Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 4

  New In - Shine Bright Like A Diamond

  Hei fine dere. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Har hatt en kjempe fin tur til Køben med Frida, fikk kjøpt masse fint jeg tenker å vise i et innlegg senere. Nå har jeg tatt litt bilder av mitt beste innkjøp fra turen :-) Veldig fornøyd med kjøpet, og skal definitivt tilbake til butikken.

  <3 CREME FRAICHE <3

  Elsker den!! Passer perfekt under en basic kjole eller topp. Absolutt mitt nummer 1 favorittplagg. Kjøpt i København. 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  2

  Update - København

  Hei dere. Nå sitter jeg på båten tilbake til Oslo. Tenkte bare å oppdatere litt før jeg går ned til lugaren og fikser meg. Det har vært en kjempefin dag i København med Frida. Våknet brått opp av kapteinen på radioen som sa at båten var kommet i land, og da var det full rulle for oss begge. Slitne og med hangover fra i går, tok vi første taxi til byen. Trur jeg aldri har vært så trøtt før, var vanskelig å stå opp så tidlig etter å bare ha sovet i noen få timer. Men, det gikk bra og vi kom oss til byen til slutt. Vi var ikke veldig heldige med været, desverre men ble en fin bytur likevel :-) Det var masse salg, og vi fikk kjøpt oss masse fint på de forskjellige butikkene. Kom også over verdens kuleste klesbutikk, de hadde så sykt mye fint der og til ikke mer enn 200-300 kr per plagg. Kjempebillig! Fant meg en stilig bh som ser litt ut som de med nagler, bare at mine har diamanter-ish. Kjøpte også 2 par nye sko, til kun 250 kr til sammen! Sykt! Gjett om vi skal tilbake! 

  Ble også shopping på tax-free, der kjøpte jeg blant annet hårprodukter til 45 kr per stk fra merket GOSH. Jeg kommer til å skrive om disse produktene, siden jeg ble veldig fornøyd med resultatet både på styling, og re-fixing. Trur jeg aldri har prøvd bedre hårprodukter! :-) Skriver om de senere. Vi har som sagt tatt litt bilder som jeg tenkte å vise til dere. 

  Shopping i Køben


  Kjøpte meg blant annet disse fine skoene, veldig fornøyd! :) 


  Nettet på båten er supertregt, så jeg får bare legge ut bilder når jeg kommer hjem heller. See yah <3  

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  2

  Nå drar vi til Køben

  Hei dere. Nå har jeg pakket ferdig kofferten og er straks klar til å bli hentet. Båten vår går rundt 15.00 tiden, så er viktig å være nede i god tid. Gleder meg kjempemye, blir veldig deilig å komme meg bort litt :-) Satser på fint vær, vi blogges ikke før når vi har kommet til Danmark! 

  Ha en fin helg så lenge :) 

  Åhh blir deilig å komme meg bort litt. Tanings, shopping og spa here we come :-)

  Legg igjen en kommentar
  6

  Stem på meg til å bli Stylepits Nye Modell

  • 27.06.2013 kl.19:43
  • Kategori: Blogg

  Har lenge hatt lyst å bli ansikt utad noe stort. Gjerne et klesmerke, eller en butikkjede. Elsker å pose og stå foran kamera, og synes det er gøy å bli stylet og sminket. Å være modell for noe slikt som Stylepit hadde vært en drøm :-) Jeg har nå meldt meg på en modellkonkurranse om å bli Stylepits nye modell. Hvis du vil stemme på meg kan du trykke her, også på stemmeknappen :) Som en takk kan jeg gi deg en kommentar tilbake! Husk å skrive at du har stemt så jeg kan trykke meg innom bloggen din :-) 


  Photo: Model Day Studio

  Legg igjen en kommentar
  8

  Nye hårprodukter - Lee Stafford

  Hei dere. I dag har jeg vært hos min fastlege og fått tatt noen prøver. Endelig har jeg fått allergi piller for pollen, takk gud for det. Nå skal jeg endelig bli frisk, og kvitt den hersens allergien! Tok en blodprøve nede i sentrum, klarte ikke å se på armen når de puttet i sprøyten. Hvis det er noe jeg misliker da er det å se når noen putter sprøytepissen inn i huden. Det var ikke så veldig vondt, mn veldig ubehagelig etterpå. Nå går jeg rundt med en bommelsdott på armen, kjenner meg helt nummen og klarer så vidt skrive på macen. Men, håper det går over etterhvert. 

  Burde egentlig begynne pakkingen til Danmark, siden jeg drar i morgen. Som alltid er jeg veldig lat og drøyer det til siste liten. Tommel opp! Har investert i noen hårprodukter som jeg håper gjør susen for håret mitt. Nå i det siste har håret mitt knukket så mye at jeg røyter uannsett hvor jeg går. Røyter faktisk mer en katten min Nikita, da begynner det å bli ille. Blir deilig å bli kvitt det problemet også :-) 

  Hun mente at med disse to vil håret mitt få et helt nytt liv, så vi får satse på at disse gjør underverker. Det var enten disse eller redken serien, som koster flesk i forskjell. Kom gjerne med en kommentar hvis du har prøvd dem selv, og om det gjorde noen forandringer for deg! 

  Har du prøvd disse?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits