Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Today's outfit - Bandana hairbrand

 • 28.06.2012 - 19:22

Er så utrolig deilig å ta bilder ute nåå:)) Soool! Det er spessielt fint her hos mamma på gulleråsen:) Wedges/London Jeans/GT Hårbånd/Jack&Jones Genser/BIkBok Levis vest/2hand Clutch/Glitter

Love?

Dagens Outfit Innspirasjon - Bandana & Denim

 • 28.06.2012 - 13:57

Hey søtinger. Så utrolig herlig vær det er ute nå! Elsker sol og sommer <3 Jeg har blitt utrolig hekta på bandana båndene, og favorittene mine nå for tiden er rødt og beige. I dag har jeg bare ryddet litt, og satt opp klestativet på rommet. Flyttet opp til moren min nå, og skal bli boende her til jeg finner en ny leilighet! :) 

Dagens Outfit InnspirasjonDenimvest/Levis-2hand clutch/Glitter Bukse/GinaTricot Bandana/Jack&Jones 

Love?

Trend: Hvordan bli festivalfin

 • 26.06.2012 - 02:29

Tenkt deg på Hove i sommer? Nå er det endelig tid for festivaltid! Enten om du skal på Hove eller en annen festival, er det kult å kle seg litt laidback. Noe som er en av årets must på festivaler i år er knæsje farger på tilbehør. Aztecprint er også noe som de aller fleste har tatt i fokus. Det ser kult ut å matche begge disse trendene sammen! Tenkte å vise dere kjapt hvordan man enkelt kan bli festivalfin. 

På festival kan man gå i det meste av klær, og det er også det som er så fint med festival. Trenger ikke pynte deg sånn, bare sette sammen et kult antrekk, og noe fuzzy tilbehør. Det skal være behagelig, og se bra ut! Hunterstøvler er en klassiker på festival, passer til all slags vær og ser tøft ut kombinert med shorts. Du kan faktisk gå for de fargerike også, men jeg mener vel at sort er best siden det er en nøytral farge som passer til alt. Smak og behag.

Skal du på festival i sommer? 

Today's outfit - Neon pink bag

 • 22.06.2012 - 20:34

Hey søtinger! Tenker bare å stikke innom og ønske dere en fin fredagskveld! Nå skal jeg straks møte Frida, også videre til en fors med folk og god drikke. Blir en hyggelig kveld! Husk å stemme på meg her :) 

Veske/HM Topp/BikBok Homemade vest/London Armbånd/HM Bukse/VeroModa

Love?

DIY - Fra jakke til vest

 • 22.06.2012 - 17:55

Hey søtinger. Mye morsomt som har skjedd i det siste, har blant annet gått videre i konkurransen om å vinne hove festivalpass og bli blogg.no's hoved blogger. Du kan stemme på meg her, blir kjempeglad:)

Vinneren får pressepass + festivalpass. og skal blogge om oppholdet på HOVE og om konserten, samt intervjue artistene. Håper jeg vinner!!  

Jeg har forresten gjort noe kreativt i dag, klipte om jakken min til vest. Synes den ble veldig stiig, og kommer definitivt til å bruke jakken mer nå enn før. Kjøpt på 2hand butikk i London. 

FØR:

 


NÅ: 

 

Synes?

Vil du bli trendspotter?

 • 21.06.2012 - 23:56

Interesserer du deg for mote? Og har lyst til å være en del av mitt magasin Trendspot? Da er det kanskje deg jeg leter etter! 

 

Litt info om hva en trendspotter gjør: 
Jeg startet opp dette magasinet i fjor høst, og etter det startet jeg trendspotter ordningen. Som går ut på at bloggere samarbeider med trendspot og får magasinet kjent. Når du er trendspotter skriver du noen ganger om magasinet, og deler nye artikler. Dette koster da ingenting, og skal bare handle om innspirasjon og blogging, og ikke om penger. Siden det er få magasiner som driver med såkalt promotering av bloggere gratis. Fordeler med å være trendspotter er at du få en egen knapp på magasinets forside. Sammen med andre bloggere som ligger under samme ordning. Dette er også en mulighet for å få flere sidevisninger, samt lesere og dele lidenskapen for mote med leserne sine. Synes du dette høres moro ut? 

 

Da sender du en mail til trendspot@live.no, med litt informasjon om hvem du er og hva bloggen din er, HUSK å merke mailen med "Trendspotter". Jeg har noen gamle trendspottere fra tidligere, men leter etter nye innspirasjonfulle bloggere. 

 

Jeg trekker også "Ukens Trendspotter" som vil komme listet med bilde av bloggeren og link til blogg i margen på magasinet. Som en slags "premie" for de som har promotert best. 

 

http://trendspot.no 

Siste artikkel fra Trendspot

 • 20.06.2012 - 06:10

Nå som det er sommer og deilig vær ute, er det alltid deilig å gå i luftigere klær. Skjørt er det mange som sverger til, men det er ikke alle som vet hvordan du matcher det på riktig måte. Enten om du går for det lange maxxi skjørtet, eller forblir elegant med det korte pattern-skjørtet, finnes det små tips du kan ta i bruk for å holde deg trendy.

Kan lese mer her

Det har veldig mye å si hva slags kroppsfasong du har. Ikke alle skjørt passer for alle. Noen bør bruke korte skjørt for å fremheve beina, mens andre lengre for å fremheve midje og byste. Det handler mest om hva du vil fremheve, og hvordan du vil vise kroppen din. Jeg mener fint at har du mer former, bør du gå for den basic looken, og velge et maxxi skjøt i et tøft mønster, eller en farge som frisker opp et hver antrekk. Less is more. Du kan se trendy ut, uannsett hvordan type kropp du har bare du velger riktig matchemetode som passer for din fasong. Bruk skjørtet under en skjorte, eller genser, og match med tøffe smykker. Velg et par sko som ikke tar fokuset fra skjørtet, hvis du velger en variant i pattern. Basic er alltid et tips, og du vil få bruk for det når du skal sette sammen et annet antrekk. For mye stæsj i et og samme antrekk blir litt to0 much. Velg detaljer på noe, og gjerne dropp skinnskjørtet hvis du allerede har en glittertopp.

 

Vanlige butikker: Zara, GinaTricot, BikBok

Nettbutikker: Nelly.com, Miinto og TopShop

 Love?

Vinn gavekort fra miinto

 • 18.06.2012 - 20:04

Hey søtinger. Da var det på tide å sette i gang en konkurranse. Denne gangen kan du vinne et gavekort fra miinto.no/se til en verdi av 200 kr. Har du ønsket deg noe fra nettsiden? Nå har du jo faktisk mulighet til å kjøpe deg det. Gavekortet kan du bruke alene, eller bruke sammen med andre gavekort i kassen. Miinto har alltid 14 dagers angrerett, så hvis du får et produkt du ikke er fornøyd med kan du sende det tilbake, og enten få tilsendt nytt eller noe annet. Samme service som Nelly.com og andre nettbutikker har. 

 

Det du må gjøre for å delta: 

- Like denne bloggpagen her, skrive at du har gjort det og legge ved fullt navn. 

- Legge ved en kommentar i kommentarfeltet med Navn/Bloggadresse og Mail inni kommentaren. 

 Her kommer du til salg siden


Vinneren trekkes etter avtale fra miinto :) Da ønsker jeg dere lykke til, og håper dere er fornøyd med konkurransen! 

Trend: Hvordan bli festivalfin

 • 17.06.2012 - 08:18

Tenkt deg på Hove i sommer? Nå er det endelig tid for festivaltid! Enten om du skal på Hove eller en annen festival, er det kult å kle seg litt laidback. Noe som er en av årets must på festivaler i år er knæsje farger på tilbehør. Aztecprint er også noe som de aller fleste har tatt i fokus. Det ser kult ut å matche begge disse trendene sammen! Tenkte å vise dere kjapt hvordan man enkelt kan bli festivalfin. 

På festival kan man gå i det meste av klær, og det er også det som er så fint med festival. Trenger ikke pynte deg sånn, bare sette sammen et kult antrekk, og noe fuzzy tilbehør. Det skal være behagelig, og se bra ut! Hunterstøvler er en klassiker på festival, passer til all slags vær og ser tøft ut kombinert med shorts. Du kan faktisk gå for de fargerike også, men jeg mener vel at sort er best siden det er en nøytral farge som passer til alt. Smak og behag.

Skal du på festival i sommer? 

Afterparty David Guetta + innkjøp

 • 16.06.2012 - 14:19

Hey søtinger. Nå sitter jeg hos Helene, og vi kom akkurat hjem fra en liten tur i byen. Skal sove noen timer før vi skal i bursdag til en som heter Metin. Bursdagen er ute i et partytelt, så det blir uber kos! Koste meg veldig på byen i går, og møtte på Karoline som jeg ikke har sett på nesten et år. Så det var utrolig hyggelig! Det var veldig bra liv på Luux i går, og mange guetta fans. Jeg var ikke på konserten selv, siden er ikke så veldig fan av han. Men, hørte at det var bra da!

New In - Last Buys

Helt sykt billig på bikbok nå, 50 % på alt! Dette ble ca 400 kr. Sykt! 

 
Veske/HM Topp/BikBok Shorts/BikBok Smykke/BikBok Armbånd/HM 

Love?

Confessions

 • 14.06.2012 - 20:34

Det er mange som anser meg som perfekt, og at jeg får alt jeg peker på. Selvom det kanskje kan virke sånn, så er det ikke sant. Jeg er vel egentlig det motsatt kan du si. Ganske lei av at folk skal tro jeg er bortskjemt og bader i luksus. Tvert i mot. Jeg lever ikke på foreldrene mine, som mange trur. Jeg betaler ALT selv, og får penger til mat hvis jeg måtte trenge det. Jeg har failet mange ganger som person, og feilene mine er mange. Likevel prøver jeg å leve normalt, og verdsette de talentene og ambisjonene jeg har. Men, er det nok? 

For hva er du egentlig uten penger? utdannelse? Skole for meg har vært et helvete. Spessielt på ungdomskolen. Det er vel de verste minnene jeg har fra skole generelt. Prøvde å ta meg sammen og gå vidregående som alle andre gjorde. Men, på et punkt bestemte jeg meg for å slutte, og satse på jobb. Å jobbe var greit, og tjente jo egne penger, men gikk nok ganske lei det også etterhvert. Da spørr jeg meg selv, er jeg mindre verdt? Fordi jeg droppet ut av skolen? Det er så vanskelig å vite hva jeg skal satse på, om det er musikken eller noe annet. Mulighetene er der, men hvilken skal jeg velge? Jeg skal ikke skylde på foreldrene mine, selvom de er ikke som alle andre. De har gjort en god jobb, og jeg er takknemlig for at de har latt meg bestemme selv. Fordi det har gjort meg sterkere. Selvom jeg mange ganger skulle ønske de veiledet meg og var strengere. Livet er ikke enkelt, og ihvertfall ikke for en 19 åring som meg. Det er tøft, og de som får bo hjemme er heldige. Fordi det får ikke jeg, alt jeg får i hendene må jeg jobbe for. Urettferdighet? 

Jeg gir ikke opp, selvom jeg vet veien er lang å gå. Man kommer til å snuble i en del steiner på veien, og neste gang lærer man å gå forbi dem. Sånn er det, du lærer alltid av dine feil. 

Dagens Outfit Innspirasjon - Denim & Studded clutch

 • 13.06.2012 - 17:04

Hey søtinger. Jeg har jo nå gått inn i et nytt sponsor samarbeid med miinto.no, og tenkte å skrive litt om det. Miinto.no holder til i Danmark/Sverige og er en scandinavias største kleskjeder på nett. Du finner også den svenske nettbutikken her

Det er mange bloggere som foretrekker miinto, med tanke på kvalitet og sånn. Synes jo selv miinto har mye fint. På søndag vil det komme en liten overraskelse til dere, så følg med! Jeg har også blitt spurt om å komme på shoots for Miinto. Noe jeg har sykt lyst til det! WOOW! 

Dagens Outfit Innspirasjon 

Clutch/Sweeden Wedges/London Jakke/Zara Shorts/GT Hårbånd/NewYorker 

Love?

If the life is going against you, always learn to fight back....

 • 13.06.2012 - 03:52Today's outfit - USA & yellowfellow

 • 11.06.2012 - 18:15

Hey søtinger. Tenkte bare å blogge kjapt om dagens antrekk. Nå skal jeg snart ture til byen for å hente penger og diverse. Senere cafedate med to veninner :) 

Todays Outfit 

Jacket/Sweeden Bag/Sweeden Shorts/BikBok Topp/Sweeden Hårbånd/Sweeden

Love?

Dagens Outfit Innspirasjon - Yellow Fellow

 • 11.06.2012 - 15:34

God morgen, holdte jeg på å si. Det er strålenge vær ute, og nå frister det virkelig å bade. Men, desverre for meg så har jeg så alvorlig med pollen allergi at jeg ikke kan være så mye ute... It sucks! Noen som sliter med det samme?

Jeg har forresten byttet header til bilde av meg (riktignok). Nå vet jeg ikke helt om jeg blir å bruke den, for blir liksom aldri fornøyd og ender alltid opp med den "Fashioaddict" headeren. 

Dagens Outfit Innspirasjon 

Hårbånd USA/Nordby Veske/Nordby Neglelakk/HM Levisjakke/2hand Bukser/VeroModa Wedges/London 

Love?

Catch me when I fall, before someone else catches

 • 10.06.2012 - 21:48

There'll come a day

When you'll walk out of my dreams 

Face to face 

Like I'm imagining 

Baby how can I be sure 

That you're the one I'm waiting for 

Will you be unmistakable

Shoot med girlsa

 • 10.06.2012 - 18:05

Jeg og jentene våknet for ikke lenge siden, og skal snart kjøre til operahuset der vi skal ha photoshoot. Blir kjempekos! Har hatt en knallfin helg, og kost meg masse!! 

Prøv å kos dere på denne flotte søndagen :) Blogges senere! <3

Mine siste innkjøp/Sponsoravtaler

 • 09.06.2012 - 19:22

Kom akkurat inn døren :) Herreguud, for en fantastisk dag det har vært :) Begynte dagen ved å dra ut å spise med pappa, det var kjempekos å se papps igjen :) (som jeg kaller han) Har endelig fått shoppet litt i byen, og på toppen av det hele var det salg overralt! Og hvem elsker ikke salg?

Siden jeg hadde mistet minnekortet mitt, har det blitt lite blogging. Men, nå har jeg kjøpt nytt, så da blir det masse blogging fremover :) Fikk også 2 hyggelig overraskelser på mail i dag, blant annet Miinto.no vil samarbeide med bloggen min, det vil si sponse konkurranser osv. Hvor gøy er ikke det? Så det skal jeg selvfølgelig takke ja til :) NewLook har også noe lignende på G, og det synes jeg er spennende. Det gjorde jo dagen min bare enda bedre!! 

Mine siste innkjøp

Jeg handler for det meste på salg, og finner alltid mye fint til under 100 lappen. Istedet for å betale 500 lappen for et plagg! Thats how I shop:) Så det ser ut som jeg har brukt en god del mer, mer du vet mer for pengene når man kjøper ting billig! Billig og bra :) Veske/NewYorker Shorts/GT Solbriller/GT Stuff/HM Kjole/GT Shorts(peach)/BikBok Topp/GT

Love?

Innspirasjon - Hope & Dreams

 • 08.06.2012 - 18:52

I love this feeling, high abow everyone and the world under my feet... HOPE & DREAMS 

Synes om bildene?:)

Photoshoot @ Operahuset

 • 07.06.2012 - 23:27

Hey søtinger. Kom akkurat hjem fra en morsom og koselig photoshoot med Frida. Bildene ble kjempe stilige! 

" They told me that I was'nt good enough, I'm fucking better than those bastards, I belive in myself and will never give up my dreams" - What doesn't kill you, only make you stronger!

HOPE & DREAMS ♥
Im not afraid of bad things, because I have lived in danger my whole life ...

 

Love?

Trend: DipDye Hair

 • 07.06.2012 - 15:17

For ikke mange uker siden var det shortser man skulle dyppe i farger. Nå er det håret som står for tur. Synes det er kult at farger kommer i fokus denne sommeren. Så har faktisk tenkt å gjøre det samme :) Jeg vet ihvertfall om 2 måter du kan gjøre det på: 

- Bruke konditorfarge i håret, spørs jo selvfølgelig på om du vil ha hele håret ditt rosa. Jeg synes ihvertfall at litt farge på tuppene ser knalltøft ut. 

- Kjøpe sånn DipDye Spray, som man får kjøpt på "morro" butikker, eller kan bestille på nett 

Jeg mener vel egentlig at det er blondiner som kler det mest, siden det vises bedre på lyst hår. Men, det funker sikkert på mørkt hår, for de som har lyst til å prøve det ut. Spørs jo på hvor sterkt du skal ha det:) 

Love?

Du blir hva du spiser - Mat & Trening

 • 06.06.2012 - 12:51

Jeg som mange andre jenter elsker mat, og kunne sikkert spist en hel pizza alene hvis jeg hadde orket. Men, hvor er det egentlig grensa går? Når er det man vet at man er mett? Til å være jente føler jeg at jeg spiser ganske mye, og at en salat for meg ikke er nok. Selvfølgelig varierer det fra kropp til kropp, men skulle noen ganger ønske at jeg kunne spist småe måltid og bli mett av det. Føler meg egentlig ganske så storspist til tider, og har tenkt lite på vekta i det siste. For nå har jeg bestemt meg for å endre matvanene mine, og heller spise mat som får meg til å føle meg lett og frisk. 

For meg er det ikke så viktig å være tynn, men visste du at det faktisk går ann å føle seg tynn, bare ved å spise riktig mat? Dette var noe mamma lærte meg. Jo tyngre mat du spiser, (mat med mye fett og karbohydrater), jo tyngre føler du deg. Bare ved å spise riktig, kan det endre selvbildet og synet på hvordan man ser på seg selv. So what, om man har litt ekstra kilo her og der, spiser du riktig og begynner å leve en sunn livsstil, gjør det deg mer lykkelig! Det er noe jeg skal begynne med fra og med nå. Bort med kakeboksen, og alle fristelser. Av all den dritten jeg har spist det siste året, føler jeg at jeg på en måte har ødelagt kroppen min. Det er noe jeg ikke har lyst å føle lenger, nå vil jeg føle at kroppen min blir fornøyd, og får det den trenger. Masse mosjon, og sunn og næringsrik mat! 

Spiser du dårlig mat, kan det påvirke humøret ditt, og du kan fort få kraftige humørsvigninger. Spessielt brødmat, (typ loff,hvetebrød osv) får deg til å føle deg veldig trøtt og tung i kroppen. Spiser du mer salat, fisk, og andre sunne måltid får du det så mye bedre med deg og kroppen din. Man skal selvfølgelig unne seg noe usunt en gang iblant, men jeg kan ikke spise "junkfood" lenger pga at jeg ikke tåler det lenger. Jeg foretrekker ihvertfall grovtbrød fremfor vanlig, men det er da bare smak og behag :-) 

Tips til å komme i gang: 

- Hiv alle fristelser, og begynn å kjøp inn sunne matvarer

- Kutt ut brus, og drikk heller vann 

- Sett deg selv mål for dagen, 1-3 timer trening for eksempel 

- Spis frokost, og spis regelmessig. Jeg har vært ekstremt dårlig på det i det siste, men nå skal det virkelig bli endringer! 

- Finn ting som motiverer deg, enten en veninne eller et treningsprogram/personligtrener. Kom i gang med treningen! 

Håper det er flere som er som meg, og at dere likte tipsene mine :) Hva mener du? Trur du mat kan påvirke oss? 

Smakebit fra min nye låt

 • 04.06.2012 - 22:08

Skrevet selv, men er ikke ferdig enda. Siden jeg er litt syk har jeg ikke vært i studio enda, men gleder meg til jeg kan lage låta ferdig :) Fikk ihvertfall mange likes på facebook, og det motiverer jo :) 

Håper dere liker den :) 

Like?

Dagens Outfit Innspirasjon - USA & Leather

 • 04.06.2012 - 19:24

Old outfits - Innspiration

Genser/GinaTricot Wedges/London Solbriller/HM Ringer/HM Shorts/GinaTricot 

Ukens blogg avsløres i kveld :) 

Love?

Gårsdagens Outfit

 • 02.06.2012 - 16:29

Hey søtinger. Det var en sykt koselig kveld i går, ble kjempestemning på innflyttingsfesten til Petter. Senere dro jeg og besteveninna mi til Luux og der var det også veldig god stemning! Jeg har blitt promotør på Luux, det vil si at du skriver om kommende eventer og inviterer folk, samt selger bord til de som ønsker det. Det er ikke akkurat en jobb, men moro å kunne promotere for Utestedet. Var tidligere promotør for Escape, men siden escape ikke er åpent lenger og mistet sjenkebevillingen gikk jeg over til Luux. Selvom jeg noen ganger savner den gode stemningen på Escape og ikke minst alle folka. 

Gårsdagens Outfit

Tenkte å bruke det gamle glitterskjørtet mitt, som jeg aldri bruker. Bruker som regel aldri kjørt siden jeg ikke synes det kledde meg. Selvom det ble litt mye detaljer, synes jeg det var litt kult. 

Wedges/BikBok Skjørt/2hand Topp/BikBok Skjorte/VeroModa Clutch/Butikk i sverige

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits