Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 4

  En shopoholikers bekjennelser

  • 31.03.2009 kl.23:01
  • Kategori: Blogg
  Like etter jeg hadde sett kinofilmen "En shopoholikers bekjennelser" ente jeg på kjøpesenteret med Even.
  Så kan vel egentlig innrømme at jeg er en shopoholiker selv:) Jeg elsker å kjøpe nye ting, og i dag var det salg på toppen av alt så ikke rart at jeg ble betatt av alle de fine klærne som hang rundt omkring i butikkene, noen ganger er det akkurat som mannekengen i utstillingsvinduene snakker til meg, at de sier " kjøp meg" og prøver å friste meg i alle mulige slags retninger. Okei, nå tuller jeg litt her men etter jeg så filmen så må jeg innrømme at jeg kjenner meg litt igjen. Btw så anbefaler jeg å se denne filmen, den er kjempe bra og den fikk meg til å le mye :)

  Her er forresten hva jeg falt for i butikkene:

  bilde019
  bilde020
  bilde022
  bilde023
  nbi
  Legg igjen en kommentar
  2

  Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne skru tiden tilbake

  • 31.03.2009 kl.16:34
  • Kategori: Blogg
  buo
  Jeg føler at alt har forandret seg. Det er liksom ikke noe igjen av de barnslige årene,de årene er forbi. Før kunne jeg være barnslig og barn uten at noen satte fingeren på det, fordi de antok at det førte med de barnslige årene. At det var sånn det skulle være. For å være helt ærlig føler jeg at jeg ikke var barn nok. Det er sånn det er når man vokser opp og forlater de gamle barnslige tidene. Man glemmer at man ikke kan være barn 2 ganger, og når man vil være "voksen" så innser man at man skulle ønske man kunne være barnslig en gang til.Før fikk jeg lov til å sitte på skuldrene til pappa og hadde det alltid koselig med foreldrene mine og kunne være uskyldig og liten jente uten at noen kalte meg barnslig. I dag er jeg for tung til det og snakker så vidt med moren min. Det er så mye jeg har lyst å forandre på og se tilbake på. Bare å gjennopleve de årene igjen, å sitte på skuldrene til pappa mens mamma sang sanger for meg og sa at jeg var så flink til å synge med på sangen. Jeg savner å være liten jente, savner å få nattaklem av mamma og at pappa leste nattahistorier til meg hver kveld, savner at når jeg var redd kom pappa alltid inn og trøstet meg og sa at det ikke var noe å være redd for. Etter som jeg vokste opp ble jeg lei av å bli behandlet som en 5 åring når jeg allerde hadde fylt 11 år. 
  Da var jeg for voksen til å se på barnetv og sånn så jeg begynte å se på "voksnere " ting. Som foreksempel hotel cæsar. Jeg tenkte at jeg gledet meg til å bli voksen og flytte hjemmefra og slippe mas fra foreldrene mine. Men når jeg ser tilbake på årene som har gått forbi savner jeg faktisk de tidene. Sannheten er at jeg faktisk ikke vil være voksen lenger, jeg vil være barn igjen og leve de barnslige årene på nytt. Nå som 16 åring står jeg over for så mye ansvar og må gjøre nesten alt på egenhånd. Har ikke de samme klærlige forholdene til foreldrene mine lenger, er blitt mer tilatt til meg selv. Jeg har valgt det selv. å støte foreldrene mine bort og tenke at de er teite og gammeldagse. Men jeg savner faktisk å være den minste i familien og få mye oppmerksomhet. Savner å være den alle var så glad, savner å være den lille Tittilila. Moren min kalte meg det når jeg var omtrent 5 år. pleide hun å kalle meg "Lille Titililia ".  
  Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne skru tilden tilbake, bare for å gjenoppleve de barnslige årene på nytt.
  Skal ikke klage for har opplevd mye fint i løpet av årene. Men hvis det er noe jeg skulle ønske er det å oppleve den tiden med foreldrene mine igjen, for det er ikke på den samme måten lenger, er blitt så stor :/
  Legg igjen en kommentar
  8

  En shopolikers bekjennelser

  • 31.03.2009 kl.15:27
  • Kategori: Blogg
  26805411235722388960n400

  Siden jeg er så veldig glad i shoppe og sløse bort penger på klær og sånn fikk jeg lyst til å se den nye kinofilmen "En shopolikers bekjennelser". Det skal jeg nemlig gjøre i kveld med Anja (Coachen min), så kanskje noen ser meg på colloseum kino med munnen full av godterier. Selvom jeg har en avtale med kjæresten min om å holde meg unna sånt,men pytt sann det er jo kino så noen lag med snacks går nok bra. Under her får dere se hva jeg har på meg i dag, kommenter gjerne dagens outfit om du ønsker det:) Har noen sett filmen, og er den bra? Vil gjerne vite hva dere mener om denne nye filmen?
  Legg igjen en kommentar
  4

  When the time goes by, i just cant stop thinking of you

  • 31.03.2009 kl.15:08
  • Kategori: Blogg
  meg2
  6453706904
  Legg igjen en kommentar
  3

  30.mar.2009

  • 30.03.2009 kl.23:00
  • Kategori: Blogg

  VILDE STRAND

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits