• 01.06.2011 - 01:17
01.06.2011

Sponsorpakke fra Sunglasseshop

Hey søtinger. Da var jeg kommet frem, var deilig å se mamma og lillesøster igjen. Blitt litt varmere siden sist jeg var her :) Den nye leiligheten er kjempefin, og ser frem til å tilbringe tid med familie og venner. Jeg har også "hjemmestudio" her oppe, så det passer veldig bra. Kan begynne å lage mere musikk, og gi tekstene mine liv. 

Det ventet en pakke på meg når jeg kom hjem. 2 sett med solbriller, som jeg kan velge å gi ut i konkurranser eller beholde selv. Pakken er sponset fra http://www.sunglassesshop.com/solbriller-no/ og er en nettbutikk som blant annet selger RayBans briller og andre type merker. Solbrillene jeg har fått er fra merket NUEU. Jeg har fått plukket ut brillene selv, og synes de var stilige på. Takk for pakken, er veldig fornøyd :)

Skal jeg ha konkurranse?

 • 31.05.2011 - 21:28
31.05.2011

På flyplassen på vei hjem

Hey søtinger. sitter jeg på flyplassen og venter til å gå ombord i flyet. Var innom tax-free og så på alle nyhetene som har kommet inn. Fant en veldig fin lebestift fra YSL, men rakk ikke å ta ut penger før jeg kom hit så jeg må nok kjøpe den neste gang. Kjedelig... Det er så billig på taxfree, elsker Yves Saint Laurent og M.A.C merkene, alltid noe jeg kjøper når jeg er ute å reiser. 
Costume er alltid bra å ha når man venter på noe. Jeg elsker det bladet!!! 

Vi blogges når jeg kommer hjem :)

 • 31.05.2011 - 15:42
31.05.2011

Pakker til ikveld

Hey søtinger. Håper dere har det bra om dagen og at bloggen min er blitt bedre. I kveld drar jeg hjem til familien i Tromsø for å være der. Skal blant annet jobbe og besøke familie, samt i konfirmasjon til min kjære kusine. Gleder meg til å se alle sammen igjen, det blir koselig. 

Flyet mitt går seint i kveld, og skal sjekke inn en time før. Jeg er veldig glad i å reise med fly, vet ikke hvorfor. Jeg synes det bare er så gøy, selvom det noen ganger er ganske nervepirrende og skummelt. Men, 2 timer klarer jeg fint. Reiste jo alene til Singapore for ikke lenge siden, og den flyturen varte i 16 -19 timer. Jeg kan love deg at jeg hadde jetlag når jeg kom ut av flyet. Flyet kom også i turbulens, og det var ikke bare noen puff. Det var kraftige turbulens og jeg trudde flyet skulle kræsje. Men, heldigvis som alltid, klarte flyet å lande helt fint på bakken. Det beste med å reise er helt klart Tax-Free. Ender alltid opp med sminke når jeg er ute å reiser, og noen ganger utenlandske motemagasiner. 

Så det skal jeg gjøre i kveld, pakke og fly. Dere får kose dere i dag :)

Pakkingen til Kreta i fjor sommer, vil tilbake!!!

 • 31.05.2011 - 02:11
31.05.2011

Slik kaprer du drømmegutten

Noe som er typisk med oss jenter er at vi alltid trur det verste først. Er han utro? Vil han ikke snakke med meg?Er han ikke interesert lenger? osv. Spessielt hvis vi ikke får det svaret vi ønsker å få. Om du foreksempel har sendt en melding til han, og at han ikke svarer med en gang begynner vi å bekymre oss. Men, selvom han ikke svarer så kan det jo hende at han er opptatt, er på trening eller ser på fotballkamp. Det trenger ikke alltid være som vi trur det er, jeg har noen tips som kan gjøre ting litt enklere. 

1. Det viktigste i et forhold er ærlighet. Jeg mener helt klart at er ikke gutten du er forelsket i til å stole på, så bør du droppe han. Tilitt er alt i et forhold, ærlighet varer lengst. 

2. Mange av oss trur at å pynte på utseendet og bruke sjekkereplikker vil gjøre jobben for oss. Vel, sånn er det egentlig ikke. Tro det eller ei, men gutter ser mer på personlighet enn utseendet. Hvis du har en sprudlende personlighet, og får han til å le har du alt kapret han. Selvom førsteinntrykk har mye å si, er det beste å være seg selv. Vis han hvem du er, og hvis han ikke synes det er nok, fortjener du bedre. 

3. Vis han at du er interesert. Selvom du føler at han ikke vil ha deg, kan det hende at han er sjenert eller redd for å ta første steg. Ikke alle gutter viser interesse for den jenta de liker, tvert imot. Hvorfor ikke be han på kinodate? Hvis han takker nei, da vet du at han ikke interesert. 

4. Vi jenter elsker å høre komplimenter fra gutter, spessielt. Gi han komplimenter du også. Tro det eller ei, men gutter liker det de også. 

5. Noe som vi alle kan komme i er den såkalte vennesonen. At han liker deg mer som en veninne enn en kjæreste. Dette trenger ikke nødvendigvis være negativt, kan hende han er mye mer glad i deg enn du trur og ikke vil miste deg. 

6. Vær kostbar! Det beste trikset i å kapre kjekkassen er å ikke gi for mye til han. La han kjempe litt for deg. Da ser du også om han virkelig vil ha deg. 

7. Det verste vi jenter vet er å bli dumpet. Det trenger ikke være på grunn av deg, det kan være på grunn av følelser og at han ikke vil mer. Ikke vis han at du er lei deg, hvis du er den i forholdet som blir mest såret, og at han rett og slett er kjipt mot deg. Det dummeste man kan gjøre er å gråte over noen som har såret deg. Ikke gjør det! Hev deg selv opp og vis han at du er bedre enn han. 

8. Sjalusi forekommer ofte i forhold. Hvis du er den som er mest sjalu, si det til han og fortell han hva du føler. Det er ikke alltid gutter legger merke til sånt, da ser han også at du er glad i han. Hvis han er den som er mest sjalu av dere, kan det hende at han ikke stoler på deg eller er usikker. Snakk sammen om det, og finn ut om det er noe dere kan jobbe mere med. 

9. For å holde forholdet gående er det viktig å tilbringe tid sammen. Ikke bli en av de vanlige kjæresteparene som ender opp på sofaen. Gjør noe sammen, dra ut å spis en god middag eller reis til utlandet. Få nye minner sammen, og vær litt spontan! Lev livet og kjærligheten vil blomstre enda mer. 

10. For å få et forhold til å fungere er det viktig å ikke være sammen hver dag. I noen forhold kan det funke, men det blir som regel slutt etter en stund. Ikke dropp vennene dine fordi kjæresten din kjeder seg, hvis du har en veninnedate, hold avtalen. Hvis han virkelig er glad i deg forstår han at du har planer. Desutten er det bare sunt at dere får kjenne litt på savnet. 

 • 30.05.2011 - 23:46
30.05.2011

Spørsmålsrunde

Ja, da var det tide på med en spørsmålsrunde :) Nå har du sjangsen til å spørre om hva som helst, så lenge det er relevant og et spørsmål jeg kan svare på. Anonyme kommentarer svarer jeg desverre ikke på, så det er lurt å skrive bloggen din eller navnet ditt før du kommenterer. Nå er jeg spent, skal få svart på alle spørsmål som fortjener et svar :) Setter pris på hvis dere varierer litt og at ikke alle sammen stiller samme spørsmål. Spør heller om noe som ikke de andre har spørt om, da har du også større sjangse for å få svar på det du lurer på. 

 • 30.05.2011 - 21:00
30.05.2011

Steal the look, Stockholm-Streetstyle

Hey søtinger. Fremover tenker jeg å ha "Stjel stilen" , der jeg setter sammen en collage med et bilde av en kjendis, et moteikon osv sammen med billige og dyre klær fra alle slags butikker. Jeg er veldig glad i variasjon, og å blande butikker i en bestemt stil er jeg veldig fan av.Man kan se smashing ut selvom man går med billig tilbehør foreksempel, kombinert med en dyr kjole eller et par dyre pumps. Det er en fin måte å kombinere på, synes jeg. Håper dere synes ideen min er bra og ikke minst inspirerende. Hvis du har noen ønsker om hvem det kan bli neste gang, kan du bare skrive det i kommentarfeltet. Tar i mot alle tips jeg kan få! Tenker kanskje MaryKate & Ashley Olsen neste gang, eller Kate Moss. 


Wedges/Nelly.com Clutch/Asos.com Ring/Asos.com Nailpolish/Chanel Higwaist pants/BikBok Blazer/HM Sunglasses/Raybans

Love?

 • 30.05.2011 - 10:07
30.05.2011

Favourites, top 5 bags

Nå tenkte jeg å vise dere mine topp 5 favoritt vesker! 

From Crete, shopping marked


From Singapore, shopping centerFrom Singapore, Shopping marcedFrom GinaTricot

From Nelly.com

Love?

 • 27.05.2011 - 18:20
27.05.2011

New In - Nina Fashion Bag

Fikk den nye vesken min i dag!! Lykke!! I kveld skal jeg bare kose meg med jentene på byen, tenker jeg. Føler det er en stund siden nå. Så det ser jeg frem til. 

GinaTricot

 Dere får kose dere masse i dag, det skal ihvertfall jeg:) 

 Love?

 • 26.05.2011 - 18:42
26.05.2011

Number 1# on the listVIL HA!!! Disse tøffe clutchene er fra MONKI, og kan kombineres både på party og til hverdag. Love!!!!

 

Love?

 • 26.05.2011 - 16:29
26.05.2011

What to wear, Cravings
Shorts/BikBok Shoes/HM Earrings/Asos.com Jewellery/Asos.com Clutch/Asos.com Sunglasses/HM Top/BikBok

 Jeg gleder meg så mye til sommeren nå!!! Neste ting på wantlisten min er blondershortsen. Siden mitt forige kjøp ble The Nina Bag fra GT, mangler det bare noen ting igjen på ønskelisten. 3 på wantlisten min er en stor party/hverdags clutch, gjerne i en tøff eller søt farge. Transparent clutchene er også veldig fine, noen som vet hvor jeg får kjøpt dem? 

 Love?

 • 25.05.2011 - 19:53
25.05.2011

Hold on strong and turn the tideNastygal

 

Love?

 • 24.05.2011 - 21:20
24.05.2011

I admire this Dress- Selena Gomez

              

Falt fullstendig for denne kjolen. Selena Gomez ser ut som en ekte Diva på BillBoard Awards. Skjønnheten bar denne lekre grasiøse kjolen under kvelden, og er garantert en av de best kledde denne kvelden. Kjolen var fantastisk, og elsket utrigningen spessielt. 

Love?

 • 24.05.2011 - 16:30
24.05.2011

Get The Look - Magdalena Frackowiakhttp://stockholm-streetstyle.com

 Love?

 • 23.05.2011 - 19:26
23.05.2011

The Nina Fashion Bag

Jeg kom over verdens fineste bag på ginatricot sin nettbutikk. Men, guess what? Den er utsolgt!! Noen som vet om den fortsatt er igjen i butikken??? Nummer 1 på Want# listen min!!!

Koster 249 kr!! 

EDIT: Jeg fikk kjøpt den siste de hadde igjen, så det ikke før jeg kom til kassen. Så den kommer hjem til meg snart, jippii!!!

 • 23.05.2011 - 01:14
23.05.2011

Trend: Mid- Skirt

Noe som er trendenes favoritter fortiden er det lange midjeskjørtet, eller det såkalte midi-skirt. Dette fargerike plagget er fra MONKI, og er en favoritt ved første øyekast. 
Skirt/Monki Bag/Asos.com Ring/Yves Saunt Laurent Jewellery/Asos.com Top/Nelly.com

En enkel og fin måte å kombinere skjørtet på er å bruke jordfarger og tilbehør med sterke detaljer. YSL-ringene er midt i blinken når man skal kombinere slike antrekk med tilbehør. Valgte en ganske så nøytral topp som overdel. Den ferske trenden er perfekt for varme sommerdager, og kan brukes til de fleste anledninger.

 Love?

 • 22.05.2011 - 23:34
22.05.2011

jones and jones dresses

Som dere sikkert husker så har jeg sagt at jeg er blitt sponset av JonesandJones fashion. Du kan nå få kjøpt alle de lekre kjolene inne på Nelly.com 


De kommer til å sponse konkurranser fremover, så bare å følge med videre for oppdatering :) For å se de andre kjolene kan du trykke her også på " nyheter" 

Jeg får snart denne lekre kjolen i posten, som en sponsorgave :-) Perfekt for sommeren!!

 

Hva synes du om kjolen?

 • 22.05.2011 - 20:04
22.05.2011

Lovely design, Elena Perminova

Foto:

Perfect!! The design and everything, fit perfectly! The shoes are amazing...

 

Love?

 • 21.05.2011 - 17:50
21.05.2011

News on Topshophttp://topshop.com 

Jeg rett og slett digget kjolen til høyre, med leopardprint. Kunne virkelig sett for meg den kjolen og Jeffrey Campbell skoene til. Perfekt til både fest og hverdag. Men, til hverdag kunne jeg tenkt meg noen gladiatorsandaler til kjolen. 

Love?

 • 20.05.2011 - 17:15
20.05.2011

Outfit today, Summerdress

Utrolig deilig vær ute nå :) Tenkte å vise hvordan man enkelt kan kombinere en sommerkjole. Kjolen er fra HM, og er i størrelse XS til de som lurte. Det er så fint å kunne gå i sommerklær nå :) 

Love?

 • 19.05.2011 - 23:43
19.05.2011

Follow me on bloglovin, I follow you

Hey søtinger. Jeg skal legge meg hvert øyeblikk, skal bare blogge litt først. I morgen skal jeg på den nye jobben, og det blir gøy å komme i gang. Fått jobb som jordbær/blomster selger, i en privat butikk. Det er hverdagslønn, så jeg får lønnen etter jeg er ferdig på jobb. Noe som blir fryktelig deilig, kan jeg shoppe litt mer enn ellers. Forteller dere mer om jobben i morgen :) 

 

Til dere som ikke visste det så har jeg Bloglovin, og vil bli veldig glad hvis du tar deg tid å trykke her og følge meg. Hvis du har bloglovin kan du gjerne legge igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg ta meg tid til å følge deg også :) Så kan vi følge hverandre, en smart måte å bli oppdatert på hva som skjer i bloggverden. 

 Hvor jobber du?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits