Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 14

  Kreta dag 7: Last day at Crete

  I dag er siste dagen på Kreta, Makrigialos heter det her. Det har vært en helt sykt bra uke her nede, og jeg har fått solt meg masse og shoppet litt av hvert, også spist veldig mye gresk mat. Når jeg ser tilbake på alle dagene har det bare vært brae dager, og masse masse sol. Over 30 varmegrader hver dag!!

  Jeg gikk innom en butikk for noen dager siden, og fant kjærligheten. Øverst på hylla, en brun stor Prada veske. Jeg har gått å drømt om den hele uken omtrent, og nå har jeg kjøpt den! Jeg måtte holde den av, så ingen tok den. Jeg er i ekstase nå, jeg ELSKER den.


  Fineste vesken !!

  Jeg liker at fargen er så ordinær, da kan den matche nesten alt.

  Noe av det jeg har kjøpt i det siste:

  Briller fra Dior, caps fra Ed-Hardy og veske fra Prada.
  Legg igjen en kommentar
  9

  Kreta dag 6: Still in paradise  Beklager for dårlig oppdatering, men nettet har vært nede. Nå er det oppe å går igjen så det betyr at jeg får blogget de 2 siste dagene vi er her. Jeg gruer meg til å dra fra paradis, har hatt en helt utrolig hyggelig og bra uke. Kost meg sykt mye her nede, og har spist over 7 chicago- icecreams.

  Det er sykt mange fine resturanter her nede og butikker med mange kule vesker og andre ting. Jeg har kjøpt nye Dior-briller og en ny EdHardy caps. Bryr meg ikke om det er fake, gidder ikke bruke over 1000 kr på ting som man kanskje bare bruker "en" gang. Kjøpet kan jeg vise i morgen :)

  Gårsdagens Outfit:  Jeg storkoser meg her nede, har ikke lyst å dra hjem i det hele tatt.

  Håper dere har en fin sommer :)

  Legg igjen en kommentar
  20

  Kreta dag 2: The Beach  Hotellet vi bor på.

  Nå har jeg spist en veldig deilig frokost og skal straks ut i jacuzzien de har ved bassengene, gleder meg! Har tenkt meg til Stranden i dag, å badei havet. Det er sykt varmt ute, over 30 varmegrader. Elsker å være her. Det kan hende vi skal være en uke til, siden mamma likte seg så godt her nede. 2 uker her nede er drømmen!

   

  Vil bli her for alltid!
  Legg igjen en kommentar
  11

  Welcome to Paradise

  Endelig fremme! Hotellet her er så fint, vi bor på et hotell ved Afrodite Beach. Sykt fint hotell og veldig mange turister. Hotellrommet er skikkelig koselig, sånn åpent og fint og utsikt over hele stranden. Vi ser til Afrika herfra og helt over til andre øyer, åhh elsker det! Det er over 30 varmegrader her nede, holder på å koke over så sprader bare rundt i bikini. Dette er virkelig paradise, og her skal jeg være en HEL uke. Nå skal jeg bare nyte solen litt til også ut å spise ved strandkanten her nede!
  My favourite:

  Chicago. Beste isen!

  Så jeg storkoser meg her nede på afrodite, livet er herlig!

  Hvor er du i verden?
  Smakt Chicago før?
  Legg igjen en kommentar
  18

  Innkjøp før Kreta

  Det har vært sykt varmt her hjemme i Fredrikstad i hele dag, og jeg har bare vært ute i sola for det meste og ryddet og støvsugd rommet ,samt hjulpet i stua og gjort ting klart før avreise. Gleder meg utrolig mye, bare noen timer igjen til vi skal til Kreta. Det eneste jeg manglet var bikini, men de hadde bare overdelene igjen og ikke trusa på h&m, så jeg kjøpte 2 veldig fine bikinioverdeler. Satser på at jeg finner noen truser i skapet som jeg kan bruke til.

  Image and video hosting by TinyPic
  H&M

  Ipoden er lada, og koffertene i bilen. Nå venter bare en lang natt også 4 timer på flyet, og i morgen er jeg på Kreta.

  Vi blogges når jeg kommer fram, hvis det er internet der :)

  I allefall God Sommer  <3

  Love?
  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits