• 28.02.2015 - 19:00
28.02.2015

Tonights smokey eye makeup look

God kveld kjære lesere! 

Jeg tenkte å bare skrive litt før jeg drar til byen med kjæresten. I pakken jeg fikk fra perfume-click fikk jeg også et øyeskyggesett som jeg nå har fått testet ut. Jeg valgte å gå for smokey eyes, og siden det fulgte med en enkel forklaring på hvordan man kan gjøre looken step by step var jeg ferdig med øyesminken på fem minutter!

Dette er paletten jeg fikk sponset fra dem, du finner det her (Koster ca 60-70 norske kroner) HUSK: Bestiller du fra nettsiden deres slipper du moms, er ikke det supert? Hope you find something you like! 

Slik ser palletten ut, for min makeup look har jeg brukt metoden til høyre :-) 

Ønsker dere en fin kveld videre!!


Love? 

 #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Lørdag #Helg #Skjønnhet #Makeup

 • 28.02.2015 - 10:02
28.02.2015

Active Cosmetics - Chubby Lipstick

Good morning Beauties! 

Håper dere har hatt en fin start på helgen så langt, som sagt kom pakken fra perfume-click.co.uk i går, jeg har fått testet ut lipstickene som jeg valgte og jeg er utrolig fornøyd! De koster under 100 kr hvis du bestiller her, det kaller jeg godt tilbud! 

Lipstickene gir perfekt dekke over leppene og varer hele dagen. De har forskjellige utvalg, hvis du ønsker andre farger. Jeg er stor fan av disse, og kommer til å bestille flere :-) Dette er fargene jeg valgte, nude, rosa og rød. Passer til både hverdags look og til fest. Du finner de her (koster rundt 50-60 norske kroner)

HUSK: Bestiller du fra siden deres slipper du å betale moms og frakt, det har de betalt selv! :)

Håper dere liker de like godt som meg!  

Sponset produkter


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Helg #Lørdag

 • 28.02.2015 - 00:45
28.02.2015

Just Fabulous Heels

God fredagskveld! 

Jeg ankom nylig inn døra til kjæresten, jeg har ikke internett hjemme for øyeblikket så jeg må forhåndskrive noen innlegg for uken. I dag kom begge pakkene jeg hadde bestilt for noen dager siden, den ene fra Just Fab og den andre var produkter jeg har fått tilsendt i samarbeid med perfume-click.co.uk :-) 

Jeg er veldig fornøyd med tingene jeg har fått, og kommer til å skrive litt om det når jeg har fått testet det ut! Anbefaler alle å ta en tur innom her, gode produkter innenfor skjønnhet og kroppspleie til rimelige priser. Bestiller du fra nettshoppen slipper du å betale moms og gebyr, er ikke det supert?

Jeg fikk skoene mine i dag, og de er utrolige fine i virkeligheten, eneste er at jeg må bli vandt til å gå i slike hæler igjen, hehe. De ankom i en kjempe søt sko boks, elsker slike bokser. Passer godt inn i skosamlingen! 

Du finner skoene her

My darlings!

Ønsker dere en fortsatt fin kveld, så skrives vi i morgen! <3 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Friday

 • 25.02.2015 - 17:03
25.02.2015

Metallic Blue Color

Hi Beuties! 

Kjente det var på tide med en ny fresh farge på neglene, så da har jeg valgt Metallic Blue. Jeg synes den minner meg om universet, veldig stilig farge! Kjøpte den på Hennes & Mauritz for noen måneder siden. I love it! Nå skal jeg rydde videre i sminkesamlingen og klikke hjem noen nye skatter! 


Love?

 #Mote #Blogg #Inspirasjon #Skjønnhet #Beauty #Makeup #Onsdag #Week

 • 25.02.2015 - 13:43
25.02.2015

In my mailbox today

Hei vakringer!

I dag fikk jeg endelig kjolen som jeg bestilte på Lørdag, kjolen var kjempe fin på det eneste som var kjipt var at den var litt stor i størrelsen enn jeg trodde. Så jeg vurderer å sende det tilbake for en størrelse mindre, eller så kjøper en veninne av meg den slik at jeg kan få bestilt en ny! Det er alltid sånn når man bestiller noe fra nettet, vet ikke helt om det blir å passe. Til tross for en litt kjip start på dagen, ser jeg frem til snart helg. Nå er det kun 3 dager igjen til jeg får se kjæresten igjen, så det blir hyggelig! :) Jeg vant ikke noe ferie på dette loddet, men jeg fikk 10% Discount på neste kjøp! Her ser du noe av kjolen, den er ganske lang så ble ikke så enkelt å ta helbilde, den er like fin i virkeligheten som på bilde. Jeg må likevel bytte den eller selge den, bestilte i størrelse 38, og bruker vanligvis 36. 

Ønsker dere en fin onsdag!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Post #Onsdag

 • 24.02.2015 - 20:33
24.02.2015

New Issue of Marie Claire

God tirsdagskveld kjære lesere! 

Jeg kjenner det er deilig å være hjemme igjen, jeg har tilbringt vinterferien, half-term hos min kjæreste og det har vært utrolig hyggelig! Men, nå blir det godt å fortsette med mine blogg rutiner. Jeg pleier som regel å blogge 3 ganger om dagen,men de siste dagene har jeg ikke tenkt så mye på bloggen! Uannsett, håper jeg dere har hatt en flott helg :-)

Nå koser jeg meg med nyeste utgave av Marie Claire, og deilige makroner. Jeg har også lagt inn bestilling fra min samarbeidspartner perfumeclick  i dag og klikket hjem en sminkepakke fra Aliexpress.com, så det blir spennende å prøve ut nye produkter! Ønsker dere en fortsatt fin kveld! Nå skal jeg se nyeste episode av Once Upon A Time. Kisses <3 


Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Tirsdag #Snacks #Innspirasjon #Trening #Kosthold #Skjønnhet 

 • 22.02.2015 - 15:24
22.02.2015

New dress ordered

Hi Beauties!

Nå titter jeg litt rundt om kring på nettet og har allerede klikket hjem en ny kjole fra boohoo.com, dette er min søndag sålangt! Jeg har begynt å bestille fra Boohoo.com i det siste, som er en veldig bra nettbutikk hvis du ønsker litt mer classy kjoler! Jeg anbefaler å ta en tur innom :-) 

Du finner kjolen her (adlink)

Jeg gleder meg til denne kommer i posten :) 


Love?

#Shopping #Mote #Blogg #Søndag #Innspirasjon #Helg

 • 22.02.2015 - 10:00
22.02.2015

Fifty shades of denim

God søndagsmorgen! 

Håper dere har hatt en fin helg så langt, hos meg har det kun vært rolig helg med kjæreste :-) Nå som det går mot vår og sommer er det alltid gøy å planlegge en mer vårlig garderobe. Derfor i forbindelse med det fikk jeg lyst til å inspirere litt på klesfronten :-) 

Denim jakken, levis buksen med highwaist og denim skjorten er noen av nøkkelplaggene som kommer tilbake til våren og sommeren. Jeg fant noen lekre plagg fra Nelly! GET INSPIRED!

SHOP THE LOOK: 

Så mange fine plagg, nå gleder jeg meg til sol og varme :) Ønsker dere en fin dag videre!


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Innspirasjon #Søndag #Helg #Shopping

 • 18.02.2015 - 19:15
18.02.2015

Parfymeklikk.no - Tips

Jeg startet nylig samarbeid med Parfyme Klikk, dette er en ny nettbutikk som leverer gode kjente kvalitets merker som YSL,Elisabeth Arden,Max Factor, Dior og mange fler for rimelige priser, priser du har råd til. Hvis du elsker skjønnhets produkter som meg og ikke vil bruke for mye penger på det er denne nettbutikken et godt valg. Jeg kommer til å skrive en omtale om det jeg har bestilt fra dem senere for dere. Jeg har plukket ut noen favoritter fra nettbutikken deres :) 

Hvorfor du bør kjøpe hos Parfyme Klikk: 

- Dersom du bestiller fra den engelske siden deres (http://www.perfume-click.co.uk/) slipper du å betale toll, den har de allerede betalt :)

- Det er ikke moms eller annet, prisene du ser oppgitt er kun det du betaler, er ikke det supert? YAY!

- Spar flere hundre kroner på å bestille fra nett! 


Sunkissed Powder/HER // MaxFactor Stik/HER // Bobbi Brown/HER  Active Day Look/HER 

Jeg har noen av disse produktene selv, jeg elsker sunkissed bronzing pudderet. Bronzing pudderet gir perfekt glød i kinnene og har vært en favoritt hos meg lenge. Bobbi Brown er favoritt merket mitt innenfor makeup, anbefaler hvis du ønsker å prøve ut et nytt merke :) Håper dere finner noe dere liker! 


Innlegget er skrevet i samarbeid med parfymeklikk.no                                                                                                                                                                                                  Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Skjønnhet #Inspirasjon

 • 18.02.2015 - 16:06
18.02.2015

My valentines weekend

Hi Beuties! 

Håper dere har hatt en fin valentines weekend, jeg er fortsatt på besøk hos kjæresten og hadde en super hyggelig valentines feiring. Vanligvis har Valentinsdagen vært dagen jeg satt hjemme med is-boksen og så triste filmer eller var ute med venninner. Det var veldig annerledes denne gangen, men utrolig koselig å feire det med M. Jeg har skjult det en stund at jeg har holdt på med noen, men vi bestemte oss for å ta steget å bli sammen den 14. Februar, altså kjærlighetsdagen. Det er utrolig spesielt, men absolutt en dag vi kommer til å huske godt når det kommer til "anniversaries". Jeg er lykkelig!

Kjæresten min er virkelig den beste, og kunne virkelig ikke ønsket meg noen annen. Nå skal jeg ikke skrive så mye mer om kjærlighet, men håper at dere hadde en fin weekend :) 

M vekte meg med blomster og kaffe på sengen, og hadde laget et søtt bilde av oss. Det var en kjempe koselig overraskelse! *knis*. Senere dro vi ut å spiste indisk og dro en llten tur ut etterpå! Håper alle ble behandlet like bra som meg, vi jenter fortjener litt luksus av og til :) 

<3<3


Hvordan var din valentines?

#Blogg #Mote #Kjærlighet #Inspirasjon

 • 13.02.2015 - 00:49
13.02.2015

Dress up for Valentines

God fredagskveld!  

Siden det er valentinsdag på Lørdag tenkte jeg å komme med noen tips for kvelden! Enten det er kino med en du nettopp har møtt, middag med kjæresten eller ut med venninnene har jeg satt sammen en collage for å inspirere litt på klesfronten! Jeg for min del skal spise indisk med M, og etterpå blir det kino for å se Fifty Shades Of Grey, flere som skal se den? 


Jeans/HER // Bag/HER // Kåpe/HER // Lipstick/HER Hatt/HER 

Dersom du har blitt invitert med ut på kino eller middag av en kjekkas, synes jeg at man bør kle seg litt mer casual og ikke for fancy, men selvfølgelig smak og behag. Jeans er både sexy og feminint, og med den rosa kåpen over gir det litt smak i antrekket. Hvis du ønsker å pynte deg litt ekstra kan du gå for en rosa lipstick, denne fra Nelly er veldig bra gir leppene perfekt dekke!


Clutch/HER // Shoes/HER // Lipstick/HER // Nipple covers/HER // Kjole/HER 

Kanskje du har store planer med kjæresten for dagen og skal spise på en dyr restaurant? Da passer et slikt antrekk ypperlig! Denne kjolen er kjempe lekker, går du for nude øyesminke og bruker en lipstick i enten rosa eller rød vil nok ikke kjæresten klare å ta øynene vekk fra deg!


Shoes/HER // Stroppeløs BH/HER // Clutch/HER // Neglelakk/HER // Kjole/HER

Hvis du ikke skal på date med noen, men tenker deg ut med jentene da kan det være en ide og pynte seg litt ekstra siden det er valentinesday, lakk neglene i en søt rosa farge og match til noen pumps. Kanskje noen vil legge ekstra godt merke til deg denne kvelden? 

Håper dere likte tipsene og at dere alle får en fin valentines day!  

Nå koster forresten alle NLY shoes på Nelly kun 149 kr, du finner utvalget her og det er 50 % på alle vår nyheter! 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Tips

 • 12.02.2015 - 17:54
12.02.2015

How to make Sushi in 1-2-3

Hey kjære lesere! 

I helgen hadde jeg og M sushidate hjemme hos han der vi prøvde å lage sushi for første gang. Etter vi kom hjem fra Edinburgh har vi ikke snakket om annet enn sushien vi spiste på restauranten der. Når du skal lage sushi hjemme er det veldig viktig med god hygiene, husk å vaske redskap og andre ting du skal bruke før du starter med forberedelsene. Det er også veldig viktig at du bruker ferske og gode matvarer under sushi lagingen. 

Sushi er ekstremt godt og jeg kunne spist sushi hver eneste dag! Dersom du ikke har råd til å spise sushi på restaurant kan du lage det hjemme, og det er faktisk ikke så vanskelig som man skulle tro! .  


1. Ris Eddikk 

- Det er viktig å tilberede risen i god tid før. kok opp risen til du ser det ser bra ut og la det stå i noen minutter etter du har tilsatt riseddik. Risedikk brukes slik at risen holder seg sammen, og dette er viktig når du skal forme risen etterpå. Du får kjøpt dette på vanlig matbutikk, hvis du er i tvil på hvilken eddik som bør brukes kan du alltid spørre i butikken. Jeg bruker en fra engelsk merke, (kommer ikke helt på meket nå) men så lenge det er sushi eddikk skal det ikke spille noen rolle :)

2. Sushi Tang og Rulle Matte 

- Noe man også bruker i sushi er "sushi tang", dette er det tynne laget som legges rundt selve risen. Dette fåes også kjøpt i butikken og er viktig ingrediens når du skal lage de forskjellige rettene! HUSK å alltid ha den ruglete siden opp når du skal legge på risen. Når du skal rulle sammen "sushien" er det lurt å bruke en "rulle matte", dette gjør sushi lagingen litt enklere for deg!

3.  Bruk hva du vil i sushien 

- Dette er 2 av rettene som jeg synes er enklest å lage. Det beste med å lage sushi er at du kan bruke alt du vil av ingredienser, det trenger ikke nødvendigvis være rå sjømat. I den første retten kokte vi opp scampi som vi da la over risen, hakket opp noen avokado biter, papaya frukt, og annet. Dette ga sushien en veldig "søt" og fruktig smak. I den andre retten formet vi risen i små biter og la laksen over, for å gi det eksta smak brukte vi dill på toppen, det ser jo også veldig fancy ut. 

Til å være første gang ble det fantastisk godt, gleder meg til å prøve ut flere matretter! 

Håper dere fikk noen gode tips, ønsker dere lykke til! :) 


Love?

#Matprat #Inspirasjon #Husoghjem #Tips #Shopping #Torsdag #Mote

 • 07.02.2015 - 00:53
07.02.2015

Få de beste rabattene

God fredagskveld! 

Jeg har veldig lyst til å anbefale dere en nettside jeg har vært medlem av i 2 år, nemlig Members.com.  Jeg er stor fornøyd med rabattene de har på de forskjellige butikkene, der du kan få opptil 75% rabatt på de fleste nettbutikker. Dersom du er en stor mote og interiør geek som meg og elsker nettshopping, er dette siden for deg! Det koster ingenting å registrere deg, og du får tilgang til de beste rabattene. Klikk her for å komme i gang :)

Det står også hvor lenge tilbudet varer, og hvor mye du får rabatt på. Nå får du blant annet 70% på Miss Selvfridge utvalgte varer, dette varer kun i 4 dager så vær rask hvis du ønsker å bruke rabatten! Frakt og leveringstid blir også oppgitt under informasjon på hvert tilbud. Håper dette lille tipset ga en fin start på helgen!

Dette tubeskjørtet koster nå kun 104 kr hvis du kjøper det via Members, det kaller jeg røverkjøp! Finner du her


#Annonse #Mote #Shopping #Inspirasjon #Helg #skjønnhet #Interiør 

 • 06.02.2015 - 17:49
06.02.2015

True Colors

Finallyy weekend! 

Nå er det endelig helg dere, tenker meg at det er mange som koser seg ekstra denne fredagen? Jeg for min del har satt på favorittserien og koser meg med macronene jeg kjøpte med meg fra Edinburgh. Det går heldigvis å bestille fra Mademoiselle Macaroon på nettet, så det blir jeg nok å gjøre fremover. Jeg har virkelig falt for smaken av Paris! Jeg kunne garantert bodd i Paris og levd på macroner hver dag. hehe. 

Nå skal jeg kose meg med disse fargerike godbitene, ønsker dere en fortsatt fin fredag!! <3 


Love?

#Mote #Fredag #Inspirasjon #Shopping #Helg

 • 05.02.2015 - 23:20
05.02.2015

Trend: Back to the 70's

Nå er det ikke lenge til våren er her for fullt, noe av trendene vi vil se mye av denne vår og sommersesongen er 70 talls stilen. Yes, it's back! 

70 tallet er endelig tilbake, denne våren og sommeren er det trendy med funky hår frisyrer, bukser, skjørt med highwaist og store smykker. Fargene skal være sort, gult, oransje, blått, navy, korall, khaki, brunt, sølv, gull og bronsje.  Du vil også se mye pastellfarger og blomsterprint fra 70 tallet, trikset for å få den beste 70 talls stilen denne sesongen er tilbehøret.  Store solbriller, belter, hatter, hårbånd og smykker. 


Den populære 70 talls buksen er tilbake, nå skal buksene ha vide bein 


Match 70 talls antrekket med stort hår, metallic øyesminke og rosa, nude eller røde lepper 

Nå gleder jeg meg til vår og sommer! 

Bukse/HER // Veske/HER // Sko/HER // Bluse/HER // Solbriller/HER 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #sommer2015 #vår #shopping

 • 05.02.2015 - 18:51
05.02.2015

Pictures from Edinburgh

Hi beauties 

Jeg har klart å glemme kameraet mitt i bilen til Matthew så da får jeg ikke tatt noen outfit bilder, noe som er veldig kjedelig. Likevel så fant jeg noen bilder fra Edinburgh som jeg tenkte å dele :)

Ble møtt med herlig syn av "The Castle" da vi ankom Edinburgh

Senere ble det byen. Vi prøvde fantastisk god drink på en bar ikke langt fra leiligheten, har aldri drukket fra noe slikt før 

Out in scootlaaand 

Mobilbilder etter litt for mye alkoholinntak blir ikke alltid like bra, haha Så ble det en litt sen frokost dagen derpå 

Selfie må til 

Bestfriends Litt "photoshoot" i trappen haha

Namm, beste sushien jeg har smakt!

Det var en fantastisk hyggelig tur, håper det blir en ny destinasjon om ikke så veldig lenge! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Reise

 • 05.02.2015 - 10:00
05.02.2015

Luxus vs Budget

God morgen vakringer! 

De fleste har sikkert fått med seg veske debatten som pågår i media, der unge 15 åringer svir tusenlapper for å få det dyreste og fineste de kan henge på armen, for å passe inn på skolen. Dette er jo noe som har pågått i en ganske stor grad på de fleste skoler, også når jeg gikk på ungdomskolen. Det at merkeklær er en inngangsbillett for å passe inn blant de mest populære er jo ikke noe stort sjokk. Dette har eksistert i mange år på skolene rundt omkring, og det starter alltid på barneskolen. Husker ekstremt godt hvor viktig det var for alle å ha Bula buksene og uggs. Nå ser jeg tilbake på bilder fra barneskolen og forstår ikke hvorfor det var så "spesielt" å skulle ha dette. Slike "normer" i skolen varer kun en periode også er det noe nytt som alle må ha. Dette fører jo så klart til mobbing, utestengelse og mange medelever føler seg urettferdig behandlet fordi foreldrene deres nekter dem å ha det samme som de andre. Jeg synes ikke det er normalt at man som tenåring får alt man peker på, og ihvertfall ikke en veske som koster dobbel husleie for noen. Her er det jo egentlig foreldrene som har vært dårlig med oppdragelsen, fordi de lærer barna sine helt feile verdier  i livet og da velger de venner utfra status og penger istedenfor et ordentlig vennskap. Dessverre er det ikke så mye man får gjort med det, løsningen er jo å innføre uniformer i skolegangen men dette vil jo ikke skje med det første. Skolesekken er byttet ut med luksusvesker. 

Jeg forstår at en dyr og pen veske gir unge jenter og gutter selvtillit, men det skal ikke være slik at et lite merke kan utgjøre en så stor forskjell i et samfunn. En veske er en veske, uansett pris. Man bør få lov å gå med hva man vil, og bli akseptert for den man er og ikke hva slags klær og tilbehør man har på seg. Jeg mener du fint kan finne en like bra veske til budsjett pris. Derfor har jeg funnet fram noen eksempler, for å gjøre en sammenligning. Hvis du bare leter litt kan du finne mye fint til under 1000 lappen:)                 Veske fra Michael Kors her                               Veske fra NYPD her               Veske fra Michael Kors her                                 Veske fra Audrey (Booho.com) her

          Veske fra Ralph Lauren her                                     Veske fra Mango her

Dette var noen av veskene jeg tok en vs på, mange av dem er ikke bare lik i design men har også like god plass. Jeg vet at mange tenker kvalitet, og at det er verdt pengene når man kjøper dyrere vesker. Jeg har ingenting i mot de som kjøper det, men jeg synes det er for drøyt at man skal bruke det på skolen. Hvordan ville du reagert dersom du mistet vesken din? Det kan umulig være en lett påkjenning. Jeg vet hvor kjipt det er å miste en ny veske på byen, det er ikke noe du glemmer selvom prisen er langt fra like stor som designerveskene. Da kan du tenke deg om du mistet vesken til 12.000 som du nettopp bestilte hjem, ikke gøy. 


Hva mener du?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Hverdag #Tilbehør

 • 04.02.2015 - 22:57
04.02.2015

Lately on @instagram

God onsdagskveld kjære lesere! 

Jeg kom hjem for 2 timer siden og er helt utslitt. Vi kjørte i 5-6 timer i morges fra Edinburgh. Det var en lang og trøtt kjøretur, så jeg kjenner det skal bli godt å legge hodet på puten ganske så snart! Håper dere har en fin uke så langt! Jeg tenkte å komme med en oppdatering fra instagram, noe som er en stund siden sist jeg gjorde. Dere kan gjerne følge meg her hvis dere ønsker. Du kan gjerne legge igjen instagram profilen din i kommentarfeltet så skal jeg huske på å følge dere tilbake :) 

 

I morgen kommer det et innlegg om Luksus vs Budget, dette i forbindelse med veskedebatten som skrives om så mye i media. Vi skrives mer i morgen ønsker dere en fin kveld videre :) 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Onsdag #Shopping #Instagram #Skjønnhet

 • 04.02.2015 - 01:30
04.02.2015

Hold on I'm going home

Hi my dear readers! 

Beklager for sen oppdatering jeg kom akkurat inn døren her i leiligheten, nå har vi pakket sammen tingene og drar hjem til London i morgen tidlig. Jeg ser frem til å komme hjem og ikke minst få se lille valpen min igjen. Mamma har vært så grei å passet han mens jeg har vært her i Edinburgh. Statistikken på bloggen min har gått opp i de siste dagene så det er jo moro å se, men lurer selvfølgelig på hvor alle side-visningene kommer fra,kanskje noen som har anbefalt bloggen min et sted? *tihi*

I dag var vi innom den lille butikken med de fargerike og de utrolige gode Macaronene. Herregud, jeg er helt frelst! Heldigvis går det fint å bestille hjem, selvom de bare har selve butikken her i Edinburgh. Dette er en macaroon shop jeg anbefaler alle å dra innom når man først er i denne byen. Jeg fikk med meg noen "prototyper" av godbitene slik at jeg kan blogge om de forskjellige smakene :) De er så utrolige søte, ikke minst dødsgode! 

Jeg har skrevet en review av Mademoiselle Macaron her, dette er da mitt magasin på Engelsk!Synes dette paris temaet de har som dekor er så stilig, det føles som du er i Paris når du sitter i cafeen og spiser macroner. Kommer til å savne dette stedet! 

Vi skives i morgen <3


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Ferie #Anbefaling #Mat

 • 03.02.2015 - 10:00
03.02.2015

Wants from Nelly.com

God morgen vakringer!

Som dere sikkert ser har jeg endelig fått nytt design, det har gitt meg litt mer motivasjon til å blogge mer. Jeg er fortsatt i Edinburgh, drar hjem i morgen. Ser ikke frem til å dra hjem, har det så altfor hyggelig her! 

Jeg har tittet litt på nelly sine nyheter, og har funnet mine favoritter 

Fant denne classy kjolen fra NLY, finner du her

Supesøt rosa kåpe fra NLY, perfekt nå som det begynner å gå mot vår. Spriter opp et hvert antrekk! Finner du her

Lekker blondekjole fra NLY, denne synes jeg ser så fin ut! Kunne tenke meg å bruke denne en vam sommerdag. Du finner kjolen her

Super stilig lang top fra NLY trend, denne er perfekt hvis du like litt vågale plagg, finner du her

Sexy offshoulder topp fra NLY blush til kun 149 kr, finner du her 

Stilig cross it dress fra NLY trend, finner du her, sort finner du her


 Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Skjønnhet #Hverdag

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits