• 30.06.2010 - 13:27
30.06.2010

Kreta dag 7: Last day at Crete

I dag er siste dagen på Kreta, Makrigialos heter det her. Det har vært en helt sykt bra uke her nede, og jeg har fått solt meg masse og shoppet litt av hvert, også spist veldig mye gresk mat. Når jeg ser tilbake på alle dagene har det bare vært brae dager, og masse masse sol. Over 30 varmegrader hver dag!!

Jeg gikk innom en butikk for noen dager siden, og fant kjærligheten. Øverst på hylla, en brun stor Prada veske. Jeg har gått å drømt om den hele uken omtrent, og nå har jeg kjøpt den! Jeg måtte holde den av, så ingen tok den. Jeg er i ekstase nå, jeg ELSKER den.


Fineste vesken !!

Jeg liker at fargen er så ordinær, da kan den matche nesten alt.

Noe av det jeg har kjøpt i det siste:

Briller fra Dior, caps fra Ed-Hardy og veske fra Prada.
 • 29.06.2010 - 14:50
29.06.2010

Kreta dag 6: Still in paradiseBeklager for dårlig oppdatering, men nettet har vært nede. Nå er det oppe å går igjen så det betyr at jeg får blogget de 2 siste dagene vi er her. Jeg gruer meg til å dra fra paradis, har hatt en helt utrolig hyggelig og bra uke. Kost meg sykt mye her nede, og har spist over 7 chicago- icecreams.

Det er sykt mange fine resturanter her nede og butikker med mange kule vesker og andre ting. Jeg har kjøpt nye Dior-briller og en ny EdHardy caps. Bryr meg ikke om det er fake, gidder ikke bruke over 1000 kr på ting som man kanskje bare bruker "en" gang. Kjøpet kan jeg vise i morgen :)

Gårsdagens Outfit:Jeg storkoser meg her nede, har ikke lyst å dra hjem i det hele tatt.

Håper dere har en fin sommer :)

 • 25.06.2010 - 13:12
25.06.2010

Kreta dag 2: The BeachHotellet vi bor på.

Nå har jeg spist en veldig deilig frokost og skal straks ut i jacuzzien de har ved bassengene, gleder meg! Har tenkt meg til Stranden i dag, å badei havet. Det er sykt varmt ute, over 30 varmegrader. Elsker å være her. Det kan hende vi skal være en uke til, siden mamma likte seg så godt her nede. 2 uker her nede er drømmen!

 

Vil bli her for alltid!
 • 24.06.2010 - 17:37
24.06.2010

Welcome to Paradise

Endelig fremme! Hotellet her er så fint, vi bor på et hotell ved Afrodite Beach. Sykt fint hotell og veldig mange turister. Hotellrommet er skikkelig koselig, sånn åpent og fint og utsikt over hele stranden. Vi ser til Afrika herfra og helt over til andre øyer, åhh elsker det! Det er over 30 varmegrader her nede, holder på å koke over så sprader bare rundt i bikini. Dette er virkelig paradise, og her skal jeg være en HEL uke. Nå skal jeg bare nyte solen litt til også ut å spise ved strandkanten her nede!
My favourite:

Chicago. Beste isen!

Så jeg storkoser meg her nede på afrodite, livet er herlig!

Hvor er du i verden?
Smakt Chicago før?
 • 23.06.2010 - 19:48
23.06.2010

Innkjøp før Kreta

Det har vært sykt varmt her hjemme i Fredrikstad i hele dag, og jeg har bare vært ute i sola for det meste og ryddet og støvsugd rommet ,samt hjulpet i stua og gjort ting klart før avreise. Gleder meg utrolig mye, bare noen timer igjen til vi skal til Kreta. Det eneste jeg manglet var bikini, men de hadde bare overdelene igjen og ikke trusa på h&m, så jeg kjøpte 2 veldig fine bikinioverdeler. Satser på at jeg finner noen truser i skapet som jeg kan bruke til.

Image and video hosting by TinyPic
H&M

Ipoden er lada, og koffertene i bilen. Nå venter bare en lang natt også 4 timer på flyet, og i morgen er jeg på Kreta.

Vi blogges når jeg kommer fram, hvis det er internet der :)

I allefall God Sommer  <3

Love?
 • 22.06.2010 - 22:29
22.06.2010

Trend: Black-white

En trend som er blitt hot igjen er sort-hvitt trenden. Nå er det kult med tighte og svarte skinnbukser under classy cardigans og blazere. Svart på hvitt, black and white. Denne fargekombinasjonen har vært min favoritt en god stund, foreksempel svart tynn-genser og et hvitt sjal i halsen, simpelt og kult! Jeg elsker begge fargene fordi det er 2 typiske farger man kan matche mye med, til og med mønster i noen tilfeller. Men, er ikke alltid like fint hvis det blir for mye av det gode. 


Taylor Momsen Visits "Good Day New York" With her Band, The Pretty Reckless

Trendsettere som har falt for trenden er blant annet Taylor Momsen, Kate Moss, Audrina Patridge og Whitney Port.  
Taylor Momsen er ofte blitt sett iført enten hvit singlet eller "korsett" under en svart cardigan,skinnjakke eller svart dressjakke, hun er en av de som ofte bruker de fargene, kombinert med kors og andre typer smykker.

Jeg synes at noen ganger kan det bli litt "over the top", for mye svart og hvitt hele tiden blir veldig overrated. 


114 followers via bloglovin! Thank u<3 


Hva synes du om Trenden?
 • 22.06.2010 - 16:53
22.06.2010

1 uke på Kreta

Da er familiereisen bestilt og koffertene pakket, om 2 dager er jeg på Kreta. Deilig! Jeg har vært der en gang før når jeg var mindre, men jeg husker ikke så mye, bare noe. Blir fint å komme tibake og få tilbakeblikk fra da jeg var der, jeg husker det var sykt varmt der og at det var veldig fine hotell og resturanter, gleder meg!

Jeg kjenner jeg får sykt feriefeber, jeg vil reise NÅ. haha. Flyet mitt går klokken 06.00 på Torsdags morgen, aaalright!De beste finkjolene,sommerkjolene, shortsene,tunikaene og skoene, og selvfølgelig solhattene er pakket ned, klarer nesten ikke å vente med å gå med dem der nede, føler jeg drømmer. Seine netter ved stranden i favoritt kjolen og barbeinte føtter, blir ikke bedre!


Jeg har også pakket ned minipcen så jeg får blogget der nede, hvis jeg får inn internett. Bloggen skal selvfølgelig få være med, så jeg tar ikke fri med det første :) Blir såå herlig å dra ned dit igjen.


guud jeg gleder meg!

Hvor skal du i sommer?
Flere som skal på Kreta?
 • 21.06.2010 - 13:49
21.06.2010

Outfit 210610

Days Outfit: Maritime style, a pefect marine blue blazer, anchor necklace, red nails, and a vintage ring.Love?
 • 20.06.2010 - 21:26
20.06.2010

BloggVSBlogg: Stem

Bloggene som dere kan stemme på ble:

http://iro.blogg.no/
 

http://oemilie.blogg.no/

http://Kristinevi.blogg.no

http://krollalfa.blogg.no

http://Www.bdbr.blogg.no

Da er det bare å stemme på din favoritt! Vinneren får enten lookbook invite eller bloggvurdering ( kan velge selv).


//weheartit
 • 20.06.2010 - 14:41
20.06.2010

Siste innkjøp

Så sykt fint vær det er ute nå. Skal bare kose meg ute i solen i hele dag, og det må dere også gjøre!!

Har kjøpt noen ting de siste dagene, ikke noe spessielt dyre ting. Bare noe småtterier, og en jakke jeg har hatt lyst på lenge.

Jakken er fra H&M- 100 kr på salg

Skoene er fra H&M - 129 kr ordinærpris

Solbrillene er fra H&M- 59 kr

Strandhatten er fra Plantasjen- 69 kr ordinærpris


Love?
 • 19.06.2010 - 20:54
19.06.2010

New PartyDress

Det var utrolig å se mange kjente fjes igjen på rådhusplassen i går. Jeg har kjøpt mye nytt de siste dagene. Tar bilder av kjøpene i morgen :)

Min nye selvskapskjole:


BikBok

Jeg trengte en svart kjole, siden kjole i den fargen hadde jeg ikke. Love it!


Hva synes du om kjolen?
 • 18.06.2010 - 15:11
18.06.2010

Topp20 Outfit

Må bare poste inn dette innlegget fort, siden skal til Sverige med familien igjen og etterpå Topp20. Men, takk og lov for internett på mobilen <3

Jeg er litt usikker på om jeg skal ha dette antrekket i kveld også, kanskje jeg drar innom GT og kjøper meg den gråe eller nude jakken på innlegget under, vi får se.

Jeg elsker shortsen min, bruker hele tiden. Den mest bruke shortsen jeg har trur jeg.


Jeg gleder meg kjempe mye til i kveld! :) Blir gøy å møte mange venner og bekjente.  Dere får kose dere masse i dag:)

Blogges senere <3


Love?
Skal du på Topp20?
 • 17.06.2010 - 19:52
17.06.2010

Hemmeligheten bak stilen min

Det er et stilikon som jeg følger med på, kopierer stiler fra og liker svært godt. KateMoss.

Hun er hemmeligheten bak stilen min, jeg kjenner meg så igjen i stilen hennes. Etter jeg begynte å følge med på klær hun bruker, osv har jeg fått mere selvtilitt og føler jeg kler nesten alt, det er bare hvordan jeg kombinerer ting som konkluderer antrekket.

Jeg elsker henne, jeg elsker stilen hennes, jeg elsker kolleksjonen hennes, jeg elsker håret hennes, jeg elsker bildene hennes. Jeg elsker alt ved henne! Hun er absolutt mitt stilikon og vært et forbilde for meg en god stund. Jeg liker at hun alltid er så positiv og tar alt som en utfordring, hun er helt fantastisk på bilder og en super modell! Jeg har lyst til å bli som henne.

Jeg har fått høre mange ganger at jeg til og med ligner på henne, noe jeg tar som et kompliment. Hvem vil vel ikke være henne? :)Alt hun har  på seg blir kult, og jeg har mange klær som minnes om hennes. Blant annet mange waistjakker, solbriller,sjal osv.

Hun er hemmeligheten bak stilen min, hun jeg henter all innspirasjon fra.  Det er så fint å ha et fast stilikon å følge med på og som du kan kjenne deg igjen i. Og stilen hennes er heller ikke så veldig komplisert heller, enkle løsninger og det er som regel 2 fargeregelen hun bruker. Det er en genial måte å få til en match på, ikke vanskelig å sette sammen stiler så lenge man følger den regelen.


Kjøpte meg en koksgrå bikerjakke(bilde) for en stund siden istedenfor en i svart som hun har. I love her!


Har du et fast stilikon?
 • 17.06.2010 - 15:43
17.06.2010

Found some treasures

Var innom GinaTricot i stad. Herregud så fine klær de har fått der i det siste, er jo som å gå i en hage full av klær. Elsker å prøve klær og la motesansene løpe løpsk. Det er utrolig hvor godt humør jeg blir av bare å prøve klær.

Those who said that clothes cant buy you happyness, diddn't know how to shop.

Dagens outfit ble tatt på prøverommet:


Jeg har blitt helt obsessed i maritime stilen, hatten min også.  En kjole jeg har lystpå fra h&m.

Jeg falt pladask for 2 blazere i en litt nude gulfarge og en i koksgrå.Synes det passet godt med ankersmykket mitt. Jeg elsker smykket, beste kjøp på lenge!

Jeg synes den gråe var sykt elegant, digget den!

I want, I want , I want , I want....

Det har vært en kjempe fin dag. Jeg liker å gå rundt på kjøpesenter alene, selvom mamma var noen meter unna meg. For så mye tid for meg selv og kan se på alt jeg vil uten at noen kommenterer klærne. Noen ganger er det deilig.

I morgen er det Topp20!! Gleder meg <3

Love?
 • 16.06.2010 - 20:31
16.06.2010

BloggVSBlogg

Da skal jeg ha en ny runde med BloggVsBlogg.

Skriv inn bloggen din her

EDIT: Du trenger ikke ha den fineste bloggen eller veldig proff design, får nå skal jeg bare trekke utfra kommentarfeltet. Noe som betyr at ALLE har en sjangse. Det du vinner er bloggvurdering fra meg eller invite til lookbook (hvis du ikke har).Avsluttes Lørdag.
 • 16.06.2010 - 16:26
16.06.2010

Nytt innkjøp


Det har vært en veldig stressende dag. Det startet med at vi våknet klokken 06.00 og kjørte til Oslo klokken 07.00. Så var vi fremme i 08.00 tiden. Xfactor audition var i Nydalen, og det var sjukt mange i kø når vi først kom fram. Møtte på en veninne og stelte meg i kø sammen med henne. Det var god stemning i køen og Ravi og Xfactorlederne kom ut og hilste på køen, ravi hadde moods of norway stress på seg i dag også, som han alltid har.

Audition var veldig skuffende, det var dårlig satt opp og det var ingen " profesjonelle" dommere, så hele greia ble veldig uventet. Når det var min tur til å synge, ble jeg bare guidet rett innpå et rom og der satt "dommerpanelet" som var 2 stk.
Det var ikke noe koselig å synge foran dem, fordi de satt bare å så uintreserte ut. Kanskje jeg sang dårlig, men man kan vise litt respekt.

Noe jeg altså ikke fikk, så jeg ble hoiet ut med Nei og at jeg ikke kunne synnge i det hele tatt, jeg skulle heller satse på mote fordi de mente jeg hadde for "kul" stil. Liksom hva har stilen min med å synge å gjøre egentlig? Jeg føler at jeg kunne sunget bedre, men i og med at jeg var forskjølt ble alt egentlig bare feil. Jeg vet jeg kan så mye bedre enn det jeg viste foran dem. Så jeg kom ikke videre. Men, gir ikke opp av den grunn :)


Ellers har dagen min vært kjempe fin! Det var koselig å få se pappa igjen og nyte godværet. Fikk også kjøpt meg en liten trøstepremie på veien hjem. Et nytt smykke!BikBok


Hvordan har din dag vært?
Har du opplevd noe lignende?
 • 15.06.2010 - 18:45
15.06.2010

Shell necklace: Hot or Not?


Jeg var innom Mellaplace sin blogg, også kom jeg over et utrolig fint smykke. Tenkte at smykke var veldig dyr og kom fra en eksotisk butikk. Så jeg leste mer om dette fine smykket, og til min overraskelse så fant hun det fra h&m. Wow, jeg vet hva jeg skal kjøpe på min neste shoppingrunde.

Jeg tenker å kombinere smykket med:

♥ Jumpsuit ,belte og gladiatorsandaler
♥ MaxiDress og noen fine pumps eller sandaler
♥ Bikini eller badedrakt og en strandhatt
♥ Vanlig kjole og en bikini

Finnes mange måter å kombinere smykket med. Favoritten er Jumpsuit og Gladiatorsandaler. Det kommer til å bli et utrolig stilig strandoutfit. Me Love!

Konklusjon: HOT


Hot or Not?
 • 15.06.2010 - 13:01
15.06.2010

Strawberry = Summerlove

Det beste med å stå opp tidlig ved sommertider, er å se solskinnet lyse ned på senga fra vinduet mitt og føle den varme stekende puta mot skinnet mitt, da vet jeg at det er sommer. Jordbær er også noe jeg må spise under disse hetedagene, ingen sommer uten.


Strawberry= SummerLove
   //photobyme

Noe som er fint med varme sommerdager er at man kan spise frokosten ute, enten på terassen eller i en park.
Eller hvis man bor nærme byen, da kan man ta seg frokost på Juice& Bagel på hjørnet eller united bakeries.

Jeg drømmer meg bort når jeg tenker på Paris eller andre fine byer, tenk om jeg bodde i Paris? Hadde vært en drøm. Jeg har faktisk vært der før, gud som jeg elsker den byen. Maten, resturantene, klesbutkkene og alt ved den byen er fantastisk. 
Montepellièr er også en nydelig by, der har jeg også vært. Kanskje jeg reiser tilbake dit i sommer med familien? 

Jeg vet jeg hadde vært lykkelig hvis jeg hadde bodd her. åååhh..

Nå skal jeg sole meg i noen timer, så blogges vi later. Håper dere får en fantastisk Tirsdag alle sammen!

Hvilken utenlandsk by vil du bo i?
Spise dere jordbær på sommeren?
 • 14.06.2010 - 18:24
14.06.2010

Bloglovin, følg meg så følger jeg deg

Har du bloglovin? Skriv den inn i kommentarfeltet under. Følger du meg, følger jeg deg :)

For å følge meg trykker du på bloglovin helt øverst. eller på denne knappen bloglovin

Det hadde vært fint å følge noen nye blogger, trenger all den innspirasjon og nye ideer jeg kan få.
Takk :)

 • 14.06.2010 - 16:19
14.06.2010

Outfit 140610Jeg fant en gammel fløyelskjorte helt innerst i skapet. Prøvde den til basic antrekket mitt og jeg må si at det ble kjempe stilig med den! Skal begynne å bruke den mer, me love.

Love?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits