Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 5

  Tonights smokey eye makeup look

  God kveld kjære lesere! 

  Jeg tenkte å bare skrive litt før jeg drar til byen med kjæresten. I pakken jeg fikk fra perfume-click fikk jeg også et øyeskyggesett som jeg nå har fått testet ut. Jeg valgte å gå for smokey eyes, og siden det fulgte med en enkel forklaring på hvordan man kan gjøre looken step by step var jeg ferdig med øyesminken på fem minutter!

  Dette er paletten jeg fikk sponset fra dem, du finner det her (Koster ca 60-70 norske kroner) HUSK: Bestiller du fra nettsiden deres slipper du moms, er ikke det supert? Hope you find something you like! 

  Slik ser palletten ut, for min makeup look har jeg brukt metoden til høyre :-) 

  Ønsker dere en fin kveld videre!!


  Love? 

   #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Lørdag #Helg #Skjønnhet #Makeup

  Legg igjen en kommentar
  4

  Active Cosmetics - Chubby Lipstick

  Good morning Beauties! 

  Håper dere har hatt en fin start på helgen så langt, som sagt kom pakken fra perfume-click.co.uk i går, jeg har fått testet ut lipstickene som jeg valgte og jeg er utrolig fornøyd! De koster under 100 kr hvis du bestiller her, det kaller jeg godt tilbud! 

  Lipstickene gir perfekt dekke over leppene og varer hele dagen. De har forskjellige utvalg, hvis du ønsker andre farger. Jeg er stor fan av disse, og kommer til å bestille flere :-)   Dette er fargene jeg valgte, nude, rosa og rød. Passer til både hverdags look og til fest. Du finner de her (koster rundt 50-60 norske kroner)

  HUSK: Bestiller du fra siden deres slipper du å betale moms og frakt, det har de betalt selv! :)

  Håper dere liker de like godt som meg!  

  Sponset produkter


  Love?

  #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Helg #Lørdag

  Legg igjen en kommentar
  5

  Just Fabulous Heels

  God fredagskveld! 

  Jeg ankom nylig inn døra til kjæresten, jeg har ikke internett hjemme for øyeblikket så jeg må forhåndskrive noen innlegg for uken. I dag kom begge pakkene jeg hadde bestilt for noen dager siden, den ene fra Just Fab og den andre var produkter jeg har fått tilsendt i samarbeid med perfume-click.co.uk :-) 

  Jeg er veldig fornøyd med tingene jeg har fått, og kommer til å skrive litt om det når jeg har fått testet det ut! Anbefaler alle å ta en tur innom her, gode produkter innenfor skjønnhet og kroppspleie til rimelige priser. Bestiller du fra nettshoppen slipper du å betale moms og gebyr, er ikke det supert?

  Jeg fikk skoene mine i dag, og de er utrolige fine i virkeligheten, eneste er at jeg må bli vandt til å gå i slike hæler igjen, hehe. De ankom i en kjempe søt sko boks, elsker slike bokser. Passer godt inn i skosamlingen! 

  Du finner skoene her

  My darlings!

  Ønsker dere en fortsatt fin kveld, så skrives vi i morgen! <3 


  Love?

  #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Friday

  Legg igjen en kommentar
  9

  Metallic Blue Color

  Hi Beuties! 

  Kjente det var på tide med en ny fresh farge på neglene, så da har jeg valgt Metallic Blue. Jeg synes den minner meg om universet, veldig stilig farge! Kjøpte den på Hennes & Mauritz for noen måneder siden. I love it!   Nå skal jeg rydde videre i sminkesamlingen og klikke hjem noen nye skatter! 


  Love?

   #Mote #Blogg #Inspirasjon #Skjønnhet #Beauty #Makeup #Onsdag #Week

  Legg igjen en kommentar
  5

  In my mailbox today

  Hei vakringer!

  I dag fikk jeg endelig kjolen som jeg bestilte på Lørdag, kjolen var kjempe fin på det eneste som var kjipt var at den var litt stor i størrelsen enn jeg trodde. Så jeg vurderer å sende det tilbake for en størrelse mindre, eller så kjøper en veninne av meg den slik at jeg kan få bestilt en ny! Det er alltid sånn når man bestiller noe fra nettet, vet ikke helt om det blir å passe. Til tross for en litt kjip start på dagen, ser jeg frem til snart helg. Nå er det kun 3 dager igjen til jeg får se kjæresten igjen, så det blir hyggelig! :)   Jeg vant ikke noe ferie på dette loddet, men jeg fikk 10% Discount på neste kjøp!   Her ser du noe av kjolen, den er ganske lang så ble ikke så enkelt å ta helbilde, den er like fin i virkeligheten som på bilde. Jeg må likevel bytte den eller selge den, bestilte i størrelse 38, og bruker vanligvis 36. 

  Ønsker dere en fin onsdag!


  Love?

  #Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Post #Onsdag

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits