Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 7

  On my wishlist: Michael Kors

  Tenkte å vise dere min ønskeliste for denne mnd, og hva som skal prioriteres mest første lønning. Jeg trur det er viktig med litt planlegging, så man ikke kjøper unødvendige ting. Tar meg selv i nakken og sier at "Nei, dette trenger jeg ikke!". For det er jo sant, mye av det jeg har i kleskapet har jeg aldri brukt og ble liksom bare et unødvendig kjøp. Jeg har også bestemt meg for å kjøpe ting som varer lenger, det må være lov å unne seg litt luksus en gang i blant som en veske til 2000-5000 kr. Det er jo noe du kan ha i mange år, og ikke minst har godt kvalitet. Jeg har alltid tenkt kvantitet foran kvalitet, men det skal det bli slutt på fremover. 

  Nå er det jo ikke så fryktelig dyrt å investere i "merke" vesker i London, og det skal jeg bruke til min fordel. Istedenfor å betale 10,000 kr for en Louis vuitton for eksempel, kan du betale 5000 kr for samme veske i London. Sånne bennefits kjøp med andre ord. Jeg har tittet litt inne på Selfridges, som ligger i Oxford street. Fant noen veldig stilige Michael Kors vesker til under 4,000 kr.  (310-15 pund) med andre ord ikke så veldig dyrt! Jeg har siklet på denne ene vesken veldig lenge nå, den har god plass til både skrivebøker, ipad og diverse og ser helt fabulous ut! 


  Den er perfekt, du finner den her

  - Kisses C

  #mote #motetips #shopping #wishlist #hverdag

  Legg igjen en kommentar
  2

  Finally some quality time

  Hey fininger. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden og er kjempe sliten. Tenker å bare slappe av utover kvelden med siste episode av Pretty Little Liars. Hørt at siste episode skal være ganske spennende. Absolutt en av mine favorittserier! 

  Jeg merker veldig at når man jobber mye, så setter man så mye mer pris på ting. Som for eksempel pcen, ipaden, sengen og ikke minst magasinene du har latt ligge slengt i noen mnd. Jeg merker også at jeg får mer lyst til å rydde leilgheten. Det kan ha noe med at jeg er veldig ordentlig og strukturert på jobb, og alt skal være ryddig og perfekt. At det har smittet over på en måte. Jeg kan innrømme at jeg er en veldig perfektionist, kanskje ikke like positivt alltid. Det å la en sokk ligge å slenge over lengre tid gjør meg gal, haha. Klærne må brettes og klærne som henger på stativet må matche. Flere som er sånn?

  Todays Outfit

  Kjøpte meg en skrivebok med sånn permdeling, og planner etter jobb. Ettersom jeg har mye å gjøre på jobb, og må planlegge dagene fremover. Får nestem bare fritid i helgene, så da er det praktisk med en planner du kan ta med deg overralt + er plass til alle kortene mine. (Yey)  "Just taking pictures of my self self"  haha

  Kos dere resten av kvelden!

  Legg igjen en kommentar
  8

  What To Wear - Black Panther

  Hey fine leserne mine! 

  Jeg stortrives på den nye jobben om dagen, det å stå opp tidlig har blitt en vanesak for meg og kan egentlig ikke skjønne hvordan jeg har klart å sove bort hele dagen og ikke gjøre en dritt de siste månedene. Deilig med rutiner, og ikke minst å tjene egne penger. Ser frem til lønning for å si det sånn!

  Kaffekoppen som redder dagen, elsker den! Kjøpt på Victoria Secret

  Teamet  mitt jeg jobber med er helt super, og elsker virkelig samholdet vårt. Går ikke en dag uten at vi ler oss ihjel av vitsene våres, haha. Nei, kunne ikke hatt en bedre jobb innenfor kundeservice. Nå er det snart helg igjen, og jeg synes dagene går så fort. Har blitt lite antreks bilder i det siste, nettopp fordi jeg er så sliten når jeg kommer hjem fra jobb. Hadde faktisk blogglyst og sminket meg litt drastisk og fant noen stilige klær som passer til. Jeg kjenner det blir deilig til jeg kan gå sånn ute! Håper alt står bra til hjemme i Norge :)   Love mye new phonecase!! 

  Love?

  #mote #outfit #hverdag #inspirasjon

  Legg igjen en kommentar
  4

  Leighton Meester for Nelly.com

  Hey fine dere, tenkte å tipse dere om litt motenytt. Leighton Meester kjent som Blair Waldorf i gossip girl lanserer egen kles kolleksjon hos nelly.com den 24. februar. Dette er utrolig kult, og klarer nesten ikke å vente til klærne er ute. Hun er ikke bare kjent fra den populære tv-serien, men også ettertraktet blant kjente store motemerker. Vi kan forvente oss en veldig "Young" og "Carefree" kolleksjon. Hun mener selv at klærne gjenspeiler personligheten hennes. Jeg holder en finger på datoen, for å sikre meg noe fra kolleksjonen. Elsker når store moteikoner pryder kjeder som nelly.com, super spennende å se fremover om dette blir en suksess! Du kan lese om kolleksjonen her

  Ut i fra bildene trur jeg kolleksjonen vil være over all forventning, hun ser helt smashing ut! 

  Love?

  - Kisses C

  #Mote #inspirasjon #nelly.com

  Legg igjen en kommentar
  2

  My lovely weekend

  Hey fininger. Beklager for så dårlig oppdateringer men jobber så mye at jeg bruker tiden min på andre ting. Lover å bli bedre altså!

  Jeg har hatt en super fin helg, min kjære besteveninne Maria kom helt fra Oslo til London og vi koste oss masse på fredagen. Møtte også helt tilfeldig en av mine nærmeste veninner (Oda) som jeg ikke har sett på 4-5 år, var helt ekstremt å møte henne helt randomly i oxford street. Det var som om vi ikke hadde sett hverandre på 10 år, ble så sykt glade for å se hverandre og skrek som noen galinger, haha! 

  Planen min var å dra ut på Lørdagen med Oda men så ble det endringer, dro ut med en som heter Schott istedenfor. Vi dro på et veldig high- class utested som heter "Cafe De Paris". Utestedet er veldig ala moloun rouge, og de spilte ganske bra musikk. Stive priser i baren men var en veldig fin kveld! Jeg elsker utelivet her i London, er noe helt anderledes enn å dra ut i Oslo. Når dere skal ut i London, så anbefaler jeg å aldri bli med folk som promoterer de forskjellige clubene, fordi mange av dem er svindlere og kan være farlige. Det er veldig mye rart "bak kulissene" på disse utestedene. 

  Nå har jeg vært på 2 utesteder på Picadilly Circus, og de var ganske bra! Nå er det som sagt veldig dyrt for en kveld på byen, men absolutt verdt det! 

  Når det er sagt var jeg i studio på torsdag etter jobb, snart er min andre singel ferdig! Gleder meg ekstremt mye til release, og håper folk liker den nye stilen:)  

  At Victora Secret..

  Behind the production...  My passion...   Met this model on Cafe De Paris... 

  Håper dere har hatt en fin fin helg :) 

  - Kisses C

  #blogg #helg #studio #london

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits