Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bilder fra shoot

 • 31.07.2010 - 19:43

Skjørt - GinaTricot- Topp - GinaTricot

Tunika - BikBok
Kjole- BikBok- Sko- DinSko

Love?

Purse designed by KateMoss

 • 31.07.2010 - 16:06

I tillegg til flere kleskolleksjoner for topshop,eget parfymemerke og en lys kariere som modell, har KateMoss også gått i samarbeide om å designe vesker. De luksuriøse veskene med zebrasjal på siden, denne gangen får vi også en smakebit fra stilen hennes. Absolutely love!Kate Moss Designs Longchamp Handbag Collection

Longchamp Handbag Collection:KateMoss har designet veskene med zebrastriper fordi hun mener det er noe som beskriver sansen hennes for mote og motekarrieren. Det er ikke uten tvil at designet gir oppsikt, jeg digger det ihvertfall!Denne vesken er absolutt favoritten min! Den minner meg veldig om Marc by Marc Jacobs.
Men på grunn av sjalet på siden av håndtaket gjør katemoss collectionen til noe eget, og ikke noen kopi.Jeg digger  også at hun har veskene i sterke farger også og ikke bare nøytralt lær, hun gir absolutt smak over kolleksjonen hennes med zebramotivet. Jeg vil HA! Håper hun legger ut noe av veskene sine for salg på TopShop, da skal jeg definitivt få skaffet meg en av dem.


Love?

My next buy

 • 30.07.2010 - 22:04
Jeg prøvde en jævlig kul kjole på BikBok. Leopardprint over hele kjolen, følte at den satt som perfekt på kroppen min.
Siden jeg ble så fort glad i kjolen, måtte jeg ta bilde av den på meg. Jeg har veldig lyst på den, og tenker at jeg skal kjøpe den neste gang jeg er å shopper, whatya think?Love or hate?

Outfit 30.07.10

 • 30.07.2010 - 17:04

I love flowering clothes!  Combinated with a white blazer make it so real.


Love?

Update

 • 30.07.2010 - 15:34

Jeg synes det er deilig å ikke være hjemme, spessielt siden det er sommerferie og ikke så veldig lenge til skolen begynner. Akkurat nå er jeg på besøk hos noen i Oslo, så godt å komme seg litt bort. Jeg har kommet inn på Greåker vidregående skole på designlinjen. Kjenner jeg gleder meg veldig til å begynne på skole igjen, også fordi jeg begynner på en helt ny skole. Deilig å begynne med blanke ark en gang i blandt.

Drømmejobben er å bli designer. Jeg skal satse alt jeg har på å komme dit til slutt, å få gitt ut egen kleskolleksjon en gang framtiden. Jeg tror på at jeg kan klare det hvis jeg vil, og at ingenting er umulig før det motsatte er bevist.

Jeg skal også flytte i egen leilighet, noe jeg gleder meg ekstremt mye til! Innrede helt alene, blir så moro!


// privat

Skikkelig søt chiahuahua, jeg vil HA!

Stay tuned, kommer oftere blogging :)

Outfit 27.07.10

 • 27.07.2010 - 20:17Sorry for dårlig oppdatering men har ikke nett for øyeblikket. Kommer snart tilbake, dere får bare blogginnlegg i ny og ned ;) Håper dere koser dere masse og fortsatt nyter det som er igjen av ferien. 

Vi blogges <3 

Love?

Outfit 240710

 • 24.07.2010 - 12:52


Tights- BikBok - Sko- H&M-Topp- Newyorker- Veske- Prada- Smykke- BikBok

Jeg har hatt noen helt fantastiske dager her i Oslo, og kost meg masse. Trur jeg blir en her en stund, og får begynne flyttingen når jeg kommer hjem til Fredrikstad. Jeg skal flytte for meg selv,endelig!


Love?

on my way to parteey

 • 21.07.2010 - 19:16
Sorry for dårlig oppdatering, men er ikke så mye på pc siden det er sommerferie. Vil nyte det som er igjen av ferien med vennen mine osv, håper jeg dere respekterer:)Lover selvfølgelig å blogge for fullt igjen når ferien er over, kommer også mye nytt fremover på bloggen som jeg skal fortelle om senere!

heeiduu

Outfit:Topp fra BikBok og blazer fra BikBok og smykkee

Nå skal jeg til en god veninne og kose meg masse resten av kvelden med venner og bekjente, dere må kose dere i kveld dere også!

Update, nytt innkjøp

 • 19.07.2010 - 11:36
Dårlig oppdatering, jeg vet det men har ikke hatt tilgang til pc før nå. 

et lite outfitbilde 

Har vært i Oslo hele helgen, gjort mye kos sammen med Adrian. Var på studio på søndag, og er snart med sangen min. Gleder meg til sluttresultatet! :) 

Nytt innkjøp:
Uglesmykket fra h&m...

Kjole fra VeroModa/Pieces? Husker ikke helt hvilken butikk, men den var på Oslo s i hvertfall. 


Love?

Bloglovin, fallow me and I fallow you

 • 16.07.2010 - 19:00
Har fått noen nye lesere i det siste, så til dere som nettopp har begynt å lese bloggen min. Nå kan dere følge meg på bloglovin ganske enkelt bare ved å trykke på knappen helt øverst til venstre, der det står fallow this blog. 

Hvis dere vil kan dere også skrive inn deres bloglovin, så skal jeg også følge din blogg. På denne måten kan vi følge hverandre på en enklere måte, bli oppdatert om nye innlegg og andre ting! 

Du kan også trykke på knappen under 

bloglovin


//katemoss

Outfit 160710

 • 16.07.2010 - 15:47
Nå er det lenge siden jeg har hatt outfit, så her er dagens outfit:


Jeg elsker den nye blazeren min, den er så classy!


Love?

Trend: Owls

 • 16.07.2010 - 13:52
En trend som kommer godt med i moteverden fortiden er den såkalte uglen. Denne sesongen skal du finne det fresheste smykket med uglemotiv du har eller finner og kombinere det med tanktopper, tunikaer, kjoler, you name it. 

Perfekt hvis du har et basic plagg, foreksempel tanktop og jeans, da kan du bruke uglesmykket over og antrekket ser så mye kulere ut.

 


//weheartit

Du finner ikke bare ugler på smykker og diverse, men også på topper og andre klesplagg, jeg synes det direkte ser kult ut bare man kombinerer det riktig. Det er ikke første gangen ugler er blitt populært, faktisk på 70-tallet var dette noe de fleste gikk med. Ugler betyr jo "nattdyr" og selvstendig, et dyr som ikke er redd for å ta sjangser. Et smykke betyr jo noe, og det er det ikke alle som vet. Jeg har  kjøpt et uglesmykke selv fra h&m, og jeg digger det! Det kombinerer jeg med vanlige topper over jeans, og blazere, og noen ganger kjoler. 

// meg på akerbrygge

Dette smykket har jeg kjøpt: 

Fra h&m, og koster 39 kr


Hva synes du om trenden?

Steal KateMoss's look

 • 15.07.2010 - 21:00
Å få stilen til KateMoss er ganske enkel, du trenger et kleskap fullt av clazzy blazere, edgy boots, masse smykker, acessories,sjals, hatter you name it. Hun har den enkleste stilen å følge med på, simple but cool. 
Som du ser på bilde over, bruker kate 2 fargeregelen igjen. Grå som basic farge, svart som kombinasjonsfargen. 
En av hennes veldig omtalte og populære stiloppsetninger er blazer-kombinasjonen. 

Hvordan få stilen: 
- Finn den tøffeste festival Tee'n du har og ta en classy blazer å ha over. Under kan du bruke highwaist shorts, eller vanlige skinntights/mønstertights, eller som hun alltid gjør det velger denim. Som tilbehør kan du bruke enten en hatt, stort smykke til eller noen kule rayban briller.
 
Fashion trenger ikke alltid være komplisert, less is more you know. 

KateMoss er stilikonet mitt, og har absolutt de beste løsninger på problemer som kan komme underveis, velger bare riktig kombinasjon så er problemene løst. 

Love?

Hjemme fra Oslo, nytt innkjøp

 • 15.07.2010 - 17:51
Så utrolig deilig å komme hjem til Fredrikstad. Jeg har hatt en superkos uke i Oslo og kost meg masse, det har stort sett bare vært fint vær hele veien. 

Det er masse salg i butikkene nå, så måtte selvfølgelig ta del av utvalget. Har vært lenge på utkikk etter en orginal hvit blazer uten noe stæsj på, og det fant jeg til 1/2 av 1/2 pris på BikBok. Garantert beste kjøp! 


Øredobber fra BikBok, 39 kr

Sunglasses fra GinaTricot, 79 kr

Hvit blazer fra BikBok, 132 kr [salg]

Militær innspirert jakke fra H&M, 50 kr [ salg ] Topp fra BikBok, 50 kr 

Jeg har også kjøpt en hvit shorts, sminke og et uglesmykke, også til under 100 kr. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gårsdagens antrekk:

Det var veldig fint vær i går på Akerbrygge, skikkelig god stemning. 

Spiste på fridays sammen med Adrian. 

kjempekos!

Håper dere har hatt en fin ferie sålangt, og koser dere masse!!


Hva synes du om innkjøpet?

Innspo, military style

 • 14.07.2010 - 12:15
Jeg elsker stilen, jeg har nylig skaffet meg en ny militær innspirert jakke fra h&m. Får ikke tatt bilde av dagens innkjøp siden jeg ikke har med minipcen min, tar bilder når jeg kommer hjem. Akkurat nå er jeg i Oslo, og har vært her siden helga.

Kopier stilen til Victoria Beckham.

Victoria har skjønt det, hun har valgt klassisk blazer over tank top kombinert med fløyelbukser i grønt stoff, samt pilotbriller og nude sko. Dette var virkelig drittøft!Jeg har også kjøpt nye pilotbriller fra h&m, bilder kommer senere.


Love?

Vilde 18 år- Bilder

 • 13.07.2010 - 14:53Det var en kjempe koselig bursdag, gratulerer så mye med dagen kjære Vilde.

Operabar, paartey

 • 13.07.2010 - 01:27
Sorry for dårlig blogging, men har som sagt ferie og vil nyte den mest mulig uten å sitte så mye foran dataskjermen, herlig å ta seg fri fra pc en gang iblandt også. Men, skal begynne å blogge for fullt så fort jeg får et bedre kamera og får fikset minipcen min, skal ikke ta så veldig langt tid det.

I helgen var jeg på Operabar med jentene, superkoselig og på søndag var jeg på Kontraskjæret sammen med besteveninna mi og så på fotballkampen Spania- Holland. SPAAAANIAAAA !!! Det var kjempe god steming der vi var og veldig sosialt, digget meg at spania tok sluttspillet med storm, Gaarcia beste keepern ever.

Møtte selvfølgelig på to kompisarr, Helfner og Toby! Skulle egentlig på nach med dem, men det ble aldri noe av. kjiipt.

Celine har også blogg, den MÅ du lese!
www.clinest1e7erud.wordpress.com 


Håper alle har en fin sommer og koser seg masse :)


Var forresten i bursdag i dag, bildene kommer i morgen <3

In my closet

 • 10.07.2010 - 12:25
Siden jeg ville ha garderoben mere åpent, fjernet jeg dørene på sidene. Synes det ble finere sånn. Dette er "hoved" skapet der jeg har de fleste av klærne mine, skoene mine etc. Men, jeg har også et klesstativ ved vinduet, der alle jakkene og college mine henger. Som de fleste jenters kleskap er det ganske rotete, men det er fordi når jeg først rydder og bretter sammen klærne på en eksotisk måte, tar det bare skarve 5 min og jeg river ned hele raden fordi jeg fikk plutselig sykt dårlig tid og måtte rekke toget. Yeah, life is hard. Men, du vet vi jenter!
Jeg har også veldig masse klær jeg skal selge på bloggen og gi til fretex, både brukt og nytt. Det er sånn når jeg for det for meg at jeg skal ha noe, kjøper jeg det og kanskje bruker det en gang også blir det hengende i skapet sammen med andre stakkarslige klær, haha.

Jeg var forresten i studio i går, noe som gikk utrolig bra! Vi har begynt på refrenget som jeg har skrevet, sangen heter "stopp" og handler om en jente som krangler med typen sin. Låten er ikke riktig helt ferdig enda, men det blir den sannsynligvis neste gang i studio. Gleder meg!

Love?

Today's lookbook-outfit

 • 08.07.2010 - 21:45


wooow!    http://lookbook.nu/look/865467-LIFE-IS-NOT-THE-SAME-WITHOUT-A-SOUNDTRACK

Jeg bare digger denne typiske kombinasjonen. Oldcshool og classy blazere, min favoritt!
Den bruntonede vintage vesken minner meg sykt om min ektefake fra Prada. Veska kan brukes til alt akkurat som den på bilde, det er en ordinær og tøff farge som ikke skaper noen unmatches på veien, jeg digger det!
++ de kule solbrillene topper hele antrekket mener jeg, stilen over det hele ble mere rocka.


Love?

GinaTricot vs BikBok

 • 07.07.2010 - 17:48
    
                                                                                                       VS
               


                                                             
                             Hvilken kleskjede er best?

outfit 060710

 • 06.07.2010 - 16:49
On my way to Oslo.

Nå skal jeg ta toget til oslo, være med venner og nyte godværet. Dere får kose dere i dag :)

outfit:
Love?

Nytt design

 • 04.07.2010 - 16:01
Da har jeg nytt design på bloggen min. Er ikke helt ferdig med det, men jobber selvfølgelig med saken. Brukte en del tid på å få det perfekt, og stilarket er fortsatt svensk. Jeg digger det svenske designet bedre enn det norske. Ser så mye bedre ut, mener jeg.

//weheartit

Tycks?

I wanna read your blog !

 • 03.07.2010 - 22:07
Jeg trenger nye blogger å lese, trenger ikke være moteblogg. Bare bloggen har et godt innhold som fenger holder det i masse vis. Sooo... write down your blog!


T'ee fra GT, sko fra HM, Bukse fra Pieces.

Outfit 030710

 • 03.07.2010 - 14:18
♥ Hvit jumpsuit/rumpers
♥ Grønn baseballjakke
♥ Brun "old school" veske ( prada)


Jeg elsker den nye baseball jakken min, passer så godt med hvit :)


Love?

Home from sweeden, new buys

 • 02.07.2010 - 20:08
Nå har jeg kommet hjem fra Sverige. Fått spørsmål om at hvorfor jeg alltid drar til Sverige når jeg skal "shoppe". Jo, det er fordi det er billigere når du betaler med norske kroner, du får alltid varene noe prosent billigere, på grunn av kursen.

Men, så bor jeg jo også bare en halvtime unna Nordby. Jeg elsker å være der, favorittbutikken min NewYorker har alltid så sykt mye nytt og freshe klær inne, og den ligger jo på Nordby.

Anyway, kjøpt meg ny baseball-jakke i fin grønnfarge, en basic T og en ny parfyme fra Jean Paul.


Jeg liker fargen, den er veldig sommerlig. Synes den matchet vesken perfekt!

GinaTricot


Love?

Sweeden, shopping

 • 02.07.2010 - 13:48
Mamma har lenge lovet meg en shoppingtur til Sverige, bare oss to. Så det skal vi nå snart, etter jeg har tørket håret og sminket meg ferdig. Jeg elsker sverige, Nordby er favoritt kjøpesenteret mitt.

Dere får oppdatering når jeg har kommet hjem, kos dere i dag!God sommer :))

Mote: 2 fargeregelen

 • 02.07.2010 - 10:49
Det finnes utalige måter å matche antrekk på, men den mest brukte "regelen" er 2 colours, 1 outfit.
De fleste trend ikoner i dag bruker den regelen når de skal skape en good match. En flittig bruker av den er KateMoss. 

 Det handler alltid om hvordan du kombinerer ting, og hvordan kroppsfasongen din er. Noen ganger når jeg har en såkalt badday og skal prøve klær, må jeg som regel bytte mange ganger fordi jeg føler meg utilpass uannsett hva jeg tar på. Det er mange som har det sånn, og det er ikke unormalt. Men, å skape god stil har også noe med hvordan man tenker om seg selv, og hvordan man bruker klær sammen. Jeg har skjønt det at du kan kle alle slags klær, bare du bruker dem på riktig måte.

2 fargeregelen:

Jeg har skrevet om den før, men vil skrive om den på nytt. Fordi den er så bra og lett å følge. Den har hjulpet meg i mange forskjellig klessammensetninger. Bare ved å følge denne regelen blir du så mye mer bevisst på hva egentlig god kombinasjon mellom klær er.

Foreksempel som lookbook dronningen Chiara har gjort det:


Jeg rett og slett digger det! Chiara har skjønt hvordan man skal kombinere sesongens farger sammen. Dette var helt perfekt sammen. I dette antrekket bruker hun 2-farger regelen. Svart er basic fargen hun matcher kjolen med, og den koralfargede kjolen passer helt ypperlig til Mos Chino belte, Loove!Her har hun gjort akkurat det samme. Hun velger to farger, svart og hvitt. To sterke farger skaper alltids en fin kombinasjon.

Motetips fra meg:

- Hvis du vil ha fokus på enten en ring,et belte, sjal hva som helst. Da bør du velge en basic farge på underlaget som ikke er så sterk, foreksempel grå og finne tilbehør du kan bruke som har sterke fargekontraster. Da ser det direkte kult ut!

Love?

Update: Something from Taxfree

 • 01.07.2010 - 23:55

Da har jeg endelig kommet hjem til Norge. Det har vært en helt fantastisk uke nede på Kreta,Makrigialos. Må si at jeg savner allerede stedet, men vi skal tilbake dit senere på året. Kreta er mitt og mammas favorittsted fra nå av, elsker å være der og ikke tvil om at vi skal tilbake dit!

Det har vært en veldig slitsom dag, innsjekking av kofferter, noen timer med buss og 4 timer med fly, + enda flere timer med bil. Men, det møtte oss noe positivt i det vi stigde av flyet på Gardemoen, veldig sterk hete i gaten og over 20 varmegrader ute, da måtte jeg bare smile. Så fint at det blir godvær hjemme også, da blir det jo en varm sommer likevel.

Det jeg fikk med meg fra TaxFree.

Boken, vesken og solbrillene er selvfølgelig bare pynt til bilde.

Jeg har lenge ønsket meg Escada parfymen, den dufter så herlig og gir så god sommefølelse. + YSL lebestift rouge pur 148. Digger fargen! Den andre fra YSL er i dark pink.

Nå er jeg veldig trøtt og skal legge meg, men blogger masse i morgen:) God natt! <3


Håper dere har en fin ferie.

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits