• 30.06.2013 - 12:06
30.06.2013

New In - Shine Bright Like A Diamond

Hei fine dere. Kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Har hatt en kjempe fin tur til Køben med Frida, fikk kjøpt masse fint jeg tenker å vise i et innlegg senere. Nå har jeg tatt litt bilder av mitt beste innkjøp fra turen :-) Veldig fornøyd med kjøpet, og skal definitivt tilbake til butikken.

<3 CREME FRAICHE <3

Elsker den!! Passer perfekt under en basic kjole eller topp. Absolutt mitt nummer 1 favorittplagg. Kjøpt i København. 

Love?

 • 29.06.2013 - 22:43
29.06.2013

Update - København

Hei dere. Nå sitter jeg på båten tilbake til Oslo. Tenkte bare å oppdatere litt før jeg går ned til lugaren og fikser meg. Det har vært en kjempefin dag i København med Frida. Våknet brått opp av kapteinen på radioen som sa at båten var kommet i land, og da var det full rulle for oss begge. Slitne og med hangover fra i går, tok vi første taxi til byen. Trur jeg aldri har vært så trøtt før, var vanskelig å stå opp så tidlig etter å bare ha sovet i noen få timer. Men, det gikk bra og vi kom oss til byen til slutt. Vi var ikke veldig heldige med været, desverre men ble en fin bytur likevel :-) Det var masse salg, og vi fikk kjøpt oss masse fint på de forskjellige butikkene. Kom også over verdens kuleste klesbutikk, de hadde så sykt mye fint der og til ikke mer enn 200-300 kr per plagg. Kjempebillig! Fant meg en stilig bh som ser litt ut som de med nagler, bare at mine har diamanter-ish. Kjøpte også 2 par nye sko, til kun 250 kr til sammen! Sykt! Gjett om vi skal tilbake! 

Ble også shopping på tax-free, der kjøpte jeg blant annet hårprodukter til 45 kr per stk fra merket GOSH. Jeg kommer til å skrive om disse produktene, siden jeg ble veldig fornøyd med resultatet både på styling, og re-fixing. Trur jeg aldri har prøvd bedre hårprodukter! :-) Skriver om de senere. Vi har som sagt tatt litt bilder som jeg tenkte å vise til dere. 

Shopping i Køben


Kjøpte meg blant annet disse fine skoene, veldig fornøyd! :) 


Nettet på båten er supertregt, så jeg får bare legge ut bilder når jeg kommer hjem heller. See yah <3  

Love?

 • 28.06.2013 - 13:46
28.06.2013

Nå drar vi til Køben

Hei dere. Nå har jeg pakket ferdig kofferten og er straks klar til å bli hentet. Båten vår går rundt 15.00 tiden, så er viktig å være nede i god tid. Gleder meg kjempemye, blir veldig deilig å komme meg bort litt :-) Satser på fint vær, vi blogges ikke før når vi har kommet til Danmark! 

Ha en fin helg så lenge :) 

Åhh blir deilig å komme meg bort litt. Tanings, shopping og spa here we come :-)

 • 27.06.2013 - 19:43
27.06.2013

Stem på meg til å bli Stylepits Nye Modell

Har lenge hatt lyst å bli ansikt utad noe stort. Gjerne et klesmerke, eller en butikkjede. Elsker å pose og stå foran kamera, og synes det er gøy å bli stylet og sminket. Å være modell for noe slikt som Stylepit hadde vært en drøm :-) Jeg har nå meldt meg på en modellkonkurranse om å bli Stylepits nye modell. Hvis du vil stemme på meg kan du trykke her, også på stemmeknappen :) Som en takk kan jeg gi deg en kommentar tilbake! Husk å skrive at du har stemt så jeg kan trykke meg innom bloggen din :-) 


Photo: Model Day Studio

 • 27.06.2013 - 18:18
27.06.2013

Nye hårprodukter - Lee Stafford

Hei dere. I dag har jeg vært hos min fastlege og fått tatt noen prøver. Endelig har jeg fått allergi piller for pollen, takk gud for det. Nå skal jeg endelig bli frisk, og kvitt den hersens allergien! Tok en blodprøve nede i sentrum, klarte ikke å se på armen når de puttet i sprøyten. Hvis det er noe jeg misliker da er det å se når noen putter sprøytepissen inn i huden. Det var ikke så veldig vondt, mn veldig ubehagelig etterpå. Nå går jeg rundt med en bommelsdott på armen, kjenner meg helt nummen og klarer så vidt skrive på macen. Men, håper det går over etterhvert. 

Burde egentlig begynne pakkingen til Danmark, siden jeg drar i morgen. Som alltid er jeg veldig lat og drøyer det til siste liten. Tommel opp! Har investert i noen hårprodukter som jeg håper gjør susen for håret mitt. Nå i det siste har håret mitt knukket så mye at jeg røyter uannsett hvor jeg går. Røyter faktisk mer en katten min Nikita, da begynner det å bli ille. Blir deilig å bli kvitt det problemet også :-) 

Hun mente at med disse to vil håret mitt få et helt nytt liv, så vi får satse på at disse gjør underverker. Det var enten disse eller redken serien, som koster flesk i forskjell. Kom gjerne med en kommentar hvis du har prøvd dem selv, og om det gjorde noen forandringer for deg! 

Har du prøvd disse?

 • 27.06.2013 - 02:56
27.06.2013

Shoppingtips: Slik sparer du penger på nettshopping

Er du den som alltid klikker hjem nyheter, handler på salg og følger med på hva som kommer i shoppen til diverse nettbutikker? 

Da skal jeg tipse deg om 2 suverene måter å faktisk spare penger på, få igjen fra innkjøpet og ikke minst slippe å betale frakten. KupongKode.com

- Denne siden er supergenial. Det er ikke mange som vet at de faktisk kan slippe å betale de resisterende 50 kr som står i kassen. Du kan faktisk få en rabattkode, der du får opptil 50 % - 70% rabatt hos de fleste nettbutikker. Noen ganger får du fri frakt også, etter en viss sum. Du sparer mye penger på å bli medlem, og det koster deg ingenting. Noen ganger får du også en gave med på kjøpet. Det kommer nye rabatter hele tiden, og du kan søke etter forskjellig nettbutikker. Du finner rabattkoder hos kjente butiker som Ellos,Makeupmekka, Blivakker, Nelly.com og ikke minst HM. Blivakker.no pleier å gi ut gratis prøvepakker og gaver til de som kjøper via kupongkoder, noe jeg synes er kjempe gøy! 

Kickback.no

Aldri før skulle det være mer enklere og gøyere å shoppe! Nå kan du få igjen prosenter av det du betaler i kassen. Du får tilgang til en rekke nettbutikker, og klikker du deg gjennom linken på nettsiden deres kommer du innpå den shoppen du skal kjøpe fra. Noen har høyere prosenter enn andre, men du kan fint få igjen alt fra 100 kr - 1000 kr. Alt ettersom hvor aktiv du kjøper fra en butikk. Kjøper du mye fra nelly.com for eksempel kan du fint få tilbake noen hundrelapper. Dette er en veldig bra måte å tjene på å shoppe, og det er helt gratis å bli medlem her også. Hadde jeg vist dette før jeg kjøpte klær på nett hadde jeg nok fått igjen en del penger på kjøpet. Du har også mulighet til å få rabatt på diverse kjøp, om du da reiser til utlandet for eksempel, booker hotel og fly kan du også få en mindre sum å betale. Utbetalingen vil komme på konto en gang i mnd, og du vil tjene på shoppingen. 

 • 26.06.2013 - 15:14
26.06.2013

Todays Dreamoutfit - Rainy Day

Når man er syk får man vel lov å drømme litt? hehe. 

Fant den perfekte headeren i går, og nå lover jeg dere å ikke bytte på en god stund ihvertfall. Det var ikke meningen at det skulle komme slik kult lys bak bilde, når jeg og Jasper hadde photoshoot på operataket. Men, sånn ble det altså og bilde ble ganske kult! Tycks?

Topp/HER  Jakke/HER Bukse/HER Skjerf/Acne Hunterstøvler/HER 

Kunne tenke meg å bruke dette antrekket i dag, siden det regner mangler jeg bare paraply. Vet at mange synes hunterstøvlene er litt harry, men jeg synes de er ganske praktiske og fine å ha på en regnværsdag. Hadde slike før, mn så klarte jeg å miste de. Kanskje skaffe meg slike igjen? Ser ut som at det blir en sommer med 55% regn. Jeg liker den burgunderrøde fargen, passer godt til dager det ikke er sol, hvis du ikke skal gå for så mye farger. Det er vanlig at man tenker lysefarger når sola står på sitt beste. Slik tenker ihvertfall jeg! Skinnjakken er ganske kul synes jeg, litt sånn plain i stilen, minner meg litt om acne sin versjon. Har så lyst å hoppe ut fra denne pysjamasen og rett i dette antrekket! 

Love?

 • 26.06.2013 - 00:12
26.06.2013

Lyst å nattshoppe? Nå har Nelly supersalg!

Tenkte å vise dere noen favoritter fra salget til nelly.com før jeg legger meg. Jeg vurderer å bestille smykket, det er utrolig pent. Perfekt til en kjole jeg har hengende! Det er også superbillig nå, nelly har som sagt 50-70 % salg. Velg og vrak til under 500 lappen. 

1. Smykke/HER 2. Kjole/HER 3.Bukse/HER 4. Kjole/HER 5.Kjole/HER (99kr) 6. Fotsidet kjole/HER 

Jeg kunne tenke meg de 3 nederste kjolene, veldig fine. Perfekt hvis du trenger noe basic! 

Noe du kunne tenke deg over?

(Annonselinker)

 • 25.06.2013 - 21:03
25.06.2013

Mileys New Look - Hot or Not?

Tenkte å skrive litt om den nye looken til miley. Jeg synes den nye looken kler henne veldig bra, minner meg litt om våre alles kjære Ellen. Hun er en rå dame, og det er også Miley! Det å være disney stjerne trur jeg har satt sine spor hos mange, men også de blir voksne og finner nye stiler og image. Skjønner at den nye looken kan være som et sjokk for de som forbinder henne med Hanna Montana. Men, hun er som sagt ikke bare en filmstjerne, hun er også et moteikon og sanger/låtskriver. Synes hun kler håret hun har nå kjempe godt, til forskjell for mange andre celebre som prøver ut samme stil. Miley is rocking right now!


Digger den nye stilen hennes, rett og slett awsome!! Litt pink-ish, bare at hun ikke trenger å være pink for å være rocka. Synes til og med hun kler det bedre enn Pink! 

Hva synes du? Hot or Not?

 • 25.06.2013 - 18:03
25.06.2013

Lyst å tjene penger på bloggen din i sommer?

Jeg har skrevet om dette flere ganger før, men poster det igjen siden det er noen som har spurt meg hvordan tjene penger på blogg. For ja, du kan faktisk blogge deg rik, bare du kan triksene og vet å bruke annonsebannerne. Har du over 100 lesere, og føler du vil tjene litt ekstra? Da kan du gjøre som meg og følge disse enkle tipsene under. Jeg tjente faktisk 500 kr på 3 mnd i starten, og neste mnd 2000 kr. Synes det for meg var en god start! Dette er selvfølgelig helt gratis :-) 

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kortinformasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Bubbleroom,Allinclusive,Ellos,NeverNaked og brandos. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på. Unggå å bruke spilleannonser, og annonser generelt som ikke har noe med temaet du blogger om. Dette er da for at bloggen skal se mest mulig profesjonell ut.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Hvis du er under 18, får du eventuelt foreldrene dine eller noen du kjenner som er 18 til å registrere for deg. Det hjelper veldig å snakke med en som kan dette, så du ikke gir ut feil informasjon. 

7. Utbelinger får du en bestemt dato i måneden, og du må ha tjent over 500 kr i provisjon for å få det utbetalt. 

8. Det finnes 2 enkle måter å bruke annonser på, du kan bruke de som Adcodes (Da kommer det flere annonser etter hverandre) eller du kan legge de inn som egen banner. 

Ad Codes:  

- Dette er en måte de fleste bloggere bruker, og som er veldig nytt hos tradedoubler. Når du har funnet de annonsene du vil søke på, trykker du på noe som heter " Connect Codes". Da samler du sammen alle annonsene og kan bruke de når du lager egen annonsebanner med de annonsene du har inne. Når du er ferdig med dette, trykker du på noe som heter "Få annonsekode" eller "Ad code". Da kommer det opp en liten boks der det står " Lag ny annonsekode". Der velger du bloggen/siden du bruker, og kategori du vil skal komme i annonsen. For eksempel "Woman", da kommer alle annonsene for kvinner. Så skal du velge størrelse, da kan du trykke på forstørrelsesglasset i høyre hjørne og se demo banneren live. Etter du har valgt størrelse gir du banneret et navn og trykker på generer kode. Så limer du bare inn koden inn på bloggen din! 

9. Hvis du vil ha en mer detaljert annonse kan du gå inn på den valgte annonsen og velge "Product Feeds", da kan du plukke ut egne produkter som du kan vise i banneret. Det er ikke alle programmer som kjører dette. 

10. For å starte å tjene penger, kan du be andre om å registrere seg på siden, trur du får 50 kr for hver blogger du registrerer. 

Jeg har vært medlem av dette i 3 år og er kjempe fornøyd :)

Håper dette hjelper dere i gang! :)NB: Jeg ser helst til at de som velger å skrive om dette, skriver at de har tatt det fra bloggen min. Vil helst ikke at dere kopierer, men de som absolutt må SKAL skrive at de har tatt det fra meg. Dette gjelder flere! På forhånd takk:-)

 • 25.06.2013 - 14:08
25.06.2013

Nå er rommet og garderoben endelig ferdig

Hei fine dere. I dag prøvde jeg faktisk å dra på jobb, mn etter jeg hadde vært der en liten stund ble jeg mye dårligere og måtte dra til legevakten. Som dere sikkert vet så har jeg vært syk i noen dager nå, og kroppen min mente altså at det skal jeg fortsette å være. Bad Karma. 

Så nå må jeg bare holde meg innendørs, det har jeg også fått beskjed av legen. Samt spise rikelig med god mat, og drikke masse vann. Følte at det hjalp å snakke med en lege om alle plagene mine, og nå gjenstår bare fastlege timen. Krysser fingrene for at jeg blir frisk før fredag, sånn at jeg får dratt innom jobb og solgt litt. Det å jobbe som selger går mye på det mentale, mn når ikke det fysiske går så bra så hjelper det ikke så mye! Siden jeg drar nå på fredag til Danmark med Frida, håper jeg at jeg slipper å være syk enda en helg. Kan like så gjerne flytte inn på legevakten snart, har vært der ca 4 ganger bare denne mnd. 

Anyways. Så følte jeg meg litt bedre, så jeg tok meg like gjerne en liden rydderunde. Vasket klær, ryddet og tørket støv. Nå ser rommet mitt knallbra ut, og jeg synes bare det blir finere og finere. For de som lurer så bor jeg med en gammel veninne av meg, shes like a sister to me. Hun har også en hund, og jeg en katt. Men, utrolig nok går de to kjempe bra sammen. Trives veldig godt her :)Åhh kjempefornøyd :)

Love?

 • 24.06.2013 - 15:32
24.06.2013

Jeg vil lese din blogg!

Legg igjen bloggadressen din her så skal jeg ta meg turen innom! :) • 24.06.2013 - 12:00
24.06.2013

Inspirasjon - Ashley Benson

( Dette innlegget er forhåndskrevet) 

Hvis det er en dame jeg digger sykt mye da er det Ashley Benson. Falt pladask for henne når jeg så serien Pretty Little Liars. Har hatt en woman crush siden første episode. Ashley er bare helt rå, og minner meg litt om meg selv i personligheten. Hun er også sinnsykt pen, og en utrolig god skuespiller. LOVE HER! 

Bildekilde: Weheartit.com collage made by me 

Love?

 • 24.06.2013 - 10:48
24.06.2013

Drømmeantrekk - 57 Dress

God morgen.

Jeg har ikke blitt noe særlig bedre,mistet stemmen og er  fortsatt syk så jeg holder sengen, men siden jeg ikke får sove så blogger jeg litt istedenfor. 

 

Bildekilde: My Polyvore 

Jeg digger slike plagg med nummer på, det er også en av sommerens hotteste trender. Du kan kombinere det med mye, og jeg synes slike kjoler kan brukes til det meste, enten hverdag eller til fest. BikBok har mange slike plagg, så hvis du vil finne en slik kjole bør du ta deg turen innom. Snapbacks er også noe av det hotte du ser mye av denne sesongen, du finner mange forskjellige type snapbacks. Jeg liker de som er litt "boyfriend" i stilen, og de med nagler blant annet. 

Love?

 • 23.06.2013 - 20:01
23.06.2013

Irritasjonsmomenter: Shopping

Tenkte å snakke litt om noe som irriterer meg veldig når jeg er på shopping. Dette er bare noen morsomme punkter, og sikkert noe dere alle kjenner dere igjen i. 
-  Vi har alle vært der, du finner den fineste kjolen hengende foran deg og du leter desperat etter størrelsen din, men så henger det bare Medium og Large igjen. Det er så sykt irriterende. Jeg mener ikke at det er galt med medium og large, mn dette skjer alltid meg. Så da ender jeg opp med å gå dra på starbucks og drukne sorgene mine. 

- Når det henger et plagg igjen, og du ser at det står en like gal shopaholiker som deg og skal til å tre fram. Her er det første mann til mølla, uannsett om det blir blod og tårer! 

- Det er vel ikke noe som er verre enn når du står å prøver kjolen du har funnet deg, også passer den deg ikke som du trudde. Den ser heller ikke like bra ut på, som av. 

- Når du er stressa og skal prøve et plagg i prøverommet, men uten å tenke deg om står det en naken dame og skriker fordi du har klart å åpne forhenget og at du ikke så at det er opptatt. True story, har skjedd meg! 

- Når ikke butikken har flere størrelser igjen, og hun ringer rundt til andre butikker. Putselig er det utsolgt i hele byen. Skjedde nylig med meg, endte opp med størrelse telt. 

- Hvis det er noe jeg hater da er det kø! I kø for å kjøpe seg klær? Really. Skulle vært sånn selvbetjening som de har på butikken. Da trur jeg faktisk jeg hadde giddet å dra innom mer. 

- Når du har kjøpt deg tidenes kjole (trur du selv), så ender du opp på fest med en som har helt lik kjole som deg. Da er plutselig pointet litt borte. 

- Hvis det er noe jeg virkelig ikke liker med shoppingen da er det å prøve klær. Det er så grusomt kjedelig, haha. Spessielt hvis du prøver klær, også må du finne deg en ny størrelse. Stress å ta på seg klær igjen og ut å lete på nytt. 

Noen som kjenner seg igjen? 

 • 23.06.2013 - 16:51
23.06.2013

Todays Outfit - Wild Stripes

Hey fine dere. Good news, jeg lever! hehe 

Har hatt en helt grei helg, faktisk min første helg uten kjæresten min. 

Stemningen i dag er ganske grei, med tanke på at jeg er syk og holdt meg innendørs hele helgen, jeg må virkelig ha verdens dårligste imunnforsvar. Jeg har funnet en super plass å ta outfit bilder fremover. Perfect spot. Selvom naboene sikkert begynner å lure hva jeg driver med på taket, og har photoshoot med meg selv. BLOGGERLIVET!

Todays Outfit - Wild Stripes Tell your friends, your neighbours, your boyfriends thats shes back! And will fucking stay this way ;)

Love?

 • 21.06.2013 - 14:16
21.06.2013

Dagens Outfit Inspirasjon - Romantic Dress

Hey fine dere. Er fortsatt kjempe dårlig, sliter veldig med litt angst om dagen. Vet ikke hvorfor jeg har det, mn har fått det den siste mnd. Våkner opp med skjelvende hender hver morgen, og har noe redusert matlyst. Noen som opplever/har opplevd det samme? Jeg har fått tips fra lege at jeg må kutte ut koffeinen, da også cola/pepsi. Jeg drikker sjeldent kaffe, bortsett fra jobb så muligens det er årsaken. 

Synes bloggingen min har veldig dårlig i det siste, så jeg tenkte å begynne med Dagens Outfit Inspirasjon igjen. Håper det er noen glade ansikter nå ihvertfall :) 

Kjole/2hand Belte/BikBok Briller/GT Smykke/GT 

Now its back 2 bed...

Love?

 • 19.06.2013 - 22:34
19.06.2013

Does love make you blind?

Det er så vanskelig å vite hva man virkelig føler i et forhold, er det noe man bare føler der og da, eller er det følelser som vil vare i lengden. I mine øyne er han helt fantastisk, så fantastisk at jeg glemmer å tenke på hva jeg selv går med på, så fantastisk at hele verden min er i hans hender, så fantastisk at hver gang jeg ser på han går jeg glipp av det som er rundt. Er det virkelig sånn at kjærligheten gjør deg blind? At selv når han er på sitt verste, ser du bare det gode i han? At selvom han gjør dumme ting mot deg, så gir du han sjangser gang på gang fordi du trur han vil forandre seg? 

Jeg trudde aldri jeg skulle finne noen som utfylte mine setninger, som ga livet en mening, som virkelig viste meg hva som betyr noe her i livet. Kjærlighet, hva er egentlig det? 

Det er når han holder rundt deg, hvisker i øret ditt og sier "Jeg elsker deg".  Når han tar deg i mot med åpne armer, og holder rundt deg når du har det verst. Når du bare vil løpe langt vekk, og aldri snu deg tilbake. Han løper etter deg, holder fast i deg og slipper ikke taket før du har roet deg ned. Han kysser deg på pannen, når du er fortvilt og holder hendene dine til seg. Det som betyr noe for han er at du skal ha det bra, at du skal kunne stole på han og at han virkelig vil deg det beste i livet. 

Vi jenter har en tendens til å bruke ting han har gjort, eller sagt som motargument. Vi har en tendens til å ovedrive, og glemmer det som er det viktigste. At han er der for deg. Det som er rundt betyr virkelig ikke noe i lengden.Utseendet betyr ikke noe i lengden, det at du ikke ser like bra ut som du gjorde dagen dere møttes betyr ikke noe. Det at du en kveld kan komme til han i kosebuksen din, med rennende mascara nedover ansiktet og tidenes verste hårfrisyre. Du trenger ikke alltid å se smashing ut for han, fordi det som betyr noe er at du er der med han. At han kan holde rundt deg og passe på deg. Du kan gråte ut i armene hans, mens han stryker deg over håret. 

Han blir din veileder, han er den du kan komme til og ringe til når det oppstår situasjoner, han blir som din bestevenn. 

Jeg har lært meg at det viktigste i et forhold er tillitt, uten tilitt i et forhold blir det ikke et forhold. Ja, man har selvfølgelig sine ned og oppturer, men det er deg han kommer til å forholde seg til, det er deg han kommer til å tenke på når kvelden kommer. Det finnes mange andre jenter der ute, mn det som betyr noe for han er deg. Ja, han snakker med andre jenter, mn han tenker på deg. Det er en forskjell, og noe andre jenter skulle ønske. At han tenkte på dem, og ikke deg når du ikke er der en gang. 

Utseendet betyr ikke noe, så vær deg selv og ikke forandre deg for hans skyld. Det er viktig å ikke glemme seg selv i et forhold, glemme sine egne prioriteringer og først og fremst vennene sine. Det er de du trenger mest når han dumper deg, eller når dere krangler. Det er de som alltid er der for deg. 

The Perfect Guy: - "Im the only one you should trust, forget the rest. I will take care of you, you dont need to worry."  

5 mnd med denne fantastiske gutten. Kanskje blir det fler, selvom jeg vet at han skal flytte? Kanskje blir det ikke. Jeg har ihvertfall hatt det kjempefint med deg Fabian, om du leser dette. 

 • 17.06.2013 - 17:47
17.06.2013

She's a hattie girl, summerfeeling

Åhh det er deilig vær ute nå, kom akkurat inn døren fra jobb. Nå skal jeg kose meg på terassen helt til solen går ned. Tok litt antrekk bilder til dere btw, if you wanna see what im wearing today:)

Smiley without makeup:) Kos dere ute i solen :)

Love?

 • 14.06.2013 - 18:59
14.06.2013

Siste Innkjøp - Classy & Basic

Hei lesere :) Håper det går bra med dere! Det går veldig bra med meg, og jeg ser nå virkelig frem til sommerferien. Jeg har som sagt ikke ferie før i Juli med tanke på at jeg jobber. Drar til Danmark med min besteveninne om ca 2 ukers tid, det gleder jeg meg veldig til!! 

Tenkte å vise dere mine siste innkjøp, siden jeg jobber så mye så får jeg ikke alltid tid til å vise og blogge hele tiden. I kveld tenker jeg meg en liten tur ut med min samboer Caroline og noen venner, lenge siden jeg har trasket rundt i høye hæler og i noe fancy outfit til byen, så det ser jeg frem til! 

Jeg elsker denne badedrakten/toppen. Kan bruke det som begge deler, perfekt under en høytlivshorts! LOVELY! Classy top, striper er jo veldig in nå for tiden og ser veldig bra ut til en svart eller fargerik bukse. Digger denne blazeren! Kjøpte den på 2hand butikk i Oslo, passer perfekt til en nogenlunde finere anledning Classy topp og smykke fra Zara. Elsker smykket, passer til det meste og kan kombineres både til fest og hverdag. Denne toppen er perfekt for stranden, veldig åpen på siden. Toppen kan man bruke over bikini eller en tubetopp. Veldig fin og sommerlig kjole, perfekt til sommervarmen! Kjolen har også veldig høy splitt, så ser veldig kult ut til et par stiletthæler. Denne classye vesken er perfekt til både stranden og hverdag. Bruker den mye til jobben, god plass og plass til macen min også. 

Har også noen flere nye innkjøp, men det er dette jeg viser i første omgang:)

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits