• 25.07.2011 - 22:57
25.07.2011

3 on street

Det er så utrolig mye å se her i London. Ikke bare av fine bygninger, steder og parker, men også utrolig mange forskjellige mennesker, kulturer og stiler. Hver dag vil det komme "5 på gaten" der jeg vil vise dere dagens fangst av antrekk fra London. 

Jeg var i Liverpool street, største t-banestasjonen i London. Her finner du alt mulig, og mange forskjellige personer. Møtte på mange spennede og innspirerende jenter/gutter med kule og tøffe stiler. Noen med tatoveringer, andre med høyt hår, eller fine hårfrisyrer. Really inspiring! 

" Can I take a picture of you? I really like your style." Girl: "Yeah, sure! " Very sweet girl with a modelface 

Me: - "Exuse me?" The 2 girls: "Yeah?" Me: - "Can I take a picture of you, I love your outfits" Girls: "Ofcourse"


Sweet sweet girls with a sense of style...(Dette innlegget er forhaands skrevet)

Pcen min ble stjaalet paa toget i dag og jeg har alle bildene fra i gaar paa den. Saa det ble bare 3 stk jeg fikk lagt ut, saa kan ikke love mye blogging, men skal prove saa godt jeg kan :(

 • 24.07.2011 - 21:49
24.07.2011

Day 2 in London

Hey søtinger. Det er så sykt fint her i London, og jeg har allerede forelsket meg i byen! Har så lyst til å flytte hit!!! 

Folkene, maten, butikkene, prisene, husene, parkene, alt.. fantastisk! At noen kan skape en så fin og moderne by? Helt utrolig, elsker å være her! 

Jeg skal på storshopping i morgen og på tirsdag før vi drar videre. Skal bare være i London i 3 dager, før vi drar sørover igjen. Funnet verdens fineste skobutikk her nede, med verdens fineste sko, alt fra wedges til pumps. Har allerede funnet skoene jeg skal få med meg i kofferten før hjemreisen. 

Outfit from today, liverpool street 

 

Nettet klikket nå så får ikke oppdatert før i morgen. Jeg har blant annet brukt dagen min i dag på å utforske london og tatt masse bilder av folk med forskjellig stil. I morgen vil det komme " 5 on street" , så da får dere se dagens fangst :) Håper alt står bra til hjemme i Norge, og at ting begynner å bli bedre for de fleste. Helt forferdelig det som har skjedd, kondolerer til de pårørende, må mannen få sin straff! 

Love?

 • 22.07.2011 - 13:26
22.07.2011

London i morgen

Hey søtinger. I morgen drar jeg til London, det gleder jeg meg utrolig mye til!!! Shopping, god mat og ta masse bilder. Blir spennende å reise til et nytt sted, selvom jeg har vært nær london mange ganger, nemlig byen Paris. Men, endelig skal jeg også besøke den herlige byen:) Flyet går på ettermiddagen, så vi drar ikke så seint. Håper på knallfiint vær når jeg er der nede, og ikke minst at vi får en smakebit av hetebølgen som skal komme den neste uken. Jeg har pakket med meg både badetøy, og sommerklær siden vi senere skal til kysten, så regner jeg med at jeg vil få bruk for bikini, solhatten og ikke minst sandalene. London here I come!!

Kommer til å oppdatere masse, og hvis du vil kan du følge meg på twitter her, vil oppdatere en del der inne når jeg er i den fantastiske shoppingbyen. 

Har du vært i London før?

 • 21.07.2011 - 23:17
21.07.2011

Make your own dress

Alt fra GinaTricot

Hvis det er noe jeg liker med klær, er det å være kreativ. Lage egne kjoler, shortser, osv. Man trenger ikke alltid kjøpe nye klær for hver gang man skal noe, jeg lider egentlig veldig av shoppemani, jeg kjøper alltid klær når jeg skal noe, men nå i det siste har jeg sluttet helt med det og prøver heller å bruke noe av det jeg har i klesskapet. Jeg kan ærlig innrømme at mye av det jeg har i klesskapet aldri har vært brukt, føler at jeg burde skjerpe meg på det området. Laget en liten collage over hvordan man enkelt kan lage sin egen kjole, synes den ble veldig søt. 

Love?

 • 20.07.2011 - 17:57
20.07.2011

New in - Jumpsuit & Skirt

Hey søtinger. Jeg og Karoline har nettopp kommet hjem fra en koselig dag på hytten til tanten hennes. Det har vært utrolig varmt i hele dag, og vi har nesten bare ligget i solen og solt oss. Er så deilig med ferie!! 

Nå er det bare 3 dager til jeg drar til London! Gleder meg så sykt mye!!!! Skal være der i 1 uke, blir spennende å reise til et annet sted jeg aldri har vært før. Takk, for alle tips forresten, kommer godt med når jeg skal reise :) 

Litt innkjøp fra i går..

Har lenge sett etter et slikt skjørt, fra GinaTricot

Elsker fargen på jumpsuiten, perfekt til en varm sommerdag... Fra GinaTricot

Love?

 • 19.07.2011 - 21:40
19.07.2011

Todays trendspotJeg digger denne fargen på shortsen. En farge som kan sprite opp et hvilket som helst antrekk. Absolutt et must på en varm sommerdag.En skinnjakke slår aldri feil en tur på byen, enten om du skal på shopping alene eller med jentene. Det passer til hva som helst, og fint å ha hvis det blir litt kjøligere på kvelden. Jeg bruker alltid min når jeg skal ut.Dette skjørtet digger jeg. Veldig minimalistisk og stilig. Jeg elsker leopardmotiv på klær, spessielt på skjørt, jumpsuits og kjoler. Vesken er også veldig vintage, og original. Passer perfekt til skjørtet!!  Dette var dagens trendspot.

Love?

 • 18.07.2011 - 22:12
18.07.2011

I love my new phone

my new htc- desire... IN LOVE!!! 


photo/privat   I<3fashionnews.com app...

Love?

 • 17.07.2011 - 22:27
17.07.2011

Søndagstipset

Hey søtinger. Det ble en lang kveld i går, byen gikk som smurt og det var kjempe gøy på langesund med jentene. Bylivet i Langesund overrasket meg, trudde ikke at det skulle være så bra. Folkene, musikken og ikke minst utestedet Tordenskjold. Håper ikke at det blir så lenge til neste gang! Det eneste som var kjipt med kvelden var at noen stjal mobilen min... det var sykt kjipt og jeg forbanner den som tok den! Har heldigvis sperret nr så ingen får ringt ut. Hater folk som tjeler, verste som finnes!! 

Anyways. Jeg skal nå begynne med noe nytt på bloggen, HVER SØNDAG! Som jeg kaller for søndagstipset. Der jeg hver søndag skriver om sminke og hårtips. Sminke/Hårtips kommer alltid godt med på en daff søndag! Hvordan få fint hår om morgenen: 

Hver morgen jeg våkner opp med slitte hårtupper, eller rufsete hår pleier jeg å gjøre noe veldig smart, og som også ikke sliter på håret. Jeg vasker bare håret der det er slitt, og bruker etterpå en heat-protect hårspray fra SYOSS før jeg føner det.Et tips er også å gre det ut med en kam eller børste. Det er utrolig smart og håret slipper slitasje og skader. For å få extra glansfullt hår bruker jeg en shinespray, fra enten SYOSS eller Redken. Funker alltid!

Håper dere liker tipset mitt, og gi meg gjerne tilbakemelding om det funket for deg også:)

Hva synes du om tipset?

 • 16.07.2011 - 20:17
16.07.2011

Outfit today, flowering jumpsuit

Hey søtinger. Håper dere koser dere i godværet, det gjør ihvertfall jeg. Solt meg i hele dag, også farget håret :) Sitter nå med jentene mine ute på terassen og drikker med musikken på full guffe. Nå må jeg nesten gå tilbake til girlsa, siden de roper på meg. Kos dere resten av lørdagskvelden, det skal ihvertfall vi! 

Jumpsuit (Karoline sin) Wedges/HM Veske/Secondhand

Love?

 • 16.07.2011 - 10:48
16.07.2011

Outfit innspirasjon, denim shorts

Hey søtinger. Det er så deilig vær ute nå, over 21 grader. Er kjempegodt å være tilbake sørpå. Skal være hos Karoline en hel uke, og det er så deilig å bare slappe av og drikke vin med jentene. Det ble seint for oss alle 3 i går, men kvelden ble fyllt med latter, kortspill og allsang. Herregud, så gøy vi hadde det! Gleder meg til i kveld, fordi da skal vi ut :) Camilla har en liten sønn på 1 og et halvt år som heter Jonas. Han er så skjønn, skikkelig storsjarmør til å være så liten. Han ville sitte på fanget mitt hele tiden, kjempesøt! 

Litt innspirasjon til dere...


Shorts/BikBok Kjoletopp/BikBok Solbriller/HM Ring/HM 

Love?

 • 15.07.2011 - 23:28
15.07.2011

Outfit today, highwaist

Highwaistbukse(Karoline sin), Top/Cubus Ring/HM Glasses/HM Belte/Karoline sitt Skinnjakke/BikBok

Nå skal jeg drikke videre med jentene, kos dere resten av kvelden! :)

Love?

 • 15.07.2011 - 11:28
15.07.2011

Levi's denimjacket from the 80's


I'm in love with this jacket. From secondhand...photo/private

Love?

 • 14.07.2011 - 18:20
14.07.2011

Dagen's want fra Asos.com

Hey søtinger. Nå er det bare noen timer igjen til jeg drar til Oslo. Karoline henter meg på flyplassen i ellevetiden, gud jeg gleder meg til å se henne!! <3 Dette skal bli den beste sommerferien ever!! Tittet forresten innpå Asos.com sin nettbutikk. Herregud, jeg elsker alt det dem selger der inne, og skoene... dør...  Fant noen utrolig lekre sko inne på siden, og de kan nå kjøpes til halvpris. Skulle bare ønske jeg kunne kjøpe dem selv .. men må spare penger til Londonturen. 

Image 1 of Miss KG Minnie Bow Front Platform Heeled Court Shoe

Image 3 of Miss KG Minnie Bow Front Platform Heeled Court Shoe

Skoene finner du her

SALGET ER I GANG på ASOS.com! Opp til 50 % rabatt på tusenvis av varer, samt levering til Norge fra 50 NOK. Shop dameartikler nå!  

Love?

 • 13.07.2011 - 16:25
13.07.2011

fresh og reisefin

Hey søtinger. Åhh jeg har så sykt lyst til å reise til London med en gang, men det er enda noen dager igjen. Reisefeber!!! Rastløs!! Feriesyk!! Jeg har endelig blitt ferdig med pakkingen, og i morgen drar jeg sørover. Det skal bli digg å lande på gardemoen, får alltid så deilig følelse når jeg går der. Føler meg så fresh og reisefin. 

Pakket med meg minst mulig, bare det jeg kommer til å bruke mest. Siden skal jo shoppe en god del i London. Et godt reisetips jeg har fått fra dere søte lesere!!

I dag har jeg ikke gjort så mye, har laget en Fashion, Hair & Makeup innspirasjonsbok. Klippet ut hår & sminkeartikler og lagt det inn i en permbok. Synes den ble veldig fin, og er fint å ha med seg når man skal ut. Har også satt inn oppskrifter til cocktails, forskjellige reiseguider og tips/anbefaler til kropp og ansikt. Trur den boken vil komme godt med. #Første kategori er hårartikler/stylingtips og hårfrisyrer. Etter det kommer sminke/skjønnhet, oppskrifter/Tips til gode drinker og forskjellige reiseguider. Den perfekte innspirasjonsbok på reisen :) 

Hva synes du om boken?

 • 12.07.2011 - 23:13
12.07.2011

Trend: 1 clutch, 2 stiler

http://motedronningen.comLove?

 • 12.07.2011 - 18:42
12.07.2011

Oslo og Londontur

Hey søtinger. Beklager for utrolig dårlig blogging i det siste, men jeg har som sagt jobbet nattevakta hele helgen, samt mandagen, og skal kanskje jobbe i natt og. Som blir siste nattevakt. Jeg drar som sagt ned til Oslo/Skien på Torsdag, og skal være hos min kjære Karoline noen dager, før jeg møter mamma og lillesøster på flyplassen i Torp og drar ned til London med dem!!Herregud, jeg føler at dagene har gått så sykt fort siden jeg bestilte turen :) Men, det kommer til å bli så gøy, å shoppe masse der nede og utforske England for første gang i mitt liv!

Driver å pakker litt nå, og har bestemt meg for å pakke effektiv, og ha det jeg kommer til å bruke... Vi får se om det ikke blir over 20 kg, som jeg vanligvis alltid har med meg når jeg skal på langtur. I tilfelle jeg ikke fant noe å ha på meg, men ikke nå lenger. Nå skal jeg virkelig skjerpe meg på pakkingen, sånn at jeg får plass til alt det nye jeg skal kjøpe.... hehe..

pakke, pakke, pakke...

Det verste med å reise er å pakke, for hvordan i all verden skal jeg klare å pakke ned en hel uke med klesbruk i bare 1 koffert? .... noen som i det hele tatt klarer det, men som også er jente? Tviler på det! Vi jenter må jo ha et stort utvalg når vi skal på ferie, og sånn er det bare. Mens, gutter? Tar bare med seg et par sandaler, badebukse og dukkebriller? Life's unfair! 

Ønsker dere alle en fin sommer videre, så blogges vi masse i både Skien og London!!! 

Hvor skal dere i sommer?

 • 09.07.2011 - 19:55
09.07.2011

Outfit innspirasjon, Levi's

Skal snart på jobb, har sovet i et par timer nå siden jeg skal jobbe nattevakta. Men, det er moro å jobbe på natta fordi da kommer det så mange fulle og rare mennesketr innom. Og mange av dem er kjempe hyggelige!

Drar til Oslo på Torsdag, og skal være hos en veninne i et par dager til jeg drar videre til London. Cant wait!!!
Levi's denimjakke/Secondhand Solbriller/HM Smykke/Singapore Bikinitopp/HM

Love?

 • 08.07.2011 - 15:45
08.07.2011

Goodiebag med Syossprodukter

Hey søtinger. Jeg har nettopp vært å hentet en pakke, og i den lå en hel goodiebag fra Syoss som jeg var så heldig å vinne i konkurransen til Malin. Ikke værst å vinne førstepremen, men utrolig gøy! Gleder meg til å teste ut produktene, og ikke minst prøve ut hårfargepakken deres. Var også en lten tur i byen i går, og fikk med noen skatter hjem. Jeg sier bare . Jeg elsker fretex, fordi jeg fant verdens desidert kuleste denimjakke fra Levi's. 
ahhh, herlig!! 

Gårsdagens Innkjøp


Levi's denimjakke (secondhand) , Bag ( Morris) Mascara (HM)Jeg elsker fargen på bagen, den minner meg litt om hermès. Nå er det ikke lenge til jeg drar til London, guud som jeg gleder meg. Drar først ned til min kjære Karoline på Torsdag, også er jeg hos henne noen dager til jeg møter mamma og lillesøster på flyplassen! Skal også jobbe en del før jeg drar, så jeg får enda mer lommepenger. Shopping, shopping, SHOPPING!!! 

Love?

 • 07.07.2011 - 22:11
07.07.2011

Outfit innspirasjon, classy bohem
Hatt/HM Sandaler/HM Øredobber/BikBok Veske/Singapore Jumpsuit/BikBok

Love?

 • 07.07.2011 - 08:45
07.07.2011

Morgen innspirasjon

God morgen søtinger. Tenkte å gi litt innspirasjon til dere, er jo alltid fint med litt oppmuntring om morgenen. Satt sammen et antrekk med alt det nye fra BikBok, elsket veskene de har fått inn på siden. http://BikBok.com , sjekk hva nytt de har fått, gleder meg til det kommer i butikkene!!


Topp/BikBok Sko/Nelly.com Ring&Smykke/BikBok Veske/BikBok Shorts/BikBok

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits