• 31.03.2014 - 23:56
31.03.2014

Find yourself in another life

Hey fininger. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden , det har vært en deilig ferie i Oslo. Det har vært strålende vær hele helgen, får håpe jeg har tatt med meg hjem godværet til London også.

Jeg fyltle 21 år på torsdag og det er så rart å tenke på at det ikke er mange år igjen til jeg er 30. Hjelp! Man forandrer seg mye når man har bikket over 20, og man forstår verden og ting rundt seg på en anderledes måte. Tankegangen jeg hadde når jeg var 18 er helt anderledes i dag. Jeg har erfart og lært mye nytt om hvordan verden egentlig fungerer, og ikke minst hvordan jeg fungerer. Det er så viktig å bli kjent med seg selv, for eksempel gjennom nye utfordringer. Du finner sider og egenskaper ved deg selv som du ikke vet at du har en gang. Du lærer deg nye måter å leve på, engasjere deg på og ikke minst tenke på. Du finner deg selv i et annet liv. 

Etter jeg flyttet til en fremmed by, til et fremmed land der jeg ikke kjenner noen har jeg funnet ut at jeg ikke trenger å være avhengig av andre. Det er så viktig å lytte til seg selv, og forstå hvordan man assosiserer seg med andre medmennesker. Kjenne på kropp og sjel, ikke minst følelser. Finne balansen i livet, finne den beste versjonen av seg selv. 

Jeg har nesten ikke kontakt med noen av mine venner lengre, fordi vi er ikke på samme nivå som før og vi har vokst fra hverandre. Det er konsekvenser man må ta til følge når man velger å dra fra det nære og kjære, og starte på nytt med blanke ark. Det er desverre ikke alle som støtter deg på de valgene du tar, og hindrer deg i å oppnå drømmene dine. Selvom man forteller hverandre at man skal stå sammen for evig, vil det en gang slå sprekker i vennskapet og man vil prioritere anderledes. Man vil forstå at man ikke trenger de samme gamle rundt seg hele tiden for å føle seg trygg. Den tryggheten og roen må man finne selv, og for å gjøre det må man stå på egne bein og tørre å være "alene" i det voksne liv.  Det er klart man lengter tilbake til de gamle minnene, og skulle ønske ting var anderledes enn det er i dag. Men, det er først og fremst deg selv som er den viktigste delen i livet ditt, for fungerer ikke du, klarer du ingenting.Jeg er 21 år og lykkelig. 

  • 25.03.2014 - 00:52
25.03.2014

Trend: Long Cape Dresses

Hey fininger, før jeg legger meg tenkte jeg å tipse om noen vårkupp fra Nelly.com. Nå som det er blitt varmere ute er det deilig å bytte ut vinterklærne med noen lette vårlige plagg. Her i London har jo våren kommet allerede, og jeg har byttet ut vinterjakken med skinnjakke. Jeg liker å kle meg i litt mer fargerike plagg med mønster, spessielt topper og blazere. Det er så deilig å kle seg i mindre klær!

"Flowerprint" stilen er en av de mest ettertraktede trendene denne sesongen. Den er å finne i blant mange basic plagg. Noe av det nye som er ansett som IT- plaggene denne våren/sommeren er Cape Kjolene. Kle deg i luksuriøse Cape Kjoler, gladiatorsandaler og bohemske smykker så har du den ultimate strandstilen. Du kan bruke Cape Kjolen under skinnjakke eller blazer, hvis det er litt kjørligere ute kan du bytte ut skoene med et par boots. Jeg har falt pladask for dette plagget, og tenker å klikke hjem noen selv når jeg får lønning. 

Jeg elsker dette antrekket! Shop hele looken under bilde

Kjole/HER  Topp/HER Sko/HER Clutch/HER Smykke/HER Neglelakk/HER Shorts/HER

Love?

#Mote #shopping #nelly.com #inspirasjon #annonselenker

  • 24.03.2014 - 20:37
24.03.2014

Todays Outfit - Flowerprint Jacket

Hey fine dere. Jeg kom hjem for litt siden, og rakk utrolig nok å ta outfitbilder før lyset forsvant. Det er altså grunnene til at jeg aldri orker å blogge fordi når jeg kommer hjem er det vanligvis mørkt og da blir ikke bildene like bra. Nå har jeg gjort et unntak, og skal begynne å bli flinkere til å ta antreksbilder. Nå har jeg ikke et superbra kamera for øyeblikket, men det funker til jeg får meg et nytt.  Håper dere har det fint hjemme i Norge! :)Jakke/Primark Bukse/BikBok Veske/Primark Kopp/Victoriasecret Solbriller/Primark 

Love?

#outfit #hverdag #mote #london

  • 23.03.2014 - 22:34
23.03.2014

Hva er din blogg?

Siden jeg mangler litt inspirasjon i hverdagen og bloggmessig, vil jeg gjerne lese noen nye blogger. Legg igjen din blogg her :) Folg meg gjerne Instagram@CeliaChalice 

- Kisses C

  • 16.03.2014 - 16:09
16.03.2014

Yesterdays Outfit - Pastel & Pattern

Hei fine dere. 

Jeg har det helt fantastisk fint i London om dagen, og trives veldig godt på den nye jobben min. Nå er det under 2 uker til jeg reiser ned til Oslo for å feire 21 årsdagen med mine veninner, det gleder jeg meg utrolig masse til! Jeg bestemte meg for å ta en pause fra bloggen, fordi jeg ikke har hatt motivasjon i det hele tatt. Daglig jobber jeg 08.00 -17.00, også er jeg alltid så sliten når jeg kommer hjem at det blir lite tid til blogging. Nå er det som sagt helg, og jeg har ikke klart å finne tid før i dag (søndag). Så der har du forklaringen, rett og slett latskap. 

Men, nå har jeg savnet bloggen min så sykt mye at nå vil jeg prøve å starte igjen. Når det er sagt tok jeg bilder ute på balkongen i går, her i London er det jo full vår snart og ganske varmt om dagen. DEILIG! Jeg har kjøpt masse nye fine klær jeg kan ta outfit bilder med fremover, skal prøve å holde bloggen oppdatert så godt jeg kan! Dere kan følge meg på instagram @celiachalice hvis dere vil ha litt oftere oppdateringer! Håper dere har det fint hjemme i Norge! :)  

Summer outfit, pastel & pattern(Sun in my eyes, look angry haha) Clutch/Primark Skørt/Butikk i London Topp/Primark Skinnjakke/Butikk i London

Love?

#DagensOutfit #Blogg #Hverdag #London #Mote

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits