Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 2

  Dagens Outfit Inspirasjon - Light Pink Jeans

  Hei moteløver. Sykt deilig vær ute i dag, er det nå jeg kan si at det offisielt er sommer? Hehe. Våknet tidlig i dag for å dra på intervjuer. Første intervjuet gikk ganske bra, og det andre gikk enda bedre. Så spørs hvilken jobb jeg ender opp med? 

  Planer for Natt til 1.mai er vel å drikke i godt selskap med venner, kanskje dra en tur i frognerparken med Fabian og vennene hans :)   Kjøpte denne fine lyserosa buksen for en stund siden, tenkte den kan brukes nå som det er så fint vær ute. Skoene fikk jeg med hjem gratis fra et skoevent jeg var på forrige uke. Det var VIP Grand Opening for Nilson Group Shoes. 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  0

  Vårengjøring, rydding i garderoben

  Hey vakre dere. Nå kom jeg akkurat inn døren, var en tur innom gamle jobben for å ordne opp i litt papirer. Hatt en fantastisk helg, og kost meg masse i uken som var. Nå holder jeg på å rydde i garderoben min, pakke ned vinterklær og ta frem de sommerlige og vårlige plaggene som har ligget i koffertene. Snart sommer, og gud som jeg gleder meg til varme dager, sol og lite klær. Kjenner det er deilig å kunne pakke ned vinterjakken  Fikk denne fantastiske bursdagsgaven fra min beste veninne, hva jeg fikk kan jeg vise senere. Hun var nylig i NewYork og kom hjem med denne VS posen, hihi:)

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  1

  Grand Opening @ Nilson Group VIP

  Hey flotte dere. Hatt en fabulous night på åpning av oslos nye skosenteret, var også heldig som fikk med meg et par nye sko hjem. Ligner veldig på jeffrey cambells faktisk. Møtte på mange bloggere, og drakk en del champagne. Som følge hadde jeg med meg bestevennen min Jasper. Veldig bra event, og mange fine skonyheter. Anbefaler dere å ta dere turen innom, ligger ovenfor Arkaden i Karl Johans gate.

  Kjekken selv!  Mine nye fantastiske sko!! ALL FREE! :)

  Flinke damen som hjalp meg med skoutvalget, fant de perfekte skoene :)  Møtte Bjørnar bak bloggen (TommyLife), utrolig sjarmerende type.
  Guud for en kveld, storkost meg masse. Gleder meg til neste event! :)

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  7

  Summer Collection @ The Body Shop

  Hei fine dere. Tenkte å vise dere det jeg fikk i goodiebagen fra The Body Shop. Fikk veldig mye sommerlige produkter, som både kan brukes til stranden og på ferie. Gleder meg til å teste ut det jeg har fått! The Body Shop er nå ute med en helt ny sommer collection som består av farger og tropiske dufter. Fantastisk!   Elsker denne body butteren som har en duft blanding av mango og kokkosnøtt. Det er ny type og ligner veldig på den bodybutteren de har hatt inne tidligere.   Love?

  Legg igjen en kommentar
  1

  Dagens Outfit Inspirasjon - Purple Top & Painted Skirt

  Hei fine dere. Våknet for litt siden, ble litt vel mye champagne på meg i går, og ikke for å snakke om alle de gratis drinkene vi fikk servert overalt og den gode maten!! Ikke rart det ble nok til slutt, hehe. I kveld er det altså pån igjen. Da skal jeg på Grand Opening av Nilson Groups nye skosenter, som har åpning i Karl Johan. Jeg og bestekompisen min Jasper, som forresten har blogg skal ta oss turen. Du finner bloggen hans her, verdt å ta en titt! :)

  Elsker det nye skjørtet mitt, matcher til så mye :)   Clutch/2hand Pumps/Nelly.com Skirt/TopShop Glasses/GT Smykke/GT Skjerf/GT Top/GoodNightMacaroon

  Love?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits