- Style By Keinapel - -

2

Dagens Outfit Innspirasjon

Så utrolig deilig vær ute, er enda i Oslo og blir her til over påsken. Ikke feil å feire påsken i Oslo. Vi har vært heldige med været de siste dagene, sol og stortsett varmt hver dag. Trur jeg tar en rolig helg, og tar festing i ferien. Mye som skjer til uken. Når jeg er her nede bor jeg hos min kjære besteveninne Maria, kjempe fin og koselig leilighet! 

 Flytter til Oslo i juni, gleder meg helt sykt! også er det ikke så lenge til sommerferien heller, Tyrkia og mye spennende. 

 Anyways, Dagens Outfit Innspirasjon


 Shorts/Homemade Topper/BikBok/GInaTricot Smykke/GinaTricot Boots/DinSko 

 Kos dere ute i sola i dag, dere som har sol :)

 Love?

 

Kommenter her

10

ModelDayStudio photoshoot #2

Her er flere bilder fra shooten :) 
Noen favoritter?

Kommenter her

9

Bilder fra photoshoot/ModelDayStudio

Var veldig gøyy! Kan legge ut fler bilder, hvis dere har lyst til å se :)) 

 Synes om bildene?

Kommenter her

1

19 årsfeiring - Bilder

Kom akkurat hjem til Maria nå, var kjempe hyggelig på fridays med gjengen :)) Deilig med mat! Trur neste gang jeg skal gå i shorts at jeg tar med en ekstra bukse, med tanke på at været plutselig forandrer seg. Snakker om sola, så forsvinnern. 

 Litt bilder fra bursdagsfeiringen min på Lørdag 


JensiiBallongene jeg fikk fra Patty Sjur og Jasper, god guttene :)) 

 

Kommenter her

2

Fridays på akerbrygge + dagens outfit

Hey søtinger. Hadde en utrolig bra kveld i går, gleder meg bare nå til å runde hele nitten år. Forteller mer om dagen min senere i kveld, nå skal jeg ut å spise med venner på fridays. Sykt sulten! Er så deilig sommervær her nede nå, storkoser meg. Tatt på meg shorts i dag faktisk! 

 

Dagens Outfit
Kos dere i dag! 

 

Synes om antrekket?

Kommenter her

4

Styling og makeup på salongen

Nå kom jeg akkurat hjem til Maria, sykt sliten. En veninne av meg som heter Jessica som jobber på Lexie frisørsalong på byporten stylet og fikset makeup på meg. Hun er utrolig flink, og er kjempestolt av henne! Nå mangler bare antrekket og gjestene, blir en så bra kveld! 

 

Slik ble håret, superfornøyd:)) 

 

Tok litt bilder ute i godværet, har vært utrolig varmt i dag! Herlig <3

 

Hatt en fin dag? synes om håret?

Kommenter her

4

Antrekk til i kveld

Fant det perfekte antrekket til i kveld, mintgrønn kjole, urbant smykke og Forget about your boyfriend skoene. Krysser fingrene for at dette blir enda bedre enn 18 årsdagen min. Feirer den i kveld, men blir 19 år på Tirsdag. 

 

Tar bilde av antrekket på til dere senere i dag :)) 

 

 

Nå skal jeg en tur innom byen, før jeg skal på salongen til en veninne av meg og få fikset hår og makeup. Ha en fin dag og kos dere i godværet :)) 

Kommenter her

7

Siste innkjøp fra Oslo

God morgen. Så utrolig deilig å våkne opp til godvær og masse sol. Skal begynne å fikse meg, for å dra å spise lunsj med pappa, også må jeg en tur ned til ModelDayStudio og hente bildene. Gleder meg så sykt mye til i kveld, kommer til å bli tidenes 19 årsfeiring!! :) Vi skal vorse hos maria i syvtiden, også drar vi til HardRock Cafe og spiser i nitiden. Etter det tenker vi oss ut på enten Luux eller Escape. Gleder meg til å bruke kjolen jeg kjøpte meg i går, den er utrolig meg. 

 

Det beste med å være i Oslo er helt klart shoppingen, masse salg overralt også har vi jo ikke GinaTricot i tromsø så da får jeg alltid med meg noen skatter før jeg drar hjemover. Tenkte å vise mine siste innkjøp fra oslo, elsker kjolen som skal være kveldens antrekk! :) 

 
Dagens ønske, få like fine krøller som i går.. 

Kommenter her

7

Photoshoot og tacokveld

Hey søtinger. Har hatt en så utrolig bra dag, virkelig knallstart på helgen. Var som sagt på photoshoot på ModelDayStudio, og det var utrolig gøy. Sykt fornøyd med settingen og bildene, og de var så høflige og hyggelige. Ble sminket og stylet av to makupartister som virkelig hadde peiling. Har aldr følt ført meg så "professjonel" før med både perfect makeup og hår. Virkelig en drømmedag! 

Legger ut noen bilder i morgen, kommer også en ny header med et av bildene. Jeg har også shoppet masse idag, blant annet antrekk til bursdagsfeiringen min i morgen. Gud som jeg gleder meg, blir så herlig å se igjen alle vennene mine og kose meg resten av kveld med champagne og god mat! Kjolen jeg skal ha på meg er i mint green, og passer perfekt til nagleskoene mine. 

 

Litt phototaking før photoshooten 

sykt å tenke på at det er mitt eget hår, kunne ikke blitt mere fornøyd. 

 

Nå skal jeg lage taco med maria til gjestene vi skal ha i kveld, blir en koselig fredagskveld med venner og god mat. Ønsker dere fortsatt en fin fredagskveld!

 

Synes om håret? vært på noe lignene selv?

Kommenter her

5

Ukens wants fra BikBokAlt fra BikBok

 

Elsker at mye av det som går igjen på bikbok er leopardprint, topper med skrift eller animalprint, frynser og nagler. Mye fint med andre ord, kunne sett for meg plaggene over i et antrekk. *drømmer meg bort* 

 

Love?

Kommenter her

6

Summerfeeling i Oslo + innkjøp

Hei. Nå har jeg nettopp kommet inn døren hos Maria. Er så deilig å være tilbake i Oslo! Gleder meg virkelig til jeg flytter tilbake. Flyturen gikk kjempegreit, og det var internett på flyet så jeg overlevde kjedsomheten. I dag har jeg bare trasket rundt i oslo og kost meg i sommerværet. Faktisk så utrolig varmt at jeg har byttet ut parkasen med skinnjakken. Herlig! Var også på et koselig jobbintervju, og sier bare at jeg ser virkelig frem til sommeren. Det har noe med dansing og modell å gjøre, og er utrolig stort og spennende. Skal ikke røpe så altfor mye, men jeg gleder meg virkelig! 

 

Jeg har også shoppet litt smått, det må jeg alltid gjøre når jeg er her. Var salg på BikBok og fant en kjempe fin cardigan i marineblå. Matcher sesongens trender. Kjøpte også et par smashing solbriller, som jeg skal bruke masse fremover. 

 

Litt av dagens outfit
 Cardigan fra BikBok, solbriller fra en acessories butikk 

 

Er det sol hos deg? Synes om innkjøpet?

Kommenter her

7

Trend: AztekerprintDenne trenden forguder jeg! Sykt stilig og urbant. Liker at årets vår og sommetrender er fullt av farger, print og mønster. #Azteker Print er noe som ligger høyt på listen denne sesongen. Kan kombineres på mange forskjellige måter, shorts, høytlivsbukse, skjørt osv. Jeg skal garantert skaffe meg mye print i dette mønsteret, er jo så utrolig tøft! Et skjørt eller shorts ligger nummer 2 på min wantliste denne våren. Har ikke sett mye av det i butikkene, men regner med det kommer etterhvert. I'ts damn hot!

 

Slik kan du enkelt bruke trenden, jeans og en dressjakke for eksempel. 


Love?

Kommenter her

9

Dagens Outfit Innspirasjon

Kom akkurat inn døren, føler at dagen i dag har vært helt grei. Hadde prøver i 2 fag i dag, Samf og matte. Følte det gikk greit i samf, men gikk særdeles dårlig i matten. Vet ikke hva det er, bare noen ganger så klarer jeg ikke å forstå matten, bare masse tall og kompliserte greier. Skal aldri bli noe siviløkonom hvertfall, må være en forferdelig slitsom jobb. Gleder meg så altfor mye til sommeren, drømmer meg bort i sommerklærne mine. 

 

Dagens sommerlige outfit innspirasjon

 

Shorts/BIkBok (gammel bukse) Topp/TopShop London Smykke/Sorbet Wedges/butikk i London

Love?

Kommenter her

0

Travel blogger+ nye hårprodukter

Hey. Føler at bloggingen min bare blir verre og verre. Litt mye som skjer i livet fortiden, beslutninger som skal tas og nå er det ikke mange dager til jeg er 19 år heller. Føler at alt går i surr noen ganger, og at jeg ikke helt vet hvor jeg skal fotsette meg. Har ihvertfall kommet med en beslutning, skal ikke gi opp skolen nå som det er så kort tid igjen! Kanskje vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre i mange tilfeller, men i dette tilfellet har jeg ikke noe valg. Bedre å ta godene for det etterpå. 

 

Reiser til Oslo på Torsdagsmorgen kl. 06.45, sykt tidlig fly I know! Men, vil jo være mest mulig i oslo. Mye spennende som skjer denne uken + bursdagsfeiring. Siden jeg skal på photoshoot kommer det snart en ny og bedre header (forhåpentligvis en jeg ikke går lei av med en gang). 

 Blåshampo/Redken Fuktighetsgivende hårkrem kjøpt på frisørsalong


Planene for uken:


Torsdag: Bursdagdate med Andreas på 

Fredag: Photoshoot og jobbintervju med VIVA

Lørdag: Cafe date med noen venner og senere bursdagsfeiring på Hard Rock Cafe


 

Ser virkelig frem til en topp 10 uke, og håper det blir fint vær! 


Kommenter her

7

Bestilt ny kjole

Fant en utrolig fin kjole på Nelly.com, som også får frem formene. Bestilte i størrelse S, og gleder meg til å bruke den! Har også 2 rabattkort på Nelly.com som jeg skal bruke på et par sko, om jeg finner noen fine. Ihvertfall veldig fornøyd med kjøpet, nå håper jeg bare den er like fin i virkeligheten! 

 

 Elsker ryggen! 

 

Love?

Kommenter her

0

Sponsorpakke: Effortless DreamExtensions

Hei. Nå føler jeg meg mye bedre! Har sovet ganske mye de to siste dagene, og bare det å sove hjelper veldig! Våknet brått i natt og klarte ikke å sove, så jeg tok paraset og spiste litt fiskesuppe, noe som faktisk gjorde ting bedre! Fikk også sove mye bedre. Ser ut som at jeg faktisk kan dra på skolen i morgen, nå som det er en stund siden sist. Sykdom er virkelig noe dritt! 

 

Åpnet pakken jeg fikk fra DreamExtensions i går, og nå har jeg endelig fått tatt litt bilder av innholdet. 

 

Pakken inneholdt extensionsbørste, extensions, en mappe til extensions for å bevare håret og en instruksjon på etiketten. Der står det blant annet tips til hvordan du skal vaske det og hvor ofte osv. Veldig smart! Kommer med et til innlegg om håret til uken, med blant annet en liten anbefaling. 

 

Slik ser håret ut først, pakket inn i beskyttelsesnett. 

 

 Slik ser håret ut i dagslys uten blits


Jeg valgte ut Extensions med bølger eller såkalte waves. og er veldig fornøyd! Kvaliteten er faktisk overraskende bra, og gleder meg virkelig til å teste ut håret i helgen. 

 

Love?

Kommenter her

7

Syk og pakke i posten

Det er på slke dager som denne du blir skikkelig glad for pakker i posten. Jeg har nemlig blitt syk og ligger her hjemme med 38 i feber, svimmel, tåkesyn, ja listen fortsetter. Utrolig plagsomt! Klarer egentlig ikke å sitte på pcen heller, men hva gjør jeg ikke for bloggen? Jeg gidder heller ikke lade kameraet, så ja det har blitt lite bilder i det siste. Men, det blir bedre når jeg er blitt frisk! Middagen min de siste dagene har vært yoghurt og banan, sunt men begynner å bli ganske så lei av det. Krysser fingrene for at jeg blir bedre over helgen! Helst før helgen,men det er jo lov å håpe! 

 

Vant iphonedeksel for 2 dager siden, det var litt moro da. Så nå har jeg designet eget og kommer snart i posten. Det eneste som mangler er selve iphonen (hehe), håper jeg får det til 19-årsdagen min! Hentet også extensionspakken fra http://dreamextensions.no som jeg skal prøve å teste for dere i morgen, spørs hvordan formen er. 

 

Lagde eget i photoshop, synes det beskriver meg veldig godt! Partyprinsessen på topp! 

 

Love?

 

Kommenter her

5

Bad Hairday: 10 irritasjonsmomenter

Vi har alle bad-hair days en gang iblant! Selv de med det perfekte håret. Tenkte å dele mine 10 irritasjonsmomenter når det kommer til håret. Kanskje noen kjenner seg igjen! 

 

1. Ettervekst! Det finnes ikke noe verre, noen sier det ser hot ut. Nei! Det er ikke mye hot med en stor jordflekk ved hodebunnen. Ettervekst er ikke fint, mer plagsomt. 

 

2. Vasker du håret for mye, blir det fortere skittent, og ser fettete ut uannsett hva du gjør med det. Derfor anbefaler jeg å dusje ihvertfall hver tredje dag. Dette var noe som skjedde meg ofte før, heldigvis har det forbedret seg nå. 

 

3. Håret mitt er ihvertfall sykt sensitivt, og tåler ikke ting som retting og krølling. Heldigvis har jeg stritt hår, og slipper å våkne opp med krøller, og det vet jeg det er mange som irriterer seg over. Å rette håret på morgen, har jeg ikke tid til så glad jeg slipper det! 

 

4. Det lugger! Fysøren så vondt det er, jeg er sykt hårsår og tåler ikke hvis noen drar ut en hårstrå. Guttene synes dette er sykt moro! 

 

5. Røyting! Mange ganger føler jeg meg som en katt, fordi håret mitt ligger overralt, og ikke særlig gøy å få det på klærne heller. 

 

6. Slitte hårtupper! Det er vel ikke noe jeg mener er verre med håret enn slitte hårtupper. Det er også utrolig plagsomt, og jeg må alltid vaske tuppene på nytt. Skal kjøpe marrocan oil som mange bloggere har anbefalt, kanskje det blir bedre da. ( Kom gjerne med tips! ) 

 

7. Kløing! Noen ganger klør håret mitt like mye som en ullgenser. Skikkelig irriterende! 

 

8. Når du vasker håret kvelden før og sovner med vått hår, og våkner dagen derpå med verdens største floke.  

 

9.  Bustete på håret! Dette skjer meg så utrolig ofte, bustete på håret og mange hårtuster som stikker opp fra håret. Prøvd å legge ned med hårspray men det endte bare opp med at det ble enda verre. 

 

10.  Når du ikke kler så mange frisyrer. På grunn av ansiktsformen min kler jeg veldig lite frisyrer og ender alltid opp med den samme kjedelige. Stritt hår og midtskill. Misunner de som kan kle andre frisyrer. 

 

 

Noen punkter dere kjenner dere igjen i?

 

Kommenter her

2

Ny konkurranse snart i gang

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen om å vinne Silver Pearl Ringen fra http://smejfashion.no Mail er blitt sendt! Kommer snart en ny konkurranse, så følg med! I samarbeid med DREAM EXTENSIONS

 

UKM gikk kjempefint! Men, kom ikke videre til fylkesmønstringen. Hadde det uannsett veldig gøy og følte jeg fremførte låta mye bedre enn på fredagen! Det skjer mye spennende ting i livet mitt fortiden, og neste uke feirer jeg 19 årsdagen min i Oslo med de beste. 

 

Nå sitter jeg her hjemme med høy feber og det eneste jeg har klart å spise i dag er ibux og yohurt. Trur ikke jeg blir å sitte lenge på pcen i dag, legger meg nok etter paradisehotel. Selvom det er et sprøtt program, må jeg få det med meg, En dose underholdning i hverdagen. 

 

 

Blogges bedre i morgen. håper dere har hatt en fin ferrie! 

 

Kommenter her

7

Ukm finale i kveld!!

Hey lesere. Beklager for dårlig blogging, men er så opptatt denne helgen! I går var det som sagt UKM (Ungdom Kultur Mønstring) for Tromsø kommune. Det var totalt 25 innslag, og jeg var en av dem. Var nr 12 til å synge, første etter pausen. Det var ganske nervepirrende først, men når jeg kom ut på scenen gikk det veldig bra. 

 

Etter delfinalen i går kveld fikk vi vite hvem som kom videre til hovedfinalen i kveld, og jeg ble overrasket når de ropte opp navnet mitt. Da ble jeg sykt glad! Nivået på UKM i år var ganske høyt, sykt mange flinke som var med i år. Sang en sang jeg har skrevet selv, og som betyr mye for meg. Den heter "Battlefield". Det å vite at jeg var en av de seks beste var så utrolig gøy, og gleder meg til i kveld! I kveld avgjøres hvem som går videre til landsfinalen. Forestillingen begynner kl. 17.00. 

 

Hadde vært gøy å vinne finalen! Men, det er nok liten sjangse med tanke på de som skal opptre i kveld! Skal ihvertfall kose meg og gjøre mitt beste !! 


Wish me luck :)) 

Kommenter her

4

Siste sjangse til å melde seg på konkurransen

Vil bare minne dere på konkurransen som jeg avslutter i kveld klokken 18.00, så hvis du enda har lyst å delta på ukens konkurranse finner du den her, HUSK å les reglene før du deltar. 

 

 

Si ifra hvis dere vil ha flere konkurranser, er jo for dere at jeg har dem! For å gi noe tilbake til leserne mine:) "Lik" gjerne og del under hvis du er fornøyd med konkurransene sålangt! 

 

Kommenter her

17

Vesker: Orange vs Rosa

Hvis det er noe jeg er helt obsessed in da er det vesker. Tynne vesker, store vesker, mini og maximalistiske vesker. Vesker som ligner på konvolutter, osv. Tittet litt på veskene de har på forskjellige nettbutikker, og kom over en sykt kul veske. Vesken finnes i tre forskjellige farger, sort, orange og rosa. Tenker å bestille hjem en av fargene. men, spørsmål er hvilken? eller kanskje jeg skal velge begge? Perfekt kombinasjon til vårens trender! 

Vesken finner du her 

 

Hvilken farge?

 

Kommenter her

6

Ny sponsor: DreamExtensions

Tenkte å skrive om et nytt samarbeid jeg har startet. DreamExtensions er en nettbutikk som selger anderledes extensions. Håret er ment til å alltid være tilgjengelig og skal være enkelt å sette på. Hvor mange ganger har du ikke gitt opp å sette på håret, fordi enten klippsene har falt av eller at det har blitt en stor floke på grunn av alle stripsene?

 

Det er ikke noe å stikke under en stol, at extensions er ekstremt komplisert hvis du ikke gjør det riktig hver gang. Håret mitt fra Rapunzel bare henger i mappen på badet, og blir egentlig aldri brukt fordi jeg er så lei av å sette på hele tiden. Desutten så har jeg så langt hår nå, at det ikke er noen vits lenger. Men, jeg må innrømme at jeg har slitt mange ganger å sette på extensions riktig, noe som har vært lite motiverende. 

 

Dette er ikke hair extensions med klipp, lim eller hair extensions med tape. Det er så lett som at du bruker det som en hårbøyle/hårbånd og har rundt hodet, og kan "putte" håret over den, så har du lengre hår. Og det på 1-2-3. Jeg får snart tilsendt min extensionspakke som jeg skal teste, men har lest på andre blogger at det er det beste de har prøvd! Gleder meg til å teste!

 

Før og etter bilde:

 

 

 

 

Hva synes du?

Kommenter her

5

New in - Boyfriend Jeans

Konserten gikk kjempebra, følte at jeg sang ganske greit! I morgen er det UKM, og jeg skal synge min egen sang. Gruer og gleder meg, kommer også et innslag om meg i avisa enten i morgen eller i dag. 

 

Shoppet litt før jeg tok turen hjem, masse salg i byen. Fant faktisk 3 bukser til prisen av 1. Lovely! Var på utkikk etter "boyfriend jenans" og jammen fant jeg det også, med hull i. Var også innom secondhand en tur( fretex) og fant en kjempekul clutch i skinn, som passer til solbriller og bankkort. 

 

 

 

 

( Flere enn meg som irriterer over at det ikke går ann å laste opp bilder ?? Måtte laste opp på tinypic og kopiere )

 

Love?


 

Kommenter her

5

Dagens Outfit Innspirasjon

God morgen! Flere en meg som akkurat fikk logget inn på blogg.no? Luksusproblem.. Anyways, siden jeg våknet opp til fint vær, og det var lyst i hele leiligheten besteme jeg meg for å ta noen outfitbilder (for en gang skyld). Tenkt til å begynne med det også fremover, siden det ble så bra lys osv. Gleder meg utrolig mye til det blir varmere ute, da kan jeg endelig gå med shorts igjen. 

 

Jeg skal synge på rådhuset klokken 11.30, og nå er det ikke lenge igjen! Wish me look! 

 

Dagens Outfit Innspirasjon

 

 

 

Shorts/Homemade Topp/HM Clutch/Glitter Solbriller/BikBok Belte/SecondHand Smykke/Sorbet

 

Love?

Kommenter her

3

Trend: Boyfriendstyle

Noe som er trend for tiden er den såkalte "Boyfriend- looken". Buksene skal ikke være tighte, men skal være mer guttete i stilen. Lange skjorter, skinnjakker og boyfriendjeans kombinert med høyhelte sko. Jeg digger det! Du kan gjerne bytte ut skinnjakken med en blazer over, det er også eksidert hot denne vårsesongen. Boyfriendjeans fra BikBok med hull i, er også noe som står på #wantlisten min akkurat nå. 

 

Liker at trendene denne våren har mer variasjon, og ikke bare det samme gamle. Stilene forandrer seg hele tiden, men det som er bedre nå enn før er at det er blitt mer fritt i klesveien. Du kan velge hvilke type stiler du vil gå for, og det ser likevel bra ut. Vil påsi at moten har forbedret seg, og ikke er så ensformig som før. 

 
Alt fra BikBok, Pumps fra Nelly.com 

 

Love?


Kommenter her

15

Dagens Outfit Innspirasjon

God morgen :) Her har dere dagens outfit innspirasjon, så bra at så mange blir inspirert av antrekkene mine :)) Håper snøen tiner snart så jeg kan ta outfits bilder igjen, er jo flere meter med snø utenfor døren min så da blir det lite outfits.

 

Uten sminke og nettopp stått opp! Frisket opp morgentrynet mitt med en lebestift, så jeg ikke skulle se så trøtt ut på bilde. 


Gleder meg utrolig mye til Fredag, for da kommer Maria og Jessica på Tromsøbesøk igjen! Alltid like koselig når de kommer på besøk. I morgen skal jeg også synge på sånn gratiskonsert som holdes i tromsø på rådhuset. Både gruer og gleder meg til det, en kompis av meg skal filme da så da gruer jeg meg enda mer, haha. Kryss fingrene for at jeg ikke driter meg ut! Ønsker dere en fin dag :)) 

  

Jumpsuit/BikBok Sko/HM Solbriller/GinaTricot Clutch/Glitter Smykke/BikBok

 

Love?

Kommenter her

3

Ukens blogg

Beklager, men glemte helt å trekke ukens blogg! Jeg har ihvertfall gjort det nå og det ble herlige og flinke makeupbloggeren http://fashi0ndoll.blogg.no/ 

 

Det er mange blogger som fortjener ros for sine ferdigheter, men denne bloggen ble en av favorittene. Karina, som hun heter har et nydelig design og blogger ofte om sin hver dag og sin store lidenskap for sminke og klær. Hun tar flotte bilder og skriver godt. På bloggen hennes kan du lese om sminke og stylingtips, samt bli inspirert av stilen hennes. Karina jobber som frisør, og er kjempe god på hår og sminke. Absolutt en blogg dere burde ta dere en tur innom. 

 

 

Vil du melde deg på til neste ukens blogg? Trykk HER

 

Til dere som har meldt dere på allerede, dere har enda sjangsen. Neste ukens blogg trekkes søndags kveld! 

 

Hva synes du om denne ukens blogg?


Kommenter her

6

Avslappende kveld

Så utrolig deilig med ferie, i dag blir en avslappende kveld. Skal fikse neglene, ta selvbruning og rydde litt i leiligheten. Rett og slett bare slappe av! Skal også kose meg med gossipgirl, pretty little liars og the lying game. Beste seriene i verden!! 

 

 

Vil forresten takke dere så mye for forståelsen og sympatien jeg fikk på innlegget jeg skrev to hakk under. Livet er ikke alltid like enkelt! Håper det går bra med dere og at vi kan alle tenke mer positivt om oss selv fremover. Det går jo mot lysere tider, og snart er det sommer. 


Hva skal dere i kveld?


Kommenter her

15

Dagens Outfit Innspirasjon

God morgen dere! Utrolig fint vær ute nå, noe som er positivt ihvertfall. Nå går det endelig mot lysere tider! Hadde en litt dårlig dag i går, og skrev innlegget under for å få ut følelser. Ser at det er mange som sliter med det samme, noe så trist! Håper vi alle kan lære oss til å godta oss selv fremover, og se det positive i livet. Jeg skal ihvertfall prøve å tenke anderledes om meg selv, noe jeg trur vil gjøre ting bedre. Man blir jo syk av å ha det sånn hele tiden..

 

Dagens Outfit Innspirasjon

  

Sko/BIkBok Veske/Singapore Kjole/BikBok Solbriller/BikBok

 

Love?

Kommenter her
hits