Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 31.03.2012 - 15:22

Så utrolig deilig vær ute, er enda i Oslo og blir her til over påsken. Ikke feil å feire påsken i Oslo. Vi har vært heldige med været de siste dagene, sol og stortsett varmt hver dag. Trur jeg tar en rolig helg, og tar festing i ferien. Mye som skjer til uken. Når jeg er her nede bor jeg hos min kjære besteveninne Maria, kjempe fin og koselig leilighet! 

 Flytter til Oslo i juni, gleder meg helt sykt! også er det ikke så lenge til sommerferien heller, Tyrkia og mye spennende. 

 Anyways, Dagens Outfit Innspirasjon


 Shorts/Homemade Topper/BikBok/GInaTricot Smykke/GinaTricot Boots/DinSko 

 Kos dere ute i sola i dag, dere som har sol :)

 Love?

 

ModelDayStudio photoshoot #2

 • 30.03.2012 - 23:29

Her er flere bilder fra shooten :) 
Noen favoritter?

Bilder fra photoshoot/ModelDayStudio

 • 26.03.2012 - 17:25

Var veldig gøyy! Kan legge ut fler bilder, hvis dere har lyst til å se :)) 

 Synes om bildene?

19 årsfeiring - Bilder

 • 25.03.2012 - 20:43

Kom akkurat hjem til Maria nå, var kjempe hyggelig på fridays med gjengen :)) Deilig med mat! Trur neste gang jeg skal gå i shorts at jeg tar med en ekstra bukse, med tanke på at været plutselig forandrer seg. Snakker om sola, så forsvinnern. 

 Litt bilder fra bursdagsfeiringen min på Lørdag 


JensiiBallongene jeg fikk fra Patty Sjur og Jasper, god guttene :)) 

 

Fridays på akerbrygge + dagens outfit

 • 25.03.2012 - 15:54

Hey søtinger. Hadde en utrolig bra kveld i går, gleder meg bare nå til å runde hele nitten år. Forteller mer om dagen min senere i kveld, nå skal jeg ut å spise med venner på fridays. Sykt sulten! Er så deilig sommervær her nede nå, storkoser meg. Tatt på meg shorts i dag faktisk! 

 

Dagens Outfit
Kos dere i dag! 

 

Synes om antrekket?

Styling og makeup på salongen

 • 24.03.2012 - 18:08

Nå kom jeg akkurat hjem til Maria, sykt sliten. En veninne av meg som heter Jessica som jobber på Lexie frisørsalong på byporten stylet og fikset makeup på meg. Hun er utrolig flink, og er kjempestolt av henne! Nå mangler bare antrekket og gjestene, blir en så bra kveld! 

 

Slik ble håret, superfornøyd:)) 

 

Tok litt bilder ute i godværet, har vært utrolig varmt i dag! Herlig <3

 

Hatt en fin dag? synes om håret?

Antrekk til i kveld

 • 24.03.2012 - 13:48

Fant det perfekte antrekket til i kveld, mintgrønn kjole, urbant smykke og Forget about your boyfriend skoene. Krysser fingrene for at dette blir enda bedre enn 18 årsdagen min. Feirer den i kveld, men blir 19 år på Tirsdag. 

 

Tar bilde av antrekket på til dere senere i dag :)) 

 

 

Nå skal jeg en tur innom byen, før jeg skal på salongen til en veninne av meg og få fikset hår og makeup. Ha en fin dag og kos dere i godværet :)) 

Siste innkjøp fra Oslo

 • 24.03.2012 - 09:54

God morgen. Så utrolig deilig å våkne opp til godvær og masse sol. Skal begynne å fikse meg, for å dra å spise lunsj med pappa, også må jeg en tur ned til ModelDayStudio og hente bildene. Gleder meg så sykt mye til i kveld, kommer til å bli tidenes 19 årsfeiring!! :) Vi skal vorse hos maria i syvtiden, også drar vi til HardRock Cafe og spiser i nitiden. Etter det tenker vi oss ut på enten Luux eller Escape. Gleder meg til å bruke kjolen jeg kjøpte meg i går, den er utrolig meg. 

 

Det beste med å være i Oslo er helt klart shoppingen, masse salg overralt også har vi jo ikke GinaTricot i tromsø så da får jeg alltid med meg noen skatter før jeg drar hjemover. Tenkte å vise mine siste innkjøp fra oslo, elsker kjolen som skal være kveldens antrekk! :) 

 
Dagens ønske, få like fine krøller som i går.. 

Photoshoot og tacokveld

 • 23.03.2012 - 20:35

Hey søtinger. Har hatt en så utrolig bra dag, virkelig knallstart på helgen. Var som sagt på photoshoot på ModelDayStudio, og det var utrolig gøy. Sykt fornøyd med settingen og bildene, og de var så høflige og hyggelige. Ble sminket og stylet av to makupartister som virkelig hadde peiling. Har aldr følt ført meg så "professjonel" før med både perfect makeup og hår. Virkelig en drømmedag! 

Legger ut noen bilder i morgen, kommer også en ny header med et av bildene. Jeg har også shoppet masse idag, blant annet antrekk til bursdagsfeiringen min i morgen. Gud som jeg gleder meg, blir så herlig å se igjen alle vennene mine og kose meg resten av kveld med champagne og god mat! Kjolen jeg skal ha på meg er i mint green, og passer perfekt til nagleskoene mine. 

 

Litt phototaking før photoshooten 

sykt å tenke på at det er mitt eget hår, kunne ikke blitt mere fornøyd. 

 

Nå skal jeg lage taco med maria til gjestene vi skal ha i kveld, blir en koselig fredagskveld med venner og god mat. Ønsker dere fortsatt en fin fredagskveld!

 

Synes om håret? vært på noe lignene selv?

Ukens wants fra BikBok

 • 22.03.2012 - 17:46Alt fra BikBok

 

Elsker at mye av det som går igjen på bikbok er leopardprint, topper med skrift eller animalprint, frynser og nagler. Mye fint med andre ord, kunne sett for meg plaggene over i et antrekk. *drømmer meg bort* 

 

Love?

Summerfeeling i Oslo + innkjøp

 • 22.03.2012 - 14:22

Hei. Nå har jeg nettopp kommet inn døren hos Maria. Er så deilig å være tilbake i Oslo! Gleder meg virkelig til jeg flytter tilbake. Flyturen gikk kjempegreit, og det var internett på flyet så jeg overlevde kjedsomheten. I dag har jeg bare trasket rundt i oslo og kost meg i sommerværet. Faktisk så utrolig varmt at jeg har byttet ut parkasen med skinnjakken. Herlig! Var også på et koselig jobbintervju, og sier bare at jeg ser virkelig frem til sommeren. Det har noe med dansing og modell å gjøre, og er utrolig stort og spennende. Skal ikke røpe så altfor mye, men jeg gleder meg virkelig! 

 

Jeg har også shoppet litt smått, det må jeg alltid gjøre når jeg er her. Var salg på BikBok og fant en kjempe fin cardigan i marineblå. Matcher sesongens trender. Kjøpte også et par smashing solbriller, som jeg skal bruke masse fremover. 

 

Litt av dagens outfit
 Cardigan fra BikBok, solbriller fra en acessories butikk 

 

Er det sol hos deg? Synes om innkjøpet?

Trend: Aztekerprint

 • 20.03.2012 - 20:00Denne trenden forguder jeg! Sykt stilig og urbant. Liker at årets vår og sommetrender er fullt av farger, print og mønster. #Azteker Print er noe som ligger høyt på listen denne sesongen. Kan kombineres på mange forskjellige måter, shorts, høytlivsbukse, skjørt osv. Jeg skal garantert skaffe meg mye print i dette mønsteret, er jo så utrolig tøft! Et skjørt eller shorts ligger nummer 2 på min wantliste denne våren. Har ikke sett mye av det i butikkene, men regner med det kommer etterhvert. I'ts damn hot!

 

Slik kan du enkelt bruke trenden, jeans og en dressjakke for eksempel. 


Love?

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 20.03.2012 - 15:33

Kom akkurat inn døren, føler at dagen i dag har vært helt grei. Hadde prøver i 2 fag i dag, Samf og matte. Følte det gikk greit i samf, men gikk særdeles dårlig i matten. Vet ikke hva det er, bare noen ganger så klarer jeg ikke å forstå matten, bare masse tall og kompliserte greier. Skal aldri bli noe siviløkonom hvertfall, må være en forferdelig slitsom jobb. Gleder meg så altfor mye til sommeren, drømmer meg bort i sommerklærne mine. 

 

Dagens sommerlige outfit innspirasjon

 

Shorts/BIkBok (gammel bukse) Topp/TopShop London Smykke/Sorbet Wedges/butikk i London

Love?

Travel blogger+ nye hårprodukter

 • 20.03.2012 - 08:35

Hey. Føler at bloggingen min bare blir verre og verre. Litt mye som skjer i livet fortiden, beslutninger som skal tas og nå er det ikke mange dager til jeg er 19 år heller. Føler at alt går i surr noen ganger, og at jeg ikke helt vet hvor jeg skal fotsette meg. Har ihvertfall kommet med en beslutning, skal ikke gi opp skolen nå som det er så kort tid igjen! Kanskje vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre i mange tilfeller, men i dette tilfellet har jeg ikke noe valg. Bedre å ta godene for det etterpå. 

 

Reiser til Oslo på Torsdagsmorgen kl. 06.45, sykt tidlig fly I know! Men, vil jo være mest mulig i oslo. Mye spennende som skjer denne uken + bursdagsfeiring. Siden jeg skal på photoshoot kommer det snart en ny og bedre header (forhåpentligvis en jeg ikke går lei av med en gang). 

 Blåshampo/Redken Fuktighetsgivende hårkrem kjøpt på frisørsalong


Planene for uken:


Torsdag: Bursdagdate med Andreas på 

Fredag: Photoshoot og jobbintervju med VIVA

Lørdag: Cafe date med noen venner og senere bursdagsfeiring på Hard Rock Cafe


 

Ser virkelig frem til en topp 10 uke, og håper det blir fint vær! 


Bestilt ny kjole

 • 15.03.2012 - 18:29

Fant en utrolig fin kjole på Nelly.com, som også får frem formene. Bestilte i størrelse S, og gleder meg til å bruke den! Har også 2 rabattkort på Nelly.com som jeg skal bruke på et par sko, om jeg finner noen fine. Ihvertfall veldig fornøyd med kjøpet, nå håper jeg bare den er like fin i virkeligheten! 

 

 Elsker ryggen! 

 

Love?

Sponsorpakke: Effortless DreamExtensions

 • 15.03.2012 - 15:36

Hei. Nå føler jeg meg mye bedre! Har sovet ganske mye de to siste dagene, og bare det å sove hjelper veldig! Våknet brått i natt og klarte ikke å sove, så jeg tok paraset og spiste litt fiskesuppe, noe som faktisk gjorde ting bedre! Fikk også sove mye bedre. Ser ut som at jeg faktisk kan dra på skolen i morgen, nå som det er en stund siden sist. Sykdom er virkelig noe dritt! 

 

Åpnet pakken jeg fikk fra DreamExtensions i går, og nå har jeg endelig fått tatt litt bilder av innholdet. 

 

Pakken inneholdt extensionsbørste, extensions, en mappe til extensions for å bevare håret og en instruksjon på etiketten. Der står det blant annet tips til hvordan du skal vaske det og hvor ofte osv. Veldig smart! Kommer med et til innlegg om håret til uken, med blant annet en liten anbefaling. 

 

Slik ser håret ut først, pakket inn i beskyttelsesnett. 

 

 Slik ser håret ut i dagslys uten blits


Jeg valgte ut Extensions med bølger eller såkalte waves. og er veldig fornøyd! Kvaliteten er faktisk overraskende bra, og gleder meg virkelig til å teste ut håret i helgen. 

 

Love?

Syk og pakke i posten

 • 14.03.2012 - 16:27

Det er på slke dager som denne du blir skikkelig glad for pakker i posten. Jeg har nemlig blitt syk og ligger her hjemme med 38 i feber, svimmel, tåkesyn, ja listen fortsetter. Utrolig plagsomt! Klarer egentlig ikke å sitte på pcen heller, men hva gjør jeg ikke for bloggen? Jeg gidder heller ikke lade kameraet, så ja det har blitt lite bilder i det siste. Men, det blir bedre når jeg er blitt frisk! Middagen min de siste dagene har vært yoghurt og banan, sunt men begynner å bli ganske så lei av det. Krysser fingrene for at jeg blir bedre over helgen! Helst før helgen,men det er jo lov å håpe! 

 

Vant iphonedeksel for 2 dager siden, det var litt moro da. Så nå har jeg designet eget og kommer snart i posten. Det eneste som mangler er selve iphonen (hehe), håper jeg får det til 19-årsdagen min! Hentet også extensionspakken fra http://dreamextensions.no som jeg skal prøve å teste for dere i morgen, spørs hvordan formen er. 

 

Lagde eget i photoshop, synes det beskriver meg veldig godt! Partyprinsessen på topp! 

 

Love?

 

Bad Hairday: 10 irritasjonsmomenter

 • 13.03.2012 - 21:17

Vi har alle bad-hair days en gang iblant! Selv de med det perfekte håret. Tenkte å dele mine 10 irritasjonsmomenter når det kommer til håret. Kanskje noen kjenner seg igjen! 

 

1. Ettervekst! Det finnes ikke noe verre, noen sier det ser hot ut. Nei! Det er ikke mye hot med en stor jordflekk ved hodebunnen. Ettervekst er ikke fint, mer plagsomt. 

 

2. Vasker du håret for mye, blir det fortere skittent, og ser fettete ut uannsett hva du gjør med det. Derfor anbefaler jeg å dusje ihvertfall hver tredje dag. Dette var noe som skjedde meg ofte før, heldigvis har det forbedret seg nå. 

 

3. Håret mitt er ihvertfall sykt sensitivt, og tåler ikke ting som retting og krølling. Heldigvis har jeg stritt hår, og slipper å våkne opp med krøller, og det vet jeg det er mange som irriterer seg over. Å rette håret på morgen, har jeg ikke tid til så glad jeg slipper det! 

 

4. Det lugger! Fysøren så vondt det er, jeg er sykt hårsår og tåler ikke hvis noen drar ut en hårstrå. Guttene synes dette er sykt moro! 

 

5. Røyting! Mange ganger føler jeg meg som en katt, fordi håret mitt ligger overralt, og ikke særlig gøy å få det på klærne heller. 

 

6. Slitte hårtupper! Det er vel ikke noe jeg mener er verre med håret enn slitte hårtupper. Det er også utrolig plagsomt, og jeg må alltid vaske tuppene på nytt. Skal kjøpe marrocan oil som mange bloggere har anbefalt, kanskje det blir bedre da. ( Kom gjerne med tips! ) 

 

7. Kløing! Noen ganger klør håret mitt like mye som en ullgenser. Skikkelig irriterende! 

 

8. Når du vasker håret kvelden før og sovner med vått hår, og våkner dagen derpå med verdens største floke.  

 

9.  Bustete på håret! Dette skjer meg så utrolig ofte, bustete på håret og mange hårtuster som stikker opp fra håret. Prøvd å legge ned med hårspray men det endte bare opp med at det ble enda verre. 

 

10.  Når du ikke kler så mange frisyrer. På grunn av ansiktsformen min kler jeg veldig lite frisyrer og ender alltid opp med den samme kjedelige. Stritt hår og midtskill. Misunner de som kan kle andre frisyrer. 

 

 

Noen punkter dere kjenner dere igjen i?

 

Ny konkurranse snart i gang

 • 12.03.2012 - 20:35

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen om å vinne Silver Pearl Ringen fra http://smejfashion.no Mail er blitt sendt! Kommer snart en ny konkurranse, så følg med! I samarbeid med DREAM EXTENSIONS

 

UKM gikk kjempefint! Men, kom ikke videre til fylkesmønstringen. Hadde det uannsett veldig gøy og følte jeg fremførte låta mye bedre enn på fredagen! Det skjer mye spennende ting i livet mitt fortiden, og neste uke feirer jeg 19 årsdagen min i Oslo med de beste. 

 

Nå sitter jeg her hjemme med høy feber og det eneste jeg har klart å spise i dag er ibux og yohurt. Trur ikke jeg blir å sitte lenge på pcen i dag, legger meg nok etter paradisehotel. Selvom det er et sprøtt program, må jeg få det med meg, En dose underholdning i hverdagen. 

 

 

Blogges bedre i morgen. håper dere har hatt en fin ferrie! 

 

Ukm finale i kveld!!

 • 10.03.2012 - 12:49

Hey lesere. Beklager for dårlig blogging, men er så opptatt denne helgen! I går var det som sagt UKM (Ungdom Kultur Mønstring) for Tromsø kommune. Det var totalt 25 innslag, og jeg var en av dem. Var nr 12 til å synge, første etter pausen. Det var ganske nervepirrende først, men når jeg kom ut på scenen gikk det veldig bra. 

 

Etter delfinalen i går kveld fikk vi vite hvem som kom videre til hovedfinalen i kveld, og jeg ble overrasket når de ropte opp navnet mitt. Da ble jeg sykt glad! Nivået på UKM i år var ganske høyt, sykt mange flinke som var med i år. Sang en sang jeg har skrevet selv, og som betyr mye for meg. Den heter "Battlefield". Det å vite at jeg var en av de seks beste var så utrolig gøy, og gleder meg til i kveld! I kveld avgjøres hvem som går videre til landsfinalen. Forestillingen begynner kl. 17.00. 

 

Hadde vært gøy å vinne finalen! Men, det er nok liten sjangse med tanke på de som skal opptre i kveld! Skal ihvertfall kose meg og gjøre mitt beste !! 


Wish me luck :)) 

Siste sjangse til å melde seg på konkurransen

 • 09.03.2012 - 08:13

Vil bare minne dere på konkurransen som jeg avslutter i kveld klokken 18.00, så hvis du enda har lyst å delta på ukens konkurranse finner du den her, HUSK å les reglene før du deltar. 

 

 

Si ifra hvis dere vil ha flere konkurranser, er jo for dere at jeg har dem! For å gi noe tilbake til leserne mine:) "Lik" gjerne og del under hvis du er fornøyd med konkurransene sålangt! 

 

Vesker: Orange vs Rosa

 • 08.03.2012 - 20:34

Hvis det er noe jeg er helt obsessed in da er det vesker. Tynne vesker, store vesker, mini og maximalistiske vesker. Vesker som ligner på konvolutter, osv. Tittet litt på veskene de har på forskjellige nettbutikker, og kom over en sykt kul veske. Vesken finnes i tre forskjellige farger, sort, orange og rosa. Tenker å bestille hjem en av fargene. men, spørsmål er hvilken? eller kanskje jeg skal velge begge? Perfekt kombinasjon til vårens trender! 

Vesken finner du her 

 

Hvilken farge?

 

Ny sponsor: DreamExtensions

 • 08.03.2012 - 16:30

Tenkte å skrive om et nytt samarbeid jeg har startet. DreamExtensions er en nettbutikk som selger anderledes extensions. Håret er ment til å alltid være tilgjengelig og skal være enkelt å sette på. Hvor mange ganger har du ikke gitt opp å sette på håret, fordi enten klippsene har falt av eller at det har blitt en stor floke på grunn av alle stripsene?

 

Det er ikke noe å stikke under en stol, at extensions er ekstremt komplisert hvis du ikke gjør det riktig hver gang. Håret mitt fra Rapunzel bare henger i mappen på badet, og blir egentlig aldri brukt fordi jeg er så lei av å sette på hele tiden. Desutten så har jeg så langt hår nå, at det ikke er noen vits lenger. Men, jeg må innrømme at jeg har slitt mange ganger å sette på extensions riktig, noe som har vært lite motiverende. 

 

Dette er ikke hair extensions med klipp, lim eller hair extensions med tape. Det er så lett som at du bruker det som en hårbøyle/hårbånd og har rundt hodet, og kan "putte" håret over den, så har du lengre hår. Og det på 1-2-3. Jeg får snart tilsendt min extensionspakke som jeg skal teste, men har lest på andre blogger at det er det beste de har prøvd! Gleder meg til å teste!

 

Før og etter bilde:

 

 

 

 

Hva synes du?

New in - Boyfriend Jeans

 • 08.03.2012 - 14:12

Konserten gikk kjempebra, følte at jeg sang ganske greit! I morgen er det UKM, og jeg skal synge min egen sang. Gruer og gleder meg, kommer også et innslag om meg i avisa enten i morgen eller i dag. 

 

Shoppet litt før jeg tok turen hjem, masse salg i byen. Fant faktisk 3 bukser til prisen av 1. Lovely! Var på utkikk etter "boyfriend jenans" og jammen fant jeg det også, med hull i. Var også innom secondhand en tur( fretex) og fant en kjempekul clutch i skinn, som passer til solbriller og bankkort. 

 

 

 

 

( Flere enn meg som irriterer over at det ikke går ann å laste opp bilder ?? Måtte laste opp på tinypic og kopiere )

 

Love?


 

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 08.03.2012 - 08:42

God morgen! Flere en meg som akkurat fikk logget inn på blogg.no? Luksusproblem.. Anyways, siden jeg våknet opp til fint vær, og det var lyst i hele leiligheten besteme jeg meg for å ta noen outfitbilder (for en gang skyld). Tenkt til å begynne med det også fremover, siden det ble så bra lys osv. Gleder meg utrolig mye til det blir varmere ute, da kan jeg endelig gå med shorts igjen. 

 

Jeg skal synge på rådhuset klokken 11.30, og nå er det ikke lenge igjen! Wish me look! 

 

Dagens Outfit Innspirasjon

 

 

 

Shorts/Homemade Topp/HM Clutch/Glitter Solbriller/BikBok Belte/SecondHand Smykke/Sorbet

 

Love?

Trend: Boyfriendstyle

 • 08.03.2012 - 00:05

Noe som er trend for tiden er den såkalte "Boyfriend- looken". Buksene skal ikke være tighte, men skal være mer guttete i stilen. Lange skjorter, skinnjakker og boyfriendjeans kombinert med høyhelte sko. Jeg digger det! Du kan gjerne bytte ut skinnjakken med en blazer over, det er også eksidert hot denne vårsesongen. Boyfriendjeans fra BikBok med hull i, er også noe som står på #wantlisten min akkurat nå. 

 

Liker at trendene denne våren har mer variasjon, og ikke bare det samme gamle. Stilene forandrer seg hele tiden, men det som er bedre nå enn før er at det er blitt mer fritt i klesveien. Du kan velge hvilke type stiler du vil gå for, og det ser likevel bra ut. Vil påsi at moten har forbedret seg, og ikke er så ensformig som før. 

 
Alt fra BikBok, Pumps fra Nelly.com 

 

Love?


Dagens Outfit Innspirasjon

 • 07.03.2012 - 09:30

God morgen :) Her har dere dagens outfit innspirasjon, så bra at så mange blir inspirert av antrekkene mine :)) Håper snøen tiner snart så jeg kan ta outfits bilder igjen, er jo flere meter med snø utenfor døren min så da blir det lite outfits.

 

Uten sminke og nettopp stått opp! Frisket opp morgentrynet mitt med en lebestift, så jeg ikke skulle se så trøtt ut på bilde. 


Gleder meg utrolig mye til Fredag, for da kommer Maria og Jessica på Tromsøbesøk igjen! Alltid like koselig når de kommer på besøk. I morgen skal jeg også synge på sånn gratiskonsert som holdes i tromsø på rådhuset. Både gruer og gleder meg til det, en kompis av meg skal filme da så da gruer jeg meg enda mer, haha. Kryss fingrene for at jeg ikke driter meg ut! Ønsker dere en fin dag :)) 

  

Jumpsuit/BikBok Sko/HM Solbriller/GinaTricot Clutch/Glitter Smykke/BikBok

 

Love?

Ukens blogg

 • 06.03.2012 - 23:53

Beklager, men glemte helt å trekke ukens blogg! Jeg har ihvertfall gjort det nå og det ble herlige og flinke makeupbloggeren http://fashi0ndoll.blogg.no/ 

 

Det er mange blogger som fortjener ros for sine ferdigheter, men denne bloggen ble en av favorittene. Karina, som hun heter har et nydelig design og blogger ofte om sin hver dag og sin store lidenskap for sminke og klær. Hun tar flotte bilder og skriver godt. På bloggen hennes kan du lese om sminke og stylingtips, samt bli inspirert av stilen hennes. Karina jobber som frisør, og er kjempe god på hår og sminke. Absolutt en blogg dere burde ta dere en tur innom. 

 

 

Vil du melde deg på til neste ukens blogg? Trykk HER

 

Til dere som har meldt dere på allerede, dere har enda sjangsen. Neste ukens blogg trekkes søndags kveld! 

 

Hva synes du om denne ukens blogg?


Avslappende kveld

 • 06.03.2012 - 20:43

Så utrolig deilig med ferie, i dag blir en avslappende kveld. Skal fikse neglene, ta selvbruning og rydde litt i leiligheten. Rett og slett bare slappe av! Skal også kose meg med gossipgirl, pretty little liars og the lying game. Beste seriene i verden!! 

 

 

Vil forresten takke dere så mye for forståelsen og sympatien jeg fikk på innlegget jeg skrev to hakk under. Livet er ikke alltid like enkelt! Håper det går bra med dere og at vi kan alle tenke mer positivt om oss selv fremover. Det går jo mot lysere tider, og snart er det sommer. 


Hva skal dere i kveld?


Dagens Outfit Innspirasjon

 • 06.03.2012 - 11:45

God morgen dere! Utrolig fint vær ute nå, noe som er positivt ihvertfall. Nå går det endelig mot lysere tider! Hadde en litt dårlig dag i går, og skrev innlegget under for å få ut følelser. Ser at det er mange som sliter med det samme, noe så trist! Håper vi alle kan lære oss til å godta oss selv fremover, og se det positive i livet. Jeg skal ihvertfall prøve å tenke anderledes om meg selv, noe jeg trur vil gjøre ting bedre. Man blir jo syk av å ha det sånn hele tiden..

 

Dagens Outfit Innspirasjon

  

Sko/BIkBok Veske/Singapore Kjole/BikBok Solbriller/BikBok

 

Love?

Den følelsen når du ikke føler du er bra nok

 • 06.03.2012 - 03:09

 

Dette er en ærlig tekst som jeg skriver hvordan jeg føler meg nå, trenger virkelig å få det ut hvordan jeg føler meg..

 

Den har jeg hver dag. Uannsett hvor mye jeg vrir og vender på det, er den følelsen fortsatt der. Det er akkurat som den har blitt en del av meg. Det hjelper ikke hva andre sier til meg, og mange av rådene jeg får går ikke inn på meg. Det er akkurat som om det ikke hjelper med noe lenger. 

 

Mange som oppfatter meg som en sterk person med høy selvtilitt og mener jeg trur høyt om meg selv. Det er helt motsatt. Og jeg vil ikke legge skjul på det lenger, nå forteller jeg hvordan jeg virkelig har det. Jeg føler meg tom, ensom og aldri god nok for noe. Mestringfølelsen er så høy at uannsett hva jeg gjør blir jeg aldri fornøyd. Blir aldri fornøyd med meg selv heller. Det har vært i tre-fire år nå, og det blir stadig verre. For en gang skyld vil jeg være fornøyd med meg selv og det som er rundt meg. Tenker mange ganger at livet hadde vært mye bedre om jeg hadde vært en annen person. Utseendet har lite å si når man ikke føler seg bra nok på noen punkter. Det er bare en liten andel av hva virkelig utseendet utgjør.

 

Jeg har vanskeligheter for å stole på folk, og være meg selv rundt mennesker jeg ikke kjenner. Mange oppfatter meg som selvgod, men sannheten er at jeg har så sykt dårlig selvtilitt. Noe jeg har hver dag, og sliter fryktelig med. Når andre gir meg komplimenter klarer jeg ikke å tru på dem, for jeg ser ikke hvor de komplimentene ligger. Mitt største ønske er at jeg kan være fornøyd med meg selv, ikke bare utseendet men også meg som person. Jeg må ærlig innrømme at det er de nedlatende og stygge tingene folk sier som går innpå meg, selvom jeg prøver å glemme det, tenker jeg mye på det ubevisst.

  

Det er mange ganger jeg har satt meg ned i sengen og tenkt over hva det er folk har sagt til meg, og sett om det stemte. At jeg var tjukk, at jeg så ut som et narkovrak, at jeg ser blek og syk ut. Ting som ofte kommer på formspringen min, og andre steder på nett. Prøver å ta det til meg når vennene mine sier at det ikke er sant, men klarer ikke å innse at jeg er bra nok. Sitter bare igjen med dårlig selvbilde. Vet at det er mange som har det som meg, og det er godt å vite at jeg ikke er den eneste. Men, det er en grusom følelse å sitte igjen med, at du aldri blir bra nok for noe. Ikke en gang dine egne bestevenner. 

 

Konkurranse: Vinn Silver Pearl Ring fra smejfashion.no [Avsluttet]

 • 05.03.2012 - 20:14

Da er det på tide med en nye konkurranse! Denne gangen kan du vinne en utrolig fin ring fra smejfashion.no 

 

Regler for å delta i konkurransen: 

- Du må like denne siden her og denne siden her

- Skriv at du har gjort det, og legg ved navn og epostadressen din inni kommentaren 

 

Konkurransen avsluttes på fredag og vinneren trekkes tilfeldig så alle har en sjangs til å vinne. Lykke til!

 Dagens Outfit Innspirasjon

 • 05.03.2012 - 16:29

Det er så deilig med vinterferie, våknet nettopp og skal straks ta meg en deilig halvtimers dusj, rutine hver dag hos meg. I dag blir en spennende dag for dere, har nemlig avtale med http://smejfashion.no om en konkurranse som jeg skal holde i kveld. Premien er dødsfin! Trekker også ukens blogg om noen minutter, så hvis du ikke har meldt deg på har du faktisk enda sjangsen, HER

 

Dagens Outfit Innspirasjon

 


 

Clutch/SecondHand Solbriller/BikBok Sko/Nelly.com Jumpsuit/Whitney Port


Jeg elsker skinnjakker, et MUST og passer til absolutt alt! 

 

Love?

 


HUSK å komme innom bloggen senere i kveld, for da begynner konkurransen og er i samarbeid med www.smejfashion.no


Ukens blogg: Siste sjangse til å melde seg på!

 • 04.03.2012 - 23:48

I morgen trekker jeg denne ukens blogg, og hvis du ikke har meldt deg på enda kan du gjøre det her 

 

Kommer også en konkurranse i morgen i samarbeid med http://www.smejfashion.no/ Premien er dødsfin!! 

 

 

Håper dere har hatt en nydelig helg, nå skal jeg sove :) Kommer flere moteinnlegg i morgen! 


I Want: Kjole fra Nelly

 • 04.03.2012 - 17:15

Kom over den fineste kjolen inne på nelly.com, I waaant! 


 


 

(Link

 

Love?

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 04.03.2012 - 13:45

TrendNytt

Fargen rosa er noe å fokusere ekstra på denne våren. Rosa nyanser, sjokkrosa osv er absolutt en av de hotteste fargene denne sesongen. Både på klær og tilbehør. Tenkte å inspirere på den fronten, med dagens outfit innspirasjon. 

 

 Sko/Nelly.com Solbriller og Clutch/BikBok Lang topp/BikBok Smykke/Glitter 

 

Love?

Obsession: Konvoluttvesker

 • 04.03.2012 - 12:11

Tenkte å vise dere min største obsession fortiden. Noe det går mye hos meg er clutcher. Helst de som er tynne og ser ut som en konvolutt. Elsker slike vesker!! 

 

Har plukket ut mine 3 favoritter, som jeg bruker aller mest. Skal kjøpe mange mange flere også, blir en del sånne når jeg er på shopping i oslo, fordi Gina Tricot har så sykt mye fint! Finner også mange av dem på seconhand butikker. 

 

Runde solbriller og konvoluttvesker er et must denne sesongen. 


 

Glitter/BikBok/SeconHand

 

Dette er en trend jeg aldri går lei! Passer til de fleste plagg, og man kan ha mange forskjellige, i både farger og mønster. 

 

Love?

Innspo: Adam Gallagher

 • 03.03.2012 - 16:04

Jeg elsker gutter som klarer å kle seg, som kjører på med forskjellige stiler og tør å gjøre sin egen greie. På LookBook er det fullt av dem, og det er så fint å se at flere gutter begynner å kle seg mer "trendy" enn til vanlig. En av kriteriene jeg mener drømmegutten må ha :) 

 

Beanie, Bamboo Basic Shirt/Hoodie, Pleather Jacket, Shoes

 

 

 

 

 

 

 

Elsker stilen til denne kjekkasen, http://lookbook.nu/whatdreams

 

Love?


Dagens Outfit Innspirasjon

 • 03.03.2012 - 12:53

God Morgen kjære lesere! For en herlig lørdagsmorgen. Ute er det strålende og fint vær, ser ut som om dette blir en utrolig bra start på vinterferien. Jeg og Martine skal nå lage oss litt frokost, men jeg har ikke glemt bloggen. Tok bilder til dagens outfit innspirasjon såklart! 

 

Dagens Outfit Innspirasjon
 

Sko/Nelly.com Shorts/GT Bh/Cubus Skjorte/Silje sin Solbriller/BikBok 

 

"Lik" gjerne og del videre hvis du liker disse innleggene, og vil jeg skal fortsette med det


Love?


Testing av produkt: John Frieda

 • 02.03.2012 - 21:07

Det er lenge siden jeg har skrevet produktomtaler, så det tenkte jeg å gjøre nå. Jeg har lenge brukt hårproduktene fra John Frieda. Blant annet hårkuren, noe som ga overraskende resultater. Kjøpte nylig en shampo for blondt hår fra samme merke. Den heter "Sheer Blonde Colour Renew". Shampoen skal gi håret  en naturlig blondfarge, og passer best til de med naturlig blondt hår. 

 

Ettersom jeg har farget håret en del ganger, var ikke dette det beste produktet å bruke. Etter bruk forandret shampoen fargen på håret mitt og jeg mistet den nylige hårfargen. Så det gikk fra gylden blond til gult. Noe som ikke var så veldig fint! 

 

Så til dere som har farget håret som meg, anbefaler jeg ikke denne shampoen. 

 Resultat fra shampoen, endte opp med gul skjær i håret 

 "Lik" gjerne og del på facebook om du vil jeg skal lage flere slike innlegg

 

Har du prøvd produktet?

 

Innspo: LookBook

 • 02.03.2012 - 19:08

Er så utrolig deilig med vinterferie nå!! Herregud, en uke fri :) DEEEILIG! Vi i Nord-Norge får vinterferie senere enn dere i østnorge, siden vi får sommerferie før dere. Men, klager ikke!

 

<-------------------------- MELD DEG PÅ TIL NESTE UKENS BLOGG!! 

 

Var innom LookBook.nu en tur for å hente litt innspo, fant utrolig mye bra innspo som jeg vil dele med dere! 

 

Zara Sweater, The Caravan Collar, Club Monaco Pleated Mauve Skirt, Super Sunglasses

 

Club Monaco Sequin Clutch, Max Azria Wedges

 

Lf Sheer Blouse From Lf Laguna Beach, Asos Black Platforms From Asos.Com, H&M Pleated Skirt From H&M.Com, The Caravan Sunglasses From Coming Soon

 

Odylyne Amaze Balls Maxi Dress From Http://Www.Odylyne.Com/, Ak Vintage Body Harness From Http://Www.Akvintage.Com, American Apparel Floppy Hat

 

http://lookbook.nu/user/3068-Olivia-L/looks 

 

"Lik" gjerne under, så lager jeg flere slike innlegg :) 

 

Love?

Topp 4 vår Trender

 • 01.03.2012 - 20:55

Nå er det ikke lenge til det er full vår igjen, og på noen steder har det blitt vår allerede. Det er så mange vårtrender i år som jeg forguder, og kunne sett meg selv i. Tenkte å skrive hvilke topp 4 vårtrender jeg elsker denne vårsesongen. 

 

1. RunwayDreamz
Nagler ser ut til å bli dette året også. Det er absolutt en av de hotteste trendene for tiden. Nagler på klær, spessielt. runwaydreamz-shortsene er de hotteste og dyreste på markedet. Koster opptil 2000 kr for en, og hvis du er heldig får du dem billig andre steder. Du kjøper shortsene her 

 

Du kan også lage en selv. Finner du en gammel shorts i skapet kan du lime på nagler fra en gammel veske du har for eksempel, så sparer du den tusenlappen! Men, er jo også kvalitet i disse shortsene og er jo noe du kan bruke til absolutt alt. Nummer en på trendlisten verden over, også på min liste. Love it! 

 

2. Mint Grønn
Denne fargen er utrolig lekker og står også på trendlisten. Vårlig farge som matcher de fleste andre farger. Acne har mye fint i den fargen, blant annet gensere og topper. Gina Tricot vet jeg også får inn plagg i den fargen også etterhvert, med tanke på at den er årets it-girl farge. Det er mye trender som går igjen, år etter år. Alle vet jo at i vår og sommersesongen er det farger og såkalt "colour-blocking" som gjelder igjen. En clutch i mint grønn står på ønskelisten min fortiden. Med denne fargen kan man kombinere søtt og rocka sammen. 

 

3. Blomsterprint 
åhh som elsker denne trenden! År etter år kommer den alltid tilbake rundt våren. Det er allerede mye av det i butikken, spessielt på tilbehør og underdeler som tights, leggings osv. Blomsterprint er hot på absolutt alt! Sjal,solbriller, topper you name it. Digger spessielt sesongen's solbriller som har kommet inn i butikkene, perfekt kombinasjon oppimot blomsterprint. Noen blomsterprint er mer glorete enn andre, og lite "floral" i stilen. Liker den vintage og basic trenden. For mye blomsterprint blir ikke så veldig fint!

 

5. Dyre/Mønsterprint
Denne våren handler alt om mønster og dyreprint. Helst på plagg, tilbehør osv. Det å kle seg i dyreprint kan bli voldsomt noen ganger, men så lenge du kombinerer plaggene riktig ser det rimelig kult ut. Selv har jeg mye dyreprint liggene i skapet. Jeg trur egentlig aldri denne trenden kommer til å forsvinne med det første, er jo absolutt noe jeg trur de fleste har. Jeg digger det ihvertfall, så lenge det ikke blir for mye. Dette er også en trend som går mye igjen år for år. Men, er ikke noe jeg vil slutte å bruke med det første! 

 

Det var litt om mine topp 4 vårtrender. "Lik" gjerne under hvis du vil ha flere slike innlegg. 

 

Love?


Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits