Style By Keinapel -

Bilder fra shoot

 • 31.07.2010 - 19:43

Skjørt - GinaTricot- Topp - GinaTricot

Tunika - BikBok
Kjole- BikBok- Sko- DinSko

Love?
14 kommentarer

Purse designed by KateMoss

 • 31.07.2010 - 16:06

I tillegg til flere kleskolleksjoner for topshop,eget parfymemerke og en lys kariere som modell, har KateMoss også gått i samarbeide om å designe vesker. De luksuriøse veskene med zebrasjal på siden, denne gangen får vi også en smakebit fra stilen hennes. Absolutely love!Kate Moss Designs Longchamp Handbag Collection

Longchamp Handbag Collection:KateMoss har designet veskene med zebrastriper fordi hun mener det er noe som beskriver sansen hennes for mote og motekarrieren. Det er ikke uten tvil at designet gir oppsikt, jeg digger det ihvertfall!Denne vesken er absolutt favoritten min! Den minner meg veldig om Marc by Marc Jacobs.
Men på grunn av sjalet på siden av håndtaket gjør katemoss collectionen til noe eget, og ikke noen kopi.Jeg digger  også at hun har veskene i sterke farger også og ikke bare nøytralt lær, hun gir absolutt smak over kolleksjonen hennes med zebramotivet. Jeg vil HA! Håper hun legger ut noe av veskene sine for salg på TopShop, da skal jeg definitivt få skaffet meg en av dem.


Love?
9 kommentarer

My next buy

 • 30.07.2010 - 22:04
Jeg prøvde en jævlig kul kjole på BikBok. Leopardprint over hele kjolen, følte at den satt som perfekt på kroppen min.
Siden jeg ble så fort glad i kjolen, måtte jeg ta bilde av den på meg. Jeg har veldig lyst på den, og tenker at jeg skal kjøpe den neste gang jeg er å shopper, whatya think?Love or hate?
7 kommentarer

Outfit 30.07.10

 • 30.07.2010 - 17:04

I love flowering clothes!  Combinated with a white blazer make it so real.


Love?
10 kommentarer

Update

 • 30.07.2010 - 15:34

Jeg synes det er deilig å ikke være hjemme, spessielt siden det er sommerferie og ikke så veldig lenge til skolen begynner. Akkurat nå er jeg på besøk hos noen i Oslo, så godt å komme seg litt bort. Jeg har kommet inn på Greåker vidregående skole på designlinjen. Kjenner jeg gleder meg veldig til å begynne på skole igjen, også fordi jeg begynner på en helt ny skole. Deilig å begynne med blanke ark en gang i blandt.

Drømmejobben er å bli designer. Jeg skal satse alt jeg har på å komme dit til slutt, å få gitt ut egen kleskolleksjon en gang framtiden. Jeg tror på at jeg kan klare det hvis jeg vil, og at ingenting er umulig før det motsatte er bevist.

Jeg skal også flytte i egen leilighet, noe jeg gleder meg ekstremt mye til! Innrede helt alene, blir så moro!


// privat

Skikkelig søt chiahuahua, jeg vil HA!

Stay tuned, kommer oftere blogging :)

3 kommentarer

Outfit 27.07.10

 • 27.07.2010 - 20:17Sorry for dårlig oppdatering men har ikke nett for øyeblikket. Kommer snart tilbake, dere får bare blogginnlegg i ny og ned ;) Håper dere koser dere masse og fortsatt nyter det som er igjen av ferien. 

Vi blogges <3 

Love?
14 kommentarer

Outfit 240710

 • 24.07.2010 - 12:52


Tights- BikBok - Sko- H&M-Topp- Newyorker- Veske- Prada- Smykke- BikBok

Jeg har hatt noen helt fantastiske dager her i Oslo, og kost meg masse. Trur jeg blir en her en stund, og får begynne flyttingen når jeg kommer hjem til Fredrikstad. Jeg skal flytte for meg selv,endelig!


Love?
9 kommentarer

on my way to parteey

 • 21.07.2010 - 19:16
Sorry for dårlig oppdatering, men er ikke så mye på pc siden det er sommerferie. Vil nyte det som er igjen av ferien med vennen mine osv, håper jeg dere respekterer:)Lover selvfølgelig å blogge for fullt igjen når ferien er over, kommer også mye nytt fremover på bloggen som jeg skal fortelle om senere!

heeiduu

Outfit:Topp fra BikBok og blazer fra BikBok og smykkee

Nå skal jeg til en god veninne og kose meg masse resten av kvelden med venner og bekjente, dere må kose dere i kveld dere også!
5 kommentarer

Update, nytt innkjøp

 • 19.07.2010 - 11:36
Dårlig oppdatering, jeg vet det men har ikke hatt tilgang til pc før nå. 

et lite outfitbilde 

Har vært i Oslo hele helgen, gjort mye kos sammen med Adrian. Var på studio på søndag, og er snart med sangen min. Gleder meg til sluttresultatet! :) 

Nytt innkjøp:
Uglesmykket fra h&m...

Kjole fra VeroModa/Pieces? Husker ikke helt hvilken butikk, men den var på Oslo s i hvertfall. 


Love?
7 kommentarer

Bloglovin, fallow me and I fallow you

 • 16.07.2010 - 19:00
Har fått noen nye lesere i det siste, så til dere som nettopp har begynt å lese bloggen min. Nå kan dere følge meg på bloglovin ganske enkelt bare ved å trykke på knappen helt øverst til venstre, der det står fallow this blog. 

Hvis dere vil kan dere også skrive inn deres bloglovin, så skal jeg også følge din blogg. På denne måten kan vi følge hverandre på en enklere måte, bli oppdatert om nye innlegg og andre ting! 

Du kan også trykke på knappen under 

bloglovin


//katemoss

8 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits