Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 12

  Today's outfit - Bandana hairbrand

  Er så utrolig deilig å ta bilder ute nåå:)) Soool! Det er spessielt fint her hos mamma på gulleråsen:)   Wedges/London Jeans/GT Hårbånd/Jack&Jones Genser/BIkBok Levis vest/2hand Clutch/Glitter

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  4

  Dagens Outfit Innspirasjon - Bandana & Denim

  Hey søtinger. Så utrolig herlig vær det er ute nå! Elsker sol og sommer <3 Jeg har blitt utrolig hekta på bandana båndene, og favorittene mine nå for tiden er rødt og beige. I dag har jeg bare ryddet litt, og satt opp klestativet på rommet. Flyttet opp til moren min nå, og skal bli boende her til jeg finner en ny leilighet! :) 

  Dagens Outfit Innspirasjon  Denimvest/Levis-2hand clutch/Glitter Bukse/GinaTricot Bandana/Jack&Jones 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  0

  Trend: Hvordan bli festivalfin

  Tenkt deg på Hove i sommer? Nå er det endelig tid for festivaltid! Enten om du skal på Hove eller en annen festival, er det kult å kle seg litt laidback. Noe som er en av årets must på festivaler i år er knæsje farger på tilbehør. Aztecprint er også noe som de aller fleste har tatt i fokus. Det ser kult ut å matche begge disse trendene sammen! Tenkte å vise dere kjapt hvordan man enkelt kan bli festivalfin. 

  På festival kan man gå i det meste av klær, og det er også det som er så fint med festival. Trenger ikke pynte deg sånn, bare sette sammen et kult antrekk, og noe fuzzy tilbehør. Det skal være behagelig, og se bra ut! Hunterstøvler er en klassiker på festival, passer til all slags vær og ser tøft ut kombinert med shorts. Du kan faktisk gå for de fargerike også, men jeg mener vel at sort er best siden det er en nøytral farge som passer til alt. Smak og behag.

  Skal du på festival i sommer? 

  Legg igjen en kommentar
  6

  Today's outfit - Neon pink bag

  Hey søtinger! Tenker bare å stikke innom og ønske dere en fin fredagskveld! Nå skal jeg straks møte Frida, også videre til en fors med folk og god drikke. Blir en hyggelig kveld! Husk å stemme på meg her :) 

  Veske/HM Topp/BikBok Homemade vest/London Armbånd/HM Bukse/VeroModa

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  7

  DIY - Fra jakke til vest

  Hey søtinger. Mye morsomt som har skjedd i det siste, har blant annet gått videre i konkurransen om å vinne hove festivalpass og bli blogg.no's hoved blogger. Du kan stemme på meg her, blir kjempeglad:)

  Vinneren får pressepass + festivalpass. og skal blogge om oppholdet på HOVE og om konserten, samt intervjue artistene. Håper jeg vinner!!  

  Jeg har forresten gjort noe kreativt i dag, klipte om jakken min til vest. Synes den ble veldig stiig, og kommer definitivt til å bruke jakken mer nå enn før. Kjøpt på 2hand butikk i London. 

  FØR:

   


  NÅ: 

   

  Synes?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits