Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 1

  Ny jobb + Nye bilder fra photoshoot

  Hey fininger! Jeg har masse å fortelle dere. De 2 siste jobbintervjuene jeg har vært på har gått kjempefint, men jeg gleder meg aller mest til intervjuet med Elixia på mandag. Krysser virkelig fingre og tær for denne jobben! 18.000 fastlønn i mnd ekke feil! + provisjon. DRØMMEJOBB!

  Men, jeg må bare bestemme meg for at den jobben er min. For å jobbe med Elixia på man være 100% selvsikker, og virkelig vise dem at denne jobben her passer for meg. Har mange muligheter, men akkurat denne muligheten er gull akkurat nå. I løpet av helgen flytter jeg til Vika i en ny leilighet sammen med noen venner. Gledes! Dette er bare midlertidig til jeg finner min egen leilighet. 

  Nå skal jeg straks begynne å fikse meg, skal opp å hente russebuksen som jeg skal få låne av en veninne. Men, henter min egen i helgen. Hadde jeg vist at jeg ville flytte ned til Oslo så tidlig, hadde jeg kjøpt russebukse for lenge siden. Men, typisk meg å bestemme meg i siste liten. Nå begynner alt å bli som det skal være, nå er det snart sommer og masse jobbing, photoshoots osv fremover. Noe jeg virkelig ser fram til! I tilegg har jeg fått meg en jobb som promotør for et utested som heter Escape. Kommmet ganske godt i gang, og stortrives med crewet :-) 

  Noen flere bilder fra photoshooten  Love?

  Legg igjen en kommentar
  5

  Nytt bilde fra shoot

  Ble veldig fornøyd med dette bilde fra shooten i går, tycks?

  Legg igjen en kommentar
  5

  Photoshoot @ Nydalen

  Det var kjempegøy på shooten, fikk tatt mange fine bilder. Legger ut de som er ferdigredigerte (redigerer i photoshop). Brukte mitt eget kamera på shooten. 

  Location @ Nydalen 

  Synes om bildene?

  Legg igjen en kommentar
  5

  Dagens Outfit Innspirasjon

  Intervjuet gikk kjempefint, han som intervjuet var veldig hyggelig og hørte på mine ønsker. Trur jeg aldri har vært borti i bedre byrå, enn dette. Byrået er ikke det samme som NAV og kan ikke sammenlignes overhode. Høyere nivå, og du får jobber som passer til deg som person. Personligheten din, attituden og førsteinntrykk har mye å si. Følte jeg kunne være meg selv undere hele intervjuet, noe som var veldig bra. Liker ikke intervjuere som skremmer deg bort og prøver å se feilene dine.   "Storkoste meg på rekrutierngsintervjuet, veldig hyggelige folk og jeg fikk lov til å komme med ønsker til jobb. HeadHunter Agency er et byrå som hjelper alle jobbsøkende på best mulig måte, og du trenger bare å møte opp med godt humør og være deg selv. Byrået har ordnet meg et jobbintervju med Elixia, og skal ringe meg først kommende morgen. Hvis jeg ikke får stillingen hjelper "HeadHunter" meg å finne en annen ledig stilling. "


  Har du lyst på jobb, men ikke vet hva som kan passe for deg? Ring meg på 40 63 63 24, så skal jeg ordne en videre avtale med en av agentene ;)

  Dagens Outfit Innspirasjon

  Wedges/Singapore Briller/RayBans (Maria sine) Jumpsuit/BikBok Veske/Singapore Smykke/Taxfree

  Nå skal jeg pakke baggen til photoshoot, sammen med to veninner. Location: Nydalen. Det blir gøyy!! 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  8

  Jobbintervju + Dagens Outfit

  God morgen! Skal som sagt på det rekruteringsbyrået nå snart, og krysser fingrene for at jeg får drømmejobben. Som er å jobbe i klesbutikk, fingers crossed!

  Dagens Outfit  Skjerf/Sorbet Bukse/BikBok Veske/Singapore Trenchcoat/GinaTricot 

  Love?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits