• 21.04.2015 - 19:53
21.04.2015

Hva du bør ta med i gymbagen

Hey kjære dere!

Håper dere har hatt en fantastisk start på uken, og koser dere i godværet! Hørte at det ikke bare var her i London solen valgte å skinne, ser frem til å feire 17 mai i oslo med kjæresten. Ingenting er bedre når 71 mai er på en solfylt dag! 

Nå sitter jeg i kafeteria på treingsenteret og oppdaterer bloggen! Var i studio fra klokken 11 i dag, og gjorde ferdig de nye sangene. Ser frem til å lage musikkvideo og vise alle hva jeg har jobbet med de siste månedene. Jeg skal på radio igjen på Fredag for å snakke litt om opptreden min jeg hadde under EEAS og om mine nye låter. Skal spørre om jeg får sendt det på mail slik at jeg kan legge det ut! Mye moro skjer om dagen, og da er det viktig med god innstiling og masse energi! 

Siden jeg begynte å trene har jeg skrevet en liten huskeliste på hva du bør ta med i gymbaggen: 

1. Ekstra undertøy - Viktig med god hygiene når man er på trening, dette er spesielt viktig hvis du tilbringer mye av tiden din i svømmehallen. Ingenting er verre enn å dra hjem fra trening i vått tøy. Selvom du bor 5 minutter unna, don't do this! 

2. Alltid ha med vannflaske! Husk at når du trener kan du bli fort sliten, og da er det viktig med vann! 

3. Ta med energibarer, dette er en boost for treningen og hjelper dersom du blir sliten og trenger energi. 

4. Ta med hjemmelaget grønn te i baggen, noe som hjelper veldig på kropp og sjel i treningen er å drikke te før du starter cardio. Dette er også det beste hvis du vil bli mer kvikk i treningen. Renser også ut urenheter i kroppen. Grean Tea er det beste! 

5. Ta med en god hånkrem og ansiktkrem, slik at du slipper tørr og oilete hud etter en god økt. Nå som det er sommer kan du gå for en fuktighetskrem som har solbrun farge i seg. Istedenfor å bruke foundation, noe jeg absolutt anbefaler! Husk å bruke en tanlotion som ikke er for orange, det kan ofte bli for mye av det gode. 

6. Dersom du ønsker å bli mer motivert anbefaler jeg å skrive ned i en dagbok dagens økt, og målet for økten. Noe jeg gjør er å skrive ned antall kallorier og på hvor mange minutter jeg brente det på. (Ikke gjør dette om du er lite erfaren). Noe jeg begynte med i starten var å være for kritisk til kallorier og spørre antall i hver eneste matrett. Dette er ikke bra hvis du ikke vet hvor mye kallorier du får i deg daglig. Det viktigste i trening er å spise godt, men sunt. Holde seg til en oppnåelig diett. 

7. Siden jeg løfter vekter, anbefaler jeg å drikke proteinshake etter trening, så jeg tar alltid med meg shaker i baggen. Anbefaler det hvis du vil bygge muskler raskere. Finn en proteinshake som ikke har dårlig stoffer i seg, jeg blander med rismelk slik at jeg ikke får i meg så mye fett og sukker. 

8. Noe jeg alltid har med på trening er en lomme ( vet ikke hva det heter? ) jeg kan ha mobilen i som jeg fester rundt armen. Dette er perfekt å bruke dersom du gjør hurtige og tunge øvelser. Ingenting er verre enn å miste mobilen på tredemøllen (Det skjedde med meg, fy det var kleint) 

9. Dersom du ikke skal rett hjem etter trening er det viktig å huske å ta med såpe. Jeg anbefaler alltid dusje etter jacuzzi og når du har vært i bassenget, enten du gjør dette hjemme eller på treningsenteret. Men, en rask tur i dusjen etter en svømmetur skader ikke, selvom du er sliten og bare vil hjem. Husk å bruke en såpe som er god for huden og ikke irriterer slik at du slipper kløe. 

10. Husk å ta med ipod, mobilen slik at du ikke må trene uten musikk. Anbefaler å lade opp mobilen/ipoden kvelden før slik at den holder ut hele treningsøkten. Med mindre treningsenteret har lade stasjoner på cardio maskinene sine. 

 

Her er det jeg alltid har med meg! 

 • Joggesko, gå for noen som er gode å løpe med 
 • Mobil, så du har musikk til treningen 
 • Deodorant, viktig med god hygiene 
 • Ansiktskrem for å slippe tørr hud 
 • Shaker 
 • små bokser for proteinpulveret 
 • Energybarer
 • Treningsbok 
 • Headsett 
 • Armlomme for mobil 

hahah her ser dere en som ville være med på bilde... Kan jeg også være med på trening? 

Håper dere fikk noen gode tips og ønsker dere en fin dag videre! 


Love?

#Trening #Kosthold #Tips #Innspirasjon #Hverdag #Vår #Dyr #Mote #Skjønnhet #Livsstil

 

 • 20.04.2015 - 09:00
20.04.2015

Ready for a new week, fitspo

God morgen lesere! 

Noen som er klar for en ny uke?

Vi skal straks kjøre til studio, og jeg kjenner det blir deilig å komme i gang igjen. Jeg har ikke jobbet med EP min på noen måneder, og nå ser jeg virkelig frem til å gjøre ferdig de nye sangene! Det blir noen timer i studio, også blir det rett på trening! Jeg trener hver dag nå, og ingenting får meg til å føle meg bedre enn nytt og fresht treningstøy! 

Jeg har tittet litt på det nye de har fått inn på Nelly, og har laget en kollasj av mine favoritter! 


1. Link // 2. Link // 3. Link // 4. Link // 5. Link // 6. Link // 7. Link // 8. Link 

Nå drar vi avgårde! Ønsker dere en flott start på uken! :) 


Love?

#Adlinks #Mote #Blogg #Trening #Kosthold #Shopping #Skjønnhet #Hverdag #Mandag #Innspirasjon #Tips #Salg 

 • 19.04.2015 - 20:28
19.04.2015

Vidunderproduktet som virker, våkn opp med perfekt hud

God søndagskveld kjære lesere!

Jeg har i samarbeid med blogg.no testet Swiss Skin Reneval, som er en av bestselgerne hos Swiss Clinic. De vant  prisen for "Årets Invasjon 2015" under Swedish Beauty & Cosmetics Awards som gikk av stabelen nå nylig. Swiss Clinic sier de er fornøyd med tilbekemeldingen og awarden. Dette har blitt en kjempe suksess! 

Jeg har vært med på å teste produktet deres og føler allerede innvirkningen Swiss Skin Reneval har på huden min. Jeg føler meg helt fantastisk med og uten sminke! Hvordan bruker du Swiss Skin Reneval Kit? 

 • Jeg anbefaler å bruke Swiss Skin Reneval Roller etter du har vasket av sminken, slik at huden kan slappe av under behandlingen. Husk å alltid vaske Skin Roller med vann før og etter bruk. Bruk så Sanitizing Spray på Skin Roller og området du skal behandle. Dette er veldig viktig, slik at du får best resultat! Som en siste finish, påfører du Swiss Rejuvenator på huden. HUSK: Ikke vask av etter du har gjort dette, la kremen synke inn slik at huden kommer tilbake til sin naturlige farge. 
 • Du skal ikke bruke Skin Roller på områder der du har sår, kviser eller irritert hud.

 

Hvordan føles det på huden? 

 • Hvis du har en veldig sensitiv hud kan det hende du blir rød på området du behandler, dette er da fordi huden ikke er vant med det.
 • Når du behandler med Swiss Skin Roller kan det svi litt på huden, dette er fordi Skin Roller stikker inn i porene og renser for urenheter. Dersom du ikke bruker kremen du får med i pakningen etter bruk, vil huden forbli rød. Kremen kjøler ned huden etter behandlingen, og det føles som en ansiktsmaske. Du vil våkne opp med silkemyk og perfekt hud dagen etter! 


Hva er prisen for dette produktet? 

 • Til tross for stiv pris, så er det absolutt verdt pengene. Swiss Skin Roller gir deg resultater kun etter noen dager. Jeg er kjempe fornøyd! :) Produktet kan du få kjøpt her (Nå er det på tilbud til 960 kr)Jeg kommer garantert til å kjøpe dette når jeg går tom! Kanskje noen av dere som har prøvd produkter fra Swiss Clinic? 


Love?

#Skjønnhet #Velvære #Mote #Blogg #Hverdag #Innspirasjon #Tips #Shopping #Helg #Søndag #Anbefalinger

 • 19.04.2015 - 16:47
19.04.2015

Hvordan holde på kjæresten

Hey vakringer! 

Det ble endring i planene i går, vi bestemte oss for å dra ut istedenfor! Det var veldig bra liv på utestedet og jeg ble kjent med noen nye mennesker:) Formen i dag er ganske grei, føler meg ikke noe fyllesjuk eller noe. Noe jeg er veldig glad for! Håper dere har hatt en fin helg! 

Noe jeg tenkte å skrive litt mer om på bloggen er ... følelser! Fått noen spørsmål om hvordan jeg og kjæresten klarer å holde oss sammen. Nå har vi kjent hverandre lengre enn vi har vært sammen, men det går ikke en dag at jeg føler meg lei. Så hva er det viktigste i et forhold? Hvordan ta vare på spenningen og romansen i forholdet? 

1. Vær ærlige med hverandre! 

 • Hvis det er noe jeg mener er viktig i et forhold, da er det ærlighet. Vær ærlig med hverandre, vis han at du ikke er redd for å si din mening om ting. Dette er også en viktig faktor for å få et sterkere bånd til hverandre. 
 • Når man er ærlig om ting er det enklere for den andre og finne ut hva du liker og ikke liker. Noe vi jenter ofte gjør er å dra en hvit løgn, hvis han spør hva du synes om den nye jakken han har kjøpt. Ærlighet varer lengst. 

2. Flørt og ert hverandre! 

 • Noe jeg også mener er viktig i et forhold er å flørte med hverandre, dra en vits i ny og ne. Vær tullete med hverandre! Ikke vær redd for å være litt vågal! Dersom han er en fyr som tåler en spøk, er det bare å kjøre på! 

3. Ikke vær for masete! 

 • Noe vi jenter glemmer når han ikke svarer på meldingene i sekundet, er at gutter tenker helt anderledes enn oss. Hvis han er på guttekveld, kan det hende han ikke svarer deg fordi det ikke passer seg. Han vil svare deg når han er alene, på vei hjem eller før han legger seg. Det er ingen vits å mase for mye på han, da går han lei og ser på det som ork å svare på meldingene. 
 • En feil vi gjør etter at han ikke svarer, er å ringe han for å "sjekke" om alt går bra. IKKE GJØR DETTE! 
 • Hvis han ikke svarer deg når du ringer eller sender melding, vent til han tar kontakt med deg! 

4. Gi hverandre pusterom! 

 • Selvom dere er sammen, så betyr det ikke at dere eier hverandre. Ikke les meldingene hans, ta over facebooken hans eller klikk fordi han prater med andre. Hvis du stoler på han, så har du ingen grunn til å være bekymret! Hvordan hadde du reagert om kjæresten plutselig ble sint fordi du snakker med dine gutte venner? Vis han at du stoler på han, dersom du er i tvil kan dere snakke om det! 
 • Ikke bli for avhengig av hverandre! Vis han at du er selvstendig og kan være alene en kveld uten han, enten det er ut med jentene eller spakveld hjemme hos deg. 
 • La han være med vennene sine og gjøre sine ting. Her trenger du heller ikke ringe han eller sende melding for å sjekke hva han gjør, ikke få han til å føle at du overvåker han. Gi han pusterom! 

5. Hold på spenningen! 

 • Hvis det er noe som er viktig i forholdet da er det spenning. Dra ut sammen, dra på ferie eller gå på restaurant. Ingenting er kjedeligere enn å sitte hjemme i sofaen og krangle over popcorn bollen. 
 • Dra på dobbel date! Dette er en veldig hyggelig ting å gjøre, dra ut å spise på restaurant med et par dere kjenner. 
 • Opplev nye ting sammen! Som å dra på danse kurs, gokart eller klatring. Hva som helst som dere ikke har prøvd før!

6. Vær støttespillere for hverandre! 

 • Ingenting er bedre enn å kunne lytte til hverandre. La han snakke om sine følelser, tanker og vis han at du bryr deg! Dette er også viktig hvis du ønsker bedre kjemi med kjæresten. Lær hverandre å kjenne! 
 • Gi han støtte og kjærlighet, så vil du få det tilbake! Aldri ta han for gitt, for da vil han ikke lytte på deg når du trenger å snakke ut.

7. Ikke vær for sjalu! 

 • Vis han at du stoler på han! La han dra ut på guttekveld eller guttetur, uten at du trenger å ringe han ned. 
 • Ikke stalk han, eller ring venner av han for å høre hvor han er! (Been there done that) Det resulterer bare i at han føler seg overvåket og ikke orker mer. 

8. Gi hverandre komplimenter! 

 • Synes du han er fin på håret, eller ser bra ut i den nye jakken han har kjøpt? Si det til han! Ingenting er bedre enn å gi han komplimenter. Men, ikke gi han for mye dersom han ikke gir noen til deg! 
 • Si søte ting til han når han føler seg usikker på deg eller har en dårlig dag. Gi han full oppmerksomhet! 

9. Ikke prøv å forandre han! 

 • Noe vi jenter også har en tendens til å gjøre er å prøve å forandre han, enten det er en person han er med som du ikke liker eller klesstilen hans. Da er det bedre å være ærlig å si at dette liker du ikke, og foreslå om han kan prøve noe nytt, vurdere å slutte å henge med personen. 
 • For at han skal like deg bedre så er det viktig at han må føle at han er seg selv med deg, og at du godtar han for den han er! 

10. Hold på romansen! 

 • Det er ikke å stikke under en stol at romanse og kjemi er viktig i et forhold. Se en romantisk film sammen, dra på en fin restaurant eller lag middag sammen. Noe som også hjelper på kjemien er å danse sammen, gjerne til noen romantiske sanger. 
 • Prat om fremtiden, ambisjoner og planer sammen. Unngå å se på telefonen når dere er på date! Hold på øyeblikket :) 

Håper dere liker mine tips, og at det kanskje hjelper litt på forholdet?:)

 

Nå skal vi ut med hundene, kommer et innlegg senere om et produkt jeg har testet i hele 2 uker! 


Love?

#Mote #Blogg #Innspirasjon #Skjønnhet #Helg #Søndag #Livsstil #Kjærlighet #Samfunn #Livssyn #Aktiv #Underholdning

 • 18.04.2015 - 20:22
18.04.2015

My last purchase from Ebay

God lørdagskveld dere!

Har dere en fin kveld? Jeg og kjæresten tenker å dra på kino i kveld, så blir en rolig kveld for min del! Mens jeg venter på at han og broren blir ferdig med fotballkampen, bestemte jeg meg for å rydde litt i sminkesakene mine og produkter som jeg bare har liggende. Jeg kjøpte nylig en "Sminke Koffert" eller hva man skal kalle det på Ebay! Da den kom var sminke kofferten pakket inn i en stor eske, og jeg fikk sjokk når jeg så hvor stor den var i virkeligheten! Jeg skal ihvertfall ikke klage på lite plass. Oppi all ryddingen fikk jeg lyst til å blogge om den :) 

Good saturday beauties! 

How is your night going? Me and my boyfriend have plans to watch the latest Kevin Hart movie, so it's going to be a calm weekend for us! While I am waiting for him and his brother watching the footballgame I decided to look trough my makeup and beauty products. I recently purchased a "Makeup Case" from Ebay, and I want to show you the beauty. When the package arrived I was nearly shocked over how big the Makeup Case actually was. I have more space than ever now for all my products! Wiihuu 

Jeg liker at den har dyreprint, det er jo noe jeg er veldig svak for!! Animal print, I love animal print!

Perfekte koffert for alt en jente har, som neglelakk, sminkekoster, hår og hudprodukter og ting som krølltang, rettetang og hårføner!

The perfect case for whatever a girl has, like nailpolishes, hairbrushes, makeupbrushes and the list goes on! 

Som dere ser så har den plass til allt mulig! Kofferten er også på 3 etasjer, her sere krølltangen min! Det er også mye enklere å holde orden på sakene og jeg finner alltid ting når jeg trenger det :-) 

As you can see it has a big enough space for everything! The case does have 3 floors and here you can see my curler. It's also so much easier to have it nice and tidy with this case, and I always find what I need! Now I better get ready for my date with my boyfriend! 

Nå skal jeg gjøre meg klar for date med kjæresten!

Vi blogges senere <3


Love?

#Mote #Blogg #Shopping #Skjønnhet #Tips #Helg #Lørdag #Ebay #Makeup #Beauty #Inspirasjon 

 • 18.04.2015 - 10:00
18.04.2015

Wants from Nelly.com - 30 - 80% sale

God morgen kjære lesere! 

Håper dere har en fin helg :) Jeg kom hjem fra trening i går ganske seint, så da ble det tidlig i seng! Det kommer et trenings innlegg i løpet av neste uke forresten, siden jeg er så godt i gang med treningen! Kanskje noen som vil lese det? 

Dere har sikkert fått det med dere, men jeg har fått nytt design! Følte det var på tide med noe nytt:) Håper dere liker det! 

Jeg tipset jo i forige uke om at det var 70% salg på Nelly, nå er det hele 80% salg på en rekke varer. Er ikke bare det helt vilt? Jeg skal klikke hjem noen skatter selv, når lønningen kommer! Men, dersom du ønsker å få tak i godbitene før salget er over kan du trykke deg inn på linkene jeg legger ut i dette innlegget!

Jeg har plukket ut mine favoritter fra salget! 

1.Link // 2. Link // 3. Link // 4.Link // 5.Link // 6. Link // 7. Link 

Du finner hele salget her

Håper dere finner noe dere liker! 


Love?

#Adlinks #Shopping #Mote #Skjønnhet #Helg #Lørdag #Tips #Inspirasjon 

 • 17.04.2015 - 18:30
17.04.2015

Bobbi Brown Cosmetics

Hey vakringer! 

Har dere savnet meg? Jeg har hatt en veldig travel uke, har stortsett trent hver dag og jobbet i studio. Jeg sang jo som sagt på søndag på Essex Awardshow, det var utrolig moro og jeg ble kjent med mange nye mennesker! Jeg kan legge ut bilder fra meg på scenen senere hvis noen er intresert i det?

I dag kom kjæresten min sin mor hjem fra Milano og hadde kjøpt sminke fra Bobbi Brown til meg, noe som er mitt favoritt merke! Hun er så utrolig søt! Jeg bruker foundation fra Bobbi Brown, fordi den føles veldig lett på huden og ikke gir meg nupper og kviser. Jeg anbefaler denne hvis du har veldig sensitiv hud! Jeg vet ikke hvor de selger BB's makeup i Norge, men jeg kjøper alltid når jeg reiser på ferie! Det er billigere å kjøpe det på tax free enn i selve London. 

Hi Beuties! Have you missed me? I have been having a very buisy week, been at the gym mostly and been working in the studio! Last sunday I performed on stage for Essex Entertainment Awardshow, which was pretty awsome! I met many new people, and it was a very lovely evening! I can put out some photos for you guys later if your interested? Just let me know! 

Today my boyfriend's mum came home from Milan, she had bought me makeup from Bobbi Brown, which is my favorite brand. She is so cute! I only use foundation from Bobbi Brown because it feels nicer to my skin, and doesn't make my skin oily. I recommend this one if you have a sensitive skin! I always buy it at Taxfree when i'm flying to a destination, since it's cheaper then buying in London! 

I have the foundations in Sand 2, but they have different colors to choose from Dere kan gjerne dele noen andre sminketips, kanskje noen brands jeg ikke har hørt om enda? :) Nå skal jeg pakke gymbaggen og dra på trening!

Blogges senere <3


Love?

#Skjønnhet #Makeup #Inspirasjon #Helg #Fredag #Shopping #Mote #Tips

 • 11.04.2015 - 19:59
11.04.2015

Todays Photoshoot - Denim shirt

Hey kjære lesere! 

I dag har jeg tatt litt bilder ute på en kirkegård, faren til Matthew er proff fotograf så han tok noen bilder for meg :) Jeg har plukket ut 2 av bildene som jeg ble mest fornøyd med! Nå skal vi straks dra ned til byen, skal møte noen vennner av meg som har kommet fra Oslo, så det bllr hyggelig! 

Håper dere liker bildene, og ønsker dere en fin kved videre! 
Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Helg #Photoshoot #Skjønnhet

 • 10.04.2015 - 21:13
10.04.2015

New bag from Nine West

Hey vakringer!

Kom akkurat hjem fra en tur til byen med kjæresten, nå skal vi straks se en film :) Deilig med helg! Jeg brukte opp gavekortet jeg fikk i bursdagsgave og kjøpte meg en fin veske fra Nine West, den var på salg til under 200 kr og koster jo egentlig 500 kroner. Nine West har mange fine vesker, sko og klær så var veldig heldig som fant denne lekkerbisken! 

Den er perfekt for alle slags antrekk og har god nok med plass til alt man trenger! 

Til og med damen i kassen sa at hun hadde tenkt til å kjøpe den, men så kom jeg desverre i forkjøpet! Kjente jeg fikk litt dårlig samvittighet, men slik er det noen ganger! Hun sa flere ganger at det var en fin veske og at hun hadde egentlig lagt den av, men så lenge den lå i salgsavdelingen har jeg fortsatt førstemansrett. Hun tok det med et smil og ønsket meg en fin dag! Love my new bag!

Ønsker dere en fin kveld videre!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Livsstil #Trening #Kosthold #Hverdag

 • 09.04.2015 - 19:19
09.04.2015

Wants from Nelly.com - 70% sale

Hey kjære lesere! 

Jeg har nå pakket sammen gymbaggen og er straks klar for en god treningsøkt! Jeg og kjæresten har booket squash banen også, så det blir bra! :) Tenkte bare å minne dere på nå er det 70% salg på en rekke varer inne på favorittbutikken min! Jeg har samlet sammen mine favoritter, kanskje noen som blir i shopping humør? Det er ihverttfall jeg, jeg har bestilt en del kjoler og sko fra boohoo.com og justfab.com i det siste også med tanke på at jeg bor i London slik at jeg får det jeg bestiller raskere enn hvis jeg bestiller fra Nelly. Men, jeg liker å titte innom nelly.com hver dag og bli inspirert på motefronten! 

1.Link // 2. Link // 3.Link // 4.Link 

Jeg elsker klær med knæsje farger, spesielt nå som det går mot sommer! Sterke farger og denim er jo noen av trendene vi vil få se mye av denne sesongen! 

5.Link // 6. Link // 7. Link // 8.Link

Du finner hele salget her 

Nå drar vi på trening! Kos dere resten av kvelden :)


Love?

#Adlinks #Trening #Kosthold #Livsstil #Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Shopping

 • 09.04.2015 - 16:43
09.04.2015

Todays Outfit - The Orange Leather Jacket

Hey vakringer! 

Hatt en fin uke sålangt? Jeg forbereder meg om dagen til jeg skal opptre på søndag, nå er det kun 3 dager igjen!! Herreguud tiden går fort, jeg fylte jo nylig 22 år 27 mars! Woow! Flere som føler det slik? 

I dag har jeg tatt litt bilder ute i solen, så deilig at varmen har kommet tilbake til London. Har nesten bare vært regn de siste ukene. Men, det er jo ingen hemmelighet at det regner mye i London! Håper ihvertfall at solen er kommet for å bli frem till sommeren er her:) 

Jeg fikk et gavekort i bursdags gave så jeg kjøpte meg en jakke fra Moschino, (som selvfølgelig var på salg). Jeg elsker fargen på jakken, den spriter opp et hvilket som helst antrekk! 

Hvordan har jeg det om dagen? 

- Jeg har det helt fantastisk! Kjæresten min er virkelig den beste, og behandler meg som en dronning! Jeg er så heldig, og det at jeg har noen som er glad i meg for den jeg er hjelper på både kropp og sjel! Kjærlighet er noe kliss, men absolutt noe alle kvinner der ute fortjener! :) Nå ser jeg frem til helg, har allerede funnet kjolen jeg skal ha på meg! Kan vise dere senere :) Blir en treningsøkt senere i dag!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Livsstil #Skjønnhet #Trening #Kosthold #Hverdag

 • 06.04.2015 - 17:32
06.04.2015

Out soon with my first EPHey vakringer! 

Sikkert mange av dere som lurer på hvor jeg blir av om dagen? Det skal dere få vite veldig snart! Jeg jobber mye i studio, og planlegger oppkommende eventer for sommeren og utover. Dette blir et veldig spennende og innholdsrikt år! 

I flere måneder har jeg jobbet med mitt første EP Album som kommer ut veldig snart, det kommer også ut 2 singler gjennom et management label jeg signerte i fjor sommer. Det tar tid å lage nye låter, men er absolutt verdt ventetiden. Jeg gleder meg ihvertfall utrolig mye til å vise dere hele 8 nye låter jeg har både vært med på å skrive og komponere. Dette blir så spennende! 

Hvis dere ønsker å følge med på dette kan dere følge meg her, og på instagram @celiachalice 

Så hvorfor Celia Chalice som artist navn?

- Det startet i 2014 når jeg først hadde signert med labelen i oxford, og der satt jeg med papirene i hånden og skulle skrive hva jeg ønsket som artist navn. Det at mange av mine nye engelske venner kalte meg Celia istedenfor Cecilia, ga meg en ide. Jeg hadde funnet ut første del av artistnavnet som er "celia", nå manglet jeg bare noe kult bak. Jeg satt å leste en bok en kveld og helt ut av intet kom ordet "Chalice" frem. Jeg satt å repeterte det for meg selv et  par ganger for å se om det passet. Jeg viste det til veninner og de synes det passet meg perfekt. Etter mye frem og tilbake bestemte jeg meg for at det skulle stå på musikken min fremover, og en av managerne på Downtown artists digget det! Føler selv det gir et inntrykk av hvordan artist jeg vil være. Håper dere også liker det! 

Nå til helgen skal jeg synge på mitt første Awardshow event og det gleder jeg meg utrolig mye til! Det kommer så mange som over 1000 mennesker for å se på, og det blir en ufattelig bra kveld fullt av masse arrangementer og nye og kjente fjes. Jeg gleder meg til å se hvem av artistene/gruppene og skuespillerne som stikker av med Essex Entertainment Awards prisen! Her står jeg om ikke veldig lenge!!! 

Håper dere forresten har hatt en super fin helg! 


Love?

#Mote #Musikk #Inspirasjon #Blogg #Livsstil #Trening #Shopping #Skjønnhet

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits