Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 on street

 • 25.07.2011 - 22:57

Det er så utrolig mye å se her i London. Ikke bare av fine bygninger, steder og parker, men også utrolig mange forskjellige mennesker, kulturer og stiler. Hver dag vil det komme "5 på gaten" der jeg vil vise dere dagens fangst av antrekk fra London. 

Jeg var i Liverpool street, største t-banestasjonen i London. Her finner du alt mulig, og mange forskjellige personer. Møtte på mange spennede og innspirerende jenter/gutter med kule og tøffe stiler. Noen med tatoveringer, andre med høyt hår, eller fine hårfrisyrer. Really inspiring! 

" Can I take a picture of you? I really like your style." Girl: "Yeah, sure! " Very sweet girl with a modelface 

Me: - "Exuse me?" The 2 girls: "Yeah?" Me: - "Can I take a picture of you, I love your outfits" Girls: "Ofcourse"


Sweet sweet girls with a sense of style...(Dette innlegget er forhaands skrevet)

Pcen min ble stjaalet paa toget i dag og jeg har alle bildene fra i gaar paa den. Saa det ble bare 3 stk jeg fikk lagt ut, saa kan ikke love mye blogging, men skal prove saa godt jeg kan :(

Day 2 in London

 • 24.07.2011 - 21:49

Hey søtinger. Det er så sykt fint her i London, og jeg har allerede forelsket meg i byen! Har så lyst til å flytte hit!!! 

Folkene, maten, butikkene, prisene, husene, parkene, alt.. fantastisk! At noen kan skape en så fin og moderne by? Helt utrolig, elsker å være her! 

Jeg skal på storshopping i morgen og på tirsdag før vi drar videre. Skal bare være i London i 3 dager, før vi drar sørover igjen. Funnet verdens fineste skobutikk her nede, med verdens fineste sko, alt fra wedges til pumps. Har allerede funnet skoene jeg skal få med meg i kofferten før hjemreisen. 

Outfit from today, liverpool street 

 

Nettet klikket nå så får ikke oppdatert før i morgen. Jeg har blant annet brukt dagen min i dag på å utforske london og tatt masse bilder av folk med forskjellig stil. I morgen vil det komme " 5 on street" , så da får dere se dagens fangst :) Håper alt står bra til hjemme i Norge, og at ting begynner å bli bedre for de fleste. Helt forferdelig det som har skjedd, kondolerer til de pårørende, må mannen få sin straff! 

Love?

London i morgen

 • 22.07.2011 - 13:26

Hey søtinger. I morgen drar jeg til London, det gleder jeg meg utrolig mye til!!! Shopping, god mat og ta masse bilder. Blir spennende å reise til et nytt sted, selvom jeg har vært nær london mange ganger, nemlig byen Paris. Men, endelig skal jeg også besøke den herlige byen:) Flyet går på ettermiddagen, så vi drar ikke så seint. Håper på knallfiint vær når jeg er der nede, og ikke minst at vi får en smakebit av hetebølgen som skal komme den neste uken. Jeg har pakket med meg både badetøy, og sommerklær siden vi senere skal til kysten, så regner jeg med at jeg vil få bruk for bikini, solhatten og ikke minst sandalene. London here I come!!

Kommer til å oppdatere masse, og hvis du vil kan du følge meg på twitter her, vil oppdatere en del der inne når jeg er i den fantastiske shoppingbyen. 

Har du vært i London før?

Make your own dress

 • 21.07.2011 - 23:17

Alt fra GinaTricot

Hvis det er noe jeg liker med klær, er det å være kreativ. Lage egne kjoler, shortser, osv. Man trenger ikke alltid kjøpe nye klær for hver gang man skal noe, jeg lider egentlig veldig av shoppemani, jeg kjøper alltid klær når jeg skal noe, men nå i det siste har jeg sluttet helt med det og prøver heller å bruke noe av det jeg har i klesskapet. Jeg kan ærlig innrømme at mye av det jeg har i klesskapet aldri har vært brukt, føler at jeg burde skjerpe meg på det området. Laget en liten collage over hvordan man enkelt kan lage sin egen kjole, synes den ble veldig søt. 

Love?

New in - Jumpsuit & Skirt

 • 20.07.2011 - 17:57

Hey søtinger. Jeg og Karoline har nettopp kommet hjem fra en koselig dag på hytten til tanten hennes. Det har vært utrolig varmt i hele dag, og vi har nesten bare ligget i solen og solt oss. Er så deilig med ferie!! 

Nå er det bare 3 dager til jeg drar til London! Gleder meg så sykt mye!!!! Skal være der i 1 uke, blir spennende å reise til et annet sted jeg aldri har vært før. Takk, for alle tips forresten, kommer godt med når jeg skal reise :) 

Litt innkjøp fra i går..

Har lenge sett etter et slikt skjørt, fra GinaTricot

Elsker fargen på jumpsuiten, perfekt til en varm sommerdag... Fra GinaTricot

Love?

Todays trendspot

 • 19.07.2011 - 21:40Jeg digger denne fargen på shortsen. En farge som kan sprite opp et hvilket som helst antrekk. Absolutt et must på en varm sommerdag.En skinnjakke slår aldri feil en tur på byen, enten om du skal på shopping alene eller med jentene. Det passer til hva som helst, og fint å ha hvis det blir litt kjøligere på kvelden. Jeg bruker alltid min når jeg skal ut.Dette skjørtet digger jeg. Veldig minimalistisk og stilig. Jeg elsker leopardmotiv på klær, spessielt på skjørt, jumpsuits og kjoler. Vesken er også veldig vintage, og original. Passer perfekt til skjørtet!!  Dette var dagens trendspot.

Love?

I love my new phone

 • 18.07.2011 - 22:12

my new htc- desire... IN LOVE!!! 


photo/privat   I<3fashionnews.com app...

Love?

Søndagstipset

 • 17.07.2011 - 22:27

Hey søtinger. Det ble en lang kveld i går, byen gikk som smurt og det var kjempe gøy på langesund med jentene. Bylivet i Langesund overrasket meg, trudde ikke at det skulle være så bra. Folkene, musikken og ikke minst utestedet Tordenskjold. Håper ikke at det blir så lenge til neste gang! Det eneste som var kjipt med kvelden var at noen stjal mobilen min... det var sykt kjipt og jeg forbanner den som tok den! Har heldigvis sperret nr så ingen får ringt ut. Hater folk som tjeler, verste som finnes!! 

Anyways. Jeg skal nå begynne med noe nytt på bloggen, HVER SØNDAG! Som jeg kaller for søndagstipset. Der jeg hver søndag skriver om sminke og hårtips. Sminke/Hårtips kommer alltid godt med på en daff søndag! Hvordan få fint hår om morgenen: 

Hver morgen jeg våkner opp med slitte hårtupper, eller rufsete hår pleier jeg å gjøre noe veldig smart, og som også ikke sliter på håret. Jeg vasker bare håret der det er slitt, og bruker etterpå en heat-protect hårspray fra SYOSS før jeg føner det.Et tips er også å gre det ut med en kam eller børste. Det er utrolig smart og håret slipper slitasje og skader. For å få extra glansfullt hår bruker jeg en shinespray, fra enten SYOSS eller Redken. Funker alltid!

Håper dere liker tipset mitt, og gi meg gjerne tilbakemelding om det funket for deg også:)

Hva synes du om tipset?

Outfit today, flowering jumpsuit

 • 16.07.2011 - 20:17

Hey søtinger. Håper dere koser dere i godværet, det gjør ihvertfall jeg. Solt meg i hele dag, også farget håret :) Sitter nå med jentene mine ute på terassen og drikker med musikken på full guffe. Nå må jeg nesten gå tilbake til girlsa, siden de roper på meg. Kos dere resten av lørdagskvelden, det skal ihvertfall vi! 

Jumpsuit (Karoline sin) Wedges/HM Veske/Secondhand

Love?

Outfit innspirasjon, denim shorts

 • 16.07.2011 - 10:48

Hey søtinger. Det er så deilig vær ute nå, over 21 grader. Er kjempegodt å være tilbake sørpå. Skal være hos Karoline en hel uke, og det er så deilig å bare slappe av og drikke vin med jentene. Det ble seint for oss alle 3 i går, men kvelden ble fyllt med latter, kortspill og allsang. Herregud, så gøy vi hadde det! Gleder meg til i kveld, fordi da skal vi ut :) Camilla har en liten sønn på 1 og et halvt år som heter Jonas. Han er så skjønn, skikkelig storsjarmør til å være så liten. Han ville sitte på fanget mitt hele tiden, kjempesøt! 

Litt innspirasjon til dere...


Shorts/BikBok Kjoletopp/BikBok Solbriller/HM Ring/HM 

Love?

Outfit today, highwaist

 • 15.07.2011 - 23:28

Highwaistbukse(Karoline sin), Top/Cubus Ring/HM Glasses/HM Belte/Karoline sitt Skinnjakke/BikBok

Nå skal jeg drikke videre med jentene, kos dere resten av kvelden! :)

Love?

Levi's denimjacket from the 80's

 • 15.07.2011 - 11:28


I'm in love with this jacket. From secondhand...photo/private

Love?

Dagen's want fra Asos.com

 • 14.07.2011 - 18:20

Hey søtinger. Nå er det bare noen timer igjen til jeg drar til Oslo. Karoline henter meg på flyplassen i ellevetiden, gud jeg gleder meg til å se henne!! <3 Dette skal bli den beste sommerferien ever!! Tittet forresten innpå Asos.com sin nettbutikk. Herregud, jeg elsker alt det dem selger der inne, og skoene... dør...  Fant noen utrolig lekre sko inne på siden, og de kan nå kjøpes til halvpris. Skulle bare ønske jeg kunne kjøpe dem selv .. men må spare penger til Londonturen. 

Image 1 of Miss KG Minnie Bow Front Platform Heeled Court Shoe

Image 3 of Miss KG Minnie Bow Front Platform Heeled Court Shoe

Skoene finner du her

SALGET ER I GANG på ASOS.com! Opp til 50 % rabatt på tusenvis av varer, samt levering til Norge fra 50 NOK. Shop dameartikler nå!  

Love?

fresh og reisefin

 • 13.07.2011 - 16:25

Hey søtinger. Åhh jeg har så sykt lyst til å reise til London med en gang, men det er enda noen dager igjen. Reisefeber!!! Rastløs!! Feriesyk!! Jeg har endelig blitt ferdig med pakkingen, og i morgen drar jeg sørover. Det skal bli digg å lande på gardemoen, får alltid så deilig følelse når jeg går der. Føler meg så fresh og reisefin. 

Pakket med meg minst mulig, bare det jeg kommer til å bruke mest. Siden skal jo shoppe en god del i London. Et godt reisetips jeg har fått fra dere søte lesere!!

I dag har jeg ikke gjort så mye, har laget en Fashion, Hair & Makeup innspirasjonsbok. Klippet ut hår & sminkeartikler og lagt det inn i en permbok. Synes den ble veldig fin, og er fint å ha med seg når man skal ut. Har også satt inn oppskrifter til cocktails, forskjellige reiseguider og tips/anbefaler til kropp og ansikt. Trur den boken vil komme godt med. #Første kategori er hårartikler/stylingtips og hårfrisyrer. Etter det kommer sminke/skjønnhet, oppskrifter/Tips til gode drinker og forskjellige reiseguider. Den perfekte innspirasjonsbok på reisen :) 

Hva synes du om boken?

Trend: 1 clutch, 2 stiler

 • 12.07.2011 - 23:13

http://motedronningen.comLove?

Oslo og Londontur

 • 12.07.2011 - 18:42

Hey søtinger. Beklager for utrolig dårlig blogging i det siste, men jeg har som sagt jobbet nattevakta hele helgen, samt mandagen, og skal kanskje jobbe i natt og. Som blir siste nattevakt. Jeg drar som sagt ned til Oslo/Skien på Torsdag, og skal være hos min kjære Karoline noen dager, før jeg møter mamma og lillesøster på flyplassen i Torp og drar ned til London med dem!!Herregud, jeg føler at dagene har gått så sykt fort siden jeg bestilte turen :) Men, det kommer til å bli så gøy, å shoppe masse der nede og utforske England for første gang i mitt liv!

Driver å pakker litt nå, og har bestemt meg for å pakke effektiv, og ha det jeg kommer til å bruke... Vi får se om det ikke blir over 20 kg, som jeg vanligvis alltid har med meg når jeg skal på langtur. I tilfelle jeg ikke fant noe å ha på meg, men ikke nå lenger. Nå skal jeg virkelig skjerpe meg på pakkingen, sånn at jeg får plass til alt det nye jeg skal kjøpe.... hehe..

pakke, pakke, pakke...

Det verste med å reise er å pakke, for hvordan i all verden skal jeg klare å pakke ned en hel uke med klesbruk i bare 1 koffert? .... noen som i det hele tatt klarer det, men som også er jente? Tviler på det! Vi jenter må jo ha et stort utvalg når vi skal på ferie, og sånn er det bare. Mens, gutter? Tar bare med seg et par sandaler, badebukse og dukkebriller? Life's unfair! 

Ønsker dere alle en fin sommer videre, så blogges vi masse i både Skien og London!!! 

Hvor skal dere i sommer?

Outfit innspirasjon, Levi's

 • 09.07.2011 - 19:55

Skal snart på jobb, har sovet i et par timer nå siden jeg skal jobbe nattevakta. Men, det er moro å jobbe på natta fordi da kommer det så mange fulle og rare mennesketr innom. Og mange av dem er kjempe hyggelige!

Drar til Oslo på Torsdag, og skal være hos en veninne i et par dager til jeg drar videre til London. Cant wait!!!
Levi's denimjakke/Secondhand Solbriller/HM Smykke/Singapore Bikinitopp/HM

Love?

Goodiebag med Syossprodukter

 • 08.07.2011 - 15:45

Hey søtinger. Jeg har nettopp vært å hentet en pakke, og i den lå en hel goodiebag fra Syoss som jeg var så heldig å vinne i konkurransen til Malin. Ikke værst å vinne førstepremen, men utrolig gøy! Gleder meg til å teste ut produktene, og ikke minst prøve ut hårfargepakken deres. Var også en lten tur i byen i går, og fikk med noen skatter hjem. Jeg sier bare . Jeg elsker fretex, fordi jeg fant verdens desidert kuleste denimjakke fra Levi's. 
ahhh, herlig!! 

Gårsdagens Innkjøp


Levi's denimjakke (secondhand) , Bag ( Morris) Mascara (HM)Jeg elsker fargen på bagen, den minner meg litt om hermès. Nå er det ikke lenge til jeg drar til London, guud som jeg gleder meg. Drar først ned til min kjære Karoline på Torsdag, også er jeg hos henne noen dager til jeg møter mamma og lillesøster på flyplassen! Skal også jobbe en del før jeg drar, så jeg får enda mer lommepenger. Shopping, shopping, SHOPPING!!! 

Love?

Outfit innspirasjon, classy bohem

 • 07.07.2011 - 22:11
Hatt/HM Sandaler/HM Øredobber/BikBok Veske/Singapore Jumpsuit/BikBok

Love?

Morgen innspirasjon

 • 07.07.2011 - 08:45

God morgen søtinger. Tenkte å gi litt innspirasjon til dere, er jo alltid fint med litt oppmuntring om morgenen. Satt sammen et antrekk med alt det nye fra BikBok, elsket veskene de har fått inn på siden. http://BikBok.com , sjekk hva nytt de har fått, gleder meg til det kommer i butikkene!!


Topp/BikBok Sko/Nelly.com Ring&Smykke/BikBok Veske/BikBok Shorts/BikBok

Love?

Dagens outfit, uglesmykke

 • 06.07.2011 - 20:49

Dagens antrekk. No makeup...


Jumpsuit/BikBok Denim skjorte/Husker ikke Smykke/Singapore Hatt/HM

Love?

Nyter livet i solen

 • 06.07.2011 - 18:37

Hey søtinger. Det er så deilig vær ute nå, sitter nå på verandaen og spiser deilige jordbær, og leser litt mote. Det er vel det beste med sommeren, alt det gode man kan spise. Legger ut noen bilder fra shooten i går litt senere, nå skal jeg slappe av og bare nyte godværet :) Tar kanskje noen outfitsbilder til dere etterpå? 

Jeg har forresten ikke fått svar fra vinneren av Jones&Jones konkurransen, og det har nå gått en uke. Så må nok trekker ny vinner ikveld! 


Foto: Privat

Litt spørsmål:

Hvor har du kjøpt den jumpsuiten? Jeg kjøpte den på BikBok for bare 50 kr. Knallkjøp! 

Hvor har du kjøpt den nye hatten? Elsker den!!! Jeg kjøpte den på Hennes&Mauritz, og den koster 79 kr :) 

Q: Har dere godvær?

Noen bilder fra shoot

 • 06.07.2011 - 03:09

Hey søtinger. Kom nettopp hjem fra en koselig shoot med Tuva, Katrine og Karen. Tok masse bilder som vi skal bruke til blant annet ny header, jeg skal få æren av å lage header til alle tre :) 

Legger ikke ut alle nå, siden må endre litt på kvaliteten og mye annet som må gjøres, siden jeg har minipc. Men, jeg kan gi dere en smakebit? 

Kan vise dere resten av bildene i morgen :) Legger ikke ut bilder av de andre før de har sett dem! Men, det var kjempegøy på shoot med de andre, håper vi kan gjøre det flere ganger :)) 

Love?

Innkjøp fra bytur

 • 05.07.2011 - 19:59

Hey søtinger. Nå er jeg hjemme igjen, det ble en kort bytur med Tuva men det var hyggelig. Vi skulle ta bilder, men så hadde tuva glemt minnekortet, som er typisk. Det føler jeg skjer alltid med meg, hahah.. Har alltid med kamera når det aldri skjer noe, mens jeg glemmer å ta det med når det faktisk skjer noe. Karma. 

Ihvertfall så var vi innom litt forskjellige butikker, og fikk med oss noen plagg hjem. Jeg 2, mens tuva 5, hun er søt da! 

Skal straks på jobb, tenkte bare å vise dere innkjøpet først :) 

Falt helt sykt for hatten, og ikke minst jumpsuiten. Passer også veldig godt sammen! åhh som jeg elsker å shoppe :) Ihvertfall på salg!

Love?

Bytur i sommerværet

 • 05.07.2011 - 16:45

Hey søtinger. Pollenallergien har gitt seg litt og jeg føler meg mye bedre. Skal en tur til byen nå i sommerværet og møte Tuva. That girl have style! Skal også jobbe noen timer i kveld, elsker å tjene egne penger. 

Det blir nok kjempe hyggelig, lenge siden jeg har vært i byen nå :) 

Kos dere masse i dag!  Love you guuys!

Outfit innspirasjon, classy

 • 05.07.2011 - 12:54

Det er utrolig deilig vær ute nå. Sommer og sol! Jeg sliter noe helt sykt med pollenallergi, så får ikke vært noe særlig ute. Kjennes som jeg hovner opp i hele kroppen, den følelsen er utrolig udigg. Så da kan jeg vel ty til litt blogging :) Noen fordeler med å ha blogg :) 

Litt innspirasjon til dere...


Kjole/Singapore Solbriller/HM Sko/Bianco

Håper dere koser dere masse i solen, selvom ikke jeg kan det :) 

SALGET ER I GANG på ASOS.com! Opp til 50 % rabatt på tusenvis av varer, samt levering til Norge fra 50 NOK. Shop dameartikler nå!

Love?

Elin Kling, innspirasjon

 • 04.07.2011 - 16:45

Elsker henne. Hun er mitt stilikon, sammen med MaryKate & Ashley Olsen, og Mila Kunis :)

Love?

Sommerfølelser

 • 04.07.2011 - 12:46

Hey søtinger. Fikk en kommentar om at jeg skal vise flere bilder av meg selv. Jeg er ikke så veldig glad i det, men kan jo legge ut noen av og til :) Siden dere er verdens beste lesere!! <3 <3 <3

Nyeste bilder....Jeg har skikkelig sommerfølelser nå, elsker sol og varme!!! Også drar jeg til London om bare noen uker!!! 

Love?

Månedens innspirasjon

 • 03.07.2011 - 16:29

M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e - M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e -

Beste kjøp i Juni (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e) Outfit innspirasjon (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e)

M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e - M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e -

 Outfit innspirasjon, minimalistisk (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e) M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e -

M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e - Outfit innspirasjon, minimalistisk (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e)

Dette var månedens innspirasjonsbilder. Hva synes du om bildene mine, blir du innspirert?

Siste innkjøp

 • 03.07.2011 - 15:19

Hey søtinger. Denne helgen har vært utrolig bra! Håper dere har kost dere like mye som meg :) 

Kjøpte en ny kjole i går, siden det var supersalg på hm måtte jeg bare ha den. Fargen er ganske fresh og kjolen passer kroppsfasongen min perfekt. Elsker den virkelig!!! 
Kjøpte også en ny neglelakk i en fin rosa farge, som matcher sterke sommerfarger. Looove it

Love?

Party Outfit, Going out ..

 • 01.07.2011 - 21:40

Tenkte å bare slenge ut outfitet jeg tenkte å ha på meg i kveld. Elsker fargen, og at det er drapering på kjolen. 

Dere må kose dere masse ikveld kjære lesere, det skal ihvertfall jeg!!

Love?


Månedens blogg..

 • 01.07.2011 - 16:02

Hey søtinger. Da har jeg trukket bloggen som skal være mnd's blogg i hele Juli. Spurte på facebook om dem kunne skrive et tall fra 1-59. Tallet ble altså 31, schrollet ned på nr 31 og da fant jeg STINE!! Gratulerer :))

Har vært innom bloggen hennes flere ganger, og jeg synes den falt veldig i smak hos meg. Hun skriver ikke bare om livet sitt generelt, men også om stilen og meningene sine. Synes hun virker som en veldig søt jente :) Ta en titt innom bloggen hennes da vel og gratuler henne med mnd's blogg!! Jeg setter opp et ikonbilde i margen senere i dag, fordi nå skal jeg møte Maria. 

http://stineannette.blogg.no/

Hva synes dere om månedens blogg?

Slik blir du festivalfin

 • 01.07.2011 - 02:30

Hey søtinger. Takk for alle de gode tilbakemeldingene på forige innlegg, så fint at så mange likte sangen :) 

Nå er det Juli, og det vil si at nå er det festivaltid. Det er nå du kan slenge på deg et par ordinære støvler/boots, rocke det til med en slitt skinn eller denim shorts og gå rundt med yndlingsbandet ditt på tskjorten. Det finnes mange måter å kombinere slike stiler på, og jeg skal vise deg min favorittmåte. Jeg liker å holde det enkelt, trenger bare et par stilige boots så er hele antrekket komplett. Ikke ta med deg en stor veske når du skal på festival, ta heller med en håndclutch eller en skulderveske med frynser på. Noe som står i stil til det du skal ha på deg. Jeg skulle ønske jeg kunne dra på Hovefestivalen i år, men det har seg sånn at jeg må jobbe og skal til London snart så får ikke tid. Men, jeg har lovt meg selv at jeg skal dit neste år! :)

Tee/Motedronningen.com Boots/Nelly.com Shorts/Motedronningen.com

Dette er virkelig mitt drømme festival antrekk. It's beyond awsome! Ready to rock on stage!!

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits