• 30.06.2011 - 17:33
30.06.2011

Covret en ny sang

Jeg har covret California King Bed - Rihanna. Anbefaler å høre i headsett, siden micen min er litt lav. 

Hva synes du?

 • 30.06.2011 - 15:22
30.06.2011

Beste kjøp i Juni

Hey søtinger. Gode nyheter, jeg har fått svar fra Jones & Jones. Jeg kontakter vinneren via mail i kveld :) Beklager for at det har tatt lengre tid, men kan som sagt ikke fortsette uten de som skal sponse konkurransen, hvis dere skjønner. 

Jeg har ikke kjøpt så mye i denne mnd, men jeg fant to favoritter fra mnd's kjøp som jeg er veldig fornøyd med, og som ikke minst er sommerens favoritter. Lacekjole/BikBok Drapert partykjole/HM

Vil du bli mnd's blogg i hele Juli? Du kan fortsatt melde deg på ved å trykke her

Love?

 • 29.06.2011 - 01:34
29.06.2011

Svar på Spørsmålsrunden

Nå tenkte jeg å svare på et par spørsmål, siden det er så mange som lurer på ting. 

Hva er ditt yndlingsdyr? Det svaret er enkelt, Katt. 

Hvilke blogger leser du? Jeg leser alle mulig slags blogger, men mest mote/outfit blogger. De jeg leser fast er KristineAM, MalinKristiansen, LIsa Overås, Fanny Lyckman,FashionAbbom, Donna & Sara, Andrea Badendyck, og Lea Reiff. Jeg leser også andre bloggger, men det blir så mange å ramse opp :)

Hva er din mening om homofile? Jeg synes det er en naturlig ting. Alle er forskjellige, noen er homofile, noen er lesbiske mens andre hetero. For meg er det helt vanlig. Alle må få være som de er:)

Hva er dine fremtidsplaner? Å leve livet mest mulig, besøke steder jeg aldri har vært og få minner for livet. Rett og slett bare leve :)

Har du funnet deg leilighet? Nei, det har jeg ikke. Nå bor jeg hos moren min frem til London. Flytter mest sannsynlig for meg selv etter sommerferien. 

Hva fikk deg så interessert i mote? (Du har veldig bra stil ). Tusen takk for det! Jeg vet ikke, jeg hadde faktisk helt elendig stil før, var vel noe som bare tok meg fatt og endret synet mitt på klær, stil og kombinering. Nå er jeg helt oppslukt av mote, får meg til å føle meg så bra. 
Hvilken parfyme bruker du? Akkurat nå bruker jeg en fra Britney Spears, elsker den!

Hvor mye er det meste du har brukt på et plagg? Kjøpte et par hunterstøvler til 2000 kr. 

Hvor gammel er du, og er du opptat av kroppsideal? Jeg er 18 år. Nei er ikke det. Jeg har en ganske normal kropp selv så tenker ikke så mye på utseendet sånn sett. Det er opptil hver enkelt hva man synes er fint, jeg synes det er fint med former ihvertfall. 

Favorittbutikken din, og har du et sted du drømmer å dra? Favorittbutikken min må nok være BikBok, jeg drømmer om å dra til USA. 

Hvor har du kjøpt den hvite kjolen som henger i kofferten din til kreta? MÅ HA DEN!!! Jeg husker faktisk ikke hvor jeg kjøpte den, men det er en god stund siden. Kanskje jeg selger den på bloggen, føler at den blir lite brukt:)

Hvem blogger gir deg mest innspo om mote? www.imfancy.blogg.se

Kan du legge ut mer outfits av deg? Yes I can!

Hvor finner du innspirasjon? Overralt egentlig. Mest i moteblader :)

Hvordan følger du moteikoner? Jeg leser bloggene deres blant annet. Mitt største moteikon er Elin Kling, og ikke minst KateMoss (selvom hun ikke har offentlig blogg). MaryKate og Ashley olsen er også noe jeg følger med på. Jeg elsker også stilen til Fanny Lyckman. 
Håper dere fikk svar på det dere lurte på. Bare å spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare dere så fort som mulig :) 

 • 28.06.2011 - 19:38
28.06.2011

Nytt i garderoben - Kjole

Hey søtinger. Som dere leste i forrige innlegg har jeg møtt maria idag, min kjære besteveninne. Det var kjempekos å se henne igjen! Gleder meg til å være med henne hele uken :) Kjøpte en kjempe nydelig kjole i dag, som jeg gleder meg til å bruke i England. Trenger en drapert kjole, siden vi skal spise på fine resturanter trenger jeg å ha på meg noe elegant. Den var på tilbud og koste meg faktisk bare hundre kroner. Ordinærprisen er 399 kr, men fysøren så billig!! 

Jeg elsker den, føler at den er så... meg...

 


Hennes & Mauritz

Love?

 • 28.06.2011 - 15:09
28.06.2011

Outfit innspirasjon, minimalistisk

Dette blir et kjapt innlegg, for jeg skal til byen og møte min kjære besteveninne jeg ikke har sett på dritlenge!! Blir så herlig å se henne igjen. Vi har vært bestevenner i 6 år og hun er verdens beste jente :) Kos dere masse i dag, så blogges vi senere. 

Litt innspirasjon til dere...
Strandhatt/HM Jeans/BikBok Parfyme/Chanel Topp/HM Bikinioverdel/HM

Love?

 • 28.06.2011 - 01:29
28.06.2011

Style by Isabelle Marant, Maison Michel, Celine...

..  Weekday, Monki, Wyred,  Gina Tricot , Hope,  Jofama by Kenza, Tiger of Sweden, Wilfried Plezinger,  CorneliaElsker virkelig disse bildene her!! Perfection...

Love?

 • 26.06.2011 - 19:47
26.06.2011

10 motivasjonstips

Vi har alle vært der, vi føler at vi alltid skriver om det samme. At bloggen bare blir kjedeligere for hver dag som går. Noen av oss føler også etterhvert at det rett og slett blir kjedelig å oppdatere, eller i det hele tatt klikke innpå bloggen. Det er helt vanlig, fordi når man gjør en ting for mange ganger blir man lei det til slutt. Men, det finnes noe man kan gjøre for å holde motivasjonen til blogging oppe. Jeg vil dele 10 motivasjonstips med dere som kanskje kan gjøre bloggingen litt enklere. 

 Tumblr_ln700mlp3q1qcigw1o1_500_large

1. Forhåndskriv innleggene dine. Hvis du vet at du har en travel uke fremover, er dette lurt å gjøre så slipper du å tenke på hva du skal skrive om i de 5 minuttene du har igjen av tid før du hiver deg ut døra til trening eller et viktig møte. Vi alle har noe vi gjør om dagen, og hvis man ikke alltid har tid til bloggen sin er dette veldig effektivt. 

2. Skriv opp et tidskjema for hva du kan blogge om de forskjellige dagene, eller noter opp det du får av kommentarer, tips og anbefalinger. Du kan også skrive et blogginnlegg hvor dine lesere kan fortelle deg hva de har lyst å lese mest om. Da får du jo også litt mere å velge mellom, samt det blir enklere å oppdatere. 

3. Ta bilder. Hvis du elsker å ta bilder, og ikke er like fan av å skrive så ta masse bilder og lage et helt bildeinnlegg. Ikke alle lesere synes det er gøy å lese en lang tekst, eller tekst der det står hulter til bulter og ikke gir spessielt mening. Å ha en sammenheng mellom tekst og bilder er viktig, fordi det er tross alt dine lesere som skal lese og ikke deg, og du vil neppe lese teksten din selv om den er for komplisert,og da vil ikke dine lesere lese den heller. Det er viktg med variasjon mellom innleggene og i det hele tatt teksten. 

4. Skriv et innlegg kort og beskrivende. Da mener jeg, skriv det på en måte som leserne dine kan forstå det og skjønner hva du vil frem til. Det finnes så mange blogger der ute med mye tekst, null variasjon og som gir lite mening. Det er både kjedelig, og uinteressant. For å få et godt innlegg trenger man å få leserne's oppmerksomhet. 

5. Frisk opp bloggen din med et nytt design. Vi bloggere har det fort med å bli lei vårt eget design, og da er det viktig å forandre en gang iblandt. Foreksempel så kan du forandre header hver 2 måned, eller hver måned du bestemmer selv. Men, for å holde leserne dine og blogge oppdatert anbefaler jeg å fornye en gang iblandt. 

6. Skriv om en film du liker, en sang du er helt hekta på eller skriv et innlegg der du har et viss tema. Hemmeligheten bak å få en god blogg er å skrive om det leseren ønsker å lese om eller vil lære mer om, og ikke minst diskutere med de andre om. Selvom det er din blogg, har leserne mye å si om den er tilgjengelig eller forfengelig. Og å holde bloggen sin for et viss tema er veldig motiverende, og du finner fort din bloggguru. 

7. Les andre blogger, og finn innspirasjonen hos andre. Det finnes mange blogger der ute du kan bli innspirert av, og som gir deg en innvirkning på neste blogginnlegg. Innpirasjon er viktig, det er med på å skape god motivasjon hos seerne eller leserne. 

8. Bruk reklame/annonser som går innenfor det bloggen din handler om. Hvis du har en moteblogg foreksempel, da er det fint med annonser for en klesbutikk, eller et produkt du synes er bra. Ikke bruk reklamer som er motsatt av det du skriver om, det blir oppfattet som useriøst og slurvete. Jeg har selv vært der og stylet opp bloggen min med masse annonser som ikke har noe med temaet på bloggen min å gjøre. Synes også det ble finere når jeg kvittet meg med halvparten av annonsene. Bare et godt tips fra meg! 

9. Begynn å videoblogge. Hvis du synes det er kjedelig å skrive så kan du jo starte å filme det du gjør. Film om hvordan du lager smykker, en hårfrisyre eller om et spessielt tema du synes er interesangt og vil drøfte mer om. Hvis det er noe lesere synes er gøy, da er det å se på andres videoblogger. Det er jo også deiliger å snakke fritt enn å skrive et punktlig innlegg. 

10. Skriv anbefalinger, tips og vurderinger. Det er alltid like spennede og innpspirerende og lese andre anbefalinger. Enten om det er et produkt du anbefaler sterkt, eller om det er en blogg du skal vurdere, det er alltid gøy å lese andres meninger. Synes ihvertfall jeg :) Blogging trenger ikke være så komplisert, så lenge man holder seg for det man vil blogge om er det faktisk ganske moro. 

Håper disse tipsene hjalp noen av dere til å holde motivasjonen oppe, og ikke minst gi bloggen en ny start :) 

 • 26.06.2011 - 17:53
26.06.2011

Outfit innspirasjon, gossipparty

Hey søtinger. Jeg vet jeg oppdaterer sjeldnere enn ellers, men det er jo sommerferie og fint vær ute så fritster lite å sitte inne da:) Gledre meg veldig til i morgen fordi da kommer besteveninna mi opp til Tromsø, og skal være her en hel uke. Ser frem til mye mimring, shopping og fint vær, og ikke minst skape nye minner. Jeg og Maria har vært bestevenner i hele 6 år snart, det er den eneste jenta jeg virkelig kan kalle min besteveninne, sånn som hun har stilt opp for meg i alle år og hvor mye hun har støttet meg igjennom mobbing og andre ting. Vet ikke hva jeg hadde gjort uten henne. Hun er rettt og slett en fantastisk veninne! Love her! 

Håper dere alle hadde en fin helg og koste dere i godværet :) 
Kjole/Nelly.com 

Love?

 • 25.06.2011 - 15:56
25.06.2011

Frisker opp håret mitt

Hey søtinger. Beklager for det med konkurransen, men jeg har ikke fått svar fra Jones&Jones enda. Vinneren er trukket, men jeg kan ikke røpe vinneren før jeg får svar fra dem på mail. Håper dere forstår, og ikke blir skuffet over meg eller noe, jeg må bare vente til dem svarer. Kan ikke gjøre annet, synes det er teit at det skal ta så lang tid, men jeg skjønner jo at dem er opptat i og med at dem har mye på gang med Nelly.com og andre kjedebutikker. Skal sende dem en mail til, kan jo hende ikke mailen min har kommet frem? 

Uansett. Jeg har tenkt lenge på at jeg skal farge håret mitt lysere, fordi jeg føler jeg trenger å friske opp hårfargen min. Jeg har sluttet helt å bruke ammoniak - fargestoffer, det sliter så sykt på håret. Etter jeg ble fast bruker av redken har håret mitt fått et helt nytt liv. Gleder meg også veldig til å få goodiebagen fra SYOSS som jeg vant her om dagen. Hørt at produktene er veldig brae!

Hårfargen varer i hele 6 uker, så det betyr at jeg etterhvert må gå over til vanlig bleking en gang iblandt for å få det resultatet jeg ønsker. Men, det som er fint med hårkremen er at den ikke sliter på håret, og selvom jeg har farget håret mange ganger så holder håret seg av en utrolig årsak. Jeg er ihvertfall veldg fornøyd med glossen, den gjør det den lover. Blir fint å få litt lysere hår! Viser resultat senere :)

Farger du håre ofte? Hvilken hårfarge pakke foretrekker du? 

 • 24.06.2011 - 16:59
24.06.2011

Mine bohem favorittringer/smykker

Hey søtinger. Det er så deilig vær ute nå, føler virelig at det er sommer! Har jobbet i dag, og skal mest sannsynlig jobbe masse i helgen også. Så deilig å tjene egne penger, gleder meg til å bruke opp mye av dem i London. Drar i slutten av Juli. Håper dere har en fin sommerferie og koser dere masse ute i godværet :) 

Tenkte å vise dere mine favorittringer, samt mitt bohemaktig og herlige smykke. Jeg elsker å pynte på kjedelige antrekk, og ihvertfall ordinære sommerkjoler, som lacekjolen på bilde. Kjøper alltid ringene mine på butikker som glitter, ginatricot og noen ganger BikBok. Liker tilbehør som skiller seg ut, med enkle snitt og som spriter opp et helt antrekk. Kjøper også en del ringer/smykker på hm, når de som regel har noen fine jeg liker. 


Love?

 • 24.06.2011 - 01:25
24.06.2011

Dagens photoshootbilde

Hey søtinger. Siden det var st.hansaften, grillet jeg og familien nede ved sjøen, det var kjempe koselig. Tok litt photoshoot bilder senere på dagen, der mamma var fotografen! Kan vise dere flere bilder i morgen etter jobb? Hvis dere er intresert? Synes mamma er en flink fotograf :) 

Håper dere hadde en fin st.hansaften! 

Hva synes du om bilde?

 • 23.06.2011 - 21:28
23.06.2011

Stjel stilen til KateMossLove?

 • 23.06.2011 - 16:33
23.06.2011

Outfit innspirasjon, summergirl


Solbriller/HM Ring/HM Armbånd/GinaTricot Laceshorts/BikBok Sko/HM Topp/BikBok Veske/Singapore

Love?

 • 23.06.2011 - 03:24
23.06.2011

Følg meg, jeg følger deg tilbake

Hey søtinger. Vil bare informere om at jeg blant annet har twitter, facebook og ikke minst bloglovin hvor du kan følge bloggen min og meg generelt. Har du en av de tre tingene? Skriv det ned i kommentarfeltet så kan vi følge hverandre :) Følger du meg, følger jeg deg! Trykk her for å komme til min twitter account 

Jeg kommer til å twittre masse når jeg er i London, kanskje spennende å følge med på? :)

 • 22.06.2011 - 18:15
22.06.2011

Outfit innspirasjon, Den lille hvite
Kjole/BikBok Bag/Glitter Solbriller/HM Smykke/HM 

Love?

 • 22.06.2011 - 15:20
22.06.2011

Bli mnd's blogg i hele Juli

Nå har jeg tenkt til å starte med noe nytt. Siden dere er så utrolig snille mot meg, roser meg med masse fine kommenater, og ikke minst viser interesse for det jeg skriver, skal jeg nå trekke ut mnd's blogg. Den som jeg trekker ut av de påmeldte får være mnd's blogg i hele Juli!!! Tenk det? Kanskje bloggen din får være her en hel måned?

Alt du trenger å gjøre er å skrive bloggen din i kommentarfeltet så er du med i trekningen :) Lykke til! 

Bilde/Privat/ Sony a290+ 55m

 • 21.06.2011 - 21:58
21.06.2011

Gleder meg til London

Jeg har alltid hatt lyst til å reise til england, fordi det er det første stedet som står på reisemål listen min, og på andre plass står NewYork for tur. Men, gud jeg gleder meg ekstremt! Nå som jeg har fått nytt speilreflekskamera gjør det jo bare enda bedre, da blir det jo fine bilder fra turen også. Vi reiser i slutten av Juli, og skal være der til midten av August. Det blir en koselig trip med mamma og lilesøster :) 

Hvis det er noen av dere som har vært i London, så vil jeg gjerne lese deres erfaringer med byen, og hvilke steder det er best å besøke osv, setter pris på hvis noen av dere gidder å komme med litt tips! 

Tumblr_lmgztztjgp1qdak0yo1_500_large

975006d289dbe2a482c310d4c2b12f19_large

Skal jobbe masse frem til London, så jeg får shoppet masse nede i den vakre byen. Gleder meg helt syyykt!!!! 

Hvor skal du i sommer?

 • 21.06.2011 - 17:43
21.06.2011

Party Outfit, Innspirasjon

Fant en gammel kjole fra BikBok som jeg egentlig aldri bruker. Gjorde den rett og slett om til et maxxiskjørt. Synes det ble stilig! Bruker en halterneck topp som er kjøpt på HM som overdel. Ble en rocka og elegant look :) Pilotbrillene topper hele antrekket, jeg elsker dem de passer til alt! 

Love?


Btw, så har jeg vunnet en goodiebag med masse SYOSS produkter hos http://maalinkristiansen.blogg.no. Jeg vant faktisk førstepremien!! woho :):) For en herlig dag!

 • 21.06.2011 - 16:46
21.06.2011

Slapper av med Costume, Livet er herlig

Hey søtinger. Må bare dele noe med dere, kanskje noen av dere har sett det allerede? Jeg er tilbake på topplisten. Det lengste jeg har kommet er på 16 plass, og det var i sommer. Har vært Ukens blogg 2 ganger og fått en annerkjennelse på en kjent blogg for lenge siden. Noe jeg synes er utrolig moro, har jo tross alt drevet denne bloggen i 2 år. Vil takke dere da, selvfølgelig. Blogging og i det hele tatt skriving hadde ikke vært gøy, hvis det ikke hadde vært for dere :) Så stor takk til både dere lesere, og VG's nettleserpanel :) Artikkelen min om at kroppsidealet har forandret seg helt, og at det er større fokus på former enn på det unormale tynne idealet fikk god kritikk, og jeg ble anbefalt av VG. Den kan du lese her 

Har vært en kjempefin dag, jobbet helt til nå og gleder meg til å slappe av med Costume og nyte kvelden utover :) 

Monokini/BikBok Strandhatt/HM 

Klarer virkelig ikke å vente til jeg skal på ferie :)) Håper dere har en fin sommerferie sålangt!!

Hvordan har dagen din vært?

 • 21.06.2011 - 00:12
21.06.2011

Outfit innspirasjon,gammel lace kjole

Hey søtinger. Jeg skal bare nattblogge litt før jeg legger meg. Jeg skal tidlig opp på jobb imorgen, og er ferdig 16.00. Jeg har ryddet rommet mitt i dag, og sett i gamle esker med masse klær som jeg har hatt hos mamma. Fant masse gamle fine klær jeg ikke har brukt en gang, fant blant annet en kjempe stilig Lacekjole i sort som jeg kjøpte fra Nelly.com i fjor. Satt sammen et antrekk med kjolen, ble litt kult. 

Bloggartikkelen min som jeg har skrevet her ligger faktisk på VG's nettside på leserpanelet, var gøy å se at Leserne på VG synes min artikkel var interesang og at den ble anbefalt. Fått utrolig mange positive kommentarer på dette innlegget, så det er fint å vite at det er noen som faktisk liker det jeg skriver om :) Artikkelen ligger helt nederst på VG. 

Jeans/BikBok Ring/HM Lacekjole/Nelly.com Veske/GinaTricot

Elsker den nye ringen min, den er så fin og ordinær, og passer til så mye. Kostet 49 kr på Hennes & Mauritz. 

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits