• 24.05.2014 - 19:56
24.05.2014

My latest buys

Hey fininger. 

Jeg har tatt en lang pause fra bloggen, men er nå tilbake. Håper dere har det bra! 

For tiden jobber jeg ikke men satser fullt på musikk og modell karrieren. Registrerte meg nylig på en veldig bra nettside, der man kan bli oppdaget og delta på mange spennende og kule auditioner. Jeg har det veldig bra i London og føler at jeg har blitt mye sterkere og mye mer bevisst på hva jeg ønsker å utrette i livet. Jeg satser 100% på talentene mine, og har bestemt meg for å ikke starte i noen ny jobb riktig enda. Kanskje etter sommeren? 

Nå skal jeg bare nyte de neste mnd og gjøre det jeg har lyst til å gjøre! Har mange planer for sommeren, som jeg ser frem til.  Når det er sagt kommer jeg også til å starte å blogge igjen, savner kommentarene og savner det å skrive på bloggen min. So, im back guys! 

Siden det er en stund siden jeg har blogget, har jeg også kjøpt mye fint i det siste. 

MY LATEST BUYS Denne toppen er superkul på, og passer perfekt over et maxxi skjørt eller en høytlivsbukse. 

Topp fra en butikk her i London, den er utrolig tøff på og passer perfekt til en skinnjakke og et skjørt. Elsker denne peachfargede cardiganen, perfekt for sommerdager det er litt vind ute. Den har blitt mye brukt i det siste! Dette er litt av en maxxi kjole jeg har kjøpt, tenkte å vise dere bilder med den på senere. Den er veldig fin på!Litt shopping på ALDO! Favorittbutikken min, har så stilige og retro vesker, sko og solbriller. Elsker denne leopard skjorten, jeg elsker leopard mønster og det er min størte musthave. Alltiid et plagg man burde ha i skapet uannsett hvilken årstid. 

Baggy topp fra Primark, perfekt til slitte jeans og converse. Retro solhatt fra ALDO, perfekt til maxxi kjoler og andre strandplagg Elsker denne bikini overdelen, perfekt for denne sommeren. Plagg med palmetrær og solnedgang mønster er veldig hot denne sesongen! 

I LOVE SHOPPING!

Love?

  • 12.05.2014 - 17:41
12.05.2014

Jeg ønsker å være en del av hove festival teamet

Nå har jeg sett at det er konkurranse gående på blogg.no, samarbeid med hovefestivalen 2014. Jeg har aldri vært med på dette tidligere og ønsker å nominere meg selv til konkurransen. Jeg bor for øyeblikket i London men har hele sommeren fri, mens jeg holder på med musikken min ved siden av. 

Jeg ønsker å ta del i festivalteamet for blogg.no fordi jeg elsker å skrive og har et stort hjerte for mote og musikk. Blogger nå for mitt eget magasin som du finner her

Tenker å skrive om hovefestivalen på magasinet der jeg også har internasjonale lesere. Så det vil også nå ut blant annet her i London. Jeg stiller opp med eget kamera og kommer til å skrive mange morsomme men kreative artikler om denne helgen. Har følgere på både facebook og instagram. Trur dette hadde både vært en morsom men spennende og lærerik opplevelse. 

#hoveblogg14

Hvorfor dere bør velge meg:  

- Jeg skriver gode artikler og inspirerer leserne 

- Ønsker å ta del i min første festival, noe jeg trur kunne gitt meg mye 

- Jeg tar gode bilder og artiklene mine når ut til mange 

- Jeg elsker kreativitet og synes det er spennende å skrive om nye ting 

- Jeg kan ta bilder av det typiske "hove antrekket" der jeg også har en skisse over hvordan denne artiklen skal være

- Magasinet mitt er relatert for både gutter og jenter 

Dette er noe jeg har veldig lyst til å ta del i, håper jeg blir valgt :) 

Bilde lånt fra google 

  • 03.05.2014 - 20:55
03.05.2014

Trendspot magasinet tilbake

Hey dere. 

Skulle bare innom for å fortelle at trendspot magasinet er nå tilbake for fullt, følg med for kule artikler om mote, hår og makeup. Det vil også komme konkurranser etterhvert. Håper det faller i smak og at dere liker det nye designet! Klikk her for å komme til magasinet 

Hva synes dere?

 

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits