• 14.06.2015 - 21:59
14.06.2015

Sminke Tips - Hvordan legge hverdagsminken

Hei kjære lesere! 

Hvordan har helgen deres vært? Jeg har ikke gjort så veldig mye annet enn å fikse litt på den engelske bloggen, planlegge blogg rutiner og var en liten tur ut i går sammen med kæresten og et vennepar av oss! Det var utrolig hyggelig, og vi har planlagt å dra ut i London neste helg! Lenge siden jeg har vært ute i London, så det gleder jeg meg veldig til! 

Det er moro å se at dere vil lese bloggen min, utifra statistikken har jeg gått ned i lesertall men jeg ser at det er fortsatt noen "lojale" lesere som titter innom hver dag :-)

Jeg tenkte å skrive litt om hvordan du kan sminke deg til hverdag og tipse om noen produkter jeg bruker!Her sere dere min basic makeup som jeg bruker i hverdags rutinen min. Jeg kjøpte denne super kule sminke mappen på en butikk på spitfeields marked, elsker den!

Jeg bruker vanligvis merker som Bobbi Brown, MAC og Smashbox. Jeg er også super fan av concealer settet du får kjøpt på ebay for en billig penge. Love it!Dette er concealer settet jeg kjøpte på Ebay, for ca 30-50 kr på Ebay. Alt ettersom om du bestiller fra China, Hong Kong eller UK. Det er kjempe billig og bra, har kjøpt mange slike som holder for en stund. Det finnes også mørkere farger og shades, hvis du ønsker det!For basic sminke bruker jeg lys foundation, pressed powder (pudder), vippetang, lipliner og primer!

Hentet fra min engelske blogg http://www.brandobeauty.uk/how-to-basic-everyday-makeup/

Smashbox Primer 

 For best resultat og coverage bruker jeg først en primer før jeg tar på foundation. Dette gjør at sminken sitter lengre!

Bobbi Brown Foundation

Jeg virkelig elsker denne! perfekt hvis du har sensitiv hud og ønsker en foundation som varer lengre! Det er et veldig godt kjøp, anbefales virkelig! 

Concealer Kit 

Du bør alltid ha et concealer sett liggende, det er den perfekte størrelse for håndvesken, dette er en god ide dersom du skulle fikse litt på sminken!  Du kan bruke det over og under øynene, på leppene og der du måtte ønske.  Jeg har alltid min i vesken til enhver tid :)

♥ Makeup Pressed Powder

Denne er super genial, den har jeg kjøpt på One Pound shop i London og er perfekt til contouring og highlighting. 

♥ MAC Lash Curler 

Åhh, denne elsker jeg! Hvis du ønsker lengre vipper før du setter på mascaraen er denne perfekt. Jeg pleide å bruke de fra HM men etter jeg mistet gummien på vippetangen fikk jeg nok og betalte noen kroner mer for en bedre en. Kvaliteten er veldig god og er alltid noe jeg har i vesken! 

♥ Lipliner fra MAC 

Jeg bruker denne liplineren fra MAC for å line rundt leppene for å få større og finere lepper. Jeg bruker alltid den før jeg bruker lebestiften, for å få finere og bedre resultat!

♥ Lipsticks fra MAC 

Jeg elsker alle lebestiftene MAC har og går stadig til innkjøp av nye farger. Jeg tenker å gå til innkjøp av litt mer drastisk og tøffere farger neste gang. Til vanlig bruker jeg fargene "Nude" og "Satin". 

Håper dere liker mine sminke tips, og ble litt klokere for hvordan legge basic sminke :) 


Love?

#Mote #Makeup #Skjønnhet #Hverdagsminke #Hverdag #Søndag #Shopping #Tips 


  • 12.06.2015 - 17:12
12.06.2015

DIY - Hvordan få fine manikyr negler hjemme

Hei lesere!

Hvordan har dere det? Jeg har det supert, jeg er nå opptatt om dagene med å flytte i egen leilighet og skaffe meg ny jobb. Jeg har det veldig bra for tiden, og føler at ting begynner å komme på plass. Jeg og kjæresten har vært sammen i snart 5 måneder og den engelske bloggen min begynner å få flere tusen treff i måneden. Du finner den engelske bloggen her

Været er på topp om dagen og i går var det hele 26 varmegrader ute! Deilig at sommeren endelig har kommet :)

Jeg har som sagt vært på blogg.no i 8 år, og etter mye frem og tilbake bestemte jeg meg for å starte en engelsk blogg, siden jeg bor i England. Men, jeg har fortsatt lyst å fortsette på denne bloggen og oppdatere mine norske lesere :) Jeg kjenner jeg har savnet å skrive på norsk også! 

Så nå skal jeg prøve å oppdatere like ofte på bloggen som på den engelske! 

Hva er hemmeligheten til fine negler? 

Jeg har tatt bilder steg for steg for å illustrere hvordan du enkelt går frem!

Alltid husk å vaske neglene og skrubbe de godt før du begynner, dersom man ikke gjør det kan det føre til infeksjon. Dette neglesettet kjøpte jeg på Claire's her i London og kostet kun 10 pund (Litt over 100 norske kroner). Det er et sett med 100 naturlige negler som du setter på ved bruk av negle lim eller adhesive tape. Du får forskjellige størrelser, jeg foretrekker korte på lik størrelse som mine egne negler slik at de ikke brekker så fort og det er enklere å gjøre ting med dem. Vet ikke hvor mange ganger jeg har brukt ekstra 5 minutter på å ta på meg strømpebukse noen som kjenner seg igjen?Her ser du fargene jeg valgte ut, jeg bestemte meg for å gå for nummer 2. Siden det er en sommerlig og fin farge!Dette er limet jeg brukte, det får du også kjøpt på Claire's, nå vet jeg ikke om Norge har fått Claire's enda men det nærmeste du kommer er nok Vita.Slik ser neglene ut på, ser veldig naturlig ut 

Nå kan du lakkere neglene med den fargen du har valgt, og vips så har du fine freshe negler som tatt ut fra en negle salong! :) Neglelakkene er fra Primark 


Love?

#Mote #Blogg #DIY #Tips #Fredag #Helg #Shopping #Inspirasjon #Skjønnhet #Makeup

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits