Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 9

  Hva du bør ta med i gymbagen

  Hey kjære dere!

  Håper dere har hatt en fantastisk start på uken, og koser dere i godværet! Hørte at det ikke bare var her i London solen valgte å skinne, ser frem til å feire 17 mai i oslo med kjæresten. Ingenting er bedre når 71 mai er på en solfylt dag! 

  Nå sitter jeg i kafeteria på treingsenteret og oppdaterer bloggen! Var i studio fra klokken 11 i dag, og gjorde ferdig de nye sangene. Ser frem til å lage musikkvideo og vise alle hva jeg har jobbet med de siste månedene. Jeg skal på radio igjen på Fredag for å snakke litt om opptreden min jeg hadde under EEAS og om mine nye låter. Skal spørre om jeg får sendt det på mail slik at jeg kan legge det ut! Mye moro skjer om dagen, og da er det viktig med god innstiling og masse energi! 

  Siden jeg begynte å trene har jeg skrevet en liten huskeliste på hva du bør ta med i gymbaggen: 

  1. Ekstra undertøy - Viktig med god hygiene når man er på trening, dette er spesielt viktig hvis du tilbringer mye av tiden din i svømmehallen. Ingenting er verre enn å dra hjem fra trening i vått tøy. Selvom du bor 5 minutter unna, don't do this! 

  2. Alltid ha med vannflaske! Husk at når du trener kan du bli fort sliten, og da er det viktig med vann! 

  3. Ta med energibarer, dette er en boost for treningen og hjelper dersom du blir sliten og trenger energi. 

  4. Ta med hjemmelaget grønn te i baggen, noe som hjelper veldig på kropp og sjel i treningen er å drikke te før du starter cardio. Dette er også det beste hvis du vil bli mer kvikk i treningen. Renser også ut urenheter i kroppen. Grean Tea er det beste! 

  5. Ta med en god hånkrem og ansiktkrem, slik at du slipper tørr og oilete hud etter en god økt. Nå som det er sommer kan du gå for en fuktighetskrem som har solbrun farge i seg. Istedenfor å bruke foundation, noe jeg absolutt anbefaler! Husk å bruke en tanlotion som ikke er for orange, det kan ofte bli for mye av det gode. 

  6. Dersom du ønsker å bli mer motivert anbefaler jeg å skrive ned i en dagbok dagens økt, og målet for økten. Noe jeg gjør er å skrive ned antall kallorier og på hvor mange minutter jeg brente det på. (Ikke gjør dette om du er lite erfaren). Noe jeg begynte med i starten var å være for kritisk til kallorier og spørre antall i hver eneste matrett. Dette er ikke bra hvis du ikke vet hvor mye kallorier du får i deg daglig. Det viktigste i trening er å spise godt, men sunt. Holde seg til en oppnåelig diett. 

  7. Siden jeg løfter vekter, anbefaler jeg å drikke proteinshake etter trening, så jeg tar alltid med meg shaker i baggen. Anbefaler det hvis du vil bygge muskler raskere. Finn en proteinshake som ikke har dårlig stoffer i seg, jeg blander med rismelk slik at jeg ikke får i meg så mye fett og sukker. 

  8. Noe jeg alltid har med på trening er en lomme ( vet ikke hva det heter? ) jeg kan ha mobilen i som jeg fester rundt armen. Dette er perfekt å bruke dersom du gjør hurtige og tunge øvelser. Ingenting er verre enn å miste mobilen på tredemøllen (Det skjedde med meg, fy det var kleint) 

  9. Dersom du ikke skal rett hjem etter trening er det viktig å huske å ta med såpe. Jeg anbefaler alltid dusje etter jacuzzi og når du har vært i bassenget, enten du gjør dette hjemme eller på treningsenteret. Men, en rask tur i dusjen etter en svømmetur skader ikke, selvom du er sliten og bare vil hjem. Husk å bruke en såpe som er god for huden og ikke irriterer slik at du slipper kløe. 

  10. Husk å ta med ipod, mobilen slik at du ikke må trene uten musikk. Anbefaler å lade opp mobilen/ipoden kvelden før slik at den holder ut hele treningsøkten. Med mindre treningsenteret har lade stasjoner på cardio maskinene sine. 

   

  Her er det jeg alltid har med meg! 

  • Joggesko, gå for noen som er gode å løpe med 
  • Mobil, så du har musikk til treningen 
  • Deodorant, viktig med god hygiene 
  • Ansiktskrem for å slippe tørr hud 
  • Shaker 
  • små bokser for proteinpulveret 
  • Energybarer
  • Treningsbok 
  • Headsett 
  • Armlomme for mobil 

  hahah her ser dere en som ville være med på bilde...   Kan jeg også være med på trening? 

  Håper dere fikk noen gode tips og ønsker dere en fin dag videre! 


  Love?

  #Trening #Kosthold #Tips #Innspirasjon #Hverdag #Vår #Dyr #Mote #Skjønnhet #Livsstil

   

  Legg igjen en kommentar
  4

  Ready for a new week, fitspo

  God morgen lesere! 

  Noen som er klar for en ny uke?

  Vi skal straks kjøre til studio, og jeg kjenner det blir deilig å komme i gang igjen. Jeg har ikke jobbet med EP min på noen måneder, og nå ser jeg virkelig frem til å gjøre ferdig de nye sangene! Det blir noen timer i studio, også blir det rett på trening! Jeg trener hver dag nå, og ingenting får meg til å føle meg bedre enn nytt og fresht treningstøy! 

  Jeg har tittet litt på det nye de har fått inn på Nelly, og har laget en kollasj av mine favoritter! 


  1. Link // 2. Link // 3. Link // 4. Link // 5. Link // 6. Link // 7. Link // 8. Link 

  Nå drar vi avgårde! Ønsker dere en flott start på uken! :) 


  Love?

  #Adlinks #Mote #Blogg #Trening #Kosthold #Shopping #Skjønnhet #Hverdag #Mandag #Innspirasjon #Tips #Salg 

  Legg igjen en kommentar
  4

  Vidunderproduktet som virker, våkn opp med perfekt hud

  God søndagskveld kjære lesere!

  Jeg har i samarbeid med blogg.no testet Swiss Skin Reneval, som er en av bestselgerne hos Swiss Clinic. De vant  prisen for "Årets Invasjon 2015" under Swedish Beauty & Cosmetics Awards som gikk av stabelen nå nylig. Swiss Clinic sier de er fornøyd med tilbekemeldingen og awarden. Dette har blitt en kjempe suksess! 

  Jeg har vært med på å teste produktet deres og føler allerede innvirkningen Swiss Skin Reneval har på huden min. Jeg føler meg helt fantastisk med og uten sminke!   Hvordan bruker du Swiss Skin Reneval Kit? 

  • Jeg anbefaler å bruke Swiss Skin Reneval Roller etter du har vasket av sminken, slik at huden kan slappe av under behandlingen. Husk å alltid vaske Skin Roller med vann før og etter bruk. Bruk så Sanitizing Spray på Skin Roller og området du skal behandle. Dette er veldig viktig, slik at du får best resultat! Som en siste finish, påfører du Swiss Rejuvenator på huden. HUSK: Ikke vask av etter du har gjort dette, la kremen synke inn slik at huden kommer tilbake til sin naturlige farge. 
  • Du skal ikke bruke Skin Roller på områder der du har sår, kviser eller irritert hud.

   

  Hvordan føles det på huden? 

  • Hvis du har en veldig sensitiv hud kan det hende du blir rød på området du behandler, dette er da fordi huden ikke er vant med det.
  • Når du behandler med Swiss Skin Roller kan det svi litt på huden, dette er fordi Skin Roller stikker inn i porene og renser for urenheter. Dersom du ikke bruker kremen du får med i pakningen etter bruk, vil huden forbli rød. Kremen kjøler ned huden etter behandlingen, og det føles som en ansiktsmaske. Du vil våkne opp med silkemyk og perfekt hud dagen etter! 


  Hva er prisen for dette produktet? 

  • Til tross for stiv pris, så er det absolutt verdt pengene. Swiss Skin Roller gir deg resultater kun etter noen dager. Jeg er kjempe fornøyd! :) Produktet kan du få kjøpt her (Nå er det på tilbud til 960 kr)  Jeg kommer garantert til å kjøpe dette når jeg går tom! Kanskje noen av dere som har prøvd produkter fra Swiss Clinic? 


  Love?

  #Skjønnhet #Velvære #Mote #Blogg #Hverdag #Innspirasjon #Tips #Shopping #Helg #Søndag #Anbefalinger

  Legg igjen en kommentar
  4

  Hvordan holde på kjæresten

  Hey vakringer! 

  Det ble endring i planene i går, vi bestemte oss for å dra ut istedenfor! Det var veldig bra liv på utestedet og jeg ble kjent med noen nye mennesker:) Formen i dag er ganske grei, føler meg ikke noe fyllesjuk eller noe. Noe jeg er veldig glad for! Håper dere har hatt en fin helg! 

  Noe jeg tenkte å skrive litt mer om på bloggen er ... følelser! Fått noen spørsmål om hvordan jeg og kjæresten klarer å holde oss sammen. Nå har vi kjent hverandre lengre enn vi har vært sammen, men det går ikke en dag at jeg føler meg lei. Så hva er det viktigste i et forhold? Hvordan ta vare på spenningen og romansen i forholdet? 

  1. Vær ærlige med hverandre! 

  • Hvis det er noe jeg mener er viktig i et forhold, da er det ærlighet. Vær ærlig med hverandre, vis han at du ikke er redd for å si din mening om ting. Dette er også en viktig faktor for å få et sterkere bånd til hverandre. 
  • Når man er ærlig om ting er det enklere for den andre og finne ut hva du liker og ikke liker. Noe vi jenter ofte gjør er å dra en hvit løgn, hvis han spør hva du synes om den nye jakken han har kjøpt. Ærlighet varer lengst. 

  2. Flørt og ert hverandre! 

  • Noe jeg også mener er viktig i et forhold er å flørte med hverandre, dra en vits i ny og ne. Vær tullete med hverandre! Ikke vær redd for å være litt vågal! Dersom han er en fyr som tåler en spøk, er det bare å kjøre på! 

  3. Ikke vær for masete! 

  • Noe vi jenter glemmer når han ikke svarer på meldingene i sekundet, er at gutter tenker helt anderledes enn oss. Hvis han er på guttekveld, kan det hende han ikke svarer deg fordi det ikke passer seg. Han vil svare deg når han er alene, på vei hjem eller før han legger seg. Det er ingen vits å mase for mye på han, da går han lei og ser på det som ork å svare på meldingene. 
  • En feil vi gjør etter at han ikke svarer, er å ringe han for å "sjekke" om alt går bra. IKKE GJØR DETTE! 
  • Hvis han ikke svarer deg når du ringer eller sender melding, vent til han tar kontakt med deg! 

  4. Gi hverandre pusterom! 

  • Selvom dere er sammen, så betyr det ikke at dere eier hverandre. Ikke les meldingene hans, ta over facebooken hans eller klikk fordi han prater med andre. Hvis du stoler på han, så har du ingen grunn til å være bekymret! Hvordan hadde du reagert om kjæresten plutselig ble sint fordi du snakker med dine gutte venner? Vis han at du stoler på han, dersom du er i tvil kan dere snakke om det! 
  • Ikke bli for avhengig av hverandre! Vis han at du er selvstendig og kan være alene en kveld uten han, enten det er ut med jentene eller spakveld hjemme hos deg. 
  • La han være med vennene sine og gjøre sine ting. Her trenger du heller ikke ringe han eller sende melding for å sjekke hva han gjør, ikke få han til å føle at du overvåker han. Gi han pusterom! 

  5. Hold på spenningen! 

  • Hvis det er noe som er viktig i forholdet da er det spenning. Dra ut sammen, dra på ferie eller gå på restaurant. Ingenting er kjedeligere enn å sitte hjemme i sofaen og krangle over popcorn bollen. 
  • Dra på dobbel date! Dette er en veldig hyggelig ting å gjøre, dra ut å spise på restaurant med et par dere kjenner. 
  • Opplev nye ting sammen! Som å dra på danse kurs, gokart eller klatring. Hva som helst som dere ikke har prøvd før!

  6. Vær støttespillere for hverandre! 

  • Ingenting er bedre enn å kunne lytte til hverandre. La han snakke om sine følelser, tanker og vis han at du bryr deg! Dette er også viktig hvis du ønsker bedre kjemi med kjæresten. Lær hverandre å kjenne! 
  • Gi han støtte og kjærlighet, så vil du få det tilbake! Aldri ta han for gitt, for da vil han ikke lytte på deg når du trenger å snakke ut.

  7. Ikke vær for sjalu! 

  • Vis han at du stoler på han! La han dra ut på guttekveld eller guttetur, uten at du trenger å ringe han ned. 
  • Ikke stalk han, eller ring venner av han for å høre hvor han er! (Been there done that) Det resulterer bare i at han føler seg overvåket og ikke orker mer. 

  8. Gi hverandre komplimenter! 

  • Synes du han er fin på håret, eller ser bra ut i den nye jakken han har kjøpt? Si det til han! Ingenting er bedre enn å gi han komplimenter. Men, ikke gi han for mye dersom han ikke gir noen til deg! 
  • Si søte ting til han når han føler seg usikker på deg eller har en dårlig dag. Gi han full oppmerksomhet! 

  9. Ikke prøv å forandre han! 

  • Noe vi jenter også har en tendens til å gjøre er å prøve å forandre han, enten det er en person han er med som du ikke liker eller klesstilen hans. Da er det bedre å være ærlig å si at dette liker du ikke, og foreslå om han kan prøve noe nytt, vurdere å slutte å henge med personen. 
  • For at han skal like deg bedre så er det viktig at han må føle at han er seg selv med deg, og at du godtar han for den han er! 

  10. Hold på romansen! 

  • Det er ikke å stikke under en stol at romanse og kjemi er viktig i et forhold. Se en romantisk film sammen, dra på en fin restaurant eller lag middag sammen. Noe som også hjelper på kjemien er å danse sammen, gjerne til noen romantiske sanger. 
  • Prat om fremtiden, ambisjoner og planer sammen. Unngå å se på telefonen når dere er på date! Hold på øyeblikket :) 

  Håper dere liker mine tips, og at det kanskje hjelper litt på forholdet?:)

   

  Nå skal vi ut med hundene, kommer et innlegg senere om et produkt jeg har testet i hele 2 uker! 


  Love?

  #Mote #Blogg #Innspirasjon #Skjønnhet #Helg #Søndag #Livsstil #Kjærlighet #Samfunn #Livssyn #Aktiv #Underholdning

  Legg igjen en kommentar
  4

  My last purchase from Ebay

  God lørdagskveld dere!

  Har dere en fin kveld? Jeg og kjæresten tenker å dra på kino i kveld, så blir en rolig kveld for min del! Mens jeg venter på at han og broren blir ferdig med fotballkampen, bestemte jeg meg for å rydde litt i sminkesakene mine og produkter som jeg bare har liggende. Jeg kjøpte nylig en "Sminke Koffert" eller hva man skal kalle det på Ebay! Da den kom var sminke kofferten pakket inn i en stor eske, og jeg fikk sjokk når jeg så hvor stor den var i virkeligheten! Jeg skal ihvertfall ikke klage på lite plass. Oppi all ryddingen fikk jeg lyst til å blogge om den :) 

  Good saturday beauties! 

  How is your night going? Me and my boyfriend have plans to watch the latest Kevin Hart movie, so it's going to be a calm weekend for us! While I am waiting for him and his brother watching the footballgame I decided to look trough my makeup and beauty products. I recently purchased a "Makeup Case" from Ebay, and I want to show you the beauty. When the package arrived I was nearly shocked over how big the Makeup Case actually was. I have more space than ever now for all my products! Wiihuu 

  Jeg liker at den har dyreprint, det er jo noe jeg er veldig svak for!! Animal print, I love animal print!

  Perfekte koffert for alt en jente har, som neglelakk, sminkekoster, hår og hudprodukter og ting som krølltang, rettetang og hårføner!

  The perfect case for whatever a girl has, like nailpolishes, hairbrushes, makeupbrushes and the list goes on! 

  Som dere ser så har den plass til allt mulig! Kofferten er også på 3 etasjer, her sere krølltangen min! Det er også mye enklere å holde orden på sakene og jeg finner alltid ting når jeg trenger det :-) 

  As you can see it has a big enough space for everything! The case does have 3 floors and here you can see my curler. It's also so much easier to have it nice and tidy with this case, and I always find what I need! Now I better get ready for my date with my boyfriend! 

  Nå skal jeg gjøre meg klar for date med kjæresten!

  Vi blogges senere <3


  Love?

  #Mote #Blogg #Shopping #Skjønnhet #Tips #Helg #Lørdag #Ebay #Makeup #Beauty #Inspirasjon 

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits