Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 2

  Forandring fryder, ny farge på håret

  Hey fininger.

  Håper dere har like fint vær i Norge som i London. Har vært utrolig varmt i hele dag, og jeg har fått gjort masse hyggelig. Endte opp på frisørsalongen like borti her på slutten av dagen, og tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Valgte å farge en litt mørkere tone øverst (dipdye), nærmere min naturlige hårfarge. Ble veldig fornøyd med resultatet, valgte å beholde blondfargen jeg har nederst slik at det kan passe extension jeg har fra Rapunzel. 

  Resultat:   Slik ser hårfargen ut i lyset, jeg synes håret passer veldig godt til klærne mine. Til og med enda bedre enn da jeg var helt blond. 

  Det ser også veldig naturlig ut, noe jeg liker veldig godt. 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  4

  Todays outfit - Cool & Casual

  Tok litt bilder utenfor leiligheten for å teste det nye kameraet mitt fra canon, er fortsatt nybegynner så ble ikke de beste bildene men jeg ble litt fornøyd med noen av dem. 

  Cardigan/Primark Bag/Aldo Shoes/London Top/BikBok Hat/Aldo

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  2

  My new cardigan

  Hey fine dere, håper dere har det bra :) 

  Jeg har akkurat kommet ut av badekaret, og skal straks begynne å fikse meg med den nye sminken jeg har kjøpt. Har veldig lyst å prøve meg på contouring, som er en anderledes måte å sminke seg på der man fremhever kinnbein og de punktene i ansiktet man ønsker. Kan vise resultat hvis det blir skikkelig bra.

  Kjøpte som sagt noen ting i går som jeg kan vise senere, men nå må jeg ut døren for å bytte vesken jeg kjøpte, var ikke så fornøyd med fargen likevel. 

  Elsker den nye cardiganen min fra Primark, denne blåfargen oser av sommer 


  Litt bilder jeg tok med det nye kameraet mitt, har ikke testet det ute enda. Det har også film opptak, så kanskje det blir videobglogg etterhvert? 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  4

  Shopping monday

  Hey fininger :) 

  Jeg er nå tilbake på bloggen, har vært noen personlige grunner til at jeg tok meg en pause. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden, har vært en lang dag med shopping og kos i byen. Har endelig kjøpt meg et kamera, fra merket Canon. Så nå blir det bedre bloggbilder fremover :) Gleder meg til å teste ut kameraet i morgen når det er mer lys ute! Har også kjøpt noen ting fra Aldo, og primark, osv.  

  Det har vært kjempe deilig vær i dag, utrolig varmt og fint sommervær. Ser ut som at sommeren er kommet for å bli i London. Håper dere også har like fint vær i Norge! 

  Startet dagen med en sunn og frisk frokost etterfulgt av chailatte! #perfect 

  Shopping på #ALDO... Kjøpte veldig kule ting fra den butikken. Viser dere i morgen! 

  Nå skal jeg ta meg et langt varmt bad før det er sengen. 

  - Kisses C

  Legg igjen en kommentar
  12

  Todays Outfit - Neon Top & Biker Jacket

  Hey fininger. 

  I dag våknet jeg ganske tidlig, og det var kjempe deilig med en halvtime i dusjen. Det er det beste med helg, at jeg får så mye mer tid til å gjøre ting som vaske, rydde og ta finere bloggbilder. Så det har jeg gjort til nå, været har også vært veldig bra i dag! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til sommer! :) 

  Elsker at det har kommet blomster på trærne, som du ser under på bilde. Terassen er en perfekt plass å ta antreks bilder.   Top/HM Jakke/London Sunnies/GinaTricot Skjørt/GinaTricot 

  Håper dere har det fint i norge :)) 

  Love?

  #Mote #Inspirasjon #Outfit #London

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits