• 21.07.2014 - 17:25
21.07.2014

10 skirts you must have

Hvis det er noe jeg har brukt mye denne sommeren, da er det skjørt, eller maxxi skjørt/pencil skirt som man kaller det på Engelsk. Det er et plagg alle bør ha i skapet til en hver tid, og det perfekte plagget som kan matches til de fleste andre plagg. Jeg bruker som regel mitt skjørt til mage topper, vanlige topper, t-skjorter osv. Jeg tenkte å tipse om noen kule skjørt inne på nelly, siden det er der jeg handler mest og der jeg synes de har finest klær. 

1. Column Maxi Skirt, her  2. Striped Bandage Skirt, her  3. Knot Pencil Skirt, her 

Alle disse 3 er fra River Island, som er mitt favoritt klesmerke. Dette er en komfortable skjørt som passer til alt mulig. Du kan også bruke disse skjørtene til alle sesonger, enten det er vinter, vår, sommer eller høst. Det er et plagg som du kan bruke mye, og som alltid er en sikker vinner hvis du sliter å finne antrekk en kveld. Disse skjørtene fremhever også figuren og gir en fin midje. 


1. Knot Maxi Skirt, her  2. Gisela Skirt, her  3. Grey Maxi Skirt, her

Disse skjørtene er veldig enkle og passer perfekt å bruke til hverdag. Jeg synes spesielt at det rosa skjørtet er veldig fint, det grå og det lilla har begge splitt, som passer ypperlig i denne sommervarmen. 

1. Drima Skirt, her  2. Panel Pencil Skirt, her  3. Neil Barrett Skirt, her

Dette er skjørt som passer perfekt til mer formelle anledninger som jobbintervju, konferansemøter, eller en date på en fin restaurant. 

1. Judah Skirt, her  2. Cheap Monday Skirt, her  3. Tropical Print Skirt, her 

Disse skjørtene er en av de kulere variantene, perfekt å bruke til fest eller jentekveld på byen. Jeg digger veldig godt det oransje skjørtet, tenker en skinnjakke og en crop top kan være en kul kombinasjon. 

Lik gjerne innlegget eller legg igjen en kommentar hvis du ønsker flere slike innlegg. 

Love?

#adlinks #mote #sommer #shopping #inspirasjon

 • 21.07.2014 - 16:02
21.07.2014

This week's blog is

..........http://thefashionablemom.blogg.no/

Det var kejmpe mange fine blogger som meldte seg på Ukens Blogg, men det var spessielt en blogg jeg synes fortjente ekstra oppmerksomhet! 

Wannie Harris er 22 år gammel og blogger om livet sitt i Porsgrunn. Hun skriver om hverdagen sin, nye innkjøp og legger ut masse stilige antrekk og oppdaterer ofte. Dette er en blogg som passer godt for de mest mote intereserte. Jeg leser bloggen selv, og blir alltid like inspirert av stilen hennes. Stilen hennes er classy, edgy og tøff! Det finnes ikke et kjedelig antrekk på bloggen hennes, og hun spriter det hele opp med smykker, armbånd,hodebånd osv. Hun har også alltid fresher farger på neglene, som matcher hver og et antrekk. 

Bloggdesignet er enkelt og det er lett å lese det hun skriver. Hun har alltid inspirerende og kule overskrifter som passer til det hun skriver om. Flott blogg med mye inspirasjon! Terningkast:

Rop gjerne ut i kommentarfeltet hvis dere ønsker en til ukens blogg, neste søndag! 

#ukensblogg #blogg #mote #inspirasjon #sommer

 • 21.07.2014 - 04:02
21.07.2014

Nelly favourites, July

Hey fininger :)

Jeg har ikke vært så flink på oppdateringer de siste dagene, grunnet personlige årsaker men jeg håper dette blir en bra blogguke! Dere kan gjerne komme med tips om hva jeg skal blogge mer om. Nå er det jo snart slutt på Juli måned, og jeg tenkte å skrive litt om mine favorittplagg denne mnd. Dette maxxiskjørtet med splitt i sort er mitt favorittplagg denne sommeren. Kan brukes til de fleste plagg, både til hverdag og fest. Det er et nøkkelplagg de fleste burde ha liggende i skapet. Du finner det her

Jeg elsker slike kjoler, jeg kjøpte nylig en slik kjole i sort og den er kjempe classy, perfekte kjolen for de med litt større pupper. Du finner den her

Denne genseren er super herlig, genseren er tynn og perfekt å bruke hvis det er kjøligere sommerkvelder. Tenker å klikke hjem denne selv, du finner den her 


Denne maxxi kjolen er veldig ladylike. Fargen er fin og sommerlig, kan matches til det meste og gir en fin midje. Jeg kjøpte flere slike kjoler i Barcelona. Du finner kjolen her


Kom over denne kjempe sexy og tøffe crop toppen, jeg har kjøpt meg flere slike i løpet av sommeren og bruker de vanligvis under en tunika eller til shorts/jeans. Du kan også bruke slike topper til skjørt. Dette er jo en topp som er mer egnet for festligheter. Du finner den her

Noe som jeg har brukt mye i sommer har vært de såkalte "beach toppene", noe jeg bruker for det meste til shorts eller maxxi skjørt. Denne er kjempekul og laidback. Du finner den her


Et annet favorittplagg på listen er playsuit. Denne i grå har jeg selv og er kjempe deilig å bruke på varme sommerdager. Kan også pyntes med smykker og armbånd. Du finner den her

Love?

#adlinks #mote #blogg #sommer #shopping

 • 15.07.2014 - 20:10
15.07.2014

Todays Outfit - Black & Denim

Været er helt fantastisk i dag, så jeg tok litt bilder utenfor huset av dagens antrekk. Jeg elsker de nye tingene fra Aliexpress.com. 


Bag/YSL Shorts/BikBok Shoes/Bianco Belt/Moschino Sunnies/London Top/HM Necklace/Aliexpress.com

 

Love?

#blogg #sommer #outfit #inspirasjon #mote

 • 15.07.2014 - 17:52
15.07.2014

Updates from Instaweek

♥ Hey Sunshines

Jeg må beklage igjen for så dårlig oppdatering, men mye har skjedd de siste dagene at jeg rett og slett ikke har hatt krefter eller energi til å blogge. En venn av meg gikk bort i helgen, så det har vært vanskelig å ikke tenke på noe annet. Det er trist hvor urettferdig verden er noen ganger. 

Jeg kommer til å trekke ukens blogg neste søndag, siden ble så mye tull denne gangen. Håper dere har forståelse, så da er det enda mulighet å melde seg på! Det kan du gjøre her 

Anyways, her er litt oppdatering fra instagram siden sist: 

De som vil kan følge meg her

Jeg har planlagt å ta litt bilder av antrekk med den nye vesken jeg fikk fra Aliexpress. Det vil komme på bloggen i løpet av dagen:) 

Hva er din instagram?

#blogg #mote #sommer #instagram #inspirasjon

 • 13.07.2014 - 21:38
13.07.2014

Meld deg på ukens blogg

Beklager for dårlig blogging, men jeg har vært dårlig de 2 siste dagene. Jeg kommer uansett til å trekke en heldig blogg til å bli denne ukens blogg. Så det er fortsatt mulighet for å melde seg på, det kan du gjøre her

Jeg kommer sterkere på bloggen i morgen. Ha en fortsatt fin søndagskveld :-) 

#blogg #sommer #hverdag #ukensblogg #inspirasjon

 • 11.07.2014 - 00:33
11.07.2014

Bilde fra photoshoot

God torsdagskveld fininger! 

Tok meg litt bloggfri i dag, men i morgen blir det full blogging igjen. Fikk tilsendt bilder fra en photoshoot jeg var på sist gang jeg var i Oslo. Tenkte å vise dere det ene bilde som jeg ble veldig fornøyd med. 

Baby your like a time machine...


Love?

#blogg #mote #photoshoot #sommer

 • 10.07.2014 - 16:46
10.07.2014

QA; Hvordan tjene penger på blogg?

Jeg har fått flere spørsmål angående hvordan man kan tjene penger på bloggen sin, og hva som egentlig skal til for å få en best mulig annonse. Siden dette er noe mange lurer på, tenker jeg å svare på det. Det er ikke veldig vanskelig når man først kan det, men det  tar litt tid å lære seg hvordan systemet fungerer i starten. Jeg har nå vært en affiliate på dette annonseprogrammet i 5 år, og er superfornøyd! 

Du finner innlegget jeg har skrevet om det herBilde tatt fra Barcelona

Hvis dere har noen flere spørsmål angående dette, er det bare å spørre!

#annonse #blogg #sommer #mote

 • 09.07.2014 - 21:16
09.07.2014

Vil du bli ukens blogg?

Det er en stund siden jeg har hatt Ukens Blogg, så det tenkte jeg å begynne med igjen? Du skriver bare blogg adressen i kommentarfeltet så trekker jeg ut en heldig blogger som får en bloggvurdering og egen plass i sidebaren i en hel uke. Føler du at du har en blogg som fortjener oppmerksomhet eller vet om en blogg? Meld deg på nå!

Jeg trekker en heldig blogg på søndag!:) 

Er du med?

#ukensblogg #blogg #hverdag #mote #sommer

 • 09.07.2014 - 18:11
09.07.2014

Home sweet home

♥ Hey Sunshines 

Jeg sitter nå og nyter en is mens jeg hører på musikk. Sov til litt over 12.00 i dag og det sier litt om hvor sliten jeg var etter hjemreisen fra Barcelona. Det føles litt "rart" samtidig godt å være hjemme igjen. Føler at jeg har vært bort i over 1 uke, så det sier vel også litt om hvor godt jeg trivdes der nede?

Hjemme ventet flere pakker som jeg hadde bestilt fra Ebay uker før jeg dro, så det var en hyggelig ankomst gave, som jeg til og med hadde glemt i farten! 

Jeg ble veldig fornøyd med kjøpene, men ikke fullt så fornøyd med skoene da jeg har fått til sendt størrelse 36! Sykt nedtur. Men, da tenker jeg at jeg kanskje kan selge dem her på bloggen? (Hvis noen er interesserte).  

Været hjemme i London er ikke like mye å skryte av, men jeg synes det var litt deilig med kjøligere temperatur. Det ble noen ganger for varmt ute på dagen, og jeg klarte å bli solbrent på føttene? Haha, av alle steder. 

Anyways, har tatt litt bilder av kuppet fra ebay som jeg tenkte å vise dere :)

 
Woohoo!!Love my new bag!! Veldig usikker på om den er ekte, siden jeg betalte under 1000 kr for den. Men, jeg er kjempe fornøyd uannsett, fake or not! Jeg bestilte disse i 5 forskjellige farger, så det kommer vel i løpet av dagen. Jeg synes de er super stilige og kan brukes til shorts, bukser, kjoler osv. Denne er superfin på! 

Smykket er veldig fint, kostet kun 10 kr!! (1 pund)

Love?

 • 08.07.2014 - 08:00
08.07.2014

Favorites from River Island

(Dette innlegget er forhåndskrevet)

God morgen fininger, nå i skrivende sitter jeg mest sannsynlig på flyet hjemover til London. Siden jeg ikke får blogget før hjemreisen, tenkte jeg å hive inn et aldri så lite inspirasjons innlegg på forhånd. 

Hvis det er et klesmerke jeg elsker så er det River Island, ikke fordi det kryr av de butikkene her i London men også fordi du nå får kjøpt det på nelly.com. Jeg har allerede noen plagg fra merket, blant annet en bikini som jeg brukte mye i Barcelona og en klokke i gull, som blir brukt hver dag. Ikke minst har River Island mye stilig som er veldig min stil, og jeg vet at det er mange som kommer til London for å besøke nettopp denne butikken, så da er det jo greit å bare bestille det hjem i posten? Jeg har plukket ut mine sommer favoritter. 


1. Cropped genser fra River Island finner du her, perfekt å bruke over et langt skjørt. 

2. Sunnies fra River Island, som ligner veldig på Wild Fox brillene som florerer mye på trendfronten finner du her

3. Konvoluttveske med lenke, enkel og stilfull med plass til sminke og mobil finner du her 

4. Platform shoes fra River Island, kan brukes til de fleste plagg og har en fin lys farge finner du her

5. Maxxi skjørt med splitt i rosa fra River Island, nydelig farge og perfekt å bruke under en genser eller til en topp. Finner du her

Shop til you drop! 


Love?

#adlinks #blogg #mote #hverdag #sommer #nelly

 • 07.07.2014 - 20:45
07.07.2014

Last day in Barcelona

♥ God mandagskveld lesere! 

Håper alt står bra til med dere? Jeg sitter nå på et annet hotell i Barcelona, som er nærmere flyplassen. Dette er da min siste dag her i paradis, og jeg ser ikke frem til å dra hjem allerede. Føler dagene har gått usedvanlig fort? Jeg kom jo hit på onsdag?

Anyways. Jeg har hatt det helt fantastisk her nede, og ser allerede frem til å komme tilbake. For det skal jeg nemlig! Det har vært masse taning i solen, bading og shopping. Har også spist masse god mat! En av de siste dagene kom en venninne fra Tromsø som jeg gikk i 1 klasse med på videregående. Det var kjempe hyggelig, og ikke minst koselig å se henne igjen. Vi fikk også feiret bursdagen hennes i går kveld, da ble det VIP på barcelonas beste hotell og free drinks! 

Jeg har jo som sagt tatt flere bilder fra oppholdet her som jeg tenkte å dele. Jeg må bare si det igjen, Barcelona er helt F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! Første dagen jeg var ute med Dina, kjempe hyggelig! Vorspiel oppe på et tak, kjempe fin utsikt 

Første kvelden ble kjempe vellykket og vi endte opp på VIP på et utested som heter Shocko. Det var veldig mye folk fra Norge, Danmark, Sverige osv. Det var full stemning over hele strandpromenaden! 

Antrekk fra andre kvelden vi var ute.  Se så vakkert det er! Kjolen er fra en butikk i London! Jeg hadde som sagt fått noen kontakter her nede via en veninne, så da fikk jeg fikset oss inn på det dyreste og mest eksklusive hotellet i Barcelona. Det er mildt sagt dyrt å bo der, da snakker vi 5K for 2 netter. Men, hotellet har kjempe fin utsikt over hele byen og stort bassengområdet etterfulgt av barer og solsenger. Det er garantert verdt hver eneste krone, det er også veldig nært stranden. Bare et tips hvis noen av dere tenker dere til FBC og lurer på hvilket hotell som har best klasse og utsikt. Det er også alltid arrangementer på hotellet! 

Se så stilig! Følte meg litt kul når jeg vandret rundt her i kjole og en dyr drink. Min store drøm er å kunne leve slik en vakker dag! Det var mildt sagt dyre priser i baren, men smaken var tusen ganger bedre. Det å ha shorts under kjolen, fikk meg til å se litt pompøs ut. Kjoletabbe nr 1, men det var en utrolig bra kveld! Føler litt at hele utestedet var tatt ut fra en LA- tv serie, noe typisk som One Tree Hill. En kveld jeg garantert kommer til å huske resten av livet!Dette kommer jeg til å savne, å våkne opp til slik utsikt hver morgen! 

Noen som har vært i Barcelona?

#blogg #hverdag #reise #mote #sommer

 • 05.07.2014 - 15:44
05.07.2014

Day 3 Barcelona

Hey dere! 

Nå har jeg endelig fått tak i lader til pcen, så jeg får blogget normalt igjen. Håper dere holdt ut med mobilblogging i 2 dager? hehe

Jeg storkoser meg her nede i paradis, og nå skal jeg straks fikse meg for å møte en veninne jeg ikke har sett på 4 år. Vi gikk i samme klasse på videregående, så det blir utrolig hyggelig! Ser frem til en utrolig bra kveld med masse drikke og kos. Vi skal til W. Hotel som ligger på enden av strandpromenaden, også sener skal vi sjekke ut utelivet til Barcelona. 

Anyways, her kommer litt bilder fra de siste dagene :) 

Her er det veldig fint å gå på kveldene, her er det utesteder, barer og salsaklubber Her har jeg ligget de siste dagene, helt fantastisk Håper dere har en fin helg:) Blogges senere! 

#blogg #sommer #hverdag #mote

 • 04.07.2014 - 11:38
04.07.2014

Vakreste Barcelona

Good morning!

Jeg koser meg skikkelig her I Barcelona og gruer meg til allerede til hjemreisen. I går var vi på stranda stort sett hele dagen, også dro jeg ut en tur senere på kvelden med noen jeg Nettopp hadde blitt kjent med som bodde på samme hotellet.

Playa stranden er helt nydelig, spesielt på kvelden. De har mange forskjellige utesteder her alt fra salsa barer til high class klubber. Det er også et svært casino like ved, og mange spise steder. Jeg synes det er kjempe fint og moderne her. Spanjolene virker så koselige og man føler seg så velkommen. Dette blir helt klart ikke siste gang jeg er her.

De har også fantastisk god mat her, og byen er full av spennende steder å besøke. Planen er å få besøkt Barcelonas eldste kirke før vi drar hjem igjen. Noen som kanskje har gjort det?

Det blir Mobil blogging frem til jeg får kjøpt lader til laptopen.

 • 03.07.2014 - 11:33
03.07.2014

We are in Barcelonaaa

God morgen :)

Jeg våknet for litt siden og har nettopp spist deilig frokost! Reisen hit var lang og vi var ikke fremme på hotellet før tolv tiden på kvelden.

Det blir bare mobilblogging nå, siden jeg ikke har kjøpt adapter så jeg kan få ladet laptopen. Håper det går greit :-)

Nå skal jeg hive på meg bikinien og sjekke ut bassenget som er på toppen av hotellet. Ha en fin dag! :-)

 • 02.07.2014 - 12:12
02.07.2014

My travel essentials in my bag

♥God Morgen

Jeg våknet opp i 09.00 tiden, (10.00 norsk tid) til deilig solskinn og ferienerver, Nå er jeg virkelig klar for å reise bort! Flyet går i ettermiddag, og tar ca 2 timer fra flyplassen i London. Gleder meg til å se palmetrær, spise god mat og kjenne sand mellom tærne igjen. Åhh gud det skal bli deilig!! Dette er det jeg har med i vesken min, jeg kommer til å pakke ned VS sprayen siden den er over 250 ml i kofferten når jeg kommer på flyplassen. 

1. Canon Camera, jeg har 2 kamera med meg et speilrefleks og et kompakt kamera. Kompakt kamera er greit å ta med når man skal på stranden.

2.Hånd og negl krem, jeg elsker denne kremen. Den gir fuktighet til hendene og lukter kjempe godt. 

3. Pudder og sminkekost, alltid et MUST å ha med på reise. Jeg pleier ikke bruke fondation om sommeren. Bruker bare en god fuktighetskrem. 

4. Ipad, det er alltid lurt å ha med når man er ute å reiser. Man kan sjekke inn via fly app, spille spill, se film på netflix osv. 

5. Solbriller, det er noe jeg alltid har i vesken uannsett. Men, det er viktig å huske å ta med, spesielt hvis sola er sterk der du skal. 

6. Fuktighetskrem med solfaktor, denne kremen er min favoritt! Den har solfaktor 15-20 i seg og beskytter godt mot å bli solbrent. 

7. Vogue, alltid noe jeg har i vesken. Det gir meg inspirasjon i hverdagen og på klesfronten. 

8. Victoria Secret body spray, dette er en ting jeg aldri kan gå uten. Jeg elsker å lukte duften av jordbær og champagne, og denne er perfekt for sommeren. 

Vi snakkes når jeg er i Barcelona! 

Love?

#blogg #sommer #reise #ferie #mote #inspirasjon

 • 01.07.2014 - 20:05
01.07.2014

Nytt fra IKEA til soverommet

♥Hei fininger 

Jeg har akkurat blitt ferdig med å rydde og ordne på rommet, skrudd opp den nye hyllen jeg kjøpte i går og hengt opp det nye bilde. Audrey Hepburn bilde hadde jeg også i Oslo når jeg bodde der, men det forsvant under flyttingen. Det var på salg i går til en hundre lapp mindre enn original pris, så da var det bare å få det med seg hjem. Nå henger det så fint på veggen, og gir rommet veldig elegant stil. Kjøpte også noen andre småtterier, blant annet fuske skinn til gulvet, og store sterainlys. Jeg elsker å tenne lys på kveldene, kose meg med favorittserien og spise sjokolade musse.

Så det har jeg brukt denne tirsdagen til og pakket til Barcelona. Om bare noen timer ligger jeg på stranden i paradis! Åhh gleder meg :) 

Synes denne hyllen gjorde rommet mitt veldig mye finere. Fikk ryddet vekk mye klær og sko og som dere sikkert ser har jeg veldig mye magasiner. Deilig å endelig ha et sted jeg kan ha dem, istedenfor at det ligger strødd utover gulvet. Jeg synes rommet mitt ble veldig fint med det nye fra IKEA. Får sånn hjemmekoselig følelse:) 

Love?

#Interior #shopping #blogg #sommer #bedroom #London #hverdag


 • 01.07.2014 - 08:00
01.07.2014

psst..70% supersalg på Nelly

God Morgen

Våknet opp til skyfri himmel og fin sol. I dag går dagen mest til pakking til Barcelona, og ryddig av rommet. Synes det er så deilig å rydde før man drar, så vet man at man kommer hjem til et rent og pent hjem. Vi blir borte i 6 dager, kjenner det blir deilig med en ordentlig ferie! Jeg var som sagt på IKEA i går og fikk kjøpt ny hylle, og diverse. Jeg kan vise dere bilder når alt er på plass! 

Tilbake til overskriften, nå har Nelly en av mine favorittbutikker som sagt supersalg med hele 70% rabatt på alle klær og sko. Jeg har plukket ut noen godbiter jeg tenkte å dele med dere. 

Denne fine marineblå kjolen finner du her til kun 244 kr. Denne kjolen er perfekt å bruke i sommervarmen, ute på restaurant ved stranden eller shopping i byen. Du kan matche en slik kjole til det meste, og fargen er helt nydelig! 

Jeg forelsket meg i denne jakken, og vurderer å kjøpe den selv! Ser for meg å bruke denne over den blåe kjolen over, og et bar platform shoes. Denne synes jeg var superkul, og ikke til så verst pris heller. Du finner den her Denne super lekre kjolen i peach fra NLY TREND er en klassiker i sommer. Ser for meg å bruke et smykke til, armbånd og klokken min fra River Island til denne kjolen. MÅ HA! Du finner kjolen her 

Dette skjørtet er noe som passer til det meste. Du kan brukeskjørtet under en genser, eller til en t-skjorte. Jeg elsker også designet på skjørtet, simpelt men elegant. Du finner det her 


Digger disse boyfriend buksene fra SISTERS POINT, perfekte jeans til halv pris! Du kan bruke dem til en cropped top, baggy t-skjorte, hette genser og en skinnjakke. Du kan matche slike bukser til det meste, og er absolutt noe som er lurt å ha liggende i skapet. Du finner dem her 

Jeg synes denne jakken var utrolig stilig, og passer perfekt til en sort jumpsuit eller playsuit. Jakken er veldig formell, men skiller seg litt ut i aztec print. Jeg elsker slike jakker, og har sikkert tusen av dem i skapet. Det er perfekt detalj i et antrekk, hvis du ønsker å sprite opp et ellers så kjedelig plagg. Du finner jakken her 

Jeg kom over denne rosa fine kjolen med splitt, og synes den så veldig elegant ut! Ser for meg å bruke denne langs stranden i Barcelona, synd jeg ikke får bestilt den hjem før jeg drar. Kanskje noen andre får sjangsen? Du finner kjolen her Stilig og urban skinnjakke som kan brukes til hvilket som helst antrekk, enten om det er fest eller hverdag. Dette er et plagg som alle bør ha i skapet, jeg har mange skinnjakker selv og går aldri lei! Du finner skinnjakken her Perfekt maxxi kjole til halv pris! Denne kjolen med splitt er både sexy og elegant. Du kan bruke kjolen til et blomsterbånd i håret, noen smykker og et par høye heler. Veldig fin farge også! Kjolen finner du her Denne skinnjakken er en hit i sommer, perfekt å bruke til edgy t-skjorte, shorts eller genser. Du finner den her 

Love?

#Adlinks #shopping #mote #sommer #hverdag

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits