Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 14

  Bilder fra shoot


  Skjørt - GinaTricot- Topp - GinaTricot

  Tunika - BikBok
  Kjole- BikBok- Sko- DinSko

  Love?
  Legg igjen en kommentar
  9

  Purse designed by KateMoss

  I tillegg til flere kleskolleksjoner for topshop,eget parfymemerke og en lys kariere som modell, har KateMoss også gått i samarbeide om å designe vesker. De luksuriøse veskene med zebrasjal på siden, denne gangen får vi også en smakebit fra stilen hennes. Absolutely love!  Kate Moss Designs Longchamp Handbag Collection

  Longchamp Handbag Collection:  KateMoss har designet veskene med zebrastriper fordi hun mener det er noe som beskriver sansen hennes for mote og motekarrieren. Det er ikke uten tvil at designet gir oppsikt, jeg digger det ihvertfall!  Denne vesken er absolutt favoritten min! Den minner meg veldig om Marc by Marc Jacobs.
  Men på grunn av sjalet på siden av håndtaket gjør katemoss collectionen til noe eget, og ikke noen kopi.  Jeg digger  også at hun har veskene i sterke farger også og ikke bare nøytralt lær, hun gir absolutt smak over kolleksjonen hennes med zebramotivet. Jeg vil HA! Håper hun legger ut noe av veskene sine for salg på TopShop, da skal jeg definitivt få skaffet meg en av dem.


  Love?
  Legg igjen en kommentar
  7

  My next buy

  Jeg prøvde en jævlig kul kjole på BikBok. Leopardprint over hele kjolen, følte at den satt som perfekt på kroppen min.
  Siden jeg ble så fort glad i kjolen, måtte jeg ta bilde av den på meg. Jeg har veldig lyst på den, og tenker at jeg skal kjøpe den neste gang jeg er å shopper, whatya think?  Love or hate?
  Legg igjen en kommentar
  10

  Outfit 30.07.10


  I love flowering clothes!  Combinated with a white blazer make it so real.


  Love?
  Legg igjen en kommentar
  3

  Update

  Jeg synes det er deilig å ikke være hjemme, spessielt siden det er sommerferie og ikke så veldig lenge til skolen begynner. Akkurat nå er jeg på besøk hos noen i Oslo, så godt å komme seg litt bort. Jeg har kommet inn på Greåker vidregående skole på designlinjen. Kjenner jeg gleder meg veldig til å begynne på skole igjen, også fordi jeg begynner på en helt ny skole. Deilig å begynne med blanke ark en gang i blandt.

  Drømmejobben er å bli designer. Jeg skal satse alt jeg har på å komme dit til slutt, å få gitt ut egen kleskolleksjon en gang framtiden. Jeg tror på at jeg kan klare det hvis jeg vil, og at ingenting er umulig før det motsatte er bevist.

  Jeg skal også flytte i egen leilighet, noe jeg gleder meg ekstremt mye til! Innrede helt alene, blir så moro!


  // privat

  Skikkelig søt chiahuahua, jeg vil HA!

  Stay tuned, kommer oftere blogging :)

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits