begynte å spise sunnere. Føler meg mye lettere om dagen, og har fått døgnrytmen på plass. Spiser for det meste laks med salat og dressing, tenkte å legge ut oppskriften på bloggen min til dere. Veldig sunt og godt, og kjempe enkelt å lage. Jeg har byttet ut brødet med knekkebrød, og spiser for det meste bare mat som inneholder mye fiber. Noe som har gjort at jeg har gått ned i vekt er at jeg har sluttet å spise før middagen, og tar heller en yoghurt eller en salat. Jeg har slitt veldig med humørsvigninger fordi jeg har spist mye feil mat som ferdigpizza osv, og etter jeg tok meg selv i nakken og tenkte mer sunt fikk jeg det mye bedre med meg selv også:) You should try it! 

Jobber i kveld også når det er sagt, så skal jeg til Frida på jentekveld :) Ha en fin torsdag alle sammen! 

Dagens Outfit Inspirasjon

Veske/HM Topp/London Bukse/BikBok Sko/London Solbriller/2hand Smykke/GinaTricot

Love?

 • 12.02.2013 - 16:07
12.02.2013

Kveldens Sneakpeak - Yellow Dress

Hey fine dere. Så bra at mange har lik synspunkt på trening som meg på forrige innlegget. Nå skal jeg lage meg god og sunn laks til middag, oppskriften fikk jeg av Maria besteveninnen min som er veldig flink til å lage mat. Middagen min for tiden består av sunne valg, som salat med kylling eller fisk, laksefilet med salat og dressing og andre sunne valg som for det meste består av fisk eller kylling. Har funnet ut at jeg ikke tåler brød, så må kutte det ut å heller spise knekkebrød eller noe med rug. Men, føler meg mye bedre etter jeg byttet ut brødet! Samt boller, eller usnnheter med mye deig eller gluten kan jeg heller ikke spise lenger! 

I kveld skal jeg på cashbackpartey med Frida i forbindelse med jobben på UMG. Trur det blir veldig gøy! :) 

Kveldens Sneakpeak

'

Jeg bruker alltid den sorte tubekjolen som skjørt over en annen topp eller lignende, hvis jeg ikke går for den som kjole. Tenker ikke å gå i de skoene, fordi det er ikke noe å stikke under en stol at det er glatt ute. Tanken er å bruke et par pumps i sort, men de fant jeg ikke for øyeblikket, hehe. 

Love?

 • 12.02.2013 - 00:37
12.02.2013

"Du lever som du trener"

Jeg kom over et par innlegg av noen kjente bloggere som har skrevet om treningsinspo, og kjente jeg ble litt skuffet. Det jeg forbinder med trening er et at man får et sunt forhold til kroppen sin og et anderledes syn på mat, at man først og fremst blir fornøyd med seg selv. Jeg føler at i dag er det mange som har misforstått det å være et sunt treningsideal, ikke for seg selv men for andre. Du er hva du spiser, du blir det du tenker, du lever som du trener? Seriøst? Skal det å leve bestå av harde treningsøkter på treningstudioet 5 ganger i uken, at du nærmest bor på treningstudioet? Det er ikke sunt for noen, ihvertfall ikke når man har fått et så trangsynt bilde på hva som er meninga med treningen. Alle vil det samme, og vil oppnå perfekt resultat. Den perfekte kroppen, der rumpeballene ser ut som bowlingkuler, og magen like stram som en gitarstreng. Men, si meg er det egentlig noe pent? Hvorfor skal alle være så perfekte hele tiden? Hvorfor kan ikke en jente som er +size være bra nok? Hvorfor kan ikke "Normal & Natural" være det nye tynne?

Det er ingen andre enn media vi kan takke. De som vrir om bilde på hva som er "normalt" og "sunt". Det er greit å ta seg noen økter på treningsenteret, men det må da være grenser? Trening skal ikke handle om perfeksjonisme. Du skal trene fordi du har lyst til det, og ikke fordi du føler deg presset fordi alle andre gjør det samme. Let's face it, det er veldig få i dag som trener fordi de vil det, nå handler det om konkurranse og om hvem som får det beste resultatet. Jeg synes det bare blir fler og fler som sjekker inn på treningsenteret på facebook, og det har blitt en slags trend og "tvinge" seg selv til  å trene. Ikke misforstå meg, jeg synes det er bra at mange har lyst til å komme i form, men veldig mange har satt feil fokus på trening og hva det egentlig innebærer. Det er ikke bare jenter som har blitt satt i denne båsen, også gutter sliter med det samme og mange av dem begynner med medisinske inngrep for å gi raskere resultater. 

Du kan se på trening som avhengighetskapende, akkurat som du blir avhengig av snus eller røyk. For mange blir trening som dop, du klarer ikke å slutte fordi du er redd for at du ikke klarer å holde det resultatet du har trent deg til. Du blir redd for hva du spiser, og for at du kommer til å legge på deg eller rase ned i vekt. Hvis man skal holde kroppen sin sånn hele tiden, kan man ikke plutselig slutte med treningen, du kan nærmest ikke ta deg en pause fordi treningsidealet per i dag er så sykt fokusert på kroppsfett og magemuskler. Krioppen din er ikke en maskin, og er ikke bygd opp til å bli en heller. Det er det mange ikke skjønner. 

Dere har sikkert lest mye om "Thininspo". Du skal være tynn, og ribbeina skal nærmest stikke ut. Har du ikke magemuskler er du ikke tynn nok, og må trene deg hardt til det. Hører du hvor feil det virker? Trene deg bra nok? Hvorfor kan ikke du være bra nok som du er? ALLE har forskjellige kroppfasonger, noen frodigere enn andre. Det er ikke noe vi kan gjøre noe med, vi er født som vi er. Vi må bare godta oss for den kroppen vi allered har. Det kan selvfølgelig bli forbedringer, men å trene seg så hardt til et resultat kan jo ikke bare gi deg dårlig selvfølelse men også skade deg psykisk. Jeg skal inrømme det selv, jeg blir trist inni meg og føler meg "stor" når jeg ser alle disse inspo bildene. Jeg er helt normal størrelse, og bruker 34-36 i kjoler og topper. Har litt bredere hofter, men det er sånn jeg er lagd. Hvor mye mindre størrelse må jeg egentlig passere for at jeg skal være "The New Skinny". Håper virkelig "treningsidealer" våkner litt opp og innser hva slik påvirkning faktisk kan gjøre med selvbilde til mange jenter. 

DEL gjerne inlegget videre hvis dere er enige!

Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/e3dbfa6343e0478ea21bad6af3809b38a5e45149">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

Hva mener dere?

 • 11.02.2013 - 12:13
11.02.2013

Dagens Outfit - Denim & Leopard

Tenkte å prøve denimvesten min til leopardskjorten får å se om det passet sammen. Synes kombinasjonen ble litt kul, eller hva synes dere? I dag skal jeg endelig jobbe, blir deilig å komme tilbake :) 

Går selvfølgelig ikke med de skoene ute siden det er snø, men passer så bra til antrekket. 

Inspirasjon til dere:


Clutch/2hand Skjorte/BIkBok Denimvest/Homemade/Louis Wedges/London Tights/GinaTricot Sunnies/2hand

Love?

 • 11.02.2013 - 10:39
11.02.2013

100 kjoler til 100 kr - Nelly.com

Tenkte å tipse dere om supersalg på nelly.com. Nå kan du få mange kjoler til bare 100 kr! Hvor sinnsykt billig er ikke det? 

Jeg har plukket ut kjoler jeg kunne tenke meg i garderoben :) 


Før 499kr, Nå 100 kr (HER )


Før 399kr, nå bare 100 kr (HER)


Før 499kr, Nå 100 kr (HER)


Før 399kr, Nå 100kr (HER)

Så nå er det bare å shoppe i vei, du finner flere kjoler her 

Love?

 • 11.02.2013 - 06:53
11.02.2013

Today I want to wear

God morgen fine dere :) Sto veldig tidlig opp, og fikk lyst å blogge med en gang. Håper dere har hatt en fin helg! Nå som det går mot vår, er det alltid bra med litt farger i klesvalget. Det frisker ikke bare opp mørketiden men også en ellers så fargeløs dag. Mint er jo alltid en smart farge å velge hvis man vil piffe opp et hvilket som helst antrekk. Blomstertights og andre tights med print er også en tøff kombinasjon. Gjerne en tights i en litt mer nøytral farge, som kremhvit eller en annen lys farge. 

Åhh som jeg gleder meg til vår og fint vær nå!! 


Jeg skulle ønske jeg kunne brukt dette antrekket i dag, elsker spessielt skjorten og naglebhen. Vesken er stor nok til sminke og sunnies. Tenk å gå i dette antrekket nede i London eller NewYork? *Drømmer meg vekk*

Love?

 • 09.02.2013 - 14:59
09.02.2013

Dagens Outfit Inspirasjon

Hey søtinger. Så bra at dere likte forrige innlegget, det er veldig gøy å ta bilder når man får fine kommentarer :-) Nå har jeg mer blogglyst fortiden, og har kommet meg siden sist. Håper dere ser dere fornøyd med bloggen, og blir inspirert av innleggene og bildene mine. Tenker å ha pemplum kjolen på meg i kveld kanskje, vi får se. 

Kom gjerne med ønsker om hva dere vil jeg skal blogge mer om, enten om det er mote eller makeup. Your choice! Elsker den parfymen på bildet, heter LOVERDOSE og er fra Diesel. Kjøpte på danskebåten for 2 uker siden. 

Love?

 • 09.02.2013 - 13:01
09.02.2013

Dagens Outfit - The Purple Peplum Dress

Så deilig vær ute, har brukt den siste halvtimen på å bare ta bilder ute på terassen. Kjenner jeg gleder meg fryktelig til det blir varmere ute :) Er dette noe jeg skal fortsette med? Skrik ut i kommentarfeltet! Kjole/HM (Nordby) Jakke/Old Shorts/BikBok Smykke/GinaTricot 

Love?

 • 09.02.2013 - 01:29
09.02.2013

Rolig fredagskveld

Kom akkurat inn døra, og er kjempe sliten. Har gått å bært vesken min full av masse moteblader. På vei inn til maria var det en haug med womanblader utenfor naboen hennes. Det sto en lapp at man kunne ta så mye man ville, omså alt. Ja, det er jo en smart måte å kvitte seg med ting på. Jeg lot ihvertfall ikke den sjangsen spille fra meg så jeg tok like gjerne en hel bunke, delte noen med maria såklart, hehe. Hvem sier vel ikke ja til gratis inspirasjon? Slike magaziner kan også være pent til pynt hjemme, som design inspirasjon. 

 

Blir mer outfits i morgen, så følg med! :) Skal også ha en liten konkurranse på Søndag! Premien er hemmelig, men veldig elegant og fin! :) 

Love?

 

 • 08.02.2013 - 17:29
08.02.2013

Dagens Outfit - Denim & Studds

Hey søtinger. Nå skal jeg straks dra til maria. Denne helgen blir det edruhelg, og jeg skal bare kose meg med gamle venner og Idol i kveld! Mange som jeg kjenner som er med i år, veldig mange flinke :) Som jeg har lovt dere skulle jeg vise dagens outfit, så da har jeg selvfølgelig tatt litt bilder :) Clutch/2hand Tights/GinaTricot Skjorte/BikBok Tskjorte/GinaTricot Vest/GinaTricot 

Love?

 • 07.02.2013 - 23:58
07.02.2013

One Sunny Drink

 

I nuet, koser meg med denne drinken og ELLE magasinet. 

Hey flotte dere. Håper dere har hatt en fin uke sålangt, og jeg regner vel med at alle lengter etter helg nå. Det gjør ihvertfall jeg! Denne helgen blir det edruhelg for min del, og jeg skal bare kose meg med gamle venner hos Maria og ha litt kvalitetstid uten alkohol, hehe. 

I dag har jeg vært på IKEA og en liten tur til byen. Har ENDELIG fått kjøpt meg kamerastativ så nå blir det masse outfitbilder fremover, woho!! I kveld skal jeg bare slappe av og nyte tven, og lese det nye bladet jeg kjøpte i stad. Hvis det er steder jeg henter mye inspirasjon da er det moteblader.

Dagens I want:


Love?

 • 06.02.2013 - 21:36
06.02.2013

Koselig date på Fridays

Hey flottinger. Så moro at lesertallet har gått opp i dag, nå ble jeg kjempeglad! :) Har akkurat støvsugd hele leiligheten, og tent de nye lysene jeg kjøpte i byen. Jeg kjøpte også en clutch på secondhand butikk på oslo s, de har alltid så mye kult og anderledes de selger. Riktignok er det bruktbutikk, men du finner mye fint der også. Var utrolig koselig å se Henrik igjen. Henrik er en av mine beste venner blant gutta og er en jeg har kjent noen år. Han jobber som modell for Heartbreak og er superflink! :-) Er så stolt av han! 

Ble lite bilder, så dere får nøye dere med hva jeg spiste og et bilde av meg... 


jaa.. du ser jo hva jeg endte opp med. Hver gang jeg skal spise der tenker jeg " Nå skal jeg prøve noe nytt!". Men, ender alltid opp med Three For All. Riktignok skal jo det deles med en til, men siden jeg er så grådig tok jeg like gjerne et eget fat. haha 

Er sykt trøtt og tenker egentlig å legge meg...etter Pretty Little Liars såklart :-) 

USA FlagJacket/HER

Vil også vise hva som står høyest på min ønskeliste nå! GI MEG!!! 

G O D  N A T T ! 

 • 06.02.2013 - 13:16
06.02.2013

I want to wear this today

Tenkte å bare vise hva jeg kunne tenke meg å bruke i dag. Blir lite outfitbilder nå som det er snø på terassen, men kan jo nøye meg med å drømme tilbake til sol og varme. Forhåpentligvis er det ikke lenge igjen til våren kommer. Jeg skulle egentlig dra til byen i stad, men fikk ikke tak i Henrik før nå. Blir hyggelig å se modellvennen min igjen, vi skal spise på fridays og snakke litt gossip! Elsker slike farger, lyse og fine matchet med sort. Sorte boots og solbriller er alltid lurt å ha liggende i skapet, kan brukes til et hvert plagg. Synes vesken er veldig søt i fargen, men også litt stilig. Genseren ser god og varm ut, og har også et kult mønster som ikke gjør antrekket så kjedelig. 

Love?

 • 06.02.2013 - 08:37
06.02.2013

Good morning Wednesday

God morgen. Litt kjipt at det ikke er sol ute, men får nøye meg med at snøen lyser opp mørketiden. Jeg skal ihvertfall dusje en halvtime, lage meg noe frokost og fikse meg til byen. Skal først ned til skattekontoret og ordne meg skattekort, så skal jeg møte modellkompisen min Henrik Alexander på fridays. Blir hyggelig å se han igjen, å mingle litt. Heldige han som har jobbet som modell i forbindelse med et show på tv, så det gleder jeg meg til å høre alt om! Senere skal jeg på IKEA med Frida, hun har jo nylig flyttet inn i egen leilighet så vi skal kjøpe litt interiør. Jeg tenker meg å kjøpe litt flere stearinlys, sånne som dufter så godt de selger på IKEA. Jeg elsker å tenne lys om kveldene, og bare la de brenne ut. Så da blir det fort fritt for stearinlys, hehe. 

Pynta litt med blomster og lys på reolen jeg har stående i stua. Over ser du mat og treningsplanen min. 

Jeg har forresten satt opp mat og treningstavle. Hver dag framover til sommeren skal jeg gjøre følgende: 13 knebøy/3 sett og 15 sittups, 15 pushups og 20 ganger "krysse" beina. Fikk tipset på favorittbloggen min, og prøvde det litt. Fikk utrolig nok resultater med en gang, siden jeg er så heldig som har bra forbrenning går det fortere for meg. Jeg skal også begynne å spise sunnere, middagen min skal bestå av fisk,kjøtt og mat fullt av proteiner. Det er også bedre å spise mye proteiner når man skal bygge muskler. Sommerkroppen 2013 here i come! 

Ha en fin dag :-) 

 • 05.02.2013 - 22:42
05.02.2013

Style Ikon: Columbine

Tenkte å tipse om en utrolig kul dame, hun heter Columbine Smille og er en av sveriges mest kjente motebloggere. Ble tipset om bloggen på en fest for lenge siden, og hun mente jeg lignet på henne, det tar jeg ihvertfall som et kompliment. Hun har helt rå stil og er ikke redd å være nytenke med farger og mønster. Elsker stilen hennes! 

http://columbine.freshnet.se


Topp/HER Sandaler/HER Veske/HER Jakke/HER Pants/HER Sunnies/HER 

Love?

 • 05.02.2013 - 21:34
05.02.2013

CRAZYSALG HOS NELLY

Hey flottinger. Tikket inn en mail i stad om crazysalgs hos nelly.com. For alle som er medlem hos members.com kan nå kjøpe ALLE Nelly high Heels til bare 129 kr. Er ikke det crazy billig? Dette tilbudet varer i 3 dager. For de som ikke er medlem på members.com kan registrere seg her.

SO LET'S GO CRAZY AND SHOP TIL YOU DROP!!! 

 • 05.02.2013 - 20:29
05.02.2013

Vårsesongens Trender: Wild Spring

Nå er det ikke lenge til våren begynner å tikke inn. Hvis det er noe jeg elsker med vår da må det være når solen begynner å titte frem bak skyene, og du ser at snøen smelter. Det gir veldig vårfølelse, og at du kan begynne å bruke solbriller ute igjen. Nå er det jo ikke lenge tilValentines DayPåskeferie og 20 årsdagen min!

Kjenner jeg gleder meg veldig til å runde hele 20 år i mars. Blir fantastisk! Var å tittet litt på vårnyheter i butikkene, og jeg må si jeg får en god feeling i magen når jeg ser alle de tøffe plaggene som henger rundt omkring. Nå må jo bare våren komme, så jeg kan bytte vinterjakken med skinnjakken.

wild spring

Noen av vårens hete trender vil være fargerike, spritet opp i mønster og print med tøffe ord. Denne sesongen skal du tørre å våge litt mer enn bare å kle deg som en grå mus. Match sterke fargetoner sammen, en grønn knitted genser passer perfekt til et svart skinnskjørt. Skoene skal være enkle, så tenk simpelt men fortsatt nytt. Jeg digger sesongens trender, det gir oss en smakebit på hva vi har i vente i de neste sesongene mot 2020. This is soo foxy and wild, grrr!

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits