Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kreta dag 7: Last day at Crete

 • 30.06.2010 - 13:27
I dag er siste dagen på Kreta, Makrigialos heter det her. Det har vært en helt sykt bra uke her nede, og jeg har fått solt meg masse og shoppet litt av hvert, også spist veldig mye gresk mat. Når jeg ser tilbake på alle dagene har det bare vært brae dager, og masse masse sol. Over 30 varmegrader hver dag!!

Jeg gikk innom en butikk for noen dager siden, og fant kjærligheten. Øverst på hylla, en brun stor Prada veske. Jeg har gått å drømt om den hele uken omtrent, og nå har jeg kjøpt den! Jeg måtte holde den av, så ingen tok den. Jeg er i ekstase nå, jeg ELSKER den.


Fineste vesken !!

Jeg liker at fargen er så ordinær, da kan den matche nesten alt.

Noe av det jeg har kjøpt i det siste:

Briller fra Dior, caps fra Ed-Hardy og veske fra Prada.

Kreta dag 6: Still in paradise

 • 29.06.2010 - 14:50Beklager for dårlig oppdatering, men nettet har vært nede. Nå er det oppe å går igjen så det betyr at jeg får blogget de 2 siste dagene vi er her. Jeg gruer meg til å dra fra paradis, har hatt en helt utrolig hyggelig og bra uke. Kost meg sykt mye her nede, og har spist over 7 chicago- icecreams.

Det er sykt mange fine resturanter her nede og butikker med mange kule vesker og andre ting. Jeg har kjøpt nye Dior-briller og en ny EdHardy caps. Bryr meg ikke om det er fake, gidder ikke bruke over 1000 kr på ting som man kanskje bare bruker "en" gang. Kjøpet kan jeg vise i morgen :)

Gårsdagens Outfit:Jeg storkoser meg her nede, har ikke lyst å dra hjem i det hele tatt.

Håper dere har en fin sommer :)

Kreta dag 2: The Beach

 • 25.06.2010 - 13:12


Hotellet vi bor på.

Nå har jeg spist en veldig deilig frokost og skal straks ut i jacuzzien de har ved bassengene, gleder meg! Har tenkt meg til Stranden i dag, å badei havet. Det er sykt varmt ute, over 30 varmegrader. Elsker å være her. Det kan hende vi skal være en uke til, siden mamma likte seg så godt her nede. 2 uker her nede er drømmen!

 

Vil bli her for alltid!

Welcome to Paradise

 • 24.06.2010 - 17:37
Endelig fremme! Hotellet her er så fint, vi bor på et hotell ved Afrodite Beach. Sykt fint hotell og veldig mange turister. Hotellrommet er skikkelig koselig, sånn åpent og fint og utsikt over hele stranden. Vi ser til Afrika herfra og helt over til andre øyer, åhh elsker det! Det er over 30 varmegrader her nede, holder på å koke over så sprader bare rundt i bikini. Dette er virkelig paradise, og her skal jeg være en HEL uke. Nå skal jeg bare nyte solen litt til også ut å spise ved strandkanten her nede!
My favourite:

Chicago. Beste isen!

Så jeg storkoser meg her nede på afrodite, livet er herlig!

Hvor er du i verden?
Smakt Chicago før?

Innkjøp før Kreta

 • 23.06.2010 - 19:48
Det har vært sykt varmt her hjemme i Fredrikstad i hele dag, og jeg har bare vært ute i sola for det meste og ryddet og støvsugd rommet ,samt hjulpet i stua og gjort ting klart før avreise. Gleder meg utrolig mye, bare noen timer igjen til vi skal til Kreta. Det eneste jeg manglet var bikini, men de hadde bare overdelene igjen og ikke trusa på h&m, så jeg kjøpte 2 veldig fine bikinioverdeler. Satser på at jeg finner noen truser i skapet som jeg kan bruke til.

Image and video hosting by TinyPic
H&M

Ipoden er lada, og koffertene i bilen. Nå venter bare en lang natt også 4 timer på flyet, og i morgen er jeg på Kreta.

Vi blogges når jeg kommer fram, hvis det er internet der :)

I allefall God Sommer  <3

Love?

Trend: Black-white

 • 22.06.2010 - 22:29
En trend som er blitt hot igjen er sort-hvitt trenden. Nå er det kult med tighte og svarte skinnbukser under classy cardigans og blazere. Svart på hvitt, black and white. Denne fargekombinasjonen har vært min favoritt en god stund, foreksempel svart tynn-genser og et hvitt sjal i halsen, simpelt og kult! Jeg elsker begge fargene fordi det er 2 typiske farger man kan matche mye med, til og med mønster i noen tilfeller. Men, er ikke alltid like fint hvis det blir for mye av det gode. 


Taylor Momsen Visits "Good Day New York" With her Band, The Pretty Reckless

Trendsettere som har falt for trenden er blant annet Taylor Momsen, Kate Moss, Audrina Patridge og Whitney Port.  
Taylor Momsen er ofte blitt sett iført enten hvit singlet eller "korsett" under en svart cardigan,skinnjakke eller svart dressjakke, hun er en av de som ofte bruker de fargene, kombinert med kors og andre typer smykker.

Jeg synes at noen ganger kan det bli litt "over the top", for mye svart og hvitt hele tiden blir veldig overrated. 


114 followers via bloglovin! Thank u<3 


Hva synes du om Trenden?

1 uke på Kreta

 • 22.06.2010 - 16:53
Da er familiereisen bestilt og koffertene pakket, om 2 dager er jeg på Kreta. Deilig! Jeg har vært der en gang før når jeg var mindre, men jeg husker ikke så mye, bare noe. Blir fint å komme tibake og få tilbakeblikk fra da jeg var der, jeg husker det var sykt varmt der og at det var veldig fine hotell og resturanter, gleder meg!

Jeg kjenner jeg får sykt feriefeber, jeg vil reise NÅ. haha. Flyet mitt går klokken 06.00 på Torsdags morgen, aaalright!De beste finkjolene,sommerkjolene, shortsene,tunikaene og skoene, og selvfølgelig solhattene er pakket ned, klarer nesten ikke å vente med å gå med dem der nede, føler jeg drømmer. Seine netter ved stranden i favoritt kjolen og barbeinte føtter, blir ikke bedre!


Jeg har også pakket ned minipcen så jeg får blogget der nede, hvis jeg får inn internett. Bloggen skal selvfølgelig få være med, så jeg tar ikke fri med det første :) Blir såå herlig å dra ned dit igjen.


guud jeg gleder meg!

Hvor skal du i sommer?
Flere som skal på Kreta?

Outfit 210610

 • 21.06.2010 - 13:49

Days Outfit: Maritime style, a pefect marine blue blazer, anchor necklace, red nails, and a vintage ring.Love?

BloggVSBlogg: Stem

 • 20.06.2010 - 21:26
Bloggene som dere kan stemme på ble:

http://iro.blogg.no/
 

http://oemilie.blogg.no/

http://Kristinevi.blogg.no

http://krollalfa.blogg.no

http://Www.bdbr.blogg.no

Da er det bare å stemme på din favoritt! Vinneren får enten lookbook invite eller bloggvurdering ( kan velge selv).


//weheartit

Siste innkjøp

 • 20.06.2010 - 14:41
Så sykt fint vær det er ute nå. Skal bare kose meg ute i solen i hele dag, og det må dere også gjøre!!

Har kjøpt noen ting de siste dagene, ikke noe spessielt dyre ting. Bare noe småtterier, og en jakke jeg har hatt lyst på lenge.

Jakken er fra H&M- 100 kr på salg

Skoene er fra H&M - 129 kr ordinærpris

Solbrillene er fra H&M- 59 kr

Strandhatten er fra Plantasjen- 69 kr ordinærpris


Love?

New PartyDress

 • 19.06.2010 - 20:54

Det var utrolig å se mange kjente fjes igjen på rådhusplassen i går. Jeg har kjøpt mye nytt de siste dagene. Tar bilder av kjøpene i morgen :)

Min nye selvskapskjole:


BikBok

Jeg trengte en svart kjole, siden kjole i den fargen hadde jeg ikke. Love it!


Hva synes du om kjolen?

Topp20 Outfit

 • 18.06.2010 - 15:11

Må bare poste inn dette innlegget fort, siden skal til Sverige med familien igjen og etterpå Topp20. Men, takk og lov for internett på mobilen <3

Jeg er litt usikker på om jeg skal ha dette antrekket i kveld også, kanskje jeg drar innom GT og kjøper meg den gråe eller nude jakken på innlegget under, vi får se.

Jeg elsker shortsen min, bruker hele tiden. Den mest bruke shortsen jeg har trur jeg.


Jeg gleder meg kjempe mye til i kveld! :) Blir gøy å møte mange venner og bekjente.  Dere får kose dere masse i dag:)

Blogges senere <3


Love?
Skal du på Topp20?

Hemmeligheten bak stilen min

 • 17.06.2010 - 19:52
Det er et stilikon som jeg følger med på, kopierer stiler fra og liker svært godt. KateMoss.

Hun er hemmeligheten bak stilen min, jeg kjenner meg så igjen i stilen hennes. Etter jeg begynte å følge med på klær hun bruker, osv har jeg fått mere selvtilitt og føler jeg kler nesten alt, det er bare hvordan jeg kombinerer ting som konkluderer antrekket.

Jeg elsker henne, jeg elsker stilen hennes, jeg elsker kolleksjonen hennes, jeg elsker håret hennes, jeg elsker bildene hennes. Jeg elsker alt ved henne! Hun er absolutt mitt stilikon og vært et forbilde for meg en god stund. Jeg liker at hun alltid er så positiv og tar alt som en utfordring, hun er helt fantastisk på bilder og en super modell! Jeg har lyst til å bli som henne.

Jeg har fått høre mange ganger at jeg til og med ligner på henne, noe jeg tar som et kompliment. Hvem vil vel ikke være henne? :)Alt hun har  på seg blir kult, og jeg har mange klær som minnes om hennes. Blant annet mange waistjakker, solbriller,sjal osv.

Hun er hemmeligheten bak stilen min, hun jeg henter all innspirasjon fra.  Det er så fint å ha et fast stilikon å følge med på og som du kan kjenne deg igjen i. Og stilen hennes er heller ikke så veldig komplisert heller, enkle løsninger og det er som regel 2 fargeregelen hun bruker. Det er en genial måte å få til en match på, ikke vanskelig å sette sammen stiler så lenge man følger den regelen.


Kjøpte meg en koksgrå bikerjakke(bilde) for en stund siden istedenfor en i svart som hun har. I love her!


Har du et fast stilikon?

Found some treasures

 • 17.06.2010 - 15:43
Var innom GinaTricot i stad. Herregud så fine klær de har fått der i det siste, er jo som å gå i en hage full av klær. Elsker å prøve klær og la motesansene løpe løpsk. Det er utrolig hvor godt humør jeg blir av bare å prøve klær.

Those who said that clothes cant buy you happyness, diddn't know how to shop.

Dagens outfit ble tatt på prøverommet:


Jeg har blitt helt obsessed i maritime stilen, hatten min også.  En kjole jeg har lystpå fra h&m.

Jeg falt pladask for 2 blazere i en litt nude gulfarge og en i koksgrå.Synes det passet godt med ankersmykket mitt. Jeg elsker smykket, beste kjøp på lenge!

Jeg synes den gråe var sykt elegant, digget den!

I want, I want , I want , I want....

Det har vært en kjempe fin dag. Jeg liker å gå rundt på kjøpesenter alene, selvom mamma var noen meter unna meg. For så mye tid for meg selv og kan se på alt jeg vil uten at noen kommenterer klærne. Noen ganger er det deilig.

I morgen er det Topp20!! Gleder meg <3

Love?

BloggVSBlogg

 • 16.06.2010 - 20:31
Da skal jeg ha en ny runde med BloggVsBlogg.

Skriv inn bloggen din her

EDIT: Du trenger ikke ha den fineste bloggen eller veldig proff design, får nå skal jeg bare trekke utfra kommentarfeltet. Noe som betyr at ALLE har en sjangse. Det du vinner er bloggvurdering fra meg eller invite til lookbook (hvis du ikke har).Avsluttes Lørdag.

Nytt innkjøp

 • 16.06.2010 - 16:26


Det har vært en veldig stressende dag. Det startet med at vi våknet klokken 06.00 og kjørte til Oslo klokken 07.00. Så var vi fremme i 08.00 tiden. Xfactor audition var i Nydalen, og det var sjukt mange i kø når vi først kom fram. Møtte på en veninne og stelte meg i kø sammen med henne. Det var god stemning i køen og Ravi og Xfactorlederne kom ut og hilste på køen, ravi hadde moods of norway stress på seg i dag også, som han alltid har.

Audition var veldig skuffende, det var dårlig satt opp og det var ingen " profesjonelle" dommere, så hele greia ble veldig uventet. Når det var min tur til å synge, ble jeg bare guidet rett innpå et rom og der satt "dommerpanelet" som var 2 stk.
Det var ikke noe koselig å synge foran dem, fordi de satt bare å så uintreserte ut. Kanskje jeg sang dårlig, men man kan vise litt respekt.

Noe jeg altså ikke fikk, så jeg ble hoiet ut med Nei og at jeg ikke kunne synnge i det hele tatt, jeg skulle heller satse på mote fordi de mente jeg hadde for "kul" stil. Liksom hva har stilen min med å synge å gjøre egentlig? Jeg føler at jeg kunne sunget bedre, men i og med at jeg var forskjølt ble alt egentlig bare feil. Jeg vet jeg kan så mye bedre enn det jeg viste foran dem. Så jeg kom ikke videre. Men, gir ikke opp av den grunn :)


Ellers har dagen min vært kjempe fin! Det var koselig å få se pappa igjen og nyte godværet. Fikk også kjøpt meg en liten trøstepremie på veien hjem. Et nytt smykke!BikBok


Hvordan har din dag vært?
Har du opplevd noe lignende?

Shell necklace: Hot or Not?

 • 15.06.2010 - 18:45

Jeg var innom Mellaplace sin blogg, også kom jeg over et utrolig fint smykke. Tenkte at smykke var veldig dyr og kom fra en eksotisk butikk. Så jeg leste mer om dette fine smykket, og til min overraskelse så fant hun det fra h&m. Wow, jeg vet hva jeg skal kjøpe på min neste shoppingrunde.

Jeg tenker å kombinere smykket med:

♥ Jumpsuit ,belte og gladiatorsandaler
♥ MaxiDress og noen fine pumps eller sandaler
♥ Bikini eller badedrakt og en strandhatt
♥ Vanlig kjole og en bikini

Finnes mange måter å kombinere smykket med. Favoritten er Jumpsuit og Gladiatorsandaler. Det kommer til å bli et utrolig stilig strandoutfit. Me Love!

Konklusjon: HOT


Hot or Not?

Strawberry = Summerlove

 • 15.06.2010 - 13:01
Det beste med å stå opp tidlig ved sommertider, er å se solskinnet lyse ned på senga fra vinduet mitt og føle den varme stekende puta mot skinnet mitt, da vet jeg at det er sommer. Jordbær er også noe jeg må spise under disse hetedagene, ingen sommer uten.


Strawberry= SummerLove
   //photobyme

Noe som er fint med varme sommerdager er at man kan spise frokosten ute, enten på terassen eller i en park.
Eller hvis man bor nærme byen, da kan man ta seg frokost på Juice& Bagel på hjørnet eller united bakeries.

Jeg drømmer meg bort når jeg tenker på Paris eller andre fine byer, tenk om jeg bodde i Paris? Hadde vært en drøm. Jeg har faktisk vært der før, gud som jeg elsker den byen. Maten, resturantene, klesbutkkene og alt ved den byen er fantastisk. 
Montepellièr er også en nydelig by, der har jeg også vært. Kanskje jeg reiser tilbake dit i sommer med familien? 

Jeg vet jeg hadde vært lykkelig hvis jeg hadde bodd her. åååhh..

Nå skal jeg sole meg i noen timer, så blogges vi later. Håper dere får en fantastisk Tirsdag alle sammen!

Hvilken utenlandsk by vil du bo i?
Spise dere jordbær på sommeren?

Bloglovin, følg meg så følger jeg deg

 • 14.06.2010 - 18:24

Har du bloglovin? Skriv den inn i kommentarfeltet under. Følger du meg, følger jeg deg :)

For å følge meg trykker du på bloglovin helt øverst. eller på denne knappen bloglovin

Det hadde vært fint å følge noen nye blogger, trenger all den innspirasjon og nye ideer jeg kan få.
Takk :)

Outfit 140610

 • 14.06.2010 - 16:19


Jeg fant en gammel fløyelskjorte helt innerst i skapet. Prøvde den til basic antrekket mitt og jeg må si at det ble kjempe stilig med den! Skal begynne å bruke den mer, me love.

Love?

Trend: Maxi Dress

 • 14.06.2010 - 12:19
Det er en kjole som jeg har sett utrolig mange steder i klesbutikkene og noen av dem er ekstremt fine. Kjolene er ikke som vanlige kjoler, de dekker hele underpartiet helt ned til føttene. Nemlig Maxi Dress.


Nicole
har falt for litt mere karismisk trekk i sin MaxiDress. Me like!

Det kan jo være umulig å ikke snuble i en sånn kjole? Jeg mener, den er jo ganske lang? Kanskje bare man trenger litt øving... jeg vil ikke snuble offentlig på gata, tenk hvor flaut det hadde vært? ... haha ser det for meg! uff..

Jeg er mere for MaxiDress uten stropper, synes det er finere og mere elegant. That's my opinion.
 
Du har også en annen variant, den med stropper som Lauren Conrad sin. Jeg likte utringningen svært godt. På grunn av stoffet og designet ble ikke kjolen så trashy. Den dama kan virkelig kle seg, elsker henne! De andre hadde også fine kjoler, blant annet Mischa Barton sin, wow!

Etter å ha sett disse kjolene i både butikker og på blogger, har jeg fått lyst på en selv.

Konklusjon: HOT

Hva synes du om trenden?

An old treasure found in my closet

 • 13.06.2010 - 19:43
Herregud jeg hadde helt glemt at jeg hadde denne tunikaen, den er jo dødsfin og faktisk bare brukt 2 ganger. Skjerpings! Flott at det var en så unik og sommerlig farge, da kan jeg jo bruke den denne sesongen istedenfor, wheey.

Tunikaen er fra GinaTricot.

Jeg tenker meg smykket fra mars å bruke til tunikaen. Steinene på smykket matcher jo fargene i tunikaen.

Kanskje dette blir morgendagens antrekk?

Hva synes du om tunikaen?

Today's clothing

 • 13.06.2010 - 17:35Jeg elsker den brune 80's jakken min. Den er så fin å bruke hvis man skal ha litt vintage over antrekket sitt. Det beste med jakken er at den er litt stor, noe som alltid har vært in. Store jakker over shorts, jumpsuits osv. Diggerdet
Kjøpte jakken på loppemarket i fjor, er helt hekta!

Den maritime toppen er fra BikBok, også et litt nyere kjøp. Synes den passet godt med 80's jakken min. For å toppe hele antrekket mitt bruker jeg favoritt strandhatten min, det gjør antrekket mere classy.

Love?

Bilder- Hair

 • 13.06.2010 - 13:16
Hair is a beautiful thing, it can be your personality, it can be your dresscode and it can be your treasure.


Love?

Skriv inn bloggen din, få en kommentar tilbake

 • 12.06.2010 - 22:58

Tenkte å kommentere noen blogger igjen, også nye hadde vært fint :)

Enkelt og greit, du skriver bare inn bloggen din her


// weheartit

My new juicy bag

 • 12.06.2010 - 15:12

Jeg har lenge lett etter den perfekte reisebagen. Siden jeg skal reise mye i sommer, så må jeg ha en ordentlig bag med meg på turen, som tåler mye og ikke blir ødelagt med en gang. Det er det siste kjøpet på en stund vet jeg, og jeg var så heldig og få penger til en ny en av pappa. Thank u daddy! 
Jeg elsker den! Jeg liker at den er Vintage men også veldig chic.

Også må jeg vise dere de nydelige kattungene mine som jeg fikk for 3 uker siden. :)

Det er egentlig 4 stk. Men du ser at tussie ligger bak tussa, og at tufsa ikke er med på bilde, men sover i klesskapet mitt, haha.


Love?
Har du dyr?

Lookbook invite: Disse bloggene vant

 • 11.06.2010 - 17:17
Takk til alle som deltok. Jeg trekker vinnerne på samme måte som sist gang. Jeg schroller igjennom kommentarfeltet, lukker øynene og sier stopp. Den bloggen som fingeren min peker på har vunnet. Jeg har trukket 5 bloggere som vinner invite.  Dere som har lookbook kan gjerne besøke min www.lookbook.nu /ceciliamarilyn  

5 heldige bloggere :

http://kristinemoen.blogg.no/ 

http://xrabohe.blogg.no/http://millaaah.blogg.no/http://elisabethsl.blogg.no/http://fashionabomination.blogg.no/Gratulerer så mye, dere har fantastiske blogger alle sammen :) Kommer en lik konkurranse neste uke :-)

Invite er sendt :)  Ha en fortsatt fin dag videre !

Liker dere slike konkurranser?
Hva synes dere om de som vant?

BikBok summer collection 2010

 • 11.06.2010 - 12:46
Jeg synes BikBok bare blir bedre og bedre! Butikken har blitt som GT for meg, at når jeg trenger et par inpulskjøp stikker jeg fort innom BikBok på veien. Jeg finner alltid noe fint på BikBok, som jeg trenger eller må ha. Det er nr 2 favorittbutikken min, etter Gina såklart. Jeg synes klærne de har fått innpå BikBok er utrolig fine, har lyst på alt sammen. Sommercollectionen til BikBok liker jeg veldig godt, spessielt combinasjonen mellom blomster og strandhatten.

Angående inpulskjøp, så var jeg innom butikken i går faktisk og fikk kjøpt meg to nye topper, noe som jeg har lite av.
2 topper for 79.  ( Kan sikkert vise kjøpet senere )
For å se mer av collectionen trykker du HER


Love?

Dreamoutfit: The cute sailor look

 • 10.06.2010 - 17:51
I dag er det Torsdag, noe som vil si at det er Dreamoutfit igjen. Vanligvis er det på Tirsdag/Torsdag, men har ikke fått tid til det før nå. Men fremover kommer det til å være på de faste dagene!

Dagens dreamoutfit er litt mere søtt. De har så mye fint på TopShop, drømmebutikk. Gleder meg til den kommer til Norge!

♥ Anker smykke fra BikBok
♥ WaistCoat fra TopShop
♥ Highwaist trousers fra TopShop
♥ Sommerlig kjole fra BikBok
♥ Søte sommersko fra TopShop

Det hadde vært en drøm om jeg hadde gått med dette, absolutaly love :)

Love?
Skal jeg fortsette med dette?

Millitærgrønt: Hot or Not?

 • 09.06.2010 - 20:07


Militærstilen er en stil jeg liker utrolig godt. Sist uke når jeg var I svergie falt jeg pladask for en millitær innspirert jakke fra GT. Det er både chic og rocka, stilen kan gå begge veier. På den søte og den tøffe måten, kommer bare annpå hvordan man kombinerer en jakke foreksempel. Jeg tenker den jakken fra ginatricot og en hvit lacekjole under, og nuude sko til. nam.

Foreksempel en av disse lacekjolene under: Det hadde vært FASHIONLOVE til tusen!
Konklusjon: HOT

Hot or Not?

Nytt design, fashionably possible

 • 09.06.2010 - 17:11

Tycks?// weheartit

Some trends this Spring/Summer

 • 09.06.2010 - 11:56


En trend som kommer godt med denne sommeren er dressjakke stilen. Du kan kombinere den på så mange måter, en fin måte å kombinere er å gjøre som på catwalken på bilde øverst, samme fargetone på både finbuksene og dressjakkene. Foreksempel på bilde 3 så har designeren kombinert med sjøblått og alternativt blått. Litt sånn gråblå.
Noe jeg synes ble sykt tøfft.

Populære farger denne sesongen: koralblå, sjøblå, gråblå, sølv, vanilje og turkis, samt millitærgrønt.
Populære mønster denne sesongen: Maritime, Shefflon, drappering osv.


OceanBlue og koral går aldri av moten.

Jeg elsker mote. Det er en så fin måte å uttrykke personlighet på, fordi et klesplagg kan beskrive en person på mange måter. Om du er elegant, rocka eller av den sarte typen, ballerina style og classy. Det er det jeg liker ved mote, at det ikke finnes noen fasit på hvordan klærne kan beskrive deg, du lager din egen klesvei og kan bestemme selv hvordan du vil framstå på klesfronten.

Så lenge det ser bra ut på meg, så har ikke andres mening noe å si.

Be yourself, be your clothes.

Love?

Konkurranse: Vinn lookbook invite [ avsluttet]

 • 08.06.2010 - 14:55
Da kjører jeg igang enda en konkuranse til. Og dere som leser bloggen min vet jo hva lookbook innebærer.
Men, til dere som ikke vet det.


Lookbook er et internasjonalt nettsamfunn der du kan dele dine outfits hver eneste dag. OBS. Det er også 6 timers ventetid imellom, så du kan ikke laste opp stiler i hytt og pine. Men, jeg synes det er utrolig gøy å få respons fra folk på den andre siden av verden, også Kina. Selvom jeg ikke helt forstår så mye kinesisk, men flesteparten kan engelsk, takk og lov. haha, neida! Men. jeg digger lookbook. Eneste ulempen er hvis du har et bilde som folk ikke trur er deg osv så blir du "FLAGGET" bort. Det vil si at du vil bli tatt under sletting, det har skjedd med meg ihvertfall 10 ganger. haha.
En som trudde jeg hadde tatt bilde av katemoss. Da følte jeg meg stor igrunn.

Men over til konkurransen. Det du vinner er en invite fra meg på mail, enkelt og greit. 5 heldige bloggere kan vinne denne muligheten.  

HUSK: Denne gangen skriv ikke bare bloggnavnet deres, men også mailen sånn at jeg kan sende lookbook invite med en gang!  Anonyme kommentarer blir ikke med i trekningen! Du kan delta så mange ganger du vil!

Jeg digger stilen til denne jenta, og ikke minst hele henne. Hun er jeg fan av der inne! ( Noe du også kan bli når du har fått din egen lookbook, bli fan av andre og få egne fans )

Konkurransen avsluttes 11 juni :)Til dere som har lookbook. Stikk gjerne innom min www.lookbook.nu/ceciliamarilyn

Outfit: My new clothes

 • 07.06.2010 - 16:50
Tee from NewYorker.
The top from BikBok.
Sorry for lite blogging. Men, pcen min er ganske så ødelagt. + at nettet her hjemme er nede. Dere får smøre dere med tolmodighet så lenge, Kommer et blogginnlegg i ny og ne.


Kos dere videre i dag!

Love?

Home from sweeden, new clothes

 • 04.06.2010 - 20:07
For en utrolig herlig dag det har vært. Vært i Sverige med familien i hele dag, gått igjennom alle butikkene på Nordby. Du kan tro jeg er lei av butikker nå? Neida, aldri. hehe.

Det er så mye fint å se og jeg elsker butikken NewYorker, det er favorittbutikken nå fortiden! Jeg kan ikke huske sist gang jeg handlet klær i Norge. Begynner å bli en stund siden nå! Det beste med å kjøpe i Sverige, er at kursen blir billigere hvis du betaler med norske kroner foreksempel.

Jeg har funnet ut at ikke alt de selger på GinaTricot finner du i Norge, du finner mye nytt som du aldri har sett før i Sverige. Men, kanskje ikke så rart siden GT er svensk. Jeg elsker å være der, dit skal jeg mye i sommer og innom Gøteborg, gleder meg!


         Det jeg kjøpte:


Den stripete toppen er fra BikBok 50% og den andre fra NewYorker.


Urfreshe leopard solbriller,59 på GinaTricot.

Dritfine gladiatorsandaler til 100 kr. Knallkupp på h&m.


En kakijakke i millitærgrønn som jeg har lyst på!

Digget den, klarte ikke å ta den av etterpå.  Gøyy å ta bilder på prøverommet,haha.

En anne jakke jeg måtte prøve, haha. Jeg og klær! Men, den var så sinnsykt søt <3
yehu.

Love?
Hvordan har dagen deres vært i dag?

Getting ready for Sweeden + homemade shorts

 • 04.06.2010 - 12:08

For et deilig vær det er nå. like deilig som i går. Nå skal jeg straks begynne å fikse meg og gjøre meg klar til Sverige.
Det er skikkelig gøy å bo nerme svenskegrensa tar maks en halvtime å kjøre fra Fredrikstad. Så jeg og familien er ofte i Sverige.


Homemade shorts. Tok meg maks 5 min å lage. Elsker å lage ting <3 Shortsen er laget av en gammel bukse fra GinaTricot. Liker den mere som shorts!

Dere får kose dere masse i dag, så blogges vi senere !


Love?

Et viktig tema: Mobbing

 • 04.06.2010 - 00:32
Jeg har laget en gruppe på facebook. Gi et mobbefri Norge, redd liv. http://www.facebook.com/group.php?gid=131988610151663 , bli med og spre budskapet!

Det er tema jeg har hatt lyst å ta opp mange ganger, men aldri fått skrevet ned. Men, nå måtte jeg skrive hva jeg mener om saken.

Jeg synes det blir for patetisk at de på stortinget forteller under stortingsvalg hvert jævla år at de skal gjøre Norge bedre. Norge kommer aldri til å bli et bedre land hvis de ikke nå begynner å ta ut mobbingen, det er somsagt tusen ganger viktigere enn aldersgrense for alkohol og olje. Et sted å starte hadde vært å skrive det ned i lovreglementet, først da kan de si at Norge har nådd en grense for utholdelig fred.


 

Det er altfor lite fokus på mobbing i dag, de som styrer landet vårt tenker for lite på hva temaet kan gjøre med enkelte mennesker. Hvis de som sitter på stortinget er så opptat av fred, og få slutt på krig hvorfor tar de ikke mobbing i ettertrakning også? Jeg mener mobbing er jo like skadelig som å bli skutt, eller drept. Det gjør noe med deg psykisk og kan ødelegge livet til et menneske. Det er en grunn til at mobbing fortsatt eksisterer, fordi det er ingen som gidder å ta opp temaet. Det er et viktig tema og noe som burde vært skrevet i den norske lov. De har klart å få slutt på prostituering, da synes jeg de kan få slutt på mobbing/trakkasering også. Det er et 10 ganger så viktigere tema, og noe svært få tenker over.


 Det finnes mange måter å mobbe andre på, noen som er populære er:

- Kommentere stygt på andres blogger og i det hele tatt på nettet
- Henge ut andre på faceboook og andre steder
- Lage falske profiler, og prøve å ødelegge rykte til enkelte


Det nytter ikke at lærere, foreldre og andre voksne forteller mindreårige/ungdom hva mobbing gjør psykisk, og at det er utrolig stygt å gjøre mot en person. Fordi mange i dag gjør det ubevisst, fordi det blir en vanesak for dem. Fordi mobbing blir som en slags underholdning for dem. Alt som er slemt og er urettferdig mot en person, er mobbing. Både fysisk og psykisk, kan gi skade begge veier. Antall selvmord har økt drastisk siden 2006, det er helt sinnsykt. Fra 2007 - 2008 har antall selvmord økt med hele 4 %. Og på verdensbasis har 9.2 % vurdert selvmord.


Jeg har blitt mobbet. Andre har blitt mobbet, du som sitter å leser nå har sikkert blitt mobbet. Det er helt vanvittig, at det i det hele tatt er lov.

Jeg kan fortelle om min personlige erfaring med mobbing:


" Jeg var ikke veldig populær på barneskolen/ungdomskolen og hadde veldig mange imot meg. Jeg ble baksnakket og hengt ut mange ganger og folk behandlet meg rett og slett urettferdig og dårlig. Folk lagde rykter om meg og prøvde å ødelegge mest mulig! Som 14 åring var jeg ikke så veldig klok, og visste ikke alltid hvordan jeg skulle takle mobbingen. og i det hele tatt forsvare meg mot den. Det var en utrolig vanskelig tid og noe som jeg husker den dag i dag, den verste var de gangene jeg ble banket. Mobbing har gjort noe med meg, og gitt meg vanskelige sider ved meg selv, som ikke er så enkelt å leve med. Noe som også kommer med mobbing er selvmordstanker, trur de fleste får dem når endene møtes, for mye mobbing tar selvfølgelig knekken på vedkommende til slutt. "

Å snakke om mobbing er ganske tøfft for noen, noe som var for meg en periode. Jeg lover deg å snakke med noen du kjenner eller en veninne kan hjelpe deg på veien. Ikke ta til deg det folk sier til deg, overse det. Selvom det ser umulig ut, så prøv. Ikke la noen stygge tapere knekke deg og selvtilitten din. Vær sterk og kjemp imot. Da vinner du til slutt!


Hva mener dere om dette?

Outfit 030610

 • 03.06.2010 - 21:38
Jeg valgte et antrekk med litt mere blomsterpreg. Passer så godt inn siden det er sommer og sånn. Som sko brukte jeg de svarte høyhelte knestøvlettene mine, kjøpt på DinSko for lenge siden.

Jeg har bare solt meg i hele dag i hagen, egentlig bare kost meg i varmen. Det eneste som plager meg er pollen, hater å være allergisk. Jeg elsker strandhatten kan bruke den til så mye, er utrolig glad for at jeg kjøpte den. Jeg vet at denne kommer jeg til å bruke mye i sommer.Love?

Blogganbefaling: Nuage.blogg.no

 • 03.06.2010 - 19:02
Hvis det er en blogg etter annelisebeck som jeg har blitt hekta på, så er det www.nuage.blogg.no .
Jenta er genial, og hun blogger om alt mulig, men klarer også å skvise inn et outfit og  moteinnlegg i ny og ne. Det jeg digger med hele bloggen er vår enkel og morsom den er, ingen kompliserte linjer bare en blogg mange kan kjenne seg igjen i, noe vi alle trenger. Hun gir inspirasjon både på klesfronten og i humøret generelt, Ane er en solstråle med god selvironi. En blogg som får meg til å le daglig.

Innholdsmessig:

♥ Fine bilder med god kvalitet
♥ Geniale overskrifter
♥ Blogger om mye intresangt og uinteresangt, men moro å lese likevel
♥ Bra og veldig enkelt design
♥ Kjempe fin header
♥ En blogg jeg kjenner meg igjen i

Du finner ikke mange bloggere i dag som har en blanding av Humor og Mote. Jeg liker kombinasjonen, ihvertfall når den kommer fra Ane.

Terningkast: 5+


Leser du eller har du lest bloggen hennes?
 Flere blogganbefalinger?

Trend: Jumpsuits

 • 03.06.2010 - 16:12


Noe som er superhot nå fortiden er jumpsuits. Det finnes mange typer jumpsuits/playsuits å velge mellom. Jeg synes hvis man først og fremst skal følge en jump trend, så er det jumpsuits ikke onepiece.

Selvom det også er veldig populært, jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk gidder å bruke over 1000 kroner på en ting som ligner på et telt eller en "hoppende" sovepose. haha. Og hva er greia med at man kan ta glidelåsen helt over ansiktet? ......

Men, ihvertfall skaff dere en Jumpsuit, du finner så mange billige typer nå fortiden. Se på BikBok eller H&M foreksempel. Også koster de fleste av dem under 500 kr. Noe jeg synes er en bra prisklasse, for noe du får brukt mange ganger, kan matches med mye, foreksempel et brunt skinnbelte i midjen på jumpsuiten din.


Jeg ønsker meg en playsuit i silke som den oppe til høyre,en i vanlig stoff og en jumpsuit i denim. Står høyest på ønskelista mi nå, de kommer til å matche strandhatten perfekt.


Disse to fra BikBok er veldig fine! Den svarte koster 399 kr og den med blomster på koster 199 kr. Det er 50% på alle varer på BikBok i dag, trur kanskje jeg tar meg en tur :)


Hva synes dere om trenden?

Motetips: Partyoutfit, 2 farger

 • 02.06.2010 - 18:56
Nå som det er sommer, er det alltid et party i nerheten. Enten grillparty, gossipparty eller bursdagsparty. Jeg elsker å pynte meg til forskjellige fester,så jeg har tatt frem en gammel classy dress og matchet den med nagler.

Skal nå vise dere hvordan du enkelt kan skape en match med bare 2 farger.

Motetips: Det viktigste å få med i et antrekk er tydelige detailer. Ting som setter fokus, enten et smykke eller en sterk farge.

Photobucket
(beklager dårlig kvalitet, bilde opplastningen fungerer ikke )

Ta en vanlig kjole i enkel farge, foreksempel hvit. Som tilbehør og sko finn en sommerlig farge som du kan sømme kjolen med. Less is more you know.

For å skape en match i kjolen brukte jeg naglebelte rundt kjolen. For å matche kjolen igjen brukte jeg nagleclutchen fra Sverige, synes det passet veldig bra. Den siste sammensetningen var sko, og da valgte jeg gladiatorsandaler i svart.

Istedenfor høyhelte pumps, tenkte jeg noe enkelt og sommerlig.


Love?

Bikini Outfit, leopard and a kiki jacket

 • 02.06.2010 - 13:02
Jeg fant fram en old bikini fra GinaTricot. Matchet den med noen leopard øredobber og en sunny beach hat og en kiki jakke.
No makeup.

Til dette antrekket brukte jeg elefant smykke mitt. Love it!Jeg har forresten meldt meg på TopModel Norge og venter spent på svar :)

Love?

My elephant necklace

 • 01.06.2010 - 18:02

Vintage.  Love it, dont denade yourself for beeing hopelessly in love with an elephant....Costume the best damn magazine in the whole world. The beachhat, in every second I need. I need.

Dette smykket har jeg hatt i 2 år. Digger det, og kan matches med så mye! Jeg virkelig elsker det, jeg elsker dyresmykker. Jeg ønsker meg et smykke med tiger,pingvin og ugle på. Jeg husker ikke hvor dette smykket er fra, men det er utrolig fint.

Jeg fant  også en sinnsykt kul strandhatt på Plantasjen,koster 59 kr.  Neste kjøpet mitt blir den, jeg må ha den!

Takk for alle stemmer på stylegallery!


Love?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits