• 01.08.2009 - 00:22
01.08.2009

Ny trend; Nå er det inn å vise trusa

bikinijeans1
En ganske så ny trend som er i ferd med å gå inn i butikkmarkedet. Og som er der allerede. Det er flere kjendiser som er sett med denne type buksen, som er en ganske så uvanlig og rar nyhet. Kan hende at jeg bare synes det er rart fordi det er noe jeg aldri i livet kunne tenkt meg å gå med, men kan jo ikke skade å prøve noe nytt, for all del :)
Men, mange som har forskjellige meninger om denne nye type trenden som har kommet fram, det er mye rart som kommer inni trendspalten om dagen. Men, denne buksen tok kaka!

Hva mener du om denne nye type trenden som er på vei inn?
 • 31.07.2009 - 21:34
31.07.2009

New stuff

Innspo; Høst
-----------------------------------------
Dagens kjøp;
j
j
huog
hh


jeanss
jj
gh
Jeans fra BikBok
Armbånd,Øredobber fra Hennes & Mauritz
Hvit Topp fra Cubus
Svart kjørt fra Cubus
Ferskenrød farget sjal fra Cubus

Hva synes du om de nye tingene som jeg har kjøpt :)?
 • 31.07.2009 - 14:08
31.07.2009

Dresscode and out

Dagens dresscode
brown
no
bl
-Renesanseflette
- zebra tights
-smykke fra lindex
-svarte gladiatorsandaler
- solbriller fra Hennes & mauritz
- Øredobber fra GinaTricot


Hva synes du?

 • 31.07.2009 - 06:04
31.07.2009

Nytt design, fashioninspired

headere

Faller det i smak?
 • 31.07.2009 - 05:02
31.07.2009

FASHION

jimmychooadfall093
jimmychooadfall092
jimmychooadfall095
jimmychooadfall096
jimmychooadfall094
 • 30.07.2009 - 20:19
30.07.2009

Steal the look

Siden det går mot høst ville jeg ta fram noen kule Lindsaystiler og looks. Her er noen av dem. Legger ut flere etterhvert, må ha litt variasjon :-)
---------------------------------------------------------
GO BLACKJACK
dut
Lindsay Lohan har alltid en veldig old-new look. Hun blander gammelt og nytt og setter fyr på en anderledes litt retro og vintage stil, og hun får flammene til å fyke,svarte klær framhever øynene hennes og når hun har sånn gyllentbrunt hår blir hun heller ikke blek. Velger lyse lepper istedenfor knall røde eller rosa, hun holder det gående og jeg elsker det. Med hatt som pluss topper dama dette anntrekket til 10, hun er et trendikon og kan mote det er klart.

BE A VINTAGE CHICK, KEEP IT SIMPLE
uten navn
Her han Lindsay valgt enn veldig simple stil. Store perlesmykker,en veldig flashy dress og noen kjedelige sko. Når man skal ha fokus på et sted på stilen sin så er det alltid lurt å ha noen kjedelige sko i en farge helst, og som ikke er så veldig pynta på. Fordi hvis du da har en flashydress sånn som på bilde kommer fokuset på kjolen og ikke skoene.Det er hva jeg synes. Brillene var ganske så unike, men jeg synes ikke den håndvesken passet så godt inn, bedre hvis den hadde vært i rød eller hvit. Get the vintage look! 

STRIPES OFF ALL TYPES
l
Striper er veldig inn i år.
Akkurat som i fjor er det marineblått,hippiebånd og big acezzorices som gjelder.
Og jeg digger det, det er virkelig dødskult. En ganske så overdrevent og avslappende stil, med striper ser også midjen mindre ut, som du ser på den kjolen på bilde. Med oldschool briller som tilbehør blir dette stilig.
Det er salg på cubus og der selger de stripete tynne gensere og mye annet i striper, ta deg en tur :)

Hvilken fashionlook mener du er kulest?
 • 30.07.2009 - 17:04
30.07.2009

DRESSCODE

meegg
8
emotion
Topp fra GinaTricot, veske fra VeroModa,Shorts fra Cubus og gladiotor sandaler fra Cubus.

Hva synes du :)?
 • 30.07.2009 - 13:31
30.07.2009

Update

Hei alle søtnoser :)

Jeg er nå hjemme hos en kompis av meg og har overnattet her sammen med en veninne, pågrunn av at vi var på fest i går og det ble nasch hos Vinjar etterpå, det var en kjempe koselig og morsom kveld, høy musikk og gøy å bli kjent med nye folk ;) Jeg legger forresten ut bilder av kvelden senere så fort jeg får tak i dem :)

Vi sitter nå jeg, Marion og Vinjar og spiller Guitar Hero, det eneste spillet jeg liker faktisk, synes det er drit gøy å spille. Jeg vant i stad men det var på easy, sikkert noen av dere som klarer bedre enn det, hehe. Men dette er jo en av de første gangene jeg har prøvd å spille det, og det falt virkelig i smak.
guitarhero80s765535

Liker dere å spille guitar hero ?
 • 29.07.2009 - 16:40
29.07.2009

Enda en tur på shopping!

bikini
candy
cvyki
bilderr
Da fikk jeg med meg 3 par til med sånne kule glittersandaler, mine favoritter til nå. Jeg falt pladask for smykket, og toppen var et must.  Bikinien var bare noe jeg måtte ha, og det er mye jeg vil ha :) hihi <3

Hva synes du om dagens kjøp ?
 • 28.07.2009 - 21:26
28.07.2009

Endelig hjemme og lei av butikker

Hei søtinger <3
Jeg har nå kommet hjem og jeg har tatt bilde av det jeg kjøpte i dag. Jeg ble veldig fornøyd med dagens kjøp, kjøpene er fra forskjellige butikker. Det har vært en god stund siden jeg har vært på en shoppingrunde så det var litt digg å få kjøpt nye klær og fornye kleskapet :)

Ihvertfall jeg kjøpte dette :
- Brune sandaler
- Topper/Tunikaer/Kjoler/Skjorter
- Shorts
- Sminke
- Tilbehør til kropp og sånn

sandaler
bkliggf
lk
blogg
xcki
perfekt
cvuoi
Ja, det var vel alle klærne det (a) og tingene..                         Jeg mener at mitt beste kjøp var den kjolen som er på bilde nr 3. Den skal jeg forresten ha på meg i et bryllup på Lørdag, gleder meg. Det er onkelen min som skal gifte seg på nytt


sko
Jeg elsker dem <3

Hvilken kjøp likte du best ?
 • 28.07.2009 - 16:23
28.07.2009

Photoshoot

fgo
low


Hva synes du ?
 • 28.07.2009 - 16:05
28.07.2009

Lønning + planer for shoppingrunde

jkglo
Da har endelig fått lønn for jobbing på pizzahuset, siden jeg ikke har vært istand til å jobbe der og bare ha fått jobbet i 14 timer, fikk jeg tusen kroner i lønn, grunnet pollenallergi at jeg ikke var i stand til å jobbe så mye, men jeg er superfornøyd :)

I morra skal jeg ta meg en shoppingrunde, få med meg noen venner og kanskje dra på cafe:-)
Egentlig så liker jeg best å dra til byen alene siden jeg bruker god tid i butikkene og ikke stresser rundt etter vennene mine, finner alltid det kuleste og fresheste når jeg er på shopping alene. Så jeg har lyst gladiatorsandaler eller frynsesandaler og vil gjerne at du skal hjelpe meg å velge:

GLADIATORSANDALER

obj
FRYNSESANDALER

untitled


Hva synes du jeg skal gå for?
- Gladiatorsandaler
- Frynsesandaler
 • 27.07.2009 - 20:54
27.07.2009

Stjel stilen til Lauren Conrad

BLÅTT ER HOTT
uten navn
Blått er hått, her blander hun marineblått med krystallfarger og babyblå, stilig
veldig søtt og ordentlig antrekk.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RØDT ER SØTT
rldt
Her har hun valgt en mer klassisk og romantisk stil, samtidig veldig rocka. Hun topper det hele med den gråe hettegenseren, veldig stilfullt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SVART ER SMART
black
Det er ingen hemmelighet at Lauren elsker chanel og MarcJacob. Sjalet hun har på seg gjør antrekket mere sofisikert og sammtidig veldig hemmelighetsfull, dette var rett og slett et smart trekk. You go Lauren!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GULT ER KULT
vkv
Det svarte belte på kjolen var bare sykt fresht det gjorde kjolen mindre kjedelig. Den svarte chanel veska du ser på bilde er veldig typpisk henne synes jeg, og du kan kjøpt en lignede veske bare uten merke på Gina Tricot til sånn ca 300 kr', bare et tips hvis du trengte det :-)  Dette var rocka og spennende, dama har stil.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRØNT ER SKJØNT
gvuoi
Jeg er ikke så veldig fan av grønt og går aldri med det, men dette så faktisk ganske så nytt og stilig ut.
Når denne dama klarer å skrape sammen et sånnt anntrekk som dette, kan alle klare det.
På tide å bruke en annen farge :)?

Hvilken av disse antrekkene likte du best?
Fikk du noe innspirasjon til en ny look?
 • 27.07.2009 - 14:58
27.07.2009

Keep it simple

guess
gyuess
KEEP IT SIMPLE- BE FASHIONABLE


Hva synes du ?
 • 26.07.2009 - 22:34
26.07.2009

Good night sweethearts !

Nå skal Miss Keinapel se en dissaster film og poppe i seg snacks fra Polly også busselalle (a)OxoxoxO
eller...

Hei alle søtinger ♥
Nå skal jeg slappe av med en dissaster film og den heter "Dissaster movie", kanke vente til å se den, håper den får meg til å le, eller det er jo egentlig ganske lett ettersom at jeg har dårlig humor, but blame me?
Jeg har kjøpt inn Urge,chillinøtter fra Polly, nøttermiks og sist men ikke minst ppppopcorn !
Etter jeg har sett filmen skal jeg sove, fordi jeg har fått det for vane at i stedenfor å døgne har jeg begynt å legge meg 12 tiden og våkne i 5 tiden på morran, så man kan si at jeg er morrafugl ! Jeg gretten? Aldri... :)
blogfgg
Du er sikkert vant til å se meg i helgene med crispo skjokoladeplate,mer juice og kinakuler? Vel, jeg har blitt nøtterianer, haha. Fresht ord! neida, er den samme gamle men kanskje litt sunnere? Oh yes!


Har du sett "Dissaster movie" og hva synes du om den ?
Pleier du også å være en nøtterianer :)?
 • 26.07.2009 - 21:15
26.07.2009

D-r-e-s-s-c-o-d-e

loveitbljb
Rosa topp fra GT,lagd shortsen selv,belte fra Zara (lenge siden),solbrillene fra GT og armbåndet fra Glitter

Hva synes du ?
 • 26.07.2009 - 16:41
26.07.2009

GO FASHION !

namm


ador


uten navn
summer


SYYYKT KULT !
 • 25.07.2009 - 21:32
25.07.2009

Hvis du liker å lese rosa blogger, da vil du digge denne !

Kjempe fin film jeg vet du vil kjenne deg igjen, den er super bra og alle jenter vil elske den, jeg lo og lo av alle flausene og tingene som skjedde i filmen, ble overrasket at den  var så bra. Det er produsentene fra "LegallyBlonde" som jeg også elsker, men denne var mye bedre. Filmen handler om en jente som aldri har opplevd sin egen familie eller en ordentlig familie til en dag hun kommer til verdens beste familie, trudde hun. Det er mye jatting med sminke og hvordan se bra ut og fokus på det yttre i denne filmen, sånn typpisk søsterskap. Om å gjøre å bli mest poppulær!
housebunnyposter


Det handler om å ha fokuset oppe og ikke la seg rive med på utpressingen og dårlig timing, sammen kjemper Zeta-søstrene for å beholde det nedslitte og gamle huset som de nettopp har pusset opp. Takket være deres nye husmor "shelly" blondinen alle snakker om og som en gang var med HouseBunny gjengen i playboymansion-huset som tilhører Hefner. Shelly drømmer om å bli midtsidepike på playboymagasin, men det er alltids noen hindringer som stopper henne og som forandrer livet hennes totalt, Shelly skjønner tilslutt at hun er så mye mer enn en dum blondine med falske pupper. Hun er en Zeta- jente.
De nerdete og upopulære søstrene som eier ZetaHuset er ikke så mye å se på og folk rundt dem disser dem og får dem til å drite seg ut. De hadde rett og slett gitt opp livet og huset der søsterskapet Zeta hørte til, men så en dag møter de på den blonde og ettertraktede eks-playboy mansion modellen og blir dratt med på enda en rosa tur innom pedikyr og frisørsalongen. 


Filmen er ganske så "rosa" og er en sånn typpisk jentefilm. Jeg mener filmen overrasker for man trur den skal være dårlig,men så viser shelly nok en gang at blondiner kan være så mye mer enn høyehæler,rosa kofferter og chiahuahunder. 
housebunnymovie
Terningkast; 6  

"Jeg er sikker på at mange vil kjenne seg igjen i denne filmen, for det gjorde jeg. Superbra jentefilm, må sees. "


Har du sett denne filmen, hva synes du ?
 • 23.07.2009 - 11:31
23.07.2009

photoshoot

modelluten navn
vegg
Hva synes du om bildene ? :)


- Miss Keinapel
 • 22.07.2009 - 07:21
22.07.2009

Loreal Sunblime Bronze vs Dior Bronze ?

vs
Jeg mener Dior Bronze er den beste fordi den gir huden en gyllen glød som varer :)

Hvilken mener du er best?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits