• 19.02.2014 - 22:51
19.02.2014

On my wishlist: Michael Kors

Tenkte å vise dere min ønskeliste for denne mnd, og hva som skal prioriteres mest første lønning. Jeg trur det er viktig med litt planlegging, så man ikke kjøper unødvendige ting. Tar meg selv i nakken og sier at "Nei, dette trenger jeg ikke!". For det er jo sant, mye av det jeg har i kleskapet har jeg aldri brukt og ble liksom bare et unødvendig kjøp. Jeg har også bestemt meg for å kjøpe ting som varer lenger, det må være lov å unne seg litt luksus en gang i blant som en veske til 2000-5000 kr. Det er jo noe du kan ha i mange år, og ikke minst har godt kvalitet. Jeg har alltid tenkt kvantitet foran kvalitet, men det skal det bli slutt på fremover. 

Nå er det jo ikke så fryktelig dyrt å investere i "merke" vesker i London, og det skal jeg bruke til min fordel. Istedenfor å betale 10,000 kr for en Louis vuitton for eksempel, kan du betale 5000 kr for samme veske i London. Sånne bennefits kjøp med andre ord. Jeg har tittet litt inne på Selfridges, som ligger i Oxford street. Fant noen veldig stilige Michael Kors vesker til under 4,000 kr.  (310-15 pund) med andre ord ikke så veldig dyrt! Jeg har siklet på denne ene vesken veldig lenge nå, den har god plass til både skrivebøker, ipad og diverse og ser helt fabulous ut! 


Den er perfekt, du finner den her

- Kisses C

#mote #motetips #shopping #wishlist #hverdag

 • 19.02.2014 - 20:36
19.02.2014

Finally some quality time

Hey fininger. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden og er kjempe sliten. Tenker å bare slappe av utover kvelden med siste episode av Pretty Little Liars. Hørt at siste episode skal være ganske spennende. Absolutt en av mine favorittserier! 

Jeg merker veldig at når man jobber mye, så setter man så mye mer pris på ting. Som for eksempel pcen, ipaden, sengen og ikke minst magasinene du har latt ligge slengt i noen mnd. Jeg merker også at jeg får mer lyst til å rydde leilgheten. Det kan ha noe med at jeg er veldig ordentlig og strukturert på jobb, og alt skal være ryddig og perfekt. At det har smittet over på en måte. Jeg kan innrømme at jeg er en veldig perfektionist, kanskje ikke like positivt alltid. Det å la en sokk ligge å slenge over lengre tid gjør meg gal, haha. Klærne må brettes og klærne som henger på stativet må matche. Flere som er sånn?

Todays Outfit

Kjøpte meg en skrivebok med sånn permdeling, og planner etter jobb. Ettersom jeg har mye å gjøre på jobb, og må planlegge dagene fremover. Får nestem bare fritid i helgene, så da er det praktisk med en planner du kan ta med deg overralt + er plass til alle kortene mine. (Yey)"Just taking pictures of my self self"  haha

Kos dere resten av kvelden!

 • 18.02.2014 - 22:34
18.02.2014

What To Wear - Black Panther

Hey fine leserne mine! 

Jeg stortrives på den nye jobben om dagen, det å stå opp tidlig har blitt en vanesak for meg og kan egentlig ikke skjønne hvordan jeg har klart å sove bort hele dagen og ikke gjøre en dritt de siste månedene. Deilig med rutiner, og ikke minst å tjene egne penger. Ser frem til lønning for å si det sånn!

Kaffekoppen som redder dagen, elsker den! Kjøpt på Victoria Secret

Teamet  mitt jeg jobber med er helt super, og elsker virkelig samholdet vårt. Går ikke en dag uten at vi ler oss ihjel av vitsene våres, haha. Nei, kunne ikke hatt en bedre jobb innenfor kundeservice. Nå er det snart helg igjen, og jeg synes dagene går så fort. Har blitt lite antreks bilder i det siste, nettopp fordi jeg er så sliten når jeg kommer hjem fra jobb. Hadde faktisk blogglyst og sminket meg litt drastisk og fant noen stilige klær som passer til. Jeg kjenner det blir deilig til jeg kan gå sånn ute! Håper alt står bra til hjemme i Norge :) Love mye new phonecase!! 

Love?

#mote #outfit #hverdag #inspirasjon

 • 17.02.2014 - 23:10
17.02.2014

Leighton Meester for Nelly.com

Hey fine dere, tenkte å tipse dere om litt motenytt. Leighton Meester kjent som Blair Waldorf i gossip girl lanserer egen kles kolleksjon hos nelly.com den 24. februar. Dette er utrolig kult, og klarer nesten ikke å vente til klærne er ute. Hun er ikke bare kjent fra den populære tv-serien, men også ettertraktet blant kjente store motemerker. Vi kan forvente oss en veldig "Young" og "Carefree" kolleksjon. Hun mener selv at klærne gjenspeiler personligheten hennes. Jeg holder en finger på datoen, for å sikre meg noe fra kolleksjonen. Elsker når store moteikoner pryder kjeder som nelly.com, super spennende å se fremover om dette blir en suksess! Du kan lese om kolleksjonen her

Ut i fra bildene trur jeg kolleksjonen vil være over all forventning, hun ser helt smashing ut! 

Love?

- Kisses C

#Mote #inspirasjon #nelly.com

 • 17.02.2014 - 01:16
17.02.2014

My lovely weekend

Hey fininger. Beklager for så dårlig oppdateringer men jobber så mye at jeg bruker tiden min på andre ting. Lover å bli bedre altså!

Jeg har hatt en super fin helg, min kjære besteveninne Maria kom helt fra Oslo til London og vi koste oss masse på fredagen. Møtte også helt tilfeldig en av mine nærmeste veninner (Oda) som jeg ikke har sett på 4-5 år, var helt ekstremt å møte henne helt randomly i oxford street. Det var som om vi ikke hadde sett hverandre på 10 år, ble så sykt glade for å se hverandre og skrek som noen galinger, haha! 

Planen min var å dra ut på Lørdagen med Oda men så ble det endringer, dro ut med en som heter Schott istedenfor. Vi dro på et veldig high- class utested som heter "Cafe De Paris". Utestedet er veldig ala moloun rouge, og de spilte ganske bra musikk. Stive priser i baren men var en veldig fin kveld! Jeg elsker utelivet her i London, er noe helt anderledes enn å dra ut i Oslo. Når dere skal ut i London, så anbefaler jeg å aldri bli med folk som promoterer de forskjellige clubene, fordi mange av dem er svindlere og kan være farlige. Det er veldig mye rart "bak kulissene" på disse utestedene. 

Nå har jeg vært på 2 utesteder på Picadilly Circus, og de var ganske bra! Nå er det som sagt veldig dyrt for en kveld på byen, men absolutt verdt det! 

Når det er sagt var jeg i studio på torsdag etter jobb, snart er min andre singel ferdig! Gleder meg ekstremt mye til release, og håper folk liker den nye stilen:)  

At Victora Secret..

Behind the production...My passion... Met this model on Cafe De Paris... 

Håper dere har hatt en fin fin helg :) 

- Kisses C

#blogg #helg #studio #london

 • 12.02.2014 - 20:13
12.02.2014

My first day in new job in London

Hey fine dere, kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Kom hjem til London i går kveld og var så sykt trøtt og sliten at jeg la meg veldig tidlig! I morges sto jeg opp rundt 05.45 og hoppet rett i dusjen, elsker å dusje lenge om morgenen flere som liker det?

Anyways, i dag var min første dag i ny jobb her i London, Min første jobb i England noen gang faktisk, synes det er ganske moro at jeg fikk jobb på første jobbintervju. Jeg er ihvertfall strålende fornøyd med min nye jobb, det ligger sentralt i London og jeg har utsikt til London Bridge. Jeg jobber med Norwegian Speaking på Groupon, som vil si at jeg svarer på tlf og mail på norsk. Det er mange norske som jobber på samme team som meg så det er moro. Synes det er litt rart å switche fra engelsk og norsk hele tiden men er en vanesak. I prob will get used to it! 

Ble kjent med mange nye fjes i dag, og vi hadde basic opplæring hele dagen, noe som vil foregå de neste dagene til vi er klare til å sette oss på telefonen. Dette er ikke outbound calls (ringe ut) som jeg har jobbet med tidligere, her er det bare inbound calls der vi svarer kunder som ringer inn. Noe som er veldig nytt for meg, fordi jeg bare har solgt på tlf og mail i den gamle jobben. Jeg synes ihvertfall systemet vi bruker er lett å sette seg inn i og det er enkelt å lære om de forskjellige prospektene. Det er også veldig bra miljø på jobben, folk er hyggelige og hjelper hverandre hvis det er noe. Det jeg også liker med London, er at folk er mer samlet og er usedvanlig hyggelige og høflige. Nå sier jeg alltid "please" uansett hva det måtte være, og er alltid høflig om jeg så skal på bussen. Det smitter over fort, hehe

Tok litt bilder på vei hjem fra jobb i dag, og jeg må si at jeg elsker London om kvelden er så fint med slike bylykter og mini cabs overralt. Er en egen sjarm over det :) Bygningene er også veldig tette opp mot hverandre med butikker imellom, veldig old school. Jeg vil si at jeg er veldig fornøyd med livet mitt nå, angrer ikke et sekund på at jeg flyttet hit. 

 

Se så koselig 


Har glemt å vise frem goodiebagen jeg fikk med meg i forbindelse til opptreden min på Health, Fitness og Beauty messen 2014. Masse bra produkter, tenker å skrive om noen av produktene senere. 

All the products, total in love! @VitaLiberataNorge @Babor 

Nå skal jeg se Pretty Little Liars, så blogges vi senere :)

- Kisses C

#London #Hverdag #Blogg #Mote #Makeup

 • 09.02.2014 - 14:49
09.02.2014

Min opptreden på HFB Messen 2014

Hey dere, beklager for dårlig blogging men har vært fullt kjør de siste dagene. Kom til Oslo på torsdagskveld, så var det noe problem med hotelrommet så jeg dro til en veninne og sov der en natt, det var kjempe hyggelig å se Ida igjen. Så ordnet min kjære far et bedre hotelrom til meg som jeg skal ha til tirsdag, når jeg drar tilbake hjem til London. På fredag kom jeg endelig til hotellet, du kan tro det var deilig å endelig plassere kofferten min? Jeg fikset meg for kvelden, og bestemte meg for å prøve ut hårfargen jeg hadde kjøpt i London, og resultatet ble GRØNT.

Jeg fikk panikk fordi jeg skulle opptre på Telenor Arena dagen etter, ikke så lekkert med grønt hår. Så jeg bestemte meg for å kjøpe en coverfarge jeg kunne prøve å ta over håret igjen, for å se om det ga bedre resultater. Da ble hårfargen SØLV! Da vurderte jeg å gi opp, fordi nå hadde alt verre skjedd. Men, så beit jeg sammen tennene og begynte å fikse meg for kvelden, dro på et vorspiel med Ida og senere til Skansen. Fikk kommentarer på håret overralt, men positive kommentarer. Jeg som trudde jeg ikke så ut, haha. Så nå har jeg bestemt meg for å beholde fargen enn så lenge. 

Jeg koste meg masse på messen, og opptreden min gikk kjempe bra. Var mange som så på og jeg ble kjent med mange nye fjes. Fikk både stylet håret og fikset makeup før jeg skulle på scenen, så var moro! Etterpå fikk jeg masse applaus, og mange som tok bilder og filmet meg. Jeg var en av 4 artister som fremførte sine låter på scenen, veldig mange flinke artister. Venke Knutson var en av dem. Etterpå ble det stor ståhei på afterparty på NOX med rød løper, mat og champagne. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle opptre der men så ble det mye kaous i løpet av kvelden så jeg droppet det. Selvom det hadde vært moro. Det er ihvertfall dette jeg vil gjøre, opptre og menge meg i artistmiljøet. Her lærer jeg og erfarer mye bra, og får snakke med andre som har drevet på med musikk lengre enn meg. Det er viktig å ta med seg den erfaringen du får, uannsett hva slags arangement du opptrer på. Det er både lærerikt og minnerikt, fikk med meg mange minner i går :) 

Christina, Marthe Emilie, Meg og HeleneAfterpartey på NOX, red carpet with my girls 

Flinke makeupartisten fra BABOR som fikset makeup på meg før jeg skulle på scenen

On stage...

Kan legge ut flere bilder senere. Jeg skulle egentlig vært på messen i dag, men du kan si jeg drakk altfor mye champagne i går! 

- KIsses C

 • 04.02.2014 - 21:56
04.02.2014

Londonguide, ja eller nei?

Hei fine dere, tenkte å skrive en londonguide for dere hvis det er ønskelig. Kanskje mange av dere som har planer om å reise til London? Jeg har nå bodd her i over et halvt år og kjenner London ut og inn, vet om de beste shoppinstedene og restaurantene osv. Tenktedet kunne være interessant å høre mine erfaringer? 

Legg igjen en kommentar hvis du ønsker LONDONGUIDE! :) Bilde tatt av favorittbutikken min i Oxfordstreet, på vei til studio 

- Kisses C

Love?

#mote #blogg #hverdag #reise #london

 • 04.02.2014 - 17:57
04.02.2014

Jeg går heller naken, enn å ikle meg pels

Det er sikkert mange som har fått med seg pelsdebatten, og den blir som regel aldri lagt død. Hele tiden kommer det opp nye saker om akkurat dette temaet. Jeg synes den siste artikkelen der var ganske på trynet, den kan du lese her. Jeg synes direkte synd i vedkommende som prøver å provosere andre sine dyrehjerter og har samvittighet til å gå med den kåpen der. Folk er forskjellige og det må vi bare akseptere,men det skal være måte på. Noen ser på pels som et større behov enn andre, og det synes jeg veldig lite om. Jeg personlig går heller naken, enn å ikle meg i pels. Det at andre fortsetter å kjøpe pels og bruke det, er for meg ganske grusomt og håper det en dag går opp for menneskeheten at uannsett om dyret lider eller ikke så er det ikke greit. Det er grusomme kår på disse pelsfarmene og det at folk ikler seg pels sender ut feile signaler og gir et budskap på at det er helt "normalt". Når ble det normalt å gå rundt med andre sin hud? For dette er faktisk hud, dyrehud. Hva om man flådde mennesker og brukte menneskehud på lik linje som man bruker pels. Det at vi før i tiden brukte pels for å holde varmen når vi ikke hadde tilgang til klær blir en helt annen sak, kan ikke sammenlignes. Nå har vi kommet så langt frem i tid, og behovet bør ikke være like stort lenger. Et dyr har like mye rett å leve fritt, som oss mennesker. Et dyr skal behandles med respekt og få hjelp akkurat som oss mennesker. Et dyr er som meg og deg, det puster, det spiser, det har følelser og det trenger kjærlighet. Kaniner for eksempel blir behandlet veldig feil, fra de er små blir de puttet inn i små trange bur. Kaniner er en av de mest sosiale dyrene vi har og trenger å være rundt andre kaniner og dyr. De trenger også mye plass, så de kan gå fritt rundt på grunn av sine korte bein. Mange kaniner utvikler angst og andre vansker når de blir voksne. Dette er et av mange dyr som blir missforstått i større sammenhenginger. (dyrebeskyttelsen.no) Jeg sjekker alltid at det ikke er noe pels i klærne jeg kjøper, eller om produktene mine er dyretestet. Dyretesting er også en grusom ting! Du finner en liste over hvilke merker og produkter som ikke er testet på dyr her

Jeg ser på pelsdyroppdrett som drap. Jeg ser på det som en ting som skal straffes, ikke forgudes. 

Det er så mye grusomt som skjer med dyr i mange land, men at dette er tilatt hjemme i Norge er helt bak mål. I verdens mest tryggeste og oppegående land? Er vi ikke mer smartere enn som så? Det er så utrolig egoistisk å tenke at "det er bare et dyr". Bare fordi det ikke kan snakke for seg? Du kan se det i en hunds eller katt's øyne at det er redd. Du kan se det på kroppspråket at det frykter deg, det føler smerte, det føler sorg. Det er bare en unnskyldning at man ikke kan gå i falsk pels, bare fordi det ikke er like mykt og ser like "ekte" ut? Skal et forsvarsløst dyr lide for at man skal ikle seg luksus? 

Jeg har ALDRI delt mine meninger om dette med pels, men nå klarte jeg faktisk ikke å dy meg. Hva er din mening?

 • 04.02.2014 - 13:10
04.02.2014

Todays Outfit Inspiration - Black & White Stripes

God morgen fine dere :) I går ble jeg så lei av det rotetee soverommet mitt at jeg gjorde noen endringer, der sengen var står nå klestativet mitt og sengen der klestativet sto. Synes det ble mye større plass når jeg ommøblerte litt. Mye skal gjøres da og kjøpes inn, tenker meg et stort ikea speil der det lille speilet står nå. Nå er det 2 dager til jeg drar til Oslo, og 4 dager til jeg skal opptre, hjelp!! Hører forresten at det snør i Oslo, stemmer det? Da må jeg pakke med meg vinterjakken isåfall, har tenkt til å planlegge pakkingen litt bedre denne gangen, vanligvis pakker jeg alltid dagen før og bare hiver oppi noen klær jeg trur jeg vil få bruk for. Ikke rart kofferten blir så tung??

Todays Outfit Inspiration 

Skjorte/BikBok Skinjakke/London Veske/HM Boots/London 

Love?

#mote #hverdag #inspirasjon #outfit

 • 03.02.2014 - 21:56
03.02.2014

"Don't forget to fall in love with yourself first"

Vi har alle dårlige dager, og vi sliter med våre egne følelser og tanker. Jeg har mange ganger blitt sittende oppe på kveldene og bare å sitte å tenke, tenke på alt mellom himmel og jord. Tenke på vonde ting, tenke på gode ting og mimre tilbake når alt var perfekt, og jeg aldri hadde en dårlig dag. Men, hva er egentlig oppskriften på ekte lykke, suksess og kjærlighet? Er det penger? Er det å være mest likt på jobben? Er det å ha den perfekte leiligheten? eller den perfekte familien? 

Jeg har ofte tenkt på hva som egentlig gir mest lykke, hva som kan gjøre en person glad og lykkelig. Ting vi ofte sliter med er selvtilit, komplekser for ting, negative tanker og vanskelige beslutninger. Det vi ofte glemmer oppi alt dette er å ta vare på oss selv, gi oss selv en sjangse og tenke positivt. Ta kroppspress for eksempel, dette er et tema de aller fleste jenter/kvinner sliter med. Når man har nådd målet sitt, er det mange som ikke ser seg fornøyd med resultatet og presser seg enda mer for å få den perfekte kroppen. Men, er det i dine egne øyne at du ikke er fornøyd med deg selv, eller er de andre sine øyne? Hva er det som gjør oss så kroppsfikserte og missfornøyde med oss selv? Jo, det er meninger og ideer om hvordan idealkroppen skal være. Alle er forskjellige, men fine på sin måte. Vår største fiende er faktisk oss selv, det er vi som sitter å sier at vi ikke kan gjøre noe, vi som sitter å sier at vi ikke er bra nok og hvorfor? Jo fordi vi har glemt å sette pris på det vi har, se oss fornøyde med den vi er og sist men ikke minst glemt å være glad i oss selv. Du må elske deg selv, for at andre skal elske deg. Du må like deg selv, for at andre skal like deg. Du må tenke positive tanker om deg selv for at andre skal tenke positive ting om deg. Dette er ganske logisk egentlig, og det har fått meg til å innse at min største fiende om dagen er mine tanker og mitt synspunkt på verden. 

Det er ingen andre som kan gjøre deg lykkelig enn deg selv, det er ingen andre som kan gjøre deg fornøyd enn deg selv. Det er ingen andre som kan løse dine problemer enn deg selv. Det er ingen andre som kan gi deg suksess og smakebit på det søte liv enn deg selv. Du må bestemme deg for at du ikke skal gi deg, kjempe for dine mål og drømmer. Jeg synes det er fantastisk at vi som et menneske kan bestemme over våre egne tanker og følelser,bestemme over vårt eget liv. Tenk om det ikke var sånn? Tenk om andre bestemte over hva du skal tenke om deg selv? Tenk om andre bestemte over hvordan du skal leve? Det er veldig mange av oss tenker sånn i dag, vi lar andre sine tanker og meninger forandre synet på oss selv og verden, vi lar andre bestemme over hva vi vil gjøre. Det handler om mindcontrol, du får mye bedre selvtilitt av å tenke at du kan klare det istedenfor at du ikke kan klare det. Alt er mulig helt til det motsatte er bevist. Husk det! Jeg kunne aldri sittet her i London med ny jobb, masse muligheter og fin leilighet hvis det ikke hadde vært for at jeg har trua på meg selv. 

Når du en gang har gjort noe kjempebra, gi deg selv credit for det og smil. Fordi du har all grunn til å være fornøyd og glad, du har all grunn til å vise andre din suksess. Det er ingen som kan si deg i mot, eller trekke deg ned med mindre du lar dem gjøre det. "Det folk sier er bare ord, det er først når du tar til deg ordene at det gir mening""Embrace yourself, embrace everyone around you, embrace your life. Because someone wishesout in the world they were in your shoes"

- Kisses C

#mote #hverdag #mandag #inspirasjon #trening #kosthold

 • 03.02.2014 - 20:05
03.02.2014

Finding the perfect apartment in London

Nå som jeg har jobb i boks (med en nokså bra månedslønn), kan jeg sette i gang planene mine. Jeg er veldig fornøyd med leiligheten jeg bor i nå, men det er et lite stykke fra London Bridge, som er der jobben ligger. Tenkte kanskje det kan være taktisk smart av meg å flytte litt nærmere mot sentrum. Sitter å titter litt rundt på nettsider som leier ut leiligheter, og det er mange fine men veldig stive priser. Jeg kan trygt understreke at prisene på leiligheter her i Central London kan sammenlignes med prisene hjemme på Frogner, der jeg bodde før. Da bodde jeg med en veninne så da ble det ikke så veldig dyrt i mnd, men hvis man skal bo for seg selv så må man regne med å betale rundt 6-9.000 kr i mnd. (900 pund) Dette kommer jo veldig annpå hvor hen i London du ønsker å bo, men målet mitt er å en dag kjøpe leilighet i Kensington. (Ja, jeg har planer om å bli i England, kommer ikke til å flytte tilbake med det første) Som er verdens fineste del av London, som også ligger veldig sentralt. Men, dette er en drøm jeg har langt frem i tid, som jeg håper jeg en dag kan oppfylle. Hvem vet, kanskje jeg møter en prins og gifter meg med han? hehe 

Jeg drømmer meg bort når jeg ser på alle de fine leilighetene, fine interiør bildene på weheartit som bare gir meg masse glede og inspirasjon. Kan sitte i timesvis og bare se igjennom weheartit. Jeg har fått veldig interesse for interiør, og kjøper heller fine pyntegjenstander til hjemmet enn klær. Føler meg så voksen når jeg kjøper interiørting, sånn som lys, bilder, pyntegjenstander, blomster osv. Rart å tenke på at jeg har blitt så glad i interiør, noe jeg ikke var så veldig glad i før. Men, jeg merker veldig at hvis ikke noen farger går sammen i interiøret, river jeg meg i håret og får lyst til å skrike, haha. (Perfektionistsyndrom). Flere som har det sånn?

I wish this was my hallway...perfect crown I wish this was my living room...beautiful flowers I wish this was my makeuproom...A perfect view of a living room....


Ahhh, give me this kitchen please... I wish this cupcakes were mine, yummyy... 

Jeg dør det er så mye candy for øyet, en dag skal jeg også ha drømmeleiligheten med det perfekte interirør:)

- Kisses C

Love?

#interiør #design #apartment #london #inspirasjon

 • 03.02.2014 - 12:59
03.02.2014

Todays Outfit Inspiration - Marineblue Scarf

God morgen fine dere, i dag våknet jeg til en kjempe hyggelig tlfsamtale. Dere husker det jobbintervjuet jeg var på? I got the job! :) Så nå ser jeg virkelg frem til å starte i arbeidslivet igjen, og ikke minst min første jobb i London. Dette blir utrolig spennende, og jeg skal da jobbe for Groupon som er en nettside som gir deg veldige gode deals på alt fra konserter og ferier til resturanter og spabehandlinger. Du finner alltid en god deal for deg, enten om det er til familien og deg eller til noen i gave. Du sparer ikke minst penger og kan fråtse i masse gode tilbud. Sjekk det ut http://groupon.com 

Dette ser jeg virkelig frem til, og starter på nyjobben med en gang jeg kommer hjem fra Norge. Mye fint å se frem til, blant annet Beautymessen i helgen der jeg blant annet skal opptre live selv på lørdagen. Føler at alt faller veldig på plass nå, og kan ikke annet enn å smile. Tenker selvfølgelig å konsentrere meg om musikken ved siden av jobben, men nå må jeg flytte studio til etter jobb så blir sene dager fremover. Men, alt strevet er jo godt for noe :)  Flyr ned til Oslo denne uken, så da blir det full lydsjekk og forberedinger til Lørdag, nå gleder jeg masse!!!

Todays Outfit InspirationElsker skjerfet, kjøpt før jul og er perfekt til skinnjakken min og bootsene :) Magasinet er engelske cosmopolitan

- Kisses C

Love?

#mote #inspirasjon #outfit #hverdag

 • 01.02.2014 - 17:06
01.02.2014

Style VS Style

Hey og god helg! Håper alt går bra med dere :) Ble som sagt en liten tur ut for å feire min veninne Katie. Som resulterte i kraftig hodepine i dag, så fra en skala fra 1-10 så er jeg en 6 i dag i humør, hehe. Resten av helgen skal jeg øve på min opptreden neste lørdag på Telenor Arena, gleder meg masse masse :-) Jeg skal også være "presse" med bloggen min under alle dagene, så det blir mye spennende lesestoff her på bloggen for øyet. Beautymessen holder oppe hele helgen fra 7-9 Februar for alle med billett, og nå har jeg en konkurranse gående her, der jeg trekker heldige vinnere av billett + med i trekningen av en eksklusiv goodiebag til en verdi av 20.000 kr. Vinnerne annonseres på førstkommende søndag! 

Jeg elsker at man kan ikle seg i tøffe og stilige antrekk selvom det er kaldt ute. Fant disse fire flotte antrekkene, og min favoritt her er Caroline Roxy som er nr 3, hun har alltid så kul stil! Hvem er din favoritt?

- Kisses C

#mote #hverdag #inspirasjon #outfits

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits