• 30.04.2013 - 18:44
30.04.2013

Dagens Outfit Inspirasjon - Light Pink Jeans

Hei moteløver. Sykt deilig vær ute i dag, er det nå jeg kan si at det offisielt er sommer? Hehe. Våknet tidlig i dag for å dra på intervjuer. Første intervjuet gikk ganske bra, og det andre gikk enda bedre. Så spørs hvilken jobb jeg ender opp med? 

Planer for Natt til 1.mai er vel å drikke i godt selskap med venner, kanskje dra en tur i frognerparken med Fabian og vennene hans :) Kjøpte denne fine lyserosa buksen for en stund siden, tenkte den kan brukes nå som det er så fint vær ute. Skoene fikk jeg med hjem gratis fra et skoevent jeg var på forrige uke. Det var VIP Grand Opening for Nilson Group Shoes. 

Love?

 • 29.04.2013 - 16:19
29.04.2013

Vårengjøring, rydding i garderoben

Hey vakre dere. Nå kom jeg akkurat inn døren, var en tur innom gamle jobben for å ordne opp i litt papirer. Hatt en fantastisk helg, og kost meg masse i uken som var. Nå holder jeg på å rydde i garderoben min, pakke ned vinterklær og ta frem de sommerlige og vårlige plaggene som har ligget i koffertene. Snart sommer, og gud som jeg gleder meg til varme dager, sol og lite klær. Kjenner det er deilig å kunne pakke ned vinterjakkenFikk denne fantastiske bursdagsgaven fra min beste veninne, hva jeg fikk kan jeg vise senere. Hun var nylig i NewYork og kom hjem med denne VS posen, hihi:)

Love?

 • 25.04.2013 - 00:28
25.04.2013

Grand Opening @ Nilson Group VIP

Hey flotte dere. Hatt en fabulous night på åpning av oslos nye skosenteret, var også heldig som fikk med meg et par nye sko hjem. Ligner veldig på jeffrey cambells faktisk. Møtte på mange bloggere, og drakk en del champagne. Som følge hadde jeg med meg bestevennen min Jasper. Veldig bra event, og mange fine skonyheter. Anbefaler dere å ta dere turen innom, ligger ovenfor Arkaden i Karl Johans gate.

Kjekken selv!Mine nye fantastiske sko!! ALL FREE! :)

Flinke damen som hjalp meg med skoutvalget, fant de perfekte skoene :)Møtte Bjørnar bak bloggen (TommyLife), utrolig sjarmerende type.
Guud for en kveld, storkost meg masse. Gleder meg til neste event! :)

Love?

 • 24.04.2013 - 18:11
24.04.2013

Summer Collection @ The Body Shop

Hei fine dere. Tenkte å vise dere det jeg fikk i goodiebagen fra The Body Shop. Fikk veldig mye sommerlige produkter, som både kan brukes til stranden og på ferie. Gleder meg til å teste ut det jeg har fått! The Body Shop er nå ute med en helt ny sommer collection som består av farger og tropiske dufter. Fantastisk! Elsker denne body butteren som har en duft blanding av mango og kokkosnøtt. Det er ny type og ligner veldig på den bodybutteren de har hatt inne tidligere. Love?

 • 24.04.2013 - 15:45
24.04.2013

Dagens Outfit Inspirasjon - Purple Top & Painted Skirt

Hei fine dere. Våknet for litt siden, ble litt vel mye champagne på meg i går, og ikke for å snakke om alle de gratis drinkene vi fikk servert overalt og den gode maten!! Ikke rart det ble nok til slutt, hehe. I kveld er det altså pån igjen. Da skal jeg på Grand Opening av Nilson Groups nye skosenter, som har åpning i Karl Johan. Jeg og bestekompisen min Jasper, som forresten har blogg skal ta oss turen. Du finner bloggen hans her, verdt å ta en titt! :)

Elsker det nye skjørtet mitt, matcher til så mye :) Clutch/2hand Pumps/Nelly.com Skirt/TopShop Glasses/GT Smykke/GT Skjerf/GT Top/GoodNightMacaroon

Love?

 • 23.04.2013 - 17:10
23.04.2013

Kveldens antrekk @ Samsung Galaxy Partey

Hey flotte dere. Nå skal jeg straks dra, fikset meg og tatt bilder av kveldens antrekk. Elsker det nye skjørtet jeg har kjøpt i dag! Jeg og en jeg holder på med skal på Samsung Galaxy Partey i kveld!! Free drinks, og mat! Namm.. 

KVELDENS OUTFITVeldig futurisk i dag:) 

Love?

 • 23.04.2013 - 14:58
23.04.2013

New In - Painted Skirt

Tenkte å vise dere skjørtet jeg fant i dag. Var innom 2hand butikk her på Sthanshaugen og betalte utrolig nok bare 50 kr. Tenker å ha på meg innkjøpet til Samsung Galaxy eventet i kveld. 

Utrolig hvor mye tøft du finner, som også er billig på slike 2hand butikker. Fant dette tøffe skjørtet fra TopShop. Nye favorittplagget, ser for meg dette skjørtet med en skinnjakke, stiletthæler og noen tøffe smykker. 

Love?

 • 23.04.2013 - 13:16
23.04.2013

Åpen Pressedag @ Polhem PR

Hey fine dere. Har hatt en fantastisk morgen på Åpen pressedag på Polhem. Møtte blant annet vakre Charlotte Thorstvedt, gud for en rå dame! Det var veldig mange fashionable stands der, og jeg og noen flere bloggere/reportere fikk med oss masse goodiebags med en rekke samples vi skal teste ut. Gleder meg kjempe mye til å begynne testingen, mange fantastiske produkter jeg fikk med meg. Har selvfølgelig tatt mange bilder også, og ble kjent med de som var på eventet. Selvom jeg var den yngste der, var det utrolig hyggelig og lærerikt. Vi fikk også frokost etterfulgt av juice i champagne glass, veldig fashionabelt. Møtte denne vakre Makeup Artisten, elsket stilen hennes! :) 

Fantastiske kjoler!! 

Åhh in love! 

Falt pladask for denne jakken, awsome!! Camilla@Polhem 

Veldig fint pyntet og dekorert.. 

Det nye merket jeg har tenkt til å teste ut. Konseptet GlossyBox kommer fra Sverige og er en veldig genial pakke. Du melder deg på og får en slik boks fullt av masse nye og deilige produkter hver måned. De har også glossy box for gutter. Dette er ikke ute i butikkene enda, men du kan bli medlem på http://glossybox.se (fantastisk produktpakke) 

Dette er det jeg fikk med meg hjem: 

- Moods Of Norway 

- The Body Shop (Summer Collection) 

- Estelle 

- GlossyBox 

- SmileLab 

- MaxFactor åhh gleder meg til å teste!! 

Love?

 • 23.04.2013 - 09:39
23.04.2013

Fashionable Frokost på Polhem PR

God morgen dere :) 

Nå skal jeg straks avgårde til Polhem ved stortorvet, har fått innbydelse til pressedag og frokost etterfulgt av presentasjon av nye og kommende trender, blant annet mange nye merker. Blir lærerikt tenker jeg! 

Slenger inn et gammelt outfit, tar outfitbilder av dagens antrekk senere, ha en fin formiddag :) 

 

 • 22.04.2013 - 19:25
22.04.2013

Min nye promoterings/salgs jobb

Hey dere. Husker jeg sa i dag at jeg var i jobbmøte i forbindelse med den nye jobben jeg skal begynne i? Nå har jeg vært i møte, fått informasjon om kommende eventer jeg skal jobbe på osv. Det som er chill med denne jobben er at dem sponser både flyreise, hotell og mat. Det blir masse kule eventer fremover, både fashionable eventer og grand openings osv. Og det beste av alt. FREE BAR! Det blir mye afterpartys når vi reiser sammen i teams og sånn, gleder meg utrolig mye til å begynne! 

Tonino Lamborghini er en energy drink, som også gis ut i forbindelse med golf eventer osv. 

Fikk med meg en hel bag full av disse, og litt andre ting. Dette ser jeg virkelig fram til!:) 

 • 22.04.2013 - 15:57
22.04.2013

Dagens Outfit - Yellow Shirt & Golden Necklace

Hei dere. Tenkte bare å vise dere dagens outfit. Jeg skal bare fikse meg også ut døren, for å møte han jeg skal jobbe med i forbindels med promoteringsjobben, også skal jeg møte pappa etterpå. Trur jeg blir hyggelig! :) 

DAGENS OUTFIT
Love?

 • 22.04.2013 - 13:13
22.04.2013

Dagens Outfit Inspirasjon - Leo Shorts & Golden Necklace

Hei flotte dere. Fy søren så deilig vær det er ute, er det nå jeg kan offisielt si det er sommer? Hehe. 

Planene for denne uken er mange, har blitt invitert på noen eventer blant annet på Onsdag skal jeg på VIP Grand Opening av det nye skosenteret i Karl Johan. I løpet av eventet vil alle gjester få gavekort på 200 kr, goodiebags, sprudlevann osv. Alt man får på et lanseringsevent. Skal også senere i uken på Mote Frokost hos Polhem, der vi skal få innblikk i kommende trender for høsten og sommeren, samt sneakpeak på nye merker på markedet. Gleder meg veldig! Sist jeg var på et slik event var på Lanseringsfesten for det nå nedlagte motemagasinet STREETSTYLE, der jeg møtte blant annet bloggerne Marthe Borge og TommyLife. Håper dette eventet blir like bra! :) 

I dag skal jeg på jobbintervju for et kjent drikkemerke, jobben går ut på å selge/gi bort drikken på spesielle sammenkomster/eventer. Altså en promoteringsjobb! Trur det blir veldig spennende. 

..... og en siste ting. Jeg har ikke sagt det på bloggen enda, men jeg meldte meg på DET NYES Covergirl Konkurranse, og guess what? De ringte meg forrige uke og sa de ønsket meg videre. WIII!!! 

Dagens Outfit Inspirasjon - Leo Shorts & Golden Necklace Elsker denne vesken, kjøpte den på 2hand butikk. Den er garantert favoritten i skapet for tiden.... 

Love?

 • 21.04.2013 - 18:57
21.04.2013

Dagens Outfit - Yellow Sweather

Hey fine dere. Så utrolig deilig vær ute, i dag dro jeg til byen med en som heter Fabian. Vi spiste på subway og satt oss ute for å nyte solen. Elsker at det snart går mot sommer, kjenner allerede at jeg gleder meg til stranden,grilling og kos med venner. Tok litt outfit bilder i byen med ipoden min, hehe. 

Dagens Outfit 
Håper dere har hatt en fin helg :)

Love?

 • 20.04.2013 - 19:43
20.04.2013

Begynne å videoblogge? Kom med ønsker!

Hei flotte dere. Jeg kom akkurat inn døren, har vært på jobb i noen få timer og skulle egentlig jobbe lengre men så ble jeg bare enda dårligere så måtte dra hjem. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har verdens verste imunnforsvar, tåler ikke en dritt.... Noen tips for å bygge opp imunnforsvaret? 

Isåfall så tenkte jeg å begynne å videoblogge, noe jeg drev med før men har lyst å begynne med igjen. Så hvis du har noen ønsker, så legg igjen kommentar:) Nå som jeg har fått meg mac, som også har videokamera tenkte jeg å prøve det ut. 

Det jeg tenkte å videoblogge om: 

- Favoritt Klær 

- Mine beste motetips

- Spørsmålsrunde 

Hva ønsker dere?BRING IT ON!

 • 18.04.2013 - 19:01
18.04.2013

Todays Outfit - Black Leather Vest

Hey dere. Nå slapper jeg bare av med den nye favorittserien min "The Carries Diaries". Det er en serie som er basert på da Carrie fra Sex and The city var ung og gikk på high school.  Utrolig bra serie, og anbefaler dere å begynne å se på den, spessielt hvis du liker slike serierTop/BikBok Shorts/BikBok Vest/GT Sunnies/2hand 

Love?

 • 18.04.2013 - 13:41
18.04.2013

Dagens Outfit Inspirasjon - Marvel Comic Top

God morgen fine dere. Tenkte å begynne å skrive om Dagens Outfit Inspirasjon igjen, noe som var en stor favoritt hos meg for lenge siden. En annen ting jeg har tenkt å begynne med er å begynne å prøve å videoblogge!! Nå som jeg har fått Mac med videokamera, og den filmer ganske bra kvalitet tenker jeg at det kan prøves ut også! Hva synes dere om det?

Elsker den toppen, nye favoritt i klesskapet! 

Love?

 • 18.04.2013 - 00:01
18.04.2013

Motetips: Den Store Clutchen

Tenkte å skrive litt om en trend jeg har tatt i bruk selv. Hvis du har en stor clutch liggende i skapet, er det på tide å ta den fram. Hvis det er noe som gir antrekket et løft er det en stor fargerik clutch. Du kan gjerne bruke en i mønster/skinn også for eksempel. Hvis du går for basic stil er tipset mitt å finne en clutch i en farge som skiller seg litt ut fra de kjedelige fargene du har på deg. Jeg for eksempel pleier å bruke min svarte clutch til et basic antrekk som topp,bukse og skinnjakke. Velg gjerne toppen i en farge, eller finn en basic med kul skrift på. Det er mye du kan matche clutchen til, og det er det jeg digger med disse veskene de kan brukes både til hverdags og til fest. Jeg tenker å skaffe flere store clutcher i forskjellige farger/mønster osv. 

Elsker denne kombineringen. Velg noe basic, kjør på en clutch utenom det vanlige som i dyreprint eller en rød farge. 

Love?

 • 17.04.2013 - 18:59
17.04.2013

Todays Outfit - Marvel Comics Top

Hey søtinger. Nå har jeg akkurat kom inn døren, kjempe sliten etter å vært halve byen rundt og dratt på macen. Fikk kjøpt noen småting i tillegg til den nye macen så det var bra. Var en tur innom leiligheten jeg skal flytte til, den er veldig fin og koselig. Skal bo med en veninne jeg har kjent i 5-6 år, som jeg hang med mye i gamledager. Synes det er koselig at vi har tatt opp kontakten igjen og at vi skal bo sammen fremover. 

Fikk spørsmål om hvorfor jeg flytter så mye. Svaret mitt:

Jeg flyttet ut hjemmefra som 17åring, og etter det har jeg bodd litt hos venner og etterhvert skaffet meg noe eget. Det å bo i Oslo er ikke veldig billig, spessielt ikke hvis du skal bo mest mulig sentralt. Så det krever både jobb og inntekter. Der jeg bor nå var bare kortidsleie for å komme meg ut av leiligheten jeg bodde på Røa som er ganske langt unna byen, veldig slitsomt og var langt til buss osv. Men, når jeg flytter nå blir jeg boende der ihvertfall en god stund fremover. Det å bo for seg selv krever mye, og ikke alltid det går så bra spessielt hvis du skal leie hos andre du ikke kjenner. Men, nå flytter jeg inn med en veninne og det er en ganske trygghetfølelse for meg. 

Dagens Outfit

Toppen er fra BIkBok, elsker den! 

Love?

 • 17.04.2013 - 15:13
17.04.2013

INSTAWEEK @ CeciliaMarilyn

Hei fine dere :) Håper dere koser dere i dette flotte været! Jeg er superfornøyd med macen jeg har kjøpt, og jeg vet at jeg aldri kommer til å gå tilbake til vanlig pc igjen. Jeg har levert litt cver rundt omkring på de butikkene jeg ønsker å jobbe på. Så krysser fingrene! :-) Møtte på et kjent fjes i byen i stad, Sophie Elise som jeg har lest bloggen til veldig lenge så det var hyggelig. Klarte å snike meg et bilde med henne før fansen tok helt av, hehe.  

Nå sitter jeg på Bocata på nationalteateret og bare slapper av, skal straks møte en veninne også videre for å se på leiligheten jeg skal flytte i. Håper dette været varer utover ukene som kommer, får så sommerfølelse :) 

INSTAWEEK @ CeciliaMarilynTenkte å begynne med INSTAWEEK jeg også, hvis det er av noen interesse. Kan gjerne legge igjen instagram profilen deres i kommentarfeltet så skal jeg ta meg en titt. 

 • 17.04.2013 - 11:17
17.04.2013

Gjett hva jeg blogger fra?

SPLITTER NY MAC!!! Det var virkelig på tide. Hvis det er noe jeg har ønsket meg lenge da er det en mac. Nå kan jeg endelig begynne å blogge for fullt igjen. Enda bedre, slippe å låne typen min sin pc hele tiden ( hehe). Jeg har aldri brukt Mac før til vanlig så dette blir interessant. Men, en første gang for alt, right? 

Nå sitter jeg på Kaffepikene og blogger litt, tenker å dra ned til byen og levere litt cver. Tlfsalg var ikke helt tingen for meg, så jeg valgte å slutte. (I tilfelle noen lurte). Som et plaster på såret at jeg solgte bieber billettene kjøpte jeg meg en Mac istedet, synes jeg gjorde en god handel. Jentene jeg møtte fra Bergen var superglad for billettene og hadde gledet seg kjempe lenge. Følte jeg reddet livene deres, haha. Prøvde meg på photobooth, jeg må nok sette meg veldig inn i denne før jeg kan å bruke den helt. Kom gjerne med tips! :) 

Har du mac?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits