• 25.05.2013 - 15:16
25.05.2013

Top 5 Summer Shorts

#1 Leopardshortsen min fra BikBok, tenker jeg skal bruke mye i sommer #2 Digger denne peachfargede shortsen som også er fra BikBok, passer perfekt til en litt oversized top og skinnjakke#OnTheBack. Baksiden har jeg festet nagler på lommen for å gi den en litt kul look #3, favorittshortsen min. Passer til det meste, og kan matche den til mye. Kjøpte jeg på salg

#4, Denne høytlivshortsen fra GinaTricot er perfekt til en litt oversized skjorte eller top. 


#5, denne shortsen her har jeg lagd selv. Det var egentlig en gammel bukse som bare har ligget i skapet veldig lenge. Så bestemte jeg å gjøre en liten change, og vips så ble det en shorts. Her har du også noen flere shortser jeg gleder meg til å bruke til sommeren. 

Love?

  • 25.05.2013 - 10:29
25.05.2013

Nytt samarbeid: Freestyleextreme

God Morgen :)

Kom akkurat inn døren, er så deilig å sitte å se på at sola kommer frem på himmelen. Jeg håper det er fint vær alle dagene fremover! A girl can dream?

Anyways, så vil jeg skrive litt om et samarbeid jeg har startet, nemlig med denne nettbutikken -HER-

Det er veldig mye interessant av klær inne på shopen deres, og alt mulig for en hver smak. Jeg fant noe selv som jeg får tilsendt i posten, en kjole og en topp. Hva det er blir en hemmelighet inntil videre, mn jeg tenker å vise det i noen antreksbilder så dere får se det senere :) Det er ikke bare dameklær du finner på siden, det finnes også plagg for menn/gutter, check it out!De har alle slags plagg, vesker, sko, tilbehør, treningsklær osv. Verdt å ta turen innom :) 

Love?

  • 23.05.2013 - 21:59
23.05.2013

Instaweek @ CeciliaMarilyn

Hei moteløver. Siden jeg alltid pleier å ha instaweek, tenkte jeg å begynne med det igjen. Dette er da fra den siste uken i mai og litt fra april:) Sleng gjerne igjen din egen instagram så jeg kan ta meg en titt! Hadde også blitt glad om du følger meg der :-)  

#1. Rommet i den nye leiligheten er nesten ferdig, tenker en annen garderobeløsnng da. #2. Bilde fra gammel photoshoot  #3. Meg & Frida på 17 mai 

#4.Champagne frokost på 17 mai #5.Bilde fra photoshoot (modeldaystudio) #6.Nytt innkjøp #7.Elle Shoppingkveld  #8.Meg & Athena på Elle Shoppingkveld

#9.Bilde av meg #10. Før photoshoot på clarion hotel  #11. Behind The Scenes (Clarion Hotel) #12. Curls #13.Instacollage #14.ModelDay Studio

#15.Nye sko  #16 Love them!!. #17. Getting ready  #18.Frokost på Kaffebrenneriet  #19.Mirror Mirror  #20. Bursdagsgaven fra Maria, Victoria Secret undertøy   

Love?

  • 23.05.2013 - 01:16
23.05.2013

Motetips: Hvordan matche gull mot gull

Pumps/HER (annonselink) Bukse/BikBok Topp/BikBok Skjorte/BikBok

Tenkte å tipse om hvordan du enkelt kan stjele moteknepene. Tenk detaljer, gull mot gull, rødt mot brunt, osv. Gull passer alltid til et par vinrøde bukser. Du kan også blande sort og gull, noe som kan bli ganske tøft hvis man matcher det riktig. Trendene som er å se ofte ute i butikken nå er inspirert av balmain, alexander wang, osv. Gull og glitter er sesongens hotteste detalj. Du kan også koble sølv mot vinrødt, men da må du passe på at du ikke har for mye sølv. For mye farger på et og samme antrekk kan bli litt "trashy". 

Jeg elsker toppen, og de matchende gulldetaljene på skjorten. For å toppe antrekket, valgte jeg vinrøde bukser. Det gir også antrekket litt mer smak enn bare sort mot sort og gull mot gull. Som siste finish har jeg valgt svarte pumps, som alltid er lurt å bruke hvis man skal gå med mye gull. Velger du gullsko her, blir det for mye farger igjen. Jeg kunne virkelig gått i antrekket over for å si det sånn, safe and sexy. Du kan også gå for et par lave sko, hvis du tenker hverdagsantrekk. Det funker med converse, ankelboots og høye støvletter. 

Love?

  • 16.05.2013 - 20:36
16.05.2013

Innkjøp til 17 mai - antrekk

Hey flotte dere. Nå er det endelig langhelg, og jeg gleder meg kjempe mye til i morgen. Det blir Champagnefrokost i morgen hos min besteveninne Maria akkurat som i fjor, blir veldig hyggelig å feire sammen med gjengen :-) Senere er det ut å spise med familie og venner, blir også hyggelig! Etter jobb var det rett ned til byen og finne antrekk til i morgen, var så mye fint å velge mellom mn fant heldigvis til slutt hva jeg vil ha på meg. Kjøpte en veldig enkel og fin pemplumtopp som jeg trur blir stilig over et skjørt eller noe lignende. Kjøpte også et smykke som en siste accesories. 

Det er deilig at det ikke er jobb før på tirsdagen igjen, disse dagene skal jeg virkelig nyte. Elsker smykket!! 

Love?

  • 14.05.2013 - 20:55
14.05.2013

E L L E FashionNight @ Glitter

Hei hei. Kom akkurat inn døren, og skal straks dra ut igjen. Tenkte bare å oppdatere bloggen litt før jeg færer ut døren. På jobben går det veldig bra, har allerede totalt 8 salg i løpet av en uke, er utrolig fornøyd med det og har mål for uken å få minst 12 salg! Jeg har nettopp begynt som selger for NetCom og trives utrolig godt med det. Ser frem til lønningsdag :-) !!

Etter jobb dro jeg og Athena på et event på glitter. E L L E Magasin hadde da event kveld der de snakket om sesongens nyheter og viste oss smykker/accesories osv. Både jeg og Athena proppet i oss snacks, og fikk med oss en goodiebag hjem. ELSKER GOODIEBAGS!!  


Champis og motenyheter!!

Elsker dette smykket, noe jeg tenker å kjøpe meg i nærmeste framtid :)

Dagens Outfit

Innholdet i goodiebagen, gleder meg til å lese :) Fikk også smakebit fra Escadas nye sommerkolleksjon. 

Love?

  • 12.05.2013 - 19:27
12.05.2013

Avslappende søndagskveld

God søndagskveld fininger. Håper dere har hatt en kjempefin helg og kost dere masse. Nå koser jeg meg med Jordbær i sukker og favoritt serien min The Carrie Diaries. Denne søndagen skal jeg bare slappe av og forberede meg på nok en stressende uke. Mye skal bli gjort, både på jobb og hjemme. Flytter som sagt ut før den 20, så må snart begynne pakkingen. Også er det 17 mai neste helg, + bursdagsfeiringen til Frida.

Anyways, så vil jeg vise dere mitt siste innkjøp. Kjøpte denne tøffe kjolen fra HM, som jeg falt pladask for ved første øyekast. Elsker den! 

Ser for meg denne kjolen med skinnjakke, høytlivshorts og converse. 

Love?

  • 10.05.2013 - 22:10
10.05.2013

Behind the scenes - Photoshoot

Hey fine dere. Kom akkurat hjem fra photoshoot på Clarion Hotel. Fikk smake litt på luksus livet bieber hadde når han bodde der i fjor. Hotellrommet var helt sykt fint, og badet var det fineste. Jeg og flere andre modeller fikk lov å være med på photoshoot til en bok som skal gis ut i løpet av neste uke. Hadde det veldig gøy, og bildene ble utrolig stilige! 

Sneakpeaks fra shooten:

Gleder meg til å se bildene!! 

Love?

  • 07.05.2013 - 20:33
07.05.2013

DIY - Homemade Highwaist Shorts

Hei flotte dere. Håper dere har kost dere i det fantastiske været vi har hatt i dag! Guud så deilig! :) 

Dag2 på jobben gikk strålende, fikk mitt første salg og alle sammen klappet for meg. Veldig hyggelig! :) Ser frem til å jobbe på Netcom, utrolig godt miljø og blir bare mer og mer glad i jobben min som selger. Tjener greit med penger i mnd, og i tillegg har de så mange hyggelige sammenkomster og konkurranser, noe som er en motivasjon i seg selv. I kveld skal jeg bare slappe av hjemme med serier, og legge meg tidlig. Siste dag på jobb i morgen, før fri på torsdag. Da blir det grillig og kos med venner :) 

Fant en gammel Levisbukse og klippte den om til shorts, det som er tøft med buksen er at den har høyt liv. Så shortsen ble ekstra kul :) Elsker den toppen, fra London 

Love?

  • 06.05.2013 - 18:16
06.05.2013

Boyfriend Jeans & Pumps

Hei dere. I dag var jeg på min første dag på Netcom, den nye jobben jeg har begynt på. Føler jeg trives mye bedre der enn på den andre jobben. Har også fått inntrykk av at de følger opp de som er nye veldig bra, noe jeg mener er viktig i en jobb at man får godt med oppfølging, og blir ledet i riktig retning. Der jeg jobbet på Bonnier var veldig enveiskjørt, fikk lite innledning og ble bare kastet ut i det. Det jeg gjør på Netcom er å selge mobil abbonement til bedrifter/enkelt.foremanstak. Følte jeg kom veldig bra inn i det i dag, startet med oppstart og satt mest på medlytt før jeg begynte å ringe selv. Har fått et eget lite kontor, som jeg skal sitte på fremover. Gleder meg veldig til dag2 i morgen! Motivasjonen er på topp :-) Satser på at dette blir en råbra uke. 

Strålende vær ute nå, utrolig deilig. Det som er så chill på jobben er at man fint kan ta samtalen utendørs hvis man vil få med seg sola. Det beste med jobben er garantert miljøet, og ikke minst teamet jeg sitter på. Fantastisk team, og ser virkelig frem til å lære av dem alle. 

På veien hjem stakk jeg en tur innom Fretex. Fant et par utrolig tøffe pumps i zebraprint, elsker å finne skatter på 2hand butikker. Gjett om jeg skal bruke de mye i sommer? Favoritt blant mine sko  :) 

Love?

  • 03.05.2013 - 15:53
03.05.2013

Top 5 Summer Shorts

Hei fine dere. I morges var jeg på et jobbintervju hos Netcom. Følte det gikk veldig bra, og håper jeg får jobben. Fingers crossed :-) Tenkte å vise dere mine topp 5 summershortser fra garderoben. #1 Leopardshortsen min fra BikBok, tenker jeg skal bruke mye i sommer #2 Digger denne peachfargede shortsen som også er fra BikBok, passer perfekt til en litt oversized top og skinnjakke#OnTheBack. Baksiden har jeg festet nagler på lommen for å gi den en litt kul look #3, favorittshortsen min. Passer til det meste, og kan matche den til mye. Kjøpte jeg på salg

#4, Denne høytlivshortsen fra GinaTricot er perfekt til en litt oversized skjorte eller top. 


#5, denne shortsen her har jeg lagd selv. Det var egentlig en gammel bukse som bare har ligget i skapet veldig lenge. Så bestemte jeg å gjøre en liten change, og vips så ble det en shorts. Her har du også noen flere shortser jeg gleder meg til å bruke til sommeren. 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits