Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 8

  Hva er din instagram?

  Hei fininger:) 

  Håper dere har hatt en kjempe fin helg! 

  Jeg begynner straks pakkingen til Barcelona, da vi reiser om kun 2 dager. WIII, gleder meg masse masse!! Hvis dere har noen tips om hva vi burde få med oss og gjøre der, setter jeg gjerne pris på det! Tenkte å vise dere litt oppdateringer fra min Instagram, siden det er en stund siden sist! Dere kan gjerne legge igjen deres også, så skal jeg ta meg turen innom. 

  Følg meg gjerne på instagram her hvis du vil   1. Favorittkoppen min fra VS som jeg enten har kaffe eller te i, uansett hva jeg skal. Perfekt før jeg skal synge i studio!  2. Resultat av Detox programmet jeg går, ikke helt i mål enda. Men, er på god vei! 3. Drømme-seg-bort-bilde fra Barcelona, kun 2 dager igjen!  4. Den nye klokken jeg kjøpte fra River Island, min favoritt!  5. Selfiieebitch! 6.Outfit! 7. Anotherr selfiiee, haha 8. Favorittfrokost! 9. Litt shopping på ebay! 

  Hva er din instagram? 

  #blogg #instagram #sommer #shopping #hverdag #mote

  Legg igjen en kommentar
  2

  Celinè - look alike bag from Ebay

  God lørdagskveld kjære lesere! 

  Håper dere har en fin helg, og koser dere i sommervarmenn. Her har det regnet og tordnet i hele dag, vært kjempe dårlig vær på mange uker. Ser virkelig frem til Barcelona nå, bare 5 dager igjen! 

  I går mottok jeg vesken jeg hadde bestilt fra Ebay, og den er kjempe fin i virkeligheten. Den ligner veldig på Celinè vesken. Jeg bestilte i rosa, og fikk den knappe 2 dager etter jeg betalte. Utrolig rask levering! Fikk også en kupongkode på neste veske, så jeg får den til halv pris. WOHO! 

  Elsker fargen og ser for meg denne med en lang maxxi kjole,  sandaler og solbriller. Du er velkommen i samlingen min, pinky!


  http://lulubags.co.uk  

  Jeg skal bare slappe av med serier resten av kvelden, ønsker dere en fin helg videre!

  Love?

  #shopping #ebay #mote #sommer #blogg

  Legg igjen en kommentar
  5

  What To Wear - Festival Tid

  Nå er det ikke mange dager igjen til hovefestivalen og andre festivaler, så da tenkte jeg å tipse om hvordan du kan kle deg til festival. Velg et antrekk som du vet du er komfortabel med. Det er ikke det smarteste å velge de fineste skoene du har, så sats på et par støvler eller boots som du vet tåler litt. Det jeg forbinder med festival er en enkel topp,shorts og hunterstøvler. Noe jeg synes er utrolig kult å bruke til et slikt antrekk er fargearmbånd, hårpynt, smykker osv. Du kan også gå med hatt, noe jeg hadde valgt. Hatt er kult, hvis du matcher det riktig. 

  Hvis du skal gå for veske, anbefaler jeg å ikke velge den dyreste vesken man har da det kan fort ende med at man mister noe eller at ting blir stjelt. Velg en ryggsekk eller en skulderveske som tåler en fest eller to. Det er alltid lurt og praktisk! Jeg kom over mye fint så jeg lagde en kollasj, håper dere finner det inspirerende og ønsker dere en riktig fin festivaltid.   Kjole/HER Boots/HER Solbriller/HER Ryggsekk/HER Skinnjakke/HER 

  #Sommer #Mote #Festival #Adlinks #Hverdag

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  11

  New buys from River Island

  Hi guys! 

  Håper dere har det bra og at været er på topp som her i London. Jeg kom hjem nå for 5 min siden og skal straks fortsette ryddingen av rommet. I dag dro jeg en liten tur til byen for å kjøpe et par viktigheter. Jeg gikk tilfeldigvis forbi River Island og skulle titte litt, og kom selvfølgelig ikke ut derfra tomhendt. Endte med 2 kjøp, shopaholic much? 

  Men, jeg er kjempe fornøyd med kjøpene. Det ble ny klokke og bikini på meg! YUUHU!

   Gleder meg til å bruke denne bikini overdelen i barcelona, sammen med en annen fargerik bikinitruse.   The perfect watch 

  Love?

  #blogg #hverdag #shopping #sommer #riverisland #mote 

  Legg igjen en kommentar
  9

  Don't forget to fall in love with yourself first

  Vi har alle dårlige dager, og vi sliter med våre egne følelser og tanker av og til. Jeg har mange ganger blitt sittende oppe på kveldene og bare å sitte å tenke, tenke på alt mellom himmel og jord. Tenke på vonde ting, tenke på gode ting og mimre tilbake når alt var perfekt, og jeg aldri hadde en dårlig dag. Men, hva er egentlig oppskriften på ekte lykke, suksess og kjærlighet? Er det penger? Er det å være mest likt på jobben? Er det å ha den perfekte leiligheten? eller den perfekte familien? 

  Jeg har ofte tenkt på hva som egentlig gir mest lykke, hva som kan gjøre en person glad og lykkelig. Ting vi ofte sliter med er selvtilit, komplekser for ting, negative tanker og vanskelige beslutninger. Det vi ofte glemmer oppi alt dette er å ta vare på oss selv, gi oss selv en sjangse og tenke positivt. Ta kroppspress for eksempel, dette er et tema de aller fleste jenter/kvinner sliter med. Når man har nådd målet sitt, er det mange som ikke ser seg fornøyd med resultatet og presser seg enda mer for å få den perfekte kroppen. Men, er det i dine egne øyne at du ikke er fornøyd med deg selv, eller er de andre sine øyne? Hva er det som gjør oss så kroppsfikserte og missfornøyde med oss selv? Jo, det er meninger og ideer om hvordan idealkroppen skal være. Alle er forskjellige, men fine på sin måte.

  Vår største fiende er faktisk oss selv, det er vi som sitter å sier at vi ikke kan gjøre noe, vi som sitter å sier at vi ikke er bra nok, og hvorfor? Jo fordi vi har glemt å sette pris på det vi har, se oss fornøyde med den vi er og sist men ikke minst glemt å være glad i oss selv. Du må være glad i deg selv, for at andre skal være glad i deg. Du må like deg selv, for at andre skal like deg. Du må tenke positive tanker om deg selv for at andre skal tenke positive ting om deg. Dette er ganske logisk egentlig, og det har fått meg til å innse at min største fiende om dagen er mine tanker og mitt synspunkt på verden. 

  Det er ingen andre som kan gjøre deg lykkelig enn deg selv, det er ingen andre som kan gjøre deg fornøyd enn deg selv. Det er ingen andre som kan løse dine problemer enn deg selv. Det er ingen andre som kan gi deg suksess og smaken på det søte liv enn deg selv. Du må bestemme deg for at du ikke skal gi deg, kjempe for dine mål og drømmer. Jeg synes det er fantastisk at vi som et menneske kan bestemme over våre egne tanker og følelser,bestemme over vårt eget liv. Tenk om det ikke var sånn? Tenk om andre bestemte over hva du skal tenke om deg selv? Tenk om andre bestemte over hvordan du skal leve?

  Det er veldig mange av oss tenker sånn i dag, vi lar andre sine tanker og meninger forandre synet på oss selv og verden, vi lar andre bestemme over hva vi vil gjøre. Det handler om mindcontrol, du får mye bedre selvtilitt av å tenke at du kan klare det istedenfor at du ikke kan klare det. Alt er mulig helt til det motsatte er bevist. Husk det! Jeg kunne aldri sittet her i London med de mulighetene jeg har og fin leilighet hvis det ikke hadde vært for at jeg har trua på meg selv. 

  Når du en gang har gjort noe usedvanlig bra, gi deg selv credit for det og smil. Fordi du har all grunn til å være fornøyd og glad, du har all grunn til å vise andre din suksess. Det er ingen som kan si deg i mot, eller trekke deg ned med mindre du lar dem gjøre det. "Det folk sier er bare ord, det er først når du tar til deg ordene at det gir mening"


  "Embrace yourself, embrace everyone around you, embrace your life. Because someone in the world wishes they were in your shoes"

  #blogg #selvtilitt #sommer #kropp #hverdag #skjønnhet

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits