Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 2

  Ukens Trendikon: Olivia Palermo

  Tenkte å tipse om denne ukens trendikon, digger de som klarer å kle seg litt anderledes, men likevel trendig. Noe som er en av kjennetegnene til vakre Olivia Palermo er at hun alltid bruker stiletthæler til hvert enkelt antrekk, og har en liten håndveske eller tøff clutch som siste finish. Smykker er noe hun bruker til kjoler, og gjerne enkle som ikke tar så mye fokus, med mindre kjolen eller toppen har mye detaljer. Det er alltid lurt å bruke enkle smykker til kjoler med sterke farger, og smykker med mer stæsj på til ikke altfor overdressed kjoler, som en simpel halterneck kjole. 

  Olivia kan også kle seg casual, og da går hun gjerne for en stil med samme fargetone, men setter farge på antrekket med tilbehør i en sterkere farge, som piffer opp det ellers så kjedelige antrekket. Bukser er også noe hun går bra for, spessielt den litt posete typen, i blomster eller dyreprint. Jeg elsker stilen hennes, og hun kler absolutt alt! 

  Dette er mine favorittantrekk av henne :) 
  Love?

   

  Legg igjen en kommentar
  2

  Sneakpeak på det nye stedet

  Hey fine dere:) Nå har jeg endelig kommet i hus, har vært litt problemer med nett, men nå har det blitt nogenlunde bedre. Jeg trives veldig her, og det beste av alt at det er 5 min fra sentrum, går buss til jobb og at jeg kan spasere ned til nationalteateret. Det er slik jeg alltid har ønsket å bo, nærme byen og shoppingsteder, samt resturanter. Det beste med hele leiligheten er at det ligger en sushi shop rett nedenfor, gjett hvem som kommer til å tilbringe mye tid der? hehe

  Selve hovedleiligheten er på 100 kvadratmeter og vi er 3 stk som deler kjøkken og bad. Det er også en bar utenfor døren min, der blir jeg nok sittende mye i helgene fremover, hehe. Rommet jeg leier er ca 30 kvadratmeter, og er ganske perfekt størrelse for meg, Nikita har også fått egen plass her så er kjempe glad for at jeg kunne få ha henne her :) Rommet er stort og fint, veldig lyst og stort under taket. Elsker at det er store fine vinduer, perfekt når man vil ha sollys om morgenen. Viser dere bare noen bilder fra "garderoben", selvom den ikke er ferdig skal få skrudd opp noen lyse hvite hyller også etterhvert. 

  Viser dere resten av rommet senere, når jeg har fått alt på plass. 

  Veldig fornøyd med dette hjørnet :)  Elsker dette bilde!! 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  5

  Flytteplaner

  Hei sötinger.

  Lesere: Hvor har du värt? Trudde du döde eller noe.... altsåå.. har ike nett hjemme nok en gang, så det blir lite blogging og med tanke på 3G nettet på mobilen så er heller ikke det noe alternativt med tanke på at det går sykt tregt. Så dere får bare smöre dere med tolmodighet og vente til jeg får flytta. Flytter i en leilighet (bofelleskap) i byen. ENDELIG! Sykt lei av å bo så langt ute i gokk. Det blir greit å bo närmere jobb også, så jeg slipper å bekymre meg for at bussen skal väre forsinket. Jeg skal leie et rom i en stor leilighet på 100 kvm av en jeg kjenner, og jeg har egen peis på rommet, store fine vinduer og masse god plass. Midlertidig ihvertfall, så får vi se mot sommeren om jeg flytter en annen plass eller tar over det andre store rommet i samme leilighet, om hun som bor der nå flytter ut. 

  Jeg håper dere har hatt en fin vinterferie, og har kost dere masse. Jeg som jobber har ikke hatt så mye ferie, men har kost meg litt i helgen. Tok litt bilder til dere her om dagen, men de har jeg på pcen hjemme så jeg må legge de ut senere. Dere kan nöye dere med instagrambilder da :) 

  Nå fortiden spiser jeg bare sunt, og holder meg unna all söppelmat (som pizza) osv. Föler meg mye mer sunn og frisk, og har mye mer energi om dagen. Så tips til dere: Bytt ut brödet med knekkebröd!  

     

  Vi bloggse masse når jeg har fått flyttet! :) 

  Jeg tenker å skrive innlegg om hvordan dere kan spise sunt hver dag, og samtidig spise godt med mat! Det har som regel ikke noe å si på mengde, men mer på hva som er i selve maten. Tenk mindre sukker, mindre vegetabilsk fett og mer på fiberike valg. 

  Legg igjen en kommentar
  4

  Dagens Outfit Inspirasjon

  God morgen fine dere :) Nå har jeg nettopp dusjet, og skal straks lage meg litt frokost. Jobber så mye fortiden så får ikke så mye tid til bloggen, men prøver å oppdatere dere av og til. Jeg har gått ned hele 3 kg allerede, etter jeg begynte å spise sunnere. Føler meg mye lettere om dagen, og har fått døgnrytmen på plass. Spiser for det meste laks med salat og dressing, tenkte å legge ut oppskriften på bloggen min til dere. Veldig sunt og godt, og kjempe enkelt å lage. Jeg har byttet ut brødet med knekkebrød, og spiser for det meste bare mat som inneholder mye fiber. Noe som har gjort at jeg har gått ned i vekt er at jeg har sluttet å spise før middagen, og tar heller en yoghurt eller en salat. Jeg har slitt veldig med humørsvigninger fordi jeg har spist mye feil mat som ferdigpizza osv, og etter jeg tok meg selv i nakken og tenkte mer sunt fikk jeg det mye bedre med meg selv også:) You should try it! 

  Jobber i kveld også når det er sagt, så skal jeg til Frida på jentekveld :) Ha en fin torsdag alle sammen! 

  Dagens Outfit Inspirasjon

  Veske/HM Topp/London Bukse/BikBok Sko/London Solbriller/2hand Smykke/GinaTricot

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  3

  Kveldens Sneakpeak - Yellow Dress

  Hey fine dere. Så bra at mange har lik synspunkt på trening som meg på forrige innlegget. Nå skal jeg lage meg god og sunn laks til middag, oppskriften fikk jeg av Maria besteveninnen min som er veldig flink til å lage mat. Middagen min for tiden består av sunne valg, som salat med kylling eller fisk, laksefilet med salat og dressing og andre sunne valg som for det meste består av fisk eller kylling. Har funnet ut at jeg ikke tåler brød, så må kutte det ut å heller spise knekkebrød eller noe med rug. Men, føler meg mye bedre etter jeg byttet ut brødet! Samt boller, eller usnnheter med mye deig eller gluten kan jeg heller ikke spise lenger! 

  I kveld skal jeg på cashbackpartey med Frida i forbindelse med jobben på UMG. Trur det blir veldig gøy! :) 

  Kveldens Sneakpeak

  '

  Jeg bruker alltid den sorte tubekjolen som skjørt over en annen topp eller lignende, hvis jeg ikke går for den som kjole. Tenker ikke å gå i de skoene, fordi det er ikke noe å stikke under en stol at det er glatt ute. Tanken er å bruke et par pumps i sort, men de fant jeg ikke for øyeblikket, hehe. 

  Love?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits