Style By Keinapel -

Kreta dag 7: Last day at Crete

 • 30.06.2010 - 13:27
I dag er siste dagen på Kreta, Makrigialos heter det her. Det har vært en helt sykt bra uke her nede, og jeg har fått solt meg masse og shoppet litt av hvert, også spist veldig mye gresk mat. Når jeg ser tilbake på alle dagene har det bare vært brae dager, og masse masse sol. Over 30 varmegrader hver dag!!

Jeg gikk innom en butikk for noen dager siden, og fant kjærligheten. Øverst på hylla, en brun stor Prada veske. Jeg har gått å drømt om den hele uken omtrent, og nå har jeg kjøpt den! Jeg måtte holde den av, så ingen tok den. Jeg er i ekstase nå, jeg ELSKER den.


Fineste vesken !!

Jeg liker at fargen er så ordinær, da kan den matche nesten alt.

Noe av det jeg har kjøpt i det siste:

Briller fra Dior, caps fra Ed-Hardy og veske fra Prada.
14 kommentarer

Kreta dag 6: Still in paradise

 • 29.06.2010 - 14:50Beklager for dårlig oppdatering, men nettet har vært nede. Nå er det oppe å går igjen så det betyr at jeg får blogget de 2 siste dagene vi er her. Jeg gruer meg til å dra fra paradis, har hatt en helt utrolig hyggelig og bra uke. Kost meg sykt mye her nede, og har spist over 7 chicago- icecreams.

Det er sykt mange fine resturanter her nede og butikker med mange kule vesker og andre ting. Jeg har kjøpt nye Dior-briller og en ny EdHardy caps. Bryr meg ikke om det er fake, gidder ikke bruke over 1000 kr på ting som man kanskje bare bruker "en" gang. Kjøpet kan jeg vise i morgen :)

Gårsdagens Outfit:Jeg storkoser meg her nede, har ikke lyst å dra hjem i det hele tatt.

Håper dere har en fin sommer :)

9 kommentarer

Kreta dag 2: The Beach

 • 25.06.2010 - 13:12


Hotellet vi bor på.

Nå har jeg spist en veldig deilig frokost og skal straks ut i jacuzzien de har ved bassengene, gleder meg! Har tenkt meg til Stranden i dag, å badei havet. Det er sykt varmt ute, over 30 varmegrader. Elsker å være her. Det kan hende vi skal være en uke til, siden mamma likte seg så godt her nede. 2 uker her nede er drømmen!

 

Vil bli her for alltid!
20 kommentarer

Welcome to Paradise

 • 24.06.2010 - 17:37
Endelig fremme! Hotellet her er så fint, vi bor på et hotell ved Afrodite Beach. Sykt fint hotell og veldig mange turister. Hotellrommet er skikkelig koselig, sånn åpent og fint og utsikt over hele stranden. Vi ser til Afrika herfra og helt over til andre øyer, åhh elsker det! Det er over 30 varmegrader her nede, holder på å koke over så sprader bare rundt i bikini. Dette er virkelig paradise, og her skal jeg være en HEL uke. Nå skal jeg bare nyte solen litt til også ut å spise ved strandkanten her nede!
My favourite:

Chicago. Beste isen!

Så jeg storkoser meg her nede på afrodite, livet er herlig!

Hvor er du i verden?
Smakt Chicago før?
11 kommentarer

Innkjøp før Kreta

 • 23.06.2010 - 19:48
Det har vært sykt varmt her hjemme i Fredrikstad i hele dag, og jeg har bare vært ute i sola for det meste og ryddet og støvsugd rommet ,samt hjulpet i stua og gjort ting klart før avreise. Gleder meg utrolig mye, bare noen timer igjen til vi skal til Kreta. Det eneste jeg manglet var bikini, men de hadde bare overdelene igjen og ikke trusa på h&m, så jeg kjøpte 2 veldig fine bikinioverdeler. Satser på at jeg finner noen truser i skapet som jeg kan bruke til.

Image and video hosting by TinyPic
H&M

Ipoden er lada, og koffertene i bilen. Nå venter bare en lang natt også 4 timer på flyet, og i morgen er jeg på Kreta.

Vi blogges når jeg kommer fram, hvis det er internet der :)

I allefall God Sommer  <3

Love?
18 kommentarer

Trend: Black-white

 • 22.06.2010 - 22:29
En trend som er blitt hot igjen er sort-hvitt trenden. Nå er det kult med tighte og svarte skinnbukser under classy cardigans og blazere. Svart på hvitt, black and white. Denne fargekombinasjonen har vært min favoritt en god stund, foreksempel svart tynn-genser og et hvitt sjal i halsen, simpelt og kult! Jeg elsker begge fargene fordi det er 2 typiske farger man kan matche mye med, til og med mønster i noen tilfeller. Men, er ikke alltid like fint hvis det blir for mye av det gode. 


Taylor Momsen Visits "Good Day New York" With her Band, The Pretty Reckless

Trendsettere som har falt for trenden er blant annet Taylor Momsen, Kate Moss, Audrina Patridge og Whitney Port.  
Taylor Momsen er ofte blitt sett iført enten hvit singlet eller "korsett" under en svart cardigan,skinnjakke eller svart dressjakke, hun er en av de som ofte bruker de fargene, kombinert med kors og andre typer smykker.

Jeg synes at noen ganger kan det bli litt "over the top", for mye svart og hvitt hele tiden blir veldig overrated. 


114 followers via bloglovin! Thank u<3 


Hva synes du om Trenden?
17 kommentarer

1 uke på Kreta

 • 22.06.2010 - 16:53
Da er familiereisen bestilt og koffertene pakket, om 2 dager er jeg på Kreta. Deilig! Jeg har vært der en gang før når jeg var mindre, men jeg husker ikke så mye, bare noe. Blir fint å komme tibake og få tilbakeblikk fra da jeg var der, jeg husker det var sykt varmt der og at det var veldig fine hotell og resturanter, gleder meg!

Jeg kjenner jeg får sykt feriefeber, jeg vil reise NÅ. haha. Flyet mitt går klokken 06.00 på Torsdags morgen, aaalright!De beste finkjolene,sommerkjolene, shortsene,tunikaene og skoene, og selvfølgelig solhattene er pakket ned, klarer nesten ikke å vente med å gå med dem der nede, føler jeg drømmer. Seine netter ved stranden i favoritt kjolen og barbeinte føtter, blir ikke bedre!


Jeg har også pakket ned minipcen så jeg får blogget der nede, hvis jeg får inn internett. Bloggen skal selvfølgelig få være med, så jeg tar ikke fri med det første :) Blir såå herlig å dra ned dit igjen.


guud jeg gleder meg!

Hvor skal du i sommer?
Flere som skal på Kreta?
18 kommentarer

Outfit 210610

 • 21.06.2010 - 13:49

Days Outfit: Maritime style, a pefect marine blue blazer, anchor necklace, red nails, and a vintage ring.Love?
25 kommentarer

BloggVSBlogg: Stem

 • 20.06.2010 - 21:26
Bloggene som dere kan stemme på ble:

http://iro.blogg.no/
 

http://oemilie.blogg.no/

http://Kristinevi.blogg.no

http://krollalfa.blogg.no

http://Www.bdbr.blogg.no

Da er det bare å stemme på din favoritt! Vinneren får enten lookbook invite eller bloggvurdering ( kan velge selv).


//weheartit
47 kommentarer

Siste innkjøp

 • 20.06.2010 - 14:41
Så sykt fint vær det er ute nå. Skal bare kose meg ute i solen i hele dag, og det må dere også gjøre!!

Har kjøpt noen ting de siste dagene, ikke noe spessielt dyre ting. Bare noe småtterier, og en jakke jeg har hatt lyst på lenge.

Jakken er fra H&M- 100 kr på salg

Skoene er fra H&M - 129 kr ordinærpris

Solbrillene er fra H&M- 59 kr

Strandhatten er fra Plantasjen- 69 kr ordinærpris


Love?
11 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits