Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 1

  London day 1

  Hei dere. Vi ankom London i går rundt 11-12 tiden på morgenen, også ble det lang ventetid før vi skulle videre. Vi har leid et stort hus nord for London, der det er 2 bad, 5 soverom og stor stue. Det ble mye venting før vi fikk nøkler og sånn, mn var så absolutt verdt det. Det er kjempe koselig her, vi har også en terrasse. Vet ikke hvor lenge jeg blir her, mn mamma og søs blir her i 2 uker, kanskje jeg også.

  Må ty til mobilblogging siden jeg ikke har nett her, eller tilgang til pc. Vet ikke hva planene er i dag, mn vi tenker oss innover byen for å se litt osv. 3 gangen jeg er i London, elsker denne byen!!:)

  Legg igjen en kommentar
  1

  Drar til London på Tirsdag

  Hei dere. Jeg får ikke blogget så mye nå for tiden, siden jeg ikke har fått fikset macen enda. Jeg drar ihvertfall til London på Tirsdags morgenen og blir borte i 1 - 2 uker. Kjenner det blir deilig med en ordentlig ferie nå, og ikke minst komme seg litt bort. Skal prøve å få oppdatert litt når jeg er der nede, men kan ikke love noe. Tenkte å få tatt noen outfitbilder også når jeg er i London, på noen fine plasser. 

  Jeg har også fått i oppgave å ta bilder på forskjellige steder for Cum Laude som er et motemerket, og jeg blir den eneste "modellen" fra Norge som skal respentere merket. Utrolig kult! Den som tar best bilder, blir hovedmodellen og blir vist rundt omkring i hele verden. Jeg gleder meg ihvertfall kjempe mye til å komme tilbake til favorittbyen min, elsker London! Håper det blir fint vær der også :-)   Vi blogges:) 

  Legg igjen en kommentar
  0

  Photos @ Frankie B Release Partey

  Hei dere. Ble en veldig sein kveld på meg i går, etter jeg og Frida hadde vært på Frankie B releasepartey bestemte vi oss for å feste videre. Møtte mange kjente folk ute, alltid hyggelig det :-) Tok jo som sagt masse bilder i går, som jeg tenkte jeg kunne legge ut for dere nå. Møtte blant annet en av dem fra Guns N Roses, noe som var veldig gøy! Ble også kjent med flotte Heidi, som blogger på bloggen HeidiChic. Veldig søt og jordnær dame! På festen fikk vi servert champagne og snacks. Vi fikk også et VIP All Acess bånd, så vi kunne hente goodiebags senere, og alle som fikk sånn bånd fikk billigere priser i baren blant annet. Det ble moteshow senere, og var en veldig kul fremvisning av Frankie B sine jeans. Frankie B vil komme i butikkene på Steen & Strøm blant annet.   Guud så gøy det har vært, gleder meg til neste event! :) 

  Legg igjen en kommentar
  0

  Kveldens Outfit @ Frankie B Release Partey

  Det har vært en fantastisk kveld og jeg har kost meg masse i kveld. Det var mange folk som hadde deltatt på eventet, også mange kjent folk. Bloggere som Nettenestea, HeidiChic og en som heter Erlend som er Stylist var på eventet. Vi fikk VIP- All Acess til området, og fikk ta så mye champagne vi ville. Det var også mye servering av mat under eventet, også ble det moteshow senere på kvelden. Møtte mange flotte folk i kveld, og vi fikk hilst på en fra Guns N Roses, som har vært med på å style Frankie B jeansene. 

  Har tatt masse bilder i kveld, men legger bare ut av kveldens antrekk. Legger ut resten av bildene i morgen! :) 
  Love?

  Legg igjen en kommentar
  0

  Lanseringsfest for Frankie B

  Hei dere. Nå driver jeg å lager meg en schampi-rett, med wook. Tenkte å prøve meg på en ny oppskrift som jeg fikk av en veninne :) hehe. 

  Planene for i kveld er å dra på en lanseringsfest for Frankie B, som er et kjent jeansmerke fra USA. Klesmerket vil komme i butikkene senere i sesongen, og klærne er helt smashing. Jeg var tidligere på en pressefrokost for lenge siden, og da fikk jeg se noen av buksene Frankie B er mest kjent for. Gleder meg masse til kveldens moteoppvisning, rød løper og champagne. Får ta med meg en veninne, så da blir det enda bedre. Skal ta masse bilder som jeg kan blogge om til dere. 

  De 100 første får goodiebags til en verdi av 2000 kr. WOW!   Dette gleder vi oss til :) Kanskje jeg ser noen av dere der?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits