• 26.04.2012 - 19:48
26.04.2012

Ny jobb + Nye bilder fra photoshoot

Hey fininger! Jeg har masse å fortelle dere. De 2 siste jobbintervjuene jeg har vært på har gått kjempefint, men jeg gleder meg aller mest til intervjuet med Elixia på mandag. Krysser virkelig fingre og tær for denne jobben! 18.000 fastlønn i mnd ekke feil! + provisjon. DRØMMEJOBB!

Men, jeg må bare bestemme meg for at den jobben er min. For å jobbe med Elixia på man være 100% selvsikker, og virkelig vise dem at denne jobben her passer for meg. Har mange muligheter, men akkurat denne muligheten er gull akkurat nå. I løpet av helgen flytter jeg til Vika i en ny leilighet sammen med noen venner. Gledes! Dette er bare midlertidig til jeg finner min egen leilighet. 

Nå skal jeg straks begynne å fikse meg, skal opp å hente russebuksen som jeg skal få låne av en veninne. Men, henter min egen i helgen. Hadde jeg vist at jeg ville flytte ned til Oslo så tidlig, hadde jeg kjøpt russebukse for lenge siden. Men, typisk meg å bestemme meg i siste liten. Nå begynner alt å bli som det skal være, nå er det snart sommer og masse jobbing, photoshoots osv fremover. Noe jeg virkelig ser fram til! I tilegg har jeg fått meg en jobb som promotør for et utested som heter Escape. Kommmet ganske godt i gang, og stortrives med crewet :-) 

Noen flere bilder fra photoshootenLove?

 • 25.04.2012 - 14:17
25.04.2012

Nytt bilde fra shoot

Ble veldig fornøyd med dette bilde fra shooten i går, tycks?

 • 24.04.2012 - 21:24
24.04.2012

Photoshoot @ Nydalen

Det var kjempegøy på shooten, fikk tatt mange fine bilder. Legger ut de som er ferdigredigerte (redigerer i photoshop). Brukte mitt eget kamera på shooten. 

Location @ Nydalen 

Synes om bildene?

 • 24.04.2012 - 16:07
24.04.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

Intervjuet gikk kjempefint, han som intervjuet var veldig hyggelig og hørte på mine ønsker. Trur jeg aldri har vært borti i bedre byrå, enn dette. Byrået er ikke det samme som NAV og kan ikke sammenlignes overhode. Høyere nivå, og du får jobber som passer til deg som person. Personligheten din, attituden og førsteinntrykk har mye å si. Følte jeg kunne være meg selv undere hele intervjuet, noe som var veldig bra. Liker ikke intervjuere som skremmer deg bort og prøver å se feilene dine. "Storkoste meg på rekrutierngsintervjuet, veldig hyggelige folk og jeg fikk lov til å komme med ønsker til jobb. HeadHunter Agency er et byrå som hjelper alle jobbsøkende på best mulig måte, og du trenger bare å møte opp med godt humør og være deg selv. Byrået har ordnet meg et jobbintervju med Elixia, og skal ringe meg først kommende morgen. Hvis jeg ikke får stillingen hjelper "HeadHunter" meg å finne en annen ledig stilling. "


Har du lyst på jobb, men ikke vet hva som kan passe for deg? Ring meg på 40 63 63 24, så skal jeg ordne en videre avtale med en av agentene ;)

Dagens Outfit Innspirasjon

Wedges/Singapore Briller/RayBans (Maria sine) Jumpsuit/BikBok Veske/Singapore Smykke/Taxfree

Nå skal jeg pakke baggen til photoshoot, sammen med to veninner. Location: Nydalen. Det blir gøyy!! 

Love?

 • 24.04.2012 - 12:17
24.04.2012

Jobbintervju + Dagens Outfit

God morgen! Skal som sagt på det rekruteringsbyrået nå snart, og krysser fingrene for at jeg får drømmejobben. Som er å jobbe i klesbutikk, fingers crossed!

Dagens OutfitSkjerf/Sorbet Bukse/BikBok Veske/Singapore Trenchcoat/GinaTricot 

Love?

 • 23.04.2012 - 19:45
23.04.2012

Im just beeing myself, and that should be good enough

I like to remind myself I was lucky enough to have time with you at all. Dying to know but afraid to find out. 

Synes om bilde?

 • 23.04.2012 - 16:38
23.04.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

I dag har jeg og Maria ryddet og vasket hele leiligheten til Maria. Så deilig og rent her nå, lukter friskt i hele leiligheten. Fikk en gladnyhet i dag, jeg får meg kanskje en jobb i morgen allerede. Skal innom HeadHunter Agency i morgen ( Rekruteringsbyrå). Det er et byrå som finner jobber til andre jobbsøkende. Håper på det beste, og krysser fingrene for at dem finner en bra jobb innen service og salg. 

Tenkte å kombinere dagens outfit innspirasjon med en bukse jeg nylig klippet om til shorts. Buksen (shortsen) er fra BikBok, gleder meg til å pynte på den med nagler etterhvert. 

Dagens Outfit Innspirasjon

Genser/BikBok Sko/Bianco Smykke/Taxfree(Gardemoen) 

Love?

 • 22.04.2012 - 20:13
22.04.2012

DrømmeOutfit - Nelly.com/HM.com

Nå er det MidSeason salg hos Nelly.com. Måtte ta turen innom for å se på godbitene, sykt mye fint og vårlig/sommerlig. Fant noe veldig fint, sommerlige wedges og en kjole med litt søtt og anderledes preg. Liker tanken på å være litt crazy til tider og prøve ut forskjellige stiler. Gått litt lei det safe og basice. Men, har man tøft tilbehør så kan man rocke hver og et antrekk.

Glitter, og print er en ting som er hot nå, ihvertfall på tilbehør, som vesker og kragepynt for eksempel. Antrekket under passer mer for bursdag tenker jeg, brune fine bein og en smashing lebestift. Drømme outfit!


Kjole/Her Wedges/Her Clutch/HM

Love?

 • 22.04.2012 - 16:46
22.04.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

Hey søtinger. Beklager for dårlig blogging, men har så og si vært på farten hele helgen og ikke hatt tilgang til pc før nå. Ting begynner å komme på plass nå, og det enste som mangler nå er en fulltidsjobb. Livet i oslo er bedre enn jeg husker det var, kommer overens med alle og til og med gamle fiender. Men, det tyder bare på at vi alle er blitt voksne. Kjempe hyggelig å møte på mange lesere da, både på fest og random plasser. Synes det alltid er så gøy å høre at jenter på min alder leser bloggen min, og liker stilen min :-) 

Det blir bedre antrekksbilder også etterhvert, noe jeg føler jeg har vært dårlig på. Men, det må jeg ærlig innrømme. Deilig å ha alle klærne mine her, for forige uke hadde jeg jo bare en bag ned hit. Ser frem til dette året, og ikke minst sommer i Oslo. Føler meg mer hjemme her enn i Tromsø, hvis jeg skal være ærlig. Men, savner jo såklart alle vennene mine. Håper jeg kan dra på besøk en dag ihvertfall :)

I morgen skal jeg forresten opp til Kolbotn og klippe meg? (whaaat?) For nå er håret mitt så slitt at det trenger virkelig en stuss, selvom jeg vet at jeg kommer til å angre noe sykt etterpå. Men, hår vokser jo ut igjen? Skal senere farge det til uken, nogenlunde mørkere blondfarge. Er så heldig som har en veninne som er frisør :-) hehe

Dagens Outfit InnspirasjonSkjerf/VeroModa Bukse/VeroModa Briller/RayBans (Maria sine) Sko/BikBok

Håper dere har hatt en fin helg :)

Love?

 • 19.04.2012 - 18:18
19.04.2012

Hjemme i oslo + innkjøp

Guud så deilig det er å endelig kunne si at jeg bor i Oslo. Fantastisk! Ryddet ut av leiligheten i går, og shinet den før jeg ga nøkkelen fra meg. Var trist å forlate det fine badet, men satser på jeg finner en leilighet med enda finere bad i Oslo. Flyet landet på gardermoen i 15.00 tiden, kom akkurat inn døren så nå skal jeg begynne å fikse meg. Må jo feire at jeg endelig har flyttet tilbake, så da skal jeg og to venner ut å spise. Jeg har fått lov til å være hos Maria besteveninnen min en liten stund fremover, til jeg finner en egen plass å bo. Er hun ikke bare verdens beste? Skal også kanskje på jobbintervju i morgen, så krysser fingrene for at jeg får jobben! 

Må forresten vise dere et nytt innkjøp, kjøpte også noe mer på tax-free på gardermoen når jeg dro til Tromsø.Jeg digger slike sjal, ihvertfall i stjerneprint. Er på utkikk etter et sjal i USA-flagget også, noe jeg vet dem har på butikken jeg kjøpte dette. 

Sjal fra Sorbet, veldig fornøyd! 249 kr :) 

Love?

 • 18.04.2012 - 04:44
18.04.2012

This is perfection...


omg elsker henne! Genseren, brillene, ringene, frisyren... perfection.. 

Flere som elsker Ulrikke Lund?

 • 17.04.2012 - 18:18
17.04.2012

Dagens drømmeoutfit

Jeg digger stjerneprint, kjøpte meg nylig et til stjerneskjerf fra Sorbet. 

Sko/Nelly.com Clutch/Asos.com Bukse/BikBok Topp/BikBok

Love?

 • 16.04.2012 - 15:34
16.04.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

God morgen! Hehe, god morgen faktisk. Men, ja jeg våknet nettopp og skal straks begynne å rydde og shine leiligheten til Maria. For jeg reiser hjem i kveld, og flyet mitt går 22.00. Gruer meg til å reise fra Oslo og Maria, men gleder meg også litt til å komme hjem. Har vært deilig å ha litt fri fra skolen, men da kommer også fraværet. Noe jeg kanskje angrer på. Ikke allid lett å fokusere når både venner og foreldre/søsken bor her nede. Satser på at jeg får kommet meg videre likevel, selvom fraværet har mye å si. 

Anyways, tenkte meg på en aldri så liten shoppingtur i Oslo før jeg drar til Lillestrøm for å møte bestekompisen min, han har jeg ikke sett på et halvt år. Så det blir koselig! 

Buks/VeroModa Solbriller/GinaTricot Topp/GinaTricot Smykke/Sorbet

Antrekket jeg tenkte å ha på meg :) (Armbåndet er maria sitt) 

Love?

 • 15.04.2012 - 22:20
15.04.2012

4 blogger

Da var det på tide å skrive om de 4 bloggene jeg har tatt ut til vurdering :) Jeg vurder utfra førsteinntrykk, bloggdesign, kvalitet og skriveferdigheter. Har plukket ut de bloggene jeg synes er best, og som ser mest ryddig og pent ut. 

http://frkake.blogg.no/

Kategori: Mote og Hverdag

Bloggdesign: Digger, rett og slett digger bloggdesignet! Enkelt og fashionably. 

Innhold:  Denne bloggen har kjempe fine, store og klare bilder. Noe jeg alltid legger godt merke til på en blogg, bildene har mye å si. Bloggeren skriver om mote, stil og litt om hverdagen sin. Likte veldig godt stilen hennes, ettersom jeg er en fashionista selv legger jeg fort merke til detaljer på klær, og det har mye å si om et antrekk er gjennomført. It's all about the details! 

Terningkast:  5 +
http://belovely.creativo.nu/

Kategori: Mote og Skjønnhet

Bloggdesign: Jeg elsker bloggdesignet! Det er veldig søtt og feminint. Slik design jeg synes er fint.

innhold:  Bloggeren tar utrolig fine bilder, og er en stor innspirasjon. Dette er den perfekte blogg for de mer moteinterreserte, og som er glad i lese om hår og makeup. Vist om bloggen lenge, men aldri tatt den ut til vurdering. Blitt ukens blogg hos meg en gang før, men anbefaler virkelig den videre :) 

Terningkast:  5
http://anita92.blogg.no/

Kategori: Mote og Hverdag

Bloggdesign: Likte bloggdesignet, fint og enkelt. Fin header, og jeg fikk lyst til å lese mer :) 

innhold:  Kort og forståelig, går mest i innkjøp, litt utdrag fra hverdagen, unik og tøff stil og brae bilder. Anbefaler å justere lyset på bildene, siden de var litt mørke og noen veldig lys. Dette er bare konstruktiv mening fra min side.  

Terningkast:  http://fotoas.blogg.no/

 

Kategori: Fotoblogg

Bloggdesign:  Veldig fint design, ryddig og enkelt. Likte spessielt headeren!

Innhold: Mange innlegg med fine bilder. Bloggeren tar flotte bilder, går i mye forskjellig objekter. Samt mennesker, dyr og natur. Er ikke så veldig glad i fotoblogger generelt, men denne var noe som kom under min interesse :) 

Terningkast:  4

Håper dere ble fornøyd med bloggvurderingene :) Vil du at jeg skal vurdere flere blogger?

 • 15.04.2012 - 18:18
15.04.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

Jeg lånte smykket og brillene til en veninne av meg til innspirasjonsbilde, jeg må virkelig si at smykket er det fineste jeg har sett. Synd veinnnen min fikk det fra syden! Noen som vet om et lignende man kan få kjøpt? :) 

Sko/Nelly.com Skinnjakke/HM Bukse/VeroModa Topp/BikBok 

Love?

 • 15.04.2012 - 15:38
15.04.2012

Trend: Mint/Pastell + Dyreprint

(1 her ) (2 her) (3 her) (4 her

I sommer er det lov å være litt crazy på fargevalget. Pastellfarger kombinert med sølv, gull, og dyreprint er en "vinner" denne sesongen. 

Det er også veldig stilig med bukser i pastellfarger, gjerne korall eller mint. Vero Moda har mange fine bukser vet jeg. 

Synes om trenden?

(Bloggvurderingene kommer i kveld) 

 • 14.04.2012 - 18:50
14.04.2012

Nytt innkjøp

Helt sinnsykt mye fint på VeroModa for tiden, knalltilbud på 2 par bukser. Det er ikke uten tvil at corall og mint farger er in denne sesongen. Falt for begge fargene, så måtte bare slå til når det var salg. Men, angrer ikke! Kjøpte også en kul topp fra GinaTricot og leopard solbriller. Ganske fornøyd med dette innkjøpet! 

Bursdagen til Maria i går var kjempe koselig, men endte etterhvert oppi drama. Men, fikk noen brae bilder. Nå er hun halveis til 20 (mente selvfølgelig 40), og det er jeg også om 1 år. Sykt! 

Love? 

 • 12.04.2012 - 23:02
12.04.2012

Hvor lenge har du lest bloggen min?

Jeg har nå blogget i snart over 4 år. I midten av mai er det 4 årsdag. Noe så sykt! På bloggen har jeg hatt både oppturer og nedturer. Glemmer aldri den gangen jeg var på topplisten, typ 16 plass. Veldig gøy! Ble også kåret til Ukens Blogg på blogg.no hele 2 år på rad. Noe jeg husker var veldig stas!:) 

Har hatt lite motivasjon til bloggen i det siste, grunnet at jeg har gått litt lei. Men, å blogge er jo blitt en del av meg og er noe jeg elsker veldig mye. Håper jeg blir bedre fremover, og får tilbake de leserne som jeg mistet i desember. Kjipt å miste leserne mine, men det gir meg jo også et kick på at jeg må skjerpe meg. Vet jo at det er enda noen som fortsatt leser bloggen min, og ikke har sluttet fordi jeg tok en pause eller to. Lover bedre bloggdager :) 

Hvor lenge har du lest bloggen min? Det er jo sikkert noen av dere som har lest den fra begynnelsen av, hadde vært gøy å lese deres svar på spørsmålet mitt :)

Bilde fra shoot/Camilla Cecilie/Meg

Thank you for reading and shering :) MUCHLOVE

 • 12.04.2012 - 20:30
12.04.2012

5 bloggvurderinger

Meld deg inn her, trekker 5 heldige bloggere i kveld som faar hver sin vurdering! Vurderingene kommer i morgen

Tumblr_m2dn5vlogp1rtfrfyo1_500_large

 • 12.04.2012 - 18:55
12.04.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

Hadde det kjempekoselig på bursdagen til Maria :) Vi var 10 stk som spiste på PastaBasta, og dem hadde kjempegod mat der :) Bestilte en kyllingburger, og den var utrolig god! 

Planene for i kveld er slappe av hjemme hos Maria, se paradise bare. I morgen blir det en hektisk dag, opp tidlig for å kjøpe bursdagsgave til Maria. også senere skal jeg opp til Maria for å forberede 20 årsfesten hennes. Jellyshots og musikk. wooho! Jeg har ikke funnet noe antrekk til i morgen kveld, så det må jeg finne i morgen. Stress! 

Dagens Oufit Innspirasjon

 Clutch/Glitter Undertøy/HM Topp/BikBok Shorts/BikBok Smykke/Glitter Solbriller/Raybans 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits