Style By Keinapel -

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 31.03.2012 - 15:22

Så utrolig deilig vær ute, er enda i Oslo og blir her til over påsken. Ikke feil å feire påsken i Oslo. Vi har vært heldige med været de siste dagene, sol og stortsett varmt hver dag. Trur jeg tar en rolig helg, og tar festing i ferien. Mye som skjer til uken. Når jeg er her nede bor jeg hos min kjære besteveninne Maria, kjempe fin og koselig leilighet! 

 Flytter til Oslo i juni, gleder meg helt sykt! også er det ikke så lenge til sommerferien heller, Tyrkia og mye spennende. 

 Anyways, Dagens Outfit Innspirasjon


 Shorts/Homemade Topper/BikBok/GInaTricot Smykke/GinaTricot Boots/DinSko 

 Kos dere ute i sola i dag, dere som har sol :)

 Love?

 

2 kommentarer

ModelDayStudio photoshoot #2

 • 30.03.2012 - 23:29

Her er flere bilder fra shooten :) 
Noen favoritter?

10 kommentarer

Bilder fra photoshoot/ModelDayStudio

 • 26.03.2012 - 17:25

Var veldig gøyy! Kan legge ut fler bilder, hvis dere har lyst til å se :)) 

 Synes om bildene?

9 kommentarer

19 årsfeiring - Bilder

 • 25.03.2012 - 20:43

Kom akkurat hjem til Maria nå, var kjempe hyggelig på fridays med gjengen :)) Deilig med mat! Trur neste gang jeg skal gå i shorts at jeg tar med en ekstra bukse, med tanke på at været plutselig forandrer seg. Snakker om sola, så forsvinnern. 

 Litt bilder fra bursdagsfeiringen min på Lørdag 


JensiiBallongene jeg fikk fra Patty Sjur og Jasper, god guttene :)) 

 

1 kommentar

Fridays på akerbrygge + dagens outfit

 • 25.03.2012 - 15:54

Hey søtinger. Hadde en utrolig bra kveld i går, gleder meg bare nå til å runde hele nitten år. Forteller mer om dagen min senere i kveld, nå skal jeg ut å spise med venner på fridays. Sykt sulten! Er så deilig sommervær her nede nå, storkoser meg. Tatt på meg shorts i dag faktisk! 

 

Dagens Outfit
Kos dere i dag! 

 

Synes om antrekket?

2 kommentarer

Styling og makeup på salongen

 • 24.03.2012 - 18:08

Nå kom jeg akkurat hjem til Maria, sykt sliten. En veninne av meg som heter Jessica som jobber på Lexie frisørsalong på byporten stylet og fikset makeup på meg. Hun er utrolig flink, og er kjempestolt av henne! Nå mangler bare antrekket og gjestene, blir en så bra kveld! 

 

Slik ble håret, superfornøyd:)) 

 

Tok litt bilder ute i godværet, har vært utrolig varmt i dag! Herlig <3

 

Hatt en fin dag? synes om håret?

4 kommentarer

Antrekk til i kveld

 • 24.03.2012 - 13:48

Fant det perfekte antrekket til i kveld, mintgrønn kjole, urbant smykke og Forget about your boyfriend skoene. Krysser fingrene for at dette blir enda bedre enn 18 årsdagen min. Feirer den i kveld, men blir 19 år på Tirsdag. 

 

Tar bilde av antrekket på til dere senere i dag :)) 

 

 

Nå skal jeg en tur innom byen, før jeg skal på salongen til en veninne av meg og få fikset hår og makeup. Ha en fin dag og kos dere i godværet :)) 

4 kommentarer

Siste innkjøp fra Oslo

 • 24.03.2012 - 09:54

God morgen. Så utrolig deilig å våkne opp til godvær og masse sol. Skal begynne å fikse meg, for å dra å spise lunsj med pappa, også må jeg en tur ned til ModelDayStudio og hente bildene. Gleder meg så sykt mye til i kveld, kommer til å bli tidenes 19 årsfeiring!! :) Vi skal vorse hos maria i syvtiden, også drar vi til HardRock Cafe og spiser i nitiden. Etter det tenker vi oss ut på enten Luux eller Escape. Gleder meg til å bruke kjolen jeg kjøpte meg i går, den er utrolig meg. 

 

Det beste med å være i Oslo er helt klart shoppingen, masse salg overralt også har vi jo ikke GinaTricot i tromsø så da får jeg alltid med meg noen skatter før jeg drar hjemover. Tenkte å vise mine siste innkjøp fra oslo, elsker kjolen som skal være kveldens antrekk! :) 

 
Dagens ønske, få like fine krøller som i går.. 

7 kommentarer

Photoshoot og tacokveld

 • 23.03.2012 - 20:35

Hey søtinger. Har hatt en så utrolig bra dag, virkelig knallstart på helgen. Var som sagt på photoshoot på ModelDayStudio, og det var utrolig gøy. Sykt fornøyd med settingen og bildene, og de var så høflige og hyggelige. Ble sminket og stylet av to makupartister som virkelig hadde peiling. Har aldr følt ført meg så "professjonel" før med både perfect makeup og hår. Virkelig en drømmedag! 

Legger ut noen bilder i morgen, kommer også en ny header med et av bildene. Jeg har også shoppet masse idag, blant annet antrekk til bursdagsfeiringen min i morgen. Gud som jeg gleder meg, blir så herlig å se igjen alle vennene mine og kose meg resten av kveld med champagne og god mat! Kjolen jeg skal ha på meg er i mint green, og passer perfekt til nagleskoene mine. 

 

Litt phototaking før photoshooten 

sykt å tenke på at det er mitt eget hår, kunne ikke blitt mere fornøyd. 

 

Nå skal jeg lage taco med maria til gjestene vi skal ha i kveld, blir en koselig fredagskveld med venner og god mat. Ønsker dere fortsatt en fin fredagskveld!

 

Synes om håret? vært på noe lignene selv?

7 kommentarer

Ukens wants fra BikBok

 • 22.03.2012 - 17:46Alt fra BikBok

 

Elsker at mye av det som går igjen på bikbok er leopardprint, topper med skrift eller animalprint, frynser og nagler. Mye fint med andre ord, kunne sett for meg plaggene over i et antrekk. *drømmer meg bort* 

 

Love?

5 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits