• 31.07.2013 - 13:38
31.07.2013

London day 1

Hei dere. Vi ankom London i går rundt 11-12 tiden på morgenen, også ble det lang ventetid før vi skulle videre. Vi har leid et stort hus nord for London, der det er 2 bad, 5 soverom og stor stue. Det ble mye venting før vi fikk nøkler og sånn, mn var så absolutt verdt det. Det er kjempe koselig her, vi har også en terrasse. Vet ikke hvor lenge jeg blir her, mn mamma og søs blir her i 2 uker, kanskje jeg også.

Må ty til mobilblogging siden jeg ikke har nett her, eller tilgang til pc. Vet ikke hva planene er i dag, mn vi tenker oss innover byen for å se litt osv. 3 gangen jeg er i London, elsker denne byen!!:)

 • 27.07.2013 - 16:39
27.07.2013

Drar til London på Tirsdag

Hei dere. Jeg får ikke blogget så mye nå for tiden, siden jeg ikke har fått fikset macen enda. Jeg drar ihvertfall til London på Tirsdags morgenen og blir borte i 1 - 2 uker. Kjenner det blir deilig med en ordentlig ferie nå, og ikke minst komme seg litt bort. Skal prøve å få oppdatert litt når jeg er der nede, men kan ikke love noe. Tenkte å få tatt noen outfitbilder også når jeg er i London, på noen fine plasser. 

Jeg har også fått i oppgave å ta bilder på forskjellige steder for Cum Laude som er et motemerket, og jeg blir den eneste "modellen" fra Norge som skal respentere merket. Utrolig kult! Den som tar best bilder, blir hovedmodellen og blir vist rundt omkring i hele verden. Jeg gleder meg ihvertfall kjempe mye til å komme tilbake til favorittbyen min, elsker London! Håper det blir fint vær der også :-) Vi blogges:) 

 • 25.07.2013 - 15:41
25.07.2013

Photos @ Frankie B Release Partey

Hei dere. Ble en veldig sein kveld på meg i går, etter jeg og Frida hadde vært på Frankie B releasepartey bestemte vi oss for å feste videre. Møtte mange kjente folk ute, alltid hyggelig det :-) Tok jo som sagt masse bilder i går, som jeg tenkte jeg kunne legge ut for dere nå. Møtte blant annet en av dem fra Guns N Roses, noe som var veldig gøy! Ble også kjent med flotte Heidi, som blogger på bloggen HeidiChic. Veldig søt og jordnær dame! På festen fikk vi servert champagne og snacks. Vi fikk også et VIP All Acess bånd, så vi kunne hente goodiebags senere, og alle som fikk sånn bånd fikk billigere priser i baren blant annet. Det ble moteshow senere, og var en veldig kul fremvisning av Frankie B sine jeans. Frankie B vil komme i butikkene på Steen & Strøm blant annet. Guud så gøy det har vært, gleder meg til neste event! :) 

 • 24.07.2013 - 23:54
24.07.2013

Kveldens Outfit @ Frankie B Release Partey

Det har vært en fantastisk kveld og jeg har kost meg masse i kveld. Det var mange folk som hadde deltatt på eventet, også mange kjent folk. Bloggere som Nettenestea, HeidiChic og en som heter Erlend som er Stylist var på eventet. Vi fikk VIP- All Acess til området, og fikk ta så mye champagne vi ville. Det var også mye servering av mat under eventet, også ble det moteshow senere på kvelden. Møtte mange flotte folk i kveld, og vi fikk hilst på en fra Guns N Roses, som har vært med på å style Frankie B jeansene. 

Har tatt masse bilder i kveld, men legger bare ut av kveldens antrekk. Legger ut resten av bildene i morgen! :) 
Love?

 • 24.07.2013 - 14:50
24.07.2013

Lanseringsfest for Frankie B

Hei dere. Nå driver jeg å lager meg en schampi-rett, med wook. Tenkte å prøve meg på en ny oppskrift som jeg fikk av en veninne :) hehe. 

Planene for i kveld er å dra på en lanseringsfest for Frankie B, som er et kjent jeansmerke fra USA. Klesmerket vil komme i butikkene senere i sesongen, og klærne er helt smashing. Jeg var tidligere på en pressefrokost for lenge siden, og da fikk jeg se noen av buksene Frankie B er mest kjent for. Gleder meg masse til kveldens moteoppvisning, rød løper og champagne. Får ta med meg en veninne, så da blir det enda bedre. Skal ta masse bilder som jeg kan blogge om til dere. 

De 100 første får goodiebags til en verdi av 2000 kr. WOW! Dette gleder vi oss til :) Kanskje jeg ser noen av dere der?

 • 23.07.2013 - 21:40
23.07.2013

Hemmeligheten til et bedre liv

Dette innlegget er noe jeg skrev for lenge siden, men har lyst å dele igjen. Med, tanke på at det er mange som sliter med selvbilde og andre ting rundt. Jeg er der selv noen ganger. 

Jeg har tenkt litt i det siste, hva er det som gjør mennesker så trist? Er det forbudt kjærlighet? Er det tragediene som rammer oss i livet? Er det ordene og meningene som vi blir fortalt, som sårer oss? Eller er det det vi frykter mest som lammer oss?

 Jeg trur at hvis man skal få det bra med meg seg selv og andre, så må man tilgi og godta den man er. Man må gi tilgivelse for å få helbredelse. Man må tilgi seg selv for det man har gjort og angrer på, man må tilgi andre for det dem har gjort. Det ligger i oss selv, det er vi som bestemmer hvor vi skal dra, hvordan vi skal leve, og hvor vi skal ende opp. Ingen andre kan bestemme det for oss. Det vi tenker skaper vi mere av. Tenker man positivt om seg selv, så får man positivitet tilbake. Uannsett hva folk sier, hva folk mener om oss så er det vi som tar det innover oss, og når vi bryr oss om hva andre tenker og forteller, det er da det begynner å bety noe. Det er egentlig bare tomme ord, vi bestemmer selv om det skal bety noe eller ikke. Jeg skjønner nå at hemmeligheten til et bra liv er å tro på seg selv og takle det som gjør oss vondt, på en måte vi vil skal gjøre ting bedre. 

 Hvorfor ta innover alt det negative som folk sier? Hvorfor bry seg? Du må godta den du er, og når du ser realiteten skjønner du at det har ingenting å si hva folk mener. Fordi så lenge du er fornøyd med deg selv, så kan ingen ødelegge selvbildet ditt. Denne metoden har jeg brukt, og det fungerer. Ved å tro på deg selv, og være glad i deg selv gjør ting så mye enklere for deg, og du vil finne veien til lykke.

 

Når du våkner om morgenen å ser deg i speilet, si positive ting til deg selv. (Det høres kanskje ironisk ut, men det fungerer). Fortell deg selv i speilet hva som er bra med deg og vær stolt over den du er. Smil med sjelen, smil med sinnet ditt og leveren. Bare smil masse!! Du vil kjenne at du får frysninger i kroppen og du vil kjenne at ting løsner. Selvom du er på ditt verste, bare smil og tenk på alt du vil gjøre fremover, og vit at du kan gjøre hva enn du vil. Ingenting kan stoppe drømmene dine, har du en drøm så følg den!

Jeg vet at mange tenker at det er selvdigger å si pene ting til seg selv. Men, hvorfor er det det? Jo, fordi janteloven er sånn og du har hørt av de rundt deg. Men tenk etter, er det virkelig så forferdelig å være glad i seg selv? Nei.

 Er du ikke enig?

 • 23.07.2013 - 18:27
23.07.2013

Billig men bra hårprodukter: Lee Stafford

Hei dere. Før jeg turer ut døren, tenkte jeg å skrive om noe som har vært et veldig irriterende tema for meg i det siste. Nemlig, HÅR! 

Jeg fortalte tidligere at jeg har slitt sykt med hårtap, og kunne bare dra ut hårstrå etter hårstrå. Fant ingen shampoo eller balsam som fungerte for meg, og gjorde underverker. Var innom mange frisørsalonger, og fikk den ene anbefalingen etter den andre, mn som kostet over 1000 kr tilsammen! Men, så tok jeg meg en siste tur innom Vita, og der fikk jeg anbefaling på produkter fra Lee Stafford som ikke minst var billig, men som også skulle gjøre håret mitt sterkere og jeg ville bli kvitt problemet. 

Kan inrømme at jeg alltid er skeptisk til å teste ut billigprodukter på håret mitt, men disse produktene gjorde virkelig jobben. Håret mitt har ikke vært så sterkt og sunt på lenge! Tenkte i dette innlegget å snakke om Lee Stafford produktene, og i neste GOSH. 

Lee Stafford, GOSH, Frizz-Ease, jeg bruker ikke extensions bortsett fra når jeg skal style eller krølle håret. Disse produktene reddet virkelig håret mitt! Koster under 200 kr tilsammen trur jeg, eller litt over. Men, ikke dyrt i det hele tatt! Viktig at dere bruker både shampoen og balsamen, og ikke blander med andre merker. Jeg så ikke resultat før det hadde gått noen dager, mn håret mitt sluttet å brekke og ble sterkere for hver hårvask. Tips: Skyll ut balsamen i lunkent vann, så slipper du slitasje. 

Terningkast:

Prøvd disse?

 • 23.07.2013 - 17:29
23.07.2013

Dagens Outfit Inspirasjon - Aztec Pemplum Top

Hei fine dere. Utrolig deilig sommervær ute nå, nesten litt for varmt. Tenkte å vise dere litt inspirasjon på kelsfronten, noe som er en stund siden nå. Hope you like it!Sko/Bianco (København) Clutch/GinaTricot Shorts/BikBok Topp/BikBok Solbriller/HM 

Slik ser toppen ut på: 

Elsker den! 

Love?

 • 21.07.2013 - 18:30
21.07.2013

Latest Instamoments @ Juli

Hei dere. Etter en lang pause fra bloggen har jeg nå bestemt meg for å starte å blogge igjen. Macen min er på reparasjon, så tar nok en god stund til jeg før den. Heldigvis får jeg låne macen til Caro, som er min veninne jeg bor med. Takk Carro! Det blir ikke like mye blogging som før, mn skal prøve å få blogget av og til. 

Siden sist har jeg bare kost meg med ferie, god mat og venner. Selvom jeg ikke har vært aktiv på bloggen, har jeg veldig aktiv på instagram. @CeciliaMarilyn, for de som vil følge meg! 

Skriv gjerne inn profilen din i kommentarfeltet, så kan jeg ta meg en titt :) 

 • 05.07.2013 - 00:47
05.07.2013

Utkast fra boken min - Mobbingen

JANTELOVEN

Kapittel 1

"Du skal ikke tro at du er noe"

Jeg har så mange minner fra ungdomskolen. Husker spesielt den jenta i klassen som aldri fikk gå i fred. Som alle ropte stygge ting etter, og plagde hver eneste dag. De mobbet henne for hårfargen hennes, for klærne hun hadde på seg og høyden hennes. Vi var to. Jeg opplevde det samme som henne. Hun var mye større og høyere enn meg, og virket som en hyggelig jente. Husker jeg tenkte "Hvorfor mobber de henne??. Hun så helt normal ut, snakket ikke med så mange men var alltid aktiv i timene. Husker at hun som regel bare satt bakerst i klasserommet og stirret ut av vinduet når vi ikke hadde time. Det var i timene man hørte mest av henne, og da hun virket mest lykkelig. Hun var veldig flink i fagene vi hadde, og kunne alltid svaret på det læreren spurte om. Kanskje de var misunnelig på henne?

Det hadde ringt inn, og læreren ropte opp en og en elev. Jeg husker jeg snudde meg for å se om Renate, som hun het satt på plassen sin som hun alltid gjorde hver eneste dag. Hun satt ikke der, nå var pulten hennes tom. Renate var alltid den eleven som kom tidsnok til skolen, som alltid gjorde leksene sine og aldri fikk en anmerkning. Hun var ikke på skolen denne dagen. Kanskje hun var syk? Kanskje hun kom for seint? 

Timene gikk, og nå var det snart friminutt. Renate hadde enda ikke kommet. Jeg husker jeg så mot de andre elevene i klassen, og de ga meg et hånlig blikk. De lo og dyttet så mye til pulten hennes at stolen veltet ned på gulvet. Hvorfor hadde hun ikke kommet enda? Læreren kom og sa at vi måtte gå ut av klasserommet, jeg nølte og spurte læreren pent om jeg kunne få sitte inne i friminuttet. Ikke fordi det var kaldt, men fordi nå viste jeg at det var min tur. Min tur til å gjennomgå det samme som Renate hadde gjennomgått. Jeg husker døren ble låst, og at det bare var meg og "den kule gjengen" i gangen.  Med en stor klump i halsen, satte jeg meg stille ned på gulvet og så i mot veggen. Jeg ville at friminuttene skulle gå over, sånn at jeg kunne sette meg på plassen min igjen. Da jeg gikk for å hente bøkene mine var det ripet inn "Hore" på skapdøren. Hvorfor kalte de meg hore?

Det var ikke bare på skapdøren jeg kunne lese alt det stygge folk skrev, også på veggen inne på toalettene sto det skrevet ufyselige ting om meg. Jeg, en 14 år gammel tenåringsjente som bare ville gå på skolen for å lære. De kalte meg ting som "ludder, hore, stygga, kjerring?. Brukte skjellsord mot meg som de egentlig ikke ante betydningen på. Kanskje det samme de hadde sagt til Renate? Jeg husker det var vondt å lese det som sto der, å vite at det var det de andre tenkte om meg. At jeg, en 14 år gammel jente var en hore. Mente de at Renate også var en hore?

Jeg løp inn på badet med tårene i ansiktet, og så meg selv i speilet. Foran meg, var det en middels høy, mørkblond jente med blågrønne øyne. Hva var galt med henne? Hvorfor sa de andre så mye stygt om henne? Jeg husker jeg slo i speilbilde mitt, og skylte vekk de siste tårene i vasken før jeg gikk inn til timen igjen. Jeg satte meg ned på pulten, og fisket frem mobilen min fra lommen. Det var en time av skolen, og Renate hadde enda ikke kommet. Ville hun noen gang komme tilbake?

I det jeg sjekket mobilen min merket jeg at noe var borte. Minnekortet. Noen hadde stjålet minnekortet til mobilen min, og det kunne vært hvem som helst. Jeg så på de andre i klassen. De smilte lurt mot meg, og jeg kjente at jeg fikk frysninger nedover ryggen. Jeg så det på dem at de hadde gjort det, og nå holdte de det mest private jeg hadde. Minnekort med bilder av meg, mine tekstmeldinger og videoer. Ville jeg noen gang få minnekortet tilbake?

Samme uken fikk vi vite at Renate hadde sluttet på skolen. De hadde mobbet henne så mye at hun ikke klarte mer. Læreren tok det opp med klassen, og sa at det var en alvorlig situasjon. Det å mobbe andre var helt uakseptabelt, og ville bli strengt forbudt etter hendelsen. Jeg husker jeg så på de andre med nervøse blikk, nå var jeg alene. Det hadde ikke noe å si hva læreren fortalte oss. Fordi det var så mye som skjedde bak ryggen deres, at de hadde ingen anelse en gang.


Dette er utkast fra Kapittel 1 i boken min. Jeg driver å skriver på min egen selvbiografi om mobbing blant annet, og min historie som mobbeoffer. Håper dere liker utkastet! 

 • 04.07.2013 - 17:44
04.07.2013

DIY - Leather Vest/Leather Jacket

Hei dere. Kjempe stilen fra jobb, og skal straks i dusjen siden skal møte min gamle mentor fra ungdomskolen på Fridays i Karl Johan. Blir kjempe hyggelig, hun har lovet meg en sein bursdagsmiddag og det blir hyggelig å se henne igjen. Hun hjalp meg mye igjennom ungdomskolen, og spessielt når jeg ble mye mobbet. Anbefaler alle som kan å få noen som Coach eller mentor, noen som du kan stole på og snakke med. Det hjalp meg veldig. Kjempe takknemlig for all den hjelpen jeg har fått :-) 

Anyways, på vei hjem stakk jeg innom 2hand butikk på Majorstua og huket med meg en tøff skinnjakke. Siden jeg har fått litt lønning fra bloggen, klarte jeg ikke å dy meg. Jakken bare måtte jeg ha. Når jeg kom hjem klipte jeg den om til en skinnvest. Siden de vanligvis koster 500-600 kr i butikken lagde jeg min egen ved å klippe av ermene på jakken. Guess what? Den ble dødsrå!

Before: 

After:Tenker å sy inn armene litt, og kanskje legge på noen nagler eller diamanter. Vi får se hva jeg gjør med den! Ble veldig fornøyd med resultatet da :) Det jeg liker med vesten er at den er litt boyfriend i stilen, mn det er det som gjør den så kul. LOVE IT!

Love?

 • 02.07.2013 - 18:43
02.07.2013

Min Treningsplan - Get Fit Inspiration

Hei dere. Det er kjempe deilig å være på jobb igjen, har vært en kjip uke med sykdom mn begynner å komme på bedringens vei nå. Tenkte å vise dere min trenigsplan fremover. De 2 siste ukene før ferien har jeg bestemt meg for å ta fatt på treningen. Da skal jeg trene 2 timer etter jobb mandag, onsdag og fredag. Fikk treningsplanen av en jeg jobber sammen med, og det var en motivasjon i seg selv. Da skal jeg trene, rygg og rumpe. Satser på å få sprettrumpe, bedre holdning og magemuskler. Siden jeg har ganske god forbrenning fra før av, vil det bli litt enklere for meg få strammere mage, men rumpa blir jeg nok å slite litt med. Men, man må jobbe for resultater, right?

Begynner treningsplanen min fra og med i morgen av. Da er det slutt på høye karbohydrater, og ikke minst fett og sukker. Youghurten skal byttes ut med Skyr, pizzaen skal byttes ut med Fisk og Kylling og brødet skal byttes ut med rugbrød og knekkebrød. Skal ikke drikke brus, bare vann og holde meg unna søtsaker. Jeg vet dette kommer til å bli vanskelig for meg, mn jeg skal klare det! Skal bli supersunn, sunnere enn jeg aldri har vært med og begynne å tenke på hva jeg spiser. Fordi ja, jeg spiser mye dritt og har egentlig ikke tenkt på hvor det legger seg. Sier ikke at jeg selv er feit, mn jeg kan bli kvitt litt fett her og der. Desutten er å trene veldig sunt for både kropp og sjel, og noe jeg virkelig må få gjort igjen. Var ganske flink på treningen før, mn så kom forhold og andre ting i veien. Nå har jeg fokus på treningen, og satser på gode resultater i August allerede. Siden jeg også skriver dette på bloggen min, blir det vanskelig å ombestemme meg og gi opp. Jeg vil dokumentere resultatene også etterhvert, kanskje legge ut noen bilder. Vi får se :-) 

Hiv dere gjerne med på samme program! Good Luck <3


Slik ser min treningsplan ut: 

Mandag: 

- 5 spentshopp x 3

- 10 utfall x 5 

- 15 knebøy x 5

- 20 sit-ups på ball

Onsdag:

- 5 armhevinger x 3

- 10 triceps på benk x 3

- 10 planke med armløft x 3

- 20 brystpress x 3

Fredag:

- 5 stabilisering på ball

- 10 planke med armløft x 3

- 15 ryggløft x 2

- 20 sit-ups på ball  

 

Trur dere jeg klarer det?

 • 01.07.2013 - 12:00
01.07.2013

Trenger du nye designer briller for sommeren?

Tenkte å tipse dere om en super nettside med designer solbriller. Her kan du velge og vrake mellom kjente varemerker som Prada, Gucci, Carrera osv. Nå kan du få opptil 40% avslag på alle solbriller fra Prada og Carrera. 

Blant annet RayBans får du 45% billigere enn original pris. Du får opptil 50% rabatt på 1200 modeller. Du finner oversikten over RayBans HER 

www.smartbuyglasses.no har rask leveringstid, og gir deg kvalitetsvare. I tillegg til solbrillene får dere også rengjøringsett med på kjøpet. Dette er da perfekt for at brillene skal holde seg fine og vare lengst mulig. Vet selv hvor utrolig kjipt det er å få fettflekker eller dugg på brillene, og hvis du ikke får rengjort de ordentlig blir brilleglasset noen ganger ødelagt og får lettere riper i seg. Smartbuyglasses har også gratis frakt, så du slipper å betale for gebyr. 

På smartbuyglasses betaler du under 1000 lappen for kvalitetsbriller. Det er også mye billigere enn i butikken, der du må betale rundt 2000 kr for raybans. Jeg vil tipse dere om denne nettsiden, fordi du sparer penger og blir fornøyd med valget. Smartbuy er Nordens største leverandør av designer-solbriller og briller på nett. De har rundt 150 merker inne, og har fått god respons på designermerkene sine. Når du kjøper et par kan du forandre farge på glasset, og velge hvilken form du vil ha på brillene. Hos raybans kan du velge aviator, wayfarer,katteøyne,sommerfugl osv. Alt ettersom hvordan ansiktsform du har, og hva slags type briller du ønsker deg. Dette synes jeg er supert, og ved hjelp av oversikten vet du nøyaktig hva slags type briller som passer til din ansikstform.  Rihanna er blant annet en av dem som har falt for RayBans, hennes versjon finner du her 

Love?

(Annonse)

 • 01.07.2013 - 04:23
01.07.2013

København @ Photos

Tenkte å vise dere bilder fra den lille turen jeg hadde med Frida. Var veldig koselig tur, og vi shoppet masse i København. Savner det allerede! Må virkelig si at jeg liker København, og ikke minst folkene. Alle er så hyggelige og høflige med hverandre, minner meg litt om London. Må innrømme at København er min favorittby, etter London såklart. Kjøpesenteret vi var på var veldig stort, og hadde masse butikker i hvert eneste hjørne. Vi kom etter hvert over verdens kuleste klesbutikk! De hadde så utrolig mye fint hengende, og vi fikk kjøpt oss mye fint. Gjett om jeg skal tilbake dit igjen, masse tøffe plagg til under 500 lappen. Elsker salg! 

 

Her er vi på en resturant, trøtte og slitne. De hadde sånn god buffeet der vi kunne spise så mye vi ville for kun 69 kr. Superbillig! 

Så mye godt å velge mellom!Velg og vrak! Nammm <3 

Etter en matbit bestemte vi oss får å sjekke ut de forskjellige butikkene, da kom vi over: 

VERDENS KULESTE BUTIKK!!Superkul shorts, som frida blant annet kjøpte med seg

Fornøyd jente!!Fornøyd med innkjøpet!! hehe 

Etter vi var ferdige med shopping, tok vi oss en ny matbit på Maccern. Plutselig sjekket frida klokken, og da var det bare å løpe ut å finne taxi. 

Frida: Åhh nei, båten går snart!!

Meg: SHITT!! Taxi,taxi??

Frida: Vi må serriøst bare løpe mot byen! 

Meg: Åhh så typisk at dette skjer oss! 

Heldigvis klarte vi å huke tak i en taxi, og kom oss trygt ombord i båten. Haha! 

Kapteinen: Da har de siste passasjerene kommet ombord, vi drar om 10 min! 

Noe av innkjøpet fra København. Fornøyd :-)

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits