Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 1

  Bloggpause

  Hey fine dere. Nå har jeg vært syk hele helgen, og er enda ikke blitt frisk. Prøvde å dra på jobb i dag. og det gikk fint helt frem til pausen da jeg ble betraktelig mye verre. Håper jeg blir frisk til i morgen... så jeg kan få mersalg. Skal bare innom nå for å ønske dere en herlig påskeferie, og si at jeg ikke får blogget før jeg får ordnet meg pc. Gjett 3 ganger? Joda, Nikita klarte å rive ned pcen min så pcskjermen knuste. Tommel opp! Jeg blir 20 år om 2 dager, woho. Lucky me! Gleder meg til å feire både onsdag og torsdag. Halvveis til 40!

  Vi snakkes til over påsken, håper jeg har fått pc da og får begynt å oppdatere bloggen bra igjen. God Påske så lenge! 

  Lunsjen på jobben, påskefrokost

  Legg igjen en kommentar
  0

  Denne vil jeg ha nå

  Hey nydelige. I dag var som sagt produkt opplæring med den nye jobben, der vi fikk litt mer informasjon om hvilket kampanje vi skulle sitte på osv. Jeg fikk noe jeg ikke hadde forventet meg i det hele tatt, nemlig trening. Jeg fikk kampanjen Aktiv Trening som er et av Norges største treningsmagasiner for menn. I tillegg til abbonementet selger jeg også en tøff vindjakke fra NewLine som er perfekt for treningen. I starten var det mye å sette seg inn i, men jeg kom fort inni det. Hadde selvfølgelig håpet på moteblader,lifestyle osv men jeg trur jeg kan klare dette veldig bra. Allerede etter 5 samtaler fikk jeg dratt inn 2 salg. Ikke verst til å være første dag, er veldig fornøyd med det. Men, enda flere salg skal det bli. Jeg trives veldig på den nye jobben og alle er kjempe hyggelig og greie mot hverandre, veldig godt arbeidsmiljø. 

  Etter jobb stakk jeg en liten tur innom Zara og så på alle de nye vår plaggene som har kommet inn, herregud så mye fint de har der inne. Vil ha alt! Det jeg elsker med Zara er at plaggene er veldig simple i designet, men samtidig veldig stilige. Blant annet av dem er mange av de plaggene veldig futuriske i stilen, og tar deg med tilbake til typ 60-70 tallet. 

  Elsker denne jakken, de har den også i hvit. Men, en sort variant matches til mer mener jeg. 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  5

  OTW caps, hot or not?

  Hei dere :) Kom akkurat inn døren og skal straks spise noe middag. Var en tur i byen i dag med en som heter Fabian, var hans personal shopper og plukket ut klær for han. Kanskje satse på det som yrke i nærmeste fremtid? hehe 

  Fant meg mye fint på de butikkene vi var innom, og klarer nesten ikke vente til neste storshopping der også jeg kan få shoppe litt. Var innom 2hand shop på vei hjem og der fant jeg en stilig clutch, som jeg trur kommer godt med en tøff trenchcoat eller classy jakke. Fant meg også denne tøffe capsen, og vanligvis kler jeg ikke caps men denne synes jeg var ganske stilig. OTW Capsen er fra Urban og kostet under 500 lappen, vurderer å kjøpe den neste gang :) 

  Hot or Not? 


  Elsker den!!! 

  Legg igjen en kommentar
  0

  I got the job

  Hei dere. Åhh jeg har så gode nyheter, jeg havnet på den avdelingen jeg ønsket. Nå er jeg selger for Bonnier Media, de som selger blad abbonement med gavepakker og diverse. Jeg var på opplæring i dag, og begynner med produkt oppfølging nå på torsdag. Håper jeg kan starte med Woman Leads eller Tara. De hadde mye fine gavsett i følge med abbonementet, som jeg er sikker på at mange kunne tenke seg å få i posten. 

  Nå skal jeg bare jobbe og ståpå hardt, og tjene gode penger. Vi lærte mye om positiv holdning og innstilling, og at hvis man vil få til et salg må man gå 110 % inn for det. Selvom en kunde sier Nei, skal man gjøre det om til noe positivt. Jobben min ligger veldig sentralt, og hadde utrolig godt arbeidsmiljø. Hvis man vil starte et sted med salg, så anbefaler jeg DRS som firmaet heter. De har en ganske stor omsetning på bortimot 40 millioner i året og har blitt en av norges beste Calling sentere. Samt fått 2 priser for årets b2b salg. 

  Gleder meg veldig til å komme i gang og bygge meg opp innenfor salg, det er så spennende med en sånn jobb fordi du kan bestemme selv hvor mye du har lyst å tjene i løpet av dagen. Bonnier Media selger mest mote og skjønnhets magasiner, og det er jo midt i blinken for meg! 

  Hva jobber du med?

   

  Legg igjen en kommentar
  3

  Dagens Outfit Inspirasjon - Peach & Denim

  Hey moteløver. 

  Nå skal jeg straks i dusjen, i dag begynner jeg på nyjobben min. Har opplæring i ettermiddag og gleder meg veldig! Gleder meg veldig til å bli kjent med de som jobber der, og lære mye nytt! :) Håper jeg kommer på Bonnier Media avdelingen, som selger alle mulige blad abbonement som Costume, Woman,FHM osv. Krysser fingrene! 

  Har tenkt til å begynne å trene for fullt, ihvertfall 1-2 timer hver dag etter jobb. Slutter på jobben rundt fire tiden, så da blir det perfekt med en treningstime rett etter. Tenker å begynne på Evo med besteveninna Frida. Noen som vet om det er bra? 

  Shorts/BikBok Skjorte/GoodNightMacaroon Smykke/GT Wedges/London Solbriller/GT 

  Gleder meg til jeg kan gå med shorts og skinnjakke ute, og legge igjen boblejakken hjemme... Lengter etter sol og varme! 

  Love?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits