• 30.06.2014 - 16:48
30.06.2014

Hva er din instagram?

Hei fininger:) 

Håper dere har hatt en kjempe fin helg! 

Jeg begynner straks pakkingen til Barcelona, da vi reiser om kun 2 dager. WIII, gleder meg masse masse!! Hvis dere har noen tips om hva vi burde få med oss og gjøre der, setter jeg gjerne pris på det! Tenkte å vise dere litt oppdateringer fra min Instagram, siden det er en stund siden sist! Dere kan gjerne legge igjen deres også, så skal jeg ta meg turen innom. 

Følg meg gjerne på instagram her hvis du vil 1. Favorittkoppen min fra VS som jeg enten har kaffe eller te i, uansett hva jeg skal. Perfekt før jeg skal synge i studio!  2. Resultat av Detox programmet jeg går, ikke helt i mål enda. Men, er på god vei! 3. Drømme-seg-bort-bilde fra Barcelona, kun 2 dager igjen!  4. Den nye klokken jeg kjøpte fra River Island, min favoritt!  5. Selfiieebitch! 6.Outfit! 7. Anotherr selfiiee, haha 8. Favorittfrokost! 9. Litt shopping på ebay! 

Hva er din instagram? 

#blogg #instagram #sommer #shopping #hverdag #mote

 • 28.06.2014 - 21:48
28.06.2014

Celinè - look alike bag from Ebay

God lørdagskveld kjære lesere! 

Håper dere har en fin helg, og koser dere i sommervarmenn. Her har det regnet og tordnet i hele dag, vært kjempe dårlig vær på mange uker. Ser virkelig frem til Barcelona nå, bare 5 dager igjen! 

I går mottok jeg vesken jeg hadde bestilt fra Ebay, og den er kjempe fin i virkeligheten. Den ligner veldig på Celinè vesken. Jeg bestilte i rosa, og fikk den knappe 2 dager etter jeg betalte. Utrolig rask levering! Fikk også en kupongkode på neste veske, så jeg får den til halv pris. WOHO! 

Elsker fargen og ser for meg denne med en lang maxxi kjole,  sandaler og solbriller. Du er velkommen i samlingen min, pinky!


http://lulubags.co.uk  

Jeg skal bare slappe av med serier resten av kvelden, ønsker dere en fin helg videre!

Love?

#shopping #ebay #mote #sommer #blogg

 • 27.06.2014 - 21:56
27.06.2014

What To Wear - Festival Tid

Nå er det ikke mange dager igjen til hovefestivalen og andre festivaler, så da tenkte jeg å tipse om hvordan du kan kle deg til festival. Velg et antrekk som du vet du er komfortabel med. Det er ikke det smarteste å velge de fineste skoene du har, så sats på et par støvler eller boots som du vet tåler litt. Det jeg forbinder med festival er en enkel topp,shorts og hunterstøvler. Noe jeg synes er utrolig kult å bruke til et slikt antrekk er fargearmbånd, hårpynt, smykker osv. Du kan også gå med hatt, noe jeg hadde valgt. Hatt er kult, hvis du matcher det riktig. 

Hvis du skal gå for veske, anbefaler jeg å ikke velge den dyreste vesken man har da det kan fort ende med at man mister noe eller at ting blir stjelt. Velg en ryggsekk eller en skulderveske som tåler en fest eller to. Det er alltid lurt og praktisk! Jeg kom over mye fint så jeg lagde en kollasj, håper dere finner det inspirerende og ønsker dere en riktig fin festivaltid. Kjole/HER Boots/HER Solbriller/HER Ryggsekk/HER Skinnjakke/HER 

#Sommer #Mote #Festival #Adlinks #Hverdag

Love?

 • 27.06.2014 - 15:06
27.06.2014

New buys from River Island

Hi guys! 

Håper dere har det bra og at været er på topp som her i London. Jeg kom hjem nå for 5 min siden og skal straks fortsette ryddingen av rommet. I dag dro jeg en liten tur til byen for å kjøpe et par viktigheter. Jeg gikk tilfeldigvis forbi River Island og skulle titte litt, og kom selvfølgelig ikke ut derfra tomhendt. Endte med 2 kjøp, shopaholic much? 

Men, jeg er kjempe fornøyd med kjøpene. Det ble ny klokke og bikini på meg! YUUHU!

 Gleder meg til å bruke denne bikini overdelen i barcelona, sammen med en annen fargerik bikinitruse. The perfect watch 

Love?

#blogg #hverdag #shopping #sommer #riverisland #mote 

 • 26.06.2014 - 22:44
26.06.2014

Don't forget to fall in love with yourself first

Vi har alle dårlige dager, og vi sliter med våre egne følelser og tanker av og til. Jeg har mange ganger blitt sittende oppe på kveldene og bare å sitte å tenke, tenke på alt mellom himmel og jord. Tenke på vonde ting, tenke på gode ting og mimre tilbake når alt var perfekt, og jeg aldri hadde en dårlig dag. Men, hva er egentlig oppskriften på ekte lykke, suksess og kjærlighet? Er det penger? Er det å være mest likt på jobben? Er det å ha den perfekte leiligheten? eller den perfekte familien? 

Jeg har ofte tenkt på hva som egentlig gir mest lykke, hva som kan gjøre en person glad og lykkelig. Ting vi ofte sliter med er selvtilit, komplekser for ting, negative tanker og vanskelige beslutninger. Det vi ofte glemmer oppi alt dette er å ta vare på oss selv, gi oss selv en sjangse og tenke positivt. Ta kroppspress for eksempel, dette er et tema de aller fleste jenter/kvinner sliter med. Når man har nådd målet sitt, er det mange som ikke ser seg fornøyd med resultatet og presser seg enda mer for å få den perfekte kroppen. Men, er det i dine egne øyne at du ikke er fornøyd med deg selv, eller er de andre sine øyne? Hva er det som gjør oss så kroppsfikserte og missfornøyde med oss selv? Jo, det er meninger og ideer om hvordan idealkroppen skal være. Alle er forskjellige, men fine på sin måte.

Vår største fiende er faktisk oss selv, det er vi som sitter å sier at vi ikke kan gjøre noe, vi som sitter å sier at vi ikke er bra nok, og hvorfor? Jo fordi vi har glemt å sette pris på det vi har, se oss fornøyde med den vi er og sist men ikke minst glemt å være glad i oss selv. Du må være glad i deg selv, for at andre skal være glad i deg. Du må like deg selv, for at andre skal like deg. Du må tenke positive tanker om deg selv for at andre skal tenke positive ting om deg. Dette er ganske logisk egentlig, og det har fått meg til å innse at min største fiende om dagen er mine tanker og mitt synspunkt på verden. 

Det er ingen andre som kan gjøre deg lykkelig enn deg selv, det er ingen andre som kan gjøre deg fornøyd enn deg selv. Det er ingen andre som kan løse dine problemer enn deg selv. Det er ingen andre som kan gi deg suksess og smaken på det søte liv enn deg selv. Du må bestemme deg for at du ikke skal gi deg, kjempe for dine mål og drømmer. Jeg synes det er fantastisk at vi som et menneske kan bestemme over våre egne tanker og følelser,bestemme over vårt eget liv. Tenk om det ikke var sånn? Tenk om andre bestemte over hva du skal tenke om deg selv? Tenk om andre bestemte over hvordan du skal leve?

Det er veldig mange av oss tenker sånn i dag, vi lar andre sine tanker og meninger forandre synet på oss selv og verden, vi lar andre bestemme over hva vi vil gjøre. Det handler om mindcontrol, du får mye bedre selvtilitt av å tenke at du kan klare det istedenfor at du ikke kan klare det. Alt er mulig helt til det motsatte er bevist. Husk det! Jeg kunne aldri sittet her i London med de mulighetene jeg har og fin leilighet hvis det ikke hadde vært for at jeg har trua på meg selv. 

Når du en gang har gjort noe usedvanlig bra, gi deg selv credit for det og smil. Fordi du har all grunn til å være fornøyd og glad, du har all grunn til å vise andre din suksess. Det er ingen som kan si deg i mot, eller trekke deg ned med mindre du lar dem gjøre det. "Det folk sier er bare ord, det er først når du tar til deg ordene at det gir mening"


"Embrace yourself, embrace everyone around you, embrace your life. Because someone in the world wishes they were in your shoes"

#blogg #selvtilitt #sommer #kropp #hverdag #skjønnhet

 • 26.06.2014 - 18:47
26.06.2014

Todays Outfit - Leopard Shirt

Hey fininger:) 

I dag har jeg ikke gjort så mye, annet enn at jeg ble med mamma og lillesøster på en trip utenfor London. Vi skulle besøke noen venner av oss, så det var kjempe hyggelig! Ellers bare rydder jeg rommet og skal straks lage meg noe å spise. Trur det blir en film resten av kvelden før jeg stuper i seng. Det har vært en lang dag! 

Tok forresten litt outfit bilder i stad :) 


Hat/Aldo Shoes/? Shorts/GinaTricot Shirt/2handshop Purse/HM Top/Primark Glasses/Londonshop 

Love?

#Blogg #Sommer #Mote #Outfit #Inspirasjon #hverdag

 • 26.06.2014 - 07:45
26.06.2014

Litt shopping fra Aliexpress

God Morgen :) 

Jeg kom over en blogg i går som skrev om en veldig bra nettside som er like billig som ebay, så jeg bestemte meg for å klikke hjem et par ting fra siden. Nettsiden heter Aliexpress.com og hadde utrolig mye fint, og mer sko og klær som jeg liker. Jeg fant mye fint og jeg ble helt forelsket så jeg kunne ikke la være, hehe. Så nå gleder jeg meg allerede til det kommer frem. Får det ikke før jeg er tilbake fra Barcelona, så siden det er et par dagers leveringstid klikket jeg hjem flere ting, så forhåpentligvis blir noe av det sendt på samme tid. 


Åhh nå gleder jeg masse!! 

Noe du likte? Har du shoppet på denne siden før?

#blogg #mote #shopping #sommer

 • 25.06.2014 - 23:57
25.06.2014

Hotellet vi skal bo på

Hey fininger, jeg kom inn døren for litt siden. Det ble svømming på meg i dag også, føler jeg har blitt så rutinert når det kommer til treningen. Målet er å svømme minst 3 ganger i uken, og nå har jeg svømt 2. Jeg elsker å svømme, gir en så god boost for dagen. 

Nå er det 7 dager til jeg drar til Barcelona!!! Åhh gleder meg utrolig mye :) 

Hotellet er bestilt og denne gangen ble det 3-stjerners hotell med kun 15 min gå avstand fra stranda. Det er også basseng på toppen, og fin utsikt over hele byen. Ser virkelig frem til å nyte hver morgen i bassenget med en drink, bare slappe av og nyte ferien. Planen er også å få svømt ihvertfall 15-20 runder i bassenget hver morgen før vi skal utforske Barcelonas gater. Jeg har en tendens til å ligge på latsiden når det kommer til ferier, så nå skal det bli skjerpings! 

Du finner hotellet vi skal bo på her

Fine fine stranda, åhh gleder meg:)) 


Gleder meg til å svømme her :)Vi har valgt å ikke bo på 5-stjerners hotell, siden vi bare skal sove der og kommer til å være mest rundt om kring i Barcelona. Jeg synes ihvertfall hotellet ser ganske fint og moderne ut, trur vi kommer til å trives der. 

Har du vært i Barcelona før?

#Blogg #Sommer #Hverdag #Ferie #Hotell 

 • 25.06.2014 - 10:21
25.06.2014

Hvilken farge skal jeg ha?

God morgen :) 

I skrivende stund titter jeg igjennom godsakene de har på Ebay.  Har funnet mange fine vesker, sko og andre stilige ting inne på siden. Har blitt helt frelst av Ebay, mer genial side skal du lete langt etter! Jeg klikket nettopp hjem en veske som jeg skal gi i gave til mamma ,siden hun var så snill og spanderte tur på meg til Barcelona. De jeg bestite hos har veldig rask leveringstid, og vi får vesken allerede på fredag. 

Jeg skal klikke hjem noen sko også, og jeg har funnet noen jeg liker veldig godt, men usikker på hvilken farge jeg skal velge?
Hvilken farge synes du er finest?

#blogg #mote #Ebay #shopping #sommer

 • 24.06.2014 - 19:16
24.06.2014

Reisetips: Solprodukter

Noe som er viktig å huske på når man pakker kofferten til varmere strøk er å ta med solkrem. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har glemt det eller tenkt at jeg skal kjøpe det når jeg kommer frem. Sist gang jeg var på Kreta var det umulig å finne solkrem, og med den faktoren som trengs, den gangen trengte jeg 40-50 fordi solen var så sterk, heldigvis hadde de noe liggende i resepsjonen som var brukbart. Det er vel 1 av 5 ferier jeg har glemt solkremen og har endt opp med å løpe rundt som en gal igjennom hele feriestedet.

Det å være solbrent er virkelig ikke noe deilig, trust me jeg vet hva jeg snakker om. Derfor har jeg i år gått til innkjøp av både solkrem, sololje og aftersun tidligst mulig så jeg ikke glemmer det denne gangen også. 

Note-To-Self: HUSK SOLKREMEN! 

Hvorfor? 

1. Solkrem i syden er alltid veldig dyrt, spesielt på hotellene. 

2. Du slipper å se ut som en kokt hummer. 

3. Du trenger ikke låne naboens 

Nå er det forresten 25% på alle solkrem inne på Blush.no. Du finner salget her 

Elsker disse produktene, denne solkrem sprayen fra Hawaiian Tropic har sololje i seg som gjør at du blir fort brun. Den lukter også himmelsk godt! 

Jeg har aldri brukt Aftersun tidligere, men har begynt å bruke det i det siste og mener at det er en fin nummer 2 å ta med i kofferten, om du skal på strandtur. Aftersun påføres på hud etter soling og skal kjøle ned huden så du ikke ender opp solbrent. Det finnes mange forskjellige produkter, der du får de med og uten duft. Jeg foretrekker min fra Hawaian Tropic, den har en deilig duft som minner meg om mango og kokkos. Minner meg om syden med en gang jeg lukter på den. Dette er også noen av produktene som skal i kofferten i sommer. Produktene fra Vita Liberta fikk jeg sponset for lenge siden, er en organisk taningkrem som gir farge og glød til huden. Den har også solfaktor i seg, så du ikke blir solbrent i ansiktet. Bodysprayen fra Victoria Secret er en favoritt hos meg, elsker lukten av jordbær og champagne. Du finner Victoria Secret sprayen her 

Har du noen reisetips?

#Annonselenker #Blogg #Skjønnhet #Ferie #Reisetips #Sommer

 • 24.06.2014 - 12:05
24.06.2014

What To Wear - Babyblue and Stripes

Hey fininger ♥  

Våknet opp til full sol og blå klar himmel, ikke en sky å se. Tenker å tilbringe denne formidagen ute i hagen med en god bok og forfriskende frokostblanding med bær. Tok litt bilder av Dagens "What To Wear"  og dette har jeg tenkt til å fortsette med hver dag fremover. Topp/BikBok Veske/Aldo Shorts/Primark Sunnies/Londonshop Lipstick/Goosh

Elsker denne baby blåe shortsen fra Primark, perfekt å bruke i sommervarmen. 

Love?

 • 24.06.2014 - 00:49
24.06.2014

- Shopping til Barcelona -

Kom hjem for litt siden fra treningsenteret, det var kjempe deilig å svømme igjen. Svømte 20 runder i dag, det meste jeg har tatt er 37 runder. Ca 750 meter. Jeg får alltid så mye energi etter trening så da er det deilig å slappe av med fotbad og se en film eller tvserie etterpå.  #GetBackOnTrack 

Det blir full trening frem til jeg reiser til Barcelona, ser frem til å føle sand mellom tærne og slikke litt sol. 

Åhh jeg drømmer meg bort når jeg ser på bilder på weheartit fra den fine byen, gleder meg kjempe masse!! I skrivende stund  titter jeg litt på nelly.com og tenkte å bestille hjem noen nye antrekk før avreise siden det er supersalg med 70% rabatt på masse der inne. 

My favourites: 1. Maxxi Dresses, elsker slike lange maxxi kjoler, perfekt å bruke på stranden og sene sommerkvelder. Jeg tenker å bestille hjem den i blå :) Den finner du her, og den grå finner du her

2. High Heels, åhh jeg ble helt forelsket i disse høyhelte sorte. Det er alltid så deilig å bruke slike høyhelte i høy sommertemperatur, det kan ofte bli varmt og klamt med vanlige sko. Jeg synes jeg får mindre klumpete føtter av å gå i sånne tynne hæler enn pumps, hvis jeg skal gå for noen fest sko er disse på første plass på hva jeg ønsker meg Enkelt og stilfult og går til alt mulig. De er ikke særlig dyre heller, du finner de her  

3. Flower Garlands, jeg synes disse er utrolig søte og sommerlige. Dette er hårpynt som går til det meste, og kan brukes til fest og hverdag. Passer godt til sommerkjoler, shorts og en enkel tee you name it. Du finner de i blå her

4. Beach Bag, slik veske er super å ha med på for eksempel stranden og du har plass til badetøy, drikke og snacks, lesestoff og annet du ønsker. Dette er noe som står på MÅ HA listen min akkurat nå. Fant en lignende på Primark, så kan hende jeg kjøper den hvis jeg ikke bestiller denne hjem. Du finner vesken her

5. Sunny Beach Hat, er perfekt å bruke hvis det er mye sol ute. Jeg synes denne i sort var ganske classy og fin, ser for meg at den matcher godt til den blåe maxi kjolen og de høyhelte skoene. Du finner den her

6. Nude Lipstick, jeg elsker denne fargen på leppene om sommeren. Denne lipsticken har jeg selv, bare min er fra M.A.C og er min favoritt! Jeg kom over denne fra Makeup store, og ikke til en så værst pris. Du finner den her

Love?

#annonselenker #blogg #mote #ferie #inspirasjon

 

 • 23.06.2014 - 18:19
23.06.2014

Bestilt tur til Barcelona

Hi guys! 

Jeg har nettopp bestilt Barcelonatur med mamma, og vi drar allerede om 9 dager. Gleder meg utrolig mye, har aldri vært i Barcelona før men har hørt fra andre at det er veldig fint der. Det blir utrolig deilig å reise bort litt, gleder meg til å nyte ferien, bare slappe av, spise god mat og kose meg på stranden. Samt shoppe masse!!

Vi blir i 6 dager, så setter pris på råd og eventuelt erfaringer fra dere som har vært der!:) 

Åhh can't wait! http://weheartit.com

Noen tips eller erfaringer?

#Barcelona #Sommer #Mote #Ferie #Blogg

 • 22.06.2014 - 09:27
22.06.2014

T.O.I - Flowersuit & Wedges

God søndagsmorgen!

Håper dere har hatt en fin helg, og nyter sommerferien dere som har. Jeg jobber jo ikke for tiden, så jeg har jo sommerferie allerede. De som går på skole og studerer i London får ikke ferie før midten av juli, og begynner på skolen igjen i september som er litt anderledes. Hjemme i Norge er det jo omvendt, da har vi en måned tidligere ferie. Jeg vet ikke hva planene i sommer er, men tenker å reise bort med moren min i juli. Tenkte forresten å begynne med TOI innleggene mine igjen, altså Todays Outfit Inspiration. 

Jumpsuit // Primark Jewellery // Primark Wedges // secondhandshop Sunnies // Londonshop 

Love?

#Blogg #hverdag #outfit #sommer #inspirasjon #mote

 • 17.06.2014 - 17:23
17.06.2014

Todays Outfit - Aztecprint

Hey fininger :) 

Håper dere har det fint hjemme i Norge. Det er så utrolig varmt og deilig om dagen, elsker å våkne opp til sol og å spise frokosten i hagen. DET kaller jeg sommer! Tatt litt bilder ute i dag, for å vise dere dagens antrekk. Har blitt helt hekta på aztecprint på plagg, spesielt kjoler og jumpsuits. 

Gleder meg utrolig mye til fredag, håper virkelig jeg får rollen!! Hvor rart hadde det ikke vært å sett seg selv i en tv serie? haha

Startet forresten på Detox programmet i dag, 11 days to go. Håper virkelig det gjør underverker! 

TODAYS OUTFIT


Lovelyy weather! 

Elsker denne jumpsuiten! 

Love?

#blogg #outfit #hverdag #sommer #London #inspirasjon 

 • 16.06.2014 - 18:53
16.06.2014

14 dagers thintea detox program

For rundt 2 uker siden bestilte jeg Thin Tea Detox program fra Melbourne, Australia. Dette er te som på 2 uker skal hjelpe deg å få i gang forbrenningen raskere, og gi deg en slankere og sunnere kropp. Programmet jeg bestilte kostet under 200 kr, som jeg synes er en grei pris. Jeg har ikke startet på programmet enda, men tenker at jeg begynner allerede i morgen fordi da skal jeg også på treningsenteret like etter. Jeg er veldig i mot slankemidler som kan forgifte kroppen, og er alltid like skeptisk så jeg sjekket opp dette før jeg bestemte meg for å prøve. Thin Tea Detox inneholder bare naturlige ingredienser. På kjøpet får du med en instruksjon på hvordan starte på programmet, og du kan laste ned "Eatingplan" fra nettsiden deres. www.thintea.com.au

Dette programmet er for 14 dager og er delt inn i to måltider. Det skal drikkes som vanlig te, til frokost og middag. Dette skal gjentas i 14 dager. Det er mange som har startet med dette programmet som har fått synlige resultater, som jeg også følger på Instagram. Thin Tea er produsert i Australia og blir pakket og sendt fra Melbourne, til over hele verden. Dette inneholder heller ikke Gluten, Koffein, Laktose eller andre konverseringstoffer.

Thin Tea First and Thin Tea Second 

Slik ser da instruksjonen bak på hver pose, enkelt å følge og gir deg informasjon om ingredienser. 

Jeg tenker å poste resultater underveis, krysser fingrene for at dette hjelper meg med å få en sunn og slankere kropp. 


- A little inspiration wouldn't hurt

Har du prøvd dette?

#trening #blogg #hverdag #sommer #inspirasjon

 • 16.06.2014 - 00:10
16.06.2014

It's summerbash, nelly favoritter

Det er lenge siden jeg har skrevet om mote, og spesielt om shopping. Nå har Nelly.com mye klær til redusert pris, og jeg har funnet noen favoritter. 

It's time for summerbash baby! 

1. Hatter er en stor favoritt hos meg! Det er så mye du kan matche til en hatt, alt fra elegante kjoler til en enkel jumpsuit og sandaler. Denne fra nelly synes jeg er superkul og casual. Du finner den HER

2. Jumpsuit er det perfekte plagget å hive på seg i sommervarmen. Suiten kan matches til det meste, og er en sikker vinner om det er til fest eller hverdag. Jeg har sikkert 20 slike i skapet mitt. Du finner denne fine i rosa HER

3. Hodebånd er noe som er blitt et av tilbehør som mange ikke kan gå foruten. Du kan matche det til de fleste plagg, og bruke det til enhver anledning. Jeg synes slike hodeplagg får en til å se veldig "LadyLike" ut. Du finner dette blomster hodeplagget HER

4. Pilotbriller er en hit blant de fleste, og jeg kom over disse fra RayBan. Du finner mange pilotbriller i forskjellige fasonger, men jeg synes disse var usedvanlig tøffe. Gult er kult! Du finner dem HER

5. Peplum topper er blitt en favoritt hos meg, og jeg fant denne i hvit som jeg synes matcher godt til hodeplagget. Slike topper går til alt, og du kan bruke det til fest og hverdag. Du finner toppen HER

6/7. Vesker er ikke alltid like lett å finne, selvom det finnes tusen av dem. Det å finne en veske som har plass til sminke, solbriller, nøkler osv er ikke et sjakktrekk med mindre du ønsker å drasse på en veske størrelse hest. Jeg har mange ganger angret mye på at jeg tok med meg så stor veske når jeg skulle på byen, det er veldig typisk meg.

Så jeg kjøpte meg denne i sort fra Nelly og jeg må si at jeg elsker den! Den har plass til alt jeg trenger og enkel å holde styr på blant festligheter. Du vet hvordan jenter blir når man drikker litt for mye og ender med å miste vesken som man så fint plaserte i et hjørne bak en sofa. Du finner den sorte HER  Du finner den hvite HER

Love?

#Annonselenker #hverdag #fest #blogg #sommer #mote

 • 15.06.2014 - 01:27
15.06.2014

Har du et Londonspørsmål?

Tenkte å kjøre på med en litt anderledes spørsmålsrunde. Nemlig spørsmål om London! Nå som jeg har bodd i London i over 1 år har jeg blitt kjent med det meste byen har å by på. Alt fra utesteder og restauranter, aktiviteter til shopping og cafeer. Jeg kan også veldig mye om det grunnleggende når det kommer til å jobbe her, bo her, etablere seg osv.

Så har du et spørsmål om London og trenger hjelp kan du spørre meg:) Dette er jo ganske greit med tanke på hvis du skal ta deg turen hit i sommer, har planer om å flytte eller rett og slett er nysgjerrig! Jeg kan trygt si at jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet til denne fantastiske byen:) 

Uheldigvis regnet det denne dagen bilde ble tatt, men det er jo ikke å skjule at London er for det meste dekket av regn 70% av året. Må si at denne sommeren har vært en av de bedre. 

Hva lurer du på?

#London #Blogg #spørsmålsrunde #hverdag

 • 14.06.2014 - 22:09
14.06.2014

My weekend

Hey fininger. 

Kom hjem for litt siden, og er utrolig sliten. Har kommet helt fra Uxbridge,der en venn av meg som er produsent bor. Vi har sittet å lagd litt forskjellige låter, og faktisk lagd en helt ny sang i dag. Den ble veldig stilig, og forhåpentligvis liker flere den. Fingers crossed! 

Været i London om dagen er helt fantastisk! Som sikkert mange vet er London den byyen som er mest kjent for regn, så jeg er veldig glad for at det bare er sol om dagen. På vei til kompisen min ble det litt shopping, så da ble det også litt bilder. Jeg har fått helt dilla på hatter for tiden btw, elsker hatter!

Jeg var også en tur i studio som ligger i mellom soho og oxford street. Det er også de som gir ut begge singlene mine som kommer ut snart!                                                                                                    

My new Leos!

Gårsdagens OutfitKjøpte blant annet den toppen, digger den! Jealous much?

Håper dere har det fint hjemme i Norge. Nå skal jeg kose meg med serier resten av kvelden og bare slappe av! :) 

Love?

 • 12.06.2014 - 17:41
12.06.2014

En gatekatt ved navn Bob

Våknet opp til strålende sol i dag, så jeg bestemte meg for å utnytte sjangsen til å sole meg litt. Ingenting er bedre enn å lese en god bok i sommerheten.

Boken jeg leser en en fantastisk bok fra virkeligheten som gir deg et innblikk i rusmiljøet, fattigdommen og en katts forståelse. Det er en morsom, trist og oppsiktvekkende historie fra James Bowen sitt tøffe liv som gatemusikant, rusmisbruker og eneforsørger. James Bowen er født og oppvokst i Australia. Han bestemte seg tidlig for å forlate hjemmet som tenåring for å satse på musikken, men som ikke ble som han hadde sett for seg. Veien ble lang og hard å gå, og mye tøffere enn han hadde tenkt. Etter å ha mistet kontakt med venner og familie, så ikke fremtiden noe særlig lysere ut og den eneste utveien var heroin. Til han en dag møter på en katt som forandrer livet hans for alltid. 

Aldri før har jeg blitt så oppslukt av en bok, og dette er ikke en hvilken som helst bok men en sann historie som har erobret dyrehjertene verden over. Jeg elsker denne boken, og er spent på slutten. Anbefaler alle å lese denne, er verdt hver eneste krone! 


Terningkast: 6

Har du lest denne boken?

#lesing #blogg #london #sommer

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits