Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 6

  3 on street

  Det er så utrolig mye å se her i London. Ikke bare av fine bygninger, steder og parker, men også utrolig mange forskjellige mennesker, kulturer og stiler. Hver dag vil det komme "5 på gaten" der jeg vil vise dere dagens fangst av antrekk fra London. 

  Jeg var i Liverpool street, største t-banestasjonen i London. Her finner du alt mulig, og mange forskjellige personer. Møtte på mange spennede og innspirerende jenter/gutter med kule og tøffe stiler. Noen med tatoveringer, andre med høyt hår, eller fine hårfrisyrer. Really inspiring! 

  " Can I take a picture of you? I really like your style." Girl: "Yeah, sure! " 

  

  Very sweet girl with a modelface 

  Me: - "Exuse me?" The 2 girls: "Yeah?" Me: - "Can I take a picture of you, I love your outfits" Girls: "Ofcourse"
  

  Sweet sweet girls with a sense of style...  (Dette innlegget er forhaands skrevet)

  Pcen min ble stjaalet paa toget i dag og jeg har alle bildene fra i gaar paa den. Saa det ble bare 3 stk jeg fikk lagt ut, saa kan ikke love mye blogging, men skal prove saa godt jeg kan :(

  Legg igjen en kommentar
  5

  Day 2 in London

  Hey søtinger. Det er så sykt fint her i London, og jeg har allerede forelsket meg i byen! Har så lyst til å flytte hit!!! 

  Folkene, maten, butikkene, prisene, husene, parkene, alt.. fantastisk! At noen kan skape en så fin og moderne by? Helt utrolig, elsker å være her! 

  Jeg skal på storshopping i morgen og på tirsdag før vi drar videre. Skal bare være i London i 3 dager, før vi drar sørover igjen. Funnet verdens fineste skobutikk her nede, med verdens fineste sko, alt fra wedges til pumps. Har allerede funnet skoene jeg skal få med meg i kofferten før hjemreisen. 

  Outfit from today, liverpool street 

   

  Nettet klikket nå så får ikke oppdatert før i morgen. Jeg har blant annet brukt dagen min i dag på å utforske london og tatt masse bilder av folk med forskjellig stil. I morgen vil det komme " 5 on street" , så da får dere se dagens fangst :) Håper alt står bra til hjemme i Norge, og at ting begynner å bli bedre for de fleste. Helt forferdelig det som har skjedd, kondolerer til de pårørende, må mannen få sin straff! 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  7

  London i morgen

  Hey søtinger. I morgen drar jeg til London, det gleder jeg meg utrolig mye til!!! Shopping, god mat og ta masse bilder. Blir spennende å reise til et nytt sted, selvom jeg har vært nær london mange ganger, nemlig byen Paris. Men, endelig skal jeg også besøke den herlige byen:) Flyet går på ettermiddagen, så vi drar ikke så seint. Håper på knallfiint vær når jeg er der nede, og ikke minst at vi får en smakebit av hetebølgen som skal komme den neste uken. Jeg har pakket med meg både badetøy, og sommerklær siden vi senere skal til kysten, så regner jeg med at jeg vil få bruk for bikini, solhatten og ikke minst sandalene. London here I come!!

  Kommer til å oppdatere masse, og hvis du vil kan du følge meg på twitter her, vil oppdatere en del der inne når jeg er i den fantastiske shoppingbyen. 

  Har du vært i London før?

  Legg igjen en kommentar
  3

  Make your own dress  

  Alt fra GinaTricot

  Hvis det er noe jeg liker med klær, er det å være kreativ. Lage egne kjoler, shortser, osv. Man trenger ikke alltid kjøpe nye klær for hver gang man skal noe, jeg lider egentlig veldig av shoppemani, jeg kjøper alltid klær når jeg skal noe, men nå i det siste har jeg sluttet helt med det og prøver heller å bruke noe av det jeg har i klesskapet. Jeg kan ærlig innrømme at mye av det jeg har i klesskapet aldri har vært brukt, føler at jeg burde skjerpe meg på det området. Laget en liten collage over hvordan man enkelt kan lage sin egen kjole, synes den ble veldig søt. 

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  14

  New in - Jumpsuit & Skirt

  Hey søtinger. Jeg og Karoline har nettopp kommet hjem fra en koselig dag på hytten til tanten hennes. Det har vært utrolig varmt i hele dag, og vi har nesten bare ligget i solen og solt oss. Er så deilig med ferie!! 

  Nå er det bare 3 dager til jeg drar til London! Gleder meg så sykt mye!!!! Skal være der i 1 uke, blir spennende å reise til et annet sted jeg aldri har vært før. Takk, for alle tips forresten, kommer godt med når jeg skal reise :) 

  Litt innkjøp fra i går..

  Har lenge sett etter et slikt skjørt, fra GinaTricot

  Elsker fargen på jumpsuiten, perfekt til en varm sommerdag... Fra GinaTricot

  Love?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits