• 31.03.2012 - 15:22
31.03.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

Så utrolig deilig vær ute, er enda i Oslo og blir her til over påsken. Ikke feil å feire påsken i Oslo. Vi har vært heldige med været de siste dagene, sol og stortsett varmt hver dag. Trur jeg tar en rolig helg, og tar festing i ferien. Mye som skjer til uken. Når jeg er her nede bor jeg hos min kjære besteveninne Maria, kjempe fin og koselig leilighet! 

 Flytter til Oslo i juni, gleder meg helt sykt! også er det ikke så lenge til sommerferien heller, Tyrkia og mye spennende. 

 Anyways, Dagens Outfit Innspirasjon


 Shorts/Homemade Topper/BikBok/GInaTricot Smykke/GinaTricot Boots/DinSko 

 Kos dere ute i sola i dag, dere som har sol :)

 Love?

 

 • 30.03.2012 - 23:29
30.03.2012

ModelDayStudio photoshoot #2

Her er flere bilder fra shooten :) 
Noen favoritter?

 • 26.03.2012 - 17:25
26.03.2012

Bilder fra photoshoot/ModelDayStudio

Var veldig gøyy! Kan legge ut fler bilder, hvis dere har lyst til å se :)) 

 Synes om bildene?

 • 25.03.2012 - 20:43
25.03.2012

19 årsfeiring - Bilder

Kom akkurat hjem til Maria nå, var kjempe hyggelig på fridays med gjengen :)) Deilig med mat! Trur neste gang jeg skal gå i shorts at jeg tar med en ekstra bukse, med tanke på at været plutselig forandrer seg. Snakker om sola, så forsvinnern. 

 Litt bilder fra bursdagsfeiringen min på Lørdag 


JensiiBallongene jeg fikk fra Patty Sjur og Jasper, god guttene :)) 

 

 • 25.03.2012 - 15:54
25.03.2012

Fridays på akerbrygge + dagens outfit

Hey søtinger. Hadde en utrolig bra kveld i går, gleder meg bare nå til å runde hele nitten år. Forteller mer om dagen min senere i kveld, nå skal jeg ut å spise med venner på fridays. Sykt sulten! Er så deilig sommervær her nede nå, storkoser meg. Tatt på meg shorts i dag faktisk! 

 

Dagens Outfit
Kos dere i dag! 

 

Synes om antrekket?

 • 24.03.2012 - 18:08
24.03.2012

Styling og makeup på salongen

Nå kom jeg akkurat hjem til Maria, sykt sliten. En veninne av meg som heter Jessica som jobber på Lexie frisørsalong på byporten stylet og fikset makeup på meg. Hun er utrolig flink, og er kjempestolt av henne! Nå mangler bare antrekket og gjestene, blir en så bra kveld! 

 

Slik ble håret, superfornøyd:)) 

 

Tok litt bilder ute i godværet, har vært utrolig varmt i dag! Herlig <3

 

Hatt en fin dag? synes om håret?

 • 24.03.2012 - 13:48
24.03.2012

Antrekk til i kveld

Fant det perfekte antrekket til i kveld, mintgrønn kjole, urbant smykke og Forget about your boyfriend skoene. Krysser fingrene for at dette blir enda bedre enn 18 årsdagen min. Feirer den i kveld, men blir 19 år på Tirsdag. 

 

Tar bilde av antrekket på til dere senere i dag :)) 

 

 

Nå skal jeg en tur innom byen, før jeg skal på salongen til en veninne av meg og få fikset hår og makeup. Ha en fin dag og kos dere i godværet :)) 

 • 24.03.2012 - 09:54
24.03.2012

Siste innkjøp fra Oslo

God morgen. Så utrolig deilig å våkne opp til godvær og masse sol. Skal begynne å fikse meg, for å dra å spise lunsj med pappa, også må jeg en tur ned til ModelDayStudio og hente bildene. Gleder meg så sykt mye til i kveld, kommer til å bli tidenes 19 årsfeiring!! :) Vi skal vorse hos maria i syvtiden, også drar vi til HardRock Cafe og spiser i nitiden. Etter det tenker vi oss ut på enten Luux eller Escape. Gleder meg til å bruke kjolen jeg kjøpte meg i går, den er utrolig meg. 

 

Det beste med å være i Oslo er helt klart shoppingen, masse salg overralt også har vi jo ikke GinaTricot i tromsø så da får jeg alltid med meg noen skatter før jeg drar hjemover. Tenkte å vise mine siste innkjøp fra oslo, elsker kjolen som skal være kveldens antrekk! :) 

 
Dagens ønske, få like fine krøller som i går.. 

 • 23.03.2012 - 20:35
23.03.2012

Photoshoot og tacokveld

Hey søtinger. Har hatt en så utrolig bra dag, virkelig knallstart på helgen. Var som sagt på photoshoot på ModelDayStudio, og det var utrolig gøy. Sykt fornøyd med settingen og bildene, og de var så høflige og hyggelige. Ble sminket og stylet av to makupartister som virkelig hadde peiling. Har aldr følt ført meg så "professjonel" før med både perfect makeup og hår. Virkelig en drømmedag! 

Legger ut noen bilder i morgen, kommer også en ny header med et av bildene. Jeg har også shoppet masse idag, blant annet antrekk til bursdagsfeiringen min i morgen. Gud som jeg gleder meg, blir så herlig å se igjen alle vennene mine og kose meg resten av kveld med champagne og god mat! Kjolen jeg skal ha på meg er i mint green, og passer perfekt til nagleskoene mine. 

 

Litt phototaking før photoshooten 

sykt å tenke på at det er mitt eget hår, kunne ikke blitt mere fornøyd. 

 

Nå skal jeg lage taco med maria til gjestene vi skal ha i kveld, blir en koselig fredagskveld med venner og god mat. Ønsker dere fortsatt en fin fredagskveld!

 

Synes om håret? vært på noe lignene selv?

 • 22.03.2012 - 17:46
22.03.2012

Ukens wants fra BikBokAlt fra BikBok

 

Elsker at mye av det som går igjen på bikbok er leopardprint, topper med skrift eller animalprint, frynser og nagler. Mye fint med andre ord, kunne sett for meg plaggene over i et antrekk. *drømmer meg bort* 

 

Love?

 • 22.03.2012 - 14:22
22.03.2012

Summerfeeling i Oslo + innkjøp

Hei. Nå har jeg nettopp kommet inn døren hos Maria. Er så deilig å være tilbake i Oslo! Gleder meg virkelig til jeg flytter tilbake. Flyturen gikk kjempegreit, og det var internett på flyet så jeg overlevde kjedsomheten. I dag har jeg bare trasket rundt i oslo og kost meg i sommerværet. Faktisk så utrolig varmt at jeg har byttet ut parkasen med skinnjakken. Herlig! Var også på et koselig jobbintervju, og sier bare at jeg ser virkelig frem til sommeren. Det har noe med dansing og modell å gjøre, og er utrolig stort og spennende. Skal ikke røpe så altfor mye, men jeg gleder meg virkelig! 

 

Jeg har også shoppet litt smått, det må jeg alltid gjøre når jeg er her. Var salg på BikBok og fant en kjempe fin cardigan i marineblå. Matcher sesongens trender. Kjøpte også et par smashing solbriller, som jeg skal bruke masse fremover. 

 

Litt av dagens outfit
 Cardigan fra BikBok, solbriller fra en acessories butikk 

 

Er det sol hos deg? Synes om innkjøpet?

 • 20.03.2012 - 20:00
20.03.2012

Trend: AztekerprintDenne trenden forguder jeg! Sykt stilig og urbant. Liker at årets vår og sommetrender er fullt av farger, print og mønster. #Azteker Print er noe som ligger høyt på listen denne sesongen. Kan kombineres på mange forskjellige måter, shorts, høytlivsbukse, skjørt osv. Jeg skal garantert skaffe meg mye print i dette mønsteret, er jo så utrolig tøft! Et skjørt eller shorts ligger nummer 2 på min wantliste denne våren. Har ikke sett mye av det i butikkene, men regner med det kommer etterhvert. I'ts damn hot!

 

Slik kan du enkelt bruke trenden, jeans og en dressjakke for eksempel. 


Love?

 • 20.03.2012 - 15:33
20.03.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

Kom akkurat inn døren, føler at dagen i dag har vært helt grei. Hadde prøver i 2 fag i dag, Samf og matte. Følte det gikk greit i samf, men gikk særdeles dårlig i matten. Vet ikke hva det er, bare noen ganger så klarer jeg ikke å forstå matten, bare masse tall og kompliserte greier. Skal aldri bli noe siviløkonom hvertfall, må være en forferdelig slitsom jobb. Gleder meg så altfor mye til sommeren, drømmer meg bort i sommerklærne mine. 

 

Dagens sommerlige outfit innspirasjon

 

Shorts/BIkBok (gammel bukse) Topp/TopShop London Smykke/Sorbet Wedges/butikk i London

Love?

 • 20.03.2012 - 08:35
20.03.2012

Travel blogger+ nye hårprodukter

Hey. Føler at bloggingen min bare blir verre og verre. Litt mye som skjer i livet fortiden, beslutninger som skal tas og nå er det ikke mange dager til jeg er 19 år heller. Føler at alt går i surr noen ganger, og at jeg ikke helt vet hvor jeg skal fotsette meg. Har ihvertfall kommet med en beslutning, skal ikke gi opp skolen nå som det er så kort tid igjen! Kanskje vanskelig å bestemme seg for hva man skal gjøre i mange tilfeller, men i dette tilfellet har jeg ikke noe valg. Bedre å ta godene for det etterpå. 

 

Reiser til Oslo på Torsdagsmorgen kl. 06.45, sykt tidlig fly I know! Men, vil jo være mest mulig i oslo. Mye spennende som skjer denne uken + bursdagsfeiring. Siden jeg skal på photoshoot kommer det snart en ny og bedre header (forhåpentligvis en jeg ikke går lei av med en gang). 

 Blåshampo/Redken Fuktighetsgivende hårkrem kjøpt på frisørsalong


Planene for uken:


Torsdag: Bursdagdate med Andreas på 

Fredag: Photoshoot og jobbintervju med VIVA

Lørdag: Cafe date med noen venner og senere bursdagsfeiring på Hard Rock Cafe


 

Ser virkelig frem til en topp 10 uke, og håper det blir fint vær! 


 • 15.03.2012 - 18:29
15.03.2012

Bestilt ny kjole

Fant en utrolig fin kjole på Nelly.com, som også får frem formene. Bestilte i størrelse S, og gleder meg til å bruke den! Har også 2 rabattkort på Nelly.com som jeg skal bruke på et par sko, om jeg finner noen fine. Ihvertfall veldig fornøyd med kjøpet, nå håper jeg bare den er like fin i virkeligheten! 

 

 Elsker ryggen! 

 

Love?

 • 15.03.2012 - 15:36
15.03.2012

Sponsorpakke: Effortless DreamExtensions

Hei. Nå føler jeg meg mye bedre! Har sovet ganske mye de to siste dagene, og bare det å sove hjelper veldig! Våknet brått i natt og klarte ikke å sove, så jeg tok paraset og spiste litt fiskesuppe, noe som faktisk gjorde ting bedre! Fikk også sove mye bedre. Ser ut som at jeg faktisk kan dra på skolen i morgen, nå som det er en stund siden sist. Sykdom er virkelig noe dritt! 

 

Åpnet pakken jeg fikk fra DreamExtensions i går, og nå har jeg endelig fått tatt litt bilder av innholdet. 

 

Pakken inneholdt extensionsbørste, extensions, en mappe til extensions for å bevare håret og en instruksjon på etiketten. Der står det blant annet tips til hvordan du skal vaske det og hvor ofte osv. Veldig smart! Kommer med et til innlegg om håret til uken, med blant annet en liten anbefaling. 

 

Slik ser håret ut først, pakket inn i beskyttelsesnett. 

 

 Slik ser håret ut i dagslys uten blits


Jeg valgte ut Extensions med bølger eller såkalte waves. og er veldig fornøyd! Kvaliteten er faktisk overraskende bra, og gleder meg virkelig til å teste ut håret i helgen. 

 

Love?

 • 14.03.2012 - 16:27
14.03.2012

Syk og pakke i posten

Det er på slke dager som denne du blir skikkelig glad for pakker i posten. Jeg har nemlig blitt syk og ligger her hjemme med 38 i feber, svimmel, tåkesyn, ja listen fortsetter. Utrolig plagsomt! Klarer egentlig ikke å sitte på pcen heller, men hva gjør jeg ikke for bloggen? Jeg gidder heller ikke lade kameraet, så ja det har blitt lite bilder i det siste. Men, det blir bedre når jeg er blitt frisk! Middagen min de siste dagene har vært yoghurt og banan, sunt men begynner å bli ganske så lei av det. Krysser fingrene for at jeg blir bedre over helgen! Helst før helgen,men det er jo lov å håpe! 

 

Vant iphonedeksel for 2 dager siden, det var litt moro da. Så nå har jeg designet eget og kommer snart i posten. Det eneste som mangler er selve iphonen (hehe), håper jeg får det til 19-årsdagen min! Hentet også extensionspakken fra http://dreamextensions.no som jeg skal prøve å teste for dere i morgen, spørs hvordan formen er. 

 

Lagde eget i photoshop, synes det beskriver meg veldig godt! Partyprinsessen på topp! 

 

Love?

 

 • 13.03.2012 - 21:17
13.03.2012

Bad Hairday: 10 irritasjonsmomenter

Vi har alle bad-hair days en gang iblant! Selv de med det perfekte håret. Tenkte å dele mine 10 irritasjonsmomenter når det kommer til håret. Kanskje noen kjenner seg igjen! 

 

1. Ettervekst! Det finnes ikke noe verre, noen sier det ser hot ut. Nei! Det er ikke mye hot med en stor jordflekk ved hodebunnen. Ettervekst er ikke fint, mer plagsomt. 

 

2. Vasker du håret for mye, blir det fortere skittent, og ser fettete ut uannsett hva du gjør med det. Derfor anbefaler jeg å dusje ihvertfall hver tredje dag. Dette var noe som skjedde meg ofte før, heldigvis har det forbedret seg nå. 

 

3. Håret mitt er ihvertfall sykt sensitivt, og tåler ikke ting som retting og krølling. Heldigvis har jeg stritt hår, og slipper å våkne opp med krøller, og det vet jeg det er mange som irriterer seg over. Å rette håret på morgen, har jeg ikke tid til så glad jeg slipper det! 

 

4. Det lugger! Fysøren så vondt det er, jeg er sykt hårsår og tåler ikke hvis noen drar ut en hårstrå. Guttene synes dette er sykt moro! 

 

5. Røyting! Mange ganger føler jeg meg som en katt, fordi håret mitt ligger overralt, og ikke særlig gøy å få det på klærne heller. 

 

6. Slitte hårtupper! Det er vel ikke noe jeg mener er verre med håret enn slitte hårtupper. Det er også utrolig plagsomt, og jeg må alltid vaske tuppene på nytt. Skal kjøpe marrocan oil som mange bloggere har anbefalt, kanskje det blir bedre da. ( Kom gjerne med tips! ) 

 

7. Kløing! Noen ganger klør håret mitt like mye som en ullgenser. Skikkelig irriterende! 

 

8. Når du vasker håret kvelden før og sovner med vått hår, og våkner dagen derpå med verdens største floke.  

 

9.  Bustete på håret! Dette skjer meg så utrolig ofte, bustete på håret og mange hårtuster som stikker opp fra håret. Prøvd å legge ned med hårspray men det endte bare opp med at det ble enda verre. 

 

10.  Når du ikke kler så mange frisyrer. På grunn av ansiktsformen min kler jeg veldig lite frisyrer og ender alltid opp med den samme kjedelige. Stritt hår og midtskill. Misunner de som kan kle andre frisyrer. 

 

 

Noen punkter dere kjenner dere igjen i?

 

 • 12.03.2012 - 20:35
12.03.2012

Ny konkurranse snart i gang

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen om å vinne Silver Pearl Ringen fra http://smejfashion.no Mail er blitt sendt! Kommer snart en ny konkurranse, så følg med! I samarbeid med DREAM EXTENSIONS

 

UKM gikk kjempefint! Men, kom ikke videre til fylkesmønstringen. Hadde det uannsett veldig gøy og følte jeg fremførte låta mye bedre enn på fredagen! Det skjer mye spennende ting i livet mitt fortiden, og neste uke feirer jeg 19 årsdagen min i Oslo med de beste. 

 

Nå sitter jeg her hjemme med høy feber og det eneste jeg har klart å spise i dag er ibux og yohurt. Trur ikke jeg blir å sitte lenge på pcen i dag, legger meg nok etter paradisehotel. Selvom det er et sprøtt program, må jeg få det med meg, En dose underholdning i hverdagen. 

 

 

Blogges bedre i morgen. håper dere har hatt en fin ferrie! 

 

 • 10.03.2012 - 12:49
10.03.2012

Ukm finale i kveld!!

Hey lesere. Beklager for dårlig blogging, men er så opptatt denne helgen! I går var det som sagt UKM (Ungdom Kultur Mønstring) for Tromsø kommune. Det var totalt 25 innslag, og jeg var en av dem. Var nr 12 til å synge, første etter pausen. Det var ganske nervepirrende først, men når jeg kom ut på scenen gikk det veldig bra. 

 

Etter delfinalen i går kveld fikk vi vite hvem som kom videre til hovedfinalen i kveld, og jeg ble overrasket når de ropte opp navnet mitt. Da ble jeg sykt glad! Nivået på UKM i år var ganske høyt, sykt mange flinke som var med i år. Sang en sang jeg har skrevet selv, og som betyr mye for meg. Den heter "Battlefield". Det å vite at jeg var en av de seks beste var så utrolig gøy, og gleder meg til i kveld! I kveld avgjøres hvem som går videre til landsfinalen. Forestillingen begynner kl. 17.00. 

 

Hadde vært gøy å vinne finalen! Men, det er nok liten sjangse med tanke på de som skal opptre i kveld! Skal ihvertfall kose meg og gjøre mitt beste !! 


Wish me luck :)) 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits