• 31.05.2012 - 23:02
31.05.2012

Wants fra GinaTricot/BikBok

Det er så sykt mange deilige nyheter i butikkene for tiden. Plukket ut noen av mine favoritter for sommeren :) Aztecprint og Batikk er en av trendene denne sesongen som er i fokus. 

Topper/Tubetopp/smykke er fra GinaTricot - Bukse/Shorts er fra BikBok

Love?

 • 31.05.2012 - 18:55
31.05.2012

Vil du bli ukens blogg?

Meld deg på i kommentarfeltet hvis du har lyst å bli ukens blogg :) Trekker en heldig blogger i morgen kveld :)) 

 • 31.05.2012 - 16:17
31.05.2012

Dagens Outfit Innspirasjon - Details

Hey søtinger. Håper dere hadde en fin dag i går, og at dere koste dere på JB- konserten, dere som var der :) Tenkte å dele med noen details bilder fra mine siste outfit innspirasjons innlegg. 

Dagens Outfit Innspirasjon - Details

Elsker å ta slike bilder, og innspirere leserne mine :) 

Hva synes du om slike innlegg, noe jeg skal fortsette med?

 • 31.05.2012 - 00:59
31.05.2012

Hjemme fra bieberkonsert

Hey søtinger. Jeg kom akkurat hjem fra Justin Bieber konsert og er helt utslitt. Fikk ikke tatt buss eller trikk tidligere på grunn av all kaoset i byen. Men, var så absolutt verdt å stå sammen med alle belieberne og vente på justin, for fikk et aldri så lite glimt av han når han gikk inn på hotellet. Sykt masse folk i byen, og er sikker på at jeg har fått tinnitus på grunn av skrikinga fra småjenter. Hører ihvertfall litt dårligere enn jeg gjorde i morges. Men, har kost meg i dag selvom det var litt mye frem og tilbake, og at vi ikke fikk vite når han skulle på scenen osv var veldig stressende men fikk ihvertfall se han synge live i 10 min så skal ikke klage.Det står stor respekt til at han faktisk hadde gratis konsert for fansen sin, det gjør han bare enda bedre. <3

Bilder fra dagen, Jørgen Fiasco

Meg og besteveninna mi Frida Elise

Her koser gjengen seg før man skal på bieber konserten! + meg bak kameraet haha

Var du på konserten?

 • 29.05.2012 - 17:16
29.05.2012

Dagens Outfit, love my style

Åhh det er så deilig vær ute nå!! Skal snart møte en kompis også skal vi på akerbrygge eller noe. Dere må også kose dere i godværet:) 

Dagens Outfit

Shorts/BikBok Clutch/Sverige i butikk Skinnjakke/Butikk i sverige Topp/TheNewYorker Solbriller/HM 

Love?

 • 29.05.2012 - 15:18
29.05.2012

Bandana hårbånd, hot or not?

En trend som har kommet tilbake denne sesongen er det såkalte "bandana" hårbåndet. Noe som var ekstremt populært i fjortistiden, husker at jeg sikkert hadde 30 sånne i forskjellige farger. Der rosa var på topp! Synes egentlig det kan være litt kult, spessielt hvis du kombinerer det på den riktige måten. Med oppsatt hår, en slitt dip. dyed denimshorts, converse og noen raybans har du det perfekte antrekket.

Hvordan du enkelt kan kombinere båndet: (fant ikke bilde med bandana, men et lignende) 

Shorts/BikBok Bandana/Gutteavd.Cubus Tee/BikBok Converse/Nelly.com Solbriller/Nelly.com

Hva mener du, hot or not?

 • 29.05.2012 - 09:21
29.05.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

(Tidligere publisert innlegg) Sko/Nelly.com Skinnjakke/HM Bukse/VeroModa Topp/BikBok 

Love?

 • 28.05.2012 - 22:13
28.05.2012

Hva er den perfekte kroppen?

Har lenge tenkt på dette. Hva er det som er en perfekt kropp? Hvorfor må man være tynn for å ha den perfekte kroppen? Alle er forskjellige, og noen har mer former enn andre. Jeg personlig synes former er fint, og vil ikke byttet ut formene mine for noe i verden. Det er bare min mening! Men, hva er det liksom som er så galt med å ha litt mage? Jeg mener, ikke alle har en trent mage? eller en trent rumpe? Det er vel egentlig opp til hver enkelt hvordan man vil se ut? Hvis det er noe jeg er drittlei så er det at jeg får kommentarer på kroppen min. Om jeg har lagt på meg, eller gått ned i vekt. Hva er konklusjonen på perfekt? er det noen som har svaret på det? Ingen er perfekte, og alle er fin på hver sin måte. 

Det er normalt at jenter har litt "fett" på kroppen, spessielt i 19-20 års alderen og oppover. Det er noe som kommer med årene, for noen såklart. Jeg vil bare påpeke at jeg bryr meg ikke lenger, jeg er stolt over kroppen min og ser på meg selv som normal tynn. Jeg er ikke tjukk, jeg er ikke sykelig tynn, jeg er helt normal. Jeg er som jeg skal være, og det er de fleste. Hvis du er litt tynnere enn vennene dine, eller har litt mer "former" så vær glad for det. Vis det fram, fordi det er sånn du er og ikke noe andre skal si at du skal forandre. De fleste jenter legger på seg en gang iblant, og synes det ikke skal være slik at man ikke kan spise normalt eller såkalt " kose" seg en gang i blant med godterier, fordi man må tenke på kroppsidealet. Jeg spiser så mye jeg vil, og legger ikke skjul på at jeg er glad i mat. Vær glad i deg selv, uannsett hvordan kroppen din er. Da får du det mye bedre med deg selv, og får bedre selvtilitt etterhvert. Jeg har lært meg å godta meg selv for den jeg er, og nå har jeg det mye bedre. Stand up, and be proud! Hva mener dere?

 • 28.05.2012 - 20:27
28.05.2012

Dagens Outfit, blomsterprint

Hey søtinger. Har akkurat kommet hjem fra visning på en leilighet med besteveninna mi Maria. Vi var også å spiste på Egon med moren hennes, var kjempe koselig! Var kjempefint vær i går, men ganske så kjølig i dag, men må ærlig innrømme at det var kjempe deilig med litt kaldere klima, begynte å bli ganske så tett av den varmen. Kan jo umulig være sunt å være ute hver dag i 27 varmegrader. Satser uannsett på toppvær til helgen! 

Dagens Outfit

Boots/DinSko Kjole/BikBok Skinnjakke/Butikk i Sverige Clutch/Butikk i sverige

Fant igjen den gamle blomsterkjolen min jeg kjøpte i fjor, blir godt brukt i år for å si det sånn! :) 

Love?

 • 27.05.2012 - 15:58
27.05.2012

Nespresso fest i sommersola

Hey søtinger. Kost meg masse i det siste, ble med 2 veninner på nespressofest. Var sykt deilig opphold, og utrolig god mat og drikke der. Fikk forsyne oss så mye vi ville, både pizza og diverse drinker. Festen var oppe på et tak på frogner, og det var ganske så god stemning hele kvelden :) Alle gjestene fikk med seg en goodiebag med hjem med masse godbiter. Elsker goodiebags!

Blir bedre outfitbilder fremover da, nå som jeg har fått tilbake speilrefleksen min kan jeg endelig begynne å ta bilder igjen :) Tenkte å ta outfitbildene ute siden det er så fint vær. Ikke feil med 23/25 varmegrader! hei ettervekst!... Nespressofest OutfitWedges/London 

Shorts/BikBok

Topp/BikBok

Clutch/Glitter


Hatt en fin helg?

 • 22.05.2012 - 22:26
22.05.2012

Trend: Retrostil/Aztec

Jeg er nå tilbake på bloggen, har hatt en aldri så liten pause. Mye har skjedd siden sist, og det blir bedre dager fremover. Fått meg ny jobb, og jeg jobber hverdag i noe som heter LTM (telemarketing). Gleder meg bare til lønning jeg, har allerede sett på leilighet og nye klær. Gleder meg! 

Tenkte å tipse litt om hvordan du enkelt kan få retrostil/aztec. 

Alt fra BikBok/Ørdobber/Ring fra Nelly.com


Finn en tøff topp med aztec-print og kombiner med en enkel shorts, gjerne med noen små detaljer, for eksempel nagler. Jeg elsker å kombinere basic med tilbehør med kule detaljer på. Øredobber, smykker og sånn skal gjerne være litt diskre i stilen, og ikke to-much. BikBok har veldig mye kult inne for tiden, toppen over står høyt akkurat nå, og ikke minst wedgsene. 

Love?

 • 10.05.2012 - 07:26
10.05.2012

Trendspot er tilbake

Ville bare innom for å si at nå er trendspot oppe igjen, og klar for å nå nye høyder. Blir mye bra mote fremover, og du har også nå muligheten å følge magasinet på mail og bli oppdatert på siste artikler osv. 

Velkommen innom 

Har du lyst å bli trendspotter? Jeg skal nå finne nye trendspottere som kan få navnet sitt på magasinets forside, og bli trendspots nye fashionistaer. Send meg en mail på trendspotter@live.no og skriv dette i mailen: 

- Navnet ditt, navn på bloggen din 

- Hvor mange lesere du har ( 200++)

- Hvorfor vil du bli trendspotter?

Når jeg har fått mailen din, sender jeg deg en bekreftelse på hva du gjør som trendspotter, og litt mer informasjon. Dette er gratis, og skal bare være gøy:) Du finner trendspotterne inne på magasinet :) 

 • 08.05.2012 - 15:09
08.05.2012

Dagens Outfit Innspirasjon

Hey søtinger. Beklager for dårlig blogging, men har ikke nett her hjemme, men bruker iphone nette nå får å blogge. Var på et jobbintervju i dag til noe som heter LTM, og som jeg føler gikk kjempebra. Jobben går ut på å ringe rundt til forskjellige firmaer, fungerer som telefonsalg og diverse. Kjempe hyggelige intervjuere og virket som en veldig bra jobb, godt miljø osv. Lever for tiden på iphonen min, så får ikke til så mye blogging. Bestemt meg for å blogge videre her, siden det var det de fleste leserne mine  ville. Så utrolig deiilg vær hjemme i oslo nå, og er utrolig godt å kalle Oslo for hjemme igjen :) Det har jeg virkelig savna! 

Jeg har blitt en flittig bruker av Instagram @ CeciliaMarilyn hvis du vil følge meg! 

Dagens Outfit Innspirasjon

Bukse/VeroModa Boots/Dinsko Jakke/Zara Veske/GinaTricot Topp/BikBok

Love?

 • 02.05.2012 - 16:45
02.05.2012

Blogge her eller på femelle?

Nå trenger jeg virkelig deres meninger. Bør jeg fortsette her eller blogge videre på femelle.no? En av grunnene til at jeg vurderer å blogge på femelle er at det alltid er så mye feil på blogg.no. Noe som er sykt irriterende, enten så er det designet det er feil med eller selve blogg.no. Kommer mye tekniske feilmeldinger hele tiden... Har egentlig lyst å slutte å blogge fordi jeg har gått så lei, men hvis dere vil at jeg skal fortsette å blogge så rop ut. Er jo for dere at jeg blogger, for å inspirere! 

Hvor vil dere helst at jeg skal blogge? Jeg har forresten skaffet meg Instagram 
♥ CeciliaMarilyn/Follow me 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits