• 30.04.2014 - 20:25
30.04.2014

Forandring fryder, ny farge på håret

Hey fininger.

Håper dere har like fint vær i Norge som i London. Har vært utrolig varmt i hele dag, og jeg har fått gjort masse hyggelig. Endte opp på frisørsalongen like borti her på slutten av dagen, og tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Valgte å farge en litt mørkere tone øverst (dipdye), nærmere min naturlige hårfarge. Ble veldig fornøyd med resultatet, valgte å beholde blondfargen jeg har nederst slik at det kan passe extension jeg har fra Rapunzel. 

Resultat: Slik ser hårfargen ut i lyset, jeg synes håret passer veldig godt til klærne mine. Til og med enda bedre enn da jeg var helt blond. 

Det ser også veldig naturlig ut, noe jeg liker veldig godt. 

Love?

  • 29.04.2014 - 20:16
29.04.2014

Todays outfit - Cool & Casual

Tok litt bilder utenfor leiligheten for å teste det nye kameraet mitt fra canon, er fortsatt nybegynner så ble ikke de beste bildene men jeg ble litt fornøyd med noen av dem. 

Cardigan/Primark Bag/Aldo Shoes/London Top/BikBok Hat/Aldo

Love?

  • 29.04.2014 - 16:12
29.04.2014

My new cardigan

Hey fine dere, håper dere har det bra :) 

Jeg har akkurat kommet ut av badekaret, og skal straks begynne å fikse meg med den nye sminken jeg har kjøpt. Har veldig lyst å prøve meg på contouring, som er en anderledes måte å sminke seg på der man fremhever kinnbein og de punktene i ansiktet man ønsker. Kan vise resultat hvis det blir skikkelig bra.

Kjøpte som sagt noen ting i går som jeg kan vise senere, men nå må jeg ut døren for å bytte vesken jeg kjøpte, var ikke så fornøyd med fargen likevel. 

Elsker den nye cardiganen min fra Primark, denne blåfargen oser av sommer 


Litt bilder jeg tok med det nye kameraet mitt, har ikke testet det ute enda. Det har også film opptak, så kanskje det blir videobglogg etterhvert? 

Love?

  • 28.04.2014 - 22:28
28.04.2014

Shopping monday

Hey fininger :) 

Jeg er nå tilbake på bloggen, har vært noen personlige grunner til at jeg tok meg en pause. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden, har vært en lang dag med shopping og kos i byen. Har endelig kjøpt meg et kamera, fra merket Canon. Så nå blir det bedre bloggbilder fremover :) Gleder meg til å teste ut kameraet i morgen når det er mer lys ute! Har også kjøpt noen ting fra Aldo, og primark, osv.  

Det har vært kjempe deilig vær i dag, utrolig varmt og fint sommervær. Ser ut som at sommeren er kommet for å bli i London. Håper dere også har like fint vær i Norge! 

Startet dagen med en sunn og frisk frokost etterfulgt av chailatte! #perfect 

Shopping på #ALDO... Kjøpte veldig kule ting fra den butikken. Viser dere i morgen! 

Nå skal jeg ta meg et langt varmt bad før det er sengen. 

- Kisses C

  • 05.04.2014 - 18:21
05.04.2014

Todays Outfit - Neon Top & Biker Jacket

Hey fininger. 

I dag våknet jeg ganske tidlig, og det var kjempe deilig med en halvtime i dusjen. Det er det beste med helg, at jeg får så mye mer tid til å gjøre ting som vaske, rydde og ta finere bloggbilder. Så det har jeg gjort til nå, været har også vært veldig bra i dag! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til sommer! :) 

Elsker at det har kommet blomster på trærne, som du ser under på bilde. Terassen er en perfekt plass å ta antreks bilder. Top/HM Jakke/London Sunnies/GinaTricot Skjørt/GinaTricot 

Håper dere har det fint i norge :)) 

Love?

#Mote #Inspirasjon #Outfit #London

  • 03.04.2014 - 14:41
03.04.2014

What to wear: Zip Collar Biker Jacket

Hey fininger :) 

Nå har jeg pause på jobb, og tenkte å bruke den på å blogge litt. Siden jeg skal bli like aktiv på bloggen som før, må jeg ta pausetidene til bruk for blogging. Jeg titter som regel alltid innom Nelly.com når jeg kan, for å få med meg de nye trendene som kommer inn. 

Kom over denne superstilige jakken i gul fra River Island, passer perfekt hvis man vil piffe opp et ellers så kjedelig antrekk som en vanlig kjole. 

Jakken finner du her 

Dette er et eksempel på hvordan du kan matche jakken. Enkelt og stilfullt!    

         

Trykk på bildene over for å komme til produktene

- Kisses C

Love?                                

  • 02.04.2014 - 20:50
02.04.2014

Todays Outfit - Lipstick Jungle

Hey flotte dere :)

Kom hjem for jobb for litt siden og skal straks lage meg litt indisk mat. Men, først tenkte jeg å skrive om favoritten blant makeup produktene mine. Det startet med at jeg så mange moteikoner som har tatt i bruk denne lipstick trenden, og synes det så råtøft ut på enkelte. Så har lenge vært på utkikk etter den perfekt lipsticken i burgunderlilla inspirert av gosthic style. Elsker at fargen er så sterk at den retter fokus mot leppene. Kjøpte min på på M.A.C store på taxfree før jeg reiste til Oslo, der har de så utrolig mye å velge mellom. Kjøpte en i burgunderlilla, og en i nude creme. Perfekte farger for denne sesongen!

Random picture, taken right before my camera died... Cardigan/GinaTricot Jewellery/BikBok Shorts/GinaTricot Tights/London Sunnies/GinaTricot Lipstick/M.A.C

Love?

#Outfit #Blogg #Hverdag #London #Inspirasjon

  • 02.04.2014 - 00:09
02.04.2014

Motekupp: Lyse sommerlige kjoler til under 500 lappen

Hei dere :)

Jeg har bestemt meg for å bli en aktiv blogger igjen, kjenner jeg savner å skrive om mote og klær. Kom over noen fine klær som jeg tenkte å tipse til dere. Nå som det har blitt lysere tider, er det fint med litt oppgradering i garderoben. Pakke ned de mørke vinterklærne og ta frem noen friske sommerlige kjoler. Jeg gleder meg til det blir varmt ute, når solen skinner og det er langt over 20 varmegrader er det perfekt å gå i kjole.

Tittet litt inne på nelly sitt utvalg og fant noen skatter:

 
Peplum kjole/HER                                              Maxi Kjole/HER                                                 Off Shoulder Kjole/HER


Blonderkjole/HER                                               Short Sleve Kjole/HER                                Lace Twin Kjole/HER 

Disse enkle kjolene kan du style opp med matchende smykker og tilbehør. Jeg elsker statementsmykker, det er så kult å blande søtt og rocka med slike kjoler. Dette er kjoler som kan brukes til hverdag og fest. 

Love? 

#Hverdag #Blogg #Mote #Shopping #Inspirasjon #Annonselenker

  • 01.04.2014 - 20:58
01.04.2014

Todays Outfit Inspiration - Knit & Classy

Hey fine dere :) Kom hjem for ikke så lenge siden, kjenner det blir deilig å bare slappe av resten av kvelden. Det var godt å komme tilbake på jobb, kjenner jeg har savnet det litt. Trives så godt på jobben, blant mine kollegaer og ikke minst med det jeg holder på med. Det er både moro og lærerikt! 

Jeg har funnet mitt favoritt plagg, kjøpte meg en strikket cardigan fra Gina Tricot når jeg var i Oslo og vet at den kommer til å bli brukt mye fremover. Den passer til alt, også er den så god og varm. Enkelt og stilfult, og passer godt under skinnjakke. Været har vært helt strålende i dag, håper det fortsetter slik hele uken :-) Elsker disse nye solbrillene, også kjøpt på GT. Formen og designet på brillene er perfekt! Cardigan/GinaTricot Sunglasses/GinaTricot Leather Jeans/Primark Lipstick/M.A.C Bag/HMFant denne stilige lipsticken fra M.A.C på taxfree til Oslo. Fargen er superhot denne sesongen! Burgunderlilla/sortlilla er den ultimate It-fargen på leppene. Jeg digger fargen, og mener at hvis man matcher både antrekk og look til fargen vil det se veldig stilig ut. 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits