Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 29.08.2011 - 14:23

Blazer/BikBok Wedges/London Highwaistbukse/HM Smykke/Singapore

Love?

Lanseringsfest for bloggmagasinet STREETSTYLE

 • 29.08.2011 - 00:03

Hey folkens. Nå er det ikke mange dager til lanseringsfesten kicker i Oslo. Gud som jeg gleder meg, blir utrolig bra! Møte andre bloggere, mingle med folk som interesser seg for mote, trender og stil. Du kan sniktitte på hva vi har i vente i butikkene snart, her kan du lese hvordan bladet vil se ut og ikke minst hva som kommer til å være i fokus. Nemlig bloggere. Dette blir et spennende utgangspunkt, cant wait!! Det store spørsmålet er hva jeg skal ha på meg på denne flotte festen, kjole og nude pumps, eller wedges og noe lekkert til? heelp??

Dette er en smakebit fra klærne de brukte på en covershoot de hadde med blant annet Livingdoll

Jeg trur det kommer til å få en knallsuksess, jeg og flere bloggere var med på å diskutere og drøfte ideen, og nå er det altså snart å se i butikkene. Endelig noe som alle kan lese og kjenne seg igjen, motemessig. LOVING IT!

Love?

Lesergave fra meg til dere

 • 26.08.2011 - 16:10

Hey søtinger. Siden dere er så flinke til å kommentere og gjør blogging så mye gøyere vil jeg gi dere en gave i samarbeid med Sunglassesshop

Nemlig 15% på alle RayBans og andre solbriller. 

Rabattkoden: SGSPROMO338 

Link: http://www.sunglassesshop.com/solbriller-no/ray-ban.aspx

Håper dere er fornøyd med en slik fin lesergave :)) 
Edit: Jeg har blitt invitert på en langseringsfest for Norges første blogg og gatemotemagasin, som heter STREETSTYLE. Lanseringen finner sted 8.september. Drar ned i begynnelsen av neste uke, guud som jeg gleder meg og ikke minst til å møte alle de andre bloggerne/moteentusiastene. Har bare et problem. WHAT TO WEAR??

Har du vært på lanseringsfest før?

Få festivallooken

 • 25.08.2011 - 18:07


Bag/Asos.com Glowes/Nelly.com Denim-shirt/Nelly.com Shoes/Asos.com Hat/TopShop

Nå som det er august, snart september, er det tid for festival. Her i Tromsø har vi noe som heter Døgnvill, og det er hvert år. Trur jeg skal gå for festivalstilen denne festsesongen. Fant et par godbiter på nettet blant annet, noe jeg kunne tenke meg å bruke på festival. 

Edit: Fikk en veldig hyggelig mail i dag, nemlig fra Jones&Jones. Til dere som ikke vet så er jeg sponset av dem, sponser blant annet konkurranser og diverse andre ting. Fikk velge meg en helt ny kjole fra deres 2011-kolleksjonen deres. Valget falt på denne http://www.jonesandjonesfashion.com/products/Jones-and-Jones-Border-Laura-%7B47%7DBlack%7B47%7D.html Gleder meg til jeg får den!!!

Love?

Dagens outfit innspirasjon

 • 24.08.2011 - 16:17

Hey søtinger. Da har jeg fått bekreftet skoleplass på Frisvold Privatgymnas her i Tromsø. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til å begynne på mandag, og ikke minst forbedre karakterene. Ligget på 3/4 nå og har mål om å klatre meg opp til 4/5. Skal jobbe hardt, sånn at jeg får best mulig karaktergrunnlag. Det blir nok en lang vei å gå, men den skal jeg klare med glans. Ferdig i April, rett før russetid. Herlig at det finnes slike tiltak, så jeg slipper lange skoledager med fag jeg ikke forstår meg på. Men, premien blir jo at jeg kan studere hvor i verden jeg vil. Foreksempel i London, eller i USA. Dette skal jeg virkelig klare :-) 

Litt outfit innspirasjon til dere..
Kjole/BikBok Pumps/London

Love?

Ring fra TopShop

 • 23.08.2011 - 20:19

Jeg har glemt å fortelle dere om et innkjøp fra London. Nemlig en YSL-lignende ring fra TopShop. Min favoritt!! 

Tar bilder i morgen med ringen på, digger steinen på den!! 

Love?

Style vs Style

 • 23.08.2011 - 17:14http://Stockholm-streetstyle.com

Hvilken stil liker du best?

Dagens Outfit Innspirasjon

 • 23.08.2011 - 15:29

Hey :) 

Da er påmeldingen til Privatgymnas sendt, nå venter jeg på svar om når jeg skal møte opp. Trurr det blir deilig å begynne å studere igjen. 

Jeg har 2 overraskelser til dere. Det ene er at jeg har inngått en avtale med en motekampanje, mere kan jeg ikke si. Det andre er at jeg har fått lov til å gi leserne mine en liten gave til skolestart. Trur dere kommer til å bli glad for den :) Det er i samarbeid med sunglassesshop. Følg med på bloggen for mere info :) 

Litt outfit innspirasjon til dere...Wedges/London Velurjakke/Secondhand Topp/TopShop Ringer/BikBok /GinaTricot Shorts/Lindex bag/Nelly.com 

Love?

Jeg vil ha dette NÅ

 • 22.08.2011 - 21:41

Tights/BikBok Shorts/BikBok Jakke/BikBok Baseballjakke/BikBok Sko/Converse Clutch/BikBok

Love?

Gårsdagens Outfit

 • 21.08.2011 - 19:29

Skinnjakke/HM Jumpsuit/BikBok Ringer/BikBok Smykke/BikBok

Love?

Dagen derpå

 • 21.08.2011 - 17:22

Hey søtinger. Hadde en sykt kos kveld i går, først var jeg og Louise på bursdagsfest. Etterpå dro jeg videre til en annen fest, det samme gjorde hun. Ble seint i går, var folk helt til klokken 08.00. Men, det var deilig å ta litt av før skolestart. All the crazy shitt I did last night will be the best memories! 

Litt bildedryss før Take Off...Håper dere koste dere masse i går, like mye som vi gjorde:)

Dagens innkjøp

 • 20.08.2011 - 18:37

Jeg elsker salg! Da er alt så mye mer billigere, og man får dobbelt så mye med seg enn med orginalprisen. Fant et par kule plagg i dag, har vært utrolig varmt og deilig vær ute. Var også mye som skjedde i byen, musikk og bazar ved torget. Koselig!
Tenker å bruke denne kule jumpsuiten til bursdagsfesten i kveld, og de sorte eller beige wedgesene. 


Digger denne ringen, BikBok 40 kr 

Kos dere i kveld kjære lesere, det skal ihvetrfall jeg! 

Love?

Sesongens 5 høstfavoritter

 • 19.08.2011 - 23:30

Love?

Dagens Outfit

 • 18.08.2011 - 16:51

Nå som det er høst og sommeren er over, har jeg pakket bort sommerkjolen, highwaistshortsen og sandalene. Men, det er mye kule stiler i denne sesongen også!! Blant annet sort og sennepgul er blant trendige farger som vil florere i butikkene. 

Tok på meg dette i dag:Jakke/Cubus Top/Lindex Øredobber/HM Tights/BikBok

Love?

Dr. Martens, Hot or Not?

 • 18.08.2011 - 14:36

Hvis det er noen sko som florerer mye rundt på Weheartit da er det Dr.Martens. De kjempe skolettene er å finne på de aller fleste sine føtter, som også finnes i alt fra farger til dyreprint. Jeg kunne gjerne tenke meg et par i Leopardprint. Noe som er superhot igjen i høst, leopard og skinn, samt Western. So why not? Skoene har fått skryt fra samtlige designere, og er i produksjon verden over. Edgy, gothical but with style!

walk walk fashion baby¿Y el amor?, se lo llevó el viento. - Fotolog

Tumblrintertwine ☾☾☾

Hot or Not?

 

Dagens outfit innspirasjon

 • 17.08.2011 - 21:30

Note: Kom nettop hjem fra Trondheim. Er så syykt deilig å være hjemme igjen. Også så varmt, det har bare regnet i Trondheim nesten. Har hatt en så utrolig fin ferie, kjørt gjennom hele Norge. Fantastisk natur, ikke minst fjell. Vakkert! 

Shoppet litt i dag, så det ble en ny høytlivshorts og en sennepgul topp. Perfekt for høstsesongen:)
Wedges/London Top/Lindex Highwaistshorts/Lindex Bag/Singapore

Håper dere har hatt en kempe fin ferie, det har ihvertfall jeg. 

Love?

Høstlige overskrifter

 • 15.08.2011 - 21:20

Det er ikke bare på trærne vi kan se at sommeridyllen er over. Overralt i moteblader er det listet opp med hotte trender i høst, hvordan få den beste høsstilen, høstsminke.. alt for å understreke at strandhatt og maxxikjoler ikke er like populært lenger. Hvor ble av den kjære sommeren, ikke minst varmen? Trist å  tenke på, føler at sommerferien har gått altfor fort, men sånn er det hver gang... 

Heldigvis har høsten et snev av farger i seg, så det blir ikke en trist og fargeløs høst likevel. Men, må nok ærlig innrømme at jeg alltid har hatt sommerbarnet i meg. Elsker blomster, varmen og deilig sjømat alt som kan forbindes med sommertiden. 


Hva liker du best, høst eller sommer?

Dagens Makeup

 • 15.08.2011 - 18:53

I dag ville jeg ha en mere naturlig look. Fine,mørke øyenbryn og litt lebestift på leppene, samt naturlige lange vipper. 

Øyenskygge/Isadora Lebestift/YSL Mascara/MaxFactor 

Love?

På ønskelisten: Øreringer

 • 15.08.2011 - 15:14

Hvis det er noe jeg har lite av, da er det øreringer/øredobber. Fant så utrolig mange kule ear- acezzories inne på TopShop. Angrer på at jeg ikke kjøpte noen av dem, det var sinnsykt mange kule, i forskjellige farger osv. Jeg fant disse på GinaTricot, utrolig kule! Noe å avse til neste lønning kanskje?Love?

Nytt design, tilbake fra ferie

 • 15.08.2011 - 00:13

Hey folkens! Da er jeg tilbake for fullt, er ikke kommet meg hjem enda men jeg drar hjem på Onsdag ( Besøker familien på Vestlandet). Gleder meg veldig til å komme hjem og jobbe, starte på skole igjen. Føler det blir deilig med et nytt skoleår, og ikke minst jobbe. Hvis det er noe jeg setter veldig pris på her i livet, da er det jobben min. Ting så mye lettere med jobb, ikke bare økonomisk men også ellers. Deilig å tjene egne penger :) 

Jeg har tatt en lang pause fra bloggen, har ikke skrevet moteinnlegg på ganske lenge nå. Men, det har jo vært ferie så det er grunn nok i seg selv. Nettsiden min for mote www.trendspot.no er fortsatt ikke realisert, men det kommer nok etterhvert. Designet er ihvertfall på plass skissemessig. 

Hva skal jeg blogge mere om her på bloggen? Kom med dine ønsker, tips og råd!

Dette kaller jeg gjennomført festivalstil, amazing....
Love?

My shoes from London

 • 10.08.2011 - 14:47Elsker de nye skoene mine :)

Love?

I freakin want this now!

 • 10.08.2011 - 04:33

Denne lekre godbiten er fra Alexander McQueen. En fin måte å holde orden på kort,solkort og diverse, og som man kan ta med seg overralt. I tilegg er den i Leopard, noe som de aller fleste vet er min svakhet og noe jeg faller for med en gang! 

Love?


Copenhagen FashionWeek

 • 08.08.2011 - 10:23

Veronica B. Vallenes

veronica9

veronica8

veronica4

veronica3

veronica2

veronica5

veronica6

veronica7

veronica1

Helje Hamre

helje4

helje3

helje1

helje2

By Malene Birger

bymalene4

bymalene5

bymalene2

bymalene1

bymalene3

Jeg blir helt forelsket når jeg ser bildene fra Copenhagen FashionWeek, hadde ikke gjort noe å sitte på første rad under den populære designeruken. Kjolene, og ikke minst designene er jo fantastiske!! Favoritt designeren i år må helt klart være Veronica B. Vallenes. Hun har virkelig gjort en utrolig bra jobb, som ikke minst kler modellene. Dette var ikke alle bildene, men legger bare ut de jeg synes var fine, selvom det var langt flere designerkolleksjoner på catwalken. 

Love?

On my wishlist now

 • 07.08.2011 - 23:21

Hvis det er noe jeg har lite av, da er det clutcher. Noe jeg ønsker meg utrolig mye, enten i lyserosa, helt sort eller beige. Fant ikke det på TopShop i London, selvom jeg fant andre type clutcher. Men, ingen som er meg eller passer til stilen min. Tips meg gjerne om hvor jeg kan finne dem? 

Image 1 of ASOS Cut Out Bodycon Dress with MESH SLEEVEImage 2 of ASOS Cut Out Bodycon Dress with MESH SLEEVE

 På ønskelisten min finner du også denne stilige kjolen fra Asos.com, med veldig spessielt design, ryggen er også veldig fin, og matcher mye både av vesker og sko. Jeg trur denne kjolen og en stilig clutch vil bli ganske så stilfullt og tøft. 

Love?

My hair-look today

 • 07.08.2011 - 19:37

Jeg elsker å ha håret i en flette. Spessielt på dager jeg ikke orker å fikse håret, og vil være litt mer casual i stilen. 

My hair-look today..

Love?

Lookbook - Style vs Style

 • 07.08.2011 - 00:25

Loose Pocket Shirt From Http://Www.Number A.Com/, Cut Off Black Shorts From Http://Www.Number A.Com/, Black Hat From Http://Www.Number A.Com/

http://lookbook.nu/look/2250023-Number-A

H&M Swimsuit, Jeane Blush Maxi Skirt, H&M Slouch Hat, H&M Fringe Sandals, Bohemian Luxury Alligator Bracelet From Http://Shop.Textalk.Se/Se/Article.Php?Id=18040&Art=5542721

http://lookbook.nu/annawii

Digger disse stilene. Fantastiske!!! 

Hvilken stil likte du best?

Trend: Black & Yellow with a twist

 • 06.08.2011 - 16:59

Tumblr_lph0gfsqzi1qf6q6go1_500_large

Perfekt for en dag på byen. Enkelt og kult! Hvem har sagt at man ikke kan blande taxigult og sort? Synes det er en utrolig stilig kombinasjon! Trendig og moderne. 

Love?

The next seasion

 • 06.08.2011 - 14:33

Det er så trist. Sommeren er snart over, og det har allerede kommet høstklær i butikkene. Gråe, kjedelige høstklær. Ikke mer shorts, sommerkjoler eller jumpsuits. Kjenner det stikker litt i hjerte mitt når jeg tenker på at det ikke er lenge til vinterstid. Uggs, tights og gensere. Heldigvis er det ikke bare kjedelige farger som står i fokus i neste sesong, blant de kjedelige plaggene finnes det også litt farger å velge mellom. 

Tittet litt på høstmoten på BikBok blant annet, fant noen plagg jeg kunne tenke meg å kjøpe. Love?

Shoes from London

 • 05.08.2011 - 20:50

Uken i London var virkelig den beste. Fant en utrolig fin skobutikk (Ilford) litt utenfor London. Veldig fine sko, og ikke minst billige. Da mener jeg utrolig billige!! Et par sko kostet 240 kr, og det er snakk om utrolig fine sko, pumps, wedges, sandaler. De hadde alt inne på butikken.. 

Fikk med meg 4 par sko hjem fra butikken, veldig fornøyd! Jeg var også innom TopShop i Oxfordstreet, helt forelsket i butikken. Butikken var enorm, og de hadde alt fra dritfine vesker til høye klassiske pumps. Det var også mye salg, så fikk kjøpt meg noe fra paradis!! :) Fant et par sykt kule wedges, hadde jeg hatt litt mere penger med hadde de garantert blitt mine. Det var leopard wedges, med stillige snitt på. De var rååe!  Digger T-skjorten, det er bilde av KateMoss på! Kjøpt i Sverige :) 

Favorittlkjøpet. Har lenge lett etter nude-pumps, og endelig fant jeg de. Mye finere i virkeligheten, og ikke minst på føttene. Beste kjøp! Jeg falt også pladask for disse wedgesene, passer fint for sesongen som kommer nå. Kjøpte de også i sort, siden måtte ha dem i en mørkere farge også, absolutt et godt kjøp! 

Kan vise bedre bilder av skoene og resten av kjøpet når jeg kommer hjem fra Sverige!

Love?

Photos of London

 • 02.08.2011 - 18:59

I really love London!! The streets, the buildings, the resturants, the cafes, the trains, the buses, the centeres, the fashion and the people. Absolutely amazing, cant wait to come back!!

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits