• 30.04.2011 - 16:12
30.04.2011

Sun, summer, sun, summer

Hey søtinger. Jeg har ligget å tænet på terassen i hele dag, og har fått fortere farge enn jeg hadde regnet med. Må si at her er det full sommerstemning, solen steker som bare det skulle tro det var syden så varmt det er. Lurer virkelig på hvor varmt det vil bli i sommer da. Det er på ganske lenge det har vært så varmt rundt påsketider. Håper dere koser dere ute i sommervarmen :-)

Right now my life is good (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e)Right now my life is good (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e)M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e -

Private Pictures from Singapore

 • 29.04.2011 - 09:26
29.04.2011

News from GT, My wishlist


VIL HA!!!

 

Jeg må også be dere søte lesere ta en tur innom Elise Kaitlin. Hun er en kjempe søt jente jeg har kjent siden barnehagen, og hun har en utrolig bra stil man ikke kan unngå å bli forelsket i.

Smakebit fra garderoben hennes, IN LOVE!!!

 

 

Love?

 • 27.04.2011 - 16:33
27.04.2011

Trend: Dark Lips

Siden 2010,har mye forandret seg. Dette året har vi fått smake på nye trender som høytlivsbukse, wedges, fjær, drapering og velur, og sist men ikke minst magetoppen. Alt for enhver stil. Det kommer nye trender all the time, også mye gammelt som har blitt oppdaget på nytt, men med en liten vri. Noe som trendikoner verden over har tatt i ettertrakning er mørke lepper. Denne sesongen er det lov å være mørk og mystisk. Noe blant annet stjerner som Megan Fox, Olsen Tvillingene og Christina Aguilera har blitt fan av.


Mørkerødt, Burgunder, Mørkebrunt, sort, mørke lilla, alle de mørkeste fargene er hot i år. Show them who's the boss.

Love?

 • 26.04.2011 - 16:43
26.04.2011

Summer CravingsKjole/BikBok Smykker & Ring/BikBok Shorts/HM Ballerinas/HM

 

Nå er det ikke lenge igjen til sommeren. Overralt i butikkene kan man få kjøpt sesongens heteste plagg. I sommer er det kult å være chic og edgy. Søt med en røff look. YSL- lebestiften i beige-sort er en klassiker i år.

 

Ble plukket ut som en av de beste antrekkene på http://kristineam.blogg.no


Kjempemoro!! :-)
 

Love?

 • 23.04.2011 - 18:34
23.04.2011

Outfit today, denim shoes

Utrolig deilig sommervær ute nå. Håper dere koser dere masse i påskeferien :-) Nå skal jeg til russebussen til besteveninna mi GET CARRIED AWAY, også skal jeg på fest med Frida. Love you guys!

 

Today's Outfit:
Top/GinaTricot Shoes/HM Jeans/BikBok Necklace/HM

Love?

 • 23.04.2011 - 16:51
23.04.2011

Bloggtips? Hva vil dere lese mer om?

Hey søtinger. Beklager for dårlig blogging, men man kan si at jeg har mistet litt interesse. Vet ikke hvorfor, men jeg har ikke så mye blogglyst lenger. Kan jo komme av at jeg ikke har fått ladet kameraet mitt enda, eller at det er blitt tidsfordriv og ikke noe mer. Jeg vil jo ikke miste interessen helt, fordi jeg elsker jo egentlig å blogge. 

 

Kan noen av dere gi meg tips? Hva skal jeg blogge om? Hva vil dere lese mer om?


Help me to get back on track • 19.04.2011 - 21:59
19.04.2011

This blog of the week

Da var det tid for enda en uke med ukens blogg. Denne gangen ble det herlige Isabelle Beatrice

 

 Hvis du vil bli ukens blogg for neste uke, kan du melde deg på her

Ashley                                                                                                    Isabelle Beatrice

 

Isabelle Beatrice blogger om alt fra hverdagen sin til sminke. Skriver bra og kommer med mange gode tips. Hun ligner også utrolig mye på Ashley Tisdale. Skilt ved fødselen? 

 

 Think about blog of the week?

 • 19.04.2011 - 19:59
19.04.2011

In with the new, out with the old

Det er så mye fine stiler som er ute å går nå. Noe jeg er ekstremt fan av er Back-To-Basic. Enkle antrekk med stashy tilbehør, eller stashy antrekk med enkelt tilbehør. Det er utrolig mange måter å kombinere basic stilen på, det handler bare om smak og behag, rett og slett. Det enkle er ofte det beste!

Bare en simpel detalj kan forandre et helt antrekk. Noe som er ganske utrolig i seg selv. Bare ved å tenke nytt og bruke fantasien kan man gjøre om antrekk til noe eget med selvpreg. Før var stilen veldig sånn at de som skilte seg ut var de som handlet på vanlige kleskjeder som hennes & mauritz, cubus osv. Nå begynner den trioen og forandre seg. Det trenger ikke være mainstreamt hvis man velger klær utfra egen smak. Man kan like vel skille seg ut selvom man kjøper klær der alle andre handler. Det er det som er nytt i dag, det er mye mer å velge mellom enn Lacoste og Lindex. 2011 er året der stil skal omgjøres og at man kan være fashionable selvom man ikke handler på Tatler eller diverse merke butikker. Merke kjeden begynner å bli oppbrukt og flere og flere begynner å se andre muligheter. Alt trenger ikke koste skjorta! 

Det er så deilig å vite at moten i dag handler om å være seg selv, ikke om å være en annen. Det er dette imaget som skal være i fokus, det er også med på å øke selvtilitt til mange moteløver.Være seg selv og vise det i egen stil. Nå som det er mye friere på klesfronten, vil det bli slutt på mye av mobbingen som merkepress og sånt som deltok mye i hverdagen før, det er også en lettelse. Put your hands up in the air for peace, freedom & fashionlove. 2011!!

Love?

 • 19.04.2011 - 13:54
19.04.2011

My new shoes

Hey søtinger. Deilig med påskeferie, og utrolig varmt og fint vær ute nå. Solte meg litt i stad, begynner virkelig å få sommerstemning :-) I går var det en vill kveld, var på Påskefesten på Opera-Bar. Det var utrolig mange der, og ble veldig bra der, bortsett fra at det var helt insane varmt på dansegulvet. Ankom i limmo sammen med noen kompisar, var rett og slett en topp 10 kveld. Mye kommer godt med som 18 åring. 

Anyways, var å brukte gavekortet jeg hadde vunnet for en stund siden. Kjøpte et par denim pumps og en basic jumpsuit. 

Love? • 17.04.2011 - 19:11
17.04.2011

Living life, made my own tattoo

Hey boys and girls! Check out my promo tattoo. Gleder meg sykt til å ta den, tenker Oslo Ink. Følte for å lage min egen tatovering, jeg synes ihvertfall den ble kjempe stilig. 

Concrete Angel, Falling Only Make You Stronger. 

Dette er bare et bilde på hvordan det vil se ut, bilde er av meg 

Love?

 • 17.04.2011 - 14:52
17.04.2011

Shopping from Bazar

Hey søtinger. Utrolig deilig vær i dag, kjempe varmt! Ihvertfall her i Oslo. Det var Bazar på løkka i dag så tok meg en liten tur ned for å se på det som var der. Jeg fant utrolig mye fint, og sikret meg en av sesongens ettertraktede tilbehør. Jeg fant verdens finste clutch, perfekt til både fest og hverdag. Gleder meg til å bruke den, og best av alt den matcher favorittringen min. 

Har ikke fått tilbake ladern til kameraet mitt enda, så beklager bildekvaliteten..


Elsker den, føler at den er så meg :-) 

Love?

 • 16.04.2011 - 18:03
16.04.2011

Style vs StyleJeg må definitivt gå for stil nr 3. Vintage and hot!

Hvilken stil liker du best?

 • 16.04.2011 - 14:41
16.04.2011

Summerfeeling

Hey søtinger. Beklager for dårlig blogging, men jeg har ikke hatt tilgang til internett. Det var kjempe koselig å være i Fredrikstad en tur, fint å se folk igjen :-) Nå er jeg hjemme i Oslo og skal nyte ferien fullt ut og kose meg masse i påskevarmen. Utrolig deilig vær i dag, blir mest sannsynlig å dra på Akerbrygge med folk senere. Skal få gjort mest mulig i denne ferien, that's a promise.

Var innom hm i går og det var masse salg, fant mye fint men kjøpte bare en kort blazer i geopard mønster. Utrolig stilig på, og passer perfekt med en høytlivsshorts. Kameraet mitt er ute av drift fortiden, fordi jeg har glemt igjen laderen hos en venn. Kjipe greier.


Kjøpte denne blazeren bare at den jeg har er i geopard mønster.Perfekt å kombinere med en høytlivs shorts. En blazer er alltid et godt valg hvis tenker noe enkelt og tøft, og som kan kombineres med mye forskjellig tilbehør. Less is more! 

Denne shortsen er sykt søt, fra hm og koster under 200 kr.

Love?

 • 11.04.2011 - 19:26
11.04.2011

New buy, swim suit from BikBok

Hey søtinger. Nå sitter jeg på toget til Fredrikstad. Skal på besøk til tanten min for noen dager,samt se girlsa igjen. Gleder meg til å se Oda, Camilla, Sunniva, Jenni, Therese & Martin, Henritte og alle de andre igjen, blir hyggelig! :-) Blir kino i kveld med Sunniva, gleder meg til å se henne igjen :))  Har vært utrolig deilig vær i hele dag, elsker sol!! Håper godværet holder seg hele uken! 

Jeg kapret en av sesongens hotteste badetøy i dag. Kjøpte en drit stilig badedrakt, very fashionable. Jeg må si at BikBok overrasker meg gang på gang, de har virkelig kommet seg trendmessig. 

åhhh, gleder meg til sommere, gleder meg til å sprade rundt i disse to :) 

Love?

 • 11.04.2011 - 12:23
11.04.2011

Those shoes are made for walking

My newest treasures is from Bianco

Nå er kofferten pakket og klar til jeg skal reise hjem til Oslo. Har vært kjempe hyggelig her i Kristiansund hos Oda og kjæresten hennes. Var på et veldig bra utested i helgen, som heter MOCCA her i Kristiansund. Anbefaler å dra dit hvis dere skal på byen i denne søte lille byen :-) 

Håper jeg finner gavekortet mitt så jeg kan shoppe litt sko før jeg drar til Fredrikstad. Gleder meg til å se alle sammen igjen!!! 

Har du vært i kristiansund før?

 • 11.04.2011 - 00:49
11.04.2011

I want this Jumpsuit, designed by patridge

ASOS Pleated Bust JumpsuitASOS Pleated Bust JumpsuitASOS Pleated Bust Jumpsuit

Designer og The Hills favoritten Audrina Patridge har gått i et samarbeid med Asos.com og har designet denne lekre jumpsuiten. Fantastisk vårfarge, og perfekt for denne sesongen. Absolutt et must for mote-elskere. Jeg derimot, MÅ ha denne! Du kan kjøpe den her 

Jeg har endret på designet igjen. Denne gangen begynte jeg fra scratch. Det har vært mye kødd med designet, og kommet feilmeldinger hele tiden. Ble rett og slett drittlei det så jeg har skaffet meg norsk design istedenfor svensk. Mye bedre egentlig, og jeg kan ha menyknapper uten at designet blir rotete.( Mange av dere klager på at jeg bytter design mye, vel nå vet dere grunnen ) Jeg drar hjem i morgen, også skal jeg på besøk til tante i Fredrikstad. Blir hyggelig å se igjen både familie, og venner. Håper jeg får gavekortet mitt i morgen, så jeg får kjøpt meg nye sko fra hm. Loving life! 

Love?

 • 09.04.2011 - 16:45
09.04.2011

Helgens PartytipsSko/Nelly.com Clutch/ASOS.com Jeans/BikBok Topp/GinaTricot Smykke/GinaTricot

I kveld blir det party sammen med Oda og andre folk, blir kjempe koselig! Jeg har tenkt å ha på meg leopard jumpsuiten, sort tights, pumps og fjærøredobber. Det blir et dritkult antrekk! Håper dere koser dere i kveld :-)

Love?

 • 08.04.2011 - 16:43
08.04.2011

Dagens Innkjøp fra Kristiansund

Hey søtinger. I går ble det en avslappende jentekveld med Oda. Vi drakk brus fra champagne glass,pyntet bordet med fruktfat og så en utrolig bra jentefilm. Lenge siden vi hadde en så koselig jentekveld sammen. Er så fint her i Kristiansund, veldig hyggelig by. Nå er det endelig helg, og jeg har allerede kjøpte antrekket for helgen. Håper jeg får bli her 1 uke til. Det hadde vært kjempe deilig. Fint å komme seg litt vekk fra oslo og sånn :-)

Jeg fant verdens fineste sko i dag, og de måtte jeg bare ha. Det var akkurat som at de var ment for meg, siden de hadde bare et par igjen og det var størrelse 39. Meant2be. 


Skoene er fra Bianco


Utrolig fine øredobber, noe jeg elsker fortiden er fjær på tilbehør. BikBok..


Bikinioverdelen er fra H&M, Jumpsuiten fra BikBok

Love?

 • 07.04.2011 - 20:28
07.04.2011

Favourites from BikBok

Noe som er trendig denne våren/sommeren er magetopper. Rundt omkring på BikBok selger dem masse av det. De har også fått inn mye annet fint, jeg må virkelig innrømme at BikBok har blitt favorittbutikken min nå i det siste. True story. Love?

 • 06.04.2011 - 15:54
06.04.2011

Bikinitrenden 2011

Det er ikke uten tvil at denne sommeren kommer til å bli en av de hotteste på mange år, nå tenker jeg ikke nødvendigvis på været men på klærne som er ute i butikkene allerede. Hot, Hot, Hot! Det at H&M har tatt mye igjen etter kolleksjonene de har hatt ute, som både har vært dårlig og ikke hatt så veldig bra suksess er ikke vanskelig å se. Overralt i butikkene til hm er det lagt ut mye fine klær, som ser både dyrt ut og virker å ha mye kvalitet i seg. Jeg mener, hvor mange ganger har vel ikke vi kjøpt oss en topp eller bukse, og etter en vask er den ødelagt? Altfor mange ganger. Hm er på samme stadie som BikBok var i fjor, de begynner å komme seg de og.

Det er selvfølgelig smak og behag, men jeg trur de fleste er enig i at HM er en av vendepunktene innen mote denne sesongen, på grunn av alle nye trendene som de selger, og som man ikke får tak i andre steder. Jeg er ihvertfall overrasket over hm i år, blitt så mye bedre og absolutt verdt pengene til siste krone. Noe hm også har skjerpet seg veldig med er strand looken, aldri før har jeg sett så mye fint på en gang. Love it!
Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits