Style By Keinapel -

Style By Keinapel

 • Forside
 • Profil
 • Kategori
 • Bloggarkiv
 • 13

  Dagens Outfit Innspirasjon

  Blazer/BikBok Wedges/London Highwaistbukse/HM Smykke/Singapore

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  10

  Lanseringsfest for bloggmagasinet STREETSTYLE

  Hey folkens. Nå er det ikke mange dager til lanseringsfesten kicker i Oslo. Gud som jeg gleder meg, blir utrolig bra! Møte andre bloggere, mingle med folk som interesser seg for mote, trender og stil. Du kan sniktitte på hva vi har i vente i butikkene snart, her kan du lese hvordan bladet vil se ut og ikke minst hva som kommer til å være i fokus. Nemlig bloggere. Dette blir et spennende utgangspunkt, cant wait!! Det store spørsmålet er hva jeg skal ha på meg på denne flotte festen, kjole og nude pumps, eller wedges og noe lekkert til? heelp??

  Dette er en smakebit fra klærne de brukte på en covershoot de hadde med blant annet Livingdoll

  Jeg trur det kommer til å få en knallsuksess, jeg og flere bloggere var med på å diskutere og drøfte ideen, og nå er det altså snart å se i butikkene. Endelig noe som alle kan lese og kjenne seg igjen, motemessig. LOVING IT!

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  4

  Lesergave fra meg til dere

  Hey søtinger. Siden dere er så flinke til å kommentere og gjør blogging så mye gøyere vil jeg gi dere en gave i samarbeid med Sunglassesshop

  Nemlig 15% på alle RayBans og andre solbriller. 

  Rabattkoden: SGSPROMO338 

  Link: http://www.sunglassesshop.com/solbriller-no/ray-ban.aspx

  Håper dere er fornøyd med en slik fin lesergave :)) 
  Edit: Jeg har blitt invitert på en langseringsfest for Norges første blogg og gatemotemagasin, som heter STREETSTYLE. Lanseringen finner sted 8.september. Drar ned i begynnelsen av neste uke, guud som jeg gleder meg og ikke minst til å møte alle de andre bloggerne/moteentusiastene. Har bare et problem. WHAT TO WEAR??

  Har du vært på lanseringsfest før?

  Legg igjen en kommentar
  3

  Få festivallooken


  Bag/Asos.com Glowes/Nelly.com Denim-shirt/Nelly.com Shoes/Asos.com Hat/TopShop

  Nå som det er august, snart september, er det tid for festival. Her i Tromsø har vi noe som heter Døgnvill, og det er hvert år. Trur jeg skal gå for festivalstilen denne festsesongen. Fant et par godbiter på nettet blant annet, noe jeg kunne tenke meg å bruke på festival. 

  Edit: Fikk en veldig hyggelig mail i dag, nemlig fra Jones&Jones. Til dere som ikke vet så er jeg sponset av dem, sponser blant annet konkurranser og diverse andre ting. Fikk velge meg en helt ny kjole fra deres 2011-kolleksjonen deres. Valget falt på denne http://www.jonesandjonesfashion.com/products/Jones-and-Jones-Border-Laura-%7B47%7DBlack%7B47%7D.html Gleder meg til jeg får den!!!

  Love?

  Legg igjen en kommentar
  10

  Dagens outfit innspirasjon

  Hey søtinger. Da har jeg fått bekreftet skoleplass på Frisvold Privatgymnas her i Tromsø. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til å begynne på mandag, og ikke minst forbedre karakterene. Ligget på 3/4 nå og har mål om å klatre meg opp til 4/5. Skal jobbe hardt, sånn at jeg får best mulig karaktergrunnlag. Det blir nok en lang vei å gå, men den skal jeg klare med glans. Ferdig i April, rett før russetid. Herlig at det finnes slike tiltak, så jeg slipper lange skoledager med fag jeg ikke forstår meg på. Men, premien blir jo at jeg kan studere hvor i verden jeg vil. Foreksempel i London, eller i USA. Dette skal jeg virkelig klare :-) 

  Litt outfit innspirasjon til dere..
  Kjole/BikBok Pumps/London

  Love?

  Legg igjen en kommentar

  Vis flere innlegg

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  hits